Kopp 2 nasobny kryt zasuvka athenis antracitova 402615066

Produkt Kopp 2 nasobny kryt zasuvka athenis antracitova 402615066 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kopp 2 nasobny kryt zasuvka athenis antracitova 402615066 upraviť a produkt hľadať znova.

Tango rámček 2-násobný biela

Tango rámček 2-násobný biela
Detail

Farba: Biela Bezhalogénové prevedenie: nie Počet jednotiek: 2 S odklápacím vekom: nie Povrchová úprava: Bez povrchovej úpravy Textové pole / popisovacia oblasť: nie Kvalita materiálu: Termoplast Materiál: Plast Montáž v smere: Vodorovne RAL číslo (podobné): 9003 Stupeň krytia (IP): IP20 Prevedenie povrchu: Lesklý Vhodné pre inštaláciu pod omietku: áno Zapustené (ploché) prevedenie: nie Vhodné pre zabudovanú inštaláciu: áno (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Tango rámček 2-násobný biela , Homematic ip adaptér kopp (eq3-ada-ko)

TESCOMA PRESIDENT SMOOTHIE MIXER 0,6 L, ANTRACITOVA

TESCOMA PRESIDENT SMOOTHIE MIXER 0,6 L, ANTRACITOVA
Detail

SMOOTHIE MIXÉR . Vynikajúci na prípravu ovocných a zeleninových smoothie, mliečnych kokteilov, detských pyré a pod. S funkciou pulzného mixovania, masívnou sklenenou nádobou a cestovnou fľašou. Nože z prvotriednej nehrdzavejúcej (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA PRESIDENT SMOOTHIE MIXER 0,6 L, ANTRACITOVA , Dahua silikónový kryt pre cue 2 žltý (frs15-imou)

Kosmetické zrkadlo so 7 násobným zvacsenie

Kosmetické zrkadlo so 7 násobným zvacsenie
Detail

· Kozmetické zrkadlo z pochrómovanej ocele · Zrkadlo 1: 1 a až 7x zväčšovacie zrkadlo · Nastaviteľný uhol naklonením · Kvalitný stojan pre spoľahlivé upevnenie Pekné kozmetické zrkadlo z pochrómovanej ocele dodá vašej kúpeľni šarmantný akcent. Vďaka 1:1 zrkadielku a 7x zväčšenie sa stojankové zrkadlo hodí predovšetkým na kozmetické účely, napríklad na líčenie alebo holenie. Použitie uľahčí možnosť nastaviť si uhol sklonu. Kvalitný oceľový stojan zaručuje spoľahlivé upevnenie na stolíku. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Kosmetické zrkadlo so 7 násobným zvacsenie , Dahua silikónový kryt pre ranger 2 sivý (frs12-imou)

CAT CESTOVNA TASKA COMBAT ANTARCTIC - ANTRACITOVA, 84161-501

CAT CESTOVNA TASKA COMBAT ANTARCTIC - ANTRACITOVA, 84161-501
Detail

CESTOVNÁ TAŠKA . S CAT cestovnou taškou získate dokonalého spoločníka pre každú cestu. Táto šikovná taška ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlné a bezstarostné cestovanie. S priestranným hlavným vreckom a praktickým (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAT CESTOVNA TASKA COMBAT ANTARCTIC - ANTRACITOVA, 84161-501 , Dahua silikónový kryt pre cue 2 oranžový (frs14-imou)

OneConcept Ďalekohľad, 12-násobné zväčšenie, optické sklo BAK7

OneConcept Ďalekohľad, 12-násobné zväčšenie, optické sklo BAK7
Detail

Na dovolenke pri turistike, pri pozorovaní prírody alebo na poľovačke: s ďalekohľadom oneConcept Accubuddy v kompaktnom vreckovom formáte a s potiahnutým optickým sklom BAK7 si môžeš priblížiť vzdialené objekty na dosah ruky. Až 12-násobné zväčšenie ti poskytne detailné pohľady zblízka. Obraz je príjemne jasný a zobrazuje prírodu s vysokým kontrastom a vernými farbami. Objektívy „Blue Coated“ 26 mm sa postarajú o dokonalý výhľad aj v protisvetle a za súmraku – bez odrazov a neostrosti. Korekcia krátkozrakosti alebo ďalekozrakosti prostredníctvom dioptrickej korekcie až do -/+3 dioptrie zaručuje podrobné pozorovanie prírody aj pre tých, ktorí nosia okuliare. Malý a ľahký mini ďalekohľad s príjemne hladkým povrchom sa zmestí do každej tašky a batohu. Ideálny aj pre deti, pretože ostrosť obrazu je možné nastaviť rýchlo a individuálne jednoduchým otáčaním. Súčasťou balenia je okrem ďalekohľadu aj úložná taška, remienok na zápästie a čistiaca handrička. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept Ďalekohľad, 12-násobné zväčšenie, optické sklo BAK7 , Nillkin camshield kryt pre realme gt neo 2 black (6902048230675)

BLUMFELDT GENESIS, ZAHRADNA FONTANA, 7 W, LED OSVETLENIE, POLYRESIN, ANTRACITOVA, 10033530

BLUMFELDT GENESIS, ZAHRADNA FONTANA, 7 W, LED OSVETLENIE, POLYRESIN, ANTRACITOVA, 10033530
Detail

ZÁHRADNÁ FONTÁNA . Záhradná fontána Blumfeldt Genesis s upokojujúcim svetlom, hrou vody a jednoduchým moderným dizajnom je skutočnou ozdobou každej záhrady alebo miestnosti. . Vďaka polyresinu, materiálu pripomínajúcemu skutočný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT GENESIS, ZAHRADNA FONTANA, 7 W, LED OSVETLENIE, POLYRESIN, ANTRACITOVA, 10033530 , Ahastyle kryt airpods 1 & 2 s led burgundy (pt06-burgundy)

