Lampa montáž na motocykel na puzdro smartfónu m6 opti screw (90450)

Produkt Lampa montáž na motocykel na puzdro smartfónu m6 opti screw (90450) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lampa montáž na motocykel na puzdro smartfónu m6 opti screw (90450) upraviť a produkt hľadať znova.

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M6 OPTI SCREW (90450)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M6 OPTI SCREW (90450)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; závit M6; dodávané so skrutkami a vymedzovacou vložkou (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M6 OPTI SCREW (90450) , Lampa zrkadlá na motocykel infinity (lam90129)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M8 OPTI SCREW (90436)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M8 OPTI SCREW (90436)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; závit M8; dodávané so skrutkami (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu M8 OPTI SCREW (90436) , Lampa zrkadlá na motocykel tori (lam90344)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI ARM (90439)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI ARM (90439)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; s flexibilným ramenom; priemer 14 × 10 mm; na zrkadlá (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI ARM (90439) , Lampa zrkadlá na motocykel horizon (lam90128)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI HANDLE (90452)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI HANDLE (90452)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; priemer 16 – 32 mm; na riadidlá Montáž Lampa OPTI HANDLE umožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocyklu či jízdního kola. Určená je pro pouzdra řady Optiline a vyrobená z kvalitního plastu. Disponuje kulovým kloubem, který zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohy, a uzamčením DuoLock. Montáž se provádí přišroubováním objímky na řídítka o průměru 16-32 mm. Díky montáži Lampa OPTI HANDLE budete mít uchycený mobilní telefon či navigaci ve vašem zorném úhlu. Klíčové vlastnosti montáže na motocykl pro pouzdro smartphonu Lampa OPTI HANDLEMontáž určená pro pouzdra řady OptilineUmožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocyklu či jízdního kolaVyrobená z kvalitního plastuKulový kloub zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohyMontáž Lampa TITAN OPTI HANDLE se provádí přišroubováním objímky na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI HANDLE (90452) , Lampa zrkadlo na motocykel kaba (lam90346)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI MIRROR (90438)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI MIRROR (90438)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; priemer 9 – 14 mm; na zrkadlá a hrazdičku Montáž Lampa OPTI MIRROR umožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na zrcátko nebo hrazdičku řídítek motocyklu. Určená je pro pouzdra řady Optiline a vyrobená z kvalitního plastu a oceli. Disponuje kulovým kloubem, který zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohy, a uzamčením DuoLock. Montáž se provádí přišroubováním objímky. Díky montáži Lampa OPTI MIRROR budete mít uchycený mobilní telefon či navigaci ve vašem zorném úhlu. Klíčové vlastnosti montáže na motocykl pro pouzdro smartphonu Lampa OPTI MIRRORMontáž určená pro pouzdra řady OptilineUmožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na zrcátko nebo hrazdičku řídítek motocykluVyrobená z kvalitního plastu a oceliKulový kloub zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohyMontáž Lampa OPTI MIRROR se provádí přišroubováním... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu OPTI MIRROR (90438) , Lampa držiak telefónu, navigácie, pda evo 2 na motocykel (lam90256)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu TITAN OPTI POLE (90562)

Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu TITAN OPTI POLE (90562)
Detail

Príslušenstvo pre držiak – na puzdrá Optiline; s guľovým kĺbom; priemer 14 × 10 mm; na zrkadlá Montáž Lampa TITAN OPTI POLE umožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocyklu. Určená je pro pouzdra řady Optiline a vyrobená z kvalitního plastu a oceli. Disponuje kulovým kloubem, který zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohy, a uzamčením DuoLock. Montáž se provádí připevněním pod šroub zrcátka. Díky montáži Lampa TITAN OPTI POLE budete mít uchycený mobilní telefon či navigaci ve vašem zorném úhlu. Klíčové vlastnosti montáže na motocykl pro pouzdro smartphonu Lampa TITAN OPTI POLEMontáž určená pro pouzdra řady OptilineUmožní uchycení mobilního telefonu, navigace či jiného zařízení na řídítka motocykluVyrobená z kvalitního plastu a oceliKulový kloub zajistí možnost otočení zařízení do požadované polohyMontáž Lampa TITAN OPTI POLE se provádí připevněním pod šroub zrcátkaBarevné provedení: černé (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Montáž na motocykel na puzdro smartfónu TITAN OPTI POLE (90562) , Rokform hliníkový držiak na motocykel, (montáž do stredového stĺpika riadidiel) čierny (334401p)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI SIZED je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie zariadenia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej straneponúka vývod na kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI SIZED LPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI SIZED je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny systém Optiline zaistí jednoduchú montáž na motocykel, skúter či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – L (90542) , M6 na 19 rozvádzače (7700)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla. Balenieobsahuje aj 4 vymedzovacie vložky o rôznej veľkosti. Tie sa postarajú, že puzdro dokonale splynie s každým zariadením.Kľúčové vlastnosti pevného puzdra na smartfón Lampa OPTI CASEPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE pevné (90540) , M6 na 19 rozvádzače (7705)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje taktiež slnečnou clonou zaisťujúcou výhľad bez lesknutia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI CASEPuzdro určené na mobilné telefóny a navigáciaZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI CASE je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE univerzálne (90429) , Lampa zrkadlá pre motocykel space (lam90080)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543)

Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI SIZED je špeciálne určené na mobilné telefóny či navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je na zips. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie zariadenia. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného polyesteru, koženky a plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti univerzálneho puzdra na smartfón Lampa OPTI SIZED XLPuzdro určené na mobilné telefóny a navigácieZaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliouPuzdro Lampa OPTI SIZED je vyrobené z polyesteru, koženky a plastuObsahuje priehradky na karty či dokumentyRevolučný modulárny systém Optiline zaistí jednoduchú montáž na motocykel, skúter či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartfón OPTI SIZED – XL (90543) , Shanling puzdro pre m6 hnedé (6971566000527)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone X, XS a 11 Pro. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti púzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone X, XS, 11 ProPuzdro určené na mobilné telefóny iPhone X, XS a 11 ProZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou vložkouPuzdro Lampa OPTI CASE je vyrobené z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone X, XS, 11 Pro (90546) , Shanling puzdro pre m6 čierne (6971566000640)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro na mobil Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone XS Max a 11 Pro Max. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Držiak chráni telefón pred vodou a uzavretý je pomocou páčok. Vybavený je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti puzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro MaxPuzdro Lampa určené na mobilné telefóny iPhone XS Max a 11 Pro MaxZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliDržiak chráni telefón pred vodouVybavený je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone XS Max, 11 Pro Max (90545) , Stojan na motocykel cestný (lam90031)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433)

Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: vodoodolný Puzdro Lampa OPTI CASE je špeciálne určené na mobilné telefóny iPhone 6, 7, 8 a SE 2020. Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykli. Puzdro chráni telefón pred vodou a uzavreté je pomocou páčok. Vybavené je dotykovou ochrannou fóliou, ktorá zaistí dotykové ovládanie telefónu. Disponuje tiež ochrannou gumovou vložkou, tá účinne zabraňuje kĺzaniu a chráni telefón pred poškriabaním. Puzdro je vyrobené z veľmi kvalitného plastu a na spodnej strane ponúka vývod pre kábel, ktorý umožní nabíjanie zariadenia z powerbanky alebo akumulátora vozidla.Kľúčové vlastnosti púzdra na smartfón Lampa OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020Puzdro určené na mobilné telefóny iPhone 6, 7, 8 a SE 2020Zaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliChráni telefón pred vodouVybavené je dotykovou ochrannou fóliou a ochrannou gumovou vložkouPuzdro Lampa OPTI CASE je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Puzdro na smartphone OPTI CASE iPhone 6, 7, 8, SE 2020 (90433) , Mivardi záťaže na montáž (2000020819857)

LAMPA Zrkadlá na motocykel TORI (LAM90344)

LAMPA Zrkadlá na motocykel TORI (LAM90344)
Detail

Zrkadlo na motorku – ľavé a pravé, v balení 2 ks, hranaté, farba čierna, závit M8*1,25 mm Zrkadlá na motocykel TORI, súprava 2 ks, nastaviteľné, pripevnenie závit M8 × 1,25. Homologované pre prevádzku na pozemných komunikáciách. Materiál plast, farba čierna mat. (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMPA Zrkadlá na motocykel TORI (LAM90344) , Lamp zrkadlá na motocykel dike (lam90347)

LAMPA Zrkadlá na motocykel INFINITY (LAM90129)

LAMPA Zrkadlá na motocykel INFINITY (LAM90129)
Detail

Zrkadlo na motorku – ľavé a pravé, v balení 2 ks, hranaté, farba čierna, závit M10*1,25 mm Zrkadlá na motocykel INFINITI, súprava dvoch ks, nastaviteľné, upevnenie závit M10x1,25. Homologované pre prevádzku na pozemných komunikáciách. Materiál – plast, farba – čierna mat. (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMPA Zrkadlá na motocykel INFINITY (LAM90129) , Kappa univerzálna sieťka na motocykel (k9910n)

LAMPA Zrkadlá na motocykel HORIZON (LAM90128)

LAMPA Zrkadlá na motocykel HORIZON (LAM90128)
Detail

Zrkadlo na motorku – ľavé a pravé, v balení 2 ks, hranaté, farba čierna, závit M8 Zrkadlá na motocykel HORIZON, súprava dvoch ks, nastaviteľné, upevnenie: závit M8 × 1,25. Homologované na prevádzku na pozemných komunikáciách.Materiál: plastFarba: čierna, mat. (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMPA Zrkadlá na motocykel HORIZON (LAM90128) , Geko stojan na motocykel zesílený (g02166)

LAMPA Zrkadlo na motocykel KABA (LAM90346)

LAMPA Zrkadlo na motocykel KABA (LAM90346)
Detail

Zrkadlo na motorku – ľavé a pravé, v balení 2 ks, hranaté, farba čierna, závit M10*1,25 mm Zrkadlá na motocykel KABA, sada dvoch ks, nastaviteľné, upevnenie závit M10 × 1,25. Homologované pre prevádzku na pozemných komunikáciách. Materiál plast, farba čierna matná. (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMPA Zrkadlo na motocykel KABA (LAM90346) , Kľúč na montáž f konektorov (jk07)

Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453)

Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453)
Detail

Držiak na mobil na motorku –, veľkosť zariadenia: univerzálne, funkcie: nastavenie uhlov Držiak na mobil Lampa OPTI CASE AIRFLOW je špeciálne určený na mobilné telefóny a navigácie. Zaručí upevnenie zariadenia na motocykli, skútri či bicykli. Vložené zariadenie pritom chladí vzduchom. Neobmedzuje navyše jeho funkcie ani prípadné nabíjanie. Držiak je vyrobený z kvalitnej ocele a plastu a doplnený o gumovú vložku, ktorá účinne zabraňuje kĺzaniu. Balenie obsahuje aj bezpečnostné pútko a silikónový obal, ktoré zaistia zariadenie aj pri väčších vibráciách a nerovnostiach terénu.Kľúčové vlastnosti držiaka na smartfón Lampa OPTI CASE AIRFLOWDržiak Lampa určený na mobilné telefóny a navigácieZaručí upevnenie mobilného telefónu na motocykli, skútri či bicykliKompatibilný s mobilnými telefónmi a navigáciami so šírkou 13 – 20 cmVložené zariadenie chladí vzduchomDržiak na smartfón Lampa OPTI CASE AIRFLOW je vyrobený z kvalitnej ocele a plastuGumená vložka účinne zabraňuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lampa Držiak na smartphone OPTI CASE AIRFLOW (90453) , Nádobka 210 na brzdovú kvapalinu na motocykel (1485-ms-210uniexp)

Rokform hliníkový držiak na motocykel, (montáž do stredového stĺpika riadidiel) čierny (334401P)

Rokform hliníkový držiak na motocykel, (montáž do stredového stĺpika riadidiel) čierny (334401P)
Detail

Držiak na mobil – na motorku, mechanický Držiak na mobilný telefón Rokform slúži na bezpečné pripevnenie mobilného telefónu do stredového stĺpika riadidiel. Telo držiaka je vyrobené z kvalitného hliníka s kovaním z nehrdzavejúcej ocele, vďaka čomu je držiak veľmi odolný a maximálne spoľahlivý. Držiak na mobilný telefón Rokform vyniká jednoduchou inštaláciou a k dispozícii je pohyblivý kĺb na nastavenie ideálneho uhla. Súčasťou balenia je praktická bezpečnostná šnúra, ktorá zachytí telefón v prípade pádu. Držiak na mobilný telefón Rokform je kompatibilný s puzdrami Rokform Rugged a Crystal pre iPhone aj Samsung Galaxy, ale po použití adaptéra ho môžete použiť aj s inými druhmi puzdier.Kľúčové vlastnosti držiaka na mobilný telefón RokformJednoduchá inštaláciaPohyblivý kĺb na nastavenie ideálneho uhla Ľahké a odolné hliníkové telo s kovaním z nehrdzavejúcej ocele Držiak na mobilný telefón Rokform je určený na umiestnenie do stredového stĺpika riadidielPraktická... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rokform hliníkový držiak na motocykel, (montáž do stredového stĺpika riadidiel) čierny (334401P) , Hevik vodoodolný komplet bunda + nohavice na motocykel

Mivardi púzdro na montáže premium

Mivardi púzdro na montáže premium
Detail

Mivardi Púzdro na montáže Premium (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi púzdro na montáže premium , Tomtom upevňovacia sada na motocykel (9uge.001.00)

One more cast puzdro na montáž rig ready

One more cast puzdro na montáž rig ready
Detail

Tento jedinečný produkt vám umožní umiestniť perfektne uviazaný náväzec, háčik, olovo aj montáž na jedno miesto, ktoré bude pripevnené priamo k prútu. Patentovaný Rig Ready zaistí bezproblémový transport a zaistí tak efektívne rybárčenie v dvakrát rýchlejšom čase. Premiestňovanie montáží nikdy nebolo jednoduchšie. Puzdro využijete aj keď vyrazíte na vodu na lodi, pretože montáž zostane pripevnená k prútu a háčik s olovom ukrytý, až do miesta položenia nástrahy. Puzdro stačí len otvoriť a vybrať náväzec s olovom a ostrým háčikom, ktorý je pripravený na okamžité využitie. Transport montáže nikdy nebol efektívnejší a rýchlejší. •už ŽIADNE háčiky zavesené na očkách prútu •už ŽIADNE zohýbané šnúry •už ŽIADNE visiace olova búchajúce do blanku prútu •už ŽIADNE riskovanie zapichnutia ostrého háčika do prsta •už ŽIADNE šance na stupenie háčika pri transporte (parys.sk)

Podobné produkty ako One more cast puzdro na montáž rig ready , Wolfcraft – sada na montáž dverných zárubní (3676000)

ROCKBROS Držiak smartfónu na bicykel do 6.8" čierny

Detail

Predstavujeme vám držiak ROCKBROS, nenahraditeľný doplnok pre každého cyklistu. Vyrobený z odolného ABS materiálu, držiak sa postará o stabilitu vášho smartfónu aj pri nerovnostiach na ceste. Vďaka polohovateľnému kĺbu môžete nastaviť smartfón do polohy, ktorá vám vyhovuje. Držiak bez problémov udrží telefón s veľkosťou od 4.7 do 6.8. Chráňte váš smartfón na cestách s držiakom ROCKBROS!určený pre telefóny od 4.7 do 6.8pripevnenie na riadidlá bicyklamateriál: ABSnastaviteľný kĺbjednoduchá inštalácia (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako ROCKBROS Držiak smartfónu na bicykel do 6.8" čierny , Bikeservice přípravek na montáž ventilků (m016-128)

