Kesper úložný box na chlieb s krájacou doskou, krémový (58090)

Produkt Kesper úložný box na chlieb s krájacou doskou, krémový (58090) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kesper úložný box na chlieb s krájacou doskou, krémový (58090) upraviť a produkt hľadať znova.

Kesper Úložný box na chlieb s krájacou doskou, krémový (58090)

Kesper Úložný box na chlieb s krájacou doskou, krémový (58090)
Detail

Chlebník – materiál: drevo, rozmery 13.9×34×18cm (V×D×H), biela farba Hlavné prednosti chlebníka KESPER Chlebník KESPER zaistí čerstvosť pečiva dlhšiu dobu Celý chlebník drevený Rozmery dózy na chlieb KESPER sú 13,9 × 34 × 18 cm Farba je biela (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Úložný box na chlieb s krájacou doskou, krémový (58090) , Kesper úložný box na čaj s vekom (58903)

Kesper Úložný box na čaj s vekom (58903)

Kesper Úložný box na čaj s vekom (58903)
Detail

Úložný box – úložný box na čaj s vekom, rozmery: 22×21×9.5cm, materiál: FSC® certifikovaný bambus, priehľadné plastové veko, box má 6 priehradiek s praktickým priehľadným vekom Doprajte si chvíľku relaxácie pri šálke dobrého čaju. Na ktorý máte dnes chuť? Prehľadný úložný box na čaj Kesper vás nechá pohodlne vyberať vďaka priehľadnému plastovému veku, cez ktoré vidíte celú ponuku. Čajové vrecúška môžu byť ľubovoľne roztriedené v 6 priehradkách. Box na čaj je vyrobený z FSC certifikovaného bambusu, čo zaručuje podporu lesného hospodárenia šetrného k prírode a ľuďom. Kľúčové vlastnosti úložného boxu na čaj s vekom KesperÚložný box na čaj Kesper disponuje priehľadným plastovým vekomObsahuje 6 priehradok na uloženie čajových vrecúšokBox na čaj je vyrobený z FSC certifikovaného bambusuCertifikácia FSC zaručuje podporu lesného hospodárenia šetrného k prírode a ľuďom (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Úložný box na čaj s vekom (58903) , Kesper úložný box na čerstvé potraviny (58643)

Kesper Úložný box na čerstvé potraviny (58643)

Kesper Úložný box na čerstvé potraviny (58643)
Detail

Podnos – úložný box na čerstvé potraviny, rozmery: šírka 25cm, hĺbka 20cm, výška: 8cm, spodná doska: FSC® certifikovaný bambus, poklop: plast, box možno využiť na syr, chlebíčky, ovocie, zeleninu a ďalšie potraviny Úložný box na čerstvé potraviny je praktickým pomocníkom do vašej kuchyne. Vďaka plastovému poklopu zostanú potraviny dlhšie čerstvé a neztvrdnú príliš rýchlo. Doska je vyrobená z prírodného bambusového materiálu. Doštička má praktické drážky, ktoré nielenže zabraňujú rozliatiu šťavy z rezaného jedla na kuchynský pult, ale slúži aj ako uzatváranie veka. Nielen praktické využitie, ale aj štýlové vyhotovenie sú prednosťami servírovacieho podnosu Kesper. Kľúčové vlastnosti úložného boxu na čerstvé potraviny KesperÚložný box Kesper sa skladá z bambusovej dosky a plastového vekaPraktický úchop na veku plastového boxuVhodné na syr, chlebíčky, ovocie, zeleninu a ďalšie potravinyElegantný prírodný dekor servírovacieho podnosuJednoduchá... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Úložný box na čerstvé potraviny (58643) , Kesper úložný box na nože, bambus (58026)

Kesper Úložný box na nože, bambus (58026)

Kesper Úložný box na nože, bambus (58026)
Detail

Organizér do zásuvky – (balenie neobsahuje nože), rozmery: 39.5×15×6cm, FSC® certifikovaný bambus, s plastovými štetinami na voliteľné vloženie nožov – vyberateľné, na jednoduché čistenie, bezpečné a praktické skladovanie nožov v zásuvke Pro bezpečné uložení nožů v zásuvce vaší kuchyně poslouží organizér na nože Kesper. Byl speciálně navržen tak, aby byl prostorově nenáročný a bylo možné jej umístit prakticky do každého šuplíku. Úložný box je vyroben z FSC bambusu a uvnitř se nachází blok s černými plastovými štětinami. Ten je navíc vyjímatelný, lze jej tak snadno v případě potřeby vyčistit. Díky Kesper organizéru budete mít jakýkoliv váš nůž bezpečně po ruce a zároveň bude vhodně uložený, aby jeho ostří zůstávalo nepoškozené a stále jako břitva.Klíčové vlastnosti úložného boxu na nože Kesper Pro bezpečné uložení nožů v kuchyňské zásuvceÚložný box na nože Kesper je prostorově nenáročnýS vyjímatelným blokem s černými plastovými štětinamiVhodný pro... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Úložný box na nože, bambus (58026) , Kesper nôž na chlieb (90604)

