Lenuo leather pre xiaomi redmi 9a, zelené (470992)

Produkt Lenuo leather pre xiaomi redmi 9a, zelené (470992) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lenuo leather pre xiaomi redmi 9a, zelené (470992) upraviť a produkt hľadať znova.

Lenuo Leather pre Xiaomi Redmi 9A, zelené (470992)

Lenuo Leather pre Xiaomi Redmi 9A, zelené (470992)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi 9A, flipové, materiál TPU a umelá koža, ochrana displeja pred poškriabaním, priestor na kreditnú kartu, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkký flipový obal na mobil zaistí osvedčenú ochranu voči odretiu, poškriabaniu či inému vonkajšiemu poškodeniu. Úplne potrebné sú otvory zodpovedajúce dôležitým ovládacím prvkom mobilu, bez ktorých by bola plnohodnotná prevádzka prakticky nemožná. Hodiacou sa drobnosťou je priehradka, do ktorej krásne pasuje napr. platobná karta. Krytu na telefón LENUO dodal výrobca okrem iného aj stojanček na väčšie pohodlie pri sledovaní obsahu alebo čítania. Je skonštruovaný tak, aby zabezpečoval ochranu displeja pred poškriabaním. Prostredníctvom zatvárania na magnet budete mať istotu, že vám nehrozí jeho otvorenie. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 9A bude ideálnou voľbou na ochranu vášho telefónu. Hlavné parametre obalu na mobil Lenuo Leather pre Xiaomi Redmi 9A,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather pre Xiaomi Redmi 9A, zelené (470992) , Lenuo leather pre xiaomi redmi note 10, hnedé (348005)

Lenuo Leather pre Xiaomi Redmi Note 10, hnedé (348005)

Lenuo Leather pre Xiaomi Redmi Note 10, hnedé (348005)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi Note 10, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkké flipové puzdro na mobil zaistí slušnú ochranu voči prakticky všetkým ľahším vonkajším poškodeniam. Dôležité sú otvory prislúchajúce dôležitejším ovládacím prvkom mobilu, ktoré dovoľujú plnohodnotné používanie. Puzdru na telefón LENUO doplnil výrobca okrem iného aj stojanček, ktorého pozíciu môžete upravovať na pohodlnejšie sledovanie videí alebo čítanie. Jeho konštrukcia je navrhnutá tak, aby tiež ochránil displej proti poškrábaniu. Zatvára sa na magnet a to vám zaručí, že vám nehrozí jeho otvorenie. Puzdro na mobil na Xiaomi Redmi Note 10 bude ideálnou voľbou na ochranu vášho telefónu. Kľúčové špecifikácie flipového puzdra na mobil Lenuo Leather pre Xiaomi Redmi Note 10, hnedé Flipové vyhotovenie ochranného krytu na mobil opatruje kompletne celý mobil Vstavaný stojanček vám... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather pre Xiaomi Redmi Note 10, hnedé (348005) , Lenuo leather pre xiaomi redmi note 10, čierne (348002)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10, modré (348083)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10, modré (348083)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi 10 (2021), flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkký flipový obal na mobil tvorí poctivú ochranu proti bežným vonkajším poškodeniam, ako je odretie alebo poškriabanie. Nutné sú výrezy určené na kľúčové ovládacie prvky mobilu, bez ktorých by plnohodnotná prevádzka nebola možná. Krytu na mobil LENUO dodal výrobca navyše stojanček, ktorý slúži na väčšie pohodlie pri sledovaní videí nebo čítaní. Je skonštruovaný tak, aby zaisťoval ochranu displeja proti poškriabaniu. Zatváranie na magnet zabezpečuje, že vám nehrozí jeho otvorenie. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 10 (2021) sa postará o ochranu vášho telefónu. Podstatné rysy krytu na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10, modré Vyklápacie spracovanie obalu na mobil chráni obrazovku aj zadnú časť mobilu Integrovaný stojanček vás nadchne pri sledovaní filmov alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10, modré (348083) , Xiaomi redmi 9a, sivý

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10, červené (348084)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10, červené (348084)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi 10 (2021), flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkké flipové puzdro na mobil vytvára slušnú ochranu proti takmer všetkým bežným poškodeniam, napr. odretiu. Nenahraditeľné sú otvory určené na významné ovládacie prvky mobilu, ktoré sú zásadné pre prácu a prevádzku bez obmedzenia. Puzdru na mobil LENUO dodal výrobca navyše stojanček, vďaka ktorému môžete sledovať videá alebo si čítať s maximálnym pohodlím. Bol vyrobený tak, aby zaisťoval ochranu displeja proti poškriabaniu. Prostredníctvom zatvárania na magnet budete mať istotu, že vám nehrozí jeho otvorenie. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 10 (2021) bez problémov ochráni váš telefón. Ústredné výhody puzdra na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10, červené Flipové vyhotovenie krytu na mobil ochráni celý telefón, vrátane displeja Vstavaný stojanček je užitočný pri... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10, červené (348084) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi 10c, čierna (348278)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10C, modrá (348280)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10C, modrá (348280)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi 10C, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkké flipové puzdro na mobil garantuje úplnú ochranu proti akémukoľvek ľahšiemu vonkajšiemu poškodeniu. Nutné sú otvory na dôležité ovládacie prvky mobilu, vďaka ktorým je používanie plnohodnotné. Krytu na mobil LENUO dal výrobca ďalej aj stojanček, ktorý zvyšuje pohodlie napríklad pri sledovaní videí alebo filmu. Je skonštruovaný tak, aby displej dokázal zabezpečiť proti poškriabaniu. Vďaka zatváraniu na magnet budete mať istotu, že vám nehrozí jeho otvorenie. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 10C sa postará o ochranu vášho telefónu. Najdôležitejšie vlastnosti krytu na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10C, modrá Vyklápacie spracovanie obalu na telefón ochráni obrazovku aj zadnú časť mobilu Vstavaný stojanček vás nadchne pri sledovaní filmov alebo čítaní Zaisťuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10C, modrá (348280) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi 10, červené (348084)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, modré (348316)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, modré (348316)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi 10 5G, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkký flipový obal na mobil zabezpečuje stopercentnú ochranu voči poškriabaniu, odretiu alebo prasknutiu. Nutné sú výrezy na tlačidlá mobilu, bez ktorých by plnohodnotná prevádzka nebola možná. Puzdru na mobil LENUO dodal výrobca o stojanček, ktorého pozíciu môžete upravovať na pohodlnejšie sledovanie videí alebo čítanie. Je skonštruovaný tak, aby tiež ochránil displej proti poškrábaniu. Zatvára sa na magnet a to vám zaručí, že vám nehrozí jeho otvorenie. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 10 5G bude ideálnou voľbou na ochranu vášho telefónu. Dôležité znaky obalu na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, modré Flipové vyhotovenie krytu na mobil ochraňuje chrbát telefónu aj displej Vstavaný stojanček vám poslúži pri sledovaní filmov alebo čítaní Chráni displej proti... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, modré (348316) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi 10c, modrá (348280)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, čierne (348314)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, čierne (348314)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi 10 5G, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkký flipový obal na mobil ponúka náležitú ochranu proti popraskaniu, poškriabaniu, či inému častému poškodeniu. Nezanedbateľné sú výrezy na dôležité ovládacie prvky mobilu, bez ktorých by nemohlo dôjsť k plnohodnotnej prevádzke. Obalu na telefón LENUO dal výrobca o stojanček, o ktorý môžete zariadenie pri sledovaní obsahu oprieť. Je skonštruovaný tak, aby tiež ochránil displej proti poškrábaniu. Prostredníctvom zatvárania na magnet máte zaistené, že vám nehrozí jeho otvorenie. Puzdro na mobil na Xiaomi Redmi 10 5G bude vhodný na ochranu vášho telefónu. Kľúčové špecifikácie puzdra na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, čierne Flipové vyhotovenie krytu na mobil ochraňuje celý mobil vrátane displeja Integrovaný stojanček vás nadchne pri sledovaní videí či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, čierne (348314) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi 10c, červená (348279)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, červené (348315)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, červené (348315)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi 10 5G, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkké flipové puzdro na mobil ponúka riadnu ochranu voči popraskaniu, poškriabaniu, či inému častému poškodeniu. Nenahraditeľné sú otvory pasujúce k dôležitým ovládacím prvkom mobilu, bez ktorých by nebola možná normálna prevádzka. Krytu na telefón LENUO pridal výrobca navyše stojanček, s ktorým môžete hýbať a sledovať tak videá v čo najväčšom pohodlí. Je skonštruovaný tak, aby zaisťoval ochranu displeja proti poškriabaniu. Uzatvára sa na magnet a tým sa môžete spoľahnúť, že vám nehrozí jeho otvorenie. Puzdro na mobil na Xiaomi Redmi 10 5G bude ideálnou voľbou na ochranu vášho telefónu. Kľúčové špecifikácie flipového obalu na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, červené Flipové vyhotovenie krytu na mobil ochraňuje kompletne celý mobil Vstavaný stojanček je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, červené (348315) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi 10, modré (348083)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11/11S, čierna (348257)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11/11S, čierna (348257)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi Note 11 a Redmi Note 11S, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkké flipové puzdro na mobil zaručí riadnu ochranu voči takmer všetkým bežným poškodeniam, napr. odretiu. Nutnosťou sú otvory na dôležité ovládacie prvky mobilu, ktoré sú nutné pre plnohodnotné používanie. Puzdru na telefón LENUO doplnil výrobca tiež stojanček, s ktorým môžete hýbať a sledovať tak videá v čo najväčšom pohodlí. Bol vyrobený tak, aby poskytoval ochranu displeja pred poškriabaním. Zatváranie na magnet zabezpečuje, že vám nehrozí jeho otvorenie. Obal na telefón na Xiaomi Redmi Note 11 a Redmi Note 11S bez problémov ochráni váš telefón. Základné prednosti krytu na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11/11S, čierna Flipové vyhotovenie puzdra na mobil schová zadnú časť telefónu aj displej Vstavaný stojanček sa hodí pri čítaní a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11/11S, čierna (348257) , Fixed pre xiaomi redmi 9a/9a (2022) číre (fixtcc-518)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G, čierna (348264)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G, čierna (348264)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi Note 11 Pro a Redmi Note 11 Pro 5G, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkké flipové puzdro na mobil ponúka slušnú ochranu voči prakticky všetkým ľahším vonkajším poškodeniam. Nutné sú výrezy na dôležité podstatné ovládacie prvky mobilu, ktoré sú zásadné pre prácu a prevádzku bez obmedzenia. Obalu na mobil LENUO dodal výrobca tiež stojanček na pohodlnejšie sledovanie videí alebo čítanie. Jeho konštrukcia je navrhnutá tak, aby zabezpečil ochranu displeja proti poškriabaniu. Uzatvára sa na magnet a tým sa môžete spoľahnúť, že vám nehrozí jeho otvorenie. Kryt na telefón na Xiaomi Redmi Note 11 Pro a Redmi Note 11 Pro 5G zaručene ochráni váš telefón. Hlavné parametre obalu na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G, čierna Vyklápacie spracovanie obalu na mobil ochráni chrbát telefónu aj displej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G, čierna (348264) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi 10 5g, červené (348315)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G, modrá (348266)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G, modrá (348266)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi Note 11 Pro a Redmi Note 11 Pro 5G, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkký flipový obal na mobil ručí za patričnú ochranu proti akémukoľvek ľahšiemu vonkajšiemu poškodeniu. Úplne samozrejmé sú otvory na dôležité ovládacie prvky mobilu, ktoré umožňujú plnohodnotnú prevádzku. Krytu na telefón LENUO pridal výrobca o stojanček, vďaka ktorému môžete sledovať videá alebo si čítať s maximálnym pohodlím. Jeho konštrukcia je navrhnutá tak, aby displej dokázal zabezpečiť proti poškriabaniu. Zatváranie na magnet zabezpečuje, že vám nehrozí jeho otvorenie. Obal na telefón na Xiaomi Redmi Note 11 Pro a Redmi Note 11 Pro 5G zaručene ochráni váš telefón. Základné prednosti flipového puzdra na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G, modrá Vyklápacie spracovanie obalu na mobil ochraňuje chrbát telefónu aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G, modrá (348266) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi 10 5g, modré (348316)

