Kela davkovac mydla landora keramika seda kl 20407

Produkt Kela davkovac mydla landora keramika seda kl 20407 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kela davkovac mydla landora keramika seda kl 20407 upraviť a produkt hľadať znova.

Kela Dávkovač mydla LANDORA keramika šedá

Kela Dávkovač mydla LANDORA keramika šedá
Detail

Dávkovač mydla z elegantnej kolekcie Landor v pastelovej svetlosivej farbe sa stane nepostrádateľným doplnkom každej kúpeľne aj toalety. Vyrobený je z kvalitnej keramiky s lesklou sivou glazúrou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla LANDORA keramika šedá , Kela kastrol kerros 1l (kl-11549)

Kela Miska na mydlo LANDORA keramika šedá

Kela Miska na mydlo LANDORA keramika šedá
Detail

Mydelnička z elegantnej kolekcie Landor v pastelovj svetlosivej farbe sa stane nepostrádateľným doplnkom každej kúpeľne aj toalety. Vyrobená je z kvalitnej keramiky s lesklou sivou glazúrou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Miska na mydlo LANDORA keramika šedá , Kela obracačka rondo, nerez (kl-19003)

KELA Dávkovač mydla VARDA mramor KELA KL-20027

KELA Dávkovač mydla VARDA mramor KELA KL-20027
Detail

Elegantný dávkovač mydla z kolekcie Varda sa stane nepostrádateľným doplnkom každej kúpeľne aj toalety. Telo je vyrobené z mramoru s čiernou plastovou pumpičkou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Dávkovač mydla VARDA mramor KELA KL-20027 , Kela penovačka rondo, nerez (kl-19005)

Kela Pohár LANDORA keramika sivá

Kela Pohár LANDORA keramika sivá
Detail

Pohár z elegantnej kolekcie Landor v pastelovej svetlosivej farbe sa stane nepostrádateľným doplnkom každej kúpeľne. Vyrobený je z kvalitnej keramiky s lesklou sivou glazúrou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Pohár LANDORA keramika sivá , Kela lopatka rondo, nerez (kl-19139)

Kela WC kefa LANDORA keramika, sivá

Kela WC kefa LANDORA keramika, sivá
Detail

WC set z elegantnej kolekcie Landor v pastelovej svetlosivej farbe sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety aj kúpeľne. Vyrobený je z kvalitnej keramiky s lesklou sivou glazúrou a nehrdzavejúcej ocele.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela WC kefa LANDORA keramika, sivá , Kela cailin nerez 1,5 l (kl-10964)

Kela Dávkovač mydla MARTA, biela

Kela Dávkovač mydla MARTA, biela
Detail

Elegantný dávkovač mydla z kolekcie Marta sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety alebo kúpeľne. Vyrobený z kvalitného plastu v decentnom bielom prevedení. Vďaka dávkovaču budete mať mydlo vždy k dispozícii tam, kde ho potrebujete. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla MARTA, biela , Kela kastrol kerros 3,2 l (kl-11552)

Kela Dávkovač mydla Sinfonie, 225 ml

Kela Dávkovač mydla Sinfonie, 225 ml
Detail

Dávkovač mydla značky KELA je z odolného akrylového skla, ktoré vyniká svojou ľahkosťou. Dávkovač má objem 225 ml a jeho univerzálne nefarebné prevedenie sa bude hodiť všade. Vyberte si ďalšie výrobky z radu Sinfonia.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac ako storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla Sinfonie, 225 ml , Kela kastról kerros 1,7 l (kl-11550)

KELA Dávkovač mydla MARTA plast staroružová

KELA Dávkovač mydla MARTA plast staroružová
Detail

Elegantný dávkovač mydla z kolekcie Marta sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety alebo kúpeľne. Vyrobený z kvalitného plastu v decentnom ružovom prevedení. Vďaka dávkovaču budete mať mydlo vždy k dispozícii tam, kde ho potrebujete. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Dávkovač mydla MARTA plast staroružová , Kela lopárik katana bambus 28x20x1cm (kl-11871)

