Led solution led priemyselne osvetlenie ufo 200w 160lm w 10102499

Produkt Led solution led priemyselne osvetlenie ufo 200w 160lm w 10102499 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Led solution led priemyselne osvetlenie ufo 200w 160lm w 10102499 upraviť a produkt hľadať znova.

Lightcraft High Bright, 100W, LED halový reflektor, priemyselné osvetlenie hliník

Lightcraft High Bright, 100W, LED halový reflektor, priemyselné osvetlenie hliník
Detail

Lightcraft High Bright vysokovýkonný LED-reflektor predstavuje profesionálne riešenie plošného osvetlenia priemyselných a remeselných hál, ako napr. dielní, skladov či športových hál.Širokým vyžarovacím uhlom 120° a vysokým stupňom účinnosti dokáže reflektor účinne a rovnomerne osvetliť rôzne priestory. Samozrejme, 100 wattové svetlo možno využiť aj inak. Energeticky efektívna LED-technológa ponúka nadpriemerne vysokú životnosť, mimoriadne nízku spotrebu tepla a nepatrnú tvorbu tepla. Neprítomnosť ortute len podčiakuje celkovú enviromentálne pozitívnu stránku LED-svetiel.Dlhoživotnosť zariadenia okrem LED-technológie spočíva aj v ostatných materiáloch, predovšetkým v hliníkovej konštrukcii (tienidla) reflektora. Zariadenie sa vyznačuje bezpečnosťou IP65, čiže je chránené voči prieniku vody a svetla do zariadenia. Montáž vďaka ultraľahkej konštrukcii, predmontovanému očku a 50-centimetrovému vedeniu prebieha veľmi rýchlo a ľahko. Návod a montážny materiál sú súčasťou balenia. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Lightcraft High Bright, 100W, LED halový reflektor, priemyselné osvetlenie hliník

LED Solution LED žiarivka 120cm 18W 90lm w Economy Teplá biela

LED Solution LED žiarivka 120cm 18W 90lm w Economy Teplá biela
Detail

Kvalitní LED žiarivka lineárna T8 18W 1700lm 3000K 120cm V-TAC z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | LED trubice. (esat.sk)

Podobné produkty ako LED Solution LED žiarivka 120cm 18W 90lm w Economy Teplá biela , Hobby led osvetlenie do terária 18 w (d37588)

Supfire HL51 LED čelovka USB 160lm, čierna (HL51)

Supfire HL51 LED čelovka USB 160lm, čierna (HL51)
Detail

Čelovka Supfire HL51 sa vyznačuje veľkým reflektorom, ktorý zaručuje vysokú intenzitu svetla a dosah až 300 m. Nabíjateľná batéria USB poskytuje až 2,5 hodiny prevádzky. Možnosť nastavenia uhla žiarovky a 3 režimy osvetlenia vám dávajú slobodu použitia. Elastický pás ponúka bezkonkurenčné pohodlie a krytie IP42 vám umožňuje používať baterku takmer za každých podmienok. Optimálne osvetlenie v mnohých situáciách Veľký svetlomet s priemerom 51 mm poskytuje vynikajúce osvetlenie so svietivosťou až 160 lm. Vďaka nej môže baterka svietiť až na vzdialenosť 300 m. HL51 je preto ideálny pre mnohé scenáre. Osvetlí vám cestu počas nočnej túry, môžete ju úspešne používať v kempingu a dokonca ju využijete aj pri oprave auta na ceste po tme. Dlhá výdrž Vstavanú 1 200 mAh batériu je možné pohodlne nabíjať cez USB. Poskytuje približne 2,5 hodiny prevádzky baterky. Použitie HL51 uľahčuje špeciálny indikátor, ktorý sa rozsvieti na červeno pri nabíjaní zariadenia a modro, keď je batéria už nabitá. Vďaka tomu budete vždy vedieť, čo sa deje s vašou baterkou! Vyberte si z 3 dostupných režimov osvetlenia Baterka môže svietiť 3 spôsobmi - v režime silného a slabého svetla, ako aj stroboskopu. Preto máte možnosť prispôsobiť jej chod svojim aktuálnym očakávaniam a situácii. Supfire HL51 vždy dokonale rozjasní tmu a bude presne tým zdrojom svetla, ktorý potrebujete. Upravte smer osvetlenia podľa svojich potrieb Sklon reflektora môžete nastaviť v rozsahu 0-90°. Využite túto príležitosť a nasmerujte lúč svetla presne tam, kam chcete. Už sa nemusíte obmedzovať na jedno vopred uložené nastavenie baterky - pomocou Supfire HL51 si ho môžete ľahko prispôsobiť svojim očakávaniam. Voda jej neublíži Zariadenie má tiež triedu ochrany IP42. To znamená, že ju môžete používať bez obáv z meniacich sa poveternostných podmienok alebo náročného terénu. Baterku nepoškodia zrážky ani náhodné striekanie vody. Pohodlné použitie Baterka váži iba 102 g, takže ju môžete nosiť pri sebe. Elastický pás je navyše príjemný na dotyk a príjemný k pokožke, vďaka čomu má zariadenie bezkonkurenčné pohodlie. Parametre: • Výrobca: Supfire • Svietivosť: 160 lm • Menovitý výkon: 2,5W • Kapacita: 1200 mAh • Pracovný čas: 2-5 hodín • Micro USB nabíjací port • Odolnosť proti pádu z výšky 1 m • Krytie: IP42 • Hmotnosť: 102 g • Rozmery: 56x51x80 mm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Supfire HL51 LED čelovka USB 160lm, čierna (HL51) , Aci peugeot osvetlenie špz led (0929920l)

Hobby LED osvetlenie do terária 18 W (D37588)

Hobby LED osvetlenie do terária 18 W (D37588)
Detail

Svetlo do terária – výkon 18 W, 1 964 lúmenov, moderný ventilačný systém v reflektore ohrieva okolitú teplotu až o ďalších 5 °C (alza.sk)

Podobné produkty ako Hobby LED osvetlenie do terária 18 W (D37588) , Aci honda osvetlenie špz led (2568920l)