Lenuo Leather pre Xiaomi Poco M3, čierne (476200)

Lenuo Leather pre Xiaomi Poco M3, čierne (476200)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Poco M3, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkké flipové puzdro na mobil ručí za osvedčenú ochranu voči odretiu, poškriabaniu či inému vonkajšiemu poškodeniu. Nezanedbateľné sú výrezy na kľúčové ovládacie prvky mobilu, ktoré dovoľujú plnohodnotné používanie. Krytu na mobil LENUO doplnil výrobca ďalej aj stojanček na väčšie pohodlie pri sledovaní obsahu alebo čítania. Je vyrobený tak, aby tiež ochránil displej proti poškrábaniu. Vďaka zatváraniu na magnet budete mať istotu, že vám nehrozí jeho otvorenie. Ochranný kryt na mobil na Xiaomi Poco M3 bude ideálnou voľbou na ochranu vášho telefónu. Najdôležitejšie výhody obalu na mobil Lenuo Leather pre Xiaomi Poco M3, čierne Flipové vyhotovenie krytu na mobil ochraňuje celý telefón, vrátane displeja Vstavaný stojanček sa hodí pri čítaní alebo sledovaní filmov Zaisťuje displeji ochranu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather pre Xiaomi Poco M3, čierne (476200) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi 10 5g, čierne (348314)

Lenuo Leather pre Xiaomi Poco M3, červené (476201)

Lenuo Leather pre Xiaomi Poco M3, červené (476201)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Poco M3, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkký flipový obal na mobil vytvára patričnú ochranu proti akémukoľvek ľahšiemu vonkajšiemu poškodeniu. Nutnosťou sú výrezy určené na hlavné ovládacie prvky mobilu, bez ktorých by prevádzka nebola plnohodnotná. Puzdru na telefón LENUO pridal výrobca tiež stojanček, ktorý slúži ako podpera. Bol skonštruovaný tak, aby zabezpečil ochranu displeja proti poškriabaniu. Prostredníctvom zatvárania na magnet budete mať istotu, že vám nehrozí jeho otvorenie. Kryt na telefón na Xiaomi Poco M3 sa postará o ochranu vášho telefónu. Podstatné znaky puzdra na mobil Lenuo Leather pre Xiaomi Poco M3, červené Flipové vyhotovenie krytu na mobil stráži celý telefón, vrátane displeja Integrovaný stojanček oceníte pri čítaní alebo sledovaní filmov Chráni displej proti poškriabaniu Magnet sa stará o spoľahlivé... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather pre Xiaomi Poco M3, červené (476201) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi note 11/11s, červená (348258)

Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, čierna (348366)

Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, čierna (348366)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi A1, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkký flipový obal na mobil ponúka poctivú ochranu proti akémukoľvek ľahšiemu vonkajšiemu poškodeniu. Nevyhnutnosťou sú otvory prislúchajúce dôležitejším ovládacím prvkom mobilu, ktoré sú zásadné pre plnohodnotnú prevádzku. Puzdru na mobil LENUO pridal výrobca o stojanček, ktorý slúži na väčšie pohodlie pri sledovaní videí nebo čítaní. Bol vyrobený tak, aby chránil displej pred poškrabaním. Zatváranie na magnet zabezpečuje, že vám nehrozí jeho otvorenie. Obal na mobil na Xiaomi Redmi A1 zaručene ochráni váš telefón. Hlavné výhody puzdra na mobil Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, čierna Flipové vyhotovenie puzdra na telefón chráni chrbát telefónu aj displej Integrovaný stojanček poslúži pri sledovaní filmov alebo prehliadaní webu Disponuje ochranou displeja proti... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, čierna (348366) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi note 11/11s, modrá (348259)

Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, modrá (348368)

Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, modrá (348368)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi A1, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkký flipový obal na mobil zaručí solídnu ochranu proti akémukoľvek ľahšiemu vonkajšiemu poškodeniu. Samozrejmosťou sú výrezy na dôležité ovládacie prvky mobilu, ktoré sú nutné pre plnohodnotné používanie. Puzdru na mobil LENUO pridal výrobca o stojanček, ktorý slúži na väčšie pohodlie pri sledovaní videí nebo čítaní. Je vyhotovený tak, aby zaisťoval ochranu displeja proti poškriabaniu. Zatvára sa na magnet a to vám zaručí, že vám nehrozí jeho otvorenie. Obal na mobil na Xiaomi Redmi A1 bude ideálnou voľbou na ochranu vášho telefónu. Podstatné výhody puzdra na mobil Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, modrá Vyklápacie spracovanie obalu na mobil opatruje celý mobil vrátane displeja Integrovaný stojanček oceníte pri sledovaní videa alebo čítaní Dokáže uchrániť displej pred... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, modrá (348368) , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi note 11/11s, čierna (348257)

Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, červená (348367)

Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, červená (348367)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi A1, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkké flipové puzdro na mobil ponúka znamenitú ochranu proti popraskaniu, poškriabaniu, či inému častému poškodeniu. Nevyhnutnosťou sú výrezy na dôležité ovládacie prvky mobilu, bez ktorých by bolo bežné používanie veľmi obmedzené a prakticky nemožné. Puzdru na telefón LENUO pridal výrobca tiež stojanček, s ktorým môžete zariadenie pri sledovaní obsahu pohodlne podoprieť. Jeho konštrukcia je navrhnutá tak, aby zabezpečoval ochranu displeja pred poškriabaním. Jeho zatváranie na magnet zaistí, že vám nehrozí jeho otvorenie. Puzdro na mobil na Xiaomi Redmi A1 sa postará o ochranu vášho telefónu. Ústredné znaky puzdra na mobil Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, červená Vyklápacie spracovanie obalu na mobil schová celý mobil vrátane displeja Integrovaný stojanček vám poslúži... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, červená (348367) , Lenuo leather flipové puzdro na xiaomi redmi 12c, čierna (348434)

Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi 12C, čierna (348434)

Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi 12C, čierna (348434)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi 12C, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkký flipový obal na mobil zaistí patričnú ochranu proti takmer všetkým bežným poškodeniam, napr. odretiu. Úplne potrebné sú výrezy určené na hlavné ovládacie prvky mobilu, bez ktorých by nebola možná normálna prevádzka. Obalu na telefón LENUO pridal výrobca navyše aj stojanček, ktorého polohu môžete upravovať a sledovať tak akýkoľvek obsah čo najpohodlnejšie. Je skonštruovaný tak, aby sa postaral o ochranu displeja pred poškriabaním. Uzatvára sa na magnet a tým sa môžete spoľahnúť, že vám nehrozí jeho otvorenie. Puzdro na mobil na Xiaomi Redmi 12C sa postará o ochranu vášho telefónu. Základné parametre flipového puzdra na mobil Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi 12C, čierna Flipové vyhotovenie krytu na mobil schová celý telefón, vrátane displeja Vstavaný stojanček vám... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi 12C, čierna (348434) , Lenuo leather flipové puzdro na xiaomi redmi 12c, modrá (348436)

LEATHER BUCKLE Peňaženkový obal Xiaomi Redmi 9A / 9AT hnedý

LEATHER BUCKLE Peňaženkový obal Xiaomi Redmi 9A / 9AT hnedý
Detail

LEATHER BUCKLE Peňaženkový obal Xiaomi Redmi 9A / 9AT  hnedýOchranný peňaženkový obal ochráni Váš smartfón Xiaomi Redmi 9A / 9AT pred poškodením a znečistením. Obal je vyrobený z kvalitných materiálov - syntetickej kože a TPU vaničnky. Obal je ako stvorený pre každodenné používanie a obsahuje výrezy pre všetky dôležité konektory a nabíjačku, takže mobil vôbec nemusíte vyberať. Obal sa tá taktiež zložiť do stojanu, čo zaručuje pohodlné prezeranie filmov a videí. Obal navyše obsahuje priečinky pre hotovosť či kreditné karty. Vďaka elegantnému dizajnu syntetickej kože sa stane zároveň aj Vašim módnym doplnkom.Ochrana smartfónu pred poškodením pri každodennej manipuláciiPriestor na hotovosť, kartyMožnosť zložiť do stojanuVýrezy na všetky potrebné konektoryDecentný a jednoduchý dizajn syntetickej kožeurčený pre Xiaomi Redmi 9A / 9AT  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako LEATHER BUCKLE Peňaženkový obal Xiaomi Redmi 9A / 9AT hnedý , Lenuo leather flipové puzdro na xiaomi redmi a1, čierna (348366)

FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) číre (FIXTCC-518)

FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) číre (FIXTCC-518)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi 9A, materiál TPU, mäkký, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Poistite si bezpečnosť svojho telefónu vďaka krytu na mobil FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) číre. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením zárukou spoľahlivou zárukou. Materiál krytu je príjemný a drží sa dobre v ruke. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) číre zostane zachovaný prístup ku konektoru napájania a k dalším tlačidlám nutným na komfortné používanie mobilného telefónu. Jeho veľmi oceňovanou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Kryt na mobil je mäkký a preto je jeho nasadenie bezproblémové. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 9A zabezpečí, že sa váš mobil ani pri páde nepoškodí. Zásadné funkcie krytu na mobil FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) číre Odolná ochrana telefónu Xiaomi Redmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) číre (FIXTCC-518) , Lenuo leather flipové puzdro na xiaomi redmi a1, červená (348367)

FIXED Opus pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) čierne (FIXOP-518-BK)

FIXED Opus pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) čierne (FIXOP-518-BK)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi Redmi 9A, flipové, materiál umelá koža, ochrana displeja pred poškriabaním, priestor na kreditnú kartu, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá, max. výška zariadenia 164,9 mm, max. šírka zariadenia 77,1 mm Tvrdé flipové puzdro na mobil zabezpečuje spoľahlivú ochranu proti poškriabaniu, odretiu alebo prasknutiu. Umelá koža zaisťuje mobilnému puzdru FIXED Opus pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) čierne okrem posilnenej odolnosti aj nenútenú eleganciu. Nenahraditeľné sú výrezy na dôležité ovládacie prvky mobilu, ktoré sú nutné pre plnohodnotné používanie. Príjemnou vychytávkou je priestor na platobnú kartu. Je vyhotovený tak, aby tiež ochránil displej proti poškrábaniu. Uzatvára sa na magnet a tým máte istotu, že vám nehrozí jeho otvorenie. Puzdro na mobil na Xiaomi Redmi 9A bude vhodný na ochranu vášho telefónu. Ústredné špecifikácie krytu na mobil FIXED Opus pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) čierne Vyklápacie spracovanie obalu... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Opus pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) čierne (FIXOP-518-BK) , Lenuo leather flipové puzdro na xiaomi redmi 12c, červená (348435)

FIXED Story pre Xiaomi Redmi 9A / 9A 2022 čierny (FIXST-518-BK)

FIXED Story pre Xiaomi Redmi 9A / 9A 2022 čierny (FIXST-518-BK)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi 9A (2022) a Redmi 9A, materiál TPU, mäkký, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte ochranu vášmu telefónu vďaka krytu na mobil FIXED Story pre Xiaomi Redmi 9A / 9A 2022 čierny. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou poistkou odolnosti. Materiál je príjemný a nevykĺzne vám z rúk. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil FIXED Story pre Xiaomi Redmi 9A / 9A 2022 čierny bude zachovaný prístup k nabíjaciemu portu aj k ovládacím prvkom potrebným na komfortné používanie mobilného telefónu. K jeho prednostiam patrí možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Kryt na telefón je pružný a preto je jeho nasadenie veľmi jednoduché. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 9A (2022) a Redmi 9A zaručene ochráni váš telefón pred poškodením. Hlavné vlastnosti krytu na mobil FIXED Story pre Xiaomi Redmi 9A / 9A 2022 čierny... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Story pre Xiaomi Redmi 9A / 9A 2022 čierny (FIXST-518-BK) , Lenuo leather flipové puzdro na xiaomi redmi a1, modrá (348368)

FIXED Skin pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) 0,6 mm číry (FIXTCS-518)

FIXED Skin pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) 0,6 mm číry (FIXTCS-518)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi 9A, materiál TPU, mäkký, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte svojmu mobilnému telefónu ochranu, ktorú si zaslúži, vďaka krytu na mobil FIXED Skin pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) 0,6 mm číry. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením zárukou odolnosti. Materiál krytu je príjemný na dotyk a výborne sa drží. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil FIXED Skin pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) 0,6 mm číry zostane zachovaný prístup k nabíjaciemu portu a ostatným tlačidlám potrebným na ľahké používanie telefónu. Jeho veľkou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Kryt na telefón je pružný, vďaka čomu je jeho nasadenie otázkou pár sekúnd. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 9A zabezpečí, že sa váš mobil ani pri páde nepoškodí. Základné funkcie krytu na mobil FIXED Skin pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) 0,6 mm... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED Skin pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) 0,6 mm číry (FIXTCS-518) , Fixed opus pre xiaomi redmi 9a/9a (2022) čierne (fixop-518-bk)

