Kužel dopravní skládací s led světlem (148332)

Produkt Kužel dopravní skládací s led světlem (148332) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kužel dopravní skládací s led světlem (148332) upraviť a produkt hľadať znova.

Kužel dopravní skládací s LED světlem (148332)

Kužel dopravní skládací s LED světlem (148332)
Detail

Kužeľ Kužel s LED osvětlením lze využít zejména při potřebě dopravního značení. Kužel má oranžovou barvu s černými detaily a je vyroben z kvalitního plastového materiálu. Dosahuje výšky 500 mm a disponuje základnou o šířce 240 mm. Klíčové vlastnosti dopravního skládacího kužele s LED světlem Dopravní kužel z kvalitního plastuKužel o výšce 500 mm s LED osvětlenímSkládací provedení pro úsporu místa při přepravěBarevné provedení: černo-oranžovéRozměry základny:240 × 240 mmVýška:500 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kužel dopravní skládací s LED světlem (148332) , Fristom ft-230 led s couvacím světlem (2fft230lcof)

InnovaGoods Lupa s LED světlem Zooled

InnovaGoods Lupa s LED světlem Zooled
Detail

Lupa s LED světlem a originálním hands-free designem má hlavní čočku s dvojnásobným zvětšením x2 a přídavnou menší čočku, která umožňuje větší pětinásobné zvětšení. Viditelnost usnadňuje také LED světlo. Další výhodou je bezdotykové a vícepolohové provedení, lze ji umístit do různých poloh a přizpůsobit se tak vašim potřebám. Součástí je nastavitelná šňůra, takže jej lze snadno zavěsit na krk. Jeho protiskluzová základna zajišťuje pevné držení. S tlačítkem na zapnutí. Provoz na 3x AAA baterie (nejsou součástí). (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako InnovaGoods Lupa s LED světlem Zooled , Sixtol kšiltovka s led světlem b-cap 25lm, nabíjecí, usb, univerzální velikost, maskáčová (sx5038)

Pinzeta nerez 95mm s LED světlem (116250)

Pinzeta nerez 95mm s LED světlem (116250)
Detail

Pinzeta , pro perfektně a elegantně upravený obličej za všech okolností (alza.sk)

Podobné produkty ako Pinzeta nerez 95mm s LED světlem (116250) , Was w21l (114a) s couvacím světlem a spz (5w114a)

Compass cyklotaška na zadní nosič s LED světlem

Compass cyklotaška na zadní nosič s LED světlem
Detail

Praktická cyklotaška s niekoľkými vreckami, pre nosič bicykla.Taška je opatrená hlavným 11 l vreckom a postraným vreckom na zips, ďalej vreckom na zadnej strane tašky vhodým na drobnosti so zapínaním na suchý zips. V spodnej a prednej časti sú umiestnené nastaviteľné pracky pre jednoduché upnutie u rôznych rozmerov nosičov. Tašku je navyše možné po sňatí z nosiča prenášať, vďaka odopínateľnému popruhu na vrchnej strane. Vrchná časť je okrem iného opatrená sťahovacou gumou, vďaka ktorej možno uchytiť ďalšie príslušenstvo.Materiál je odolný a ľahko čistiteľný, zadná časť je doplnená o reflexnú plochu a LED svietenie, to zaistí vašu bezpečnosť za zníženej viditeľnosti. LED svietidlo dá zapnúť jeho stlačením, ponúka režim blikania a stále svietenie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Compass cyklotaška na zadní nosič s LED světlem , Naturehike titanová vidlička skládací (6927595734759)

Orbisana Vycházková hůl s čtyřnožkou a LED světlem

Orbisana Vycházková hůl s čtyřnožkou a LED světlem
Detail

Zajistěte si stabilitu a bezpečí při každém kroku s vycházkovou holí Orbisana. Ergonomická rukojeť a široká základna (4bodová) s 360° otáčením je ideální pro nerovné terény. Pružinový systém tlumí nárazy a snižuje tlak, zatímco lehká konstrukce usnadňuje přenášení. Nastavitelná pětipolohová výška přizpůsobí hůl vaší potřebě. Složitelná do malých rozměrů, s LED osvětlením a poutkem na ruku pro větší bezpečnost. Váha: 440 g, nosnost: 120 kg. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Orbisana Vycházková hůl s čtyřnožkou a LED světlem , Aci kryt zadního světla, obdélník s couvacím světlem, p (9907522)

Weltbild Skleněné kapky s LED světlem Golden Antique, sada 3 ks

Weltbild Skleněné kapky s LED světlem Golden Antique, sada 3 ks
Detail

Tři podsvícené dekorativní skleněné kapky přinášejí pohodovou atmosféru. Nenechte si ujít působivou světelnou podívanou se skleněnými kapkami Golden Antique ve 3 velikostech, které jsou určeny do interiéru. Mají mramorovaný a starobylý zlatý povrch, který vypadá hezky i ve dne, avšak po setmění se jejich krása ještě zvýrazní při zapnutí teplých bílých LED diod na bateriový provoz. Až 21 cm vysoké světelné klenoty skvěle vyniknou na okenním parapetu, polici či na pracovním stole. Můžete je vystavit společně, nebo klidně každou zvlášť na jiné místo. Každá kapka je vybavena praktickým 6hodinovým časovačem pro pohodlné ovládání. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild Skleněné kapky s LED světlem Golden Antique, sada 3 ks , Wolfcraft - rašple na kov kužel 5-12mm (4006885253506)

InnovaGoods Stojací zrcadlo s prostorem na šperky a LED světlem Jewight

InnovaGoods Stojací zrcadlo s prostorem na šperky a LED světlem Jewight
Detail

Elegantní sklopné zrcadlo využijete zároveň jako podsvícenou šperkovnici. Stojací zrcadlo na šperky s LED světly je vybaveno 3 policemi, otvory a háčky pro ukládání šperků. Jeho dřevěný design s bílým povrchem a černou výstelkou je velmi vkusným prvkem do vaší domácnosti. S možností nastavení úhlu sklonu a rozměry 37,5 x 136,5 x 36,5 cm poskytuje dostatek úložného prostoru. Ideální pro každodenní výběr šperků a doplňků. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako InnovaGoods Stojací zrcadlo s prostorem na šperky a LED světlem Jewight , Wolfcraft - rašple na dřevo kužel 5-13,5mm (4006885253209)

SIXTOL Kšiltovka s LED světlem B-CAP 25lm, nabíjecí, USB, univerzální velikost, maskáčová (SX5038)

SIXTOL Kšiltovka s LED světlem B-CAP 25lm, nabíjecí, USB, univerzální velikost, maskáčová (SX5038)
Detail

