Kvetináč epe 3 ks rôzne veľkosti (20679)

Produkt Kvetináč epe 3 ks rôzne veľkosti (20679) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kvetináč epe 3 ks rôzne veľkosti (20679) upraviť a produkt hľadať znova.

Kvetináč EPE 3 ks rôzne veľkosti (20679)

Kvetináč EPE 3 ks rôzne veľkosti (20679)
Detail

Kvetináč – klasický hranatý, materiál: imitácia ratanu, Pokiaľ vo vašej domácnosti nesmú nikdy chýbať kvetiny, príde vám vhod elegantný kvetináč OFdegross. Tento model je strihaný skôr v hranatých tvaroch. Môže stáť, kde sa vám zapáči, bude skutočnou ozdobou izieb, balkónov alebo záhrad. Je vyrobený z materiálu, ktorým je imitácia ratanu. Zaujímavé vlastnosti kvetináča Kvetináč EPE 3 ks rôzne veľkosti Kvetináč OFdegross vás poteší, ak máte radi kvety Materiál kvetináča OFdegross tvorí imitácia ratanu Má hranatý tvar Farebná verzia: čierna Typ kvetináča: klasický (alza.sk)

Podobné produkty ako Kvetináč EPE 3 ks rôzne veľkosti (20679) , Tectake 10 vákuových vriec, rôzne veľkosti, priehľadná (402526)

Kvetináč VEGHEL 3 ks rôzne veľkosti (20678)

Kvetináč VEGHEL 3 ks rôzne veľkosti (20678)
Detail

Kvetináč – klasický hranatý, materiál: imitácia ratanu, Pokiaľ sú kvetiny dôležitou súčasťou vášho života, potom neváhajte a zaobstarajte si štýlový kvetináč OFdegross. Interiér alebo exteriér doplní o skôr hranatejšie tvary. Umiestniť ho môžete kamkoľvek, bude sa pekne vynímať vnútri aj vonku. Tvorí ho materiál, ktorým je imitácia ratanu. Zaujímavé vlastnosti kvetináča Kvetináč VEGHEL 3 ks rôzne veľkosti Kvetináč OFdegross vás poteší, pokiaľ milujete kvety Materiál kvetináča OFdegross tvorí imitácia ratanu Má hranatý tvar Farba: hnedá Typ kvetináča: klasický (alza.sk)

Podobné produkty ako Kvetináč VEGHEL 3 ks rôzne veľkosti (20678) , Tectake 6 vákuových vriec, rôzne veľkosti, priehľadná (402525)

MAKRO - Vrecká univerzálne rôzne velkosti

MAKRO - Vrecká univerzálne rôzne velkosti
Detail

7 x 1l , 20x15cm, 5 x 3l ,24x30cm, 3 x 6l, 28x40cm, na zips, vhodné pre styk s potravinami, opakovane uzatváratelné, s miestom na popis (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Vrecká univerzálne rôzne velkosti , Cars autá 2 ks rôzne druhy (0887961403725)

Festina Classic Bracelet 20679/3

Festina Classic Bracelet 20679/3
Detail

Ambasádorkou značky Festina je naša najúspešnejšia snowboardcrossařka a olympijská víťazka Eva Adamczyková. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Festina Classic Bracelet 20679/3 , 8 ks tégliky rôzne farebné vyhotovenie (js039725)

Salvequick SQ Priehladne napl Mix 3 velkosti 20ks

Salvequick SQ Priehladne napl Mix 3 velkosti 20ks
Detail

Mix priehľadných náplastí, odolných voči vode a nečistotám. 20ks (drmax.sk)

Podobné produkty ako Salvequick SQ Priehladne napl Mix 3 velkosti 20ks , Mosquitno dekoratívny kvetináč (mix farieb) (8718164112980)

Květináč Trio, 3 ks

Květináč Trio, 3 ks
Detail

Oživte svůj prostor s touto elegantní 3dílnou sadou květináčů, každý s prostorem na 3 květiny. Každý květináč může stát samostatně, anebo je můžete stohovat, takže z nich postavíte krásnou květinovou věž. Slouží tak zároveň jako stylový prvek vašeho interiéru či exteriéru. Kreativní možnosti s touto sadou jsou neomezené, ať už se rozhodnete pro vytvoření květinové kaskády nebo pro individuální aranžování. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Květináč Trio, 3 ks , Kvetináč so zeleninou drevený bistro (7340028729648)