Kärcher - Multifunkčný plošný postrekovač, MS 100, 6-násobný (2.645-026.0)

Kärcher - Multifunkčný plošný postrekovač, MS 100, 6-násobný (2.645-026.0)
Detail

Zavlažovač na hadicu, veľkoplošný, max. plocha zavlažovania 78 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania Pravidelne sa staráte o svoju záhradu a záleží vám, aby ste mali pekný trávnik? V tom prípade je príslušenstvo vo forme multifunkčného plošného postrekovača Kärcher MS 100 priamo pre vás! 6-násobný postrekovač MS 100 je určený pre zavlažovací systém značky Kärcher.Kľúčové vlastnosti Multifunkčného plošného postrekovača MS 100 pre zavlažovací systém KärcherMultifunkčný plošný postrekovač MS 100 je skvelým doplnkom pre záhraduPostrekovač je určený pre zavlažovací systém Kärcher (alza.sk)

Podobné produkty ako Kärcher - Multifunkčný plošný postrekovač, MS 100, 6-násobný (2.645-026.0) , Ahastyle odolný kryt airpods 1 & 2 ocean blue (pt79-ocean-blue)

Tango kryt zásuvky TV+R(+SAT) biela

Detail

Spôsob montáže: Podomietková montáž Zostava: Ovládací prvok Farba: Biela Bezhalogénové prevedenie: nie S odklápacím vekom: nie Použitie: Koaxiálna anténna zásuvka Povrchová úprava: Bez povrchovej úpravy Odľahčenie ťahu: nie Kvalita materiálu: Termoplast Popisovací štítok: Bez popisného poľa Materiál: Plast Typ upevnenie: Upevnenie skrutkou Svorkovnica: nie RAL číslo (podobné): 9003 S ochranou proti prachu: nie S potlačou: nie Oporný krúžok: nie Prevedenie povrchu: Lesklý Vhodné pre stupeň krytia (IP): IP20 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Tango kryt zásuvky TV+R(+SAT) biela , Ahastyle kryt airpods 1 & 2 s led indikáciou čierny (pt06-mint)

Regál Mramor, 2 zásuvky

Regál Mramor, 2 zásuvky
Detail

Mramorový vzhľad dodá každému domovu nádych luxusu. Police s textilnými zásuvkami mramorového vzhľadu ponúkajú dostatok úložného priestoru a udržujú poriadok v predsieni, kúpeľni alebo ložnici. Materiál: drevo pavlovnia, kov, plast, textilný materiál. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Regál Mramor, 2 zásuvky , Ahastyle vodoodolný kryt airpods 1 & 2 navy blue (pt79-navy-blue)

Emos P0067 - bezdrôtovo ovládané zásuvky, 2 zásuvky IP44 + 1 ovládač

Detail

Emos P0067 - bezdrôtovo ovládané zásuvkyBezdrôtovo ovládané zásuvky Emos P0067 sú ideálne na ovládanie elektrických spotrebičov na diaľku. S krytím IP44 sú vhodné aj na vonkajšie použitie. Technické parametre Napätie/prúd: 250 V /13 A max. Počet zásuviek: 1× 2P + PE Max. záťaž: 3 000 W Diaľkový ovládač: napájanie 1× CR2032 3 V (súčasťou balenia) Dosah signálu: až 30 m vo voľnom priestore Prenosová frekvencia: 433,92 MHz Výhody produktu Emos P0067 prináša ľahké ovládanie až štyroch zásuviek na diaľku. Stačí po zasunutí zásuvky do el. siete priradiť kanál na diaľkovom ovládači a môžete začať ovládať svoje spotrebiče bez nutnosti fyzického kontaktu. Bezpečnosť Produkt je vybavený detskými clonkami pre maximálnu bezpečnosť. Okrem toho, vďaka krytiu IP44 je vhodný aj na vonkajšie použitie. Dizajn a materiál Zásuvky majú čiernu farbu a sú vyrobené z plastu, čo je zaručuje dlhú životnosť a odolnosť. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Emos P0067 - bezdrôtovo ovládané zásuvky, 2 zásuvky IP44 + 1 ovládač , Ahastyle kryt airpods 1 & 2 s led indikáciou biele (pt06-white)

Sconto 2 zásuvky + 2 dvierka RIO sivá

Sconto 2 zásuvky + 2 dvierka RIO sivá
Detail

Element vo forme dvoch dvierok a dvoch zásuviek na doplnenie regála RIO vytvára krytý úložný priestor. Pojazdy v zásuvkách sú kovové. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto 2 zásuvky + 2 dvierka RIO sivá , Ahastyle kryt airpods 1 & 2 s led indikáciou ružový (pt06-pink)

ABB Tango kryt zásuvky TV+R(+SAT) bílá

ABB Tango kryt zásuvky TV+R(+SAT) bílá
Detail

Kvalitní Kryt účastnícke zásuvky ABB Tango 5011A-A00300 B z kategorie Audio, video, SAT | Anténna technika | Účastnícke zásuvky - TV, SAT, Dáta. (esat.sk)

Podobné produkty ako ABB Tango kryt zásuvky TV+R(+SAT) bílá , Ahastyle kryt airpods 1 & 2 s led indikáciou levanduľový (pt06-lavender)

ARTPLAST Organizér 1911 - 2 zásuvky

ARTPLAST Organizér 1911 - 2 zásuvky
Detail

Organizér z odolného plastu s dvoma transparentnými zásuvkami je nevyhnutný pomocník v každej domácnosti. Vďaka zásuvkám budete mať drobné predmety vždy prehľadne usporiadané, nielen v dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako ARTPLAST Organizér 1911 - 2 zásuvky , Nillkin camshield zadný kryt pre oneplus nord ce 2 5g black (57983109727)

