Leifheit podlahovy mop combi clean xl, 55360

Produkt Leifheit podlahovy mop combi clean xl, 55360 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Leifheit podlahovy mop combi clean xl, 55360 upraviť a produkt hľadať znova.

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP COMBI CLEAN XL, 55360

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP COMBI CLEAN XL, 55360
Detail

UPRATOVACÍ SET NA UMÝVANIE PODLÁH . Obsahuje mop, vedro a nástavec COMBI, pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. . pre všetky typy podláh (parkety, lamino a drevo) . vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP COMBI CLEAN XL, 55360 , Leifheit sada combi clean xl (55360)

LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360)

LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360)
Detail

Mop – upratovacia sada, určená pre všetky typy podláh, materiál plast/bavlna Praktická sada pre pohodlné upratovanie Leifheit Combi Clean XL sa skvele uplatní pri čistení podláh všetkých typov. Hodí sa najmä na upratovanie dlaždíc a kamenných podláh. Súprava obsahuje kvalitný plochý mop, žmýkací nadstavec a univerzálne vedro 12 l. Mop Combi Clean so záberom 42 cm je vybavený vymeniteľným návlekom zo syntetických mikrovlákien, ktoré výborne absorbujú nečistoty. Prácu uľahčí pohyblivý kĺb, vďaka ktorému je možné s mopom vykonávať stieranie do osmičiek a mop úplne sklopiť. To vám umožní pohodlné upratovanie aj pod nábytkom. Trojdielna tyč mopu je kompatibilná s ostatnými výrobkami Leifheit Click System. Samozrejmosťou je umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Kľúčové vlastnosti upratovacej sady Leifheit Combi Clean XLÚčinné čistenie všetkých typov podláh mopom COMBI CleanUniverzálne vedro s objemom 12 l so žmýkacím nadstavcomMop s... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360) , Leifheit - nadstavec, mop clean & away (56672)

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP COMBI M, 55310

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP COMBI M, 55310
Detail

Mop . Pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Bez žmýkania.. Obsah balenia:. Mop. pre všetky typy podláh (parkety, lamino a drevo). pohyblivý kĺb pre vytieranie do osmičiek, schodov, rohov a inak neprístupných (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP COMBI M, 55310 , Leifheit set clean twist disc mop evo

LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311)

LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311)
Detail

Mop – určený pre všetky typy podláh Zháňate mop, s ktorým bude umývanie podlahy hotovo ľahko a rýchlo? Potom vás zaujme LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou so záberom širokým 33 cm. Plochý mop dokáže bravúrne umyť väčšie plochy. Keď sa nadstavec opotrebuje, môžete ho vymeniť za nový. Zásadné prednosti mopu LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou Mop patrí k praktickým pomocníkom každej domácnosti Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Šírka záberu mopu na upratovanie LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou dosahuje 33 cm Opotrebovanú časť mopu môžete vymeniť za nový nadstavec (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311) , Leifheit mop clean & away s teleskopickou tyčou (56667)

LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311

LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311
Detail

Typ mopu: plochýPraktický podlahový mop Combi M pro mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody značky Leifheit. * určený pro všechny typy podlah (parkety, lamino a dřevo)* vyměnitelné návleky ze speciálních mikrovláken s výbornou absorpcí nečistot* možné prát vParametry:Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.5 (kg)Váha (kg) s obalem:0.5 (kg)Šířka s obalem (mm):14 (mm)Hloubka s obalem (mm):6 (mm)Výška s obalem (mm):19 (mm)Hmotnost:0.5 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mop Combi Clean M (553 SOE55311 , Leifheit set clean twist disc mop mobile evo

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC, 52072

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC, 52072
Detail

PODLAHIVÝ MOP. Praktický strapcový mop určený pre čistenie dlaždíc a kamenných podláh značky Leifheit.. vhodný aj pre schody a rohy. vymeniteľná hlavica zo špeciálnych vlákien s vysokou absorpciou, ktorá možno prať v práčke (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC, 52072 , Leifheit balenie jednorazových handričiek na mop clean & away (56669)

Leifheit Podlahový mop Classic (87016)

Leifheit Podlahový mop Classic (87016)
Detail

Mop – podlahový, s tyčou, univerzálny, so žmýkacím mechanizmom, šírka záberu 42cm, teleskopická násada 75–130 cm, vhodný na všetky typy podláh, vymeniteľný návlek zo špeciálnych mikrovlákien prateľný na 60°C, integrovaná klipsa na umožnenie nasadenia návleku Túžite vlastniť mop, s ktorým by vás umývanie bavilo? Potom si nenechajte ujsť Leifheit Podlahový mop Classic so záberom širokým 42 cm. Plochý mop na podlahu skvele umyje predovšetkým veľké priestory. Keď vám nadstavec doslúži, ľahko ho vymeníte za nový. Materiálom tyče LEIFHEIT je plast, vďaka čomu vyniká nízkou hmotnosťou. Významné vlastnosti mopu Leifheit Podlahový mop Classic S mopom sa vám bude upratovať jedna radosť Typ mopu na podlahu LEIFHEIT: plochý mop Materiál tyče: plast Šírka záberu tohto mopu Leifheit Podlahový mop Classic dosahuje 42 cm Nadstavec môžete kedykoľvek vymeniť za nový (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Podlahový mop Classic (87016) , Leifheit balenie jednorazových handričiek na mop clean & away (56668)

