Kopp vlozka tv radio sat zasuvky paris biela 921402082

Produkt Kopp vlozka tv radio sat zasuvky paris biela 921402082 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kopp vlozka tv radio sat zasuvky paris biela 921402082 upraviť a produkt hľadať znova.

Tango kryt zásuvky TV+R(+SAT) biela

Detail

Spôsob montáže: Podomietková montáž Zostava: Ovládací prvok Farba: Biela Bezhalogénové prevedenie: nie S odklápacím vekom: nie Použitie: Koaxiálna anténna zásuvka Povrchová úprava: Bez povrchovej úpravy Odľahčenie ťahu: nie Kvalita materiálu: Termoplast Popisovací štítok: Bez popisného poľa Materiál: Plast Typ upevnenie: Upevnenie skrutkou Svorkovnica: nie RAL číslo (podobné): 9003 S ochranou proti prachu: nie S potlačou: nie Oporný krúžok: nie Prevedenie povrchu: Lesklý Vhodné pre stupeň krytia (IP): IP20 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Tango kryt zásuvky TV+R(+SAT) biela , Tv/sat zlučovač fb 1d

EMOS P0415 PREDLZOVACI KABEL 4 ZASUVKY, 5M, BIELY

EMOS P0415 PREDLZOVACI KABEL 4 ZASUVKY, 5M, BIELY
Detail

PREDLŽOVACÍ KÁBEL . Predlžovací prívod 5 m na 230 V slúži na predĺženie elektrickej energie tam, kam pevná zásuvka nedosiahne. . TECHNICKÉ PARAMETRE: . dĺžka: 5 m . farba: biela . počet zásuviek: 4× 2P + PE . vypínač: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS P0415 PREDLZOVACI KABEL 4 ZASUVKY, 5M, BIELY , Fibaro walli tv-sat zásuvka (fgwtfeu-021)

EMOS P54012 PREPATOVA OCHRANA 900J - 4 ZASUVKY, 2M, BIELA

EMOS P54012 PREPATOVA OCHRANA 900J - 4 ZASUVKY, 2M, BIELA
Detail

PREDLŽOVAČKA . EMOS Prepäťová ochrana 900J, 4 zásuvky, 2 m, biela . Hľadáte prepäťovú ochranu, ktorá vám nebude nijako prekážať na zemi? Potom ste tu správne. Prepäťová ochrana EMOS 900J funguje ako štandardný predlžovací (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS P54012 PREPATOVA OCHRANA 900J - 4 ZASUVKY, 2M, BIELA , Maximum tv/r/sat mx 600 set (e06f)

SOLIGHT 1L22 BEZDROTOVY ZVONCEK 2 TLACIDLA DO ZASUVKY 120M BIELY

SOLIGHT 1L22 BEZDROTOVY ZVONCEK 2 TLACIDLA DO ZASUVKY 120M BIELY
Detail

sada 1x přijímač, 2 x tlačítko. 48 volitelných melodií, z toho 16 polyfonních. LED indikátor zvonění na zvonku i tlačítku. 2 x tlačítko s krytem na jmenovku. vodotěsná ochrana tlačítka IP44. nastavení hlasitosti zvonku - 3 (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOLIGHT 1L22 BEZDROTOVY ZVONCEK 2 TLACIDLA DO ZASUVKY 120M BIELY , Fibaro walli tv-sat zásuvka matný antracit (fgwtfeu-021-8)

Anténna zásuvka účastnícka biela, 2x SAT, 1x TV, 1x FM, kompletná

Anténna zásuvka účastnícka biela, 2x SAT, 1x TV, 1x FM, kompletná
Detail

Kvalitní Anténna zásuvka účastnícka biela, 2x SAT, 1x TV, 1x FM, kompletná z kategorie Audio, video, SAT | Anténna technika | Účastnícke zásuvky - TV, SAT, Dáta. (esat.sk)

Podobné produkty ako Anténna zásuvka účastnícka biela, 2x SAT, 1x TV, 1x FM, kompletná , Tv/sat zlučovač c2/1pnp(t+s)-w1 (p.105-w)

SOLIGHT 1L67DT BEZDROTOVY ZVONCEK, 2 TLACIDLA, DO ZASUVKY, 200M, BIELY, LEARNING CODE

SOLIGHT 1L67DT BEZDROTOVY ZVONCEK, 2 TLACIDLA, DO ZASUVKY, 200M, BIELY, LEARNING CODE
Detail

BEZDRÔTOVÝ ZVONČEK, 2 TLAČIDLÁ, DO ZÁSUVKY . sada 1x prijímač, 2x tlačidlo . Funkcia"" Learning code ""umožňuje spárovanie niekoľkých zvončekov alebo tlačidiel do jednej skupiny: . k jednému zvončeku môže byť spárované max. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOLIGHT 1L67DT BEZDROTOVY ZVONCEK, 2 TLACIDLA, DO ZASUVKY, 200M, BIELY, LEARNING CODE , Gravity sat 36 b

SOLIGHT DY08 DIALKOVO OVLADANE ZASUVKY SET 2 + 1, 2 ZASUVKY, 1 OVLADAC, LEARNING CODE

SOLIGHT DY08 DIALKOVO OVLADANE ZASUVKY SET 2 + 1, 2 ZASUVKY, 1 OVLADAC, LEARNING CODE
Detail

2 x zásuvka a 1 x diaľkový ovládač. automatické nastavenie prenosovej frekvencie (learning code), až 3 zásuvky na ovládač. funkcia „Learning code“ umožňuje spárovanie väčšieho množstva zásuviek a diaľk. ovládača do jednej (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SOLIGHT DY08 DIALKOVO OVLADANE ZASUVKY SET 2 + 1, 2 ZASUVKY, 1 OVLADAC, LEARNING CODE , Homematic ip adaptér kopp (eq3-ada-ko)

LAVVU Biely rádiom riadený budík

LAVVU Biely rádiom riadený budík
Detail

Tento kvalitný budík značky LAVVU s nadštandardne dlhou zárukou je na sekundu presný vďaka automatickému nastaveniu rádiovým signálom z Nemecka. Má navyše jednu špeciálnu funkciu – akonáhle zapnete budenie, sekundová ručička dôjde na pozíciu 12 a zastaví sa, aby vás v noci nerušila! Vďaka postupne zosilňujúcemu sa pípaniu si môžete byť istí, že zaspať rozhodne nikoho nenechá. A keby ste si predsa len chceli prispať, stačí ho v pravom hornom rohu stlačiť a za 5 minút vás začne budiť znova. Napájanie: 1 ks AA batérie (nie je súčasťou balenia). (4home.sk)

