Kopp 2 nasobny ramcek paris biela 402502018

Produkt Kopp 2 nasobny ramcek paris biela 402502018 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kopp 2 nasobny ramcek paris biela 402502018 upraviť a produkt hľadať znova.

Tango rámček 2-násobný biela

Tango rámček 2-násobný biela
Detail

Farba: Biela Bezhalogénové prevedenie: nie Počet jednotiek: 2 S odklápacím vekom: nie Povrchová úprava: Bez povrchovej úpravy Textové pole / popisovacia oblasť: nie Kvalita materiálu: Termoplast Materiál: Plast Montáž v smere: Vodorovne RAL číslo (podobné): 9003 Stupeň krytia (IP): IP20 Prevedenie povrchu: Lesklý Vhodné pre inštaláciu pod omietku: áno Zapustené (ploché) prevedenie: nie Vhodné pre zabudovanú inštaláciu: áno (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Tango rámček 2-násobný biela , Homematic ip adaptér kopp (eq3-ada-ko)

Sconto Bodové svietidlo PARIS 2 biela

Detail

Dizajnové bodové svietidlo PARIS 2 sa bude vynímať v každom moderne zariadenom interiéri. Kovová konštrukcia pôsobí čisto a luxusne. Každú objímku s päticou GU10 môžete nasmerovať inam. Vybavte svietidlo vhodnými svetelnými zdrojmi podľa svojho výberu, čo vám dáva možnosť určiť si farbu svetla a jas. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Bodové svietidlo PARIS 2 biela , Paris bebe 100 g – 21348 biela (7821)

Klarstein Vita Pure 2G, čistička vzduchu, ionizátor, 55 W, 5-násobný filter, biela

Klarstein Vita Pure 2G, čistička vzduchu, ionizátor, 55 W, 5-násobný filter, biela
Detail

Porazte pachy z jedla, cigaretový dym, prach v domácnosti a ďalšie efektívne a bez námahy s čističom vzduchu od spoločnosti Klarstein Vita Pure 2G. 5-násobný filtračný systém pomôže najmä alergikom a všetkým, čo radi dýchajú vo svojom domove čerstvý vzduch: Okrem predfiltra pre hrubé častice prachu a nečistôt má zariadenie HEPA filter a filter s aktívnym uhlím, ktoré odstránia aj jemný prach ako pele a prach z domácnosti. Okrem toho odstraňuje filter s aktívnym uhlím ozón, dráždivý pre dýchacie cesty, a iné škodlivé plyny. Tým sa filtračný systém stará o čisté ovzdušie, v ktorom sa môžete zhlboka nadýchnuť. Klarstein tiež myslel pri návrhu čističky vzduchu Vita Pure 2G na mikrobiálne čistenie ako aj odstránenie nežiaducich pachov: Stlačením tlačidla sa zapne kombinácia UV-C lampy a ionizátora. Zatiaľ čo UV svetlo zabíja mikróby a choroboplodné zárodky, uvoľnené ióny rozkladajú nepríjemné pachy, ako sú tabakový dym alebo pach z jedla. Takto odstráni 5-násobný filtračný systém zariadenia Vita Pure 2G až 99,97% všetkých vzdušných nečistôt. Ovládanie prebieha prostredníctvom ľahko pochopiteľného 3-tlačidlového dotykového panelu na prednej strane. Tu ukazujú malé prevádzkové LED diódy zvolené nastavenia alebo či je potrebné vymeniť filter. Zariadenie Vita Pure 2G nasáva vzduch v troch stupňoch rýchlosti a môže byť prispôsobené stupňu znečistenia, ale tiež individuálnym potrebám ticha. Pre bezstarostnú prevádzku možno aktivovať trojstupňový časovač na 2 hodiny, 4 hodiny alebo na 8 hodín, po ktorých uplynutí sa čistič vzduchu automaticky vypne. Vizuálne presvedčí čistič vzduchu Klarstein Vita Pure 2G svojím elegantným, zaobleným tvarom, ktorý ho priestorovo úsporne začlenení do každého prostredia. Praktická zapustená rukoväť na zadnej strane uľahčuje premiestnenie zariadenia. Dostupné farby: biela, čierna (produkt 10028710) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Vita Pure 2G, čistička vzduchu, ionizátor, 55 W, 5-násobný filter, biela , Bellatex s.r.o. priadza paris bebe 100 g – 21326 biela (9217)

Kosmetické zrkadlo so 7 násobným zvacsenie

Kosmetické zrkadlo so 7 násobným zvacsenie
Detail

· Kozmetické zrkadlo z pochrómovanej ocele · Zrkadlo 1: 1 a až 7x zväčšovacie zrkadlo · Nastaviteľný uhol naklonením · Kvalitný stojan pre spoľahlivé upevnenie Pekné kozmetické zrkadlo z pochrómovanej ocele dodá vašej kúpeľni šarmantný akcent. Vďaka 1:1 zrkadielku a 7x zväčšenie sa stojankové zrkadlo hodí predovšetkým na kozmetické účely, napríklad na líčenie alebo holenie. Použitie uľahčí možnosť nastaviť si uhol sklonu. Kvalitný oceľový stojan zaručuje spoľahlivé upevnenie na stolíku. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Kosmetické zrkadlo so 7 násobným zvacsenie , Ľoréal paris magic retouch permanent 2 čierna (3600524043421)