Chlebník s krájacou doskou

Chlebník s krájacou doskou
Detail

Udržujte svoje pečivo dlhšie čerstvé. Praktický plastový chlebník nesmie chýbať v žiadnej kuchyni. V zásobníku na chlieb môžete potraviny vzduchotesne uzavrieť, takže vydržia dlhšie čerstvé. Navyše môžete bambusové víko použiť ako krájaciu dosku. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Chlebník s krájacou doskou , Kesper chlebník s doskou biely (85090)

Kesper Nôž na chlieb (90604)

Kesper Nôž na chlieb (90604)
Detail

Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, nôž na pečivo, materiál rukoväti: drevo Prvotriedny kuchynský nôž sa stane nenahraditeľným doplnkom každej kuchárskej výbavy. Nôž na pečivo od výrobcu KESPER sa skvele hodí na krájanie pečiva bez zbytočného trúsenia, ale uplatnenie nájde aj pri trhaní mäkkého cesta na kúsky. Má bezchybne ostrú čepeľ vyrobenú z poctivej ocele. Drevená rukoväť kuchynského noža príjemná na dotyk je vhodne vyvážená a presne sadne do vašej dlane. Dôležité parametre kuchynského noža Kesper Nôž na chlieb Ostrie vyrobené z kvalitnej a žiadanej ocele Rukoväť z rezistentného dreva na príjemný úchop Typ: nôž na pečivo (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Nôž na chlieb (90604) , Kesper nôž na chlieb 20 cm (90624)

CURVER - Úložný box STYLE S, krémový

Detail

Úložný box s vekom Stohovateľný 2 úchyty Otvory vo výplete zabezpečujú cirkuláciu vzduchu Materiál: polyratan Rozmery: 29,1 x 19,8 x 14,2 cm CURVER (homepoint.sk)

Podobné produkty ako CURVER - Úložný box STYLE S, krémový , Kesper chlebník s doskou sivý matný (85093)

Úložný box na LP dosky biely vysoký lesk 71 × 34 × 36 cm drevotrieska (800123)

Úložný box na LP dosky biely vysoký lesk 71 × 34 × 36 cm drevotrieska (800123)
Detail

Úložný box –, rozmery 71 × 36 × 34 cm (Š×V×H), hmotnosť 12 kg Dávate si záležať na tom, aby ste mali svoje veci riadne usporiadané? Skvelým pomocníkom, ktorý by vám v domácnosti nemal chýbať, sa stane úložný box SHUMEE. Úložný box je tým správnym miestom na uloženie predmetov v domácnosti. Rozmery úložného boxu SHUMEE sú 36 × 71 × 34 cm (v × š × h). Hmotnosť prázdneho boxu je 12 kg. Hlavné prednosti úložného boxu Úložný box na LP dosky biely vysoký lesk 71 × 34 × 36 cm drevotrieska Úložný box určený na domáce použitie Rozmery sú 36 × 71 × 34 cm (v × š × h) Hmotnosť úložného boxu SHUMEE: 12 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Úložný box na LP dosky biely vysoký lesk 71 × 34 × 36 cm drevotrieska (800123) , Kesper plastový chlebník s doskou biely (58500)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi, ružový (17726)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi, ružový (17726)
Detail

Regál – detský, materiál: drevovláknitá doska, rozmery: šírka 66 výška 59.5 × hĺbka 30cm, fólia ružová s detskými motívmi, obsahuje 9 látkových boxov, do ktorých môžete uložiť všetky hračky aj knižky, rozmery boxov: S25×v11×h20cm, dodávame demontovaný, jeho zloženie je však jednoduché Špeciálne pre dievčatká je určený tento parádny úložný regál od kvalitnej nemeckej značky Kesper. Detský úložný regál je vyrobený v ružovom vyhotovení a z drevovláknitej dosky čiže sololitu. Strany skrinky zdobí krásny srdiečkový motív, čo dievčatkám urobí určite radosť. Je vybavený 9 látkovými boxmi, ktoré ponúkajú dostatok miesta na všetky veci – ako sú napríklad hračky, knižky alebo rôzne pomôcky. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché. Kľúčové vlastnosti detského úložného regálu, ružovýKvalitný detský úložný regál od značky KesperUrčený špeciálne pre dievčatkáVyrobený z drevovláknitej dosky – sololituRegál je vybavený 9 látkovými boxmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi, ružový (17726) , Kesper chlebník s doskou čierny matný (85091)

CURVER - Úložný box Rattan Style2 - S - krémová

Detail

Úložný box RATTAN Style2 značky . Atraktívny design Jednoduchá manipulácia vďaka dvom úchytom Otvory vo výplete zaisťujú cirkuláciu vzduchu Materiál polypropylén Rozmery: 28,5 x 12,9 x 19,4 cm CURVER (homepoint.sk)

Podobné produkty ako CURVER - Úložný box Rattan Style2 - S - krémová , Kesper plastový chlebník s doskou sivý (58501)

Kesper Nôž na chlieb 20 cm (90624)