ROCKBROS RUGGED Držiak smartfónu na bicykel do 7.2" čierny

Detail

Zabezpečte si pohodlie a bezpečnosť počas jazdy na bicykli vďaka držiaku telefónu ROCKBROS RUGGED. Vyrobený z odolného plastu, držiak sa postará o stabilitu vášho smartfónu aj pri nerovnostiach na ceste. Vďaka polohovateľnému kĺbu môžete nastaviť smartfón do polohy, ktorá vám vyhovuje. Silikónové krytky na každom rohu držiaka poskytujú ochranu pred poškriabaním a poškodením. Držiak bez problémov udrží telefón s veľkosťou od 4.5 do 7.2. Chráňte váš smartfón na cestách s držiakom ROCKBROS!určený pre telefóny od 4.7 do 7.2pripevnenie na riadidlá bicykla / kolobežkymateriál: ABSnastaviteľný kĺbjednoduchá inštalácia (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako ROCKBROS RUGGED Držiak smartfónu na bicykel do 7.2" čierny , M-style basic univerzálny držiak na fľašu na motocykel (ms-37674)

Dux Ducis Skin Pro knižkové puzdro na Xiaomi Redmi 12 / Poco M6 Pro, ružové

Dux Ducis Skin Pro knižkové puzdro na Xiaomi Redmi 12 / Poco M6 Pro, ružové
Detail

Knižkové puzdro od značky DUX DUCIS dodá vášmu telefónu elegantný vzhľad a navyše mu poskytne všestrannú ochranu, vrátane ochrany displeja. Vonkajšia časť obalu je vyrobená z kvalitnej protišmykovej eko kože, ktorá precízne ochráni Váš mobilný telefón pred mechanickým poškodením, ale aj pred prachom a špinou. Vnútornú časť tvorí TPU kryt, ktorý obopína a bezpečne drží telefón. Vďaka dostatočnej ochrane môžete váš telefón používať s vedomím, že mu nehrozí znehodnotenie v podobe škrabancov, odrenín alebo rozbitia. Obal nezakrýva konektory ani objektív, takže využijete všetky funkcie telefónu bez nutnosti vyberania z obalu. Vnútro puzdra je vybavené priehradkami na doklady, či karty. Má funkciu podstavca, čím môžete pohodlne sledovať videá, filmy alebo čítať dlhšie texty. Vlastnosti: • Zabezpečuje všestrannú ochranu telefónu, vrátane displeja • Chráni telefón pred nechcenými pádmi, škrabancami, odreninami a nečistotami • Puzdro je vyrobené z kvalitnej eko kože + TPU materiál • Elegantný a luxusný dizajn • Pevná konštrukcia • Nezanecháva odtlačky prstov • Súčasťou puzdra je praktická priehradka pre doklady a karty • Disponuje funkciou podstavca • Telefonovať je možné aj so zatvoreným puzdrom • Vďaka kvalitnej eko kože je puzdro príjemné na dotyk a ľahko udržiavateľné Upozornenie: Puzdro má vstavaný magnet, ktorý je umiestnený na zadnej strane puzdra z dôvodu zachovania tenkého dizajnu puzdra. Magnetické otváranie a zatváranie teda nie je až tak silné ako je to v prípade puzdier, ktoré majú magnet umiestnený na prednej strane. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dux Ducis Skin Pro knižkové puzdro na Xiaomi Redmi 12 / Poco M6 Pro, ružové , Geko stojan na motocykel, nosnosť 340 kg (g02172)

Dux Ducis Skin Pro knižkové puzdro na Xiaomi Poco M6 Pro 5G / Redmi 12 / 12R, čierne

Dux Ducis Skin Pro knižkové puzdro na Xiaomi Poco M6 Pro 5G / Redmi 12 / 12R, čierne
Detail

Knižkové puzdro od značky DUX DUCIS dodá vášmu telefónu elegantný vzhľad a navyše mu poskytne všestrannú ochranu, vrátane ochrany displeja. Vonkajšia časť obalu je vyrobená z kvalitnej protišmykovej eko kože, ktorá precízne ochráni Váš mobilný telefón pred mechanickým poškodením, ale aj pred prachom a špinou. Vnútornú časť tvorí TPU kryt, ktorý obopína a bezpečne drží telefón. Vďaka dostatočnej ochrane môžete váš telefón používať s vedomím, že mu nehrozí znehodnotenie v podobe škrabancov, odrenín alebo rozbitia. Obal nezakrýva konektory ani objektív, takže využijete všetky funkcie telefónu bez nutnosti vyberania z obalu. Vnútro puzdra je vybavené priehradkami na doklady, či karty. Má funkciu podstavca, čím môžete pohodlne sledovať videá, filmy alebo čítať dlhšie texty. Vlastnosti: • Zabezpečuje všestrannú ochranu telefónu, vrátane displeja • Chráni telefón pred nechcenými pádmi, škrabancami, odreninami a nečistotami • Puzdro je vyrobené z kvalitnej eko kože + TPU materiál • Elegantný a luxusný dizajn • Pevná konštrukcia • Nezanecháva odtlačky prstov • Súčasťou puzdra je praktická priehradka pre doklady a karty • Disponuje funkciou podstavca • Telefonovať je možné aj so zatvoreným puzdrom • Vďaka kvalitnej eko kože je puzdro príjemné na dotyk a ľahko udržiavateľné Upozornenie: Puzdro má vstavaný magnet, ktorý je umiestnený na zadnej strane puzdra z dôvodu zachovania tenkého dizajnu puzdra. Magnetické otváranie a zatváranie teda nie je až tak silné ako je to v prípade puzdier, ktoré majú magnet umiestnený na prednej strane. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dux Ducis Skin Pro knižkové puzdro na Xiaomi Poco M6 Pro 5G / Redmi 12 / 12R, čierne , M-style outdoor premium plachta na motocykel (motonad02053)

