Klarstein norderney konvektor biely, 10032788

Produkt Klarstein norderney konvektor biely, 10032788 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Klarstein norderney konvektor biely, 10032788 upraviť a produkt hľadať znova.

KLARSTEIN NORDERNEY KONVEKTOR BIELY, 10032788

KLARSTEIN NORDERNEY KONVEKTOR BIELY, 10032788
Detail

KONVEKTOR . Biela elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu v (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN NORDERNEY KONVEKTOR BIELY, 10032788 , Klarstein whirlwind, biely (4260435916239)

KLARSTEIN NORDERNEY KONVEKTOR CIERNY, 10032787

KLARSTEIN NORDERNEY KONVEKTOR CIERNY, 10032787
Detail

KONVEKTOR . Čierna elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN NORDERNEY KONVEKTOR CIERNY, 10032787 , Klarstein skyscraper horizon biely (4060656100802)

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², biely

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², biely
Detail

Biela elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu v miestnostiach s veľkosťou 20 m²/40 m³. Prostredníctvom dvoch vykurovacích úrovní ohrieva ohrievač Klarstein s výkonom 1000 W priestory podľa želania na 15 až 35 °C. Vykurovacie teleso z ušľachtilej ocele má okrem toho mnoho výhod: vyznačuje sa rýchlym a predovšetkým nepáchnucím teplom a tiež dlhou životnosťou. Vďaka snímaču teploty termostat udržiava požadovanú teplotu na stupeň presne. Detektor mrazu chráni priestory pred podchladením a poškodením mrazom tým, že nedovolí teplote klesnúť pod 5 °C. To nie je všetko, senzor tiež rozpozná, ak sú v miestnosti otvorené okná a vypne zariadenie. Ochrana pred prehriatím a mimoriadne úsporný režim Eco sú tiež zahrnuté v rozsahu funkcií. Pri použití časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne na minútu presne podľa nastavení a možno ho naprogramovať na celý týždeň. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode IP24 je zariadenie Norderney možné umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, ako sú kuchyňa alebo kúpeľňa. Flexibilná je aj inštalácia, ktorá je možná buď vo forme stojaceho zariadenia, alebo nástenná montáž - príslušný montážny materiál, resp. nožičky sú súčasťou dodávky. Všetky nastavenia možno realizovať priamo na dotykovom paneli zariadenia. Integrovaný LCD displej prehľadne poskytuje informácie o vybraných funkciách a zobrazuje teplotu v miestnosti. Elegantný biely predný panel vyrobený z 5 mm hrubého skla dodá každej miestnosti luxusný nádych. Ohrievač Klarstein Norderney zhodnotí každý priestor a postará sa o príjemné teplo Vášho bývania počas celého týždňa - bez ohľadu na to, ako chladno je vonku. Všimnite si, prosím: Zariadenie je určené len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², biely , Klarstein clear stream biely (4060656100925)

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², biely

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², biely
Detail

Biela elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu v miestnostiach s veľkosťou 30 m²/70 m³. Prostredníctvom dvoch vykurovacích úrovní ohrieva ohrievač Klarstein s výkonom 2000 W priestory podľa želania na 15 až 35 °C. Vykurovacie teleso z ušľachtilej ocele má okrem toho mnoho výhod: vyznačuje sa rýchlym a predovšetkým nepáchnucím teplom a tiež dlhou životnosťou. Vďaka snímaču teploty termostat udržiava požadovanú teplotu na stupeň presne. Detektor mrazu chráni priestory pred podchladením a poškodením mrazom tým, že nedovolí teplote klesnúť pod 5 °C. To nie je všetko, senzor tiež rozpozná, ak sú v miestnosti otvorené okná a vypne zariadenie. Ochrana pred prehriatím a mimoriadne úsporný režim Eco sú tiež zahrnuté v rozsahu funkcií. Pri použití časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne na minútu presne podľa nastavení a možno ho naprogramovať na celý týždeň. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode IP24 je zariadenie Norderney možné umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, ako sú kuchyňa alebo kúpeľňa. Flexibilná je aj inštalácia, ktorá je možná buď vo forme stojaceho zariadenia, alebo nástenná montáž - príslušný montážny materiál, resp. nožičky sú súčasťou dodávky. Všetky nastavenia možno realizovať priamo na dotykovom paneli zariadenia. Integrovaný LCD displej prehľadne poskytuje informácie o vybraných funkciách a zobrazuje teplotu v miestnosti. Elegantný biely predný panel vyrobený z 5 mm hrubého skla dodá každej miestnosti luxusný nádych. Ohrievač Klarstein Norderney zhodnotí každý priestor a postará sa o príjemné teplo Vášho bývania počas celého týždňa - bez ohľadu na to, ako chladno je vonku. Všimnite si, prosím: Zariadenie je určené len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², biely , Klarstein obsidian (4060656232701)

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², biely

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², biely
Detail

Biela elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu v miestnostiach s veľkosťou 20 m²/40 m³. Prostredníctvom dvoch vykurovacích úrovní ohrieva ohrievač Klarstein s výkonom 1000 W priestory podľa želania na 15 až 35 °C. Vykurovacie teleso z ušľachtilej ocele má okrem toho mnoho výhod: vyznačuje sa rýchlym a predovšetkým nepáchnucím teplom a tiež dlhou životnosťou. Vďaka snímaču teploty termostat udržiava požadovanú teplotu na stupeň presne. Detektor mrazu chráni priestory pred podchladením a poškodením mrazom tým, že nedovolí teplote klesnúť pod 5 °C. To nie je všetko, senzor tiež rozpozná, ak sú v miestnosti otvorené okná a vypne zariadenie. Ochrana pred prehriatím a mimoriadne úsporný režim Eco sú tiež zahrnuté v rozsahu funkcií. Pri použití časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne na minútu presne podľa nastavení a možno ho naprogramovať na celý týždeň. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode IP24 je zariadenie Norderney možné umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, ako sú kuchyňa alebo kúpeľňa. Flexibilná je aj inštalácia, ktorá je možná buď vo forme stojaceho zariadenia, alebo nástenná montáž - príslušný montážny materiál, resp. nožičky sú súčasťou dodávky. Všetky nastavenia možno realizovať priamo na dotykovom paneli zariadenia. Integrovaný LCD displej prehľadne poskytuje informácie o vybraných funkciách a zobrazuje teplotu v miestnosti. Elegantný biely predný panel vyrobený z 5 mm hrubého skla dodá každej miestnosti luxusný nádych. Ohrievač Klarstein Norderney zhodnotí každý priestor a postará sa o príjemné teplo Vášho bývania počas celého týždňa - bez ohľadu na to, ako chladno je vonku. Všimnite si, prosím: Zariadenie je určené len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², biely , Klarstein mundschenk (4260457488141)

