Lampa držiak na smartphone opti case airflow (90453)

Produkt Lampa držiak na smartphone opti case airflow (90453) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lampa držiak na smartphone opti case airflow (90453) upraviť a produkt hľadať znova.

Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453)

Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: nastavenie uhlov Držiak na mobil Lampa OPTI CASE AIRFLOW je špeciálne určený na mobilné telefóny a navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Vložené zariadenie pritom chladí vzduchom. Neobmedzuje navyše jeho funkcie ani prípadné nabíjanie. Držiak je vyrobený z kvalitnej ocele a plastu a doplnený o gumovú vložku, ktorá účinne zabraňuje kĺzaniu. Balenie obsahuje aj bezpečnostné pútko a silikónový obal, ktoré zaistia zariadenie aj pri väčších vibráciách a nerovnostiach terénu.Kľúčové vlastnosti držiaka na smartfón Lampa OPTI CASE AIRFLOWDržiak Lampa určený na mobilné telefóny a navigácieZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliKompatibilný s mobilnými telefónmi a navigáciami so šírkou 13 – 20 cmVložené zariadenie chladí vzduchomDržiak na smartfón Lampa OPTI CASE AIRFLOW je vyrobený z kvalitnej ocele a plastuGumená vložka účinne zabraňuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453) , Hama smartphone držiak 1/4 (4637)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla. Balenieobsahuje aj 4 vymedzovacie vložky o rôznej veľkosti. Tie sa postarajú, že puzdro dokonale splynie s každým zariadením.Kľúčové vlastnosti pevného puzdra na smartfón Lampa OPTI CASEPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540) , Deeper winter smartphone case 2.0 (4779032950558)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje taktiež slnečnou clonou zaisťujúcou výhľad bez lesknutia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI CASEPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI CASE je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429) , Lampa držiak telefónu, navigácie, pda evo 2 na motocykel (lam90256)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone X, XS a 11 Pro. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti púzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone X, XS, 11 ProPuzdro určené na mobilné telefóny iPhone X, XS a 11 ProZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou vložkouPuzdro Lampa OPTI CASE je vyrobené z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546) , Reer kamera na smartphone a iphone (4013283803004)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone 6, 7, 8 a SE 2020. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti púzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020Puzdro určené na mobilné telefóny iPhone 6, 7, 8 a SE 2020Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou vložkouPuzdro Lampa OPTI CASE je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433) , Deeper smartphone mount (4779032950268)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro na mobil Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone XS Max a 11 Pro Max. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Držiak chráni telefón pred vodou a uzavretý je pomocou páčok. Vybavený je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti puzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro MaxPuzdro Lampa určené na mobilné telefóny iPhone XS Max a 11 Pro MaxZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliDržiak chráni telefón pred vodouVybavený je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545) , Opti-free express 355 ml

PGYTECH držiak na smartphone

PGYTECH  držiak na smartphone
Detail

Univerzálny držiak na smartphone pre DJI OSMO Pocket Tento univerzálny držiak rozširuje možnosti vášho OSMO Pocket a je kompatibilný aj s iným príslušenstvom OSMO Pocket. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako PGYTECH držiak na smartphone , Levenhuk a10 smartphone adaptér (611901511689)

Wiral držiak na smartphone

Wiral  držiak na smartphone
Detail

Držiak na smartphone pre Wiral LITE Pri nahrávaní pomocou kardanových, dolly, káblových alebo prístrojových vačiek vždy dochádza k vibráciám. Sú také vysokofrekvenčné, že ich nie je možné vidieť na väčšine fotoaparátov, ale pri smartfónoch môžu byť problémom. Je to tak preto, lebo veľa novších smartfónov na trhu je vybavené optickou stabilizáciou obrazu (OIS). Táto stabilizácia funguje skvele, keď držíte smartphone, ale v kombinácii s vysokofrekvenčnými vibráciami sú pohyby často nadmerne kompenzované, čo ešte zvyšuje vibrácie a vedie k efektu jello alebo deformácii. Vlastnosti: - Držiak smartphonu je možné použiť so všetkými smartfónmi a inými fotoaparátmi s hmotnosťou do 500 g. Pri použití s ťažšími kamerami sa výkon tlmiča zníži. -Pre smartphony so šírkou 5,8 až 10 cm Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Wiral držiak na smartphone , Opti-free express 120 ml (100218976)

Ballpod Smartfix držiak na smartphone

Ballpod Smartfix držiak na smartphone
Detail

Vďaka SmartFix ™ je smartphone pripravený na použitie v rekordnom čase: Nasaďte si zariadenie, gumu vložte cez rohy, hotovo! Už nie je potrebné otravné skrutkovanie a vyrovnanie. Používateľ sa môže plne sústrediť na svoj predmet a nemusí sa obávať, že zmešká optimálny okamih, pretože táto technológia štrajkuje. Jeho konštrukcia sa riadi rovnakými princípmi, vďaka ktorým bol BallPod® úspešný: jednoduchý, všestranný, robustný a vynikajúci dizajn. Adaptér sa skladá z malej nožičky, ktorá sa naskrutkuje na závit statívu, a z elastického pásu, ktorým je smartfón pripevnený. Obzvlášť praktické s týmto dizajnom: Na rozdiel od iných adaptérov je možné pripojiť zariadenia rôznych veľkostí vo formáte na výšku aj na šírku. BallPod® SmartFix ™ je samozrejme možné použiť aj v kombinácii so všetkými ostatnými statívmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ballpod Smartfix držiak na smartphone , Opti-free replenish 300 ml (100069808)

