Levenhuk mikroskop rainbow d50l plus moonstone, 69106

Produkt Levenhuk mikroskop rainbow d50l plus moonstone, 69106 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Levenhuk mikroskop rainbow d50l plus moonstone, 69106 upraviť a produkt hľadať znova.

LEVENHUK MIKROSKOP RAINBOW D50L PLUS MOONSTONE, 69106

LEVENHUK MIKROSKOP RAINBOW D50L PLUS MOONSTONE, 69106
Detail

MIKROSKOP . Moderné technológie objavujúce sa na trhu optických prístrojov výrazne rozširujú naše možnosti. Pomocou mikroskopu Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M, Moonstone môžete nielen pozorovať bunky rastlín a živočíchov alebo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEVENHUK MIKROSKOP RAINBOW D50L PLUS MOONSTONE, 69106 , Levenhuk wise plus 8x32 (611901510330)

LEVENHUK MIKROSKOP RAINBOW 50L PLUS ORANGE, 69105

LEVENHUK MIKROSKOP RAINBOW 50L PLUS ORANGE, 69105
Detail

MIKROSKOP . Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange je ideálny pre začínajúcich výskumníkov mikrosveta i skúsených biológov. Umožňuje pozorovať a študovať dôverne známe objekty z nášho okolitého prostredia pri zväčšení (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEVENHUK MIKROSKOP RAINBOW 50L PLUS ORANGE, 69105 , Levenhuk blitz 80s plus (753215775972)

Levenhuk Rainbow 50L PLUS Azure Mikroskop

Levenhuk Rainbow 50L PLUS Azure Mikroskop
Detail

Monokulárny mikroskop. Levenhuk Rainbow 50L PLUS - dokonalá kombinácia štýlového dizajnu, vynikajúcej optiky a ergonomického tela. Rovnako ako všetky ostatné modely série Levenhuk Rainbow sú tieto mikroskopy optimálne pre mladých výskumníkov. Každý model sa dodáva s Experimentálnou súpravou Levenhuk K50, ktorá obsahuje všetko, čo potrebujete pre skúmanie tajomstiev mikrokozmu. Vďaka svojej vylepšenej optike a širokej palete zväčšovania sú mikroskopy Levenhuk Rainbow 50L PLUS vhodné pre študentov biológie a laboratórnych technikov. Mikroskopy sú vybavené viacnásobne povrstvenou optikou a univerzálnym systémov osvetlenia, čo umožňuje sledovanie priehľadných, matných a polopriehľadných vzoriek. K výrazným funkciám týchto mikroskopov patrí ich väčší výkon zväčšovania. Vďaka 2 x šošovke Barlow môžete dosiahnuť zväčšovanie 64x, 128x, 160x, 320x, 640x a dokonca 1280x. Mikroskopy Levenhuk Rainbow 50L PLUS sú vybavené pružinovými šošovkami - pokiaľ sa šošovka v priebehu približovania dotkne vzorky, pružinový mechanizmus ochráni optiku pred poškodením. Mikroskopy majú robustné kovové telá, ktoré zabezpečujú ich dlhú životnosť, aj v prípade intenzívneho používania v školách, na internátoch či zdravotníckych laboratóriách. Každý mikroskop sa dodáva so špeciálnym plastovým ochranným kufríkom, ktorý chráni nástroj pred prachom a mechanickým poškodením. Model Levenhuk D50L PLUS je kvalitný digitálny mikroskop určený pre fotografovanie a nahrávanie videí. Pomáha zdieľať výsledky vašich štúdií s priateľmi, kolegami a členmi rodiny. Balenie obsahuje: Mikroskop. Objektívy: 4x, 10x a 40xs. Okulár: WF16x. 2 x šošovku Barlow. Pracovný stolík so svorkami. Kotúčovú clonu. Kondenzor. Zabudované horné a dolné LED osvetlenie. Adaptér na striedavý prúd. 2 batérie typu AA. Plastový kufrík. Experimentálnu súpravu Levenhuk K50. Manuál. Farba: Azure Variant : Plus Farba podľa výrobcu : Azure Typ : Mikroskop Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk Rainbow 50L PLUS Azure Mikroskop , Levenhuk skyline plus 60t telescope (643824215269)

