Kopp vlozka senzor pohybu europa arkticka biela matna 805800010

Produkt Kopp vlozka senzor pohybu europa arkticka biela matna 805800010 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kopp vlozka senzor pohybu europa arkticka biela matna 805800010 upraviť a produkt hľadať znova.

PHILIPS Hue Motion Sensor - senzor pohybu

Detail

Vyžaduje mostík Philips HueTento produkt vyžaduje pripojenie k mostíku Philips Hue Umiestnite ho kamkoľvekPrevedenie bez káblov umožňuje umiestnenie kamkoľvek. Pohybový senzor je napájaný batériou, vďaka čomu je úplne bezdrôtový a je možné ho ľahko umiestniť kamkoľvek v dome. Nastavenie je hotové v priebehu niekoľkých minút. Stačí ho položiť na poličku či nočný stolík alebo ho priloženou skrutkou pripevniť na stenu alebo na strop. Pomocou priloženého magnetu ho dokonca môžete pripevniť ku kovovým povrchom, ako je chladnička. Uhol snímania je možné jednoducho upraviť nastavením senzora vhodným smerom. Automatické zapínanie a vypínanieOvláda vaše svetlá Philips Hue pri detekcii pohybu. Pripojte pomocou aplikácie Philips Hue pohybový senzor Philips Hue k mostíku Philips Hue a vaše svetlá Philips Hue sa pri vstupe do miestnosti automaticky zapnú. Dokonalé riešenie pre chodbu, záchod, pivnicu či garáž. V aplikácii si môžete vybrať, aká svetelná scéna či nastavenie sa má byť pri detekcii pohybu spustiť. Svetlá sa automaticky vypnú, keď už nedochádza k detekcii pohybu. Denné aj nočné nastaveniaAutomaticky zapne jemné nočné svetlo. Je možné zvoliť rôzne nastavenia osvetlenia pre deň a noc. Počas dňa môže senzor zapnúť jasné biele svetlo, ktoré vám pomôže lepšie vidieť. V noci môže zapnúť jemné nočné svetlo, keď vy, váš partner alebo vaše deti vstanete z postele. Len toľko svetla, aby ste videli okolo seba, ale nezobudili zvyšok rodiny. Integrovaný senzor denného svetlaZapína svetlá, len keď sú potrebné. Vďaka integrovanému senzoru denného svetla sa budú vaše svetlá zapínať, len keď je to potrebné. Citlivosť na svetlo sa dá ľahko zmeniť v aplikácii Philips Hue, takže sa senzory aktivujú, len keď potrebujete trochu svetla navyše. Keď nie je detekovaný žiadny pohyb, svetlá najskôr stmavnú, potom sa po stanovenom čase úplne vypnú. Senzor pohybu tiež pomáha šetriť energiu tým, že automaticky vypína svetlá na miestach, ktoré nie sú používané. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS Hue Motion Sensor - senzor pohybu , Homematic ip adaptér kopp (eq3-ada-ko)

TESLA SMART Sensor Motion inteligentný senzor pohybu

TESLA SMART Sensor Motion inteligentný senzor pohybu
Detail

Inteligentný snímač pohybu využíva infračervené snímanie na detekciu pohybu ľudí alebo zvierat v prostredí. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako TESLA SMART Sensor Motion inteligentný senzor pohybu , Ravensburger 26027 trans europa (4005556260270)

Imou senzor pohybu ZP1 (IOT-ZP1-EU)

Imou senzor pohybu ZP1 (IOT-ZP1-EU)
Detail

Pohybový senzor s detekciou pohybu, – s detekciou Pohybu, Senzor pohybu, bezdrôtový, uhol záberu 90°, dosah 8 m, Zigbee, CR123 V, biely (alza.sk)

Podobné produkty ako Imou senzor pohybu ZP1 (IOT-ZP1-EU) , Labyrint pohybu

Senzor pohybu PIR STU 46075 12/24V 6A

Senzor pohybu PIR STU 46075 12/24V 6A
Detail

Kvalitní Senzor pohybu PIR STU 46075 12/24V 6A z kategorie Súčiastky | Arduino + moduly | Príslušenstvo Arduino. (esat.sk)

Podobné produkty ako Senzor pohybu PIR STU 46075 12/24V 6A , Chvála pohybu

Čelovka MOD 2 so senzorom pohybu

Detail

Batéria je vyrobená z hliníkovej zliatiny leteckého hliníka, vďaka ktorej je veľmi odolná proti poškodeniu. Špecifikácia Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov 5 režimov svietenia: 100%, 50%, 25%, stroboskop, červené svetlo Napájanie z batérie Sústredený lúč svetla Dlhá životnosť diódy prachotesný vodeodolný nárazuvzdorný Biele a červené svetlo Vybavené pohybovým senzorom (možno zapnúť mávnutím ruky) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Čelovka MOD 2 so senzorom pohybu , Historik v pohybu (9788024626956)

Svetlo so senzorom pohybu a vešiakom

Detail

Ako mávnutím čarovného prútika sa okolie tohto praktického vešiaka rozsvieti. Vďaka snímaču pohybu budete mať vždy okamžitý prehľad o tom, čo kde visí. Ideálny na záhradné náradie v garáži alebo na tmavej chodbe. Jednoduché pripevnenie pomocou lepiacej pásky na zadnej strane. Prevádzka na batérie (3x AAA, nie sú súčasťou balenia). (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Svetlo so senzorom pohybu a vešiakom , Las relaciones entre europa central y américa latina (9788024636054)

Svietidlo solárne 4L so senzorom pohybu

Svietidlo solárne 4L so senzorom pohybu
Detail

Kvalitní Svietidlo solárne 4L so senzorom pohybu z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Solárne svetlá a lampy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Svietidlo solárne 4L so senzorom pohybu , Língua portuguesa na europa central: estudos e perspetivas (9788024631691)

LED svetlo so senzorom pohybu Maglum

LED svetlo so senzorom pohybu Maglum
Detail

Chcete si na všetko posvietiť? LED svetlo so senzorom pohybu Maglum vám v tom s radosťou pomôže! Táto praktická lampa s bielym LED svetlom sa stane vašimi „náhradnými očami“ nielen vo vašom byte či dome, ale aj v garáži, záhradnom domčeku alebo v pivnici. Toto originálne LED svetlo ponúka veľa možností použitia. Môže byť použité ako stolová lampa, stropné svetlo, nástenné svetlo alebo ako prenosné svetlo, ktoré je ľahké si vziať so sebou kamkoľvek. Je ideálne pre skrinky, šatne, kúpeľne, chodby, garáže, či sklady. Okrem toho môže byť LED svetlo so senzorom pohybu Maglum vhodným darčekom, ktorému sa poteší každý zástanca ekologického a šetrného spôsobu života.Vyrobené z ABS a polykarbonátuFarba: siváOriginálne a prenosnéVšestranný a prispôsobiteľný dizajnElektrickéBezdrôtovéDobíjateľnéViacpolohovéKompaktnéMultifunkčné: stolná lampa, stropné svetlo, nástenná lampa, prenosná lampaBiele LED svetlo: 16 LED - 190 lmSo snímačom pohybu3 režimy: on/off/autoNastaviteľný uhol: 360oSilné lepidlo: 3MUpínacia podpera základneDosah cca.: 0-5 m / 120oJednoduchá inštaláciaUSB nabíjanie: obsahuje USB a micro USB kábelPríkon: 3 WBatéria: PoLi 3,7 V / 450 mAhVstup: 5 V / 500 mAFunguje aj na 3 x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia)Rozmery: 7,8 x 7 x 7,8 cmIdeálne pre skrine, šatne, kúpeľne, chodby, garáže, skladyPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako LED svetlo so senzorom pohybu Maglum , Nedis inteligentný snímač pohybu (zbsm10wt)

Osvetlenie skrine LT011 so senzorom pohybu

Osvetlenie skrine LT011 so senzorom pohybu
Detail

LED svietidlo – vnútorné, so senzorom pohybu, na baterky, príkon 3W, svetelný tok 200lm, materiál: plast, max. výška 2.5cm, šírka 3.4cm, IP20 LED osvetlenie patrí medzi výnimočné svetelné zdroje s nízkou spotrebou a vysokým výkonom. Ledkové svietidlo VELAMP zdobí krásny moderný štýl. Konštrukcia získala certifikát stupňa krytia IP20. To značí, že ide o svetlo do interiéru. Svetlo poskytuje už integrovaný zdroj s LED technológiou s príkonom 3 W. Intenzita svetla sa znázorňuje svetelným tokom, ktorý je v tomto prípade 200 lm. Na umiestnenie LED svetla si musíte vyhradiť miesto s rozmermi 3,4 × 19,8 × 2,5 cm. Ak práve nechcete, aby svetlo svietilo, tak ho ľahko vypnete pomocou vypínača. LED svetlo VELAMP môžete napájať prostredníctvom batérií. Dohromady budete potrebovať 3 ks batérie typu AAA. Ledkové svietidlo VELAMP je vyhotovené z materiálu, ktorým je plast. Základné vlastnosti ledkového svietidla Osvetlenie skrine LT011 so senzorom pohybu LED svietidlo VELAMP... (alza.sk)

Podobné produkty ako Osvetlenie skrine LT011 so senzorom pohybu , Soudobé dějiny v pohybu (9788024625270)

