Kela hrnek na espresso s podsalkem sada 4 ks mattia bila kl 12748

Produkt Kela hrnek na espresso s podsalkem sada 4 ks mattia bila kl 12748 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kela hrnek na espresso s podsalkem sada 4 ks mattia bila kl 12748 upraviť a produkt hľadať znova.

Haushalt international Sklenice na espresso s dvojitou stěnou, 80 ml, sada 4 ks

Haushalt international Sklenice na espresso s dvojitou stěnou, 80 ml, sada 4 ks
Detail

Užijte si dokonalý zážitek u kávy se 4 šálky na espresso z odolného dvoustěnného borosilikátového skla. Milovníci kávy ocení zejména jejich schopnost udržet teplotu déle než kdy jindy a o stěny se nespálíte. A co víc, tyto sklenice nemusejí být výhradně na kávu. Jejich všestrannost umožňuje užívat si i víno, ledový čaj a další osvěžující studené nápoje. Praktický design zajistí, že vaše espresso zůstane lahodně teplé, zatímco chladné nápoje si uchovávají svou osvěžující teplotu. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Haushalt international Sklenice na espresso s dvojitou stěnou, 80 ml, sada 4 ks , Kela espresso kávovar italia 3 šálky (kl-10590)

Kela Sada keramických hrnčekov MATTIA, 2 ks, sivá, 300 ml

Kela Sada keramických hrnčekov MATTIA, 2 ks, sivá, 300 ml
Detail

Dáte si šálku kávy alebo čaju? Dvojdielna sada keramických hrnčekov MATTIA, ktoré sa dajú perfektne vložiť do seba a ušetriť tým veľa miesta v polici, je tu priamo pre vás! Hrnčeky majú klasický objem 300 ml a sú vyrobené z kvalitnej keramiky v matne sivom prevedení. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Sada keramických hrnčekov MATTIA, 2 ks, sivá, 300 ml , Kela espresso kávovar italia 6 šálok (kl-10591)

Kela Súprava varešiek MARIBOR, 4 ks drevené (KL-17253)

Kela Súprava varešiek MARIBOR, 4 ks drevené (KL-17253)
Detail

Vareška – drevená, oválna a hranatá, s očkom na zavesenie, špachtľa súčasťou balenia, dĺžka 35 cm, 4 kusy v balení Praktické kuchynské náradie, ktoré ocení každá gazdinka pri príprave pokrmov. Súprava varešiek KELA MARIBOR z bukového dreva vám pomôže pri miešaní mäsa, omáčok a ďalších jedál na panvici alebo v hrnci. Súčasťou súpravy varešiek sú tri varešky rôznych dĺžok a jedna špachtľa. Drevené varešky sú vhodné na akýkoľvek riad, pretože ho nepoškriabu. Iste oceníte aj pohodlné držanie a malú hmotnosť. Kľúčové vlastnosti súpravy varešiek KELA MARIBOR4-dielna súprava varešiek zo série MARIBORObsahuje tri rôzne varešky a jednu špachtľuSúprava varešiek KELA je vyrobená z bukového drevaŠpachtľa má praktické oko na zavesenieJednoduchá manipuláciaSúprava obsahuje:1× vareška s dĺžkou 25 cm1× vareška s dĺžkou 30 cm1× vareška s dĺžkou 35 cm1× špachtľa s dĺžkou 30,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Súprava varešiek MARIBOR, 4 ks drevené (KL-17253) , Kela súprava varešiek maribor, 4 ks drevené (kl-17253)

Kela espresso kávovar ITALIA 3 šálky (KL-10590)

Kela espresso kávovar ITALIA 3 šálky (KL-10590)
Detail

Moka kávovar – na jeden ohrev pripraví až 3 šálky, materiál hliník, strieborná farba Moka kanvička ITALIA vám vytvorí perfektné espresso v pohodlí domova, navyše bez drahého profesionálneho prístroja. Kanvička od nemeckého výrobcu Kela je z kvalitného hliníka a vhodná na použitie na všetky typy sporákov a varných dosiek s výnimkou indukcie. Použitie kávovaru je veľmi jednoduché, stačí naplniť spodnú časť vodou, do filtra vložiť kvalitnú mletú kávu, uzavrieť a postaviť na varnú dosku. Behom niekoľkých minút je vaša káva hotová.Kľúčové vlastnosti kávovaru Kela ITALIA 3 šálkyMoka kanvička z kvalitného hliníkaPre všetky typy sporákov a varných dosiek okrem indukcieNa 3 šálky vynikajúcej kávyJednoduché použitie kanvičky Kela ITALIA (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela espresso kávovar ITALIA 3 šálky (KL-10590) , Kela utierka na riad pasado 3 ks modrá (kl-15964)

Kela espresso kávovar ITALIA 6 šálok (KL-10591)

Kela espresso kávovar ITALIA 6 šálok (KL-10591)
Detail

Moka kávovar – na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, materiál hliník, čierna a strieborná farba Moka kanvička ITALIA vám vytvorí perfektné espresso v pohodlí domova a bez drahého profesionálneho prístroja. Kanvička od nemeckého výrobcu Kela je z kvalitného hliníka a vhodná na použitie na všetkých typoch sporákov a varných dosiek s výnimkou indukcie. Použitie kávovaru je veľmi jednoduché, stačí naplniť spodnú časť vodou, do filtra vložiť kvalitnú mletú kávu, uzavrieť a postaviť na varnú dosku. Behom niekoľko minút je vaša káva hotová.Kľúčové vlastnosti kávovaru Kela ITALIA 6 šálokMoka kanvička z kvalitného hliníkaPre všetky typy sporákov a varných dosiek okrem indukcieNa prípravu 6 šálok vynikajúcej kávyJednoduché použitie kanvičky Kela ITALIA (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela espresso kávovar ITALIA 6 šálok (KL-10591) , Kela wok set mini 5 ks (kl-77747)