Ballpod Smartfix držiak na smartphone

Ballpod Smartfix držiak na smartphone
Detail

Vďaka SmartFix ™ je smartphone pripravený na použitie v rekordnom čase: Nasaďte si zariadenie, gumu vložte cez rohy, hotovo! Už nie je potrebné otravné skrutkovanie a vyrovnanie. Používateľ sa môže plne sústrediť na svoj predmet a nemusí sa obávať, že zmešká optimálny okamih, pretože táto technológia štrajkuje. Jeho konštrukcia sa riadi rovnakými princípmi, vďaka ktorým bol BallPod® úspešný: jednoduchý, všestranný, robustný a vynikajúci dizajn. Adaptér sa skladá z malej nožičky, ktorá sa naskrutkuje na závit statívu, a z elastického pásu, ktorým je smartfón pripevnený. Obzvlášť praktické s týmto dizajnom: Na rozdiel od iných adaptérov je možné pripojiť zariadenia rôznych veľkostí vo formáte na výšku aj na šírku. BallPod® SmartFix ™ je samozrejme možné použiť aj v kombinácii so všetkými ostatnými statívmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ballpod Smartfix držiak na smartphone , Opti-free replenish 120 ml (100101097)

Ballpod Smartfix držiak na smartphone

Ballpod Smartfix držiak na smartphone
Detail

Vďaka SmartFix ™ je smartphone pripravený na použitie v rekordnom čase: Nasaďte si zariadenie, gumu vložte cez rohy, hotovo! Už nie je potrebné otravné skrutkovanie a vyrovnanie. Používateľ sa môže plne sústrediť na svoj predmet a nemusí sa obávať, že zmešká optimálny okamih, pretože táto technológia štrajkuje. Jeho konštrukcia sa riadi rovnakými princípmi, vďaka ktorým bol BallPod® úspešný: jednoduchý, všestranný, robustný a vynikajúci dizajn. Adaptér sa skladá z malej nožičky, ktorá sa naskrutkuje na závit statívu, a z elastického pásu, ktorým je smartfón pripevnený. Obzvlášť praktické s týmto dizajnom: Na rozdiel od iných adaptérov je možné pripojiť zariadenia rôznych veľkostí vo formáte na výšku aj na šírku. BallPod® SmartFix ™ je samozrejme možné použiť aj v kombinácii so všetkými ostatnými statívmi. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Ballpod Smartfix držiak na smartphone , Opti-free puremoist 300 ml (300650361705)

Deeper smartphone držiak na prút

Deeper smartphone držiak na prút
Detail

Smartphone je v spolupráci s Deeper FISHFINDER cenným nástrojom, ktorý vám umožní ovládať sonar, čítať z telefónu informácie a zároveň držať prút. Držiak na telefón sa pripevní k prútu pomocou silikónových gumičiek, ktoré zabránia pohybu zariadenia a vy si tak môžete užívať presnosti sonaru a mapovanie rýb priamo na prúte. (parys.sk)

Podobné produkty ako Deeper smartphone držiak na prút , Fitmin horse opti 15 kg (8595237012176)

Cytronix držiak na smartphone Vhodné pre: DJI Osmo Pocket

Cytronix  držiak na smartphone Vhodné pre: DJI Osmo Pocket
Detail

S držiakom smartphonu CYTRONIX Osmo Pocket môžete ľahko a bezpečne pripevniť svoj smartphone k DJI Osmo Pocket. Rozšírte možnosti svojho Osmo Pocket vôbec rýchlo. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Cytronix držiak na smartphone Vhodné pre: DJI Osmo Pocket , Piest na stoličku mosh airflow 306 (msh-sp-gc5)

Oral-B nástenný držiak na smartphone - akcia 100 dní na vrátenie tovaru

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI SIZED je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie zariadenia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI SIZED XLPuzdro určené na mobilné telefóny a navigácieZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI SIZED je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny systém Optiline zaistí jednoduchú montáž na motocykel, skúter či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543) , Digiphot pm-6001 smartphone mikroskop (4250138255018)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI SIZED je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie zariadenia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej straneponúka vývod na kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI SIZED LPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI SIZED je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny systém Optiline zaistí jednoduchú montáž na motocykel, skúter či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542) , Elgato multi mount smartphone holder (10aae9901)

