Lego kralovske stajne krasky a rapunzel /43195/

Produkt Lego kralovske stajne krasky a rapunzel /43195/ sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lego kralovske stajne krasky a rapunzel /43195/ upraviť a produkt hľadať znova.

LEGO KRALOVSKE STAJNE KRASKY A RAPUNZEL /43195/

LEGO KRALOVSKE STAJNE KRASKY A RAPUNZEL /43195/
Detail

LEGO DISNEY PRINCESS . Nadchnite fanúšikov disneyovských princezien a koní touto detailnou stavebnicou LEGO® | Disney Kráľovské stajne Belle a Rapunzel (43195), v ktorej nechýba veľká hlavná stajňa s miestnosťami pre trofeje a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO KRALOVSKE STAJNE KRASKY A RAPUNZEL /43195/ , Lego® - disney princess™ 43214 točiaca sa rapunzel (5702017424811)

43195 LEGO® DISNEY Kráľovské stajne Belle a Rapunzela

43195 LEGO® DISNEY Kráľovské stajne Belle a Rapunzela
Detail

Prekvapte fanúšikov Disney Princezien, ktorí milujú kone, s LEGO® ǀ Disney Belles a Rapunzelovou kráľovskou stajňou (43195). Podrobná stavebnica a hracia sada obsahuje veľkú hlavnú stajňu so zbierkou trofejí, skladovacie miestnosti, útulné podkrovie a 2 menšie odnímateľné boxy na kone. Okrem vytlačených pokynov sú k tejto nápaditej sade v aplikácii LEGO Building Instructions k dispozícii aj digitálne Pokyny PLUS. Vedený proces stavby umožňuje, aby sa aj mladšie deti stali skutočnými staviteľmi! Kreatívna zábava Deti sa s touto sadou a príslušenstvom budú radi hrať. Seno, krmivo pre kone, stabilné nástroje a trofej umožňujú deťom hrať sa s predstavivosťou, starať sa o kone a predvádzať vzrušujúce hry na hranie rolí. Milované postavičky pre vzrušujúce dobrodružstvá Táto kreatívna sada ponúka deťom 2 herné postavy - princezné Disney Belle a Rapunzel - a dvoch jazdiacich koní LEGO Maximus a Philippe, s ktorými sa budete hrať. Tento prémiový darček Disney Princess poskytne nadšeným deťom veľa miest na rozhovor. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 43195 LEGO® DISNEY Kráľovské stajne Belle a Rapunzela , Spirit stajne snov (0887961955361)

LEGO Disney Princess 43195 Královské stáje Krásky

LEGO Disney Princess 43195 Královské stáje Krásky
Detail

Třípatrová královská stáj je přímo stvořena pro malé princezny, které nedají na koníky dopustit. Hraní s tímto modelem nebude brát konce. Princezny Locika a Kráska mají se svými koníky Maximem a Filipem plno práce. Musí se o ně postarat a zajistit jim jídlo. Také je potřeba trénovat skákání přes překážky. Odměnou jim pak bude zlatý pohár a další trofeje a ozdoby pro vítěze. S touto kouzelnou stavebnicí čeká na malé princezny spousta vzrušujících dobrodružství. LEGO® Disney Princess přináší pohádkový svět plný princezen, zámků, věží kočárů a dalších pohádkových bytostí. Je určen především pro holky, které mohou se svými oblíbenými postavami navštívit jejich paláce a prožívat s nimi své dětské sny. Vlastnosti: Pro milovnice pohádkových světů Rozvíjí kreativitu a podporuje fantazii Procvičuje jemnou motoriku Kostky LEGO® Disney splňují ty nejvyšší bezpečnostní standardy Obsah balení: Kostičky k sestavení královské stáje Minipanenka Kráska a Locika 2 figurky koníků – Maxima a Filipa Sestavitelná překážka, sedla, pomůcky a ozdoby na koně a mnoho dalších doplňků Samolepky Návod Materiál: plast Věk: 5+ Rozměry: 24 x 33 x 7 cm Počet dílků: 239ks Země původu: EU (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEGO Disney Princess 43195 Královské stáje Krásky , Rozšírenie stajne pre kone (4059433518176)

LEGO® I Disney Princess™ 43196 Zámek Krásky a zvířete

LEGO® I Disney Princess™ 43196 Zámek Krásky a zvířete
Detail

"Ve stavebnici Zámek Belly a zvířete (43196) od LEGO® ǀ Disney čeká fanoušky disneyovského filmu Kráska a zvíře spousta magických zážitků a tajemství. Vedle samotného zámku budou mít děti k dispozici tištěný návod na stavění, a navíc také digitálního průvodce Instructions PLUS. Když si malí stavitelé nechají pomoct aplikací s LEGO návody na stavění, tvoření s fyzickými stavebnicemi jim půjde jako opravdovým mistrům! Úžasné postavy inspirují bezpočet příběhů V této propracované stavebnici na vás čeká Disneyho zvíře (výměnou hlavy jej můžete proměnit v prince), 2 minipanenky Belly, kůň Filip, na kterém se může Bella projet, a 6 dalších LEGO figurek známých postav z filmu Kráska a zvíře. Modely nabízí spoustu příležitostí k hraní a inspirují děti k vymýšlení kouzelných příběhů ve vlastním světě dobrodružství. Vzrušující a zábavné hraní rolí Tato stavebnice dětem umožní přehrávat si vlastní příběhy s disneyovskou princeznou. Zámek je sám o sobě plnohodnotnou hračkou, ale můžete jej propojit s dalšími LEGO modely pro ještě více herních možností. Jedná se o skvělý a unikátní dárek pro mladé fanynky." „• Dopřejte fanouškům filmu Kráska a zvíře od Disneyho nekonečnou porci zábavy s touto stavebnicí! • Rozvíjejte stavitelské dovednosti i představivost při hraní rolí s detailním zámkem zvířete. • Hrajte si se stavebnicí a vymýšlejte nové příběhy pro Bellu a zvíře od Disneyho. • Potěšte fanoušky filmu Kráska a zvíře od studia Disney touto inspirativní stavebnicí. • Ideální velikost na výstavku nebo princeznovská dobrodružství všeho druhu. • Dopřejte malý stavitelům ještě lepší zážitek díky digitálnímu návodu Instructions PLUS. • Známé postavy a propracované scénáře podporují rozvoj kreativity a představivosti. • LEGO® dílky splňují ty nejpřísnější standardy kvality, takže je na ně vždy spoleh. • LEGO® dílky splňují přísné bezpečnostní standardy.“ (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEGO® I Disney Princess™ 43196 Zámek Krásky a zvířete , Disney princess bábika – rapunzel (194735121625)

