Klarstein tk20-vitair fryer-bl, cierna, 1400 w, 10021766

Produkt Klarstein tk20-vitair fryer-bl, cierna, 1400 w, 10021766 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Klarstein tk20-vitair fryer-bl, cierna, 1400 w, 10021766 upraviť a produkt hľadať znova.

KLARSTEIN TK20-VITAIR FRYER-BL, CIERNA, 1400 W, 10021766

KLARSTEIN TK20-VITAIR FRYER-BL, CIERNA, 1400 W, 10021766
Detail

FRITÉZA. KLARSTEIN TK20-VITAIR FRYER-BL, ČIERNA, 1400 W. Klarstein VitAir Fryer je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym praktikám, ako je fritovanie, grilovanie či pečenie. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN TK20-VITAIR FRYER-BL, CIERNA, 1400 W, 10021766 , Uhlová leštička 1400 w, 3 (400111)

Klarstein TK20-VITAIR FRYER BL, 1400 W, teplovzdušná fritéza, čierna, 9 l

Klarstein TK20-VITAIR FRYER BL, 1400 W, teplovzdušná fritéza, čierna, 9 l
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym praktikám, ako je fritovanie, grilovanie či pečenie. Klarstein VitAir Fryer totiž zvláda všetky tieto postupy a je veľmi multifunkčný. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, toto zariadenie Vám pomôže prichystať kompletné menu bez prihrievania, rozmrazovania a pridávania oleja či iných tukov. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a udržanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60-percentná úspora času a chutné jedlo pripravené zdravým spôsobom. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne. Zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu 50 až 230 stupňov Celzia a maximálne hodinovú dĺžku prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované mody určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kuraťa, koláčov, pizze, steakov, šašlíkov a iných pochúťok. Zariadenie má tiež funkciu časovača slúžiacu na samostatné spustenie procesu prípravy v čase, ktorý si samo zvolíte. A tak Vás po dlhom dni v práci môže doma čakať čerstvo urobené pečivo alebo chutný koláč.Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia, vďaka ktorému budete môcť kuriatko alebo šašlíky grilovať na ražni, pizzu piecť na okrúhlom plechu a hranolčeky pripravovať v praktickom koši. Zapínateľné otáčanie umožňuje optimálne prepečenie surovín. Štýlová konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená panoramatickým priezorom na sledovanie procesu prípravy. Vďaka skvelému nepriľnavému povrchu je čistenie veľmi jednoduché a možné aj v umývačke riadu. Pre svoje kompaktné rozmery si Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni. V domácnostiach s menšou pracovnou a úložnou plochou je dokonca veľmi praktickým riešením, pretože dokáže nahradiť mnohé iné zariadenia. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein TK20-VITAIR FRYER BL, 1400 W, teplovzdušná fritéza, čierna, 9 l , Uhlová leštička 1400 w, 26-dielna (400178)

Klarstein TK20-VITAIR FRYER BL, 1400 W, teplovzdušná fritéza, čierna, 9 l

Klarstein TK20-VITAIR FRYER BL, 1400 W, teplovzdušná fritéza, čierna, 9 l
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym praktikám, ako je fritovanie, grilovanie či pečenie. Klarstein VitAir Fryer totiž zvláda všetky tieto postupy a je veľmi multifunkčný. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, toto zariadenie Vám pomôže prichystať kompletné menu bez prihrievania, rozmrazovania a pridávania oleja či iných tukov. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a udržanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60-percentná úspora času a chutné jedlo pripravené zdravým spôsobom. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne. Zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu 50 až 230 stupňov Celzia a maximálne hodinovú dĺžku prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované mody určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kuraťa, koláčov, pizze, steakov, šašlíkov a iných pochúťok. Zariadenie má tiež funkciu časovača slúžiacu na samostatné spustenie procesu prípravy v čase, ktorý si samo zvolíte. A tak Vás po dlhom dni v práci môže doma čakať čerstvo urobené pečivo alebo chutný koláč.Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia, vďaka ktorému budete môcť kuriatko alebo šašlíky grilovať na ražni, pizzu piecť na okrúhlom plechu a hranolčeky pripravovať v praktickom koši. Zapínateľné otáčanie umožňuje optimálne prepečenie surovín. Štýlová konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená panoramatickým priezorom na sledovanie procesu prípravy. Vďaka skvelému nepriľnavému povrchu je čistenie veľmi jednoduché a možné aj v umývačke riadu. Pre svoje kompaktné rozmery si Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni. V domácnostiach s menšou pracovnou a úložnou plochou je dokonca veľmi praktickým riešením, pretože dokáže nahradiť mnohé iné zariadenia. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein TK20-VITAIR FRYER BL, 1400 W, teplovzdušná fritéza, čierna, 9 l , Uhlová leštička 1400 w, 58-dielna vr. leštidla (400472)

KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400 W, 9 L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, SIVO-CIERNA,10028290

KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400 W, 9 L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, SIVO-CIERNA,10028290
Detail

FRITÉZA. KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400 W, 9 L, TEPLOVZDUŠNÁ FRITÉZA, GRILOVANIE, PEČENIE, SIVO-ČIERNA. Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400 W, 9 L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, SIVO-CIERNA,10028290 , Uhlová leštička 1400 w, 32-dielna vr. leštidla (400110)

Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená

Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých, alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a pridávania oleja či iných tukov. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60-percentná úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu 50 až 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom grilovacom koši, kurča alebo šašlíky grilovať na ražni, pizzu piecť na okrúhlom plechu. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni. A v domácnostiach s menšou pracovnou a úložnou plochou je dokonca veľmi praktickým riešením, pretože dokáže nahradiť mnohé iné zariadenia. So svojou červenou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená , Uhlová leštička 1400 w, 27-dielna vr. brúsnej pasty (400180)

Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená

Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých, alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a pridávania oleja či iných tukov. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60-percentná úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu 50 až 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom grilovacom koši, kurča alebo šašlíky grilovať na ražni, pizzu piecť na okrúhlom plechu. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni. A v domácnostiach s menšou pracovnou a úložnou plochou je dokonca veľmi praktickým riešením, pretože dokáže nahradiť mnohé iné zariadenia. So svojou červenou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená , Lauben hot air fryer 2500wt (lbnhaf2500wt)

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie Vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a dodatočného pridávania oleja do chutných jedál. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zariadenia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60% úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť a chrumkavosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu od 50 do 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy pre najrozličnejšie druhy prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže Vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Všetky funkcie sú riadené pohodlne cez predný dotykový panel, pričom LCD displej stále podáva informácie o zvolenom programe, teplote a čase chodu. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom 3D grilovacom koši, kurča alebo šašlíky upevniť na ražni v zariadení horizontálne. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech, na grilovanie rošt pre prípravu steakov. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni, keďže kombinuje viaceré kuchynské zariadenia a robí ich zbytočnými. So svojou červeno-čiernou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti a určite spôsobí mnohé zvedavé otázky u Vašich hostí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna , Lauben air fryer oven 1500sb (lbnafo1500sb  )

