Kesper kuchynský úložný regál (58851)

Produkt Kesper kuchynský úložný regál (58851) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kesper kuchynský úložný regál (58851) upraviť a produkt hľadať znova.

Kesper Kuchynský úložný regál (58851)

Kesper Kuchynský úložný regál (58851)
Detail

Regál rozmery 26 × 34,5 × 39,5 cm Chceli by ste ešte dovybaviť svoj byt? Správnou voľbou by mohol byť regál KESPER. Získate tak ďalší úložný priestor a zároveň štýlový kúsok, ktorý skvele doplní váš byt.. Ľahko ho potom dáte dohromady pomocou spojovacích materiálov a návodu, ktoré nechýbajú v balení. Jednoduché a rýchle zmontovanie poskytuje jednoduchú montáž bez skrutiek. Výrobok je nutné pripevniť k stene. Regál KESPER meria × × (v × š × h). Regál KESPER meria × × (v × š × h) (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Kuchynský úložný regál (58851) , Kesper pojazdný regál kuchynský (25806)

Kesper Pojazdný regál kuchyňský (25808)

Kesper Pojazdný regál kuchyňský (25808)
Detail

Regál – vyrobený z FSC certifikovanej mdf dosky v bielej fólii, vozík má tri úložné poschodia a šuplík, rozmery: 47×85×37cm Predstavujeme vám pojazdný kuchynský regál od nemeckej značky Kesper. Tento štýlový regál v bielom vyhotovení môžete v kuchyni využiť ako praktického pomocníka. Kesper skrinka je vybavená granitovou pracovnou doskou, zásuvkou s kovovou úchytkou, dvoma policami na ukladanie rôznych vecí a spodným regálom na 4 fľaše vína. Kuchynská pracovná skrinka Kesper disponuje MDF doskami s označením FSC, ktoré pochádzajú iba z kontrolovaného európskeho lesníctva. Značka Kesper je tak zárukou kvality a šetrnosti k prírode a ľuďom. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché. Kľúčové vlastnosti pojazdného kuchynského regálu KesperPojazdný kuchynský regál od nemeckej značky KesperSúčasťou regálu je granitová pracovná doskaSkrinka je vybavená zásuvkou s kovovou úchytkouNechýbajú dve praktické police a spodný regál na fľaše (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Pojazdný regál kuchyňský (25808) , Kesper pojazdný regál kuchynský (25817)

Kesper Pojazdný regál kuchynský (25817)

Kesper Pojazdný regál kuchynský (25817)
Detail

Regál – materiál: kovový rám, W 37×H 75.5 pracovná doska 37cm: max. šírka: 96cm, s 2 rozkladacími doskami, 3 zásuvkami a 1 zásuvkou, 4 robustné kolieska z toho 2 uzamykateľné, dodávame demontované Predstavujeme vám pojazdný regál od nemeckej značky Kesper. Tento štýlový regál v elegantnom bielom vyhotovení môžete využiť v kuchyni, kde si do neho môžete odložiť všetky potrebné veci – ako napríklad kuchynské doplnky alebo ovocie a zeleninu. Regál je vybavený skladacou trojdielnou pracovnou doskou v dekore dub sonoma, tromi výsuvnými košmi a jednou menšou zásuvkou. Súčasťou sú aj robustné kolieska, keď dve z nich môžete uzamknúť a mať tak regál úplne stabilný. Kuchynský regál Kesper disponuje MDF doskami s označením FSC, ktoré pochádzajú iba z kontrolovaného európskeho lesníctva. Značka Kesper je tak zárukou kvality a šetrnosti k prírode a ľuďom. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché. Kľúčové vlastnosti rozkladacieho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Pojazdný regál kuchynský (25817) , Kesper detský úložný regál s 9 látkovými boxmi, ružový (17726)

Kesper Pojazdný regál kuchynský (25806)

Kesper Pojazdný regál kuchynský (25806)
Detail

Regál – vyrobený z FSC certifikovanej mdf dosky v bielej fólii, vrchná doska v dekore mramoru, vozík má tri úložné poschodia z toho jedno na víno, rozmery: 47×83×37cm Praktických pomocníkov do domácnosti nie je nikdy dosť. Tie najlepšie ponúka spoločnosť Kesper. Jej minimalistický pojazdný regál Kesper nielenže vypomôže, ale aj štýlovo vyzdobí domácnosť. Servírovací stolík Kesper sa skladá z 3 odkladacích políc, ktorých dosky sú zhotovené z FSC certifikovanej mdf dosky v dekore mramoru a bielej fólie. Tri poschodia úložného regálu slúžia na ukladanie potravín, z ktorých jeden môžete využiť na uchovávanie fliaš s vínom. Regál Kesper je ideálny na ušetrenie miesta na kuchynskej linke. Regál je pojazdný. Kľúčové vlastnosti pojazdného úložného regálu KesperStolík Kesper je vyrobený z FSC certifikovanej mdf doskyDosky sú zhotovené v dekore mramoru a bielej fólieStolík Kesper nielen pomôže, ale aj vyzdobí domácnosťSkladá sa z troch úložných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Pojazdný regál kuchynský (25806) , Kesper kuchynský regál s odpadkovými košmi na triedený odpad dub (25526)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi, ružový (17726)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi, ružový (17726)
Detail

Regál – detský, materiál: drevovláknitá doska, rozmery: šírka 66 výška 59.5 × hĺbka 30cm, fólia ružová s detskými motívmi, obsahuje 9 látkových boxov, do ktorých môžete uložiť všetky hračky aj knižky, rozmery boxov: S25×v11×h20cm, dodávame demontovaný, jeho zloženie je však jednoduché Špeciálne pre dievčatká je určený tento parádny úložný regál od kvalitnej nemeckej značky Kesper. Detský úložný regál je vyrobený v ružovom vyhotovení a z drevovláknitej dosky čiže sololitu. Strany skrinky zdobí krásny srdiečkový motív, čo dievčatkám urobí určite radosť. Je vybavený 9 látkovými boxmi, ktoré ponúkajú dostatok miesta na všetky veci – ako sú napríklad hračky, knižky alebo rôzne pomôcky. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché. Kľúčové vlastnosti detského úložného regálu, ružovýKvalitný detský úložný regál od značky KesperUrčený špeciálne pre dievčatkáVyrobený z drevovláknitej dosky – sololituRegál je vybavený 9 látkovými boxmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi, ružový (17726) , Kesper kuchynský regál s odp. košmi na triedený odpad sivý (25527)

Kesper Pojazdný regál kuchyňský rozkladací (25816)