LEGO FRIENDS AUTUMN A JEJ KONSKA STAJNA /41745/

Detail

LEGO FRIENDS . Spravte radosť milovníkom koní od 7 rokov so stavebnicou LEGO® Friends Autumn a jej konská stajňa (41745). Súprava obsahuje 2 minifigúrky – Autumn a Aliyu, 2 figúrky koní a doplnky pre tvorivé hranie. Deti sa môžu o (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO FRIENDS AUTUMN A JEJ KONSKA STAJNA /41745/ , Clementoni puzzle disney princezné: ariel, rapunzel a popoluška maxi 60 dielikov (8005125264162)

LEGO DISNEY LADOVE KRALOVSTVO LADOVA STAJNA ELSY A NOKKA /43209/

LEGO DISNEY LADOVE KRALOVSTVO LADOVA STAJNA ELSY A NOKKA /43209/
Detail

LEGO DISNEY . Pomôžte deťom od 4 rokov zlepšiť ich staviteľské zručnosti s touto sadou LEGO® | Disney Elsa a Nokkova ľadová stajňa (43209), ktorá obsahuje lesnú stajňu, minifigúrku bábiky a figúrku LEGO koňa a navyše (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO DISNEY LADOVE KRALOVSTVO LADOVA STAJNA ELSY A NOKKA /43209/ , Lego classic 11014 kocky a kolesá (5702016889192)

LEGO® Friends 41745 Autumn a jej konská stajňa (5702017415284)

Detail

LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 7 rokov, rad LEGO® Friends, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 545 dielikov LEGO® Friends 41745 Autumn a jej konská stajňaPre konských nadšencovTáto stavebncia LEGO® poteší všetkých malých milovníkov koní a prinesie dlhé hodiny kreatívneho hrania. Nauč sa správnu starostlivosťSpoločne s Autumn a Aliyou sa môžeš starať o koňa, zapriahnuť ich za kočiar a vyjsť na výlet. Potom si oddýchni v sene.Čisto dievčenský svetStavebnica LEGO Friends predstavuje miesto na dievčenské tajomstvo, nekonečné priateľstvá a skvelú zábavu v mestečku Heartlake.545kociek7+odporúčaný vekNávodje súčasťou baleniaLEGO® Friends 41745 Autumn a jej konská stajňaLEGO® stavebnica LEGO® Friends 41745 Autumn a jej konská stajňa nadchne všetkých malých milovníkov koníkov. Prijmi pozvanie najlepších kamarátok Autumn a Aliya a preži s nimi skvelé dobrodružstvo. Uži si deň s koňmiAutumn a Aliya sa starajú o kone, skontrolujú ich, umyjú a učešú. Potom sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41745 Autumn a jej konská stajňa (5702017415284) , Lego iconic herná a zberateľská skrinka – červená (5711938030759)

Krásky a vetřelci

Krásky a vetřelci
Detail

Audiokniha MP3 - Stvůry z vesmíru v nejlepším akčním čtení. V této sbírce povídek vás čekají ostřílení autoři, krásky, krasavci, emzáci i hnusáci a jako bonus komiks o holkách z bombardéru, nacistech a létajících talířích. - autor Alžběta Bílková, čte Terezie Taberyová Stvůry z vesmíru v nejlepším akčním čtení!Vejdou mimozemšťan, Čech a Žmrnlub do baru a Čech řekne: „Co je, sakra, Žmrnlub?“ Ať je to cokoliv, v téhle knize to nenajdete. Na rozdíl od mimozemšťanů a Čechů. A Češek. A bojů mezi nimi. Tedy mimozemšťany a Čechy. A Češkami. Jak to dopadne, je jasné: Jsme přece Češi. Nevzdáme se. A pokud, bude přitom alespoň sranda. A taky hromada sexu. Nová antologie tuzemské fantastiky přináší to nejlepší, co se o střetu mezi mimozemšťany a lidmi dá napsat. S nádechem zlatého věku světové sci-fi a poctivou dávkou české a slovenské neomalenosti a schopnosti přijít s příběhy, při kterých se budete smát, bát, bavit i červenat. Čekají vás ostřílení autoři, krásky,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Krásky a vetřelci , Lego iconic herná a zberateľská skrinka – modrá (5711938030766)

LEGO® I Disney Ľadové kráľovstvo 43209 Ľadová stajňa Elsy a Nokka (5702017154367)

LEGO® I Disney Ľadové kráľovstvo 43209 Ľadová stajňa Elsy a Nokka (5702017154367)
Detail

LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 4 rokov, rad LEGO® Disney, rok uvedenia 2022, balenie obsahuje 53 dielikov Stavebnica LEGO® Disney Ľadové kráľovstvo 43209 Ľadová stajňa Elsy a NokkaStavebnica LEGO® Elsa a NokkUži si kreatívne LEGO® hranie s princeznou Elsou a jej koníkom Nokkom, ktorý sídli v stajni uprostred lesa.Vychádzka v lesePozri si krásne ozdobenú Nokkovu stajňu so snehovou vločkou. Nakŕm koníka mrkvou a vyrazte spoločne na výlet.Rozprávkový LEGO svetPomocou stavebnice LEGO® Disney Ľadové kráľovstvo sa malé slečny prenesú do kúzelného rozprávkového sveta.53kociek4+odporúčaný vekNávodje súčasťou baleniaLEGO® Disney Ľadové kráľovstvo 43209 Ľadová stajňa Elsy a NokkaStavebnica LEGO® Disney Ľadové kráľovstvo 43209 Ľadová stajňa Elsy a Nokka je ideálnou kreatívnou hračkou pre malé fanúšičky Ľadového kráľovstva. Navštív Nokka v jeho stajni ukrytej v lesoch. Obdivuj snehovú vločku, cencúle aj klenoty.Stavebnica LEGO aj pre začiatočníkovKoníka Nokka môžeš... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO® I Disney Ľadové kráľovstvo 43209 Ľadová stajňa Elsy a Nokka (5702017154367) , Lego friends 41443 olívia a jej elektromobil (5702016914801)

LEGO FRIENDS CISTENIE PONIKA V STAJNI /41696/

LEGO FRIENDS CISTENIE PONIKA V STAJNI /41696/
Detail

LEGO FRIENDS . Doprajte malým milovníkom zvierat zábavu od LEGO® Friends so stajňou na umývanie poníkov (41696). Táto farebná súprava pomáha deťom vo veku 4+ naučiť sa stavať, zatiaľ čo predstierajú, že sa hrajú s Miou a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO FRIENDS CISTENIE PONIKA V STAJNI /41696/ , Lego® classic 11019 kocky a funkcie (5702017117584)