Kšiltovka -, Pokud jste si oblíbili nošení kšiltovek, mohla by vás právě tato potěšit. Zajímavé parametry kšiltovky SIXTOL Kšiltovka s LED světlem B-CAP 25lm, nabíjecí, USB, univerzální velikost, maskáčová Kšiltovka je důležitou součástí outfitu v létě (alza.sk)

Podobné produkty ako SIXTOL Kšiltovka s LED světlem B-CAP 25lm, nabíjecí, USB, univerzální velikost, maskáčová (SX5038) , Graff dvojitá rolnička se světlem (8594185850144)

Compass Bike Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem 12021

Compass Bike Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem 12021
Detail

Praktická cyklotaška s upevnením pod sedlo. Taška je opatrená 0,5 l vreckom uzatvárateľným na zips. Zadná časť tašky je doplnená reflexným materiálom a LED svietením. Na vrchnej časti sú umiestnené nastaviteľné pracky pre jednoduché upnutie k rôznym konštrukciám sediel a prednú časť možno prichytiť k sedlovej tyči.Materiál je doplnený o reflexnú plochu spoločne s LED svietidlom na zadnej časti, tie zaistia vašu bezpečnosť za zníženej viditeľnosti. LED svietidlo sa dá zapnúť jeho stlačením, ponúka režim blikania a stále svietenie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Compass Bike Cyklotaška pod sedlo se zadním LED světlem 12021 , Naturehike skládací pěnová podložka zelená (6927595767832)

Špeciálny skladací dáždnik s LED Folbrella

Špeciálny skladací dáždnik s LED Folbrella
Detail

Skladací dáždnik s obojstranným zatváraním a LED diódou je veľmi pohodlný a praktický vďaka systému automatického otvárania a obojstranného zatvárania. Je vybavená svetlom LED na rukoväti a reflexným pásikom po obvode, čo je ideálne na zabezpečenie lepšej viditeľnosti a bezpečnosti v noci. Pri zatváraní tohto skladacieho dáždnika zostáva mokrá vonkajšia plocha vnútri suchej vnútornej plochy, čím sa zastaví väčšina kvapiek a zabráni sa tomu, aby sa voda dostala na oblečenie, podlahu a pod. Ak ho chcete zatvoriť, stlačením tlačidla ho automaticky zatvorte a potom ho úplne zatvorte rukou. Dáždnik má na rukoväti ďalšie priehľadné tlačidlo na zapnutie a vypnutie svetla LED. - Vodotesnosť, odolnosť voči vetru - Reflexný 360° pruh pozdĺž okraja - Popruh na suchý zips a kryt na uskladnenie Je ideálny na jednoduché nastupovanie a vystupovanie z auta bez toho, aby ste zmokli počas daždivých dní, pretože sa zatvára opačne ako bežné dáždniky. Reflexný pruh a svetlo LED zlepšujú viditeľnosť aj počas daždivých dní so zlým osvetlením alebo v noci, čím zvyšujú bezpečnosť chodcov v okolí vozidiel, prekážok atď. Približné rozmery v zloženom stave: Ø 6,5 x 32 cm Rozmery v rozloženom stave: Ø 103 x 61 cm Svetlo LED: napájané batériami (3 x LR44, súčasťou balenia) Teplota farieb: 6000-7000 K Svetelný tok: 3-5 lm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Špeciálny skladací dáždnik s LED Folbrella , Dekorace dopravní značka 30, 47cm (8714572061308)

Vychádzková palica skladacia s LED svetlom

Vychádzková palica skladacia s LED svetlom
Detail

V zloženom stave meria táto vychádzková palica iba 30 x 14 x 3,5 cm (hmotnosť 340 g), a je možné ju tak pohodlne vzať kamkoľvek so sebou. Štyri segmenty prútika sú vnútri spojené dvoma silnými gumičkami a takmer samy sa do seba zasúvajú. Hĺbka sa dá rovnako rýchlo zložiť a uložiť. Pomôcka pre chôdzu, ktorá sa vytiahne, len keď ju potrebujete - na prechádzke, pri cestovaní, nakupovaní atď. Hunda poskytuje istý pocit bezpečia na klzkom povrchu (mokro, klzko, spadané lístie), pretože široká gumová patka zaisťuje dobrú priľnavosť. Ergonomicky tvarovaná plastová rukoväť padne pohodlne do ruky a nezanecháva stopy po otlakoch ani po dlhých prechádzkach. Ďalšou zaujímavosťou je veľmi jasné, ale energeticky úsporné LED svetlo integrované v rukoväti (tlačidlo zapnutia/vypnutia je tiež v rukoväti). Nielenže osvetľuje tmavé cesty a usnadňuje hľadanie kľúčovej dierky - zaisťuje tiež väčšiu bezpečnosť v doprave, pretože vás protiidúce vozidlá lepšie vidia. Elegantný dizajn (lakovaný černý hliník) a praktické poutko na zápästie dopĺňajú túto premyslenú vychádzkovú palicu. Hůl je výškovo nastaviteľná. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Vychádzková palica skladacia s LED svetlom , Dekorace dopravní značka 18, 47cm (8714572061186)

Vianočný LED kužeľ Browee tmavohnedá, 20 LED, 12 x 40 cm

Vianočný LED kužeľ Browee tmavohnedá, 20 LED, 12 x 40 cm
Detail

Zaujímavá dekorácia svietiaceho kužeľa z ratanu doplní vašu vianočnú výzdobu. Svieti teplou bielou farbou. Praktická je funkcia časovača 6/18 h, tj 6 hodín svietenia, 18 hodín vypnuté. Napájajú ho 2 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Možno použiť iba v interiéri. (4home.sk)

Podobné produkty ako Vianočný LED kužeľ Browee tmavohnedá, 20 LED, 12 x 40 cm , Dekorace dopravní značka 40, 47cm (8714572061407)

RETLUX RXL 330 - Kužeľ trbl. 10 LED, 40cm

RETLUX RXL 330 - Kužeľ trbl. 10 LED, 40cm
Detail

Vianočné osvetlenie - kužeľ z bavlnenej priadze s trblietkami, 10 LEDiek, farba svetla: teplá biela, rozmery: 400x120x120mm, vhodné iba pre vnútorné použitie (IP20), napájanie: 2xAA Chcete pojať Vianoce naozaj jedinečným spôsobom? V tom vám pomôže nádherná svietiaca dekorácia od Retlux. Všetkých oslní trblietavý kužeľ s výškou cca 40 cm. Na tejto dekorácii je umiestnených celkom 10 LED, z ktorých sa bude šíriť teplé biele svetlo. Trblietavý kužeľ z bavlnenej priadze s trblietkami môžete umiestniť napríklad vo svojej obývacej izbe, detskej izbičke alebo v kuchyni. Presvieťte svoje vianočné sviatky štýlovou dekoráciou Retlux RXL 330 kužeľ trblietavý. Napájanie je riešené pomocou 2× AA batérií, ktoré nie sú v balení. Kľúčové vlastnosti vianočného osvetlenia Retlux RXL 330 kužeľ trblietavý, 40 cmSvietiaca dekorácia vám vyčarí pravú atmosféru VianocSvietiaci kužeľ s výškou cca 40 cm prežiari váš interiérNa dekorácii je umiestnené celkom 10... (alza.sk)