Valena LIFE rámček 3P biela

Detail

Farba: Biela Bezhalogénové prevedenie: áno Počet jednotiek: 3 S odklápacím vekom: nie Povrchová úprava: Bez povrchovej úpravy Textové pole / popisovacia oblasť: nie Kvalita materiálu: Termoplast Materiál: Plast Montáž v smere: Vodorovne aj zvisle RAL číslo (podobné): 9003 Stupeň krytia (IP): IP20 Pre zásuvku podlahového kanála: nie Prevedenie povrchu: Lesklý Vhodné pre parapetný kanál: nie Vhodné pre inštaláciu pod omietku: áno Zapustené (ploché) prevedenie: nie (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Valena LIFE rámček 3P biela , Canon zoemini 2 biela (5452c004)

INTERBABY rámček na 2 odtlačky, 1 foto (8435440343196)

INTERBABY rámček na 2 odtlačky, 1 foto (8435440343196)
Detail

Sada na odtlačky – s tromi oddelenými priestormi na jednu fotografiu a dva odtlačky ručičiek alebo nožičiek bábätka Chcete sebe alebo svojim blízkym vytvoriť krásnu spomienku na prvé týždne vášho bábätka? Rámček INTERBABY v bielom vyhotovení bude skvelou voľbou. Ponúka tri časti. Do jednej umiestnite fotku vášho drobčeka a do zvyšných dvoch potom odtlačok jeho ručičky a nožičky. Na výber máte z dvoch podkladov, ružového pre dievčatá a modrého pre chlapcov. Hmota aj farba na získanie odtlačku sú 100 % zdravotne nezávadné. Samotná výroba odtlačku je potom vďaka INTERBABY veľmi rýchla a prebehne bez vzniku neporiadku.Kľúčové vlastnosti rámčeka na 2 odtlačky a foto INTERBABYRámček INTERBABY ako štýlový doplnokKrásna spomienka na prvé týždne s vašim bábätkomPerfektný darček pre starých rodičov, rodičov, tety a pod.Výroba odtlačku je rýchla a prebehne bez neporiadkuOddelený priestor na fotografiu a dve časti na odtlačkyFarebný podklad pre chlapcov aj dievčatá je... (alza.sk)

Podobné produkty ako INTERBABY rámček na 2 odtlačky, 1 foto (8435440343196) , Shumee 2 ks, biela, 3078702

Signes Grimalt Foto Rámček Rámy Biela

Signes Grimalt  Foto Rámček  Rámy Biela
Detail

Signes Grimalt Foto Rámček Biela. Fotorámik ORIGEN Home Decor je perfektnou voľbou na štýlové zobrazenie vašich spomienok. Tento vysokokvalitný rám s elegantným a moderným dizajnom je vyrobený z odolných materiálov, ktoré zaisťujú odolnosť. Jeho všestrannosť vám navyše umožňuje vytvárať koláže obrázkov a ľahko ich meniť. Prekvapte svojich blízkych týmto jedinečným a špeciálnym darčekom, ktorý sa prispôsobí akémukoľvek priestoru vo vašej domácnosti.. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Signes Grimalt Foto Rámček Rámy Biela , Loréal paris paradise extatic black 2× 6,4 ml (deko1517ss)

OneConcept Ďalekohľad, 12-násobné zväčšenie, optické sklo BAK7

OneConcept Ďalekohľad, 12-násobné zväčšenie, optické sklo BAK7
Detail

Na dovolenke pri turistike, pri pozorovaní prírody alebo na poľovačke: s ďalekohľadom oneConcept Accubuddy v kompaktnom vreckovom formáte a s potiahnutým optickým sklom BAK7 si môžeš priblížiť vzdialené objekty na dosah ruky. Až 12-násobné zväčšenie ti poskytne detailné pohľady zblízka. Obraz je príjemne jasný a zobrazuje prírodu s vysokým kontrastom a vernými farbami. Objektívy „Blue Coated“ 26 mm sa postarajú o dokonalý výhľad aj v protisvetle a za súmraku – bez odrazov a neostrosti. Korekcia krátkozrakosti alebo ďalekozrakosti prostredníctvom dioptrickej korekcie až do -/+3 dioptrie zaručuje podrobné pozorovanie prírody aj pre tých, ktorí nosia okuliare. Malý a ľahký mini ďalekohľad s príjemne hladkým povrchom sa zmestí do každej tašky a batohu. Ideálny aj pre deti, pretože ostrosť obrazu je možné nastaviť rýchlo a individuálne jednoduchým otáčaním. Súčasťou balenia je okrem ďalekohľadu aj úložná taška, remienok na zápästie a čistiaca handrička. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept Ďalekohľad, 12-násobné zväčšenie, optické sklo BAK7 , Ľoréal paris revitalift classic duopack, 2× 50 ml (8592807137260)

Rámčeky na spomienkové predmety - biele (3 kusy)