LED žiarovka Virone E27, 230V, 12W, 1480lm, 4000k, neutrálna biela, 25000h, so senzorom pohybu

Detail

LED žiarovka Virone E27, 230V, neutrálna bielaModerná LED žiarovka, ktorá poteší určite všetkých, ktorí chcú ušetriť. Veľkou prednosťou tejto žiarovky je zabudovaný senzor pohybu, ktorý zapne žiarovku iba v prípade potreby - nemusíte teda riešiť vypínanie alebo zapínanie svetla.- Vďaka Energetickej triede A, táto žiarovka odoberá ešte menej el.prúdu ako ste ostatní.- Svetelný tok 1480 lumenov zaručí dostatok svetla v každej miestnosti.- Inštalácia tejto žiarovky je veľmi jednoduchá - stačí iba zaskrutkovať a môžete ihneď používať.Parametre- Výrobca: Virone- Farba svetla: neutrálna biela (4000 K)- Svetelný tok: 1480 lumenov- Napätie: 230V- Napájanie: 12W- Energetická trieda E- Senzor pohybu: áno- výdrž: 25 000 hodín- farba skla: mliečnaRozmeryVýška: 12.3 cmŠírka: 6 cmHĺbka: 6cm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LED žiarovka Virone E27, 230V, 12W, 1480lm, 4000k, neutrálna biela, 25000h, so senzorom pohybu , Evolveo alarmex pro (acsalmpirp) bezdrôtový pir snímač pohybu s imunitou k pohybu malých zvierat

LED svetlo so senzorom pohybu Lumtoo, 2 ks

LED svetlo so senzorom pohybu Lumtoo, 2 ks
Detail

Svetlo so senzorom pohybu je veľmi užitočné na osvetlenie chodieb, schodísk, šatníkov, garáží, kúpeľní atď. Vďaka senzoru sa svetlo LED automaticky zapne, keď toto inteligentné zariadenie zaznamená pohyb v tme. Sada obsahuje 2 zariadenia: - 3 biele LED svetlá na každom zariadení - Napájanie z batérie, tlačidlo zapnutia/vypnutia - Snímač detekcie pohybu: do 5 m - Samostatná podporná základňa - Svetelný panel LED sa dá vybrať zo základne - Otvory na podpernej základni na prípadné zaskrutkovanie - Jednoduchá inštalácia pomocou lepidla: pevne drží Táto sada osvetlenia LED obsahuje 2 samostatné jednotky. Každá jednotka je napájaná 3 x AAA batériami (nie sú súčasťou balenia) a pozostáva z 2 samostatných častí: podstavca a panelu s 3 LED svetlami. Lepidlo na spodnej strane podstavca umožňuje jeho jednoduché umiestnenie a upevnenie na požadovaný povrch. Panel LED možno odňať zo základne a premiestniť ho kamkoľvek podľa potreby alebo želania. Je vybavený bočným tlačidlom na aktiváciu/deaktiváciu zariadenia; po aktivácii sa svetlo LED automaticky zapne, keď zistí pohyb v tme (do vzdialenosti 5 m), a vypne sa po 30 sekundách bez zistenia pohybu. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako LED svetlo so senzorom pohybu Lumtoo, 2 ks , Somfy senzor intellitag (1870382)

Držiak na mobil do auta, s bezdrôtovým nabíjaním, motorické uchytenie, senzor pohybu, Qi, čierna

Detail

Bezdrôtový Držiak Mobilu do Autá EAN: 8590274634268 Uchytenie bez starostí Múdra kombinácia držiaka a nabíjačky pre bezpečné uchytenie vášho smartfónu. Automatické uchytenie Stlačením bočného tlačidla sa držiak roztvorí a infračervený senzor detekuje prítomnosť smartfónu. Bezpečnosť a ochrana Samouzatváracia funkcia s nekĺzavou gumovou podložkou pevne uchytí a ochráni váš smartfón. Bezdrôtové nabíjanie Držiak umožňuje bezdrôtové nabíjanie pre vaše pohodlie. Jednoduchá montáž Špeciálne čeľuste držiaka s pevným stlačením pre jednoduchú montáž do ventilácie. Technické špecifikácie Typ držiaka: Do ventilácie Technológia: Automatické uzatváranie Farba: Čierna Vstup: DC 5V/2A, 9V/1,67A Výstup: 5V/1,5A, 9V/1,2A Efektivita nabíjania: 75% Maximálna šírka telefónu: 75mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Držiak na mobil do auta, s bezdrôtovým nabíjaním, motorické uchytenie, senzor pohybu, Qi, čierna , Gogen me senzor 32

LED žiarovka Virone E27, 220-240V, 7W, 825lm, 4000k, neutrálna biela, 25000h, so senzorom pohybu

LED žiarovka Virone E27, 220-240V, 7W, 825lm, 4000k, neutrálna biela, 25000h, so senzorom pohybu
Detail

LED žiarovka Virone E27 s senzorom pohybu Ušetrite energiu a zvýšte pohodlie s modernou LED žiarovkou Virone E27, ktorá je vybavená senzorom pohybu. Automatické zapínanie a vypínanie Nemusíte sa starať o zapínanie alebo vypínanie svetla. Senzor pohybu to zariadi za vás. Jednoduchá inštalácia Stačí žiarovku zaskrutkovať a je pripravená na použitie. Technické parametre Výrobca: Virone Pätica: E27 Napätie: 230V Napájanie: 7W Svetelný tok: 825 lúmenov Farba svetla: neutrálna biela (4000 K) Energetická trieda: E Senzor pohybu: áno Výdrž: 25 000 hodín Farba skla: mliečna Rozmery Výška: 10.8 cm Šírka: 6 cm Hĺbka: 6 cm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LED žiarovka Virone E27, 220-240V, 7W, 825lm, 4000k, neutrálna biela, 25000h, so senzorom pohybu , Gogen me senzor 36

Alum Solárne osvetlenie 40 LED so senzorom pohybu (1861008017402)

Alum Solárne osvetlenie 40 LED so senzorom pohybu (1861008017402)
Detail

Záhradné osvetlenie – LED panel, LED, stmievateľné, príkon 0.8W, svetelný tok 80lm, šírka 6cm, materiál: plast, na batérie a solárne napájanie, IP65 Chcete mať nasvietenú príjazdovú cestu ku garáži alebo záhradu? Potom by ste mali uvažovať o zakúpení záhradného svietidla Alum. Energiu mu budú dodávať batérie a tiež menší solárny panel, vďaka čomu sa slobodne rozhodnete o jeho umiestnení. Pri výrobe tohto záhradného osvetlenia sa používa materiál, ktorým je plast. Priamo v konštrukcii svetla je potom integrovaný aj zdroj svetla, ktorý nemusíte kupovať oddelene. Konštrukcia sa chváli certifikátom pre stupeň krytia IP65. Aby ste si mohli spočítať, aká nákladná bude jeho prevádzka, zamerajte sa na príkon. Ten je 0,8 W. Počítajte pri tomto modeli s integrovaným snímačom, ktorý zaručí automatické zapnutie svetla v prípade, pokiaľ v jeho okolí dôjde k pohybu. Určite tiež oceníte to, že ide o stmievateľné svietidlo, vďaka tomu môžete jednoducho nastaviť intenzitu svetla. (alza.sk)

Podobné produkty ako Alum Solárne osvetlenie 40 LED so senzorom pohybu (1861008017402) , Gogen me senzor 12