Kela Kořenky ROSA sklo sada 4 ks

Kela Kořenky ROSA sklo sada 4 ks
Detail

4-dielna sada koreničiek vám umožní mať vaše obľúbené korenie vždy po ruke. Môžete ich umiestniť na voľnú plochu kuchynskej linky všade tam, kde sú práve potrebné. Koreničky prehľadne uložia základné druhy korenia. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Kořenky ROSA sklo sada 4 ks , Kela závesné koše loop 3 ks (kl-49552)

Kela Sada na umývanie riadu Purana, sivá, KL-12081

Kela Sada na umývanie riadu Purana, sivá, KL-12081
Detail

Keramický dávkovač s pumpičkou a dvoma priehradkami na umývanie riadu. Čistiaca kefa je súčasťou balenia pre všestranné použitie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Sada na umývanie riadu Purana, sivá, KL-12081 , Kela drvič na zemiaky rondo, nerez (kl-19006)

Kela Utierka na riad PASADO 3 ks modrá (KL-15964)

Kela Utierka na riad PASADO 3 ks modrá (KL-15964)
Detail

Kuchynské utierky – bavlnené, na antikoro, drevo, keramiku a sklo, Sada modrých kuchynských utierok Kela PASADO (3 ks) vám ponúka kvalitné utierky na riad, ktoré sú vyrobené zo 100 % bavlny. Medzi prednosti utierok Kela patrí ich atraktívny dizajn, vysoká kvalita a nasiakavosť použitého materiálu a kvalita spracovania, vďaka ktorej nepúšťajú vlákna. Kuchynské utierky od nemeckej značky Kela predstavujú veľmi praktický doplnok, ktorý sa nestratí v žiadnej domácnosti ani kuchyni. Využiť ich môžete nielen na utieranie riadu alebo rozliatych tekutín, ale aj ako náhradu chňapky pri manipulácii s horúcimi hrncami. Prať ich môžete v automatickej práčke na 60 °C. Utierky Kela sa okamžite stanú nevyhnutným vybavením vašej kuchyne. Kľúčové vlastnosti kuchynských utierok Kela PASADO (3 ks)Kvalitné kuchynské utierky na riad od nemeckej značky KelaSada 3 kusov modro-bielych utierok Kela PASADO vyrobených zo 100 % bavlnyKuchynské utierky Kela... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Utierka na riad PASADO 3 ks modrá (KL-15964) , Kela krájač na pizzu rondo, nerez (kl-19013)

YATO Sada bitov s adaptérom 1/4 32 ks (YT-04622)

YATO Sada bitov s adaptérom 1/4 32 ks (YT-04622)
Detail

Sada bitov – plochý, krížový PH, krížový PZ, torx TH, torx TX a imbusový, štandardný materiál: nehrdzavejúca oceľ, v balení sa nachádza adaptér, balené po 32ks, v plastovom zakladači Vybavte si dielňu poriadnym náradím, ktoré by nemalo chýbať žiadnemu správnemu majstrovi. Táto praktická sada YATO obsahuje hneď 44 kusov rôzneho náradia, vhodné ako pre údržbára, tak aj pre bežnú dielňu či domácnosť, alebo kamkoľvek na cesty. Sú vyrobené z veľmi odolnej chróm-vanádiovej ocele, takže sa len tak neopotrebujú.Správna domáca dielňa by nemala fungovať bez poriadneho náradia. Praktická profesionálna sada bitov s adaptérom YATO na uťahovanie a uvoľnenie skrutiek je vhodná na použitie v autoservisoch, ale nájde svoje uplatnenie aj u domácich majstrov. Sada bitov YATO je zabalená v praktickej a prehľadnej kazete s čitateľnými pozíciami pre ľahkú manipuláciu a orientáciu. Sada je navyše vybavená 70 mm adaptérom pre uťahovák so 1/4" stopkou, a jednotlivé bity sú vyhotovené z... (alza.sk)

Podobné produkty ako YATO Sada bitov s adaptérom 1/4 32 ks (YT-04622) , Kela škrabka na zemiaky rondo, nerez kl-19009

YATO Sada bitov s adaptérom 1/4 59 ks (YT-04624)

YATO Sada bitov s adaptérom 1/4 59 ks (YT-04624)
Detail

Sada bitov – plochý, krížový PH, krížový PZ, torx TH, torx TX a imbusový, štandardný materiál: nehrdzavejúca oceľ, v balení sa nachádza adaptér, balené po 59ks, v plastovom zakladači Vybavte si dielňu poriadnym náradím, ktoré by nemalo chýbať žiadnemu správnemu majstrovi. Táto praktická sada YATO obsahuje hneď 59 kusov rôzneho náradia, vhodného ako pre údržbára, tak aj pre bežnú dielňu či domácnosť, alebo kamkoľvek na cesty. Sú vyrobené z veľmi odolnej chróm-vanádiovej ocele, takže sa len tak neopotrebujú.Správna domáca dielňa by nemala fungovať bez poriadneho náradia. Praktická profesionálna sada bitov s adaptérom YATO na uťahovanie a uvoľnenie skrutiek je vhodná na použitie v autoservisoch, ale nájde svoje uplatnenie aj u domácich majstrov. Sada bitov YATO je zabalená v praktickej a prehľadnej kazete s čitateľnými pozíciami pre ľahkú manipuláciu a orientáciu. Sada je navyše vybavená 70 mm adaptérom pre uťahovák so 1/4" stopkou a jednotlivé bity sú vyhotovené... (alza.sk)