Velbon EX-230 II statív s držiakom na smartphone

Detail

EX-230II with smartphone holder A lightweight aluminium tripod with three way pán/tilt head and smartphone holder. It can reach a maximum height of 123cm, and can hold up to 2kg. Tento tripod je perfektný pre vás, ktorý používa smaller kameru alebo smartphone Small flexible tripod z Velbon s folded lenght of 43,5 cm a maximum lenght of 123 cm. Tripod prichádza s upevneným pánom a tilt hlavou a smartphone holder. The head provide smooth 360 paning and handling and it's easy to switch to portrait mode. Stand weighs only 435 grams and is easy to take with you. Hlava je vybavená rýchlym release taška, ktorá vám umožní rýchlym a ľahko pripojiť a rozpojiť fotoaparát alebo smartphone. Tripod carrying case included for easy transport. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Velbon EX-230 II statív s držiakom na smartphone , Steripen adventurer opti uv water purifier (0899321000857)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI ARM (90439)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI ARM (90439)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; s flexibilným ramenom; priemer 14 × 10 mm; na zrkadlá (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI ARM (90439) , Lampa zrkadlá na motocykel infinity (lam90129)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI HANDLE (90452)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI HANDLE (90452)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; priemer 16 – 32 mm; na riadidlá Montáž Lampa OPTI HANDLE umožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocyklu či jízdního kola. Určená je pro pouzdra řady Optiline a vyrobená z kvalitního plastu. Disponuje kulovým kloubem, který zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohy, a uzamčením DuoLock. Montáž se provádí přišroubováním objímky na řídítka o průměru 16-32 mm. Díky montáži Lampa OPTI HANDLE budete mít uchycený mobilní telefon či navigaci ve vašem zorném úhlu. Klíčové vlastnosti montáže na motocykl pro pouzdro smartphonu Lampa OPTI HANDLEMontáž určená pro pouzdra řady OptilineUmožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocyklu či jízdního kolaVyrobená z kvalitního plastuKulový kloub zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohyMontáž Lampa TITAN OPTI HANDLE se provádí přišroubováním objímky na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI HANDLE (90452) , Lampa vodoodolné vrecko na dokumenty (lam65364)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI MIRROR (90438)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI MIRROR (90438)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; priemer 9 – 14 mm; na zrkadlá a hrazdičku Montáž Lampa OPTI MIRROR umožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na zrcátko nebo hrazdičku řídítek motocyklu. Určená je pro pouzdra řady Optiline a vyrobená z kvalitního plastu a oceli. Disponuje kulovým kloubem, který zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohy, a uzamčením DuoLock. Montáž se provádí přišroubováním objímky. Díky montáži Lampa OPTI MIRROR budete mít uchycený mobilní telefon či navigaci ve vašem zorném úhlu. Klíčové vlastnosti montáže na motocykl pro pouzdro smartphonu Lampa OPTI MIRRORMontáž určená pro pouzdra řady OptilineUmožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na zrcátko nebo hrazdičku řídítek motocykluVyrobená z kvalitního plastu a oceliKulový kloub zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohyMontáž Lampa OPTI MIRROR se provádí přišroubováním... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI MIRROR (90438) , Lampa pevný stojan na motorku (lam90018)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu TITAN OPTI POLE (90562)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu TITAN OPTI POLE (90562)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; priemer 14 × 10 mm; na zrkadlá Montáž Lampa TITAN OPTI POLE umožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocyklu. Určená je pro pouzdra řady Optiline a vyrobená z kvalitního plastu a oceli. Disponuje kulovým kloubem, který zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohy, a uzamčením DuoLock. Montáž se provádí připevněním pod šroub zrcátka. Díky montáži Lampa TITAN OPTI POLE budete mít uchycený mobilní telefon či navigaci ve vašem zorném úhlu. Klíčové vlastnosti montáže na motocykl pro pouzdro smartphonu Lampa TITAN OPTI POLEMontáž určená pro pouzdra řady OptilineUmožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocykluVyrobená z kvalitního plastu a oceliKulový kloub zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohyMontáž Lampa TITAN OPTI POLE se provádí připevněním pod šroub zrcátkaBarevné provedení: černé (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu TITAN OPTI POLE (90562) , Lampa zrkadlá na motocykel tori (lam90344)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M8 OPTI SCREW (90436)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M8 OPTI SCREW (90436)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; závit M8; dodávané so skrutkami (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M8 OPTI SCREW (90436) , Lampa zrkadlá na motocykel horizon (lam90128)

Deeper Smartphone Case 2.0

Deeper Smartphone Case 2.0
Detail

Ešte nikdy nebolo zabezpečenie ochrany vášho mobilu a prístupu k nemu, keď chytáte ryby na ľade, ľahšie! Stačí si len pripnúť puzdro Deeper Winter Smartphone Case 2.0 na ruku, a môžete váš mobil pri pobyte vonku na ľade využívať na maximum. Hmotnosť (g) : 145.0 Krajina pôvodu : Litva Rozmery : 400 x 40 mm Rozmery : 205 x 100 x 60 mm Navrhnuté v : Litva (muziker.com)

Podobné produkty ako Deeper Smartphone Case 2.0 , Lampa zrkadlo na motocykel kaba (lam90346)

Deeper Winter Smartphone Case 2.0 (4779032950558)

Detail

Rybářské pouzdro - Klíčové vlastnosti rybářského pouzdra Deeper Winter Smartphone Case 2.0 Pouzdro Deeper ocení každý rybář (alza.sk)