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie Vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a dodatočného pridávania oleja do chutných jedál. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zariadenia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60% úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť a chrumkavosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu od 50 do 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy pre najrozličnejšie druhy prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže Vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Všetky funkcie sú riadené pohodlne cez predný dotykový panel, pričom LCD displej stále podáva informácie o zvolenom programe, teplote a čase chodu. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom 3D grilovacom koši, kurča alebo šašlíky upevniť na ražni v zariadení horizontálne. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech, na grilovanie rošt pre prípravu steakov. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni, keďže kombinuje viaceré kuchynské zariadenia a robí ich zbytočnými. So svojou sivo-čiernou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti a určite spôsobí mnohé zvedavé otázky u Vašich hostí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna , Lauben hot air fryer 4000bc (lbnhaf4000bc )

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie Vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a dodatočného pridávania oleja do chutných jedál. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zariadenia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60% úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť a chrumkavosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu od 50 do 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy pre najrozličnejšie druhy prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže Vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Všetky funkcie sú riadené pohodlne cez predný dotykový panel, pričom LCD displej stále podáva informácie o zvolenom programe, teplote a čase chodu. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom 3D grilovacom koši, kurča alebo šašlíky upevniť na ražni v zariadení horizontálne. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech, na grilovanie rošt pre prípravu steakov. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni, keďže kombinuje viaceré kuchynské zariadenia a robí ich zbytočnými. So svojou červeno-čiernou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti a určite spôsobí mnohé zvedavé otázky u Vašich hostí. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna , Liebherr t 1400

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie Vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a dodatočného pridávania oleja do chutných jedál. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zariadenia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60% úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť a chrumkavosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu od 50 do 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy pre najrozličnejšie druhy prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže Vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Všetky funkcie sú riadené pohodlne cez predný dotykový panel, pričom LCD displej stále podáva informácie o zvolenom programe, teplote a čase chodu. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom 3D grilovacom koši, kurča alebo šašlíky upevniť na ražni v zariadení horizontálne. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech, na grilovanie rošt pre prípravu steakov. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni, keďže kombinuje viaceré kuchynské zariadenia a robí ich zbytočnými. So svojou sivo-čiernou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti a určite spôsobí mnohé zvedavé otázky u Vašich hostí. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna , Liebherr tb 1400

Graef Salita pákový kávovar čierna 1400 W

Graef Salita pákový kávovar čierna 1400 W
Detail

Skvelé v malom formáte - kávovar espresso od spoločnosti Graef salita vždy zaistí dokonalé espresso a dostatok mliečnej peny aj v najmenšej kuchyni. Robí veľa pary - salita má extra dlhú parnú trysku s nadstavcom na pannarello pre rýchlo dostupnú, krémovú a vzdušnú mliečnu penu, dokonca aj s väčšími džbánmi na mlieko. Dá sa otočiť o 360 stupňov a je tiež ľahko použiteľný. Rýchloohrievací termoblok rýchlo ohreje vodu na správnu teplotu a 15-barové čerpadlo zabezpečí presne ten pravý tlak espressa. Vďaka úzkemu dizajnu so šírkou iba 14 cm sa salita zmestí aj do tej najmenšej kuchyne. Vďaka portafiltru crema a dvomi dvojstenným sitovým vložkám na 1 a 2 šálky si chutné espresso môžu vychutnať aj začiatočníci. Centrálny otočný prepínač na výdaj kávy, pary a horúcej vody výrazne zjednodušuje prevádzku. Po manuálnej príprave espressa je para na napenenie mlieka veľmi rýchla. Pasívna varná doska na poháre je rovnako praktická ako 1,25 litrová nádrž na vodu a odkvapkávacia miska, ktoré sú obidve odnímateľné. Súčasťou príslušenstva je kávová lyžička s integrovaným tamperom a dvojstennými sitami, ktoré držia kávový prášok na jednu alebo dve šálky espressa. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Graef Salita pákový kávovar čierna 1400 W , Patona pre lg d280 1400 mah 3.8 v li-ion bl-52uh (pt3150)

Klarstein Reinraum, priemyselný vysávač, mokré a suché vysávanie, 1400 W, 30 l

Klarstein Reinraum, priemyselný vysávač, mokré a suché vysávanie, 1400 W, 30 l
Detail

Priemyselný vysávač Reinraum značky Klarstein výrazne uľahčuje čistenie veľkorozmerných podlahových plôch. Vysávač ocenia najmä remeselníci, keďže obsahuje jednu 1600W zástrčku na priame pripojenie napríklad vŕtačky či píly, ktorá je navyše zabezpečená podľa ochrannej triedy IP44, čím je odolná voči prachu a iným drobným čiastočkám. Triesky pri pílení či prach pri vŕtaní už viac neznamenajú namáhavé čistenie, keďže tento vysávač je zameraný na ich efektívne odstránenie. Silný výkon 1400 W si bez najmenších problémov ľahko poradí s vysávaním prachu, blata či špinavej vody, ktoré sa zhromažďujú v nerezovom zásobníku s objemom 30 litrov. Pri mokrom vysávaní prácu výrazne uľahčí metlová násada a gumená stierka na zotrenie zvyškov vody. Veľký objem zásobníka garantuje pohodlné vysávanie veľkých plôch bez nutnosti opakovaného vyprázdnenia jeho obsahu. Po zvinutí hadice sa zariadenie zmení na praktické dúchadlo na odhŕňanie lístia. Dva rýchloupínacie uzávery bezpečne a stabilne upevňujú motor na zásobníku a zároveň uľahčujú aj jeho vyprázdnenie. Dvojitý filtračný systém filtruje špinu na drobné a hrubé čiastočky. Jemné čiastočky filtruje trvalý filter, ktorý stačí len pravidelne vysypávať. Štyri kolieska a horná rukoväť umožňujú ľahkú pohybovú manipuláciu prístrojom. Extra dlhý kábel v dĺžke 8 metrov zároveň prispieva k voľnému pohybu s prístrojom. Vysávač disponuje zbernou nádobou s trvalým filtrom, čo znamená, že nepotrebujete žiadne papierové vrecká. Keď sa zberná nádoba naplní, jednoducho ju len vyprázdnite a je pripravená na ďalšie použitie. Šetrí tak vašu peňaženku aj životné prostredie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Reinraum, priemyselný vysávač, mokré a suché vysávanie, 1400 W, 30 l , Bosch gws 1400 (0.601.824.800)

Klarstein Reinraum, priemyselný vysávač, mokré a suché vysávanie, 1400 W, 30 l

Klarstein Reinraum, priemyselný vysávač, mokré a suché vysávanie, 1400 W, 30 l
Detail