Levenhuk Rainbow 50L PLUS Lime Mikroskop

Levenhuk Rainbow 50L PLUS Lime Mikroskop
Detail

Monokulárny mikroskop. Levenhuk Rainbow 50L PLUS - dokonalá kombinácia štýlového dizajnu, vynikajúcej optiky a ergonomického tela. Rovnako ako všetky ostatné modely série Levenhuk Rainbow sú tieto mikroskopy optimálne pre mladých výskumníkov. Každý model sa dodáva s Experimentálnou súpravou Levenhuk K50, ktorá obsahuje všetko, čo potrebujete pre skúmanie tajomstiev mikrokozmu. Vďaka svojej vylepšenej optike a širokej palete zväčšovania sú mikroskopy Levenhuk Rainbow 50L PLUS vhodné pre študentov biológie a laboratórnych technikov. Mikroskopy sú vybavené viacnásobne povrstvenou optikou a univerzálnym systémov osvetlenia, čo umožňuje sledovanie priehľadných, matných a polopriehľadných vzoriek. K výrazným funkciám týchto mikroskopov patrí ich väčší výkon zväčšovania. Vďaka 2 x šošovke Barlow môžete dosiahnuť zväčšovanie 64x, 128x, 160x, 320x, 640x a dokonca 1280x. Mikroskopy Levenhuk Rainbow 50L PLUS sú vybavené pružinovými šošovkami - pokiaľ sa šošovka v priebehu približovania dotkne vzorky, pružinový mechanizmus ochráni optiku pred poškodením. Mikroskopy majú robustné kovové telá, ktoré zabezpečujú ich dlhú životnosť, aj v prípade intenzívneho používania v školách, na internátoch či zdravotníckych laboratóriách. Každý mikroskop sa dodáva so špeciálnym plastovým ochranným kufríkom, ktorý chráni nástroj pred prachom a mechanickým poškodením. Model Levenhuk D50L PLUS je kvalitný digitálny mikroskop určený pre fotografovanie a nahrávanie videí. Pomáha zdieľať výsledky vašich štúdií s priateľmi, kolegami a členmi rodiny. Balenie obsahuje: Mikroskop. Objektívy: 4x, 10x a 40xs. Okulár: WF16x. 2 x šošovku Barlow. Pracovný stolík so svorkami. Kotúčovú clonu. Kondenzor. Zabudované horné a dolné LED osvetlenie. Adaptér na striedavý prúd. 2 batérie typu AA. Plastový kufrík. Experimentálnu súpravu Levenhuk K50. Manuál. Farba: Lime Farba podľa výrobcu : Lime Typ : Mikroskop Krajina pôvodu : Čína Variant : Plus (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk Rainbow 50L PLUS Lime Mikroskop , Levenhuk skyline plus 130s telescope (643824215276)

LEVENHUK MIKROSKOP RAINBOW 50L LIME, 69099

LEVENHUK MIKROSKOP RAINBOW 50L LIME, 69099
Detail

MIKROSKOP . Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L - zelený je ideálny pre začínajúcich výskumníkov mikrosveta i skúsených biológov. Umožňuje pozorovať a študovať dôverne známe objekty z nášho okolitého prostredia pri zväčšení (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEVENHUK MIKROSKOP RAINBOW 50L LIME, 69099 , Mikroskop (8591945096972)

Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Moonstone

Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Moonstone
Detail

Kvalitní Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Moonstone z kategorie Dom a záhrada | Kancelárske a školské potreby | Mikroskopy a príslušenstvo | Mikroskopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Moonstone , Mikroskop s projektorem (4893669880511)

Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M Moonstone Digitálny Mikroskop

Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M Moonstone Digitálny Mikroskop
Detail