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PICO SPRAY, 56590

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PICO SPRAY, 56590
Detail

Mop na podlahu. Výrobok je kombináciou mopu a tlakového rozprašovača.. . rozprašovač je vybavený zásobníkom na 800 ml roztoku s plniacim hrdlom. otočný kĺb umožňuje dosah do všetkých kútov, rohov, stien nebo i schodov. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PICO SPRAY, 56590 , Leifheit sada combi clean twist m 55356

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC VISCOSE PLUS, 52074

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC VISCOSE PLUS, 52074
Detail

MOP . VLASTNOSTI: . Podlahový Mop Classic Viscose značky Leifheit je strapcový mop určený pre čistenie dlaždíc a kamenných podláh. . vhodný aj pre schody a rohy . vymeniteľná hlavica zo špeciálnych vlákien s mikrovláknom s (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLASSIC VISCOSE PLUS, 52074 , Leifheit náhradná hlavica ku clean twist disc mop active (52067)

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S TELESKOPICKOU TYCOU, 55023

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S TELESKOPICKOU TYCOU, 55023
Detail

MOP. poloprofesionálny podlahový mop so zvlášť odolnou konštrukciou značky Leifheit.. umývanie podláh bez kontaktu rúk so špinavou vodou a bez ohýbania chrbta. pre všetky typy podláh. ľahké žmýkanie návleku pomocou (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S TELESKOPICKOU TYCOU, 55023 , Leifheit podlahový mop combi m s teleskopickou tyčou (55311)

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S HLINIKOVOU TYCOU, 55020

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S HLINIKOVOU TYCOU, 55020
Detail

Mop na podlahu. vymeniteľný mop umožňuje univerzálne použitie na všetkých povrchoch. PRO systém od Leifheit - ideálny pre veľké miestnosti alebo pre malé firmy. flexibilný záber 360 stupňov otočný. pohodlné ovládanie. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP PROFI COTTON PLUS S HLINIKOVOU TYCOU, 55020 , Leifheit - náhrada pre mop twist xl sensitive 52016 (4006501520166)

Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou (55048)

Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou (55048)
Detail

Mop – podlahový, s tyčou, so zvlášť odolnou konštrukciou, na všetky typy podláh, vymeniteľné návleky zo špeciálnych syntetických mikrovlákien (možné prať v práčke bez aviváže), pohyblivý kĺb na vytieranie do osmičiek, záber mopu 42cm, kompatibilný s Click-Systémom, hliníková tyč Zháňate mop, s ktorým umyjete ľahko a rýchlo? Potom určite neprehliadnite Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou so záberom širokým 42 cm. Plochý mop na podlahu skvele umyje predovšetkým veľké priestory. Materiál tyče LEIFHEIT je kov, vďaka čomu vyniká odolnosťou proti opotrebeniu. Dôležité parametre mopu Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou Mop je úžasným pomocníkom všetkým gazdinkám Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Na výrobu jeho tyče bol zvolený kov Šírka záberu tohto mopu Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou je 42 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Podlahový mop PROFI Micro Duo s kovovou tyčou (55048) , Leifheit mop professional (59103)

Podlahový mop CLEAN & AWAY - teleskopický

Detail

Balení obsahuje: - 1x hlavice mopu s mezerou pro snadný úklid kolem nábytku - teleskopická tyč (80 - 140 cm) - 5 ks náhradních hadříků;Balenie obsahuje: - 1x hlavica mopu s medzerou pre ľahké upratovanie okolo nábytku - teleskopická tyč (80 - 140 cm) - 5 ks náhradných handričiek Parametry:Barva:modrá, tyrkysováRozměry:80 x 7.5 x 26 cm (V x Š x H) (efitness.sk)

Podobné produkty ako Podlahový mop CLEAN & AWAY - teleskopický , Leifheit náhradná hlavica k mopu clean twist disc mop micro duo (52104)

Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672)

Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672)
Detail

Náhradný nadstavec – nadstavec pre mop, ideálny na suché upratovanie hladkých plôch, s medzerou na jednoduché upratovanie okolo nábytku – napr. okolo rohov nábytku Nadstavec, mop Clean & Away značky Leifheit sa skvele hodí na suché čistenie najmä hladkých plôch. Disponuje flexibilnou hlavicou a medzerou, vďaka ktorej sa mop ľahko zloží a dostanete sa tak aj na horšie dostupné miesta. Nemusíte sa už zložito skláňať a naťahovať, aby ste utreli prach či nečistoty pod nábytkom. Presah čistiacej handričky zaisťuje, aby sa nič nehromadilo v rohoch nábytku. Návlek jednoducho vymeníte 4 zabudovanými klipsami na hornej strane násady. Nadstavec pre mop Clean & Away je kompatibilný s teleskopickými tyčami Leifheit so systémom CLICK. Kľúčové vlastnosti nadstavca Mop Clean & Away LeifheitNadstavec Mop Clean & Away je kompatibilný so sériou systému Leifheit CLICK Ideálny na suché upratovanie hladkých plôchFlexibilná hlavica sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672) , Leifheit vedro univerzálne combi xl, 20 l (52013)