Kela Dávkovač mydla Nuria biela, 350 ml

Kela Dávkovač mydla Nuria biela, 350 ml
Detail

Dávkovač mydla značky KELA je elegantný dávkovačom z radu Nuria. Zaujme vás svojím hladkým povrchom po celom obvode svojho tela. Dávovač obsahuje praktickú pumpičku a vďaka svojmu príjemnému vzhľadu neurobí hanbu v žiadnej kúpeľni.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac ako storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla Nuria biela, 350 ml , Kela servírovacia lyžica rondo, nerez (kl-19007)

Kela Dávkovač mydla Natura biela, 350 ml

Kela Dávkovač mydla Natura biela, 350 ml
Detail

Dávkovač mydla značky KELA má praktickú plastovú pumpičku. Telo dávkovača je vyrobené z kombinácie kvalitnej keramiky a prírodného bambusového dreva, vo farebnej kombinácii bielej a hnedej farby. Tento dávkovač je kombinovateľný aj s ďalšími výrobkami z radu Natura.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac ako storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla Natura biela, 350 ml , Aqualine verbena dávkovač mydla na postavenie, keramika ve81

Kela Dávkovač mydla Marble béžová, 175 ml

Kela Dávkovač mydla Marble béžová, 175 ml
Detail

Dávkovač mydla značky KELA je vyrobený z béžového mramoru. Dávkovač môžete kombinovať s ďalšími výrobkami z radu Marble.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac ako storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla Marble béžová, 175 ml , Gedy lucrezia dávkovač mydla na postavenie, keramika lc80

TORO Dávkovač mydla, keramika, biela

TORO Dávkovač mydla, keramika, biela
Detail

Praktický kúpeľňový doplnok - dávkovač mydla. Jednoduché používanie a dopĺňanie mydla. Dávkovač je keramický s pumpičkou z nehrdzavejúcej ocele. Farba biela. Rozmery - 11 x 15 x 8 cm. (kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Dávkovač mydla, keramika, biela , Kela panvica hlboká kerros 24 cm (kl-11567)

TORO Dávkovač mydla, keramika, biely

TORO Dávkovač mydla, keramika, biely
Detail

Praktický kúpeľňový doplnok - dávkovač mydla. Jednoduché používanie a dopĺňanie mydla. Dávkovač je keramický s pumpičkou z nehrdzavejúcej ocele. Do výklenku dávkovača môžete umiestniť aj bežné mydlo. Farba biela. Rozmery - 14,5 x 14,5 x 4 cm. (kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Dávkovač mydla, keramika, biely , Kela panvica grilovacia kerros 28 cm (kl-15156)

Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135

Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135
Detail

Naberačka na zmrzlinu – nerez, oko na zavesenie, vhodné do umývačky riadu Na ľahké servírovanie obľúbenej mrazenej pochúťky, či už kúpenej alebo domácej výroby, je tu dávkovač na zmrzlinu z kolekcie Rondo od značky Kela. Dávkovač je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a je vhodný do umývačky riadu. Má praktické uško na zavesenie a ozdobnú hornú časť v tvare lesklého valca, ktorá je charakteristická pre celú kolekciu kuchynského náradia Rondo. Spoľahlivý mechanizmus s vodiacou lištou po nabratí ľahko oddelí zmrzlinu od kovovej polkruhovej časti a potom vyklopí do kornútka alebo pohára.Kľúčové vlastnosti dávkovača na zmrzlinu Rondo značky KelaDávkovač na zmrzlinu z kolekcie Rondo značky KelaVyrobený z nehrdzavejúcej ocelePraktický mechanizmus na ľahké servírovanieVhodný do umývačky riaduPraktické uško na zavesenieOzdobná horná časť v tvare lesklého valcaRozmery:Dĺžka 22,5 cmPriemer 6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135 , Kela pekáč kulatý kerros 32 cm (kl-11554)