Kesper Pojazdný regál kuchyňský rozkladací (25816)
Detail

Regál – so sivou dekoratívnou fóliou, materiál: kovový rám, W37×H75.5pracovná doska 37cm: max. šírka: 96cm, s 2 rozkladacími doskami, 3 zásuvkami a 1 zásuvkou, 4 robustné kolieska z toho 2 uzamykateľné, dodávame demontované Predstavujeme vám pojazdný regál od nemeckej značky Kesper. Tento štýlový regál v elegantnom bielom vyhotovení môžete využiť v kuchyni, kde si do neho môžete odložiť všetky potrebné veci – ako napríklad kuchynské doplnky alebo ovocie a zeleninu. Regál je vybavený jednou pevnou a dvoma sklopnými pracovnými doskami v sivej farbe, tromi výsuvnými košmi a jednou zásuvkou. Súčasťou sú aj 4 robustné kolieska, keď dve z nich môžete uzamknúť a mať tak regál úplne stabilný. Kuchynský regál Kesper disponuje MDF doskami s označením FSC, ktoré pochádzajú iba z kontrolovaného európskeho lesníctva. Značka Kesper je tak zárukou kvality a šetrnosti k prírode a ľuďom. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché. Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Pojazdný regál kuchyňský rozkladací (25816) , Kesper detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, modrý (17725)

Kesper Kuchynský regál s odp. košmi na triedený odpad sivý (25527)

Kesper Kuchynský regál s odp. košmi na triedený odpad sivý (25527)
Detail

Odpadkový kôš – na triedený odpad, objem 30 l, materiál drevotrieska, biela farba, ručné otváranie, 2 nádoby, rozmery 79 × 50 × 37 cm (V׊×H) Praktických pomocníkov do domácnosti nie je nikdy dosť. Veľmi premyslené ponúka spoločnosť Kesper. Jej minimalistický kuchynský kôš Kesper nielenže vypomôže, ale aj štýlovo vyzdobí domácnosť. Kuchynský odpadkový regál je totiž zhotovený v dizajne štýlovej skrinky, ktorá je zhotovená z FSC certifikovanej drevotriesky. Odpadkový kôš je bielo lakovaný s doskou v motíve sivého dreva. Súčasťou regálu Kesper sú dva koše vedľa seba, s ktorými je možné triediť odpad. Koše sú ľahko vyberateľné. Kľúčové vlastnosti odpadkového regálu Kesper sivéhoRegál Kesper je vyrobený z FSC certifikovanej drevotrieskyJe bielo lakovaný s doskou v motíve sivého drevaKôš Kesper nielen pomôže, ale aj vyzdobí domácnosťVnútri sú umiestnené dva odpadkové koše vedľa sebaS regálom Kesper môžete ľahko triediť odpadKoše sú jednoducho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Kuchynský regál s odp. košmi na triedený odpad sivý (25527) , Kesper detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, biely (17716)

Kesper Kuchynský regál s odpadkovými košmi na triedený odpad dub (25526)

Kesper Kuchynský regál s odpadkovými košmi na triedený odpad dub (25526)
Detail

Odpadkový kôš – je vyrobený z FSC certifikovanej drevotriesky, bielo lakovaný, doska je v motíve duba, odpadkové koše sú ľahko vyberateľné, rozmery: 50×79×37cm Praktických pomocníkov do domácnosti nie je nikdy dosť. Veľmi premyslené ponúka spoločnosť Kesper. Jej minimalistický kuchynský kôš Kesper nielenže vypomôže, ale aj štýlovo vyzdobí domácnosť. Kuchynský odpadkový regál je totiž zhotovený v dizajne štýlovej skrinky, ktorá je zhotovená z FSC certifikovanej drevotriesky. Odpadkový kôš je bielo lakovaný s doskou v dubovom motíve. Súčasťou regálu Kesper sú dva koše vedľa seba, s ktorými je možné triediť odpad. Koše sú ľahko vyberateľné. Kľúčové vlastnosti odpadkového regálu KesperRegál Kesper je vyrobený z FSC certifikovanej drevotrieskyJe bielo lakovaný s doskou v dubovom motíveKôš Kesper nielen pomôže, ale aj vyzdobí domácnosťVnútri sú umiestnené dva odpadkové koše vedľa sebaS regálom Kesper môžete ľahko triediť odpadKoše sú jednoducho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Kuchynský regál s odpadkovými košmi na triedený odpad dub (25526) , Kesper pojazdný regál kuchyňský (25808)

Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, modrý (17725)

Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, modrý (17725)
Detail

Regál – detský úložný regál, materiál: drevovláknitá doska, rozmery: šírka 66 výška 59.5×hĺbka 30cm, fólia modrá s detskými motívmi, obsahuje 9 látkových boxov, do ktorých môžete uložiť všetky hračky aj knižky, rozmery boxov: š25×v11×h20cm, dodávame demontovaný, jeho zloženie je však jednoduché Špeciálne pre detičky je určený tento parádny úložný regál od kvalitnej nemeckej značky Kesper. Detský úložný regál je vyrobený v rôznofarebnom vyhotovení a z drevovláknitej dosky čiže sololitu. Strany skrinky zdobí krásny zvierací motív, čo deťom urobí určite radosť. Je vybavený 9 látkovými boxmi, ktoré ponúkajú dostatok miesta navšetky veci – ako sú napríklad hračky, knižky alebo rôzne pomôcky. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché. Kľúčové vlastnosti detského úložného regálu, modrýKvalitný detský úložný regál od značky KesperVyrobený z drevovláknitej dosky – sololituRegál je vybavený 9 látkovými boxmi s dostatkom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, modrý (17725) , Kesper detský úložný regál s 9 látkovými boxmi alpaka, 65 × 30 × 60 cm (17706)

Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, biely (17716)

Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, biely (17716)
Detail

Regál s rozmermi boxov: šírka 25cm, výška: 11cm, hĺbka: 20cm, rozmery regálu: šírka 66cm, výška 59.5cm, hĺbka 30cm, materiál: sololit, biela fólia Uľahčite deťom ich prvé krôčiky k samostatnosti a naučte ich hravo si udržiavať poriadok vo veciach. Detský úložný regál Kesper vám s tým ľahko pomôže. Obsahuje tri poschodia poličiek s celkom 9 látkovými boxmi v troch rôznych farbách, ktoré s ľahkosťou pojmú všetky detské nevyhnutnosti. Hračky, plyšové hračky, knižky aj ďalšie detské poklady nájdu v textilných boxoch svoje miesto. Praktické držadlo uľahčí vytiahnutie boxu z úložného regálu a mierny sklon poličiek zaistí deťom dostatočný prehľad o tom, čo kde majú. Úložný regál Kesper je presne prispôsobený potrebám detí a navyše je vyrobený z borovicového dreva a sololitu v bielej farbe s certifikáciou FSC. Kľúčové vlastnosti detského úložného regálu KesperÚložný regál Kesper je prispôsobený potrebám detíObsahuje 3 poschodia poličiek s 9... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, biely (17716) , Kesper detský úložný regál s 9 látkovými boxmi biely, 65 × 30 × 60 cm (17718)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi Alpaka, 65 × 30 × 60 cm (17706)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi Alpaka, 65 × 30 × 60 cm (17706)
Detail

