Kela wc stetka landora keramika kremova kl 20403

Produkt Kela wc stetka landora keramika kremova kl 20403 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kela wc stetka landora keramika kremova kl 20403 upraviť a produkt hľadať znova.

Kela WC kefa LANDORA keramika, sivá

Kela WC kefa LANDORA keramika, sivá
Detail

WC set z elegantnej kolekcie Landor v pastelovej svetlosivej farbe sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety aj kúpeľne. Vyrobený je z kvalitnej keramiky s lesklou sivou glazúrou a nehrdzavejúcej ocele.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela WC kefa LANDORA keramika, sivá , Kela kastrol kerros 1l (kl-11549)

Kela Pohár LANDORA keramika sivá

Kela Pohár LANDORA keramika sivá
Detail

Pohár z elegantnej kolekcie Landor v pastelovej svetlosivej farbe sa stane nepostrádateľným doplnkom každej kúpeľne. Vyrobený je z kvalitnej keramiky s lesklou sivou glazúrou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Pohár LANDORA keramika sivá , Kela obracačka rondo, nerez (kl-19003)

Kela WC štetka MARTA plast krémová 36,5 cm KL-22296

Kela WC štetka MARTA plast krémová 36,5 cm KL-22296
Detail

Minimalistický WC set Marta značky Kela sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety aj kúpeľne. Vyrobený z kvalitného plastu s matným povrchom. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela WC štetka MARTA plast krémová 36,5 cm KL-22296 , Kela penovačka rondo, nerez (kl-19005)

Kela Dávkovač mydla LANDORA keramika šedá

Kela Dávkovač mydla LANDORA keramika šedá
Detail

Dávkovač mydla z elegantnej kolekcie Landor v pastelovej svetlosivej farbe sa stane nepostrádateľným doplnkom každej kúpeľne aj toalety. Vyrobený je z kvalitnej keramiky s lesklou sivou glazúrou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Dávkovač mydla LANDORA keramika šedá , Kela lopatka rondo, nerez (kl-19139)

Kela Miska na mydlo LANDORA keramika šedá

Kela Miska na mydlo LANDORA keramika šedá
Detail

Mydelnička z elegantnej kolekcie Landor v pastelovj svetlosivej farbe sa stane nepostrádateľným doplnkom každej kúpeľne aj toalety. Vyrobená je z kvalitnej keramiky s lesklou sivou glazúrou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Miska na mydlo LANDORA keramika šedá , Kela cailin nerez 1,5 l (kl-10964)

Kela WC štetka MARTA plast modrá

Kela WC štetka MARTA plast modrá
Detail

Minimalistický WC set Marta značky Kela sa stane nepostrádateľným doplnkom každej toalety aj kúpeľne. Vyrobený z kvalitného plastu s matným povrchom.. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela WC štetka MARTA plast modrá , Kela kastrol kerros 3,2 l (kl-11552)

GEDY LC33 Lucrezia WC štetka na postavenie, keramika

GEDY LC33 Lucrezia WC štetka na postavenie, keramika
Detail

Minimalistický WC set bude skvelým doplnkom kúpeľne alebo toalety. Jednoduchá kombinácia kovu a bielej keramiky sa hodí do každého interiéru. Má vnútornú vyberateľnú nádobku. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY LC33 Lucrezia WC štetka na postavenie, keramika , Kela kastról kerros 1,7 l (kl-11550)

GEDY AM33 Amelie WC štetka na postavenie, keramika

GEDY AM33 Amelie WC štetka na postavenie, keramika
Detail

Nádherný retro WC set bude ozdobou každej kúpeľne a toalety. Stojí na štyroch nožičkách a je ozdobený nápisom. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY AM33 Amelie WC štetka na postavenie, keramika , Kela lopárik katana bambus 28x20x1cm (kl-11871)

GEDY CT3302 Catherine WC štetka na postavenie, keramika

GEDY CT3302 Catherine WC štetka na postavenie, keramika
Detail

Štýlová štetka v zaujímavom retro tvare bude ozdobou každej toalety. Je zdobená patinou a čiernym nápisom, ktorý jej dodáva na originalite. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY CT3302 Catherine WC štetka na postavenie, keramika , Kela servírovacia lyžica rondo, nerez (kl-19007)

