Klarstein vitair,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292

Produkt Klarstein vitair,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Klarstein vitair,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292 upraviť a produkt hľadať znova.

Klarstein VitAir,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292

Detail

Funkcionalitu rozširujúci rotátor špízov, vhodný pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).Ideálny na jedlá z mäsa, rýb a zeleniny. Vrátane 10 špízov.Rotátor špízov Klarstein povýši Vašu teplovzdušnú fritézu VitAir na novú úroveň prípravy jedál z mäsa, rýb a zeleniny. Podávajte Vaše obľúbené jedlá ako šašlik, kuracie alebo rozmanité vegetariánske špízy, zaručene so zníženým obsahom tuku a perfektne pripravené.Vložiť rotátor do rotačného zariadenia je veľmi jednoduché, umiestňujú sa do neho aj špíz na kurčatá a 3D grilovacia sieťka. Súčasne možno pripraviť do 10 kusov špízov, takže možno odborne pripraviť jedlo pre zhruba štyri osoby. Grilovací rotátor Klarstein je kompletne vyrobený z nerezovej ocele a je teda nielen veľmi odolný, ale tiež sa jednoducho čistí. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292 , Klarstein obsidian (4060656232701)

Klarstein VitAir,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292

Detail

Funkcionalitu rozširujúci rotátor špízov, vhodný pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).Ideálny na jedlá z mäsa, rýb a zeleniny. Vrátane 10 špízov.Rotátor špízov Klarstein povýši Vašu teplovzdušnú fritézu VitAir na novú úroveň prípravy jedál z mäsa, rýb a zeleniny. Podávajte Vaše obľúbené jedlá ako šašlik, kuracie alebo rozmanité vegetariánske špízy, zaručene so zníženým obsahom tuku a perfektne pripravené.Vložiť rotátor do rotačného zariadenia je veľmi jednoduché, umiestňujú sa do neho aj špíz na kurčatá a 3D grilovacia sieťka. Súčasne možno pripraviť do 10 kusov špízov, takže možno odborne pripraviť jedlo pre zhruba štyri osoby. Grilovací rotátor Klarstein je kompletne vyrobený z nerezovej ocele a je teda nielen veľmi odolný, ale tiež sa jednoducho čistí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir,otočný rotátor špízov pre 10012291+10012292 , Klarstein mundschenk (4260457488141)

Klarstein VitAir, klietka na steaky pre 10012291 + 10012292

Klarstein VitAir, klietka na steaky pre 10012291 + 10012292
Detail

Funkcionalitu rozširujúca klietka na steaky, vhodná pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).Ideálna na jedlá z mäsa a rýb.Klietka na steaky Klarstein povýši Vašu teplovzdušnú fritézu VitAir na novú úroveň prípravy jedál z mäsa a rýb.Vložiť klietku do rotačného zariadenia je veľmi jednoduché, umiestňujú sa do neho aj špíz na kurčatá a 3D grilovacia sieťka. Princíp je veľmi jednoduchý: Steak, prípadne ryba, sa zatvorí do klietky a konštantným otáčaním získa nielen rovnomerný kontakt s teplom, ale najmä rovnomerné opečenie. Keďže sa možno úplne zaobísť bez pridania tuku a oleja, majú týmto spôsobom vyrobené jedlá znížený obsah tuku, a teda sú aj zdravšie než tradičnými spôsobmi uvarené jedlá.Rotačná klietka Klarstein je kompletne vyrobená z nerezovej ocele a je teda nielen veľmi odolná, ale tiež sa jednoducho čistí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir, klietka na steaky pre 10012291 + 10012292 , Klarstein beerfest (4260414893476)

Klarstein VitAir klietka na steaky

Klarstein VitAir klietka na steaky
Detail

Funkcionalitu rozširujúca klietka na steaky, vhodná pre teplovzdušné fritézy Klarstein VitAir AirFryer (10012291 + 10012292).Ideálna na jedlá z mäsa a rýb.Klietka na steaky Klarstein povýši Vašu teplovzdušnú fritézu VitAir na novú úroveň prípravy jedál z mäsa a rýb.Vložiť klietku do rotačného zariadenia je veľmi jednoduché, umiestňujú sa do neho aj špíz na kurčatá a 3D grilovacia sieťka. Princíp je veľmi jednoduchý: Steak, prípadne ryba, sa zatvorí do klietky a konštantným otáčaním získa nielen rovnomerný kontakt s teplom, ale najmä rovnomerné opečenie. Keďže sa možno úplne zaobísť bez pridania tuku a oleja, majú týmto spôsobom vyrobené jedlá znížený obsah tuku, a teda sú aj zdravšie než tradičnými spôsobmi uvarené jedlá.Rotačná klietka Klarstein je kompletne vyrobená z nerezovej ocele a je teda nielen veľmi odolná, ale tiež sa jednoducho čistí. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir klietka na steaky , Klarstein scooby (4060656162343)

Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená

Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých, alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a pridávania oleja či iných tukov. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60-percentná úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu 50 až 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom grilovacom koši, kurča alebo šašlíky grilovať na ražni, pizzu piecť na okrúhlom plechu. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni. A v domácnostiach s menšou pracovnou a úložnou plochou je dokonca veľmi praktickým riešením, pretože dokáže nahradiť mnohé iné zariadenia. So svojou červenou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená , Klarstein miro (4060656109058)

Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená

Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých, alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a pridávania oleja či iných tukov. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60-percentná úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu 50 až 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom grilovacom koši, kurča alebo šašlíky grilovať na ražni, pizzu piecť na okrúhlom plechu. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni. A v domácnostiach s menšou pracovnou a úložnou plochou je dokonca veľmi praktickým riešením, pretože dokáže nahradiť mnohé iné zariadenia. So svojou červenou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir, 1400 W, 9 litrov, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červená , Klarstein solve (4060656233562)

KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400W, 9L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, ZELENO-BIELA, 10028288

KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400W, 9L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, ZELENO-BIELA, 10028288
Detail

TEPLOVZDUŠNÁ FRITÉZA. Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie.. Tento kuchynský majster spája všetky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400W, 9L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, ZELENO-BIELA, 10028288 , Klarstein poplife (4060656104190)

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie Vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a dodatočného pridávania oleja do chutných jedál. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zariadenia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60% úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť a chrumkavosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu od 50 do 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy pre najrozličnejšie druhy prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže Vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Všetky funkcie sú riadené pohodlne cez predný dotykový panel, pričom LCD displej stále podáva informácie o zvolenom programe, teplote a čase chodu. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom 3D grilovacom koši, kurča alebo šašlíky upevniť na ražni v zariadení horizontálne. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech, na grilovanie rošt pre prípravu steakov. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni, keďže kombinuje viaceré kuchynské zariadenia a robí ich zbytočnými. So svojou červeno-čiernou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti a určite spôsobí mnohé zvedavé otázky u Vašich hostí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna , Klarstein vinea (4260509683067)

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie Vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a dodatočného pridávania oleja do chutných jedál. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zariadenia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60% úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť a chrumkavosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu od 50 do 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy pre najrozličnejšie druhy prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže Vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Všetky funkcie sú riadené pohodlne cez predný dotykový panel, pričom LCD displej stále podáva informácie o zvolenom programe, teplote a čase chodu. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom 3D grilovacom koši, kurča alebo šašlíky upevniť na ražni v zariadení horizontálne. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech, na grilovanie rošt pre prípravu steakov. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni, keďže kombinuje viaceré kuchynské zariadenia a robí ich zbytočnými. So svojou sivo-čiernou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti a určite spôsobí mnohé zvedavé otázky u Vašich hostí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna , Klarstein skal (4260457489865)