Blumfeldt Noblino, 7 W, záhradná fontána, LED-osvetlenie, polyresin

Blumfeldt Noblino, 7 W, záhradná fontána, LED-osvetlenie, polyresin
Detail

Záhradná fontána Blumfeldt Noblino pôsobí so svojou hrou svetiel a vody veľmi dekoratívne a jednoduchým a moderným dizajnom je okrasou pre každú záhradu alebo obytný priestor. Vďaka polyresinu, ktorý imituje skutočný kameň je fontána nie len optickým pútačom, ale je aj UV a mrazuvzdorná, ako aj celkovo veľmi odolná. Napriek svojej relatívne nízkej hmotnosti obstojí aj pri veternom počasí. Dodatočne k jemne žblnkajúcej vode obsahuje Noblino záhradná fontána aj LED osvetlenie, ktoré pôsobivo rozjasní scenériu a urobí ju na každom mieste hlavným pútačom. Zo svojim organicky zakriveným tvarom rozvinie vodná hra zvláštne kúzlo. Zo stredovej gule sa dvíha vodná fontána, ktorá jemným pohybom spätne vracia mokrú guľu späť do fontány a tam sa spolu zo zbytkovou vodou opakuje kolobeh. V byte má fontána Noblino okrem príjemného upokojujúceho efektu aj pozitívny vplyv pre zdravie, keďže automaticky zvlhčuje vzduch, zlepšuje klímu v miestnosti a dovoľuje každému sa čerstvo nadýchnuť. Aby sa vodný tok vo fontáne nikdy nevyčerpal, je udržiavaná v konštantnom obehu pomocou výkonného čerpadla s koncepciou Loopflow. Spotreba energie je len šetrných 7 watov. Očarujúca kombinácia z jemného žblnkajúceho prúdu vody a čistých tvarov. To je záhradná fontána Noblino od Blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Noblino, 7 W, záhradná fontána, LED-osvetlenie, polyresin , Aci 0680920l bmw osvetlenie špz led

LED REFLEKTOR INOVO 200W 22000LM IP65 NW

Detail

Najdôležitejšie parametre príkon 200 W PIR senzor nie krytie IP65 Ostatné parametre náhrada za žiarovku 2 000 W napájanie zo siete svetelný tok 22 000 lm rad INOVO použitie povrchová montáž zdroj svetla LED teplota chromatickosti 4 000 K farba svetla neutrálna biela index > 80 dosah PIR senzora neuvádza sa rozsah pracovnej teploty -20 °C až +40 °C životnosť 50 000 hodín farba antracit napätie 220–240 V dĺžka prívodného kábla 30 cm akumulátor neuvádza sa materiál difúzora sklo typ prívodného kábla neuvádza sa materiál tela hliník stmievanie nie doba svietenia na AKU neuvádza sa frekvencia 50/60 Hz materiál prívodného kábla guma počet priechodných zásuviek 0 prúd 900 mA stupeň ochrany proti mechanickým nárazom IK08 typ priechodných zásuviek neuvádza sa účinník > 0,9 uhol vyžarovania 120 záručná doba 5 rokov rozmer 390 × 300 × 49 mm predajný obal 1 ks, krabica (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LED REFLEKTOR INOVO 200W 22000LM IP65 NW , Aci audi osvetlenie špz led (0377919l)

Lightcraft Alphalux, LED osvetlenie, reflektor, studená biela, IP65, 100 W

Lightcraft Alphalux, LED osvetlenie, reflektor, studená biela, IP65, 100 W
Detail

LED diódový svetlomet Lightcraft Alphalux prináša svetlo do tmy!S vyžarovacím uhlom 120° efektívne osvetlíte fasády, sochy a billboardy. Taktiež kluby, bary a javiská budú profitovať zo svietivosti 100-wattového LED diódového reflektora.LED diódová, energeticky efektívna technológia znamená vysokú životnosť, nízku spotrebou energie a nízku tvorbu tepla. Zrieknutie sa používania ortuti popri tom zaisťuje kvality zariadenia, šetrné k životnému prostrediu.Dlhá životnosť je tiež veľmi dôležitá aj v oblasti spracovania a výberu materiálu. Tlakovo liata hliníková konštrukcia má popri sivom ochrannom lakovaní aj ochrannú triedu IP65 a je tak chránená proti vniknutiu prachu a vody. Zvlášť nevyhnutné pre použitie vo vonkajších priestoroch.Oblasť použitia je s jeho robustnou konštrukciou s nízkou hmotnosťou nesmierne univerzálna a predurčuje LED diódový svetlomet pre osvetlenie fasád a billboardov, pre osvetlenie parkovísk ako aj pre využívanie doma, v továrniach alebo na štadiónoch, ale aj v baroch, kluboch, hoteloch a na javiskách. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Lightcraft Alphalux, LED osvetlenie, reflektor, studená biela, IP65, 100 W , Aci seat osvetlenie špz led (4914920l)

Blumfeldt Genesis, záhradná fontána, 7 W, LED osvetlenie, polyresin, antracitová

Blumfeldt Genesis, záhradná fontána, 7 W, LED osvetlenie, polyresin, antracitová
Detail

Záhradná fontána Blumfeldt Genesis s upokojujúcim svetlom, hrou vody a jednoduchým moderným dizajnom je skutočnou ozdobou každej záhrady alebo miestnosti. Vďaka polyresinu, materiálu pripomínajúcemu skutočný kameň, je fontána nielen vizuálnym prvkom, ale je tiež UV odolná, mrazuvzdorná a extrémne odolná. Napriek svojej relatívne nízkej hmotnosti pevne stojí aj pri veternom počasí. Okrem tichého žblnkotu vody má záhradná fontána Genesis LED osvetlenie, ktoré pôsobivo osvetľuje scénu a robí z fontány vizuálny stredobod na akomkoľvek mieste. V byte má okrem relaxačného efektu aj ďalší pozitívny vplyv na zdravie. Automaticky zvlhčuje vzduch, zlepšuje klímu prostredia a umožňuje dýchanie s pocitom osvieženia. Aby sa vodná hra fontány nikdy neskončila, je udržiavaná v neustálom obehu silným čerpadlom s konceptom Loopflow Concept. Spotreba energie je pritom len úsporných 7 W. Vykúzli pôsobivé chvíle v každej záhrade alebo izbe: záhradná fontána Genesis od spoločnosti Blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Genesis, záhradná fontána, 7 W, LED osvetlenie, polyresin, antracitová , Aci mazda osvetlenie špz led (2754920l)