Podobné produkty ako Deeper Winter Smartphone Case 2.0 (4779032950558) , Podrúčka na stoličku mosh airflow 801 – pravá (msh-sp-ar3r)

Hama Smartphone-Video-Handgriff držiak smartphonu

Hama Smartphone-Video-Handgriff držiak smartphonu
Detail

Scéna je dokonale osvetlená videozáznamom zo smartphonu - čo boduje na Instagrame. S našou rukoväťou pre smartphone nielenže videá a obrázky vyzerajú úplne bez chvenia, ale vďaka špeciálnym možnostiam pripojenia sú aj profesionálne sprevádzané zvukom, osvetlením atď. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Hama Smartphone-Video-Handgriff držiak smartphonu , Piest na stoličku mosh airflow 801/702 (msh-sp-gc3)

Hama Smartphone držiak 1/4 (4637)

Hama Smartphone držiak 1/4 (4637)
Detail

Držiak pre smartphony so šírkou 5.5-8.2cm, na statív so závitom 1/4" Spoločnosť Hama sa dlhodobo prezentuje rôznorodým príslušenstvom za skvelú cenu. Teraz prináša novinku, ktorá zaujme predovšetkým majiteľa chytrých telefónov. Ide totiž o univerzálny držiak so závitom 1/4". Vďaka tomuto štandardizovanému rozhraniu ho možné uplatniť pre flexibilné použitie. Pokojne ako súčasť selfie tyče alebo najmä pre pripevnenie k statívu. Vďaka pevnému uchyteniu potom zachytíte už len pekelne ostré a nerozmazané snímky.Kľúčové vlastnostiJednoduché pripevnenie telefónu pomocou závitu 1/4"Vhodné pre telefóny so šírkou 55 - 82 mmBezpečné upevnenie pomocou pružinového mechanizmuPogumované polstrovanie ochráni vložený telefón (alza.sk)

Podobné produkty ako Hama Smartphone držiak 1/4 (4637) , Opierka hlavy na mosh airflow 526, červená (msh-sp-hsa6)

Hama Stativ für Smartphone/Tablet držiak smartphonu

Hama Stativ für Smartphone/Tablet držiak smartphonu
Detail

Ako bloger ste vždy na špici, príliš veľa foto vybavenia je len nepríjemnosťou. S našim statívom získate držiak pre smartphone a tablet, aby ste mohli ľahko a rýchlo vytvárať profesionálne fotografie a videá. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Hama Stativ für Smartphone/Tablet držiak smartphonu , Podrúčka na stoličku mosh airflow 521 – ľavá (msh-sp-ar6l)

LeuchtenDirekt LOLA-OPTI 12072-55 LED stolná lampa oceľová

LeuchtenDirekt LOLA-OPTI 12072-55 LED stolná lampa     oceľová
Detail

LED stolová lampa LOLA-OPTI zaujme moderným dizajnom a špeciálnou všestrannosťou. Stolová lampa je dodávaná s infračerveným diaľkovým ovládaním LOLA. Červené diaľkové ovládanie LOLA je pripravené na okamžité použitie, takže si môžete zvoliť hru farieb z jedného z dvanástich naprogramovaných svetelných scenárov alebo si môžete zvoliť farbu z farebného režimu RGB. Určite si, v ktorej svetelnej nálade sa cítite príjemne, alebo jednoducho prispôsobte svetlo svojej nálade. Stolová lampa je dodávaná vrátane dvoch pevne zabudovaných 3,0 W LED žiaroviek. Každá žiarovka vyžaruje približne 280 lúmenov a máte možnosť meniť farbu svetla od teplej bielej (2 700 Kelvinov) po denné biele svetlo (5 000 Kelvinov), ako aj meniť intenzitu svetla. Táto regulácia sa tiež vykonáva pomocou dodávaného diaľkového ovládača LOLA. Svetelný bod je pohyblivý, a preto ho možno podľa potreby nastaviť. Svietidlo má dĺžku 54,0 cm, šírku 18,0 cm a maximálnu výšku 62,5 cm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako LeuchtenDirekt LOLA-OPTI 12072-55 LED stolná lampa oceľová , Podrúčka na stoličku mosh airflow 801 – ľavá (msh-sp-ar3l)

Wolf puzdro na lampu mozzo zappa tech case

Wolf puzdro na lampu mozzo zappa tech case
Detail

Ľahké ale veľmi odolné púzdro je vyrobené z tvrdeného EVA materiálu s príjemným povrchom v kamo dizajne a so zapínaním na zips. Premyslený dizajn ponúka spoľahlivú ochranu pred nárazom, prachom, vlhkosťou, slnkom a ďalšími vplyvmi prírody. Vnútorné sieťované vrecko na uloženie kefky na čistenie a nabíjacieho kábla. (parys.sk)

Podobné produkty ako Wolf puzdro na lampu mozzo zappa tech case , Opierka hlavy na mosh airflow 702, modrá (msh-sp-hsa3)