Podobné produkty ako LAVVU Biely rádiom riadený budík , Technisat camping-sat-stativ (t012c)

Madory Radio Balerínky/Babies Biela

Madory  Radio  Balerínky/Babies Biela
Detail

Madory Radio Biela. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Madory Radio Balerínky/Babies Biela , Sat - bela - tácka, biely polyresin (bela55)

Auna KRCD-100 BT kuchynské rádio na zabudovanie, CD, MP3, rádio, biela farba

Auna KRCD-100 BT kuchynské rádio na zabudovanie, CD, MP3, rádio, biela farba
Detail

Pretože s hudbou je to omnoho väčšia zábava - auna KRCD-100 kuchynské rádio.Highlightom kuchynského rádia KRCD-100 je bluetooth rozhranie. Bezkáblovo je tak možné streamovať obľúbenú hudbu zo smartfónu, tabletu alebo laptopu. Tak môžete napríklad pripraviť chilli con carne v sprievode ohnivých, latino-amerických rytmov alebo pizzu v sprievode talianskej opery.Zariadenie KRCD-100 prenáša radostné zvuky z ponuky miestneho rozhlasu do kuchyne alebo dielne pomocou teleskopickej antény a je schopné uložiť až 20 vysielacích staníc. Na bielom LCD displeji je zobrazený čas, dátum, vysielacia stanica a dodatočné informácie. Okrem predného CD prehrávača máte k dispozícii bočný AUX vstup na pripojenie externých audiových zariadení. O zvučné stvárnenie sa postará zabudovaný stereo reproduktor.Ovládacie pole môžete ľahko vyčistiť a ovládať prstami. Aby Vám skutočne nič neprihorelo, ponúka toto inteligentné kuchynské rádio dodatočne aj časovač varenia, ktorý je možné naprogramovať v minútových krokoch až po dobu 180 minút. Napájanie sa uskutočňuje cez externý sieťový zdroj, ktorý je možné zasunúť do každej zásuvky. Priečinok na batérie doň umožňuje vložiť dve AA batérie, aby v prípade výpadu elektrického prúdu ostal uložený čas a navolené vysielacie stanice.Auna KRCD-100 je možné priestorovo úsporne namontovať na spodnú stranu závesných skriniek alebo postaviť ako bežné rádio pomocou vyklápacích nožičiek. Pomocou diaľkového ovládania môžete pohodlne z diaľky nastaviť všetky funkcie .Do kuchyne prináša náladu: auna KRCD-100 kuchynské rádio na zabudovanie.Dostupné farby: auna KRCD-100 kuchynské rádio BT MP3 biela farba, auna KRCD-100 kuchynské rádio BT MP3 čierna farba (produkt 10031947). (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna KRCD-100 BT kuchynské rádio na zabudovanie, CD, MP3, rádio, biela farba , Paris bebe 100 g – 21348 biela (7821)

Auna KR-400 CD kuchynské rádio, DAB+/PLL FM rádio, CD/Mp3 prehrávač, biele

Auna KR-400 CD kuchynské rádio, DAB+/PLL FM rádio, CD/Mp3 prehrávač, biele
Detail

Kuchynské rádio auna KR-400 CD v praktickom formáte sa stalo nepostrádateľnou súčasťou mnohých domácností a vďaka nespočetným funkciám a možnostiam prehrávania zaručuje najlepšiu zábavu v každom čase. Výkonné DAB+/PLL FM rádio možno vďaka kompaktným rozmerom a inteligentnému určeniu na montáž pod kuchynskú linku priestorovo úsporne namontovať pod kuchynské skrinky a regály alebo postaviť v stolnom režime. Univerzálne rádio s pripájacou DAB+ & FM anténou ukladá až do 40 obľúbených staníc a má klasický CD prehrávač, USB port na prehrávanie MP3 a AUX vstup. Bluetooth pripojenie tiež umožňuje spoľahlivé streamovanie zvuku pomocou smartfónu, počítača alebo laptopu. Zariadenie sa dá okrem toho pohodlne ovládať pomocou diaľkového ovládača v sediacej polohe a ponúka funkciu časovača, odloženia budenia a alarmu až do 180 minút. Podsvietený LCD displej s rozlíšením 2,5" 128 x 67 dot-matrix Vám poskytuje informácie o aktuálne prehrávanej hudbe kedykoľvek počas dňa alebo noci. Kuchynské rádio auna KR-400 CD Vám bude robiť spoločnosť pri raňajkách, varení aj pri večeri a vždy zahrá vďaka všestrannému použitiu tú správnu hudbu v správnom čase. Dostupné verzie: biela, strieborná (produkt: 10031880) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna KR-400 CD kuchynské rádio, DAB+/PLL FM rádio, CD/Mp3 prehrávač, biele , Gimi radio 3 m (8001244016897)

EMOS P0070 DIALKOVO OVLADANE ZASUVKY

EMOS P0070 DIALKOVO OVLADANE ZASUVKY
Detail

DIAĽKOVO OVLÁDANÉ ZÁSUVKY. Diaľkovo ovládaná zásuvka. Umožňuje vypnutie a zapnutie spotrebičov pomocou diaľkového ovládača.. TECHNICKÉ PARAMETRE:. produkt diaľkovo ovládané zásuvky, 3 zásuvky + 1 × diaľkový ovládač. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS P0070 DIALKOVO OVLADANE ZASUVKY , Inside my radio (pc) digital (380544)

TV/SAT Zlučovač FB 1D

TV/SAT Zlučovač FB 1D
Detail

Rozbočovač – zlučovač/rozbočovač pozemnej a satelitnej televízie, 5–800 a 850–2400MHz Kompaktné zariadenie slúžiace na zlúčenie signálu pozemnej televízie a satelitného vysielania. Zvedie signály z dvoch antén do jedného výstupu. Vďaka nemu je možné na jednom prijímači univerzálne využívať oba signály bez nutnosti výmeny káblov.Parametre a špecifikácia: Pásmo: 1. vstup = 950 – 2 400 MHz2. vstup = 0,15 – 860 MHz (alza.sk)

Podobné produkty ako TV/SAT Zlučovač FB 1D , Energy fabric box radio cream (449828)

Sconto Jedálenská stolička PARIS biela

Sconto Jedálenská stolička PARIS biela
Detail

Praktická jedálenská stolička PARIS zaujme svojím materiálom aj jednoduchým dizajnom. Je veľmi ľahká a napriek tomu pevná. Vhodná je nielen do interiéru, ale aj do vašej záhrady. Rovnako tak jej to však pristane aj v kaviarenských a reštauračných záhradkách. Jej prednosťou je ľahká údržba a v čase uskladnenia tiež jednoduchá stohovateľnosť, čo vám pri väčšom množstve stoličiek ušetrí veľa podlahovej plochy. Stolička PARIS je celá vyrobená z plastu - polypropylénu, ktorý vám pri správnom zaobchádzaní vydrží slúžiť dlhé roky. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenská stolička PARIS biela , Energy fabric box radio navy (449958)