Béžový dávkovač mydla Kela Medea

Béžový dávkovač mydla Kela Medea
Detail

Elegantné držiaky a jemná pieskovcová farba dodávajú kúpeľňovým doplnkom série Medea značky Kela jedinečný ráz, ktorý sa bude vynímať v každej domácnosti. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Béžový dávkovač mydla Kela Medea , Kela panvica hlboká kerros 28 cm (kl-11568)

Červený keramický dávkovač mydla Kela Ava

Červený keramický dávkovač mydla Kela Ava
Detail

Rad keramických kúpeľňových doplnkov Ava značky Kela v sebe skvele kombinuje elegantný dizajn s výraznými farbami. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Červený keramický dávkovač mydla Kela Ava , Kela wok set mini 5 ks (kl-77747)

Modrý keramický dávkovač mydla Kela Isabella

Modrý keramický dávkovač mydla Kela Isabella
Detail

Doplňte svoju kúpeľňu sériou elegantných keramických produktov Isabella značky Kela. Okrem funkčnosti oceníte ich jednoduchý nadčasový dizajn aj výrazné farby. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Modrý keramický dávkovač mydla Kela Isabella , Kela mliekovar cailin nerez 1,8 l (kl-10963)

Béžový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora

Béžový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora
Detail

Zútulnite svoju kúpeľňu a dodajte jej svieži nový nádych s množstvom praktických porcelánových doplnkov Lenora značky Kela. Získajú si vás jemnou farbou glazúry aj zaujímavým reliéfom, ktorý zdobí ich povrch. Samotnú kefu je možné nahradiť akoukoľvek toaletnou kefou zo série La Brossa tej istej značky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Béžový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora , Kela kuchynský lopárik kiana bambus 53x46x2cm (kl-11785)

Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA biela

Detail

Dávkovač mydla MARTA WHITE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich kúpeľňových doplnkov. Telo aj hlava sú z plastu, pričom hlava je pochrómovaná. Objem činí dostatočných 350 ml. Dávkovač mydla MARTA WHITE nielenže plní praktickú funkciu, ktorá pomáha ku každodennej hygiene, ale zároveň aj skvele vyzerá. Čistota vašich rúk je jeden jemný stisk. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA biela , Kela drvič na zemiaky rondo, nerez (kl-19006)

Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA modrá

Detail

Dávkovač mydla MARTA WHITE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich kúpeľňových doplnkov. Telo aj hlava sú z plastu, pričom hlava je pochrómovaná. Objem činí dostatočných 350 ml. Dávkovač mydla MARTA WHITE nielenže plní praktickú funkciu, ktorá pomáha ku každodennej hygiene, ale zároveň aj skvele vyzerá. Čistota vašich rúk je jeden jemný stisk. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA modrá , Kela krájač na pizzu rondo, nerez (kl-19013)

Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA ružová

Detail

Dávkovač mydla MARTA WHITE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich kúpeľňových doplnkov. Telo aj hlava sú z plastu, pričom hlava je pochrómovaná. Objem činí dostatočných 350 ml. Dávkovač mydla MARTA WHITE nielenže plní praktickú funkciu, ktorá pomáha ku každodennej hygiene, ale zároveň aj skvele vyzerá. Čistota vašich rúk je jeden jemný stisk. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA ružová , Kela škrabka na zemiaky rondo, nerez kl-19009

Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA sivá

Detail

Dávkovač mydla MARTA WHITE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich kúpeľňových doplnkov. Telo aj hlava sú z plastu, pričom hlava je pochrómovaná. Objem činí dostatočných 350 ml. Dávkovač mydla MARTA WHITE nielenže plní praktickú funkciu, ktorá pomáha ku každodennej hygiene, ale zároveň aj skvele vyzerá. Čistota vašich rúk je jeden jemný stisk. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA sivá , Kela štetec rondo, nerez silikón čierny (kl-15931)

Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA čierna

Detail

Dávkovač mydla MARTA WHITE sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich kúpeľňových doplnkov. Telo aj hlava sú z plastu, pričom hlava je pochrómovaná. Objem činí dostatočných 350 ml. Dávkovač mydla MARTA WHITE nielenže plní praktickú funkciu, ktorá pomáha ku každodennej hygiene, ale zároveň aj skvele vyzerá. Čistota vašich rúk je jeden jemný stisk. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dávkovač mydla KELA MARTA čierna , Kela naberačka na polievku rondo, nerez (kl-19001)

Ružový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora

Ružový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora
Detail

Zútulnite svoju kúpeľňu a dodajte jej svieži nový nádych s množstvom praktických porcelánových doplnkov Lenora značky Kela. Získajú si vás jemnou farbou glazúry aj zaujímavým reliéfom, ktorý zdobí ich povrch. Samotnú kefu je možné nahradiť akoukoľvek toaletnou kefou zo série La Brossa tej istej značky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Ružový porcelánový dávkovač mydla Kela Lenora , Kela dávkovač na zmrzlinu rondo, nerez kl-19135

GEDY LC80 Lucrezia dávkovač mydla na postavenie, keramika

GEDY LC80 Lucrezia dávkovač mydla na postavenie, keramika
Detail

Majte v kúpeľni mydlo vždy po ruke. Elegantný keramický dávkovač s čiernou pumpičkou bude ozdobou každej kúpeľne. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY LC80 Lucrezia dávkovač mydla na postavenie, keramika , Kela naberačka na špagety rondo nerez (kl-19061)

GEDY VE81 Verbena dávkovač mydla na postavenie, keramika

GEDY VE81 Verbena dávkovač mydla na postavenie, keramika
Detail

Majte v kúpeľni mydlo vždy po ruke. Elegantný keramický dávkovač s chrómovou pumpičkou bude ozdobou každej kúpeľne. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY VE81 Verbena dávkovač mydla na postavenie, keramika , Kela závesné koše loop 3 ks (kl-49552)

GEDY CI8002 Clothilde dávkovač mydla na postavenie, keramika

GEDY CI8002 Clothilde dávkovač mydla na postavenie, keramika
Detail

Štýlový dávkovač v zaujímavom retro tvare bude ozdobou každej kúpeľne. Je zdobený patinou, pečiatkami, namaľovanými kvetmi a čiernym nápisom. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY CI8002 Clothilde dávkovač mydla na postavenie, keramika , Kela espresso kávovar italia 3 šálky (kl-10590)

GEDY LY80 Lucy dávkovač mydla na postavenie, keramika

GEDY LY80 Lucy dávkovač mydla na postavenie, keramika
Detail

Elegantný dávkovač na tekuté mydlo bude praktickým doplnkom každej štýlovej kúpeľne. Biela keramika so striebornými prvkami pôsobí luxusne a pritom minimalisticky. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY LY80 Lucy dávkovač mydla na postavenie, keramika , Kela espresso kávovar italia 6 šálok (kl-10591)

GEDY CT8002 Catherine dávkovač mydla na postavenie, keramika

GEDY CT8002 Catherine dávkovač mydla na postavenie, keramika
Detail

Štýlový dávkovač v zaujímavom retro tvare bude ozdobou každej kúpeľne. Je zdobený patinou a čiernym nápisom, ktorý mu dodáva na originalite. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY CT8002 Catherine dávkovač mydla na postavenie, keramika , Orion dávkovač mydla keramika/plast 0,33 l marine (530783)

