Kores k11 gel pen neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb (28216)

Produkt Kores k11 gel pen neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb (28216) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kores k11 gel pen neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb (28216) upraviť a produkt hľadať znova.

KORES K11 Gel Pen Neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb (28216)

KORES K11 Gel Pen Neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb (28216)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, viacfarebná náplň, ergonomický úchop, pre pravákov a pre ľavákov, 6 kusov v balení, materiál plast, šírka stopy 0,8 mm, s nasadzovacím uzáverom Zásadné vlastnosti guľôčkového pera KORES K11 Gel Pen Neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb Guľôčkové pero KORES je nestarnúcou a stále obľúbenou písacou potrebou Uzáver zabráni poškodeniu hrotu pera aj vysychaniu atramentu Ideálne pre pravákov a pre ľavákov V jeho náplni je gélový atrament Hrot guľôčkového pera zanechá stopu širokú 0,8 mm Ľahké pero s konštrukciou z plastu Balenie obsahuje viac farebných náplní S ergonomickou úchopovou zónou pôjde písanie pekne od ruky V balení nájdete 6 guľôčkových pier KORES (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K11 Gel Pen Neon, hrot 0,8 mm, súprava 6 farieb (28216) , Kores k11 pen, m-1 mm, čierne – sada 2 ks (37922)

KORES K11 Pen, M, 1 mm, modré – sada 2 ks (37912)

KORES K11 Pen, M, 1 mm, modré – sada 2 ks (37912)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, modrá farba náplne, ergonomický úchop, pre pravákov a pre ľavákov, 2 kusy v balení, materiál plast, šírka stopy 1 mm, šírka hrotu 1 mm, s nasadzovacím uzáverom Robíte si radi zápisky? Tak by ste mali mať guľôčkové pero na každodenné písanie. Guľôčkové pero KORES K11 Pen, M, 1 mm, modré – sada 2 ks používa gélový atrament, ten ihneď po napísaní zasychá. Šírka napísanej linky sa pohybuje okolo 1 mm. O toto pero sa nemusíte báť. Mechanizmus so zatváraním zaistí, že váš písací pomocník len tak nevyschne. Zaujímavé funkcie pera KORES K11 Pen, M, 1 mm, modré – sada 2 ks Gélový atrament má stálu neblednúcu farbu dlhý čas od napísania Šírka stopy je 1 mm Pero s guličkovým hrotom nájde svoje uplatnenie doma aj v práci Pero je vyrobené z plastu Pero bolo vybavené uzáverom, ktorý obstará dlhodobú životnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K11 Pen, M, 1 mm, modré – sada 2 ks (37912) , Kores k11 pen, m, 1 mm, modré – sada 2 ks (37912)

KORES K11 Pen, M-1 mm, čierne – sada 2 ks (37922)

KORES K11 Pen, M-1 mm, čierne – sada 2 ks (37922)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, čierna farba náplne, ergonomický úchop, pre pravákov a pre ľavákov, 2 kusy v balení, materiál plast, šírka stopy 1 mm, šírka hrotu 1 mm, s nasadzovacím uzáverom Zapisujete si často? Tak potom by ste si mali zaobstarať guľôčkové pero na každodenné písanie. Guľôčkové pero KORES K11 Pen, M-1 mm, čierne – sada 2 ks má gélový atrament, ktorý ihneď po napísaní zasychá. Hrúbka linky po napísaní predstavuje 1 mm. O pero sa nemusíte obávať. Mechanizmus s uzáverom zabezpečí, že váš písací pomocník len tak nevyschne. Zaujímavé prednosti pera KORES K11 Pen, M-1 mm, čierne – sada 2 ks Sýtosť gélového atramentu je na jednotku Šírka stopy zodpovedá hodnote 1 mm Guličkové pero využijete každý deň Vďaka plastovému telu je pero naozaj ľahké Pero je vybavené zacvakávacím uzáverom, ktorý zaistí dlhodobú odolnosť a funkčnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K11 Pen, M-1 mm, čierne – sada 2 ks (37922) , Kores trino neon, mix farieb (704.550)

KORES Metalic Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21461)

KORES Metalic Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21461)
Detail

Popisovač – popisovač, štetcový hrot, 6 fixiek rôznych farieb Pomocník na vaše kúzleniePopisovač KORES Metalic Style stvorený na vašu kreativitu Kreslenie s popisovačom KORES Metalic Style ide veľmi ľahko. Kĺže po papieri, ako by ste kreslili naozajstným štetcom.Kľúčové vlastnosti popisovača KORES Metalic StyleSet 6 metalických fariebŠtetcový hrotAtrament popisovača KORES Metalic Style na vodnej bázeJasný pigment, ľahké vedenieSkvelé na kreatívne písanie, kreslenie, vyfarbovanie, skicovanie a kaligrafiuPopisovače KORES umožnia maľovanie originálnych etikietMetalické popisovače KORES Metalic Style so štetcovým hrotom sú ideálne na zvládnutie prvých ťahov pri učení kaligrafie. Kaligrafia je krasopisné písanie, ktoré môžete neskôr využiť naozaj kdekoľvek, napríklad na kreatívnu domácu tvorbu. Popisovač KORES Metalic Style má štetec, ktorý prirodzene kĺže po papieri a krásne sa s ním tvorí silná a slabá linka. Môžete si vytvoriť vlastné etikety na poháre s... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Metalic Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21461) , Kores korello detské, silný hrot, 12 farieb (29043)

KORES Pastel Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21462)

KORES Pastel Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21462)
Detail

Popisovač – popisovač, štetcový hrot, 6 fixiek rôznych farieb Pomocník na vaše kúzleniePopisovač KORES Pastel Style stvorený na vašu kreativitu Kreslenie s popisovačom KORES Pastel Style ide veľmi ľahko. Kĺže po papieri, ako by ste kreslili naozajstným štetcom.Kľúčové vlastnosti popisovače KORES Pastel StyleSet 6 pastelových fariebŠtetcový hrotAtrament popisovača KORES Pastel Style na vodnej bázeJasný pigment, ľahké vedenieSkvelé na kreatívne písanie, kreslenie, vyfarbovanie, skicovanie a kaligrafiuPopisovače KORES umožnia maľovanie originálnych etikietPastelové popisovače KORES Pastel Style so štetcovým hrotom sú ideálne na zvládnutie prvých ťahov pri učení kaligrafie. Kaligrafia je krasopisné písanie, ktoré môžete neskôr využiť naozaj kdekoľvek, napríklad na kreatívnu domácu tvorbu. Popisovač KORES Pastel Style má štetec, ktorý prirodzene kĺže po papieri a krásne sa s ním tvorí silná a slabá linka. Môžete si vytvoriť vlastné etikety na poháre s vašou... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Pastel Style, so štetcovým hrotom, 6 farieb (21462) , Kores korello detské, tenký hrot, 12 farieb (29013)

KORES K-MARKER na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 6 farieb (20803)

KORES K-MARKER na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 6 farieb (20803)
Detail

