Leifheit krajac zeleniny comfort trend pearl grey, 03106

Produkt Leifheit krajac zeleniny comfort trend pearl grey, 03106 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit krajac zeleniny comfort trend pearl grey, 03106 upraviť a produkt hľadať znova.

LEIFHEIT KRAJAC ZELENINY COMFORT TREND PEARL GREY, 03106

LEIFHEIT KRAJAC ZELENINY COMFORT TREND PEARL GREY, 03106
Detail

KRÁJAČ ZELENINY. ručný krájač zeleniny s ergonomickou rukoväťou. pohodlné a jednoduché krájanie priamo nad panvicou, misou alebo stolom. možnosť nastavenia hrúbky krájaných plátkov (1,5 až 3,5 mm). má univerzálny držiak pre (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT KRAJAC ZELENINY COMFORT TREND PEARL GREY, 03106 , Leifheit pegasus 200 comfort (81516)

LEIFHEIT KRAJAC COMFORT AND CLEAN, 23030

LEIFHEIT KRAJAC COMFORT AND CLEAN, 23030
Detail

KRÁJAČ. praktický krájač značky Leifheit.. jednoduché ovladanie. ultra ostré rotačné čepele pre efektívne krájanie a sekanie. odnímateľné strany pre ľahké čistenie pod tečúcou vodou. praktická nádoba (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT KRAJAC COMFORT AND CLEAN, 23030 , Bowers & wilkins zeppelin 2021 pearl grey (fp43028)

Krájač zeleniny ORION

Detail

Kvalitní Krájač zeleniny ORION z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mixéry, šľahače | Sekáčiky a drviče. (esat.sk)

Podobné produkty ako Krájač zeleniny ORION , Krájanie zeleniny (44412)

Ručný špirálový krájač zeleniny

Ručný špirálový krájač zeleniny
Detail

Špirála bez konca! Jednoducho otočte a nakrájajte perfektné zeleninové špirály alebo zeleninové rezance! Bez rizika zranenia až do úplného konca zeleniny! Materiál: plast, oceľ Rozmery: 8 x 8 x 9 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Ručný špirálový krájač zeleniny , Leifheit - poťah na žehliacu dosku cotton comfort universal (71602)

LEIFHEIT KRAJAC NA PIZZU, 03136

LEIFHEIT KRAJAC NA PIZZU, 03136
Detail

KRÁJAČ NA PIZZU. elegantná séria Sterling. oválna rukoväť pre pohodlné uchopenie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT KRAJAC NA PIZZU, 03136 , Travellife ancona chair comfort grey (8712757459193)

LEIFHEIT KRAJAC NA SYR 03130

LEIFHEIT KRAJAC NA SYR 03130
Detail

KRÁJAČ NA SYR. Vyrobené z nerezovej ocele. Jednoduché použitie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT KRAJAC NA SYR 03130 , Ergobaby adapt soft touch cotton – pearl grey (1220000204058)

LEIFHEIT KRAJAC NA SYR, 03129

LEIFHEIT KRAJAC NA SYR, 03129
Detail

KRÁJAČ NA SYR. Vyrobené z nerezovej ocele. Jednoduché použitie. S praktickým očkom pre zavesenie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT KRAJAC NA SYR, 03129 , Leifheit - poťah na žehliacu dosku comfort clean s/m (71601)

Joseph Joseph krájač zeleniny ChopCup

Joseph Joseph krájač zeleniny ChopCup
Detail

Krájač zeleniny z kolekcie Joseph Joseph. Model vyrobený z umelej hmoty a nerezovej ocele. (answear.sk)

Podobné produkty ako Joseph Joseph krájač zeleniny ChopCup , Kitchenaid plátkovač zeleniny (5ksmsca)

Orion Krájač zeleniny/cibule CHOPPER

Orion Krájač zeleniny/cibule CHOPPER
Detail

Krájač na cibuľu a inú zeleninu (uhorky, paradajky, papriku) vás prekvapí - jednoducho a rýchlo naseká bez námahy na drobné kúsky predovšetkým cibuľu. Vložíte cibuľu rozkrojenú na štvrťky (alebo inú zeleninu na menšie dieliky), niekoľkokrát zatiahnete a povolíte tiahlo na viečku a je hotovo. Rozmery: pr. 12 cm, v. 9 cm. Nie je vhodné do umývačky riadu (viečko vôbec nie, misku neodporúčame, aby nedošlo k zafarbeniu povrchu). (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zeleniny/cibule CHOPPER , Drevené krájanie zeleniny (6937000673368)

Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1

Detail

Krájač zeleniny s nehrdzavejúcimi čepieľkami, fungujúci na princípe strúhadla, vytvorí behom chvíle originálne rezančeky do šalátov, chutné zeleninové špagety aj efektné špirálové ozdoby v tvare kvetov. Hodí sa ako na obložené chlebíčky, tácky s občerstvením, tak aj rýchle strúhanie zeleniny do pokrmov ázijskej kuchyne.Podľa spôsobu nastavenia a využitia vnútorného dielu plastového krájača je možné si zvoliť 3 spôsoby krájania – špirály, tenké a širšie rezančeky. Využijete napr. na pevnú, čerstvú mrkvu, uhorku, cuketu. Väčšie kusy zeleniny, napr. zeler je možné nakrájať na menšie hranoly, potom je možné ju tiež nastrúhať.Chránič prstov zamedzí úrazu o ostré čepele – zeleninu naň nasadíte pomocou bodcov. Bezprostredne po použití umyte opatrne vodou so saponátom, aby zvyšky zeleniny nezaschli na krájači.Druhy čepieľok: tenké rezančeky: zelenú časť s rovným britom nacvaknete do krájača tak, aby smerovala k jemnejšiemu zubatému ostriu a vytvoríte rýchlo rezančeky do polievky, tzv. julienne, do šalátov... širšie rezančeky: zelenú časť s rovným britom nacvaknete do krájača tak, aby smerovala k hrubšiemu zubatému ostriu, zeleninové špagety, rezančeky do pokrmov inšpirovaných ázijskými pokrmami budú rýchlo pripravené špirály: samostatnú zelenú časť s rovným britom použijete na vytvorenie dekoratívnych kvetov nielen na rauty (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1 , Vango comfort shadow grey single 10 (5023519181423)

Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1

Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1
Detail

Kvalitní Krájač na zeleninu ORION otočný 3v1 z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Krájače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1 , Vango comfort shadow grey grande 10 (5023519181447)

Leifheit Ručný špirálový krájač 03221

Leifheit Ručný špirálový krájač 03221
Detail

Kvalitný ručný špirálový krájač 3 v 1 na zeleninu - možnosť 3 rôznych veľkostí špirál - tenké špirály, silné špirály, max špirály. Jednoduchá a rýchla voľba integrovaných čepelí. Čepele sú extrémne ostré, z nehrdzavejúcej ocele. Vrátane držiaka pre bezpečné krájanie. Jednoduchá údržba. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Ručný špirálový krájač 03221 , Travellife lago recliner comfort stormy grey (8712757478682)

LEIFHEIT Ručný špirálový krájač (03221)

LEIFHEIT Ručný špirálový krájač (03221)
Detail

Krájač , z materiálu: plast, nastaviteľné krájanie Chystáte občerstvenie pre vašu rodinu či blízkych? Ručný špirálový krájač LEIFHEIT pozdvihne obložený tanier na vyššiu úroveň. Táto skvelá pomôcka na krájanie vytvorí zo zeleniny až 3 varianty špirál od tenkých až po najsilnejšie plátky. K tomu je krájač Leifheit vybavený veľmi silnými integrovanými čepeľami z ostrej nehrdzavejúcej ocele. Ochranu proti porezaniu zaistí špeciálny držiak. Kľúčové vlastnosti ručného špirálového krájača LEIFHEITRučný špirálový krájač LEIFHEIT pozdvihne obložený tanier na vyššiu úroveňTáto skvelá pomôcka na krájanie vytvorí zo zeleniny až 3 varianty špirálVybrať si môžete od tenkých až po najsilnejšie plátkyKrájač Leifheit je vybavený veľmi silnými integrovanými čepeľami z ostrej nehrdzavejúcej oceleOchranu proti porezaniu zaistí špeciálny držiakRozmery: 16,5 × 9,5 × 9,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Ručný špirálový krájač (03221) , Vango comfort shadow grey double 10 (5023519181409)

LEIFHEIT Stolný špirálový krájač (03222)

LEIFHEIT Stolný špirálový krájač (03222)
Detail

Krájač , z materiálu: plast, protišmykový povrch a vhodné do umývačky Chystáte občerstvenie pre vašu rodinu či blízkych? Stolný špirálový krájač LEIFHEIT pozdvihne obložený tanier na vyššiu úroveň. Táto skvelá pomôcka na krájanie vytvorí zo zeleniny až 3 varianty špirál od tenkých až po najsilnejšie plátky. K tomu je vybavený veľmi silnými integrovanými čepeľami z ostrej nehrdzavejúcej ocele. Pomocou prísaviek krájač Leifheit prichytíte k stolu, čo zaistí jeho perfektnú stabilitu bez kĺzania po povrchu. Po použití ho ľahko rozoberiete, umyjete a uskladníte. Kľúčové vlastnosti stolného špirálového krájača LEIFHEITStolný špirálový krájač LEIFHEIT pozdvihne obložený tanier na vyššiu úroveňTáto skvelá pomôcka na krájanie vytvorí zo zeleniny až 3 varianty špirálVybrať si môžete od tenkých až po najsilnejšie plátkyKrájač Leifheit je vybavený veľmi silnými integrovanými čepeľami z ostrej nehrdzavejúcej ocelePomocou prísaviek krájač Leifheit... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Stolný špirálový krájač (03222) , Zopa hracia deka comfort cuddle grey (8595114455652)

Orion Krájač zeleniny/cibule UH/nehrdzavejúca oceľ Master (144702)

Orion Krájač zeleniny/cibule UH/nehrdzavejúca oceľ Master (144702)
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ, protišmykový povrch a nerezové nože Krájač ORION je vhodný na krájanie zeleniny ako je cibuľa, uhorky, paradajky, či paprika. Zeleninu naseká rýchlo na drobné kúsky. Krájač sa veľmi jednoducho ovláda. Cibuľu stačí nakrájať na štvrtky, inú zeleninu na menšie dieliky a následne stlačíte niekoľkokrát piestnicu na viečku. Krájač je vyrobený z materiálu ABS, SAN, silikónu a nehrdzavejúcej ocele. Jeho protišmyková podstava zamedzí kĺzanie po stole, či kuchynskej linke. Krájač ORION vám dokonale uľahčí krájanie zeleniny.Kľúčové vlastnosti krájača zeleniny/cibule ORION Master UH/nehrdzavejúca oceľKrájač vhodný na krájanie cibule, uhoriek, paradajok, či papríkZeleninu naseká rýchlo na drobné kúskyJednoducho sa ovládaKrájač ORION je vyrobený z materiálu ABS, SAN, silikónu a nehrdzavejúcej oceleProtišmyková podstava zamedzí kĺzaniu po stole, či kuchynskej linkeFarebné vyhotovenie: čierno-priehľadnéRozmery: 19 × 14 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zeleniny/cibule UH/nehrdzavejúca oceľ Master (144702) , Travellife barletta recliner comfort xl dark grey (8712757478842)