LEGO® Friends 41696 - Čistenie poníka v stajni (5702017152707)

LEGO® Friends 41696 - Čistenie poníka v stajni (5702017152707)
Detail

LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 4 rokov, rad LEGO® Friends, rok uvedenia 2022, balenie obsahuje 60 dielikov LEGO® Friends 41696 - Čistenie poníka v stajniPostaraj sa o poníkaMia a Daniel sa starajú o poníka na farme. Poník sa teší, až bude náležite osedlaný a vyparádený. Pre začínajúcich staviteľovLEGO® je ideálne pre začínajúcich staviteľov. Súčasťou je pevná začiatočnícka kocka, na ktorú deti umiestňujú kocky. Čisto dievčenský svetLEGO® Friends predstavuje miesto pre dievčenské tajomstvo, nekonečné priateľstvá a skvelú zábavu v mestečku Heartlake. 60kociek4+odporúčaný vekNávodje súčasťou baleniaLEGO® Friends 41696 - Čistenie poníka v stajniStavebnica LEGO® Friends 41696 - Čistenie poníka v stajni ponúka množstvo zábavy. Postaraj sa spolu s Miou a Danielom o poníka na farme. Poník čaká, až ho umyješ vodou z hadice, osedláš a vyparádiš. Stojí na otočnom podstavci, aby si ho mal celého na dosah. LEGO ideálne pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41696 - Čistenie poníka v stajni (5702017152707) , Lego® creator 31128 delfín a korytnačka (5702017117423)

LEGO DISNEY PRINCESS TOCIACA SA RAPUNZEL /43214/

LEGO DISNEY PRINCESS TOCIACA SA RAPUNZEL /43214/
Detail

LEGO DISNEY . Nadchnite deti vo veku od 5 rokov setom LEGO® | Disney Točiaca sa Rapunzel (43214), ktorá obsahuje stojan s ozdobnými detailmi, kľúč a priestor pre figúrku LEGO chameleóna Pascala, minibábiku LEGO Rapunzel a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO DISNEY PRINCESS TOCIACA SA RAPUNZEL /43214/ , Lego® friends 41711 - ema a umelecká škola (5702017155128)

Krásky a vetřelci (978-80-278-0042-1)

Krásky a vetřelci (978-80-278-0042-1)
Detail

Elektronická kniha - Stvůry z vesmíru v nejlepším akčním čtení. V této sbírce povídek vás čekají ostřílení autoři, krásky, krasavci, emzáci i hnusáci a jako bonus komiks o holkách z bombardéru, nacistech a létajících talířích. - autor Leoš Kyša (ed.), 600 stran, česky Stvůry z vesmíru v nejlepším akčním čtení!Vejdou mimozemšťan, Čech a Žmrnlub do baru a Čech řekne: „Co je, sakra, Žmrnlub?“ Ať je to cokoliv, v téhle knize to nenajdete. Na rozdíl od mimozemšťanů a Čechů. A Češek. A bojů mezi nimi. Tedy mimozemšťany a Čechy. A Češkami. Jak to dopadne, je jasné: Jsme přece Češi. Nevzdáme se. A pokud, bude přitom alespoň sranda. A taky hromada sexu. Nová antologie tuzemské fantastiky přináší to nejlepší, co se o střetu mezi mimozemšťany a lidmi dá napsat. S nádechem zlatého věku světové sci-fi a poctivou dávkou české a slovenské neomalenosti a schopnosti přijít s příběhy, při kterých se budete smát, bát, bavit i červenat. Čekají vás ostřílení autoři, krásky,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Krásky a vetřelci (978-80-278-0042-1) , Lego® city 60398 rodinný dom a elektromobil (5702017462363)

LEGO® - Disney Princess™ 43214 Točiaca sa Rapunzel (5702017424811)

LEGO® - Disney Princess™ 43214 Točiaca sa Rapunzel (5702017424811)
Detail

LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 5 rokov, rad LEGO® DUPLO® | Disney Princess™, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 89 dielikov Stavebnica LEGO® Disney Princess™ 43214 Točiaca sa RapunzelZábava s RapunzelUži si skvelú zábavu s Rapunzel. Chceš vidieť, ako bude Rapunzel tancovať vo svojich krásnych diamantových šatách?Roztancuj RapunzelZostav podstavec, postav naň Rapunzel a otoč kľúčikom, čím ju roztancuješ. Zatancuješ si spoločne s princeznou Rapunzel?Rozprávkový LEGO svetPomocou stavebnice LEGO Disney Princess sa deti prenesú do úžasného a kúzelného rozprávkového sveta plného nielen princezien.89kociek5+odporúčaný vekNávodsúčasťou baleniaStavebnica LEGO® Disney Princess™ 43214 Točiaca sa RapunzelKeď budete z tancovania s Rapunzel unavený a začne byť čas na odpočinok, môžeš použiť Rapunzelin dáždnik a jej diamantové šaty, pomocou ktorých vytvoríš úložný box v tvare diamantu.Pozbieraj aj ďalšie princeznéKeď pozbieraš ďalšie princezné v diamantových šatách,... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO® - Disney Princess™ 43214 Točiaca sa Rapunzel (5702017424811) , Lego® duplo® 10948 garáž a autoumyváreň (5702016911329)

Stajne a chovy Sannisty 1kg

Stajne a chovy Sannisty 1kg
Detail

Charakteristika: Špeciálny mix baktérii a enzýmov je určený na rozklad zvieracích výkalov a moču. Znižuje obsah čpavku v ovzduší, čím zabezpečuje produkciu zdravších, vykŕmenejších zvierat v krátkom čase. Zároveň odstraňuje respiračné problémy zvierat. Použitie prípravku eliminuje nežiaduce pachy spojené s čpavkom, zvyšuje tečivosť hnoja až o 20% a výrazne urýchľuje jeho rozklad (hnoj je rozložený v priebehu 2-3 mesiacov a nemusí sa vyvážať ako nebezpečný odpad) Nepoužívajte: Pri použití sa môže vytvoriť aerosól, ktorý môže spôsobiť alergické reakcie u citlivých jedincov. Dlhšia expozícia roztoku na pokožku môže spôsobiť alergické reakcie u citlivých jedincov. Pri príprave roztoku a jeho aplikácie nepoužívajte kovové nádoby a predmety, lebo sa zníži účinnosť prípravku! Použitie: Prípravok rozmiešajte v umelohmotnej nádobe vo vlažnej vode (z 1kg sa pripraví 100l roztoku). Roztok nechajte aktivovať 15-20 minút a aplikujte na podlahy, do ohrád. Presné množstvo dávky závisí od druhu zvieraťa a je uvedený na obale prípravku. Zloženie: mix baktérií a enzýmov . (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Stajne a chovy Sannisty 1kg , Lego® friends 41713 olivia a vesmírna akadémia (5702017154121)