LEIFHEIT PODLAHOVY ZAMETAC CLEAN AND AWAY CLICK SYSTEM, 56678

LEIFHEIT PODLAHOVY ZAMETAC CLEAN AND AWAY CLICK SYSTEM, 56678
Detail

PODLAHOVÝ ZAMETAČ. rýchle suché čistenie všetkých hladkých povrchov. vybavená až 1,30 m výsuvným teleskopickým ramenom. pre čistenie okolo stola a nôh stoličiek. Základná doska a Telskopstiel s click systémom Leifheit (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY ZAMETAC CLEAN AND AWAY CLICK SYSTEM, 56678 , Leifheit classic mop set 56792

LEIFHEIT Set mop LEIFHEIT Clean Twist M Ergo - doprava zadarmo

Leifheit Combi Clean M upratovací set

Leifheit Combi Clean M upratovací set
Detail

Uľahčite si upratovanie s novým upratovacím setom od osvedčeného výrobcu Leifheit. Set je určený na umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Je vhodný pre mokré utieranie predovšetkým dlažieb a kamenných povrchov.Technické parametre: upratovanie bez kontaktu so špinou a vodou vhodný na mokré vytieranie predovšetkým dlažieb a kamenných povrchov flexibilný kĺb 360° pre vytieranie do osmičiek, schodov, rohov a ostatných neprístupných miest vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorpciou nečistôt pranie návlekov v práčke na 60 °C bez aviváže záber mopu 33 cmObsah balenia: mop Twist vedro s objemom 12 l nadstavec pre žmýkanie (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Combi Clean M upratovací set , Leifheit clean tenso (11910)

LEIFHEIT SADA COMBI CLEAN TWIST, 55356

LEIFHEIT SADA COMBI CLEAN TWIST, 55356
Detail

Set Combi Clean M. umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. pre mokré vytieranie dlažieb a kamenných povrchov. vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorbciou nečistôt. je možné ho prať v (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SADA COMBI CLEAN TWIST, 55356 , Leifheit 51164 návlek na obojstranný mop

Leifheit 52101 Clean Twist Disc Mop Ergo

Leifheit 52101 Clean Twist Disc Mop Ergo
Detail

Sada inovovaného třásňového rotačního mopu CLEAN TWIST DISC a vědra značky Leifheit, perfektní pro čištění dlaždic a kamenných podlah, plně pohyblivý mop, optimalozovaný odstředivý mechanismus pro tiché ždímání, flexibilní rotační kloub (52101)Parametry:Výška s obalem (mm):26 (mm)Výška (mm):26 (mm)Váha (kg) s obalem:1.96 (kg)Váha (kg) - netto bez obalu:1.96 (kg)Hloubka (mm):466 (mm)Hloubka s obalem (mm):466 (mm)Šířka (mm):265 (mm)Šířka s obalem (mm):265 (mm)Hmotnost:1.96 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 52101 Clean Twist Disc Mop Ergo , Leifheit profi compact + mop profi (55152)

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO
Detail

Čistiaca súprava – systém rotačnej hlavice, otočný kĺb pod uhlom 360°, funkcia spin-stop, strapce sú vyrobené z mikrovlákna, teleskopická tyč S čistiacou sadou Twist Disc mop EVO spoločnosti Leifheit bude vaše upratovanie hračkou. Vďaka praktickému ovládaniu už nepotrebujete na upratovanie rukavice. Vaše ruky sa nedostanú do kontaktu so saponátom a špinavou vodou. Systém rotačnej hlavice je možné ovládať priamo z držadla a funkcia spin-stop umožňuje dávkovanie vlhkosti. Strapce sú vyrobené z mikrovlákna a čistiaca sada Twist Disc mop EVO je tak vhodná aj na upratovanie plávajúcich a drevených podláh, ktoré umyje bez poškriabania. Gazdinky ocenia teleskopickú tyč kompatibilnú s ostatnými výrobkami spoločnosti Leifheit. Šírka umývania mopu Twist Disc Mop EVO je 42 cm. Vďaka otočnému kĺbu pod uhlom 360° možno umývať podlahu aj v ťažko dostupných častiach domu. Kľúčové vlastnosti čistiacej sady Twist Disc Mop EVOČistiaca sada Twist Disc Mop Mobile... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO , Leifheit žmýkací nadstavec classic mop (52002)