Sconto 2 zásuvky + 2 dvierka RIO dub sonoma

Sconto 2 zásuvky + 2 dvierka RIO dub sonoma
Detail

Element vo forme dvoch dvierok a dvoch zásuviek na doplnenie regála RIO vytvára krytý úložný priestor. Pojazdy v zásuvkách sú kovové. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto 2 zásuvky + 2 dvierka RIO dub sonoma , Nillkin super frosted zadný kryt na oneplus nord 2 5g black (6902048226715)

IN Výsuvná lišta, 2 zásuvky + 2 USB (553006)

IN Výsuvná lišta, 2 zásuvky + 2 USB (553006)
Detail

Výsuvná zásuvka – pre pracovné dosky, vhodná do kancelárie, kuchyňa a dielne, bez vypínača, dátová, napájacia, konektor USB, zásuvka/vidlica a rovnakokonektorové – Female, štandard USB 2.0, dĺžka kábla 2 m, zahnuté koncovky, 2 konektory, mechanické ovládanie, výsuvná, maximálne napätie 240 V, maximálny prúd 16 A, biela a čierna farba Elegantná výsuvná zásuvková lišta IN 553006 perfektne a diskrétne zapadne do kancelárskych stolov alebo všade tam, kde je nutné skryť káble. Úzka konštrukcia je vyrobená z odolného plastu a hliníka, ktorá je zárukou vysokej spoľahlivosti. Zásuvková lišta má 2 zásuvky a 2 USB výstupy, ktoré sa zvisle posúvajú až do zacvaknutia bezpečnostnej poistky zabraňujúcej samovoľnému zasunutiu lišty. Inštalácia sa vykonáva zasunutím do predvŕtaného otvoru s priemerom 6 cm a zvládne ju naozaj každý.Kľúčové vlastnosti zásuvkovej lišty IN 553006Elegantná zásuvková lišta pre všetky kuchynské, pracovné dosky alebo kancelárske stolyBlok obsahuje 2... (alza.sk)

Podobné produkty ako IN Výsuvná lišta, 2 zásuvky + 2 USB (553006) , Ahastyle kryt airpods 1 & 2 s karabínou biela-červený (pt46-skye-white)

Solight USB výsuvný blok zásuviek, 3 zásuvky a 2 USB, strieborné (PP125)

Solight USB výsuvný blok zásuviek, 3 zásuvky a 2 USB, strieborné (PP125)
Detail

Zásuvka – vstavané zásuvky pre pracovné dosky a stoly, výsuvný blok, elegantne schovaný, vysunie sa len v prípade potreby a nezaberá zbytočne miesto, dve polohy vysunutia – iba USB alebo všetky zásuvky, 3× zásuvky 230V/10A, max. 2300W, 2× USB nabíjací adaptér, max. 2400mA Váš pracovný stôl nemusia pokrývať predlžovačky a rôzne káble, plne postačí výsuvný blok Solight, ktorý upevníte na dosku stola a vysuniete ho len v prípade potreby zásuviek. Na bloku Solight USB nájdete tri zásuvky a dva porty USB. Môžete si vybrať z dvoch polôh vysunutia, kedy vysuniete buď iba dva USB porty, alebo všetky zásuvky. Konštrukcia s tesnením zabráni vniknutiu kvapalín pod dosku a pre čo najvyššiu bezpečnosť majú zásuvky Solight detské poistky. Kľúčové vlastnosti výsuvného bloku zásuviek SolightVýsuvný blok Solight nahradí všetky predlžovacie kábleĽahké zasunutie bloku uvoľní miesto na stoleK zapojeniu slúžia tri zásuvky a dva USB portyDve polohy vysunutia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Solight USB výsuvný blok zásuviek, 3 zásuvky a 2 USB, strieborné (PP125) , Ahastyle tpu kryt pre airpods 2 & 1 midnight green (pt115-midnigh-green)

DREAMBABY Kryty na elektrickú zásuvku 12 ks + 4 kľúče

Detail

Kryty na zástrčky Dreambaby pomáhajú chrániť vaše deti pre úrazom elektrickým prúdom tým, že bránia zvedavých deťom vkladať predmety do nebezpečného zdroja elektrického prúdu. Elektrické zásuvky sú jedným z najväčších bezpečnostných rizík každej domácnosti. Kryty bezpečne zakrývajú otvorené zástrčky a ochránia tak vaše dieťa pre nebezpečným zranením. Vlastnosti: Ochrana vás i vašich detí Odolné a bezpečné zariadenie 12 krytiek + 4 kľúče. (feedo.sk)

Podobné produkty ako DREAMBABY Kryty na elektrickú zásuvku 12 ks + 4 kľúče , Ahastyle silikónový kryt pre airpods 3 lavender pink (pt147-2-lavender-pink)

DREAMBABY Kryty na elektrickú zásuvku 12 ks + 4 kľúče

DREAMBABY Kryty na elektrickú zásuvku 12 ks + 4 kľúče
Detail

Kryty na zástrčky Dreambaby pomáhajú chrániť vaše deti pre úrazom elektrickým prúdom tým, že bránia zvedavých deťom vkladať predmety do nebezpečného zdroja elektrického prúdu. Elektrické zásuvky sú jedným z najväčších bezpečnostných rizík každej domácnosti. Kryty bezpečne zakrývajú otvorené zástrčky a ochránia tak vaše dieťa pre nebezpečným zranením. Vlastnosti: - Ochrana vás i vašich detí - Odolné a bezpečné zariadenie - 12 krytiek + 4 kľúče. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako DREAMBABY Kryty na elektrickú zásuvku 12 ks + 4 kľúče , Ahastyle tpu kryt pre airpods 3 red-yellow (pt147-2-red-yellow)