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie Vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a dodatočného pridávania oleja do chutných jedál. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zariadenia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60% úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť a chrumkavosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu od 50 do 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy pre najrozličnejšie druhy prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže Vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Všetky funkcie sú riadené pohodlne cez predný dotykový panel, pričom LCD displej stále podáva informácie o zvolenom programe, teplote a čase chodu. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom 3D grilovacom koši, kurča alebo šašlíky upevniť na ražni v zariadení horizontálne. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech, na grilovanie rošt pre prípravu steakov. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni, keďže kombinuje viaceré kuchynské zariadenia a robí ich zbytočnými. So svojou červeno-čiernou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti a určite spôsobí mnohé zvedavé otázky u Vašich hostí. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, červeno-čierna , Klarstein guernsey (4055068013062)

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna

Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna
Detail

Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú fritovanie, grilovanie či pečenie. Tento kuchynský majster spája všetky tieto postupy do jedného multifunkčného zariadenia. Pomocou halogénového infračerveného výhrevného telesa Vám umožní rekordne rýchlu a k tomu zdravú prípravu mäsa, rýb a zeleniny. Či už varíte z čerstvých alebo mrazených surovín, jedno jedlo alebo kompletné menu, toto zariadenie Vám pomôže prichystať chutné menu bez prihrievania, rozmrazovania a dodatočného pridávania oleja do chutných jedál. Revolučná konštrukcia a vetracia technológia zariadenia zaručujú rovnomerné pôsobenie tepla a zachovanie uvoľňujúcich sa štiav. Výsledkom je takmer 60% úspora času, nevysušené jedlo a zachovaná šťavnatosť a chrumkavosť. Teplotu a dĺžku prípravy je možné nastavovať manuálne, pričom zariadenie umožňuje využívanie teploty v rozsahu od 50 do 230 °C a maximálne hodinovú dĺžku prípravy pre najrozličnejšie druhy prípravy. Okrem toho môžete využiť aj predprogramované programy určené na prípravu hranolčekov, grilovaného kurčaťa, koláčov, pizze, steakov a šašlíkov. S funkciou časovača je možné samostatné spustenie procesu prípravy v určenom čase, takže Vás po prebudení budú čakať čerstvé žemle alebo hotová večera po dlhom dni v práci. Všetky funkcie sú riadené pohodlne cez predný dotykový panel, pričom LCD displej stále podáva informácie o zvolenom programe, teplote a čase chodu. Súčasťou balenia je rôzne príslušenstvo na využívanie všetkých funkcií zariadenia Klarstein VitAir, vďaka ktorému budete môcť hranolčeky pripravovať v praktickom 3D grilovacom koši, kurča alebo šašlíky upevniť na ražni v zariadení horizontálne. Zapínateľné otáčanie umožňuje hranolčekom a špízovým jedlám optimálny grilovací kôš a otáčací špíz tiež umožňuje dosiahnutie optimálneho prepečenia surovín. Pre pizzu je tu samostatný plech, na grilovanie rošt pre prípravu steakov. Štýlová oblá konštrukcia zariadenia vyrobená z dvojstenného plastu je vybavená 310° panoramatickým priehľadným okienkom pre sledovanie procesu prípravy. Vďaka nepriľnavému povrchu je zminimalizovaná námaha pri čistení a možné je aj umývanie v umývačke riadu. Vďaka svojim kompaktným rozmerom si zariadenie Klarstein VitAir nájde svoje miesto v takmer každej kuchyni, keďže kombinuje viaceré kuchynské zariadenia a robí ich zbytočnými. So svojou sivo-čiernou konštrukciou je halogénová rúra od spoločnosti Klarstein okrem toho príjemným pútačom pozornosti a určite spôsobí mnohé zvedavé otázky u Vašich hostí. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Turbo, 1400 W, 9 l, teplovzdušná fritéza, grilovanie, pečenie, sivo-čierna , Klarstein guernsey (4055068013055)

Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov

Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov
Detail

Horúce, chrumkavé, lahodné. Teplovzdušná fritéza Klarstein VitAir Smart robí z pochutnávania radosť! Objavte novú chrumkavosť hranolčekov, kuracích krídel, steakov, krokiet a mnohých ďalších. Váš nový VitAir pripraví nielen ľahké jedlá, ale aj koláče, ryby a oveľa viac vďaka 20 voliteľným programom. A najlepšie je, že na vyprážanie, pečenie ani smaženie nepotrebujete žiadny tuk! Super rýchle, super chrumkavé. A aby ste mali istotu, že vaše pochúťky budú pripravené vtedy, keď ich chcete, teplovzdušná fritéza Klarstein VitAir Smart je plne ovládateľná pomocou aplikácie Klarstein - vrátane receptov a nápadov na horúce pochúťky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov , Klarstein beefalo, (4055068011105)

Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov

Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov
Detail

Horúce, chrumkavé, lahodné. Teplovzdušná fritéza Klarstein VitAir Smart robí z pochutnávania radosť! Objavte novú chrumkavosť hranolčekov, kuracích krídel, steakov, krokiet a mnohých ďalších. Váš nový VitAir pripraví nielen ľahké jedlá, ale aj koláče, ryby a oveľa viac vďaka 20 voliteľným programom. A najlepšie je, že na vyprážanie, pečenie ani smaženie nepotrebujete žiadny tuk! Super rýchle, super chrumkavé. A aby ste mali istotu, že vaše pochúťky budú pripravené vtedy, keď ich chcete, teplovzdušná fritéza Klarstein VitAir Smart je plne ovládateľná pomocou aplikácie Klarstein - vrátane receptov a nápadov na horúce pochúťky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein VitAir Smart teplovzdušná fritéza Ovládanie cez aplikáciu / 1400W / 7,75 l / 20 programov , Klarstein beefalo (4055068015608)

KLARSTEIN TK20-VITAIR FRYER-BL, CIERNA, 1400 W, 10021766

KLARSTEIN TK20-VITAIR FRYER-BL, CIERNA, 1400 W, 10021766
Detail

FRITÉZA. KLARSTEIN TK20-VITAIR FRYER-BL, ČIERNA, 1400 W. Klarstein VitAir Fryer je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym praktikám, ako je fritovanie, grilovanie či pečenie. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN TK20-VITAIR FRYER-BL, CIERNA, 1400 W, 10021766 , Klarstein beefalo (4055068015615)

Klarstein AeroVital Fry, set kebab, príslušenstvo, ušľachtilá oceľ, 8 špízov, strieborný

Klarstein AeroVital Fry, set kebab, príslušenstvo, ušľachtilá oceľ, 8 špízov, strieborný
Detail

Ešte viac pestrosti z teplovzdušnej fritézy: so setom na kebab Klarstein AeroVital Fry prichádzajú na stôl aj chrumkavé špeciality na špíze.Set na kebab pozostáva z ôsmich špízov z ušľachtilej ocele, ktoré sa mávnutím ruky premenia na šašlík či kebab po tom, ako na ne nastoknete kúsky mäsa či zeleniny. Set obsahuje všetko, čo k tomu potrebujete: otáčací špíz, dve úchytné platne a osem špízov. Tak sa z teplovzdušnej fritézy Klarstein AeroVital Fry stane ozajstná teplovzdušná rotiséria. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein AeroVital Fry, set kebab, príslušenstvo, ušľachtilá oceľ, 8 špízov, strieborný , Klarstein princesize (4260435911791)

Klarstein AeroVital Fry, set kebab, príslušenstvo, ušľachtilá oceľ, 8 špízov, strieborný

Klarstein AeroVital Fry, set kebab, príslušenstvo, ušľachtilá oceľ, 8 špízov, strieborný
Detail

Ešte viac pestrosti z teplovzdušnej fritézy: so setom na kebab Klarstein AeroVital Fry prichádzajú na stôl aj chrumkavé špeciality na špíze.Set na kebab pozostáva z ôsmich špízov z ušľachtilej ocele, ktoré sa mávnutím ruky premenia na šašlík či kebab po tom, ako na ne nastoknete kúsky mäsa či zeleniny. Set obsahuje všetko, čo k tomu potrebujete: otáčací špíz, dve úchytné platne a osem špízov. Tak sa z teplovzdušnej fritézy Klarstein AeroVital Fry stane ozajstná teplovzdušná rotiséria. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein AeroVital Fry, set kebab, príslušenstvo, ušľachtilá oceľ, 8 špízov, strieborný , Klarstein coolart (4060656455223)

KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400 W, 9 L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, SIVO-CIERNA,10028290

KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400 W, 9 L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, SIVO-CIERNA,10028290
Detail

FRITÉZA. KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400 W, 9 L, TEPLOVZDUŠNÁ FRITÉZA, GRILOVANIE, PEČENIE, SIVO-ČIERNA. Klarstein VitAir je futuristicky pôsobiaca teplovzdušná fritéza s inovatívnym prístupom ku klasickým kulinárskym technikám, ako sú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN VITAIR TURBO, 1400 W, 9 L, TEPLOVZDUSNA FRITEZA, GRILOVANIE, PECENIE, SIVO-CIERNA,10028290 , Klarstein coolart (4060656455230)

Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, čierny

Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, čierny
Detail

Chladič vzduchu Klarstein Rotator ochladí miestnosť a so svojím silným výkonom je mimoriadne účinný. Chladič vzduchu osviežuje vďaka procesu Cool Breeze s tromi rôznymi rýchlosťami. Zariadenie ochladzuje alebo zvlhčuje vzduch podľa vlastného výberu. Do nádrže zvlhčovača sa zmestí sedem litrov vody a vydrží teda počas primerane dlhej doby. Vymeniteľný chladiaci akumulátor poskytuje na želanie dodatočné príjemne osviežujúce teploty. Tri rôzne typy vetra s normálnym režimom, prirodzeným režimom a režimom spánku zaručujú vetranie miestnosti prispôsobené situácii. Odnímateľný filter chladiča vzduchu Rotator odstraňuje častice prachu a nečistôt predtým, ako vzduch vyčistí a ochladený ho odovzdá priestoru. Technológia TACT, Thunderstorm Air Cleaning Technology, sa postará o obzvlášť čistý vzduch: presne ako pri búrke sa uvoľňujú záporné ióny, aby sa odstránil zo vzduchu prach a zápach. Pre pokojný spánok počas teplých letných nocí je veľmi užitočná funkcia časovača. V časovom intervale ôsmich hodín sa chladič vzduchu spoľahlivo vypne. Ovládač s rozsiahlymi nastaveniami okrem toho umožňuje praktické ovládanie na diaľku. Výkonný, efektívny a dobre premyslený: chladič vzduchu Rotator od spoločnosti Klarstein je osviežujúcou odpoveďou na všetky horúce dni v roku. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, čierny , Klarstein coolart (4060656455254)

Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, biely

Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, biely
Detail

Chladič vzduchu Klarstein Rotator spoľahlivo zásobuje miestnosti chladnou sviežosťou a so svojím silným výkonom je mimoriadne účinný. Chladič vzduchu osviežuje vďaka procesu Cool Breeze s tromi rôznymi rýchlosťami vetra. Zariadenie ochladzuje alebo zvlhčuje vzduch podľa vlastného výberu, do nádrže sa zmestí sedem litrov vody a vydrží teda počas primerane dlhej doby. Vymeniteľný chladiaci akumulátor poskytuje na želanie dodatočné príjemne osviežujúce teploty. Tri rôzne typy vetra s normálnym režimom, prirodzeným režimom a režimom spánku zaručujú vetranie miestnosti prispôsobené situácii. Odnímateľný filter chladiča vzduchu Rotator odstraňuje častice prachu a nečistôt predtým, ako ochladený vzduch odovzdá priestoru. Technológia TACT, Thunderstorm Air Cleaning Technology, sa postará o obzvlášť čistý vzduch. Presne ako pri búrke sa uvoľňujú záporné ióny, aby sa odstránil zo vzduchu prach a zápach. Pre pokojný spánok počas teplých letných nocí je veľmi užitočná funkcia časovača. V časovom intervale ôsmich hodín sa chladič vzduchu spoľahlivo vypne. Diaľkový ovládač s rozsiahlymi nastaveniami okrem toho umožňuje praktické ovládanie na diaľku. Výkonný, efektívny a dobre premyslený. Chladič vzduchu Rotator od spoločnosti Klarstein je osviežujúcou odpoveďou na všetky horúce dni v roku. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, biely , Klarstein gatsby (4060656226038)

Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, čierny

Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, čierny
Detail

Chladič vzduchu Klarstein Rotator ochladí miestnosť a so svojím silným výkonom je mimoriadne účinný. Chladič vzduchu osviežuje vďaka procesu Cool Breeze s tromi rôznymi rýchlosťami. Zariadenie ochladzuje alebo zvlhčuje vzduch podľa vlastného výberu. Do nádrže zvlhčovača sa zmestí sedem litrov vody a vydrží teda počas primerane dlhej doby. Vymeniteľný chladiaci akumulátor poskytuje na želanie dodatočné príjemne osviežujúce teploty. Tri rôzne typy vetra s normálnym režimom, prirodzeným režimom a režimom spánku zaručujú vetranie miestnosti prispôsobené situácii. Odnímateľný filter chladiča vzduchu Rotator odstraňuje častice prachu a nečistôt predtým, ako vzduch vyčistí a ochladený ho odovzdá priestoru. Technológia TACT, Thunderstorm Air Cleaning Technology, sa postará o obzvlášť čistý vzduch: presne ako pri búrke sa uvoľňujú záporné ióny, aby sa odstránil zo vzduchu prach a zápach. Pre pokojný spánok počas teplých letných nocí je veľmi užitočná funkcia časovača. V časovom intervale ôsmich hodín sa chladič vzduchu spoľahlivo vypne. Ovládač s rozsiahlymi nastaveniami okrem toho umožňuje praktické ovládanie na diaľku. Výkonný, efektívny a dobre premyslený: chladič vzduchu Rotator od spoločnosti Klarstein je osviežujúcou odpoveďou na všetky horúce dni v roku. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, čierny , Klarstein grillpot (4260414897603)

Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, biely

Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, biely
Detail

Chladič vzduchu Klarstein Rotator spoľahlivo zásobuje miestnosti chladnou sviežosťou a so svojím silným výkonom je mimoriadne účinný. Chladič vzduchu osviežuje vďaka procesu Cool Breeze s tromi rôznymi rýchlosťami vetra. Zariadenie ochladzuje alebo zvlhčuje vzduch podľa vlastného výberu, do nádrže sa zmestí sedem litrov vody a vydrží teda počas primerane dlhej doby. Vymeniteľný chladiaci akumulátor poskytuje na želanie dodatočné príjemne osviežujúce teploty. Tri rôzne typy vetra s normálnym režimom, prirodzeným režimom a režimom spánku zaručujú vetranie miestnosti prispôsobené situácii. Odnímateľný filter chladiča vzduchu Rotator odstraňuje častice prachu a nečistôt predtým, ako ochladený vzduch odovzdá priestoru. Technológia TACT, Thunderstorm Air Cleaning Technology, sa postará o obzvlášť čistý vzduch. Presne ako pri búrke sa uvoľňujú záporné ióny, aby sa odstránil zo vzduchu prach a zápach. Pre pokojný spánok počas teplých letných nocí je veľmi užitočná funkcia časovača. V časovom intervale ôsmich hodín sa chladič vzduchu spoľahlivo vypne. Diaľkový ovládač s rozsiahlymi nastaveniami okrem toho umožňuje praktické ovládanie na diaľku. Výkonný, efektívny a dobre premyslený. Chladič vzduchu Rotator od spoločnosti Klarstein je osviežujúcou odpoveďou na všetky horúce dni v roku. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Rotator, ochladzovač vzduchu, 110 W, 8-hod. časovač, diaľkový ovládač, biely , Klarstein parforce (10033301)