Digitálny mikroskop, Moonstone. Moderné technológie, ktoré sa objavujú na trhu optických prístrojov, výrazne rozširujú naše možnosti. Pomocou digitálneho mikroskopu Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M Moonstone môžete nielen pozorovať bunky rastlín a živočíchov alebo mikroorganizmy, ale zároveň uchovávať výsledky svojich štúdií v podobe obrázkov a videí pozorovaných vzoriek. Súprava obsahuje všetko potrebné na vykonanie zaujímavých experimentov s mikroskopom. Sada obsahuje tri šošovky objektívov: 4x, 10x a 40xs. Najvýkonnejší objektív má špeciálny pružinový mechanizmus, ktorý chráni optiku pred mechanickým poškodením. 2 x šošovka Barlow zdvojnásobuje zväčšenie ľubovoľného použitého objektívu. Maximálne zväčšenie mikroskopu je 1280x. Optika je vyrobená z kvalitného optického skla, ktoré je vybavené špeciálnou antireflexnou vrstvou. Produkovaný obraz je vždy kontrastný a veľmi detailný. Mikroskop sa dodáva s moderným digitálnym fotoaparátom s rozlíšením 2 Mpx. Fotoaparát sa inštaluje namiesto okulára a potom sa pripojí k počítaču. Zväčšený obraz je zobrazený na monitore počítača. Dieťa tak môže zaujímavé vzorky ukázať svojim rodičom a kamarátom. Učiteľ môže predvádzať všetky kroky experimentu žiakom. Mikroskop je vybavený 2 systémami osvetlenia. Spodné osvetlenie sa používa na pozorovanie priehľadných vzoriek. Nepriehľadné objekty je vhodné pozorovať pri zapnutom hornom osvetlení. Na štúdium polopriehľadných vzoriek je potrebné horné aj spodné osvetlenie. Jas sa dá regulovať pre dosiahnutie najlepšieho zobrazenia. Telo mikroskopu je vyrobené z kovu, vďaka čomu je mikroskop odolný a vhodný na časté používanie. Na zvýšenie pohodlia používateľa má hlava mikroskopu sklon 45 stupňov a otáča sa o 360 stupňov okolo svojej osi. Táto funkcia je veľmi užitočná pri práci v skupine. Mikroskop sa dá napájať z elektrickej siete a štandardnými batériami, ktoré sú súčasťou sady. Fotoaparát je napájaný cez USB kábel. Plastový kufrík chráni prístroj pri preprave. Balenie obsahuje: Mikroskop. Objektívy: 4x, 10x a 40xs. Okulár: WF16x. 2 x šošovku Barlow. Pracovný stolík so svorkami. Kotúčovú clonu. Kondenzor. Zabudované horné a dolné LED osvetlenie. Adaptér na striedavý prúd. 2 batérie typu AA. Plastový kufrík. Experimentálnu sadu Levenhuk K50. Digitálny fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx. Softvér Levenhuk pre operačný systém Windows. Kábel USB. Manuál. Farba: White/Black Typ : Digitálny Mikroskop Variant : D50L Plus 2M Farba podľa výrobcu : Moonstone Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M Moonstone Digitálny Mikroskop , Mikroskop v kufríku (8590439001027)

(CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M, Moonstone (CZ)

(CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M, Moonstone (CZ)
Detail

Moderný mikroskop Levenhuk Rainbow D50L PLUS, 2 Mpix, Moonstone je ideálny pre prvé zoznámenie sa s mikrosvetom, štúdium alebo prácu. S ním môžete študovať mikroorganizmy, skúmať anatómiu ľudí a zvierat, vykonávať rôzne (andreashop.sk)

Podobné produkty ako (CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M, Moonstone (CZ) , Mikroskop na batérie (8592386060652)

(CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M, Moonstone (EN)

(CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M, Moonstone (EN)
Detail

Moderný mikroskop Levenhuk Rainbow D50L PLUS, 2 Mpix, Moonstone je ideálny pre prvé zoznámenie sa s mikrosvetom, štúdium alebo prácu. S ním môžete študovať mikroorganizmy, skúmať anatómiu ľudí a zvierat, vykonávať rôzne (andreashop.sk)

Podobné produkty ako (CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D50L PLUS 2M, Moonstone (EN) , Dog comets moonstone loptička na maškrty (chphr2815nad)

Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone Mikroskop

Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone Mikroskop
Detail

Monokulárny mikroskop. Levenhuk Rainbow 50L PLUS - dokonalá kombinácia štýlového dizajnu, vynikajúcej optiky a ergonomického tela. Rovnako ako všetky ostatné modely série Levenhuk Rainbow sú tieto mikroskopy optimálne pre mladých výskumníkov. Každý model sa dodáva s Experimentálnou súpravou Levenhuk K50, ktorá obsahuje všetko, čo potrebujete pre skúmanie tajomstiev mikrokozmu. Vďaka svojej vylepšenej optike a širokej palete zväčšovania sú mikroskopy Levenhuk Rainbow 50L PLUS vhodné pre študentov biológie a laboratórnych technikov. Mikroskopy sú vybavené viacnásobne povrstvenou optikou a univerzálnym systémov osvetlenia, čo umožňuje sledovanie priehľadných, matných a polopriehľadných vzoriek. K výrazným funkciám týchto mikroskopov patrí ich väčší výkon zväčšovania. Vďaka 2 x šošovke Barlow môžete dosiahnuť zväčšovanie 64x, 128x, 160x, 320x, 640x a dokonca 1280x. Mikroskopy Levenhuk Rainbow 50L PLUS sú vybavené pružinovými šošovkami - pokiaľ sa šošovka v priebehu približovania dotkne vzorky, pružinový mechanizmus ochráni optiku pred poškodením. Mikroskopy majú robustné kovové telá, ktoré zabezpečujú ich dlhú životnosť, aj v prípade intenzívneho používania v školách, na internátoch či zdravotníckych laboratóriách. Každý mikroskop sa dodáva so špeciálnym plastovým ochranným kufríkom, ktorý chráni nástroj pred prachom a mechanickým poškodením. Model Levenhuk D50L PLUS je kvalitný digitálny mikroskop určený pre fotografovanie a nahrávanie videí. Pomáha zdieľať výsledky vašich štúdií s priateľmi, kolegami a členmi rodiny. Balenie obsahuje: Mikroskop. Objektívy: 4x, 10x a 40xs. Okulár: WF16x. 2 x šošovku Barlow. Pracovný stolík so svorkami. Kotúčovú clonu. Kondenzor. Zabudované horné a dolné LED osvetlenie. Adaptér na striedavý prúd. 2 batérie typu AA. Plastový kufrík. Experimentálnu súpravu Levenhuk K50. Manuál. Farba: Moonstone Variant : Plus Krajina pôvodu : Čína Typ : Mikroskop Farba podľa výrobcu : Moonstone (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone Mikroskop , Teddies mikroskop s doplňky (8592190857349)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Moonstone, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Moonstone, CZ)
Detail