Dekorácia do detskej izby s 9timi úložnými boxmi, motív Alpaka, praktický úložný organizér (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi Alpaka, 65 × 30 × 60 cm (17706) , Kesper policový regál, bambus rohový (19431)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi biely, 65 × 30 × 60 cm (17718)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi biely, 65 × 30 × 60 cm (17718)
Detail

Dekorácia do detskej izby s 9timi úložnými boxmi (ružová, biela, šedá), praktický úložný organizér (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi biely, 65 × 30 × 60 cm (17718) , Kesper pojazdný regál kuchyňský rozkladací (25816)

Kesper Dvojposchodová kuchynská polica (27821)

Kesper Dvojposchodová kuchynská polica (27821)
Detail

Polica materiál drevovlákno, rozmery 55 × 38 × 20 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Dvojposchodová kuchynská polica (27821) , Kesper policový regál, bambus obdĺžnik (19430)

Kesper Policový regál, bambus obdĺžnik (19430)

Kesper Policový regál, bambus obdĺžnik (19430)
Detail

Regál – s 3 poličkami, ktoré sú v zadnej časti zahnuté nahor, zabránia nechcenému prepadnutiu umiestnených predmetov, rozmery: šírka: 30cm, výška: 70cm, hĺbka: 30cm, váha: 3kg. Vyrobené z FSC® certifikovaného bambusu Predstavujeme vám policový regál od nemeckej značky Kesper. Tento štýlový regál môžete využiť v kúpeľni, predsieni alebo napríklad v kuchyni. Hodí sa skrátka do akéhokoľvek interiéru, kde bude vyzerať úplne skvele. Regál je vybavený tromi policami. Nechcené prevrhnutie zaistí praktické zahnutie v zadnej časti poličky. Bambusový regál Kesper disponuje certifikáciou FSC – drevo s týmto označením pochádza iba z kontrolovaného európskeho lesníctva. Značka Kesper je tak zárukou kvality a šetrnosti k prírode a ľuďom. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché. Kľúčové vlastnosti policového regálu Kesper, bambusKvalitný policový regál od nemeckej značky KesperHodí sa do akéhokoľvek interiéruRegál Kesper je vybavený 3... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Policový regál, bambus obdĺžnik (19430) , Kesper univerzálny kuchynský nôž 23 cm (90625)

Kesper Policový regál, bambus rohový (19431)

Kesper Policový regál, bambus rohový (19431)
Detail

Regál – s 3 policami, ktoré majú vyššie praktické okraje, zabraňujúce vypadnutiu menšieho predmetu, rozmery: šírka 23cm, výška: 77cm, hĺbka: 23cm, váha: 2.5kg, vyrobené z FSC® certifikovaného bambusu Predstavujeme vám rohový policový regál od nemeckej značky Kesper. Tento štýlový regál môžete využiť v kúpeľni, predsieni alebo napríklad v kuchyni. Hodí sa skrátka do akéhokoľvek interiéru, kde bude vyzerať úplne skvele. Regál je vybavený tromi policami so zvýšenými okrajmi. Bambusový regál Kesper disponuje certifikáciou FSC – drevo s týmto označením pochádza iba z kontrolovaného európskeho lesníctva. Značka Kesper je tak zárukou kvality a šetrnosti k prírode a ľuďom. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché. Kľúčové vlastnosti rohového policového regálu Kesper, bambusKvalitný policový regál od nemeckej značky KesperHodí sa do akéhokoľvek interiéruRohový regál Kesper je vybavený 3 policami so zvýšenými okrajmiOznačenie FSC –... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Policový regál, bambus rohový (19431) , Kesper úložný box na čerstvé potraviny (58643)

Kesper Úložný box na čerstvé potraviny (58643)

Kesper Úložný box na čerstvé potraviny (58643)
Detail

Podnos – úložný box na čerstvé potraviny, rozmery: šírka 25cm, hĺbka 20cm, výška: 8cm, spodná doska: FSC® certifikovaný bambus, poklop: plast, box možno využiť na syr, chlebíčky, ovocie, zeleninu a ďalšie potraviny Úložný box na čerstvé potraviny je praktickým pomocníkom do vašej kuchyne. Vďaka plastovému poklopu zostanú potraviny dlhšie čerstvé a neztvrdnú príliš rýchlo. Doska je vyrobená z prírodného bambusového materiálu. Doštička má praktické drážky, ktoré nielenže zabraňujú rozliatiu šťavy z rezaného jedla na kuchynský pult, ale slúži aj ako uzatváranie veka. Nielen praktické využitie, ale aj štýlové vyhotovenie sú prednosťami servírovacieho podnosu Kesper. Kľúčové vlastnosti úložného boxu na čerstvé potraviny KesperÚložný box Kesper sa skladá z bambusovej dosky a plastového vekaPraktický úchop na veku plastového boxuVhodné na syr, chlebíčky, ovocie, zeleninu a ďalšie potravinyElegantný prírodný dekor servírovacieho podnosuJednoduchá... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Úložný box na čerstvé potraviny (58643) , Kesper úložný box na nože, bambus (58026)

Kesper Úložný box na nože, bambus (58026)

Kesper Úložný box na nože, bambus (58026)
Detail

Organizér do zásuvky – (balenie neobsahuje nože), rozmery: 39.5×15×6cm, FSC® certifikovaný bambus, s plastovými štetinami na voliteľné vloženie nožov – vyberateľné, na jednoduché čistenie, bezpečné a praktické skladovanie nožov v zásuvke Pro bezpečné uložení nožů v zásuvce vaší kuchyně poslouží organizér na nože Kesper. Byl speciálně navržen tak, aby byl prostorově nenáročný a bylo možné jej umístit prakticky do každého šuplíku. Úložný box je vyroben z FSC bambusu a uvnitř se nachází blok s černými plastovými štětinami. Ten je navíc vyjímatelný, lze jej tak snadno v případě potřeby vyčistit. Díky Kesper organizéru budete mít jakýkoliv váš nůž bezpečně po ruce a zároveň bude vhodně uložený, aby jeho ostří zůstávalo nepoškozené a stále jako břitva.Klíčové vlastnosti úložného boxu na nože Kesper Pro bezpečné uložení nožů v kuchyňské zásuvceÚložný box na nože Kesper je prostorově nenáročnýS vyjímatelným blokem s černými plastovými štětinamiVhodný pro... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Úložný box na nože, bambus (58026) , Kuchynský pojazdný regál do úzkych priestorov 4 police biely (401629)

Kesper Držiak na kuchynské kotúče (81203)