BLUMFELDT ARCADIA, ZAHRADNA FONTANA,10 W, LED-OSVETLENIE, POLYRESIN, 10033529

BLUMFELDT ARCADIA, ZAHRADNA FONTANA,10 W, LED-OSVETLENIE, POLYRESIN, 10033529
Detail

ZÁHRADNÁ FONTÁNA . Záhradná fontána Blumfeldt Arcadia pôsobí so svojou hrou svetiel a vody veľmi dekoratívne a je zo svojim jednoduchým a moderným dizajnom okrasou pre každú záhradu a obytný priestor. . Vďaka polyresinu, ktorý (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT ARCADIA, ZAHRADNA FONTANA,10 W, LED-OSVETLENIE, POLYRESIN, 10033529 , Aci citroen osvetlenie špz led (4028920l)

Lightcraft Alphalux, LED osvetlenie, reflektor, teplá biela, IP65, 100 W

Lightcraft Alphalux, LED osvetlenie, reflektor, teplá biela, IP65, 100 W
Detail

LED diódový svetlomet Lightcraft Alphalux prináša svetlo do tmy!S vyžarovacím uhlom 120° efektívne osvetlíte fasády, sochy a billboardy. Taktiež kluby, bary a javiská budú profitovať zo svietivosti 100-wattového LED diódového reflektora.LED diódová, energeticky efektívna technológia znamená vysokú životnosť, nízku spotrebou energie a nízku tvorbu tepla. Zrieknutie sa používania ortuti popri tom zaisťuje kvality zariadenia, šetrné k životnému prostrediu.Dlhá životnosť je tiež veľmi dôležitá aj v oblasti spracovania a výberu materiálu. Tlakovo liata hliníková konštrukcia má popri sivom ochrannom lakovaní aj ochrannú triedu IP65 a je tak chránená proti vniknutiu prachu a vody. Zvlášť nevyhnutné pre použitie vo vonkajších priestoroch.Oblasť použitia je s jeho robustnou konštrukciou s nízkou hmotnosťou nesmierne univerzálna a predurčuje LED diódový svetlomet pre osvetlenie fasád a billboardov, pre osvetlenie parkovísk ako aj pre využívanie doma, v továrniach alebo na štadiónoch, ale aj v baroch, kluboch, hoteloch a na javiskách. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Lightcraft Alphalux, LED osvetlenie, reflektor, teplá biela, IP65, 100 W , Aci vw osvetlenie špz led (5745920l)

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman sensor Mirror W Brightness Control

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman sensor Mirror W Brightness Control
Detail

Zrkadlo s LED osvetlením z kolekcie Simplehuman. Model vyrobený z nerezovej ocele a zo skla. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman sensor Mirror W Brightness Control , Brio world 33836 led - osvetlenie dráhy (7312350338362)

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor Mirror W Touch Control

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor Mirror W Touch Control
Detail

Zrkadlo s LED osvetlením z kolekcie Simplehuman. Model vyrobený z nerezovej ocele a zo skla. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor Mirror W Touch Control , Aci alfa romeo osvetlenie špz led (0160920l)

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor Mirror W Brightness Control

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor Mirror W Brightness Control
Detail

Zrkadlo s LED osvetlením z kolekcie Simplehuman. Model vyrobený z nerezovej ocele a zo skla. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor Mirror W Brightness Control , Aci mercedes-benz osvetlenie špz led (3091920l)

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor Mirror W Touch Control

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor Mirror W Touch Control
Detail

Zrkadlo s LED osvetlením z kolekcie Simplehuman. Model vyrobený z nerezovej ocele a zo skla. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor Mirror W Touch Control , Aci 3091920l škoda osvetlenie špz led (7622920l)

Twinkly inteligentné osvetlenie vianočného stromčeka 400 LED RGB+W 32mb

Twinkly inteligentné osvetlenie vianočného stromčeka 400 LED RGB+W 32mb
Detail

Inteligentné osvetlenie vianočného stromčeka z kolekcie Twinkly. (answear.sk)

Podobné produkty ako Twinkly inteligentné osvetlenie vianočného stromčeka 400 LED RGB+W 32mb , Aci audi osvetlenie špz led 4dv. (0351919l)

BLUMFELDT GENESIS, ZAHRADNA FONTANA, 7 W, LED OSVETLENIE, POLYRESIN, ANTRACITOVA, 10033530

BLUMFELDT GENESIS, ZAHRADNA FONTANA, 7 W, LED OSVETLENIE, POLYRESIN, ANTRACITOVA, 10033530
Detail

ZÁHRADNÁ FONTÁNA . Záhradná fontána Blumfeldt Genesis s upokojujúcim svetlom, hrou vody a jednoduchým moderným dizajnom je skutočnou ozdobou každej záhrady alebo miestnosti. . Vďaka polyresinu, materiálu pripomínajúcemu skutočný (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT GENESIS, ZAHRADNA FONTANA, 7 W, LED OSVETLENIE, POLYRESIN, ANTRACITOVA, 10033530 , Aci mini one osvetlenie špz led (0502920l)

Blumfeldt Rocky Waters, záhradná fontána, 2,5 W, LED osvetlenie, polyresin, antracitová

Blumfeldt Rocky Waters, záhradná fontána, 2,5 W, LED osvetlenie, polyresin, antracitová
Detail

Záhradná fontána Blumfeldt Rocky Waters s upokojujúcim svetlom a hrou vody je mimoriadne dekoratívna a je ozdobou každej záhrady či miestnosti. Vďaka polyresinu, materiálu pripomínajúcemu skutočný kameň, je fontána nielen vizuálnym prvkom, ale je tiež UV odolná, mrazuvzdorná a extrémne odolná. Napriek svojej relatívne nízkej hmotnosti pevne stojí aj pri veternom počasí. Okrem tichého žblnkotu vody má záhradná fontána Rocky Waters LED osvetlenie, ktoré pôsobivo osvetľuje scénu a robí z fontány vizuálny stredobod na akomkoľvek mieste. V byte má okrem relaxačného efektu aj ďalší pozitívny vplyv na zdravie. Automaticky zvlhčuje vzduch, zlepšuje klímu prostredia a umožňuje dýchanie s pocitom osvieženia. Aby sa vodná hra fontány nikdy neskončila, je udržiavaná v neustálom obehu silným čerpadlom s konceptom Loopflow Concept. Spotreba energie je pritom len úsporných 2,5 W. Vykúzli pôsobivé chvíle v každej záhrade alebo izbe. Taká je záhradná fontána Rocky Waters od spoločnosti Blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Rocky Waters, záhradná fontána, 2,5 W, LED osvetlenie, polyresin, antracitová , Aci audi osvetlenie špz led kombi (0324919l)