AQUALINE VERBENA dávkovač mydla na postavenie, keramika VE81

AQUALINE VERBENA dávkovač mydla na postavenie, keramika VE81
Detail

Dávkovač mydla – manuálny, voľne stojací, biela farba, keramický, štvorcový tvar základne, objem 320 ml, rozmery 16,5 × 6,5 × 8,1 cm (V׊×H) Zásadné vlastnosti dávkovača mydla AQUALINE Ide o manuálny dávkovač mydla AQUALINE Dávkovač mydla má objem 320 ml Rozmery: 6,5 × 8,1 × 16,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE VERBENA dávkovač mydla na postavenie, keramika VE81 , Kela zapekacia misa malin 22,5 × 12,5 cm (kl-11860)

Orion Dávkovač mydla keramika/plast 0,33 l MARINE (530783)

Orion Dávkovač mydla keramika/plast 0,33 l MARINE (530783)
Detail

Dávkovač mydla – manuálny, voľne stojací, biela farba, keramický, plastový, okrúhly tvar základne, objem 330 ml, rozmery 1,7 × 0,7 × 0,7 cm (V׊×H) Kľúčové vlastnosti dávkovača mydla ORION Je to manuálny dávkovač mydla ORION Materiálom použitým pri jeho výrobe je plast, ktorý sa chváli odolnosťou a dlhou životnosťou Dávkovač na mydlo má objem 330 ml Rozmery: 0,7 × 0,7 × 1,7 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Dávkovač mydla keramika/plast 0,33 l MARINE (530783)

SAPHO 1309-31 Sylvia dávkovač mydla na postavenie, keramika/chróm

SAPHO 1309-31 Sylvia dávkovač mydla na postavenie, keramika/chróm
Detail

Majte v kúpeľni mydlo vždy po ruke. Elegantný keramický dávkovač s chrómovanou pumpičkou bude ozdobou každej kúpeľne. (4home.sk)

Podobné produkty ako SAPHO 1309-31 Sylvia dávkovač mydla na postavenie, keramika/chróm

GEDY AM80 Amelie dávkovač mydla na postavenie, 230 ml, keramika

GEDY AM80 Amelie dávkovač mydla na postavenie, 230 ml, keramika
Detail

Majte v kúpeľni mydlo vždy k dispozícii. Tento elegantný dávkovač v retro štýle s nápisom bude skvelou ozdobou interiéru. Pumpička je vyrobená v kombinácii kovu a plastu. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY AM80 Amelie dávkovač mydla na postavenie, 230 ml, keramika

SAPHO 1308-31 Justy dávkovač mydla na postavenie, keramika/nerez

SAPHO 1308-31 Justy dávkovač mydla na postavenie, keramika/nerez
Detail

Majte v kúpeľni mydlo vždy po ruke. Elegantný dávkovač v kombinácii keramiky a nerezu bude ozdobou každej kúpeľne. (4home.sk)

Podobné produkty ako SAPHO 1308-31 Justy dávkovač mydla na postavenie, keramika/nerez

SAPHO SYLVIA dávkovač mydla na postavenie, keramika/chróm 1309-31

SAPHO SYLVIA dávkovač mydla na postavenie, keramika/chróm 1309-31
Detail

Dávkovač mydla – manuálny, voľne stojací, biela farba, keramický, štvorcový tvar základne, objem 350 ml, rozmery 16,5 × 6,5 cm (V׊) Hlavné vlastnosti dávkovača mydla SAPHO Ide o manuálny dávkovač mydla SAPHO Dávkovač mydla má objem 350 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako SAPHO SYLVIA dávkovač mydla na postavenie, keramika/chróm 1309-31

SAPHO JUSTY dávkovač mydla na postavenie, keramika/nerez 1308-31

SAPHO JUSTY dávkovač mydla na postavenie, keramika/nerez 1308-31
Detail

Dávkovač mydla – manuálny, voľne stojací, biela farba, keramický, antikorový, okrúhly tvar základne, objem 300 ml, rozmery 17,6 × 7,4 × 8,3 cm (V׊×H) Kľúčové prednosti dávkovača mydla SAPHO Ide o manuálny dávkovač mydla SAPHO Dávkovač mydla disponuje objemom 300 ml Rozmery: 7,4 × 8,3 × 17,6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako SAPHO JUSTY dávkovač mydla na postavenie, keramika/nerez 1308-31