Šesťdielny krájač na zeleninu Fackelmann

Šesťdielny krájač na zeleninu Fackelmann
Detail

Vybavte svoju kuchyňu praktickými pomôckami a náradím od nemeckej značky Fackelmann. Vyznačujú sa minimalistickým dizajnom, ktorý im neuberá na funkčnosti a vysokej kvalite. Jedným z týchto výrobkov je 6-dielny krájač na zeleninu s nastaviteľnou výškou a štyrmi rôznymi krájacími vložkami - malým a veľkým krájačom julienne, hrubým a obojstranným strúhadlom. Súčasťou je aj integrovaný úložný box na nástavce, box na zvyšky, návod a kniha receptov. Dodáva sa aj so zárukou až na 5 rokov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Šesťdielny krájač na zeleninu Fackelmann , Travellife barletta recliner comfort l dark grey (8712757478804)

Krájač na zeleninu 4L 9807

Krájač na zeleninu 4L 9807
Detail

Kvalitní Krájač na zeleninu 4L 9807 z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Krájače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Krájač na zeleninu 4L 9807 , Kinderkraft comfort up 9 – 36 kg grey (5902021219605)

Krájač na zeleninu 4L špirálový

Krájač na zeleninu 4L špirálový
Detail

Kvalitní Krájač na zeleninu 4L špirálový z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Krájače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Krájač na zeleninu 4L špirálový , Kds vidlica trend (1010.00)

MAKRO - Špirálový krájač na zeleninu

MAKRO - Špirálový krájač na zeleninu
Detail

Plast+ nerez (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Špirálový krájač na zeleninu , Festina trend 16937/2

Tescoma Krájač na zeleninu mandolína HANDY

Detail

Špičkový kuchynský krájač na zeleninu, ovocie a pod. Je pevný a odolný, vynikajúci pre rýchlu a bezpečnú prípravu malých i veľkých hranolčekov a rôzne hrubých plátkov zo zeleniny, ovocia a pod.Použitie je komfortné, krájač je vybavený stabilnou opierkou, posuvným zásobníkom na zeleninu s redukciou a bezpečnostným držadlom.Silu plátku môžete pohodlne nastaviť otočným ovládačom v 9 stupňoch, pre rovné aj vlnkové plátky alebo malé aj veľké hranolky.Obe plátkovacie čepele, aktuálne používané aj nepoužívané, sú bezpečne uložené v krájači. Na otočnom ovládači sa nachádza aj poloha zámku posuvného zásobníka kvôli bezpečnému skladovaniu krájača. K úspore miesta pri skladovaní prispieva sklápacia podpera.Materiál: prvotriedna nehrdzavejúca oceľ a odolný plast.Čistenie: čistite pod tečúcou vodou, neumývajte v umývačke. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Krájač na zeleninu mandolína HANDY , Orion krájač zemiakov a zeleniny (144705)

TORO Špirálový krájač na zeleninu TORO

Krájač na ovocie a zeleninu Metaltex

Krájač na ovocie a zeleninu Metaltex
Detail

Značka Metaltex je šampiónom vo vytváraní šikovných pomocníkov do kuchyne. Vďaka ich jednoduchému dizajnu a kvalitnému spracovaniu s nimi pozdvihnete každé varenie na vyššiu úroveň. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Krájač na ovocie a zeleninu Metaltex , Maxi-cosi pearl 360 autosedačka authentic grey (bez základne familyfix 360) (8712930170341)

Orion Krájač na zemiaky a zeleninu

Orion Krájač na zemiaky a zeleninu
Detail

Kvalitní Krájač na zemiaky a zeleninu ORION 9cm z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Krájače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač na zemiaky a zeleninu , Kds súprava trend royal (8594861273601)

Westmark Krájač na zeleninu Spiromat (11332260)

Westmark Krájač na zeleninu Spiromat (11332260)
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, protišmykový povrch a nerezové nože Krájač Westmark Spiromat umožní ľahké krájanie zeleniny a ovocia. Vhodný je na spracovanie mrkvy, uhoriek, zemiakov, jabĺk a ďalších. Ovocie a zeleninu pritom môžete krájať na rezančeky, špirálky a plátky, pretože disponuje 3 výmennými strúhadlami. Vybavený je integrovanými úložnými priestormi a protišmykovými podložkami, ktoré zaistia jeho stabilitu na stole či kuchynskej linke. Krájač Westmark Spiromat využijete pri príprave aj dekorovaní pokrmov.Kľúčové vlastnosti krájača na zeleninu Westmark SpiromatKrájač Westmark určený na krájanie ovocia a zeleninyVhodný na spracovanie mrkvy, uhoriek, zemiakov, jabĺk a ďalšíchUmožní krájať na rezančeky, špirálky a plátkyKrájač Westmark Spiromat disponuje 3 výmennými strúhadlamiVybavený je integrovanými úložnými priestormiProtišmykové podložky zaistia jeho stabilitu pri používaníFarebné vyhotovenie: červeno-sivo-biele (alza.sk)

Podobné produkty ako Westmark Krájač na zeleninu Spiromat (11332260) , Nania topo comfort first line grey 15 – 36 kg (3507460174144)

FACKELMANN Krájač na zeleninu MINI (45293)