Stajne a chovy Sannisty 50 g

Stajne a chovy Sannisty 50 g
Detail

Charakteristika: Špeciálny mix baktérii a enzýmov je určený na rozklad zvieracích výkalov a moču. Znižuje obsah čpavku v ovzduší, čím zabezpečuje produkciu zdravších, vykŕmenejších zvierat v krátkom čase. Zároveň odstraňuje respiračné problémy zvierat. Použitie prípravku eliminuje nežiaduce pachy spojené s čpavkom, zvyšuje tečivosť hnoja až o 20% a výrazne urýchľuje jeho rozklad (hnoj je rozložený v priebehu 2-3 mesiacov a nemusí sa vyvážať ako nebezpečný odpad) Nepoužívajte: Pri použití sa môže vytvoriť aerosól, ktorý môže spôsobiť alergické reakcie u citlivých jedincov. Dlhšia expozícia roztoku na pokožku môže spôsobiť alergické reakcie u citlivých jedincov. Pri príprave roztoku a jeho aplikácie nepoužívajte kovové nádoby a predmety, lebo sa zníži účinnosť prípravku! Použitie: Prípravok rozmiešajte v umelohmotnej nádobe vo vlažnej vode (z 1kg sa pripraví 100l roztoku). Roztok nechajte aktivovať 15-20 minút a aplikujte na podlahy, do ohrád. Presné množstvo dávky závisí od druhu zvieraťa a je uvedený na obale prípravku. Zloženie: mix baktérií a enzýmov (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Stajne a chovy Sannisty 50 g , Lego star wars tm 75317 mandalorian a dieťa (5702016899856)

Grothe 43195 gong 86 dBA biela

Grothe 43195 gong  86 dBA biela
Detail

Dizajnérsky gong s veľkým výberom melódií a doplnkovou funkciou ALARM - „klenotom“ pre každú izbu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Grothe 43195 gong 86 dBA biela , Lego® city 60319 hasiči a policajná naháňačka (5702017161037)

RAPPA STAJNA PRISTRESOK PRE KONE A ZVIERATA S PRISLUSENSTVOM

RAPPA STAJNA PRISTRESOK PRE KONE A ZVIERATA S PRISLUSENSTVOM
Detail

STAJŇA PRE KONE . Oplotená stajňa pre kone a zvieratá s elegantným prístreškom. Sada obsahuje dve figúrky farmárov, jedného koňa, jedno žriebä, jednu ovcu, jedného kohúta a jedného králika. Súčasťou je tiež veľa (andreashop.sk)

Podobné produkty ako RAPPA STAJNA PRISTRESOK PRE KONE A ZVIERATA S PRISLUSENSTVOM , Lego® city 60356 medveď a kaskadérska motorka (5702017416182)

WALACHIA STAJNA

WALACHIA STAJNA
Detail

STAVEBNICE STAJŇA . Rozmery stajne 39×25×28 cm. . Obsahuje drevené hranolčeky s prierezom 9×9 mm k stavbe stien a ďalší potrebný materiál. . Pripojený je tiež podrobný montážny plán a stručné informácie o histórii (andreashop.sk)

Podobné produkty ako WALACHIA STAJNA , Lego® friends 41714 - andrea a divadelná škola (5702017154138)

Rapunzel tyčinka Ovocie Rapunzel 40g

Rapunzel tyčinka Ovocie Rapunzel 40g
Detail

Tyčinka v oblátke z prirodzene bezlepkových surovín bez prídavku cukru, veľmi vysoký obsah ovocia. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel tyčinka Ovocie Rapunzel 40g , Lego® city 60366 lyžiarske a lezecké stredisko (5702017415666)

Schleich - Veľký dom so stajňou, príslušenstvom a kĺbovými figúrkami 42551 (4059433572925)

Schleich - Veľký dom so stajňou, príslušenstvom a kĺbovými figúrkami 42551 (4059433572925)
Detail

Set figuriek a príslušenstva – doplnkové predmety, na hranie, materiál plast, výška 42 cm, nepohyblivé, 6 figúrok v balení, vhodné od 5 rokov Veľký dom so stajňou Schleich zaručene nadchne všetky deti. Dom, ktorý je domovom Hannah a jej rodičov, ponúka množstvo doplnkov a funkcií, ktoré deti pri hraní využijú. Figúrky Hannah aj rodičov Olivera a Caroline sú pohyblivé, môžu tak sedieť, jazdiť na koni aj stáť. V sade nechýba ani kôňCayenne a žrebec Jupiter, o ktoré sa stará nielen Hannah. Kone tak často kefuje, nasadzuje im uzdičku a nakoniec ich aj osedlá. Sedlá sú pritom pripravené v sedlovom stojane. Rodičia večer často odpočívajú na balkóne či gauči v obývacej izbe, zatiaľ čo Hannah sa hrá s mačiatkami. Veľký dom so stajňou Schleich je vhodný pre deti od 5 do 12 rokov, ktorý umožňuje hry a súčasne aj učenie.Kľúčové vlastnosti veľkého domu so stajňou, príslušenstvom a kĺbovými figúrkami SchleichVeľký dom so stajňou vhodný pre deti od 5 do 12 rokovPonúka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Schleich - Veľký dom so stajňou, príslušenstvom a kĺbovými figúrkami 42551 (4059433572925) , Lego disney princess 43189 elsa a nokk a ich rozprávková kniha dobrodružstiev (5702016909159)

Rapunzel čokoláda tyčinka Espresso Rapunzel 22g

Rapunzel čokoláda tyčinka Espresso Rapunzel 22g
Detail

Tyčinka zo švajčiarskej horkej čokolády s náplňou s výraznou chuťou kávy (obsah instantnej kávy 5%). Obsahuje malý podiel mlieka a je ideálny pre milovníkov espressa s horkou čokoládou. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel čokoláda tyčinka Espresso Rapunzel 22g , 32 aoc u32u1 + zdarma lego stavebnica lego

Rapunzel čokoláda tyčinka Tyger Rapunzel 22g

Rapunzel čokoláda tyčinka Tyger Rapunzel 22g
Detail

Tyčinka z jemnej mliečnej čokolády s bielou náplňou s vysokým obsahom mlieka. Neobsahuje žiadne umelé arómy, je parfumovaná pravou bourbon vanilkou. Čokoláda má praktický malý formát na cesty a pre zahnanie chuti na sladké. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel čokoláda tyčinka Tyger Rapunzel 22g , Lego® city 60391 stavebná dodávka a demolačný žeriav (5702017416465)