Rámčeky na spomienkové predmety - biele (3 kusy)
Detail

Radi si uchovávate drobnosti z minulosti? Boli by ste najradšej, keby ste ich máli neustále na očiach, aby vám zakaždým pripomínali krásne chvíle z detstva či mladosti? Sú tu pre vás biele rámčeky na spomienkové predmety (3 kusy).Tieto výnimočné spomienkové predmety v elegantnej bielej farbe slúžia na to, aby ste si v nich uchovali rôzne drobnosti. Ide napríklad o piesok, mušle, kamienky, figúrky z detstva, šperky, lístky z koncertov či kina, náboje z povinnej vojenskej služby alebo čokoľvek iné. Rámčeky na spomienkové predmety sa správajú tak, akoby predmety v nich levitovali, čiže sa vznášali vo vzduchu.Objednajte si tieto rámiky pre seba, vašu polovičku či blízku osobu, ktorá si bude zlaté časy pripomínať stále.Rámčeky na spomienkové predmetyVyrobené z pevného plastuS pružnou, priehľadnou a pevnou membránouVhodné aj na vystavenie šperkovSada obsahuje 3 rámčeky a 4 stojany (2 pre horizontálnu a 2 pre diagonálnu polohu)Predmety vyzerajú akoby v rámčeku levitovaliJednoduché použitie: otvoríte rám, vložíte predmet medzi membránu, zatvoríte a položíte na stojanPo vybratí predmetov sa membrána vráti do pôvodnej polohyIdeálne na krásne vystavte predmety, šperky alebo spomienkové predmetyRozmery jedného rámčeka: 11 x 11 x 2 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Rámčeky na spomienkové predmety - biele (3 kusy) , Loréal paris revitalift laser cream 2 × 50 ml (kspl2121s)

Pearhead Rámček na odtlačok Family, biely (698904630241)

Pearhead Rámček na odtlačok Family, biely (698904630241)
Detail

Fotorámik – so sadou pre jednoduché vytvorenie odtlačkov rúk celej rodiny, zdravotne nezávadné, vhodné od narodenia Vytvorte si originálnu spomienku s odtlačkami rúk celej rodiny. Konkrétne ide o sadu na odtlačky od americkej značky Pearhead, ktorá obsahuje rámik so sklom, biely podkladový kartón, 4 tuby s farbou a pero. Vytvorenie odtlačku je veľmi jednoduché a rámček je dostatočne veľký na to, aby sa do neho zmestili odtlačky rúk všetkých členov rodiny. Na druhej strane tejto fólie potom nájdete špeciálny podklad s odtlačkovou farbou. Zhotovený odtlačok trvá iba pár sekúnd a prepojená ruka vášho dieťaťa aj vás bude krásnou spomienkou. Kľúčové vlastnosti fotorámika Pearhead FamilyFotorámik Family od americkej značky PearheadBiely rámčik so sadou na jednoduché vytvorenie odtlačkov rúk celej rodinyVytvorenie odtlačka rúk je veľmi jednoduché a rýchleZdravotne neškodné farby sú zárukou kvality sady na odtlačkyTrofej vyhotovená pre uchovanie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pearhead Rámček na odtlačok Family, biely (698904630241) , Paris hilton paris hilton edp 100 ml (608940517482)

Kärcher - Multifunkčný plošný postrekovač, MS 100, 6-násobný (2.645-026.0)

Kärcher - Multifunkčný plošný postrekovač, MS 100, 6-násobný (2.645-026.0)
Detail

Zavlažovač na hadicu, veľkoplošný, max. plocha zavlažovania 78 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania Pravidelne sa staráte o svoju záhradu a záleží vám, aby ste mali pekný trávnik? V tom prípade je príslušenstvo vo forme multifunkčného plošného postrekovača Kärcher MS 100 priamo pre vás! 6-násobný postrekovač MS 100 je určený pre zavlažovací systém značky Kärcher.Kľúčové vlastnosti Multifunkčného plošného postrekovača MS 100 pre zavlažovací systém KärcherMultifunkčný plošný postrekovač MS 100 je skvelým doplnkom pre záhraduPostrekovač je určený pre zavlažovací systém Kärcher (alza.sk)

Podobné produkty ako Kärcher - Multifunkčný plošný postrekovač, MS 100, 6-násobný (2.645-026.0) , Canpol babies bonjour paris 18 mes.+ 2 ks, modrý (5903407993478)

Sconto Jedálenská stolička PARIS biela

Sconto Jedálenská stolička PARIS biela
Detail

Praktická jedálenská stolička PARIS zaujme svojím materiálom aj jednoduchým dizajnom. Je veľmi ľahká a napriek tomu pevná. Vhodná je nielen do interiéru, ale aj do vašej záhrady. Rovnako tak jej to však pristane aj v kaviarenských a reštauračných záhradkách. Jej prednosťou je ľahká údržba a v čase uskladnenia tiež jednoduchá stohovateľnosť, čo vám pri väčšom množstve stoličiek ušetrí veľa podlahovej plochy. Stolička PARIS je celá vyrobená z plastu - polypropylénu, ktorý vám pri správnom zaobchádzaní vydrží slúžiť dlhé roky. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenská stolička PARIS biela , Canpol babies bonjour paris +18 mes. 2 ks – ružový (5903407993485)

Shelly WS2, 2-tlačidlový spínač, bez rámčeku, čierny (SHELLY-WS2-B)

Shelly WS2, 2-tlačidlový spínač, bez rámčeku, čierny (SHELLY-WS2-B)
Detail

WiFi spínač pre oblasť využitia: elektroinštaláciu, pripojenie: WiFi 2,4 GHz, kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa a Samsung SmartThings, aplikácia pre Android a iOS v slovenčine a angličtine (alza.sk)

Podobné produkty ako Shelly WS2, 2-tlačidlový spínač, bez rámčeku, čierny (SHELLY-WS2-B) , Canpol babies mušelínový podbradník bonjour paris modrý, 2 ks (5901691862777)