FACKELMANN Krájač na zeleninu MINI (45293)
Detail

Strúhadlo – ručné, určené na zeleninu, nerezové a plastové, 1 typ strúhania, časti vhodné do umývačky a protišmykové nožičky, čierna farba Praktické strúhadlo FACKELMANN Krájač na zeleninu MINI slúži na jednoduchú prípravu strúhaných surovín. Je samozrejme prispôsobené na umývanie v umývačke, nebudete sa teda musieť trápiť s ručným umývaním. Strúhadlo bolo vyrobené z pevnej nerezovej ocele, ktorá sa vyznačuje odolnosťou proti korózii a ľahkou údržbou. Protišmykové nožičky zaistia vyššiu bezpečnosť. Hlavné parametre strúhadla FACKELMANN Krájač na zeleninu MINI Praktické ručné strúhadlo bude skvelým pomocníkom vo vašej kuchyni Možnosť umývania v umývačke Farba: čierna Počet typov strúhania: 1 Protišmykové nožičky zaistia vyššiu bezpečnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako FACKELMANN Krájač na zeleninu MINI (45293) , Kusový behúň comfort 104428 light-grey 80 × 450 cm (273183-95320)

Orion Krájač zemiakov a zeleniny (144705)

Orion Krájač zemiakov a zeleniny (144705)
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ Praktický krájač zemiakov a zeleniny Orion z kvalitnej pocínovanej ocele je jednou z klasických generáciami preverenou kuchynskou pomôckou. Krájanie zemiakov, vajec a zeleniny je mnohokrát zdĺhavé a nudné a kocky nikdy nebudú rovnako veľké. Krájač Orion vám uľahčí nielen prácu a ušetrí veľa času stráveného pri krájaní, ale kúsky budú mať navyše tie správne rozmery. S Orion krájačom zemiakov a zeleniny bude váš zemiakový šalát ako od profesionálneho kuchára z tej najlepšej reštaurácie. Kuchynská pomôcka je nenáročná na uskladnenie a nezaberie miesto ani v tej najmenšej kuchyni. Kľúčové vlastnosti krájača Orion na zemiaky a zeleninuKrájač na zemiaky a zeleninu Orion je z pocínovanej oceleUľahčí nielen prácu, ale tiež ušetrí veľa času S krájačom Orion budú mať kocky varených zemiakov, vajec a zeleniny rovnaké rozmeryVeľkosť otvorov na krájanie cca 7 × 7 mmPomôcka je skvelá na prípravu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zemiakov a zeleniny (144705) , Valco snap ultra trend – denim (9315517098992)

Westmark Krájač na zeleninu Vario (11292260)

Westmark Krájač na zeleninu Vario (11292260)
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, nerezové nože a nastaviteľné krájanie Univerzálny krájač na ovocie a zeleninu z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ľahko nastaviteľný otáčaním kruhového ovládača na rôzne hrúbky plátkov a veľkosti rezancov prípadne hranolčekov, s veľmi jednoduchou obsluhou a vybavený chráničom prstov na bezpečnejšiu prácu. Materiál: TPR, ABS, nehrdzavejúca oceľZáruka: 5 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Westmark Krájač na zeleninu Vario (11292260) , Kds nôž trend 4,5 desiatový (1003.00)

Čierny špirálový krájač na zeleninu Westmark Triolo

Čierny špirálový krájač na zeleninu Westmark Triolo
Detail

Nakrájať, nastrúhať, namlieť. To všetko hravo zvládnete s nemeckou značkou Westmark, ktorá je zárukou kvality a tradície vo výrobe pomocníkov do kuchyne. Tak vvybavte svoju kuchyňu nevyhnutnosťami, ktoré sú potrebné k perfektnej príprave pokrmov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierny špirálový krájač na zeleninu Westmark Triolo , Kds nôž trend 4 stredošpicatý (1013.00)

Krájač na zemiaky a zeleninu Orion Gladys

Krájač na zemiaky a zeleninu Orion Gladys
Detail

Bez varešiek a ďalších ručných nástrojov sa v kuchyni skrátka nezaobídete. Česká značka Orion vyrába úplnú klasiku, ktorá musí byť poruke pri každom pečení a varení. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Krájač na zemiaky a zeleninu Orion Gladys , Kds nôž trend 5 univerzálny (1015.00)

Magnet 3Pagen Krájač cibule a ďalšej zeleniny

Magnet 3Pagen Krájač cibule a ďalšej zeleniny
Detail

Už žiadne slzy pri krájaní! Tento šikovný krájač cibule, reďkoviek a cesnaku krája jednoduchým otáčaním veka až do požadovanej konzistencie. A Vaše ruky zostanú čisté a bez zápachu. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Krájač cibule a ďalšej zeleniny , Kds nôž trend 7 plátkovací (1006.00)

Westmark Krájač na zeleninu V-PLUS (11302260)

Westmark Krájač na zeleninu V-PLUS (11302260)
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, nerezové nože a nastaviteľné krájanie ,,V“ krájač na zeleninu a ovocie z vysokokvalitnej nerezovej ocele.Kľúčové vlastnosti krájača Westmark Krájač na zeleninu V-PLUS5-ľahko vymeniteľných nadstavcov na krájanie na rôzne hrúbky plátkov a veľkosti prúžkov poprípade hranoliekVeľmi jednoduchá obsluhaVybavený chráničom prstov na bezpečnejšiu prácuVýmenné nadstavce umožňujú krájať ovocie a zeleninu na plátky s hrúbkou 1,25 mm, 2,5 mm a 3,5 mm alebo prúžkami s hrúbkou 3,5 mm alebo 7 mmNa tento výrobok poskytujeme záruku 5 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Westmark Krájač na zeleninu V-PLUS (11302260)