Rapunzel Samba čokoláda-Orieskova Pomaz Rapunzel 250g

Rapunzel Samba čokoláda-Orieskova Pomaz Rapunzel 250g
Detail

Vysoký obsah lieskových orieškov (45%), pravá bourbon vanilka, sušená trstinová šťava rapadura. Luxusný krém na pečivo, do dezertov, na pečenie a maškrtenie. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel Samba čokoláda-Orieskova Pomaz Rapunzel 250g , Lego® marvel 10784 spider-man a pavúčia základňa (5702017151670)

Rapunzel čokoláda tyčinka Malina-Jogurt Rapunzel 22g

Rapunzel čokoláda tyčinka Malina-Jogurt Rapunzel 22g
Detail

Tyčinka z jemnej mliečnej čokolády s malinovou náplňou s výraznou chuťou malín a jogurtu. Neobsahuje arómy ani farbivá! (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel čokoláda tyčinka Malina-Jogurt Rapunzel 22g , Lego duplo 10872 doplnky k vláčiku – most a koľajnice (5702016117240)

Rapunzel 100% Arasidova Pasta Jemna Rapunzel 250g

Rapunzel 100% Arasidova Pasta Jemna Rapunzel 250g
Detail

Jemný krém z čerstvo pražených arašidov, ktorému sa tiež niekedy hovorí arašidové maslo. Ako nátierka na chlieb má výbornú arašidovú chuť. Arašidy boli niekoľkokrát testované na prítomnosť aflatoxínov. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel 100% Arasidova Pasta Jemna Rapunzel 250g , Lego ninjago 71738 zane a súboj s titánskymi robotmi (5702016889697)

Rapunzel Tyger Orieskovo Nugat Pomaz Rapunzel 400g

Rapunzel Tyger Orieskovo Nugat Pomaz Rapunzel 400g
Detail

Lieskovo oriešková nugátová nátierka s vyšším obsahom lieskových orieškov (17%, nutella: 13%) a pravou bourbon vanilkou. Veľké balenia a výhodná cena. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel Tyger Orieskovo Nugat Pomaz Rapunzel 400g , Lego® city 60346 - stodola a zvieratká z farmy (5702017161723)

Spirit Stajne snov (0887961955361)

Spirit Stajne snov (0887961955361)
Detail

Set figuriek a príslušenstva – zvieratká, doplnkové predmety, na hranie, materiál plast, výška 21 cm, s pohyblivou hlavou, 2 figúrky v balení, vhodné od 4 rokov Stajňa s koňmi na motívy filmu Spirit od DreamWorks. Kone majú pohyblivú hlavu a dlhú hrivu. V balení nájdete väčšieho a menšieho koňa, výbeh s baldachýnom, dva plotové panely, kôš, 2 mrkvy, koryto, seno a sadu so samolepkami. Spirit Stajne snov sú vhodné od 3 rokov. Kľúčové vlastnosti bábiky Spirit Stajne snovStajňa s koňmi na motívy filmu Spirit od DreamWorksHerná sada Stajne Spirit Sweet Stables s dvoma koňmi a množstvom vybaveniaKone majú pohyblivú hlavu a dlhú hrivuV balení nájdete väčšieho a menšieho koňa, výbeh s baldachýnom, dva plotové panely, kôš, 2 mrkvy, koryto, seno a sadu so samolepkamiSpirit Stajne snov sú vhodné od 3 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Spirit Stajne snov (0887961955361) , Lego® city 60373 hasičská záchranárska loď a čln (5702017416335)

Spirit stajňa herná sada (0194735000111)

Spirit stajňa herná sada (0194735000111)
Detail

Set figuriek a príslušenstva –, vhodné od 3 rokov Herná sada stajňa Spirit podnieti deti na zábavnú aj poučnú hru na kŕmenie, hrebelcovanie a starostlivosť o kone. Jej súčasťou je veľká stajňa so 4 hernými plochami vrátane stajne, klubovne, priestoru na hrebelcovanie a kŕmenie a hojdačky. Sada obsahuje aj kone Spirit a 10 ďalších doplnkov, medzi ktorými nechýba sedlo, uzda, koryto, podložka, kefa, kefa na hrebelcovanie, 2 mrkvičky a 2 jabĺčka. K parádnej hreprispieva aj hojdačka slúžiaca aj ako výťah, otvárajúca sa brána či háčiky na zavesenie predmetov. Stajňa Spirit sa postará o skutočne skvelú zábavu detí.Kľúčové vlastnosti hernej sady Spirit – stajňaHerná sada podnieti deti na zábavnú aj poučnú hru na kŕmenie, hrebelcovanie a starostlivosť o koneJej súčasťou je veľká stajňa so 4 hernými plochamiSada Spirit obsahuje aj kone Spirit a 10 ďalších doplnkovK parádnej hre prispieva aj hojdačka, otvárajúca sa brána či háčiky na zavesenie predmetov (alza.sk)

Podobné produkty ako Spirit stajňa herná sada (0194735000111) , Lego® creator 31132 - vikingská loď a morský had (5702017153230)

Rozšírenie stajne pre kone (4059433518176)

Detail

Set figuriek a príslušenstva – akčné postavy, na hranie, výška 18,7 cm, vhodné od 3 rokov, 7 ks v balení Pre všetkých malých milovníkov koní je pripravená herná kolekcia HORSE CLUB Rozšírenie stajne pre kone, ktorá im prinesie veľa hodín zábavy. V útulnej stajni s malým výbehom si môže kôň oddýchnuť a ak bude hladný, či smädný pochutná si na chutnom sene, ktoré má pripravené na stojane alebo sa napije z napájadla. Figúrky aj doplnky sú prepracované do najmenších detailov. Herná súprava Rozšírenie stajne pre kone od firmy Schleich je vhodná pre deti od 3 rokov.Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Rozšírenie stajne pre kone Herná súprava z tematického sveta HORSE CLUB poteší všetkých malých milovníkov koníHra so súpravou Schleich prebúdza v deťoch predstavivosťDetailne prepracované figúrky vyzerajú takmer ako skutočnéŽrebec má malú útulnú stajňu s malým výbehom, stojanom na seno a napájadlomHerná kolekcia Rozšírenie stajne pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rozšírenie stajne pre kone (4059433518176) , Lego® powered up 88007 senzor farieb a vzdialenosti (673419309073)

Playmobil 71238 Jazdecká stajňa (4008789712387)