Dux Ducis Skin Pro knižkové puzdro na Xiaomi Poco M6 Pro 5G / Redmi 12 / 12R, modré

Dux Ducis Skin Pro knižkové puzdro na Xiaomi Poco M6 Pro 5G / Redmi 12 / 12R, modré
Detail

Knižkové puzdro od značky DUX DUCIS dodá vášmu telefónu elegantný vzhľad a navyše mu poskytne všestrannú ochranu, vrátane ochrany displeja. Vonkajšia časť obalu je vyrobená z kvalitnej protišmykovej eko kože, ktorá precízne ochráni Váš mobilný telefón pred mechanickým poškodením, ale aj pred prachom a špinou. Vnútornú časť tvorí TPU kryt, ktorý obopína a bezpečne drží telefón. Vďaka dostatočnej ochrane môžete váš telefón používať s vedomím, že mu nehrozí znehodnotenie v podobe škrabancov, odrenín alebo rozbitia. Obal nezakrýva konektory ani objektív, takže využijete všetky funkcie telefónu bez nutnosti vyberania z obalu. Vnútro puzdra je vybavené priehradkami na doklady, či karty. Má funkciu podstavca, čím môžete pohodlne sledovať videá, filmy alebo čítať dlhšie texty. Vlastnosti: • Zabezpečuje všestrannú ochranu telefónu, vrátane displeja • Chráni telefón pred nechcenými pádmi, škrabancami, odreninami a nečistotami • Puzdro je vyrobené z kvalitnej eko kože + TPU materiál • Elegantný a luxusný dizajn • Pevná konštrukcia • Nezanecháva odtlačky prstov • Súčasťou puzdra je praktická priehradka pre doklady a karty • Disponuje funkciou podstavca • Telefonovať je možné aj so zatvoreným puzdrom • Vďaka kvalitnej eko kože je puzdro príjemné na dotyk a ľahko udržiavateľné Upozornenie: Puzdro má vstavaný magnet, ktorý je umiestnený na zadnej strane puzdra z dôvodu zachovania tenkého dizajnu puzdra. Magnetické otváranie a zatváranie teda nie je až tak silné ako je to v prípade puzdier, ktoré majú magnet umiestnený na prednej strane. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Dux Ducis Skin Pro knižkové puzdro na Xiaomi Poco M6 Pro 5G / Redmi 12 / 12R, modré , Compass plachta na motocykel xxl 100 % waterproof (8591686059922)

Wolf puzdro na lampu mozzo zappa tech case

Wolf puzdro na lampu mozzo zappa tech case
Detail

Ľahké ale veľmi odolné púzdro je vyrobené z tvrdeného EVA materiálu s príjemným povrchom v kamo dizajne a so zapínaním na zips. Premyslený dizajn ponúka spoľahlivú ochranu pred nárazom, prachom, vlhkosťou, slnkom a ďalšími vplyvmi prírody. Vnútorné sieťované vrecko na uloženie kefky na čistenie a nabíjacieho kábla. (parys.sk)

Podobné produkty ako Wolf puzdro na lampu mozzo zappa tech case , Oxford bočné tašky na motocykel heritage (m006-285)

M6 na 19 rozvádzače (7705)

M6 na 19 rozvádzače (7705)
Detail

Skrutky - 50ks Univerzálna montážna súprava M6. Súprava je plne použiteľná pre všetky typy 19" rozvádzačov (nástenných i stojanových). Slúži na uchytenie 19" komponentov do rozvádzača. Balenie obsahuje 50 kusov súčiastok. (alza.sk)

Podobné produkty ako M6 na 19 rozvádzače (7705) , Oxford tankbag na motocykel f1 qr (m006-314)

M6 na 19 rozvádzače (7700)

M6 na 19 rozvádzače (7700)
Detail

Skrutky - 4ks Montážna sada veľkosti M6 je plne univerzálna a je teda použiteľná pre všetky typy 19" rozvádzačov (a to nástenných i stojanových). Slúži na uchytenie 19" komponentov do rozvádzača. Balenie obsahuje štyri skrutky, štyri klietkové matice a štyri podložky.Parametre a špecifikácie: Určené pre: 19" rozvádzačeBalenie obsahuje: 4x skrutka M64x klietkové matice M64x podložka M6 (alza.sk)

Podobné produkty ako M6 na 19 rozvádzače (7700) , Kappa sada prídavných halogenových svetlometov na motocykel (ks310)

Tech-Protect Wallet knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G / Poco M6 Pro 4G, čierne

Tech-Protect Wallet knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G / Poco M6 Pro 4G, čierne
Detail