KLARSTEIN ROTATOR, OCHLADZOVAC VZDUCHU, 110 W, 8-HOD. CASOVAC, DIALKOVY OVLADAC, CIERNY 10033542

KLARSTEIN ROTATOR, OCHLADZOVAC VZDUCHU, 110 W, 8-HOD. CASOVAC, DIALKOVY OVLADAC, CIERNY 10033542
Detail

CHLADIČ VZDUCHU . Chladič vzduchu Klarstein Rotator ochladí miestnosť a so svojím silným výkonom je mimoriadne účinný. . Chladič vzduchu osviežuje vďaka procesu Cool Breeze s tromi rôznymi rýchlosťami. Zariadenie ochladzuje alebo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN ROTATOR, OCHLADZOVAC VZDUCHU, 110 W, 8-HOD. CASOVAC, DIALKOVY OVLADAC, CIERNY 10033542 , Klarstein parforce (10033300)

KLARSTEIN ROTATOR, OCHLADZOVAC VZDUCHU, 110 W, 8-HOD. CASOVAC, DIALKOVY OVLADAC, BIELY 10033547

KLARSTEIN ROTATOR, OCHLADZOVAC VZDUCHU, 110 W, 8-HOD. CASOVAC, DIALKOVY OVLADAC, BIELY 10033547
Detail

OCHLADZOVAČ VZDUCHU . Chladič vzduchu Klarstein Rotator spoľahlivo zásobuje miestnosti chladnou sviežosťou a so svojím silným výkonom je mimoriadne účinný. . Chladič vzduchu osviežuje vďaka procesu Cool Breeze s tromi rôznymi (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN ROTATOR, OCHLADZOVAC VZDUCHU, 110 W, 8-HOD. CASOVAC, DIALKOVY OVLADAC, BIELY 10033547 , Klarstein whirlwind, biely (4260435916239)

Sada špízov CADAC SIGNATURE

Detail

Sada špízov CADAC SIGNATURE dĺžka 30 cm vyrobené z nerezu Grilovanie » Doplnky ku grilom » Sada špízov CADAC SIGNATURE (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Sada špízov CADAC SIGNATURE , Klarstein ivc-30 (4260322372209)

Súprava 4 grilovacích špízov Outdoorchef

Súprava 4 grilovacích špízov Outdoorchef
Detail

Grilovacia sezóna sa už nezadržateľne blíži. Pripravte sa na ňu spoločne so značkou Outdoorchef. Jednou z ich praktických vychytávok je aj táto súprava antikoro grilovacích špízov, ktorú je možné použiť so všetkými grilmi od značky Outdoorchef. Inovatívny sploštený tvar zaistí, že sa mäso či zelenina pri samotnom grilovaní ani následnej manipulácii nebude pretáčať. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 4 grilovacích špízov Outdoorchef , Klarstein ignito domino (4060656109072)

Magnet 3Pagen 100 bambusových špízov

Detail

Bambusové špízy na chuťovky, pečenie na panvici, grile a v rúre. Chuťovo neutrálne a ekologické, pretože ich možno úplne skompostovať. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen 100 bambusových špízov , Klarstein ignito domino (4060656156700)

Magnet 3Pagen 50 bambusových špízov

Detail

Bambusové špízy na chuťovky, pečenie na panvici, grile a v rúre. Chuťovo neutrálne a ekologické, pretože ich možno úplne skompostovať. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen 50 bambusových špízov , Klarstein illuminosa 5 (4060656445514)

Klarstein Garonne 6, naťahovač hodiniek, 3 otočné taniere, pre 6 hodiniek, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 6, naťahovač hodiniek, 3 otočné taniere, pre 6 hodiniek, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Tu sa všetko točí okolo dokonalej precíznej ručnej práce! Naťahovač hodiniek Klarstein Garonne rozhýbe vaše automatické hodinky, keď ich práve nemáte na ruke. Garonne presviedča predovšetkým svojim elegantným bambusovým telom, ktoré sa štýlovo hodí do každého priestoru a zároveň vaše hodinky štýlovo prezentuje. Tri rýchlosti otáčania a štyri možnosti rotácie sa postarajú presne o ten správny pohyb pre tvoje hodinky. Vďaka tichému motoru môžeš naťahovač Klarstein Garonne pokojne vystaviť aj v noci. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Garonne 6, naťahovač hodiniek, 3 otočné taniere, pre 6 hodiniek, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus , Klarstein cool vibe (4060656154362)

Klarstein Garonne 6, naťahovač hodiniek, 3 otočné taniere, pre 6 hodiniek, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 6, naťahovač hodiniek, 3 otočné taniere, pre 6 hodiniek, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Tu sa všetko točí okolo dokonalej precíznej ručnej práce! Naťahovač hodiniek Klarstein Garonne rozhýbe vaše automatické hodinky, keď ich práve nemáte na ruke. Garonne presviedča predovšetkým svojim elegantným bambusovým telom, ktoré sa štýlovo hodí do každého priestoru a zároveň vaše hodinky štýlovo prezentuje. Tri rýchlosti otáčania a štyri možnosti rotácie sa postarajú presne o ten správny pohyb pre tvoje hodinky. Vďaka tichému motoru môžeš naťahovač Klarstein Garonne pokojne vystaviť aj v noci. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Garonne 6, naťahovač hodiniek, 3 otočné taniere, pre 6 hodiniek, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus , Klarstein delicatessa slim (4060656107696)

Súprava na grilovanie špízov Cattara BBQ

Súprava na grilovanie špízov Cattara BBQ
Detail

Pripravte sa na poriadnu letnú grilovačku so značkou Cattara. Táto súprava na grilovanie špízov BBQ sa skladá zo 6 špízových ihiel z nehrdzavejúcej ocele s dĺžkou 34 cm a rámu, ktorý výrazne uľahčí otáčanie, a tým aj celú prípravu. Ihly sa dajú položiť pri príprave na rám vo výške 3 cm alebo do otvorov na špízy vo výške 2 cm. Rám má rozmery 35 x 25 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava na grilovanie špízov Cattara BBQ , Klarstein brauheld 45 (4060656108426)

Oceľová ihla na grilovanie špízov Remundi Achilles

Oceľová ihla na grilovanie špízov Remundi Achilles
Detail

Tiež už sa nemôžete dočkať, keď sa konečne zídete s rodinou a priateľmi pri poriadnej grilovačke? Vybavte sa na túto príležitosť kvalitným náčiním Remundi, ktoré vaše kulinárske schopnosti pozdvihne na vyššiu úroveň. Hrdým príkladom je aj táto oceľová ihla na grilovanie špízov. Vďaka praktickému očku ju navyše môžete zavesiť a mať ju tak neustále poruke. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Oceľová ihla na grilovanie špízov Remundi Achilles

Klarstein EasyCook, sklokeramická varná doska, 6100 W, otočný regulátor, čierna

Detail

Pripravte si v okamihu teplé pochúťky so zariadením Klarstein EasyCook na kompaktnej a výkonnej sklokeramickej varnej doske.Vďaka 4 varným plochám, zóny na opekanie a celkovému výkonu 6100 W môže sklokeramická varná doska Klarstein EasyCook veľmi jednoducho priviesť obsah hrncov a panvíc do varu. 2 varné plochy s výkonom 1200 W, varná plocha s výkonom 1000 W a tiež varná plocha s výkonom až do 1000 W sú ideálne pre rovné hrnce z kovu, skla alebo keramiky. Ovládanie je mimoriadne jednoduché vďaka 4 hladko pohyblivým a plynulo nastaviteľným otočným regulátorom, ktoré sú zodpovedné za presné nastavenie potrebného prísunu tepla. 4 ľahko rozlíšiteľné kontrolky ihneď signalizujú rozohriatie varných plôch alebo prítomnosť zvyškového tepla, čím zabezpečujú bezpečnosť počas prípravy. Vďaka kompaktným rozmerom 58 x 51 cm je zariadenie bez rámu EasyCook perfektné na zabudovanie do rozličných kuchýň. Jednoduchý dizajn s čiernym tónovaným sklom tiež dokonale zapadne do akéhokoľvek prostredia.Mnohotvárna posila do každej kuchyne: vstavaná sklokeramická varná doska Klarstein EasyCook je výkonná, štýlová a ľahko ovládateľná. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein EasyCook, sklokeramická varná doska, 6100 W, otočný regulátor, čierna