Podobné produkty ako YATO Sada bitov s adaptérom 1/4 59 ks (YT-04624) , Kela naberačka na polievku rondo, nerez (kl-19001)

Kela Závesné koše LOOP 3 ks (KL-49552)

Kela Závesné koše LOOP 3 ks (KL-49552)
Detail

Kôš – chrómovaný kov, výška 73cm, priemery košov 25/28/30cm Závesné koše Kela Loop z chrómovaného kovu sa skvele hodia ako doplnok do vašej kuchyne. Vďaka kvalitnému vyhotoveniu a neutrálnemu dizajnu sa prispôsobia každému štýlu a poskytnú dostatok priestoru na uloženie vašich vecí. Či už sa ich rozhodnete naplniť drobnosťami alebo ovocím, 3 spojené košíky Kela vám skvele poslúžia. Najväčší kôš má priemer 30 cm, stredný potom 28 cm a najmenší 25 cm. Zavesenie je možné pomocou háčika na konci. Celková výška sústavy Kela Loop je 73 cm. Kľúčové vlastnosti závesných košov Kela Loop 3 ksVhodné na ukladanie drobností i potravínNeutrálny dizajn nenaruší štýl miestnostiJednoduché zavesenie pomocou háčika na konciKoše Kela Loop sú vyrobené z kvalitného chrómovaného kovu (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Závesné koše LOOP 3 ks (KL-49552) , Kela dávkovač na zmrzlinu rondo, nerez kl-19135

Kela WOK set MINI 5 ks (KL-77747)

Kela WOK set MINI 5 ks (KL-77747)
Detail

Wok vnútorný povrch liatinový a nepriľnavý, materiál panvice liatina, možnosť použitia neostrého kovového náčinia a vhodné do rúry, priemer horného okraja 24 cm, vonkajší priemer dna 10,5 cm, výška 8 cm Praktický 5-dielny WOK set MINI vám prináša nepostrádateľnú liatinovú panvicu WOK s príslušenstvom. Táto panvica je ideálnym pomocníkom pre prípravu čoraz obľúbenejšej pestrej ázijskej kuchyne. Oceníte ju aj pri dusení surovín s využitím malého množstva vody alebo pri akomkoľvek zdravom varení. Pri príprave pokrmov na tejto panvici WOK vám totiž bude stačiť len minimálne množstvo tuku. Pokrievka, ktorá je súčasťou súpravy, je vyrobená z vysoko kvalitného skla a je doplnená plastovým držadlom. Panvica je vhodná aj na indukciu.WOK set MINI 5-dielny a jeho kľúčové vlastnostiWOK set MINI sa skladá z 5 dielovPanvica je vyrobená z kvalitnej liatinySúčasťou súpravy je sklenená pokrievka s plastovým držadlomPanvica je vhodná na indukciuPriemer:24 cmVýška:8 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela WOK set MINI 5 ks (KL-77747) , Kela naberačka na špagety rondo nerez (kl-19061)

Kela Držiak na cukor KL-65147

Kela Držiak na cukor KL-65147
Detail

Držiak na cukor slúži na skaramelizovanie cukru pri príprave typického nemeckého punču zvaného Feuerzangenbowle.Držiak umiestnime na nádobu s punčom a naň dáme cukor, najlepšie v tvare kužeľa, ale môžu byť aj kocky. Následne polejeme cukor rumom a zapálime. Ak plameň začne slabnúť, môžeme naliať na cukor ďalší rum. Plameňom sa cukor rozpustí a pretečie do nápoja cez diery v držiaku. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Držiak na cukor KL-65147 , Kela kuchynská utierka 3 ks pasado červená kl-15963

Sada šálok na espresso Sagaform Coffee & More 4-pak

Sada šálok na espresso Sagaform Coffee & More 4-pak
Detail

Sada šálok na espresso z kolekcie Sagaform. Model vyrobený z keramiky. (answear.sk)

Podobné produkty ako Sada šálok na espresso Sagaform Coffee & More 4-pak , Kela kuchynská utierka 3 ks pasado sivé kl-15961

Sada šálok na espresso Villa Collection Hela 4-pak

Sada šálok na espresso Villa Collection Hela 4-pak
Detail

Sada šálok na espresso z kolekcie Villa Collection. Model vyrobený z kameniny. (answear.sk)

Podobné produkty ako Sada šálok na espresso Villa Collection Hela 4-pak , Kela kastrol kerros 1l (kl-11549)

Sada šálok na espresso Villa Collection Hela 4-pak

Sada šálok na espresso Villa Collection Hela 4-pak
Detail

Sada šálok na espresso z kolekcie Villa Collection. Model vyrobený z kameniny. (answear.sk)

Podobné produkty ako Sada šálok na espresso Villa Collection Hela 4-pak , Kela obracačka rondo, nerez (kl-19003)

RCR Šálka s tanierikom na espresso 70 ml sada 2 ks FUSION (25561020006)

RCR Šálka s tanierikom na espresso 70 ml sada 2 ks FUSION (25561020006)
Detail

Šálka s podšálkou sklo, objem 70ml, (alza.sk)

Podobné produkty ako RCR Šálka s tanierikom na espresso 70 ml sada 2 ks FUSION (25561020006) , Kela penovačka rondo, nerez (kl-19005)