LEIFHEIT Náhrada na mop LEIFHEIT Clean Twist M Ergo MICRO DUO

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop (EVO) 52101

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop (EVO) 52101
Detail

Rotačný upratovací set Leifheit Clean Twist Disc Mop Ergo je určený pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody. Praktický pomocník do každej domácnosti.Vlastnosti a špecifikácie: ideálny na dlažbu a kamenné podlahy novinka - rotačný systém umiestnený priamo v držadle možnosť rýchleho ukončenia priamo používateľom nová veľká rotačná komora, ktorú možno jednoducho a rýchlo zasadiť do vedra univerzálne 20 l vedro s jedným držadlom flexibilný rotačný kĺb strapce mopu z mikrovlákna pre intenzívne vstrebávanie nečistôtSet obsahuje: mop, rotačnú komoru, 20 l vedroRozmery: 26 x 26,5 x 46,6 cm (v x š x h)Výškovo nastaviteľná násada od 109 do 140 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop (EVO) 52101 , Leifheit náhradná hlavica classic mop viscose (52068)

LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou (56667)

LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou (56667)
Detail

Mop – podlahový, s teleskopickou tyčou Pátrate po mope, ktorý vám pomôže umyť podlahu úžasne rýchlo a dokonale? Potom si nenechajte ujsť LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou so záberom širokým 26 cm. Plochý mop na upratovanie skvele umyje predovšetkým veľké priestory. Kľúčové prednosti mopu LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou S mopom budú vaše podlahy umyté a čisté raz dva Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Šírka záberu mopu LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou dosahuje 26 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou (56667) , Leifheit náhrada na mop micro professional (59105)

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO
Detail

Čistiaca súprava – s rotačnou hlavicou, rotácia pod uhlom 360°, vhodný na čistenie všetkých typov podláh, hlavica je vyrobená z mikrovlákna, funkcia spin-stop Sada na mokré čistenie podláh spoločnosti Leifheit vám uľahčí upratovanie. Čistiaca sada Twist Disc Mop Mobile EVO s rotačnou hlavicou je vhodná na čistenie všetkých typov podláh. Systém rotačnej hlavice je možné ovládať priamo z držadla. Látková časť čistiacej hlavice je vyrobená z mikrovlákna, čím je zaistené dokonalé odstránenie nečistôt. Funkcia spin-stop umožňuje dávkovanie vody. Rotáciou pod uhlom 360° vyčistíte aj horšie prístupné miesta. Mop Mobile EVO je dodávaný s vedrom opatreným držadlom a vozíkom na jednoduché premiestňovanie. Obsah vedra je 20 l. Kľúčové vlastnosti čistiacej sady Twist Disc Mop Mobile EVOČistiaca sada Twist Disc Mop Mobile EVO je vhodná pre všetky typy podláhVedro je opatrené držadlom a vozíkom na ľahké premiestňovanieSystém rotačnej hlavice je... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO , Leifheit mop na okná 3v1 51320 (4006501513205)

LEIFHEIT SET CLEAN TWIST DISC MOP MOBILE (EVO), 52102

LEIFHEIT SET CLEAN TWIST DISC MOP MOBILE (EVO), 52102
Detail

ROTAČNÝ UPRATOVACÍ SET . Rotačný upratovací set určený pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody značky Leifheit. . Ideálný na dlažbu a kamenné podlahy. . Novinkou je rotačný systém umiestnený priamo v držadle, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT SET CLEAN TWIST DISC MOP MOBILE (EVO), 52102 , Leifheit náhrada na mop tuft professional (59104)

LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56668)

LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56668)
Detail

Handrička - jednorazový handričku určený na odstránenie prachu z rôznych povrchov, vhodný pre suché i vlhké utieranie Jednorázové handričky na mop Clean & Away od firmy LEIFHEIT so statickým účinkom, vďaka ktorému priťahujú a držia prach. Jednorazové handričky LEIFHEIT sú vhodné ako pre suché, tak pre vlhké utieranie a to z rôznych povrchov. V škatuľkovom balení nájdete 20 kusov jednorazových handričiek. Kľúčové vlastnosti jednorazových handričiek LEIFHEIT na mop Clean & AwayJednorázové handričky na mop Clean & Away od firmy LEIFHEITHandričku so statickým účinkom, vďaka ktorému priťahuje a drží prachPrach odstraňuje z rôznych povrchovJednorazové handričky LEIFHEIT sú vhodné ako pre suché, tak pre vlhké utieranieV škatuľkovom balení nájdete 20 kusov jednorazových handričiek (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56668) , Leifheit clean tenso 2 ks (11911)

LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56669)

LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56669)
Detail

Handrička - jednorazový handričku určený na odstránenie prachu z rôznych povrchov, vhodný pre suché i vlhké utieranie Jednorázovú handričku na mop Clean & Away od firmy LEIFHEIT so statickým účinkom, vďaka ktorému priťahuje a drží prach. Jednorazovú handričku LEIFHEIT je vhodná ako pre suché, tak pre vlhké utieranie a to z rôznych povrchov. V škatuľkovom balení nájdete 30 kusov jednorazových handričiek. Kľúčové vlastnosti jednorazových handričiek LEIFHEIT na mop Clean & AwayJednorázová handrička na mop Clean & Away od firmy LEIFHEITHandričku so statickým účinkom, vďaka ktorému priťahuje a drží prachPrach odstraňuje z rôznych povrchovJednorazová handrička LEIFHEIT je vhodný ako pre suché, tak pre vlhké utieranieV škatuľkovom balení nájdete 30 kusov jednorazových handričiek (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56669) , Leifheit žmýkací nadstavec combi (52003)

LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA K CLEAN TWIST DISC MOP ACTIVE, 52067

LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA K CLEAN TWIST DISC MOP ACTIVE, 52067
Detail

Náhradná hlavica k mopu Leifheit Set CLEAN TWIST Disc Mop Active 52067. Hlavica je kompatibilná so systémom Click.. Možno prať v práčke až na 60 °C.. Materiál: mikrovlákno. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADNA HLAVICA K CLEAN TWIST DISC MOP ACTIVE, 52067 , Leifheit set power mop 3 v 1 (52106)

LEIFHEIT Náhradná hlavica ku Clean Twist Disc Mop Active (52067)

LEIFHEIT Náhradná hlavica ku Clean Twist Disc Mop Active (52067)
Detail

Náhradný mop – náhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop Active, materiál mikrovlákno Náhradná hlavica LEIFHEIT je nepostrádateľným doplnkom k mopu Clean Twist Disc Mop Active. Hlavica je vyrobená z veľmi kvalitného mikrovlákna, ktoré zaistí precízne vytrenie všetkých typov tvrdých podláh. Je plne kompatibilný so systémom CLICK, vďaka ktorému sa ľahko nasadzuje na násadu. V prípade jej zašpinenia je možné ju pohodlne prať v práčke na 60 °C. Hlavica LEIFHEIT perfektne vyčistí tvrdé podlahy. Kľúčové vlastnosti náhradnej hlavice LEIFHEIT k Clean Twist Disc Mop ActiveNáhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop ActiveKompatibilita so systémom CLICKVyrobená z veľmi kvalitného mikrovláknaHlavicu LEIFHEIT je možné prať na 60 °CFarebné vyhotovenie: biele (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Náhradná hlavica ku Clean Twist Disc Mop Active (52067) , Leifheit sada power mop 3 v 1 (52110)

Podlahový mop PICOBELLO XL Micro duo s teleskopickou tyčí

Detail

univerzální podlahový mop se ždímacím mechanismem nyní s teleskopickou tyčí, mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody, pro všechny typy podlah, vč. podlah citlivých na vlhkost, snadné ždímání houby zatáhnutím držadla rukojeti, plně pohyblivý kloub pro vytírání do osmiček, pod nábytkem, v rozích atd., vyměnitelné houby ze speciálních mikrovláken (možné prát v pračce), uchycení houby na principu suchého zipu, šíře záběru 33 cm, záruka 3 roky Parametry:Barva:zelenáMateriál:plast/bavlnaRozměry:110 x 10 x 27 cm (efitness.sk)

Podobné produkty ako Podlahový mop PICOBELLO XL Micro duo s teleskopickou tyčí , Leifheit návlek na mop profi static plus (55118)

Leifheit 11911 náhradný návlek pre parný mop Clean Tenso 2 ks

Leifheit 11911 náhradný návlek pre parný mop Clean Tenso 2 ks
Detail

Balenie obsahuje 2 ks návleku zo savého mikrovlákna pre perfektnú absorpciu nečistôt. Určené na hlavice prístroja Leifheit Clean Tenso. Návleky sú vyrobené z 90 % polyesteru a 10 % polyamidu. Sú prateľné v práčke na 60 °C bez aviváže a opakovane použiteľné. Pred použitím návlek vyperte. (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit 11911 náhradný návlek pre parný mop Clean Tenso 2 ks

LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO SUPER SOFT, 52122

LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO SUPER SOFT, 52122
Detail

NÁHRADNÝ NÁVLEK . Žiadne škrabance, žiadne šmuhy a zaručene žiadne poškodenie vodou, to je super mäkký návlek na mop Leifheit CLEAN TWIST M Ergo. V kombinácii s čistiacou súpravou CLEAN TWIST M Ergo je dokonalým riešením na (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO SUPER SOFT, 52122

LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO MICRO DUO, 52123

LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO MICRO DUO, 52123
Detail

NÁHRADNÝ NÁVLEK 33 CM . Tento návlek Micro Duo na mop so šírkou záberu 33 cm v kombinácii s upratovacou sadou Leifheit CLEAN TWIST M Ergo dosiahne tie najlepšie výsledky pri umývaní rôznych typov podláh. Vďaka kombinácii dvoch (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADA NA MOP CLEAN TWIST M ERGO MICRO DUO, 52123

Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Super Soft 52122

Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Super Soft 52122
Detail

Šetrný k dreveným podlahám s minimálnymi zvyškami vlhkosti. S jemnou textúrou z polyesteru, ktorá chráni podlahu pred poškriabaním. Ideálne na citlivé podlahy, ako sú laminátové podlahy alebo parkety. Možno prať pri 60 °C. (siko.sk)

Podobné produkty ako Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Super Soft 52122

Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Micro Duo 52123

Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Micro Duo 52123
Detail

Na intenzívne čistenie: dokonalá absorpcia nečistôt vďaka systému 2 typov mikrovlákien. Pre všetky typy podláh. Možno prať pri 60 °C. NOVINKA: Jednoduchá výmena pomocou vreciek a suchých zipsov. (siko.sk)