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajšie

Detail

PIR detektor pohybu so senzorom jasu HmIP-SMO-2 - vonkajší Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na zabezpečenie a ochranu objektov. Bezdrôtový PIR detektor pohybu so senzorom jasu (HmIP-SMO-2) určený na vonkajšie použitie je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP. Detektor pohybu s krytím proti poveternostným vplyvom a extra dlhou 6-ročnou životnosťou batérie spoľahlivo detekuje pohyb a zmeny okolitého jasu pre možnosť vzdialeného spínania osvetlenia. Použitie Zariadenie je možné použiť ako v interiéri, tak exteriéri ako poplachový senzor pohybu v systéme chytrej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od okolitého jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Konštrukcia s krytím IP44 odolné proti striekajúcej vode a pracovný rozsah pri teplotách medzi -20 °C a +55 °C zaručuje spoľahlivú prevádzku zariadenia aj v tých najnáročnejších podmienkach. Vysoko výkonné šošovky s detekčným dosahom až 12 ma uhlom detekcie 90° ihneď rozoznajú pohyb v monitorovanom priestore. Otočná konštrukcia detektora o 360° zaistí presné snímanie požadovanej časti priestorov. Vstavaný senzor jasu sa postará o presné spínanie svetiel ako za tmy, tak za súmraku. Poplachové funkcie PIR detektor pohybu (HmIP-SMO-2) je aktivovaný, akonáhle čidlo zachytí, počas aktívnej ochrany, pohyb. Systém ihneď vykoná predkonfigurovanú operáciu a informuje užívateľa o udalosti prostredníctvom push notifikácií mobilnej aplikácie Homematic IP na smartfóne. Okrem toho môže byť váš dom alebo objekt ešte bezpečnejší, ak je súčasťou vášho bezpečnostného riešenia vnútorná Siréna (HmIP-ASIR-2) alebo vonkajšia Siréna (HmIP-ASIR-O). Pokiaľ dôjde v takom prípade k narušeniu ochrany okien alebo dverí, automaticky sa spustí hlasný zvuk signalizácie poplachu. Senzor jasu Prahové hodnoty intenzity jasu integrovaného senzora a čas na spínanie osvetlenia je možné individuálne a plynule nastavovať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Ak sa začne šetriť alebo sa úplne zotmie, dôjde aktiváciou zariadenia k systémovému vykonaniu predkonfigurovanej operácie alebo scenára. Pri použití na ovládanie svetla po detekcii pohybu je možné dobu trvania osvitu svietidlom plynule upravovať v aplikácii Homematic IP. Ochrana v prípade sabotáže Súčasťou bezdrôtového PIR detektora pohybu je sabotážny kontakt, ktorý spoľahlivo zistí neoprávnenú manipuláciu a spustí poplach. Medziprístrojová komunikácia zaistí spustenie poplachu aj bez internetového pripojenia. Napájanie 2 kusy vymeniteľných napájacích batérií typu AA umožňujú prevádzku s nízkymi nárokmi na údržbu a zaistia až extrémne dlhú 6-ročnú prevádzku zariadenia. Akonáhle sa zníži kapacita napájacích batérií na minimum, je o tom užívateľ informovaný aplikáciou Homematic IP. Jednoduchá montáž Vďaka kompaktným rozmerom a batériovej prevádzke ponúka detektor možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. Súčasťou balenia PIR detektora pohybu je držiak pre pevnú montáž na stenu, ktorý je možné upevniť pomocou dodávaného montážneho materiálu (hmoždinky, skrutky). Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Detekcia pohybu s dosahom senzora až 12m, 90 °- Detekuje pohyb ako človeka, tak väčšieho zvieraťa- Odčítanie hodnoty jasu v aplikácii- Otočný o 360 °- Nastaviteľná vodorovná a zvislá orientácia šošovky- Bezdrôtová komunikácia cez šifrovaný protokol- Podpora Home Connect Plus Obsah balenia: - 1x PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajší- 1x držiak na stenu- 2x alkalická AA batéria- montážny materiál- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Autonómne: nie (vyžaduje Centrálnu jednotku HmIP-HAP alebo Riadiacu jednotku HmIP-CCU3) Napájací zdroj: 2x 1,5V LR6/Mignon/AA Prúdový odber: 40mA max. Životnosť batérií: 6 rokov (obvykle) Stupeň krytia: IP44 Prevádzková teplota: -20 až +55 °C Rozmery (Š x V x H): 76 x 74 x 90 mm Rozmery balenia: 122 x 112 x 97 mm Hmotnosť: 170g (vrátane batérií) Hmotnosť vrátane obalu: 303,6g Pracovná frekvencia: 868,0 - 868,6 MHz, 869,4 - 869,65 MHz Dosah snímania: 12m Vodorovný uhol snímania: 90° Bezdrôtový dosah (v otvorenom priestore): 230m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajšie , Solight bezdrôtový senzor te8s

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vnútorný

Detail

PIR detektor pohybu so senzorom jasu HmIP-SMI - vnútorný Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na zabezpečenie a ochranu objektov. Bezdrôtový PIR detektor pohybu so senzorom jasu (HmIP-SMI) určený na použitie vo vnútorných priestoroch je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP. Zariadenie spoľahlivo detekuje pohyb a zmeny okolitého jasu pre možnosť vzdialeného spínania osvetlenia. Použitie Malý detektor kompaktných rozmerov je možné použiť ako poplachový senzor pohybu v systéme chytrej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Detektor je určený na vnútorné použitie, má dosah až 12 metrov a uhol detekcie okolo 105°. Poplachové funkcie PIR detektor pohybu (HmIP-SMI) je aktivovaný, akonáhle čidlo zachytí, počas aktívnej ochrany, pohyb. Systém ihneď vykoná predkonfigurovanú operáciu a informuje užívateľa o udalosti prostredníctvom push notifikácií mobilnej aplikácie Homematic IP na smartfóne. Okrem toho môže byť váš dom alebo objekt ešte bezpečnejší, ak je súčasťou vášho bezpečnostného riešenia vnútorná Siréna (HmIP-ASIR-2) alebo vonkajšia Siréna (HmIP-ASIR-O). Pokiaľ dôjde v takom prípade k narušeniu ochrany okien alebo dverí, automaticky sa spustí hlasný zvuk signalizácie poplachu. Senzor jasu Prahové hodnoty intenzity jasu integrovaného senzora a čas na spínanie osvetlenia je možné individuálne a plynule nastavovať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Ak sa začne šetriť alebo sa úplne zotmie, dôjde aktiváciou zariadenia k systémovému vykonaniu predkonfigurovanej operácie alebo scenára. Pri použití na ovládanie svetla po detekcii pohybu je možné dobu trvania osvitu svietidlom plynule upravovať v aplikácii Homematic IP. Ochrana v prípade sabotáže Súčasťou bezdrôtového PIR detektora pohybu je sabotážny kontakt, ktorý spoľahlivo zistí neoprávnenú manipuláciu a spustí poplach. Medziprístrojová komunikácia zaistí spustenie poplachu aj bez internetového pripojenia. Napájanie 2 kusy vymeniteľných napájacích batérií typu AA umožňujú prevádzku s nízkymi nárokmi na údržbu a zaistia až 3 roky dlhú prevádzku. Akonáhle sa zníži kapacita napájacích batérií na minimum, je o tom užívateľ informovaný aplikáciou Homematic IP. Jednoduchá montáž Vďaka kompaktným rozmerom a batériovej prevádzke ponúka PIR detektor pohybu možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. Súčasťou balenia detektora sú dva typy držiakov. Držiak na pevnú montáž (na steny, do rohov miestnosti atď.) pomocou dodávaného montážneho materiálu (hmoždinky, skrutky) a držiak (stojanček) na voľné, statické umiestnenie detektora (na poličku, skriňu atď.). Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Detekcia pohybu s dosahom senzora až 12m, 105 °- Odčítanie hodnoty jasu v aplikácii- Sabotážny kontakt- Bezdrôtová komunikácia cez šifrovaný protokol- Podpora Home Connect Plus Obsah balenia: - 1x PIR detektor so senzorom jasu - vnútorný- 1x držiak na stenu- 1x stojan- 2x alkalická AA batéria- montážny materiál- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Autonómne: nie (vyžaduje Centrálnu jednotku HmIP-HAP alebo Riadiacu jednotku HmIP-CCU3) Napájací zdroj: 2x 1,5V LR6/Mignon/AA Prúdový odber: 40mA Životnosť batérií: 3 roky (obvykle) Stupeň krytia: IP20 Prevádzková teplota: 5 až 35 °C Rozmery (Š x V x H): 52 x 65 x 34 mm Rozmery balenia: 122 x 112 x 48 mm Hmotnosť: 85g (vrátane batérií) Hmotnosť vrátane obalu: 177,5g Pracovná frekvencia: 868,3MHz, 869,525MHz Bezdrôtový dosah (v otvorenom priestore): 280m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vnútorný , Gogen me senzor 29

LEDkové solárne svietidlo so senzorom pohybu 2W/4000K/220Lm/IP65/Li-on 3,7V/1200mAh, biela (PAPILLON2W)

LEDkové solárne svietidlo so senzorom pohybu 2W/4000K/220Lm/IP65/Li-on 3,7V/1200mAh, biela (PAPILLON2W)
Detail

LED reflektor – vonkajšie použitie, príkon 2W, svetelný tok 220lm, neutrálna biela farba, so senzorom pohybu solárne, vstupné napätie: 3.7 V, maximálna chromatickosť 4000K, uhol svietenia 90°, vodoodolný, stupeň krytia IP65, doba chodu batérie 259200s, životnosť 35000h Ak potrebujete na svoju prácu dostatok svetla, určite bude vhodné zvážiť kúpu LED reflektora ACA Lighting. Stupeň krytia IP65 naznačuje možnosť využitia LED reflektora aj tam, kde hrozí kontakt s vodou. Určite tu musíme spomenúť nízky príkon 2 W a životnosť neuveriteľných 35000 h, LED svietidlo sa teda naozaj oplatí. Produkt prináša svetlo s teplotou 4000 K. K tomu prispieva svetelný tok s hodnotou 220 lm. Veľkým benefitom je prispôsobenie sa potrebám používateľa, pretože s týmto variantom dokážete svietiť pod uhlom až 90 °. Veľké množstvo využitia spočíva v prevádzke na batériu. Nie ste teda limitovaní napájaním zo siete, svietiť tak dokáže 259200 s. K nesporným výhodám tohto solárneho... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEDkové solárne svietidlo so senzorom pohybu 2W/4000K/220Lm/IP65/Li-on 3,7V/1200mAh, biela (PAPILLON2W) , Solight bezdrôtový senzor te82s

