Kondela vitrína, dub sonoma/biela, oslo 75382

Produkt Kondela vitrína, dub sonoma/biela, oslo 75382 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kondela vitrína, dub sonoma/biela, oslo 75382 upraviť a produkt hľadať znova.

KONDELA Vitrína, dub sonoma/biela, OSLO 75382

KONDELA Vitrína, dub sonoma/biela, OSLO 75382
Detail

Vitrína 75382. Materiál: DTD laminovaná. Prevedenie: dub sonoma/biela. Rozmery (ŠxHxV): 50,1x39,1x170,6 cm. Jednodverová. Regálový otvorený úložný priestor. 2 šuplíky. Hrúbka materiálu: 1,6 cm. Výška nôh: 15 cm. Dodávané v demonte (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KONDELA Vitrína, dub sonoma/biela, OSLO 75382 , Vitrína biela 336080

Sconto Vitrína KEVEN 54 dub sonoma/biela

Detail

**Vitrína KEVEN 54** v modernom, minimalistickom spracovaní v sebe kombinuje klasickú **bielu s dekorom duba sonoma**. Táto farebná kombinácia vašej domácnosti vdýchne svieži čistý nádych s dotykom prírody. Telo vitríny je vybavené **2 otočnými dverami** s presklenými prednými plochami, ktoré umožňujú mať uložené predmety neustále na očiach. Celkom **6 sklenených vložených políc** ponúka dostatok úložného priestoru. **2 hlboké zásuvky** umožňujú mať po ruke drobnosti, ktoré sa ľahko strácajú. Na ľahkú manipuláciu slúžia praktické **kovové rúčky**. Celú konštrukciu podopierajú nohy z masívneho dreva, ktoré jej dodávajú potrebnú stabilitu a zároveň utvárajú vzdušnejší dojem. Ak túžite po interiéri v jednotnom dizajne môžete si dokúpiť aj ďalšie nábytkové kusy zo série KEVEN. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Vitrína KEVEN 54 dub sonoma/biela , Shumee 4 ks biela a dub sonoma, 3079822

Sconto Vitrína KEVEN 53 dub sonoma/biela

Detail

**Vitrína KEVEN 53** vyhotovená v modernom, minimalistickom dizajne v sebe kombinuje klasickú **bielu s dekorom duba sonoma**. Toto farebné spracovanie vnesie do vášho domova svieži čistý nádych s dotykom prírody. Konštrukcia je vybavená **2 otočnými dverami** z ktorých jedny majú presklenú prednú plochu. Celkom **3 vložené police** poskytujú dostatok miesta ako na vystavenie zberateľských predmetov, tak aj uloženie všetkého, čo chcete ukryť pred zvedavými pohľadmi návštev. Vitrína ďalej ponúka **2 praktické zásuvky**, ktoré pomôžu udržať prehľad o často strácajúcich sa drobnostiach. Na ľahkú dennú manipuláciu slúžia **kovové rúčky**. Celú konštrukciu podopiera **podnož z masívneho dreva** dodávajúca potrebnú stabilitu. Vitrína je vyrobená z ľahko udržiavateľného materiálu s **ABS hranami**, ktoré zvyšujú jej odolnosť. Pre zladenú domácnosť sa môžete pozrieť na ďalšie nábytkové kusy zo série KEVEN. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Vitrína KEVEN 53 dub sonoma/biela , Shumee biela a dub sonoma, 30,5 × 30 × 90 cm (803354)

KONDELA Vitrína, dub sonoma/biela, OSLO 75461

KONDELA Vitrína, dub sonoma/biela, OSLO 75461
Detail

Materiál: DTD laminovaná. Farba: biela/dub sonoma. Rozmery komody (ŠxHxV): 50,2x39,1x200,1 cm. Hrúbka materiálu: 1,6 cm. Dodávané v demonte (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KONDELA Vitrína, dub sonoma/biela, OSLO 75461 , Shumee biela a dub sonoma, 37 × 35 × 37 cm (805513)

Sconto Vitrína RIVA dub sonoma

Sconto Vitrína RIVA dub sonoma
Detail

Univerzálny vzhľad a svetlé tóny dekora duba vitríny RIVA dokážu zútulniť každý interiér ladený v modernom duchu. Bude nielen príjemným doplnkom, ale aj praktickým pomocníkom na uschovanie pre vás potrebných vecí. Tento úložný priestor je usporiadaný do dvoch stĺpcov, z ktorých jeden má vytvorené sklenené okienko s poličkou vybavenou LED osvetlením. Základným materiálom vitríny RIVA je kvalitný laminovaný drevený materiál sľubujúci ľahkú údržbu povrchu. Pre zaistenie lepšej stability je súčasťou balenia tiež sada ALU -L- držiakov (130 mm). (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Vitrína RIVA dub sonoma , Shumee nástenná, dub sonoma, biela 37 × 37 × 142,5 cm (805494)