Umelé kvetiny v kvetináči, 3 ks

Umelé kvetiny v kvetináči, 3 ks
Detail

Dekoratívne kvety vás budú tešiť svojou zelenou farbou po celý rok. Kvety sú z umelej hmoty a sú v betónovom kvetináči. Obsah balenia: 3 ks Rozmery: výška 17 cm, Ø 15 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Umelé kvetiny v kvetináči, 3 ks , Cosmos - náplasť detská - 2 veľkosti (20 ks) (4052199532356)

Gélové perá Sakura Gelly Roll METALLIC - 3 ks / rôzne sady

Gélové perá Sakura Gelly Roll METALLIC - 3 ks / rôzne sady
Detail

Gélové perá Sakura Gelly Roll METALLIC - 3 ks / rôzne sady Metalické gélové perá značky Sakura sú vynikajúcimi pomocníkmi pri umeleckej tvorbe. Gélový pigmentovaný atrament vyrobený na vodnej báze poskytuje dostatočnú hustotu na vedenie rovnomernej linky pri kreslení a písaní. Každá sada poskytuje 3 odlišné odtiene jasných a žiarivých farieb. Pigment je odolný voči vyblednutiu, čo znamená, že vaše farebné diela budú krásne aj po uplynutí dlhšieho času. Doprajte si trochu oddychu a ponorte sa do tvorenia s týmito krásnymi metalickými gélovými perami.PARAMETRE PRODUKTU:gélové perá Sakura Gelly Roll METALLIC - 3 kslesklý efektgélový pigmentovaný atrament na vodnej bázejasné a žiarivé farbyrovnomerný tok atramentuodolný voči vyblednutiu Pozri si video ako použiť tento produkt (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Gélové perá Sakura Gelly Roll METALLIC - 3 ks / rôzne sady , Gigwi fish toy set 3 rôzne druhy (846295074636)

Gélové perá Sakura Gelly Roll MOONLIGHT - 3 ks / rôzne sady

Gélové perá Sakura Gelly Roll MOONLIGHT - 3 ks / rôzne sady
Detail

Gélové perá Sakura Gelly Roll MOONLIGHT - 3 ks / rôzne sady Gélové perá značky Sakura sú vynikajúcimi pomocníkmi pri umeleckých aktivitách. Gélový pigmentový atrament vyrobený na vodnej báze poskytuje dostatočnú hustotu na vedenie rovnomernej linky s hrúbkou 0.35 milimetra. V každej sade sa nachádzajú 3 odlišné odtiene zaujímavých farieb, ktorými môžete realizovať svoje kreatívne nápady. Pigment je odolný voči vyblednutiu, čo znamená, že vaše diela budú krásne aj po uplynutí dlhšieho času. Doprajte si trochu oddychu a ponorte sa do tvorenia s týmito krásnymi gélovými perami. PARAMETRE PRODUKTU:gélové perá Sakura Gelly Roll MOONLIGHT - 3 ksgélový pigmentovaný atrament na vodnej bázerýchloschnúce a intenzívne farbyrovnomerný tok atramentuodolný voči vyblednutiuvhodné na čierny, biely aj farebný papieršírka stopy 0.35 mm Pozri si video ako použiť tento produkt (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Gélové perá Sakura Gelly Roll MOONLIGHT - 3 ks / rôzne sady , 16 ks zrkadlové dlaždice rôzne tvary sklo 3051489

Salvequick SQ napl Sensitive s Aloe Vera Mix 3 velkosti 20ks

Salvequick SQ napl Sensitive s Aloe Vera Mix 3 velkosti 20ks
Detail

Mix hypoalergénnych náplastí pre citlivú pokožku s obsahom aloe vera v 3 rôznych veľkostiach. 20ks (drmax.sk)

Podobné produkty ako Salvequick SQ napl Sensitive s Aloe Vera Mix 3 velkosti 20ks , Zrkadlové dlaždice, 8 ks, rôzne tvary, sklo (244461)