Biely nástenný rámček Styler Floryda, 33 x 43 cm

Biely nástenný rámček Styler Floryda, 33 x 43 cm
Detail

Vystavte svoje obľúbené spomienky na obdiv. Mnohé z nich len ležia na našich pevných diskoch a už si ich takmer nepamätáme. Čo keby ste si ich vložili do tohto minimalistického rámčeka od spoločnosti Styler a pripomínali si ich každý deň? Je navrhnutá tak, aby sa do nej dokonale zmestila fotografia s rozmermi 30 x 40 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely nástenný rámček Styler Floryda, 33 x 43 cm , Canpol babies mušelínový slintáčik bonjour paris ružový, 2 ks (5901691862784)

Biely nástenný rámček Styler Floryda, 24 x 33 cm

Biely nástenný rámček Styler Floryda, 24 x 33 cm
Detail

Rám, ktorý svojou jednoduchosťou neohromí, ale naopak vyzdvihne krásu vašich zvečnených spomienok. Je navrhnutá tak, aby sa do nej dokonale zmestila fotografia s rozmermi 21 x 30 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely nástenný rámček Styler Floryda, 24 x 33 cm , Ľoréal paris color riche rue royale 2 3,6 g (3600523991594)

GOLD BABY Otvárací rámček na atramentový odtlačok – biely (0712221438998)

GOLD BABY Otvárací rámček na atramentový odtlačok – biely (0712221438998)
Detail

Sada na odtlačky – malých ručičiek či nožičiek vášho bábätka cca do 3 rokov veku Deti rastú rýchlo, a tak máte na niektoré veci len obmedzený čas. Odtlačte si rúčku alebo nôžku vášho malého pokladu, aby ste po rokoch mali príjemnú spomienku na krásny čas s bábätkom. Sada Gold Baby s bielym otváracím rámčekom na atramentový odtlačok obsahuje všetko potrebné. Nôžku alebo rúčku bábätka jednoducho a cez špeciálnu blanu priložíte k vankúšiku s farbou a odtlačok je na svete. Nemusíte sa ničoho obávať, všetko je rýchle a úplne bezpečné. Odtlačok potom ľahko umiestnite do rámčeka, v ktorom je priestor aj na fotografiu. Otvárací rámček môžete vystaviť na stôl alebo poličku. Sada Gold Baby je tiež vhodným darčekom pre čerstvých rodičov. Kľúčové vlastnosti sady Gold Baby s bielym otváracím rámčekom na atramentový odtlačokSada Gold Baby s bielym otváracím rámčekom na atramentový odtlačok rúčky alebo nôžky vášho bábätkaVyrobte si príjemnú spomienku na bábätkovský alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako GOLD BABY Otvárací rámček na atramentový odtlačok – biely (0712221438998) , Ľoréal paris revitalift laser x3 duopack, 2× 50 ml (8592807224496)

GOLD BABY Classic rámček na atramentový odtlačok – biely (0712221438752)

GOLD BABY Classic rámček na atramentový odtlačok – biely (0712221438752)
Detail

Sada na odtlačky – na odtlačky malých ručičiek či nožičiek vášho bábätka cca do 3 rokov veku Deti rastú rýchlo, a tak máte na niektoré veci len obmedzený čas. Odtlačte si rúčku alebo nôžku vášho malého pokladu, aby ste po rokoch mali príjemnú spomienku na krásny čas s bábätkom. Sada Gold Baby Classic s bielym rámčekom na atramentový odtlačok obsahuje všetko potrebné. Nôžku alebo rúčku bábätka jednoducho a cez špeciálnu blanu priložíte k vankúšiku s farbou a odtlačok je na svete. Nemusíte sa ničoho obávať, všetko je rýchle a úplne bezpečné. Odtlačok potom ľahko umiestnite do rámčeka, v ktorom je aj priestor na fotografie. Rámček sa dá postaviť alebo zavesiť na stenu. Sada Gold Baby Classic je tiež vhodným darčekom pre čerstvých rodičov. Kľúčové vlastnosti sady Gold Baby Classic s bielym rámčekom na atramentový odtlačokSada Gold Baby Classic s bielym rámčekom na atramentový odtlačok rúčky alebo nôžky vášho bábätkaVyrobte si príjemnú spomienku na... (alza.sk)

Podobné produkty ako GOLD BABY Classic rámček na atramentový odtlačok – biely (0712221438752) , Loréal paris age specialist 45+ duopack 2× 50 ml (8592807455067)

Paris Hilton Paris Hilton - EDP 2 ml - odstrek s rozprašovačom

Paris Hilton Paris Hilton - EDP 2 ml - odstrek s rozprašovačom
Detail

Sexy, zvodná vôňa pre odvážne ženy - taká je prvá vôňa od Paris Hilton. Na trh bola uvedená v roku 2005. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Paris Hilton Paris Hilton - EDP 2 ml - odstrek s rozprašovačom , Loréal paris age perfect classic duopack 2 × 50 ml (8592807447581)

Biely rámček na 4 fotografie Styler Narvik, 39 × 39 cm

Biely rámček na 4 fotografie Styler Narvik, 39 × 39 cm
Detail

Pochváľte sa tými najkrajšími zábermi z ciest alebo momentkami zo svadby. V ráme je dosť miesta na detaily a celky, a tak na vás zakaždým dýchne atmosféra šťastných dní, ktoré fotky robia večnými. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely rámček na 4 fotografie Styler Narvik, 39 × 39 cm , Ľoréal paris magic retouch 2 dark brown 75 ml (3600523192892)