Popisovač – na bielu tabuľu, fialová, oranžová, ružová a tyrkysová farba, skosený hrot, šírka stopy 5 mm, 6 fixiek Chceli by ste nový popisovač hodiaci sa na písanie na bielu tabuľu? Popisovač KORES má náplň tvorenú vodným základom, a dôsledkom toho napísaný text ľahko zotriete handričkou. Skosený hrot fixky tvorí stopu s priemerom 5 mm, čo zabezpečí správne výrazné kreslenie aj písanie. Balenie zahŕňa 6 kusov popisovačov KORES, ktoré majú tieto farby: fialová, oranžová, ružová a tyrkysová. Významné vlastnosti popisovača KORES K-MARKER na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 6 farieb Popisovač uspôsobený na písanie na biele tabule Fialová, oranžová, ružová a tyrkysová farba náplne Šírka linky dosahuje 5 mm Hrot popisovača KORES má skosený tvar (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K-MARKER na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 6 farieb (20803) , Kores korello detské, tenký hrot, 24 farieb (29014)

KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks (37066)

KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks (37066)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, modrá farba náplne, pogumované držadlo, pre pravákov a pre ľavákov, 6 kusov v balení, materiál plast, šírka stopy 1 mm, šírka hrotu 1 mm, s nasadzovacím uzáverom Robíte si často poznámky? Tak potom vyskúšajte guľôčkové pero vhodné na bežné písanie. Guľôčkové pero KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks využíva gélový atrament, ktorý ihneď po napísaní zasychá. Šírka stopy na papieri predstavuje 1 mm. O pero sa nebudete musieť báť. Mechanizmus zacvaknutia s uzáverom zariadi, že váš verný pomocník pri písaní len tak fungovať neprestane. Kľúčové prednosti pera KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks Neblednúci gélový atrament so sýtou farbou Gumová plôška pre pohodlnejšie písanie Hrúbka linky pera je 1 mm Pero s guličkovým hrotom nájde svoje uplatnenie každý deň Vďaka plastovému telu je pero ľahké Pero bolo doplnené uzáverom, ktorý zaisťuje dlhšiu životnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen Pastel, M-1 mm, pastelové farby – balenie 6 ks (37066) , Kores korello detské, silný hrot, 24 farieb (29044)

KORES K0 Pen Vintage Style, M-1 mm, mix farieb – balenie 6 ks (37067)

KORES K0 Pen Vintage Style, M-1 mm, mix farieb – balenie 6 ks (37067)
Detail

Guľôčkové pero – tekutý atrament, modrá farba náplne, pogumované držadlo, pre pravákov a pre ľavákov, 6 kusov v balení, materiál plast, šírka stopy 1 mm, s nasadzovacím uzáverom Zásadné prednosti guľôčkového pera KORES K0 Pen Vintage Style, M-1 mm, mix farieb – balenie 6 ks Guľôčkové pero KORES je skvelou voľbou na každodenné písanie Uzáver zabráni poškodeniu hrotu pera aj vysychaniu atramentu Vyrobené pre pravákov a pre ľavákov V jeho náplni je tekutý atrament Farba atramentu: modrá Guľôčkové pero pri písaní zanechá stopu so šírkou 1 mm Ľahké pero z plastu Pogumovaný úchop na ľahké písanie V balení očakávajte 6 guľôčkových pier KORES (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen Vintage Style, M-1 mm, mix farieb – balenie 6 ks (37067) , Kores k-marker na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 6 farieb (20803)

KORES HIGH LINER PASTEL súprava 6 farieb (36246)

KORES HIGH LINER PASTEL súprava 6 farieb (36246)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 3.5mm, 6ks v balení, farba: fialová, modrá, oranžová, ružová, zelená, žltá Zvýrazňovač KORES HIGH LINER PASTEL pre domáce aj kancelárske využitieZvýraznite si dôležité poznámky a nenechajte vaše oči už nič prehliadnuť. Či už sa jedná o zvýraznenie schôdzky, ktorú nechcete premeškať, vo vašom diári alebo poznámky vášho učiteľa, ktorá bude zaručene v budúcom teste – so zvýrazňovačom KORES HIGH LINER PASTEL bude všetko prehľadnejšie a jednoduchšie. Pusťte do vášho sveta trochu farieb.Kľúčové vlastnosti zvýrazňovača KORES HIGH LINER PASTELSúprava 6 pastelových fariebZvýrazňovač má zrezaný hrotAtrament zvýrazňovača KORES HIGH LINER PASTEL je na vodnej bázeViac atramentu pre dlhšiu životnosťBez viečka vydrží aj niekoľko dníNa viečku praktický klipOdolný proti UV žiareniuDiár ako umelecké dieloZaznamenávajte si udalosti kreatívnym spôsobom. Premeňte váš papierový diár v niečo viac, než je... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES HIGH LINER PASTEL súprava 6 farieb (36246) , Kores k-marker permanentný, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb (20900)

KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36166)

KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36166)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 5mm, 6ks v balení, farba: červená, modrá, ružová, žltá Zvýrazňovač KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL pre domáce aj kancelárske využitieZvýraznite si dôležité poznámky a nenechajte vaše oči už nič prehliadnuť. Či už sa jedná o zvýraznenie schôdzky, ktorú nechcete premeškať, vo vašom diári alebo poznámky vášho učiteľa, ktorá bude zaručene v budúcom teste – so zvýrazňovačom KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL bude všetko prehľadnejšie a jednoduchšie. Pusťte do vášho sveta trochu farieb.Kľúčové vlastnosti zvýrazňovača KORES BRIGHT LINER PLUS PASTELSúprava 6 pastelových fariebZvýrazňovač má zrezaný hrotAtrament zvýrazňovača KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL je na vodnej bázeViac atramentu pre dlhšiu životnosťBez viečka vydrží aj niekoľko dníNa viečku praktický klipZvýrazňovač vyrobený v ČRDiár ako umelecké dieloZaznamenávajte si udalosti kreatívnym spôsobom. Premeňte váš papierový diár na niečo... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36166) , Kores high liner pastel súprava 6 farieb (36246)

KORES HIGH LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36060)

KORES HIGH LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36060)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 5mm, 6ks v balení, farba: fialová, modrá, oranžová, ružová, zelená, žltá Pomocník pre vaše kúzlenieZvýrazňovač KORES HIGH LINER PLUS PASTEL pre domáce aj kancelárske využitieZvýraznite si dôležité poznámky a nenechajte vaše oči už nič prehliadnuť. Či už sa jedná o zvýraznenie schôdzky, ktorú nechcete premeškať, vo vašom diári alebo poznámky vášho učiteľa, ktorá bude zaručene v budúcom teste – so zvýrazňovačom KORES HIGH LINER PLUS PASTEL bude všetko prehľadnejšie a jednoduchšie. Pusťte do vášho sveta trochu farieb.Kľúčové vlastnosti zvýrazňovača KORES HIGH LINER PLUS PASTELSúprava 6 pastelových fariebZvýrazňovač má zrezaný hrotAtrament zvýrazňovača KORES HIGH LINER PLUS PASTEL je na vodnej bázeViac atramentu pre dlhšiu životnosťBez viečka vydrží aj niekoľko dníNa viečku praktický klipZvýrazňovač vyrobený v ČRDiár ako umelecké dieloZaznamenávajte si udalosti kreatívnym spôsobom.... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES HIGH LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36060) , Kores high liner plus pastel súprava 6 farieb (36060)

KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná farba (37086)

KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná farba (37086)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, modrá farba náplne, pogumované držadlo, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 1 mm, šírka hrotu 1 mm, s nasadzovacím uzáverom Robíte si často poznámky? Potom skúste guľôčkové pero, čo vás poteší rýchlo zasychajúcim atramentom. Guľôčkové pero KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná farba má gélový atrament, ten ponúkne jasné farby a hladký tok. Hrúbka zanechanej linky sa pohybuje okolo 1 mm. O pero nemusíte mať strach. Mechanizmus s uzáverom zabezpečí, že váš písací pomocník len tak nevyschne. Zásadné prednosti pera KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná farba Hlavnou prednosťou gélového atramentu je jeho sýta neblednúca farba Gumová plôška zlepšujúca úchop Šírka stopy je 1 mm Pero s guličkovým hrotom nájde svoje uplatnenie doma aj v práci Vďaka plastovému telu je pero ľahké Toto pero je chránené uzáverom, ktorý obstará dlhodobú odolnosť a funkčnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen Pastel M-1 mm, náhodná farba (37086) , Kores bright liner plus pastel súprava 6 farieb (36166)

KORES K-MARKER na biele tabule a flipcharty – súprava 6 farieb (20802)

KORES K-MARKER na biele tabule a flipcharty – súprava 6 farieb (20802)
Detail

Popisovač – na bielu tabuľu, fialová, oranžová, ružová a tyrkysová farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, rýchloschnúci, 6 fixiek Prajete si nový popisovač špeciálne uspôsobený na písanie na bielu tabuľu? Popisovač KORES v sebe má ukrytú náplň na vodnej báze, tzn. písaný text sa dá bez problémov odstrániť. Guľatý hrot popisovača kreslí stopu s priemerom 3 mm, čo vám zaistí správne výrazné písanie aj kreslenie. V balení dostanete 6 kusov popisovačov KORES, ktoré majú tieto farby: fialová, oranžová, ružová a tyrkysová. Atrament usychá rýchlo a počas písania sa vám nerozmaže. Základné funkcie popisovača KORES K-MARKER na biele tabule a flipcharty – súprava 6 farieb Popisovač prispôsobený na bielu tabuľu Fialová, oranžová, ružová a tyrkysová farba náplne Šírkae stopy je 3 mm Hrot KORES má guľatý tvar (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K-MARKER na biele tabule a flipcharty – súprava 6 farieb (20802) , Kores k-liner 0,4 mm – súprava 12 farieb (28112)

KORES K-MARKER permanentný, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb (20900)

KORES K-MARKER permanentný, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb (20900)
Detail

Popisovač – permanentný, čierna, červená, modrá a zelená farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, rýchloschnúci, 10 fixiek Chcete označiť DVD alebo CD? Popisovač KORES používa náplň obsahujúcu alkohol, a preto napísaný text nie je možné proste zmazať. Guľatý hrot tvorí stopu s priemerom 3 mm, čo zabezpečí tak aurát výrazné písanie. V balení získate 10 kusov popisovačov KORES, ktorých farby sú: čierna, červená, modrá a zelená. Atrament je tzv. rýchloschnúci a počas písania nehrozí jeho rozmazávanie. Najdôležitejšie prednosti popisovača KORES K-MARKER permanentný, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb Popisovač hodiací se na popisovanie CD diskov Čierna, červená, modrá a zelená farba náplne Šírka zanechanej stopy je 3 mm Hrot popisovača KORES má guľatý tvar (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K-MARKER permanentný, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb (20900) , Kores k-marker na biele tabule, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb (20800)

KORES K1 Pen F-0,7 mm, červené (39531)

KORES K1 Pen F-0,7 mm, červené (39531)
Detail

Guľôčkové pero – tekutý atrament, červená farba náplne, ergonomický úchop, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 0,7 mm, šírka hrotu 0,7 mm, s nasadzovacím uzáverom Často píšete? Tak by ste mali skúsiť guľôčkové pero vhodné na bežné písanie. Guľôčkové pero KORES K1 Pen F-0,7 mm, červené využíva tekutý atrament, ktorý môžete využiť až do konca. Hrúbka napísanej linky je 0,7 mm. O pero nemusíte mať obavy. Funkcia zacvaknutia s uzáverom zaistí, že váš verný pomocník len tak fungovať neprestane. Zásadné prednosti pera KORES K1 Pen F-0,7 mm, červené Dlhotrvajúci tekutý atrament Linka pera predstavuje 0,7 mm Guličkové pero má výborný pomer medzi komfortom a výdržou Vďaka plastovému telu je pero naozaj ľahké Pero bolo doplnené zacvakávacím uzáverom, ktorý zaistí dlhšiu životnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K1 Pen F-0,7 mm, červené (39531) , Kores kolores 6 farieb (93306)

KORES K0 Pen M-1 mm, čierne (37022)

KORES K0 Pen M-1 mm, čierne (37022)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, čierna farba náplne, pogumované držadlo, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 1 mm, šírka hrotu 1 mm, s nasadzovacím uzáverom Zapisujete si často niečo? Tak potom by ste mali skúsiť guľôčkové pero, ktoré vyniká rýchloschnúcim atramentom. Guľôčkové pero KORES K0 Pen M-1 mm, čierne má gélový atrament so sýtou farbou. Šírka napísanej linky sa pohybuje okolo 1 mm. O pero sa nemusíte obávať. Mechanizmus zacvaknutia so zatváraním zabezpečí, že váš verný pomocník len tak nevyschne. Kľúčové prednosti pera KORES K0 Pen M-1 mm, čierne Dlhotrvajúci gélový atrament Gumový grip zaistí pohodlie aj stabilitu Veľkosť linky pera je 1 mm Pero s guličkovým hrotom využijete každý deň doma alebo v kancelárii Plastové telo zaisťuje peru ľahkosť Toto pero bolo vybavené zatváraním s uzáverom zaisťujúcim dlhotrvajúcu funkčnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen M-1 mm, čierne (37022) , Kores k-marker na flipcharty, guľatý hrot – sada 4 farieb (21344)

KORES K1-F, Pen, 0,7 mm – modré (39511)

KORES K1-F, Pen, 0,7 mm – modré (39511)
Detail

Guľôčkové pero – tekutý atrament, modrá farba náplne, ergonomický úchop, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 0,7 mm, šírka hrotu 0,7 mm, s nasadzovacím uzáverom Chýba na vašom stole pero? V tom prípade by ste mali mať guľôčkové pero na písanie s veľkým tlakom na papier. Guľôčkové pero KORES K1-F, Pen, 0,7 mm – modré používa tekutý atrament so stálou farbou. Šírka zanechanej linky sa pohybuje okolo 0,7 mm. O pero nemusíte mať strach. Funkcia so zatváraním zabezpečí, že váš verný pomocník pri písaní len tak fungovať neprestane. Zásadné funkcie pera KORES K1-F, Pen, 0,7 mm – modré Tekutý atrament ponúka vysokosýte farby Veľkosť linky zodpovedá hodnote 0,7 mm Atrament guličkového pera je rýchloschnúci Vďaka plastovému telu je pero naozaj ľahké Pero je vybavené zatváraním s uzáverom, ktorý zabezpečuje dlhšiu životnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K1-F, Pen, 0,7 mm – modré (39511) , Kores k-marker permanentný, tenký hrot m – sada 10 farieb (22141)