Sconto Vitrína LUCY LI 6 dub sonoma truffel/biela vysoký lesk

Sconto Vitrína LUCY LI 6 dub sonoma truffel/biela vysoký lesk
Detail

Elegantná a moderná vitrína LUCY sa vyznačuje svojim minimalistickým dizajnom. Štýl vitríny je výrazne podporený kontrastnou farebnou kombináciou tmavohnedej a bielej, celá je navyše ladená do dekora duba sonoma. Obsahuje dvoje dvierka, z toho jedny presklené a ich manipuláciu zaisťujú vyfrézované rúčky. Možnosť dokúpenia LED podsvietenia na vložené police. Predná plocha je vyrobená z kvalitného MDF materiálu, korpus komody zase z laminovaného dreveného materiálu. Povrch komody sa vám bude ľahko udržiavať. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Vitrína LUCY LI 6 dub sonoma truffel/biela vysoký lesk , Kúpeľňová skrinka biela dub sonoma 60 × 33 × 58 cm drevotrieska

Sconto Vitrína LUCY LI 5 dub sonoma truffel/biela vysoký lesk

Sconto Vitrína LUCY LI 5 dub sonoma truffel/biela vysoký lesk
Detail

Elegantná a moderná vitrína LUCY sa vyznačuje minimalistickým dizajnom. Štýl vitríny je výrazne podporený kontrastnou farebnou kombináciou tmavohnedej a bielej, celá je navyše ladená do dekora duba sonoma. Obsahuje štyri dvierka, z toho jedny presklené a ich manipuláciu zaisťujú vyfrézované rúčky. Možnosť dokúpenia LED podsvietenia na vložené police. Predná plocha je vyrobená z kvalitného MDF materiálu, korpus komody zase z laminovaného dreveného materiálu. Povrch komody sa vám bude ľahko udržiavať. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Vitrína LUCY LI 5 dub sonoma truffel/biela vysoký lesk , Shumee nástenná biela, dub sonoma, 120 × 23,5 × 90 cm (808274)

Sconto Vitrína ERNIE RM07 dub sonoma

Detail

Vitrína ERNIE RM07 vďaka svojmu nadčasovému štýlu zapadne do každej obývacej izby. Vyrobená je **z laminovaného dreveného materiálu**, pre ktorý je typická ľahká udržiavateľnosť a dlhá životnosť. Dostatočný úložný priestor zaisťuje okrem presklenej časti aj spodná skrinka. Budete tak mať plno miesta na vystavenie dekorácií či uschovaniu všetkého potrebného. Bezrúčkové vyhotovenie pridáva na čistom vzhľade. Podporte štýl domácnosti s vitrínou ERNIE RM07. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Vitrína ERNIE RM07 dub sonoma , Shumee nástenná biela, dub sonoma, 135 × 23,5 × 90 cm (808283)

Sconto Nástenná vitrína EVŽEN dub sonoma

Detail

Nástenná vitrína EVŽEN zaujme na prvý pohľad svojim nadčasovým dizajnom. Vďaka štyrom policam, ktoré sa nachádzajú za dvoma posuvnými dvierkami dosiahnete vysnívaný poriadok. Dvierka sú navyše vyrobené z bezpečnostného skla. Korpus vitríny je vyrobený z kvalitného MDF materiálu, tým sa stáva aj ľahko udržiavateľná. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Nástenná vitrína EVŽEN dub sonoma , Aps chladiaca vitrína 1 poschodie, biela 09100

Sconto Vitrína KASEY 53A dub sonoma

Detail

Vitrína KASEY 53A s ľahkým nádychom boho štýlu perfektne zvýrazní výraz obývacej izby. Vyrobená je **z laminovaných drevotrieskových dosiek**, ktoré sa vyznačujú ľahkou udržiavateľnosťou aj dlhou životnosťou. Ladená je do dekora duba sonoma s decentnou kresbou dreva. Maximálnu stabilitu zaisťuje štvorica kónických nôh **z masívneho dreva**. Kombinovaný úložný priestor ponúka dve zásuvky a vložené police, ktoré sú kryté dvierkami z MDF s **imitáciou dekoratívneho rafiového výpletu**. Vdýchnite domácnosti punc prírody s vitrínou KASEY 53A. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Vitrína KASEY 53A dub sonoma , Shumee biela a dub sonoma 60 × 35 × 180 cm drevotrieska, 803430

Sconto Vitrína ERNIE RM07 II dub sonoma

Detail

Vitrína ERNIE RM07 II vďaka svojmu nadčasovému štýlu zapadne do každej obývacej izby. Vyrobená je **z laminovaného dreveného materiálu**, pre ktorý je typická ľahká udržiavateľnosť a dlhá životnosť. Dostatočný úložný priestor zaisťuje okrem presklenej časti aj spodná skrinka. Budete tak mať plno miesta na vystavenie dekorácií či uschovaniu všetkého potrebného. Bezrúčkové vyhotovenie pridáva na čistom vzhľade. Podporte štýl domácnosti s vitrínou ERNIE RM07 II. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Vitrína ERNIE RM07 II dub sonoma , Shumee nástenná dub sonoma a biela, 37 × 37 × 72 cm (805476)

Sconto Korpus vitríny BORDO dub sonoma/čokoládová

Sconto Korpus vitríny BORDO dub sonoma/čokoládová
Detail

Samotný korpus (telo) vitríny BORDO v čokoládovej farbe s dekorom duba sonoma. Možno kombinovať so zodpovedajúcimi dverami BORDO s presklenou časťou, ktoré sú k dispozícii v dvoch farebných vyhotoveniach - v bielej farbe s vysokým leskom (nájdete pod artiklovým číslom 414069413) alebo v čokoládovej farbe s dekorom duba sonoma (nájdete pod artiklovým číslom 414069414). Možno si vybrať podľa vlastného vkusu. Jednoduchá a rýchla montáž. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Korpus vitríny BORDO dub sonoma/čokoládová , Abril dub sonoma 60 (8591957799205)