Kesper Držiak na kuchynské kotúče (81203)
Detail

Držiak na kuchynské utierky – voľne stojací, drevený, kovový, vhodný na papierové utierky, rozmery 32,5 × 14 × 14 cm (V׊×H), hnedá farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Držiak na kuchynské kotúče (81203) , Úložný regál s 5 látkovými košíky cedrové dřevo béžový (246434)

Kesper Kuchynská rohová polica biela (27814)

Kesper Kuchynská rohová polica biela (27814)
Detail

Polica rozmery 53 × 38 × 38 cm, univerzálne využitie (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Kuchynská rohová polica biela (27814) , Kesper univerzálny kuchynský nôž sivý 12,5 cm (90640)

Kesper Úložný box na čaj s vekom (58903)

Kesper Úložný box na čaj s vekom (58903)
Detail

Úložný box – úložný box na čaj s vekom, rozmery: 22×21×9.5cm, materiál: FSC® certifikovaný bambus, priehľadné plastové veko, box má 6 priehradiek s praktickým priehľadným vekom Doprajte si chvíľku relaxácie pri šálke dobrého čaju. Na ktorý máte dnes chuť? Prehľadný úložný box na čaj Kesper vás nechá pohodlne vyberať vďaka priehľadnému plastovému veku, cez ktoré vidíte celú ponuku. Čajové vrecúška môžu byť ľubovoľne roztriedené v 6 priehradkách. Box na čaj je vyrobený z FSC certifikovaného bambusu, čo zaručuje podporu lesného hospodárenia šetrného k prírode a ľuďom. Kľúčové vlastnosti úložného boxu na čaj s vekom KesperÚložný box na čaj Kesper disponuje priehľadným plastovým vekomObsahuje 6 priehradok na uloženie čajových vrecúšokBox na čaj je vyrobený z FSC certifikovaného bambusuCertifikácia FSC zaručuje podporu lesného hospodárenia šetrného k prírode a ľuďom (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Úložný box na čaj s vekom (58903) , Kesper univerzálny kuchynský nôž modrý 12,5 cm (90639)

Úložný regál, biela/prírodná, ARVEN

Úložný regál, biela/prírodná, ARVEN
Detail

Úložný regál ARVEN Materiál: MDF/drevo Farba: biela/prírodná Rozmery (ŠxHxV): 30x18x80,5 cm Moderný dizajn Praktický Dodávané v demonte. (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Úložný regál, biela/prírodná, ARVEN , Kesper univerzálny kuchynský nôž ružový 12,5 cm (90638)

Kesper Univerzálny kuchynský nôž 23 cm (90625)

Kesper Univerzálny kuchynský nôž 23 cm (90625)
Detail

Kuchynský nôž – materiál čepele: nehrdzavejúca oceľ, dĺžka čepele 12.5cm, univerzálny nôž, materiál rukoväti: plast Kvalitný kuchynský nôž bude neodmysliteľným prvkom každej domácnosti. Univerzálny nôž značky KESPER sa skvele hodí pre každého, kto preferuje menšiu výbavu s vyššou univerzálnosťou. Má veľmi ostrú čepeľ vyrobenú z tvrdej ocele. Dĺžka tejto čepele má plných 12,5 cm pri šírke 1,5 mm. Ľahká rukoväť kuchynského noža z tuhého plastu je vhodne vyvážená a navyše ideálne sadne do ruky. Kľúčové funkcie kuchynského noža Kesper Univerzálny kuchynský nôž 23 cm Kuchynský nôž Kesper Univerzálny kuchynský nôž 23 cm disponuje čepeľou dlhou 12,5 cm Rukoväť z pevného plastového materiálu Univerzálny typ (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Univerzálny kuchynský nôž 23 cm (90625) , Kesper úložný box na čaj s vekom (58903)

Kesper Rohová kuchynská polica z bambusu (58804)

Kesper Rohová kuchynská polica z bambusu (58804)
Detail

Polica – rohová, materiál bambus, dekor dreva bambus, matná povrchová úprava, rozmery 250 × 250 × 270 mm (V׊×D) Kľúčové vlastnosti police na stenu Kesper Rohová kuchynská polica z bambusu Polica na stenu KESPER účelne a efektívne zaplní miesto na stene Rohová polica zaplní miesto v rohu interiéru Materiálom police na stenu je bambus Dekor dreva: bambus Matná povrchová úprava Rozmery poličky na stenu sú 250 × 250 × 270 mm Farba police na stenu je hnedá (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Rohová kuchynská polica z bambusu (58804)

Kesper Lavice so sedákom a úložnými boxmi sivá (1595013)

Kesper Lavice so sedákom a úložnými boxmi sivá (1595013)
Detail

Lavica – rovná, s úložným priestorom, do predsiene, materiál tkanina, materiál sedáka textil, vystužená, rozmery 38 × 76 × 38 cm (V׊×H), sivá farba V interiéri sa čoraz viac presadzujú praktické lavice. Lavica KESPER nemá za úlohu len estetickú funkciu, ale bude tiež plniť funkčnú úlohu v akejkoľvek miestnosti. Je vybavená praktickým úložným priestorom na uloženie maličkostí. Výsadou je vystlané sedadlo, a tak si aj pri dlhom sedení užijete dokonalý komfort. Jej rovné spracovanie poskytne dostatok miesta na sedenie a zároveň dodá miestnosti šmrnc. Jej farba je sivá. Hlavné vlastnosti produktu Kesper Lavice so sedákom a úložnými boxmi sivá Lavica KESPER bude predstavovať funkčný doplnok v akomkoľvek priestore Táto lavica s úložným priestorom vám pomôže udržať priestor organizovaný Pýši sa vystlaným sedadlom Rovná lavica KESPER vyzdvihne celkový dojem priestoru Dizajnové stvárnenie podčiarkuje sivá farba. Rozmery lavice dosahujú 38 × 76 × 38 cm (vך×h) Na jej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Lavice so sedákom a úložnými boxmi sivá (1595013) , Botníkový regál perig (8591957772512)

Kesper Taburet s úložným priestorom 45×47×49cm (19482)

Kesper Taburet s úložným priestorom 45×47×49cm (19482)
Detail

Taburetka bez nožičiek, štvorcový tvar, s úložným priestorom, materiál: bambus a polyester, rozmery: 4,9×4,5×4,7cm (V׊×H) sivá farba Máte po dlhom dni unavené nohy a chcete si ich pohodlne natiahnuť? V takom prípade si zamilujete taburetku KESPER. Má príjemný štvorcový tvar, ktorý si skvele porozumie s ostatným vašim nábytkom. Ak vás zaujímajú jeho rozmery, tie robia 4,5 × 4,7 cm, výška potom bude príjemných 4,9 cm. Taburetka Kesper Taburet s úložným priestorom 45×47×49cm bola vyrobená z patrične odolného materiálu, tvorí ju bambus a polyester. Svoju praktickú stránku ukazuje vďaka úložnému priestoru, ktorý určite využijete. Podstatné prednosti produktu Kesper Taburet s úložným priestorom 45×47×49cm Doprajte si pohodlie nielen pre svoje nohy Štvorcový tvar ľahko zladíte s interiérom Materiál taburetky KESPER: bambus a polyester Ponúka praktický úložný priestor Zvýrazňuje ju sivá farba Rozmery produktu Kesper Taburet s úložným priestorom 45×47×49cm budú 4,9 ×... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Taburet s úložným priestorom 45×47×49cm (19482) , Dantoy kuchynský set (5701217056013)