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajší, antracit

Detail

PIR detektor pohybu so senzorom jasu HmIP-SMO-A-2 - vonkajší, antracit Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na zabezpečenie a ochranu objektov. Bezdrôtový PIR detektor pohybu so senzorom jasu (HmIP-SMO-A-2) určený na vonkajšie použitie je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP. Detektor pohybu s krytím proti poveternostným vplyvom a extra dlhou 6-ročnou životnosťou batérie spoľahlivo detekuje pohyb a zmeny okolitého jasu pre možnosť vzdialeného spínania osvetlenia. Použitie Zariadenie je možné použiť ako v interiéri, tak exteriéri ako poplachový senzor pohybu v systéme chytrej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od okolitého jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Konštrukcia s krytím IP44 odolné proti striekajúcej vode a pracovný rozsah pri teplotách medzi -20 °C a +55 °C zaručuje spoľahlivú prevádzku zariadenia aj v tých najnáročnejších podmienkach. Vysoko výkonné šošovky s detekčným dosahom až 12 ma uhlom detekcie 90° ihneď rozoznajú pohyb v monitorovanom priestore. Otočná konštrukcia detektora o 360° zaistí presné snímanie požadovanej časti priestorov. Vstavaný senzor jasu sa postará o presné spínanie svetiel ako za tmy, tak za súmraku. Poplachové funkcie PIR detektor pohybu (HmIP-SMO-A-2) je aktivovaný, akonáhle čidlo zachytí, počas aktívnej ochrany, pohyb. Systém ihneď vykoná predkonfigurovanú operáciu a informuje užívateľa o udalosti prostredníctvom push notifikácií mobilnej aplikácie Homematic IP na smartfóne. Okrem toho môže byť váš dom alebo objekt ešte bezpečnejší, ak je súčasťou vášho bezpečnostného riešenia vnútorná Siréna (HmIP-ASIR-2) alebo vonkajšia Siréna (HmIP-ASIR-O). Pokiaľ dôjde v takom prípade k narušeniu ochrany okien alebo dverí, automaticky sa spustí hlasný zvuk signalizácie poplachu. Senzor jasu Prahové hodnoty intenzity jasu integrovaného senzora a čas na spínanie osvetlenia je možné individuálne a plynule nastavovať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Ak sa začne šetriť alebo sa úplne zotmie, dôjde aktiváciou zariadenia k systémovému vykonaniu predkonfigurovanej operácie alebo scenára. Pri použití na ovládanie svetla po detekcii pohybu je možné dobu trvania osvitu svietidlom plynule upravovať v aplikácii Homematic IP. Ochrana v prípade sabotáže Súčasťou bezdrôtového PIR detektora pohybu je sabotážny kontakt, ktorý spoľahlivo zistí neoprávnenú manipuláciu a spustí poplach. Medziprístrojová komunikácia zaistí spustenie poplachu aj bez internetového pripojenia. Napájanie 2 kusy vymeniteľných napájacích batérií typu AA umožňujú prevádzku s nízkymi nárokmi na údržbu a zaistia až extrémne dlhú 6-ročnú prevádzku zariadenia. Akonáhle sa zníži kapacita napájacích batérií na minimum, je o tom užívateľ informovaný aplikáciou Homematic IP. Jednoduchá montáž Vďaka kompaktným rozmerom a batériovej prevádzke ponúka detektor možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. Súčasťou balenia PIR detektora pohybu je držiak pre pevnú montáž na stenu, ktorý je možné upevniť pomocou dodávaného montážneho materiálu (hmoždinky, skrutky). Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Detekcia pohybu s dosahom senzora až 12m, 90 °- Odčítanie hodnoty jasu v aplikácii- Otočný o 360 °- Nastaviteľná vodorovná a zvislá orientácia šošovky- Bezdrôtová komunikácia cez šifrovaný protokol- Podpora Home Connect Plus Obsah balenia: - 1x PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajší, antracit- 1x držiak na stenu- 2x alkalická AA batéria- montážny materiál- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Autonómne: nie (vyžaduje Centrálnu jednotku HmIP-HAP alebo Riadiacu jednotku HmIP-CCU3) Napájací zdroj: 2x 1,5V LR6/Mignon/AA Prúdový odber: 40mA max. Životnosť batérií: 6 rokov (obvykle) Stupeň krytia: IP44 Prevádzková teplota: -20 až +55 °C Rozmery (Š x V x H): 76 x 74 x 90 mm Rozmery balenia: 122 x 112 x 97 mm Hmotnosť: 170g (vrátane batérií) Hmotnosť vrátane obalu: 303,6g Pracovná frekvencia: 868,0 - 868,6 MHz, 869,4 - 869,65 MHz Dosah snímania: 12m Vodorovný uhol snímania: 90° Bezdrôtový dosah (v otvorenom priestore): 230m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajší, antracit , Garni 052h, bezdrôtový senzor

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vnútorný – HmIP-SMI

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vnútorný – HmIP-SMI
Detail

Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, oblasť využitia – zabezpečenie, jazyk aplikácie V češtine, napájanie Batériami, – bezdrôtový PIR so senzorom jasu (HmIP-SMI) určený na použitie vo vnútorných priestoroch; je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; zariadenie spoľahlivo detekuje pohyb a zmeny okolitého jasu pre možnosť vzdialeného spínania osvetlenia; Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vnútorný – HmIP-SMIMalý bezdrôtový PIR detektor kompaktných rozmerov je možné použiť ako poplachový senzor pohybu v systéme inteligentnej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Pripojenie cezrádiové vlny, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine, angličtine a ďalších jazykoch. Pracuje v kombinácii s centrálnou jednotkou HmIP-HAP.Vonkajší detektor pohybu so senzorom jasu pre systém inteligentnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vnútorný – HmIP-SMI , Solight bezdrôtový hlásič pohybu / gong (1d21)

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2
Detail

Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz s detekciou pohybu kompatibilný so systémami Google Assistant a Amazon Alexa, oblasť využitia – zabezpečenie, jazyk aplikácie V češtine, napájanie Batériami, – bezdrôtový PIR so senzorom jasu (HmIP-SMO-2), určený na vonkajšie použitie, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Detektor pohybu s krytím proti poveternostným vplyvom a extra dlhou 6-ročnou životnosťou batérie spoľahlivo deteguje pohyb a zmeny okolitého jasu na možnosť vzdialeného spínania osvetlenia. Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2Bezdrôtový PIR detektor kompaktných rozmerov je možné použiť ako vonkajší poplachový senzor pohybu v systéme inteligentnej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Pripojenie cez rádiové vlny, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2 , Angelcare ac027 monitor pohybu dychu (0666594204288)

LED vonkajšie solárne svietidlo so senzorom pohybu 2 W Li-Ion 1200 mAh (PAPILLON2B)

LED vonkajšie solárne svietidlo so senzorom pohybu 2 W Li-Ion 1200 mAh (PAPILLON2B)
Detail

LED reflektor – vonkajšie použitie, príkon 2W, svetelný tok 220lm, neutrálna biela farba, so senzorom pohybu, napájanie: solárne, vstupné napätie: 3.7 V, maximálna chromatickosť 4000K, uhol svietenia 90°, vodoodolný, stupeň krytia IP65, doba chodu batérie 259200s, životnosť 35000h, energetická trieda A, rozmery 14.4×9.6cm (V׊) Pokiaľ na svoju prácu potrebujete jasné svetlo, mohlo by sa vám hodiť zakúpenie LED reflektora ACA Lighting. Hodnota krytia IP65 zaručuje, že môžete nainštalovať LED reflektor aj tam, kde hrozí kontakt s vodou. Iste oceníte, že sa LED reflektor môže preukázať označením triedou energetickej náročnosti A, ktorá pomôže znížiť náklady, pokiaľ ho porovnáme s obyčajnými reflektormi. Určite tu musíme spomenúť príkon reflektora 2 W a životnosť dostatočných 35000 h, vydrží vám teda veľmi dlho. Produkt prináša svetlo s teplotou 4000 K. K tomu prispieva svetelný tok, ktorý dosahuje 220 lm. Veľkým benefitom je možnosť prispôsobenia potrebám... (alza.sk)

Podobné produkty ako LED vonkajšie solárne svietidlo so senzorom pohybu 2 W Li-Ion 1200 mAh (PAPILLON2B)

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší, antracit – HmIP-SMO-A-2

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší, antracit – HmIP-SMO-A-2
Detail

Pohybový senzor , napájanie Batériami, – bezdrôtový PIR so senzorom jasu (HmIP-SMO-A-2), určený na vonkajšie použitie, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Detektor pohybu s krytím proti poveternostným vplyvom a extra dlhou 6-ročnou životnosťou batérie spoľahlivo deteguje pohyb a zmeny okolitého jasu na možnosť vzdialeného spínania osvetlenia. Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-A-2Bezdrôtový PIR detektor kompaktných rozmerov je možné použiť ako vonkajší poplachový senzor pohybu v systéme inteligentnej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Pripojeniecez rádiové vlny, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine, angličtine a ďalších jazykoch. Pracuje v kombinácii s centrálnou jednotkou HmIP-HAP.Vonkajší detektor pohybu so senzorom jasu pre systém inteligentnej domácnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší, antracit – HmIP-SMO-A-2 , Nočné svetlo il11evo2 s detektorom pohybu

LEDSolar 200 solárne vonkajšie svetlo s pohyb. senzorom, a nast. hlavami, bezdrôtové, 8 W, studené (8595654702070)

LEDSolar 200 solárne vonkajšie svetlo s pohyb. senzorom, a nast. hlavami, bezdrôtové, 8 W, studené (8595654702070)
Detail