Detail

Stavebnica – 134 dielikov v balení, téma zvieratá, materiál plast, vhodná od 4 rokov Chystáte sa zaobstarať stavebnicu pre deti, ale premýšľate, ako sa vyznať v širokej ponuke? Stavebnica Playmobil pomôže deťom rozvíjať ako logické myslenie, tak kreativitu alebo jemnú motoriku. Táto aktivita zabaví deti na dlhé chvíle, a navyše voľný čas využijú efektívne. Ponúkaný variant má na zostavenie 134 dielikov. Na jej výrobu poslúžil materiál, ako je plast. Zásadné prednosti stavebnice Playmobil 71238 Jazdecká stajňa Stavebnica prináša deťom veľa zábavy Podporuje fantáziu a jemnú motoriku Na zloženie stavebnice je nutné poskladať 134 dielikov Materiálom je plast Stavebnica Playmobil je odporúčaná pre deti od 4 rokov Téma: zvieratá (alza.sk)

Podobné produkty ako Playmobil 71238 Jazdecká stajňa (4008789712387)

Schleich 42437 stajňa s koňom klubová, Tori a Princess, 24,5 x 19 x 8,2 cm

Schleich 42437 stajňa s koňom klubová, Tori a Princess, 24,5 x 19 x 8,2 cm
Detail

Klubová stajňa s plne pohyblivou figúrkou Tori a jej koňom Princess, krásnou kobylou frízskeho koňa. Stuha pre víťazov, zlatá medaila a pohár ukazujú ich spoločné jazdecké úspechy. Steny boxu sú ozdobené krásnymi nálepkami, ktoré možno ľubovoľne popisovať. Strecha je odnímateľná a slúži zároveň ako samostatný prístrešok.Uzda, opraty a sedlo sú po ruke pre ďalší tréning a nechýba ani odmena v podobe mrkvy. Kým kobyla spokojne stojí pri kŕmiacich jasliach a napájadle, pobehuje zábavná čivava Beauty, ktorá patrí Tori, okolo krabice. Tori si rada robí selfie, fotí seba, svoju frízsku kobylu Princess a čivavu Beauty.Špecifikácia: odnímateľná strecha a dvere na otvorenie a zatvorenie Tori dokáže sedieť, stáť a brať predmety rozmery balenia: 24,5 x 19 x 8,2 cmObsah sady: 1x konský box 1x dievča Tori 1x frízska kobyla Princess 1x čivava 1x sedlo 1x uzda a opraty 1x kŕmiace jasle 1x napájadlo 1x mrkva 1x pohár 1x zlatá medaila 2x stuha pre víťaza 1x prilbaFigúrky Schleich sú mimoriadne detailné, láskyplne maľované a umožňujú deťom hrať sa a zároveň sa učiť. Nevhodné pre deti do 3 rokov. Odporúčaný vek: 5-12 rokov. (4home.sk)

Podobné produkty ako Schleich 42437 stajňa s koňom klubová, Tori a Princess, 24,5 x 19 x 8,2 cm

Královské námluvy (978-80-746-6182-2)

Královské námluvy (978-80-746-6182-2)
Detail

Elektronická kniha - autor Jaroslava Černá, 179 stran Už svým příchodem na svět se prvorozená dcera polského krále Anna stane otcovým nástrojem k upevnění moci. Když dívka doroste, vítězí nad nedostatkem ženského půvabu její moudrost a dobrota srdce. Než její manžel Ferdinand Habsburský pochopí, jak vzácnou ženu si vzal vlastně z donucení, musí Anna na pražském královském dvoře snést mnoho příkoří. (alza.sk)

Podobné produkty ako Královské námluvy (978-80-746-6182-2)

Královské pohádky (978-80-264-1278-6)

Královské pohádky (978-80-264-1278-6)
Detail

Elektronická kniha - autor František Zacharník, 64 stran Nové pohádky známých českých autorů Snad každý z nás si někdy představoval, jaké by to bylo, žít na královském dvoře. Procházet zdobené komnaty paláce, užívat si napínavé rytířské turnaje a velkolepé hostiny ve vznešené společnosti. Ale víte, že králové a královny, princezny a princové, dvorní dámy, sluhové, zahradníci i všichni ostatní z královských dvorů měli radosti i starosti podobné jako my dnes?Pohádky, které sestřenicím Elišce a Sáře vypráví pozorný dědeček, nabízejí všem dětem i dospělým nejen okouzlující atmosféru královských dvorů, ale také pomoc s jejich trápeními. (alza.sk)

Podobné produkty ako Královské pohádky (978-80-264-1278-6)

Královské rozhodnutí (999-00-035-7497-8)

Královské rozhodnutí (999-00-035-7497-8)
Detail

Elektronická kniha - ze série Harlequin Sladký život, autor Annie Westová, 166 stran, česky Lucien věděl, jaké to je přijít o ty, které nejvíce miloval. A střežil se proto dát najevo svou slabost. Aurélie ale chtěla jeho sílu… A chtěla ji ještě více i o několik měsíců později, když za ním přišla, aby mu sdělila tu překvapující novinu – to již ale věděla, že muž, s nímž strávila jednu noc, je král… A Lucienovi nezbývá nic jiného než se rozhodnout. Správně se rozhodnout! (alza.sk)

Podobné produkty ako Královské rozhodnutí (999-00-035-7497-8)

BGA 1041 Farma - stajňa BUDDY TOYS

BGA 1041 Farma - stajňa BUDDY TOYS
Detail

Stajňa pre kone a domáce zvieratáRozmery prístrešku 58 x 24 x 28 cmVyrobené z kvalitného a odolného plastuSúčasťou balenia sú zvieratká, figúrky aj množstvo príslušenstvaVhodné pre deti od 3 rokov. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako BGA 1041 Farma - stajňa BUDDY TOYS

Mucholapka pre stajne 5m x 20cm

Mucholapka pre stajne 5m x 20cm
Detail

Lepiaci pásik 20 x 500 cm je mimoriadne účinný na hubenie much.V závislosti od množstva hmyzu a veľkosti ošetrovanej plochy sa z rolky odvíja potrebná dĺžka pásika. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Mucholapka pre stajne 5m x 20cm

Spirit vychytaná stajňa herná súprava (0194735000999)