Gélové perá Sakura Gelly Roll bright white - 3 ks / rôzne varianty

Gélové perá Sakura Gelly Roll bright white - 3 ks / rôzne varianty
Detail

Gélové perá Sakura Gelly Roll bright white - 3 ks / rôzne varianty Gélové perá značky Sakura sú skvelým pomocníkom pri umeleckej tvorbe. Pigmentovaný atrament vyrobený na vodnej báze poskytuje dostatočnú hustotu na rovnomernú linku pri kreslení a písaní. Po zaschnutí je linka vodeodolná a zanecháva výraznú stopu, preto je vhodná najmä na tmavý a čierny papier. Pigment je jasný a odolný voči vyblednutiu, čo znamená, že vaše diela budú krásne aj po uplynutí dlhšieho času. Doprajte si trochu oddychu pri písaní týmito spoľahlivými a zaujímavými pomôckami.PARAMETRE PRODUKTU:gélové perá Sakura bright white - 3 ksgélový pigmentovaný atrament na vodnej bázerovnomerný tok atramentupo zaschnutí vodeodolnýodolný voči vyblednutiuvhodné pre tmavý a čierny papier Pozri si video ako použiť tento produkt (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Gélové perá Sakura Gelly Roll bright white - 3 ks / rôzne varianty , Emos led darčeky, 3 veľkosti, vnútorné, teplá biela (dcfc14)

PLOGGING STAHOVACIE VAKY- ROZNE FARBY, 3 KS

PLOGGING STAHOVACIE VAKY- ROZNE FARBY, 3 KS
Detail

ŠNÚRKOVÉ BATOHY . Laminovaný vak so šnúrkami, 190T polyester. . Vhodný aj na športovú obuv alebo mokré oblečenie. . Rozmer: 36x40 cm . Material: polyester . Sada obsahuje 3 kusov, z každej farby jeden. . ZAMILUJTE SA DO (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PLOGGING STAHOVACIE VAKY- ROZNE FARBY, 3 KS , Tescoma úchyty na krájanie potravín presto, 3 veľkosti (8595028408805)

Sada obalov na kvetináč Sea grass, 3 ks

Sada obalov na kvetináč Sea grass, 3 ks
Detail

Kúpte si túto štýlovú sadu troch obalov na kvetináč, do ktorých môžete umiestniť napríklad bylinky. Sú vyrobené z morskej trávy. Budú skvele vyzerať ako v interiéri, tak napríklad na terase alebo v pergole. Rozmery obalov: veľký - výška 13 cm, priemer 24 cm stredný - výška 10,5 cm, priemer 21 cm malý - výška 8 cm, priemer 17 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada obalov na kvetináč Sea grass, 3 ks , Svietiace náramky, 20 cm, rôzne farby, 15 ks (9001466619912)

Sada zinkových obalov na kvetináče Flowers, 3 ks

Sada zinkových obalov na kvetináče Flowers, 3 ks
Detail

Zinkové obaly na kvetináče sú štýlovou dekoráciou do interiéru, záhrad alebo na terasy. Z prednej strany sú doplnené čiernou potlačou. Prírodné úchyty na pohodlné prenášanie. Ideálne pre milovníkov vintage štýlu. Súprava obsahuje: 1x veľký obal na kvetináč: pr. 25 x v. 31,7 cm 1x stredný obal na kvetináč: pr. 22,2 x v. 28 cm 1x malý obal na kvetináč: pr. 19 x v. 24 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada zinkových obalov na kvetináče Flowers, 3 ks , Presto čistiace utierky na rôzne povrchy 55 ks (5900095028772)

Sada kónických obalov na kvetináče Flowers taupe, 3 ks

Sada kónických obalov na kvetináče Flowers taupe, 3 ks
Detail

Táto sada obalov na kvetináče sa bude hodiť na každú terasu, pergolu aj do záhrady. Majú jednoduchý minimalistický dizajn. Sú zdobené nápismi na kovových doštičkách.Rozmer malého obalu: pr. 16 x v. 18 cm Rozmer stredného obalu: pr. 20 x v. 20 cmRozmer veľkého obalu: pr. 24 x v. 24 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada kónických obalov na kvetináče Flowers taupe, 3 ks , Emos led darčeky, 3 veľkosti, vnútorné, studená biela, časovač (dcfc10)

Sada obalov na kvetináče Lavande, Home, Kitchen, 3 ks

Sada obalov na kvetináče Lavande, Home, Kitchen, 3 ks
Detail

Tento krásny set malých kvetináčov sa výborne hodí na pestovanie byliniek, drobných kvetín alebo napríklad na predpestovanie. Sú umiestnené na plechovej tácke a zdobené krásnou potlačou kuchyne, byliniek a levandule.Rozmery tácky: dĺžka 19 cm, šírka 6,5 cmRozmer 1 kvetináča: dolný priemer 5 cm, horný priemer 6,5 cm, výška 6 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada obalov na kvetináče Lavande, Home, Kitchen, 3 ks , Wilkinson intuition strojček + 3 rôzne druhy náhradných hlavíc box (4027800406630)