Priemyselný vysávač Reinraum značky Klarstein výrazne uľahčuje čistenie veľkorozmerných podlahových plôch. Vysávač ocenia najmä remeselníci, keďže obsahuje jednu 1600W zástrčku na priame pripojenie napríklad vŕtačky či píly, ktorá je navyše zabezpečená podľa ochrannej triedy IP44, čím je odolná voči prachu a iným drobným čiastočkám. Triesky pri pílení či prach pri vŕtaní už viac neznamenajú namáhavé čistenie, keďže tento vysávač je zameraný na ich efektívne odstránenie. Silný výkon 1400 W si bez najmenších problémov ľahko poradí s vysávaním prachu, blata či špinavej vody, ktoré sa zhromažďujú v nerezovom zásobníku s objemom 30 litrov. Pri mokrom vysávaní prácu výrazne uľahčí metlová násada a gumená stierka na zotrenie zvyškov vody. Veľký objem zásobníka garantuje pohodlné vysávanie veľkých plôch bez nutnosti opakovaného vyprázdnenia jeho obsahu. Po zvinutí hadice sa zariadenie zmení na praktické dúchadlo na odhŕňanie lístia. Dva rýchloupínacie uzávery bezpečne a stabilne upevňujú motor na zásobníku a zároveň uľahčujú aj jeho vyprázdnenie. Dvojitý filtračný systém filtruje špinu na drobné a hrubé čiastočky. Jemné čiastočky filtruje trvalý filter, ktorý stačí len pravidelne vysypávať. Štyri kolieska a horná rukoväť umožňujú ľahkú pohybovú manipuláciu prístrojom. Extra dlhý kábel v dĺžke 8 metrov zároveň prispieva k voľnému pohybu s prístrojom. Vysávač disponuje zbernou nádobou s trvalým filtrom, čo znamená, že nepotrebujete žiadne papierové vrecká. Keď sa zberná nádoba naplní, jednoducho ju len vyprázdnite a je pripravená na ďalšie použitie. Šetrí tak vašu peňaženku aj životné prostredie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Reinraum, priemyselný vysávač, mokré a suché vysávanie, 1400 W, 30 l , Klarstein obsidian (4060656232701)

Klarstein VitAir klietka na steaky

Klarstein VitAir klietka na steaky
Detail

Funkcionalitu rozširujúca klietka na steaky, vhodná pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).Ideálna na jedlá z mäsa a rýb.Klietka na steaky Klarstein povýši Vašu teplovzdušnú fritézu VitAir na novú úroveň prípravy jedál z mäsa a rýb.Vložiť klietku do rotačného zariadenia je veľmi jednoduché, umiestňujú sa do neho aj špíz na kurčatá a 3D grilovacia sieťka. Princíp je veľmi jednoduchý: Steak, prípadne ryba, sa zatvorí do klietky a konštantným otáčaním získa nielen rovnomerný kontakt s teplom, ale najmä rovnomerné opečenie. Keďže sa možno úplne zaobísť bez pridania tuku a oleja, majú týmto spôsobom vyrobené jedlá znížený obsah tuku, a teda sú aj zdravšie než tradičnými spôsobmi uvarené jedlá.Rotačná klietka Klarstein je kompletne vyrobená z nerezovej ocele a je teda nielen veľmi odolná, ale tiež sa jednoducho čistí. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir klietka na steaky , Klarstein mundschenk (4260457488141)

Klarstein IVC-30, priemyselný vysávač, suché a mokré sanie, 30 l, 1400 W

Klarstein IVC-30, priemyselný vysávač, suché a mokré sanie, 30 l, 1400 W
Detail

Klarstein IVC-30 je vysávač s veľkou silou a výkonným motorom, ktorý je vďaka schuko zásuvke a 8-metrovému káblu použiteľný naozaj všade. Klarstein vybavil tento vysávač na suché a mokré sanie 30-litrovou nádobou z ušľachtilej ocele s veľkou pevnosťou a odolnosťou voči korózii a nánosom nečistôt. Vďaka relatívne nízkej hmotnosti a veľkým gumovým kolieskam zvládne obsluhu zariadenia aj len jedna osoba. Navyše má zariadenie funkciu fúkania, ktorú aktivujete jednoduchým nastoknutím hadice na vúpust vzduchu. Vysávač disponuje zbernou nádobou s trvalým filtrom, čo znamená, že nepotrebujete žiadne papierové vrecká. Keď sa zberná nádoba naplní, jednoducho ju len vyprázdnite a je pripravená na ďalšie použitie. Šetrí tak vašu peňaženku aj životné prostredie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein IVC-30, priemyselný vysávač, suché a mokré sanie, 30 l, 1400 W , Klarstein beerfest (4260414893476)

Klarstein IVC-30, priemyselný vysávač, suché a mokré sanie, 30 l, 1400 W

Klarstein IVC-30, priemyselný vysávač, suché a mokré sanie, 30 l, 1400 W
Detail

Klarstein IVC-30 je vysávač s veľkou silou a výkonným motorom, ktorý je vďaka schuko zásuvke a 8-metrovému káblu použiteľný naozaj všade. Klarstein vybavil tento vysávač na suché a mokré sanie 30-litrovou nádobou z ušľachtilej ocele s veľkou pevnosťou a odolnosťou voči korózii a nánosom nečistôt. Vďaka relatívne nízkej hmotnosti a veľkým gumovým kolieskam zvládne obsluhu zariadenia aj len jedna osoba. Navyše má zariadenie funkciu fúkania, ktorú aktivujete jednoduchým nastoknutím hadice na vúpust vzduchu. Vysávač disponuje zbernou nádobou s trvalým filtrom, čo znamená, že nepotrebujete žiadne papierové vrecká. Keď sa zberná nádoba naplní, jednoducho ju len vyprázdnite a je pripravená na ďalšie použitie. Šetrí tak vašu peňaženku aj životné prostredie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein IVC-30, priemyselný vysávač, suché a mokré sanie, 30 l, 1400 W , Klarstein scooby (4060656162343)

Klarstein VitAir,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292

Detail

Funkcionalitu rozširujúci rotátor špízov, vhodný pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).Ideálny na jedlá z mäsa, rýb a zeleniny. Vrátane 10 špízov.Rotátor špízov Klarstein povýši Vašu teplovzdušnú fritézu VitAir na novú úroveň prípravy jedál z mäsa, rýb a zeleniny. Podávajte Vaše obľúbené jedlá ako šašlik, kuracie alebo rozmanité vegetariánske špízy, zaručene so zníženým obsahom tuku a perfektne pripravené.Vložiť rotátor do rotačného zariadenia je veľmi jednoduché, umiestňujú sa do neho aj špíz na kurčatá a 3D grilovacia sieťka. Súčasne možno pripraviť do 10 kusov špízov, takže možno odborne pripraviť jedlo pre zhruba štyri osoby. Grilovací rotátor Klarstein je kompletne vyrobený z nerezovej ocele a je teda nielen veľmi odolný, ale tiež sa jednoducho čistí. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292 , Klarstein miro (4060656109058)

Klarstein VitAir, klietka na steaky pre 10012291 + 10012292

Klarstein VitAir, klietka na steaky pre 10012291 + 10012292
Detail

Funkcionalitu rozširujúca klietka na steaky, vhodná pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).Ideálna na jedlá z mäsa a rýb.Klietka na steaky Klarstein povýši Vašu teplovzdušnú fritézu VitAir na novú úroveň prípravy jedál z mäsa a rýb.Vložiť klietku do rotačného zariadenia je veľmi jednoduché, umiestňujú sa do neho aj špíz na kurčatá a 3D grilovacia sieťka. Princíp je veľmi jednoduchý: Steak, prípadne ryba, sa zatvorí do klietky a konštantným otáčaním získa nielen rovnomerný kontakt s teplom, ale najmä rovnomerné opečenie. Keďže sa možno úplne zaobísť bez pridania tuku a oleja, majú týmto spôsobom vyrobené jedlá znížený obsah tuku, a teda sú aj zdravšie než tradičnými spôsobmi uvarené jedlá.Rotačná klietka Klarstein je kompletne vyrobená z nerezovej ocele a je teda nielen veľmi odolná, ale tiež sa jednoducho čistí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir, klietka na steaky pre 10012291 + 10012292 , Klarstein solve (4060656233562)

