Kela davkovac mydla cube polyresin cerna 300 ml kl 23689

Produkt Kela davkovac mydla cube polyresin cerna 300 ml kl 23689 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kela davkovac mydla cube polyresin cerna 300 ml kl 23689 upraviť a produkt hľadať znova.

KELA Dávkovač mydla VARDA mramor KELA KL-20027

KELA Dávkovač mydla VARDA mramor KELA KL-20027
Detail

Elegantný dávkovač mydla z kolekcie Varda sa stane nepostrádateľným doplnkom každej kúpeľne aj toalety. Telo je vyrobené z mramoru s čiernou plastovou pumpičkou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Dávkovač mydla VARDA mramor KELA KL-20027 , Kela kastrol kerros 1l (kl-11549)

Kela Dávkovač mydla Sinfonie, 225 ml

Kela Dávkovač mydla Sinfonie, 225 ml
Detail

Dávkovač mydla značky KELA je z odolného akrylového skla, ktoré vyniká svojou ľahkosťou. Dávkovač má objem 225 ml a jeho univerzálne nefarebné prevedenie sa bude hodiť všade. Vyberte si ďalšie výrobky z radu Sinfonia.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac ako storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla Sinfonie, 225 ml , Kela obracačka rondo, nerez (kl-19003)

Kela Dávkovač mydla Nuria biela, 350 ml

Kela Dávkovač mydla Nuria biela, 350 ml
Detail

Dávkovač mydla značky KELA je elegantný dávkovačom z radu Nuria. Zaujme vás svojím hladkým povrchom po celom obvode svojho tela. Dávovač obsahuje praktickú pumpičku a vďaka svojmu príjemnému vzhľadu neurobí hanbu v žiadnej kúpeľni.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac ako storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla Nuria biela, 350 ml , Kela penovačka rondo, nerez (kl-19005)

Kela Dávkovač mydla Natura biela, 350 ml

Kela Dávkovač mydla Natura biela, 350 ml
Detail

Dávkovač mydla značky KELA má praktickú plastovú pumpičku. Telo dávkovača je vyrobené z kombinácie kvalitnej keramiky a prírodného bambusového dreva, vo farebnej kombinácii bielej a hnedej farby. Tento dávkovač je kombinovateľný aj s ďalšími výrobkami z radu Natura.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac ako storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla Natura biela, 350 ml , Kela lopatka rondo, nerez (kl-19139)

Kela Dávkovač mydla Marble béžová, 175 ml

Kela Dávkovač mydla Marble béžová, 175 ml
Detail

Dávkovač mydla značky KELA je vyrobený z béžového mramoru. Dávkovač môžete kombinovať s ďalšími výrobkami z radu Marble.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac ako storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla Marble béžová, 175 ml , Kela cailin nerez 1,5 l (kl-10964)

Kela Dávkovač mydla MARTA, biela

Kela Dávkovač mydla MARTA, biela
Detail

Elegantný dávkovač mydla z kolekcie Marta sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety alebo kúpeľne. Vyrobený z kvalitného plastu v decentnom bielom prevedení. Vďaka dávkovaču budete mať mydlo vždy k dispozícii tam, kde ho potrebujete. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla MARTA, biela , Kela kastrol kerros 3,2 l (kl-11552)

Kela Dávkovač mydla LANDORA keramika šedá

Kela Dávkovač mydla LANDORA keramika šedá
Detail

Dávkovač mydla z elegantnej kolekcie Landor v pastelovej svetlosivej farbe sa stane nepostrádateľným doplnkom každej kúpeľne aj toalety. Vyrobený je z kvalitnej keramiky s lesklou sivou glazúrou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla LANDORA keramika šedá , Kela kastról kerros 1,7 l (kl-11550)

KELA Dávkovač mydla MARTA plast staroružová

KELA Dávkovač mydla MARTA plast staroružová
Detail

Elegantný dávkovač mydla z kolekcie Marta sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety alebo kúpeľne. Vyrobený z kvalitného plastu v decentnom ružovom prevedení. Vďaka dávkovaču budete mať mydlo vždy k dispozícii tam, kde ho potrebujete. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Dávkovač mydla MARTA plast staroružová , Kela lopárik katana bambus 28x20x1cm (kl-11871)

Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135

Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135
Detail

Naberačka na zmrzlinu – nerez, oko na zavesenie, vhodné do umývačky riadu Na ľahké servírovanie obľúbenej mrazenej pochúťky, či už kúpenej alebo domácej výroby, je tu dávkovač na zmrzlinu z kolekcie Rondo od značky Kela. Dávkovač je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a je vhodný do umývačky riadu. Má praktické uško na zavesenie a ozdobnú hornú časť v tvare lesklého valca, ktorá je charakteristická pre celú kolekciu kuchynského náradia Rondo. Spoľahlivý mechanizmus s vodiacou lištou po nabratí ľahko oddelí zmrzlinu od kovovej polkruhovej časti a potom vyklopí do kornútka alebo pohára.Kľúčové vlastnosti dávkovača na zmrzlinu Rondo značky KelaDávkovač na zmrzlinu z kolekcie Rondo značky KelaVyrobený z nehrdzavejúcej ocelePraktický mechanizmus na ľahké servírovanieVhodný do umývačky riaduPraktické uško na zavesenieOzdobná horná časť v tvare lesklého valcaRozmery:Dĺžka 22,5 cmPriemer 6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135 , Kela servírovacia lyžica rondo, nerez (kl-19007)

Béžový dávkovač mydla Kela Medea

Béžový dávkovač mydla Kela Medea
Detail

Elegantné držiaky a jemná pieskovcová farba dodávajú kúpeľňovým doplnkom série Medea značky Kela jedinečný ráz, ktorý sa bude vynímať v každej domácnosti. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Béžový dávkovač mydla Kela Medea , Kela panvica hlboká kerros 24 cm (kl-11567)

AQUALINE 7498 Nicea dávkovač mydla na postavenie 300 ml, biela

AQUALINE 7498 Nicea dávkovač mydla na postavenie 300 ml, biela
Detail

Majte v kúpeľni mydlo vždy po ruke. Elegantný dávkovač s nápisom bude ozdobou každej kúpeľne. Vo vnútri je vyberateľná plastová nádobka. (4home.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE 7498 Nicea dávkovač mydla na postavenie 300 ml, biela , Kela panvica grilovacia kerros 28 cm (kl-15156)

AQUALINE NICEA dávkovač mydla na postavenie 300 ml, biely 7498

AQUALINE NICEA dávkovač mydla na postavenie 300 ml, biely 7498
Detail

Dávkovač mydla – manuálny, voľne stojací, biela farba, antikorový, okrúhly tvar základne, objem 300 ml, rozmery 16,5 × 7,3 × 7,3 cm (V׊×H) Kľúčové prednosti dávkovača mydla AQUALINE Je to manuálny dávkovač mydla AQUALINE Dávkovač tekutého mydla ponúka objem 300 ml Rozmery: 7,3 × 7,3 × 16,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE NICEA dávkovač mydla na postavenie 300 ml, biely 7498 , Kela pekáč kulatý kerros 32 cm (kl-11554)

Červený keramický dávkovač mydla Kela Ava

Červený keramický dávkovač mydla Kela Ava
Detail

Rad keramických kúpeľňových doplnkov Ava značky Kela v sebe skvele kombinuje elegantný dizajn s výraznými farbami. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Červený keramický dávkovač mydla Kela Ava , Kela panvica hlboká kerros 28 cm (kl-11568)

Modrý keramický dávkovač mydla Kela Isabella

Modrý keramický dávkovač mydla Kela Isabella
Detail

Doplňte svoju kúpeľňu sériou elegantných keramických produktov Isabella značky Kela. Okrem funkčnosti oceníte ich jednoduchý nadčasový dizajn aj výrazné farby. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Modrý keramický dávkovač mydla Kela Isabella , Kela wok set mini 5 ks (kl-77747)

Béžový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora

Béžový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora
Detail

Zútulnite svoju kúpeľňu a dodajte jej svieži nový nádych s množstvom praktických porcelánových doplnkov Lenora značky Kela. Získajú si vás jemnou farbou glazúry aj zaujímavým reliéfom, ktorý zdobí ich povrch. Samotnú kefu je možné nahradiť akoukoľvek toaletnou kefou zo série La Brossa tej istej značky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Béžový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora , Kela mliekovar cailin nerez 1,8 l (kl-10963)

Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA biela

Detail

Dávkovač mydla MARTA WHITE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich kúpeľňových doplnkov. Telo aj hlava sú z plastu, pričom hlava je pochrómovaná. Objem činí dostatočných 350 ml. Dávkovač mydla MARTA WHITE nielenže plní praktickú funkciu, ktorá pomáha ku každodennej hygiene, ale zároveň aj skvele vyzerá. Čistota vašich rúk je jeden jemný stisk. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA biela , Kela kuchynský lopárik kiana bambus 53x46x2cm (kl-11785)

Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA modrá

Detail

Dávkovač mydla MARTA WHITE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich kúpeľňových doplnkov. Telo aj hlava sú z plastu, pričom hlava je pochrómovaná. Objem činí dostatočných 350 ml. Dávkovač mydla MARTA WHITE nielenže plní praktickú funkciu, ktorá pomáha ku každodennej hygiene, ale zároveň aj skvele vyzerá. Čistota vašich rúk je jeden jemný stisk. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA modrá , Kela drvič na zemiaky rondo, nerez (kl-19006)

Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA ružová

Detail

Dávkovač mydla MARTA WHITE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich kúpeľňových doplnkov. Telo aj hlava sú z plastu, pričom hlava je pochrómovaná. Objem činí dostatočných 350 ml. Dávkovač mydla MARTA WHITE nielenže plní praktickú funkciu, ktorá pomáha ku každodennej hygiene, ale zároveň aj skvele vyzerá. Čistota vašich rúk je jeden jemný stisk. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA ružová , Kela krájač na pizzu rondo, nerez (kl-19013)

Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA sivá

Detail

Dávkovač mydla MARTA WHITE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich kúpeľňových doplnkov. Telo aj hlava sú z plastu, pričom hlava je pochrómovaná. Objem činí dostatočných 350 ml. Dávkovač mydla MARTA WHITE nielenže plní praktickú funkciu, ktorá pomáha ku každodennej hygiene, ale zároveň aj skvele vyzerá. Čistota vašich rúk je jeden jemný stisk. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA sivá , Kela škrabka na zemiaky rondo, nerez kl-19009

Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA čierna

Detail

Dávkovač mydla MARTA WHITE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich kúpeľňových doplnkov. Telo aj hlava sú z plastu, pričom hlava je pochrómovaná. Objem činí dostatočných 350 ml. Dávkovač mydla MARTA WHITE nielenže plní praktickú funkciu, ktorá pomáha ku každodennej hygiene, ale zároveň aj skvele vyzerá. Čistota vašich rúk je jeden jemný stisk. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA čierna , Kela štetec rondo, nerez silikón čierny (kl-15931)

Ružový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora

Ružový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora
Detail

Zútulnite svoju kúpeľňu a dodajte jej svieži nový nádych s množstvom praktických porcelánových doplnkov Lenora značky Kela. Získajú si vás jemnou farbou glazúry aj zaujímavým reliéfom, ktorý zdobí ich povrch. Samotnú kefu je možné nahradiť akoukoľvek toaletnou kefou zo série La Brossa tej istej značky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Ružový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora , Kela naberačka na polievku rondo, nerez (kl-19001)

Tmavosivý dávkovač na mydlo Wenko Villata, 300 ml

Tmavosivý dávkovač na mydlo Wenko Villata, 300 ml
Detail

Už žiadne nevzhľadné zástupy rôznorodých fľaštičiek na okraji vane, obrie balenie prípravku na umývanie riadu pri dreze. Všetky tieto prostriedky môžu predsa zároveň dekoratívnym kúskom. Vyberte pre nich elegantný dávkovač a vnesiete poriadok do svojej kúpeľne či kuchyne. Obľúbená značka Wenko dokáže z nudného upratovania urobiť zábavu. Jej praktickým kúskom nechýba šmrnc a nesklamú vás ani v záťažových situáciách. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Tmavosivý dávkovač na mydlo Wenko Villata, 300 ml , Kela dávkovač na zmrzlinu rondo, nerez kl-19135

Čierny dávkovač na mydlo iDesign Austin, 300 ml

Čierny dávkovač na mydlo iDesign Austin, 300 ml
Detail

Čierny dávkovač na mydlo iDesign Austin, 300 ml (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierny dávkovač na mydlo iDesign Austin, 300 ml , Kela naberačka na špagety rondo nerez (kl-19061)