Biely rámček na fotku LEGO®, 19,3 x 26,8 cm

Biely rámček na fotku LEGO®, 19,3 x 26,8 cm
Detail

Fotorámček v štýle LEGO stavebnice poslúžia na uchovanie spomienok a vystavenie fotiek ako vám, tak vašim deťom. Hodí sa pre fotografie s rozmermi 10 x 15 cm alebo 12 x 17 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely rámček na fotku LEGO®, 19,3 x 26,8 cm , Lamart lt7047 lumier 2 l, biela

Biely rámček na fotografiu Styler Malmo, 47 x 57 cm

Biely rámček na fotografiu Styler Malmo, 47 x 57 cm
Detail

Ten pamätný deň, kedy ste konečne dostali svoj ťažko vydretý diplom. Alebo keď ste sa nasťahovali so svojou drahou polovičkou do prvého spoločného bývania. Tieto okamihy sa jednoducho neopakujú a je dôležité je pekne zachytiť. Vystavte svoje obľúbené fotografie v patričnej forme. Rámček od značky Styler je rovnako nestarnúci, ako chvíle, na ktoré budete stále spomínať. Do rámčeka pasujú fotografie s rozmerom 40 x 50 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely rámček na fotografiu Styler Malmo, 47 x 57 cm , Emos - rozbočovacia zásuvka, 2 ×, biela (1905020010)

Biely rámček na 8 fotografií Styler Narvik, 51 × 41 cm

Biely rámček na 8 fotografií Styler Narvik, 51 × 41 cm
Detail

Pochváľte sa tými najkrajšími zábermi z ciest alebo momentkami zo svadby. V ráme je dosť miesta na detaily a celky, a tak na vás zakaždým dýchne atmosféra šťastných dní, ktoré fotky robia večnými. Rozmery fotografií v rámčeku: 3x: 10 x 10 cm 4x: 10 x 15 cm 1x: 15 x 21 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely rámček na 8 fotografií Styler Narvik, 51 × 41 cm , Look keo 2 max biela (3611720140166)

Biely rámček na 4 fotografie Styler Malmo, 39 × 39 cm

Biely rámček na 4 fotografie Styler Malmo, 39 × 39 cm
Detail

Fotografie nemusia len čakať večnosť na disku, než si na ne niekto spomenie. Vyhraďte si pekné popoludnie a vyberiete tie najkrajšie rodinné momentky alebo zážitky z ciest. Vyvolané a vystavené v krásnom ráme pekne pohromade vám budú robiť oveľa väčšiu radosť. Rozmery fotografií v rámčeku: 2x: 10 x 15 cm 2x: 15 x 21 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely rámček na 4 fotografie Styler Malmo, 39 × 39 cm , Technisat sternradio ir 2 biela (v057f95)

Biely rámček na 5 fotografií Styler Narvik, 51 × 27 cm

Biely rámček na 5 fotografií Styler Narvik, 51 × 27 cm
Detail

Pochváľte sa tými najkrajšími zábermi z ciest alebo momentkami zo svadby. V ráme je dosť miesta na detaily a celky, a tak na vás zakaždým dýchne atmosféra šťastných dní, ktoré fotky robia večnými. Rozmery fotografií v rámčeku: 2x: 10 x 10 cm 2x: 10 x 15 cm 1x: 15 x 21 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely rámček na 5 fotografií Styler Narvik, 51 × 27 cm , Ľoréal paris true match super blendable foundation 2.r/2.c 30 ml (3600522862482)

Biely rámček na 5 fotografií Styler Malmo, 51 × 27 cm

Biely rámček na 5 fotografií Styler Malmo, 51 × 27 cm
Detail

Fotografie nemusia len čakať večnosť na disku, než si na ne niekto spomenie. Vyhraďte si pekné popoludnie a vyberiete tie najkrajšie rodinné momentky alebo zážitky z ciest. Vyvolané a vystavené v krásnom ráme pekne pohromade vám budú robiť oveľa väčšiu radosť. Rozmery fotografií v rámčeku: 2x: 10 x 10 cm 2x: 10 x 15 cm 1x: 15 x 21 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely rámček na 5 fotografií Styler Malmo, 51 × 27 cm , Ľoréal paris casting creme gloss krémová semi-permanentná farba 910 biela čokoláda 180 ml (3600523991464)

Biely rámček na fotografiu Styler Lahti, 38 x 48 cm

Biely rámček na fotografiu Styler Lahti, 38 x 48 cm
Detail

Tie najvydarenejšie fotky sú často neplánované, spontánne. Nemusia byť perfektne zaostrené, dôležité je, aby vám pripomínali krásne okamihy a nabíjali vás energiou. Vystavte svoje obľúbené fotografie v patričnej forme. Rámček od značky Styler je rovnako nestarnúci, ako chvíle, na ktoré budete stále spomínať. Do rámčeka pasujú fotografie s rozmerom 30 x 40 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely rámček na fotografiu Styler Lahti, 38 x 48 cm , Canpol babies bonjour paris 0 – 6 m 2 ks modrý (5903407993430)