KELA Hořlavá pasta pro fondue 3 ks KL-63018

KELA Hořlavá pasta pro fondue 3 ks KL-63018
Detail

Horľavá pasta v praktickom balení je určená pod nádoby na fondue a stolové grily. Obsah 3 x 80 g. Doba horenia jednej nádoby je cca 90 minút. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Hořlavá pasta pro fondue 3 ks KL-63018 , Kela lopatka rondo, nerez (kl-19139)

Kela Kuchynská utierka 3 ks PASADO červená KL-15963

Kela Kuchynská utierka 3 ks PASADO červená KL-15963
Detail

Kuchynské utierky – 100% bavlna, dokonalá nasiakavosť, sada obsahuje 3 kusy, rozmery utierky 65×45cm, možné prať v práčke Súprava červených kuchynských utierok Kela Pasado KL-15963 (3 ks) vám ponúka kvalitné utierky na riad, ktoré sú vyrobené zo 100 % bavlny. Medzi prednosti utierok Kela patrí ich atraktívny dizajn, vysoká kvalita a nasiakavosť použitého materiálu a kvalita spracovania, vďaka ktorej nepúšťajú vlákna. Kuchynské utierky nemeckej značky Kela predstavujú veľmi praktický doplnok, ktorý sa nestratí v žiadnej domácnosti ani kuchyni. Využiť ich môžete nielen na utieranie riadu alebo rozliatych tekutín, ale aj ako náhradu chňapky pri manipulácii s horúcimi hrncami. Prať ich môžete v automatickej práčke na 60 °C. Utierky Kela sa okamžite stanú nevyhnutným vybavením vašej kuchyne.Kľúčové vlastnosti kuchynských utierok Kela Pasado KL-15963 (3 ks)Kvalitné kuchynské utierky na riad nemeckej značky KelaKolekcia 3 kusov červeno-bielych utierok Kela Pasado... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Kuchynská utierka 3 ks PASADO červená KL-15963 , Kela panvica na palacinky kerros 28 cm (kl-15155)

Kela Kuchynská utierka 3 ks PASADO sivé KL-15961

Kela Kuchynská utierka 3 ks PASADO sivé KL-15961
Detail

Kuchynské utierky – 100% bavlna, dokonalá nasiakavosť, sada obsahuje 3 kusy, rozmery utierky 65×45cm, možné prať v práčke Súprava sivých kuchynských utierok Kela Pasado KL-15961 (3 ks) vám ponúka kvalitné utierky na riad, ktoré sú vyrobené zo 100 % bavlny. Medzi prednosti utierok Kela patrí ich atraktívny dizajn, vysoká kvalita a nasiakavosť použitého materiálu a kvalita spracovania, vďaka ktorej nepúšťajú vlákna. Kuchynské utierky nemeckej značky Kela predstavujú veľmi praktický doplnok, ktorý sa nestratí v žiadnej domácnosti ani kuchyni. Využiť ich môžete nielen na utieranie riadu alebo rozliatych tekutín, ale aj ako náhradu chňapky pri manipulácii s horúcimi hrncami. Prať ich môžete v automatickej práčke na 60 °C. Utierky Kela sa okamžite stanú nevyhnutným vybavením vašej kuchyne.Kľúčové vlastnosti kuchynských utierok Kela Pasado KL-15961 (3 ks)Kvalitné kuchynské utierky na riad nemeckej značky KelaKolekcia 3 kusov sivo-bielych utierok Kela Pasado vyrobených... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Kuchynská utierka 3 ks PASADO sivé KL-15961 , Kela džbán na mlieko herta 0,7 l (kl-10901)

Kela Teplomer na mäso Punkto KL-15315

Kela Teplomer na mäso Punkto KL-15315
Detail

Teplomer na meranie teploty vo vnútri mäsa pri jeho tepelnej úprave zaručí, že bude mäso zdravo prepečené a pripravené pri správnej teplote. Výborný pomocník pri pečení mäsa a mäsových špecialít a tiež pri letnom grilovaní. Ukazovateľ teploty cca od 0°C do 120 °C. Materiál: nerez, sklo. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Teplomer na mäso Punkto KL-15315 , Kela džbán na mlieko herta 0,35 l (kl-10900)

Kela Vidlička na mäso RONDO KL-19004

Kela Vidlička na mäso RONDO KL-19004
Detail

Kuchynské náradie nemeckej značky Kela kolekcia RONDO je charakteristické svojou celokovovou konštrukciou s minimálnym použitím plastov. Vidlička na mäso, vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, je určená pre profesionálne i domáce použitie. Je vybavená praktickým očkom pre možnosť zavesenia, ľahko sa udržiava.Možno použiť ako tranžírovaciu alebo servírovaciu vidličku. Pomocou hrotov možno otestovať, či je pokrm pripravený. Funkčnosť a dizajn v čistej dokonalosti. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Vidlička na mäso RONDO KL-19004 , Kela držiak na papierové utierky stella, biely, kl-11201

Kela KL-49553 Odkvapkávač na riad LOOP

Kela KL-49553 Odkvapkávač na riad LOOP
Detail

Nie všetok riad je možné umývať v umývačke, a tak by na kuchynskej linke nemal chýbať odkvapávač na ten, ktorý je potrebné umývať ručne.Tento z vysoko kvalitného pochrómovaného kovu môže zároveň slúžiť aj pre jednoduché prenášanie riadu von na terasu alebo do záhrady ku grilu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela KL-49553 Odkvapkávač na riad LOOP , Kela držiak na papierové utierky stella čierny (kl-11200)