Sconto Korpus vitríny BORDO dub sonoma/čokoládová

Sconto Korpus vitríny BORDO dub sonoma/čokoládová
Detail

Samotný korpus (telo) skrine BORDO v čokoládovej farbe s dekorom duba sonoma. Možno nakombinovať so samostatnými dverami BORDO so sklenenou stredovou časťou, ktoré sú k dispozícii v dvoch farebných vyhotoveniach - v bielej farbe s vysokým leskom (nájdete pod artiklovým číslom 414069403) alebo v čokoládovej farbe s dekorom duba sonoma (nájdete pod artiklovým číslom 414069404). Možno si vybrať podľa vlastného vkusu. Jednoduchá a rýchla montáž. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Korpus vitríny BORDO dub sonoma/čokoládová , Rohová skrinka dub sonoma 809038

Tempo Kondela Botník 3K, biela/dub sonoma, TOPTY TYP 10

Tempo Kondela Botník 3K, biela/dub sonoma, TOPTY TYP 10
Detail

Klasický botník 3K Topty 10 v bielom prevedení s vrchnou doskou v prevedení dub sonoma nájde svoje miesto v každej predsieni alebo chodbe. Pomôže vám udržať prehľad a poriadok, vaše topánky a ostatné drobnosti nájdu svoje miesto.Materiál: DTD, laminované, hrúbka materiálu - korpus 16 mm, hrúbka materiálu - vrchná doska 32 mm. Dodávané v demonte. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tempo Kondela Botník 3K, biela/dub sonoma, TOPTY TYP 10 , Arlet dub sonoma 80 (8591957729547)

KONDELA Vitrína, biela/dub sonoma, OSLO 75462

KONDELA Vitrína, biela/dub sonoma, OSLO 75462
Detail

Materiál: DTD laminovaná. Farba: biela/dub sonoma. Rozmery komody (ŠxHxV): 98,7x39,1x200,1 cm. Hrúbka materiálu: 1,6 cm. Dodávané v demonte (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KONDELA Vitrína, biela/dub sonoma, OSLO 75462 , Rohová skrinka dub sonoma 809029

Sconto Príslušenstvo pre vitrínu BORDO dvere, dub sonoma/čokoládová

Sconto Príslušenstvo pre vitrínu BORDO dvere, dub sonoma/čokoládová
Detail

Dodatočné samostatné dvere BORDO v čokoládovej farbe s dekorom duba sonoma a s presklenou časťou. Možno kombinovať so zodpovedajúcim korpusom BORDO (nájdete pod artiklovým číslom 414069415) a vytvoriť si tak vitrínu vo farebnom vyhotovení podľa vlastného vkusu. Vrátane rúčok pre ľahšie otváranie. Jednoduchá a rýchla montáž. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Príslušenstvo pre vitrínu BORDO dvere, dub sonoma/čokoládová , Fatima dub sonoma sada (8591957800604)

Komoda GARBO 3 Tempo Kondela Dub sonoma

Komoda GARBO 3 Tempo Kondela Dub sonoma
Detail

Komoda GARBO 3 je vyrobená z kvalitnej laminovanej drevotriesky v dvoch farebných variantoch: biela a dub sonoma.Skladá sa z troch šuplíkov. Je praktická a funkčná, preto je už len na vás, kde ju umiestnite, do obývacej či detskej izby, spálne, prípadne do šatníka.Farba:bieladub sonoma Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná.Materiál:DTD laminovanáRozmery komody:Šírka: 74,1 cmHĺbka: 36 cmVýška: 69,9 cmRozmery šuplíka:Šírka: 71 cmVýška: 22 cmDodává sa v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Komoda GARBO 3 Tempo Kondela Dub sonoma , Alexia dub sonoma 120 (8591957729561)

Sconto Komoda MAXINE dub sonoma/biela

Detail

Moderná komoda MAXINE zaujme na prvý pohľad svojou jednoduchosťou a funkčnosťou. Ponúka dostatok miesta na rôzne predmety, knižky a všetko čo potrebujete. Či už ju umiestnite do predsiene, spálne alebo obývacej izby, máte istotu, že všetko potrebné budete mať vždy po ruke. Vrchný pult poskytuje plochu, na ktorú je možné umiestniť napríklad dekorácie. Úložný priestor vo forme zásuviek a skriniek dopĺňa horná otvorená polica. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda MAXINE dub sonoma/biela , Botník armel dub sonoma (8591957683498)

Sconto Komoda SAGA dub sonoma/biela

Sconto Komoda SAGA dub sonoma/biela
Detail

Poznáte to, veľa vecí a málo priestoru, kam ich uložiť. Zakúpením komody SAGA získa vaša domácnosť krytý úložný priestor s policami a zásuvkou, kde umiestnite všetko, čo nemá byť na očiach. Praktické, vyfrézované rúčky oceníte nielen v prípade, že sa rozhodnete ju umiestniť do detskej izby. Na hornej doske sa budú vynímať vaše dekorácie, či kvety, ktoré celú miestnosť príjemne oživia a zútulnia. Pretože aj praktické veci môžu vyzerať krásne. Komoda SAGA je všestranná. Zvládne byť zaujímavým solitérom alebo v kombinácii s ďalšími komodami vytvorí interiér v jednotnom dizajne. Pre lepšiu stabilitu odporúčame komodu pripevniť ku stene. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda SAGA dub sonoma/biela , Aps chladiaca bufetová vitrína dve poschodia, biela 09200