Sada okrúhlych obalov na kvetináče Flowers taupe, 3 ks

Sada okrúhlych obalov na kvetináče Flowers taupe, 3 ks
Detail

Táto sada obalov na kvetináče sa bude hodiť na každú terasu, pergolu aj do záhrady. Majú jednoduchý minimalistický dizajn. Sú zdobené nápismi na kovových doštičkách.Rozmer malého obalu: pr. 19,5 x v. 13 cm Rozmer stredného obalu: pr. 25 x v. 14,5 cmRozmer veľkého obalu: pr. 29 x v. 15,5 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada okrúhlych obalov na kvetináče Flowers taupe, 3 ks , Triedenie tvarov podľa veľkosti (716243067372)

Sada okrúhlych obalov na kvetináče Flowers antracit, 3 ks

Sada okrúhlych obalov na kvetináče Flowers antracit, 3 ks
Detail

Táto sada obalov na kvetináče sa bude hodiť na každú terasu, pergolu aj do záhrady. Majú jednoduchý minimalistický dizajn. Sú zdobené nápismi na kovových doštičkách.Rozmer malého obalu: pr. 19,5 x v. 13 cm Rozmer stredného obalu: pr. 25 x v. 14,5 cm Rozmer veľkého obalu: pr. 29 x v. 15,5 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada okrúhlych obalov na kvetináče Flowers antracit, 3 ks , Cars autá rôzne druhy (0887961403473)

Sada závesných obalov na kvetináče Callafel 3 ks, hnedá

Sada závesných obalov na kvetináče Callafel 3 ks, hnedá
Detail

Táto krásna sada prútených obalov na kvetináče bude robiť parádu v každej pergole aj v interiéri na stojane. Zavesíte ich vďaka kovovým lankám s háčikmi. Sú vyrobené z listov pálky.Rozmer veľkého obalu: pr. 30 x v. 15 cmRozmer stredného obalu: pr. 25 x v. 14 cmRozmer malého obalu: pr. 20 x v. 14 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada závesných obalov na kvetináče Callafel 3 ks, hnedá , Ico ručné, rôzne farby (7570990000)

Sada kónických obalov na kvetináče Flowers antracit, 3 ks

Sada kónických obalov na kvetináče Flowers antracit, 3 ks
Detail

Táto sada obalov na kvetináče sa bude hodiť na každú terasu, pergolu aj do záhrady. Majú jednoduchý minimalistický dizajn. Sú zdobené nápismi na kovových doštičkách.Rozmer malého obalu: pr. 16 x v. 18 cm Rozmer stredného obalu: pr. 20 x v. 20 cm Rozmer veľkého obalu: pr. 24 x v. 24 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada kónických obalov na kvetináče Flowers antracit, 3 ks , Cars veľké auto rôzne druhy (0887961403596)

Sada kónických obalov na kvetináče Flowers hnedá, 3 ks

Sada kónických obalov na kvetináče Flowers hnedá, 3 ks
Detail

Táto sada obalov na kvetináče sa bude hodiť na každú terasu, pergolu aj do záhrady. Majú jednoduchý minimalistický dizajn. Sú zdobené nápismi na kovových doštičkách.Rozmer malého obalu: pr. 16 x v. 18 cmRozmer stredného obalu: pr. 20 x v. 20 cmRozmer veľkého obalu: pr. 24 x v. 24 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada kónických obalov na kvetináče Flowers hnedá, 3 ks , Weider gold whey 2kg – rôzne príchute

Sada okrúhlych obalov na kvetináče Flowers hnedá, 3 ks

Sada okrúhlych obalov na kvetináče Flowers hnedá, 3 ks
Detail

Táto sada obalov na kvetináče sa bude hodiť na každú terasu, pergolu aj do záhrady. Majú jednoduchý minimalistický dizajn. Sú zdobené nápismi na kovových doštičkách.Rozmer malého obalu: pr. 19,5 x v. 13 cmRozmer stredného obalu: pr. 25 x v. 14,5 cmRozmer veľkého obalu: pr. 29 x v. 15,5 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada okrúhlych obalov na kvetináče Flowers hnedá, 3 ks , Obojstranné vykrajovače stromčeky delícia, 4 veľkosti (8595028449921)