Školské hodiny biológie, laboratórne práce na univerzite, lekársky výskum – moderný mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone si poradí s rôznymi úlohami! Tento model poskytuje široký rozsah zväčšení a bude vyhovovať (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Moonstone, CZ) , Mikroskop biely na batérie (8592386119220)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Moonstone, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Moonstone, EN)
Detail

Školské hodiny biológie, laboratórne práce na univerzite, lekársky výskum – moderný mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone si poradí s rôznymi úlohami! Tento model poskytuje široký rozsah zväčšení a bude vyhovovať (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Moonstone, EN) , Mikroskop 100/200/450x (8591945081671)

Levenhuk 900T Trinokulárny Mikroskop

Levenhuk 900T Trinokulárny Mikroskop
Detail

Levenhuk 900T je trinokulárny model, ktorý umožňuje inštaláciu digitálneho fotoaparátu. Mikroskop je skvelou voľbou v laboratórnom výskume a môže byť použitý pre vzdelávacie účely. Všetky pozorovania sú prevádzkované vo svetlom poli dopadajúceho svetla; olejová imerzia je tiež k dispozícii. Mikroskop je možné použiť pre všeobecný klinický, histologický, cytologický, bakteriologický a ďalšie mikrobiologické výskumy. Hlava mikroskopu sa skladá z binokulárnych častí pre vizuálne pozorovanie a vertikálneho tubusu pre video okulár. To vám umožní súčasne študovať vzorku a zaznamenávať pozorovania do fotoaparátu (fotoaparát sa kupuje samostatne). Hlava sa môže otáčať o 360°, čo je výhodné pre skupinovú prácu. Achromatická optika sa širokouhlými okulármi poskytuje 40x až 1000x zväčšenia. Táto sada obsahuje okuláre s 10x zväčšením a objektívy so 4x, 10x, 40x a 100x zväčšením. Objektívy s 40x a 100x zväčšením sú vybavené pružinovým rámom. K dispozícii je jemné a hrubé zaostrenie. Stolík mikroskopu je opatrený mechanickým meradlom. Pod týmto stolíkom sa nachádza Abbeho kondenzor s irisovou clonou a držiakom filtra. Výkonné LED osvetlenie dopĺňa kolektor, jas osvetlenia je nastaviteľný. Pre napájanie sa používa zdroj striedavého prúdu (sieťové napájanie). Balenie obsahuje : Žltý filter Krajina pôvodu : Čína Balenie obsahuje : Imerzný olej Balenie obsahuje : Objective 10x Podsvietenie : Áno Displej : Nie Balenie obsahuje : Objective 40x Balenie obsahuje : Okulár Balenie obsahuje : Adaptér Balenie obsahuje : Objective 4x Balenie obsahuje : Abbe Condenser Adaptér súčasťou balenia : Áno Hmotnosť netto (kg) : 6.56 Podsvietenie : LED Zväčšenie : 1000x Balenie obsahuje : Protiprachový kryt Balenie obsahuje : Modrý filter Typ : Trinokulárny Mikroskop Materiál : Kov Napájanie : Adaptér Balenie obsahuje : Zelený filter Balenie obsahuje : Manuál Balenie obsahuje : Objective 100x Použitie : Lab Research (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk 900T Trinokulárny Mikroskop , Levenhuk g50 (16281)