Kesper Nôž na chlieb 20 cm (90624)
Detail

Kuchynský nôž – materiál čepele: nehrdzavejúca oceľ, dĺžka čepele 20cm, nôž na pečivo, materiál rukoväti: plast Ideálny kuchynský nôž bude ozdobou každej kuchyne. Nôž na pečivo od firmy KESPER sa skvele hodí na krájanie pečiva bez zbytočných odrobiniek, určite ho ale využijete aj na porcovanie jemného cesta. Má úžasne ostrú čepeľ zhotovenú z poctivej ocele. Veľkosť čepele má celých 20 cm so šírkou 2 mm. Ľahká rukoväť kuchynského noža z veľmi odolného plastu je výborne vyvážená a okrem toho pekne sadne do ruky. Najdôležitejšie prednosti kuchynského noža Kesper Nôž na chlieb 20 cm Kuchynský nôž Kesper Nôž na chlieb 20 cm má čepeľ s celkovou dĺžkou 20 cm Rukoväť z veľmi pevného plastu Typ: nôž na pečivo (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Nôž na chlieb 20 cm (90624) , Kesper plastový chlebník s doskou modrý (58502)

Krémový úložný box Compactor Haiphong Box

Krémový úložný box Compactor Haiphong Box
Detail

Túžite po prehľadnom a útulnom domove? S tým vám pomôže majster organizácie Compactor. Praktické kúsky tejto značky prichádzajú s rýchlymi a inovatívnymi postupmi pri upratovaní, a vďaka ich estetickému poňatiu si ich s radosťou necháte na očiach. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Krémový úložný box Compactor Haiphong Box , Kesper box na orechy s luskáčikom (28630)

Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, modrý (17725)

Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, modrý (17725)
Detail

Regál – detský úložný regál, materiál: drevovláknitá doska, rozmery: šírka 66 výška 59.5×hĺbka 30cm, fólia modrá s detskými motívmi, obsahuje 9 látkových boxov, do ktorých môžete uložiť všetky hračky aj knižky, rozmery boxov: š25×v11×h20cm, dodávame demontovaný, jeho zloženie je však jednoduché Špeciálne pre detičky je určený tento parádny úložný regál od kvalitnej nemeckej značky Kesper. Detský úložný regál je vyrobený v rôznofarebnom vyhotovení a z drevovláknitej dosky čiže sololitu. Strany skrinky zdobí krásny zvierací motív, čo deťom urobí určite radosť. Je vybavený 9 látkovými boxmi, ktoré ponúkajú dostatok miesta navšetky veci – ako sú napríklad hračky, knižky alebo rôzne pomôcky. Regál je dodávaný demontovaný a zostavenie je veľmi jednoduché. Kľúčové vlastnosti detského úložného regálu, modrýKvalitný detský úložný regál od značky KesperVyrobený z drevovláknitej dosky – sololituRegál je vybavený 9 látkovými boxmi s dostatkom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, modrý (17725) , Kesper chlebník s doskou hranatý čierny matný (58091)

Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, biely (17716)

Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, biely (17716)
Detail

Regál s rozmermi boxov: šírka 25cm, výška: 11cm, hĺbka: 20cm, rozmery regálu: šírka 66cm, výška 59.5cm, hĺbka 30cm, materiál: sololit, biela fólia Uľahčite deťom ich prvé krôčiky k samostatnosti a naučte ich hravo si udržiavať poriadok vo veciach. Detský úložný regál Kesper vám s tým ľahko pomôže. Obsahuje tri poschodia poličiek s celkom 9 látkovými boxmi v troch rôznych farbách, ktoré s ľahkosťou pojmú všetky detské nevyhnutnosti. Hračky, plyšové hračky, knižky aj ďalšie detské poklady nájdu v textilných boxoch svoje miesto. Praktické držadlo uľahčí vytiahnutie boxu z úložného regálu a mierny sklon poličiek zaistí deťom dostatočný prehľad o tom, čo kde majú. Úložný regál Kesper je presne prispôsobený potrebám detí a navyše je vyrobený z borovicového dreva a sololitu v bielej farbe s certifikáciou FSC. Kľúčové vlastnosti detského úložného regálu KesperÚložný regál Kesper je prispôsobený potrebám detíObsahuje 3 poschodia poličiek s 9... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský úložný regál s 9-timi látkovými boxmi, biely (17716) , Curver style box s krémový (03614-885)

CURVER - Úložný box s vekom STYLE M, krémový

Detail

Úložný box s vekom Stohovateľný 2 úchyty Otvory vo výplete zabezpečujú cirkuláciu vzduchu Materiál: polyratan Rozmery: 39,3 x 29,3 x 18,7 cm CURVER (homepoint.sk)

Podobné produkty ako CURVER - Úložný box s vekom STYLE M, krémový , Kesper košík na chlieb oválny 32×23 cm (19605)

CURVER - Úložný box s vekom STYLE L, krémový

Detail

Úložný box s vekom Stohovateľný 2 úchyty Otvory vo výplete zabezpečujú cirkuláciu vzduchu Materiál: polyratan Rozmery: 44,5 x 24,8 x 33 cm CURVER (homepoint.sk)

Podobné produkty ako CURVER - Úložný box s vekom STYLE L, krémový , Kesper košík na ovocie a chlieb obdĺžnikový 35×20cm (19806)

Kesper Box na orechy s luskáčikom (28630)