KORES K1 Pen F-0,7 mm, čierne (39521)

KORES K1 Pen F-0,7 mm, čierne (39521)
Detail

Guľôčkové pero – tekutý atrament, čierna farba náplne, ergonomický úchop, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 0,7 mm, šírka hrotu 0,7 mm, s nasadzovacím uzáverom Robíte si často výťah z textu? V tom prípade by ste mali mať guľôčkové pero, ktoré oceníte predovšetkým vďaka rýchloschnúcemu atramentu. Guľôčkové pero KORES K1 Pen F-0,7 mm, čierne má tekutý atrament s neblednúcou farbou. Šírka napísanej linky predstavuje 0,7 mm. O pero sa nemusíte obávať. Mechanizmus so zatváraním zabezpečí, že váš verný pomocník pri písaní len tak nevyschne. Zaujímavé prednosti pera KORES K1 Pen F-0,7 mm, čierne Tekutý atrament ponúka vysokosýte farby Linka pera predstavuje 0,7 mm Guličkové pero je vhodné na každodenné písanie Vďaka plastovému telu je pero ľahké Toto pero bolo vybavené zatváraním s uzáverom, ktorý zabezpečí dlhodobú odolnosť a funkčnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K1 Pen F-0,7 mm, čierne (39521) , Kores k-marker na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 10 farieb (20801)

KORES K0 Pen M-1 mm, modré (37012)

KORES K0 Pen M-1 mm, modré (37012)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, modrá farba náplne, pogumované držadlo, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 1 mm, šírka hrotu 1 mm, s nasadzovacím uzáverom Robíte si často poznámky? V tom prípade by ste mali vyskúšať guľôčkové pero, to oceníte predovšetkým vďaka rýchloschnúcemu atramentu. Guľôčkové pero KORES K0 Pen M-1 mm, modré má gélový atrament, ktorý vám dozaista nevybledne. Šírka stopy je 1 mm. O pero sa nemusíte strachovať. Mechanizmus zacvaknutia so zatváraním zaistí, že váš písací pomocník len tak nevyschne. Rozhodujúce funkcie pera KORES K0 Pen M-1 mm, modré Gélový atrament má krásne sýte farby Perfektné držanie vďaka gumovej plôške Šírka stopy na papieri je 1 mm Guličkové pero vyniká rýchlo zasychajúcim atramentom Plastové telo zaisťuje peru ľahkosť Toto pero je doplnené zacvakávacím uzáverom, ktorý zaisťuje dlhotrvajúcu funkčnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K0 Pen M-1 mm, modré (37012) , Kores korello detské, 2 v 1 (tenký a silný hrot), 10 farieb (29021)

KORES K1 Pen F-0,7 mm, zelené (39541)

KORES K1 Pen F-0,7 mm, zelené (39541)
Detail

Guľôčkové pero – tekutý atrament, zelená farba náplne, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 0,7 mm, šírka hrotu 0,7 mm, s nasadzovacím uzáverom Máte radi na výber z viacerých pier? Tak by ste mali skúsiť guľôčkové pero vhodné na každodenné písanie. Guľôčkové pero KORES K1 Pen F-0,7 mm, zelené využíva tekutý atrament so stabilnou neblednúcou farbou. Hrúbka linky je 0,7 mm. O náplň pera sa nemusíte strachovať. Mechanizmus s uzáverom zaisťuje, že váš verný pomocník pri písaní len tak fungovať neprestane. Základné vlastnosti pera KORES K1 Pen F-0,7 mm, zelené Tekutý atrament vám ponúkne vysokosýte farby Linka pera je 0,7 mm Pero s guličkovým hrotom je neoceniteľným pomocníkom v kancelárii aj v škole Plastové telo zaisťuje peru ľahkosť Pero je chránené uzáverom, ktorý obstaráva dlhodobú životnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K1 Pen F-0,7 mm, zelené (39541) , Kores k6 pen, f – 0,7 mm, červené (38631)

KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, čierne (38621)

KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, čierne (38621)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, čierna farba náplne, vymeniteľná náplň a pogumované držadlo, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 0,7 mm, šírka hrotu 0,7 mm, s výsuvným hrotom Robíte si často poznámky? V tom prípade by ste mali vyskúšať guľôčkové pero, čo vás poteší rýchlo zasychajúcim atramentom. Guľôčkové pero KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, čierne má gélový atrament, ten ocenia najmä ľaváci, keďže ihneď po napísaní zasychá. Hrúbka napísanej linky je 0,7 mm. Telo pera možno použiť aj po vypísaní atramentu, stačí iba vystriedať náplne. O toto pero nemusíte mať strach. Stláčací spôsob zatvárania zaistí, že váš písací pomocník len tak fungovať neprestane. Hlavné vlastnosti pera KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, čierne Gélový atrament má stálu neblednúcu farbu dlhý čas od napísania Perfektné držanie vďaka gumovej plôške Šírka zanechanej linky je 0,7 mm Prázdnu náplň možno jednoducho vymeniť za plnú Guličkové pero vyniká rýchlo zasychajúcim atramentom Vďaka... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, čierne (38621) , Kores k6 pen, f – 0,7 mm, čierne (38621)

KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, modré (38611)

KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, modré (38611)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, modrá farba náplne, pogumované držadlo a ergonomický úchop, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 0,7 mm, šírka hrotu 0,7 mm, s výsuvným hrotom Zapisujete si často svoje nápady? Tak vyskúšajte guľôčkové pero, čo vás poteší rýchlo zasychajúcim atramentom. Guľôčkové pero KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, modré má gélový atrament, ten vám dozaista nevybledne. Šírka stopy sa pohybuje okolo 0,7 mm. O náplň pera sa nemusíte báť. Stláčací mechanizmus zatvárania zaistí, že váš verný pomocník len tak fungovať neprestane. Základné funkcie pera KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, modré Hlavnou prednosťou gélového atramentu je jeho sýta neblednúca farba Gumová plôška pre pohodlnejšie písanie Šírka zanechanej linky je 0,7 mm Pero s guličkovým hrotom je neoceniteľným pomocníkom v kancelárii aj v škole Vďaka tomu, že je pero plastové, vo vrecku ho ani neucítite Stláčací mechanizmus zajistí dlhodobú životnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, modré (38611) , Kores k6 pen, f – 0,7 mm, modré (38611)

KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, červené (38631)

KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, červené (38631)
Detail

Guľôčkové pero – gélový atrament, červená farba náplne, pogumované držadlo a ergonomický úchop, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 0,7 mm, šírka hrotu 0,7 mm, s výsuvným hrotom Píšete často? Tak potom vám nesmie chýbať guľôčkové pero vhodné na bežné písanie. Guľôčkové pero KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, červené má gélový atrament, ten ocenia najmä ľaváci, keďže ihneď po napísaní zasychá. Hrúbka linky na papieri predstavuje 0,7 mm. O náplň pera sa nemusíte obávať. Stláčací mechanizmus zatvárania zariadi, že váš písací pomocník len tak fungovať neprestane. Rozhodujúce prednosti pera KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, červené Atrament na báze gélu nevybledne Gumová plôška zlepšujúca úchop Šírka stopy zodpovedá hodnote 0,7 mm Guličkové pero je vhodné na každodenné písanie Vďaka plastovému telu je pero naozaj ľahké Stláčací mechanizmus zajistí dlhotrvajúcu funkčnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, červené (38631) , Kores k1 pen f-0,7 mm, červené (39531)

KORES POPISOVAC NA TABULE GULATY HROT 3 MM SADA4KS

KORES POPISOVAC NA TABULE GULATY HROT 3 MM SADA4KS
Detail

POPISOVAČE . VLASTNOSTI: . Vydrží bez viečka až niekoľko dní. . Môže byť použitý na sklo a iné neporézne povrchy . Ľahko zmazateľné z bielych tabúľ, nezanecháva šmuhy . Živé a nepriesvitné farby na všetkých typoch (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KORES POPISOVAC NA TABULE GULATY HROT 3 MM SADA4KS , Kores k0 pen m-1 mm, čierne (37022)

KORES K-Liner 0,4 mm – súprava 12 farieb (28112)

KORES K-Liner 0,4 mm – súprava 12 farieb (28112)
Detail

Liner - Máte radi na výber z viacerých pier? Najdôležitejšie funkcie pera KORES K-Liner 0,4 mm – súprava 12 farieb (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K-Liner 0,4 mm – súprava 12 farieb (28112) , Kores k1 pen f-0,7 mm, zelené (39541)

KORES K-MARKER na biele tabule, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb (20800)

KORES K-MARKER na biele tabule, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb (20800)
Detail

Popisovač – na bielu tabuľu, čierna, červená, modrá a zelená farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, 10 fixiek Chcete nový popisovač hodiaci sa na písanie na bielu tabuľu? Popisovač KORES vnútri uchováva náplň s vodnou bázou, znamená to, že napísaný text bez námahy odstránite pomocou handričky. Guľatý hrot fixky má veľkosť s priemerom 3 mm, čo zaručuje dostatočne nápadné písanie aj kreslenie. Toto balenie obsahuje 10 kusov popisovačov KORES, ktorých farby sú: čierna, červená, modrá a zelená. Zásadné vlastnosti popisovača KORES K-MARKER na biele tabule, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb Popisovač slúžiaci na písanie na tabuľu Čierna, červená, modrá a zelená farba náplne Linka má šírku 3 mm Hrot KORES má guľatý tvar (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K-MARKER na biele tabule, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb (20800) , Kores k1-f, pen, 0,7 mm – modré (39511)

KORES Trino Neon, mix farieb (704.550)

KORES Trino Neon, mix farieb (704.550)
Detail

Guma – kvalitný PVC, trojhranný tvar Pryž KORES Trino Neon dokonale vygumuje tužkou napsaný text. Nabízí ergonomický 3hranný tvar, díky kterému se velmi pohodlně používá. Zajistí jemné a čisté gumování a vhodná je pro všechny tvrdosti grafitových tužek. Neobsahuje přitom brusné částice, ftaláty ani latex. Pryž KORES Trino Neon je ideální doplněk do domácnosti, kanceláře i školního penálu. Klíčové vlastnosti pryže KORES Trino NeonPryž vhodná do domácnosti, kanceláře i školního penáluDokonale vygumuje tužkou napsaný textNabízí ergonomický 3hranný tvarPryž KORES Trino Neon zajistí jemné a čisté gumováníUrčená pro všechny tvrdosti grafitových tužek (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Trino Neon, mix farieb (704.550) , Kores k0 pen m-1 mm, modré (37012)

KORES KORELLO detské, tenký hrot, 24 farieb (29014)

KORES KORELLO detské, tenký hrot, 24 farieb (29014)
Detail

Fixky – na papier, školské, detské, okrúhle, guľatý tvar hrotu, obsahuje 24 kusov, vyprateľné, viac farieb V umeleckej súprave vám nesmú chýbať fixky KORES. Vďaka okrúhlemu tvaru je práca s nimi maximálne pohodlná. Keď si deti omylom pomaľujú aj oblečenie, ich nechcený výtvor budete môcť ľahko vyprať. V balení očakávajte 24 fixiek. Najdôležitejšie vlastnosti fixiek KORES KORELLO detské, tenký hrot, 24 farieb Fixky KORES si obľúbia deti aj dospelí Okrúhly tvar fixiek vám skvele sadne do ruky Použiť ich môžete na Papier Z textilu ich môžete vyprať V balení je obsiahnutých 24 fixiek Hrot má Guľatý tvar (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KORELLO detské, tenký hrot, 24 farieb (29014) , Kores k1 pen f-0,7 mm, čierne (39521)

KORES KORELLO detské, silný hrot, 24 farieb (29044)

KORES KORELLO detské, silný hrot, 24 farieb (29044)
Detail

Fixky – na papier, školské, detské, okrúhle, guľatý tvar hrotu, šírka stopy 4 mm, obsahuje 24 kusov, vyprateľné, viac farieb Do maliarskej výbavy musia rozhodne patriť fixky KORES. Vďaka ich okrúhlemu tvaru sa vám s nimi bude ľahko manipulovať. Fixky s hrotom so šírkou 4 mm sa postarajú o krásne, výrazné ťahy pri maľovaní aj písaní. Pokiaľ si deti pri tvorení pomaľujú oblečenie, jednoducho sa dajú nechcené výtvory vyprať. V balení očakávajte 24 fixiek. Kľúčové parametre fixiek KORES KORELLO detské, silný hrot, 24 farieb Fixky KORES si obľúbia deti aj dospelí Okrúhly tvar fixiek je perfektný na manipuláciu Môžete použiť na Papier Iste oceníte možnosť vyprania pri znečistení V balení dostanete 24 fixiek Kvalitný hrot je Guľatý a jeho šírka je 4 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KORELLO detské, silný hrot, 24 farieb (29044) , Kores k-marker na biele tabule a flipcharty – súprava 6 farieb (20802)

KORES KORELLO detské, silný hrot, 12 farieb (29043)

KORES KORELLO detské, silný hrot, 12 farieb (29043)
Detail

Fixky – na papier, školské, detské, okrúhle, guľatý tvar hrotu, šírka stopy 4 mm, obsahuje 12 kusov, vyprateľné, viac farieb V maliarskej výbave určite nesmú chýbať fixky KORES. Ich okrúhly tvar vám zaistí, že manipulácia s nimi bude jednoduchá. Fixky so šírkou stopy 4 mm zabezpečia dostatočne výrazné ťahy pri maľovaní aj písaní. Aj keď si deti pokreslia napríklad oblečenie, nie je dôvod vešať hlavu, fixky sú ľahko vyprateľné. Balenie obsahuje 12 fixiek. Najdôležitejšie vlastnosti fixiek KORES KORELLO detské, silný hrot, 12 farieb Fixky KORES majú v obľube deti aj dospelí Okrúhly tvar fixiek príjemne sadne do ruky Môžete použiť na Papier Fixy sa dajú z oblečenia vyprať V balení dostanete 12 fixiek Kvalitný hrot je Guľatý a šírka stopy je 4 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KORELLO detské, silný hrot, 12 farieb (29043) , Stabilo boss 2 – 5 mm súprava 6 farieb (70/6)