GEDY CI3302 Clothilde WC štetka na postavenie, keramika

GEDY CI3302 Clothilde WC štetka na postavenie, keramika
Detail

Štýlová štetka v zaujímavom retro tvare bude ozdobou každej toalety. Je zdobená patinou, pečiatkami, namaľovanými kvetmi a čiernym nápisom. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY CI3302 Clothilde WC štetka na postavenie, keramika , Kela panvica hlboká kerros 24 cm (kl-11567)

GEDY VE33 Verbena WC štetka na postaveni, keramika

GEDY VE33 Verbena WC štetka na postaveni, keramika
Detail

Minimalistický WC set bude skvelým doplnkom kúpeľne alebo toalety. Jednoduchá kombinácia kovu a bielej keramiky sa hodí do každého interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY VE33 Verbena WC štetka na postaveni, keramika , Kela panvica grilovacia kerros 28 cm (kl-15156)

METAFORM CC010 Rebecca WC štetka na postavenie, čierna/keramika

METAFORM CC010 Rebecca WC štetka na postavenie, čierna/keramika
Detail

Nesmrteľná kombinácia čiernej a bielej, to je tento moderný WC set. Bude skvelým doplnkom každej kúpeľne a toalety. (4home.sk)

Podobné produkty ako METAFORM CC010 Rebecca WC štetka na postavenie, čierna/keramika , Kela pekáč kulatý kerros 32 cm (kl-11554)

Sýrové fondue NATURA 10-dílné keramika, nerez, chróm, buk KELA KL-61306

Sýrové fondue NATURA 10-dílné keramika, nerez, chróm, buk KELA KL-61306
Detail

Fondue vymysleli švajčiarski alpskí pastieri, ktorí žili ďaleko od civilizácie a jedli len to, čo si sami vyrobili - chlieb a syr. Teplé syrové omáčky pripravovali z jedného až dvoch druhov syra a vína alebo čerešňovice. Až oveľa neskôr vznikli ďalšie kombinácie.Výborné syrové fondue pripravíte predovšetkým z ementálu, nivy či hermelínu. Syr rozpustíte v hrnci na miernom ohni. Pridať môžete trochu smotany, korenia alebo cesnaku. Na ihlice potom napichujete kúsky pečiva alebo mäsa a máčate je v rozpustenej syrovej hmote.Syrový fondue set pozostávajúci z 10 dielov, je vyrobený v kombinácii žiaruvzdornej keramiky, kovu, dreva, plastu a nehrdzavejúcej ocele.Set obsahuje: 1x keramickú dekorovanú panvicu s rukoväťou 1x drevenú tácku 1x kovový stojanček 1x nehrdzavejúci horák 6x nehrdzavejúcu vidličku s plastovou rukoväťou (4home.sk)

Podobné produkty ako Sýrové fondue NATURA 10-dílné keramika, nerez, chróm, buk KELA KL-61306 , Kela panvica hlboká kerros 28 cm (kl-11568)

WC štetka TORO

WC štetka TORO
Detail

Toaletná kefa bez misy. Materiál - plast. Farba biela. Rozmery - 7 x 7 x 37 cm. (kitos.sk)

Podobné produkty ako WC štetka TORO , Kela wok set mini 5 ks (kl-77747)

KELA Dávkovač mydla VARDA mramor KELA KL-20027

KELA Dávkovač mydla VARDA mramor KELA KL-20027
Detail

Elegantný dávkovač mydla z kolekcie Varda sa stane nepostrádateľným doplnkom každej kúpeľne aj toalety. Telo je vyrobené z mramoru s čiernou plastovou pumpičkou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Dávkovač mydla VARDA mramor KELA KL-20027 , Kela mliekovar cailin nerez 1,8 l (kl-10963)