3mk ochranné sklo HardGlass pre Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9AT

3mk ochranné sklo HardGlass pre Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9AT
Detail

Vyššia odolnosť proti praskaniu než u iných tvrdených skiel vďaka temperovaniu pri 420 ° C a novo pridanej vrstve Anti-Crash.Viacvrstvová konštrukcia zvyšuje ochranu proti praskaniu, podobne ako v sklenených paneloch proti vlámaniu.Najvyšší komfort je zaistený vďaka použitiu zaoblených hrán 2,5D a minimálnej hrúbke 0,3 mm.Vďaka lipofóbnej vrstve je HardGlass perfektne hladké, takmer cítite, ako by ste sa dotýkali priamo displeja. Tiež uľahčuje odstraňovanie odtlačkov prstov z povrchu displeja a iných nečistôt.Rýchla aplikácia bez bubliniek vďaka nelepivej látke Inviscid-Sil™ a polohovacím štítkom Fit-In™, ktoré pomáhajú presne umiestniť sklo na displej.Súprava obsahuje: HardGlass, Fit-In™ polohovacie štítky, kartičku na rozotretie bublín, Dust-Fix™ štítok a čistiacu handričku.Rozmery balenia: 19x11x0,8 cm (VxŠxH)Váha: 48,70 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako 3mk ochranné sklo HardGlass pre Xiaomi Redmi 9A, Redmi 9AT , Fixed story pre xiaomi redmi 9a / 9a 2022 čierny (fixst-518-bk)

AlzaGuard Shockproof Case pre Xiaomi Redmi 9A (AGD-PCTS0045Z)

AlzaGuard Shockproof Case pre Xiaomi Redmi 9A (AGD-PCTS0045Z)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi 9A, odolný a mäkký, materiál TPU, ľahko sa nasadzuje a dáva dole, vyvýšená zadná časť na ochranu fotomodulu, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, otvor na pútko, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion, hrúbka 2 mm Není vyplněn Alternativní text k fotografii!AlzaGuard Shockproof Case na Xiaomi Redmi 9A dokonale splynie s telefónomS naším ochranným puzdrom nemusíte mať obavu, že by váš telefón nadobudol extrémne rozmery. Je navrhnuté tak, aby bolo ultra tenké, nenápadné a dokonale so zariadením splynulo. Navyše nechá vyniknúť vyhotovenie samotného telefónu, pretože je číre.Materiál príjemný na dotykPretože nám záleží na tom, aby bolo používanie ochranného puzdra pohodlné, venujeme špeciálnu pozornosť výberu takých materiálov, ktoré budú nielen odolné a funkčné pri ochrane mobilu, ale aj príjemné na dotyk a manipuláciu.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Chráni šošovky... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaGuard Shockproof Case pre Xiaomi Redmi 9A (AGD-PCTS0045Z) , Swissten na xiaomi redmi 9a/redmi 9at (74517883)

FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9C číre (FIXG-518)

FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9C číre (FIXG-518)
Detail

Ochranné sklo pre Xiaomi Redmi 9A a Redmi 9C, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, lesklé, hrúbka 0,33 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, aplikačná tekutina a samolepka na odstránenie prachu Displej dotykového zariadenia sa kedykoľvek dá aj napriek všetkej pozornosti z ničoho nič poškriabať, stačí len, keď sa vám ho podarí pustiť na zem. Na tieto nehody je určené ochranné sklo FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9C číre. Ochranné sklo je vhodné na obrazovku Xiaomi Redmi 9A a Redmi 9C. Zásluhou tvrdosti 9H a hrúbky 0,33 mm poriadne chráni obrazovku pred poškriabaním, roztrieštením alebo iným poškodením. Jeho vonkajšia úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Príjemné sú 2.5D hrany, zásluhou ktorých neprechádzate prstom po ostrom okraji. Vďaka ochrannému sklu FIXED tak bude vaše zariadenie vždy v bezpečí. Nijako nezmení dotykové vlastnosti displeja, má lepivú vrstvu po celej ploche. Vnútri balenia je navyše aj čistiaca handrička, aplikačná tekutina a samolepka na... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9C číre (FIXG-518) , Fixed pre xiaomi redmi 9a/9c číre (fixg-518)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi 13, čierna (348426)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi 13, čierna (348426)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi 13, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkké flipové puzdro na mobil zaručí osvedčenú ochranu proti prakticky všetkým ľahším vonkajším poškodeniam. Úplne potrebné sú výrezy na tlačidlá mobilu, ktoré sú nutné pre plnohodnotné používanie. Puzdru na mobil LENUO dal výrobca tiež stojanček, ktorého polohu môžete upravovať a sledovať tak akýkoľvek obsah čo najpohodlnejšie. Bol vyrobený tak, aby zabezpečoval ochranu displeja pred poškriabaním. Prostredníctvom zatvárania na magnet máte zaistené, že vám nehrozí jeho otvorenie. Puzdro na telefón na Xiaomi 13 bude ideálnou voľbou na ochranu vášho telefónu. Kľúčové parametre krytu na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi 13, čierna Flipové vyhotovenie krytu na telefón ochráni celý mobil vrátane displeja Vstavaný stojanček je užitočný pri prehliadaní webu alebo sledovaní videa Chráni... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi 13, čierna (348426) , Alzaguard shockproof case pre xiaomi redmi 9a (agd-pcts0045z)

3mk ochranný kryt Matt Case pre Xiaomi Redmi 9A, lychee/ružová

FIXED pre Xiaomi Redmi 9A Sport/9i Sport číry (FIXTCC-850)

FIXED pre Xiaomi Redmi 9A Sport/9i Sport číry (FIXTCC-850)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi 9A Sport a Redmi 9i Sport, materiál guma a TPU, mäkký, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj mobilný telefón vďaka krytu na mobil FIXED pre Xiaomi Redmi 9A Sport/9i Sport číry. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je svojím vyhotovením spoľahlivou zárukou spoľahlivou zárukou. Povrch je príjemný na dotyk a drží sa dobre v ruke. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na telefón FIXED pre Xiaomi Redmi 9A Sport/9i Sport číry zostane zachovaný prístup k nabíjaciemu portu a dalším tlačidlám nutným na komfortné používanie telefónu. Kryt na mobil je mäkký, vďaka tomu jeho nasadenie veľmi jednoduché. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 9A Sport a Redmi 9i Sport zabezpečí, že sa váš mobil ani pri páde nepoškodí. Významné prednosti krytu na mobil FIXED pre Xiaomi Redmi 9A Sport/9i Sport číry Skvelá ochrana telefónu Xiaomi Redmi 9A Sport a Redmi 9i Sport Pružnosť zaručuje veľmi jednoduchú inštaláciu krytu Kryt na mobil FIXED má otvory na... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIXED pre Xiaomi Redmi 9A Sport/9i Sport číry (FIXTCC-850) , Lenuo leather pre xiaomi poco m3, červené (476201)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi 13 Pro, modrá (348432)

Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi 13 Pro, modrá (348432)
Detail

Puzdro na mobil - pro Xiaomi 13 Pro, flipové, materiál koža a TPU, ochrana displeja pred poškriabaním, integrovaný stojan, zatváranie na magnet a výrezy na konektory a tlačidlá Mäkké flipové puzdro na mobil zaručí slušnú ochranu voči poškriabaniu, odretiu alebo prasknutiu. Nutné sú výrezy určené na podstatné ovládacie prvky mobilu, bez ktorých by bola plnohodnotná prevádzka prakticky nemožná. Ochrannému puzdru na mobil LENUO dal výrobca ďalej aj stojanček na väčšie pohodlie pri sledovaní obsahu alebo čítania. Bol vyhotovený tak, aby displej dokázal zabezpečiť proti poškriabaniu. Zatváranie na magnet zabezpečuje, že vám nehrozí jeho otvorenie. Obal na telefón na Xiaomi 13 Pro bude ideálnou voľbou na ochranu vášho telefónu. Najdôležitejšie vlastnosti obalu na mobil Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi 13 Pro, modrá Flipové vyhotovenie puzdra na mobilný telefón schová obrazovku aj zadnú časť mobilu Integrovaný stojanček poslúži pri čítaní a sledovaní videí... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi 13 Pro, modrá (348432) , Fixed skin pre xiaomi redmi 9a/9a (2022) 0,6 mm číry (fixtcs-518)