Klarstein EasyCook, sklokeramická varná doska, 6100 W, otočný regulátor, čierna

Klarstein EasyCook, sklokeramická varná doska, 6100 W, otočný regulátor, čierna
Detail

Pripravte si v okamihu teplé pochúťky so zariadením Klarstein EasyCook na kompaktnej a výkonnej sklokeramickej varnej doske.Vďaka 4 varným plochám, zóny na opekanie a celkovému výkonu 6100 W môže sklokeramická varná doska Klarstein EasyCook veľmi jednoducho priviesť obsah hrncov a panvíc do varu. 2 varné plochy s výkonom 1200 W, varná plocha s výkonom 1000 W a tiež varná plocha s výkonom až do 1000 W sú ideálne pre rovné hrnce z kovu, skla alebo keramiky. Ovládanie je mimoriadne jednoduché vďaka 4 hladko pohyblivým a plynulo nastaviteľným otočným regulátorom, ktoré sú zodpovedné za presné nastavenie potrebného prísunu tepla. 4 ľahko rozlíšiteľné kontrolky ihneď signalizujú rozohriatie varných plôch alebo prítomnosť zvyškového tepla, čím zabezpečujú bezpečnosť počas prípravy. Vďaka kompaktným rozmerom 58 x 51 cm je zariadenie bez rámu EasyCook perfektné na zabudovanie do rozličných kuchýň. Jednoduchý dizajn s čiernym tónovaným sklom tiež dokonale zapadne do akéhokoľvek prostredia.Mnohotvárna posila do každej kuchyne: vstavaná sklokeramická varná doska Klarstein EasyCook je výkonná, štýlová a ľahko ovládateľná. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein EasyCook, sklokeramická varná doska, 6100 W, otočný regulátor, čierna

Grilovacie náradie G21 sada na grilovanie špízov a kebabu

Grilovacie náradie G21 sada na grilovanie špízov a kebabu
Detail

Grilovacie náradie G21 sada na grilovanie špízov a kebabu z kategórie Záhrada | Grily a krby | Príslušenstvo kúpite na Kokiskashop.sk za 16.99 €. Milujete šťavnaté špízy alebo kebab? Chcete si svoje obľúbené pochúťky dopriať pripravené na grile, tak ako sú najlepšie? So sadou na grilovanie špízov a kebabu G21 si ľahko vyrobíte obľúbené tortily s kebabom alebo šťavnaté špízy z mäsa a zeleniny pri každej letnej grilovačke. Prevedenie v profesionálnej kvalite Sada je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele, ktorá Vám vydrží naveky. Materiál je odolný voči vysokým teplotám aj priamemu žiaru, preto ho môžete použiť na akýkoľvek gril, či už plynový, alebo na drevené uhlie. Ako na to? Naložte si mäso, zeleninu alebo čokoľvek, čo chcete na grilovacích ihlách pripraviť. Potom jednotlivé kusy surovín napichnite postupne na grilovacie ihly, pokiaľ nie sú plné. Stojan umiestnite na rošt grilu a vložte doň naplnené ihly. Postupne ihly na stojane otáčajte, aby sa všetko grilovalo rovnomerne zo všetkých strán. Po ugrilovaní ihly zložte z grilu a môžete ihneď servírovať. Dobrú chuť! Špecifikácia: materiál: nerezová oceľ počet ihiel: 6 ks dĺžka ihly: 43 cm hmotnosť: 1 kg Rozmery balenia: rozmer: 44 x 14 x 4 cm hmotnosť balenia: 1,1 kg (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Grilovacie náradie G21 sada na grilovanie špízov a kebabu

Klarstein Kochheld, dvojitá indukčná varná doska, 2900 W, otočné regulátory, sklo, čierna

Detail

Dvojitá indukčná varná doska Klarstein Kochheld je skutočne výkonná. So svojimi dvomi varnými plochami prináša do tvojej kuchyne výkon 2900 W a presvedčí svojím jednoduchým čiernym dizajnom a otočnými regulátormi každej plochy na varenie.Vstavaný sporák prináša dve samostatné varné plochy, ktoré majú k dispozícii 9 úrovní výkonu a pohodlne sa dajú ovládať dvomi otočnými regulátormi. Indukčná varná doska si vďaka svojim štíhlym rozmerom nájde miesto aj v tej najmenšej kuchyni alebo kuchynskej linke. Zadná varná zóna s priemerom 16 cm má solídny výkon 1200 W. Predná zóna s priemerom 21 cm je trochu výkonnejšia a pracuje s 1700 W. Celkový vzhľad dvojitej indukčnej varnej dosky dotvára čierne sklo a bezrámový dizajn.Pokroková indukčná technológia je mimoriadne príjemná, najmä v malom priestore. Postará sa o to, že plocha mimo hrnca zostane po celú dobu varenia príjemne chladná. Varná doska Kochheld od spoločnosti Klarstein má okrem toho funkciu automatického vypnutia, ktorá varnú dosku vypne po 120 minútach. 3-pólový, 120 cm dlhý pripojovací kábel sa postará o potrebnú silu dvojitej indukčnej varnej dosky.Výkonná, so sofistikovanou technológiou a vkusným dizajnom: dvojitá indukčná varná doska Klarstein Kochheld ti umožní stať sa hrdinom pri sporáku vo svojej kuchyni.Inštaláciu, prosím, nechajte vykonať odborným personálom. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Kochheld, dvojitá indukčná varná doska, 2900 W, otočné regulátory, sklo, čierna

Klarstein Kochheld, dvojitá indukčná varná doska, 2900 W, otočné regulátory, sklo, čierna

Detail

Dvojitá indukčná varná doska Klarstein Kochheld je skutočne výkonná. So svojimi dvomi varnými plochami prináša do tvojej kuchyne výkon 2900 W a presvedčí svojím jednoduchým čiernym dizajnom a otočnými regulátormi každej plochy na varenie.Vstavaný sporák prináša dve samostatné varné plochy, ktoré majú k dispozícii 9 úrovní výkonu a pohodlne sa dajú ovládať dvomi otočnými regulátormi. Indukčná varná doska si vďaka svojim štíhlym rozmerom nájde miesto aj v tej najmenšej kuchyni alebo kuchynskej linke. Zadná varná zóna s priemerom 16 cm má solídny výkon 1200 W. Predná zóna s priemerom 21 cm je trochu výkonnejšia a pracuje s 1700 W. Celkový vzhľad dvojitej indukčnej varnej dosky dotvára čierne sklo a bezrámový dizajn.Pokroková indukčná technológia je mimoriadne príjemná, najmä v malom priestore. Postará sa o to, že plocha mimo hrnca zostane po celú dobu varenia príjemne chladná. Varná doska Kochheld od spoločnosti Klarstein má okrem toho funkciu automatického vypnutia, ktorá varnú dosku vypne po 120 minútach. 3-pólový, 120 cm dlhý pripojovací kábel sa postará o potrebnú silu dvojitej indukčnej varnej dosky.Výkonná, so sofistikovanou technológiou a vkusným dizajnom: dvojitá indukčná varná doska Klarstein Kochheld ti umožní stať sa hrdinom pri sporáku vo svojej kuchyni.Inštaláciu, prosím, nechajte vykonať odborným personálom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Kochheld, dvojitá indukčná varná doska, 2900 W, otočné regulátory, sklo, čierna

Klarstein Kochheld, 4-zónová indukčná varná doska, 6000 W, otočné regulátory, sklo, čierna