Bravo B-6039 digitálne rádio Sam, biela

Bravo B-6039 digitálne rádio Sam, biela
Detail

Digitálne rádio B-6039 SAM bude vašim spoločníkom v dielni, garáži alebo v záhrade. FM analagový prijímač so zobrazením frekvencie na displeji. Rádio je vybavené USB konektorom, vstupom pre slúchadlá, slotom pre micro SD kartu (max. 8 GB).Vlastnosti: FM rozsah 87,5 - 108 MHz FM teleskopická anténa prehrávanie Mp3 konektor AUX konektor MINI USB pre nabíjanie napájanie: lítiová batéria 400 mA doba hrania až 8 hodín (4home.sk)

Podobné produkty ako Bravo B-6039 digitálne rádio Sam, biela , Prim radio melody e01p.4235.50 (380547)

Béžovo-čierne midi šaty Paris

Béžovo-čierne midi šaty Paris
Detail

Béžovo-čierne midi šaty Paris (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Béžovo-čierne midi šaty Paris , Motorola clk446 0.5 w pmr radio (clu0206bdlaa)

Béžovo-čierne midi šaty Paris

Béžovo-čierne midi šaty Paris
Detail

Béžovo-čierne midi šaty Paris (saxana.sk)

Podobné produkty ako Béžovo-čierne midi šaty Paris , Citizen ladies radio controlled fc0010-55d (4974374238795)

COMPACTOR ORGANIZER NA KOZMETIKU - 2 ZASUVKY

COMPACTOR ORGANIZER NA KOZMETIKU - 2 ZASUVKY
Detail

ORGANIZÉR NA KOZMETIKU . Compactor Organizér na kozmetiku 2 zásuvky . Kvalitný organizér od spoločnosti Compactor je ideálny nielen na uloženie kozmetiky alebo šperkov, jednoducho všetkých často používaných vecí, ktoré treba mať (andreashop.sk)

Podobné produkty ako COMPACTOR ORGANIZER NA KOZMETIKU - 2 ZASUVKY , Prim radio melody iii e01p.4237.52 (380551)

EMOS E0086 RADIO EM 213 USB BIELO SIVA

EMOS E0086 RADIO EM 213 USB BIELO SIVA
Detail

RÁDIO . Prenosný multimediálny prehrávač s FM rádiom. FM rádio s digitálnym tunerom pre presné naladenie. Podpora prehrávania mp3 súborov z USB Flash pamäte, microSD karty. . TECHNICKÉ PARAMETRE: . Rádio áno . USB vstup áno . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS E0086 RADIO EM 213 USB BIELO SIVA , Prim radio melody iii e01p.4237.50 (380550)

CARNEO D600 Rádio DAB+, FM, BT, čierna/biela

CARNEO D600 Rádio DAB+, FM, BT, čierna/biela
Detail

Kompaktné rádio s módnym dizajnom DAB+, Bluetooth 5.0, LCD displej, 1800 mAh Lion batéria. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako CARNEO D600 Rádio DAB+, FM, BT, čierna/biela , Prim radio melody ii e01p.4236.50 (380549)

ESPERANZA EZ126 ROZBOCKA CIGARETOVEJ ZASUVKY DO AUTA

ESPERANZA EZ126 ROZBOCKA CIGARETOVEJ ZASUVKY DO AUTA
Detail

ROZBOČKA CIGARETOVEJ ZÁSUVKY . Rozdeľovač zásuviek do auta s tromi portami - užitočný pre ľudí, ktorí používajú vo vozidle niekoľko elektronických zariadení, napríklad telefón, rádio CB, antiradary, GPS atď. . Parametre . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ESPERANZA EZ126 ROZBOCKA CIGARETOVEJ ZASUVKY DO AUTA , Tv stolík ever v dekore dub wotan, biela farba (5907763644968)

EMOS P5733W DOMOVY BEZDROTOVY ZVONCEK DO ZASUVKY

EMOS P5733W DOMOVY BEZDROTOVY ZVONCEK DO ZASUVKY
Detail

ZVONČEK . Vybalíte, pripojíte, zvoníte. Bezdrôtový domový zvonček, ponúkaný vo viacerých farebných prevedeniach, je tým správnym riešením. Využijete ho v domácnosti, skvele sa ale hodí aj pre použitie v prevádzke alebo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS P5733W DOMOVY BEZDROTOVY ZVONCEK DO ZASUVKY , Bellatex s.r.o. priadza paris bebe 100 g – 21326 biela (9217)

FIBARO Walli TV-SAT zásuvka (FGWTFEU-021)

FIBARO Walli TV-SAT zásuvka (FGWTFEU-021)
Detail

Zásuvka – s 2 SAT konektormi a 1 TV konektorom, jednoduchá inštalácia bez náradia, impedancia vstupov/výstupov: 75 / 75 ohmov účinnosť tienenia: > 85dB, vnútorný vodič: O = 1.1mm, vonkajší kábel: O = max. 7mm, príkon diaľkového prevodníka: 24V/500mA pomocou SAT1 & SAT2, na inštaláciu do krabíc: O= 60mm, hĺbka 40mm, rozmery (H׊×H): 86×86×47mm Fibaro Walli je veľmi kvalitná TV-SAT zásuvka s dvoma SAT konektormi a jedným TV konektorom. Inštalácia vám nezaberie dlhé hodiny študovania manuálu, je totiž veľmi jednoduchá a navyše bez potreby použitia náradia. Výhodou je, že tu bude väčší priestor pre drôty, pretože hrúbka mechanizmu je veľmi malá. Čo určite ocenia používatelia výrobkov Fibaro je fakt, že zásuvka perfektne ladí s mechanizmami ostatných prvkov radu Walli vo viac-rámčekoch. Hlavné prednosti zásuvky Fibaro Walli EthernetFibaro Walli je veľmi kvalitná TV-SAT zásuvka s dvoma SAT konektormi a jedným TV konektoromVeľmi jednoduchá... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIBARO Walli TV-SAT zásuvka (FGWTFEU-021) , Shumee - knižnica/tv biela s vysokým leskom, 143 × 30 × 36 cm, 800267