Sada kovových obalov na kvetináče Green Shop, 3 ks

Sada kovových obalov na kvetináče Green Shop, 3 ks
Detail

Táto sada kovových obalov na kvetináče vám pomôže usporiadať kvety v miestnosti a zároveň tak vytvorí modernú dekoráciu. Obaly sa hodia na izbové rastliny alebo napríklad bylinky v kvetináči. V sade nájdete 3 rôzne veľké obaly. Malý obal: 21 x 17 cmStredný obal: 24,5 x 20 cmVeľký obal: 27,5 x 24 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada kovových obalov na kvetináče Green Shop, 3 ks , Obojstranné vykrajovače panáčikovia delícia, 4 veľkosti (8595028449938)

Set balkónového nábytku s kvetináčom Sendy čierna, 3 ks

Set balkónového nábytku s kvetináčom Sendy čierna, 3 ks
Detail

Zostava záhradného či balkónového nábytku ozvláštnená o priestor na vaše kvety. Zasaďte svoje obľúbené kvety do kvetináča a vystavte priamo k miestu, kde si zároveň vychutnáte svoju obľúbenú kávu a chvíle relaxu aj odpočinku. Nábytkový set je možné ľahko uskladniť, vďaka svojej funkcii ľahkého zloženia.Rozmery: 2 x kreslo 45 x 80/45,5 x 46 cm, stôl 84 x 84/68,5 x 59 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Set balkónového nábytku s kvetináčom Sendy čierna, 3 ks , Kostra v mierke 1/2 veľkosti (5060138825468)

Sada obalov na kvetináče v stojane Ribeira 3 ks, zlatá

Sada obalov na kvetináče v stojane Ribeira 3 ks, zlatá
Detail

Tento set obalov na kvetináče v praktickom stojane sa hodí na bylinky, kvetiny či na predpestovanie. Vďaka uškám ho celý ľahko prenesiete, kam budete potrebovať.Veľkosť samostatného obalu na kvetináč: 14 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada obalov na kvetináče v stojane Ribeira 3 ks, zlatá , Cosmos - náplasť pružná - 2 veľkosti, 20 ks, (12 ks 2 × 6 cm a 8 ks 2 × 8 cm) (4052199531908)

Sada obalov na kvetináče v stojane Ribeira 3 ks, čierna

Sada obalov na kvetináče v stojane Ribeira 3 ks, čierna
Detail

Tento set obalov na kvetináče v praktickom stojane sa hodí na bylinky, kvetiny či na predpestovanie. Vďaka uškám ho celý ľahko prenesiete, kam budete potrebovať. Veľkosť samostatného obalu na kvetináč: 14 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada obalov na kvetináče v stojane Ribeira 3 ks, čierna , Hot wheels šampionát dráha rôzne druhy (0887961713787)

Festina Classic Bracelet 20679/4

Festina Classic Bracelet 20679/4
Detail

Ambasádorkou značky Festina je naša najúspešnejšia snowboardcrossařka a olympijská víťazka Eva Adamczyková. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Festina Classic Bracelet 20679/4 , Penco lady slim 420 g rôzne príchute

MAKRO - Kvetináč 13x12cm rôzne dekory

MAKRO - Kvetináč 13x12cm rôzne dekory
Detail

Cena za 1ks, rôzne dekory, dodanie podľa aktuálnej skladovej dostupnosti (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Kvetináč 13x12cm rôzne dekory , Weider vegan protein 750 g rôzne príchute

MAKRO - Kvetináč 10x10cm rôzne dekory

MAKRO - Kvetináč 10x10cm rôzne dekory
Detail

Cena za 1ks, rôzne dekory, dodanie podľa aktuálnej skladovej dostupnosti (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Kvetináč 10x10cm rôzne dekory , Weider day & night casein 1,8kg – rôzne príchute

HEIDRUN - Kvetináč 38x12cm rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 38x12cm rôzne farby
Detail

Cena za 1ks.Priemer 3x12cm. Rôzne farebné prevedenie, dodanie podľa aktuálnej skladovej dostupnosti. Farby - žltá, tyrkysová, ružová. HDR (homepoint.sk)