Podobné produkty ako RETLUX RXL 330 - Kužeľ trbl. 10 LED, 40cm , Dekorace dopravní značka 60, 47cm (8714572061605)

Vianočný LED kužeľ Cavallo zlatá, 12 x 40 cm

Vianočný LED kužeľ Cavallo zlatá, 12 x 40 cm
Detail

Tento krásny svietiaci kužeľ vytvorí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Zlatistá farba s jemnými trblietkami rozžiari interiér. Je napájaný 2 batériami AA. Veľmi praktická je funkcia časovača. (4home.sk)

Podobné produkty ako Vianočný LED kužeľ Cavallo zlatá, 12 x 40 cm , Scangrip night view - čelové světlo s bílým nebo červeným světlem, nabíjecí (03.5438)

Vianočný LED kužeľ Cavallo biela, 12 x 40 cm

Vianočný LED kužeľ Cavallo biela, 12 x 40 cm
Detail

Tento krásny svietiaci kužeľ vytvorí u vás doma tú pravú vianočnú atmosféru. Biela farba s jemnými trblietkami rozžiaria interiér. Je napájaný 2 batériami AA. Veľmi praktická je funkcia časovača. (4home.sk)

Podobné produkty ako Vianočný LED kužeľ Cavallo biela, 12 x 40 cm , Cesta za světlem (978-80-247-5622-6)

RETLUX RXL 328 kužeľ ligot. 20 LED 60 cm

RETLUX RXL 328 kužeľ ligot. 20 LED 60 cm
Detail

Vianočné osvetlenie – kužeľ z bavlnenej priadze s trblietkami, 20 LED, farba svetla: teplá biela, rozmery: 600×160×160mm, vhodné iba na vnútorné použitie (IP20), napájanie: 2× AA Chcete pojať Vianoce naozaj jedinečným spôsobom? V tom vám pomôže nádherná svietiaca dekorácia od Retlux. Všetkých oslní trblietavý kužeľ s výškou cca 60 cm. Na tejto dekorácii je umiestnených celkom 20 LED, z ktorých sa bude šíriť teplé biele svetlo. Trblietavý kužeľ z bavlnenej priadze s trblietkami môžete umiestniť napríklad vo svojej obývacej izbe, detskej izbičke alebo v kuchyni. Presvieťte svoje vianočné sviatky štýlovou dekoráciou Retlux RXL 328 kužeľ trblietavý. Napájanie je riešené pomocou 2× AA batérií, ktoré nie sú v balení. Kľúčové vlastnosti vianočného osvetlenia Retlux RXL 328 kužeľ trblietavý, 60 cmSvietiaca dekorácia vám vyčarí pravú atmosféru VianocSvietiaci kužeľ s výškou cca 60 cm prežiari váš interiérNa dekorácii je umiestnených celkom 20... (alza.sk)

Podobné produkty ako RETLUX RXL 328 kužeľ ligot. 20 LED 60 cm , Girlanda narozeniny dopravní značka 30, 12m (8714572051798)

RETLUX RXL 329 kužeľ ligot. 15 LED 50 cm

RETLUX RXL 329 kužeľ ligot. 15 LED 50 cm
Detail

Vianočné osvetlenie – kužeľ z bavlnenej priadze s trblietkami, 15 LED, farba svetla: teplá biela, rozmery: 500×145×145mm, vhodné iba na vnútorné použitie (IP20), napájanie: 2× AA Chcete pojať Vianoce naozaj jedinečným spôsobom? V tom vám pomôže nádherná svietiaca dekorácia od Retlux. Všetkých oslní trblietavý kužeľ s výškou cca 50 cm. Na tejto dekorácii je umiestnených celkom 15 LED, z ktorých sa bude šíriť teplé biele svetlo. Trblietavý kužeľ z bavlnenej priadze s trblietkami môžete umiestniť napríklad vo svojej obývacej izbe, detskej izbičke alebo v kuchyni. Presvieťte svoje vianočné sviatky štýlovou dekoráciou Retlux RXL 329 kužeľ trblietavý. Napájanie je riešené pomocou 2× AA batérií, ktoré nie sú v balení. Kľúčové vlastnosti vianočného osvetlenia Retlux RXL 329 kužeľ trblietavý, 50 cmSvietiaca dekorácia vám vyčarí pravú atmosféru VianocSvietiaci kužeľ s výškou cca 50 cm prežiari váš interiérNa dekorácii je umiestnených celkom 15... (alza.sk)

Podobné produkty ako RETLUX RXL 329 kužeľ ligot. 15 LED 50 cm , Girlanda narozeniny dopravní značka 50, 12m (8714572051835)