LED svietidlo – vonkajšie, so senzorom pohybu, na baterky, príkon 5W, svetelný tok 1400lm, studené svetlo materiál: plast, max. výška 21.4cm, šírka 16.1cm, IP65 Ledkové svietidlá nadobudli popularitu vďaka svojej vysokej životnosti a nízkej spotrebe. LED svetlo BEZDOTEKU.cz zdobí moderný štýl. Konštrukcia získala certifikát stupňa krytia IP65. Tým pádom ide o svetlo do exteriéru. Na správnu funkčnosť potrebuje napätie s hodnotou 3,7 V. Svetlo vyžaruje už integrovaný zdroj s LED technológiou s príkonom 5 W. Veľká výhoda spočíva v životnosti zdroja svetla. Ponúkaný variant by mal vydržať svietiť úctyhodných 50000 h. O akú intenzitu svetla ide nám udáva svetelný tok. Ten sa v tomto prípade rovná 1400 lm. Na umiestnenie LED svetla si musíte vyhradiť miesto s rozmermi 16,1 × 20,9 × 21,4 cm. Pokiaľ práve nepotrebujete, aby svetlo svietilo, vypnete ho s pomocou vypínača. Ledkové svietidlo BEZDOTEKU.cz je možné napájať prostredníctvom batérií. Dohromady budete... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEDSolar 200 solárne vonkajšie svetlo s pohyb. senzorom, a nast. hlavami, bezdrôtové, 8 W, studené (8595654702070) , Checoslovaquia, europa central y américa latina. el periodo de entreguerras (9788024643342)

Moonlight Apollo Matna Biela Eco 1ks

Moonlight Apollo Matna Biela Eco 1ks
Detail

Denné okuliare proti modrému svetlu (drmax.sk)

Podobné produkty ako Moonlight Apollo Matna Biela Eco 1ks , Las relaciones entre europa oriental y américa latina 1945-1989 (9788024631073)

Moonlight Lunar Matna Biela Eco 1ks

Just Hoods Mikina College - Arktická biela | XXXL

Just Hoods Mikina College - Arktická biela | XXXL
Detail

Mikina College - Arktická biela | XXXL od výrobca Just Hoods. Produkt je dostupný za 6 dní. (dobrytextil.sk)

Podobné produkty ako Just Hoods Mikina College - Arktická biela | XXXL , Ledkové solárne svietidlo so senzorom pohybu 2w/4000k/220lm/ip65/li-on 3,7v/1200mah, biela (papillon2w)

Just Hoods Mikina College - Arktická biela | M

Just Hoods Mikina College - Arktická biela | M
Detail

Mikina College - Arktická biela | M od výrobca Just Hoods. Produkt je dostupný za 6 dní. (dobrytextil.sk)

Podobné produkty ako Just Hoods Mikina College - Arktická biela | M , Somfy batériový teplotný senzor (1870848)

KONDELA KASTLER TYP 3 SET 3 KONFERENCNYCH STOLIKOV, BIELA MATNA/CIERNA

KONDELA KASTLER TYP 3 SET 3 KONFERENCNYCH STOLIKOV, BIELA MATNA/CIERNA
Detail

KONFERENČNÝ STOLÍK . Hľadáte moderný konferenčný stolík? A čo tak rovno tri? Set troch konferenčných stolíkov KASTLER TYP 3 si vás získa už na prvý pohľad. Či už priamo umiestnené vedľa seba alebo oddelené od seba, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KONDELA KASTLER TYP 3 SET 3 KONFERENCNYCH STOLIKOV, BIELA MATNA/CIERNA , Woox inteligentný pohybový senzor r7046

RUST STOP 4v1 - Antikorózny email ral 9010 - biela matna 400 ml

RUST STOP 4v1 - Antikorózny email ral 9010 - biela matna 400 ml
Detail

RUST STOP 4v1 systém, zabezpečuje univerzálne, komfortné riešenie náterov a antikoróznej ochrany širokej škály povrchov. Jedná sa o samozákladové antikorózne spreje s použitím na novú, skorodovanú, resp. natretú oceľ, vrátane pozinkovaných povrchov, medi a zinku. Aplikácia je možná priamo na silnú koróziu, na drevo, betón a sklo. Spreje sú odolné voči poveternostným podmienkam, vode a benzínu. Jedná sa o multifunkčný rozpúšťadlový, tenkovrstvový systém, ktorý kombinuje prvky aktívneho antikorózneho základu s výhodami kvalitného vrchného náteru. Tajomstvo úspechu sa nazýva LCI: Liquid corrosion inhibitor - technology. RUST STOP 4v1 poskytuje: efektívne vlastnosti antikorózneho základu, aktívnu antikoróznu chranu prostredníctvom LCI, vysokú kryciu schopnosť nástreku, dlhodobú ochranu povrchu voči poveternostným vplyvom. Suchý na prach po 10 minútach. Výdatnosť: 400 ml balenia saténové odtiene cca 2,0 - 3,0 m2, efekty cca 1,0 m2. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako RUST STOP 4v1 - Antikorózny email ral 9010 - biela matna 400 ml , Fibaro co senzor fgbhcd-001

COLORWORKS - syntetická farba v spreji ral 9010 - biela matna 400 ml

COLORWORKS - syntetická farba v spreji ral 9010 - biela matna 400 ml
Detail

Syntetický sprej v rozsiahlej farebnej palete odtieňov vhodná na drevo, kov, hliník, sklo, kameň, kartón, papier, eternit, porcelán a viaceré plasty. Je vhodný pre použite do interiéru i exteriéru. Má dobrú kryciu schopnosť, odolnosť voči poveternostným vplyvom, odolnosť voči UV žiareniu, škrabancom, či úderom. Výdatnosť: - cca 0,8-1,2 m2/ 400mlSchnutie Odolný proti prachu približne za 30 minút. Nelepivý približne za 4 hodiny. Vytvrdnutý približne po 24 hodinách. Ďalší náter približne za 24 hodín.Teplotná odolnosť až do 80°C. Príprava povrchuPovrch musí byť čistý, suchý a bez mastnoty. Odstráňte zbytky starého náteru a hrdze, následne povrch zbrúste a naneste základ.Plastové diely musia byť ošetrené Motip základom na plasty. Nechajte 1-2 hodiny zaschnúť. Lakovanie Povrch musí byť čistý, suchý a bez mastnoty. Nádoba by mala byť izbovej teploty.Aplikačná teplota je v rozmedzí 15-25°C. Zakryte maskovacou páskou tie plochy, ktoré nebudú striekané. Pred použitím sprej pretrepte po dobu 2 minút. Otestujte kompatibilitu spreja na malom menej viditeľnom mieste. Nanášajte sprej zo vzdialenosti približne 25 cm. Naneste niekoľko tenkých vrstiev v 2 minútových intervaloch. Sprej čas od času pretrepte aj behom používania. Nepretierajte nitro-kombinačnými alebo akrylovými lakmi - ani po vytvrdnutí! (eFarby.sk)

Podobné produkty ako COLORWORKS - syntetická farba v spreji ral 9010 - biela matna 400 ml , Somfy vnútorný pohybový senzor (1870385)

Just Cool Dámske športové tielko Cool - Arktická biela | M

Just Cool Dámske športové tielko Cool - Arktická biela | M
Detail

Dámske športové tielko Cool - Arktická biela | M od výrobca Just Cool. Produkt je skladem. (dobrytextil.sk)

Podobné produkty ako Just Cool Dámske športové tielko Cool - Arktická biela | M

Just Cool Dámsky športový crop top - Arktická biela | L

Just Cool Dámsky športový crop top - Arktická biela | L
Detail

Dámsky športový crop top - Arktická biela | L od výrobca Just Cool. Produkt je skladem. (dobrytextil.sk)