Kesper detská úložná komoda biela 58,5×32,5×42,5cm (4000270177170)

Kesper detská úložná komoda biela  58,5×32,5×42,5cm (4000270177170)
Detail

Úložný box – objem 50 l, materiál MDF, rozmery 58,5 × 32,5 × 42,5 cm (Š×V×H) Snažíte sa mať vo svojich veciach vždy poriadok? Skvelým pomocníkom, ktorého určite oceníte v každej domácnosti, vám bude úložný box KESPER. Môžete sa spoľahnúť na úložný priestor s objemom 50 l. Pri výrobe úložného boxu bol použitý kvalitný materiál, konkrétne MDF. Rozmery úložného boxu KESPER sú 32,5 × 58,5 × 42,5 cm (v × š × h). Hlavné prednosti úložného boxu Kesper detská úložná komoda biela 58,5×32,5×42,5cm Materiálom boxu je MDF Rozmery dosahujú 32,5 × 58,5 × 42,5 cm (v × š × h) (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper detská úložná komoda biela 58,5×32,5×42,5cm (4000270177170) , Teddies mixér kuchynský (8592190850364)

Praktický úložný regál, biela/sivá, MESTRE

Praktický úložný regál, biela/sivá, MESTRE
Detail

Praktický úložný regál MESTRE Materiál: MDF/látka Prevedenie: biela/sivá Rozmery (ŠxHxV): 42x34x84,5 cm Dodávané v demonte. (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Praktický úložný regál, biela/sivá, MESTRE , Regál na pneumatiky, sivá (401401)

Kesper Univerzálny kuchynský nôž ružový 12,5 cm (90638)

Kesper Univerzálny kuchynský nôž ružový 12,5 cm (90638)
Detail

Kuchynský nôž – materiál čepele: nehrdzavejúca oceľ, dĺžka čepele 12.5cm, univerzálny nôž, materiál rukoväti: plast Praktický kuchynský nôž bude okrasou vašej kuchyne. Univerzálny nôž od značky KESPER sa skvele hodí pre každú kuchárku či kuchára. Má perfektne ostrú čepeľ vytvorenú z pevnej ocele. Jej dĺžka má celých 12,5 cm pri šírke 1 mm. Sympaticky ľahká rukoväť kuchynského noža z rezistentného plastu je výborne vyvážená a navyše presne sadne do ruky. Zaujímavé parametre kuchynského noža Kesper Univerzálny kuchynský nôž ružový 12,5 cm Kuchynský nôž Kesper Univerzálny kuchynský nôž ružový 12,5 cm má čepeľ s dĺžkou 12,5 cm Rukoväť z odolného plastu Univerzálny kuchynský nôž (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Univerzálny kuchynský nôž ružový 12,5 cm (90638) , Rohový regál, kov, drevo (fu159jw)

Kesper Univerzálny kuchynský nôž modrý 12,5 cm (90639)

Kesper Univerzálny kuchynský nôž modrý 12,5 cm (90639)
Detail

Kuchynský nôž – materiál čepele: nehrdzavejúca oceľ, dĺžka čepele 12.5cm, univerzálny nôž, materiál rukoväti: plast Poriadny kuchynský nôž bude úžasným doplnkom vašej kuchyne. Univerzálny nôž od spoločnosti KESPER sa skvele hodí na každú činnosť, ktorú od noža očakávate. Má značne ostrú čepeľ z tvrdej ocele. Dĺžka čepele má celých 12,5 cm so šírkou 1 mm. Ľahká rukoväť kuchynského noža z pevného plastu je dokonale vyvážená a ešte k tomu výborne sadne do vašej dlane. Zásadné funkcie kuchynského noža Kesper Univerzálny kuchynský nôž modrý 12,5 cm Kuchynský nôž Kesper Univerzálny kuchynský nôž modrý 12,5 cm má čepeľ s dĺžkou 12,5 cm Rukoväť z odolného plastu Univerzálny typ (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Univerzálny kuchynský nôž modrý 12,5 cm (90639) , Policový regál, kov, drevo (fu166jw)

Kesper Univerzálny kuchynský nôž sivý 12,5 cm (90640)

Kesper Univerzálny kuchynský nôž sivý 12,5 cm (90640)
Detail

Kuchynský nôž – materiál čepele: nehrdzavejúca oceľ, dĺžka čepele 12.5cm, univerzálny nôž, materiál rukoväti: plast Nevšedný kuchynský nôž sa stane hviezdou kuchynskej výbavy. Univerzálny nôž od firmy KESPER sa skvele hodí pre každú kuchárku či kuchára. Má znamenite ostrú čepeľ zhotovenú z pevnej ocele. Dĺžka tejto čepele má plných 12,5 cm pri šírke 1 mm. Príjemne ľahká rukoväť kuchynského noža z nedobytného plastu je ideálne vyvážená a ešte k tomu úžasne sadne do vašej dlane. Rozhodujúce prednosti kuchynského noža Kesper Univerzálny kuchynský nôž sivý 12,5 cm Kuchynský nôž Kesper Univerzálny kuchynský nôž sivý 12,5 cm má čepeľ s celkovou dĺžkou 12,5 cm Kvalitná rukoväť z hutného plastu Univerzálny kuchynský krájací nôž (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Univerzálny kuchynský nôž sivý 12,5 cm (90640) , Policový regál, kov, drevo (fu165jw)

Kesper Blok na nože s kuchynským náčiním (58027)

Kesper Blok na nože s kuchynským náčiním (58027)
Detail

Stojan na nože – rozmery: 20.5×9.4×23cm, vyrobené z FSC® certifikovaného bambusu, dve priehradky, druhá s plastovými štetinami na zasunutie nožov, vyberateľné na ľahké čistenie Na bezpečné uloženie nožov a kuchynského náčinia poslúži stojan na nože Kesper. Stojan je vyrobený z bambusu a má dve priehradky. Nože budete mať stále po ruke aj ich čepele zostanú ostré ako britva. Do stojanu sa hravo zmestí akýkoľvek nôž. Priehradka je vyberateľná na jednoduché čistenie. Majte svoje kuchynské náčinie stále po ruke v praktickom stojane na nože Kesper.Kľúčové vlastnosti stojanu na nože KesperStojan na nože Kesper je vyrobený z bambusuPraktický stojan na uloženie nožov a kuchynského náčiniaDve priehradkyVyberateľná priehradka na jednoduchú údržbuVhodné pre akýkoľvek typ nožaRozmery:20,5 × 9,4 × 23 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Blok na nože s kuchynským náčiním (58027)