Twinkly inteligentné osvetlenie vianočného stromčeka Strings 250 LED RGB + W 20mb

Twinkly inteligentné osvetlenie vianočného stromčeka Strings 250 LED RGB + W 20mb
Detail

Inteligentné osvetlenie vianočného stromčeka z kolekcie Twinkly. (answear.sk)

Podobné produkty ako Twinkly inteligentné osvetlenie vianočného stromčeka Strings 250 LED RGB + W 20mb , Aci opel osvetlenie špz led komplet (3734920l)

Zdroj pre LED 200W/12V LEDIS LD-200-12

Zdroj pre LED 200W/12V LEDIS LD-200-12
Detail

Kvalitní Zdroj pre LED 200W/12V LEDIS LD-200-12 z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Zdroje napájania pre LED osvetlenie a pásky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zdroj pre LED 200W/12V LEDIS LD-200-12 , Repti planet osvetlenie led 30 diód (8595091794430)

Zdroj spínaný pre LED 12V/200W Geti LPV-200

Zdroj spínaný pre LED 12V/200W Geti LPV-200
Detail

Kvalitní Zdroj spínaný pre LED 12V/200W Geti LPV-200 z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Zdroje napájania pre LED osvetlenie a pásky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zdroj spínaný pre LED 12V/200W Geti LPV-200 , M-style - osvetlenie led, špz (2955-ms-kslnp19)

SMD LED Capsule matná 2W/G4/12V AC-DC/4000K/160Lm/360° (G428352NWF)

SMD LED Capsule matná 2W/G4/12V AC-DC/4000K/160Lm/360° (G428352NWF)
Detail

LED žárovka - patice G4, příkon 2 W, 12 V, světelný tok 160 lm, neutrální světlo (4000 K), průměr 14 mm, životnost 30000 h, energetický štítek F, 1 kus v balení LED žárovka Diolamp je určena pro světla s paticí G4 a okruhem s napětím 12 V. Dozajista vás potěší, že žárovka disponuje energetickou třídou F, která vám pomůže snížit náklady na elektřinu, pokud ji porovnáme s normální žárovkou. Nesmíme zapomenout zmínit její příkon 2 W a životnost, která je skvělých 30000 h, a to už je opravdu dlouhá doba. Neutrální varianta světla o chromatičnosti do 4000 K poskytuje osvětlení jako ve dne. V neposlední řadě s tím souvisí světelný tok 160 lm. Podstatné rysy LED žárovky SMD LED Capsule matná 2W/G4/12V AC-DC/4000K/160Lm/360° Tvar LED žárovky Diolamp: kapsle Označení patice G4 Třída energetické účinnosti F Životnost 30000 h Příkon LED žárovky: 2 W Pracuje se vstupním napětím 12 V Hodnota chromatičnosti činí maximálně 4000 K LED žárovka o rozměrech (průměr × délka): 14 ×... (alza.sk)

Podobné produkty ako SMD LED Capsule matná 2W/G4/12V AC-DC/4000K/160Lm/360° (G428352NWF) , Alum solárne osvetlenie 40 led so senzorom pohybu (1861008017402)

Led osvetlenie Eglo Led Carpi plast 900369

Led osvetlenie Eglo Led Carpi plast 900369
Detail

, Farba: , Materiál: plast (siko.sk)

Podobné produkty ako Led osvetlenie Eglo Led Carpi plast 900369 , Dobmar osvetlenie špz dob-26a led + pozičné červené (dob26aled)

Klarstein Lamington, elektrický krb, 2000 W, LED plameň, teplovzdušný ohrievač, časovač, osvetlenie

Klarstein Lamington, elektrický krb, 2000 W, LED plameň, teplovzdušný ohrievač, časovač, osvetlenie
Detail

Realistické LED plamene a príjemné teplo: s elektrickým krbom Lamington od spoločnosti Klarstein vytvoríte vo svojom domove nádherne útulnú atmosféru. Jeho dva stupne ohrevu sa postarajú o príjemné teploty a praskajúci LED oheň bude živo blčať nad drevenými polenami. Zvláštnosťou nástenného krbu Lamington je jeho farebné ambientné svetlo na zadnej strane. Jas plameňa môžete individuálne prispôsobiť. Vďaka integrovanému časovaču a praktickému diaľkovému ovládaču splní zariadenie Lamington všetky vaše predstavy. Zaoblená sklenená predná časť šikovne dotvára jeho moderný dizajn. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lamington, elektrický krb, 2000 W, LED plameň, teplovzdušný ohrievač, časovač, osvetlenie , Dobmar osvetlenie špz dob-26 led čierny kryt (dob26led)

Klarstein Lamington, elektrický krb, 2000 W, LED plameň, teplovzdušný ohrievač, časovač, osvetlenie

Klarstein Lamington, elektrický krb, 2000 W, LED plameň, teplovzdušný ohrievač, časovač, osvetlenie
Detail

Realistické LED plamene a príjemné teplo: s elektrickým krbom Lamington od spoločnosti Klarstein vytvoríte vo svojom domove nádherne útulnú atmosféru. Jeho dva stupne ohrevu sa postarajú o príjemné teploty a praskajúci LED oheň bude živo blčať nad drevenými polenami. Zvláštnosťou nástenného krbu Lamington je jeho farebné ambientné svetlo na zadnej strane. Jas plameňa môžete individuálne prispôsobiť. Vďaka integrovanému časovaču a praktickému diaľkovému ovládaču splní zariadenie Lamington všetky vaše predstavy. Zaoblená sklenená predná časť šikovne dotvára jeho moderný dizajn. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Lamington, elektrický krb, 2000 W, LED plameň, teplovzdušný ohrievač, časovač, osvetlenie , Jackery solarsaga 200 w (solarsaga 200w)