Čierny krájač na zeleninu Fackelmann Food & More Duo

Čierny krájač na zeleninu Fackelmann Food & More Duo
Detail

Kolekcia kuchynského náčinia Food & More od nemeckej značky Fackelmann prináša minimalistické, ale vysokofunkčné pomôcky na prípravu rôznych jedál. Jedným z nich je tento krájač zeleniny s veľmi ostrým nožom, ktorý umožňuje prípravu dekoratívnych širokých špirál. Vďaka tomu je obzvlášť vhodný na pevnú zeleninu, ako sú cukety, reďkovky alebo červená repa. Obsahuje aj integrovaný držiak na zvyšky a pre bezpečnú manipuláciu. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierny krájač na zeleninu Fackelmann Food & More Duo

Magnet 3Pagen Krájač na zemiaky/zeleninu 2 v 1

Magnet 3Pagen Krájač na zemiaky/zeleninu 2 v 1
Detail

Skoncujte s otravným krájaním jednotlivých kúskov! Tento profesionál nakrája zemiaky na rovnako veľké hranolky, ako aj mrkvu, uhorku, cibuľu alebo inú zeleninu na namáčanie do dipov. Ľahšie už to nejde. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Krájač na zemiaky/zeleninu 2 v 1

Ručný krájač na zeleninu strieborný 22 × 44,5 cm hliník

Ručný krájač na zeleninu strieborný 22 × 44,5 cm hliník
Detail

Krájač , z materiálu: hliník, nerezové nože a nastaviteľné krájanie Ručný krájač Shumee predstavuje praktického pomocníka do každej kuchyne, a to domácej aj profesionálnej. Ľahko a rýchlo s ním nakrájate rôzne druhy zeleniny. Tvorený je robustnou hliníkovou konštrukciou a vybavený ostrými nožmi z nehrdzavejúcej ocele, ktoré vynikajú svojou odolnosťou. Môžete si jednoducho nastaviť hrúbku rezu v rozmedzí 0,3 – 8 mm a taktiež upevnenie krájača je veľmi jednoduché. K pracovnej doske ho pripevníte upínacím zverákom. Krájač Shumee si poradí s každou zeleninou. Kľúčové vlastnosti ručného krájača na zeleninu, strieborný 22 × 44,5 cm hliníkRučný krájač vhodný do domácej aj profesionálnej kuchyneUmožní ľahké a rýchle nakrájanie rôznych druhov zeleninyTvorený robustnou hliníkovou konštrukciouS ostrými nožmi z nehrdzavejúcej oceleMožnosť nastavenia hrúbky rezu v rozmedzí 0,3 – 8 mmRučný krájač Shumee sa upevňuje k pracovnej doske upínacím... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ručný krájač na zeleninu strieborný 22 × 44,5 cm hliník

Lodos Krájač chleba a potravín trend (81)

Lodos Krájač chleba a potravín trend (81)
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, nerezové nože a nastaviteľné krájanie Robustný spoľahlivý krájač chleba a ďalších potravín (syr, saláma trvanlivý, ...). Vysokú kvalitu zabezpečuje antikorový rezný kotúč, ktorý je vyrobený v Solingene (Nemecko). Šírku krájania možno nastaviť podľa požiadaviek regulačnej matici. (alza.sk)

Podobné produkty ako Lodos Krájač chleba a potravín trend (81)

LEIFHEIT PEGASUS 200 COMFORT (81516)

LEIFHEIT PEGASUS 200 COMFORT (81516)
Detail

Sušiak na bielizeň 20m plochy na sušenie, typ: skladacie a odolný voči korózii, určenie: vnútorný a vonkajší Sušiak na bielizeň je nevyhnutnou pomôckou v každej domácnosti. Sušiak PEGASUS 200 COMFORT firmy Leifheit sa vyznačuje neobvykle skvelou stabilitou a veľkou plochou na uloženie aj väčšieho množstva bielizne, ako ste boli doteraz zvyknutí. Je vybavený výklopnými bočnicami a na stranách ponúka možnosť zavesenia dlhých kusov odevov. Materiál, z ktorého je sušiak vyrobený, zaručene odoláva korózii a dokonale sa vyrovnáva aj s nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Výrobok disponuje okrem hlavnej veľkej plochy aj mechanizmom EasyClip na sušenie drobnej bielizne a 5 vešiakmi na odevy, ktoré je možné zavesiť na zvlnené okraje bočníc. Tento praktický sušiak si poradí až s dvoma práčkami bielizne! Skvele sa hodí do každej väčšej domácnosti.Kľúčové vlastnosti sušiaka na bielizeň Leifheit PEGASUS 200... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PEGASUS 200 COMFORT (81516)

WESTMARK Špirálový krájač na zeleninu a ovocie Spiro Plus (97132260)

WESTMARK Špirálový krájač na zeleninu a ovocie Spiro Plus (97132260)
Detail

Elektrický krájač , nastaviteľné krájanie Westmark Špirálový krájač Spiro Plus je skvelá voľba na prípravu šalátov či zeleninových zmesí! Tento krájač totiž dokáže veľmi ľahko vytvoriť zo zeleniny alebo ovocia špirály či dlhšie „špagety“. Vaše pokrmy tak získajú na chutnosti aj estetickej kráse. Krájač sa nezľakne ani strúhania kapusty, a to vďaka otočným čepeliam z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele. V balení dostanete 4 čepele s nastaviteľnou hrúbkou rezu pre rôzne varianty krájania. Telo krájača je vyrobené z odolného ABS plastu a medzi jeho výbavu patrí aj úložný priestor pre nepoužívané čepele. Bezpečie zabezpečujú štyri nožičky s gumovými prísavkami. Jeho používanie je jednoduché a zábavné.Kľúčové vlastnosti Westmark Špirálový krájač Spiro PlusWestmark Spiro Plus je špirálový krájač z pevného ABS plastuDisponuje spoľahlivými otočnými čepeľami z ušľachtilej oceleJeho súčasťou sú 4 vymeniteľné čepele s nastaviteľnou hrúbkou rezuJe vybavený prísavkami a... (alza.sk)