Levenhuk 400B Binokulárny Mikroskop

Levenhuk 400B Binokulárny Mikroskop
Detail

Levenhuk 400B je binokulárny laboratórny mikroskop pre profesionálnu prácu pre mikrobiológa, zdravotníckeho pracovníka, veterinára, ornitológa, ekológa alebo biochemika. Tento univerzálny model je možné použiť ako pre pozorovanie vo svetlom poli aj s použitím metódy olejovej imerzie. Tento mikroskop má spoľahlivé kovové telo, vysoko kvalitnú achromatickú optiku a jasné LED osvetlenie s kolektorom. Binokulárna hlava je optimálna pre zdĺhavú prácu s mikroskopom, pretože znižuje namáhanie očí. Môže sa otáčať o 360° okolo svojej osi; vizuálna časť je naklonená pod uhlom 30°. Širokouhlé okuláre poskytujú 10x zväčšenie; achromatické objektívy sú predinštalované v revolverovom nosiči objektívov: poskytujú 4x, 10x, 40x a 100x zväčšenie. Celkové zväčšenie mikroskopu sa pohybuje v rozsahu od 40x do 1000x. Objektívy so zväčšením 40x a 100xs sú vybavené ochranným pružinovým rámom prednej šošovky objektívu. Pre pozorovanie s ponorením do olejového kúpeľa možno použiť 100xs objektív. Stolík je vybavený mechanickým meradlom; pod týmto stolíkom sa nachádza Abbeho kondenzor s irisovou clonou a držiakom filtra. Pod ním je osvetľovacia jednotka: LED osvetlenie s kolektorom. Jas osvetlenia možno regulovať. Vďaka nabíjacím batériám (súčasť sady) možno tento mikroskop používať aj tam, kde nie je prístup k sieťovému napájaniu. Zväčšenie : 1000x Krajina pôvodu : Čína Hmotnosť netto (kg) : 3.86 Balenie obsahuje : Manuál Balenie obsahuje : Abbe Condenser Adaptér súčasťou balenia : Áno Podsvietenie : Áno Balenie obsahuje : Imerzný olej Balenie obsahuje : Zelený filter Balenie obsahuje : Protiprachový kryt Materiál : Kov Balenie obsahuje : AA batéria Balenie obsahuje : Objective 10x Zväčšenie : 40x Balenie obsahuje : Adaptér Podsvietenie : LED Balenie obsahuje : Modrý filter Balenie obsahuje : Objective 40x Balenie obsahuje : Objective 4x Displej : Nie Balenie obsahuje : Objective 100x Napájanie : Adaptér Balenie obsahuje : Žltý filter Typ : Binokulárny Mikroskop Použitie : Lab Research (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk 400B Binokulárny Mikroskop , Levenhuk g100 (16282)

Levenhuk 500T Trinokulárny Mikroskop

Levenhuk 500T Trinokulárny Mikroskop
Detail

Levenhuk 500T je trinokulárny laboratórny mikroskop s rozsahom zväčšenia od 40x do 1000x. Je vybavený achromatickou optikou so širokouhlými okulármi, ktorá poskytuje jasný a ostrý obraz. Vzhľadom k tomu, že sa ako osvetlenie používa halogénové svetlo, vyzerá obraz skutočne vierohodne a všetky farby a detaily vzoriek vyzerajú ostro a jasne. Mikroskop je skutočným pokladom pri práci vo výskumnom laboratóriu, zdravotníckom zariadení alebo veterinárnej ordinácii. Hlava sa skladá z naklonenej vizuálnej jednotky a vertikálneho tubusu pre inštaláciu digitálneho fotoaparátu (nie je súčasťou sady). Hlava sa môže otáčať o 360°. Sada obsahuje dva širokouhlé okuláre a štyri achromatické objektívy s rôznym zväčšením. Ostrosť optiky sa nastavuje pomocou gombíkov pre hrubé a jemné zaostrovanie umiestnených na podstavci mikroskopu. Tento mikroskop je určený pre pozorovanie vo svetlom poli. Objektív so 100x zväčšením možno použiť pre pozorovanie metódou olejovej imerzie. Pre ochranu prednej šošovky objektívu sú objektívy so 40x a 100x zväčšením vybavené pružinovým rámom. Na stolíku sa nachádza mechanická mierka, pomocou ktorého môžete vzorku rýchlo a presne umiestniť pod objektív. Pod stolíkom je Abbeho kondenzor svetlého poľa s nastaviteľnou výškou. Je vybavený irisovou clonou a držiakom filtra. Osvetľovací systém sa skladá z halogénovej žiarovky s kolektorom. Výkonná žiarovka zaisťuje rovnomerné a jasné osvetlenie pracovného priestoru. Jas osvetlenia možno regulovať. Pre napájanie sa používa zdroj striedavého prúdu (sieťové napájanie). Použitie : Lab Research Balenie obsahuje : Modrý filter Krajina pôvodu : Čína Hmotnosť netto (kg) : 5.12 Displej : Nie Balenie obsahuje : Žltý filter Balenie obsahuje : Adaptér Materiál : Kov Balenie obsahuje : Protiprachový kryt Adaptér súčasťou balenia : Áno Zväčšenie : 1000x Podsvietenie : Áno Balenie obsahuje : Imerzný olej Napájanie : Adaptér Balenie obsahuje : Objective 10x Balenie obsahuje : Objective 100x Balenie obsahuje : Manuál Balenie obsahuje : Objective 4x Balenie obsahuje : Objective 40x Balenie obsahuje : Zelený filter Balenie obsahuje : Okulár Typ : Trinokulárny Mikroskop (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk 500T Trinokulárny Mikroskop , Levenhuk c1 (69716)