Podobné produkty ako Just Cool Dámsky športový crop top - Arktická biela | L

ALKYTON - Antikorózna farba na hrdzu 2v1 5 l ral 9010 - biela matna

ALKYTON - Antikorózna farba na hrdzu 2v1 5 l ral 9010 - biela matna
Detail

AKCIA - 1 L balenie Alkyton za cenu 0,75 L sa týka odtieňov: - RAL 6005 lesklá- RAL 8017 lesklá- RAL 8011 lesklá- RAL 9005 matná- RAL 9005 lesklá- RAL 7001 lesklá- RAL 7016 lesklá- RAL 9006 lesklá- RAL 9003 lesklá- RAL 9010 leskláAktuálnu zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami alebo zľavovými kupónmi. Alkyton je náterová hmota v širšej škále farebných odtieňov, ktorú je možné použiť pre náter rôznych prvkov v exteriéri - nových i skorodovaných kovov, strechy, konštrukcie, kovový nábytok, plot a pod. Náter má vynikajúcu pružnosť, odolnosť voči nárazom a dobrým zasychaním. Obsahuje antikorózne pigmenty, ktoré zabezpečia ochranu voči korózií. Vďaka extrémnej pružnosti je a odolnosti proti pôsobeniu vonkajších vplyvom je možné Alkyton použiť aj pre náter dreva v exteriéri ošetreného základným náterom. Je možné ho použiť i k náterom betónu. Spotreba: - cca 10,5 m2/L Riedenie: - S 6005 (riedidlo pre manuálne natieranie farby)- aplikácia štetcom a valčekom: maximálne 10% riedidla - S 6001 (riedidlo pre strojové aplikovanie farby) - aplikácia vzduchovým striekaním: 10-30% riedidla- aplikácia bezvzduchovým striekaním: až do 20% riedidla Príprava podkladu Odstráňte olej, mastnotu, a akékoľvek iné nečistoty. Zle súdržné nátery a hrdzu je potrebné odstrániť. Povrch musí byť pred aj behom aplikácie čistý a suchý. Pri aplikácií na kov, ktorý sa nachádza v prostredí s väčším priemyselným znečistením odporúčame aplikáciu v kombinácií so základnými nátermi. Tam kde nie je povrch možné očistiť odporúčame použitie základného náteru - Penetrátor.Nový aj zoxidovaný pozinkovaný plech, inox aj ľahké kovy odporúčame ošetriť náterom - Galvinol. Aplikácia Farbu pred použitím dôkladne premiešajte. Pokiaľ to nie je nutné farbu nerieďte - v prípade potreby je možné riedenie riedidlom S 6005. Aplikácia štetcom: Používajte ploché štetce s prírodným dlhým vlasom. Najskôr natrite kritické miesta - hrany, ťažšie dostupné miesta, hlavice šróbov a pod.Po zaschnutí vykonajte kompletný náter. Riedenie maximálne do 10% riedidla. Aplikácia valčekom: Používajte perlonové alebo mohérové valčeky. Nanášajte farbu rovnomernými ťahmi v jednom smere. Vyhnite sa mnoho opakovaným ťahom valčeka i tlačením na valček pri nátere. Aplikácia valčekom si môže vyžadovať náter dvoch vrstiev. Riedenie maximálne do 10% riedidlom S 6005. Náter je možné aplikovať aj bezvzduchovým a vzduchovým striekaním. Čistenie náradia Náradie po skončení prác ihneď umyte riedidlo S 6005 alebo C 6000. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesiDefinícia výrobku: ZmesFlam. Liq. 3, H226STOT SE 3, H336Aquatic Chronic 3, H412Klasifikácia podľa smernice (ES) č.1272/2008Tento výrobok je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia (ES) č.1272/2008. Prvky označovania Piktogramy nebezpečnosti: Výstražné slovo: Pozor Výstražné upozornenia Horľavá kvapalina a pary.Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty.Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Bezpečnostné upozornenia Všeobecné:P103 - Pozorne si prečítajte všetky pokyny a dodržiavajte ich.P102 - Uchovávajte mimo dosahu detí.P101 - Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobkuPrevencia:P210 - Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňaa iných zdrojov zapálenia. Nefajčite.P271 - Používajte iba na voľnom priestranstve alebo v dobre vetranom priestore.Odozva:P303 + P361 + P353 - PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi): Všetkykontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Pokožku opláchnite vodou.Uchovávanie:P403 + P235 - Uchovávajte na dobre vetranom mieste. Uchovávajte v chlade.Zneškodňovanie:P501 - Zneškodnite obsah a nádobu v súlade s miestnymi, oblastnými, národnými amedzinárodnými predpismi. Doplňujúce prvky označovania Obsahuje kyselina neodekánová, kobaltová soľ.Môže vyvolať alergickú reakciu.Opakovaná expozícia môže spôsobiť’ vysušenie alebo popraskanie pokožky. Pozor!Pri rozprašovaní sa môžu vytvárať nebezpečné respirabilné kvapôčky. Nevdychujte aerosóly ani hmlu. Iná nebezpečnosť Iné riziká, nepodliehajúce klasifikácií: Nie sú známe. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ALKYTON - Antikorózna farba na hrdzu 2v1 5 l ral 9010 - biela matna

ALKYTON - Antikorózna farba na hrdzu 2v1 250 ml ral 9010 - biela matna

ALKYTON - Antikorózna farba na hrdzu 2v1 250 ml ral 9010 - biela matna
Detail

AKCIA - 1 L balenie Alkyton za cenu 0,75 L sa týka odtieňov: - RAL 6005 lesklá- RAL 8017 lesklá- RAL 8011 lesklá- RAL 9005 matná- RAL 9005 lesklá- RAL 7001 lesklá- RAL 7016 lesklá- RAL 9006 lesklá- RAL 9003 lesklá- RAL 9010 leskláAktuálnu zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami alebo zľavovými kupónmi. Alkyton je náterová hmota v širšej škále farebných odtieňov, ktorú je možné použiť pre náter rôznych prvkov v exteriéri - nových i skorodovaných kovov, strechy, konštrukcie, kovový nábytok, plot a pod. Náter má vynikajúcu pružnosť, odolnosť voči nárazom a dobrým zasychaním. Obsahuje antikorózne pigmenty, ktoré zabezpečia ochranu voči korózií. Vďaka extrémnej pružnosti je a odolnosti proti pôsobeniu vonkajších vplyvom je možné Alkyton použiť aj pre náter dreva v exteriéri ošetreného základným náterom. Je možné ho použiť i k náterom betónu. Spotreba: - cca 10,5 m2/L Riedenie: - S 6005 (riedidlo pre manuálne natieranie farby)- aplikácia štetcom a valčekom: maximálne 10% riedidla - S 6001 (riedidlo pre strojové aplikovanie farby) - aplikácia vzduchovým striekaním: 10-30% riedidla- aplikácia bezvzduchovým striekaním: až do 20% riedidla Príprava podkladu Odstráňte olej, mastnotu, a akékoľvek iné nečistoty. Zle súdržné nátery a hrdzu je potrebné odstrániť. Povrch musí byť pred aj behom aplikácie čistý a suchý. Pri aplikácií na kov, ktorý sa nachádza v prostredí s väčším priemyselným znečistením odporúčame aplikáciu v kombinácií so základnými nátermi. Tam kde nie je povrch možné očistiť odporúčame použitie základného náteru - Penetrátor.Nový aj zoxidovaný pozinkovaný plech, inox aj ľahké kovy odporúčame ošetriť náterom - Galvinol. Aplikácia Farbu pred použitím dôkladne premiešajte. Pokiaľ to nie je nutné farbu nerieďte - v prípade potreby je možné riedenie riedidlom S 6005. Aplikácia štetcom: Používajte ploché štetce s prírodným dlhým vlasom. Najskôr natrite kritické miesta - hrany, ťažšie dostupné miesta, hlavice šróbov a pod.Po zaschnutí vykonajte kompletný náter. Riedenie maximálne do 10% riedidla. Aplikácia valčekom: Používajte perlonové alebo mohérové valčeky. Nanášajte farbu rovnomernými ťahmi v jednom smere. Vyhnite sa mnoho opakovaným ťahom valčeka i tlačením na valček pri nátere. Aplikácia valčekom si môže vyžadovať náter dvoch vrstiev. Riedenie maximálne do 10% riedidlom S 6005. Náter je možné aplikovať aj bezvzduchovým a vzduchovým striekaním. Čistenie náradia Náradie po skončení prác ihneď umyte riedidlo S 6005 alebo C 6000. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesiDefinícia výrobku: ZmesFlam. Liq. 3, H226STOT SE 3, H336Aquatic Chronic 3, H412Klasifikácia podľa smernice (ES) č.1272/2008Tento výrobok je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia (ES) č.1272/2008. Prvky označovania Piktogramy nebezpečnosti: Výstražné slovo: Pozor Výstražné upozornenia Horľavá kvapalina a pary.Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty.Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Bezpečnostné upozornenia Všeobecné:P103 - Pozorne si prečítajte všetky pokyny a dodržiavajte ich.P102 - Uchovávajte mimo dosahu detí.P101 - Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobkuPrevencia:P210 - Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňaa iných zdrojov zapálenia. Nefajčite.P271 - Používajte iba na voľnom priestranstve alebo v dobre vetranom priestore.Odozva:P303 + P361 + P353 - PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi): Všetkykontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Pokožku opláchnite vodou.Uchovávanie:P403 + P235 - Uchovávajte na dobre vetranom mieste. Uchovávajte v chlade.Zneškodňovanie:P501 - Zneškodnite obsah a nádobu v súlade s miestnymi, oblastnými, národnými amedzinárodnými predpismi. Doplňujúce prvky označovania Obsahuje kyselina neodekánová, kobaltová soľ.Môže vyvolať alergickú reakciu.Opakovaná expozícia môže spôsobiť’ vysušenie alebo popraskanie pokožky. Pozor!Pri rozprašovaní sa môžu vytvárať nebezpečné respirabilné kvapôčky. Nevdychujte aerosóly ani hmlu. Iná nebezpečnosť Iné riziká, nepodliehajúce klasifikácií: Nie sú známe. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ALKYTON - Antikorózna farba na hrdzu 2v1 250 ml ral 9010 - biela matna