Sconto Šatníková skriňa VANNES biela, 2-dverová, 2 zásuvky

Sconto Šatníková skriňa VANNES biela, 2-dverová, 2 zásuvky
Detail

**Šatníková skriňa VANNES** predstavuje jednoduchý moderný štýl v podobe bielej neutrálnej farby. Vďaka svojmu praktickému dizajnu sa hodí do detskej a študentskej izby. Skriňa má 2 otočné dvere, za ktorými sa nachádza vnútorné vybavenie zostavené z **1 vloženej police** a **1 šatníkovej tyče**. V dolnej časti skrine sa nachádzajú **2 šikovné zásuvky**. Decentné rúčky uľahčujú otváranie jednotlivých častí skrine. Šatníková skriňa je vyrobená z **laminovaného dreveného materiálu**, ktorý je nenáročný na údržbu. Chcete mať spálňu zjednotenú do jedného štýlu? Pozrite sa na ďalší nábytok z rovnomenného nábytkového programu VANNES. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šatníková skriňa VANNES biela, 2-dverová, 2 zásuvky , Ahastyle silikónový kryt pre airpods 3 black & red (pt147-2-black-red)

Klarstein Vita Pure 2G, čistička vzduchu, ionizátor, 55 W, 5-násobný filter, biela

Klarstein Vita Pure 2G, čistička vzduchu, ionizátor, 55 W, 5-násobný filter, biela
Detail

Porazte pachy z jedla, cigaretový dym, prach v domácnosti a ďalšie efektívne a bez námahy s čističom vzduchu od spoločnosti Klarstein Vita Pure 2G. 5-násobný filtračný systém pomôže najmä alergikom a všetkým, čo radi dýchajú vo svojom domove čerstvý vzduch: Okrem predfiltra pre hrubé častice prachu a nečistôt má zariadenie HEPA filter a filter s aktívnym uhlím, ktoré odstránia aj jemný prach ako pele a prach z domácnosti. Okrem toho odstraňuje filter s aktívnym uhlím ozón, dráždivý pre dýchacie cesty, a iné škodlivé plyny. Tým sa filtračný systém stará o čisté ovzdušie, v ktorom sa môžete zhlboka nadýchnuť. Klarstein tiež myslel pri návrhu čističky vzduchu Vita Pure 2G na mikrobiálne čistenie ako aj odstránenie nežiaducich pachov: Stlačením tlačidla sa zapne kombinácia UV-C lampy a ionizátora. Zatiaľ čo UV svetlo zabíja mikróby a choroboplodné zárodky, uvoľnené ióny rozkladajú nepríjemné pachy, ako sú tabakový dym alebo pach z jedla. Takto odstráni 5-násobný filtračný systém zariadenia Vita Pure 2G až 99,97% všetkých vzdušných nečistôt. Ovládanie prebieha prostredníctvom ľahko pochopiteľného 3-tlačidlového dotykového panelu na prednej strane. Tu ukazujú malé prevádzkové LED diódy zvolené nastavenia alebo či je potrebné vymeniť filter. Zariadenie Vita Pure 2G nasáva vzduch v troch stupňoch rýchlosti a môže byť prispôsobené stupňu znečistenia, ale tiež individuálnym potrebám ticha. Pre bezstarostnú prevádzku možno aktivovať trojstupňový časovač na 2 hodiny, 4 hodiny alebo na 8 hodín, po ktorých uplynutí sa čistič vzduchu automaticky vypne. Vizuálne presvedčí čistič vzduchu Klarstein Vita Pure 2G svojím elegantným, zaobleným tvarom, ktorý ho priestorovo úsporne začlenení do každého prostredia. Praktická zapustená rukoväť na zadnej strane uľahčuje premiestnenie zariadenia. Dostupné farby: biela, čierna (produkt 10028710) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Vita Pure 2G, čistička vzduchu, ionizátor, 55 W, 5-násobný filter, biela , Reolink d20 ochranný kryt

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška
Detail

Pre malých objavovateľov: Ďalekohľad pre prieskumníkov Flyweight Norsjo umožní deťom nanovo objavovať svet. Na výletoch, pri hre, v škole alebo na dovolenke, s veľmi ostrým 8-násobným zväčšením budú vzdialené veci pre zvedavé detské oči úplne blízko. Ovládanie je špeciálne prispôsobené detským rúčkam a je veľmi jednoduché. Špeciálna ochranná guma chráni oči, dá sa však bez problémov vyklopiť nahor, aby bolo možné používať ďalekohľad aj s okuliarmi. Praktická darčeková súprava obsahuje aj lupu, kompas a samozrejme prepravnú tašku – drobci teda budú pripravení na všetky dobrodružstvá. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška , Nillkin camshield zadný kryt pre oneplus nord ce 2 lite 5g black (57983110209)

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška
Detail

Pre malých objavovateľov: Ďalekohľad pre prieskumníkov Flyweight Norsjo umožní deťom nanovo objavovať svet. Na výletoch, pri hre, v škole alebo na dovolenke, s veľmi ostrým 8-násobným zväčšením budú vzdialené veci pre zvedavé detské oči úplne blízko. Ovládanie je špeciálne prispôsobené detským rúčkam a je veľmi jednoduché. Špeciálna ochranná guma chráni oči, dá sa však bez problémov vyklopiť nahor, aby bolo možné používať ďalekohľad aj s okuliarmi. Praktická darčeková súprava obsahuje aj lupu, kompas a samozrejme prepravnú tašku – drobci teda budú pripravení na všetky dobrodružstvá. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška , Ahastyle tpu kryt pre apple watch 40 mm priehľadný 2 ks (w05-40)