Podobné produkty ako WESTMARK Špirálový krájač na zeleninu a ovocie Spiro Plus (97132260)

LEIFHEIT 81516 Sušák Pegasus 200 Comfort

LEIFHEIT 81516 Sušák Pegasus 200 Comfort
Detail

stabilní sušák na prádlo s výklopnými bočnicemi, easyclip ma sušení drobného prádla, 5 ramínek na oděvy,taštička na kolíčky, 20 m sušící plochy až 2 pračky prádla,bílá, modráParametry: Šířka (mm): 6 (mm) Váha (kg) s obalem: 4.952 (kg) Váha (kg) - netto bez obalu: 4.255 (kg) Hloubka s obalem (mm): 72 (mm) Šířka s obalem (mm): 2 (mm) Výška (mm): 66.5 (mm) Výška s obalem (mm): 96 (mm) Hloubka (mm): 95 (mm) Hmotnost: 4.255 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT 81516 Sušák Pegasus 200 Comfort

Leifheit PEGASUS 200 Comfort sušiak na bielizeň 81516

Leifheit PEGASUS 200 Comfort sušiak na bielizeň 81516
Detail

Sušiak na bielizeň je nevyhnutnou pomôckou v každej domácnosti. Sušiak sa vyznačuje stabilitou a veľkou plochou na uloženie väčšieho množstva bielizne, ako ste doteraz boli zvyknutí. Je vybavený výklopnými bočnicami, na ktoré bez problémov zavesíte dlhé kusy bielizne. Materiál, z ktorého je sušiak vyrobený, zaručene odoláva korózii a dokonale sa vyrovnáva s nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Výrobok disponuje okrem hlavnej veľkej plochy tiež mechanizmom easyclip pre sušenie drobnej bielizne. Na tento praktický sušiak ľahko zavesíte až 2 pračky bielizne. Skladacie nohy majú na spodnej časti stabilizačné pätky. Skvele sa hodí do každej väčšej domácnosti.Technické parametre: výška sušiaku: 87 cm výška výklopných ramien: 107 cm rozpätie s otvorenými bočnicami: 167 cm rozmery zloženého sušiaku: 95 x 66,5 x 6 cm predĺžená záruka 3 roky nekoroduje, odoláva poveternostným podmienkam (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit PEGASUS 200 Comfort sušiak na bielizeň 81516

Leifheit Cotton Comfort poťah na žehliacu dosku L

Leifheit Cotton Comfort poťah na žehliacu dosku L
Detail

Poťah na žehliacu dosku je kľúčovým prvkom, ktorý môže ovplyvniť rýchlosť a účinnosť žehlenia. Leifheit Cotton Comfort je poťah, ktorý sa hodí na všetky žehliace dosky až do veľkosti 140 x 45 cm. Hrubá fleecová vrstva a 4 mm vrstva molitanu poskytuje žehlenie na mäkkom podklade. Sťahovanie šnúrkou s klipsom. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Cotton Comfort poťah na žehliacu dosku L

Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Pearl Grey (FP43028)

Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Pearl Grey (FP43028)
Detail

Reproduktor - aktívny, s výkonom 240 W, určenie k mobilu a k TV, 3-pásmové, s hlasovým asistentom, farba biela, frekvenčný rozsah od 35Hz do 24000Hz, Bluetooth, WiFi, AirPlay, podpora AAC, aptX HD a SBC, Spotify, Tidal, Deezer, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 – najlepší zvuk v prepracovanom vyhotoveníBezdrôtový reproduktor s inteligentnými funkciami Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 nadväzuje na úspech svojho ikonického predchodcu a kombinuje krásny dizajn s najlepším zvukom vo svojej triede. Tento inteligentný úplne bezdrôtový reproduktor je navrhnutý najmä na bezproblémové streamovanie hudby z obľúbených platforiem. S reprákom na Bluetooth Zeppelin 2021 si môžete užiť ako nádherný dizajn, tak ajšpičkový zvuk s pokročilými funkciami a intuitívne ovládanie pomocou aplikácie Bowers & Wilkins Music, ktorá vám... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Pearl Grey (FP43028)

Leifheit Cotton Comfort poťah na žehliacu dosku S/M

Leifheit Cotton Comfort poťah na žehliacu dosku S/M
Detail

Poťah na žehliacu dosku je kľúčovým prvkom, ktorý môže ovplyvniť rýchlosť a účinnosť žehlenia. Leifheit Cotton Comfort je poťah, ktorý sa hodí na všetky žehliace dosky až do veľkosti 125 x 40 cm. Hrubá fleecová vrstva a 4 mm vrstva molitanu poskytuje žehlenie na mäkkom podklade. Sťahovanie šnúrkou s klipsom. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Cotton Comfort poťah na žehliacu dosku S/M

Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Cotton Comfort Universal (71602)

Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Cotton Comfort Universal (71602)
Detail

Poťah na žehliacu dosku – s extra vysokým flísovým povlakom, 4mm molitanové vystuženie, sťahovanie šnúrkou s klipsom, pružný poťah pre ľahšiu aplikáciu na žehliacu dosku Originálny poťah na žehliacu dosku spoločnosti Leifheit ponúka 4 mm molitanové vystuženie. Cotton Comfort Universal sa na žehliacu dosku ľahko nasadzuje a vďaka pružnosti a sťahovaniu pomocou šnúrky s klipsou dobre drží a neposúva sa.Kľúčové vlastnosti poťahu na žehliacu dosku Leifheit Cotton Comfort Universal, 140 × 45 cmOriginálny poťah na žehliacu dosku s extra vysokým flísovým povlakomLeifheit Cotton Comfort Universal je pružný pre jednoduchšiu aplikáciu na žehliacu doskuSťahovanie šnúrkou s klipsouRozmery: 140 × 45 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Cotton Comfort Universal (71602)

Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Comfort 100 63853

Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Comfort 100 63853
Detail

Digitálna osobná váha, LCD displej s extra veľkými číslicami (3,5 cm), veľká stopa je z bezpečnostného skla (8 mm), max. nosnosť 180 kg, presnosť váženia 100 g, automatické zapnutie po vstupe na váhu, automatické vypnutie po vážení, batéria 1x CR 2430, batérie sú súčasťou balenia a sú zabezpečené skrutkou, rozmery výrobku: 31x31x2 cm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Digitálna osobná váha Leifheit Style Sense Comfort 100 63853

Suavinex Ergobaby Adapt Soft Touch Cotton - Pearl Grey

Suavinex Ergobaby Adapt Soft Touch Cotton - Pearl Grey
Detail

Suavinex Ergobaby Adapt Soft Touch Cotton - Pearl Grey Nosič Adapt SoftTouch™ Cotton ponúka komfort a ergonómiu v ľahko použiteľnom 3-pozičnom nosiči, (možnosť nosenia na bruchu, na chrbte a na boku) ktorý sa prispôsobuje Vášmu rastúcemu dieťatku od novorodenca až po batoľa, (3,2 - 20 kg) bez nutnosti použitia novorodeneckej vložky. Opora hlavičky novorodenca je zaistená perfektnou konštrukciou nosiča, vrátane pridaného oporného vankúša, za hlavičkou pre malé bábätká. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Suavinex Ergobaby Adapt Soft Touch Cotton - Pearl Grey

ERGOBABY Adapt Soft Touch Cotton – Pearl Grey (1220000204058)

ERGOBABY Adapt Soft Touch Cotton – Pearl Grey (1220000204058)
Detail

Nosič pre dieťa – vhodný pre novorodencov, dá sa umiestniť na brucho, na chrbát a na bok, ergonomické spracovanie, vystužené popruhy, možnosť prania v práčke, turistické, maximálna nosnosť 20.4kg, farba sivá Ocenili by ste, aby sa vaše dieťatko cítilo pohodlne a v bezpečí? Potom vám iste príde vhod nosič pre dieťa Ergobaby s maximálnou nosnosťou 20,4 kg. Môžete si ho upevniť na brucho, na chrbát a na bok. Vďaka ergonomickému tvaru si môžete byť istí, že vaše bábätko bude mať správne zaguľatený chrbát, podsadený zadoček a kolienka v zodpovedajúcej výške. Vystužené popruhy poskytujú pri nosení vášho bábätka maximálne pohodlie, vďaka čomu vás nebude nič škrtiť ani tlačiť. Detský nosič Ergobaby umožňuje nosiť bábätká bezpečne už od narodenia. Možnosť aj prania v práčke. Bude sa vám dobre nosiť aj pri dlhých túrach. Nosič pre dieťa ERGOBABY Adapt Soft Touch Cotton – Pearl Grey disponuje farbou, ktorou je sivá. Rozhodujúce vlastnosti nosiča pre dieťa ERGOBABY Adapt... (alza.sk)

Podobné produkty ako ERGOBABY Adapt Soft Touch Cotton – Pearl Grey (1220000204058)

Poťah na žehliacu dosku LEIFHEIT Cotton Comfort, dĺžka 125 cm

Poťah na žehliacu dosku LEIFHEIT Cotton Comfort, dĺžka 125 cm
Detail

Je žehlenie tiež jednou z vašich najmenej obľúbených povinností? Spríjemnite si ho s týmto vysokým flísovým poťahom na žehliacu dosku so 4 mm penovou výplňou. Vďaka šnúrke a klipsovému uzáveru zostane počas žehlenia na svojom mieste a nepohne sa. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Poťah na žehliacu dosku LEIFHEIT Cotton Comfort, dĺžka 125 cm

Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Comfort Clean S/M (71601)

Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Comfort Clean S/M (71601)
Detail

Poťah na žehliacu dosku – s extra vysokým flísovým povlakom, 4mm molitanové vystuženie, sťahovanie šnúrkou s klipsom, pružný poťah pre ľahšiu aplikáciu na žehliacu dosku, rozmery 125×40cm Hľadáte nový poťah na žehliacu dosku? Univerzálny poťah Comfort Clean S/M značky Leifheit ponúka pre väčšie pohodlie pri žehlení 4 mm molitanové vystuženie. S týmto extra vysokým flísovým povlakom je žehlenie rýchle, pohodlné a nemusíte sa obávať odtlačkov konštrukcie dosky na oblečení. Obliečka s kvetinovým vzorom je veľmi pružná, ľahko ju na dosku napnete a sťahovacou šnúrkou s klipsom zaistíte tak, aby držala na svojom mieste. Neobsahuje žiadne škodlivé látky a nesie certifikát Öko-Tex. Poťah na žehliacu dosku Comfort Clean S/M je určený pre dosky so žehliacou plochou do rozmeru 125 × 40 cm a hodí sa ako pre naparovacie žehličky, tak aj pre parné generátory. Kľúčové vlastnosti poťahu na žehliacu dosku Leifheit Comfort Clean S/MPoťah Comfort... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Comfort Clean S/M (71601)