ALKYTON - Antikorózna farba na hrdzu 2v1 ral 9010 - biela matna 750 ml

ALKYTON - Antikorózna farba na hrdzu 2v1 ral 9010 - biela matna 750 ml
Detail

AKCIA - 1 L balenie Alkyton za cenu 0,75 L sa týka odtieňov: - RAL 6005 lesklá- RAL 8017 lesklá- RAL 8011 lesklá- RAL 9005 matná- RAL 9005 lesklá- RAL 7001 lesklá- RAL 7016 lesklá- RAL 9006 lesklá- RAL 9003 lesklá- RAL 9010 leskláAktuálnu zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami alebo zľavovými kupónmi. Alkyton je náterová hmota v širšej škále farebných odtieňov, ktorú je možné použiť pre náter rôznych prvkov v exteriéri - nových i skorodovaných kovov, strechy, konštrukcie, kovový nábytok, plot a pod. Náter má vynikajúcu pružnosť, odolnosť voči nárazom a dobrým zasychaním. Obsahuje antikorózne pigmenty, ktoré zabezpečia ochranu voči korózií. Vďaka extrémnej pružnosti je a odolnosti proti pôsobeniu vonkajších vplyvom je možné Alkyton použiť aj pre náter dreva v exteriéri ošetreného základným náterom. Je možné ho použiť i k náterom betónu. Spotreba: - cca 10,5 m2/L Riedenie: - S 6005 (riedidlo pre manuálne natieranie farby)- aplikácia štetcom a valčekom: maximálne 10% riedidla - S 6001 (riedidlo pre strojové aplikovanie farby) - aplikácia vzduchovým striekaním: 10-30% riedidla- aplikácia bezvzduchovým striekaním: až do 20% riedidla Príprava podkladu Odstráňte olej, mastnotu, a akékoľvek iné nečistoty. Zle súdržné nátery a hrdzu je potrebné odstrániť. Povrch musí byť pred aj behom aplikácie čistý a suchý. Pri aplikácií na kov, ktorý sa nachádza v prostredí s väčším priemyselným znečistením odporúčame aplikáciu v kombinácií so základnými nátermi. Tam kde nie je povrch možné očistiť odporúčame použitie základného náteru - Penetrátor.Nový aj zoxidovaný pozinkovaný plech, inox aj ľahké kovy odporúčame ošetriť náterom - Galvinol. Aplikácia Farbu pred použitím dôkladne premiešajte. Pokiaľ to nie je nutné farbu nerieďte - v prípade potreby je možné riedenie riedidlom S 6005. Aplikácia štetcom: Používajte ploché štetce s prírodným dlhým vlasom. Najskôr natrite kritické miesta - hrany, ťažšie dostupné miesta, hlavice šróbov a pod.Po zaschnutí vykonajte kompletný náter. Riedenie maximálne do 10% riedidla. Aplikácia valčekom: Používajte perlonové alebo mohérové valčeky. Nanášajte farbu rovnomernými ťahmi v jednom smere. Vyhnite sa mnoho opakovaným ťahom valčeka i tlačením na valček pri nátere. Aplikácia valčekom si môže vyžadovať náter dvoch vrstiev. Riedenie maximálne do 10% riedidlom S 6005. Náter je možné aplikovať aj bezvzduchovým a vzduchovým striekaním. Čistenie náradia Náradie po skončení prác ihneď umyte riedidlo S 6005 alebo C 6000. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesiDefinícia výrobku: ZmesFlam. Liq. 3, H226STOT SE 3, H336Aquatic Chronic 3, H412Klasifikácia podľa smernice (ES) č.1272/2008Tento výrobok je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia (ES) č.1272/2008. Prvky označovania Piktogramy nebezpečnosti: Výstražné slovo: Pozor Výstražné upozornenia Horľavá kvapalina a pary.Môže spôsobiť ospalosť alebo závraty.Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Bezpečnostné upozornenia Všeobecné:P103 - Pozorne si prečítajte všetky pokyny a dodržiavajte ich.P102 - Uchovávajte mimo dosahu detí.P101 - Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobkuPrevencia:P210 - Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňaa iných zdrojov zapálenia. Nefajčite.P271 - Používajte iba na voľnom priestranstve alebo v dobre vetranom priestore.Odozva:P303 + P361 + P353 - PRI KONTAKTE S POKOŽKOU (alebo vlasmi): Všetkykontaminované časti odevu okamžite vyzlečte. Pokožku opláchnite vodou.Uchovávanie:P403 + P235 - Uchovávajte na dobre vetranom mieste. Uchovávajte v chlade.Zneškodňovanie:P501 - Zneškodnite obsah a nádobu v súlade s miestnymi, oblastnými, národnými amedzinárodnými predpismi. Doplňujúce prvky označovania Obsahuje kyselina neodekánová, kobaltová soľ.Môže vyvolať alergickú reakciu.Opakovaná expozícia môže spôsobiť’ vysušenie alebo popraskanie pokožky. Pozor!Pri rozprašovaní sa môžu vytvárať nebezpečné respirabilné kvapôčky. Nevdychujte aerosóly ani hmlu. Iná nebezpečnosť Iné riziká, nepodliehajúce klasifikácií: Nie sú známe. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ALKYTON - Antikorózna farba na hrdzu 2v1 ral 9010 - biela matna 750 ml

Just Hoods Dámska crop top mikina Zoodie - Arktická biela | XL

Just Hoods Dámska crop top mikina Zoodie - Arktická biela | XL
Detail

Dámska crop top mikina Zoodie - Arktická biela | XL od výrobca Just Hoods. Produkt je skladem. (dobrytextil.sk)

Podobné produkty ako Just Hoods Dámska crop top mikina Zoodie - Arktická biela | XL

LEITZ Mobilný zakladač 180° Active STYLE, 50 mm, arktická biela

LEITZ Mobilný zakladač 180° Active STYLE, 50 mm, arktická biela
Detail

LEITZ Mobilný zakladač 180° Active STYLE, arktická bielaInovatívny design pre moderný životný štýl. Unikátne a praktické S patentovanou mechanikou Leitz 180 ° pre efektívnu prácu. Odolný a ľahký Vyrobený z odolného Polyfoamu pre maximálnu životnosť. Špecifikácia Farba: Arktická biela Materiál: Polyfoam hrúbky 2,8 mm Rozmery: 65 x 318 x 308 Váha: 0,48 kg Praktický a bezpečný Uzatváranie na gumičku pre bezpečný prenos. Pohodlné a mobilné Zaoblený chrbát a úchyt na pero pre pohodlné mobilné použitie. Extra výhody Kapacita: 350 listov A4 (80 g/m2) Záruka: 5 rokov na mechaniku Komfortný a organizovaný Vnútorné vrecko pre voľné papiere, CD/DVD a vizitky. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LEITZ Mobilný zakladač 180° Active STYLE, 50 mm, arktická biela

LEITZ Mobilný zakladač 180° Active STYLE, 75 mm, arktická biela

Detail

LEITZ Mobilný zakladač 180° Active STYLE, 75 mm, arktická biela Kód produktu: 4002432104567 Prehľad funkcií Vyrobený z dvojvrstvového PP materiálu vyplneného penou z Polyfoamu Extrémne odolný a ľahký Unikátna páková mechanika s otvorením o 180 ° Umožňuje o 50 % širšie otvorenie ao 20 % rýchlejšiu prácu so zoraďovačom Praktické uzatváranie zakladača na gumičku pre bezpečný prenos Vnútorná výbava Vnútorné vrecko na voľné papiere, CD/DVD a vizitky Zaoblený chrbát a praktický úchyt na pero pre pohodlné mobilné použitie Kapacita: 500 listov A4 (80 g/m2) Záruka a materiál 5 rokov záruka na mechaniku Materiál: Polyfoam hrúbky 2,8 mm Farba a rozmery Farba: Arkticky biela Rozmery: 82 x 318 x 312 Váha: 0,51 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LEITZ Mobilný zakladač 180° Active STYLE, 75 mm, arktická biela

Just Hoods Dámska crop top mikina Zoodie - Arktická biela | XXS

Just Hoods Dámska crop top mikina Zoodie - Arktická biela | XXS
Detail

Dámska crop top mikina Zoodie - Arktická biela | XXS od výrobca Just Hoods. Produkt je dostupný za 6 dní. (dobrytextil.sk)

Podobné produkty ako Just Hoods Dámska crop top mikina Zoodie - Arktická biela | XXS

DECO Spray Paint - syntetická farba v spreji ral 9010 - biela matna 400 ml

DECO Spray Paint - syntetická farba v spreji ral 9010 - biela matna 400 ml
Detail

Syntetický sprej v širokej škále RAL odtieňov vhodný pre použitie na kov, drevo, hliník, sklo, kameň a mnohé tvrdé plasty. Má dobrú kryciu schopnosť a plnivosť. Vytvára dobrú ochranu proti korózií a dlhodobo si udržiava farebnú stálosť a lesk. Podmienene odolný voči benzínu a iným chemikáliám. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako DECO Spray Paint - syntetická farba v spreji ral 9010 - biela matna 400 ml

Športová mikina Newland Europa biela farba, vzorovaná

Športová mikina Newland Europa biela farba, vzorovaná
Detail

Športová mikina z kolekcie Newland. Model so zapínaním na zips vyrobený z materiálu zabezpečujúceho termoreguláciu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Športová mikina Newland Europa biela farba, vzorovaná

COOLER MASTER LIGHTMOUSE MM710, HERNA MYS, OPTICKA, 16000 DPI, MATNA BIELA

COOLER MASTER LIGHTMOUSE MM710, HERNA MYS, OPTICKA, 16000 DPI, MATNA BIELA
Detail

HERNÁ MYŠ OPTICKÁ . Chceli by ste do detailov dotiahnutú myš pre hráčov? Herná myš Cooler Master LightMouse MM710, herná myš, optická, 16000 DPI, matná biela vybavená 6 × tlačidlami je zárukou na dokonalé podrobenie si (andreashop.sk)

Podobné produkty ako COOLER MASTER LIGHTMOUSE MM710, HERNA MYS, OPTICKA, 16000 DPI, MATNA BIELA