KORES KORELLO detské, tenký hrot, 12 farieb (29013)

KORES KORELLO detské, tenký hrot, 12 farieb (29013)
Detail

Fixky – na papier, školské, detské, okrúhle, guľatý tvar hrotu, obsahuje 12 kusov, vyprateľné, viac farieb Každý milovník maľovania iste ocení fixky KORES. Ich okrúhly tvar sa ľahko drží, a tak sa vám bude s nimi dobre pracovať. Pokiaľ sa deťom stane nehoda, fixku z oblečenia ľahko vyperiete. V balení nájdete 12 ks fixiek. Zaujímavé funkcie fixiek KORES KORELLO detské, tenký hrot, 12 farieb Fixky KORES budú obľúbené u detí aj dospelých Okrúhly tvar je príjemný na manipuláciu Sú vhodné na Papier Z oblečenia sa dajú vyprať Balenie poskytuje 12 fixiek Kvalitný hrot má Guľatý tvar (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KORELLO detské, tenký hrot, 12 farieb (29013)

Standardgraph súprava 6 hrotov Poster

Standardgraph súprava 6 hrotov Poster
Detail

Súprava šiestich rôznych kaligrafických hrotov ideálna pre kreslenie plagátov. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Standardgraph súprava 6 hrotov Poster

KORES K-MARKER na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 10 farieb (20801)

KORES K-MARKER na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 10 farieb (20801)
Detail

Popisovač – na bielu tabuľu, čierna, červená, modrá a zelená farba, skosený hrot, šírka stopy 5 mm, 10 fixiek Chceli by ste popisovač hodiaci sa na písanie na bielu tabuľu? Popisovač KORES má k dispozícii náplň postavenú na vodnej báze, vďaka čomu text ľahko zmažete handričkou. Skosený hrot zanecháva ťahy s priemerom 5 mm, čo zaručuje patrične nápadné kreslenie aj písanie. V tomto balení získate 10 kusov popisovačov KORES, ktoré majú tieto farby: čierna, červená, modrá a zelená. Podstatné parametre popisovača KORES K-MARKER na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 10 farieb Popisovač na zápis na bielu tabuľu Čierna, červená, modrá a zelená farba náplne Šírka linky dosahuje 5 mm Hrot KORES má skosený tvar (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K-MARKER na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 10 farieb (20801)

KORES 75 × 75 mm, 100 lístkov, oranžový neón (47074)

KORES 75 × 75 mm, 100 lístkov, oranžový neón (47074)
Detail

Samolepiaci bloček – rozmer 75 x 75 mm, 100 listov, farba oranžová Potrebujete si niečo poznamenať či len zanechať odkaz kolegom? Samolepiaci bloček KORES vám vytrhne tŕň z päty. Celkovo budete môcť využiť 100 lístočkov. Dĺžku textu musíte prispôsobiť rozmerom papierika v bločku, musíte teda myslieť na veľkosť 75 x 75 mm. Rôznymi farbami si možno poznámky triediť podľa dôležitosti. Tento variant vyzdvihuje farba, ktorou je oranžová. So samolepiacim bločkom KORES vždy všetko vyriešite včas. Dôležité funkcie samolepiaceho bločka KORES Samolepiaci bloček KORES bude pri vytváraní poznámok vždy poruke Veľkosť papierika dosahuje 75 x 75 mm V jednom balení získate celkovo 100 ks lístočkov Samolepiaci bloček dopĺňa farba: oranžová (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES 75 × 75 mm, 100 lístkov, oranžový neón (47074)

KORES 75 × 75 mm, 100 lístkov, žltý neón (47076)

KORES 75 × 75 mm, 100 lístkov, žltý neón (47076)
Detail

Samolepiaci bloček – rozmer 75 x 75 mm, 100 listov, farba žltá Potrebujete si rýchlo urobiť poznámku alebo nechať odkaz kolegom? Samolepiaci bloček KORES vám bude nápomocný. Celkovo budete mať na použitie 100 lístočkov. Rozsah textu budete musieť prispôsobiť rozmerom papierika v bločku, nesmiete teda zabúdať na veľkosť 75 x 75 mm. Rôznymi farbami si možno poznámky triediť podľa dôležitosti. Tento variant zatraktívňuje farba, ktorou je žltá. Pomocou samolepiaceho bločka KORES vždy všetko vyriešite včas. Základné parametre samolepiaceho bločka KORES Samolepiaci bloček KORES bude pri vytváraní poznámok vždy poruke Veľkosť papierika predstavuje 75 x 75 mm Jedno balenie obsahuje celkovo 100 ks lístočkov Samolepiaci bloček utvára farba: žltá (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES 75 × 75 mm, 100 lístkov, žltý neón (47076)

KORES 75 × 75 mm, 100 lístkov, zelený neón (47077)

KORES 75 × 75 mm, 100 lístkov, zelený neón (47077)
Detail

Samolepiaci bloček – rozmer 75 x 75 mm, 100 listov, farba zelená Potrebujete si urobiť poznámku alebo len kolegom zanechať odkaz? Samolepiaci bloček KORES budete mať určite poruke. Celkovo budete mať k dispozícii 100 lístočkov. Dĺžku textu je nutné upraviť podľa rozmerov papierika v bločku, v tomto prípade sa chváli veľkosťou 75 x 75 mm. Podľa farieb si možno poznámky triediť podľa dôležitosti. Tento variant zatraktívňuje farba, ktorou je zelená. Pomocou samolepiaceho bločka KORES sa vám už nestane, že by ste na niečo dôležité zabudli. Rozhodujúce prednosti samolepiaceho bločka KORES Samolepiaci bloček KORES vám dovolí všetko si rýchlo zapísať Veľkosť papierika sa rovná hodnotám 75 x 75 mm Jedno balenie obsahuje celkovo 100 ks lístočkov Samolepiaci bloček utvára farba: zelená (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES 75 × 75 mm, 100 lístkov, zelený neón (47077)

STABILO Boss 2 – 5 mm súprava 6 farieb (70/6)