Frosch EKO Tekuté mydlo Sensitive – dávkovač 300 ml

Frosch EKO Tekuté mydlo Sensitive – dávkovač 300 ml
Detail

Frosch EKO Tekuté mydlo Sensitive – dávkovač 300 ml Tekuté mydlo Sensitive s neutrálnym pH 5,5 umýva vaše ruky a zároveň sa o ne stará. Vychutnajte si pocit jemných a hydratovaných rúk s decentnou vôňou. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Frosch EKO Tekuté mydlo Sensitive – dávkovač 300 ml , Kela závesné koše loop 3 ks (kl-49552)

SAPHO - FLORI dávkovač mydla 300 ml, mliečne sklo, čierny mat RF019/15

SAPHO - FLORI dávkovač mydla 300 ml, mliečne sklo, čierny mat RF019/15
Detail

Odporúčaná údržba kúpeľňových doplnkov v čiernej alebo bielej variante: Pre zachovanie estetickej kvality výrobku sa odporúča čistiť povrch výrobkov (kúpeľňových doplnkov, stojanov a ďalších), iba mäkkou handričkou a vodou. Zároveň sa odporúča vždy po použití utrieť povrch do sucha, aby na povrchu nezostávali kvapky vody, ktoré by sa následne mohli začať usadzovať vo forme vodného kameňa. Na čistenie sa nesmú používať abrazívne prostriedky ani agresívne čistiace prostriedky. Rovnako ako kvety, tak aj doplnky FLORI zaujmú svojou krásou v štýle Art deco. Ich elegancia a moderný vzhľad sú osviežujúce a vlnité hrany ako by našli inšpiráciu v slávnom londýnskom dome Florin Court. Ak ste navyše milovníkmi najslávnejšieho detektíva na svete, Hercula Poirota, rozhodne zvážte ich obstaranie. Nie je vylúčené, že v jeho kúpeľni sa nachádzali podobné. Ean: 8590913870866 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako SAPHO - FLORI dávkovač mydla 300 ml, mliečne sklo, čierny mat RF019/15 , Kela espresso kávovar italia 3 šálky (kl-10590)

Dávkovač mydla Grohe Essentials Cube chróm G40756001

Dávkovač mydla Grohe Essentials Cube chróm G40756001
Detail

Elegantný nástenný dávkovač tekutého mydla s chrómovým držiakom ESSENTIALS CUBE a chrómovým povrchom StarLight, je vhodným kúpeľňovým doplnkom. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Grohe Essentials Cube chróm G40756001 , Kela espresso kávovar italia 6 šálok (kl-10591)

Dávkovač mydla SAT Cube Way chróm SPI99

Dávkovač mydla SAT Cube Way chróm SPI99
Detail

Dávkovač mydla vo farebnom prevedení chróm. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky SAT je 5,8 cm a je vyrobený z materiálu kov, sklo. Montáž vŕtaním. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla SAT Cube Way chróm SPI99 , Kela zapekacia misa malin 22,5 × 12,5 cm (kl-11860)

Modrý keramický dávkovač na mydlo Wenko Nuria, 300 ml

Modrý keramický dávkovač na mydlo Wenko Nuria, 300 ml
Detail

Už žiadne nevzhľadné zástupy rôznorodých fľaštičiek na okraji vane, obrie balenie prípravku na umývanie riadu pri dreze. Všetky tieto prostriedky môžu predsa zároveň dekoratívnym kúskom. Vyberte pre nich elegantný dávkovač a vnesiete poriadok do svojej kúpeľne či kuchyne. Obľúbená značka Wenko dokáže z nudného upratovania urobiť zábavu. Jej praktickým kúskom nechýba šmrnc a nesklamú vás ani v záťažových situáciách. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Modrý keramický dávkovač na mydlo Wenko Nuria, 300 ml , Pekáč kela s pokrievkou kerros 28 cm (kl-11553)

Frosch EKO Tekuté mydlo Granátové jablko dávkovač 300 ml

Frosch EKO Tekuté mydlo Granátové jablko dávkovač 300 ml
Detail

Frosch EKO Tekuté mydlo Granátové jablko dávkovač 300 ml Vyvážená receptúra s jemným ošetrujúcim extraktom z granátového jablka čistí pokožku a ochraňuje ju pred vysychaním. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Frosch EKO Tekuté mydlo Granátové jablko dávkovač 300 ml , Kela pekáč s pokrievkou kerros 32 cm (kl-15152)