Kela ELEGANCE KL-18294

Detail

Tento elegantný dávkovač mydla v minimalistickom dizajne z kolekcie Elegance je praktický pomocník aj skvelý doplnok pre každú kúpeľňu. Vyrobený je z kvalitnej nerezovej ocele s matnou úpravou. Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela ELEGANCE KL-18294 , Kela kuchynský lopárik kiana bambus 53x46x2cm (kl-11785)

GEDY 243313 WC štetka nástenná, strieborná

GEDY 243313 WC štetka nástenná, strieborná
Detail

WC set v minimalistickom štýle bude ozdobou každej kúpeľne. Elegantná strieborná farba sa hodí do každého interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY 243313 WC štetka nástenná, strieborná , Kela drvič na zemiaky rondo, nerez (kl-19006)

AQUALINE SB304 WC štětka nástenná, čierna

AQUALINE SB304 WC štětka nástenná, čierna
Detail

Minimalistický WC set bude skvelým doplnkom kúpeľne alebo toalety. Čierna farba je univerzálna a hodí sa do každého interiéru. Inštaluje sa navŕtaním do steny. (4home.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE SB304 WC štětka nástenná, čierna , Kela krájač na pizzu rondo, nerez (kl-19013)

Weltbild WC štětka s bambusovým stojanem

Weltbild WC štětka s bambusovým stojanem
Detail

Elegantní a praktická, to je WC štětka s kovovou rukojetí a bambusovým držákem. Tato uzavřená souprava v přírodním vzhledu se stane stylovým doplňkem vaší toalety. Stojan z jemně zrnitého bambusového dřeva s gumovými nožkami tvoří krásný kontrast ke stříbrné kovové rukojeti kartáče. Průměr plastové hlavice kartáče je 6,5 cm. Bambusový stojan má rozměry 10 x 10 x 25,5 cm. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild WC štětka s bambusovým stojanem , Kela škrabka na zemiaky rondo, nerez kl-19009

Wc štetka Nimco Nikau chróm NK30094K26

Wc štetka Nimco Nikau chróm NK30094K26
Detail

WC kefa s keramickou nádobkou. (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc štetka Nimco Nikau chróm NK30094K26 , Kela štetec rondo, nerez silikón čierny (kl-15931)

Wc štetka Nimco Maya biela MAB29094CNHR05

Wc štetka Nimco Maya biela MAB29094CNHR05
Detail

WC kefa s masívnou hranatou rukoväťou z mosadze. Nádobka matné sklo. Rukoväť kefy biely mat. (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc štetka Nimco Maya biela MAB29094CNHR05 , Kela naberačka na polievku rondo, nerez (kl-19001)

Wc štetka Nimco Maya biela MAB29094KNHR05

Wc štetka Nimco Maya biela MAB29094KNHR05
Detail

WC kefa s masívnou hranatou rukoväťou z mosadze. Keramická nádobka. Rukoväť kefy biely mat. (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc štetka Nimco Maya biela MAB29094KNHR05 , Kela dávkovač na zmrzlinu rondo, nerez kl-19135

Wc štetka Nimco Nikau čierna NKC30094K90

Wc štetka Nimco Nikau čierna NKC30094K90
Detail

WC kefa s keramickou nádobkou. (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc štetka Nimco Nikau čierna NKC30094K90 , Kela naberačka na špagety rondo nerez (kl-19061)

Wc štetka Nimco Maya chróm MA29094K26

Wc štetka Nimco Maya chróm MA29094K26
Detail

WC kefa s keramickou nádobkou. (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc štetka Nimco Maya chróm MA29094K26 , Kela závesné koše loop 3 ks (kl-49552)

Kela Sitko PROFI nerez 16 cm KELA KL-19056

Kela Sitko PROFI nerez 16 cm KELA KL-19056
Detail

 Celonerezové sitko je vynikajúcie na cedenie tekutín alebo sypkých potravín. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vhodné do umývačky riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Sitko PROFI nerez 16 cm KELA KL-19056 , Kela espresso kávovar italia 3 šálky (kl-10590)