Podobné produkty ako Náhrada na mop Leifheit Clean Twist M Ergo Micro Duo 52123

LEIFHEIT NAHRADA NA MOP SENSITIVE XL, 56608

LEIFHEIT NAHRADA NA MOP SENSITIVE XL, 56608
Detail

Náhrada na mop. . pre podlahové mopy Picobello XL. na vytieranie podláh obzvlášť citlivých na vlhkosť (drevo, parkety, lamino, korok, atď.). špeciálne mikrovlákno zachytáva všetky nečistoty, je možné ju prať v práčke (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NAHRADA NA MOP SENSITIVE XL, 56608

LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop micro duo (52104)

LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop micro duo (52104)
Detail

Náhradný mop – z 2 druhov mikrovlákien Náhradné hlavice značky LEIFHEIT. Vhodné na čistenie dlaždíc a kamenných podláh. Hlavice LEIFHEIT z dvoch druhov mikrovlákien zabezpečuje dôkladné čistenie a vstrebávanie nečistôt. Kompatibilné s mopom Clean Twist Disc Mop. Kľúčové vlastnosti náhradnej hlavice LEIFHEIT k mopu Clean Twist Disc Mop micro duoNáhradné hlavice značky LEIFHEITKompatibilné s mopom Clean Twist Disc MopVhodné na čistenie dlaždíc a kamenných podláhHlavica LEIFHEIT z dvoch druhov mikrovlákien zabezpečuje dôkladné čistenie a vstrebávanie nečistôt (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop micro duo (52104)

LEIFHEIT MOP S ROZPRASOVACOM EASY SPRAY XL, 56690

LEIFHEIT MOP S ROZPRASOVACOM EASY SPRAY XL, 56690
Detail

MOP NA PODLAHU. Mop Easy Spray XL je veľmi skladný a máte ho vždy po ruke. K tomu, aby ste rýchlo zotreli podlahu nepotrebujete žiadne vedro s vodou. Integrovaný rozprašovač presne dávkuje čistiaci roztok v podobe jemnej hmly a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT MOP S ROZPRASOVACOM EASY SPRAY XL, 56690

Leifheit EasySpray XL micro podlahový čistič zelená, biela

Leifheit EasySpray XL micro podlahový čistič zelená, biela
Detail

Jednoducho nastriekajte, utrite, hotovo! Či už sú to škvrny od kávy, detské jedlá, kroky alebo odtlačky labiek: Stierač Easy Spray XL Comfort s rozprašovačom na tyčinke je dokonalým stieračom na podlahu pre rýchlu čistotu medzi nimi. Komfortný stierač v spreji je vybavený nádržkou na 650 ml, ktorú je možné naplniť iba jednotlivo vodou alebo komerčne dostupným čistiacim prostriedkom. Špeciálne vyvinutá rozprašovacia tryska distribuuje obsah jemne dávkovaným spôsobom na podlahu pred mopom, zatiaľ čo dvojvláknový kryt mopu micro duo čistí až do hĺbky pórov: Špeciálne štetiny odstraňujú aj nepoddajné nečistoty, najjemnejšie mikrovlákna dôkladne absorbujú nečistoty a vodu. Manévrovateľný 360 ° kĺb a mimoriadne veľká stieracia plocha Easy Spray XL so šírkou 42 cm zaisťujú príjemnú prácu. Všetko je čisté iba niekoľkými pohybmi prsta, vrátane okolo nôh stoličky a stola a pod kuchynskými skrinkami, pohovkami a komodami. Okrem toho sú k dispozícii zásobníky čistiacich prostriedkov Leifheit pripravené na použitie, ktoré sú vhodné na dlaždice / kamenné podlahy, laminátové / vinylové / utesnené parkety alebo naolejované / voskované parkety a zaručujú dokonalé dávkovanie pre príslušnú podlahu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Leifheit EasySpray XL micro podlahový čistič zelená, biela

Leifheit Twist Micro Duo XL 52017 náhrada na mop

Leifheit Twist Micro Duo XL 52017 náhrada na mop
Detail

Náhradný návlek je určený pre podlahové mopy Clean Twist a Combi, ktorými pohodlne vytriete všetky typy podláh. Návlek je vyrobený zo špeciálneho mikrovlákna, ktoré výborne zachytáva všetky nečistoty, nevytvára žmolky a pritom sa vyznačuje dlhou životnosťou. Technické parametre: pre podlahové mopy Clean Twist a Combi na všetky typy podláh (lino, parkety, lamino, korok, drevo, atď.) špeciálne mikrovlákno výborne zachytáva všetky nečistoty rýchloschnúci spoľahlivé prichytenie na patentky pranie v práčke bez aviváže na 60 °C dĺžka návleku 48 cm, po pripnutí (zahnutí) 42 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Twist Micro Duo XL 52017 náhrada na mop

LEIFHEIT - Náhrada pre mop Twist XL Sensitive 52016 (4006501520166)