Detail

Vstavaná indukčná varná doska Klarstein Kochheld je skutočne výkonná. So svojimi štyrmi varnými plochami prináša do tvojej kuchyne výkon 6000 W a presvedčí svojím jednoduchým čiernym dizajnom a otočnými regulátormi každej plochy na varenie.Vstavaný sporák prináša štyri samostatné varné plochy, ktoré majú k dispozícii 9 úrovní výkonu a pohodlne sa dajú ovládať otočnými regulátormi. Vďaka veľkosti s rozmerom 59 x 52 cm (Š x H) majú hrnce, panvice a pod. dostatok miesta. Varné zóny vzadu vľavo a vpredu vpravo majú priemer 16 cm a každá pracuje s výkonom 1200 W. Varné zóny vpredu vľavo a vzadu vpravo sú ohrievané na priemer 18 cm s 1800 W. Indukčná varná doska je sebestačná a dá sa zabudovať nezávisle od rúry na pečenie. Celkový vzhľad 4-zónovej indukčnej varnej dosky dotvára čierne sklo a bezrámový dizajn.Mimoriadne príjemná je pokroková indukčná technológia. Postará sa o to, že plocha mimo hrnca zostane po celú dobu varenia príjemne chladná. Varná doska Kochheld od spoločnosti Klarstein má okrem toho funkciu automatického vypnutia, ktorá varnú dosku vypne po 120 minútach. 5-pólový, 120 cm dlhý pripojovací kábel sa postará o potrebnú silu vstavanej indukčnej varnej dosky.Výkonná, so sofistikovanou technológiou a vkusným dizajnom: 4-zónová indukčná varná doska Klarstein Kochheld ti umožní stať sa hrdinom pri sporáku vo svojej kuchyni.Inštaláciu, prosím, nechajte vykonať odborným personálom. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Kochheld, 4-zónová indukčná varná doska, 6000 W, otočné regulátory, sklo, čierna

Klarstein Kochheld, 4-zónová indukčná varná doska, 6000 W, otočné regulátory, sklo, čierna

Detail

Vstavaná indukčná varná doska Klarstein Kochheld je skutočne výkonná. So svojimi štyrmi varnými plochami prináša do tvojej kuchyne výkon 6000 W a presvedčí svojím jednoduchým čiernym dizajnom a otočnými regulátormi každej plochy na varenie.Vstavaný sporák prináša štyri samostatné varné plochy, ktoré majú k dispozícii 9 úrovní výkonu a pohodlne sa dajú ovládať otočnými regulátormi. Vďaka veľkosti s rozmerom 59 x 52 cm (Š x H) majú hrnce, panvice a pod. dostatok miesta. Varné zóny vzadu vľavo a vpredu vpravo majú priemer 16 cm a každá pracuje s výkonom 1200 W. Varné zóny vpredu vľavo a vzadu vpravo sú ohrievané na priemer 18 cm s 1800 W. Indukčná varná doska je sebestačná a dá sa zabudovať nezávisle od rúry na pečenie. Celkový vzhľad 4-zónovej indukčnej varnej dosky dotvára čierne sklo a bezrámový dizajn.Mimoriadne príjemná je pokroková indukčná technológia. Postará sa o to, že plocha mimo hrnca zostane po celú dobu varenia príjemne chladná. Varná doska Kochheld od spoločnosti Klarstein má okrem toho funkciu automatického vypnutia, ktorá varnú dosku vypne po 120 minútach. 5-pólový, 120 cm dlhý pripojovací kábel sa postará o potrebnú silu vstavanej indukčnej varnej dosky.Výkonná, so sofistikovanou technológiou a vkusným dizajnom: 4-zónová indukčná varná doska Klarstein Kochheld ti umožní stať sa hrdinom pri sporáku vo svojej kuchyni.Inštaláciu, prosím, nechajte vykonať odborným personálom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Kochheld, 4-zónová indukčná varná doska, 6000 W, otočné regulátory, sklo, čierna

Saenger aquantic rotator rig m / l-veľkosť háčika 10/0

Saenger aquantic rotator rig m / l-veľkosť háčika 10/0
Detail

Saenger Aquantic Rotator Rig M / L-Veľkosť Háčika 10/0 (parys.sk)

Podobné produkty ako Saenger aquantic rotator rig m / l-veľkosť háčika 10/0

Klarstein Sauenland Pro, gril na prasiatko, otočný špíz, 13 W, 4 kolesá, ušľachtilá oceľ

Detail

Zariadenie Sauenland Pro od spoločnosti Klarstein je gril, vďaka ktorému sa plnia sny dedinských znalcov. Pevná konštrukcia z ušľachtilej ocele podľa konceptu CrystalSteel Concept určuje vonkajší vzhľad grilu. Vďaka štyrom kolesám s dvom integrovaným brzdám sa gril na prasiatko aj napriek hmotnosti a vysokej stabilite veľmi ľahko prepravuje, napríklad z garáže do záhrady alebo z miestnosti na náradie na terasu. Najväčšou zaujímavosťou grilu je určite dobre dimenzovaný grilovací špíz z ušľachtilej ocele. Možno na ňom opekať delikátne pečienky, kurča alebo iné grilované jedlá. Špíz z ušľachtilej ocele je poháňaný dodávaným motorom. Vďaka konštantnej rotácii zabezpečuje rovnomerný proces varenia a dokonalý pôžitok zo šťavnatého mäsa. Do grilovacej vaničky sa zmestí dostatok uhlia na dlhodobé poskytovanie potrebného tepla. Vďaka štyrom grilovacím roštom je k dispozícii aj veľkorysá grilovacia plocha, vďaka čomu je gril ideálnym partnerom pre tradičné BBQ podujatia. Či už ide o rodinné oslavy, párty, alebo firemné výročia, s grilom na prasiatko Sauenland Pro od spoločnosti Klarstein sa podaria sedliacke pečené prasatá a ďalšie špeciality naozaj vo veľkom štýle! Upozornenie: gril na prasiatka je dodávaný ako montážna sada. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Sauenland Pro, gril na prasiatko, otočný špíz, 13 W, 4 kolesá, ušľachtilá oceľ

Klarstein Sauenland Pro XL, gril prasiatka, otočný špíz, 15 W, 4 kolieska, ušľachtilá oceľ

Klarstein Sauenland Pro XL, gril prasiatka, otočný špíz, 15 W, 4 kolieska, ušľachtilá oceľ
Detail

Gril na prasiatka Sauenland Pro XL od spoločnosti Klarstein zaujme vďaka uzavretému priestoru na varenie svojimi šťavnatými pochúťkami a mimoriadne jemným mäsom.S otočným grilom, grilovacím roštom a pevnými nohami z ušľachtilej ocele je gril na prasiatka Klarstein Sauenland Pro XL nielen veľmi kvalitný, ale tiež sa ľahko čistí vďaka hladkým povrchom. Vďaka dobrej tepelnej izolácii umožňuje uzatvárateľný priestor na varenie dlhý čas varenia pri nízkych teplotách, a preto sa hodí na prípravu jemných a šťavnatých prasiatok, pečených kurčiat a pečienok, ale tiež špecialít pomalého varenia ako „pulled pork“. Vďaka štyrom kolieskam s dvomi integrovanými brzdami sa gril na drevené uhlie aj napriek hmotnosti a vysokej stabilite veľmi ľahko prepravuje, napríklad z garáže do záhrady alebo z miestnosti na náradie na terasu.Špíz grilu na prasiatka z ušľachtilej ocele je poháňaný dodávaným motorom: vďaka konštantnej rotácii zabezpečuje rovnomerný proces varenia a dokonalý pôžitok zo šťavnatého mäsa. Do grilovacej vaničky sa zmestí dostatok uhlia na dlhodobé poskytovanie potrebného tepla. S teplomerom integrovaným vo varnom priestore a okienkom sa dá neustále sledovať teplota a dianie v grile. Vďaka štyrom grilovacím roštom je okrem toho k dispozícii aj veľká grilovacia plocha, čo robí z grilu ideálneho partnera na tradičné BBQ podujatia. Nový dizajn nôh tiež poskytuje grilu ešte lepšie postavenie v rozličných terénoch.Či už ide o rodinné oslavy, párty, alebo firemné výročia: s rotačným grilom Sauenland Pro XL od spoločnosti Klarstein sa podaria rustikálne pečené prasatá, chutné pečené kurčatá a špeciality ako „pulled pork“ naozaj vo veľkom štýle!Upozornenie: gril na prasiatka je dodávaný ako montážna sada. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Sauenland Pro XL, gril prasiatka, otočný špíz, 15 W, 4 kolieska, ušľachtilá oceľ