Frosch EKO Tekuté mydlo pre deti dávkovač 300 ml

Frosch EKO Tekuté mydlo pre deti dávkovač 300 ml
Detail

Frosch EKO Tekuté mydlo pre deti dávkovač 300 ml Dávkovač je dostupný v 6 veselých grafických spracovanie s žabka. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Frosch EKO Tekuté mydlo pre deti dávkovač 300 ml , Kela zapekacia misa malin 22 × 37.5 cm (kl-11863)

Frosch EKO Tekuté mydlo Granátové jablko – dávkovač (300 ml)

Frosch EKO Tekuté mydlo Granátové jablko – dávkovač (300 ml)
Detail

Tekuté mydlo s výťažkami granátového jablka a neutrálnym ph 5,5 šetrne umýva vaše ruky a zároveň ich ošetruje. Vychutnajte si príjemný pocit hydratovaných rúk s jemnou vôňou granátového jablka. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Frosch EKO Tekuté mydlo Granátové jablko – dávkovač (300 ml)

Frosch EKO Tekuté mydlo pre deti – dávkovač (300 ml)

Frosch EKO Tekuté mydlo pre deti – dávkovač (300 ml)
Detail

Špeciálne vyvinuté zloženie jemne čistí a ošetruje pokožku detských rúk pri každom umývaní. Hodnotné zvlhčujúce prísady poskytujú optimálnu ochranu povrchu pokožky a zaisťujú príjemný, čistý a hebký pocit po každom umytí. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Frosch EKO Tekuté mydlo pre deti – dávkovač (300 ml)

Dávkovač mydla Grohe Start Cube čierna mat 410982430

Dávkovač mydla Grohe Start Cube čierna mat 410982430
Detail

Dávkovač mydla vo farebnom prevedení čierna mat. Šírka tohto kúpeľňového doplnku od značky Grohe je 7,2 cm a je vyrobený z materiálu kov, sklo. Montáž lepením i vŕtaním (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Grohe Start Cube čierna mat 410982430

AQUALINE 1319-71 Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, chróm

AQUALINE 1319-71 Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, chróm
Detail

Majte v kúpeľni mydlo vždy k dispozícii. Jednoduchý priehľadný dávkovač v kombinácii so strieborným plastom sa bude hodiť do každej kúpeľne. Inštaluje sa privŕtaním do steny. (4home.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE 1319-71 Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, chróm

Frosch EKO tekuté mydlo s dávkovačom 300 ml Granátové jablko

Frosch EKO tekuté mydlo s dávkovačom 300 ml Granátové jablko
Detail

Jemné mydlo s extraktom z granátového jablka šetrne čistí a pritom stará sa o Vašu pokožku. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako Frosch EKO tekuté mydlo s dávkovačom 300 ml Granátové jablko

AQUALINE 1319-70 Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, biela

AQUALINE 1319-70 Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, biela
Detail

Majte v kúpeľni mydlo vždy k dispozícii. Jednoduchý priehľadný dávkovač v kombinácii s bielym plastom sa bude hodiť do každej kúpeľne. Inštaluje sa privŕtaním do steny. (4home.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE 1319-70 Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, biela

FROSCH EKO Mydlo tekuté pre deti s dávkovačom 300 ml

FROSCH EKO Mydlo tekuté pre deti s dávkovačom 300 ml
Detail

Jemné a ošetrujúce zloženie so zvlhčujúcimi zložkami čistí a chráni pokožku detských rúk pri každom umývaní. Hodnotné zvlhčujúce prísady poskytujú optimálnu ochranu povrchu pokožky a zaisťujú po umytí príjemný, čistý a hebký pocit. Dekoratívne, znovunaplnitelný dizajnový dávkovač. pH-neutrálne. Dermatologicky testované. (feedo.sk)

Podobné produkty ako FROSCH EKO Mydlo tekuté pre deti s dávkovačom 300 ml

AQUALINE Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, biely 1319-70

AQUALINE Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, biely 1319-70
Detail

Dávkovač mydla – manuálny, nástenný, biela farba, plastový, atypický tvar základne, objem 300 ml, rozmery 17 × 6,5 × 8,5 cm (V׊×H) Kľúčové prednosti dávkovača mydla AQUALINE Ide o manuálny dávkovač mydla AQUALINE Na jeho zhotovenie poslúžil plast, ktorého prednosťou je odolnosť a dlhá životnosť Dávkovač mydla ponúka objem 300 ml Rozmery: 6,5 × 8,5 × 17 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, biely 1319-70