Inštalačný rámček Tece Loop z plastu v bielej farbe 9240646

Inštalačný rámček Tece Loop z plastu v bielej farbe 9240646
Detail

Inštalačná sada pre montáž sklenených ovládacích tlačidiel TECEloop a TECEsquare zapustených do obkladu a pre inštaláciu kovových tlačidiel TECEsquare. Hĺbkovo nastaviteľná inštalačná sada pre obklady hrúbky 5 až 18 mm. Vrátane demontážnych prísaviek pre vybratie ovládacích tlačidiel. Farba je biela. (siko.sk)

Podobné produkty ako Inštalačný rámček Tece Loop z plastu v bielej farbe 9240646 , Loréal paris revitalift filler sérum proti vráskam 2× 30 ml (kspl811s)

JOY-IT RASPBERRY PI touch displej 7 bez rámčeka (RB-LCD-7-2)

JOY-IT RASPBERRY PI touch displej 7 bez rámčeka (RB-LCD-7-2)
Detail

LCD monitor dotykový, 1024 × 600, HDMI 1.4, USB Či je pre vás monitor nevyhnutný na pracovné činnosti, alebo ho radi využívate na hranie hier, potom je nevyhnutné zamerať sa na výber správneho typu na zefektívnenie a spríjemnenie vašej práce. Vyskúšajte LCD monitor JOY-IT s uhlopriečkou 7", ktorý by pre vás mohol byť tým pravým. Vďaka rozlíšeniu 1024 × 600 px vám sprostredkuje výbornú kvalitu obrazu. Kľúčové vlastnosti LCD monitora JOY-IT RASPBERRY PI touch displej 7" bez rámčeka Dotykový LCD monitor JOY-IT s uhlopriečkou 7" bude vyhovovať vašim požiadavkám Maximálne rozlíšenie má 1024 × 600 px Spotreba v SDR režime je 5 kWh/1000h Farba prístroja je čierna Jeho hmotnosť dosahuje 0,242 kg Typ pripojenia: HDMI 1.4 (alza.sk)

Podobné produkty ako JOY-IT RASPBERRY PI touch displej 7 bez rámčeka (RB-LCD-7-2) , Loréal paris revitalift laser x3 day cream 2× 50 ml (kspl1745ss)

Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2

Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2
Detail

Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, otvorený systém s detekciou pohybu, oblasť využitia – zabezpečenie, napájanie Batériami, – multifunkčný bezdrôtový PIR (HmIP-SMI55-2), určený na použitie vo vnútorných priestoroch, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Kompaktne riešené zariadenie disponujúce tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou hodnoty okolitého jasu a manuálnym ovládaním ďalších zariadení systému Homematic IP pomocou dvoch tlačidiel. Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na zabezpečenie a ochranu objektov. Multifunkčný bezdrôtový PIR pohybový senzor (HmIP-SMI55-2) určený na použitie vo vnútorných priestoroch je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Kompaktne riešené zariadenie disponujúce hneď tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2 , Roborock bočná kefka - biela - 2 ks (8.02.0053)

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom Myšky Minnie v Paríži je vybavená bezpečnostnou zábranou. Krásny vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenského izby. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú potiahnuté mäkkou gumou a zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt je z borovicového masívu o nosnosti 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať a alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm , Notre-dame de paris

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom Myšky Minnie v Paríži je vybavená bezpečnostnou zábranou. Krásny vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenského izby. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú potiahnuté mäkkou gumou a zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt je z borovicového masívu o nosnosti 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať a alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom Myšky Minnie v Paríži je vybavená bezpečnostnou zábranou. Krásny vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenského izby. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú potiahnuté mäkkou gumou a zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt je z borovicového masívu o nosnosti 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať a alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom Myšky Minnie v Paríži je vybavená bezpečnostnou zábranou. Krásny vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenského izby. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú potiahnuté mäkkou gumou a zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt je z borovicového masívu o nosnosti 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať a alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm

The Cure - Paris (2 LP)

The Cure - Paris (2 LP)
Detail

Subžáner: Post Punk;New Wave;Psychedelic Rock;Rock;Synth-pop;Gothic Rock;Alternative;Alternative Rock Typ: LP platňa;Remastered;Nové vydanie;Album Variant: Paris (2 LP) Žáner: Punk;Pop;Rock;Gothic Interpret / Téma: The Cure Krajina interpreta: Spojené kráľovstvo Balenie obsahuje: LP Dekáda interpreta: 1990 - 1999;2010 - 2019;2020 - 2029;1980 - 1989;2000 - 2009;1970 - 1979 Farba podľa výrobcu: Black Krajina pôvodu: Nemecko Vydavateľstvo: Fiction Records Rýchlosť: 33 1/3 RPM Dátum vydania: 2024-03-22 Zloženie setu: 2 ks Rok vydania: 2024.0 Farba: Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako The Cure - Paris (2 LP)

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška
Detail

Pre malých objavovateľov: Ďalekohľad pre prieskumníkov Flyweight Norsjo umožní deťom nanovo objavovať svet. Na výletoch, pri hre, v škole alebo na dovolenke, s veľmi ostrým 8-násobným zväčšením budú vzdialené veci pre zvedavé detské oči úplne blízko. Ovládanie je špeciálne prispôsobené detským rúčkam a je veľmi jednoduché. Špeciálna ochranná guma chráni oči, dá sa však bez problémov vyklopiť nahor, aby bolo možné používať ďalekohľad aj s okuliarmi. Praktická darčeková súprava obsahuje aj lupu, kompas a samozrejme prepravnú tašku – drobci teda budú pripravení na všetky dobrodružstvá. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška
Detail