Kesper Box na orechy s luskáčikom (28630)
Detail

Luskáčik – rozmery boxu: 25×16cm, luskáčik: 15×3.5cm, materiál: akácia/nehrdzavejúca oceľ Praktický box s luskáčikom od nemeckej značky Kesper ocenia predovšetkým milovníci orechov. Už nikdy nebudete mať škrupiny rozhádzané po kuchyni. Škatuľka z dreva akácie uloží orechy aj škrupiny do troch oddelených boxov alebo môžete prostredný diel vybrať a využívať oddelene. Luskáčik Kesper je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a ľahko sa s ním pracuje. Kľúčové vlastnosti boxu na orechy s luskáčikomPraktická súprava klasického luskáčika na orechy a drevenej škatuľkyProstredný diel dreveného akáciového boxu Kesper je možné vybraťLuskáčik zo sady Kesper je z kvalitnej nehrdzavejúcej oceleRozmery boxu:25 × 16 cmRozmery luskáčika:15 × 3,5 cmMateriál:Drevo akácie, oceľ (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Box na orechy s luskáčikom (28630) , Kesper košík na ovocie a chlieb okrúhly 24 cm (19802)

Krémový skladací úložný box Compactor Foldable Cardboard Box

Krémový skladací úložný box Compactor Foldable Cardboard Box
Detail

Túžite po prehľadnom a útulnom domove? S tým vám pomôže majster organizácie Compactor. Praktické kúsky tejto značky prichádzajú s rýchlymi a inovatívnymi postupmi pri upratovaní, a vďaka ich estetickému poňatiu si ich s radosťou necháte na očiach. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Krémový skladací úložný box Compactor Foldable Cardboard Box , Kesper chlebník s doskou, sivý, 34 × 14 × 18 cm (58089)

Kesper Košík na chlieb oválny 32×23 cm (19605)

Kesper Košík na chlieb oválny 32×23 cm (19605)
Detail

Košík na pečivo – drevený, prútený, s látkovou výplňou, s držadlom, rozmery 13 × 32 × 23 cm (V׊×D), hnedá farba Chcete servírovať pečivo štýlovo a s eleganciou? Práve pre vás tu je košík na pečivo Kesper. Konštrukcia košíka je vyrobená z vŕbového prútia. Súčasťou je odnímateľná látka s rozmermi 32 × 23 cm. Na jednoduchú údržbu je možné látku prať. Jednoduchý dizajn sa hodí do každej kuchyne. Je koniec igelitovým vreckám. Teraz môžete pečivo podávať v modernom košíku. Kľúčové vlastnosti oválneho košíka Kesper na chliebOválny košík Kesper na chlieb je vyrobený z vŕbového prútiaOdnímateľná látka 32 × 23 cmLátku je možné praťJednoduchý dizajn sa hodí do každej kuchyneNa štýlové servírovanie pečivaRozmery:32 × 23 × 13 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Košík na chlieb oválny 32×23 cm (19605) , Kesper chlebník s doskou, čierny, 35 × 13,5 × 20 cm (58498)

Kesper Lavice so sedákom a úložnými boxmi sivá (1595013)

Kesper Lavice so sedákom a úložnými boxmi sivá (1595013)
Detail

Lavica – rovná, s úložným priestorom, do predsiene, materiál tkanina, materiál sedáka textil, vystužená, rozmery 38 × 76 × 38 cm (V׊×H), sivá farba V interiéri sa čoraz viac presadzujú praktické lavice. Lavica KESPER nemá za úlohu len estetickú funkciu, ale bude tiež plniť funkčnú úlohu v akejkoľvek miestnosti. Je vybavená praktickým úložným priestorom na uloženie maličkostí. Výsadou je vystlané sedadlo, a tak si aj pri dlhom sedení užijete dokonalý komfort. Jej rovné spracovanie poskytne dostatok miesta na sedenie a zároveň dodá miestnosti šmrnc. Jej farba je sivá. Hlavné vlastnosti produktu Kesper Lavice so sedákom a úložnými boxmi sivá Lavica KESPER bude predstavovať funkčný doplnok v akomkoľvek priestore Táto lavica s úložným priestorom vám pomôže udržať priestor organizovaný Pýši sa vystlaným sedadlom Rovná lavica KESPER vyzdvihne celkový dojem priestoru Dizajnové stvárnenie podčiarkuje sivá farba. Rozmery lavice dosahujú 38 × 76 × 38 cm (vך×h) Na jej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Lavice so sedákom a úložnými boxmi sivá (1595013) , Texim box úložný chico (8592301023069)

KESPER Botník s poduškou a úložnými boxmi, sivý, 103 × 48 × 30,5 cm (15919)

KESPER Botník s poduškou a úložnými boxmi, sivý, 103 × 48 × 30,5 cm (15919)
Detail

Botník – rozmery 48×103×30.5cm (V׊×H), so sedadlom, 8 políc, materiálom botníka je mdf, sivá farba (alza.sk)

Podobné produkty ako KESPER Botník s poduškou a úložnými boxmi, sivý, 103 × 48 × 30,5 cm (15919) , Curver style box s vekom l krémový (03619-885)

Bambusový box na chlieb Bambum Rebena

Bambusový box na chlieb Bambum Rebena
Detail

So značkou Bambum je stolovanie ľahšie a štýlovejšie. Prírodné materiály vyzerajú štýlovo a navyše sú ohľaduplné voči životnému prostrediu. Varte a prestrite s bambusom aj vy. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Bambusový box na chlieb Bambum Rebena , Tontarelli box s vekom arianna 1,4 l krémový (8035774210k08)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi Alpaka, 65 × 30 × 60 cm (17706)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi Alpaka, 65 × 30 × 60 cm (17706)
Detail