AQUALINE Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, chróm 1319-71

AQUALINE Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, chróm 1319-71
Detail

Dávkovač mydla – manuálny, nástenný, plastový, atypický tvar základne, objem 300 ml, rozmery 17,1 × 6,6 × 8,2 cm (V׊×H) Kľúčové vlastnosti dávkovača mydla AQUALINE Ide o manuálny dávkovač mydla AQUALINE Na jeho zhotovenie poslúžil plast, ktorý sa chváli odolnosťou a dlhou životnosťou Dávkovač mydla disponuje objemom 300 ml Rozmery: 6,6 × 8,2 × 17,1 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE Dávkovač tekutého mydla nástenný 300 ml, chróm 1319-71

FROSCH EKO tekuté mydlo s dávkovačom 300 ml Pre deti

FROSCH EKO tekuté mydlo s dávkovačom 300 ml Pre deti
Detail

Jemné mydlo pre deti FROSCH chráni a ošetruje pokožku rúk po každom umytí. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako FROSCH EKO tekuté mydlo s dávkovačom 300 ml Pre deti

KELA Miska na mydlo VARDA mramor KL-20025

KELA Miska na mydlo VARDA mramor KL-20025
Detail

Elegantná mydlovnička z kolekcie Varda sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety aj kúpeľne. Vyrobená je z mramoru.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Miska na mydlo VARDA mramor KL-20025

Dávkovač mydla Grohe Selection Cube bez držiaka chróm G40805000

Dávkovač mydla Grohe Selection Cube bez držiaka chróm G40805000
Detail

Dávkovač mydla bez držiaka vo farebnom prevedení chróm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Dávkovač mydla Grohe Selection Cube bez držiaka chróm G40805000

FROSCH EKO Tekuté mydlo pre deti s dávkovačom 300 ml (4001499116858)

FROSCH EKO Tekuté mydlo pre deti s dávkovačom 300 ml (4001499116858)
Detail

Detské mydlo určené pre normálnu pokožku, bez parfumovania, balenie je s pumpičkou, vyvážené pH, bez alkoholu a nedráždi pokožku Dávkovač Frosch EKO Tekuté mydlo pre detiDoprajte aj svojim deťom šetrné pohladenie tekutého mydla Frosch EKO s decentnou vôňou. Dávkovač s veselým motívom si vaše deti obľúbia a po spotrebovaní ho môžete doplniť náhradnou náplňou tekutého mydla Frosch. Toto prírodné tekuté mydlo jemne čistí, stará sa o detské ruky a perfektne hydratuje aj pri častom používaní. Špeciálne vyvinutá receptúra so zvlhčujúcimi prísadami zabezpečí ochranu pokožky a príjemný, hebký pocit. V tekutom mydle Frosch EKO nenájdete žiadne škodlivé chemické látky ako sú parabény, ropné deriváty, farbivá, alebo EDTA. Prípravok je dermatologicky testovaný a potvrdzuje výbornú znášanlivosť aj u citlivejších jedincov. Frosch EKO tekuté mydlo pre deti neobsahuje žiadne mikroplasty a je rýdzo vegánske. Obal bol vyrobený z recyklovaného materiálu a je ďalej... (alza.sk)

Podobné produkty ako FROSCH EKO Tekuté mydlo pre deti s dávkovačom 300 ml (4001499116858)

Grohe Start Cube Accessories dávkovač mydla s držiakom supersteel 41098DC0

Grohe Start Cube Accessories dávkovač mydla s držiakom supersteel 41098DC0
Detail

Dávkovač mydla s držiakom zo super ocele. (siko.sk)

Podobné produkty ako Grohe Start Cube Accessories dávkovač mydla s držiakom supersteel 41098DC0

Grohe Start Cube Accessories dávkovač mydla s držiakom chróm 41098000

Grohe Start Cube Accessories dávkovač mydla s držiakom chróm 41098000
Detail

Dávkovač mydla s držiakom v chrómovom vyhotovení. (siko.sk)

Podobné produkty ako Grohe Start Cube Accessories dávkovač mydla s držiakom chróm 41098000