LED Osvetlenie Vistária

LED Osvetlenie Vistária
Detail

Jemné modré kvety sú vyrobené z textilu, rovnako ako svieža zeleň, ktorá ich doplňuje. Nádherne spracované a prírode blízke. Či už nad oknom, na záclonovej tyči alebo na poličke: svetelný reťaz LED s bujnými kvetenstvami je nádherným lákadlom pre oči. Modrý déšť môžete ale vystaviť aj v exteriéri. Pripevnite svetelný reťaz na zábradlie balkónov, verand, pergol alebo nad terasu. Vašej fantázii sa meze nekladú. A 5 m dlhé prívodné vedenie vám dáva dostatok priestoru na správne osvetlenie vašej záhrady, balkóna a terasy. LED osvetlenie Vistária: kvety a listy z textilu odolného proti poveternostným vplyvom stonky a žilky listov z plastu 10 kvetov s 5 teplými bielymi LED diódami, každý vo vzdialenosti 30 cm od seba Síťová prevádzka (s nárazuvzdornou zástrčkou IP44 pre vonkajšie použitie) svetelný reťaz 2,70 m + 5 m prívodného kábla, dĺžka kvetu 35 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako LED Osvetlenie Vistária , Led podlinkové svietidlo led/9 w/230 v (107029)

NETSPA led osvetlenie

NETSPA led osvetlenie
Detail

LED osvetlenie pre vírivé vane. Osvieti vírivku a dodá tú správnu atmosféru. (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako NETSPA led osvetlenie , Solight led stropné lineárne osvetlenie, 36 w, 3600 lm, 4100 k, 120 cm, ip20 (wo523)

SMD LED Mini Capsule čirá 1,5W/G4/12V AC-DC/4000K/160Lm/360° (G4283515NWPH)

SMD LED Mini Capsule čirá 1,5W/G4/12V AC-DC/4000K/160Lm/360° (G4283515NWPH)
Detail

LED žárovka - patice G4, příkon 1,5 W, 12 V, světelný tok 160 lm, neutrální světlo (4000 K), průměr 10 mm, životnost 30000 h, energetický štítek F, 1 kus v balení LED žárovka Diolamp se hodí pro všechna svítidla s paticí G4 a napájecím napětím o hodnotě 12 V. Vaši kapsu jistě potěší, že se žárovka s technologií LED může prokázat energetickou třídou F, která pomůže uspořit náklady na elektřinu, zvlášť při srovnání s klasickými žárovkami. Nesmíme ani zapomenout na její příkon 1,5 W a životnost, která dosahuje 30000 h, vydrží vám tedy dost dlouho. Neutrální zabarvenost světla o chromatičnosti do 4000 K poskytuje osvětlení jako ve dne. S tím souvisí také světelný tok 160 lm. Nejzásadnější funkce LED žárovky SMD LED Mini Capsule čirá 1,5W/G4/12V AC-DC/4000K/160Lm/360° Tvar LED žárovky Diolamp: kapsle Patice G4 Energetická třída F Životnost 30000 h Její příkon činí 1,5 W Pracuje se vstupním napětím 12 V Hodnota chromatičnosti činí maximálně 4000 K Rozměry LED žárovky... (alza.sk)

Podobné produkty ako SMD LED Mini Capsule čirá 1,5W/G4/12V AC-DC/4000K/160Lm/360° (G4283515NWPH) , Solight led vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou cct (wo780)

Zdroj napájací pre LED 230V - 12V 17A 200W SOLIGHT WM712

Zdroj napájací pre LED 230V - 12V 17A 200W SOLIGHT WM712
Detail

Kvalitní Zdroj napájací pre LED 230V - 12V 17A 200W SOLIGHT WM712 z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Zdroje napájania pre LED osvetlenie a pásky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zdroj napájací pre LED 230V - 12V 17A 200W SOLIGHT WM712 , Valeo renault mégane 16 - pr. svetlo h7+h7+led denné osvetlenie (6 led) (prvovýroba) l (4407963v)

LED osvetlenie EGLO Led Carpi IP44 čierná 33682

LED osvetlenie EGLO Led Carpi IP44 čierná 33682
Detail

Moderné LED osvetlenie v čiernej farbe s priemerom 30 cm (siko.sk)

Podobné produkty ako LED osvetlenie EGLO Led Carpi IP44 čierná 33682 , Rabalux – led stropné svietidlo led/30 w/230 v (97177)

TRUEONE LED OSVETLENIE DO VITRIN BERGEN BE2, 248285/LED

TRUEONE LED OSVETLENIE DO VITRIN BERGEN BE2, 248285/LED
Detail

LED OSVETLENIE . LED osvetlenie do vitrín: Bergen BE2. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TRUEONE LED OSVETLENIE DO VITRIN BERGEN BE2, 248285/LED , Rabalux – led stolná lampa led/5,6 w/230 v (64478)

Pinzeta s LED osvetlením

Pinzeta s LED osvetlením
Detail

Vďaka tejto pinzete s LED svetlom je možné obočie tvarovať rýchlo a presne. Broušený hrot umožňuje presné uchopenie a bezpečné držanie aj tých najmenších chĺpkov. Superjasná, energeticky úsporná LED dióda výrazne uľahčuje prácu. Pinzeta má automatický mechanizmus. Vďaka ergonomickému designu pinzeta dokonale padne do ruky. Dĺžka: cca 9,5 cm, hmotnosť: 12 g, napájanie 3 knoflíkovými batériami LR44 (súčasť dodávky). Materiály: plast ABS, nerezová ocel, LED. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Pinzeta s LED osvetlením