SAT vložka s aktívnym uhlím SATUDF10A.4

SAT vložka s aktívnym uhlím SATUDF10A.4
Detail

Predĺžená záruka 5 rokov! Filtračná vložka s granulovaným aktívnym uhlím (siko.sk)

Podobné produkty ako SAT vložka s aktívnym uhlím SATUDF10A.4 , Inside my radio digital deluxe edition (pc) digital (380556)

SAT vložka - nečistoty/chuť 10 micronů SATCPC1010M

SAT vložka - nečistoty/chuť 10 micronů SATCPC1010M
Detail

Filtračná patróna s dvojstupňovou vložkou, ktorá účinne zbavuje vodu nežiaducich prímesí a zlepšuje chuť a vôňu vody. (siko.sk)

Podobné produkty ako SAT vložka - nečistoty/chuť 10 micronů SATCPC1010M , Energy sistem headphones bt urban 2 radio graphite (448890)

SAT vložka - nečistoty/chuť 5 micronů SATCPC105M

SAT vložka - nečistoty/chuť 5 micronů SATCPC105M
Detail

Predĺžená záruka 5 rokov! (siko.sk)

Podobné produkty ako SAT vložka - nečistoty/chuť 5 micronů SATCPC105M , Energy sistem headphones bt urban 2 radio white (448456)

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom Myšky Minnie v Paríži je vybavená bezpečnostnou zábranou. Krásny vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenského izby. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú potiahnuté mäkkou gumou a zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt je z borovicového masívu o nosnosti 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať a alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm , Prim nástenné plastové hodiny radio classic e01p.4183.90 (8591212083285)

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom Myšky Minnie v Paríži je vybavená bezpečnostnou zábranou. Krásny vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenského izby. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú potiahnuté mäkkou gumou a zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt je z borovicového masívu o nosnosti 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať a alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 140x70 cm , Lexibook frozen ii night light radio alarm clock (3380743077307)

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom Myšky Minnie v Paríži je vybavená bezpečnostnou zábranou. Krásny vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenského izby. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú potiahnuté mäkkou gumou a zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt je z borovicového masívu o nosnosti 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať a alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm , Lexibook spider-man night light radio alarm clock (3380743077314)

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm

Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm
Detail

Biela detská posteľ s motívom Myšky Minnie v Paríži je vybavená bezpečnostnou zábranou. Krásny vzor spolu s ružovou farbou zaujme hlavne dievčatká, a preto je táto posteľ vhodná predovšetkým do dievčenského izby. Detská posteľ je vyrobená z lamina. Boky postele sú biele. Všetky hrany postele sú potiahnuté mäkkou gumou a zaoblené tak, aby boli deti v bezpečí. Posteľový rošt je z borovicového masívu o nosnosti 100 kg. Na bielych čelách postelí sú obrázkové potlače, ktoré ľahko očistíte vlhkou handričkou. Potlače sú chránené špeciálnym laminátom, ktorý predĺži jeho životnosť a ochráni ho pred vyblednutím farieb. Súčasťou postele je drevený rošt a dve zábrany (jedna krátka a jedna dlhšia). Praktický šuplík si môžete zaobstarať a alebo tiež nemusíte. Pokiaľ si vyberte variant postele s zásuvkou, získate praktický a nenápadný úložný priestor pre uloženie lôžkovín alebo hračiek. Rozmery jednotlivých častí postele sa líši podľa zvoleného rozmeru postele. Posteľ 140x70 cm Vonkajšie rozmery 144 x 75 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 63 cm dlhá 136 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 30 cm od podlahy Posteľ 160x80 cm Vonkajšie rozmery 165 x 85 x 65 cm dĺžka zábrany krátka 103 cm dlhá 157 cm Vzdialenosť zábrany (od matraca) 14 cm Matrac sa nachádza vo výške 24 cm od podlahy Upozornenie: Matrac nie je súčasťou postele, vyberte si detskú matrac v zodpovedajúcom rozmere z kategórie Detské matrace. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská posteľ Ourbaby Minnie Paris biela 160x80 cm , Paris hilton paris hilton edp 100 ml (608940517482)

Daily Sports Paris Sleeveless Black S Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless Black S Šaty
Detail

Nadčasový a elegantný doplnok do vášho šatníka. Tieto úžasné šaty majú čistý a minimalistický dizajn, zvýraznený jemnými líniami a štruktúrovanou látkou, ktoré dodávajú vášmu vzhľadu nádych sofistikovanosti. Šaty Paris, vyrobené z vysoko kvalitného, strečového materiálu, ponúkajú výnimočné pohodlie a lichotivý strih. Inovatívna tkanina odvádza vlhkosť a rýchlo schne, vďaka čomu zostanete v chlade, suchu a pohodlí počas celého dňa. Jednou z výnimočných vlastností šiat Paris sú ich odnímateľné vnútorné šortky, ktoré poskytujú pridanú všestrannosť a pohodlie. Či už sa chystáte na brunch s priateľmi, na deň na pláži alebo na outdoorové podujatie, v týchto šatách vyniknete. Zavinovací dizajn šiat umožňuje jednoduchý a nastaviteľný styling, vďaka čomu si vytvoríte prispôsobený strih, ktorý lichotí vašej postave. Silueta bez rukávov je ideálna na teplejšie dni a ponúka elegantný a moderný vzhľad tak, aby vyhovoval každej príležitosti. Vlastnosti Regular strih Bez rukávov Strečová tkanina Rýchloschnúca tkanina Odnímateľné vnútorné šortky Dve bočné vrecká so zipsom Krátky predný zips Materiál Šaty: 93 % recyklovaný polyester, 7 % elastan Vonkajšie vrstvy: 88 % polyester, 12 % elastan Podšívka: 90 % polyester, 10 % elastan Starostlivosť Nesušiť v sušičke. Perte v práčke na 40°C. Nebieliť. Žehliť na nízkej teplote. Nečistite na sucho. Typ Produktu: Šaty Špecifikácia materiálu: Elastan;Recyklovaný polyester Sezóna: Leto;Zima;Jar;Jeseň Materiál: Elastan;Recyklovaný polyester Veková skupina: Dospelý Veľkosť: S Farba: Čierna Farba podľa výrobcu: Black Pohlavie: Ženy (muziker.com)

Podobné produkty ako Daily Sports Paris Sleeveless Black S Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless Black M Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless Black M Šaty
Detail