STABILO Boss 2 – 5 mm súprava 6 farieb (70/6)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 5mm, 6ks v balení, farba: červená, modrá, oranžová, ružová, zelená, žltá Zvýrazňovače sú neodmysliteným pomocníkom každého študenta. Pomáhajú sa zamerať na informácie, ktoré sú naozaj dôležité. Rovnako tak pomôžu aj v práci, nezabudnete na podstatné detaily či pracovné stretnutia. Zvýrazňovače Stabilo prešli dlhoročným vývojom, aby perfektne sadli do ruky. Použitím kvalitných materiálov dosiahol výrobca aj dlhú životnosť hrotu, preto môže byť zvýrazňovač znovu naplnený atramentom a pripravený na ďalšie použitie. Vďaka Anti-Dry-Out technológii atrament nevyschne ani po 4 hodinách, ak zabudnete zvýrazňovač zatvoriť viečkom.Kľúčové vlastnosti súpravy zvýrazňovačov STABILO BossJasné farby zvýrazňovačov vám pomôžu zapamätať si dôležité informácieSúprava Boss obsahuje 6 ks zvýrazňovačov od známej značky StabiloFluorescenčný atrament je vhodný na všetky typy papieraKlinový hrot je... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO Boss 2 – 5 mm súprava 6 farieb (70/6)

KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks (92810)

KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks (92810)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba fialová, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, šírka stopy 2,2mm, počet kusov v balení - 6 ks, súčasť balenia - guma Ceruzka KORES je súčasťou vybavenia každého domova, kancelárie aj školy, je k dispozícii deťom v škole aj dospelým v práci. Vďaka jej ergonomickému tvaru sa pri písaní pohodlne drží. Ceruzka bola zhotovená pre pravákov aj ľavákov. V tomto balení nájdete 6 ceruziek s tvrdosťou HB. Na vyrobenie KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks sa používa materiál, ktorým je drevo. Na komforte pri používaní sa podieľa šírka stopy. Ak teda ide o šírku stopy hrotu, tá má 2,2. Na vzhľad ceruzky má vplyv fialová farba. Balenie dopĺňa aj nenahraditeľná guma. Rozhodujúce funkcie ceruzky KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks K pohodlnejšiemu úchopu prispieva ergonomický tvar ceruzky Ideálne sa hodí pre pravákov aj ľavákov Tuha zanechá na papieri stopu so šírkou 2,2 Tento typ... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Grafitos Style Metalic HB, trojhranná - súprava 6 ks (92810)

KORES Grafitos Style Pastel HB, trojhranná – súprava 6 ks (92803)

KORES Grafitos Style Pastel HB, trojhranná – súprava 6 ks (92803)
Detail

Ceruzka trojhranná, pre pravákov aj ľavákov, farba čierna, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, počet kusov - 6 ks Ceruzka KORES patrí k základnému vybaveniu každej kancelárie aj domova, potrebujú ju deti do školy aj dospelí do práce. Disponuje trojhranným tvarom na nácvik správneho úchopu. Ceruzka bola zhotovená pre pravákov aj ľavákov. V tomto balení nájdete 6 ceruziek s tvrdosťou HB. Na vyrobenie KORES Grafitos Style Pastel HB, trojhranná – súprava 6 ks bol použitý materiál, ktorým je drevo. Na vzhľade ceruzky sa podieľa čierna farba. Podstatné funkcie ceruzky KORES Grafitos Style Pastel HB, trojhranná – súprava 6 ks Príjemné držanie zaistí trojhranný tvar ceruzky Ideálne uspôsobená aj pre ľavákov, aj pre pravákov Táto ceruzka ponúka tvrdosť HB Jej materiál tvorí drevo V balení nájdete 6 ceruziek Farba KORES je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Grafitos Style Pastel HB, trojhranná – súprava 6 ks (92803)

KORES KOLORES 6 farieb (93306)

KORES KOLORES 6 farieb (93306)
Detail

Pastelky – KORES, trojhranný tvar na správny úchop, drevené pastelky s mäkkou tuhou, vhodné pre pravákov aj ľavákov Kreslenie pastelkami je dokonalý spôsob, ako dieťaťu dopriať chvíľku kreativity a zábavy v jednom. Pastelky KORES majú v balení 6 farieb. Trojhranné pastelky sa stanú zároveň istotou, že sa dieťa naučí dobre uchopiť ceruzku. Trojhranné (ergonomické) pastelky budú skvelou voľbou pre deti, ktoré ich už zvládajú správne uchopiť. Materiálom, ktorý bol zvolený na výrobu, je drevo. V prípade pádu ceruzky s mäkkou tuhou nehrozí, že by sa polámala. Pri kreslení sa navyše dočkáte sýtejších farieb. Svojou úpravou pre zaisťujú pohodlie pravákom aj ľavákom. Pokiaľ ste sa rozhodli kúpiť celú súpravu, s touto budete rozhodne spokojní. Zaujímavé prednosti pasteliek KORES KOLORES 6 farieb Pastelky majú v obľube malí aj veľkí umelci Trojhranné pastelky pre deti, ktoré sa učia správne uchopiť ceruzku Drevené pastelky KORES Mäkká tuha je odolnejšia Vlastnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KOLORES 6 farieb (93306)

KORES K-MARKER permanentný, tenký hrot M – sada 10 farieb (22141)

KORES K-MARKER permanentný, tenký hrot M – sada 10 farieb (22141)
Detail

Popisovač – permanentný, čierna, červená, modrá a zelená farba, guľatý hrot, šírka stopy 2 mm, rýchloschnúci, 10 fixiek Chceli by ste popisovať CD či DVD nosič? Popisovač KORES využíva náplň s alkoholom tvorenou bázou, čo zaručuje, že písaný text nemôžete len tak ľahko zmazať. Guľatý hrot popisovača vytvára stopu s priemerom 2 mm, čo sľubuje správne nápadné písanie. Balenie zahŕňa 10 kusov popisovačov KORES v týchto farbách: čierna, červená, modrá a zelená. Atrament usychá rýchlo a počas písania sa vám nerozmaže. Hlavné vlastnosti popisovača KORES K-MARKER permanentný, tenký hrot M – sada 10 farieb Popisovač hodiací se na popisovanie CD alebo DVD Čierna, červená, modrá a zelená farba náplne Zanecháva stopu so šírkou 2 mm Hrot popisovača KORES má guľatý tvar (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K-MARKER permanentný, tenký hrot M – sada 10 farieb (22141)

KORES K-MARKER na flipcharty, guľatý hrot – sada 4 farieb (21344)

KORES K-MARKER na flipcharty, guľatý hrot – sada 4 farieb (21344)
Detail

Popisovač – popisovač, čierna, červená, modrá a zelená farba, guľatý hrot, šírka stopy 3 mm, rýchloschnúci, 4 fixky Guľatý hrot tvorí stopu s priemerom 3 mm, čo vám zaistí solídne nápadné kreslenie aj písanie. V balení dostanete 4 kusy popisovačov KORES, ktorých farby sú: čierna, červená, modrá a zelená. Atrament zasychá veľmi rýchlo a počas písania nehrozí jeho rozmazávanie. Najdôležitejšie funkcie popisovača KORES K-MARKER na flipcharty, guľatý hrot – sada 4 farieb Čierna, červená, modrá a zelená farba náplne Linka s priemerom 3 mm Hrot KORES má guľatý tvar (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES K-MARKER na flipcharty, guľatý hrot – sada 4 farieb (21344)

KORES TRI Pen 10 g (83350)