Kesper Set kuchynského náčinia 5 ks bambus (81101)

Kesper Set kuchynského náčinia 5 ks bambus (81101)
Detail

Kuchynské náradie – je vyrobený z bambusu s certifikátom FSC®, rozměry stojana: 11×18×11cm, kuchynské náčinie má dĺžku cca 30cm, obsahuje 4× kuchynské náčinie a kontajner Kuchynský set náčinia nemeckej značky Kesper je vyrobený z bambusu, ktorý sa vyrovná tvrdosťou aj odolnosťou ostatným tradičným drevám. Ide o FSC certifikovaný bambus, čo zaručuje, že jeho pestovanie aj spracovanie splnilo ekologické aj sociálne štandardy. V sete nájdete stojan, dve lyžice a dve varešky. Vďaka setu Kesper budete mať všetky potrebné nástroje poruke a varenie bude vždy zábavou. Kľúčové vlastnosti setu kuchynského náčinia Kesper – 5 ksSet kuchynského náčinia Kesper uloženého v stojaneVyrobené z FSC certifikovaného bambusuOdolný tvrdý materiál s prirodzenou antibakteriálnou ochranouPraktický a dekoratívny stojan na príboryJednoduchá údržba náčinia aj kontajneraRozmery stojana:11 × 18 × 11 cmDĺžka náčinia:30 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Set kuchynského náčinia 5 ks bambus (81101)

Kesper Držiak na kuchynské kotúče, 32,5 cm (90003)

Kesper Držiak na kuchynské kotúče, 32,5 cm (90003)
Detail

Držiak na kuchynské utierky – voľne stojací, kovový, vhodný na papierové utierky, rozmery 32,5 × 12 cm (V׊), strieborná farba, hmotnosť 420 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Držiak na kuchynské kotúče, 32,5 cm (90003)

Kesper Držiak kuchynských rolí, chróm 32,5 cm (90002)

Kesper Držiak kuchynských rolí, chróm 32,5 cm (90002)
Detail

Držiak na kuchynské utierky – voľne stojací, kovový, vhodný na papierové utierky, rozmery 32,5 × 12 cm (V׊), strieborná farba, hmotnosť 318 g Jednoduchý a praktický držiak kuchynských kotúčov od značky Kesper jednoducho postavíte na policu, stôl alebo kuchynskú linku. Nevyžaduje montáž na stenu. Chrómový držiak papierových utierok Kesper je kompatibilný so všetkými typmi bežných kotúčov. Stojan Kesper disponuje dvoma bočnými tyčkami pre lepšiu stabilitu kuchynských kotúčov. Kľúčové vlastnosti držiaka kuchynských kotúčov Kesper, chrómDržiak papierových utierok Kesper je kompatibilný so všetkými typmi bežných kotúčovChrómový stojan má dve bočné tyčky pre lepšiu stabilituDržiak kuchynských kotúčov Kesper nevyžaduje montážRozmery:Výška: 32,5 cmPriemer: 12 cmMateriál:ChrómFarba:Strieborná (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Držiak kuchynských rolí, chróm 32,5 cm (90002)

Kesper Úložný box na chlieb s krájacou doskou, krémový (58090)

Kesper Úložný box na chlieb s krájacou doskou, krémový (58090)
Detail

Chlebník – materiál: drevo, rozmery 13.9×34×18cm (V×D×H), biela farba Hlavné prednosti chlebníka KESPER Chlebník KESPER zaistí čerstvosť pečiva dlhšiu dobu Celý chlebník drevený Rozmery dózy na chlieb KESPER sú 13,9 × 34 × 18 cm Farba je biela (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Úložný box na chlieb s krájacou doskou, krémový (58090)

Praktický úložný regál, biela/prírodná/sivá, BALVI

Praktický úložný regál, biela/prírodná/sivá, BALVI
Detail

Praktický úložný regál BALVI Materiál: MDF/lakovaný bambus/látka Prevedenie: biela/prírodná/sivá Rozmery (ŠxHxV): 44,5x36x97,5 cm Dodávané v demonte. (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Praktický úložný regál, biela/prírodná/sivá, BALVI

Kesper Držiak kuchynských roliek, výška vyše 32,5 cm (67002)

Kesper Držiak kuchynských roliek, výška vyše 32,5 cm (67002)
Detail

Držiak na kuchynské utierky – voľne stojací, drevený, vhodný na papierové utierky, rozmery 32,5 × 11 cm (V׊), hnedá farba, hmotnosť 240 g Jednoduchý a praktický držiak kuchynských kotúčov od značky Kesper jednoducho postavíte na policu, stôl alebo kuchynskú linku. Nevyžaduje montáž na stenu. Držiak papierových utierok Kesper je kompatibilný so všetkými typmi bežných kotúčov. Z bukového dreva z ekologicky šetrného, sociálne prospešného a ekonomicky životaschopného obhospodarovania lesov. Držiak Kesper sa dodáva s balením papierových kuchynských utierok. Kľúčové vlastnosti držiaka kuchynských kotúčov KesperDržiak papierových utierok Kesper je kompatibilný so všetkými typmi bežných rolíZ bukového drevaDržiak kuchynských kotúčov Kesper nevyžaduje montážVrátane papierových utierokRozmery:Výška: 32,5 cmPriemer: 11 cmMateriál:FSC bukové drevoFarba:Prírodná (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Držiak kuchynských roliek, výška vyše 32,5 cm (67002)

Kuchynský úložný vozík Wenko Bon Appetit

Kuchynský úložný vozík Wenko Bon Appetit
Detail

Chcete si uľahčiť každodenný život? Stačí si vedieť vybrať len tých správnych pomocníkov. A s obľúbenou nemeckou značkou Wenko nikdy nešliapnete vedľa. Táto značka vyrába praktické a dokonale funkčné doplnky do domácnosti, ktoré vám zjednodušia každý všedný deň. Či už potrebujete pomôcť s upratovaním, alebo vyriešiť organizáciu v šatníku, kúpeľni a kuchyni, štýloví Wenko pomocníci budú vždy správnym riešením ♥ (bonami.sk)

Podobné produkty ako Kuchynský úložný vozík Wenko Bon Appetit

Die moderne Hausfrau Kuchyňský úložný kolotoč

Die moderne Hausfrau Kuchyňský úložný kolotoč
Detail

Ať už na koření, sklenice, nádobí či jiné věci, s tímto kolotočem máte dost místa a vše po ruce. Funkce rotace usnadňuje ukládání a vyndávání. Vyrobeno z nerez oceli. Rozměry: Ø 26,5 cm, výška 15 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Die moderne Hausfrau Kuchyňský úložný kolotoč