Kaiser Fototechnik Smartphone-Halter stojan na smartphone 1/4" čierna

Kaiser Fototechnik Smartphone-Halter stojan na smartphone 1/4"  čierna
Detail

Na pripevnenie smartphonu na statív alebo na konzolu s 1/4 "pripojovacím závitom (napr. Stôl, svorka, sacie zariadenie, monopod a statív, ručný statív Quik Pod a guľová hlava) alebo na pripojenie iného príslušenstva k smartfónu ( napr. rukoväť). Pogumovaná rýchloupínacia svorka s rozpätím 55 - 90 mm. Upínacia čeľusť s vybraním pre ovládacie tlačidlo. Dva 1/4 "statívové závity pre univerzálne použitie: formát na šírku a na šírku, fotografie a videozáznamy a prezeranie, videotelefónia a ovládanie pomocou smartphonu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Kaiser Fototechnik Smartphone-Halter stojan na smartphone 1/4" čierna , Podrúčka na stoličku mosh airflow 601 – ľavá (msh-sp-ar5l)

Wolf puzdro na lampu mozzi zappa tech case camo

Wolf puzdro na lampu mozzi zappa tech case camo
Detail

Ľahké ale veľmi odolné puzdro je vyrobené z tvrdeného EVA materiálu s príjemným povrchom v kamo dizajne a so zapínaním na zips. Premyslený dizajn ponúka spoľahlivú ochranu pred nárazom, prachom, vlhkosťou, slnkom a ďalšími vplyvmi prírody. Vnútorné sieťované vrecko na uloženie kefky na čistenie a nabíjacieho kábla. (parys.sk)

Podobné produkty ako Wolf puzdro na lampu mozzi zappa tech case camo

Púzdro na smartphone Gentleman

Púzdro na smartphone Gentleman
Detail

Neoprénové púzdro na mobil s potlačou. Popis použitie: na mobilný telefón (5 palcov) rozmery vonkajšie: 85x145 mm rozmery vnútorné: 75x140 mm jednostranná potlač chráni pred zašpinením alebo poškrabaním váš mobilný telefón (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Púzdro na smartphone Gentleman

Púzdro na smartphone - KAZETA

Púzdro na smartphone - KAZETA
Detail

Neoprénové púzdro na mobil s potlačou. Popis použitie: na mobilný telefón (5 palcov) rozmery vonkajšie: 85x145 mm rozmery vnútorné: 75x140 mm jednostranná potlač chráni pred zašpinením alebo poškrabaním váš mobilný telefón (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Púzdro na smartphone - KAZETA

Obsbot Me stojan na smartphone

Obsbot Me stojan na smartphone
Detail

Obsbot Me je skladací držiak selfie ovládaný AI a bol vyvinutý ako doplnok pre smartfóny na selfie, vlogovanie, streamovanie a videohovory. S OBSBOT Me sa všetko točí okolo vás, nie fotoaparátu. • Živé sledovanie s automatickým snímaním: stabilné a plynulé sledovanie osoby v strede videa • Bezkartáčový motor: hladký, rýchly a tichý • Ovládanie gestami: Zdvihnutím ruky sa aktivuje ovládanie gestami a kamera sleduje cieľovú osobu. Cieľovú osobu možno tiež vybrať tradične kliknutím • Kamera so širokouhlým snímačom: So zorným poľom 120 ° - pre úplnú voľnosť pohybu Pripravený ísť Trávte viac času pred kamerou • Na používanie funkcií AI nie je potrebná žiadna ďalšia aplikácia ani Bluetooth • Univerzálne rozhranie: ukážte sa z najlepšieho uhla Kedykoľvek kdekoľvek • Skladací dizajn: Maximálna flexibilita. Vďaka rozmerom 68 x 56 x 145 mm sa OBSBOT Me ľahko zmestí do vrecka • 1/4 "univerzálne rozhranie: Štandardný 1/4" konektor, ktorý umožňuje pripevnenie OBSBOT Me na statív • S univerzálnym kĺbom a nastaviteľným držiakom na smartphone: ukážte život z najlepšieho uhla Živé sledovanie OBSBOT Me zdedil silnú schopnosť sledovania predchodcov OBSBOT a plynule tak sleduje osobu v strede videoobrazu. Ovládanie gestami Namiesto toho, aby ste museli fotoaparát znova a znova nastavovať, aby ste sa uistili, že ste v obraze, môžete funkciu sledovania aktivovať pomocou ovládania gestami zdvihnutím ruky. Pohybujte sa voľne OBSBOT Me je vybavený širokouhlou senzorovou kamerou, ktorá ponúka zorné pole 120 ° a tým aj väčšie zorné pole ako mnoho iných kamier. Nemusíte teda obmedzovať pohyb a môžete sa voľne pohybovať. Hladké, rýchle a tiché Vďaka bezuhlíkovému motoru má kardanový OBSBOT Tiny vyššiu rýchlosť vzletu a lepšiu kontrolu rýchlosti, vždy sledujte svoju rýchlosť, nebojte sa vyjsť z obrazu. Podporuje množstvo aplikácií Vďaka vstavanej širokouhlej kamere a procesoru dokáže OBSBOT Me vykonávať celý algoritmus sledovania sám. Na to nie je potrebná ďalšia aplikácia ani pripojenie Bluetooth. Ukážte sa z najlepšieho uhla OBSBOT Me je dodávaný s kĺbovým kĺbom a otočným držiakom, aby ste sa vždy videli z toho najlepšieho uhla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Obsbot Me stojan na smartphone