Spirit vychytaná stajňa herná súprava (0194735000999)
Detail

Set figuriek a príslušenstva –, vhodné od 3 rokov Herná súprava vychytaná stajňa Spirit podnieti deti k zábavnej i poučnej hre na kŕmenie, vyčesávanie ako aj k starostlivosti o kone. Jeho súčasťou je bábika Lucy, kôň Spirit a čierny kôň. Súprava obsahuje aj veľkú stajňu s hojdačkou slúžiacou ako výťah, veľký výbeh s korytom, funkčnú vodnú pumpu a ohradníky.Kôň Spirit má na sebe prvky, ktoré pomocou vody menia farbu.Ďalej v balení nájdete doplnky ako koryto na vodu,kŕmenie,kefa na česanie,čistiaca kefa,vyčesávacia kefa,2 mrkvičky pre kone,fľaša na vodu,klobúk,kabelku a ďalšie nevyhnutnosti.Vychytaná stajňa Spirit sa postará o skutočne skvelú zábavu detí.Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Spirit – vychytaná stajňaHerná súprava podnieti deti k zábavnej i poučnej hre na kŕmenie, vyčesávanie ako aj k starostlivosti o koneJeho súčasťou je veľká stajňa s hojdačkouSet Spirit obsahuje koňa Spirit, čierneho koňa, bábiku Lucy a veľa doplnkovK parádnej hre prispieva aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spirit vychytaná stajňa herná súprava (0194735000999)

Královské potěšení Isis (999-00-037-3850-9)

Královské potěšení Isis (999-00-037-3850-9)
Detail

Elektronická kniha - autor Felix Achilles de la Cámara, 111 stran, česky Románové převyprávění staroegyptské legendy o Isis - nejvíce uctívané bohyni starých Egypťanů - a Osiridovi. (alza.sk)

Podobné produkty ako Královské potěšení Isis (999-00-037-3850-9)

Balíček audioknih Letopisy královské komory za výhodnou cenu

Balíček audioknih Letopisy královské komory za výhodnou cenu
Detail

Audiokniha MP3 - Kriminální řada, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy. - Vlastimil Vondruška, čte Jan Hyhlík, 22 hod. 58 min. Nepohřbený rytířZahajující díl kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy. V případu Nepohřbený rytíř musí Jiří objasnit podivnou smrt zemana, který opověděl nepřátelství svému mocnému sousedovi.Velhartické pastoráleDruhý díl nové kriminální řady oblíbeného spisovatele, v níž písař královské komory Jiří Adam z Dobronína řeší neobvyklé zločiny renesančních Čech a Moravy. Tentokrát zavede Jiřího Adama případ na hrad Velhartice, kde byly v časech krále Jiřího z Poděbrad na čas uloženy české korunovační klenoty. A jak se zdá, v oné době se stalo něco, co ještě po desetiletích vede zasvěcené k tomu, aby vraždili...Klášterní kostniceTřetí díl nové kriminální řady oblíbeného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Balíček audioknih Letopisy královské komory za výhodnou cenu

Balíček audioknih Letopisy královské komory za výhodnou cenu

Balíček audioknih Letopisy královské komory za výhodnou cenu
Detail

Audiokniha MP3 Vlastimil Vondruška, čte Jan Meduna, Jaromír Meduna, délka 4 hodiny 23 minut Série historických detektivek Vlastimila Vondrušky: Plzeňské mordy a Ulička hanby. Plzeňské mordyÚvodní příběh knižní řady Letopisy Královské komory se odehrává v polovině 16. století, za vlády Ferdinanda I. Habsburského. Děj se zasazen do města Plzně. Při vyšetřování několika záhadných vražd se poprvé setkává královský písař z Prahy - Jiří Adam z Dobronína se svým pomocníkem, bakalářem Petrem Korcem. Díky jeho pomoci se mu podaří vyváznout zdravý z velmi ošemetné situace, a navíc společně odhalí intriky proti králi.Ulička hanbyJiří Adam z Dobronína v době mládí poznal Sabinu, ženu, která se později stala majitelkou jednoho z nejluxusnějších nevěstinců na Starém Městě pražském. Avšak vlastnila také hampejzy v Krakově, v nuzné osadě pod novoměstskými hradbami u Vltavy. Říkalo se tomu odpornému místu Ulička hanby a právě tam někdo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Balíček audioknih Letopisy královské komory za výhodnou cenu

MATTEL SPIRIT VYCHYTANA STAJNA HERNY SET /HBT16/

MATTEL SPIRIT VYCHYTANA STAJNA HERNY SET /HBT16/
Detail

STAJŇA . Vydajte sa na cestu priateľstva, odvahy a dobrodružstva s animovaným filmom Spirit z dielne DreamWorks! Herný set Spirit Vychytaná stajňa ponúka kompletné herné dobrodružstvo a skvelý spôsob, akým sa deti môžu naučiť kone (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MATTEL SPIRIT VYCHYTANA STAJNA HERNY SET /HBT16/

Schleich 42569 Prístavba k stajni pre kone

Schleich 42569 Prístavba k stajni pre kone
Detail

Po všetkom tom jazdení, skákaní a upratovaní sa každý kôň teší na prestávku. Najlepšie to pre nich je v útulnej stajni pre kone z kolekcie Schleich Horse Club. Nájdu tu všetko, po čom konské srdce túži.Môžu sa najesť pri žľabe na krmivo a napájačka uhasí smäd aj toho najväčšieho koňa. Jediné, čo chýba, je stroj na zmrzlinu. Našťastie môžeš box podľa nálady zavrieť alebo nechať otvorený. Kone ho majú najradšej otvorený, aby sa mohli pochváliť svojimi medailami pre šampiónov. Vystavené však majú iba skutočne špeciálne ceny. Inak by tu nezostalo žiadne miesto pre kone!Súprava obsahuje: 1x anglický plnokrvný žrebec 1x box pre kone 1x napájačka 1x stojan na seno 2x prvok výbehu dlhý 1x prvok výbehu krátkyRozmer balenia: 18,7 x 24,5 x 8,3 cm. Odporúčaný vek: 5 – 12 rokov. (4home.sk)

Podobné produkty ako Schleich 42569 Prístavba k stajni pre kone

Buddy Toys BGA 1041 Farma – stajňa (8590669284863)

Detail

Set figuriek a príslušenstva – postavičky, zvieratká, doplnkové predmety, na hranie, vhodné od 3 rokov Na malých farmárov a farmárky čaká množstvo zábavy s veľkou hernou súpravou BGA 1041 Farma – stajňa od Buddy Toys. Stajňu obýva niekoľko hospodárskych zvieratiek, o ktoré sa starajú dvaja farmári. Zvieratá je potreba nakŕmiť, vyviesť von a medzitým, čo sa zvieratká pasú a preháňajú vonku, farmári nesmú zabudnúť vykydať hnoj a pripraviť čerstvú podstielku. Prácu im uľahčujú pracovné nástroje, ktoré majú pripravené okolo stajne. Herná súprava Farma – stajňa je vyrobená z kvalitného a odolného plastu. Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Buddy Toys BGA 1041 Farma – stajňaKrásna veľká herná súprava Farma – stajňa nadchne všetkých malých farmárov a farmárkyDeti sa zábavným spôsobom poučia o práci na farme a starostlivosti o zvieratáVyrobené z kvalitného a odolného plastuFarma – stajňa je detailne a realisticky prepracovaná hračkaPodporuje detskú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Buddy Toys BGA 1041 Farma – stajňa (8590669284863)