Levenhuk 950T Trinokulárny Mikroskop

Levenhuk 950T Trinokulárny Mikroskop
Detail

Mikroskop Levenhuk 950T DARK je určený pre pozorovanie vo svetlom a tmavom poli. Z tohto dôvodu je rozsah jeho použitia oveľa širšie ako u štandardného laboratórneho mikroskopu, pretože štúdie v tmavom poli umožňujú analýzu kvapky živej krvi a štúdium priehľadných vzoriek, ktoré sú pri bežných pozorovaniach zle rozpoznateľné. Tento model je vynikajúcim doplnkom radu optických zariadení na lekárskej klinike, vo výskumnom stredisku alebo veterinárnej ordinácii. V mikroskope je nainštalovaná rotačná trinokulárna hlava. Do vertikálneho tubusu je možné nainštalovať digitálny fotoaparát (zakúpený samostatne). Digitálny fotoaparát sa používa pre prenos obrazu na externú obrazovku a robenie snímok vzoriek. Vizuálny uzol je mierne naklonený, čo uľahčuje prácu pri dlhšom pozorovaní. Širokouhlé okuláre poskytujú dobré pozorovanie a achromatické objektívy vytvárajú jasný a kontrastný obraz v celom zornom poli. Celkové zväčšenie mikroskopu sa pohybuje v rozsahu od 40x do 1000x. Objektívy so zväčšením 40x a 100x sú vybavené ochranným pružinovým rámom. Stolík mikroskopu je opatrený mechanickým meradlom. Vedľa stolíku sú gombíky pre hrubé a jemné zaostrenie. Pod stolíkom je miesto pre inštaláciu kondenzora. Mikroskop je vybavený dvoma kondenzormi: Abbeho kondenzor s irisovou clonou pre pozorovanie vo svetlom poli (so suchým a olejovým imerzným objektívom) a kondenzorom tmavého poľa pre pozorovanie so suchým objektívom. Osvetlenie je umiestnené v spodnej časti mikroskopu, zdrojom svetla sú výkonné LED svetelné diódy s nastaviteľným jasom. K dispozícii je kolektor osvetlenia. Osvetlenie je napájané z AC zdroja (sieťové napájanie). Zväčšenie : 40x Typ : Trinokulárny Mikroskop Balenie obsahuje : Manuál Napájanie : Adaptér Krajina pôvodu : Čína Balenie obsahuje : Protiprachový kryt Zväčšenie : 1000x Balenie obsahuje : Modrý filter Balenie obsahuje : Abbe Condenser Balenie obsahuje : Žltý filter Adaptér súčasťou balenia : Áno Displej : Nie Balenie obsahuje : Imerzný olej Balenie obsahuje : Zelený filter Hmotnosť netto (kg) : 6.64 Balenie obsahuje : Objective 10x Materiál : Kov Balenie obsahuje : Adaptér Balenie obsahuje : Objective 4x Podsvietenie : LED Použitie : Lab Research Balenie obsahuje : Objective 40x Podsvietenie : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk 950T Trinokulárny Mikroskop , Acer aspire 3 slim moonstone purple (nx.k9xec.001)

LEVENHUK LABZZ M1 MIKROSKOP

LEVENHUK LABZZ M1 MIKROSKOP
Detail

MIKROSKOP . Mikroskop Levenhuk LabZZ M1 je určený pre mladých výskumníkov mikrosveta. S týmto mikroskopom urobí mladý vedec prvé kroky do vedy. Balenie obsahuje všetko, čo na to potrebujete: ľahko ovládateľný mikroskop, hotové (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEVENHUK LABZZ M1 MIKROSKOP , Digiphot pm-6001 smartphone mikroskop (4250138255018)

Mikroskop LEVENHUK LabZz M1

Mikroskop LEVENHUK LabZz M1
Detail

Kvalitní Mikroskop LEVENHUK LabZz M1 z kategorie Dom a záhrada | Kancelárske a školské potreby | Mikroskopy a príslušenstvo | Mikroskopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop LEVENHUK LabZz M1 , Školní příslušenství pro vědecký mikroskop (ikonka_kx9564)

Mikroskop LEVENHUK LabZz M4

Mikroskop LEVENHUK LabZz M4
Detail

Kvalitní Mikroskop LEVENHUK LabZz M4 z kategorie Dom a záhrada | Kancelárske a školské potreby | Mikroskopy a príslušenstvo | Mikroskopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop LEVENHUK LabZz M4 , Levenhuk atom 12x25 (611901509563)