Knižkové puzdro Tech-Protect Wallet dodá vášmu telefónu elegantný vzhľad a navyše mu poskytne všestrannú ochranu, vrátane ochrany displeja. Vonkajšia časť obalu je vyrobená z kvalitnej protišmykovej eko kože, ktorá precízne ochráni Váš mobilný telefón pred mechanickým poškodením, ale aj pred prachom a špinou. Vnútornú časť tvorí TPU kryt, ktorý obopína a bezpečne drží telefón. Vďaka dostatočnej ochrane môžete váš telefón používať s vedomím, že mu nehrozí znehodnotenie v podobe škrabancov, odrenín alebo rozbitia. Vnútro puzdro je vybavené vreckami na kreditné karty a hotovosť. Vlastnosti: • Zabezpečuje všestrannú ochranu telefónu, vrátane displeja • Chráni telefón pred nechcenými pádmi, škrabancami, odreninami a nečistotami • Puzdro je vyrobené z kvalitnej eko kože + TPU materiál • Magnetické otváranie a zatváranie puzdra • Pevná konštrukcia • Vyrobené z ekokože • Disponuje funkciou podstavca (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Tech-Protect Wallet knižkové puzdro na Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G / Poco M6 Pro 4G, čierne , A-pro univerzálny stojan na motocykel (cm-7564)

Wolf puzdro na lampu mozzi zappa tech case camo

Wolf puzdro na lampu mozzi zappa tech case camo
Detail

Ľahké ale veľmi odolné puzdro je vyrobené z tvrdeného EVA materiálu s príjemným povrchom v kamo dizajne a so zapínaním na zips. Premyslený dizajn ponúka spoľahlivú ochranu pred nárazom, prachom, vlhkosťou, slnkom a ďalšími vplyvmi prírody. Vnútorné sieťované vrecko na uloženie kefky na čistenie a nabíjacieho kábla. (parys.sk)

Podobné produkty ako Wolf puzdro na lampu mozzi zappa tech case camo

Vic Firth M6 Paličky na perkusie

Vic Firth M6 Paličky na perkusie
Detail

Tvrdá fenolová 1” gulička. Pre všestranné hranie na zvončeky a xylofón. Rukoväť je vyrobená z brezy. Dĺžka (cm): 40.6 Krajina pôvodu: USA Kompatibilné s: Xylofón;Zvončeky Vhodné pre: Xylofón;Zvončeky Typ: Paličky na perkusie Tvrdosť: Hard Materiál: Drevo Hlavička: Resin (muziker.com)

Podobné produkty ako Vic Firth M6 Paličky na perkusie

Shanling puzdro pre M6 čierne (6971566000640)

Shanling puzdro pre M6 čierne (6971566000640)
Detail

Cestovné puzdro – koženkové, vhodné pre Shanling M6 (alza.sk)

Podobné produkty ako Shanling puzdro pre M6 čierne (6971566000640)

Shanling puzdro pre M6 hnedé (6971566000527)

Shanling puzdro pre M6 hnedé (6971566000527)
Detail

Cestovné puzdro – koženkové, vhodné pre Shanling M6 (alza.sk)

Podobné produkty ako Shanling puzdro pre M6 hnedé (6971566000527)

LAMPA Zrkadlá pre motocykel SPACE (LAM90080)

LAMPA Zrkadlá pre motocykel SPACE (LAM90080)
Detail

Zrkadlo na motorku – ľavé a pravé, v balení 2 ks, hranaté, farba čierna, závit M10*1,25 mm Zrkadlá na motocykel SPACE, súprava dvoch ks, nastaviteľné, upevnenie: závit M10x1,25. Homologované pre prevádzku na pozemných komunikáciách. Materiál plast, čierny, mat. (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMPA Zrkadlá pre motocykel SPACE (LAM90080)

Rockbros Handlebar držiak na mobil na motocykel, čierny

Rockbros Handlebar držiak na mobil na motocykel, čierny
Detail

Zaistite si pohodlie a bezpečnosť pri jazde na motorke s držiakom telefónu Rockbros. Jedinečný dizajn a pevná konštrukcia urobia vašu cestu ešte príjemnejšou. Ideálny ako držiak na motorku alebo skúter. Otáča sa o 360 stupňov a jeho inštalácia je mimoriadne jednoduchá. Dobre premyslený dizajn Vďaka automatickej svorke je umiestnenie telefónu do držiaka jednoduché a bezpečné. Poskytuje stabilné držanie aj pri jazde na nerovných cestách. Zaručená bezpečnosť Chráni telefón pred poškriabaním. Každý roh rukoväte je chránený 5 mm vysokou silikónovou krytkou. Široká kompatibilita Univerzálny dizajn držiaka znamená, že si jeho funkčnosť užijete bez ohľadu na model telefónu, ktorý máte. Vlastnosti: • Značka: Rockbros • Materiál: plast • Umožňuje ovládať telefón jednou rukou • Umožňuje vám sústrediť sa na cestu a zároveň mať plnú kontrolu nad telefónom • Zatvorí sa automaticky, keď telefón položíte na držiak. • Stabilizuje telefón v rohoch • Telefón stabilný a chránený pred nárazmi a vibráciami • Vhodné pre všetky telefóny s veľkosťou 4,5-7,2 palca • Univerzálny dizajn znamená, že sa nemusíte obávať o kompatibilitu s telefónom • Silikónové kryty na každom rohu poskytujú ochranu pred poškriabaním a poškodením (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Rockbros Handlebar držiak na mobil na motocykel, čierny