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška
Detail

Pre malých objavovateľov: Ďalekohľad pre prieskumníkov Flyweight Norsjo umožní deťom nanovo objavovať svet. Na výletoch, pri hre, v škole alebo na dovolenke, s veľmi ostrým 8-násobným zväčšením budú vzdialené veci pre zvedavé detské oči úplne blízko. Ovládanie je špeciálne prispôsobené detským rúčkam a je veľmi jednoduché. Špeciálna ochranná guma chráni oči, dá sa však bez problémov vyklopiť nahor, aby bolo možné používať ďalekohľad aj s okuliarmi. Praktická darčeková súprava obsahuje aj lupu, kompas a samozrejme prepravnú tašku – drobci teda budú pripravení na všetky dobrodružstvá. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška , Ahastyle kryt airpods 1 & 2 s led indikáciou navy blue (pt06-navy blue)

IN Prepäťová ochrana s farebnými zásuvkami 1,5 m, 5 zásuviek, 2× USB (553027)

IN Prepäťová ochrana s farebnými zásuvkami 1,5 m, 5 zásuviek, 2× USB (553027)
Detail

Prepäťová ochrana – male konektor 5× vidlica typu F, female konektor 2× USB-A (USB 2.0), kapacita rázovej energie 350 J, maximálne prúdové zaťaženie 16 A, s vypínačom a LED indikácia až 16 A Rastie vo vašej kancelárii alebo doma neustále počet elektrických spotrebičov? IN Prepäťová ochrana s farebnými zásuvkami 1,5 m, 5 zásuviek, 2× USB bráni pred náhlym prepätím a výbojmi elektrickej siete, ktoré môžu vyvolať trvalé poškodenie elektrických zariadení a spotrebičov. Výkonná viaczásuvková prepäťová ochrana ponúkne 5 zásuviek. Predstavuje nevyhnutný doplnok pre vašu výpočtovú techniku a multimediálne zariadenia, ktorým bezpečne zaistí tú najlepšiu úroveň ochrany. Kapacita rázovej energie má hodnotu 350 J. Medzi vstupmi na prepäťovej ochrane sa nachádza USB-A. Svetelná indikácia vám poskytne prehľad o činnosti prepäťovej ochrany. Telo obsahuje praktický hlavný vypínač, ktorý dovoľuje vypnúť prepäťovú ochranu a všetky pripojené zariadenia. Maximálne možné napätie... (alza.sk)

Podobné produkty ako IN Prepäťová ochrana s farebnými zásuvkami 1,5 m, 5 zásuviek, 2× USB (553027) , Ahastyle tpu kryt pre apple watch 38 mm priehľadný 2 ks (w05-38)

Compactor Organizér na kozmetiku 2 zásuvky

Compactor Organizér na kozmetiku 2 zásuvky
Detail

Kvalitný organizér od spoločnosti Compactor je ideálny nielen na uloženie kozmetiky alebo šperkov, jednoducho všetkých často používaných vecí, ktoré treba mať vždy po ruke a starostlivo roztriedené. Obe dve zásuvky sú vyložené mäkkou látkou, takže čokoľvek, čo do nich uložíte, bude bezpečne chránené. Horný úložný diel ponúka dostatok priestoru pre uloženie lakov na nechty, kozmetických štetcov, rúžov i make-upov.Číry plast, z ktorého je tento organizér výrobený, je veľmi univerzálny a nadčasový. Môžete si byť istí tým, že len tak nevyjde z módy. Organizér sa bude hodiť do každého interiéru, na všetky toaletné stolíky, na ktorých vám pomôže udržať poriadok. (4home.sk)

Podobné produkty ako Compactor Organizér na kozmetiku 2 zásuvky , Ahastyle tpu kryt pre apple watch 42 mm priehľadný 2 ks (w05-42)

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C
Detail

Modulárny rozbočovač z kolekcie Avolt. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zásuvka Avolt Square 2, USB-C , Ahastyle tpu kryt pre apple watch 44 mm priehľadný 2 ks (w05-44)

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C
Detail

Modulárny rozbočovač z kolekcie Avolt. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zásuvka Avolt Square 2, USB-C , Nillkin super frosted zadný kryt pre oneplus nord ce 2 lite 5g black (57983110210)

Keter Stack'N'Roll Box s 2 zásuvkami

Detail

Tento praktický box je ideálny na udržanie vašich dôležitých vecí prehľadne zorganizovaných a súčasne dobre dostupných. Vďaka dvom zásuvkám, ktoré sa úplne vysúvajú, získate dokonalý prehľad o obsahu a rýchlu dostupnosť. Vďaka prispôsobiteľným priehradkám môžete túto zásuvkovú jednotku použiť na uloženie menších predmetov, ako sú skrutky, spojovacie prvky, korálky, rovnako ako o niečo väčších remeselných materiálov či dokonca aj malých nástrojov. Voľba je na vás! Zámok zaistí, že sa už nikdy nebudete musieť báť, že zásuvky vykĺznu, keď ste na cestách. Táto ľahká zásuvková jednotka je vyrobená z odolného plastu s dlhou životnosťou a je určená na časté používanie.Samozrejmosťou je kompatibilita s modulárnym úložným systémom náradia Stack'N'Roll a pridáva tak do vašej zbierky ďalšie skvelé príslušenstvo. (4home.sk)

Podobné produkty ako Keter Stack'N'Roll Box s 2 zásuvkami , Nillkin super frosted zadný kryt pre oneplus nord ce 2 lite 5g red (57983110212)

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C
Detail

Modulárny rozbočovač z kolekcie Avolt. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zásuvka Avolt Square 2, USB-C , Ahastyle silikónový kryt pre airpods 3 midnight-green-orange (pt147-2-midnight-green-orange)