Skladacie LED zrkadlo s organizérom na make-up

Skladacie LED zrkadlo s organizérom na make-up
Detail

Hľadáte vhodný darček pre ženu či dievča vo vašom okolí, ktoré sa pravidelne a dôkladne líči? Práve teraz ste ho našli! Predstavujeme vám skladacie LED zrkadlo s organizérom na make-up.Toto praktické zrkadlo s organizérom je ideálne na pohodlné nanášanie make-upu s výbornou a optimálnou viditeľnosťou. Zrkadlo má moderný skladací dizajn s niekoľkými odkladacími priehradkami na make-up a potreby na líčenie. Ak chcete urobiť radosť sebe samej a zadovážiť si toto zrkadlo, vedzte, že vďaka nemu ušetríte miesto a všetky šminky budete mať vždy poruke. Aby ste si svoj make-up mohli bez problémov naniesť, výrazne vám pomôže kvalitné LED svetlo s dotykovým ovládaním. Vďaka trom nastaveniam svetla, ako napríklad studené svetlo, teplé svetlo a denné svetlo, si budete môcť vybrať také, ktoré vám pri líčení a starostlivosti o vašu pleť najviac vyhovuje.Skladacie LED zrkadlo s organizérom na make-up je navyše veľmi všestranné a flexibilné. Má centrálne zrkadlo a dve bočné zrkadlá, ktoré sa dajú pohodlne rozložiť a sklopiť. Navyše obsahuje mini posuvné zrkadielko na zadnej strane až so sedemnásobným zväčšením pre zväčšený pohľad na vybranú časť tváre. Výhodou sú aj protišmykové nožičky, ktoré zabezpečujú stabilitu a pevné držanie zrkadla. Skladacie LED zrkadlo s organizérom na make-up funguje pomocou USB alebo môže ho napájať pomocou batérií. Vyrobené z plastu (ABS) a sklaInovatívny a funkčný dizajnMultifunkčné: stolové zrkadlo, organizér na líčidla (4 priehradky)Skladateľné a kompaktnýDotykové ovládanie svetlaObsahuje malé prídavne zrkadielko (x7 zväčšenie)3 druhy osvetlenia: studené svetlo, teplé svetlo, denné svetloDruh svetla: 5 W-20 lm-3500K, 5 W-21 lm-6500K, 10 W-30 lm-4800KProtišmykový podstavecPripojenie cez USB (obsahuje USB a mikro USB kábel (120 cm))Funguje aj na batérie: 4 x AAA (nie sú súčasťou balenia)DC vstup: 5 V / 500 mARozmery: 38,5 x 33,5 x 29 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Skladacie LED zrkadlo s organizérom na make-up , Girlanda narozeniny dopravní značka 40, 12m (8714572051811)

MOVINO COSMO 2 skladacia kolobežka s LED kolesami 120 mm

Detail

MOVINO COSMO 2 skladacia kolobežka s LED kolesami 120 mmEAN: 5907747659957 Úžasný svetelný efekt MOVINO COSMO 2 prináša osvetlenie kolies aj dosky. Ponúka 7 farieb, ktoré môžete meniť tlačidlom. Jednoduché skladanie Skladací systém kolobežky je intuitívny a jednoduchý, ideálny pre deti aj dospelých. LED svetlá LED svetlá na kolobežke sú viditeľné aj za slnečného počasia. Svieti stále, aj keď sa s kolobežkou nepohybujete. Rukoväť pre pohodlnú jazdu Rukoväť z mäkkého materiálu a rebrovanie pre lepšiu priľnavosť zaisťujú pohodlnú a bezpečnú jazdu. Parametre LED Svetlá: zabudované do plošiny a kolies Napájanie: 3x AA batériami (nie sú súčasťou balenia) Nastaviteľné riadidlá: 64-67-77 cm Užívateľský vek: od 5 rokov PU kolieska: s priemerom 120 mm Rám a plošina: z hliníka Ergonomická rukoväť: z mäkkej gumy Bezpečnosť: certifikácia EN14619 Max. hmotnosť používateľa: 50 kg Hmotnosť kolobežky: 3,3 kg Vysoká kvalita Movino COSMO 2 je vyrobená z kvalitných materiálov s dôrazom na detail. Zaisťuje tak dlhú životnosť a spoľahlivosť. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako MOVINO COSMO 2 skladacia kolobežka s LED kolesami 120 mm , Girlanda narozeniny dopravní značka 70, 12m (8714572051873)

Skladací podávač predmetov s magnetom a LED osvetlením, 82 cm

Skladací podávač predmetov s magnetom a LED osvetlením, 82 cm
Detail

Podávač predmetov alebo predĺžená ruka je šikovná pomôcka pre osoby, ktoré majú zdravotné problémy s chrbtom, nie sú schopní sa ohýbať, alebo si podať predmety z väčšej výšky. Neoceniteľný pomocník pre seniorov, osoby s nižšou výškou alebo nadváhou.Pohodlnou ergonomickou rukoväťou sa aktivuje mechanizmus klieští. Kliešte majú protišmykový povrch, na vonkajšej strane je magnet, ktorý pomáha zachytiť menšie kovové predmety. Navyše je podávač vybavený LED diódou, ktorá osvetľuje uchopovaný predmet.Podávač je ľahký a skladný, na kliešťach je háčik na zavesenie.Rozmer: celková dĺžka 82 cm, v zloženom stave 50 cmNapájanie: 3x AG13 batéria (súčasťou balenia)Materiál: hliník, plast (4home.sk)

Podobné produkty ako Skladací podávač predmetov s magnetom a LED osvetlením, 82 cm , Dopravní psychologie (978-80-247-4113-0)

Zrkadielko 4L 7810 LED skladací

Zrkadielko 4L 7810 LED skladací
Detail

Kvalitní Zrkadielko 4L 7810 LED skladací z kategorie Biela technika | Zdravie a starostlivosť o telo | Kozmetické zrkadlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zrkadielko 4L 7810 LED skladací , Párty brýle narozeniny dopravní značka - 40 (8714572249409)

LED Skladacie zrkadlo 3 v 1

Detail

Originálne stolné zrkadlo s LED osvetlením as organizérom na make-up. Ideálne na pohodlné nanášanie make-upu s optimálnou viditeľnosťou. Má moderný skladací dizajn s niekoľkými priehradkami na pomôcky a produkty na líčenie, pomáha šetriť miesto a mať vždy po ruke to, čo potrebujete, aby ste sa mohli ľahko nalíčiť. Funguje pomocou USB (súčasťou balenia je kábel USB na micro USB) alebo môže byť napájaný batériami (nie sú súčasťou balenia), podľa toho, čomu v danej chvíli dávate prednosť. Je vybavený LED svetlom s dotykovým ovládaním a 3 nastaveniami svetla (studené svetlo, teplé svetlo, denní svetlo). Toto panoramatické a prenosné stolné zrcadlo má centrálne zrcadlo a dve bočné zrcadlá, ktoré je možné ľahko zložiť a rozložiť. Obsahuje miniatúrne posuvné zrkadlo v zadnej časti so zväčšením x7 . Parametre: · 3 režimy osvetlenia: Studené svetlo, teplé svetlo, denné svetlo · Typ svetla: 5 W-20 lm-3500K; 5 W-21 lm-6500K; 10 W-30 lm-4800K · Pripojenie cez USB: Vrátane kábla USB na micro USB (120 cm) · Použitie baterií je voliteľné: 4 x AAA, nie sú súčasťou dodávky · Vstup jednosmerného prúdu: 5 V / 500 mA (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako LED Skladacie zrkadlo 3 v 1 , Talíře dopravní značka 60 , 23cm 8ks/bal (8714572281607)

ACI Kryt Zadního světla, obdélník s couvacím světlem, P (9907522)

Weltbild Držák mobilního telefonu na kolo s powerbankou, světlem a zvonkem

Weltbild Držák mobilního telefonu na kolo s powerbankou, světlem a zvonkem
Detail