Perá na porcelán pre chlapcov - KREUL / sada 4 ks s hrnčekom

Perá na porcelán pre chlapcov - KREUL / sada 4 ks s hrnčekom
Detail

Perá na porcelán pre chlapcov - KREUL / sada 4 ks s hrnčekom Farebné perá na porcelán od nemeckej značky KREUL sú určené pre malých pirátov, ktorí radi tvoria rôzne umelecké diela. Tieto farebné fixky sú vhodné na maľovanie a zdobenie skla, porcelánu a glazovanej keramiky. Aplikácia je skutočne jednoduchá. Stačí len otvoriť uzáver a tvoriť. Dekorovaný predmet musí byť čistý, zbavený mastnoty a odolný voči teplu. Ozdobený predmet necháme voľne vyschnúť aspoň 4 hodiny, potom ho vložíme do studenej rúry. Rúru zapneme na 160 stupňov Celzia a sušíme minimálne 30 minút. Rúru vypneme, pričom predmet v nej necháme vychladnúť. Takto zapečený predmet je vhodný do umývačky riadu. Parametre produktu: Perá na porcelán pre chlapcov KREUL Sada obsahuje 3 x fixky na porcelán (modrá, zelená, šedá), 1 x čiernu fixku na porcelán s jemnou špičkou, 1 x šablónu, 1 x kopírovací papier a 1 x bielu porcelánovú šálku Vhodné na maľovanie a zdobenie skla, porcelánu a glazovanej keramiky Nevhodné pre deti do 3 rokov Praktický kartónový obal s uchom v modrej farbe Vyrobené v Nemecku Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Perá na porcelán pre chlapcov - KREUL / sada 4 ks s hrnčekom , Kela držiak na papierové utierky stella, sivý (kl-11203)

Tescoma Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Romance

Tescoma Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Romance
Detail

Šálky na espresso s podšálkami myCOFFEE sú vyrobené z tenkostenného porcelánu New Bone výnimočného svojou mimoriadnou belosťou a vysokou odolnosťou. Kombinujú tradičný tvar porcelánového servisu s moderným dekorom.Nový kostný porcelán je materiál, ktorý má všetky vynikajúce vlastnosti tradičného a luxusného kostného porcelánu, je tenký, preto ľahký a pritom veľmi pevný.Ako "nový", je označovaný preto, že je v ňom pravá kostná múčka používaná v tradičnom čínskom kostnom porceláne nahradená ekologickým syntetickým materiálom.Rozmery: objem šálky: 90 ml priemer šálky: 6 cm šírka šálky (vrátane ucha): 8,5 cm priemer podšálky: 11,5 cm výška celého kompletu: 6,5 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Romance , Kela kanvica na čaj aurora 1,3 l (kl-16940)

Tescoma Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Empire

Tescoma Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Empire
Detail

Šálky na espresso s podšálkami myCOFFEE sú vyrobené z tenkostenného porcelánu New Bone výnimočného svojou mimoriadnou belosťou a vysokou odolnosťou. Kombinujú tradičný tvar porcelánového servisu s moderným dekorom. Nový kostný porcelán je materiál, ktorý má všetky vynikajúce vlastnosti tradičného a luxusného kostného porcelánu, je tenký, preto ľahký a pritom veľmi pevný. Ako "nový", je označovaný preto, že je v ňom pravá kostná múčka používaná v tradičnom čínskom kostnom porceláne nahradená ekologickým syntetickým materiálom. Rozmery: objem šálky: 90 ml priemer šálky: 6 cm šírka šálky (vrátane ucha): 8,5 cm priemer podšálky: 11,5 cm výška celého kompletu: 6,5 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Empire , Kela kanvica na čaj cylon 1,2 l (kl-16922)

Tescoma Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Pastels

Tescoma Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Pastels
Detail

Šálky na espresso s podšálkami myCOFFEE sú vyrobené z tenkostenného porcelánu New Bone výnimočného svoju mimoriadnu belosťou a vysokou odolnosťou. Sada šiestich šálok s podšálkami kombinuje originálnym spôsobom tradičný dizajn porcelánového riadu s trendmi dekormi. Vhodné do mikrovlnnej rúry a umývačky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Pastels , Pekáč kela s pokrievkou kerros 28 cm (kl-11553)

Šálka na espresso s tanierikom myCOFFEE, 6 ks, Empire (387718.00)

Šálka na espresso s tanierikom myCOFFEE, 6 ks, Empire (387718.00)
Detail

Šálka s podšálkou porcelán, objem 90ml, vhodná do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Šálka na espresso s tanierikom myCOFFEE, 6 ks, Empire (387718.00) , Kela pekáč s pokrievkou kerros 32 cm (kl-15152)

KELA Držiak na papierové utierky ROLLO KL-16920

KELA Držiak na papierové utierky ROLLO KL-16920
Detail

Kovový držiak na rolu papierových utierok nemeckej značky Kela, bude praktickým doplnkom v kuchyni. Bude po ruke postavený na linke kedykoľvek sa stane malá nehoda a budete potrebovať niečo rýchlo utrieť. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Držiak na papierové utierky ROLLO KL-16920 , Kela wok s pokrievkou kerros 32 cm (kl-15157)

Lis na hamburger BUFFALO O12cm KELA KL-11715

Lis na hamburger BUFFALO O12cm KELA KL-11715
Detail

Lis na tvarovanie mletého mäsa bude skvelým a nepostrádateľným pomocníkom vo vašej kuchyni pri príprave domácich hamburgerov. Forma je vyrobená z liateho hliníka s nepriľnavým povrchom. (4home.sk)