Sconto Dávkovač na mydlo CUBE čierna/dub

Detail

**Dávkovač na mydlo CUBE** s objemom **300 ml** je praktickým pomocníkom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kúpeľni. Tento štýlový kúsok vám pomôže zbaviť sa nevzhľadných plastových dávkovačov a dodá vašej kúpeľni moderný nádych. Vyhotovenie v neutrálnej farbe v kombinácii s prírodným detailom je vyrobený z **umelej živice** alebo polyresinu a dreva. Polyresin je **odolný proti vode aj mechanickému poškodeniu** a môže sa pochváliť dlhou životnosťou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač na mydlo CUBE čierna/dub

Sconto Dávkovač na mydlo CUBE biela/dub

Detail

**Dávkovač na mydlo CUBE** s objemom **300 ml** je praktickým pomocníkom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kúpeľni. Tento štýlový kúsok vám pomôže zbaviť sa nevzhľadných plastových dávkovačov a dodá vašej kúpeľni moderný nádych. Vyhotovenie v neutrálnej farbe v kombinácii s prírodným detailom je vyrobený z **umelej živice** alebo polyresinu a dreva. Polyresin je **odolný proti vode aj mechanickému poškodeniu** a môže sa pochváliť dlhou životnosťou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač na mydlo CUBE biela/dub

KELA Dávkovač mýdla TALUS poly, dekor kámen

KELA Dávkovač mýdla TALUS poly, dekor kámen
Detail

Elegantný dávkovač mydla z kolekcie Talus sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety alebo kúpeľne. Vyrobený je z materiálu polyresin v imitácii kameňa a plastu.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Dávkovač mýdla TALUS poly, dekor kámen

Automatický dávkovač mydla, 330 ml

Automatický dávkovač mydla, 330 ml
Detail

Elegantný dávkovač je z bieleho plastu s priehľadnou bočnou stenou, kde je výborne vidieť množstvo mydla. Dávkovač je vybavený senzorom a dávkuje tekuté mydlo po dobu 2 sekúnd. Napájaný je 4 batériami typu AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia. (4home.sk)

Podobné produkty ako Automatický dávkovač mydla, 330 ml

Umbra Dávkovač mydla 325 ml

Umbra Dávkovač mydla 325 ml
Detail

Dávkovač mydla z kolekcie Umbra. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Umbra Dávkovač mydla 325 ml
Kela Kastrol KERROS 1l (KL-11549), Kela Obracačka RONDO, nerez (KL-19003), Kela Penovačka RONDO, nerez (KL-19005), Kela Lopatka RONDO, nerez (KL-19139), Kela CAILIN nerez 1,5 l (KL-10964), Kela Kastrol KERROS 3,2 l (KL-11552), Kela Kastról KERROS 1,7 l (KL-11550), Kela Lopárik KATANA bambus 28x20x1cm (KL-11871), Kela Servírovacia lyžica RONDO, nerez (KL-19007), Kela Panvica hlboká KERROS 24 cm (KL-11567), Kela Panvica grilovacia KERROS 28 cm (KL-15156), Kela Pekáč kulatý KERROS 32 cm (KL-11554), Kela Panvica hlboká KERROS 28 cm (KL-11568), Kela WOK set MINI 5 ks (KL-77747), Kela Mliekovar CAILIN nerez 1,8 l (KL-10963), Kela kuchynský lopárik KIANA bambus 53x46x2cm (KL-11785), Kela Drvič na zemiaky RONDO, nerez (KL-19006), Kela Krájač na pizzu RONDO, nerez (KL-19013), Kela Škrabka na zemiaky RONDO, nerez KL-19009, Kela Štetec RONDO, nerez silikón čierny (KL-15931), Kela Naberačka na polievku RONDO, nerez (KL-19001), Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135, Kela Naberačka na špagety RONDO nerez (KL-19061), Kela Závesné koše LOOP 3 ks (KL-49552), Kela espresso kávovar ITALIA 3 šálky (KL-10590), Kela espresso kávovar ITALIA 6 šálok (KL-10591), Kela Zapekacia misa MALIN 22,5 × 12,5 cm (KL-11860), Pekáč Kela s pokrievkou KERROS 28 cm (KL-11553), Kela Pekáč s pokrievkou KERROS 32 cm (KL-15152), Kela Zapekacia misa MALIN 22 × 37.5 cm (KL-11863)