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², biely

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², biely
Detail

Biela elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu v miestnostiach s veľkosťou 30 m²/70 m³. Prostredníctvom dvoch vykurovacích úrovní ohrieva ohrievač Klarstein s výkonom 2000 W priestory podľa želania na 15 až 35 °C. Vykurovacie teleso z ušľachtilej ocele má okrem toho mnoho výhod: vyznačuje sa rýchlym a predovšetkým nepáchnucím teplom a tiež dlhou životnosťou. Vďaka snímaču teploty termostat udržiava požadovanú teplotu na stupeň presne. Detektor mrazu chráni priestory pred podchladením a poškodením mrazom tým, že nedovolí teplote klesnúť pod 5 °C. To nie je všetko, senzor tiež rozpozná, ak sú v miestnosti otvorené okná a vypne zariadenie. Ochrana pred prehriatím a mimoriadne úsporný režim Eco sú tiež zahrnuté v rozsahu funkcií. Pri použití časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne na minútu presne podľa nastavení a možno ho naprogramovať na celý týždeň. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode IP24 je zariadenie Norderney možné umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, ako sú kuchyňa alebo kúpeľňa. Flexibilná je aj inštalácia, ktorá je možná buď vo forme stojaceho zariadenia, alebo nástenná montáž - príslušný montážny materiál, resp. nožičky sú súčasťou dodávky. Všetky nastavenia možno realizovať priamo na dotykovom paneli zariadenia. Integrovaný LCD displej prehľadne poskytuje informácie o vybraných funkciách a zobrazuje teplotu v miestnosti. Elegantný biely predný panel vyrobený z 5 mm hrubého skla dodá každej miestnosti luxusný nádych. Ohrievač Klarstein Norderney zhodnotí každý priestor a postará sa o príjemné teplo Vášho bývania počas celého týždňa - bez ohľadu na to, ako chladno je vonku. Všimnite si, prosím: Zariadenie je určené len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², biely , Klarstein beerfest (4260414893476)

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², čierny

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², čierny
Detail

Čierna elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu v miestnostiach s veľkosťou 20 m²/40 m³. Prostredníctvom dvoch vykurovacích úrovní ohrieva ohrievač Klarstein s výkonom 1000 W priestory podľa želania na 15 až 35 °C. Vykurovacie teleso z ušľachtilej ocele má okrem toho mnoho výhod: vyznačuje sa rýchlym a predovšetkým nepáchnucím teplom a tiež dlhou životnosťou. Vďaka snímaču teploty termostat udržiava požadovanú teplotu na stupeň presne. Detektor mrazu chráni priestory pred podchladením a poškodením mrazom tým, že nedovolí teplote klesnúť pod 5 °C. To nie je všetko, senzor tiež rozpozná, ak sú v miestnosti otvorené okná a vypne zariadenie. Ochrana pred prehriatím a mimoriadne úsporný režim Eco sú tiež zahrnuté v rozsahu funkcií. Pri použití časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne na minútu presne podľa nastavení a možno ho naprogramovať na celý týždeň. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode IP24 je zariadenie Norderney možné umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, ako sú kuchyňa alebo kúpeľňa. Flexibilná je aj inštalácia, ktorá je možná buď vo forme stojaceho zariadenia, alebo nástenná montáž - príslušný montážny materiál, resp. nožičky sú súčasťou dodávky. Všetky nastavenia možno realizovať priamo na dotykovom paneli zariadenia. Integrovaný LCD displej prehľadne poskytuje informácie o vybraných funkciách a zobrazuje teplotu v miestnosti. Elegantný čierny predný panel vyrobený z 5 mm hrubého skla dodá každej miestnosti luxusný nádych. Ohrievač Klarstein Norderney zhodnotí každý priestor a postará sa o príjemné teplo Vášho bývania počas celého týždňa - bez ohľadu na to, ako chladno je vonku. Všimnite si, prosím: Zariadenie je určené len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², čierny , Klarstein scooby (4060656162343)

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², čierny

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², čierny
Detail

Čierna elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu v miestnostiach s veľkosťou 30 m²/70 m³. Prostredníctvom dvoch vykurovacích úrovní ohrieva ohrievač Klarstein s výkonom 2000 W priestory podľa želania na 15 až 35 °C. Vykurovacie teleso z ušľachtilej ocele má okrem toho mnoho výhod: vyznačuje sa rýchlym a predovšetkým nepáchnucím teplom a tiež dlhou životnosťou. Vďaka snímaču teploty termostat udržiava požadovanú teplotu na stupeň presne. Detektor mrazu chráni priestory pred podchladením a poškodením mrazom tým, že nedovolí teplote klesnúť pod 5 °C. To nie je všetko, senzor tiež rozpozná, ak sú v miestnosti otvorené okná a vypne zariadenie. Ochrana pred prehriatím a mimoriadne úsporný režim Eco sú tiež zahrnuté v rozsahu funkcií. Pri použití časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne na minútu presne podľa nastavení a možno ho naprogramovať na celý týždeň. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode IP24 je zariadenie Norderney možné umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, ako sú kuchyňa alebo kúpeľňa. Flexibilná je aj inštalácia, ktorá je možná buď vo forme stojaceho zariadenia, alebo nástenná montáž - príslušný montážny materiál, resp. nožičky sú súčasťou dodávky. Všetky nastavenia možno realizovať priamo na dotykovom paneli zariadenia. Integrovaný LCD displej prehľadne poskytuje informácie o vybraných funkciách a zobrazuje teplotu v miestnosti. Elegantný čierny predný panel vyrobený z 5 mm hrubého skla dodá každej miestnosti luxusný nádych. Ohrievač Klarstein Norderney zhodnotí každý priestor a postará sa o príjemné teplo Vášho bývania počas celého týždňa - bez ohľadu na to, ako chladno je vonku. Všimnite si, prosím: Zariadenie je určené len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², čierny , Klarstein miro (4060656109058)