SAPHO 1318-08 Diamond WC štetka, bronzová

SAPHO 1318-08 Diamond WC štetka, bronzová
Detail

Minimalistický WC set bude skvelým doplnkom kúpeľne alebo toalety. Jednoduchá kombinácia zlatého kovu a mliečneho skla sa hodí do každého interiéru. Inštaluje sa navŕtaním na stenu. (4home.sk)

Podobné produkty ako SAPHO 1318-08 Diamond WC štetka, bronzová , Kela espresso kávovar italia 6 šálok (kl-10591)

SAPHO 1317-08 Diamond WC štetka, strieborná

SAPHO 1317-08 Diamond WC štetka, strieborná
Detail

Minimalistický WC set bude skvelým doplnkom kúpeľne alebo toalety. Jednoduchá kombinácia strieborného kovu a mliečneho skla sa hodí do každého interiéru. Inštaluje sa navŕtaním na stenu. (4home.sk)

Podobné produkty ako SAPHO 1317-08 Diamond WC štetka, strieborná , Kela zapekacia misa malin 22,5 × 12,5 cm (kl-11860)

GEDY 573303 Glamour WC štetka závesná, strieborná

GEDY 573303 Glamour WC štetka závesná, strieborná
Detail

Minimalistický WC set bude skvelým doplnkom kúpeľne alebo toalety. Jednoduchá kombinácia kovu a mliečneho skla sa hodí do každého interiéru. Inštaluje sa navŕtaním na stenu. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY 573303 Glamour WC štetka závesná, strieborná , Pekáč kela s pokrievkou kerros 28 cm (kl-11553)

GEDY 753344 WC štetka na postavenie, bronzová

GEDY 753344 WC štetka na postavenie, bronzová
Detail

WC set v minimalistickom štýle bude ozdobou každej kúpeľne. Elegantná bronzová farba sa hodí do každého interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY 753344 WC štetka na postavenie, bronzová , Kela pekáč s pokrievkou kerros 32 cm (kl-15152)

SONIA 166497 Zen nástenná WC štětka, čierna

SONIA 166497 Zen nástenná WC štětka, čierna
Detail

Nesmrteľná kombinácia čiernej a bielej, to je tento moderný WC set. Bude skvelým doplnkom každej kúpeľne a toalety. Inštaluje sa navŕtaním do steny. (4home.sk)

Podobné produkty ako SONIA 166497 Zen nástenná WC štětka, čierna , Kela zapekacia misa malin 22 × 37.5 cm (kl-11863)

SONIA 161041 Zen nástenná WC štetka, chróm

SONIA 161041 Zen nástenná WC štetka, chróm
Detail

Minimalistický WC set bude skvelým doplnkom kúpeľne alebo toalety. Jednoduchá kombinácia kovu a mliečneho skla sa hodí do každého interiéru. Inštaluje sa navŕtaním na stenu. (4home.sk)

Podobné produkty ako SONIA 161041 Zen nástenná WC štetka, chróm

AQUALINE GA1304 Simple line WC štetka, strieborná

AQUALINE GA1304 Simple line WC štetka, strieborná
Detail

Minimalistický WC set bude skvelým doplnkom kúpeľne alebo toalety. Jednoduchá kombinácia kovu a mliečneho skla sa hodí do každého interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE GA1304 Simple line WC štetka, strieborná

AQUALINE RUMBA WC štetka, mliečne sklo (RB108)

AQUALINE RUMBA WC štetka, mliečne sklo (RB108)
Detail

WC kefa s obdĺžnikovým tvarom základne, rozmery 110×380×155 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE RUMBA WC štetka, mliečne sklo (RB108)

GEDY FLORI WC štetka závesná, chróm (32330313)

GEDY FLORI WC štetka závesná, chróm (32330313)
Detail

WC kefa s obdĺžnikovým tvarom základne, rozmery 80×383×99 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako GEDY FLORI WC štetka závesná, chróm (32330313)

Kela WC set Valura

Kela WC set Valura
Detail

WC set značky KELA pripomínajúci prírodný kameň je luxusným doplnkom každej toalety spolu s ostatnými kúskami zo série Valura.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac ako storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela WC set Valura