GEDY AMELIE dávkovač mydla na postavenie, 230 ml, keramika AM80

GEDY AMELIE dávkovač mydla na postavenie, 230 ml, keramika AM80
Detail

Dávkovač mydla – manuálny, voľne stojací, biela farba, keramický, atypický tvar základne, objem 230 ml, rozmery 19 × 7,5 × 7,5 cm (V׊×H) Zásadné vlastnosti dávkovača mydla GEDY Je to manuálny dávkovač mydla GEDY Dávkovač na mydlo má objem 230 ml Rozmery: 7,5 × 7,5 × 19 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako GEDY AMELIE dávkovač mydla na postavenie, 230 ml, keramika AM80

KELA Miska na mydlo VARDA mramor KL-20025

KELA Miska na mydlo VARDA mramor KL-20025
Detail

Elegantná mydlovnička z kolekcie Varda sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety aj kúpeľne. Vyrobená je z mramoru.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Miska na mydlo VARDA mramor KL-20025

Sýrové fondue NATURA 10-dílné keramika, nerez, chróm, buk KELA KL-61306

Sýrové fondue NATURA 10-dílné keramika, nerez, chróm, buk KELA KL-61306
Detail

Fondue vymysleli švajčiarski alpskí pastieri, ktorí žili ďaleko od civilizácie a jedli len to, čo si sami vyrobili - chlieb a syr. Teplé syrové omáčky pripravovali z jedného až dvoch druhov syra a vína alebo čerešňovice. Až oveľa neskôr vznikli ďalšie kombinácie.Výborné syrové fondue pripravíte predovšetkým z ementálu, nivy či hermelínu. Syr rozpustíte v hrnci na miernom ohni. Pridať môžete trochu smotany, korenia alebo cesnaku. Na ihlice potom napichujete kúsky pečiva alebo mäsa a máčate je v rozpustenej syrovej hmote.Syrový fondue set pozostávajúci z 10 dielov, je vyrobený v kombinácii žiaruvzdornej keramiky, kovu, dreva, plastu a nehrdzavejúcej ocele.Set obsahuje: 1x keramickú dekorovanú panvicu s rukoväťou 1x drevenú tácku 1x kovový stojanček 1x nehrdzavejúci horák 6x nehrdzavejúcu vidličku s plastovou rukoväťou (4home.sk)

Podobné produkty ako Sýrové fondue NATURA 10-dílné keramika, nerez, chróm, buk KELA KL-61306

KELA Dávkovač mýdla TALUS poly, dekor kámen

KELA Dávkovač mýdla TALUS poly, dekor kámen
Detail

Elegantný dávkovač mydla z kolekcie Talus sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety alebo kúpeľne. Vyrobený je z materiálu polyresin v imitácii kameňa a plastu.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Dávkovač mýdla TALUS poly, dekor kámen

Kela ELEGANCE KL-18294

Detail

Tento elegantný dávkovač mydla v minimalistickom dizajne z kolekcie Elegance je praktický pomocník aj skvelý doplnok pre každú kúpeľňu. Vyrobený je z kvalitnej nerezovej ocele s matnou úpravou. Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela ELEGANCE KL-18294

KELA Syrové fondue LANCE keramika, šedá, 1L Ø22cm x v19,5cm

KELA Syrové fondue LANCE keramika, šedá, 1L Ø22cm x v19,5cm
Detail

Už len vyslovenie názvu syrové fondue znie všetkým gurmánom v ušiach ako vyznanie lásky dobrému jedlu a príjemne stráveným večerom. Set číta keramický rajnicu, stojan na fondue, horák a 6 fondue vidličiek.Teraz už je len na vás, aký syr si k príprave zvolíte. Obzvlášť pikantná je zmes greyerzer, appenzeller a ementál. Alebo ochutnajte francúzsky variant s ementálom, comté a beufort. Samozrejme môžete okrem kúskov chleba namáčať treba zeleninu. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Syrové fondue LANCE keramika, šedá, 1L Ø22cm x v19,5cm