Podobné produkty ako Lis na hamburger BUFFALO O12cm KELA KL-11715 , Kela cailin nerez 1,5 l (kl-10964)

Kela Ohrievač na čajové sviečky GLOBUL KL-17600

Kela Ohrievač na čajové sviečky GLOBUL KL-17600
Detail

Tento kovový ohrievač je ideálny na udržanie teploty jedla a nápojov. Vďaka svojmu atraktívnemu vzhľadu je ohrievač tiež pekným pútačom pre oči pri stole. Ohrievač v striebornej farbe má priemer cca 18 cm a výšku cca 6 cm. Pre 1 čajovú sviečku. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Ohrievač na čajové sviečky GLOBUL KL-17600

KELA KL-19013 Kráječ na pizzu RONDO, nerez

KELA KL-19013 Kráječ na pizzu RONDO, nerez
Detail

Kuchynské náradie RONDO nemeckej značky Kela je charakteristické svojou celokovovou konštrukciou s minimálnym použitím plastov. Krájač na pizzu, vyrobený z nerezovej ocele, je určený pre profesionálne i domáce použitie. Je vybavený praktickým očkom pre možnosť zavesenia, ľahko sa udržiava. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA KL-19013 Kráječ na pizzu RONDO, nerez

KELA Miska na mydlo VARDA mramor KL-20025

KELA Miska na mydlo VARDA mramor KL-20025
Detail

Elegantná mydlovnička z kolekcie Varda sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety aj kúpeľne. Vyrobená je z mramoru.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Miska na mydlo VARDA mramor KL-20025

Kela Odstředivka na salát Mailin plast KL-11906

Kela Odstředivka na salát Mailin plast KL-11906
Detail

Vynikajúci pomocník do kuchyne pre osušenie umytého šalátu alebo byliniek. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Odstředivka na salát Mailin plast KL-11906

Kela Naberačka na polievku RONDO, nerez (KL-19001)

Kela Naberačka na polievku RONDO, nerez (KL-19001)
Detail

Naberačka – nerez, oko na zavesenie, vhodné do umývačky riadu Na jednoduchú prípravu a servírovanie obľúbených pokrmov je tu polievková naberačka z kolekcie Rondo od značky Kela. Naberačka je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a je vhodná do umývačky riadu. Má praktické uško na zavesenie a ozdobnú hornú časť v tvare lesklého valca, ktorá je charakteristická pre celú kolekciu kuchynského náradia Rondo.Kľúčové vlastnosti polievkovej naberačky Rondo značky KelaPolievková naberačka z kolekcie Rondo značky KelaVyrobená z nehrdzavejúcej oceleVhodná do umývačky riaduPraktické uško na zavesenieOzdobná horná časť v tvare lesklého valcaRozmery:Dĺžka 31 cmŠírka 9 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Naberačka na polievku RONDO, nerez (KL-19001)

Kela Škrabka na zemiaky RONDO, nerez KL-19009

Kela Škrabka na zemiaky RONDO, nerez KL-19009
Detail

Škrabka – nehrdzavejúca oceľ, oko na zavesenie, vhodná do umývačky riadu https://www.i-domacipotreby.cz/skrabka-na-brambory-rondo-nerez-24156 (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Škrabka na zemiaky RONDO, nerez KL-19009

Kela Drvič na zemiaky RONDO, nerez (KL-19006)

Kela Drvič na zemiaky RONDO, nerez (KL-19006)
Detail

Pučidlo na zemiaky praktický pomocník na prípravu zemiakových a zeleninových kaší Kela Drvič na zemiaky Rondo nájde vo vašej kuchyni svoje stále miesto. Ľahko s ním vytvoríte smotanovo hladkú kašu aj chutné štuchané zemiaky. Zaoblená časť bude vhodná na nabratie zemiakov. Drvič je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Praktické očko poslúži na zavesenie. Drvič s dĺžkou 25 cm tak bude vždy poruke. O špinavý riad sa starať nemusíte, drvič je vhodný na umývanie v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti Kela Drviča na zemiaky RONDOVyrobené z nehrdzavejúcej oceleVhodné do umývačky riaduOčko na zavesenieDĺžka Kela Drvič na zemiaky Rondo je 25 cmZaoblená časť na servírovanie (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Drvič na zemiaky RONDO, nerez (KL-19006)

Kela Naberačka na špagety RONDO nerez (KL-19061)

Kela Naberačka na špagety RONDO nerez (KL-19061)
Detail

Naberačka – nerez, oko na zavesenie, vhodné do umývačky riadu Naberačka na špagety Rondo nájde vo vašej kuchyni svoje stále miesto. Vyrobená je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Praktické očko poslúži na zavesenie. Naberačka s dĺžkou 30 cm tak bude vždy poruke. Otvorom uprostred naberačky si potom ľahko odmeriate jednotlivé porcie cestovín. O špinavý riad sa starať nemusíte, naberačka je vhodná na umývanie v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti Kela naberačky na špagety RONDOVyrobená z nehrdzavejúcej oceleVhodné do umývačky riaduOčko na zavesenieDĺžka Kela naberačky na špagety Rondo je 30 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Naberačka na špagety RONDO nerez (KL-19061)

Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135

Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135
Detail

Naberačka na zmrzlinu – nerez, oko na zavesenie, vhodné do umývačky riadu Na ľahké servírovanie obľúbenej mrazenej pochúťky, či už kúpenej alebo domácej výroby, je tu dávkovač na zmrzlinu z kolekcie Rondo od značky Kela. Dávkovač je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a je vhodný do umývačky riadu. Má praktické uško na zavesenie a ozdobnú hornú časť v tvare lesklého valca, ktorá je charakteristická pre celú kolekciu kuchynského náradia Rondo. Spoľahlivý mechanizmus s vodiacou lištou po nabratí ľahko oddelí zmrzlinu od kovovej polkruhovej časti a potom vyklopí do kornútka alebo pohára.Kľúčové vlastnosti dávkovača na zmrzlinu Rondo značky KelaDávkovač na zmrzlinu z kolekcie Rondo značky KelaVyrobený z nehrdzavejúcej ocelePraktický mechanizmus na ľahké servírovanieVhodný do umývačky riaduPraktické uško na zavesenieOzdobná horná časť v tvare lesklého valcaRozmery:Dĺžka 22,5 cmPriemer 6 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135

Kela Krájač na pizzu RONDO, nerez (KL-19013)

Kela Krájač na pizzu RONDO, nerez (KL-19013)
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ, vhodné do umývačky Na jednoduchú prípravu a servírovanie obľúbených pokrmov je tu krájač na pizzu z kolekcie Rondo od značky Kela. Krájač je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a je vhodný do umývačky riadu. Má praktické uško na zavesenie a ozdobnú hornú časť v tvare lesklého valca, ktorá je charakteristická pre celú kolekciu kuchynského náčinia Rondo. Kvalitná britva ľahko nakrája ako obľúbenú pizzu, tak sladké alebo slané koláče. Kľúčové vlastnosti krájača na pizzu Rondo značky KelaKrájač na pizzu z kolekcie Rondo značky KelaVyrobený z nehrdzavejúcej oceleVhodný do umývačky riaduPraktické uško na zavesenieOzdobná horná časť v tvare lesklého valcaOstrá britva pre krájanie pizze a koláčov Rozmery:dĺžka 21 cmpriemer 7 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Krájač na pizzu RONDO, nerez (KL-19013)

BERLINGERHAUS BH-7812 Dóza na potraviny s bambusovým vekom sada 4 ks

BERLINGERHAUS BH-7812 Dóza na potraviny s bambusovým vekom sada 4 ks
Detail

Sada troch prenosných dóz na potraviny, obed aj desiatu je vyrobená z odolného borosilikátového skla. Výhodou skla je rozhodne jeho 100% zdravotná nezávadnosť. Borosilikátové sklo je hrubostenné a dobre odoláva nárazom a poškodeniu. Silikónové tesnenie vo veku zabráni pretekaniu a vyliatiu obsahu. Praktické bambusové veko je možné tiež použiť ako krájaciu doštičku.Vhodné do chladničky, mikrovlnnej rúry, umývačky riadu. V miske sa dá tiež zapekať v klasickej rúre, a to do teploty max 180 °C. Sada obsahuje: 1x dózu s viečkom 370 ml 1x dózu s viečkom 630 ml 1x dózu s viečkom 1040 ml 1x dózu s viečkom 1500 ml (4home.sk)

Podobné produkty ako BERLINGERHAUS BH-7812 Dóza na potraviny s bambusovým vekom sada 4 ks

TESCOMA Šálka na espresso s tanierikom myCOFFEE, 6 ks, Pastels (8595028406320)

TESCOMA Šálka na espresso s tanierikom myCOFFEE, 6 ks, Pastels (8595028406320)
Detail

Šálka s podšálkou porcelán, objem 90ml, vhodná do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA Šálka na espresso s tanierikom myCOFFEE, 6 ks, Pastels (8595028406320)

TESCOMA Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Romance (387717.00)

TESCOMA Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Romance (387717.00)
Detail

Šálka s podšálkou porcelán, objem 90ml, vhodná do umývačky Šálky TESCOMA myCOFFEE Romance vám umožní vychutnat si vaše oblíbené espresso skutečně stylově. Vyrobené jsou z kvalitního tenkostěnného porcelánu a disponují objemem 90 ml. Sada obsahuje 6 šálků s podšálky, které lze používat v mikrovlnné troubě a umývat v myčce nádobí. Šálky TESCOMA myCOFFEE Romance vynikají jedinečným designem. Klíčové vlastnosti šálku na espresso s podšálkem TESCOMA myCOFFEE Romance, 6 ksŠálky vhodné na espressoVyrobené z kvalitního tenkostěnného porcelánuDisponují objemem 90 mlSada TESCOMA myCOFFEE Romance obsahuje 6 šálků s podšálkyLze je používat v mikrovlnné troubě a umývat v myčce nádobíBarevné provedení: béžovo-modro-růžovo-bílé Objem:90 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA Šálka na espresso s podšálkou myCOFFEE, 6 ks, Romance (387717.00)

TESCOMA Šálka na espresso s tanierikom myCOFFEE, 6 ks, Sugar (387715.00)

TESCOMA Šálka na espresso s tanierikom myCOFFEE, 6 ks, Sugar (387715.00)
Detail

Šálka s podšálkou porcelán, objem 90ml, vhodná do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA Šálka na espresso s tanierikom myCOFFEE, 6 ks, Sugar (387715.00)

Šroubovák s ráčnou + bity sada, 101 ks (118925)

Šroubovák s ráčnou + bity sada, 101 ks (118925)
Detail

Sada bitů - (alza.sk)

Podobné produkty ako Šroubovák s ráčnou + bity sada, 101 ks (118925)

Bity jemné 50 ks s adaptérem sada (118431)

Bity jemné 50 ks s adaptérem sada (118431)
Detail

Sada bitů - (alza.sk)