Sconto Komoda SAGA dub sonoma/biela

Sconto Komoda SAGA dub sonoma/biela
Detail

Poradí si s neporiadkom a dopraje vašim veciam dôstojné miesto na uloženie. Vďaka zásuvkovej komode SAGA budete mať prehľad o tom, čo kde máte a vyhnete sa tak zúfalému večnému hľadaniu. Môže nahradiť skriňu v študentskej izbe, komoda doplnená o zrkadlo zase nahradí v dámskej spálni toaletku. Množstvo zásuviek a priehradok privítajú vo svojich pracovniach aj páni. Praktické, vyfrézované rúčky oceníte nielen v prípade, že sa ju rozhodnete umiestniť do detskej izby. Pre lepšiu stabilitu odporúčame komodu pripevniť ku stene. Komoda je osadená príchytkou na upevnenie ku stene. Komoda SAGA je nenáročná na údržbu a ľahko čistiteľná. Vďaka univerzálnemu farebnému vyhotoveniu zapadne takmer do každého interiéru. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda SAGA dub sonoma/biela , Shumee 2 ks biela a dub sonoma, 30,5 × 30 × 60 cm (803336)

Sconto Komoda SKIVE dub sonoma/biela

Sconto Komoda SKIVE dub sonoma/biela
Detail

Viacúčelová komoda SKIVE sa vyznačuje svojim čistým moderným dizajnom a variabilným úložným priestorom. Jej prakticky rozložený úložný priestor vám zaistí, že do nej uložíte všetko potrebné. Môžete ju tak umiestniť do spálne, obývacej izby, ale v prípade potreby aj do predsiene alebo do iných miestností. Komoda celkom obsahuje dvoje dvierka a štyri zásuvky, ich manipuláciu vám uľahčia rúčky vo farbe kovu. Laminovaný drevený materiál sa jednoducho udržuje. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda SKIVE dub sonoma/biela , Shumee hniezdové konferenčné stolíky 3 ks biela a dub sonoma drevotrieska, 808536

Sconto Komoda JAYLA 1 dub sonoma/biela

Detail

Moderná komoda JAYLA 1 je praktickým doplnkom do každej spálne, obývacej izby či predsiene. Svojím jednoduchým štýlom zapadne do každej domácnosti. Zásuvka a dvierka chránia vnútorný priestor a pohodlne ich otvoríte pomocou šikovných rúčok. Konštrukcia z kvalitného laminovaného materiálu umožňuje ľahkú údržbu. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda JAYLA 1 dub sonoma/biela , Predsieňová stena karl v dekore dub sonoma, biela, š. 90 cm (5907758726938)

Sconto Komoda JAYLA 2 dub sonoma/biela

Detail

Moderná komoda JAYLA 2 je praktickým doplnkom do každej spálne, obývacej izby či predsiene. Svojím jednoduchým štýlom zapadne do každej domácnosti. Zásuvky a dvierka chránia vnútorný priestor a pohodlne ich otvoríte pomocou šikovných rúčok. Konštrukcia z kvalitného laminovaného materiálu umožňuje ľahkú údržbu. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda JAYLA 2 dub sonoma/biela , Shumee 2 ks biela a dub sonoma, 37 × 35 × 37 cm (805514)

Sconto Skladací stôl BRACKED dub sonoma/biela

Detail

Stôl BRACKED je možné využiť ako písací alebo jedálenský stôl a vďaka svojim rozmerom je vhodný aj do menších bytov. Moderný nadčasový vzhľad stola skvele doplní každý interiér. Vyrobený je **z dobre udržiavateľného lamina**. Ladený je do dekora duba sonoma v kontrastnej súhre s matnou bielou. Výklopná doska poskytne **dostatok miesta** na prácu na notebooku. V prípade, že práve nepotrebujete pracovať, **dosku jednoducho sklopíte** a priestor v miestnosti sa tak hneď zväčší. Stôl navyše **disponuje 2 otvorenými priehradkami**, do ktorých môžete uložiť rôzne kuchynské či kancelárske potreby. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Skladací stôl BRACKED dub sonoma/biela , Podstavec veľkosť 5 dub sonoma (p5so)

Sconto Komoda JAYLA 3 dub sonoma/biela

Detail

Moderná komoda JAYLA 3 je praktickým doplnkom do každej spálne, obývacej izby či predsiene. Svojím jednoduchým štýlom zapadne do každej domácnosti. Zásuvky a dvierka chránia vnútorný priestor a pohodlne ich otvorte pomocou šikovných rúčok. Konštrukcia z kvalitného laminovaného materiálu umožňuje ľahkú údržbu. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda JAYLA 3 dub sonoma/biela , Podstavec veľkosť 20 dub sonoma (p20so)