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C
Detail

Modulárny rozbočovač z kolekcie Avolt. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zásuvka Avolt Square 2, USB-C , Ahastyle silikónový kryt pre airpods 3 navy-blue-red (pt147-2-navy-blue-red)

Zásuvka Avolt Square 2 USB-C

Zásuvka Avolt Square 2 USB-C
Detail

Modulárny rozbočovač z kolekcie Avolt. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zásuvka Avolt Square 2 USB-C

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C
Detail

Modulárny rozbočovač z kolekcie Avolt. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zásuvka Avolt Square 2, USB-C

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C

Zásuvka Avolt Square 2, USB-C
Detail

Modulárny rozbočovač z kolekcie Avolt. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zásuvka Avolt Square 2, USB-C

Zásuvky bezdrôtové SOLIGHT DY12 2+1

Zásuvky bezdrôtové SOLIGHT DY12 2+1
Detail

Kvalitní Zásuvky bezdrôtové SOLIGHT DY12 2+1 z kategorie Dom a záhrada | Elektroinštalačný materiál | Diaľkovo ovládané zásuvky | RF spínacie zásuvky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zásuvky bezdrôtové SOLIGHT DY12 2+1

Zásuvky bezdrôtové SOLIGHT DY08 2+1

Zásuvky bezdrôtové SOLIGHT DY08 2+1
Detail

Kvalitní Zásuvky bezdrôtové SOLIGHT DY08 2+1 z kategorie Dom a záhrada | Elektroinštalačný materiál | Diaľkovo ovládané zásuvky | RF spínacie zásuvky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zásuvky bezdrôtové SOLIGHT DY08 2+1

EMOS - Rozbočovacia zásuvka, 2 ×, biela (1905020010)

EMOS - Rozbočovacia zásuvka, 2 ×, biela (1905020010)
Detail

Rozbočovač – zásuvka typu rozdvojka, male konektory: 1× vidlica typu E, female konektory: 2× zásuvka typu E, bez vypínača až 10A, rovné zakončenie Rozbočovač EMOS v bielom vyhotovení vyrieši váš problém s nedostatkom zásuviek pre napájanie spotrebičov – umožňuje zapojenie až dvoch zariadení naraz. Okrem toho ponúka optimálne usporiadanie zásuviek tak, aby nedošlo ku kolízii napájacích káblov pri plnom využití rozbočovacej zásuvky. EMOS disponuje dvoma okrúhlymi zásuvkami. Kľúčové vlastnosti rozbočovacej zásuvky EMOSRozbočovacia zásuvka EMOS rozšíri počet zásuviekZásuvky sú typu FRENCHDisponuje krytím IP20Nechýbajú ani detské clonky kvôli bezpečnostiEMOS ponúkne biele vyhotovenie (alza.sk)

Podobné produkty ako EMOS - Rozbočovacia zásuvka, 2 ×, biela (1905020010)

Zásuvky bezdrôtové GETI RCS212 2+1

Zásuvky bezdrôtové GETI RCS212 2+1
Detail

Kvalitní Zásuvky bezdrôtové GETI RCS212 2+1 z kategorie Dom a záhrada | Elektroinštalačný materiál | Diaľkovo ovládané zásuvky | RF spínacie zásuvky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zásuvky bezdrôtové GETI RCS212 2+1

Plastový regál 2 zásuvky HEIDRUN 38x27x26cm

Plastový regál 2 zásuvky HEIDRUN 38x27x26cm
Detail

Organizér s dvoma závesnými zásobníkmi HEIDRUN Professional vyrobený z vysokokvalitného plastu odolného voči extrémnym teplotám. Plastovú komodu možno použiť prakticky kdekoľvek vrátane priestorov bez rozliatej alebo veľkej vody, ako je letný dom, garáž, kúpeľňa. Ľahká a kompaktná, praktická a ľahko použiteľná. Ľahko sa triešti mokrým gančom ako pílka. Ergonomický a moderný dizajn sa stane skvelým doplnkom interiéru chaty alebo kancelárie. Priehľadnosť boxov a ich jednoduché zavesenie sa stanú dobrým riešením na uloženie papiera, kancelárskych potrieb, gumičiek, sponiek do vlasov, hračiek pre malé deti. Rozmery poličky: výška: 38 cm šírka: 27 cm hĺbka: 26 cm Rozmery skrinky: výška: 23 cm šírka: 34 cm Hĺbka: 11 cm objem zásuvky: 8,6 l Farba: Na výber máme priehľadné, s bielym okrajom, s čiernym okrajom, vybranú farebnú kombináciu uveďte v poli pre komentár. (kitos.sk)

Podobné produkty ako Plastový regál 2 zásuvky HEIDRUN 38x27x26cm

Sconto Komoda BROOKE alpská biela/sivá, 2 dvierka, 2 zásuvky

Sconto Komoda BROOKE alpská biela/sivá, 2 dvierka, 2 zásuvky
Detail

Jednoduchá komoda BROOKE s hĺbkou 42 cm vám poskytne úložný priestor v podobe kombinácie dvoch rovnako veľkých zásuviek s tichým chodom pri vysúvaní, ktoré oceníte počas každodenného používania, a vnútorného priestoru ukrytého za otočnými dvierkami. Odtieň alpská biela v kombinácii so sivou farbou, ktorá kontrastným spôsobom zvýrazňuje samotný korpus, spoločne podčiarkujú elegantné moderné vyhotovenie. Decentné rúčky plnia praktickú funkciu pre ľahšie otváranie. K stabilite prispievajú nenápadné malé nôžky. Komoda je vyrobená z materiálu, ktorý je ľahký na údržbu. Jednoduchá a rýchla montáž. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda BROOKE alpská biela/sivá, 2 dvierka, 2 zásuvky