Klarstein VitAir,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292

Detail

Funkcionalitu rozširujúci rotátor špízov, vhodný pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).Ideálny na jedlá z mäsa, rýb a zeleniny. Vrátane 10 špízov.Rotátor špízov Klarstein povýši Vašu teplovzdušnú fritézu VitAir na novú úroveň prípravy jedál z mäsa, rýb a zeleniny. Podávajte Vaše obľúbené jedlá ako šašlik, kuracie alebo rozmanité vegetariánske špízy, zaručene so zníženým obsahom tuku a perfektne pripravené.Vložiť rotátor do rotačného zariadenia je veľmi jednoduché, umiestňujú sa do neho aj špíz na kurčatá a 3D grilovacia sieťka. Súčasne možno pripraviť do 10 kusov špízov, takže možno odborne pripraviť jedlo pre zhruba štyri osoby. Grilovací rotátor Klarstein je kompletne vyrobený z nerezovej ocele a je teda nielen veľmi odolný, ale tiež sa jednoducho čistí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292 , Klarstein poplife (4060656104190)

KLARSTEIN BANANARAMA, 550 W, SUSICKA, DEHYDRATOR, 6 POSCHODI, CIERNA, 10027831

KLARSTEIN BANANARAMA, 550 W, SUSICKA, DEHYDRATOR, 6 POSCHODI, CIERNA, 10027831
Detail

SUŠIČKA OVOCIA. Výkonný dehydrátor od spoločnosti Klarstein vysuší v rekordnom čase ovocie, zeleninu, mäso a ďalšie potraviny a tým vytvára vynikajúce, trvanlivé občerstvenia a prísady. Či už na vitamíny bohaté sušené ovocie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN BANANARAMA, 550 W, SUSICKA, DEHYDRATOR, 6 POSCHODI, CIERNA, 10027831 , Klarstein vinea (4260509683067)

Horkovzdušná fritéza Klarstein VitAir Fryer

Horkovzdušná fritéza Klarstein VitAir Fryer
Detail

Pečené kurča, chrumkavá zelenina alebo dokonca hranolky bez použitia kvapky tuku? S fritézou VitAir môžete pripravovať svoje obľúbené jedlá zdravšie a takmer bez námahy. Halogénové infračervené výhrevné teleso zabezpečuje rovnomerný tok tepla, a tým dokonalé opečenie zo všetkých strán. Pomocou dvoch samostatných ovládačov jednoducho nastavte čas (až hodinu) a teplotu (od 50 do 230 °C) a vychutnajte si výsledky. Okrem manuálneho ovládania môžete použiť prednastavené programy na pizzu, steaky, hranolky a ďalšie. K praktickému využitiu prispieva aj jednoduchá údržba vďaka nepriľnavému povrchu, stačí umyť vnútorný podnos. Balenie obsahuje rôzne príslušenstvo, ktoré môžete vidieť na ilustračných fotografiách. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Horkovzdušná fritéza Klarstein VitAir Fryer , Klarstein skal (4260457489865)

KLARSTEIN FEUERSCHALE, ELEKTRICKY NASTENNY KRB, 1800 W, ILUZIA PLAMENOV, CIERNA FARBA, 10031557

KLARSTEIN FEUERSCHALE, ELEKTRICKY NASTENNY KRB, 1800 W, ILUZIA PLAMENOV, CIERNA FARBA, 10031557
Detail

ELEKTRICKÝ NÁSTENNÝ KRB. Krb na miesto úspornú nástennú inštaláciu s pohodlným diaľkovým ovládaním pre romantické, hrejivé hodiny v pohodlí domova.. Zabudovaný elektrický teplovzdušný ventilátor s výkonom 1800 W a dvomi (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN FEUERSCHALE, ELEKTRICKY NASTENNY KRB, 1800 W, ILUZIA PLAMENOV, CIERNA FARBA, 10031557 , Klarstein guernsey (4055068013062)

KLARSTEIN DELICATESSA 60, VSTAVANA INDUKCNA VARNA DOSKA, 4 ZONY, 7000 W, CIERNA, 10033021

KLARSTEIN DELICATESSA 60, VSTAVANA INDUKCNA VARNA DOSKA, 4 ZONY, 7000 W, CIERNA, 10033021
Detail

INDUKČNÁ VARNÁ DOSKA . Jednoducho flexibilné varenie: Indukčná varná doska Klarstein Delicatessa 60 umožňuje optimálne využitie priestoru s minimálnou spotrebou energie pri varení. Kombinuje pri tom technické inovácie s luxusným (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN DELICATESSA 60, VSTAVANA INDUKCNA VARNA DOSKA, 4 ZONY, 7000 W, CIERNA, 10033021 , Klarstein guernsey (4055068013055)

KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400W, 9L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, ZELENO-BIELA, 10028288

KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400W, 9L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, ZELENO-BIELA, 10028288
Detail

TEPLOVZDUŠNÁ FRITÉZA. Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie.. Tento kuchynský majster spája všetky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400W, 9L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, ZELENO-BIELA, 10028288 , Klarstein beefalo, (4055068011105)

KLARSTEIN DELICATESSA 60 HYBRID PRIME, VARNA DOSKA, INDUKCIA, 4 ZON, 7000 W, CIERNA, 10035268

KLARSTEIN DELICATESSA 60 HYBRID PRIME, VARNA DOSKA, INDUKCIA, 4 ZON, 7000 W, CIERNA, 10035268
Detail

INDUKČNÁ VARNÁ DOSKA . Jednoducho flexibilné varenie: Indukčná varná doska Klarstein Delicatessa 60 Hybrid Prime umožňuje optimálne využitie priestoru s minimálnou spotrebou energie pri varení. Kombinuje pri tom technické inovácie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN DELICATESSA 60 HYBRID PRIME, VARNA DOSKA, INDUKCIA, 4 ZON, 7000 W, CIERNA, 10035268 , Klarstein beefalo (4055068015608)

Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov

Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov
Detail

Horúce, chrumkavé, lahodné. Teplovzdušná fritéza Klarstein VitAir Smart robí z pochutnávania radosť! Objavte novú chrumkavosť hranolčekov, kuracích krídel, steakov, krokiet a mnohých ďalších. Váš nový VitAir pripraví nielen ľahké jedlá, ale aj koláče, ryby a oveľa viac vďaka 20 voliteľným programom. A najlepšie je, že na vyprážanie, pečenie ani smaženie nepotrebujete žiadny tuk! Super rýchle, super chrumkavé. A aby ste mali istotu, že vaše pochúťky budú pripravené vtedy, keď ich chcete, teplovzdušná fritéza Klarstein VitAir Smart je plne ovládateľná pomocou aplikácie Klarstein - vrátane receptov a nápadov na horúce pochúťky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov , Klarstein beefalo (4055068015615)

Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov

Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov
Detail

Horúce, chrumkavé, lahodné. Teplovzdušná fritéza Klarstein VitAir Smart robí z pochutnávania radosť! Objavte novú chrumkavosť hranolčekov, kuracích krídel, steakov, krokiet a mnohých ďalších. Váš nový VitAir pripraví nielen ľahké jedlá, ale aj koláče, ryby a oveľa viac vďaka 20 voliteľným programom. A najlepšie je, že na vyprážanie, pečenie ani smaženie nepotrebujete žiadny tuk! Super rýchle, super chrumkavé. A aby ste mali istotu, že vaše pochúťky budú pripravené vtedy, keď ich chcete, teplovzdušná fritéza Klarstein VitAir Smart je plne ovládateľná pomocou aplikácie Klarstein - vrátane receptov a nápadov na horúce pochúťky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov , Klarstein princesize (4260435911791)