Vonkajšie LED osvetlenie 01.586.21

Vonkajšie LED osvetlenie 01.586.21
Detail

Záhradné osvetlenie – zapustené na žiarovku GU10 (nie je súčasťou), max. príkon 3W, svetelný tok 300lm, teplé svetlo, výška 12cm, šírka 10.2cm, materiál: plast, IP67, napájanie do siete Chceli by ste nasvietiť vašu príjazdovú cestu, garáž alebo záhradu? Potom by ste mali uvažovať o zakúpení záhradného svietidla Smartwares. Osvetlenie je napájané priamo zo siete. Na vyhotovenie konštrukcie tohto záhradného osvetlenia sa používa plast. Konštrukcia sa chváli certifikátom pre stupeň krytia IP67. Výrobca neopatril toto záhradné osvetlenie zdrojom svetla, je nutné si ho teda dokúpiť. Budete potrebovať jednu žiarovku. Do tohto svietidla pasuje žiarovka s päticou GU10 s maximálnym príkonom 3 W. Rozhodujúce prednosti záhradného svetla Vonkajšie LED osvetlenie 01.586.21 Osvieťte si vašu záhradu so záhradným svetlom Materiálom záhradného osvetlenia Smartwares je plast Záhradné osvetlenie disponuje stupňom krytia IP67 Toto osvetlenie disponuje päticou GU10 Zdroj svetla:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vonkajšie LED osvetlenie 01.586.21

LED Osvetlenie do vitríny

Detail

Osvetlenie je určené špeciálne na inštaláciu do vitrín a skríň z našej ponuky. Svetlo je vybavené 16 LED diódami. Inštalácia je jednoduchá a všetko potrebné je súčasťou balenia. Jednoduché spínanie pomocou tlačidla. Použitie zo siete. Rozmery svetla 5,3 x 5,3 x 0,7 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako LED Osvetlenie do vitríny

Sprchová hlava s farebným LED osvetlením LED RAINBOW, 135051 (beliani_135051)

Sprchová hlava s farebným LED osvetlením LED RAINBOW, 135051 (beliani_135051)
Detail

Vodovodná batéria – sprchová, moderný štýl, so sprchou, strieborná farba Chcete zrekonštruovať svoju kúpeľňu a potrebujete nové vybavenie? Nezabudnite aj na vzhľad vášho sprchovacieho kúta. Sprchová vodovodná batéria BELIANI je ako praktickým pomocníkom, tak skvelým dizajnovým doplnkom. V balení nechýba ani sprchová hlavica. Okrem toho však v balení nájdete ešte pripájacie hadičky. Výrobným materiálom je plast. Zásadné vlastnosti produktu Sprchová hlava s farebným LED osvetlením LED RAINBOW, 135051 Sprchová vodovodná batéria BELIANI Moderný štýl Výrobným materiálom je plast Na montážny otvor s priemerom 13 mm V balení budete mať aj pripájacie hadičky (alza.sk)

Podobné produkty ako Sprchová hlava s farebným LED osvetlením LED RAINBOW, 135051 (beliani_135051)

LED osvetlenie LIVO LED-1 pre RTV stolíky Halmar bílá

LED osvetlenie LIVO LED-1 pre RTV stolíky Halmar bílá
Detail

Úsporné LED osvetlenie je určené pre RTV stolíky LIVO RTV-120W, RTV-120S a RTV-180.Na výber zo štyroch farebných prevedení.Farba:bielačervenámodrázelenáVýber farby je možný vo variantoch produktu. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako LED osvetlenie LIVO LED-1 pre RTV stolíky Halmar bílá

LED osvetlenie LIVO LED-1 pre RTV stolíky Halmar modrá

LED osvetlenie LIVO LED-1 pre RTV stolíky Halmar modrá
Detail

Úsporné LED osvetlenie je určené pre RTV stolíky LIVO RTV-120W, RTV-120S a RTV-180.Na výber zo štyroch farebných prevedení.Farba:bielačervenámodrázelenáVýber farby je možný vo variantoch produktu. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako LED osvetlenie LIVO LED-1 pre RTV stolíky Halmar modrá

LED osvetlenie LIVO LED-1 pre RTV stolíky Halmar zelená

LED osvetlenie LIVO LED-1 pre RTV stolíky Halmar zelená
Detail

Úsporné LED osvetlenie je určené pre RTV stolíky LIVO RTV-120W, RTV-120S a RTV-180.Na výber zo štyroch farebných prevedení.Farba:bielačervenámodrázelenáVýber farby je možný vo variantoch produktu. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako LED osvetlenie LIVO LED-1 pre RTV stolíky Halmar zelená

Čítacia lupa s LED osvetlením

Čítacia lupa s LED osvetlením
Detail

Praktická LED lupa s plynulou reguláciou intenzity svetla je ideálna na čítanie alebo presnú prácu, ako aj na ručné práce a modelovanie. Ponúka trojnásobné zväčšenie, veľkú plochu, integrované neoslňujúce osvetlenie s 10 LED diódami. Praktické: intenzita svetla je plynule stmievateľná. Praktický, kompaktný dizajn s mimoriadne veľkým pozorovacím okienkom. Prevádzka na 3x AA batérie (nie sú súčasťou dodávky). (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Čítacia lupa s LED osvetlením

LED Osvetlenie lampášik, 15 ks

LED Osvetlenie lampášik, 15 ks
Detail

LED osvetlenie Lampáš • LED svetelná reťaz s 15 miniatúrou lampáša • každý osvetlený teplým bielym LED svetlom • pre vnútorné a vonkajšie použitie LED svetelná reťaz Lampáš večer svieti v záhrade, na balkóne alebo terase. Pripojte nenápadnú svetelnú reťaz na vetve jablone alebo na zábradlie balkóna, pergoly či vo vstupnom priestore. Táto svetelná dekorácia je tiež skvelá pre vnútornú výzdobu. TIP: prehodiť cez okno alebo zrkadlo v obývacej izbe, na chodbe alebo tam, kde chystáte párty. 15 malých lampášov je usporiadaných do klasického nostalgického vzhľadu. • 15 lampášov z plastu, saténový vzhľad • každá je vybavená teplým bielym LED svetlo • vonkajšie POUŽITIE • dĺžka 280 cm + 5 m kábel • každá lucerna je 7 cm vysoká LED osvetlenie - malé, ale výkonné Výhody sú zrejmé: LED osvetlenie spotrebuje oveľa menej energie ako klasické žiarovky a je veľmi trvanlivé. Extrémne odolné proti nárazu a neobsahuje žiadnu ortuť. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako LED Osvetlenie lampášik, 15 ks