4x Tvrdené sklo pre fotoaparát Xiaomi Redmi 9A / 9AT

4x Tvrdené sklo pre fotoaparát Xiaomi Redmi 9A / 9AT
Detail

4x Tvrdené sklo pre fotoaparát Xiaomi Redmi 9A / 9AT  Už sa viac nemusíte obávať poškriabania drahej šošovky fotoaparátu. Kvalitná ochrana určená pre fotoaparát Vášho Xiaomi Redmi 9A / 9AT zaručí, že sa fotoaparát nepoškriabe. Navyše ho chráni pred prachom a iným poškodením.ochrana fotoaparátu pred poškodenímsklo je priehľadnéjednoduchá inštaláciaurčené pre Xiaomi Redmi 9A / 9AT  4 kusy v balení (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako 4x Tvrdené sklo pre fotoaparát Xiaomi Redmi 9A / 9AT , Lenuo leather flipové puzdro pre xiaomi redmi note 11 pro/pro 5g, čierna (348264)

Xiaomi Redmi 9A, sivý

Xiaomi Redmi 9A, sivý
Detail

Mobilný telefón – 6.53" IPS 1600 × 720, procesor MediaTek Helio G25 8-jadrový, RAM 2GB, interná pamäť 32GB, zadný fotoaparát 13Mpx (f/2.2), predný fotoaparát 5Mpx, GPS, Glonass, LTE, Jack (3.5mm) a USB micro, dual SIM + pamäťová karta, neblokovaný, rýchle nabíjanie 10W, batéria 5000mAh, Android 10 Vlastnosti telefónu164,9 mm77,1 mm9 mmHmotnosť telefónu: 194 g6,53"Uhlopriečka displejaAndroid 10Typ operačného systému5 000 mAhKapacita batérie2× Nano SIMTyp SIM karty77,1 × 164,9 × 9 mmRozmery telefónu (Š × V × H)32 GBVnútorná pamäť13 + 5 MpxFotoaparátLTENajrýchlejší internetMicro SD až do 256 GBSlot na pamäťové karty194 gHmotnosť telefónuXiaomi Redmi 9A je cenovo dostupný inteligentný telefón s elegantným dizajnom, ktorý za prijateľnú cenu ponúka slušnú výbavu. Tešiť sa tak môžete na veľký displej bez rámikov, výkonný osemjadrový procesor a veľké rozšíriteľné úložisko. O zabezpečenie telefónu sa postará funkcia odomykania tvárou spolu s vyspelým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi 9A, sivý

iWill Luxury Electroplating Phone Case pre Xiaomi Redmi 9A White (DIP883-86)

iWill Luxury Electroplating Phone Case pre Xiaomi Redmi 9A White (DIP883-86)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi 9A, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte ochranu vášmu mobilnému telefónu vďaka krytu na mobil iWill Luxury Electroplating Phone Case pre Xiaomi Redmi 9A White. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím spracovaním poistkou vysokej odolnosti. Povrch krytu je príjemný na dotyk a dobre sa drží. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil iWill Luxury Electroplating Phone Case pre Xiaomi Redmi 9A White zostane zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie aj k ovládacím prvkom nevyhnutným na pohodlné používanie telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 9A zaistí ochranu vášho telefónu. Kľúčové znaky krytu na mobil iWill Luxury Electroplating Phone Case pre Xiaomi Redmi 9A White Odolná ochrana telefónu Xiaomi Redmi 9A Pevné telo krytu dokonale priľne k telefónu Kryt na mobil iWill má otvory na potrebné konektory a ovládacie prvky Na dotyk... (alza.sk)

Podobné produkty ako iWill Luxury Electroplating Phone Case pre Xiaomi Redmi 9A White (DIP883-86)

Made for Xiaomi TPU Kryt + Tvrdené sklo pre Xiaomi Redmi 9A Black (WICASETPUREDMI9AN)

Made for Xiaomi TPU Kryt + Tvrdené sklo pre Xiaomi Redmi 9A Black (WICASETPUREDMI9AN)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi 9A, materiál TPU, mäkký, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte ochranu vášmu mobilnému telefónu vďaka krytu na mobil Made for Xiaomi TPU Kryt + Tvrdené sklo pre Xiaomi Redmi 9A Black. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím spracovaním spoľahlivou poistkou odolnosti. Povrch je príjemný a dobre sa drží. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Made for Xiaomi TPU Kryt + Tvrdené sklo pre Xiaomi Redmi 9A Black kryt nezakryje prístup k nabíjaciemu portu a k ovládacím prvkom nevyhnutným na ľahké používanie telefónu. Kryt na mobil je pružný, vďaka čomu je jeho nasadenie otázkou pár sekúnd. Kryt na telefón na Xiaomi Redmi 9A zaistí ochranu vášho telefónu. Zásadné vlastnosti krytu na mobil Made for Xiaomi TPU Kryt + Tvrdené sklo pre Xiaomi Redmi 9A Black Zaručená ochrana telefónu Xiaomi Redmi 9A Mäkkosť má na starosti jednoduché nasadenie krytu Kryt na mobil OEM disponuje otvormi na ovládacie prvky a konektory Materiál krytu na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Made for Xiaomi TPU Kryt + Tvrdené sklo pre Xiaomi Redmi 9A Black (WICASETPUREDMI9AN)

Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, čierna (348099)

Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, čierna (348099)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi 10 (2021), materiál plast, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá Dodajte ochranu vášmu mobilnému telefónu vďaka krytu na mobil Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, čierna. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím precíznym vyhotovením spoľahlivou poistkou odolnosti. Povrch je príjemný na dotyk a nevykĺzne vám z rúk. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, čierna zostane voľný prístup ku konektoru na nabíjanie a dalším ovládacím prvkom nutným na pohodlné používanie mobilného telefónu. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 10 (2021) zaručí vášmu telefónu ochranu pred poškodením. Zásadné prednosti krytu na mobil Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, čierna Odolná ochrana telefónu Xiaomi Redmi 10 (2021) Pevné telo zabezpečí dokonalé priľnutie k telefónu Kryt na mobil LENUO ponúka otvory na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, čierna (348099)

Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, modrý (348096)

Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, modrý (348096)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi 10 (2021), materiál plast, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, modrý. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je svojím precíznym vyhotovením poistkou spoľahlivou zárukou. Materiál je na dotyk príjemný a drží sa dobre v ruke. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na telefón Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, modrý zostane zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie a tlačidlám potrebným na komfortné používanie mobilného telefónu. Ochranný kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na telefón na Xiaomi Redmi 10 (2021) zaručí vášmu telefónu ochranu pred poškodením. Podstatné vlastnosti krytu na mobil Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, modrý Skvelá ochrana mobilného telefónu Xiaomi Redmi 10 (2021) Tvrdý kryt skvele priľne k telefónu Kryt na mobil LENUO ponúka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 10, modrý (348096)

Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 12C, modrá (348449)

Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 12C, modrá (348449)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi 12C, materiál plast, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte váš telefón vďaka krytu na mobil Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 12C, modrá. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním poistkou veľmi vysokej odolnosti. Materiál je príjemný a výborne sa drží. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na telefón Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 12C, modrá zostane voľný prístup ku konektoru napájania aj k ovládacím prvkom nevyhnutným na bezstarostné používanie telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi 12C zabezpečí, že sa váš mobil ani pri páde nepoškodí. Dôležité funkcie krytu na mobil Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 12C, modrá Praktická ochrana telefónu Xiaomi Redmi 12C Tvrdé telo krytu skvele priľne k telefónu Kryt na telefón LENUO má otvory na potrebné konektory a ovládacie prvky Materiál krytu na mobil: plast Jeho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leshield obal pre Xiaomi Redmi 12C, modrá (348449)

Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Redmi 9A/ 9C (TGP-XR9A-03)

Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Redmi 9A/ 9C (TGP-XR9A-03)
Detail

Ochranné sklo pre Xiaomi Redmi 9A a Redmi 9C, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, hrúbka 0,3 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička a samolepka na odstránenie prachu Displej zariadenia s dotykovou plochou sa kedykoľvek dá aj napriek obozretnosti znenazdania narušiť, niekedy ho stačí iba nechcene zhodiť na zem. Na prevenciu podobnej nehody sa vám môže hodiť ochranné sklo Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Redmi 9A/ 9C. Toto tvrdené krycie sklo je zamerané priamo na model Xiaomi Redmi 9A a Redmi 9C. Zásluhou tvrdosti 9H a hrúbky 0,3 mm riadne kryje displej pred poškriabaním a pri páde na zem. Jeho vonkajšia úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. Veľkou výhodou sú mierne zaoblené 2.5D hrany, ktoré lepšie splynú s displejom. Vďaka ochrannému sklu Tempered Glass Protector tak bude displej vášho zariadenia vždy ako v bavlnke. Vždy perfektne zachováva dotykové vlastnosti displeja telefónu, má lepivú vrstvu po celej ploche. Súčasťou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tempered Glass Protector 0,3 mm pre Xiaomi Redmi 9A/ 9C (TGP-XR9A-03)