Dekorácia do detskej izby s 9timi úložnými boxmi, motív Alpaka, praktický úložný organizér (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi Alpaka, 65 × 30 × 60 cm (17706) , Tontarelli box s vekom 4 l arianna krémový (8035775210)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi biely, 65 × 30 × 60 cm (17718)

Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi biely, 65 × 30 × 60 cm (17718)
Detail

Dekorácia do detskej izby s 9timi úložnými boxmi (ružová, biela, šedá), praktický úložný organizér (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi biely, 65 × 30 × 60 cm (17718) , Kesper košík na ovocie a chlieb oválný 29,5 × 23 cm (19804)

Úložný box RATTAN Style2 M krémový, Curver

Úložný box RATTAN Style2 M  krémový, Curver
Detail

Praktický úložný box RATTAN 'Y' STYLE. Dva úchyty pre ľahkú manipuláciu. Otvory vo výpletu zabezpečujú cirkuláciu vzduchu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Úložný box RATTAN Style2 M krémový, Curver , Decuevas 51646 pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou niza 2022 (4897022516468)

Curver Úložný box Knit 19 l, krémová

Curver Úložný box Knit 19 l, krémová
Detail

Praktický štýlový košík značky Curver na prvý pohľad zaujme moderným háčkovaným vzorom. Vďaka praktickým úchytom ho možno ľahko prenášať. Možno v ňom skladovať čokoľvek - napr. oblečenie, detské hračky či kúpeľňové doplnky. Košík možné kombinovať ďalšími výrobkami z radu Curver Knit. (4home.sk)

Podobné produkty ako Curver Úložný box Knit 19 l, krémová , Decuevas 51647 pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou pipo 2022 (4897022516475)

Curver Úložný box Knit 8 l, krémová

Curver Úložný box Knit 8 l, krémová
Detail

Praktický štýlový košík značky Curver na prvý pohľad zaujme moderným háčkovaným vzorom. Vďaka praktickým úchytom ho možno ľahko prenášať. Možno v ňom skladovať čokoľvek - napr. oblečenie, detské hračky či kúpeľňové doplnky. Košík možné kombinovať s ďalšími výrobkami z radu Curver Knit. (4home.sk)

Podobné produkty ako Curver Úložný box Knit 8 l, krémová , Curver úložný box rattan style2 s vekom s (03617-210)

CURVER - Úložný box Rattan Style2 - M - krémová

CURVER - Úložný box Rattan Style2 - M - krémová
Detail

Úložný box RATTAN Style2 značky . Atraktívny design Jednoduchá manipulácia vďaka dvom úchytom Otvory vo výplete zaisťujú cirkuláciu vzduchu Materiál polypropylén Rozmery: 38,6 x 17,2 x 28,7 cm CURVER (homepoint.sk)

Podobné produkty ako CURVER - Úložný box Rattan Style2 - M - krémová , Kesper detský úložný regál s 9 látkovými boxmi, ružový (17726)

Kesper Košík na ovocie a chlieb okrúhly 24 cm (19802)

Kesper Košík na ovocie a chlieb okrúhly 24 cm (19802)
Detail

Košík na pečivo – plastový, prútený, tepelne odolný, max. tepelná odolnosť 70 °C, výška 8,5 cm, priemer 24 cm, hnedá farba Praktický košík Kesper z plastovej sieťoviny nájde vo vašej domácnosti svoje uplatnenie. Oválny košík je vhodný na ukladanie ovocia či pečiva. Priemer košíka je 24 cm. Plastová sieťovina sa ľahko čistí, je odolná voči prasknutiu aj teplotám do 70 °C. V prípade znečistenia môžete košík vložiť aj do umývačky riadu. Je len na vás, čím košík Kesper naplníte. Kľúčové vlastnosti oválneho košíka na ovocie a chlieb KesperKošík na ovocie a chlieb Kesper je vyrobený z plastovej sieťovinyOválny tvarJednoduchá údržbaVhodné do umývačky riaduJednoduchý prírodný dizajnOdolný voči prasknutiu a teplotám do 70 °CRozmery:24 × 8,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Košík na ovocie a chlieb okrúhly 24 cm (19802) , Orion box uh úložný na topánky 10 l (126012)

Kesper Košík na ovocie a chlieb obdĺžnikový 35×20cm (19806)

Kesper Košík na ovocie a chlieb obdĺžnikový 35×20cm (19806)
Detail

Košík na pečivo – plastový, prútený, tepelne odolný, max. tepelná odolnosť 70 °C, rozmery 7,5 × 35 × 20 cm (V׊×D), hnedá farba Praktický košík Kesper z plastovej sieťoviny nájde vo vašej domácnosti svoje uplatnenie. Obdĺžnikový košík je vhodný na ukladanie ovocia či pečiva. Plastová sieťovina sa ľahko čistí, je odolná voči prasknutiu aj teplotám do 70 °C. V prípade znečistenia môžete košík vložiť aj do umývačky riadu. Je len na vás, čím košík Kesper naplníte. Kľúčové vlastnosti obdĺžnikového košíka na ovocie a chlieb KesperKošík na ovocie a chlieb Kesper je vyrobený z plastovej sieťovinyObdĺžnikový tvarJednoduchá údržbaVhodné do umývačky riaduJednoduchý prírodný dizajnOdolný voči prasknutiu a teplotám do 70 °CRozmery:35 × 20 × 7,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Košík na ovocie a chlieb obdĺžnikový 35×20cm (19806) , Koziol úložný box 1 l boxxx s biely (koz1405125)