Mikroskop LEVENHUK DTX 30

Mikroskop LEVENHUK DTX 30
Detail

Kvalitní Mikroskop LEVENHUK DTX 30 z kategorie Dom a záhrada | Kancelárske a školské potreby | Mikroskopy a príslušenstvo | USB mikroskopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop LEVENHUK DTX 30 , Levenhuk čistiaca handrička (611901510590)

Levenhuk ZOOM 1B Binokulárny Mikroskop

Levenhuk ZOOM 1B Binokulárny Mikroskop
Detail

Levenhuk ZOOM 1B je prístrojový mikroskop s veľkým pracovným rozsahom. Je vhodný na štúdium geologických vzoriek, šperkov, biologických objektov, textílií, tlačených obvodov a drobných mechanizmov. Tento mikroskop možno tiež použiť pre koníčky a profesionálne činnosti, napr. v servisnom centre alebo hodinárskej dielni. Konštrukcia mikroskopu zahŕňa základňu, zvislý stojan a optickú hlavicu. Pozorovanie môžete vykonávať oboma očami zároveň, hlavica je ľahko zalomená a možno ju otáčať o 360°. Sada obsahuje dva širokouhlé okuláre s 10x zväčšením. Optická schéma je doplnená objektívom so zoomom, vďaka ktorému môžete meniť zväčšenie mikroskopu plynule a nie len v krokoch. Celkový rozsah zväčšenia sa pohybuje od 7-násobku do 45-násobku. K dispozícii je hrubé ostrenie. Mikroskop obsahuje dva zdroje svetla: horné a spodné LED svetlá. To umožňuje štúdium vzoriek ľubovoľné priesvitnosti. Nastavenie jasu uľahčuje voľbu optimálnej úrovne osvetlenia pre ľubovoľný študovaný objekt. Svetlo je napájané zo sieťového napájacieho zdroja. Konštrukcia mikroskopu je vyrobená z kovu, čo zaisťuje jeho trvanlivosť a odolnosť. Podsvietenie : Áno Krajina pôvodu : Čína Balenie obsahuje : Adaptér Hmotnosť netto (kg) : 5.62 Použitie : Lab Research Zväčšenie : 45x Balenie obsahuje : Protiprachový kryt Napájanie : Adaptér Displej : Nie Adaptér súčasťou balenia : Áno Typ : Binokulárny Mikroskop Balenie obsahuje : Manuál Podsvietenie : LED Materiál : Kov Balenie obsahuje : Okulár (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk ZOOM 1B Binokulárny Mikroskop , Levenhuk čistiace pero (611901510583)

Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Orange

Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Orange
Detail

Kvalitní Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Orange z kategorie Dom a záhrada | Kancelárske a školské potreby | Mikroskopy a príslušenstvo | Mikroskopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Orange , Levenhuk labzz t2 (611901505398)

Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Azure

Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Azure
Detail

Kvalitní Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Azure z kategorie Dom a záhrada | Kancelárske a školské potreby | Mikroskopy a príslušenstvo | Mikroskopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Azure , Levenhuk labzz tk50 (753215775996)

Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Lime

Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Lime
Detail

Kvalitní Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Lime z kategorie Dom a záhrada | Kancelárske a školské potreby | Mikroskopy a príslušenstvo | Mikroskopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop LEVENHUK LabZz M101 Lime , Levenhuk labzz tk76 (753215776016)

Levenhuk Rainbow 2L Moonstone Mikroskop

Levenhuk Rainbow 2L Moonstone Mikroskop
Detail

Monokulárny mikroskop. S pomocou mikroskopu Levenhuk Rainbow 2L sa štúdium zmení na dobrodružstvo! Deti budú môcť samostatne preskúmať mikrokozmos a realizovať skutočne vzrušujúce experimenty, čo je omnoho zaujímavejšie ako čítanie nudných učebníc. Mikroskopy Levenhuk Rainbow 2L zabezpečujú zväčšovanie 40x-400x, čo je dostatočné pre prvý biologický výskum detí. V dôsledku kombinovaného (horného a dolného) osvetlenia sú tieto mikroskopy vhodné pre prezeranie priehľadných, polopriehľadných a matných predmetov - voľba vzoriek pre mikroskop je obmedzená iba imagináciou mladého výskumníka! Mikroskopy sú vyrobené z ľahkého plastu. Každý mikroskop Levenhuk Rainbow 2L sa dodáva s Experimentálnou súpravou Levenhuk K50. Balenie obsahuje: Mikroskop. Objektívy: 4x, 10x a 40x. Okulár: WF10x. Pracovný stolík so svorkami. Kotúčovú clonu. Kondenzor. Zabudované horné a dolné LED osvetlenie. Adaptér na striedavý prúd. 3 batérie typu AA. Experimentálnu súpravu Levenhuk K50. Manuál. Farba: Moonstone Typ : Mikroskop Farba podľa výrobcu : Moonstone Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk Rainbow 2L Moonstone Mikroskop , Levenhuk labzz m4 (70789)