Solárne osvetlenie Lampions, 10 LED

Solárne osvetlenie Lampions, 10 LED
Detail

Osvetlite si štýlovo terasu alebo pergolu. Vďaka solárnemu panelu sa svetlá cez deň nabíjajú a v noci príjemne svietia. Batéria je súčasťou balenia.Technické parametre: dĺžka prívodného kábla - 170 cm vzdialenosť medzi jednotlivými lampiónmi - 30 cm batéria - 1x AA NIMH 600 mah rozmer lampiónu - 7,6 x 6 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Solárne osvetlenie Lampions, 10 LED

Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením

Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením
Detail

Toto kozmetické zrkadlo ponúka LED osvetlenie, vďaka ktorému sa perfektne uvidíte pri rannom vytváraní make-upu. Nabíja sa pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Pod stojanom je praktická miska na odkladanie hodiniek, špárikov alebo kozmetiky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením

Odstraňovač chĺpkov s LED osvetlením

Odstraňovač chĺpkov s LED osvetlením
Detail

Nový a revolučný presný zastrihávač chĺpkov. Vďaka svojej veľkosti zaberá minimum miesta a hodí sa tak aj na cesty. S bielym LED svetlom pre lepšiu manipuláciu. Zahŕňa malú čistiacu kefku. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač chĺpkov s LED osvetlením

Osvetlenie bazéna LED PHENOM 55852B

Osvetlenie bazéna LED PHENOM 55852B
Detail

Kvalitní Osvetlenie bazéna LED PHENOM 55852B z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Bazény a príslušenstvo | Bazénové príslušenstvo. (esat.sk)

Podobné produkty ako Osvetlenie bazéna LED PHENOM 55852B

Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením

Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením
Detail

Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením je ideálnym darčekom pre ženy, ktoré sa vďaka nemu dokonale nalíčia pred pracovným dňom či významným súkromným stretnutím. Je to elegantný a praktický pomocník, ktorý sa dá v prípade potreby ľahko presunúť. Kozmetické zrkadlo na líčenie s LED osvetlením je darček, ktorým určite potešíte každú ženu, ktorá dbá na svoj zovňajšok.Vyrobené z plastuFarba plastu: biela16 LED s bielym svetlomOtáčanie o 180oMá vypínačDotykové tlačidlo na zhasnutie a rozsvietenieFunguje na 4 x AA batérie (nie sú súčasťou balenia)Rozmery: 17 x 27 x 12 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením

Sconto Osvetlenie MALLORCA 4x LED

Sconto Osvetlenie MALLORCA 4x LED
Detail

Systém 4 bodového LED osvetlenia. Vhodné pre FR7 (komoda). Vďaka osvetleniu získa nábytok luxusný vzhľad. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Osvetlenie MALLORCA 4x LED

Diskoguľa s LED osvetlením (7468602823602)

Diskoguľa s LED osvetlením (7468602823602)
Detail

RC vrtuľník na ovládanie – vhodný od 8 rokov Model vrtuľníkovej gule je skvelou alternatívou pre väčšie lietajúce stroje. Jej veľkou výhodou je, že je vhodná na domáce použitie. V guli je zabudovaný senzor, prostredníctvom ktorého možno ovládať jej let pomocou pohybu ruky. Ľahko tak môžete určovať výšku letu. Vďaka zabudovaným farebným LED je pohyb lietajúcej gule veľmi efektný. Funguje na jednu 3,7 V batériu, ktorú možno dobíjať pomocou USB kábla. Kľúčové vlastnosti modelu vrtuľníkovej gule s LED osvetlením lietajúci kryštálSkvelá alternatíva k väčším lietajúcim strojomModel vrtuľníkovej gule s LED osvetlením lietajúceho kryštáluSo senzorom na ovládanie výšky letu pomocou pohybu rukyFunguje na jednu 3,7 V batériu (súčasťou balenia) (alza.sk)

Podobné produkty ako Diskoguľa s LED osvetlením (7468602823602)

Blumfeldt Magic Tree, solárna fontána, 2,8 W, polyresin, 5 hod., akumulátor, LED osvetlenie, vzhľad dreva

Blumfeldt Magic Tree, solárna fontána, 2,8 W, polyresin, 5 hod., akumulátor, LED osvetlenie, vzhľad dreva
Detail

Solárna fontána Magic Tree od spoločnosti Blumfeldt zaujme pôsobivým stvárnením v drevenom vzhľade, veľkolepou hrou vody a zaujímavým LED osvetlením.Fontána Magic Tree, vybavená solárnym panelom a technológiou SunRiver Technology, pracuje úplne nezávisle od externého napájania a vďaka integrovanému lítiovo-iónovému akumulátoru môže byť v prevádzke až 5 hodín bez slnečného žiarenia. Vďaka zhotoveniu z polyresinu je solárna fontána nielen vizuálnym prvkom, ale je tiež mrazuvzdorná a extrémne odolná. Napriek svojej relatívne nízkej hmotnosti pevne stojí aj pri veternom počasí. Okrem jemného zvuku vody sa zariadenie Magic Tree vyznačuje integrovaným LED osvetlením, ktoré ho na akomkoľvek mieste pôsobivo uvádza na scénu. V byte má okrem relaxačného efektu aj ďalší pozitívny vplyv na zdravie: automaticky zvlhčuje vzduch, zlepšuje vnútorné prostredie a umožňuje dýchať svieži vzduch. Aby sa fontána nikdy nevyčerpala, je udržiavaná v konštantnej cirkulácii vďaka koncepcii LoopFlow Concept s nízkou spotrebou energie 2,8 W.Mystický drevený dizajn, pôsobivé osvetlenie a upokojujúce prúdenie vody: solárna fontána Magic Tree od spoločnosti Blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Magic Tree, solárna fontána, 2,8 W, polyresin, 5 hod., akumulátor, LED osvetlenie, vzhľad dreva

ACA Lighting LED detská nočná lampička do zásuvky UFO 0,4 W / 230 V / 6 000 K, súmrakový senzor, zel (5208055030057)

ACA Lighting LED detská nočná lampička do zásuvky UFO 0,4 W / 230 V / 6 000 K, súmrakový senzor, zel (5208055030057)
Detail