KORES TRI Pen 10 g (83350)
Detail

Korekčné pero Korekčné pero KORES TRI Pen vám umožní pohodlnú korektúru napísaného textu. Vhodné je pre všetky typy korektúr a opatrené kovovým hrotom, ktorý vytvára linku o šírke 2 mm . Ponúka skvelé krycie schopnosti a taktiež rýchlo schne. Jeho súčasťou je miešacia gulička zaisťujúca optimálnu konzistenciu. Pomocou korekčného pera KORES TRI Pen bude vykonávanie korektúr textov skutočne jednoduché. Kľúčové vlastnosti korekčného pera KORES TRI Pen 10 gKorekčné pero s 3-hranným ergonomickým úchopomVhodné pre všetky typy korektúrKovový hrot vytvára linku o šírke 2 mmPonúka skvelé krycie schopnosti a rýchlo schneSúčasťou pera KORES TRI Pen je miešacia gulička zaisťujúca optimálnu konzistenciu (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES TRI Pen 10 g (83350)

KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks (92813)

KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks (92813)
Detail

Ceruzka ergonomická, pre pravákov aj ľavákov, farba fialová, materiál drevo, tvrdosť tuhy HB, šírka stopy 2,2mm, počet kusov - 6 ks, súčasť balenia - guma Ceruzka KORES sa počíta medzi základné vybavenie kancelárií a napríklad aj školských peračníkov, využívajú ju deti v škole aj dospelí v práci. Pohodlné písanie vám zaistí jej ergonomický tvar. Ceruzka bola navrhnutá pre ľavákov aj pravákov. V tomto balení nájdete 6 ceruziek s tvrdosťou HB. Pri výrobe KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks bol vybratý materiál, ktorým je drevo. Šírku stopy radíme k dôležitým parametrom. Pokiaľ teda ide o šírku stopy, tá meria 2,2. Na dizajne ceruzky sa podieľa fialová farba. Nechýba jej ani praktická guma. Významné vlastnosti ceruzky KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks Na pohodlnom úchope sa podieľa ergonomický tvar Ideálne sa hodí pre pravákov aj ľavákov Šírka stopy na papieri predstavuje 2,2 Táto ceruzka ponúka tvrdosť (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES Grafitos Style Metalic Cracked HB, trojhranná - súprava 6 ks (92813)

KORES K-0 neklikacie guľôčkové pero, 1 mm, modré

KORES K-0 neklikacie guľôčkové pero, 1 mm, modré
Detail

Guľôčkové pero Kores K-0, neklikacie, 1 mm, modrá náplň (drmax.sk)

Podobné produkty ako KORES K-0 neklikacie guľôčkové pero, 1 mm, modré

STABILO point 88 & STABILO Pen 68 – Pastellove – 12 ks súprava – 6 ks point 88, 6 ks Pen 68 (4006381594769)

STABILO point 88 & STABILO Pen 68 – Pastellove – 12 ks súprava – 6 ks point 88, 6 ks Pen 68 (4006381594769)
Detail

Sada písacích potrieb – súprava obsahuje 6 pier Pen 68 s M-hrotom a 6 linerov point 88, celkom 6 zladených farebných odtieňov, šírka stopy Pen 68 1 mm, šírka stopy point 88 0,4 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO point 88 & STABILO Pen 68 – Pastellove – 12 ks súprava – 6 ks point 88, 6 ks Pen 68 (4006381594769)

KORES KE30 40 × 21 × 10 mm, farebný mix neón – balenie 3 ks (40313)

KORES KE30 40 × 21 × 10 mm, farebný mix neón – balenie 3 ks (40313)
Detail

Guma – v praktickom papierovom puzdre, v neónových trendy farbách, netoxická, vysoko kvalitná PVC guma, neabrazívna (alza.sk)

Podobné produkty ako KORES KE30 40 × 21 × 10 mm, farebný mix neón – balenie 3 ks (40313)

Labret z chirurgickej ocele - jednoduchý hrot striebornej farby, hrúbka 1,6 mm - Rozmer: 8 mm x 4x6 mm

Detail

Piercing do brady a pery z ocele 316L - ukončenie v tvare hrotu, strieborný odtieň, lesklý povrch. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Labret z chirurgickej ocele - jednoduchý hrot striebornej farby, hrúbka 1,6 mm - Rozmer: 8 mm x 4x6 mm

Labret z chirurgickej ocele - jednoduchý hrot striebornej farby, hrúbka 1,6 mm - Rozmer: 8 mm x 4x8 mm

Detail

Piercing do brady a pery z ocele 316L - ukončenie v tvare hrotu, strieborný odtieň, lesklý povrch. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Labret z chirurgickej ocele - jednoduchý hrot striebornej farby, hrúbka 1,6 mm - Rozmer: 8 mm x 4x8 mm

Labret z chirurgickej ocele - jednoduchý hrot striebornej farby, hrúbka 1,6 mm - Rozmer: 8 mm x 3x3 mm

Detail

Piercing do brady a pery z ocele 316L - ukončenie v tvare hrotu, strieborný odtieň, lesklý povrch. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Labret z chirurgickej ocele - jednoduchý hrot striebornej farby, hrúbka 1,6 mm - Rozmer: 8 mm x 3x3 mm
KORES K11 Pen, M-1 mm, čierne – sada 2 ks (37922), KORES K11 Pen, M, 1 mm, modré – sada 2 ks (37912), KORES Trino Neon, mix farieb (704.550), KORES KORELLO detské, silný hrot, 12 farieb (29043), KORES KORELLO detské, tenký hrot, 12 farieb (29013), KORES KORELLO detské, tenký hrot, 24 farieb (29014), KORES KORELLO detské, silný hrot, 24 farieb (29044), KORES K-MARKER na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 6 farieb (20803), KORES K-MARKER permanentný, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb (20900), KORES HIGH LINER PASTEL súprava 6 farieb (36246), KORES HIGH LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36060), KORES BRIGHT LINER PLUS PASTEL súprava 6 farieb (36166), KORES K-Liner 0,4 mm – súprava 12 farieb (28112), KORES K-MARKER na biele tabule, guľatý hrot 3 mm – sada 10 farieb (20800), KORES KOLORES 6 farieb (93306), KORES K-MARKER na flipcharty, guľatý hrot – sada 4 farieb (21344), KORES K-MARKER permanentný, tenký hrot M – sada 10 farieb (22141), KORES K-MARKER na biele tabule, skosený hrot 3 – 5 mm – sada 10 farieb (20801), KORES KORELLO detské, 2 v 1 (tenký a silný hrot), 10 farieb (29021), KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, červené (38631), KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, čierne (38621), KORES K6 Pen, F – 0,7 mm, modré (38611), KORES K1 Pen F-0,7 mm, červené (39531), KORES K0 Pen M-1 mm, čierne (37022), KORES K1 Pen F-0,7 mm, zelené (39541), KORES K1-F, Pen, 0,7 mm – modré (39511), KORES K0 Pen M-1 mm, modré (37012), KORES K1 Pen F-0,7 mm, čierne (39521), KORES K-MARKER na biele tabule a flipcharty – súprava 6 farieb (20802), STABILO Boss 2 – 5 mm súprava 6 farieb (70/6)