Klarstein Sauenland Pro XL, gril prasiatka, otočný špíz, 15 W, 4 kolieska, ušľachtilá oceľ

Klarstein Sauenland Pro XL, gril prasiatka, otočný špíz, 15 W, 4 kolieska, ušľachtilá oceľ
Detail

Gril na prasiatka Sauenland Pro XL od spoločnosti Klarstein zaujme vďaka uzavretému priestoru na varenie svojimi šťavnatými pochúťkami a mimoriadne jemným mäsom.S otočným grilom, grilovacím roštom a pevnými nohami z ušľachtilej ocele je gril na prasiatka Klarstein Sauenland Pro XL nielen veľmi kvalitný, ale tiež sa ľahko čistí vďaka hladkým povrchom. Vďaka dobrej tepelnej izolácii umožňuje uzatvárateľný priestor na varenie dlhý čas varenia pri nízkych teplotách, a preto sa hodí na prípravu jemných a šťavnatých prasiatok, pečených kurčiat a pečienok, ale tiež špecialít pomalého varenia ako „pulled pork“. Vďaka štyrom kolieskam s dvomi integrovanými brzdami sa gril na drevené uhlie aj napriek hmotnosti a vysokej stabilite veľmi ľahko prepravuje, napríklad z garáže do záhrady alebo z miestnosti na náradie na terasu.Špíz grilu na prasiatka z ušľachtilej ocele je poháňaný dodávaným motorom: vďaka konštantnej rotácii zabezpečuje rovnomerný proces varenia a dokonalý pôžitok zo šťavnatého mäsa. Do grilovacej vaničky sa zmestí dostatok uhlia na dlhodobé poskytovanie potrebného tepla. S teplomerom integrovaným vo varnom priestore a okienkom sa dá neustále sledovať teplota a dianie v grile. Vďaka štyrom grilovacím roštom je okrem toho k dispozícii aj veľká grilovacia plocha, čo robí z grilu ideálneho partnera na tradičné BBQ podujatia. Nový dizajn nôh tiež poskytuje grilu ešte lepšie postavenie v rozličných terénoch.Či už ide o rodinné oslavy, párty, alebo firemné výročia: s rotačným grilom Sauenland Pro XL od spoločnosti Klarstein sa podaria rustikálne pečené prasatá, chutné pečené kurčatá a špeciality ako „pulled pork“ naozaj vo veľkom štýle!Upozornenie: gril na prasiatka je dodávaný ako montážna sada. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Sauenland Pro XL, gril prasiatka, otočný špíz, 15 W, 4 kolieska, ušľachtilá oceľ

Klarstein Sauenland Pro, gril na prasiatko, otočný špíz, 13 W, 4 kolesá, ušľachtilá oceľ

Detail

Zariadenie Sauenland Pro od spoločnosti Klarstein je gril, vďaka ktorému sa plnia sny dedinských znalcov. Pevná konštrukcia z ušľachtilej ocele podľa konceptu CrystalSteel Concept určuje vonkajší vzhľad grilu. Vďaka štyrom kolesám s dvom integrovaným brzdám sa gril na prasiatko aj napriek hmotnosti a vysokej stabilite veľmi ľahko prepravuje, napríklad z garáže do záhrady alebo z miestnosti na náradie na terasu. Najväčšou zaujímavosťou grilu je určite dobre dimenzovaný grilovací špíz z ušľachtilej ocele. Možno na ňom opekať delikátne pečienky, kurča alebo iné grilované jedlá. Špíz z ušľachtilej ocele je poháňaný dodávaným motorom. Vďaka konštantnej rotácii zabezpečuje rovnomerný proces varenia a dokonalý pôžitok zo šťavnatého mäsa. Do grilovacej vaničky sa zmestí dostatok uhlia na dlhodobé poskytovanie potrebného tepla. Vďaka štyrom grilovacím roštom je k dispozícii aj veľkorysá grilovacia plocha, vďaka čomu je gril ideálnym partnerom pre tradičné BBQ podujatia. Či už ide o rodinné oslavy, párty, alebo firemné výročia, s grilom na prasiatko Sauenland Pro od spoločnosti Klarstein sa podaria sedliacke pečené prasatá a ďalšie špeciality naozaj vo veľkom štýle! Upozornenie: gril na prasiatka je dodávaný ako montážna sada. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Sauenland Pro, gril na prasiatko, otočný špíz, 13 W, 4 kolesá, ušľachtilá oceľ

Klarstein Garonne 4, naťahovač hodiniek, 2 otočné taniere, 4 hodinky, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 4, naťahovač hodiniek, 2 otočné taniere, 4 hodinky, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Tu sa všetko točí okolo dokonalej precíznej ručnej práce! Naťahovač hodiniek Klarstein Garonne rozhýbe vaše automatické hodinky, keď ich práve nemáte na ruke. Garonne presviedča predovšetkým svojim elegantným bambusovým telom, ktoré sa štýlovo hodí do každého priestoru a zároveň vaše hodinky štýlovo prezentuje. Tri rýchlosti otáčania a štyri možnosti rotácie sa postarajú presne o ten správny pohyb pre tvoje hodinky. Vďaka tichému motoru môžeš naťahovač Klarstein Garonne pokojne vystaviť aj v noci. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Garonne 4, naťahovač hodiniek, 2 otočné taniere, 4 hodinky, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 2, naťahovač hodiniek, 1 otočný tanier, 2 hodinky, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 2, naťahovač hodiniek, 1 otočný tanier, 2 hodinky, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Tu sa všetko točí okolo dokonalej precíznej ručnej práce! Naťahovač hodiniek Klarstein Garonne rozhýbe vaše automatické hodinky, keď ich práve nemáte na ruke. Garonne presviedča predovšetkým svojim elegantným bambusovým telom, ktoré sa štýlovo hodí do každého priestoru a zároveň vaše hodinky štýlovo prezentuje. Tri rýchlosti otáčania a štyri možnosti rotácie sa postarajú presne o ten správny pohyb pre tvoje hodinky. Vďaka tichému motoru môžeš naťahovač Klarstein Garonne pokojne vystaviť aj v noci. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Garonne 2, naťahovač hodiniek, 1 otočný tanier, 2 hodinky, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein AeroVital Cube Chef, otočný špíz a zdvihák na špíz do teplovzdušnej fritézy, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein AeroVital Cube Chef, otočný špíz a zdvihák na špíz do teplovzdušnej fritézy, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Pomocou otočného špízu Klarstein si môžeš úplne jednoducho pripraviť v teplovzdušnej fritéze AeroVital Cube Chef lahodné malé pečené kurča. Rotátor sa dá jednoducho vložiť do rotačného držiaka a vybrať z neho pomocou zdviháka otočného špízu, čím chrániš svoje ruky pred silným teplom. Rotačný špíz je vyrobený kompletne celý z nehrdzavejúcej ocele, a preto je nielen mimoriadne odolný, ale sa tiež ľahko čistí. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein AeroVital Cube Chef, otočný špíz a zdvihák na špíz do teplovzdušnej fritézy, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Sauenland Survivor, gril na prasiatka, otočný špíz, 12 W, 70 kg max., ušľachtilá oceľ