Detský úložný regál Mickey a kamaráti bookshelf rack Mouse Pluto

Detail

Detský úložný regál Disney s farebnou potlačou Mickey Mouse je skvelým doplnkom do každej detskej izbičky. Vďaka regálu s kúzelným rozprávkovým motívom bude mať dieťa všetky hračky vždy krásne zoradené. V našej ponuke nájdete aj ďalší nábytok z kolekcie Disney vrátane postelí, písacích stolov, nočných stolíkov, šatníkových skríň, komôd alebo truhiel na hračky. Vlastnosti: police v hornej časti tri priestranné zásuvky rozprávkový motív potlač je zabezpečená ochranným laminátom vyznačuje sa dlhou životnosťou spĺňa bezpečnostné normy EÚ Materiál: kvalitná MDF doska regál je pokrytý dyhou Rozmery: 180 x 60 x 33 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detský úložný regál Mickey a kamaráti bookshelf rack Mouse Pluto

Sconto Úložný regál LUX prírodný bambus/sivá, výška 110 cm

Sconto Úložný regál LUX prírodný bambus/sivá, výška 110 cm
Detail

Praktický úložný regál LUX z lakovaného bambusu odolného voči vlhkosti je vhodný na využitie predovšetkým v kúpeľni. Uložte do neho uteráky, osušky a ďalšie nevyhnutnosti vašich domácich kúpeľov. Umiestniť ho ale môžete aj do iných miestností, kreativite sa medze nekladú. Jeho údržba nie je vôbec náročná. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Úložný regál LUX prírodný bambus/sivá, výška 110 cm

Sconto Úložný regál LUX prírodný bambus/sivá, výška 78 cm

Sconto Úložný regál LUX prírodný bambus/sivá, výška 78 cm
Detail

Praktický úložný regál LUX z lakovaného bambusu odolného voči vlhkosti je vhodný na využitie predovšetkým v kúpeľni. Uložte do neho uteráky, osušky a ďalšie nevyhnutnosti vašich domácich kúpeľov. Umiestniť ho ale môžete aj do iných miestností, kreativite sa medze nekladú. Jeho údržba nie je vôbec náročná. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Úložný regál LUX prírodný bambus/sivá, výška 78 cm

Úložný regál s 5 látkovými košíky cedrové dřevo béžový (246434)

Úložný regál s 5 látkovými košíky cedrové dřevo béžový (246434)
Detail

Regál - dřevěný, policový, se zásuvkami, dřevěné police, 5 polic, šroubovaný, rozměry 93 × 32 × 26 mm (V׊×H) Lámete si hlavu nad tím, čím ještě vybavit váš byt? Zbylý prostor by snadno vyplnil policový regál SHUMEE. Do vaše bytu tak přibude nový stylový kousek s praktickým úložným prostorem. Regál je vybaven 5 policemi a zásuvkami. Dřevěná konstrukce zařídí nejen stabilitu, ale také moderní vzhled. Pro snadnou manipulaci a lepší uskladnění jej obdržíte demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, které najdete v balení. Regál SHUMEE měří 93 × 32 × 26 mm (vך×h). Klíčové přednosti produktu Úložný regál s 5 látkovými košíky cedrové dřevo béžový Regál SHUMEE obsahuje 5 polic Pro úschovu věcí jsou v regálu zásuvky Materiál konstrukce: dřevo Materiálem polic je dřevo Dodává se rozložený se šrouby a návodem Regál SHUMEE měří 93 × 32 × 26 mm (vך×h) (alza.sk)

Podobné produkty ako Úložný regál s 5 látkovými košíky cedrové dřevo béžový (246434)

Úložný regál se 3 netkanými košíky cedrové dřevo béžový (246433)

Úložný regál se 3 netkanými košíky cedrové dřevo béžový (246433)
Detail

Regál - dřevěný, policový, se zásuvkami, dřevěné police, 3 police, šroubovaný, rozměry 60 × 32 × 26 mm (V׊×H) Chtěli byste ještě dovybavit váš byt? Ideálním výběrem by mohl být policový regál SHUMEE. Budete tak mít k dispozici praktický bytový doplněk s dostatečným úložným prostorem. Regál je vybaven 3 policemi a zásuvkami. Dřevěná konstrukce poskytne stabilitu a také moderní design. Pro snadnou přepravu a lepší uskladnění se zasílá demontovaný. Jednoduše ho pak dáte dohromady pomocí spojovacích materiálů a návodu, jež se nachází v balení. Regál SHUMEE měří 60 × 32 × 26 mm (vך×h). Klíčové přednosti produktu Úložný regál se 3 netkanými košíky cedrové dřevo béžový Regál SHUMEE má 3 police Pro uschování věcí nabízí zásuvky Materiál konstrukce: dřevo Materiálem polic je dřevo Dodávaný v demontu, se šrouby a návodem Regál SHUMEE měří 60 × 32 × 26 mm (vך×h) (alza.sk)

Podobné produkty ako Úložný regál se 3 netkanými košíky cedrové dřevo béžový (246433)

Úložný regál s 6 látkovými košíkmi cedrové drevo béžový (246439)

Úložný regál s 6 látkovými košíkmi cedrové drevo béžový (246439)
Detail

Regál – drevený, policový, so zásuvkami, drevené police, 6 políc, skrutkovaný, rozmery 75 × 59 × 28 mm (V׊×H) Potrebujete ešte dovybaviť interiér vášho bytu? Správnou voľbou by mohol byť policový regál SHUMEE. Budete tak mať k dispozícii praktický bytový doplnok s dostatočným úložným priestorom. Regál je vybavený 6 policami a zásuvkami. Konštrukcia z dreva zaistí stabilitu a estetický vzhľad. Na jednoduché uskladnenie a jednoduchú prepravu sa zasiela v rozloženom stave. Ľahko ho potom dáte dohromady pomocou spojovacích materiálov a návodu, ktoré nechýbajú v balení. Regál SHUMEE meria 75 × 59 × 28 mm (v × š × h). Kľúčové vlastnosti produktu Úložný regál s 6 látkovými košíkmi cedrové drevo béžový Regál SHUMEE obsahuje 6 políc Na uschovanie vecí disponuje zásuvkami Materiál konštrukcie: drevo Materiálom políc je drevo Dostanete ho rozložený, so skrutkami a návodom Regál SHUMEE meria 75 × 59 × 28 mm (v × š × h) (alza.sk)

Podobné produkty ako Úložný regál s 6 látkovými košíkmi cedrové drevo béžový (246439)

KESPER Botník s poduškou a úložnými boxmi, sivý, 103 × 48 × 30,5 cm (15919)

KESPER Botník s poduškou a úložnými boxmi, sivý, 103 × 48 × 30,5 cm (15919)
Detail