Pre malých objavovateľov: Ďalekohľad pre prieskumníkov Flyweight Norsjo umožní deťom nanovo objavovať svet. Na výletoch, pri hre, v škole alebo na dovolenke, s veľmi ostrým 8-násobným zväčšením budú vzdialené veci pre zvedavé detské oči úplne blízko. Ovládanie je špeciálne prispôsobené detským rúčkam a je veľmi jednoduché. Špeciálna ochranná guma chráni oči, dá sa však bez problémov vyklopiť nahor, aby bolo možné používať ďalekohľad aj s okuliarmi. Praktická darčeková súprava obsahuje aj lupu, kompas a samozrejme prepravnú tašku – drobci teda budú pripravení na všetky dobrodružstvá. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška

Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška
Detail

Pre malých objavovateľov: Ďalekohľad pre prieskumníkov Flyweight Norsjo umožní deťom nanovo objavovať svet. Na výletoch, pri hre, v škole alebo na dovolenke, s veľmi ostrým 8-násobným zväčšením budú vzdialené veci pre zvedavé detské oči úplne blízko. Ovládanie je špeciálne prispôsobené detským rúčkam a je veľmi jednoduché. Špeciálna ochranná guma chráni oči, dá sa však bez problémov vyklopiť nahor, aby bolo možné používať ďalekohľad aj s okuliarmi. Praktická darčeková súprava obsahuje aj lupu, kompas a samozrejme prepravnú tašku – drobci teda budú pripravení na všetky dobrodružstvá. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Monte Stivo Norsjo, súprava s detským ďalekohľadom, 8-násobné zväčšenie, lupa, kompas, taška

Béžovo-biely rámček na fotografiu Styler Yellowstone, 36 x 46 cm

Béžovo-biely rámček na fotografiu Styler Yellowstone, 36 x 46 cm
Detail

Dôležité rodinné okamihy, cestovateľské objavy alebo umelecké počiny. Vystavte svoje obľúbené fotografie v patričnej forme. Rámček od značky Styler je rovnako nestarnúci, ako chvíle, na ktoré budete stále spomínať. Do rámčeka pasujú fotografie s rozmerom 30 x 40 cm. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Béžovo-biely rámček na fotografiu Styler Yellowstone, 36 x 46 cm

Sivo-biely rámček na 5 fotografií Styler Narvik, 51 × 27 cm

Sivo-biely rámček na 5 fotografií Styler Narvik, 51 × 27 cm
Detail

Pochváľte sa tými najkrajšími zábermi z ciest alebo momentkami zo svadby. V ráme je dosť miesta na detaily a celky, a tak na vás zakaždým dýchne atmosféra šťastných dní, ktoré fotky robia večnými. Rozmery fotografií v rámčeku: 2x: 10 x 10 cm 2x: 10 x 15 cm 1x: 15 x 21 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sivo-biely rámček na 5 fotografií Styler Narvik, 51 × 27 cm

Sivo-biely rámček na 8 fotografií Styler Narvik, 51 × 41 cm

Sivo-biely rámček na 8 fotografií Styler Narvik, 51 × 41 cm
Detail

Pochváľte sa tými najkrajšími zábermi z ciest alebo momentkami zo svadby. V ráme je dosť miesta na detaily a celky, a tak na vás zakaždým dýchne atmosféra šťastných dní, ktoré fotky robia večnými. Rozmery fotografií v rámčeku: 3x: 10 x 10 cm 4x: 10 x 15 cm 1x: 15 x 21 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sivo-biely rámček na 8 fotografií Styler Narvik, 51 × 41 cm

Béžovo-biely rámček na 5 fotografií Styler Yellowstone, 51 × 27 cm

Béžovo-biely rámček na 5 fotografií Styler Yellowstone, 51 × 27 cm
Detail

Aké spomienky vám vyvolajú úsmev na tvári nehľadiac na to, ako náročný deň práve máte? Prečo si tie krásne chvíle nepripomínať častejšie? Rozmery fotografií v rámčeku: 2x: 10 x 10 cm 2x: 10 x 15 cm 1x: 15 x 21 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Béžovo-biely rámček na 5 fotografií Styler Yellowstone, 51 × 27 cm

Rámček s tlačidlami Tece Loop z plastu v bielej farbe 9240664

Rámček s tlačidlami Tece Loop z plastu v bielej farbe 9240664
Detail

Základný rámček s tlačidlami pre kryty TECEloop s ovládaním spredu alebo zhora. Farba biela s antibakteriálnou úpravou. (siko.sk)

Podobné produkty ako Rámček s tlačidlami Tece Loop z plastu v bielej farbe 9240664

Rámček s tlačidlami Tece Loop z plastu v bielej farbe 9240663

Rámček s tlačidlami Tece Loop z plastu v bielej farbe 9240663
Detail

Základný rámček s tlačidlami pre kryty TECEloop s ovládaním spredu alebo zhora. Farba biela. (siko.sk)

Podobné produkty ako Rámček s tlačidlami Tece Loop z plastu v bielej farbe 9240663