Nadčasový a elegantný doplnok do vášho šatníka. Tieto úžasné šaty majú čistý a minimalistický dizajn, zvýraznený jemnými líniami a štruktúrovanou látkou, ktoré dodávajú vášmu vzhľadu nádych sofistikovanosti. Šaty Paris, vyrobené z vysoko kvalitného, strečového materiálu, ponúkajú výnimočné pohodlie a lichotivý strih. Inovatívna tkanina odvádza vlhkosť a rýchlo schne, vďaka čomu zostanete v chlade, suchu a pohodlí počas celého dňa. Jednou z výnimočných vlastností šiat Paris sú ich odnímateľné vnútorné šortky, ktoré poskytujú pridanú všestrannosť a pohodlie. Či už sa chystáte na brunch s priateľmi, na deň na pláži alebo na outdoorové podujatie, v týchto šatách vyniknete. Zavinovací dizajn šiat umožňuje jednoduchý a nastaviteľný styling, vďaka čomu si vytvoríte prispôsobený strih, ktorý lichotí vašej postave. Silueta bez rukávov je ideálna na teplejšie dni a ponúka elegantný a moderný vzhľad tak, aby vyhovoval každej príležitosti. Vlastnosti Regular strih Bez rukávov Strečová tkanina Rýchloschnúca tkanina Odnímateľné vnútorné šortky Dve bočné vrecká so zipsom Krátky predný zips Materiál Šaty: 93 % recyklovaný polyester, 7 % elastan Vonkajšie vrstvy: 88 % polyester, 12 % elastan Podšívka: 90 % polyester, 10 % elastan Starostlivosť Nesušiť v sušičke. Perte v práčke na 40°C. Nebieliť. Žehliť na nízkej teplote. Nečistite na sucho. Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Ženy Veľkosť: M Farba: Čierna Materiál: Elastan;Recyklovaný polyester Sezóna: Jeseň;Zima;Leto;Jar Farba podľa výrobcu: Black Špecifikácia materiálu: Recyklovaný polyester;Elastan Typ Produktu: Šaty (muziker.com)

Podobné produkty ako Daily Sports Paris Sleeveless Black M Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless Black L Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless Black L Šaty
Detail

Nadčasový a elegantný doplnok do vášho šatníka.Tieto úžasné šaty majú čistý a minimalistický dizajn, zvýraznený jemnými líniami a štruktúrovanou látkou, ktoré dodávajú vášmu vzhľadu nádych sofistikovanosti.Šaty Paris, vyrobené z vysoko kvalitného, strečového materiálu, ponúkajú výnimočné pohodlie a lichotivý strih. Inovatívna tkanina odvádza vlhkosť a rýchlo schne, vďaka čomu zostanete v chlade, suchu a pohodlí počas celého dňa.Jednou z výnimočných vlastností šiat Paris sú ich odnímateľné vnútorné šortky, ktoré poskytujú pridanú všestrannosť a pohodlie. Či už sa chystáte na brunch s priateľmi, na deň na pláži alebo na outdoorové podujatie, v týchto šatách vyniknete.Zavinovací dizajn šiat umožňuje jednoduchý a nastaviteľný styling, vďaka čomu si vytvoríte prispôsobený strih, ktorý lichotí vašej postave. Silueta bez rukávov je ideálna na teplejšie dni a ponúka elegantný a moderný vzhľad tak, aby vyhovoval každej príležitosti.VlastnostiRegular strihBez rukávovStrečová tkaninaRýchloschnúca tkaninaOdnímateľné vnútorné šortkyDve bočné vrecká so zipsomKrátky predný zipsMateriálŠaty: 93 % recyklovaný polyester, 7 % elastanVonkajšie vrstvy: 88 % polyester, 12 % elastanPodšívka: 90 % polyester, 10 % elastanStarostlivosťNesušiť v sušičke.Perte v práčke na 40°C.Nebieliť.Žehliť na nízkej teplote.Nečistite na sucho. Sezóna: Jar;Leto;Zima;Jeseň Farba: Čierna Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Ženy Materiál: Recyklovaný polyester;Elastan Farba podľa výrobcu: Black Špecifikácia materiálu: Elastan;Recyklovaný polyester Veľkosť: L Typ Produktu: Šaty (muziker.com)

Podobné produkty ako Daily Sports Paris Sleeveless Black L Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless White S Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless White S Šaty
Detail

Nadčasový a elegantný doplnok do vášho šatníka. Tieto úžasné šaty majú čistý a minimalistický dizajn, zvýraznený jemnými líniami a štruktúrovanou látkou, ktoré dodávajú vášmu vzhľadu nádych sofistikovanosti. Šaty Paris, vyrobené z vysoko kvalitného, strečového materiálu, ponúkajú výnimočné pohodlie a lichotivý strih. Inovatívna tkanina odvádza vlhkosť a rýchlo schne, vďaka čomu zostanete v chlade, suchu a pohodlí počas celého dňa. Jednou z výnimočných vlastností šiat Paris sú ich odnímateľné vnútorné šortky, ktoré poskytujú pridanú všestrannosť a pohodlie. Či už sa chystáte na brunch s priateľmi, na deň na pláži alebo na outdoorové podujatie, v týchto šatách vyniknete. Zavinovací dizajn šiat umožňuje jednoduchý a nastaviteľný styling, vďaka čomu si vytvoríte prispôsobený strih, ktorý lichotí vašej postave. Silueta bez rukávov je ideálna na teplejšie dni a ponúka elegantný a moderný vzhľad tak, aby vyhovoval každej príležitosti. Vlastnosti Regular strih Bez rukávov Strečová tkanina Rýchloschnúca tkanina Odnímateľné vnútorné šortky Dve bočné vrecká so zipsom Krátky predný zips Materiál Šaty: 93 % recyklovaný polyester, 7 % elastan Vonkajšie vrstvy: 88 % polyester, 12 % elastan Podšívka: 90 % polyester, 10 % elastan Starostlivosť Nesušiť v sušičke. Perte v práčke na 40°C. Nebieliť. Žehliť na nízkej teplote. Nečistite na sucho. Veková skupina: Dospelý Veľkosť: S Materiál: Polyester;Elastan Farba: Biela Farba podľa výrobcu: White Pohlavie: Ženy Špecifikácia materiálu: Polyester;Elastan Sezóna: Zima;Leto;Jeseň;Jar Typ Produktu: Šaty (muziker.com)

Podobné produkty ako Daily Sports Paris Sleeveless White S Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless White M Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless White M Šaty
Detail