LEIFHEIT - Náhrada pre mop Twist XL Sensitive 52016 (4006501520166)
Detail

Náhradný mop – na všetky typy podláh, šírka záberu 42cm Originálna náhrada pre mop Twist XL Sensitive 52016 spoločnosti Leifheit. Táto perfektná náhrada sa hodí pre všetky typy podláh. Či máte doma lino, parkety, lamino, korok či drevo, nič nie je pre túto náhradu problém. Systém špeciálnych mikrovlákien výborne zachytáva všetky nečistoty a nezanecháva za sebou žiadne hrudky. Navyše, po umytí veľmi rýchlo vysychá, takže odpadá dlhé sušenie pred upratovaním mopom. Firma Leifheit pri tomto výrobku garantuje veľmi dlhú životnosť. Náhrada sa spoľahlivo a jednoducho pripevňuje patentkami na mop a iste oceníte aj možnosť prania v práčke bez aviváže.Parametre a špecifikácie:Šírka záberu:42 cmTyp mopu:Twist XL Sensitive 52016Hlavné výhody:všetky typy podláhzachytáva všetky nečistotynezanecháva za sebou hrudkyveľmi rýchlo vysychágarancia dlhej životnostimožnosť prania v práčkeHmotnosť:45 gramov (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT - Náhrada pre mop Twist XL Sensitive 52016 (4006501520166)

Podlahový mop PICO SPRAY

Detail

Podlahový mop PICO SPRAY;26x10,5xH120;;; Parametry:Barva:stříbrná/tyrkysováRozměry:26 x 120 cm (efitness.sk)

Podobné produkty ako Podlahový mop PICO SPRAY

Vileda Podlahový mop 1.2 Spray Max

Detail

Plochý mop s obojstrannou umývacou hlavicou, rozprašovačom a veľkou nádržkou na rýchle a efektívne upratovanie vašich podláh, ktoré šetria váš čas. Nádobu stačí naplniť vodou a malým množstvom vášho bežného čistiaceho prostriedku. Viac ako 99 % baktérií sa odstráni iba pomocou vody. Vďaka obojstrannému otočnému umývaciemu návleku dokáže umyť dvojnásobnú plochu oproti iným mopom.Vileda Spray Max mop je ideálny pre všetky typy podláh – či už sa jedná o citlivé povrchy a podlahy, ako sú parkety, laminátové podlahy alebo dlaždice. Vďaka vysokej čistiacej sile už nie sú žiadne omrvinky ani nečistoty žiadny problém.Rozprašovacia tryska je navrhnutá tak, aby poskytovala dokonalé rozprašovanie. Jemná hmla v spreji poskytuje dostatok vlhkosti na čistenie podláh bez poškodenia drevených podláh. Sprej pokrýva celú šírku hlavice mopu.Umývací návlek mopu 1.2 Spray Max sa skladá z bielych mikrovlákien a červených vlákien. Biele mikrovlákna dôkladne vyčistia a odstránia aj mastné nečistoty. Červené abrazívne vlákna zachytávajú vlasy a omrvinky. Hlavica sprejového mopu sa otočí o 180 stupňov, čo znamená, že poskytuje dvojnásobné pokrytie umývanej plochy a môžete čistiť dlhšie bez zastavenia. So správnou úrovňou vlhkosti po celý čas nie je mop ani príliš mokrý, ani príliš suchý.Vlastnosti: nádržka s objemom 750 ml je odnímateľná rozmer hlavice: 36 x 14 cm vhodný pre všetky typy podláh návlek je možné prať až na 60 °C, nepoužívajte aviváž ani sušičku zloženie umývacieho návleku: 88 % polyester, 12 % polyamid (4home.sk)

Podobné produkty ako Vileda Podlahový mop 1.2 Spray Max

LEIFHEIT Vedro univerzálne COMBI XL, 20 l (52013)

LEIFHEIT Vedro univerzálne COMBI XL, 20 l (52013)
Detail

Kýblik – s výlevkou, univerzálne, vedro pre rôzne mopy combi (alza.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT Vedro univerzálne COMBI XL, 20 l (52013)

Leifheit Mop PROFESSIONAL (59103)

Leifheit Mop PROFESSIONAL (59103)
Detail

Mop – plne pohyblivý kĺb, patentovaný nášľapný mechanizmus, teleskopická tyč s protišmykovým zakončením tyče, bavlnená náhrada/ návlek s úchytmi Pátrate po mope, ktorý vám pomôže umyť podlahu úžasne rýchlo a dokonale? Potom vás nadchne Leifheit Mop PROFESSIONAL so šírkou záberu 50 cm. Plochý mop na podlahu skvele umyje predovšetkým veľké priestory. Po opotrebovaní nadstavca ho ľahko vymeníte za nový. Materiálom tyče LEIFHEIT je plast, čo vďaka jeho ľahkosti ponúka jednoduchú manipuláciu. Základné vlastnosti mopu Leifheit Mop PROFESSIONAL S mopom sa vám bude upratovať jedna radosť Typ mopu LEIFHEIT: plochý mop Materiál tyče: plast Šírka záberu tohto mopu Leifheit Mop PROFESSIONAL dosahuje 50 cm Vymeniteľný nadstavec opotrebovaného mopu za nový (alza.sk)