Kela WC set Atlantic

Kela WC set Atlantic
Detail

WC set značky KELA v originálnom dizajne s farebnými prúžkami bude nenahraditeľným a štýlovým doplnkom každej toalety. Set môžete kombinovať aj s kúpeľňovou sadou z rovnakej kolekcie Atlantik.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac ako storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela WC set Atlantic

Pohár ELEGANCE KELA KL-18292

Detail

Tento elegantný téglik v minimalistickom dizajne z kolekcie Elegance je praktický pomocník aj skvelý doplnok pre každú kúpeľňu. Pohár je vyrobený je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s matnou úpravou.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Pohár ELEGANCE KELA KL-18292

KELA Kôš kozmetický DAVINO 6 l matný KELA KL-22998

KELA Kôš kozmetický DAVINO 6 l matný KELA KL-22998
Detail

Nevyhnutný doplnok každej kúpeľne a toalety je kozmetický kôš v elegantnom prevedení s tichým samootváracím systémom. Už nebudete musieť odchádzať s každým kozmetickým tampónom alebo roličkou od toaletného papiera ku kuchynskému košu. Vďaka pedálovému otváraniu je zaistená dostatočná hygiena a ľahká údržba.Značka KELA bola založená roku 1903 v Nemecku a má viac než storočnú históriu. Do dnešného dňa získala veľmi silné postavenie nielen na domácom trhu, ale aj vo svete. Jej výrobky pre domácnosť, najmä potom do kúpeľne a kuchyne, sú známe svojím inovatívnym konceptom s nadčasovým dizajnom a nekompromisnou kvalitou. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Kôš kozmetický DAVINO 6 l matný KELA KL-22998

GEDY QU3314 Quadrotto WC štetka na postavenie, čierna

GEDY QU3314 Quadrotto WC štetka na postavenie, čierna
Detail

Krásny WC set v minimalistickom štýle oživí každú modernú kúpeľňu aj toaletu. Je vyrobený z polyresinu, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY QU3314 Quadrotto WC štetka na postavenie, čierna

RIDDER 22010410 Stone WC štetka na postavenie, čierna

RIDDER 22010410 Stone WC štetka na postavenie, čierna
Detail

Krásny WC set v kamennom dizajne oživí každú modernú kúpeľňu aj toaletu. Je vyrobený z polyresinu, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako RIDDER 22010410 Stone WC štetka na postavenie, čierna

GEDY 633466 Seventy WC štetka na postavenie, béžová

GEDY 633466 Seventy WC štetka na postavenie, béžová
Detail

Krásny WC set v minimalistickom štýle oživí každú modernú kúpeľňu aj toaletu. Je vyrobený z termoplastu, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY 633466 Seventy WC štetka na postavenie, béžová

GEDY 633422 Seventy WC štetka na postavenie, biela

GEDY 633422 Seventy WC štetka na postavenie, biela
Detail

Krásny WC set v minimalistickom štýle oživí každú modernú kúpeľňu aj toaletu. Je vyrobený z termoplastu, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY 633422 Seventy WC štetka na postavenie, biela

AQUALINE 7582 Snow WC štetka na postavenie, biela

AQUALINE 7582 Snow WC štetka na postavenie, biela
Detail

Minimalistický WC set bude skvelým doplnkom kúpeľne alebo toalety. Jednoduchá kombinácia bambusu a bielej farby sa hodí do každého interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE 7582 Snow WC štetka na postavenie, biela

GEDY AR3308 Aries WC štetka na postavenie, sivá

GEDY AR3308 Aries WC štetka na postavenie, sivá
Detail

Krásny WC set v kamennom dizajne oživí každú modernú kúpeľňu aj toaletu. Je vyrobený z polyresinu, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY AR3308 Aries WC štetka na postavenie, sivá

GEDY 633414 Seventy WC štetka na postavenie, čierna

GEDY 633414 Seventy WC štetka na postavenie, čierna
Detail

Krásny WC set v minimalistickom štýle oživí každú modernú kúpeľňu aj toaletu. Je vyrobený z termoplastu, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY 633414 Seventy WC štetka na postavenie, čierna