Nadčasový a elegantný doplnok do vášho šatníka. Tieto úžasné šaty majú čistý a minimalistický dizajn, zvýraznený jemnými líniami a štruktúrovanou látkou, ktoré dodávajú vášmu vzhľadu nádych sofistikovanosti. Šaty Paris, vyrobené z vysoko kvalitného, strečového materiálu, ponúkajú výnimočné pohodlie a lichotivý strih. Inovatívna tkanina odvádza vlhkosť a rýchlo schne, vďaka čomu zostanete v chlade, suchu a pohodlí počas celého dňa. Jednou z výnimočných vlastností šiat Paris sú ich odnímateľné vnútorné šortky, ktoré poskytujú pridanú všestrannosť a pohodlie. Či už sa chystáte na brunch s priateľmi, na deň na pláži alebo na outdoorové podujatie, v týchto šatách vyniknete. Zavinovací dizajn šiat umožňuje jednoduchý a nastaviteľný styling, vďaka čomu si vytvoríte prispôsobený strih, ktorý lichotí vašej postave. Silueta bez rukávov je ideálna na teplejšie dni a ponúka elegantný a moderný vzhľad tak, aby vyhovoval každej príležitosti. Vlastnosti Regular strih Bez rukávov Strečová tkanina Rýchloschnúca tkanina Odnímateľné vnútorné šortky Dve bočné vrecká so zipsom Krátky predný zips Materiál Šaty: 93 % recyklovaný polyester, 7 % elastan Vonkajšie vrstvy: 88 % polyester, 12 % elastan Podšívka: 90 % polyester, 10 % elastan Starostlivosť Nesušiť v sušičke. Perte v práčke na 40°C. Nebieliť. Žehliť na nízkej teplote. Nečistite na sucho. Typ Produktu: Šaty Sezóna: Zima;Leto;Jeseň;Jar Špecifikácia materiálu: Polyester;Elastan Farba podľa výrobcu: White Materiál: Polyester;Elastan Pohlavie: Ženy Veľkosť: M Veková skupina: Dospelý Farba: Biela (muziker.com)

Podobné produkty ako Daily Sports Paris Sleeveless White M Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless Black XL Šaty

Daily Sports Paris Sleeveless Black XL Šaty
Detail

Nadčasový a elegantný doplnok do vášho šatníka. Tieto úžasné šaty majú čistý a minimalistický dizajn, zvýraznený jemnými líniami a štruktúrovanou látkou, ktoré dodávajú vášmu vzhľadu nádych sofistikovanosti. Šaty Paris, vyrobené z vysoko kvalitného, strečového materiálu, ponúkajú výnimočné pohodlie a lichotivý strih. Inovatívna tkanina odvádza vlhkosť a rýchlo schne, vďaka čomu zostanete v chlade, suchu a pohodlí počas celého dňa. Jednou z výnimočných vlastností šiat Paris sú ich odnímateľné vnútorné šortky, ktoré poskytujú pridanú všestrannosť a pohodlie. Či už sa chystáte na brunch s priateľmi, na deň na pláži alebo na outdoorové podujatie, v týchto šatách vyniknete. Zavinovací dizajn šiat umožňuje jednoduchý a nastaviteľný styling, vďaka čomu si vytvoríte prispôsobený strih, ktorý lichotí vašej postave. Silueta bez rukávov je ideálna na teplejšie dni a ponúka elegantný a moderný vzhľad tak, aby vyhovoval každej príležitosti. Vlastnosti Regular strih Bez rukávov Strečová tkanina Rýchloschnúca tkanina Odnímateľné vnútorné šortky Dve bočné vrecká so zipsom Krátky predný zips Materiál Šaty: 93 % recyklovaný polyester, 7 % elastan Vonkajšie vrstvy: 88 % polyester, 12 % elastan Podšívka: 90 % polyester, 10 % elastan Starostlivosť Nesušiť v sušičke. Perte v práčke na 40°C. Nebieliť. Žehliť na nízkej teplote. Nečistite na sucho. Sezóna: Jar;Leto;Zima;Jeseň Farba podľa výrobcu: Black Materiál: Elastan;Recyklovaný polyester Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna Špecifikácia materiálu: Elastan;Recyklovaný polyester Pohlavie: Ženy Veľkosť: XL Typ Produktu: Šaty (muziker.com)

Podobné produkty ako Daily Sports Paris Sleeveless Black XL Šaty

Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris

Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris
Detail

Model: ParisFarba: svetlozelenáStrih: rovnýVýstrih: okrúhlyRukáv: dlhýZapínanie: bez zapínaniaDĺžka: krátkaNiečo navyše: výšivkaMateriál: 60 % bavlna, 40 % polyester (zoot.sk)

Podobné produkty ako Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris

Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris

Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris
Detail

Model: ParisFarba: svetlozelenáStrih: rovnýVýstrih: okrúhlyRukáv: dlhýZapínanie: bez zapínaniaDĺžka: krátkaNiečo navyše: výšivkaMateriál: 60 % bavlna, 40 % polyester (zoot.sk)

Podobné produkty ako Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris

Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris

Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris
Detail

Model: ParisFarba: svetlozelenáStrih: rovnýVýstrih: okrúhlyRukáv: dlhýZapínanie: bez zapínaniaDĺžka: krátkaNiečo navyše: výšivkaMateriál: 60 % bavlna, 40 % polyester (zoot.sk)

Podobné produkty ako Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris

Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris

Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris
Detail

Model: ParisFarba: svetlozelenáStrih: rovnýVýstrih: okrúhlyRukáv: dlhýZapínanie: bez zapínaniaDĺžka: krátkaNiečo navyše: výšivkaMateriál: 60 % bavlna, 40 % polyester (zoot.sk)

Podobné produkty ako Svetlozelené mikinové šaty Jacqueline de Yong Paris

LEGRAND UPS KEOR SP 600 VA FRANCUZKE ZASUVKY

LEGRAND UPS KEOR SP 600 VA FRANCUZKE ZASUVKY
Detail

ZÁLOŽNÝ ZDROJ . UPS Keor SP slouží jako nepřerušitelný jednofázový zdroj elektrické energie s Line-interactive technologii. Výkonové řady UPS Keor SP jsou (jmenovitý výkon) 600-800-1000-1500-2000 VA. UPS jsou řízené (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGRAND UPS KEOR SP 600 VA FRANCUZKE ZASUVKY

EMOS A9000 BEZPECNOSTNA KRYTKA DO ZASUVKY 5KS + KLUC

EMOS A9000 BEZPECNOSTNA KRYTKA DO ZASUVKY 5KS + KLUC
Detail

BEZPEČNOSTNÁ KRYTKA DO ZÁSUVKY. produkt 5x bezpečnostná zátka pre zásuvky + kľúčik na zátku. typ 4FF53902.431/S. farba biela. spôsob montáže do zásuvky. prevedenie krytka pre zásuvky + kľúčik na krytku (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS A9000 BEZPECNOSTNA KRYTKA DO ZASUVKY 5KS + KLUC