Deeper púzdro na smartphone 2.0

Deeper púzdro na smartphone 2.0
Detail

Zachováva výdrž batérie telefónu Naše ľahké a kompaktné puzdro na chytrý telefón s doplnkovou izoláciou bude udržiavať nabitie batérie vášho mobilu aj pod bodom mrazu. Izolačný panel je tiež upevnený k puzdru, aby nedochádzalo k jeho posúvaniu. Kompatibilný s PowerBank Ak potrebujete dlhšiu výdrž vášho mobilu, je zimné puzdro pripravené pre uloženie prenosnej power banky. K dispozícii je tiež ďalší priestor pre upevnenie nabíjacieho kábla pre mobil, takže môžete ušetriť čas a nabíjať váš telefón, kým ho budete stále používať. Odolné proti postriekaniu vodou a schopnosť nadnášania v núdzovej situácii Zimné púzdro na chytré telefóny Deeper Winter Smartphone Case 2.0 chráni váš mobil nielen pred chladom, ale tiež je plne odolné voči postriekaniu. V prípade upustenia puzdra s mobilom do vody zostane plávať na hladine a bude váš telefón chrániť pred navlhnutím. Poznámka: Prosíme, plávateľnosť púzdra neskúšajte, pretože tento výrobok nie je určený na to, aby bol vo vode dlhšiu dobu. Miera schopnosti nadnášania bude závisieť od hmotnosti telefónu alebo power banky vnútri puzdra. Dôkladný ergonomický dizajn Jednoduchý a bezpečný systém upevnenia Pásik so suchým zipsom pre upnutie na paži umožňuje bezpečné a pohodlné používanie mobilu bez obmedzovania vášho pohybu. Už si nemusíte robiť žiadne starosti, kam váš mobil pri rybolove na ľade uložíte. Zaistite puzdro jeho upnutím na paži pomocou suchého zipsu, ktorý je jeho súčasťou. je to tak jednoduché! Lepšie skúsenosti pri nahadzovaní sonaru Bezpečnostný pásik sonaru Deeper poskytuje väčšie pohodlie pri love na dierkach. Stačí pásik iba pripojiť k vášmu sonaru, spustiť ho do dierky a začať snímať. Akonáhle skončíte snímanie, vytiahnite sonar za pásik von. Plne reagujúca dotyková obrazovka Dotyková obrazovka je plne reagujúca, čo zaisťuje, že pri prezeraní vašich snímok zo sonaru, posielaní správ alebo vybavovaní hovorov nemusíte vyťahovať váš mobil z puzdra. Silikónová vložka na izoláciu zabezpečuje, že váš mobil nevykĺzne a zostane vnútri puzdra v stálej polohe. (parys.sk)

Podobné produkty ako Deeper púzdro na smartphone 2.0

REER Kamera na Smartphone a IPhone (4013283803004)

REER Kamera na Smartphone a IPhone (4013283803004)
Detail

Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), prenos zvuku prebieha cez internet, inteligentná opatrovateľka (s aplikáciou pre Android alebo iOS) a obojstranný prenos, detskú jednotku napája sieť (230 V) Doprajte svojmu potomkovi maximálnu bezpečnosť v detskej postieľke. Detská pestúnka REER zaistí okrem prenosu zvuku, tiež prenos obrazu. Ide totiž o detskú opatrovateľku s kamerou. Ponúkaná detská pestúnka funguje veľmi spoľahlivo, pretože dokáže preniesť signál aj na dlhšiu vzdialenosť a nenechá si ho len tak prerušiť iným zariadením. Zariadenie ale nebude pracovať, pokiaľ nebudete napojení na internet. Kľúčové vlastnosti detskej pestúnky REER Kamera na Smartphone a IPhone Detská video opatrovateľka REER pre dohľad nad bábätkom Skvelá komunikácia s Android a IOS smartfónmi Prenos zvuku cez internet Detská pestúnka REER umožňuje komunikovať v oboch smeroch Funkcie detskej pestúnky REER Vďaka moderným technológiám sú opatrovateľky doplnené novými funkciami.... (alza.sk)

Podobné produkty ako REER Kamera na Smartphone a IPhone (4013283803004)

Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro white/pink (WIAPIPH58S-GM24)

Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro white/pink (WIAPIPH58S-GM24)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 11 Pro, materiál plast, pevný, ochrana displeja pred poškriabaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte svoj telefón proti poškodeniu vďaka krytu na mobil Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro white/pink. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou poistkou vysokej odolnosti. Materiál krytu je na dotyk príjemný a drží sa dobre v ruke. Isté je, že pri tomto kryte na telefón Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro white/pink zostane zachovaný prístup ku konektoru napájania aj k ovládacím prvkom nutným na pohodlné používanie vášho telefónu. Je vyrobený tak, aby dokázal uchrániť displej pred poškrabaním. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Apple iPhone 11 Pro zaistí vášmu telefónu ochranu. Zaujímavé vlastnosti krytu na mobil Baseus Airflow Cooling Game Protective... (alza.sk)