Curver úložný box Rattan style 43 l, krémová

Curver úložný box Rattan style 43 l, krémová
Detail

Praktický úložný uzatvárateľný box z odolného plastu ratanového vzhľadu. Pre bezpečné používanie má zaoblené hrany a pevné uzatváranie na klipy. Je hygienický a ľahko sa čistí. (4home.sk)

Podobné produkty ako Curver úložný box Rattan style 43 l, krémová

Úložný box RATTAN 'Y' STYLE - L krémový, Curver

Úložný box RATTAN 'Y' STYLE - L krémový, Curver
Detail

Praktický úložný box RATTAN 'Y' STYLE. Dva úchyty pre ľahkú manipuláciu. Otvory vo výplete zabezpečujú cirkuláciu vzduchu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Úložný box RATTAN 'Y' STYLE - L krémový, Curver

CURVER - Úložný box Rattan MY Style - M -krémový

Detail

Praktický úložný box RATTAN ,Y STYLE Praktický úložný box Atraktívny vzhľad rattanu Dva úchyty pre jednoduchú manipuláciu Otvory vo výplete zaisťujú cirkuláciu vzduchu Materiál: polyratan. Veľkosť M. CURVER (homepoint.sk)

Podobné produkty ako CURVER - Úložný box Rattan MY Style - M -krémový

Úložný box na hračky 2Build

Úložný box na hračky 2Build
Detail

Detský úložný box na hračky 2Build, bude praktickým doplnkom do každej detskej izbičky. Súčasťou boxu je stavebná doska, na ktorej si deti môžu stavať a tvoriť svoje diela. Vlastnosti: ideálne úložisko pre hračky, oblečenie alebo hry stavebná doska súčasťou zaoblené hrany pre maximálnu bezpečnosť rýchla a jednoduchá montáž určené pre deti od 18 mesiacov Materiál: MDF doska Rozmery: 39,5 x 42,5 x 43,5 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Úložný box na hračky 2Build

Úložný box na sendvič Snips

Úložný box na sendvič Snips
Detail

Praktických vecí nie je v domácnosti nikdy dosť. Svoje o tom dobre vie aj talianska značka Snips. Prináša do našich domovov pomocníkov, ktorí nám dennodenne uľahčujú mnohokrát uponáhľané životy. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Úložný box na sendvič Snips

DeCuevas 51646 Pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou NIZA 2022 (4897022516468)

DeCuevas 51646 Pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou NIZA 2022 (4897022516468)
Detail

Úložný box – materiál kov, rozmery 36 × 33 × 55 cm (Š×V×H) Snažíte sa udržiavať si vo svojich veciach poriadok? Skvelým pomocníkom, ktorý patrí do každej domácnosti, sa stane úložný box DeCuevas Toys. Materiálom použitým na výrobu úložnej krabice je kov. Rozmery úložného boxu DeCuevas Toys sú 33 × 36 × 55 cm (v × š × h). Zásadné prednosti úložného boxu DeCuevas 51646 Pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou NIZA 2022 Výrobným materiálom boxu je kov Rozmery dosahujú 33 × 36 × 55 cm (v × š × h) (alza.sk)

Podobné produkty ako DeCuevas 51646 Pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou NIZA 2022 (4897022516468)

DeCuevas 51647 Pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou PIPO 2022 (4897022516475)

DeCuevas 51647 Pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou PIPO 2022 (4897022516475)
Detail

Úložný box – materiál kov, rozmery 36 × 33 × 55 cm (Š×V×H) Záleží vám na tom, aby ste vo veciach mali naozaj poriadok? Praktickým pomocníkom, ktorý príde vhod v každej domácnosti, vám bude úložný box DeCuevas Toys. Pri výrobe úložného boxu bol použitý kvalitný materiál, konkrétne kov. Rozmery úložného boxu DeCuevas Toys sú 33 × 36 × 55 cm (v × š × h). Kľúčové prednosti úložného boxu DeCuevas 51647 Pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou PIPO 2022 Výrobným materiálom boxu je kov Rozmery dosahujú 33 × 36 × 55 cm (v × š × h) (alza.sk)

Podobné produkty ako DeCuevas 51647 Pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou PIPO 2022 (4897022516475)

Kesper Box na hračky s kolieskami alpaka 50×35×30 cm (17704)