RSB A369F AMY TV+R+SAT zás.int. RETLUX

RSB A369F AMY TV+R+SAT zás.int. RETLUX
Detail

Zásuvka TV+R+SAT rady AMY s rámčekom, priebežnáZásuvka na zapojenie anténnych káblov televízie, rádia alebo satelituBiela farba (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako RSB A369F AMY TV+R+SAT zás.int. RETLUX

ABB Tango kryt zásuvky TV+R(+SAT) bílá

ABB Tango kryt zásuvky TV+R(+SAT) bílá
Detail

Kvalitní Kryt účastnícke zásuvky ABB Tango 5011A-A00300 B z kategorie Audio, video, SAT | Anténna technika | Účastnícke zásuvky - TV, SAT, Dáta. (esat.sk)

Podobné produkty ako ABB Tango kryt zásuvky TV+R(+SAT) bílá

Maximum TV/R/SAT MX 600 Set (E06f)

Maximum TV/R/SAT MX 600 Set (E06f)
Detail

Zásuvka – televízna+rádio+satelit, koncová, útlm 1dB, kompletné balenie s krabicou a viečkom Koncová zásuvka, ktorá slúži k prepojeniu televízneho, rádiového a satelitného signálu.Koncová zásuvka, ktorá slúži na prepojenie televízneho, rádiového a satelitného signálu. Vďaka nej môžete rozvádzať signál ďalej po byte a ľahko si tak prepojiť vaše zariadenie. Krytka zásuvky je súčasťou balenia.Typ:Televízna, satelitná, rádioÚtlm:1 dBFrekvenčný rozsah:5 až 2 400 Mhz (alza.sk)

Podobné produkty ako Maximum TV/R/SAT MX 600 Set (E06f)

Auna Silver Star CD Cube, rádio, bluetooth, HCC displej, biele

Auna Silver Star CD Cube, rádio, bluetooth, HCC displej, biele
Detail

Zariadenie auna Silver Star CD Cube je multifunkčný všestranný zázrak. Okrem funkcie rádia s mnohými možnosťami príjmu ponúka aj možnosti prehrávania CD diskov alebo MP3 súborov. Okrem bezdrôtového pripojenia cez bluetooth sa môžu externé zariadenia pripojiť cez AUX vstup. Štrbinový CD prehrávač prehráva najbežnejšie formáty CD, zatiaľ čo USB port prehráva MP3 súbory. Kocka s elegantným dizajnom s hliníkovým predným panelom v sebe ukrýva WiFi rádio a tiež FM tuner. Ponuka staníc je obrovská: k dispozícii až 10 000 internetových rozhlasových staníc z celého sveta. Informácie, ako sú je čas, titul alebo interpret, sa zobrazujú na HCC displeji spoľahlivo a jasne, takže už nič nezmeškáte. Ovládanie prebieha priamo na zariadení Silver Star CD Cube alebo pohodlne z gauča pomocou diaľkového ovládača. Všestranné a elegantné zariadenie: Silver Star CD Cube od spoločnosti auna. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna Silver Star CD Cube, rádio, bluetooth, HCC displej, biele

Auna KR-140, kuchynské rádio, bluetooth, handsfree, LED osvetlenie, biele

Auna KR-140, kuchynské rádio, bluetooth, handsfree, LED osvetlenie, biele
Detail

Kuchynské rádio auna KR-140 umožňuje nielen hudobnú zábavu pri varení. Vďaka bluetooth pripojeniu môžete rádio jednoducho prepojiť so smartfónom a používať ho ako handsfree na uskutočňovanie hovorov. Najväčšia prednosť tohto kuchynského rádia spočíva v integrovanom rozhraní bluetooth. Ten umožňuje bezdrôtové prehrávanie hudby zo smartfónov, tabletov alebo počítačov. Okrem toho umožňuje aj využívanie funkcie handsfree, pomocou ktorej možno vďaka integrovanému mikrofónu prijímať prichádzajúce hovory, vďaka čomu ostávate kedykoľvek v dosahu. Kuchynské rádio auna KR-140 tiež ponúka dotykový displej na ovládanie všetkých funkcií so špeciálnou povrchovou technológiou EasyClean. Zabudovateľné rádio tak môžete počas varenia bez problémov obsluhovať a následne ho jednoducho vyčistiť. K základnej výbave patrí DAB+/FM rádio tuner so 40 pamäťovými miestami na stanice a energeticky úsporné LED osvetlenie, ktoré osvetľuje pracovnú plochu. Špecialitou sú nastaviteľné kuchynské hodiny/minútka na presné sledovanie času varenia. Rozsiahle funkcie budíka, ako sú duálny alarm, funkcia snooze alebo sleep timer, zmysluplne uzatvárajú funkcionálny rozsah rádia. Ako tón budíka môžete nastaviť rádio alebo signálny tón. Komfortné, praktické a pritom decentné: DAB kuchynské rádio auna KR-140. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Auna KR-140, kuchynské rádio, bluetooth, handsfree, LED osvetlenie, biele