GEDY 3933 Dafne WC štetka na postavenie, bambus

GEDY 3933 Dafne WC štetka na postavenie, bambus
Detail

Krásny WC set bude ozdobou každej kúpeľne alebo toalety. Je vyrobený v obľúbenej kombinácii bambusu a čiernej nehrdz. ocele. Má vnútornú vyberateľnú plastovú nádobku. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY 3933 Dafne WC štetka na postavenie, bambus

RIDDER 22010411 Stone WC štetka na postavenie, béžová

RIDDER 22010411 Stone WC štetka na postavenie, béžová
Detail

Krásny WC set v kamennom dizajne oživí každú modernú kúpeľňu aj toaletu. Je vyrobený z polyresinu, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako RIDDER 22010411 Stone WC štetka na postavenie, béžová

GEDY QU3366 Quadrotto WC štetka na postavenie, tortora

GEDY QU3366 Quadrotto WC štetka na postavenie, tortora
Detail

Krásny WC set v minimalistickom štýle oživí každú modernú kúpeľňu aj toaletu. Je vyrobený z polyresinu, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY QU3366 Quadrotto WC štetka na postavenie, tortora

GEDY QU3302 Quadrotto WC štetka na postavenie, biela

GEDY QU3302 Quadrotto WC štetka na postavenie, biela
Detail

Krásny WC set v minimalistickom štýle oživí každú modernú kúpeľňu aj toaletu. Je vyrobený z polyresinu, ktorý sa vyznačuje vysokou odolnosťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako GEDY QU3302 Quadrotto WC štetka na postavenie, biela

SAPHO XR302 X-RoundE WC štetka stojanová, strieborná

SAPHO XR302 X-RoundE WC štetka stojanová, strieborná
Detail

Minimalistický WC set bude skvelým doplnkom kúpeľne alebo toalety. Jednoduchá kombinácia kovu a mliečneho skla sa hodí do každého interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako SAPHO XR302 X-RoundE WC štetka stojanová, strieborná
Kela Kastrol KERROS 1l (KL-11549), Kela Obracačka RONDO, nerez (KL-19003), Kela Penovačka RONDO, nerez (KL-19005), Kela Lopatka RONDO, nerez (KL-19139), Kela CAILIN nerez 1,5 l (KL-10964), Kela Kastrol KERROS 3,2 l (KL-11552), Kela Kastról KERROS 1,7 l (KL-11550), Kela Lopárik KATANA bambus 28x20x1cm (KL-11871), Kela Servírovacia lyžica RONDO, nerez (KL-19007), Kela Panvica hlboká KERROS 24 cm (KL-11567), Kela Panvica grilovacia KERROS 28 cm (KL-15156), Kela Pekáč kulatý KERROS 32 cm (KL-11554), Kela Panvica hlboká KERROS 28 cm (KL-11568), Kela WOK set MINI 5 ks (KL-77747), Kela Mliekovar CAILIN nerez 1,8 l (KL-10963), Kela kuchynský lopárik KIANA bambus 53x46x2cm (KL-11785), Kela Drvič na zemiaky RONDO, nerez (KL-19006), Kela Krájač na pizzu RONDO, nerez (KL-19013), Kela Škrabka na zemiaky RONDO, nerez KL-19009, Kela Štetec RONDO, nerez silikón čierny (KL-15931), Kela Naberačka na polievku RONDO, nerez (KL-19001), Kela Dávkovač na zmrzlinu RONDO, nerez KL-19135, Kela Naberačka na špagety RONDO nerez (KL-19061), Kela Závesné koše LOOP 3 ks (KL-49552), Kela espresso kávovar ITALIA 3 šálky (KL-10590), Kela espresso kávovar ITALIA 6 šálok (KL-10591), Kela Zapekacia misa MALIN 22,5 × 12,5 cm (KL-11860), Pekáč Kela s pokrievkou KERROS 28 cm (KL-11553), Kela Pekáč s pokrievkou KERROS 32 cm (KL-15152), Kela Zapekacia misa MALIN 22 × 37.5 cm (KL-11863)