Podobné produkty ako Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro white/pink (WIAPIPH58S-GM24)

Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro grey/yellow (WIAPIPH58S-GMGY)

Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro grey/yellow (WIAPIPH58S-GMGY)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 11 Pro, materiál plast, pevný, ochrana displeja pred poškriabaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte svoj telefón vďaka krytu na mobil Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro grey/yellow. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím vyhotovením spoľahlivou zárukou odolnosti. Povrch krytu je na dotyk príjemný a drží sa dobre v ruke. Isté je, že pri tomto kryte na telefón Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro grey/yellow bude zachovaný prístup k nabíjaciemu portu a k tlačidlám potrebným na plynulé používanie vášho telefónu. Je navrhnutý tak, aby poskytol aj displeju ochranu proti poškriabaniu. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie inštalovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Apple iPhone 11 Pro zaručí vášmu telefónu ochranu pred poškodením. Základné parametre krytu na mobil Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro... (alza.sk)

Podobné produkty ako Baseus Airflow Cooling Game Protective Case pre Apple iPhone 11 Pro grey/yellow (WIAPIPH58S-GMGY)

Musician Designer MDST0001 Music Wooden - Prívesok na smartphone

Detail

Logo Musician Designer Tvar husľového kľúča Ručne vyrábaný a ručne maľovaný Materiál: Drevo (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Musician Designer MDST0001 Music Wooden - Prívesok na smartphone

Musician Designer MDST0028 Music Wooden - Prívesok na smartphone

Detail

Logo Musician Designer Tvar Osminovej noty Ručne vyrábaný a ručne maľovaný Materiál: Drevo (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Musician Designer MDST0028 Music Wooden - Prívesok na smartphone

Siedle 200010182-00 objímka na žiarovku Pripojenie mini lampy: Sufitová držiak 1 ks

Siedle 200010182-00 objímka na žiarovku Pripojenie mini lampy: Sufitová držiak  1 ks
Detail

Držiak lampy pre trubicovú lampu cpl. pre tlačidlový modul a/alebo informačný modul TM/IM 511-... Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Siedle 200010182-00 objímka na žiarovku Pripojenie mini lampy: Sufitová držiak 1 ks

Expresný roztok na kontaktné šošovky Opti-Free 355ml

Expresný roztok na kontaktné šošovky Opti-Free 355ml
Detail

Expresný roztok na kontaktné šošovky Opti-Free 355ml (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Expresný roztok na kontaktné šošovky Opti-Free 355ml

Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 601 – ľavá (MSH-SP-AR5L)

Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 601 – ľavá (MSH-SP-AR5L)
Detail

Podrúčka – na stoličku Airflow 601, ľavá Kvalitná podrúčka od popredného výrobcu kancelárskeho vybavenia MOSH je kompatibilná so stoličkami Airflow 601. Podrúčka disponuje mäkkou dotykovou plochou a možno nastaviť jej výšku aj hĺbku. Pri tejto opierke je možno tiež prispôsobiť uhol pre nadštandardný komfort podľa vlastných preferencií. Kľúčové vlastnosti podrúčky k stoličke MOSH Airflow 601 ľavejPodrúčka určená k stoličkám MOSH Airflow 601Možnosť prispôsobenia uhla opierky pre maximálny komfortVyrobená z kvalitného materiáluMäkká dotyková plocha a jednoduchá inštalácia (alza.sk)

Podobné produkty ako Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 601 – ľavá (MSH-SP-AR5L)

Piest na stoličku MOSH Airflow 801/702 (MSH-SP-GC3)

Piest na stoličku MOSH Airflow 801/702 (MSH-SP-GC3)
Detail

Piest na stoličku – Airflow 801/702, pochrómovaný, kvalitný materiál, dĺžka tubusu 195mm, priemer tubusu 40mm, priemer piesta 11mm, dĺžka piesta 280mm Kvalitný piest od popredného výrobcu kancelárskeho vybavenia MOSH je kompatibilný so stoličkami Airflow 801 a 702. Piest disponuje dĺžkou tubusu 195 mm a priemerom 40 mm. Veľmi ľahko sa inštaluje a je vyvedený v čiernej farbe. Kľúčové vlastnosti piesta k stoličke MOSH Airflow 801/702Piest určený k stoličkám MOSH Airflow 801 alebo 702Jednoduchá inštaláciaVyrobený z kvalitného pochrómovaného materiáluDĺžka tubusu: 195 mmPriemer tubusu: 40 mmPriemer piestu: 11 mmDĺžka piestu: 280 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Piest na stoličku MOSH Airflow 801/702 (MSH-SP-GC3)

Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 521 – pravá (MSH-SP-AR6R)

Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 521 – pravá (MSH-SP-AR6R)
Detail