Podobné produkty ako HEIDRUN - Kvetináč 38x12cm rôzne farby , Weider premium whey rôzne príchute 2.3 kg

HEIDRUN - Kvetináč 32x9cm rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 32x9cm rôzne farby
Detail

Cena za 1ks.Priemer 3x11cm. Rôzne farebné prevedenie, dodanie podľa aktuálnej skladovej dostupnosti. Farby - žltá, tyrkysová, ružová. HDR (homepoint.sk)

Podobné produkty ako HEIDRUN - Kvetináč 32x9cm rôzne farby

Kvetináč TILLBURG 3 ks 463 cm + 34 cm + 26 cm (20177)

Kvetináč TILLBURG 3 ks 463 cm + 34 cm + 26 cm (20177)
Detail

Kvetináč – klasický okrúhly, materiál: imitácia ratanu a kov, priemer: 43 cm, Ak sú kvetiny vašou obľúbenou dekoráciou, určite sa vám bude hodiť štýlový kvetináč OFdegross. Okrúhly typ kvetináča je veľmi tradičný a obľúbený. Použiť ho možno kdekoľvek, skrášliť pomôže útulný domov aj príjemnú záhradu. Je vyrobený z materiálu, ktorým je v tomto prípade imitácia ratanu a kov. Rozhodujúce prednosti kvetináča Kvetináč TILLBURG 3 ks 463 cm + 34 cm + 26 cm Kvetináč OFdegross vám urobí radosť, pokiaľ máte doma kvety Materiál kvetináča OFdegross predstavuje imitácia ratanu a kov Má okrúhly tvar Jeho priemer je 43 cm Farebná verzia: hnedá Typ kvetináča: klasický (alza.sk)

Podobné produkty ako Kvetináč TILLBURG 3 ks 463 cm + 34 cm + 26 cm (20177)

WUNDmed Extrem Vodeodolná náplasť 2 velkosti

WUNDmed Extrem Vodeodolná náplasť 2 velkosti
Detail

Vodeodolná náplasť sa používa na starostlivosť o rany a pokrytie malých rán. Náplasť je vhodná na sprchovanie, kúpanie a na umývanie riadu. Náplasť má nelepivý gázový obklad, je vzduchopriepustná a šetrná k pokožke. Klinicky testované. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako WUNDmed Extrem Vodeodolná náplasť 2 velkosti

HEIDRUN - Kvetináč 19cm Corolle rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 19cm Corolle rôzne farby
Detail

Cena za 1ks. Rôzne farebné prevedenie, dodanie podľa aktuálnej skladovej dostupnosti.HDR (homepoint.sk)

Podobné produkty ako HEIDRUN - Kvetináč 19cm Corolle rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 24cm Corolle rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 24cm Corolle rôzne farby
Detail

Cena za 1 ks. Rôzne farebné prevedenie, dodanie podľa aktuálnej skladovej dostupnosti.HDR (homepoint.sk)

Podobné produkty ako HEIDRUN - Kvetináč 24cm Corolle rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 34cm Corolle rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 34cm Corolle rôzne farby
Detail

Cena za 1ks. Rôzne farebné prevedenie, dodanie podľa aktuálnej skladovej dostupnosti.HDR (homepoint.sk)

Podobné produkty ako HEIDRUN - Kvetináč 34cm Corolle rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč plast 13x13cm rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč plast 13x13cm rôzne farby
Detail

Výška 12cm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako HEIDRUN - Kvetináč plast 13x13cm rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 16,5cm Corolle rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 16,5cm Corolle rôzne farby
Detail

Cena za 1ks. Rôzne farebné prevedenie, dodanie podľa aktuálnej skladovej dostupnosti.HDR (homepoint.sk)

Podobné produkty ako HEIDRUN - Kvetináč 16,5cm Corolle rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 29cm Corolle rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč 29cm Corolle rôzne farby
Detail

Cena za 1 ks. Rôzne farebné prevedenie, dodanie podľa aktuálnej skladovej dostupnosti.HDR (homepoint.sk)

Podobné produkty ako HEIDRUN - Kvetináč 29cm Corolle rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč plast 16x16cm rôzne farby

HEIDRUN - Kvetináč plast 16x16cm rôzne farby
Detail

Výška 13cm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako HEIDRUN - Kvetináč plast 16x16cm rôzne farby