ACTIVER Hrniec multifunkčný 8v1 1400 W

ACTIVER Hrniec multifunkčný 8v1 1400 W
Detail

Multifunkčný hrniec nahradí mnoho prístrojov vo vašej kuchyni - fritézu, pomalý hrniec, parný hrniec, kontaktný gril, elektrickú panvicu, prenosný gril, zapekaciu panvicu alebo fondue sadu, čím vám ušetrí veľa miesta v kuchyni.Hrniec je ideálnym pomocníkom na prípravu zdravej stravy, vďaka najmodernejším spôsobom úprav. V jednom prístroji je možné vyprážať, variť, grilovať, variť v pare, zapekať, ohrievať, fritovať alebo pripravovať fondue.Hrniec má úchyty pre ľahké prenášanie, sklenenú pokrievku na kontrolu pripravovaného pokrmu bez nutnosti otvárania a vyberateľnú nádobu s nepriľnavým povrchom, ktorú je možné umývať v umývačke. Ďalej je opatrený protišmykovými nožičkami a ovládaním pomocou termostatu pre jednoduchú manipuláciu.Balenie obsahuje fritovací košík, naparovaciu mriežku, nízku mriežku a sadu vidličiek na fondue. (4home.sk)

Podobné produkty ako ACTIVER Hrniec multifunkčný 8v1 1400 W , Klarstein coolart (4060656455223)

Timbertech Elektrická leštička karosérie, 1400 W

Timbertech Elektrická leštička karosérie, 1400 W
Detail

Timbertech Elektrická leštička karosérie, 1400 W z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Ostatné kúpite na Kokiskashop.sk za 104.99 €. Chráňte hladké povrchy a svoje obľúbené vozidlá vytvorením podrobnej umývacej rutiny pomocou našej leštičky. Môžete si kúpiť aj nové príslušenstvo (napr. šmirgľový papier) a pripevniť ho k našej leštiacej podložke, aby ste mohli pridať nejaké ďalšie čistiace funkcie. Technické údaje: rozmery zariadenia: 48 x 20 cm šírka s rukoväťou: 21 cm šírka s madlom: 16 cm leštiace kotúče / brusné taniere Ø: 125/150/180 mm napätie: 220-240 V / 50 Hz výkon: 1400 W plynulá regulácia otáčok od: 0-3000 ot / min hladina hluku LWA (dBA): 101,1 akustický tlak LPA (dBA): 92 vibrácie: 1,5 m / s2 hmotnosť: cca 6,8 kg dĺžka kábla: 1,9 m VDE zástrčka trieda ochrany: IPX0 materiál: polyamid 6 materiál tela: hliník dôležité vlastnosti: funkcia soft štartu Obsah balenia: 1 x leštička s príslušenstvom (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Timbertech Elektrická leštička karosérie, 1400 W , Klarstein coolart (4060656455230)

Uhlová leštička 1400 W, 3 (400111)

Detail

Leštička na auto – rotačná, max. otáčky 3000 ot./min, priemer kotúča 180mm, hmotnosť 3kg Chceli by ste mať krásne lesklé auto? Potom sa vám určite bude hodiť rotačná leštička na autolak tectake, ktorá obsahuje nadstavec, ktorý rotuje po stále rovnakej kruhovej dráhe. Vďaka vysokej rýchlosti otáčania bude leštenie veľmi rýchle a efektívne. Je však nutné dávať si pozor na dlhé leštenie laku na jednom mieste. Mohlo by totiž dôjsť k jeho poškodeniu. Nezabudnime ani na jej príkon, ten dosahuje hodnotu 1400 W. Ak vás zaujíma priemer kotúča, ten je 180 mm. Základné prednosti leštičky na autolak Uhlová leštička 1400 W, 3 Leštička na autá tectake bude vynikajúci pomocník pri starostlivosti o vaše auto Vďaka rotačnej hlavici dosiahnete výsledky rýchlejšie Priemer kotúča dosahuje 180 mm Príkon leštičky na auto je 1400 W Hmotnosť výrobku predstavuje 3 kg Rýchlosť otáčok leštičky na auto tectake: 3000 ot./min (alza.sk)

Podobné produkty ako Uhlová leštička 1400 W, 3 (400111) , Klarstein coolart (4060656455254)

KLARSTEIN VIRTUOSA FLEX 60, INDUKCNA VARNA DOSKA, 4 ZONY, 7200 W, CERAN, VSTAVANA, CIERNA, 10032551

KLARSTEIN VIRTUOSA FLEX 60, INDUKCNA VARNA DOSKA, 4 ZONY, 7200 W, CERAN, VSTAVANA, CIERNA, 10032551
Detail

INDUKČNÁ VARNÁ DOSKA . Jednoducho flexibilné varenie: Indukčná varná doska Klarstein Virtuosa Flex 60 umožňuje optimálne využitie priestoru pre minimálnu spotrebu energie počas varenia. Kombinuje technické inovácie s luxusným (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN VIRTUOSA FLEX 60, INDUKCNA VARNA DOSKA, 4 ZONY, 7200 W, CERAN, VSTAVANA, CIERNA, 10032551

Graef Salita pákový kávovar biela 1400 W

Graef Salita pákový kávovar biela 1400 W
Detail

Skvelé v malom formáte - kávovar espresso od spoločnosti Graef salita vždy zaistí dokonalé espresso a dostatok mliečnej peny aj v najmenšej kuchyni. Robí veľa pary - salita má extra dlhú parnú trysku s nadstavcom na pannarello pre rýchlo dostupnú, krémovú a vzdušnú mliečnu penu, dokonca aj s väčšími džbánmi na mlieko. Dá sa otočiť o 360 stupňov a je tiež ľahko použiteľný. Rýchloohrievací termoblok rýchlo ohreje vodu na správnu teplotu a 15-barové čerpadlo zabezpečí presne ten pravý tlak espressa. Vďaka úzkemu dizajnu so šírkou iba 14 cm sa salita zmestí aj do tej najmenšej kuchyne. Vďaka portafiltru crema a dvomi dvojstenným sitovým vložkám na 1 a 2 šálky si chutné espresso môžu vychutnať aj začiatočníci. Centrálny otočný prepínač na výdaj kávy, pary a horúcej vody výrazne zjednodušuje prevádzku. Po manuálnej príprave espressa je para na napenenie mlieka veľmi rýchla. Pasívna varná doska na poháre je rovnako praktická ako 1,25 litrová nádrž na vodu a odkvapkávacia miska, ktoré sú obidve odnímateľné. Súčasťou príslušenstva je kávová lyžička s integrovaným tamperom a dvojstennými sitami, ktoré držia kávový prášok na jednu alebo dve šálky espressa. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Graef Salita pákový kávovar biela 1400 W