Sivo-biely rámček na 4 fotografie Styler Narvik Shabby, 39 × 39 cm

Sivo-biely rámček na 4 fotografie Styler Narvik Shabby, 39 × 39 cm
Detail

Pochváľte sa tými najkrajšími zábermi z ciest alebo momentkami zo svadby. V ráme je dosť miesta na detaily a celky, a tak na vás zakaždým dýchne atmosféra šťastných dní, ktoré fotky robia večnými. Rozmery fotografií v rámčeku: 2x: 10 x 15 cm 2x: 15 x 21 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sivo-biely rámček na 4 fotografie Styler Narvik Shabby, 39 × 39 cm

Foto rámček

Foto rámček
Detail

Foto rámček z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený z mramoru. (answear.sk)

Podobné produkty ako Foto rámček

Foto rámček

Foto rámček
Detail

Foto rámček z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený poly-živica. (answear.sk)

Podobné produkty ako Foto rámček

Foto rámček

Foto rámček
Detail

Foto rámček z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený poly-živica. (answear.sk)

Podobné produkty ako Foto rámček

Sconto Bodové svietidlo PARIS 2 čierna

Detail

Dizajnové bodové svietidlo PARIS 2 sa bude vynímať v každom moderne zariadenom interiéri. Kovová konštrukcia pôsobí čisto a luxusne. Každú objímku s päticou GU10 môžete nasmerovať inam. Vybavte svietidlo vhodnými svetelnými zdrojmi podľa svojho výberu, čo vám dáva možnosť určiť si farbu svetla a jas. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Bodové svietidlo PARIS 2 čierna

Cosmo Paris LACADO 2 Čižmičky Béžová

Cosmo Paris  LACADO 2  Čižmičky Béžová
Detail

Cosmo Paris LACADO 2 Béžová. Súhlasíme s vami, že pár nízkych čižmičiek v béžovej farbe je pre túto sezónu naozaj nevyhnutnou záležitosťou! Tento vás isto upúta. Kvalita prevedenia je vďaka zvršku z kože a vonkajšej podrážke zo syntetiky samozrejmosťou. S podpätkom vo výške 7 cm vás vynesú do trendových výšin. Sú také trendové, že im proste neodoláte... Poďakujte sa značke Cosmo Paris!. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Cosmo Paris LACADO 2 Čižmičky Béžová

Plastový obal na kvetináč Paris, biela, 19,5 x 19,5 cm

Plastový obal na kvetináč Paris, biela, 19,5 x 19,5 cm
Detail

Štýlový plastový obal na kvetináč skvele doladí každú miestnosť, terasu i balkón. Je vyrobený z recyklovaného ekoplastu s dlhou životnosťou. Má pekný rustikálny vzhľad s bielym povrchom s patinou a plastickým dekoratívnym prvkom v štýle Provence. Skvele tak doplní podobne ladený interiér aj exteriér. (4home.sk)

Podobné produkty ako Plastový obal na kvetináč Paris, biela, 19,5 x 19,5 cm
Homematic IP Adaptér Kopp (EQ3-ADA-KO), Paris Bebe 100 g – 21348 biela (7821), Bellatex s.r.o. Priadza Paris Bebe 100 g – 21326 biela (9217), ĽORÉAL PARIS Magic Retouch Permanent 2 Čierna (3600524043421), Canon Zoemini 2 biela (5452C004), SHUMEE 2 ks, biela, 3078702, LORÉAL PARIS Paradise Extatic Black 2× 6,4 ml (DEKO1517ss), ĽORÉAL PARIS Revitalift Classic Duopack, 2× 50 ml (8592807137260), LORÉAL PARIS Revitalift Laser Cream 2 × 50 ml (KSPL2121s), PARIS HILTON Paris Hilton EdP 100 ml (608940517482), Canpol babies BONJOUR PARIS 18 mes.+ 2 ks, modrý (5903407993478), Canpol babies BONJOUR PARIS +18 mes. 2 ks – ružový (5903407993485), Canpol babies mušelínový podbradník Bonjour Paris modrý, 2 ks (5901691862777), Canpol babies mušelínový slintáčik Bonjour Paris ružový, 2 ks (5901691862784), ĽORÉAL PARIS Color Riche Rue Royale 2 3,6 g (3600523991594), ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser X3 Duopack, 2× 50 ml (8592807224496), LORÉAL PARIS Age Specialist 45+ duopack 2× 50 ml (8592807455067), LORÉAL PARIS Age Perfect Classic duopack 2 × 50 ml (8592807447581), ĽORÉAL PARIS Magic Retouch 2 Dark Brown 75 ml (3600523192892), LAMART LT7047 LUMIER 2 l, biela, EMOS - Rozbočovacia zásuvka, 2 ×, biela (1905020010), Look Keo 2 Max biela (3611720140166), TechniSat STERNRADIO IR 2 biela (V057f95), ĽORÉAL PARIS True Match Super Blendable Foundation 2.R/2.C 30 ml (3600522862482), ĽORÉAL PARIS Casting Creme Gloss krémová semi-permanentná farba 910 Biela čokoláda 180 ml (3600523991464), Canpol babies BONJOUR PARIS 0 – 6 m 2 ks modrý (5903407993430), LORÉAL PARIS Revitalift Filler Sérum proti vráskam 2× 30 ml (KSPL811s), LORÉAL PARIS Revitalift Laser X3 Day Cream 2× 50 ml (KSPL1745ss), Roborock bočná kefka - biela - 2 ks (8.02.0053), Notre-Dame de Paris