MAKRO - Sukulent umelý v kvetináči rôzne druhy

MAKRO - Sukulent umelý v kvetináči rôzne druhy
Detail

Kvetináč keramika (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Sukulent umelý v kvetináči rôzne druhy

MAKRO - Sviečka Citronela Eko kvetináč rôzne farby

MAKRO - Sviečka Citronela Eko kvetináč rôzne farby
Detail

Cena za 1ks (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Sviečka Citronela Eko kvetináč rôzne farby

MAKRO - Kvetináč plechový 22x20cm Garden rôzne farby

MAKRO - Kvetináč plechový 22x20cm Garden rôzne farby
Detail

Mix, cena za 1ks (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Kvetináč plechový 22x20cm Garden rôzne farby

MAKRO - Kvetináč plechový 18x15cm Garden rôzne farby

MAKRO - Kvetináč plechový 18x15cm Garden rôzne farby
Detail

Cena za 1ks (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Kvetináč plechový 18x15cm Garden rôzne farby

Sada farebných papierov 50 ks / rôzne veľkosti

Sada farebných papierov 50 ks / rôzne veľkosti
Detail

Sada farebných papierov 50 ks / rôzne veľkosti Farebné papiere značky Basic Craft sú perfektným prostriedkom na zábavu a vytváranie umeleckých diel. Využitie farebného papiera je veľmi rôznorodé. Ľahko sa strihá nožnicami, jednoducho sa prilepuje a dobre sa naňho kreslí. Je vhodným materiálom na origami, scrapbooking či dekorovanie rôznych predmetov. Je veľmi obľúbený u detí v škôlkach, školách aj doma. Desať rôznych farieb farebného papiera v každej sade zabezpečí zábavu na dlhý čas. PARAMETRE PRODUKTU: Na výber sú 2 sady (sada 50 ks farebných papierov vo veľkosti 20 x 20 cm alebo sada 50 ks farebných papierov vo veľkosti A4) Každá sada obsahuje 10 farieb farebného papiera (žltá, žltooranžová, oranžová, červená, ružová, tmavo zelená, svetlo zelená, tmavo modrá, svetlo modrá a fialová) Rozvíja manuálne zručnosti detí Pomáha rozvíjať tvorivosť a kreativitu u detí Gramáž papiera 110g / m2 Nevhodné pre deti do 3 rokov (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada farebných papierov 50 ks / rôzne veľkosti

Prírodná jutová taška - 4 ks / rôzne veľkosti

Prírodná jutová taška - 4 ks / rôzne veľkosti
Detail

Prírodná jutová taška - 4 ks / rôzne veľkosti Prírodná jutová taška je skvelým doplnkom, ktorý si však nájde aj praktické využitie v každej domácnosti. Vrecko môže poslúžiť ako originálne balenie darčeka, praktický úložný priestor či dekorácia. Balenie obsahuje 4 taštičky v rovnakej veľkosti, ktoré sú vyrobené zo stopercentnej juty. PARAMETRE PRODUKTU: jutová taška prírodná vhodná ako dekorácia alebo na balenie darčekov v balení 4 ks rozmery: 10 x 15 cm alebo 15 x 20 cm Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Prírodná jutová taška - 4 ks / rôzne veľkosti

Priehľadné akrylové skladacie srdce 5 ks / rôzne veľkosti

Priehľadné akrylové skladacie srdce 5 ks / rôzne veľkosti
Detail

Priehľadné akrylové skladacie srdce 5 ks / rôzne veľkosti Priehľadné akrylové skladacie srdce je zaujímavým doplnkom do každého interiéru. Srdiečko je zložené z dvoch do seba zapadajúcich polovíc, ktoré môžete zavesiť na šnúrku či špagát. Na ozdobovanie môžete využiť najrozličnejšie techniky od dekupáže, cez maľovanie z vnútornej či z vonkajšej strany až po vyplnenie vnútra rozličnými sladkosťami, farebnými guličkami či inými dekoráciami. Srdiečka tiež môžete použiť na vystavenie zberateľských figúrok. Do dekorovania týchto ozdôb môžete zapojiť aj deti, ktoré sa týmto kreatívnym aktivitám iste potešia. Parametre produktu: Rozkladacie srdceNa výber dva rozmery5ks v balení ( 10 polovíc) Vyrobené z akrylového plastu Na dotvorenie Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Priehľadné akrylové skladacie srdce 5 ks / rôzne veľkosti