Botník – rozmery 48×103×30.5cm (V׊×H), so sedadlom, 8 políc, materiálom botníka je mdf, sivá farba (alza.sk)

Podobné produkty ako KESPER Botník s poduškou a úložnými boxmi, sivý, 103 × 48 × 30,5 cm (15919)

Detský úložný regál Ľadové kráľovstvo - dekor nórska borovica bookshelf rack Frozen

Detský úložný regál Ľadové kráľovstvo - dekor nórska borovica bookshelf rack Frozen
Detail

Detský úložný regál Disney s potlačou z animovaného filmu Ľadové kráľovstvo je skvelým doplnkom do každej dievčenskej izbičky. Vďaka regálu s kúzelným rozprávkovým motívom bude mať dieťa všetky hračky, knihy alebo dekorácie vždy krásne zoradené. V našej ponuke nájdete aj ďalší nábytok z kolekcie Disney vrátane postelí, písacích stolov, nočných stolíkov, šatníkových skríň, komôd alebo boxov na hračky. Vlastnosti: police v hornej a dolnej časti priestranná skrinka uprostred rozprávkový motív potlač je zabezpečená ochranným laminátom vyznačuje sa dlhou životnosťou spĺňa bezpečnostné normy EÚ Materiál: kvalitná MDF doska regál je pokrytý dyhou Rozmery: 160 x 40 x 40 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detský úložný regál Ľadové kráľovstvo - dekor nórska borovica bookshelf rack Frozen

3-poschodový úložný regál nad WC strieborný 53 × 28 × 169 cm

3-poschodový úložný regál nad WC strieborný 53 × 28 × 169 cm
Detail

Regál – oceľový, policový, oceľové police, 3 police, bezskrutkový, rozmery 1690 × 530 × 2800 mm (V׊×H) Lámete si hlavu nad tým, čím ešte vybaviť svoj byt? Voľné miesto by tak mohol vyplniť policový regál SHUMEE. Zaobstaráte si tak ďalší bytový doplnok s praktickým úložným priestorom. Regál je vybavený 3 policami. Konštrukcia vyrobená z ocele garantuje ľahkú údržbu a dobrú stabilitu. Na jednoduchú manipuláciu a ľahké skladovanie sa zasiela demontovaný. Rýchlu a jednoduchú montáž umožňuje systém montovania bez skrutiek. Regál SHUMEE meria 1690 × 530 × 2800 mm (v × š × h). Zásadné prednosti produktu 3-poschodový úložný regál nad WC strieborný 53 × 28 × 169 cm Regál SHUMEE obsahuje 3 police Materiál konštrukcie: oceľ Materiálom políc je oceľ Jednoduchá montáž bez skrutiek Regál SHUMEE meria 1690 × 530 × 2800 mm (v × š × h) (alza.sk)

Podobné produkty ako 3-poschodový úložný regál nad WC strieborný 53 × 28 × 169 cm

Úložný regál Bamboo, 4 police, 40 x 93,5 x 33,5 cm

Úložný regál Bamboo, 4 police, 40 x 93,5 x 33,5 cm
Detail

Skladací policový regál Bamboo vhodný do každého interiéru a miestnosti, podľa vašich potrieb a možností. V kúpeľni skvelý variant na odloženie uterákov a kozmetiky, v obývacej izbe odkladací priestor na kvety a dekorácie, do detskej izbičky alebo spálne ako malá knižnica. Všestrannosť produktu je úplne očividná. Regál sa skladá zo štyroch políc, ktoré sú robustné a dostatočne stabilné. V okamihu, keď je regál skôr na obtiaž, dá sa jednoducho zložiť a uskladniť.Bambusový regál je vynikajúcou voľbou pre ľudí, ktorí oceňujú praktickosť a estetiku vo svojom domove. (4home.sk)

Podobné produkty ako Úložný regál Bamboo, 4 police, 40 x 93,5 x 33,5 cm

Úložné regály, 2 ks, strieborné 270564

Úložné regály, 2 ks, strieborné 270564
Detail

Regál – oceľový, určený do interiéru, do dielne, do kúpeľne, do kuchyne, do garáže, do pivnice, do skladu, policový, police z drevovláknitých dosiek MDF, 5 políc, nosnosť police 175 kg, pozinkovaný povrch, bezskrutkový, strieborná farba konštrukcie, hnedá farba políc, rozmery 1800 × 400 × 900 mm (V׊×H), 2 kusy v balení Praktický univerzálny regál SHUMEE je navrhnutý ako úložný priestor do domácnosti, do garáží či dielní. Regál disponuje 5 policami. Jednoduché a rýchle poskladanie zaručuje unikátny systém montovania bez skrutiek. Konštrukcia z ocele zabezpečí nosnosť, pevnosť regálu a jednoduchú údržbu. Police z drevovláknitej dosky majú nosnosť 175 kg. Regál SHUMEE meria 1800 × 400 × 900 mm (v × š × h). V balení nájdete 2 regály. Kľúčové vlastnosti produktu Úložné regály, 2 ks, strieborné 270564 Regál s oceľovou konštrukciou SHUMEE disponuje policami z drevovláknitej dosky Regál s drevenou konštrukciou SHUMEE disponuje policami z drevovláknitej dosky Policový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Úložné regály, 2 ks, strieborné 270564
Kesper Pojazdný regál kuchynský (25806), Kesper Pojazdný regál kuchynský (25817), Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi, ružový (17726), Kesper Kuchynský regál s odpadkovými košmi na triedený odpad dub (25526), Kesper Kuchynský regál s odp. košmi na triedený odpad sivý (25527), Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, modrý (17725), Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, biely (17716), Kesper Pojazdný regál kuchyňský (25808), Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi Alpaka, 65 × 30 × 60 cm (17706), Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi biely, 65 × 30 × 60 cm (17718), Kesper Policový regál, bambus rohový (19431), Kesper Pojazdný regál kuchyňský rozkladací (25816), Kesper Policový regál, bambus obdĺžnik (19430), Kesper Univerzálny kuchynský nôž 23 cm (90625), Kesper Úložný box na čerstvé potraviny (58643), Kesper Úložný box na nože, bambus (58026), Kuchynský pojazdný regál do úzkych priestorov 4 police biely (401629), Úložný regál s 5 látkovými košíky cedrové dřevo béžový (246434), Kesper Univerzálny kuchynský nôž sivý 12,5 cm (90640), Kesper Univerzálny kuchynský nôž modrý 12,5 cm (90639), Kesper Univerzálny kuchynský nôž ružový 12,5 cm (90638), Kesper Úložný box na čaj s vekom (58903), Botníkový regál Perig (8591957772512), Dantoy Kuchynský set (5701217056013), Teddies Mixér kuchynský (8592190850364), Regál na pneumatiky, sivá (401401), Rohový regál, kov, drevo (FU159JW), Policový regál, kov, drevo (FU166JW), Policový regál, kov, drevo (FU165JW)