S praktickým držákem mobilu na kolo si užijete i delší výlety, protože je současně powerbankou, světlem a zvonkem! Pokud řešíte, kam při jízdě na kole dát mobil, tohle nemá chybu. Vložíte ho do držáku, který s USB kabelem zároveň slouží jako nabíjecí powerbanka (kapacita 4000 mAh). A pokud jezdíte i v noci, jistě oceníte silné světlo a výstražný zvuk (130 dB), který držák vydává, což se může hodit např. při předjíždění. Držák je vyroben z voděodolného ABS plastu a je vhodný pro telefony o velikosti 4 – 6,3 palce. Světlo má 3 režimy svícení – 2 intenzity stálého svícení a režim blikání (max. 550 lumenů), dosvit přes 200 metrů Třída ochrany proti vodě IPX6. Součástí dodávky je USB kabel. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild Držák mobilního telefonu na kolo s powerbankou, světlem a zvonkem , Schwalbe wicked will 29 × 2.60 addix performance skládací (4026495901154)

Supfire G7 LED skladacia baterka 1000lm, čierna (G7)

Supfire G7 LED skladacia baterka 1000lm, čierna (G7)
Detail

Obojstranná skladacia a dielenská lampa Supfire G7 poskytuje vynikajúce osvetlenie s celkovým jasom až 1600 lm. Vďaka otočnej štruktúre môže svietiť 3 spôsobmi, čo vám umožní prispôsobiť jej chod vašim potrebám. Batériu s kapacitou 5 000 mAh nabijete USB káblom. 3 spôsoby použitia - vyberte si ten najlepší pre každú situáciu Baterku je možné použiť 3 rôznymi spôsobmi. Môže svietiť obojsmerne a tiež poskytovať dvojité alebo jedno osvetlenie na jednej strane. Vy rozhodujete o tom, ako vám bude slúžiť. Vezmite si baterku na kempovanie, použite ju ako núdzový zdroj svetla alebo ju použite, keď v noci opravujete auto na okraji cesty. Nastaviteľný uhol Baterka disponuje premysleným dizajnom, jej dvojitú hlavu je možné otáčať o 360° a nastaviť o 180°.Tiež máte možnosť nastaviť uhol baterky až na 270°. Vďaka tomu získate neuveriteľnú flexibilitu - baterku G7 si môžete jednoducho prispôsobiť svojim potrebám. Vysoký výkon Zariadenie je vybavené výkonnou 5 000 mAh batériou, ktorá poskytuje pôsobivo dlhú dobu prevádzky. Keď sú obe svetlá zapnuté, pracovný čas je približne 6 hodín. Na druhej strane, keď použijete iba jednu žiarovku, baterka môže svietiť až 12 hodín! Baterka je tiež vybavená 2 USB portami, čo vám dáva veľa možností. Umožní vám napríklad nabíjať telefón. Odolné prevedenie Svietidlo je extrémne odolné. Špeciálne bezpečnostné prvky na jeho rohoch ho chránia pred poškodením. To všetko znamená, že akékoľvek údery nepredstavujú pre svietidlo väčšiu hrozbu. Zariadenie je navyše odolné voči drobnému postriekaniu. Preto ho môžete bez obáv používať takmer v akejkoľvek situácii. Zaistí bezpečnosť používania Baterka G7 zaisťuje spoľahlivú a stabilnú prevádzku bez ohľadu na podmienky. Zmeny napätia alebo poveternostných podmienok nemajú významný vplyv na jej činnosť. Jednosmerný obvod zariadenia zaručuje bezpečnosť používania a istotu, že všetko bude fungovať tak, ako má. Parametre: • Batéria: 5000 mAh polymér-iónová batéria • Svetelný tok: Dvojitý 1600 lm / Jeden 1000 lm • Výkon: 2x 10W • Dosah: 50 m (duálny režim); 38 m (jeden režim) • Pracovný čas: 6 hodín (dvojitý režim); 12 h (jeden režim) • Odolnosť voči pádu do 1 m • Rozmery: 200x195x60 mm (v rozloženom stave); 200x145x60 mm (zložené) • Hmotnosť: 560 g (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Supfire G7 LED skladacia baterka 1000lm, čierna (G7) , Talíře dopravní značka 18 , 23cm 8 ks/bal (8714572281188)

Graff Dvojitá rolnička se světlem (8594185850144)

Graff Dvojitá rolnička se světlem (8594185850144)
Detail

Rolnička Roľničku Graff ocenia vo svojej výbave určite všetci rybári, ktorých spoľahlivo upozornia na záber. Obarená je klipom, pomocou ktorého sa pripevní na špičku prútu, a dvoma rolničkami. Tie svojim zvukom signalizujú záber . Vyrobená je z veľmi kvalitných materiálov a vydáva aj svetlo. Rolničke Graff neunikne žiadny záber. Kľúčové vlastnosti dvojitej rolničky so svetlom GraffRolnička upozorňujúca na záberPomocou integrovaného klipu sa upevňuje na špičku prútuDisponuje dvoma rolničkami vydávajúcimi zvuk pri zábereVyrobená z veľmi kvalitných materiálov Rolnička Graff svietiFarebné vyhotovenie: žlto-zeleno-strieborné (alza.sk)

Podobné produkty ako Graff Dvojitá rolnička se světlem (8594185850144) , Prostírání dopravní značka 30, 4x talíř, 4x sklenička (8714572052795)

Klasický kúžeľ-vĺčik

Klasický kúžeľ-vĺčik
Detail

Klasický vĺčik je hračka, ktorá funguje na veľmi jednoduchom princípe a to zatlačením piestu, pričom sa začne otáčať okolo svojej osi. Hračka je vyrobená z plastu. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmer: priemer: 15 cm výška: 16 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Klasický kúžeľ-vĺčik , Prostírání dopravní značka 18, 4x talíř, 4x sklenička (8714572052672)

Veľký kúžel-vĺčik

Veľký kúžel-vĺčik
Detail

Veľký kúžel-vĺčik je skvelá detská hračka, ktorá už dlho zabáva každé dieťa a je vlajkovou loďou medzi ostatnými hračkami. Zatlačením piestu pusti točenie, urob súťaž, komu sa točí dlhšie, počúvaj hučiaci zvuk, ktorý vydáva pri točení a užívaj si zábavu!Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmery:výška: 17 cmpriemer: 16 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Veľký kúžel-vĺčik , Jak létají dopravní letadla (978-80-247-3933-5)

Apexel skladacie LED svetlo so statívom a diaľkovým ovládaním (APL-FL05)