Nočné svetlo – vnútorné použitie, vstupné napätie 230 V, stupeň krytia IP20, napájanie zo siete, materiál: plast Vaše deti už nebudú mať žiadne obavy zo zaspávania v tme. Nočné svetlo pre deti ACA Lighting pre ne bude spoľahlivým pomocníkom, ktorý im poskytne svetlo v ich izbe aj počas tmavej noci. Jeho jednoduchý moderný štýl umocní dizajn vášho domova. Svetlo sa pýši certifikátom pre stupeň krytia IP20, to znamená, že zariadenie je chránené pred vniknutím cudzích telies, nie však pri kontakte s vodou. Na jeho výrobu bol vybratý kvalitný materiál, ktorým je plast. Ponúkaný typ je napájaný vďaka elektrickej sieti, čím sa vyhnete častému dobíjaniu batérií. Dôležité parametre nočného svetla ACA Lighting LED detská nočná lampička do zásuvky UFO 0,4 W / 230 V / 6 000 K, súmrakový senzor, zelená Nočné svetlo do detskej izby ACA Lighting si poradí s tmavou nocou v každej detskej izbe Umiestnite ho výhradne do interiéru Jeho bezpečnosť zaisťuje stupeň krytia IP20... (alza.sk)

Podobné produkty ako ACA Lighting LED detská nočná lampička do zásuvky UFO 0,4 W / 230 V / 6 000 K, súmrakový senzor, zel (5208055030057)

ACA Lighting LED detská nočná lampička do zásuvky UFO 0,4 W / 230 V / 6 000 K, súmrakový senzor, ruž (5208055030064)

ACA Lighting LED detská nočná lampička do zásuvky UFO 0,4 W / 230 V / 6 000 K, súmrakový senzor, ruž (5208055030064)
Detail

Nočné svetlo – vnútorné použitie, zdroj svetla integrovaný LED, príkon 0.4W, vstupné napätie 230 V, studená biela farba, stupeň krytia IP20, napájanie zo siete, životnosť 30000 h, rozmer 8×8cm (V׊), materiál: plast Strach vašich detí zo zaspávania v tme bude minulosťou. Detské nočné svetlo ACA Lighting si obľúbia ako svojho pomocníka, ktorý dokáže rozjasniť tmavé noci v každej detskej izbe. Jeho jednoduchý moderný štýl navyše doplní dizajn vášho bytu. Produkt zabezpečuje svetlo s teplotou 6000 K. Svetlo charakterizuje certifikát pre stupeň krytia IP20, čo značí, že sa pri tomto zariadení môžete spoľahnúť na ochranu pred vniknutím drobných cudzích telies, nie však pri kontakte s vodou. Zhotovuje sa z kvalitného materiálu, ktorým je plast. Ponúkaný typ sa napája pomocou elektrickej siete, a tak sa nemusíte obávať neustáleho dobíjania batérií. Integrovaný zdroj svetla s LED technológiou umožní svietiť lacno a jasno. Svetlo dokáže podľa výrobcu pracovať až 30000... (alza.sk)

Podobné produkty ako ACA Lighting LED detská nočná lampička do zásuvky UFO 0,4 W / 230 V / 6 000 K, súmrakový senzor, ruž (5208055030064)

Solárne LED osvetlenie Žiarovka, 7 x 26 cm, 30 LED, teplá biela

Solárne LED osvetlenie Žiarovka, 7 x 26 cm, 30 LED, teplá biela
Detail

Štýlové vonkajšie osvetlenie v tvare žiarovky vám po zotmení spríjemní posedenie v záhrade, na terase aj v altánku. Vďaka kovovému držadlu ju ľahko zavesíte. Osvetlenie má špeciálny popraskaný vzhľad skla. Vo vnútri žiarovky je drôt s 30 LED diódami, ktoré svietia teplým bielym svetlom. Technické parametre a špecifikácie: priemer spodnej časti žiarovky: 7 cm veľkosť solárneho panelu: 30 x 30 mm hmotnosť: 1100 g typ batérie: MH 2/3 AAA nabíjacia, nevymeniteľná kapacita: 300 mAh, 1,2 V vypínač balené v krabičke o veľkosti 14 x 14 x 26,5 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Solárne LED osvetlenie Žiarovka, 7 x 26 cm, 30 LED, teplá biela
Hobby LED osvetlenie do terária 18 W (D37588), ACI Peugeot osvetlenie ŠPZ LED (0929920L), ACI Honda osvetlenie ŠPZ LED (2568920L), ACI 0680920L BMW osvetlenie ŠPZ LED, ACI Audi osvetlenie ŠPZ LED (0377919L), ACI Seat osvetlenie ŠPZ LED (4914920L), ACI Mazda osvetlenie ŠPZ LED (2754920L), ACI Citroen osvetlenie ŠPZ LED (4028920L), ACI VW osvetlenie ŠPZ LED (5745920L), Brio World 33836 LED - Osvetlenie dráhy (7312350338362), ACI Alfa Romeo osvetlenie ŠPZ LED (0160920L), ACI Mercedes-Benz osvetlenie ŠPZ LED (3091920L), ACI 3091920L Škoda osvetlenie ŠPZ LED (7622920L), ACI Audi osvetlenie ŠPZ LED 4dv. (0351919L), ACI Mini One osvetlenie ŠPZ LED (0502920L), ACI Audi osvetlenie ŠPZ LED Kombi (0324919L), ACI Opel osvetlenie ŠPZ LED komplet (3734920L), Repti Planet Osvetlenie LED 30 diód (8595091794430), M-Style - Osvetlenie LED, ŠPZ (2955-MS-KSLNP19), Alum Solárne osvetlenie 40 LED so senzorom pohybu (1861008017402), DOBMAR Osvetlenie ŠPZ DOB-26A LED + pozičné červené (DOB26ALED), DOBMAR Osvetlenie ŠPZ DOB-26 LED čierny kryt (DOB26LED), Jackery SolarSaga 200 W (SolarSaga 200W), LED PodlinKové svietidlo LED/9 W/230 V (107029), Solight LED stropné lineárne osvetlenie, 36 W, 3600 lm, 4100 K, 120 cm, IP20 (WO523), Solight LED vonkajšie osvetlenie so senzorom a nastaviteľnou CCT (WO780), VALEO RENAULT Mégane 16 - pr. svetlo H7+H7+LED denné osvetlenie (6 LED) (prvovýroba) L (4407963V), Rabalux – LED stropné svietidlo LED/30 W/230 V (97177), Rabalux – LED Stolná lampa LED/5,6 W/230 V (64478)