SONY prenosné digitálne rádio DAB/DAB+ s LCD displejom, biela

Detail

DAB/DAB+/tuner FM: Digitálne rádio DAB/DAB+ (pásmo III) so širokou ponukou staníc a veľkým množstvom predvolieb do začiatkuKvalita zvuku: Digitálny signál so skvelým zvukom v kvalite Sony, vďaka ktorej sa môžete tešiť na počúvanie bez rušeniaPrenosnosť: Ľahký štýlový dizajn vám umožní brať svoje rádio, kam chcete - môžete ho používať v interiéri, ale aj vonku na cestáchFarebné prevedenie: K dispozícii v štyroch farebných prevedeniach: čierne, modré, biele, červenéDisplej LCD: Informácie o programe rádia DAB+/DAB získate počas prehliadania displeja LCDČasovač vypnutia a hodiny: Zlaďte svoje digitálne rádio so štýlovým prevedením svojho domovaNapájanie na batérie či zo siete: Napájajte digitálne rádio pripojením do zásuvky, alebo používajte bezdrôtové napájanie na batérieKonektor pre slúchadlá: Pripojte slúchadlá a oddajte sa súkromnému počúvaniu svojich obľúbených stanícS týmto prenosným digitálnym rádiom DAB môžete svoje obľúbené stanice počúvať, kdekoľvek budete chcieť. Priraďte jednotlivým staniciam vlastné tlačidlá predvoľby, aby ste ich už nikdy nemuseli zdĺhavo vyhľadávať. Duálny budík potom umožňuje nastaviť rádio tak, aby sa prebúdzalo a zaspávalo spolu s vami.Digitálny rádiový tuner DAB/DAB+/FMĽahké a prenosné prevedenie5 tlačidiel priamej predvoľby pre stanice DAB aj FMČasovač budenia a vypnutiaO napájanie sa starajú 4 batérie typu AAPriame predvoľbyVďaka 5 tlačidlám priamej predvoľby pre stanice DAB a 5 tlačidlám priamej predvoľby pre stanice FM je prepínanie medzi stanicami hračka.Displej LCDPodrobnosti o stanici a programe nájdete na päťriadkovom displeji LCD.Časovač budenia a vypnutiaRádio si môžete nastaviť, aby sa vypínalo a budilo vás tak, ako potrebujete.Batérie alebo napájanie ACAk chcete využiť možnosť bezdrôtového počúvania, použite 4 batérie typu AA2, alebo rádio zapojte do elektrickej siete pomocou napájacieho adaptéra AC, ktorý je súčasťou dodávky.Technická špecifikácia:TUNER: DAB+; FMROZSAH DOSTUPNÝCH FREKVENCIÍ: DAB/DAB+: Pásmo 3 (174,928-239,200 MHz); FM: 87,5-108,0 MHzLADENIE: Syntezátor PLLPREDVOĽBY: ÁnoTYP DISPLEJA: Pozitívne LCDPODSVIETENIA: ÁnoFARBA PODSVIETENIA LCD / FARBA LED: BielaOVLÁDANIE JASU: NieTYP REPRODUKTORA: Monofónny reproduktorPRIEMER JEDNOTKY REPRODUKTORA: 77 mmVÝSTUPNÝ VÝKON: 650 mWTYP NAPÁJANIE: Vstup DC / DCFREKVENCIA NAPÁJACIEHO NAPÄTIA: AC 100-240 V, 50 / 60 HzTYP BATÉRIE: Štyri batérie LR6 (veľkosť AA)PRÍKON: 6 WVÝDRŽ BATÉRIE PRI UŽÍVANÍ REPRODUKTORA: 25 h (DAB), 27,5 h (FM) - batéria SONY LR6 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SONY prenosné digitálne rádio DAB/DAB+ s LCD displejom, biela

Auna KR-140, kuchynské rádio, bluetooth, handsfree, LED osvetlenie, biele

Auna KR-140, kuchynské rádio, bluetooth, handsfree, LED osvetlenie, biele
Detail

Kuchynské rádio auna KR-140 umožňuje nielen hudobnú zábavu pri varení. Vďaka bluetooth pripojeniu môžete rádio jednoducho prepojiť so smartfónom a používať ho ako handsfree na uskutočňovanie hovorov. Najväčšia prednosť tohto kuchynského rádia spočíva v integrovanom rozhraní bluetooth. Ten umožňuje bezdrôtové prehrávanie hudby zo smartfónov, tabletov alebo počítačov. Okrem toho umožňuje aj využívanie funkcie handsfree, pomocou ktorej možno vďaka integrovanému mikrofónu prijímať prichádzajúce hovory, vďaka čomu ostávate kedykoľvek v dosahu. Kuchynské rádio auna KR-140 tiež ponúka dotykový displej na ovládanie všetkých funkcií so špeciálnou povrchovou technológiou EasyClean. Zabudovateľné rádio tak môžete počas varenia bez problémov obsluhovať a následne ho jednoducho vyčistiť. K základnej výbave patrí DAB+/FM rádio tuner so 40 pamäťovými miestami na stanice a energeticky úsporné LED osvetlenie, ktoré osvetľuje pracovnú plochu. Špecialitou sú nastaviteľné kuchynské hodiny/minútka na presné sledovanie času varenia. Rozsiahle funkcie budíka, ako sú duálny alarm, funkcia snooze alebo sleep timer, zmysluplne uzatvárajú funkcionálny rozsah rádia. Ako tón budíka môžete nastaviť rádio alebo signálny tón. Komfortné, praktické a pritom decentné: DAB kuchynské rádio auna KR-140. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Auna KR-140, kuchynské rádio, bluetooth, handsfree, LED osvetlenie, biele

Soi Paris x Spartoo PAPILLES Krátke šaty Hnedá

Soi Paris x Spartoo  PAPILLES  Krátke šaty Hnedá
Detail

Soi Paris x Spartoo PAPILLES Hnedá. Pridajte si takýto skvost na váš wish list! Tieto šaty od značky Soi Paris x Spartoo nepotrebujú ďalšie argumenty, aby ste sa do nich zaľúbili na prvý, druhý či na stý pohľad. Nelúskajte už oriešok po oriešku. Práve ste našli tie najkrajšie šaty, o ktorých už roky snívate.. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Soi Paris x Spartoo PAPILLES Krátke šaty Hnedá
TV/SAT Zlučovač FB 1D, FIBARO Walli TV-SAT zásuvka (FGWTFEU-021), Maximum TV/R/SAT MX 600 Set (E06f), Fibaro Walli TV-SAT zásuvka matný antracit (FGWTFEU-021-8), TV/SAT Zlučovač C2/1PNP(T+S)-W1 (P.105-W), Gravity SAT 36 B, Homematic IP Adaptér Kopp (EQ3-ADA-KO), TechniSat Camping-Sat-Stativ (T012c), SAT - BELA - Tácka, biely polyresin (BELA55), Paris Bebe 100 g – 21348 biela (7821), GIMI Radio 3 m (8001244016897), Inside My Radio (PC) DIGITAL (380544), ENERGY Fabric Box Radio Cream (449828), ENERGY Fabric Box Radio Navy (449958), PRIM Radio Melody E01P.4235.50 (380547), Motorola CLK446 0.5 W PMR RADIO (CLU0206BDLAA), CITIZEN Ladies Radio Controlled FC0010-55D (4974374238795), PRIM Radio Melody III E01P.4237.52 (380551), PRIM Radio Melody III E01P.4237.50 (380550), PRIM Radio Melody II E01P.4236.50 (380549), Tv stolík Ever v dekore dub wotan, biela farba (5907763644968), Bellatex s.r.o. Priadza Paris Bebe 100 g – 21326 biela (9217), Shumee - Knižnica/TV biela s vysokým leskom, 143 × 30 × 36 cm, 800267, Inside My Radio Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (380556), Energy Sistem Headphones BT Urban 2 Radio Graphite (448890), Energy Sistem Headphones BT Urban 2 Radio White (448456), PRIM Nástenné plastové hodiny Radio Classic E01P.4183.90 (8591212083285), Lexibook Frozen II Night Light Radio Alarm Clock (3380743077307), Lexibook Spider-Man Night Light Radio Alarm Clock (3380743077314), PARIS HILTON Paris Hilton EdP 100 ml (608940517482)