Apexel skladacie LED svetlo so statívom a diaľkovým ovládaním (APL-FL05)
Detail

LED svietidlo – vonkajšie a vnútorné, diaľkové ovládanie, príkon 8W, materiál: kov a plast, max. výška 18.5cm, šírka 4.3cm Skladacie LEDosvetlenie Apexel prináša skladacie LED svetlo so stojanom pre vaše živé vysielanie. Osvetlenie pripevníte k stojanu pomocou 1/4 statívovej skrutky. U osvetlenia Apexel využijete možnosť nastavenia troch farebných režimov a piatich úrovní jasu. Súčasťou dodávky je aj praktické diaľkové ovládanie a statív.NAKLÁPANIE180°TEPLOTY FARIEBStudená/studená biela/tepláPOČET ÚROVNÍ JASU5×Jednoduché ovládanieOsvetlení Apexel sa dá naklápať v rozmedzí 180°, dá sa aj celkom vypnúť. Zvoliť si môžete z troch teplotných farieb svetla. Na výber je studené, studené biele, alebo teplé svetlo. Ovládanie je priamo na svetle, kde ho môžete vypínať, meniť farbu i jas osvetlenia.Dlhá prevádzka osvetlenia ApexelOsvetlenie disponuje 1/4 statívovou skrutkou a USB-C portom. Vstavaná batéria ho udrží v prevádzke po dobu štyroch hodín na najsilnejšom stupni... (alza.sk)

Podobné produkty ako Apexel skladacie LED svetlo so statívom a diaľkovým ovládaním (APL-FL05) , Naturehike skládací nádoba pro skladování/mytí 13l 250g krémová (6927595771679)

Cesta za světlem (978-80-247-5622-6)

Cesta za světlem (978-80-247-5622-6)
Detail

Elektronická kniha - autor František Zábranský, 144 stran Čtenář je příjemným způsobem vtažen do historie endoskopie. Vlídně napsaná publikace obsahuje mnoho zajímavostí doprovázených více než 300 obrázky. Endoskopie se dotýká mnoha medicínských oborů v diagnostice a léčbě. Autor však nezapře, že jeho specializací byla gynekologie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cesta za světlem (978-80-247-5622-6) , Q-tech nájezdová rampa - skládací - hliníková (1 ks) (m002-69)

Kúžeľ-vĺčik 15 cm

Kúžeľ-vĺčik 15 cm
Detail

Vĺčik je hračka, ktorá funguje na veľmi jednoduchom princípe a to zatlačením piestu, pričom sa začne otáčať okolo svojej osi. Hračka je vyrobená z plastu. Táto nadčasová hračka už dlho baví každé dieťa. Roztoč vršok, zasúťaž si, koho rotačka sa bude točiť dlhšie a počúvaj, ako pri točení hrká. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmer: priemer: 16 cm výška: 20 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Kúžeľ-vĺčik 15 cm

Gardena, rozprašovací kužeľ (970478101)

Gardena, rozprašovací kužeľ (970478101)
Detail

Rozprašovací kužeľ – kužeľ na ochranu rastlín; rozprašovacia dýza; postrekovač Rozprašovací kužeľ Gardena využijete predovšetkým na postrekovanie vo veternom počasí. Umožní cielené postrekovanie rastlín a zamedzí, aby bola jemná hmla unášaná vetrom. Kužeľ je možné jednoducho namontovať po uvoľnení rozprašovacej dýzy. Kompatibilný je s postrekovačmi Gardena s objemom 5 l a modelmi 11130, 11134, 11136 a 11138. Rozprašovací kužeľ Gardena zabezpečí postrekovanie rastlín aj vo veternom počasí. Kľúčové vlastnosti rozprašovacieho kužeľa GardenaRozprašovací kužeľ určený na postrekovanie vo veternom počasíUmožní cielené postrekovanie rastlín Zamedzí, aby bola jemná hmla unášaná vetromKužeľ Gardena je možné jednoducho namontovať po uvoľnení rozprašovacej dýzy Kompatibilný s postrekovačmi Gardena s objemom 5 l a modelmi 11130, 11134, 11136 a 11138Farebné vyhotovenie: čierne (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena, rozprašovací kužeľ (970478101)

Merco Sada na preskoky SP-1 2× kužeľ s držiakom + tyč (P4407)

Merco Sada na preskoky SP-1 2× kužeľ s držiakom + tyč (P4407)
Detail

Tréningová pomôcka – súčasťou kužeľov sú nástavce na tyč až s deviatimi možnými výškami na vytvorenie funkčnej agility prekážky (alza.sk)

Podobné produkty ako Merco Sada na preskoky SP-1 2× kužeľ s držiakom + tyč (P4407)

Merco Súprava na preskoky SP-2 2× kužeľ s držiakom + tyč (P20218)

Merco Súprava na preskoky SP-2 2× kužeľ s držiakom + tyč (P20218)
Detail

Tréningová pomôcka – Súčasťou kužeľov sú nadstavce na tyč až so siedmimi možnými výškami od 10 – 40cm na vytvorenie funkčnej agility prekážky. (alza.sk)

Podobné produkty ako Merco Súprava na preskoky SP-2 2× kužeľ s držiakom + tyč (P20218)

REFIL 711 Respirátor P1 skladací s von

REFIL 711 Respirátor P1 skladací s von
Detail

Skladací respirátor s výdychovým ventilom do 4x NPK/PEL, proti pevným časticiam a vodným aerosólom, FFP1 NR. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako REFIL 711 Respirátor P1 skladací s von

REFIL 731 Respirátor P2 skladací s von

REFIL 731 Respirátor P2 skladací s von
Detail

Skladací respirátor s výdychovým ventilom do 10x NPK/PEL, proti pevným časticiam a vodným aerosólom, FFP2 NR. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako REFIL 731 Respirátor P2 skladací s von

CHICCO Krúžky na kuželi 6m+

CHICCO Krúžky na kuželi 6m+
Detail

CHICCO Krúžky na kuželi 6m+ Charakteristika CHICCO Krúžky na kuželi 6m+: Interaktívna hračka pre deti. Farebná pyramída pozostávajúca zo 6 farebných krúžkov rôznej veľkosti. Hračka pomáha dieťatku rozvíjať zručnosti a rozpoznávanie farieb. Vhodné pre deti od 6 mesiacov. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako CHICCO Krúžky na kuželi 6m+

Merco Sport kužeľ oranžový (SPTrstrpo111na)

Merco Sport kužeľ oranžový (SPTrstrpo111na)
Detail

Tréningová pomôcka – Tréningový športový kužeľ vo viacerých farebných vyhotoveniach ako pomôcka na zreteľné vyznačenie dráhy, hracej plochy atď. (alza.sk)

Podobné produkty ako Merco Sport kužeľ oranžový (SPTrstrpo111na)