Sconto Konferenčný stolík TURIA dub sonoma/biela

Detail

Konferenčný stolík TURIA poskytuje dostatok odkladacieho priestoru na hornej doske. Pod hornou doskou sa nachádza otvorená polička, kam si môžete pohodlne odložiť rozčítanú knihu, časopis, hračky alebo napríklad doskové hry. Budete mať všetko po ruke, ale nie stále na očiach a obývacia izba tak bude pôsobiť čisto a upratane. Stolík je vyrobený z laminovanej drevotrieskovej dosky a vďaka tomuto materiálu je nenáročný na údržbu, takže ani starostlivosť oň vám nezaberie veľa času. Konferenčný stolík je bezpochyby užitočným pomocníkom v domácnosti, ktorý pristane vašej obývačke. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Konferenčný stolík TURIA dub sonoma/biela , Podstavec veľkosť 15 dub sonoma (p15so)

Sconto Jedálenský stôl GROCJON dub sonoma/biela

Detail

**Jedálenský stôl GROCJON** vyniká svojim jednoduchým nadčasovým dizajnom, ktorý hravo zapadne takmer do akejkoľvek kuchyne či jedálne. Môže sa pochváliť pevnou a stabilnou konštrukciou ktorej doska je vyrobená z dreveného laminovaného materiálu a štvornohá podnož z MDF dosiek. Tieto materiály vás potešia svojou **nenáročnosťou na údržbu**. Komfort stolovania je umocnený **rozkladacou funkciou**, kedy môžete v okamihu štvorcový stôl upraviť na obdĺžnikový **so šírkou 160 cm**. Vďaka tomuto stolu vás už neprekvapia žiadni nečakaní hostia, pretože po jeho rozložení pohodlne **usadíte až 6 osôb**. Elegantný jedálenský stôl GROCJON, ktorý je skvelou voľbou **aj do menších interiérov**, si môžete vybrať hneď z niekoľkých farebných vyhotovení. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenský stôl GROCJON dub sonoma/biela , Podstavec veľkosť 10 dub sonoma (p10so)

Sconto Komoda KEVEN 2 dub sonoma/biela

Detail

Komoda KEVEN 2 perfektne doladí každú obývaciu izbu či spálňu. Vyrobená je **z laminovaného dreveného materiálu** s ABS hranami, pre ktorý je typická ľahká udržiavateľnosť aj dlhá životnosť. Maximálnu stabilitu zaisťuje podnož **z masívneho dreva**. Kontrastné farebné vyhotovenie, v ktorom sa stretáva biela s dekorom duba sonoma, navyše domácnosti vdýchne iskru aj dojem prírody. Na uloženie všetkého potrebného využijete šesť zásuviek, ich manipuláciu uľahčujú **kovové rúčky**. S ďalšími prvkami programu KEVEN vybavíte interiér v jednotnom štýle. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda KEVEN 2 dub sonoma/biela , Nočný stolík naka dub sonoma (5907758721742)

Sconto Komoda KEVEN 56 dub sonoma/biela

Detail

**Komoda KEVEN 56** v modernom, minimalistickom vyhotovení perfektne doladí vašu obývaciu izbu či spálňu a zároveň obohatí miestnosť o ďalší úložný priestor. Kontrastné farebné vyhotovenie, v ktorom sa stretáva klasická **biela s dekorom duba sonoma** domácnosti vdýchne svieži čistý nádych s dotykom prírody. Na uloženie všetkého potrebného slúžia **2 priestranné vložené police za 3 otočnými dverami a 1 praktická zásuvka**. Každodennú manipuláciu uľahčujú **kovové rúčky**. Maximálnu stabilitu celej konštrukcie zaisťuje **podnož z masívneho dreva**. Komoda je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu s ABS hranami, pre ktorý je typická **ľahká udržiavateľnosť**. Spolu s ďalšími prvkami programu KEVEN vybavíte interiér v jednotnom štýle. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda KEVEN 56 dub sonoma/biela , Shumee 3 ks dub sonoma, 3078972

Sconto Komoda KEVEN 1 dub sonoma/biela

Detail

Komoda KEVEN 1 perfektne doladí každú obývaciu izbu či spálňu. Vyrobená je **z laminovaného dreveného materiálu** s ABS hranami, pre ktorý je typická ľahká udržiavateľnosť aj dlhá životnosť. Maximálnu stabilitu zaisťuje podnož **z masívneho dreva**. Kontrastné farebné vyhotovenie, v ktorom sa stretáva biela s dekorom duba sonoma, navyše domácnosti vdýchne iskru aj dojem prírody. Na uloženie všetkého potrebného využijete tri zásuvky, ich manipuláciu uľahčujú **kovové rúčky**. S ďalšími prvkami programu KEVEN vybavíte interiér v jednotnom štýle. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda KEVEN 1 dub sonoma/biela , Shumee 4 ks dub sonoma, 3078957

Sconto Komoda VIEW 3 dub sonoma/biela

Detail

Táto moderná komoda VIEW 3 nájde svoje miesto v akejkoľvek časti vašej domácnosti a vďaka svojmu zaujímavému vyhotoveniu ju možno využiť ako v kuchyni tak v jedálni. Disponuje otváracími dvierkami a 4 výsuvnými zásuvkami, a tiež ľahko udržiavateľným materiálom. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda VIEW 3 dub sonoma/biela