Melissa-Doug - Drevená stajňa so zámkami (772125642)

Melissa-Doug - Drevená stajňa so zámkami (772125642)
Detail

Activity board – Montessori, domček, hracie prvky: zámok, s držadlom na prenášanie, vhodná od 3 rokov, drevená konštrukcia, materiál hracích prvkov drevo a kov, rozmery 19 × 25,5 × 26,5 cm (V׊×H) Ešte žiadna stodola nebola taká pestrofarebná a vybavená toľkými vrátkami s najrôznejšími zámkami a západkami. V stodole bývajú 4 zvieratká – krava, koza, kôň a prasiatko. Za ktorými dverami? Manipulácia so závesnými vrátkami podporuje rozvoj jemnej motoriky. Vyhotovenie drevenej stajne necháva priestor pre fantáziu a kreatívnu hru. Stodola je vyrobená z robustného dreva. Vďaka mosadznej rúčke hračku možno ľahko nosiť. Drevená stajňa je určená deťom od 3 rokov. Kľúčové vlastnosti stajne so zámkami Melissa & DougUčebná hračka je vyrobená z masívneho drevaStajňa Melissa & Doug je zvonka aj zvnútra pomaľovaná žiarivými farbamiNa obvode drevenej stajne sa nachádza 6 vrátok sa západkami a zámkamiCelú hračku možno preniesť vďaka mosadznému... (alza.sk)

Podobné produkty ako Melissa-Doug - Drevená stajňa so zámkami (772125642)

Rapunzel tyčinka Kokos 40g

Rapunzel tyčinka Kokos 40g
Detail

Sladená sirupom z agáve a ryžovým sirupom. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel tyčinka Kokos 40g

Rapunzel Ryžové špagety Bio

Rapunzel Ryžové špagety Bio
Detail

Tieto prirodzene bezgluténové špagety sú vhodné pre bezlepkovú diétu a slúžia ako náhrada klasických cestovín z tvrdej pšenice. Ryžové cestoviny však môžeme upraviť aj ako ázijské smažené rezance alebo z nich pripraviť japonské rezancové polievky. V tejto podobe sú skutočne vynikajúce. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel Ryžové špagety Bio

Rapunzel Špagety celozrnné BIO

Rapunzel Špagety celozrnné BIO
Detail

Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov umbrie, pulie a toskánsko. Okrem pšenice je jedinou ďalšou ingredienciou pramenitá voda z lesov náhornej plošiny cesane. Bezvaječné cestoviny s čisto talianskym pôvodom od bio farmárov z regiónov umbrie, pulie a toskánsko. Okrem pšenice je jedinou ďalšou ingredienciou pramenitá voda z lesov náhornej plošiny cesane. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel Špagety celozrnné BIO

Rapunzel Špagety semolina BIO

Rapunzel Špagety semolina BIO
Detail

Bezvaječné cestoviny, vyrobené tradičným spôsobom – pomalým sušením pri nízkych teplotách do 55°c. Preto majú cestoviny prirodzenú chuť a pri varení do al dente ideálnu štruktúru. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Rapunzel Špagety semolina BIO

Kečup RAPUNZEL 450 ml

Kečup RAPUNZEL 450 ml
Detail

Paradajkový pretlak (78%), trstinový cukor, ocot, morská soľ, cibuľa, korenie (zázvor, klinček, kurkuma, muškátový kvet). Z 1,2 kg paradajok a bez zahusťovadiel. Neobsahuje samozrejme žiadne konzervanty a je sladený prírodným trstinovým cukrom. Výživové údaje v 100 g: - Energia 333 kJ / 78 kcal - Bielkoviny 3,1 g - Sacharidy 14,4 g - Tuky 0,2 g Krajina pôvodu: Taliansko Zloženie: paradajkový pretlak * 78%, prírodný trstinový cukor *, liehový ocot *, morská soľ, cibuľa *, korenie * (zázvor *, klinčeky *, kurkuma *, muškátový kvet *). Suroviny označené * pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva. Skladovanie: Skladovať v suchu. (vitanella.sk)

Podobné produkty ako Kečup RAPUNZEL 450 ml
LEGO® - Disney Princess™ 43214 Točiaca sa Rapunzel (5702017424811), Spirit Stajne snov (0887961955361), Rozšírenie stajne pre kone (4059433518176), Disney Princess Bábika – Rapunzel (194735121625), Clementoni Puzzle Disney princezné: Ariel, Rapunzel a Popoluška MAXI 60 dielikov (8005125264162), LEGO Classic 11014 Kocky a kolesá (5702016889192), LEGO Iconic Herná a zberateľská skrinka – červená (5711938030759), LEGO Iconic Herná a zberateľská skrinka – modrá (5711938030766), LEGO Friends 41443 Olívia a jej elektromobil (5702016914801), LEGO® Classic 11019 Kocky a funkcie (5702017117584), LEGO® Creator 31128 Delfín a korytnačka (5702017117423), LEGO® Friends 41711 - Ema a umelecká škola (5702017155128), LEGO® City 60398 Rodinný dom a elektromobil (5702017462363), LEGO® DUPLO® 10948 Garáž a autoumyváreň (5702016911329), LEGO® Friends 41713 Olivia a vesmírna akadémia (5702017154121), LEGO Star Wars TM 75317 Mandalorian a dieťa (5702016899856), LEGO® City 60319 Hasiči a policajná naháňačka (5702017161037), LEGO® City 60356 Medveď a kaskadérska motorka (5702017416182), LEGO® Friends 41714 - Andrea a divadelná škola (5702017154138), LEGO® City 60366 Lyžiarske a lezecké stredisko (5702017415666), LEGO Disney Princess 43189 Elsa a Nokk a ich rozprávková kniha dobrodružstiev (5702016909159), 32 AOC U32U1 + ZDARMA LEGO stavebnica LEGO, LEGO® City 60391 Stavebná dodávka a demolačný žeriav (5702017416465), LEGO® Marvel 10784 Spider-Man a pavúčia základňa (5702017151670), LEGO DUPLO 10872 Doplnky k vláčiku – most a koľajnice (5702016117240), LEGO Ninjago 71738 Zane a súboj s titánskymi robotmi (5702016889697), LEGO® City 60346 - Stodola a zvieratká z farmy (5702017161723), LEGO® City 60373 Hasičská záchranárska loď a čln (5702017416335), LEGO® Creator 31132 - Vikingská loď a morský had (5702017153230), LEGO® Powered UP 88007 Senzor farieb a vzdialenosti (673419309073)