Kesper Box na hračky s kolieskami alpaka 50×35×30 cm (17704)
Detail

Úložný box – objem 50 l, materiál drevotrieska Dbáte na to, aby ste vo svojich veciach mali poriadok? Praktickým pomocníkom, ktorého by si mala zaobstarať každá domácnosť, vám bude úložný box KESPER. Na ukladanie vecí budete môcť využiť úložný priestor s objemom 50 l. Materiálom použitým na výrobu skladacieho boxu je drevotrieska. Hlavné prednosti úložného boxu Kesper Box na hračky s kolieskami alpaka 50×35×30 cm Výrobným materiálom boxu je drevotrieska (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Box na hračky s kolieskami alpaka 50×35×30 cm (17704)

kesper Box na hračky s kolieskami, biely 50 × 35 × 30 cm (4000270177149)

kesper Box na hračky s kolieskami, biely 50 × 35 × 30 cm (4000270177149)
Detail

Úložný box – materiál drevotrieska, rozmery 50 × 30 × 35 cm (Š×V×H) Dbáte na to, aby ste mali svoje veci riadne usporiadané? Skvelým pomocníkom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácnosti, sa stane úložný box KESPER. Pri výrobe úložného boxu bol použitý kvalitný materiál, konkrétne drevotrieska. Rozmery úložného boxu KESPER sú 30 × 50 × 35 cm (v × š × h). Kľúčové prednosti úložného boxu kesper Box na hračky s kolieskami, biely 50 × 35 × 30 cm Materiálom boxu je drevotrieska Rozmery dosahujú 30 × 50 × 35 cm (v × š × h) (alza.sk)

Podobné produkty ako kesper Box na hračky s kolieskami, biely 50 × 35 × 30 cm (4000270177149)

Kesper Košík na ovocie a chlieb oválny 25×20 cm (19803)

Kesper Košík na ovocie a chlieb oválny 25×20 cm (19803)
Detail

Košík na pečivo – plastový, prútený, vhodný do umývačky a tepelne odolný, max. tepelná odolnosť 70 °C, rozmery 8,5 × 25 × 20,5 cm (V׊×D), hnedá farba Praktický košík Kesper z plastovej sieťoviny nájde vo vašej domácnosti svoje uplatnenie. Oválny košík je vhodný na ukladanie ovocia či pečiva. Plastová sieťovina sa ľahko čistí, je odolná voči prasknutiu aj teplotám do 70 °C. V prípade znečistenia môžete košík vložiť aj do umývačky riadu. Je len na vás, čím košík Kesper naplníte. Kľúčové vlastnosti oválneho košíka na ovocie a chlieb KesperKošík na ovocie a chlieb Kesper je vyrobený z plastovej sieťovinyOválny tvarJednoduchá údržbaVhodné do umývačky riaduJednoduchý prírodný dizajnOdolný voči prasknutiu a teplotám do 70 °CRozmery:25 × 20,5 × 8,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Košík na ovocie a chlieb oválny 25×20 cm (19803)

Kesper Košík na ovocie a chlieb oválný 29,5 × 23 cm (19804)

Kesper Košík na ovocie a chlieb oválný 29,5 × 23 cm (19804)
Detail

Košík na pečivo – plastový, prútený, vhodný do umývačky a tepelne odolný, max. tepelná odolnosť 70 °C, rozmery 9,5 × 29,5 × 23 cm (V׊×D), hnedá farba Praktický košík Kesper z plastovej sieťoviny nájde vo vašej domácnosti svoje uplatnenie. Oválny košík je vhodný na ukladanie ovocia či pečiva. Plastová sieťovina sa ľahko čistí, je odolná voči prasknutiu aj teplotám do 70 °C. V prípade znečistenia môžete košík vložiť aj do umývačky riadu. Je len na vás, čím košík Kesper naplníte. Kľúčové vlastnosti oválneho košíka na ovocie a chlieb KesperKošík na ovocie a chlieb Kesper je vyrobený z plastovej sieťovinyOválny tvarJednoduchá údržbaVhodné do umývačky riaduJednoduchý prírodný dizajnOdolný voči prasknutiu a teplotám do 70 °CRozmery:29,5 × 23 × 9,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Košík na ovocie a chlieb oválný 29,5 × 23 cm (19804)

Elektrický úložný box na obed InnovaGoods

Elektrický úložný box na obed InnovaGoods
Detail

Sú to pomocníci, o ktorých ste možno ani nevedeli, že existujú. Napriek tomu si vás získajú na prvý pohľad a už teraz viete, že ich potrebujete doma. Ušetria veľa cenného času, ktorý môžete tráviť o to viac s rodinou či priateľmi. Usaďte sa a vyberajte pomocníkov od InnovaGoods. Tento box sa ohrieva priblížne 15 minút. Súčasťou balenia je kábel do zásuvky (75 cm). (bonami.sk)

Podobné produkty ako Elektrický úložný box na obed InnovaGoods

Úložný box na cupcaky Snips Sweet

Úložný box na cupcaky Snips Sweet
Detail

Chcete sa uistiť, že vaše delikatesy budú aj po náročnej ceste chutiť stále skvele? Tak siahnite po talianskej značke Snips! Navrhuje totiž nielen nápadité, štýlové, ale aj praktické kúsky v kvalitnom prevedení, s ktorým bude hodovanie jedna radosť. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Úložný box na cupcaky Snips Sweet