Podobné produkty ako Bity jemné 50 ks s adaptérem sada (118431)

Prkénko krájecí KATANA sada 3ks bambus 20 x 14 cm KELA KL-12014

Prkénko krájecí KATANA sada 3ks bambus 20 x 14 cm KELA KL-12014
Detail

Nie je doštička ako doštička. S týmto kúskom z bambusového dreva nemeckej značky Kela obohatíte svoju kuchyňu o autentický kus prírody.Vďaka svojej veľkosti bude doštička skvelá na krájanie zeleniny alebo mäsa. Navyše jej ale dáte vyniknúť, ak ju použije pri servírovaní - ak ste fanúšikovia Cheese Boards doštičiek, buďte si istí, že vašej fantázii sa dostane dostatočne veľký priestor. Kombinácia syrov, orechov, olív, sušeného ovocia a ďalších lahôdok vo veľkom formáte poteší ako vás, tak všetky vaše návštevy. (4home.sk)

Podobné produkty ako Prkénko krájecí KATANA sada 3ks bambus 20 x 14 cm KELA KL-12014

KELA Odkvapkávacia podložka na riad RAPIDA sivá KL-11642

KELA Odkvapkávacia podložka na riad RAPIDA sivá KL-11642
Detail

Praktická odkvapkávacia podložka na riad si nájde svoje miesto aj vo vašej kuchyni. Vyrobená z rýchloschnúceho a škvrnám odolného materiálu. Vhodná na pranie na 40 °C. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Odkvapkávacia podložka na riad RAPIDA sivá KL-11642

Škrabka na citrusy RONDO nerez 16cm KELA KL-19033

Škrabka na citrusy RONDO nerez 16cm KELA KL-19033
Detail

Kuchynské náradie RONDO nemeckej značky Kela je charakteristické svojou celokovovou konštrukciou s minimálnym použitím plastov. Škrabka, vyrobená z nerezovej ocele, je určená pre profesionálne i domáce použitie. Je vybavená praktickým očkom pre možnosť zavesenia, ľahko sa udržiava. (4home.sk)

Podobné produkty ako Škrabka na citrusy RONDO nerez 16cm KELA KL-19033

Kela Panvica na palacinky KERROS 28 cm (KL-15155)

Kela Panvica na palacinky KERROS 28 cm (KL-15155)
Detail

Palacinková panvica – materiál hliník/anodizovaný hliník, vhodná na elektrický, indukčný, plynový, sklokeramický sporák, vnútorný povrch keramický, nepriľnavý, priemer horného okraja 28 cm, vonkajší priemer dna 22,5 cm, vhodná do umývačky, vhodná do rúry Milujete palacinky na všetky možné spôsoby a postrádate vo svojej kuchyni špeciálnu panvicu, s ktorou bude ich príprava hračka? Panvica na palacinky KERROS s priemerom 28 cm je vyrobená z odolného tlakovo liateho hliníka, má steny silné 5 mm a výšku 1,5 cm. Nepriľnavý keramický povrch Greblon C3+ tvorí keramikou plnená teflónová vrstva s vynikajúcim anti-adhéznym efektom a veľmi dobrou odolnosťou proti poškriabaniu a oderu. Panvicu Kela zo série KERROS využijete na elektrickom sporáku, plyne, sklokeramickej doske a navyše aj na indukcii.Kľúčové vlastnosti Kela panvice na palacinky KERROS 28 cmPanvica KERROS s priemerom 28 cm určená na prípravu palaciniekVhodná pre všetky typy... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Panvica na palacinky KERROS 28 cm (KL-15155)
Kela espresso kávovar ITALIA 3 šálky (KL-10590), Kela espresso kávovar ITALIA 6 šálok (KL-10591), Kela Súprava varešiek MARIBOR, 4 ks drevené (KL-17253), Kela Utierka na riad PASADO 3 ks modrá (KL-15964), Kela WOK set MINI 5 ks (KL-77747), Kela Závesné koše LOOP 3 ks (KL-49552), Kela Drvič na zemiaky RONDO, nerez (KL-19006), Kela Krájač na pizzu RONDO, nerez (KL-19013), Kela Škrabka na zemiaky RONDO, nerez KL-19009, Kela Naberačka na polievku RONDO, nerez (KL-19001), Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135, Kela Naberačka na špagety RONDO nerez (KL-19061), Kela Kuchynská utierka 3 ks PASADO červená KL-15963, Kela Kuchynská utierka 3 ks PASADO sivé KL-15961, Kela Kastrol KERROS 1l (KL-11549), Kela Obracačka RONDO, nerez (KL-19003), Kela Penovačka RONDO, nerez (KL-19005), Kela Lopatka RONDO, nerez (KL-19139), Kela Panvica na palacinky KERROS 28 cm (KL-15155), Kela Džbán na mlieko HERTA 0,7 l (KL-10901), Kela Džbán na mlieko HERTA 0,35 l (KL-10900), Kela Držiak na papierové utierky STELLA, biely, KL-11201, Kela Držiak na papierové utierky STELLA čierny (KL-11200), Kela Držiak na papierové utierky STELLA, sivý (KL-11203), Kela Kanvica na čaj AURORA 1,3 l (KL-16940), Kela Kanvica na čaj CYLON 1,2 l (KL-16922), Pekáč Kela s pokrievkou KERROS 28 cm (KL-11553), Kela Pekáč s pokrievkou KERROS 32 cm (KL-15152), Kela Wok s pokrievkou KERROS 32 cm (KL-15157), Kela CAILIN nerez 1,5 l (KL-10964)