Energo team montáž na šťuky 35 g

Energo team montáž na šťuky 35 g
Detail

V rámci montáže je použitý 35 gramový plavák, ktorý je ideálny v každej vode. Jeho červená anténa je dobre viditeľná aj v zlých podmienkach. Trojháčik zaručí vynikajúce zaseknutie. (parys.sk)

Podobné produkty ako Energo team montáž na šťuky 35 g

Hansa Príslušenstvo - Priechodka sprchy na jednotlivú montáž na okraj vane, chróm 04280100

Hansa Príslušenstvo - Priechodka sprchy na jednotlivú montáž na okraj vane, chróm 04280100
Detail

, Farba: chróm, Materiál: (siko.sk)

Podobné produkty ako Hansa Príslušenstvo - Priechodka sprchy na jednotlivú montáž na okraj vane, chróm 04280100

KAPPA univerzálna sieťka na motocykel (K9910N)

KAPPA univerzálna sieťka na motocykel (K9910N)
Detail

Sieť na motorku – na moto, na bezpečný prevoz prilby alebo ľahšej batožiny, elastická, čierna Vybavte sa pri cestovaní na vašom motocykli kvalitnou sieťkou K9910N od spoločnosti Kappa. Veľkou prednosťou tohto produktu je univerzálna veľkosť a prítomnosť poplastovaných háčikov, ktoré zaručia veľmi jednoduchú inštaláciu. Čierne spracovanie sieťky nepôsobí rušivo, a tak nebude nijako kaziť dizajn vášho stroja. Zaiste oceníte kvalitné vyhotovenie produktu a použité materiály, ktoré ho predurčujú k dlhej životnosti. Kľúčové vlastnosti sieťky na motocykel Kappa K9910NUniverzálna veľkosť sieťky na motocykel od spoločnosti KappaPerfektná elasticita sieťkyPoplastované háčikyČierna farbaKvalitné spracovanieJednoduchá a rýchla inštalácia (alza.sk)

Podobné produkty ako KAPPA univerzálna sieťka na motocykel (K9910N)

Nash klip na červy s vrtáčikom maggot screw - stredný

Nash klip na červy s vrtáčikom maggot screw - stredný
Detail

Môžete ho použiť napríklad k zig pene, pop-upom, boilies alebo tigrím orechom. V balení po 5 kusoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Nash klip na červy s vrtáčikom maggot screw - stredný

Nash klip na červy s vrtáčikom maggot screw - malý

Nash klip na červy s vrtáčikom maggot screw - malý
Detail

Môžete ho použiť napríklad k zig pene, pop-upom, boilies alebo tigrím orechom. V balení po 5 kusoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Nash klip na červy s vrtáčikom maggot screw - malý

Koós hladinová montáž na sumce stupek - 85 cm

Koós hladinová montáž na sumce stupek - 85 cm
Detail

Pripevníme na kŕmený vlasec väčšie olovo (približne 200g), následne naň privážame koncovú montáž. Na spodok montáže pripevníme takú hmotnosť, aby nám nástrahový systém držal háčik v okolí hladiny. Malá ryba pri hladine bude vábiť sumca nachádzajúce sa v okolí. Odporúčame použiť silný prút. (parys.sk)

Podobné produkty ako Koós hladinová montáž na sumce stupek - 85 cm

Koós hladinová montáž na sumce stupek - 100 cm

Koós hladinová montáž na sumce stupek - 100 cm
Detail

Pripevníme na kŕmený vlasec väčšie olovo (približne 200g), následne naň privážame koncovú montáž. Na spodok montáže pripevníme takú hmotnosť, aby nám nástrahový systém držal háčik v okolí hladiny. Malá ryba pri hladine bude vábiť sumca nachádzajúce sa v okolí. Odporúčame použiť silný prút. (parys.sk)

Podobné produkty ako Koós hladinová montáž na sumce stupek - 100 cm

Carp expert montáž na lov tolstolobika silver ready

Carp expert montáž na lov tolstolobika silver ready
Detail

Jeho inštalácia je jednoduchá vďaka pevným plastovým častiam, do ktorých sa ľahko upevnia háčiky a hlavný vlasec alebo plávajúca montáž. Potom vložme kŕmnu zmes do košíka a lov tolstolobika môže začať. Háčiky sa môžu používať prázdne alebo s plávajúcou nástrahou! Toto je najjednoduchší spôsob, ako ich tolstolobik nasaje. Môže sa použiť aj na lov kaprov. (parys.sk)

Podobné produkty ako Carp expert montáž na lov tolstolobika silver ready

Nabíjačka USB STU 34711 pre montáž na povrch

Nabíjačka USB STU 34711 pre montáž na povrch
Detail

Kvalitní Nabíjačka USB STU 34711 pre montáž na povrch z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Autoelektronika | Adaptéry do auta | USB adaptéry a nabíjačky do auta. (esat.sk)