Makita PC5010C Brúska na betón 1400 W

Makita  PC5010C Brúska na betón 1400 W
Detail

Brúska na betón s priemerom brúsneho kotúča 125 mm pre efektívne a bezprašné brúsenie betónu. Obzvlášť ľahký a kompaktný. Jeho výkonný motor s výkonom 1 400 W poskytuje elektronicky nastaviteľné otáčky od 4 000 do 9 000 ot./min. Účinné odsávanie prachu pomocou uzavretého ochranného krytu, kryt je možné sklopiť pre prácu blízko okrajov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Makita PC5010C Brúska na betón 1400 W

COMPASS Leštička karosérie 230 V, 1400 W

COMPASS Leštička karosérie 230 V, 1400 W
Detail

COMPASS Leštička karosérie 230 V, 1400 W z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Garáž kúpite na Kokiskashop.sk za 81.19 €. Máte na aute už značne poškodený lak? S touto sadou opracujete vrchnú vrstvu laku a Vaše auto bude opäť vyzerať ako nové. Leštička je vyrobená z kvalitnej Al zliatiny, zámok vretena umožňuje jednoduchú a rýchlu výmenu kotúča. V príslušenstve sa spolu s leštičkou nachádzajú brúsne kotúče P120 a P400 a navyše nanášací a leštiaci kotúč. Technické údaje: menovité napätie: 230 V menovitá frekvencia: 50 Hz príkon: 1 400 W otáčky: 600-3000 ot./min. leštiaci tanier priemer: 180 mm dĺžka napájacieho kábla: 4 m závit unášača: M12 Obsah balenia: 1 x sada (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako COMPASS Leštička karosérie 230 V, 1400 W

Uhlová leštička 1400 W, 26-dielna (400178)

Detail

Leštička na auto – rotačná, max. otáčky 3000 ot./min, priemer kotúča 180mm, hmotnosť 3kg Máte radi krásne lesklé auto? Potom sa vám určite bude hodiť rotačná leštička na auto tectake, ktorá disponuje nadstavcom rotujúcim po stále rovnakej kruhovej dráhe. Leští veľmi rýchlo a efektívne vďaka vysokej rýchlosti otáčania. Je však nutné dávať si pozor na dlhé leštenie laku na jednom mieste. Mohlo by totiž dôjsť k jeho poškodeniu. Nezabudnime ani na jej príkon, ten dosahuje hodnotu 1400 W. Ak sa pýtate na priemer kotúča, ten je 180 mm. Rozhodujúce vlastnosti leštičky na autolak Uhlová leštička 1400 W, 26-dielna Leštička na autolak tectake je praktický pomocník pri starostlivosti o karosériu automobilu Rýchlejšie dosiahnuté výsledky zásluhou rotačnej hlavice Priemer kotúča predstavuje 180 mm Príkon leštičky na autolak je 1400 W Výrobok disponuje hmotnosťou 3 kg Rýchlosť otáčok leštičky na autá tectake: 3000 ot./min (alza.sk)

Podobné produkty ako Uhlová leštička 1400 W, 26-dielna (400178)

Einhell TC-CS 1400 ručná kotúčová píla 190 mm 1400 W

Einhell TC-CS 1400 ručná kotúčová píla  190 mm  1400 W
Detail

Ručná okružná píla TC-CS 1400 je veľmi výkonný nástroj pre domácich majstrov, ktorý sa ukázal ako univerzálny pomocník pri mnohých prácach pri rezaní materiálov na báze dreva. Funkcia mäkkého štartu zaisťuje hladký štart a bezpečnú prácu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell TC-CS 1400 ručná kotúčová píla 190 mm 1400 W

Makita SG1251J drážkovacia brúska 125 mm 1400 W

Makita  SG1251J drážkovacia brúska  125 mm  1400 W
Detail

Stenový prenasledovateľ s výkonom 1 400 W s konštantnou elektronikou, ktorý presne vyrezáva štrbiny do betónu a tehál bez toho, aby vytváral prach. Dva diamantové kotúče v prevádzke súčasne. Maximálna hĺbka rezu 30 mm, s nastaviteľnou šírkou 6 - 30 mm. Vrátane diamantových kotúčov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Makita SG1251J drážkovacia brúska 125 mm 1400 W

Makita 4100KB diamantová rezačka 125 mm 1400 W

Makita  4100KB diamantová rezačka  125 mm  1400 W
Detail

Kompaktná a ľahká diamantová rezačka s výkonom 1 400 W a vysokou rýchlosťou. Ideálne na bezprašné rezanie maltových spojov a rezanie dlaždíc, kameňov a podobne. Maximálna hĺbka rezu 40 mm s diamantovým kotúčom o Ø 125 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Makita 4100KB diamantová rezačka 125 mm 1400 W

Klarstein VitAir Swing, teplovzdušná fritéza, 1400 W, 50 – 240 °C, časovač, čierna

Klarstein VitAir Swing, teplovzdušná fritéza, 1400 W, 50 – 240 °C, časovač, čierna
Detail

S teplovzdušnou fritézou Klarstein VitAir Swing je nízkotučné varenie potravín rýchle a jednoduché. Vynikajúcej chuti sa však netreba vzdať. Aj hranolky budú úžasne chrumkavé.Fritéza VitAir Swing frituje, pečie, griluje alebo opeká s výkonom 1400 W a s cirkulujúcim horúcim vzduchom. Ovládanie je jednoduché a zrozumiteľné. Vyberte spôsob varenia a začnite. Ak chcete nastaviť teplotu alebo čas prípravy manuálne, jednoducho ich zadajte na ovládacom paneli. Teplota je nastaviteľná od 50 do 240 °C, dobu varenia je možné zvoliť po minútach až do 60 minút.Zvláštnosťou fritézy VitAir je rotačný systém a 360° príprava. Počas prevádzky sa varná misa otáča so svojím obsahom permanentne okolo svojej vlastnej osi, čo zabezpečuje rovnomernú distribúciu tepla. Ešte rafinovanejšia je možnosť naklonenia celej fritézy doľava alebo doprava. Spolu s rotáciou sa potraviny opakovane pretriasajú a opečú sa zo všetkých strán do chrumkava.Samozrejme sa myslelo aj na bezpečnosť. Počas prevádzky zostáva teplovzdušná fritéza VitAir príjemne chladná vďaka technológii CoolTouch Housing. A to najlepšie: všetko sa varí zdravo a nízkokaloricky pomocou horúceho vzduchu namiesto oleja.Súčasťou príslušenstva je rukoväť na vyberanie misy na varenie aj mriežkového roštu na pečenie a opekanie.Pre zdravé, rýchle a jednoducho pripravené jedlo: teplovzdušná fritéza VitAir od spoločnosti Klarstein. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Swing, teplovzdušná fritéza, 1400 W, 50 – 240 °C, časovač, čierna

Klarstein VitAir Swing, teplovzdušná fritéza, 1400 W, 50 – 240 °C, časovač, čierna

Klarstein VitAir Swing, teplovzdušná fritéza, 1400 W, 50 – 240 °C, časovač, čierna
Detail