CYBEX Seat Pack Priam 4.0 Pearl Grey Conscious collection

Detail

Keď Vaše dieťa dokáže sedieť vzpriamene, odporúčame používať sedačku s golfovou konfiguráciou Priam novej generácie. Vyberte si z množstva farieb a módnych vzorov a ľahko prispôsobte novú generáciu modelu Priam svojmu individuálnemu životnému štýlu. Rám je potrebné zakúpiť samostatne a sedadlá golfovej konfigurácie sú vymeniteľné, takže môžete kedykoľvek zmeniť štýl kočíka. Funkcie: pás na jedno zatiahnutie cestovný systém 4v1 možnosť sklopenia a zloženia jednou rukou XXL slnečná strieška odpruženie všetkých kolies otočná sedacia jednotka extra veľký nákupný košík Individuálny dizajn Neuspokojte sa s rovnakým kočíkom každý deň – zmeňte ho podľa svojho štýlu. Sedadlá golfových kočíkov sa dajú ľahko nasadiť alebo odňať z rámu a sú k dispozícii v rôznych jedinečných dizajnoch, ktoré premenia kočík Priam na osobný doplnok. Praktické vrecko na chrbtovej opierke vám umožní uložiť si cennosti, zatiaľ čo sťahovacia slnečná strieška UPF50+ a priedušné sieťované okno udržia Vaše dieťa v horúcich letných dňoch v chlade. Spolu s mäkkým polstrovaným bezpečnostným pásom a vložkou do golfového kočíka môže Vaše dieťa cestovať pohodlne a Vy štýlovo. Kolekcia Conscious CYBEX Green Leaf je naša iniciatíva, ktorá vyzdvihuje zodpovedne navrhnuté produkty vyrobené z recyklovaných materiálov. Každý rok sa vyrobia milióny ton polyesteru PET, z ktorých veľká časť končí ako odpad. V kolekcii Conscious sa používajú materiály vyrobené z recyklovaných PET fliaš. Fľaše sa sterilizujú, drvia, tavia a nakoniec sa z nich utká priadza, ktorú používame v našich materiáloch. Vďaka tomu môžete robiť ekologické rozhodnutia pre seba a budúcnosť svojho dieťaťa. Technické špecifikácie: vek: od narodenia do približne 4 rokov hmotnosť: maximálna hmotnosť dieťaťa 22 kg (v smere jazdy alebo smerom k rodičovi) látkové poťahy je možné prať v práčke pri 30 °C Čo je zahrnuté v cene? sedadlo pre novú generáciu golfovej konfigurácie Priam (textilné výrobky) používateľská príručka (feedo.sk)

Podobné produkty ako CYBEX Seat Pack Priam 4.0 Pearl Grey Conscious collection

Nuvita Cool Orthodontic 6m+ cumlík Pearl grey 1 ks

Nuvita Cool Orthodontic 6m+ cumlík Pearl grey 1 ks
Detail

Nuvita Cool Orthodontic 6m+, 1 ks, Cumlíky pre deti, Stavte na rokmi osvedčený spôsob, ako učičíkať bábätko. Cumlík Nuvita Cool Orthodontic 6m+ poskytne dieťatku pocit bezpečia už za okamih. Rýchlo sa tak stane dôležitou a užitočnou súčasťou každého vášho dňa s bábätkom. Vlastnosti: podporuje správny vývoj ďasien a zubov veľmi dobre sa odvzdušňuje ortodontický tvar Zloženie: silikón Použitie: Vždy používajte cumlík, ktorý veľkosťou zodpovedá aktuálnemu veku dieťaťa. (notino.sk)

Podobné produkty ako Nuvita Cool Orthodontic 6m+ cumlík Pearl grey 1 ks
LEIFHEIT PEGASUS 200 COMFORT (81516), Bowers & Wilkins Zeppelin 2021 Pearl Grey (FP43028), Krájanie zeleniny (44412), Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Cotton Comfort Universal (71602), Travellife Ancona Chair Comfort Grey (8712757459193), ERGOBABY Adapt Soft Touch Cotton – Pearl Grey (1220000204058), Leifheit - Poťah na žehliacu dosku Comfort Clean S/M (71601), KitchenAid Plátkovač zeleniny (5KSMSCA), Drevené krájanie zeleniny (6937000673368), Vango Comfort Shadow Grey Single 10 (5023519181423), Vango Comfort Shadow Grey Grande 10 (5023519181447), Travellife Lago Recliner Comfort Stormy Grey (8712757478682), Vango Comfort Shadow Grey Double 10 (5023519181409), ZOPA Hracia deka comfort Cuddle Grey (8595114455652), Travellife Barletta Recliner Comfort XL Dark Grey (8712757478842), Travellife Barletta Recliner Comfort L Dark Grey (8712757478804), Kinderkraft Comfort Up 9 – 36 kg grey (5902021219605), KDS Vidlica TREND (1010.00), FESTINA Trend 16937/2, Orion Krájač zemiakov a zeleniny (144705), Bo-Camp Chair Copa Rio Comfort Deluxe grey (8712013119403), Maxi-Cosi Pearl 360 autosedačka Authentic Grey (bez základne FamilyFix 360) (8712930170341), KDS Súprava TREND ROYAL (8594861273601), NANIA Topo Comfort First Line Grey 15 – 36 kg (3507460174144), Kusový behúň Comfort 104428 Light-Grey 80 × 450 cm (273183-95320), VALCO Snap Ultra Trend – Denim (9315517098992), KDS Nôž TREND 4,5 desiatový (1003.00), KDS Nôž TREND 4 stredošpicatý (1013.00), KDS Nôž TREND 5 univerzálny (1015.00), KDS Nôž TREND 7 plátkovací (1006.00)