Podrúčka – na stoličku Airflow 521, pravá Kvalitná podrúčka od popredného výrobcu kancelárskeho vybavenia MOSH je kompatibilná so stoličkami Airflow 521. Podrúčka disponuje mäkkou dotykovou plochou a možno nastaviť jej výšku aj hĺbku. Pri tejto opierke možno tiež prispôsobiť uhol pre nadštandardný komfort podľa vlastných preferencií. Kľúčové vlastnosti podrúčky k stoličke MOSH Airflow 521 pravejPodrúčka určená k stoličkám MOSH Airflow 521Možnosť prispôsobenia uhla opierky pre maximálny komfortVyrobená z kvalitného materiáluMäkká dotyková plocha a jednoduchá inštalácia (alza.sk)

Podobné produkty ako Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 521 – pravá (MSH-SP-AR6R)

Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 601 – pravá (MSH-SP-AR5R)

Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 601 – pravá (MSH-SP-AR5R)
Detail

Podrúčka – na stoličku Airflow 601, pravá Kvalitná područka od popredného výrobcu kancelárskeho vybavenia MOSH je kompatibilná so stoličkami Airflow 601. Podrúčka disponuje mäkkou dotykovou plochou a možno nastaviť jej výšku aj hĺbku. Pri tejto opierke možno tiež prispôsobiť uhol pre nadštandardný komfort podľa vlastných preferencií. Kľúčové vlastnosti podrúčky k stoličke MOSH Airflow 601 pravejPodrúčka určená k stoličkám MOSH Airflow 601Možnosť prispôsobenia uhla opierky pre maximálny komfortVyrobená z kvalitného materiáluMäkká dotyková plocha a jednoduchá inštalácia (alza.sk)

Podobné produkty ako Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 601 – pravá (MSH-SP-AR5R)

OPTI-FREE PureMoist Roztok na kontaktné šošovky 300 ml

OPTI-FREE PureMoist Roztok na kontaktné šošovky 300 ml
Detail

Viacúčelový dezinfekčný roztok pre všetky silikón hydrogélové a mäkké kontaktné šošovky. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako OPTI-FREE PureMoist Roztok na kontaktné šošovky 300 ml

OPTI-FREE Express Roztok na kontaktné šošovky 355 ml

OPTI-FREE Express Roztok na kontaktné šošovky 355 ml
Detail

Viacúčelový dezinfekčný roztok na dezinfekciu, čistenie, premývanie, zvlhčovanie a uchovávanie všetkých druhov mäkkých kontaktných šošoviek. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako OPTI-FREE Express Roztok na kontaktné šošovky 355 ml

OPTI-FREE Replenish Roztok na kontaktné šošovky 120 ml

OPTI-FREE Replenish Roztok na kontaktné šošovky 120 ml
Detail

Viacúčelový dezinfekčný roztok pre silikón-hydrogélové a mäkké kontaktné šošovky. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako OPTI-FREE Replenish Roztok na kontaktné šošovky 120 ml

OPTI-FREE Replenish Roztok na kontaktné šošovky 300 ml

OPTI-FREE Replenish Roztok na kontaktné šošovky 300 ml
Detail

Viacúčelový dezinfekčný roztok pre silikón-hydrogélové a mäkké kontaktné šošovky. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako OPTI-FREE Replenish Roztok na kontaktné šošovky 300 ml
Hama Smartphone držiak 1/4 (4637), Deeper Winter Smartphone Case 2.0 (4779032950558), LAMPA Držiak telefónu, navigácie, PDA EVO 2 na motocykel (LAM90256), REER Kamera na Smartphone a IPhone (4013283803004), Deeper Smartphone Mount (4779032950268), Opti-Free Express 355 ml, Levenhuk A10 Smartphone Adaptér (611901511689), Opti-Free Express 120 ml (100218976), OPTI-FREE RepleniSH 300 ml (100069808), Opti-Free RepleniSH 120 ml (100101097), OPTI-FREE PureMoist 300 ml (300650361705), Fitmin Horse Opti 15 kg (8595237012176), Piest na stoličku MOSH Airflow 306 (MSH-SP-GC5), Držiak na bicykel na stenu (SPTrat072), Digiphot PM-6001 Smartphone Mikroskop (4250138255018), Elgato Multi Mount Smartphone Holder (10AAE9901), SteriPEN Adventurer Opti UV Water Purifier (0899321000857), LAMPA Zrkadlá na motocykel INFINITY (LAM90129), LAMPA Vodoodolné vrecko na dokumenty (LAM65364), LAMPA Pevný stojan na motorku (LAM90018), LAMPA Zrkadlá na motocykel TORI (LAM90344), LAMPA Zrkadlá na motocykel HORIZON (LAM90128), LAMPA Zrkadlo na motocykel KABA (LAM90346), Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 801 – pravá (MSH-SP-AR3R), Piest na stoličku MOSH Airflow 801/702 (MSH-SP-GC3), Opierka hlavy na MOSH Airflow 526, červená (MSH-SP-HSA6), Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 521 – ľavá (MSH-SP-AR6L), Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 801 – ľavá (MSH-SP-AR3L), Opierka hlavy na MOSH Airflow 702, modrá (MSH-SP-HSA3), Podrúčka na stoličku MOSH Airflow 601 – ľavá (MSH-SP-AR5L)