LED solárny reflektor so senzorom pohybu CAMPO 8 W/4 000 K/600 Lm/IP65/Li-on 3,7 V/3 Ah, čierne (CAMPO840)

LED solárny reflektor so senzorom pohybu CAMPO 8 W/4 000 K/600 Lm/IP65/Li-on 3,7 V/3 Ah, čierne (CAMPO840)
Detail

LED reflektor – vonkajšie použitie, príkon 8W, svetelný tok 600lm, neutrálna biela farba, so senzorom pohybu solárne, maximálna chromatickosť 4000K, uhol svietenia 90°, vodoodolný, stupeň krytia IP65, doba chodu batérie 259200s, životnosť 35000h Ak je svetlo vašou neoddeliteľnou súčasťou práce, určite by sa vám hodilo zakúpenie LED reflektora ACA Lighting. Hodnota krytia IP65 garantuje, že možno použiť LED reflektor aj na miestach, kde je vysoké vlhko. Určite tu musíme spomenúť reálny príkon 8 W a životnosť celých 35000 h, reflektor sa teda naozaj oplatí. Výrobok vám ponúkne svetlo s teplotou 4000 K. S tým súvisí tiež svetelný tok, ktorý dosahuje 600 lm. Veľkou výhodou je ľahké prispôsobenie potrebám používateľa, pretože tento variant vie svietiť pod uhlom až 90 °. Veľké množstvo využitia spočíva v prevádzke na batériu. Nie ste teda viazaní na elektrickú sieť, a dokáže tak svietiť 259200 s. Medzi nesporné výhody tohto solárneho reflektora patrí, že nie je... (alza.sk)

Podobné produkty ako LED solárny reflektor so senzorom pohybu CAMPO 8 W/4 000 K/600 Lm/IP65/Li-on 3,7 V/3 Ah, čierne (CAMPO840)

Peňaženka Joop! Cortina Europa dámska, biela farba, 4140006229

Peňaženka Joop! Cortina Europa dámska, biela farba, 4140006229
Detail

Veľká peňaženka z kolekcie Joop!. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Peňaženka Joop! Cortina Europa dámska, biela farba, 4140006229

Peňaženka Joop! Cortina Europa dámsky, biela farba, 4140006229

Peňaženka Joop! Cortina Europa dámsky, biela farba, 4140006229
Detail

Veľká peňaženka z kolekcie Joop!. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Peňaženka Joop! Cortina Europa dámsky, biela farba, 4140006229

Peňaženka Joop! Cortina Europa dámsky, biela farba, 4140006229

Peňaženka Joop! Cortina Europa dámsky, biela farba, 4140006229
Detail

Veľká peňaženka z kolekcie Joop!. Model vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Peňaženka Joop! Cortina Europa dámsky, biela farba, 4140006229

Just Hoods Dámska crop top mikina s krátkym zipsom - Arktická biela | S

Just Hoods Dámska crop top mikina s krátkym zipsom - Arktická biela | S
Detail

Dámska crop top mikina s krátkym zipsom - Arktická biela | S od výrobca Just Hoods. Produkt je skladem. (dobrytextil.sk)

Podobné produkty ako Just Hoods Dámska crop top mikina s krátkym zipsom - Arktická biela | S

MG ZN01 bezdrôtová nočná lampa so snímačom pohybu, biela

MG ZN01 bezdrôtová nočná lampa so snímačom pohybu, biela
Detail

Toto bezdrôtové nočné svetlo je ideálnym riešením pre osvetlenie vášho domova počas noci. Vyznačuje sa moderným dizajnom a praktickými funkciami, ktoré zvyšujú pohodlie a bezpečnosť. Svetlo je vybavené funkciou sumraku, ktorá automaticky zapína osvetlenie pri zníženej úrovni prirodzeného svetla, a senzorom pohybu, ktorý aktivuje svetlo, keď zaznamená pohyb v blízkosti. Vďaka týmto funkciám je ideálne na použitie v chodbách, spálňach, kúpeľniach či detských izbách. Energetická účinnosť Nočná LED lampa je dokonalým riešením pre ľudí, ktorí si cenia úsporu energie. Vďaka bezdrôtovému napájaniu svietidlo výrazne znižuje účty za elektrinu. Ide o ekologické riešenie, ktoré zároveň zaisťuje pohodlie a komfort používania. Estetický dizajn Svietidlo sa vyznačuje elegantným, moderným dizajnom, ktorý dokonale zapadne do každého interiéru. Jeho minimalistický tvar a štýlová povrchová úprava z neho robia nielen praktický zdroj svetla, ale aj estetický doplnok vášho domova. Vďaka kompaktným rozmerom si ľahko nájde miesto v každej miestnosti. Dlhá životnosť Kvalitné LED diódy použité v svietidle zaručujú mimoriadnu odolnosť a dlhú životnosť produktu. Svietidlo je navrhnuté tak, aby slúžilo dlhé roky bez potreby výmeny svetelného zdroja. Ide o investíciu, ktorá prináša dlhodobé výhody a eliminuje potrebu častého nákupu nových svietidiel. Pevná konštrukcia a použitie tých najlepších materiálov zaisťujú spoľahlivosť a bezproblémovú prevádzku po dlhú dobu. Vlastnosti: • Senzor súmraku • Vhodné ako nočné osvetlenie, ktoré nezaťažuje oči • Energeticky úsporné • Jemné a príjemné osvetlenie • Vhodné pre chodby, spálne a detské izby Parametre: • Napájanie: 3x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia) • Senzor: súmrak (lampa sa rozsvieti pri vhodnej tme) • Svietivosť: 30 lumenov • Teplota farby: studená biela • Použitie len v interiéri (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG ZN01 bezdrôtová nočná lampa so snímačom pohybu, biela

NUKI dverný senzor biely (220648)

NUKI dverný senzor biely (220648)
Detail

Senzor na dvere a okná bezdrôtový, pripojenie cez Bluetooth Pokiaľ ste vlastníkom Smar Lock, príde vám vhod jeho prepojenie s dverným senzorom NUKI. Senzor sa veľmi jednoducho namontuje na stranu dverí, to všetko bez vŕtania a bez nutnosti použitia skrutiek. Pomocou aplikácie Nuki App odomykajte aj zamykajte zámok, prideľujte prístupové práva aj vzdialene.Váš bezpečnostný zámok Smart Lock môžete ovládať aj pohodlne z Nuki Webu alebo prostredníctvom hlasových asistentov ako Amazon Alexa a Google Assistant. Dverný senzor NUKI je kompatibilný so zámkom Smart Lock 3.0. Senzor vás upozorní aj na dlho otvorené dvere či rozpozná manipuláciu s dverami. Kľúčové vlastnosti dverného senzora NUKIJednoduchá montáž na vnútornú stranu dverí bez nutnosti vŕtania a použitia skrutiekSenzor vám dá jasný prehľad o stave dverí, či sú otvorené alebo zatvorenéDostanete správu, keď sú dvere otvorené dlhšie, než je obvykléPrepojte dverný senzor NUKI s aplikáciou NukiAutomatické... (alza.sk)

Podobné produkty ako NUKI dverný senzor biely (220648)

FRANKE FC 9541.901 MATNA CIERNA

FRANKE FC 9541.901 MATNA CIERNA
Detail

KUCHYNSKÁ BATÉRIA . montáž: na pracovnú dosku / drez . páková zmiešavacia . tlaková . otočná 360° . prietok vody: 16,3 l/min. (3 bar) . pripojenie: - hadičky 40 cm (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FRANKE FC 9541.901 MATNA CIERNA
Homematic IP Adaptér Kopp (EQ3-ADA-KO), Ravensburger 26027 Trans Europa (4005556260270), Labyrint pohybu, Chvála pohybu, Historik v pohybu (9788024626956), Las relaciones entre Europa Central y América Latina (9788024636054), Língua Portuguesa na Europa Central: estudos e perspetivas (9788024631691), NEDIS Inteligentný snímač pohybu (ZBSM10WT), Soudobé dějiny v pohybu (9788024625270), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMPIRP) bezdrôtový PIR snímač pohybu s imunitou k pohybu malých zvierat, Somfy Senzor IntelliTAG (1870382), Gogen ME SENZOR 32, Gogen ME SENZOR 36, Gogen ME SENZOR 12, Solight bezdrôtový senzor TE8S, Gogen ME SENZOR 29, Solight bezdrôtový senzor TE82S, Garni 052H, bezdrôtový senzor, Solight Bezdrôtový hlásič pohybu / gong (1D21), ANGELCARE AC027 monitor pohybu dychu (0666594204288), Nočné svetlo IL11EVO2 s detektorom pohybu, Checoslovaquia, Europa Central y América Latina. El periodo de entreguerras (9788024643342), Las relaciones entre Europa Oriental y América Latina 1945-1989 (9788024631073), EMOS LED, cintorínska sviečka červená, 2× C, vonkajšia aj vnútorná, teplá biela, senzor (DCCV20), LEDkové solárne svietidlo so senzorom pohybu 2W/4000K/220Lm/IP65/Li-on 3,7V/1200mAh, biela (PAPILLON2W), Somfy batériový teplotný senzor (1870848), WOOX Inteligentný pohybový senzor R7046, FIBARO CO senzor FGBHCD-001, Somfy vnútorný pohybový senzor (1870385)