S teplovzdušnou fritézou Klarstein VitAir Swing je nízkotučné varenie potravín rýchle a jednoduché. Vynikajúcej chuti sa však netreba vzdať. Aj hranolky budú úžasne chrumkavé.Fritéza VitAir Swing frituje, pečie, griluje alebo opeká s výkonom 1400 W a s cirkulujúcim horúcim vzduchom. Ovládanie je jednoduché a zrozumiteľné. Vyberte spôsob varenia a začnite. Ak chcete nastaviť teplotu alebo čas prípravy manuálne, jednoducho ich zadajte na ovládacom paneli. Teplota je nastaviteľná od 50 do 240 °C, dobu varenia je možné zvoliť po minútach až do 60 minút.Zvláštnosťou fritézy VitAir je rotačný systém a 360° príprava. Počas prevádzky sa varná misa otáča so svojím obsahom permanentne okolo svojej vlastnej osi, čo zabezpečuje rovnomernú distribúciu tepla. Ešte rafinovanejšia je možnosť naklonenia celej fritézy doľava alebo doprava. Spolu s rotáciou sa potraviny opakovane pretriasajú a opečú sa zo všetkých strán do chrumkava.Samozrejme sa myslelo aj na bezpečnosť. Počas prevádzky zostáva teplovzdušná fritéza VitAir príjemne chladná vďaka technológii CoolTouch Housing. A to najlepšie: všetko sa varí zdravo a nízkokaloricky pomocou horúceho vzduchu namiesto oleja.Súčasťou príslušenstva je rukoväť na vyberanie misy na varenie aj mriežkového roštu na pečenie a opekanie.Pre zdravé, rýchle a jednoducho pripravené jedlo: teplovzdušná fritéza VitAir od spoločnosti Klarstein. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Swing, teplovzdušná fritéza, 1400 W, 50 – 240 °C, časovač, čierna

ACTIVER Hrnec multifunkční MULTI-ROTO 1400 W, 10 l

ACTIVER Hrnec multifunkční MULTI-ROTO 1400 W, 10 l
Detail

Activer Multifunkčný hrniec Multiroto, teplovzdušný hrniec využívajúci technológiu vysokorýchlostného vzduchového prúdu. Zdravý spôsob pre prípravu pokrmov, dosiahnete až o 80 % menej tuku. Skvelá chuť šťavnatých a chrumkavých pokrmov pripravovaných formou smaženia, grilovania, pečenia, rozmrazovania či zapekania. Nepriľnavý povrch umožňuje jednoduché čistenie. Hrniec je vybavený rotačným spôsobom prípravy bez nutnosti ručného zásahu. Dvojvrstvové prevedenie chráni pred popálením. Veľký LCD panel umožňuje sledovať priebeh nastaveného programu. Hrniec má 20 prednastavených funkcií pre jednoduchú prípravu mnohých druhov pokrmov. Rýchlejší, zdravší, bezpečnejší a lacnejší spôsob prípravy, šetrí čas i energiu.Príslušenstvo: vidlica na hydinu, pečiaca klietka, manipulačné kliešte, steaková klietka, stojan, pečiaca panvica, pečiaca mriežka, špízové ihly s nosičom a filter.Vlastnosti: filter: áno skrytá špirála: áno bezpečnostná poistka: áno regulácia teploty: áno kontrolka prevádzky: áno termostat: áno display: áno prevádzková teplota: 30 - 250 °C prevádzkové napätie (V/Hz): 110 - 240/50 - 60 príkon (W): 1200 - 1400 (4home.sk)

Podobné produkty ako ACTIVER Hrnec multifunkční MULTI-ROTO 1400 W, 10 l

Ferm PMM1006 PMM1006 PMM1006 miešadlo farebné malty 1400 W

Ferm PMM1006 PMM1006 PMM1006 miešadlo farebné malty  1400 W
Detail

Táto miešačka farieb a cementu FERM PMM1006 je tým pravým zariadením na rýchle a ľahké miešanie lepidla na dlaždice, farieb a ďalších. Miešadlo s výkonom 1400 W má silu optimálne miešať komponenty. Ľahko nastaviteľná rýchlosť je tiež obzvlášť praktická. Vďaka robustnej rukoväti luku máte kontrolu nad miešadlom aj pri náročných miešacích prácach. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ferm PMM1006 PMM1006 PMM1006 miešadlo farebné malty 1400 W

Makita GA5040CZ1 GA5040CZ1 uhlová brúska 125 mm 1400 W

Makita GA5040CZ1 GA5040CZ1 uhlová brúska  125 mm  1400 W
Detail

1400 W uhlová brúska s konštantnou elektronikou a pozvoľným rozbehom. Super-kĺbový systém zabraňuje spätným rázom a zaseknutiu, a tak účinne chráni stroj a užívateľa. Labyrintové tesnenie chráni ložiská a prevody pred prachom a nečistotami. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Makita GA5040CZ1 GA5040CZ1 uhlová brúska 125 mm 1400 W

Uhlová leštička 1400 W, 32-dielna vr. leštidla (400110)

Detail

Leštička na auto – rotačná, max. otáčky 3000 ot./min, priemer kotúča 180mm, hmotnosť 3kg Radi sa staráte o karosériu svojho automobilu? Potom bude pre vás skvelá voľba rotačná leštička na autolak tectake disponujúca nadstavcom, ktorý rotuje po stále rovnakej kruhovej dráhe. Leští veľmi rýchlo a efektívne vďaka vysokej rýchlosti otáčania. Pri dlhom leštení laku auta na jednom mieste však dávajte pozor na jeho poškodenie. Nesmieme zabudnúť ani na jej príkon, ten dosahuje 1400 W. Ak vás zaujíma priemer kotúča, ten je 180 mm. Významné funkcie leštičky na auto Uhlová leštička 1400 W, 32-dielna vr. leštidla Leštička na auto tectake bude vynikajúci pomocník pri starostlivosti o vaše auto Rotačná hlavica dosahuje výsledky rýchlejšie Kotúč dosahuje priemer 180 mm Príkon leštičky na autá: 1400 W Výrobok disponuje hmotnosťou 3 kg Rýchlosť otáčok leštičky na autá tectake: 3000 ot./min (alza.sk)

Podobné produkty ako Uhlová leštička 1400 W, 32-dielna vr. leštidla (400110)

Uhlová leštička 1400 W, 58-dielna vr. leštidla (400472)

Detail

Leštička na auto – rotačná, max. otáčky 3000 ot./min, priemer kotúča 180mm, regulácia otáčok, hmotnosť 3kg Radi sa staráte o svoj automobil? Potom sa vám určite bude hodiť rotačná leštička na auto tectake, ktorá obsahuje nadstavec, ktorý rotuje po stále rovnakej kruhovej dráhe. Pracuje veľmi rýchlo a efektívne vďaka vysokej rýchlosti otáčania. Dajte si však pozor na to, aby ste lak automobilu neleštili príliš dlho na jednom mieste. Mohlo by totiž dôjsť k jeho poškodeniu. Nezabudnime ani na jej príkon, ten dosahuje hodnotu 1400 W. Hlavica leštičky na auto sa dokáže otáčať rýchlosťou až 3000 ot./min. Ak vás zaujíma priemer kotúča, ten je 180 mm. Výborným benefitom je potom možnosť plynulej regulácie otáčok. Leštička na auto tectake s hmotnosťou 3 kg bude vaším výborným pomocníkom a pomôže vám dosiahnuť perfektné výsledky pri leštení karosérie vášho vozidla. Najdôležitejšie vlastnosti leštičky na auto Uhlová leštička 1400 W, 58-dielna vr. leštidla Leštička na auto... (alza.sk)

Podobné produkty ako Uhlová leštička 1400 W, 58-dielna vr. leštidla (400472)