Klarstein Sauenland Survivor, gril na prasiatka, otočný špíz, 12 W, 70 kg max., ušľachtilá oceľ
Detail

Perfektný spoločník pre mimoriadne autentický zážitok z grilovania: lahodné špeciality vo vonkajšom prostredí s ľahko prenosným grilom na prasiatka Klarstein Sauenland Survivor.S odolným a dobre umývateľným otočným špízom z ušľachtilej ocele možno pripraviť dokonalé šťavnaté prasiatka, chutné kurčatá a lahodné pečené mäso. Vďaka výškovo nastaviteľnému zariadeniu s 5 úrovňami je možné kedykoľvek presne určiť výšku grilovaného jedla, a teda presne ovplyvniť požadovaný výsledok varenia. Špíz grilu na prasiatka z ušľachtilej ocele je poháňaný dodávaným motorom s výkonom 12 W: vďaka konštantnej rotácii zabezpečuje rovnomerný proces prípravu a dokonalý pôžitok zo šťavnatého mäsa. Stabilné 3-dielne nohy z ušľachtilej ocele v novom dizajne pre ešte lepšie postavenie sa spoľahlivo postarajú o bezpečnosť a stabilitu. Okrem toho je možné ľubovoľne zvoliť zdroj tepla pod grilovaným jedlom. Každý sa sám rozhodne, či sa grilované mäso bude dokonale točiť na otočnom špíze nad grilovacou misou naplnenou dreveným uhlím alebo na otvorenom ohni v záhrade. Vďaka jednoducho skladovateľným komponentom a nízkej hmotnosti sa zariadenie Sauenland Survivor ľahko prepravuje a v okamihu môže byť umiestnené na požadované miesto. Tým je zaručená maximálna flexibilita pre rôzne grilovacie príležitosti.Výkonný, kvalitný a jednoducho sa prenáša: gril na prasiatka Sauenland Survivor od spoločnosti Klarstein presvedčí mimoriadne autentickým zážitkom z grilovania a zaručuje maximálnu flexibilitu.Upozornenie: gril na prasiatka je dodávaný ako montážna sada. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Sauenland Survivor, gril na prasiatka, otočný špíz, 12 W, 70 kg max., ušľachtilá oceľ

Klarstein AeroVital Cube Chef, otočný špíz a zdvihák na špíz do teplovzdušnej fritézy, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein AeroVital Cube Chef, otočný špíz a zdvihák na špíz do teplovzdušnej fritézy, nehrdzavejúca oceľ
Detail

Pomocou otočného špízu Klarstein si môžeš úplne jednoducho pripraviť v teplovzdušnej fritéze AeroVital Cube Chef lahodné malé pečené kurča. Rotátor sa dá jednoducho vložiť do rotačného držiaka a vybrať z neho pomocou zdviháka otočného špízu, čím chrániš svoje ruky pred silným teplom. Rotačný špíz je vyrobený kompletne celý z nehrdzavejúcej ocele, a preto je nielen mimoriadne odolný, ale sa tiež ľahko čistí. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein AeroVital Cube Chef, otočný špíz a zdvihák na špíz do teplovzdušnej fritézy, nehrdzavejúca oceľ

Klarstein Sauenland Survivor, gril na prasiatka, otočný špíz, 12 W, 70 kg max., ušľachtilá oceľ

Klarstein Sauenland Survivor, gril na prasiatka, otočný špíz, 12 W, 70 kg max., ušľachtilá oceľ
Detail

Perfektný spoločník pre mimoriadne autentický zážitok z grilovania: lahodné špeciality vo vonkajšom prostredí s ľahko prenosným grilom na prasiatka Klarstein Sauenland Survivor.S odolným a dobre umývateľným otočným špízom z ušľachtilej ocele možno pripraviť dokonalé šťavnaté prasiatka, chutné kurčatá a lahodné pečené mäso. Vďaka výškovo nastaviteľnému zariadeniu s 5 úrovňami je možné kedykoľvek presne určiť výšku grilovaného jedla, a teda presne ovplyvniť požadovaný výsledok varenia. Špíz grilu na prasiatka z ušľachtilej ocele je poháňaný dodávaným motorom s výkonom 12 W: vďaka konštantnej rotácii zabezpečuje rovnomerný proces prípravu a dokonalý pôžitok zo šťavnatého mäsa. Stabilné 3-dielne nohy z ušľachtilej ocele v novom dizajne pre ešte lepšie postavenie sa spoľahlivo postarajú o bezpečnosť a stabilitu. Okrem toho je možné ľubovoľne zvoliť zdroj tepla pod grilovaným jedlom. Každý sa sám rozhodne, či sa grilované mäso bude dokonale točiť na otočnom špíze nad grilovacou misou naplnenou dreveným uhlím alebo na otvorenom ohni v záhrade. Vďaka jednoducho skladovateľným komponentom a nízkej hmotnosti sa zariadenie Sauenland Survivor ľahko prepravuje a v okamihu môže byť umiestnené na požadované miesto. Tým je zaručená maximálna flexibilita pre rôzne grilovacie príležitosti.Výkonný, kvalitný a jednoducho sa prenáša: gril na prasiatka Sauenland Survivor od spoločnosti Klarstein presvedčí mimoriadne autentickým zážitkom z grilovania a zaručuje maximálnu flexibilitu.Upozornenie: gril na prasiatka je dodávaný ako montážna sada. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Sauenland Survivor, gril na prasiatka, otočný špíz, 12 W, 70 kg max., ušľachtilá oceľ

Klarstein Garonne 2, naťahovač hodiniek, 1 otočný tanier, 2 hodinky, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus

Klarstein Garonne 2, naťahovač hodiniek, 1 otočný tanier, 2 hodinky, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus
Detail

Tu sa všetko točí okolo dokonalej precíznej ručnej práce! Naťahovač hodiniek Klarstein Garonne rozhýbe vaše automatické hodinky, keď ich práve nemáte na ruke. Garonne presviedča predovšetkým svojim elegantným bambusovým telom, ktoré sa štýlovo hodí do každého priestoru a zároveň vaše hodinky štýlovo prezentuje. Tri rýchlosti otáčania a štyri možnosti rotácie sa postarajú presne o ten správny pohyb pre tvoje hodinky. Vďaka tichému motoru môžeš naťahovač Klarstein Garonne pokojne vystaviť aj v noci. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Garonne 2, naťahovač hodiniek, 1 otočný tanier, 2 hodinky, 3 rýchlosti, 4 režimy, bambus
KLARSTEIN Obsidian (4060656232701), Klarstein Mundschenk (4260457488141), Klarstein Beerfest (4260414893476), KLARSTEIN Scooby (4060656162343), KLARSTEIN Miro (4060656109058), KLARSTEIN Solve (4060656233562), KLARSTEIN PopLife (4060656104190), KLARSTEIN Vinea (4260509683067), Klarstein Skal (4260457489865), Klarstein Guernsey (4055068013062), Klarstein Guernsey (4055068013055), Klarstein Beefalo, (4055068011105), Klarstein Beefalo (4055068015608), Klarstein Beefalo (4055068015615), Klarstein Princesize (4260435911791), KLARSTEIN CoolArt (4060656455223), KLARSTEIN CoolArt (4060656455230), KLARSTEIN CoolArt (4060656455254), Klarstein Gatsby (4060656226038), Klarstein Grillpot (4260414897603), Klarstein Parforce (10033301), Klarstein Parforce (10033300), Klarstein Whirlwind, biely (4260435916239), Klarstein IVC-30 (4260322372209), KLARSTEIN Ignito Domino (4060656109072), KLARSTEIN Ignito Domino (4060656156700), KLARSTEIN Illuminosa 5 (4060656445514), KLARSTEIN Cool Vibe (4060656154362), KLARSTEIN Delicatessa Slim (4060656107696), Klarstein Brauheld 45 (4060656108426)