Kela Sitko PROFI nerez 16 cm KELA KL-19056

Kela Sitko PROFI nerez 16 cm KELA KL-19056
Detail

 Celonerezové sitko je vynikajúcie na cedenie tekutín alebo sypkých potravín. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vhodné do umývačky riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Sitko PROFI nerez 16 cm KELA KL-19056

Pohár ELEGANCE KELA KL-18292

Detail

Tento elegantný téglik v minimalistickom dizajne z kolekcie Elegance je praktický pomocník aj skvelý doplnok pre každú kúpeľňu. Pohár je vyrobený je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s matnou úpravou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Pohár ELEGANCE KELA KL-18292

Umbra Dávkovač mydla

Umbra Dávkovač mydla
Detail

Dávkovač mydla z kolekcie Umbra. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Umbra Dávkovač mydla

Umbra Dávkovač mydla

Umbra Dávkovač mydla
Detail

Dávkovač mydla z kolekcie Umbra. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Umbra Dávkovač mydla

Umbra Dávkovač mydla

Umbra Dávkovač mydla
Detail

Dávkovač mydla z kolekcie Umbra. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Umbra Dávkovač mydla

Umbra Dávkovač mydla

Umbra Dávkovač mydla
Detail

Dávkovač mydla z kolekcie Umbra. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Umbra Dávkovač mydla

Umbra Dávkovač mydla

Umbra Dávkovač mydla
Detail

Dávkovač mydla z kolekcie Umbra. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Umbra Dávkovač mydla

Umbra - Dávkovač mydla

Umbra - Dávkovač mydla
Detail

Dávkovač mydla z kolekcie Umbra. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Umbra - Dávkovač mydla
Kela Kastrol KERROS 1l (KL-11549), Kela Obracačka RONDO, nerez (KL-19003), Kela Penovačka RONDO, nerez (KL-19005), Kela Lopatka RONDO, nerez (KL-19139), Kela CAILIN nerez 1,5 l (KL-10964), Kela Kastrol KERROS 3,2 l (KL-11552), Kela Kastról KERROS 1,7 l (KL-11550), Kela Lopárik KATANA bambus 28x20x1cm (KL-11871), Kela Servírovacia lyžica RONDO, nerez (KL-19007), AQUALINE VERBENA dávkovač mydla na postavenie, keramika VE81, GEDY LUCREZIA dávkovač mydla na postavenie, keramika LC80, Kela Panvica hlboká KERROS 24 cm (KL-11567), Kela Panvica grilovacia KERROS 28 cm (KL-15156), Kela Pekáč kulatý KERROS 32 cm (KL-11554), Kela Panvica hlboká KERROS 28 cm (KL-11568), Kela WOK set MINI 5 ks (KL-77747), Kela Mliekovar CAILIN nerez 1,8 l (KL-10963), Kela kuchynský lopárik KIANA bambus 53x46x2cm (KL-11785), Kela Drvič na zemiaky RONDO, nerez (KL-19006), Kela Krájač na pizzu RONDO, nerez (KL-19013), Kela Škrabka na zemiaky RONDO, nerez KL-19009, Kela Štetec RONDO, nerez silikón čierny (KL-15931), Kela Naberačka na polievku RONDO, nerez (KL-19001), Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135, Kela Naberačka na špagety RONDO nerez (KL-19061), Kela Závesné koše LOOP 3 ks (KL-49552), Kela espresso kávovar ITALIA 3 šálky (KL-10590), Kela espresso kávovar ITALIA 6 šálok (KL-10591), Orion Dávkovač mydla keramika/plast 0,33 l MARINE (530783), Kela Zapekacia misa MALIN 22,5 × 12,5 cm (KL-11860)