Kovový kúžel-vĺčik 13 cm

Kovový kúžel-vĺčik 13 cm
Detail

Kovový kúžel-vĺčik je skvelá detská hračka, ktorá už dlho zabáva každé dieťa a je vlajkovou loďou medzi ostatnými hračkami. Kovový vrch sa vyznačuje príjemnými pastelovými farbami a roztomilou grafikou so zvieratkami. Hračka sa veľmi ľahko používa, stačí stlačiť piest, aby sa vrch otáčal okolo svojej osi. Točenie je sprevádzané charakteristickým zvukom, ktorý púta pozornosť dieťaťa.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmery:výška: 15 cmpriemer: 13 cmRozmer balenia:dĺžka: 15,5 cm šírka: 12 cmvýška: 11,5 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Kovový kúžel-vĺčik 13 cm

Farebný kúžel-vĺčik 17 cm

Farebný kúžel-vĺčik 17 cm
Detail

Farebný kúžel-vĺčik je skvelá detská hračka, ktorá už dlho zabáva každé dieťa a je vlajkovou loďou medzi ostatnými hračkami. Hračka sa veľmi ľahko používa, stačí stlačiť piest, aby sa kúžel začal otáčať okolo svojej osi. Točenie je sprevádzané charakteristickým zvukom pri stláčaní, ktorý púta pozornosť dieťaťa. Nakoľko je veľa farebných kombinácii a vzorov, dodáva sa náhodným výberom.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmery:výška: 18 cmpriemer: 17 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Farebný kúžel-vĺčik 17 cm

Merco 4× sada na preskoky SP-2 2× kužeľ s držiakom + tyč (P20219)

Merco 4× sada na preskoky SP-2 2× kužeľ s držiakom + tyč (P20219)
Detail

Tréningová pomôcka – súčasťou prenosná taška, ľahká manipulácia. Tréningová sada ideálna pre trénerov na vytvorenie prekážkovej dráhy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Merco 4× sada na preskoky SP-2 2× kužeľ s držiakom + tyč (P20219)

Remoska Stredový kužeľ na pečenie bábovky

Remoska Stredový kužeľ na pečenie bábovky
Detail

So stredovým kužeľom, ktorý vložíte do elektrickej misky na pečenie Remoska®, môžete upiecť aj bábovku. Vyrobený z lesklého pocínovaného plechu.Stredový kužeľ nie je povrchovo ošetrený nepriľnavou vrstvou zn. Teflon® tak ako misa Remosky. Pri pečení vymažte jeho obvodovú plochu olejom a vysypte múkou, aby sa cesto ku kužeľu neprichytilo.Nedá sa použiť v nízkych náhradných misách. (4home.sk)

Podobné produkty ako Remoska Stredový kužeľ na pečenie bábovky

BIG DOPRAVNY KUZEL 4KS /B 1191/

BIG DOPRAVNY KUZEL 4KS /B 1191/
Detail

DOPRAVNÉ KUŽELE . Sada 4 dopravných kužeľov, ktoré môžu byť použité napríklad na detskom dopravnom ihrisku, a to pre výučbu bezpečnosti cestnej premávky. . Deti sa s pomocou kužeľov môžu naučiť vyhýbať prekážkam. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIG DOPRAVNY KUZEL 4KS /B 1191/

Solar kužeľ na tvarovanie zmršťovacej hadičky

Solar kužeľ na tvarovanie zmršťovacej hadičky
Detail

Solar Kužeľ Na Tvarovanie Zmršťovacej Hadičky (parys.sk)

Podobné produkty ako Solar kužeľ na tvarovanie zmršťovacej hadičky

Androni Dopravné kužele 29 cm (8000796071200)

Androni Dopravné kužele 29 cm (8000796071200)
Detail

Detské náradie – vhodné od 1 roka Vytvorte si dopravné ihrisko aj u vás na záhrade. Dopravné kužele z kvalitného plastu s červeno bielymi pruhmi sú vysoké 29 cm. Trénujte jazdu cez prekážky na korčuliach či na bicykli a staňte sa tak majstrami svojho dopravného prostriedku. V balení nájdete 4 kusy výrazne farebných kužeľov. Súprava je vhodná pre deti od 1 roka. Kľúčové vlastnosti dopravných kužeľov AndroniKužele z kvalitného plastuVýrazné červeno biele pruhyDopravné kužele Androni sú vysoké 29 cmVhodné pre trénovanie jazdy okolo prekážokBalenie obsahuje 4 kusy dopravných kužeľovVhodné pre deti od 1 roka (alza.sk)

Podobné produkty ako Androni Dopravné kužele 29 cm (8000796071200)

BIG Dopravné kužele 4 ks (4004943011914)

BIG Dopravné kužele 4 ks (4004943011914)
Detail

Príslušenstvo na detské ihrisko Postaviť si na voľnom priestranstve dráhu poteší každé dieťa. Avšak každá dráha potrebuje svoje dopravné kužele. Tie pomôžu viditeľne označiť prekážku na dráhe alebo ohraničiť priestor na účely zákazu vjazdu. V sade BIG dopravné kužele nájdete rovno 4 kusy vyrobené z pevného plastu. Pýšia sa veľkou stabilitou a tvarovou stálosťou. Vďaka pevnému materiálu vydržia kužele aj nevľúdne zaobchádzanie, bez toho aby sa rozbili. Celkom iste sa u vás stanú nielen doplnkom detskej autoškoly. Kľúčové vlastnosti príslušenstva na detské ihrisko – BIG dopravné kužele – 4 ks4 kusy dopravných kužeľov z pevného plastuPríslušenstvo na detské ihrisko vyrobené v NemeckuVysoká stabilita a tvarová stálosť kužeľovVhodné na detské ihrisko, dráhu či autoškoluDobre viditeľný červenobiely pásikavý dizajnVeľmi odolné proti rozbitiuKužele vhodné pre dievčatá aj chlapcovObsah balenia: 4 dopravné kuželeRozmery: 17,5 × 17,5 × 26 cmHmotnosť:... (alza.sk)

Podobné produkty ako BIG Dopravné kužele 4 ks (4004943011914)

InnovaGoods Výsuvná vycházková hůl se světlem, alarmem a mechanickou rukou Hannde

InnovaGoods Výsuvná vycházková hůl se světlem, alarmem a mechanickou rukou Hannde
Detail