Nočné stolíky s 2 zásuvkami 2 ks MDF biele (60638)

Nočné stolíky s 2 zásuvkami 2 ks MDF biele (60638)
Detail

Nočný stolík – biela farba, obdĺžnikový, materiál dosky drevo a MDF, so zásuvkami, rozmery 49 × 34,5 × 30 cm (V׊×H), 2 kusy v súprave Jestliže si přejete mít svou oblíbenou knihu či budík blízko postele, pak vám doporučujeme noční stolek SHUMEE. Je populární pro své obdélníkové provedení, které působí velmi vkusně. Je zhotoven s přidanými šuplíky pro uložení menších věcí. Na osobní věci se najde místo díky odkládacímu prostoru nočního stolku. V balení najdete set dvou kusů pro manželskou postel. Noční stolek SHUMEE váš interiér doladí k dokonalosti. Hlavní přednosti produktu Noční stolky se 2 zásuvkami 2 ks MDF bílé Praktický noční stolek SHUMEE vám zajistí dostatek místa na budík či knížku Obdélníkové provedení vyniká svým elegantním designem Disponuje šuplíky Odkládací prostor pojme osobní věci V balení se nachází set dvou kusů pro manželskou postel Pro výrobu desky byl zvolen kvalitní materiál, jakým je dřevo a MDF Nočnímu stolku SHUMEE dominuje bílá barva... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nočné stolíky s 2 zásuvkami 2 ks MDF biele (60638)

Keter Skrinka s 2 zásuvkami, čierna 237790

Keter Skrinka s 2 zásuvkami, čierna 237790
Detail

Praktická 2-zásuvková skrinka na náradie ponúka priestor na množstvo náradia a príslušenstva v dielni alebo garáži. Obsahuje hlbokú zásuvku s vyberateľnými prepážkami na väčšie a ťažšie náradie. Nízka zásuvka umožní uložiť menšie náradie, príslušenstvo a predmety.Deliace priečky sa dajú ľahko vybrať a priestor usporiadať podľa svojich potrieb. Stohovateľný dizajn s jednoduchou montážou a demontážou ďalších blokov.Dielenský vozík Keter je vyrobený z pevného a odolného plastu. Tento materiál nepodlieha korózii, nepotrebuje dodatočnú úpravu povrchu a bude vám slúžiť dlhú dobu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Keter Skrinka s 2 zásuvkami, čierna 237790

Komoda s 2 zásuvkami Kare Design Luxury

Komoda s 2 zásuvkami Kare Design Luxury
Detail

Komody od značky Kare Design vás jednoducho dostanú. Nápaditá riešenia, zaujímavé materiály a dostatok úložného priestoru. To je komfort, ktorý by ste mali požadovať, a ktorý vám značka ponúka. ♥ O ZNAČKE Za vznikom nemeckej značky Kare Design stoja architekti Jürgen Reiter a Peter Schönhofen. Tí chceli svet nábytku doplniť inovatívnymi a sofistikovanými kúskami s nekonformnou tvárou, ktoré by rozbili všednosť bežných domácností. A práve od založenia spoločnosti v roku 1981 ohromujú tieto výrobky tisíce obdivovateľov po celom svete. Nábytok, doplnky a svietidlá Kare Design sú nielen plné fantázie a originality, ale predovšetkým nehynúcej a každodennej inšpirácie, ktorá pretvára interiér na miesto so skutočným srdcom a dušou. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Komoda s 2 zásuvkami Kare Design Luxury

Súprava 2 organizérov do zásuvky Wenko Balance

Súprava 2 organizérov do zásuvky Wenko Balance
Detail

Trikrát hurá pre Wenko! Riešite nedostatok úložného priestoru či miesta? Odpoveď na všetky vaše problémy znie: Wenko! Táto značka je skutočným odborníkom na všetky možné vychytávky, ktoré vám uľahčia život a ušetria veľa miesta v domove. Trikrát hurá pre Wenko! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava 2 organizérov do zásuvky Wenko Balance

Sada 2 organizérov do zásuviek Domopak Living

Sada 2 organizérov do zásuviek Domopak Living
Detail

Precízne uprataná domácnosť je vizitkou každého. A keď už budete upratovať, oprite sa do toho a dajte svojmu domovu poriadok! Domopak prichádza s úložnými boxami a systémami, ktoré vám domov vnesú poriadnu dávku organizácie. Majte domov ako z škatuľky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sada 2 organizérov do zásuviek Domopak Living

Keter Kufor s 2 zásuvkami Connect 250037

Keter Kufor s 2 zásuvkami Connect 250037
Detail

Praktický a priestranný organizér s dvoma zásuvkami zo série Connect Keter je dokonalým riešením pre všetkých, ktorí ocenia najvyššiu kvalitu spracovania a funkčnosť. Produkt je určený domácim majstrom aj profesionálom.Organizér je vyrobený z najkvalitnejšieho materiálu, ktorý sa vyznačuje vysokou životnosťou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu. Špeciálne navrhnutá štruktúra zaručuje dlhodobú trvanlivosť výrobku a ergonómiu práce.Skladá sa z dvoch priestranných výsuvných zásuviek. Vybavený je praktickou rukoväťou, ktorá zaisťuje pohodlné a bezpečné prenášanie obsahu. Kufrík je kompatibilný s ďalšími produktmi Connect. Vďaka bočným svorkám je možné zopnúť viac organizérov dohromady. (4home.sk)