Úložný box na tortu Snips Cake

Úložný box na tortu Snips Cake
Detail

Chcete sa uistiť, že vaše delikatesy budú aj po náročnej ceste chutiť stále skvele? Tak siahnite po talianskej značke Snips! Jej box na tortu sa ľahko prenáša z miesta na miesto, a tak budete môcť aj na dlhšie vzdialenosti doniesť niečo zo svojho majstrovského kuchtenia. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Úložný box na tortu Snips Cake

Úložný box na bundy Domopak Ella

Úložný box na bundy Domopak Ella
Detail

Milujete romantickú ružovú farbu? Domopak prichádza s úložnými systémami a boxmi, ktoré vám domov vnesú poriadnu dávku lásky. Užite si precízne upratanú domácnosť. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Úložný box na bundy Domopak Ella

Böker úložný box na 7 britiev

Böker úložný box na 7 britiev
Detail

Úložný box na sedem britiev od nemeckej značky Boker. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Böker úložný box na 7 britiev

Sconto Nádoba na chlieb SRDCE krémová

Detail

Ak hľadáte elegantné doplnky do kuchyne, nádoba na chlieb SRDCE je tým pravým pre vás. Vyznačuje sa neutrálnou smotanovou farbou a jemnými nápismi, ktoré tvoria motív srdca. V nádobe na chlieb pečivo neoschne a nestvrdne, navyše ho ochráni pred dotieravým hmyzom. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Nádoba na chlieb SRDCE krémová

Kesper Box na bylinky 41,5 × 14 cm (69280)

Kesper Box na bylinky 41,5 × 14 cm (69280)
Detail

Organizér – rozmery: 41.5×14×12.8cm, vyrobené: drevo Paulownia (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Box na bylinky 41,5 × 14 cm (69280)

Prodyšný úložný box na oblečení, 2 ks

Prodyšný úložný box na oblečení, 2 ks
Detail

Optimalizujte úložný prostor se sadou 2 šedých prodyšných úložných boxů na oblečení. Skvělá volba pro uložení ložního prádla, dek, či zimního oblečení v létě a naopak. Organizéry jsou vyrobeny z odolného plastu a mají zavírání na zip. Tyto 2 boxy nejen ušetří místo ve skříni, ale jsou také prodyšné a odolné vůči molům, což zajišťuje optimální podmínky pro dlouhodobé skladování vašich věcí. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Prodyšný úložný box na oblečení, 2 ks

Kesper Chlebník s doskou biely (85090)

Kesper Chlebník s doskou biely (85090)
Detail

Chlebník – materiál: plast, rozmery 180×335×140mm (V×D×H) Elegantný chlebník Kesper Chlebník s doskou biely bude zárukou toho, že pečivo zostane dlhšie čerstvé. Chlebník bol vyrobený z praktického plastu. Základňu chlebníka tvorí konštrukcia z obľúbeného plastu. Veko z elegantného dreva sa postará, aby bolo pečivo chránené pred obschnutím. Rozmery chlebníka KESPER sú 180 × 335 × 140 mm. Chlebník Kesper Chlebník s doskou biely a jeho rozhodujúce funkcie Materiály využité pri výrobe chlebníka: plast Za pomoci chlebníka vydrží pečivo čerstvé Nepohyblivá základňa z plastu Drevené veko nevpustí do chlebníka takmer žiadny vzduch Proporcie Kesper Chlebník s doskou biely: 180 × 335 × 140 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Chlebník s doskou biely (85090)
Kesper Úložný box na čaj s vekom (58903), Kesper Úložný box na čerstvé potraviny (58643), Kesper Úložný box na nože, bambus (58026), Kesper Nôž na chlieb (90604), Kesper Chlebník s doskou biely (85090), Kesper Nôž na chlieb 20 cm (90624), Kesper Chlebník s doskou sivý matný (85093), Kesper Plastový chlebník s doskou biely (58500), Kesper Chlebník s doskou čierny matný (85091), Kesper Plastový chlebník s doskou sivý (58501), Kesper Plastový chlebník s doskou modrý (58502), Kesper Box na orechy s luskáčikom (28630), Kesper Chlebník s doskou hranatý čierny matný (58091), Curver Style box S krémový (03614-885), Kesper Košík na chlieb oválny 32×23 cm (19605), Kesper Košík na ovocie a chlieb obdĺžnikový 35×20cm (19806), Kesper Košík na ovocie a chlieb okrúhly 24 cm (19802), Kesper Chlebník s doskou, sivý, 34 × 14 × 18 cm (58089), Kesper Chlebník s doskou, čierny, 35 × 13,5 × 20 cm (58498), TEXIM Box úložný CHICO (8592301023069), Curver Style box s vekom L krémový (03619-885), Tontarelli Box s vekom Arianna 1,4 L krémový (8035774210K08), Tontarelli Box s vekom 4 L Arianna krémový (8035775210), Kesper Košík na ovocie a chlieb oválný 29,5 × 23 cm (19804), DeCuevas 51646 Pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou NIZA 2022 (4897022516468), DeCuevas 51647 Pojazdný úložný box na hračky s rukoväťou PIPO 2022 (4897022516475), Curver Úložný box RATTAN Style2 s vekom S (03617-210), Kesper Detský úložný regál s 9 látkovými boxmi, ružový (17726), Orion Box UH úložný na topánky 10 l (126012), Koziol Úložný box 1 l Boxxx S biely (KOZ1405125)