Oživte svou chůzi s originální výsuvnou vycházkovou holí, která není jen obyčejným podpěrným prvkem. Tato multifunkční hůl je vybavena LED světlem, alarmem a mechanickou rukou pro maximální pohodlí a bezpečnost. S 6 výškovými úrovněmi, robustní protiskluzovou patkou a dvojitou rukojetí je ideální pro různé situace. Drapák s magnetickými konci usnadňuje zachycení předmětů, zatímco LED světlo a zvukový alarm zvyšují bezpečnost v temných nebo potenciálně nebezpečných prostředích. S nosností až 70 kg je tato víceúčelová vycházková hůl kombinací elegance, funkčnosti a bezpečnosti. Hůl je vyrobena z odolného hliníku a plastu, je lehká, stabilní a snadno nastavitelná na preferovanou výšku. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako InnovaGoods Výsuvná vycházková hůl se světlem, alarmem a mechanickou rukou Hannde

Magický expres - Mezi světlem a stíny (978-80-253-4920-5)

Magický expres - Mezi světlem a stíny (978-80-253-4920-5)
Detail

Elektronická kniha - ze série Magický expres, autor Anca Sturmová, 392 stran, česky Dobrodružná jízda magickým expresem pokračuje! Flinn se konečně stala plnohodnotnou studentkou ve Světovém expresu – magické internátní škole na kolejích. Teprve se vyrovnává s očekáváním okolí, jež jí předpovídá velké činy, když ve vlaku začnou řádit tajemné stíny a ve škole přestane být bezpečno. Studenti i učitelé jsou v ohrožení a zdá se, že právě Flinn je tou, kdo může najít správné odpovědi a všechny zachránit. Ani nečekané setkání s nevlastním bratrem Jontem nevnese do záhady nové světlo. Ba naopak! (alza.sk)

Podobné produkty ako Magický expres - Mezi světlem a stíny (978-80-253-4920-5)

Fun pro TWO Detská kolobežka, od 5 rokov, LED kolesá, 80 kg, skladacie, výškovo nastaviteľné

Fun pro TWO Detská kolobežka, od 5 rokov, LED kolesá, 80 kg, skladacie, výškovo nastaviteľné
Detail

Na značky, pripravte sa, štart! Kolobežka fun pro ONE Special Edition ponúka veľa zábavy pre deti od 5 rokov vďaka stabilnej prednej náprave s dvoma kolesami. Verzia Special Edition je vizuálne pôsobivá vďaka eloxovaným riadidlám v dúhových farbách. Vďaka príjemnému gravitačnému riadeniu sa detská kolobežka riadi celkom pohodlne prenášaním hmotnosti tela. Tento princíp riadenia je založený na cyklistike a precvičuje sa tak rovnováha. Ďalšou zaujímavosťou tejto štýlovej kolobežky sú jasne svietiace LED kolesá, ktoré vďaka dynamu nevyžadujú výmenu batérie. Bezpečnosť zaisťujú kovové výstuhy na podvozku a spoľahlivá trecia brzda na zadnom kolese. Vďaka skladaciemu a výškovo nastaviteľnému riadidlu sa dá kolobežka tiež ľahko zložiť a uložiť. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Fun pro TWO Detská kolobežka, od 5 rokov, LED kolesá, 80 kg, skladacie, výškovo nastaviteľné

Fun pro TWO Detská kolobežka, od 5 rokov, LED kolesá, 80 kg, skladacie, výškovo nastaviteľné

Fun pro TWO Detská kolobežka, od 5 rokov, LED kolesá, 80 kg, skladacie, výškovo nastaviteľné
Detail

Na značky, pripravte sa, štart! Kolobežka fun pro ONE Special Edition ponúka veľa zábavy pre deti od 5 rokov vďaka stabilnej prednej náprave s dvoma kolesami. Verzia Special Edition je vizuálne pôsobivá vďaka eloxovaným riadidlám v dúhových farbách. Vďaka príjemnému gravitačnému riadeniu sa detská kolobežka riadi celkom pohodlne prenášaním hmotnosti tela. Tento princíp riadenia je založený na cyklistike a precvičuje sa tak rovnováha. Ďalšou zaujímavosťou tejto štýlovej kolobežky sú jasne svietiace LED kolesá, ktoré vďaka dynamu nevyžadujú výmenu batérie. Bezpečnosť zaisťujú kovové výstuhy na podvozku a spoľahlivá trecia brzda na zadnom kolese. Vďaka skladaciemu a výškovo nastaviteľnému riadidlu sa dá kolobežka tiež ľahko zložiť a uložiť. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Fun pro TWO Detská kolobežka, od 5 rokov, LED kolesá, 80 kg, skladacie, výškovo nastaviteľné
FRISTOM FT-230 LED s couvacím světlem (2FFT230LCOF), SIXTOL Kšiltovka s LED světlem B-CAP 25lm, nabíjecí, USB, univerzální velikost, maskáčová (SX5038), WAS W21L (114A) s couvacím světlem a SPZ (5W114A), Naturehike titanová vidlička skládací (6927595734759), ACI Kryt Zadního světla, obdélník s couvacím světlem, P (9907522), WOLFCRAFT - Rašple na kov kužel 5-12mm (4006885253506), WOLFCRAFT - Rašple na dřevo kužel 5-13,5mm (4006885253209), Graff Dvojitá rolnička se světlem (8594185850144), Naturehike skládací pěnová podložka zelená (6927595767832), Dekorace dopravní značka 30, 47cm (8714572061308), Dekorace dopravní značka 18, 47cm (8714572061186), Dekorace dopravní značka 40, 47cm (8714572061407), Dekorace dopravní značka 60, 47cm (8714572061605), SCANGRIP NIGHT VIEW - čelové světlo s bílým nebo červeným světlem, nabíjecí (03.5438), Cesta za světlem (978-80-247-5622-6), Girlanda narozeniny dopravní značka 30, 12m (8714572051798), Girlanda narozeniny dopravní značka 50, 12m (8714572051835), Girlanda narozeniny dopravní značka 40, 12m (8714572051811), Girlanda narozeniny dopravní značka 70, 12m (8714572051873), Dopravní psychologie (978-80-247-4113-0), Párty Brýle Narozeniny Dopravní Značka - 40 (8714572249409), Talíře dopravní značka 60 , 23cm 8ks/bal (8714572281607), Naturehike skládací nádoba pro skladování/mytí 13l zelená (6927595739068), Schwalbe WICKED WILL 29 × 2.60 Addix Performance skládací (4026495901154), Talíře dopravní značka 18 , 23cm 8 ks/bal (8714572281188), Prostírání dopravní značka 30, 4x talíř, 4x sklenička (8714572052795), Prostírání dopravní značka 18, 4x talíř, 4x sklenička (8714572052672), Jak létají dopravní letadla (978-80-247-3933-5), Naturehike skládací nádoba pro skladování/mytí 13l 250g krémová (6927595771679), Q-TECH nájezdová rampa - skládací - hliníková (1 ks) (M002-69)