Lenuo Leshield pre Xiaomi Redmi Note 10 5G, červený (348032)

Lenuo Leshield pre Xiaomi Redmi Note 10 5G, červený (348032)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi Note 10 5G, materiál plast, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte svoj telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Lenuo Leshield pre Xiaomi Redmi Note 10 5G, červený. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím precíznym vyhotovením spoľahlivou zárukou odolnosti. Materiál je na dotyk príjemný a nebude kĺzať z rúk. Isté je, že pri tomto kryte na mobil Lenuo Leshield pre Xiaomi Redmi Note 10 5G, červený kryt nezakryje prístup k nabíjaciemu portu a k tlačidlám nutným na ľahké používanie vášho telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať, ale potom bude pevne prichytený. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi Note 10 5G ochráni váš telefón pred poškodením. Zaujímavé vlastnosti krytu na mobil Lenuo Leshield pre Xiaomi Redmi Note 10 5G, červený Odolná ochrana mobilného telefónu Xiaomi Redmi Note 10 5G Tvrdé telo krytu skvele priľne k telefónu Kryt na telefón LENUO disponuje otvormi na ovládacie prvky a konektory (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenuo Leshield pre Xiaomi Redmi Note 10 5G, červený (348032)

ALIGATOR Puzdro Transparent Xiaomi Redmi 9A

Detail

ALIGATOR Puzdro Transparent pre Xiaomi Redmi 9ATransparentná ochrana pre váš telefón. Od značky Aligator prichádza nový rad TRANSPARENT. Ochrana proti poškodeniu Puzdro chráni chrbát a hrany telefónu pred prachom, mastnotou a poškriabaním. Presné výrezy pre tlačidlá a konektory Všetko je navrhnuté tak, aby sa telefón bezproblémovo ovládal a pohodlne držal v ruke. Ultratenké prevedenie Puzdro je vyrobené z tenkého TPU materiálu a jeho hrúbka je iba 0,4 mm. Nezväčšuje telefón Puzdro nijako nenarušuje ani nedeformuje dizajn telefónu. Špeciálny vnútorný povrch Micro-Dot štruktúra zabraňuje prilepeniu telefónu k puzdru a vzniku nežiaducich máp. Jednoduché uchytenie mobilného telefónu Telefón sa do puzdra ľahko vloží a vyberie. Maximálna ochrana Odporúčame kombinovať s tvrdenými sklami z radu ALIGATOR GLASS. Dedikovaný zadný kryt Ultratenké prevedenie Presné výrezy Vnútorný povrch MICRO-DOT Jednoduché uchytenie mobilného telefónu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako ALIGATOR Puzdro Transparent Xiaomi Redmi 9A

Xiaomi ochranné púzdro pre Redmi 9A tmavo modré

Detail

Tmavomodré ochranné púzdro pre Xiaomi Redmi 9A. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi ochranné púzdro pre Redmi 9A tmavo modré

Swissten na Xiaomi Redmi 9A/Redmi 9AT (74517883)

Swissten na Xiaomi Redmi 9A/Redmi 9AT (74517883)
Detail

Ochranné sklo pre Xiaomi Redmi 9A a Redmi 9AT, zaoblenie 2.5D, tvrdosť 9H, lesklé, hrúbka 0,3 mm, súčasť balenia: čistiaca handrička, alkoholová handrička, samolepka na odstránenie prachu a guide sticker Displej vášho zariadenia sa môže aj napriek veľkej obozretnosti náhle poškodiť, stačí na to ho len omylom zhodiť na zem. Na to, aby ste sa do takejto situácie nedostali, sa vyrába ochranné sklo Swissten na Xiaomi Redmi 9A/Redmi 9AT. Ochranné sklo je určené na obrazovku Xiaomi Redmi 9A a Redmi 9AT. Zásluhou tvrdosti s hodnotou 9H a hrúbky skla 0,3 mm solídne kryje displej zariadenia pred škrabancami a inými poškodeniami. Jeho vonkajšia povrchová úprava znižuje riziko zanechávania odtlačkov prstov. O vysoký komfort pri používaní telefónu sa postarajú 2.5D hrany, ktoré splynú s displejom a vy sa nedotýkate ostrého okraja. Vďaka tvrdenému sklu Swissten tak bude displej vášho zariadenia vždy ako v bavlnke. Zachováva perfektné dotykové vlastnosti displeja, vrstva... (alza.sk)

Podobné produkty ako Swissten na Xiaomi Redmi 9A/Redmi 9AT (74517883)

XIAOMI REDMI 9A 2GB/32GB GRANITE GRAY

XIAOMI REDMI 9A 2GB/32GB GRANITE GRAY
Detail

SMARTPHONE . Xiaomi Redmi 9A, Dual SIM, 32 GB, sivý . Xiaomi Redmi 9A sa môže pochváliť mnohými vecami, ktorými boduje v priečke mobilov v pomere cena, výkon, funkcie. Nadštandardnou výbavou môžme považovať vysokokapacitnú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako XIAOMI REDMI 9A 2GB/32GB GRANITE GRAY

XIAOMI REDMI 9A 2GB/32GB GLACIAL BLUE

XIAOMI REDMI 9A 2GB/32GB GLACIAL BLUE
Detail

SMARTPHONE . Xiaomi Redmi 9A, Dual SIM, 32 GB, modrý . Xiaomi Redmi 9A sa môže pochváliť mnohými vecami, ktorými boduje v priečke mobilov v pomere cena, výkon, funkcie. Nadštandardnou výbavou môžme považovať vysokokapacitnú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako XIAOMI REDMI 9A 2GB/32GB GLACIAL BLUE

XIAOMI REDMI 9A 2GB/32GB AURORA GREEN

XIAOMI REDMI 9A 2GB/32GB AURORA GREEN
Detail

SMARTPHONE . TECHNICKÉ PARAMETRE: . Operačný systém: Android 10 . Procesor - počet jadier: MediaTek Helio G25 - 8 jadrový procesor . Procesor - frekvencia: až 2.0 GHz . Užívateľská pamäť [GB]: 32 . Veľkosť RAM [GB]: 2 . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako XIAOMI REDMI 9A 2GB/32GB AURORA GREEN

Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Glacial Blue

Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Glacial Blue
Detail

Pohlcujúce 6,53“ HD+ displejNechajte sa pohltiť veľkým a pôsobivým 6,53“ displejom s kvapkovitým výrezom Redmi 9A, ktorý je zárukou dych vyrážajúcich zážitkov z hrania hier a sledovania videa. Displej nielenže skvele vyzerá, ale navyše nenamáha oči, čo dokazuje certifikácia TÜV Rheinland Low Blue Light. 5 000mAh vysokokapacitné batérie s predĺženou životnosťouBatéria s kapacitou 5 000 mAh spoľahlivo zvládne aj náročný celodenný program. Vďaka špeciálnemu výrobnému procesu bola navyše predĺžená jej životnosť, vďaka čomu budete mať k dispozícii optimálne nabíjanie aj dobíjanie pre mnoho rokov spoľahlivej prevádzky. Spoľahlivý čipset MediaTek Helio G25Redmi 9A obsahuje mimoriadne výkonný čipset MediaTek Helio G25 s osemjadrovým procesorom optimalizovaným pre dokonalý herný výkon, plynulú každodennú prevádzku a dlhšiu výdrž batérie. Nekompromisný fotoaparát s AIOptimalizovaný 13Mpx zadný fotoaparát s umelou inteligenciou umožňuje zhotovovať čisté a ostré snímky za všetkých okolností. S funkciou Kaleidoskop si užijete veľa zábavy, zatiaľ čo Dlaňová spúšť vám umožní pohodlne robiť fotografie pomocou 8Mpx selfie fotoaparátu. Technické špecifikácie:Displej: 6.53" HD+Rozlíšenie displeja: 720x1600, 20:9Procesor: MediaTek Helio G25Počet jadier: 8Frekvencia jadra: 8× A53 s rýchlosťou až 2,0 GHzGrafický čip GPU: PowerVR 8320, až 650 MHzOperačný systém: Android 10Operačná pamäť: 2 GBInterná pamäť: 32 GBPodpora pamäťovej karty: MicoSD až 512 GBZadný fotoaparát: 13 MpxPredný fotoaparát: 5 MpxBlesk: ÁnoBluetooth: 5.0Vstup pre slúchadlá: 3,5mm jackVerzia USB: MicroUSBSystém určovania polohy: GPS, GLONASSDual SIM / typ SIM karty: Dual SIMGSM: B2/3/5/8-WCDMA: B1/2/4/5/8-FDD-LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28-TDD-LTE: B38/40/41 (2535 – 2655 MHz)Kapacita batérie: 5000 mAhSenzory: Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Senzor priblíženia (proximity), Svetelný senzor, Čítačka odtlačku prstovĎalšie funkcie: Certifikácia TÜV Rheinland Low Blue LightVýška: 164,9 mmŠírka: 77,07 mmHĺbka: 9,0 mmHmotnosť: 194 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Glacial Blue

Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Granite Gray

Detail

Pohlcujúce 6,53“ HD+ displejNechajte sa pohltiť veľkým a pôsobivým 6,53“ displejom s kvapkovitým výrezom Redmi 9A, ktorý je zárukou dych vyrážajúcich zážitkov z hrania hier a sledovania videa. Displej nielenže skvele vyzerá, ale navyše nenamáha oči, čo dokazuje certifikácia TÜV Rheinland Low Blue Light. 5 000mAh vysokokapacitné batérie s predĺženou životnosťouBatéria s kapacitou 5 000 mAh spoľahlivo zvládne aj náročný celodenný program. Vďaka špeciálnemu výrobnému procesu bola navyše predĺžená jej životnosť, vďaka čomu budete mať k dispozícii optimálne nabíjanie aj dobíjanie pre mnoho rokov spoľahlivej prevádzky. Spoľahlivý čipset MediaTek Helio G25Redmi 9A obsahuje mimoriadne výkonný čipset MediaTek Helio G25 s osemjadrovým procesorom optimalizovaným pre dokonalý herný výkon, plynulú každodennú prevádzku a dlhšiu výdrž batérie. Nekompromisný fotoaparát s AIOptimalizovaný 13Mpx zadný fotoaparát s umelou inteligenciou umožňuje zhotovovať čisté a ostré snímky za všetkých okolností. S funkciou Kaleidoskop si užijete veľa zábavy, zatiaľ čo Dlaňová spúšť vám umožní pohodlne robiť fotografie pomocou 8Mpx selfie fotoaparátu. Technické špecifikácie:Displej: 6.53" HD+Rozlíšenie displeja: 720x1600, 20:9Procesor: MediaTek Helio G25Počet jadier: 8Frekvencia jadra: 8× A53 s rýchlosťou až 2,0 GHzGrafický čip GPU: PowerVR 8320, až 650 MHzOperačný systém: Android 10Operačná pamäť: 2 GBInterná pamäť: 32 GBPodpora pamäťovej karty: MicoSD až 512 GBZadný fotoaparát: 13 MpxPredný fotoaparát: 5 MpxBlesk: ÁnoBluetooth: 5.0Vstup pre slúchadlá: 3,5mm jackVerzia USB: MicroUSBSystém určovania polohy: GPS, GLONASSDual SIM / typ SIM karty: Dual SIMGSM: B2/3/5/8-WCDMA: B1/2/4/5/8-FDD-LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28-TDD-LTE: B38/40/41 (2535 – 2655 MHz)Kapacita batérie: 5000 mAhSenzory: Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Senzor priblíženia (proximity), Svetelný senzor, Čítačka odtlačku prstovĎalšie funkcie: Certifikácia TÜV Rheinland Low Blue LightVýška: 164,9 mmŠírka: 77,07 mmHĺbka: 9,0 mmHmotnosť: 194 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Granite Gray

Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Aurora Green

Detail

Pohlcujúce 6,53“ HD+ displejNechajte sa pohltiť veľkým a pôsobivým 6,53“ displejom s kvapkovitým výrezom Redmi 9A, ktorý je zárukou dych vyrážajúcich zážitkov z hrania hier a sledovania videa. Displej nielenže skvele vyzerá, ale navyše nenamáha oči, čo dokazuje certifikácia TÜV Rheinland Low Blue Light. 5 000mAh vysokokapacitné batérie s predĺženou životnosťouBatéria s kapacitou 5 000 mAh spoľahlivo zvládne aj náročný celodenný program. Vďaka špeciálnemu výrobnému procesu bola navyše predĺžená jej životnosť, vďaka čomu budete mať k dispozícii optimálne nabíjanie aj dobíjanie pre mnoho rokov spoľahlivej prevádzky. Spoľahlivý čipset MediaTek Helio G25Redmi 9A obsahuje mimoriadne výkonný čipset MediaTek Helio G25 s osemjadrovým procesorom optimalizovaným pre dokonalý herný výkon, plynulú každodennú prevádzku a dlhšiu výdrž batérie. Nekompromisný fotoaparát s AIOptimalizovaný 13Mpx zadný fotoaparát s umelou inteligenciou umožňuje zhotovovať čisté a ostré snímky za všetkých okolností. S funkciou Kaleidoskop si užijete veľa zábavy, zatiaľ čo Dlaňová spúšť vám umožní pohodlne robiť fotografie pomocou 8Mpx selfie fotoaparátu. Technické špecifikácie:Displej: 6.53" HD+Rozlíšenie displeja: 720x1600, 20:9Procesor: MediaTek Helio G25Počet jadier: 8Frekvencia jadra: 8× A53 s rýchlosťou až 2,0 GHzGrafický čip GPU: PowerVR 8320, až 650 MHzOperačný systém: Android 10Operačná pamäť: 2 GBInterná pamäť: 32 GBPodpora pamäťovej karty: MicoSD až 512 GBZadný fotoaparát: 13 MpxPredný fotoaparát: 5 MpxBlesk: ÁnoBluetooth: 5.0Vstup pre slúchadlá: 3,5mm jackVerzia USB: MicroUSBSystém určovania polohy: GPS, GLONASSDual SIM / typ SIM karty: Dual SIMGSM: B2/3/5/8-WCDMA: B1/2/4/5/8-FDD-LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28-TDD-LTE: B38/40/41 (2535 – 2655 MHz)Kapacita batérie: 5000 mAhSenzory: Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Senzor priblíženia (proximity), Svetelný senzor, Čítačka odtlačku prstovĎalšie funkcie: Certifikácia TÜV Rheinland Low Blue LightVýška: 164,9 mmŠírka: 77,07 mmHĺbka: 9,0 mmHmotnosť: 194 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Aurora Green

Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Glacial Blue

Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Glacial Blue
Detail

Pohlcujúce 6,53“ HD+ displejNechajte sa pohltiť veľkým a pôsobivým 6,53“ displejom s kvapkovitým výrezom Redmi 9A, ktorý je zárukou dych vyrážajúcich zážitkov z hrania hier a sledovania videa. Displej nielenže skvele vyzerá, ale navyše nenamáha oči, čo dokazuje certifikácia TÜV Rheinland Low Blue Light. 5 000mAh vysokokapacitné batérie s predĺženou životnosťouBatéria s kapacitou 5 000 mAh spoľahlivo zvládne aj náročný celodenný program. Vďaka špeciálnemu výrobnému procesu bola navyše predĺžená jej životnosť, vďaka čomu budete mať k dispozícii optimálne nabíjanie aj dobíjanie pre mnoho rokov spoľahlivej prevádzky. Spoľahlivý čipset MediaTek Helio G25Redmi 9A obsahuje mimoriadne výkonný čipset MediaTek Helio G25 s osemjadrovým procesorom optimalizovaným pre dokonalý herný výkon, plynulú každodennú prevádzku a dlhšiu výdrž batérie. Nekompromisný fotoaparát s AIOptimalizovaný 13Mpx zadný fotoaparát s umelou inteligenciou umožňuje zhotovovať čisté a ostré snímky za všetkých okolností. S funkciou Kaleidoskop si užijete veľa zábavy, zatiaľ čo Dlaňová spúšť vám umožní pohodlne robiť fotografie pomocou 8Mpx selfie fotoaparátu. Technické špecifikácie:Displej: 6.53" HD+Rozlíšenie displeja: 720x1600, 20:9Procesor: MediaTek Helio G25Počet jadier: 8Frekvencia jadra: 8× A53 s rýchlosťou až 2,0 GHzGrafický čip GPU: PowerVR 8320, až 650 MHzOperačný systém: Android 10Operačná pamäť: 2 GBInterná pamäť: 32 GBPodpora pamäťovej karty: MicoSD až 512 GBZadný fotoaparát: 13 MpxPredný fotoaparát: 5 MpxBlesk: ÁnoBluetooth: 5.0Vstup pre slúchadlá: 3,5mm jackVerzia USB: MicroUSBSystém určovania polohy: GPS, GLONASSDual SIM / typ SIM karty: Dual SIMGSM: B2/3/5/8-WCDMA: B1/2/4/5/8-FDD-LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28-TDD-LTE: B38/40/41 (2535 – 2655 MHz)Kapacita batérie: 5000 mAhSenzory: Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Senzor priblíženia (proximity), Svetelný senzor, Čítačka odtlačku prstovĎalšie funkcie: Certifikácia TÜV Rheinland Low Blue LightVýška: 164,9 mmŠírka: 77,07 mmHĺbka: 9,0 mmHmotnosť: 194 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Glacial Blue

Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Aurora Green

Detail

Pohlcujúce 6,53“ HD+ displejNechajte sa pohltiť veľkým a pôsobivým 6,53“ displejom s kvapkovitým výrezom Redmi 9A, ktorý je zárukou dych vyrážajúcich zážitkov z hrania hier a sledovania videa. Displej nielenže skvele vyzerá, ale navyše nenamáha oči, čo dokazuje certifikácia TÜV Rheinland Low Blue Light. 5 000mAh vysokokapacitné batérie s predĺženou životnosťouBatéria s kapacitou 5 000 mAh spoľahlivo zvládne aj náročný celodenný program. Vďaka špeciálnemu výrobnému procesu bola navyše predĺžená jej životnosť, vďaka čomu budete mať k dispozícii optimálne nabíjanie aj dobíjanie pre mnoho rokov spoľahlivej prevádzky. Spoľahlivý čipset MediaTek Helio G25Redmi 9A obsahuje mimoriadne výkonný čipset MediaTek Helio G25 s osemjadrovým procesorom optimalizovaným pre dokonalý herný výkon, plynulú každodennú prevádzku a dlhšiu výdrž batérie. Nekompromisný fotoaparát s AIOptimalizovaný 13Mpx zadný fotoaparát s umelou inteligenciou umožňuje zhotovovať čisté a ostré snímky za všetkých okolností. S funkciou Kaleidoskop si užijete veľa zábavy, zatiaľ čo Dlaňová spúšť vám umožní pohodlne robiť fotografie pomocou 8Mpx selfie fotoaparátu. Technické špecifikácie:Displej: 6.53" HD+Rozlíšenie displeja: 720x1600, 20:9Procesor: MediaTek Helio G25Počet jadier: 8Frekvencia jadra: 8× A53 s rýchlosťou až 2,0 GHzGrafický čip GPU: PowerVR 8320, až 650 MHzOperačný systém: Android 10Operačná pamäť: 2 GBInterná pamäť: 32 GBPodpora pamäťovej karty: MicoSD až 512 GBZadný fotoaparát: 13 MpxPredný fotoaparát: 5 MpxBlesk: ÁnoBluetooth: 5.0Vstup pre slúchadlá: 3,5mm jackVerzia USB: MicroUSBSystém určovania polohy: GPS, GLONASSDual SIM / typ SIM karty: Dual SIMGSM: B2/3/5/8-WCDMA: B1/2/4/5/8-FDD-LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28-TDD-LTE: B38/40/41 (2535 – 2655 MHz)Kapacita batérie: 5000 mAhSenzory: Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Senzor priblíženia (proximity), Svetelný senzor, Čítačka odtlačku prstovĎalšie funkcie: Certifikácia TÜV Rheinland Low Blue LightVýška: 164,9 mmŠírka: 77,07 mmHĺbka: 9,0 mmHmotnosť: 194 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Aurora Green

Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Granite Grey

Detail

Pohlcujúce 6,53“ HD+ displejNechajte sa pohltiť veľkým a pôsobivým 6,53“ displejom s kvapkovitým výrezom Redmi 9A, ktorý je zárukou dych vyrážajúcich zážitkov z hrania hier a sledovania videa. Displej nielenže skvele vyzerá, ale navyše nenamáha oči, čo dokazuje certifikácia TÜV Rheinland Low Blue Light. 5 000mAh vysokokapacitné batérie s predĺženou životnosťouBatéria s kapacitou 5 000 mAh spoľahlivo zvládne aj náročný celodenný program. Vďaka špeciálnemu výrobnému procesu bola navyše predĺžená jej životnosť, vďaka čomu budete mať k dispozícii optimálne nabíjanie aj dobíjanie pre mnoho rokov spoľahlivej prevádzky. Spoľahlivý čipset MediaTek Helio G25Redmi 9A obsahuje mimoriadne výkonný čipset MediaTek Helio G25 s osemjadrovým procesorom optimalizovaným pre dokonalý herný výkon, plynulú každodennú prevádzku a dlhšiu výdrž batérie. Nekompromisný fotoaparát s AIOptimalizovaný 13Mpx zadný fotoaparát s umelou inteligenciou umožňuje zhotovovať čisté a ostré snímky za všetkých okolností. S funkciou Kaleidoskop si užijete veľa zábavy, zatiaľ čo Dlaňová spúšť vám umožní pohodlne robiť fotografie pomocou 8Mpx selfie fotoaparátu. Technické špecifikácie:Displej: 6.53" HD+Rozlíšenie displeja: 720x1600, 20:9Procesor: MediaTek Helio G25Počet jadier: 8Frekvencia jadra: 8× A53 s rýchlosťou až 2,0 GHzGrafický čip GPU: PowerVR 8320, až 650 MHzOperačný systém: Android 10Operačná pamäť: 2 GBInterná pamäť: 32 GBPodpora pamäťovej karty: MicoSD až 512 GBZadný fotoaparát: 13 MpxPredný fotoaparát: 5 MpxBlesk: ÁnoBluetooth: 5.0Vstup pre slúchadlá: 3,5mm jackVerzia USB: MicroUSBSystém určovania polohy: GPS, GLONASSDual SIM / typ SIM karty: Dual SIMGSM: B2/3/5/8-WCDMA: B1/2/4/5/8-FDD-LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28-TDD-LTE: B38/40/41 (2535 – 2655 MHz)Kapacita batérie: 5000 mAhSenzory: Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Senzor priblíženia (proximity), Svetelný senzor, Čítačka odtlačku prstovĎalšie funkcie: Certifikácia TÜV Rheinland Low Blue LightVýška: 164,9 mmŠírka: 77,07 mmHĺbka: 9,0 mmHmotnosť: 194 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Redmi 9A 2GB/32GB Granite Grey
Lenuo Leather pre Xiaomi Redmi Note 10, hnedé (348005), Lenuo Leather pre Xiaomi Redmi Note 10, čierne (348002), Xiaomi Redmi 9A, sivý, Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10C, čierna (348278), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10, červené (348084), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10C, modrá (348280), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10C, červená (348279), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10, modré (348083), FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) číre (FIXTCC-518), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, červené (348315), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, modré (348316), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi 10 5G, čierne (348314), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11/11S, červená (348258), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11/11S, modrá (348259), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11/11S, čierna (348257), Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi 12C, čierna (348434), Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi 12C, modrá (348436), Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, čierna (348366), Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, červená (348367), Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi 12C, červená (348435), Lenuo Leather flipové puzdro na Xiaomi Redmi A1, modrá (348368), FIXED Opus pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) čierne (FIXOP-518-BK), FIXED Story pre Xiaomi Redmi 9A / 9A 2022 čierny (FIXST-518-BK), Swissten na Xiaomi Redmi 9A/Redmi 9AT (74517883), FIXED pre Xiaomi Redmi 9A/9C číre (FIXG-518), AlzaGuard Shockproof Case pre Xiaomi Redmi 9A (AGD-PCTS0045Z), Lenuo Leather pre Xiaomi Poco M3, čierne (476200), Lenuo Leather pre Xiaomi Poco M3, červené (476201), FIXED Skin pre Xiaomi Redmi 9A/9A (2022) 0,6 mm číry (FIXTCS-518), Lenuo Leather flipové puzdro pre Xiaomi Redmi Note 11 Pro/Pro 5G, čierna (348264)