Sconto Komoda CANCAN 2 dub sonoma/biela

Detail

Masívny rám s dreveným dekorom tvorí z komody CANCAN 2 zaujímavý úložný priestor. Moderný vzhľad komode dodáva kombinácia jednoduchých línií, dekora dreva a kovových rúčok. Úložný priestor tvoria celkom tri zásuvky a dve police zakryté dvierkami. Na hornej ploche so šírkou 117 cm sa budú vynímať rôzne dekorácie. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda CANCAN 2 dub sonoma/biela

Sconto Obývacia stena BRANDY dub sonoma/biela

Detail

**Nástenná obývacia stena BRANDY** vďaka svojmu minimalistickému a **modernému dizajnu bez rúčok a nôh** dodá vášmu domovu čistý vzhľad. Biele **predné plochy** sú vyhotovené v povrchovej úprave **vysokého lesku**. Prvok v **dekore duba sonoma** príjemne dotvára celý vzhľad steny. Najlepšie zapadne predovšetkým do jednoducho a moderne ladených obývacích izieb. **Priestranná TV komoda** je priečinkami prakticky rozdelená na tri časti, a uzatvárajú ju jedny široké výklopné dvere. Z ľavej strany na ňu nadväzuje **otvorený, zaujímavo riešený regál** s mnohými oddelenými výklenkami na knihy, rastliny a ďalšie dekorácie. Vedľa sa nachádza **úzka vysoká skrinka s tromi vloženými policami** a jednými otočnými dverami. Nad priestorom na TV sa rozprestierajú **dve široké nástenné skrinky**, kedy každá je rozdelená na dve polovice a má jedny výklopné dvere. Spoločne všetky prvky utvárajú **veľké množstvo úložného priestoru**, ktorý sa spoľahlivo postará o TV príslušenstvo a vaše ďalšie nevyhnutnosti. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Obývacia stena BRANDY dub sonoma/biela

Sconto Jedálenský stôl SHELBY dub sonoma/biela

Detail

Jedálenský stôl SHELBY ľahko zapadne do každej modernej kuchyne či jedálne. Vyrobený je **z drevovláknitého materiálu MDF**, ktorý sa vyznačuje ľahkou udržiavateľnosťou aj dlhou životnosťou. Štýl zaisťuje centrálny dekoratívny pruh hlavnej dosky, ktorý stolu dodáva kontrastný rozmer. Maximálnu stabilitu majú na starosť štyri robustné nohy – tie disponujú plastovými klzákmi, ktoré eliminujú riziko poškodenia podlahy. Jedálenský stôl SHELBY sa stane nepostrádateľným doplnkom domácnosti. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenský stôl SHELBY dub sonoma/biela

Sconto Komoda BERNO 4 dub sonoma/biela

Detail

Komoda BERNO 4 je kus nábytku, ktorý vám poskytne odkladací aj krytý úložný priestor, a ešte k tomu bude ozdobou izby. Úložný priestor je členený vďaka dvierkam a zásuvkám, kde všetko potrebné budete mať vždy po ruke. Decentné rúčky zvýrazňujú moderný štýl komody. Vrchná doska zase dáva k dispozícii priestor na odkladanie, či už dekorácií alebo menších nevyhnutností. Laminovaný drevený materiál sa vyznačuje jednoduchou údržbou. ABS hrany navyše zvyšujú odolnosť a celkovú životnosť komody. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda BERNO 4 dub sonoma/biela

Sconto Komoda BERNO 2 dub sonoma/biela

Detail

Komoda BERNO 2 je kus nábytku, ktorý vám poskytne odkladací aj krytý úložný priestor, a ešte k tomu bude ozdobou izby. Úložný priestor je členený vďaka dvierkam a zásuvke, kde všetko potrebné budete mať vždy po ruke. Decentné rúčky zvýrazňujú moderný štýl komody. Vrchná doska zase dáva k dispozícii priestor na odkladanie, či už dekorácií alebo menších nevyhnutností. Laminovaný drevený materiál sa vyznačuje jednoduchou údržbou. ABS hrany navyše zvyšujú odolnosť a celkovú životnosť komody. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda BERNO 2 dub sonoma/biela

Sconto Písací stôl SELAS dub sonoma/biela

Detail

Jednoduchý písací stôl SELAS v nadčasovom dizajne, ktorý poslúži vo vašej domácej kancelárii. Disponuje skrinkou s tromi zásuvkami, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. Decentné rúčky vám uľahčia ich manipuláciu. Do otvorenej priehradky zase môžete schovať všetko, čo chcete mať vždy po ruke. Stôl môžete montovať do ľavého alebo pravého vyhotovenia. Povrch stola sa vyznačuje jednoduchou údržbou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Písací stôl SELAS dub sonoma/biela

Sconto Komoda BRAVO 866 dub sonoma/biela

Detail

Praktická a elegantná komoda BRAVO 866 v dekore duba sa bude vynímať takmer v každom interiéri. Vďaka svojmu vyhotoveniu vám ponúkne bohatý úložný priestor pre vašu domácnosť. Celkovú manipuláciu uľahčujú decentné rúčky. Laminovaný drevený materiál sa vyznačuje jednoduchou údržbou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda BRAVO 866 dub sonoma/biela