Podobné produkty ako Nabíjačka USB STU 34711 pre montáž na povrch

Nabíjačka USB STU 34710.2 pre montáž na povrch

Nabíjačka USB STU 34710.2 pre montáž na povrch
Detail

Kvalitní Nabíjačka USB STU 34710.2 pre montáž na povrch z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Autoelektronika | Adaptéry do auta | USB adaptéry a nabíjačky do auta. (esat.sk)

Podobné produkty ako Nabíjačka USB STU 34710.2 pre montáž na povrch

Nabíjačka USB STU 34712 pre montáž na povrch

Nabíjačka USB STU 34712 pre montáž na povrch
Detail

Kvalitní Nabíjačka USB STU 34712 pre montáž na povrch z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Autoelektronika | Adaptéry do auta | USB adaptéry a nabíjačky do auta. (esat.sk)

Podobné produkty ako Nabíjačka USB STU 34712 pre montáž na povrch

Nabíjačka USB STU 34710.1 pre montáž na povrch

Nabíjačka USB STU 34710.1 pre montáž na povrch
Detail

Kvalitní Nabíjačka USB STU 34710.1 pre montáž na povrch z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Autoelektronika | Adaptéry do auta | USB adaptéry a nabíjačky do auta. (esat.sk)

Podobné produkty ako Nabíjačka USB STU 34710.1 pre montáž na povrch

OPTI-FREE Express 355 ml s puzdrom

OPTI-FREE Express 355 ml s puzdrom
Detail

Vysoko účinný univerzálny roztok vhodný k starostlivosti o všetky druhy mäkkých šošoviek. (alensa.sk)

Podobné produkty ako OPTI-FREE Express 355 ml s puzdrom

PMJ Santiago Black 38 Jeansy na motocykel

PMJ Santiago Black 38 Jeansy na motocykel
Detail

Viacúčelové štýlové nohavice. BULL 325 gr. hlavná tkanina, vysoká pevnosť, strečová 100 % balistická tkanina TWARON®, vnútorná výstuž a podšívka Chrániče na kolenách schválené podľa EN1621-1, nastaviteľné a odnímateľné Predpríprava na polstrovanie Zero-Shock na bokoch CE schválené P.P.E. podľa EN17092-4 (A) Testované podľa EN 13595-2 - EN 13595-4 Anatomická konštrukcia kolena Bočné vrecká uzavreté chlopňou Casual fit, úprava Cargo Fashion Pant „OLD Dying“ Materiál. BAVLNA 98 % | ELASTAN 2 % Detaily: vystuženie zo 100 % aramidového vlákna, podšívka zo 100 % polyesteru Materiál : Bavlna Farba : Čierna Špecifikácia materiálu : Aramid Fiber Homologizácia : EN 13595.1 Homologizácia : EN17092-4 (A) Podšívka : 100% TWARON® Krajina pôvodu : Taliansko Špecifikácia materiálu : Elastan Navrhnuté v : Taliansko Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Podšívka : 100% Aramid Fiber Veľkosť : 38 Špecifikácia materiálu : Bavlna Homologizácia : Chrániče: EN 1621.1 Špecifikácia materiálu : TWARON® Strih : Ležérny strih Vrchná vrstva : Bavlna Homologizácia : EN 13595.4 Dĺžka : Štandard Homologizácia : EN 13595.2 Farba podľa výrobcu : Black Materiál : Elastan (muziker.com)

Podobné produkty ako PMJ Santiago Black 38 Jeansy na motocykel
LAMPA Zrkadlá na motocykel INFINITY (LAM90129), LAMPA Zrkadlá na motocykel TORI (LAM90344), LAMPA Zrkadlá na motocykel HORIZON (LAM90128), LAMPA Zrkadlo na motocykel KABA (LAM90346), LAMPA Držiak telefónu, navigácie, PDA EVO 2 na motocykel (LAM90256), Rokform hliníkový držiak na motocykel, (montáž do stredového stĺpika riadidiel) čierny (334401P), M6 na 19 rozvádzače (7700), M6 na 19 rozvádzače (7705), LAMPA Zrkadlá pre motocykel SPACE (LAM90080), Shanling puzdro pre M6 hnedé (6971566000527), Shanling puzdro pre M6 čierne (6971566000640), Stojan na motocykel cestný (LAM90031), Mivardi Záťaže na montáž (2000020819857), LAMP Zrkadlá na motocykel DIKE (LAM90347), KAPPA univerzálna sieťka na motocykel (K9910N), GEKO Stojan na motocykel zesílený (G02166), Kľúč na montáž F konektorov (JK07), Nádobka 210 na brzdovú kvapalinu na motocykel (1485-MS-210UNIEXP), HEVIK vodoodolný komplet bunda + nohavice na motocykel, TomTom upevňovacia sada na motocykel (9UGE.001.00), WOLFCRAFT – sada na montáž dverných zárubní (3676000), BIKESERVICE přípravek na montáž ventilků (M016-128), M-Style Basic univerzálny držiak na fľašu na motocykel (MS-37674), GEKO Stojan na motocykel, nosnosť 340 kg (G02172), M-Style Outdoor Premium plachta na motocykel (motonad02053), Compass plachta na motocykel XXL 100 % WATERPROOF (8591686059922), OXFORD Bočné tašky na motocykel Heritage (M006-285), OXFORD Tankbag na motocykel F1 QR (M006-314), KAPPA sada prídavných halogenových svetlometov na motocykel (KS310), A-PRO univerzálny stojan na motocykel (CM-7564)