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², čierny

Detail

Čierna elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu v miestnostiach s veľkosťou 20 m²/40 m³. Prostredníctvom dvoch vykurovacích úrovní ohrieva ohrievač Klarstein s výkonom 1000 W priestory podľa želania na 15 až 35 °C. Vykurovacie teleso z ušľachtilej ocele má okrem toho mnoho výhod: vyznačuje sa rýchlym a predovšetkým nepáchnucím teplom a tiež dlhou životnosťou. Vďaka snímaču teploty termostat udržiava požadovanú teplotu na stupeň presne. Detektor mrazu chráni priestory pred podchladením a poškodením mrazom tým, že nedovolí teplote klesnúť pod 5 °C. To nie je všetko, senzor tiež rozpozná, ak sú v miestnosti otvorené okná a vypne zariadenie. Ochrana pred prehriatím a mimoriadne úsporný režim Eco sú tiež zahrnuté v rozsahu funkcií. Pri použití časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne na minútu presne podľa nastavení a možno ho naprogramovať na celý týždeň. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode IP24 je zariadenie Norderney možné umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, ako sú kuchyňa alebo kúpeľňa. Flexibilná je aj inštalácia, ktorá je možná buď vo forme stojaceho zariadenia, alebo nástenná montáž - príslušný montážny materiál, resp. nožičky sú súčasťou dodávky. Všetky nastavenia možno realizovať priamo na dotykovom paneli zariadenia. Integrovaný LCD displej prehľadne poskytuje informácie o vybraných funkciách a zobrazuje teplotu v miestnosti. Elegantný čierny predný panel vyrobený z 5 mm hrubého skla dodá každej miestnosti luxusný nádych. Ohrievač Klarstein Norderney zhodnotí každý priestor a postará sa o príjemné teplo Vášho bývania počas celého týždňa - bez ohľadu na to, ako chladno je vonku. Všimnite si, prosím: Zariadenie je určené len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, 20 m², čierny , Klarstein solve (4060656233562)

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², čierny

Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², čierny
Detail

Čierna elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu v miestnostiach s veľkosťou 30 m²/70 m³. Prostredníctvom dvoch vykurovacích úrovní ohrieva ohrievač Klarstein s výkonom 2000 W priestory podľa želania na 15 až 35 °C. Vykurovacie teleso z ušľachtilej ocele má okrem toho mnoho výhod: vyznačuje sa rýchlym a predovšetkým nepáchnucím teplom a tiež dlhou životnosťou. Vďaka snímaču teploty termostat udržiava požadovanú teplotu na stupeň presne. Detektor mrazu chráni priestory pred podchladením a poškodením mrazom tým, že nedovolí teplote klesnúť pod 5 °C. To nie je všetko, senzor tiež rozpozná, ak sú v miestnosti otvorené okná a vypne zariadenie. Ochrana pred prehriatím a mimoriadne úsporný režim Eco sú tiež zahrnuté v rozsahu funkcií. Pri použití časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne na minútu presne podľa nastavení a možno ho naprogramovať na celý týždeň. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode IP24 je zariadenie Norderney možné umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, ako sú kuchyňa alebo kúpeľňa. Flexibilná je aj inštalácia, ktorá je možná buď vo forme stojaceho zariadenia, alebo nástenná montáž - príslušný montážny materiál, resp. nožičky sú súčasťou dodávky. Všetky nastavenia možno realizovať priamo na dotykovom paneli zariadenia. Integrovaný LCD displej prehľadne poskytuje informácie o vybraných funkciách a zobrazuje teplotu v miestnosti. Elegantný čierny predný panel vyrobený z 5 mm hrubého skla dodá každej miestnosti luxusný nádych. Ohrievač Klarstein Norderney zhodnotí každý priestor a postará sa o príjemné teplo Vášho bývania počas celého týždňa - bez ohľadu na to, ako chladno je vonku. Všimnite si, prosím: Zariadenie je určené len na použite v dobre izolovaných miestnostiach alebo na príležitostné použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Norderney, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, 30 m², čierny , Klarstein poplife (4060656104190)

Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, biely

Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, biely
Detail

Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm Curved Ambient poskytuje zdroj rovnomerného tepla až do 45 °C pre miestnosti s výmerou do40 m². Vďaka dvom stupňom výkonu 1000 a 2000 W vykúri tento výkonný ohrievač každú miestnosť rýchlo a spoľahlivo. Požadovaná teplota je udržiavaná na stupeň presne vďaka termostatu. Režim ECO znižuje spotrebu energie na minimum: takto šetrí životné prostredie i vašu peňaženku. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode môžete tento kvalitný ohrievač umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, naprogramovať ho na minútu presne pomocou funkcie časovača alebo pohodlne ovládať diaľkovým ovládačom.Ohrievač Bornholm Curved Ambient od spoločnosti Klarstein váš domov vyhreje a príjemne ho rozžiari – bez ohľadu na to, aká je vonku zima. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, biely , Klarstein vinea (4260509683067)

Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, biely

Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, biely
Detail

Biela elegancia prináša príjemné teplo a rovnako príjemné pocity aj vtedy, keď máte na sebe papuče a pyžamo: konvektor Klarstein Bornholm Curved zabezpečuje rovnomerné vyhrievanie a rozmiestňovanie tepla v miestnostiach s veľkosťou do 40 m2.Dva nastaviteľné výhrevné stupne s max. výkonom 2000 W vyhrejú izby do 45 °C. Termostat slúži na presnú kontrolu teploty. Režim ECO znižuje spotrebu elektrickej energie na minimum: a to šetrí životné prostredie aj peňaženku. Vďaka časovaču sa prístroj vypne/zapne v presne zadanom čase. Konvexný sklený panel ohrievača je chránený pred striekajúcou vodou, čiže ho môžete používať aj vo vlhkých miestnostiach. Prehnutý tvar dodáva konvektoru Bornholm Curved elegantný nádych a zároveň zabezpečuje aj lepšie rozmiestnenie tepla v miestnosti.Na dotykovom displeji v pravom hornom rohu skleneného panela ľahko nastavíte požadované funkcie ohrievača. Displej taktiež zobrazuje aj izbovú teplotu. Diaľkový ovládač slúži na pohodlné ovládanie ohrievača, keď ste pohodlne zababušený/á v kresle.Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm Curved zvyšuje hodnotu každej izby a zabezpečuje príjemnú teplotu - celkom nezávisle od vonkajšieho počasia. Vďaka časovaču a povrchu chráneného pred striekajúcou vodou si už nikto nemusí umývať zuby v studenej kúpeľni!Dostupné farby: čierna (10031979), biela (10031980) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, biely , Klarstein skal (4260457489865)

Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, biely

Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, biely
Detail

Čierna elegancia ktorá vytvára príjemné pocity a útulné teplo pre nositeľov papúč a pyžám. Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm zabezpečuje rovnomernú distribúciu a ohrev vzduchu v miestnostiach s výmerou do 25 m².1000W silný ohrievač Klarstein vyhreje miestnosti až do 35 °C prostredníctvom dvoch stupňov vyhrievania. Režim Eco znižuje spotrebu energie na minimum. Tým sa šetrí životné prostredie i peňaženka. V režime Časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne podľa príslušného nastavenia.Či už skoro ráno pri čistení zubov alebo po kúpeli je telo obklopené teplom, pretože sklenený panel Klarstein Bornholms je odolný voči striekajúcej vode, a preto ho možno umiestniť aj do vlhkých priestorov.Jemným dotykom displeja ohrievač spoľahlivo splní želania záujemcov o teplo. Nemusíte opúšťať pohodlie vankúšov, pretože diaľkové ovládanie umožňuje jeho obsluhu bez narušenia vášho komfortu.Ohrievač Bornholm je tak atraktívny, že ho budete chcieť zavesiť na stenu. Vďaka dodanému montážnemu materiálu môžete. Pri použití ako stojaceho zariadenia je možné namontovať odnímateľné podlahové valčeky pre potrebnú flexibilitu.Ohrievač Klarstein Bornholm je určený pre každú miestnosť a zabezpečuje príjemnú teplotu v interiéri bez ohľadu na to, aká je vonku zima.Dostupné farby: biela (10031982), čierna (10031981) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, biely , Klarstein guernsey (4055068013062)

Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, biely

Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, biely
Detail

Biela elegancia prináša príjemné teplo a rovnako príjemné pocity aj vtedy, keď máte na sebe papuče a pyžamo: konvektor Klarstein Bornholm Curved zabezpečuje rovnomerné vyhrievanie a rozmiestňovanie tepla v miestnostiach s veľkosťou do 40 m2.Dva nastaviteľné výhrevné stupne s max. výkonom 2000 W vyhrejú izby do 45 °C. Termostat slúži na presnú kontrolu teploty. Režim ECO znižuje spotrebu elektrickej energie na minimum: a to šetrí životné prostredie aj peňaženku. Vďaka časovaču sa prístroj vypne/zapne v presne zadanom čase. Konvexný sklený panel ohrievača je chránený pred striekajúcou vodou, čiže ho môžete používať aj vo vlhkých miestnostiach. Prehnutý tvar dodáva konvektoru Bornholm Curved elegantný nádych a zároveň zabezpečuje aj lepšie rozmiestnenie tepla v miestnosti.Na dotykovom displeji v pravom hornom rohu skleneného panela ľahko nastavíte požadované funkcie ohrievača. Displej taktiež zobrazuje aj izbovú teplotu. Diaľkový ovládač slúži na pohodlné ovládanie ohrievača, keď ste pohodlne zababušený/á v kresle.Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm Curved zvyšuje hodnotu každej izby a zabezpečuje príjemnú teplotu - celkom nezávisle od vonkajšieho počasia. Vďaka časovaču a povrchu chráneného pred striekajúcou vodou si už nikto nemusí umývať zuby v studenej kúpeľni!Dostupné farby: čierna (10031979), biela (10031980) (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, biely , Klarstein guernsey (4055068013055)

Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, biely

Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, biely
Detail

Čierna elegancia ktorá vytvára príjemné pocity a útulné teplo pre nositeľov papúč a pyžám. Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm zabezpečuje rovnomernú distribúciu a ohrev vzduchu v miestnostiach s výmerou do 25 m².1000W silný ohrievač Klarstein vyhreje miestnosti až do 35 °C prostredníctvom dvoch stupňov vyhrievania. Režim Eco znižuje spotrebu energie na minimum. Tým sa šetrí životné prostredie i peňaženka. V režime Časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne podľa príslušného nastavenia.Či už skoro ráno pri čistení zubov alebo po kúpeli je telo obklopené teplom, pretože sklenený panel Klarstein Bornholms je odolný voči striekajúcej vode, a preto ho možno umiestniť aj do vlhkých priestorov.Jemným dotykom displeja ohrievač spoľahlivo splní želania záujemcov o teplo. Nemusíte opúšťať pohodlie vankúšov, pretože diaľkové ovládanie umožňuje jeho obsluhu bez narušenia vášho komfortu.Ohrievač Bornholm je tak atraktívny, že ho budete chcieť zavesiť na stenu. Vďaka dodanému montážnemu materiálu môžete. Pri použití ako stojaceho zariadenia je možné namontovať odnímateľné podlahové valčeky pre potrebnú flexibilitu.Ohrievač Klarstein Bornholm je určený pre každú miestnosť a zabezpečuje príjemnú teplotu v interiéri bez ohľadu na to, aká je vonku zima.Dostupné farby: biela (10031982), čierna (10031981) (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, biely , Klarstein beefalo, (4055068011105)

Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, biely

Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, biely
Detail

Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm Curved Ambient poskytuje zdroj rovnomerného tepla až do 45 °C pre miestnosti s výmerou do40 m². Vďaka dvom stupňom výkonu 1000 a 2000 W vykúri tento výkonný ohrievač každú miestnosť rýchlo a spoľahlivo. Požadovaná teplota je udržiavaná na stupeň presne vďaka termostatu. Režim ECO znižuje spotrebu energie na minimum: takto šetrí životné prostredie i vašu peňaženku. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode môžete tento kvalitný ohrievač umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, naprogramovať ho na minútu presne pomocou funkcie časovača alebo pohodlne ovládať diaľkovým ovládačom.Ohrievač Bornholm Curved Ambient od spoločnosti Klarstein váš domov vyhreje a príjemne ho rozžiari – bez ohľadu na to, aká je vonku zima. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, biely , Klarstein beefalo (4055068015608)

KLARSTEIN NORDERNEY KONVEKTOR CIERNY, 10032789

KLARSTEIN NORDERNEY KONVEKTOR CIERNY, 10032789
Detail

KONVEKTOR . Čierna elegancia vzbudzuje príjemné pocity a teplo pre tých, ktorí sa cítia najlepšie v papučiach a v pyžame. Konvekčný ohrievač Klarstein Norderney sa postará o rovnomerné vyhrievanie a rozdelenie vykurovacieho vzduchu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN NORDERNEY KONVEKTOR CIERNY, 10032789 , Klarstein beefalo (4055068015615)

Klarstein Baltrum, elektrický ohrievač, konvektor, 2000 W, voľne stojaci, biely

Klarstein Baltrum, elektrický ohrievač, konvektor, 2000 W, voľne stojaci, biely
Detail

Príjemné teplo. Konvektor Klarstein Baltrum skrášli každú izbu a rýchlo sa postará o príjemné teploty všade v interiéri.Výkon elektrického ohrievača je možné pohodlne regulovať v troch úrovniach na 800, 1200 alebo 2000 W. Perfektne tak reaguje na tvoje požiadavky od rýchleho rozohriatia až po úsporné prikúrenie. Integrovaný termostat je možné v každej úrovni nastaviť na teploty medzi 7 a 35 °C. Teplý vzduch stúpa nad zariadenie a zabezpečuje tak cirkuláciu tepla v celej miestnosti. Tichá prevádzka a časovač robia z konvektora Klarstein Baltrum ideálne zariadenie na prikurovanie v obývacej izbe, spálni alebo pracovni, ktoré sa po vykonanej práci samo vypne. Ovládanie prebieha jednoducho a nekomplikovane pomocou diaľkového ovládača alebo priamo na zariadení.Pomocou nožičiek sa dá konvektor Klarstein Baltrum bez problémov optimálne a flexibilne umiestniť v miestnosti.Upozornenie: Tento produkt je určený len do dobre izolovaných miestností alebo na príležitostné použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Baltrum, elektrický ohrievač, konvektor, 2000 W, voľne stojaci, biely , Klarstein princesize (4260435911791)

Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, biely

Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, biely
Detail

Konvektorový ohrievač Klarstein Gotland skrášli každú izbu a rýchlo sa postará o príjemné teploty všade v interiéri. Prostredníctvom prednej časti z lesklého bezpečnostného skla je konvektorový ohrievač v každej miestnosti decentným zaujímavým prvkom. Ohrievač je možné ľahko ovládať pomocou otočného gombíka priamo na zariadení a vydáva teplo pri výkone 600, 900 a 1500 W. Automatický termostat a integrovaná teplotná poistka spoľahlivo zabezpečujú konštantnú teplotu v miestnosti aj úsporu energie. Kontrolka neustále poskytuje informácie o existujúcich nastaveniach. Vďaka veľkej sklenenej čelnej strane z bezpečnostného skla je ohrievač obzvlášť rýchlo a ľahko vyčistený. Pomocou stojana sa dá zariadenie optimálne a flexibilne umiestniť v miestnosti tam, kde je potrebné teplo. Konvektorový ohrievač Gotland od spoločnosti Klarstein je obohatením každého obydlia! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, biely , Klarstein coolart (4060656455223)

Klarstein Hot Spot CV20, konvektor, 2000 W, IP24, diaľkový ovládač, biely

Klarstein Hot Spot CV20, konvektor, 2000 W, IP24, diaľkový ovládač, biely
Detail

Príjemné teplo v každej izbe: s konvektorovým ohrievačom Klarstein Hot Spot CV20 sa každý priestor zmení na príjemnú oázu, v ktorej sa budete dobre cítiť. Ovládanie ohrievača Klarstein Hot Spot CV20 je mimoriadne jednoduché. Výkonných 2000 W prináša teplo v dvoch výhrevných stupňoch, cez samostatný regulátor je možné teplotu nastaviť v rozmedzí 5 - 36 °C a prispôsobiť ju vlastným potrebám. Chladné priestory sa tak aj pri treskúcej zime zahrejú na príjemnú teplotu. Všetky nastavenia môžete vždy zadať cez dotykové ovládacie pole a kontrolovať na prehľadnom LCD displeji - vrátane auto-off časovača, ktorý garantuje automatické vypnutie zariadenia v časovom rozpätí až do 24 hodín. S praktickým diaľkovým ovládačom môžete ohrev pohodlne ovládať z diaľky. Postarali sme sa aj o flexibilné použitie, takže konvektorový ohrievač Klarstein Hot Spot CV20 môžete nie len priestorovo úsporne pripevniť na stenu pomocou priloženého montážneho materiálu, ale aj používať jednoducho ako stojace zariadenie s kolieskami, ktoré obdržíte v balení. Teplý domov stlačením tlačidla: konvektorový ohrievač Hot Spot CV2 od spoločnosti Klarstein sa spoľahlivo postará o príjemnú teplotu. Prosím, majte na vedomí, že zariadenie je vhodné iba na použitie v dobre izolovaných priestoroch alebo na príležitostné použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Hot Spot CV20, konvektor, 2000 W, IP24, diaľkový ovládač, biely , Klarstein coolart (4060656455230)

Klarstein Hot Spot CV20, konvektor, 2000 W, IP24, diaľkový ovládač, biely

Klarstein Hot Spot CV20, konvektor, 2000 W, IP24, diaľkový ovládač, biely
Detail

Príjemné teplo v každej izbe: s konvektorovým ohrievačom Klarstein Hot Spot CV20 sa každý priestor zmení na príjemnú oázu, v ktorej sa budete dobre cítiť. Ovládanie ohrievača Klarstein Hot Spot CV20 je mimoriadne jednoduché. Výkonných 2000 W prináša teplo v dvoch výhrevných stupňoch, cez samostatný regulátor je možné teplotu nastaviť v rozmedzí 5 - 36 °C a prispôsobiť ju vlastným potrebám. Chladné priestory sa tak aj pri treskúcej zime zahrejú na príjemnú teplotu. Všetky nastavenia môžete vždy zadať cez dotykové ovládacie pole a kontrolovať na prehľadnom LCD displeji - vrátane auto-off časovača, ktorý garantuje automatické vypnutie zariadenia v časovom rozpätí až do 24 hodín. S praktickým diaľkovým ovládačom môžete ohrev pohodlne ovládať z diaľky. Postarali sme sa aj o flexibilné použitie, takže konvektorový ohrievač Klarstein Hot Spot CV20 môžete nie len priestorovo úsporne pripevniť na stenu pomocou priloženého montážneho materiálu, ale aj používať jednoducho ako stojace zariadenie s kolieskami, ktoré obdržíte v balení. Teplý domov stlačením tlačidla: konvektorový ohrievač Hot Spot CV2 od spoločnosti Klarstein sa spoľahlivo postará o príjemnú teplotu. Prosím, majte na vedomí, že zariadenie je vhodné iba na použitie v dobre izolovaných priestoroch alebo na príležitostné použitie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Hot Spot CV20, konvektor, 2000 W, IP24, diaľkový ovládač, biely , Klarstein coolart (4060656455254)

Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, biely

Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, biely
Detail

Konvektorový ohrievač Klarstein Gotland skrášli každú izbu a rýchlo sa postará o príjemné teploty všade v interiéri. Prostredníctvom prednej časti z lesklého bezpečnostného skla je konvektorový ohrievač v každej miestnosti decentným zaujímavým prvkom. Ohrievač je možné ľahko ovládať pomocou otočného gombíka priamo na zariadení a vydáva teplo pri výkone 600, 900 a 1500 W. Automatický termostat a integrovaná teplotná poistka spoľahlivo zabezpečujú konštantnú teplotu v miestnosti aj úsporu energie. Kontrolka neustále poskytuje informácie o existujúcich nastaveniach. Vďaka veľkej sklenenej čelnej strane z bezpečnostného skla je ohrievač obzvlášť rýchlo a ľahko vyčistený. Pomocou stojana sa dá zariadenie optimálne a flexibilne umiestniť v miestnosti tam, kde je potrebné teplo. Konvektorový ohrievač Gotland od spoločnosti Klarstein je obohatením každého obydlia! (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, biely , Klarstein gatsby (4060656226038)

Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, čierny

Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, čierny
Detail

Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm Curved Ambient poskytuje zdroj rovnomerného tepla až do 45 °C pre miestnosti s výmerou do40 m². Vďaka dvom stupňom výkonu 1000 a 2000 W vykúri tento výkonný ohrievač každú miestnosť rýchlo a spoľahlivo. Požadovaná teplota je udržiavaná na stupeň presne vďaka termostatu. Režim ECO znižuje spotrebu energie na minimum: takto šetrí životné prostredie i vašu peňaženku. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode môžete tento kvalitný ohrievač umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, naprogramovať ho na minútu presne pomocou funkcie časovača alebo pohodlne ovládať diaľkovým ovládačom.Ohrievač Bornholm Curved Ambient od spoločnosti Klarstein váš domov vyhreje a príjemne ho rozžiari – bez ohľadu na to, aká je vonku zima. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, čierny , Klarstein grillpot (4260414897603)

Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, čierny

Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, čierny
Detail

Čierna elegancia ktorá vytvára príjemné pocity a útulné teplo pre nositeľov papúč a pyžám. Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm zabezpečuje rovnomernú distribúciu a ohrev vzduchu v miestnostiach s výmerou do 25 m².1000W silný ohrievač Klarstein vyhreje miestnosti až do 35 °C prostredníctvom dvoch stupňov vyhrievania. Režim Eco znižuje spotrebu energie na minimum. Tým sa šetrí životné prostredie i peňaženka. V režime Časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne podľa príslušného nastavenia.Či už skoro ráno pri čistení zubov alebo po kúpeli je telo obklopené teplom, pretože sklenený panel Klarstein Bornholms je odolný voči striekajúcej vode, a preto ho možno umiestniť aj do vlhkých priestorov.Jemným dotykom displeja ohrievač spoľahlivo splní želania záujemcov o teplo. Nemusíte opúšťať pohodlie vankúšov, pretože diaľkové ovládanie umožňuje jeho obsluhu bez narušenia vášho komfortu.Ohrievač Bornholm je tak atraktívny, že ho budete chcieť zavesiť na stenu. Vďaka dodanému montážnemu materiálu môžete. Pri použití ako stojaceho zariadenia je možné namontovať odnímateľné podlahové valčeky pre potrebnú flexibilitu.Ohrievač Klarstein Bornholm je určený pre každú miestnosť a zabezpečuje príjemnú teplotu v interiéri bez ohľadu na to, aká je vonku zima.Dostupné farby: biela (10031982), čierna (10031981) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, čierny , Klarstein parforce (10033301)

Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, čierny

Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, čierny
Detail

Čierna elegancia prináša príjemné teplo a rovnako príjemné pocity aj vtedy, keď máte na sebe papuče a pyžamo: konvektor Klarstein Bornholm Curved zabezpečuje rovnomerné vyhrievanie a rozmiestňovanie tepla v miestnostiach s veľkosťou do 40 m2.Dva nastaviteľné výhrevné stupne s max. výkonom 2000 W vyhrejú izby do 45 °C. Termostat slúži na presnú kontrolu teploty. Režim ECO znižuje spotrebu elektrickej energie na minimum: a to šetrí životné prostredie aj peňaženku. Vďaka časovaču sa prístroj vypne/zapne v presne zadanom čase. Konvexný sklený panel ohrievača je chránený pred striekajúcou vodou, čiže ho môžete používať aj vo vlhkých miestnostiach. Prehnutý tvar dodáva konvektoru Bornholm Curved elegantný nádych a zároveň zabezpečuje aj lepšie rozmiestnenie tepla v miestnosti.Na dotykovom displeji v pravom hornom rohu skleneného panela ľahko nastavíte požadované funkcie ohrievača. Displej taktiež zobrazuje aj izbovú teplotu. Diaľkový ovládač slúži na pohodlné ovládanie ohrievača, keď ste pohodlne zababušený/á v kresle.Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm Curved zvyšuje hodnotu každej izby a zabezpečuje príjemnú teplotu - celkom nezávisle od vonkajšieho počasia. Vďaka časovaču a povrchu chráneného pred striekajúcou vodou si už nikto nemusí umývať zuby v studenej kúpeľni!Dostupné farby: čierna (10031979), biela (10031980) (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, čierny , Klarstein parforce (10033300)

Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, čierny

Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, čierny
Detail

Čierna elegancia ktorá vytvára príjemné pocity a útulné teplo pre nositeľov papúč a pyžám. Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm zabezpečuje rovnomernú distribúciu a ohrev vzduchu v miestnostiach s výmerou do 25 m².1000W silný ohrievač Klarstein vyhreje miestnosti až do 35 °C prostredníctvom dvoch stupňov vyhrievania. Režim Eco znižuje spotrebu energie na minimum. Tým sa šetrí životné prostredie i peňaženka. V režime Časovača sa konvekčný ohrievač zapne a vypne podľa príslušného nastavenia.Či už skoro ráno pri čistení zubov alebo po kúpeli je telo obklopené teplom, pretože sklenený panel Klarstein Bornholms je odolný voči striekajúcej vode, a preto ho možno umiestniť aj do vlhkých priestorov.Jemným dotykom displeja ohrievač spoľahlivo splní želania záujemcov o teplo. Nemusíte opúšťať pohodlie vankúšov, pretože diaľkové ovládanie umožňuje jeho obsluhu bez narušenia vášho komfortu.Ohrievač Bornholm je tak atraktívny, že ho budete chcieť zavesiť na stenu. Vďaka dodanému montážnemu materiálu môžete. Pri použití ako stojaceho zariadenia je možné namontovať odnímateľné podlahové valčeky pre potrebnú flexibilitu.Ohrievač Klarstein Bornholm je určený pre každú miestnosť a zabezpečuje príjemnú teplotu v interiéri bez ohľadu na to, aká je vonku zima.Dostupné farby: biela (10031982), čierna (10031981) (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Single, konvektor, termostat, časovač, 1000 W, čierny , Klarstein ivc-30 (4260322372209)

Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie

Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie
Detail

Inteligentná elegancia: konvektor Klarstein Bansin Smart 1500 sa nielenže stará o príjemné teplo, ale je vďaka inteligentnému WiFi ovládaniu vždy pripravené na použitie, bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzaš. Ohrievač Klarstein Bansin Smart 1500 sa s výkonom 1500 wattov stará o teplo v miestnostiach do 30 m². Zabudovaný termostat umožňuje pripojenie so snímačom teploty v miestnosti, teplotami od 5 do 50 °C. Časovač a týždenný časovač sa na minútu presne starajú o prevádzku a konvektor vypnú a zapnú presne podľa nastavení. Panel ohrievača Klarstein Bansin Smart 1500 je z plechu a je vďaka IP24 chránený pred kvapkami vody a vzhľadom na to sa perfektne hodí na použitie v kuchyni a kúpeľni. Jeho použitie je tiež flexibilné: na jednej strane je možná pevná inštalácia na stenu, na strane druhej je možná prevádzka ako prenosné voľne stojace zariadenie s posuvnými kolieskami.Aby si mal vždy plnú kontrolu, je Bansin Smart 1500 súčasťou Klarstein App Experience: ovládaj jeden alebo viaceré ohrievač úplne jednoducho cez smartfón. Takto máš istotu, že je v kúpeľni vždy príjemne teplo, keď prídeš domov, alebo že nebude zbytočne kúriť, keby si náhodou niekedy zabudol vypnúť konvektor. Ovládanie je samozrejme možné aj pomocou dotykovej ovládacej plochy a LCD displeja na prednej strane zariadenia.Ohrievač Klarstein Bansin Smart 1500 obohatí každú miestnosť a stará sa o príjemné teploty - bez ohľadu na to, ako je vonku zima. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie , Klarstein ignito domino (4060656109072)

Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie

Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie
Detail

Inteligentná elegancia: konvektor Klarstein Bansin Smart 1500 sa nielenže stará o príjemné teplo, ale je vďaka inteligentnému WiFi ovládaniu vždy pripravené na použitie, bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzaš. Ohrievač Klarstein Bansin Smart 1500 sa s výkonom 1500 wattov stará o teplo v miestnostiach do 30 m². Zabudovaný termostat umožňuje pripojenie so snímačom teploty v miestnosti, teplotami od 5 do 50 °C. Časovač a týždenný časovač sa na minútu presne starajú o prevádzku a konvektor vypnú a zapnú presne podľa nastavení. Panel ohrievača Klarstein Bansin Smart 1500 je z plechu a je vďaka IP24 chránený pred kvapkami vody a vzhľadom na to sa perfektne hodí na použitie v kuchyni a kúpeľni. Jeho použitie je tiež flexibilné: na jednej strane je možná pevná inštalácia na stenu, na strane druhej je možná prevádzka ako prenosné voľne stojace zariadenie s posuvnými koliekami.Aby si mal vždy plnú kontrolu, je Bansin Smart 1500 súčasťou Klarstein App Experience: ovládaj jeden alebo viaceré ohrievač úplne jednoducho cez smartfón. Takto máš istotu, že je v kúpeľni vždy príjemne teplo, keď prídeš domov, alebo že nebude zbytočne kúriť, keby si náhodou niekedy zabudol vypnúť konvektor. Ovládanie je samozrejme možné aj pomocou dotykovej ovládacej plochy a LCD displeja na prednej strane zariadenia.Ohrievač Klarstein Bansin Smart 1500 obohatí každú miestnosť a stará sa o príjemné teploty - bez ohľadu na to, ako je vonku zima. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie , Klarstein ignito domino (4060656156700)

Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie

Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie
Detail

Inteligentná elegancia: konvektor Klarstein Bansin Smart 1500 sa nielenže stará o príjemné teplo, ale je vďaka inteligentnému WiFi ovládaniu vždy pripravené na použitie, bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzaš. Ohrievač Klarstein Bansin Smart 1500 sa s výkonom 1500 wattov stará o teplo v miestnostiach do 30 m². Zabudovaný termostat umožňuje pripojenie so snímačom teploty v miestnosti, teplotami od 5 do 50 °C. Časovač a týždenný časovač sa na minútu presne starajú o prevádzku a konvektor vypnú a zapnú presne podľa nastavení. Panel ohrievača Klarstein Bansin Smart 1500 je z plechu a je vďaka IP24 chránený pred kvapkami vody a vzhľadom na to sa perfektne hodí na použitie v kuchyni a kúpeľni. Jeho použitie je tiež flexibilné: na jednej strane je možná pevná inštalácia na stenu, na strane druhej je možná prevádzka ako prenosné voľne stojace zariadenie s posuvnými kolieskami.Aby si mal vždy plnú kontrolu, je Bansin Smart 1500 súčasťou Klarstein App Experience: ovládaj jeden alebo viaceré ohrievač úplne jednoducho cez smartfón. Takto máš istotu, že je v kúpeľni vždy príjemne teplo, keď prídeš domov, alebo že nebude zbytočne kúriť, keby si náhodou niekedy zabudol vypnúť konvektor. Ovládanie je samozrejme možné aj pomocou dotykovej ovládacej plochy a LCD displeja na prednej strane zariadenia.Ohrievač Klarstein Bansin Smart 1500 obohatí každú miestnosť a stará sa o príjemné teploty - bez ohľadu na to, ako je vonku zima. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie , Klarstein illuminosa 5 (4060656445514)

Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie

Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie
Detail

Inteligentná elegancia: konvektor Klarstein Bansin Smart 1500 sa nielenže stará o príjemné teplo, ale je vďaka inteligentnému WiFi ovládaniu vždy pripravené na použitie, bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzaš. Ohrievač Klarstein Bansin Smart 1500 sa s výkonom 1500 wattov stará o teplo v miestnostiach do 30 m². Zabudovaný termostat umožňuje pripojenie so snímačom teploty v miestnosti, teplotami od 5 do 50 °C. Časovač a týždenný časovač sa na minútu presne starajú o prevádzku a konvektor vypnú a zapnú presne podľa nastavení. Panel ohrievača Klarstein Bansin Smart 1500 je z plechu a je vďaka IP24 chránený pred kvapkami vody a vzhľadom na to sa perfektne hodí na použitie v kuchyni a kúpeľni. Jeho použitie je tiež flexibilné: na jednej strane je možná pevná inštalácia na stenu, na strane druhej je možná prevádzka ako prenosné voľne stojace zariadenie s posuvnými koliekami.Aby si mal vždy plnú kontrolu, je Bansin Smart 1500 súčasťou Klarstein App Experience: ovládaj jeden alebo viaceré ohrievač úplne jednoducho cez smartfón. Takto máš istotu, že je v kúpeľni vždy príjemne teplo, keď prídeš domov, alebo že nebude zbytočne kúriť, keby si náhodou niekedy zabudol vypnúť konvektor. Ovládanie je samozrejme možné aj pomocou dotykovej ovládacej plochy a LCD displeja na prednej strane zariadenia.Ohrievač Klarstein Bansin Smart 1500 obohatí každú miestnosť a stará sa o príjemné teploty - bez ohľadu na to, ako je vonku zima. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bansin Smart 1500, konvektor, 1500W, ovládanie pomocou applikácie , Klarstein cool vibe (4060656154362)

Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, čierny

Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, čierny
Detail

Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm Curved Ambient poskytuje zdroj rovnomerného tepla až do 45 °C pre miestnosti s výmerou do40 m². Vďaka dvom stupňom výkonu 1000 a 2000 W vykúri tento výkonný ohrievač každú miestnosť rýchlo a spoľahlivo. Požadovaná teplota je udržiavaná na stupeň presne vďaka termostatu. Režim ECO znižuje spotrebu energie na minimum: takto šetrí životné prostredie i vašu peňaženku. Vďaka ochrane proti striekajúcej vode môžete tento kvalitný ohrievač umiestniť aj vo vlhkých miestnostiach, naprogramovať ho na minútu presne pomocou funkcie časovača alebo pohodlne ovládať diaľkovým ovládačom.Ohrievač Bornholm Curved Ambient od spoločnosti Klarstein váš domov vyhreje a príjemne ho rozžiari – bez ohľadu na to, aká je vonku zima. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Curved Ambient, konvektor, 1000/2000 W, čierny

Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, čierny

Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, čierny
Detail

Čierna elegancia prináša príjemné teplo a rovnako príjemné pocity aj vtedy, keď máte na sebe papuče a pyžamo: konvektor Klarstein Bornholm Curved zabezpečuje rovnomerné vyhrievanie a rozmiestňovanie tepla v miestnostiach s veľkosťou do 40 m2.Dva nastaviteľné výhrevné stupne s max. výkonom 2000 W vyhrejú izby do 45 °C. Termostat slúži na presnú kontrolu teploty. Režim ECO znižuje spotrebu elektrickej energie na minimum: a to šetrí životné prostredie aj peňaženku. Vďaka časovaču sa prístroj vypne/zapne v presne zadanom čase. Konvexný sklený panel ohrievača je chránený pred striekajúcou vodou, čiže ho môžete používať aj vo vlhkých miestnostiach. Prehnutý tvar dodáva konvektoru Bornholm Curved elegantný nádych a zároveň zabezpečuje aj lepšie rozmiestnenie tepla v miestnosti.Na dotykovom displeji v pravom hornom rohu skleneného panela ľahko nastavíte požadované funkcie ohrievača. Displej taktiež zobrazuje aj izbovú teplotu. Diaľkový ovládač slúži na pohodlné ovládanie ohrievača, keď ste pohodlne zababušený/á v kresle.Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm Curved zvyšuje hodnotu každej izby a zabezpečuje príjemnú teplotu - celkom nezávisle od vonkajšieho počasia. Vďaka časovaču a povrchu chráneného pred striekajúcou vodou si už nikto nemusí umývať zuby v studenej kúpeľni!Dostupné farby: čierna (10031979), biela (10031980) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Bornholm Curved, konvektor, termostat, časovač, 2000 W, čierny

Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, čierny

Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, čierny
Detail

Ohrievač Klarstein Gotland skrášli každú izbu a rýchlo sa postará o príjemné teploty všade v interiéri. Na rozdiel od iných radiátorov dosahuje zariadenie príjemný vizuálny vzhľad prostredníctvom prednej strany z čierneho bezpečnostného skla. Ohrievač s maximálnym výkonom 1500 W sa dá pohodlne regulovať pomocou otočného gombíka a vyžaruje teplo v úrovniach vykurovania 600, 900 a 1500 W. Automatický termostat a integrovaná teplotná poistka spoľahlivo zabezpečujú konštantnú teplotu v miestnosti aj úsporu energie. Kontrolka neustále poskytuje informácie o existujúcich nastaveniach. Vďaka veľkej sklenenej čelnej strane z bezpečnostného skla je zariadenie obzvlášť rýchlo a ľahko vyčistené. Pomocou nožičiek sa dá ohrievač Klarstein Gotland optimálne a flexibilne umiestniť v miestnosti. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, čierny

Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, čierny

Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, čierny
Detail

Ohrievač Klarstein Gotland skrášli každú izbu a rýchlo sa postará o príjemné teploty všade v interiéri. Na rozdiel od iných radiátorov dosahuje zariadenie príjemný vizuálny vzhľad prostredníctvom prednej strany z čierneho bezpečnostného skla. Ohrievač s maximálnym výkonom 1500 W sa dá pohodlne regulovať pomocou otočného gombíka a vyžaruje teplo v úrovniach vykurovania 600, 900 a 1500 W. Automatický termostat a integrovaná teplotná poistka spoľahlivo zabezpečujú konštantnú teplotu v miestnosti aj úsporu energie. Kontrolka neustále poskytuje informácie o existujúcich nastaveniach. Vďaka veľkej sklenenej čelnej strane z bezpečnostného skla je zariadenie obzvlášť rýchlo a ľahko vyčistené. Pomocou nožičiek sa dá ohrievač Klarstein Gotland optimálne a flexibilne umiestniť v miestnosti. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Gotland, konvektor, sklenený, 600/900/1500 W, samostatne stojací, čierny

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 500 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 60x60cm 500W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 1000 smart, ohrievač, 2 v 1, Infračervený, Konvektor, 120x60cm, 1000W, RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie

Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie
Detail

Dvojitý výkon pri rovnakej veľkosti, Klarstein Mojave ohrievače 2 v 1 šikovne kombinujú infračervený sálavý ohrievač s konvektorom a tým nielen rýchlo vytvárajú citeľné infračervené teplo v priestorovo úspornom dizajne, ale vytvárajú aj príjemne teplý vzduch v miestnosti prostredníctvom tepla stúpajúceho zo zadnej strany. V závislosti od veľkosti miestnosti si môžete vybrať ohrievač s výkonom 500, 750, alebo 1000 W. Termostat, ktorý možno nastaviť v stupňoch, a týždenný časovač sa ovládajú veľmi inteligentne prostredníctvom aplikácie Klarstein alebo diaľkovým ovládaním. Vďaka ochrannej triede IP44 sú konvektory ideálne aj do kúpeľne. Nezáleží na tom, kam zavesíte svoj nový vykurovací panel Klarstein Mojave Smart, so svojím farebným ambientným svetlom RGB vytvorí tú správnu atmosféru, nech ste kdekoľvek. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Mojave 750 smart ohrievač 2 v 1 Infračervený Konvektor 85x60cm 750W RGB osvetlenie
Klarstein Whirlwind, biely (4260435916239), Klarstein Skyscraper Horizon biely (4060656100802), Klarstein Clear Stream biely (4060656100925), KLARSTEIN Obsidian (4060656232701), Klarstein Mundschenk (4260457488141), Klarstein Beerfest (4260414893476), KLARSTEIN Scooby (4060656162343), KLARSTEIN Miro (4060656109058), KLARSTEIN Solve (4060656233562), KLARSTEIN PopLife (4060656104190), KLARSTEIN Vinea (4260509683067), Klarstein Skal (4260457489865), Klarstein Guernsey (4055068013062), Klarstein Guernsey (4055068013055), Klarstein Beefalo, (4055068011105), Klarstein Beefalo (4055068015608), Klarstein Beefalo (4055068015615), Klarstein Princesize (4260435911791), KLARSTEIN CoolArt (4060656455223), KLARSTEIN CoolArt (4060656455230), KLARSTEIN CoolArt (4060656455254), Klarstein Gatsby (4060656226038), Klarstein Grillpot (4260414897603), Klarstein Parforce (10033301), Klarstein Parforce (10033300), Klarstein IVC-30 (4260322372209), KLARSTEIN Ignito Domino (4060656109072), KLARSTEIN Ignito Domino (4060656156700), KLARSTEIN Illuminosa 5 (4060656445514), KLARSTEIN Cool Vibe (4060656154362)