EXTOL PREMIUM 8893006 píla kotúčová 185 mm, 1400 W

EXTOL PREMIUM 8893006 píla kotúčová 185 mm, 1400 W
Detail

Okružná píla s elektrickým pohonom, výkon 1400W, až 4500 ot./min, hĺbka rezu až 63mm, priemer kotúča 185mm, hmotnosť 5.1kg Robustní kotoučová pila EXTOL PREMIUM 8893006 najde své uplatnění v domácích dílnách nebo na stavbách u profesionálů. Je ideální k provádění podélných, šikmých a příčných řezů do dřevěných deskových materiálu do hloubky 63 mm. Ergonomická pogumovaná rukojeť zpříjemňuje práci a snižuje negativní vliv vibrací. Pevná hliníková základna je zárukou spolehlivého provozu a s použitím příslušných řezných kotoučů na kov umožňuje kotoučová pila EXTOL PREMIUM řezat i tenkostěnné měkké neželezné kovy. Klíčové vlastnosti kotoučové pily EXTOL PREMIUM 8893006Robustní a výkonná kotoučová pila EXTOL PREMIUM 8893006 k provádění příčných, podélných a šikmých řezůMadlo navržené pro praváky i levákyPevná hliníková základna pro maximální stabilituJednoduché nastavení hloubky řezu a nastavení šikmého úhluNapětí:230 V/ 50... (alza.sk)

Podobné produkty ako EXTOL PREMIUM 8893006 píla kotúčová 185 mm, 1400 W

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, zeleno-biela

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, zeleno-biela
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie Vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a dodatočného pridávania oleja do chutných jedál. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zariadenia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60% úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť a chrumkavosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu od 50 do 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy pre najrozličnejšie druhy prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže Vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Všetky funkcie sú riadené pohodlne cez predný dotykový panel, pričom LCD displej stále podáva informácie o zvolenom programe, teplote a čase chodu. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom 3D grilovacom koši, kurča alebo šašlíky upevniť na ražni v zariadení horizontálne. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech, na grilovanie rošt pre prípravu steakov. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni, keďže kombinuje viaceré kuchynské zariadenia a robí ich zbytočnými. So svojou zeleno-bielou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti a určite spôsobí mnohé zvedavé otázky u Vašich hostí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, zeleno-biela

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, zeleno-biela

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, zeleno-biela
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie Vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a dodatočného pridávania oleja do chutných jedál. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zariadenia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60% úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť a chrumkavosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu od 50 do 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy pre najrozličnejšie druhy prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže Vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Všetky funkcie sú riadené pohodlne cez predný dotykový panel, pričom LCD displej stále podáva informácie o zvolenom programe, teplote a čase chodu. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom 3D grilovacom koši, kurča alebo šašlíky upevniť na ražni v zariadení horizontálne. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech, na grilovanie rošt pre prípravu steakov. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni, keďže kombinuje viaceré kuchynské zariadenia a robí ich zbytočnými. So svojou zeleno-bielou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti a určite spôsobí mnohé zvedavé otázky u Vašich hostí. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, zeleno-biela

Studer sieťový menič XPC+ 1400-12S 1400 W 12 V/DC - 230 V/AC

Studer sieťový menič XPC+ 1400-12S 1400 W 12 V/DC - 230 V/AC
Detail

Či už ako samostatný invertor, nabíjačka batérií alebo solárny regulátor nabíjania. Táto robustná produktová rada typu plug & play zaujme vynikajúcim pomerom ceny a výkonu. Tento invertor kombinuje 3 funkcie v jednom prístroji: výkonný invertor, mimoriadne výkonná nabíjačka batérií a ultrarýchly prenosový systém, všetko v robustnom kryte. Programovateľný pomocný kontakt možno použiť na spustenie generátora alebo na vypnutie neprioritných záťaží. Okrem výhody kompaktnej konštrukcie je invertor dodávaný s vopred namontovanými káblami, čo umožňuje rýchlu a ľahkú inštaláciu a uvedenie do prevádzky. Najdôležitejšie nastavenia je možné vykonať priamo na prístroji na integrovanom displeji. Na displeji sa tiež zobrazujú najdôležitejšie toky energie a stavy. Striedač XPC-S je špeciálne navrhnutý pre prevádzku so solárnymi modulmi. Regulátor nabíjania bočníka pracuje podľa princípu I / U / Uo s plávajúcim nabíjacím zariadením a zaručuje tak vždy najlepšie nabitie a životnosť batérie. Funkcia regulátora nabíjania je indikovaná oranžovou diódou vyžarujúcou svetlo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Studer sieťový menič XPC+ 1400-12S 1400 W 12 V/DC - 230 V/AC

Studer sieťový menič XPC+ 1400-12 1400 W 12 V/DC - 230 V/AC

Studer sieťový menič XPC+ 1400-12 1400 W 12 V/DC - 230 V/AC
Detail

Či už ako samostatný invertor, nabíjačka batérií alebo solárny regulátor nabíjania. Táto robustná produktová rada typu plug & play zaujme vynikajúcim pomerom ceny a výkonu. Tento invertor kombinuje 3 funkcie v jednom prístroji: výkonný invertor, mimoriadne výkonná nabíjačka batérií a ultrarýchly prenosový systém, všetko v robustnom kryte. Programovateľný pomocný kontakt možno použiť na spustenie generátora alebo na vypnutie neprioritných záťaží. Okrem výhody kompaktnej konštrukcie je invertor dodávaný s vopred namontovanými káblami, čo umožňuje rýchlu a ľahkú inštaláciu a uvedenie do prevádzky. Najdôležitejšie nastavenia je možné vykonať priamo na prístroji na integrovanom displeji. Na displeji sa tiež zobrazujú najdôležitejšie toky energie a stavy. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Studer sieťový menič XPC+ 1400-12 1400 W 12 V/DC - 230 V/AC
Uhlová leštička 1400 W, 3 (400111), Uhlová leštička 1400 W, 26-dielna (400178), Uhlová leštička 1400 W, 58-dielna vr. leštidla (400472), Uhlová leštička 1400 W, 32-dielna vr. leštidla (400110), Uhlová leštička 1400 W, 27-dielna vr. brúsnej pasty (400180), Lauben Hot Air Fryer 2500WT (LBNHAF2500WT), Lauben Air Fryer Oven 1500SB (LBNAFO1500SB  ), Lauben Hot Air Fryer 4000BC (LBNHAF4000BC ), LIEBHERR T 1400, LIEBHERR Tb 1400, PATONA pre LG D280 1400 mAh 3.8 V Li-Ion BL-52UH (PT3150), BOSCH GWS 1400 (0.601.824.800), KLARSTEIN Obsidian (4060656232701), Klarstein Mundschenk (4260457488141), Klarstein Beerfest (4260414893476), KLARSTEIN Scooby (4060656162343), KLARSTEIN Miro (4060656109058), KLARSTEIN Solve (4060656233562), KLARSTEIN PopLife (4060656104190), KLARSTEIN Vinea (4260509683067), Klarstein Skal (4260457489865), Klarstein Guernsey (4055068013062), Klarstein Guernsey (4055068013055), Klarstein Beefalo, (4055068011105), Klarstein Beefalo (4055068015608), Klarstein Beefalo (4055068015615), Klarstein Princesize (4260435911791), KLARSTEIN CoolArt (4060656455223), KLARSTEIN CoolArt (4060656455230), KLARSTEIN CoolArt (4060656455254)