Sconto Konferenčný stolík TOREY dub sonoma/biela

Detail

Moderný konferenčný stolík TOREY skvele zapadne do každej obývacej izby. Vyrobený je **z laminovaného dreveného materiálu**, pre ktorý je typická jednoduchá udržiavateľnosť aj dlhá životnosť. Hlavná doska je doplnená o dodatočný úložný priestor v podobe spodnej police, dvoch zásuviek a bočného otvoreného priestoru, ktorý je policou delený do dvoch sekcií. Nadčasová farebná kombinácia stolíka TOREY podporí štýl vášho interiéru. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Konferenčný stolík TOREY dub sonoma/biela

Sconto Komoda LUNEA dub sonoma/biela matná

Detail

Komoda LUNEA je kus nábytku, ktorý vám poskytne krytý úložný priestor a ešte k tomu bude ozdobou izby. Či už ju umiestnite do predsiene, spálne či obývacej izby, máte istotu, že všetko potrebné budete mať vždy po ruke. Horná doska poskytuje plochu, na ktorú je možné umiestniť napríklad dekorácie. Všetko potrebné uložíte do dvoch políc za dvierkami. Povrch komody sa vyznačuje jednoduchou údržbou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda LUNEA dub sonoma/biela matná

Sconto TV stolík BRIONA dub sonoma/biela

Detail

Je súčasťou vašej obývacej izby aj televízie? Zaobstarajte si k nej TV stolík BRIONA. Stolík je vyrobený z **laminovaného dreveného materiálu** a disponuje **dostatkom úložného priestoru**, a tak v ňom nájde miesto nielen príslušenstvo k televízii. Môžete do neho uložiť aj knihy, fotoalbumy alebo napríklad vašu zbierku DVD. Stolík je vybavený aj praktickým **otvorom na kabeláž**. Stolík sa vďaka svojmu **štýlovému dizajnu** hodí najmä do moderných interiérov. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto TV stolík BRIONA dub sonoma/biela

Sconto Komoda BRAVO 870 dub sonoma/biela

Detail

Nenápadná, ale napriek tomu oku lahodiaca komoda BRAVO 870 s dostatočným úložným priestorom skvele oživí napríklad vašu predsieň alebo obývaciu izbu. Komoda ponúka úložný priestor vo forme **troch otočných dvierok** a jednej **výsuvnej zásuvky**, kam môžete ukryť všetky vaše nevyhnutnosti. Tento kúsok nábytku je navyše veľmi nenáročný na údržbu, pretože je vyrobený z **laminovanej drevotrieskovej dosky**. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda BRAVO 870 dub sonoma/biela

Sconto Nočný stolík MAESTRO dub sonoma/biela

Detail

Tento praktický nočný stolík MAESTRO v modernom vyhotovení je vyrobený z kvalitného fóliovaného dreveného materiálu. K dispozícii má 3 zásuvky v dekore dreva s decentnými horizontálnymi rúčkami. Ku stolíku odporúčame dokúpiť ďalší nábytok z rovnomenného programu a zariadiť si tak spálňu v jednotnom štýle. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Nočný stolík MAESTRO dub sonoma/biela

Sconto Komoda BEEP 1 dub sonoma/biela

Detail

Komoda BEEP 1 spája jednoduchosť a funkčnosť v jednom. To definuje prakticky rozdelený úložný priestor, nájdete tu celkom jednu skrinku a zásuvku. Decentné strieborné rúčky navyše podtrhujú celkový štýl komody a zároveň uľahčujú manipuláciu. Na hornej ploche komody so šírkou 50 cm môžete dokonca vystaviť rôzne dekorácie. Pôsobí príjemným dojmom a skvele tak ozdobí akýkoľvek interiér. Laminovaný drevený materiál sa vyznačuje jednoduchou údržbou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda BEEP 1 dub sonoma/biela

Sconto Komoda BRAVO 864 dub sonoma/biela

Detail

Praktická a elegantná komoda BRAVO 864 v dekore duba sa bude vynímať takmer v každom interiéri. Vďaka svojmu vyhotoveniu vám ponúkne bohatý úložný priestor pre vašu domácnosť. Celkovú manipuláciu uľahčujú decentné rúčky. Laminovaný drevený materiál sa vyznačuje jednoduchou údržbou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda BRAVO 864 dub sonoma/biela

Sconto Predsieňový panel HOYVIK dub sonoma/biela

Detail

Pokiaľ potrebujete vyriešiť odkladací priestor na bundy, kabáty a ostatné oblečenie, ktoré sa vám v predsieni hromadí, je predsieňový panel HOYVIK tým pravým riešením. Poskytne nielen zázemie na odloženie aktuálne nosenýého oblečenia, ale aj krytý odkladací priestor napríklad na prípravky na ošetrenie obuvi. Využiť môžete háčiky, šatníkovú tyč aj úložný priestor na polici alebo v zásuvkách. Vyhotovenie v dekore dreva s neutrálnou bielou pôsobí elegantne a bude sa vynímať v modernom interiéri, ktorý dokáže rozjasniť. Pokiaľ vám to dispozícia miestnosti dovolí, môžete panel HOYVIK nakombinovať s ďalšími prvkami rovnomennej kolekcie a vytvoriť tak reprezentatívny a zároveň praktický uvítací priestor. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Predsieňový panel HOYVIK dub sonoma/biela