Salvequick SQ Aqua Resist Mix 4 velkosti 22ks

Salvequick SQ Aqua Resist Mix 4 velkosti 22ks
Detail

Mix priedušných hypoalergénnych náplastí, odolných voči vode a nečistotám. Vysoká priľnavosť a pružnosť. 22ks (drmax.sk)

Podobné produkty ako Salvequick SQ Aqua Resist Mix 4 velkosti 22ks

Náhradná oceľová gulička na piercing so závitom - zelený zirkón, rôzne veľkosti, sada 10 ks - Priemer: 3 mm

Detail

Oceľová gulička v striebornej farbe so vsadeným zeleným zirkónom. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Náhradná oceľová gulička na piercing so závitom - zelený zirkón, rôzne veľkosti, sada 10 ks - Priemer: 3 mm

Zlatý kovový kruh na dotvorenie 1 ks / rôzne veľkosti

Zlatý kovový kruh na dotvorenie 1 ks / rôzne veľkosti
Detail

Zlatý kovový kruh na dotvorenie 1 ks / rôzne veľkosti Zlatý kovový kruh na dotvorenie vás uchváti svojou všestrannosťou. Využiť ho môžete pri bežnej bytovej dekorácií, ale tiež pri príležitostnej párty dekorácií. Obruč je možné použiť ako základ pre vence, lapače snov a iné. Kovový kruh na dotvorenie je ideálnym základom pri macrame. Vďaka rôznym veľkostiam môžete vytvárať jedinečné macrame závesné dekorácie, alebo lapače snov s viacerými kruhovými základmi. Vyrobte si originálnu kruhovú kyticu na svadbu za pomoci čipky, stužky a kvetov. Každá oslava sa stane nezabudnuteľnou vďaka originálnej handmade výzdoby z kovových obručí. Parametre produktu: Zlatý kovový kruh Na dotvorenie Hrúbka 3 mm Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Zlatý kovový kruh na dotvorenie 1 ks / rôzne veľkosti
Tectake 10 Vákuových vriec, rôzne veľkosti, priehľadná (402526), Tectake 6 Vákuových vriec, rôzne veľkosti, priehľadná (402525), Cars autá 2 ks rôzne druhy (0887961403725), 8 ks tégliky rôzne farebné vyhotovenie (JS039725), MosquitNo Dekoratívny kvetináč (mix farieb) (8718164112980), Kvetináč so zeleninou drevený Bistro (7340028729648), COSMOS - Náplasť detská - 2 veľkosti (20 ks) (4052199532356), GiGwi Fish Toy Set 3 rôzne druhy (846295074636), 16 ks Zrkadlové dlaždice rôzne tvary sklo 3051489, Zrkadlové dlaždice, 8 ks, rôzne tvary, sklo (244461), EMOS LED darčeky, 3 veľkosti, vnútorné, teplá biela (DCFC14), TESCOMA Úchyty na krájanie potravín PRESTO, 3 veľkosti (8595028408805), Svietiace náramky, 20 cm, rôzne farby, 15 ks (9001466619912), PRESTO čistiace utierky na rôzne povrchy 55 ks (5900095028772), EMOS LED darčeky, 3 veľkosti, vnútorné, studená biela, časovač (DCFC10), WILKINSON Intuition strojček + 3 rôzne druhy náhradných hlavíc BOX (4027800406630), Triedenie tvarov podľa veľkosti (716243067372), Cars autá rôzne druhy (0887961403473), ICO ručné, rôzne farby (7570990000), Cars veľké auto rôzne druhy (0887961403596), Weider Gold Whey 2kg – rôzne príchute, Obojstranné vykrajovače stromčeky DELÍCIA, 4 veľkosti (8595028449921), Obojstranné vykrajovače panáčikovia DELÍCIA, 4 veľkosti (8595028449938), Kostra v mierke 1/2 veľkosti (5060138825468), COSMOS - Náplasť pružná - 2 veľkosti, 20 ks, (12 ks 2 × 6 cm a 8 ks 2 × 8 cm) (4052199531908), Hot wheels šampionát dráha rôzne druhy (0887961713787), Penco Lady Slim 420 g rôzne príchute, Weider Vegan Protein 750 g rôzne príchute, Weider Day & Night Casein 1,8kg – rôzne príchute, Weider Premium Whey rôzne príchute 2.3 kg