Podobné produkty ako Keter Kufor s 2 zásuvkami Connect 250037

Sada 2 organizérov do zásuvky Wenko Business

Sada 2 organizérov do zásuvky Wenko Business
Detail

Trikrát hurá pre Wenko! Riešite nedostatok úložného priestoru či miesta? Odpoveď na všetky vaše problémy znie: Wenko! Táto značka je skutočným odborníkom na všetky možné vychytávky, ktoré vám uľahčia život a ušetria veľa miesta v domove. Trikrát hurá pre Wenko! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sada 2 organizérov do zásuvky Wenko Business

Bambusová doska s 2 zásuvkami Wenko Bina

Bambusová doska s 2 zásuvkami Wenko Bina
Detail

Organizácia je dôležitá a v kuchyni to platí dvojnásobne! Značka Wenko je skutočným majstrom na kuchynské vychytávky, ktoré nielen uľahčujú život, ale aj dobre vyzerajú. Prizvite si domov naozajstných pomocníkov, ktorí vám pomôžu udržať všade poriadok. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Bambusová doska s 2 zásuvkami Wenko Bina

Sconto Posteľné zásuvky LORENA grafitová, 2 ks

Detail

**Posteľné zásuvky LORENA** sú určené na kombinovanie s rovnomennou posteľou a spálňovou zostavou, ktorú obohatia o **praktické úložné priestory** nielen na lôžkoviny. Vyhotovenie v grafitovej farbe perfektne korešponduje s dizajnom spálne aj samotnej postele. Vyrobené sú z fóliovaného dreveného materiálu, vďaka ktorému **nie sú náročné na údržbu**. Jednoduchá a rýchla montáž. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Posteľné zásuvky LORENA grafitová, 2 ks

Predlžovací kábel 2 zásuvky 1,5m SOLIGHT PG01

Predlžovací kábel 2 zásuvky 1,5m SOLIGHT PG01
Detail

Kvalitní Predlžovací kábel 2 zásuvky 1,5m SOLIGHT PG01 z kategorie Dom a záhrada | Elektroinštalačný materiál | Predlžovacie káble | Predlžovacie káble vícezásuvkové. (esat.sk)

Podobné produkty ako Predlžovací kábel 2 zásuvky 1,5m SOLIGHT PG01

Sconto Nočný stolík VANNES biela, 2 zásuvky

Sconto Nočný stolík VANNES biela, 2 zásuvky
Detail

**Nočný stolík VANNES** predstavuje jednoduchý moderný štýl v podobe bielej neutrálnej farby. Vďaka svojmu praktickému dizajnu je vhodný do detskej a do študentskej izby. Stolík disponuje úložným priestorom v podobe **2 zásuviek** a množstvom odkladacieho priestoru na najrôznejšie veci, ktoré je potrebné mať po ruke. Nočný stolík je vyrobený z **laminovaného dreveného materiálu**, ktorý je nenáročný na údržbu. Chcete mať interiér zjednotený do jedného štýlu? Pozrite sa na ďalší nábytok z rovnomenného nábytkového programu VANNES. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Nočný stolík VANNES biela, 2 zásuvky
Homematic IP Adaptér Kopp (EQ3-ADA-KO), DAHUA silikónový kryt pre Cue 2 žltý (FRS15-Imou), DAHUA silikónový kryt pre Ranger 2 sivý (FRS12-Imou), DAHUA silikónový kryt pre Cue 2 oranžový (FRS14-Imou), Nillkin CamShield kryt pre Realme GT Neo 2 Black (6902048230675), AhaStyle kryt AirPods 1 & 2 s LED Burgundy (PT06-Burgundy), AhaStyle odolný kryt Airpods 1 & 2 ocean blue (PT79-Ocean-Blue), AhaStyle kryt AirPods 1 & 2 s LED indikáciou čierny (PT06-Mint), AhaStyle vodoodolný kryt Airpods 1 & 2 navy blue (PT79-Navy-Blue), AhaStyle kryt AirPods 1 & 2 s LED indikáciou biele (PT06-White), AhaStyle kryt AirPods 1 & 2 s LED indikáciou ružový (PT06-Pink), AhaStyle kryt AirPods 1 & 2 s LED indikáciou levanduľový (PT06-Lavender), Nillkin CamShield Zadný Kryt pre OnePlus Nord CE 2 5G Black (57983109727), Nillkin Super Frosted zadný kryt na OnePlus Nord 2 5G Black (6902048226715), AhaStyle kryt Airpods 1 & 2 s karabínou biela-červený (PT46-Skye-White), Ahastyle TPU kryt pre AirPods 2 & 1 Midnight green (PT115-midnigh-green), Ahastyle silikónový kryt pre AirPods 3 Lavender Pink (PT147-2-Lavender-Pink), Ahastyle TPU kryt pre AirPods 3 Red-yellow (PT147-2-Red-yellow), Ahastyle silikónový kryt pre AirPods 3 Black & Red (PT147-2-Black-Red), Reolink D20 ochranný kryt, Nillkin CamShield Zadný Kryt pre OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Black (57983110209), AhaStyle TPU kryt pre Apple Watch 40 mm priehľadný 2 ks (W05-40), AhaStyle kryt AirPods 1 & 2 s LED indikáciou Navy Blue (PT06-Navy Blue), AhaStyle TPU kryt pre Apple Watch 38 mm priehľadný 2 ks (W05-38), AhaStyle TPU kryt pre Apple Watch 42 mm priehľadný 2 ks (W05-42), AhaStyle TPU kryt pre Apple Watch 44 mm priehľadný 2 ks (W05-44), Nillkin Super Frosted Zadný Kryt pre OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Black (57983110210), Nillkin Super Frosted Zadný Kryt pre OnePlus Nord CE 2 Lite 5G Red (57983110212), Ahastyle silikónový kryt pre AirPods 3 Midnight-green-orange (PT147-2-midnight-green-orange), Ahastyle silikónový kryt pre AirPods 3 Navy-Blue-Red (PT147-2-navy-blue-Red)