Sconto Obývacia stena REID dub sonoma/biela

Detail

Minimalistická obývacia stena REID predstavuje komplexné riešenie funkčného nábytku do obývacej izby. Vyrobená je **z laminovaného dreveného materiálu**, pre ktorý je typická ľahká udržiavateľnosť a dlhá životnosť. Dostatočný úložný a odkladací priestor zaisťuje TV komoda otvoreným úložným priestorom - komoda plynule prechádza do regála s tromi policami, dizajnovo tak utvára jeden ucelený blok. Obývacia stena REID zapadne vďaka svojim striedmym rozmerom do menšieho interiéru. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Obývacia stena REID dub sonoma/biela

Sconto Písací stôl ELLIS dub sonoma/biela

Sconto Písací stôl ELLIS dub sonoma/biela
Detail

Písací stôl ELLIS je ideálnym kusom nábytku do každej modernej kancelárie a pracovne. Korpus je v dekore duba sonoma, ktorý na prvý pohľad oslní svojou prirodzenosťou. Stôl disponuje veľkým úložným priestorom. Dve menšie zásuvky pod hornou doskou poslúžia drobným predmetom. Skrinku a dvierka využijete na uskladnenie dokumentov, väčších predmetov alebo napríklad stolového počítača. Akékoľvek otváranie funguje na princípe push-to-open. Dvierka i zásuvky stačí len ľahko stlačiť a samy sa otvoria. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Písací stôl ELLIS dub sonoma/biela

Sconto Predsieňová stena NATY dub sonoma/biela

Sconto Predsieňová stena NATY dub sonoma/biela
Detail

Počítate v predsieni každý centimeter a pozeráte sa po krytom zázemí na topánky, kabáty, bundy a kabelky? Potom je pre vás zostava NATY ako stvorená. Na neveľkom priestore poskytne zostava **funkčný odkladací priestor** a vy budete mať **odložené oblečenie a topánky na jednom mieste**. Zostava je tvorená skrinkou na topánky, regálom, a panelom so zrkadlom, vďaka ktorému si môžete kedykoľvek skontrolovať pred odchodom svoj oufit. Ak si teda chcete zariadiť funkčnú predsieň s minimálnymi požiadavkami na priestor, je zostava NATY jasnou voľbou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Predsieňová stena NATY dub sonoma/biela

Sconto Šatníková skriňa YOTTA dub sonoma/biela

Sconto Šatníková skriňa YOTTA dub sonoma/biela
Detail

Šatníková skriňa YOTTA zaujme svojim moderným dizajnom a praktickými prvkami. Skriňa je multifunkčná, a preto sa hodí do každého interiéru. Skriňa má 3 otočné dvere, z ktorých jedny sú vybavené zrkadlom. Vnútorné vybavenie je rozdelené na časti. Prvá časť disponuje 1 vloženou policou a 1 šatníkovou tyčou, druhá časť obsahuje 4 vložené police. V dolnej časti skrine sa nachádzajú praktické zásuvky. Skriňa má minimalistické vyhotovenie a je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu, ktorý je nenáročný na údržbu. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa YOTTA dub sonoma/biela
Vitrína biela 336080, SHUMEE 4 ks biela a dub sonoma, 3079822, SHUMEE biela a dub sonoma, 30,5 × 30 × 90 cm (803354), SHUMEE biela a dub sonoma, 37 × 35 × 37 cm (805513), SHUMEE nástenná, dub sonoma, biela 37 × 37 × 142,5 cm (805494), Kúpeľňová skrinka biela dub sonoma 60 × 33 × 58 cm drevotrieska, SHUMEE nástenná biela, dub sonoma, 120 × 23,5 × 90 cm (808274), SHUMEE nástenná biela, dub sonoma, 135 × 23,5 × 90 cm (808283), APS Chladiaca vitrína 1 poschodie, biela 09100, Shumee biela a dub sonoma 60 × 35 × 180 cm drevotrieska, 803430, SHUMEE nástenná dub sonoma a biela, 37 × 37 × 72 cm (805476), Abril dub sonoma 60 (8591957799205), Rohová skrinka dub sonoma 809038, Arlet dub sonoma 80 (8591957729547), Rohová skrinka dub sonoma 809029, Fatima dub sonoma sada (8591957800604), Alexia dub sonoma 120 (8591957729561), Botník Armel dub sonoma (8591957683498), APS Chladiaca bufetová vitrína dve poschodia, biela 09200, SHUMEE 2 ks biela a dub sonoma, 30,5 × 30 × 60 cm (803336), SHUMEE Hniezdové konferenčné stolíky 3 ks biela a dub sonoma drevotrieska, 808536, Predsieňová stena Karl v dekore dub sonoma, biela, š. 90 cm (5907758726938), SHUMEE 2 ks biela a dub sonoma, 37 × 35 × 37 cm (805514), Podstavec veľkosť 5 dub sonoma (P5SO), Podstavec veľkosť 20 dub sonoma (P20SO), Podstavec veľkosť 15 dub sonoma (P15SO), Podstavec veľkosť 10 dub sonoma (P10SO), Nočný stolík Naka dub sonoma (5907758721742), SHUMEE 3 ks dub sonoma, 3078972, SHUMEE 4 ks dub sonoma, 3078957