Podobné produkty ako Leifheit Mop PROFESSIONAL (59103)

Podlahový mop PROFI cotton plus s teleskopickou tyčí

Detail

polo-profesionální podlahový mop se zvláště odolnou konstrukcí, mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé vody a bez ohýbání zad, pro všechny typy podlah, snadné ždímání návleku pomocí ždímacího systému ve vědru PROFI nebo PROFI COMPACT, vyměnitelné pratelné návleky , pohyblivý kloub pro vytírání do osmiček, záběr mopu 42 cm, teleskopická tyč 80 - 140 cm, kompatibilní s Click-systémem, záruka 3 roky Parametry:Barva:zelenáMateriál:plast/kovRozměry:112 x 6 x 16 cm (efitness.sk)

Podobné produkty ako Podlahový mop PROFI cotton plus s teleskopickou tyčí

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLEAN AND AWAY - TELESKOPICKY, 56667

LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLEAN AND AWAY - TELESKOPICKY, 56667
Detail

TELESKOPICKÝ PODLAHOVÝ MOP . Balenie obsahuje: . 1x hlavica mopu s medzerou pre ľahké upratovanie okolo nábytku . teleskopická tyč (80 - 140 cm) . 5 ks náhradných handričiek . Farba: modrá, tyrkysová . Rozmery: 80 x 7.5 x 26 cm (V (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT PODLAHOVY MOP CLEAN AND AWAY - TELESKOPICKY, 56667

LEIFHEIT CLASSIC MOP SET, 56792

LEIFHEIT CLASSIC MOP SET, 56792
Detail

UPRATOVACÍ SET. praktický all-in-one upratovací set pre jednoduchý a dôkladné upratovanie od firmy Leifheit.. žiadny styk rúk so špinavou vodou. balenie obsahuje násadu hlavica so strapcami s vysokou absorpciou vody. objem: 12 litrov. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT CLASSIC MOP SET, 56792

LEIFHEIT 51164 návlek na mop

LEIFHEIT 51164 návlek na mop
Detail

náhradní návlek z mikrovlákna na oboustranný mop, umístění po celé ploše mopu, jednoduché čištění rohů a rámů, šířka stírací plochy 28 cm, díky zapínání na suchý zip lze návlek měnit rychle a jednoduše, pratelný na 40° CParametry:Hloubka s obalem (mm):335 (mm)Váha (kg) s obalem:0.05 (kg)Výška (mm):25 (mm)Šířka s obalem (mm):15 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.02 (kg)Hloubka (mm):275 (mm)Výška s obalem (mm):7 (mm)Šířka (mm):7 (mm)Hmotnost:0.02 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT 51164 návlek na mop

mop CLASSIC komplet 56792 LEIFHEIT

Detail

Mop CLASSIC komplet 56792 LEIFHEIT. - praktický all-in-one úklidový set pro jednoduchý a důkladný úklid - žádný styk rukou se špinavou vodou sada obsahuje: - násada - hlavice s třásněmi s vysokou absorbcí vody - objem vědra 12 l - vědro s výlevkou - perforovaný ždímací nástavec (efitness.sk)

Podobné produkty ako mop CLASSIC komplet 56792 LEIFHEIT
LEIFHEIT Sada Combi Clean XL (55360), Leifheit - Nadstavec, mop Clean & Away (56672), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop EVO, LEIFHEIT Mop Clean & Away s teleskopickou tyčou (56667), LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile EVO, LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56669), LEIFHEIT Balenie jednorazových handričiek na mop Clean & Away (56668), Leifheit Sada Combi Clean Twist M 55356, LEIFHEIT Náhradná hlavica ku Clean Twist Disc Mop Active (52067), LEIFHEIT Podlahový mop Combi M s teleskopickou tyčou (55311), LEIFHEIT - Náhrada pre mop Twist XL Sensitive 52016 (4006501520166), Leifheit Mop PROFESSIONAL (59103), LEIFHEIT Náhradná hlavica k mopu Clean Twist Disc Mop micro duo (52104), LEIFHEIT Vedro univerzálne COMBI XL, 20 l (52013), LEIFHEIT Classic Mop Set 56792, Leifheit Podlahový mop Classic (87016), LEIFHEIT Clean Tenso (11910), LEIFHEIT 51164 Návlek na obojstranný mop, Leifheit Profi Compact + mop Profi (55152), LEIFHEIT Žmýkací nadstavec CLASSIC Mop (52002), Leifheit Set Rotation Disc Mop (EVO) (55413), LEIFHEIT Náhradná hlavica Classic Mop viscose (52068), Leifheit Náhrada na mop MICRO PROFESSIONAL (59105), LEIFHEIT Mop na okná 3v1 51320 (4006501513205), Leifheit Náhrada na mop TUFT PROFESSIONAL (59104), Leifheit Clean Tenso 2 ks (11911), LEIFHEIT Žmýkací nadstavec Combi (52003), LEIFHEIT Set Power Mop 3 v 1 (52106), Leifheit Sada Power mop 3 v 1 (52110), LEIFHEIT Návlek na mop PROFI Static plus (55118)