Mikroskop vreckový LEVENHUK Zeno Cash ZC2

Mikroskop vreckový LEVENHUK Zeno Cash ZC2
Detail

Kvalitní Mikroskop vreckový LEVENHUK Zeno Cash ZC2 z kategorie Dom a záhrada | Kancelárske a školské potreby | Mikroskopy a príslušenstvo | USB mikroskopy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop vreckový LEVENHUK Zeno Cash ZC2 , Levenhuk labzz m2 (69740)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L (Moonstone, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L (Moonstone, CZ)
Detail

Štýlový a praktický mikroskop Levenhuk Rainbow 2L je ideálnym spôsobom, ako zvýšiť záujem žiaka o učenie. Pomocou tohto mikroskopu bude dieťa môcť samostatne študovať bunky izbových rastlín alebo sledovať nálevníky - je to (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L (Moonstone, CZ) , Levenhuk dtx 30 (61020)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L (Moonstone, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L (Moonstone, EN)
Detail

Štýlový a praktický mikroskop Levenhuk Rainbow 2L je ideálnym spôsobom, ako zvýšiť záujem žiaka o učenie. Pomocou tohto mikroskopu bude dieťa môcť samostatne študovať bunky izbových rastlín alebo sledovať nálevníky - je to (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L (Moonstone, EN) , Dw home trblietavý mesačný kameň – iridescent moonstone 275 g (2990145008116)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L (Moonstone, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L (Moonstone, EN)
Detail

Moderný mikroskop Levenhuk Rainbow 50L je určený pre tých, ktorí milujú nové objavy a zaujímajú sa o tajomstvá mikrosveta. Mikroskop poskytuje široký rozsah zväčšení (od 40 do 800 krát!) a umožňuje skúmať obrovské množstvo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L (Moonstone, EN) , Levenhuk atom 10 × 50 (611901509556)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L (Moonstone, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L (Moonstone, CZ)
Detail

Moderný mikroskop Levenhuk Rainbow 50L je určený pre tých, ktorí milujú nové objavy a zaujímajú sa o tajomstvá mikrosveta. Mikroskop poskytuje široký rozsah zväčšení (od 40 do 800 krát!) a umožňuje skúmať obrovské množstvo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L (Moonstone, CZ) , Levenhuk a10 smartphone adaptér (611901511689)

Levenhuk D320L BASE 3M Digitálny Monokulárny Mikroskop

Levenhuk D320L BASE 3M Digitálny Monokulárny Mikroskop
Detail

Digitálny mikroskop Levenhuk D320L BASE je určený na vykonávanie laboratórneho výskumu v oblasti medicíny, biológie a biochémie. Môže sa používať pre dermatologický, urologický a ďalšie lekárske výskumy. Odborníci v klinikách, nemocniciach a výskumných laboratóriách hodnotia funkcie tohto mikroskopu najlepšími známkami. Mikroskop sa môže používať tiež na seminároch alebo pri výučbe študentov medicíny na vysokých školách a univerzitách. Mikroskop je vybavený klasickou monokulárnou hlavicou a nosičom pre štyri objektívy. Sada obsahuje širokouhlý okulár a achromatické objektívy s rôznymi možnosťami zväčšovania obrazu. Hlavica je otočná o 360 °, čo umožňuje používať mikroskop pri skupinovom pozorovaní. Hlavica mikroskopu má uhol sklonu 45 °, to umožňuje viac pohodlia pri dlhodobom skúmaní mikro-sveta. Rozsah zväčšenia mikroskopu sa pohybuje od 40x do 1000x. Pri zväčšení objektívu 100x môžete použiť olejový kúpeľ. V sade je obsiahnutá fľašu s imerzným olejom. Ostrosť obrazu je nastaviteľná pomocou koaxiálneho mechanizmu. Vzorky sa umiestňujú na stolíku s mechanickým meradlom. Pod týmto stolíkom je Abbe kondenzátor s irisovou clonou. Pod ním je umiestnené halogénové osvetlenie so striedavým napájaním. Jas osvetlenia možno regulovať. Môžete nainštalovať svetelné filtre. Hlavným rysom mikroskopu Levenhuk D320L BASE je jeho digitálny fotoaparát 3M. Umožňuje zaznamenávať pozorovania vo formáte obrazu a videa. Fotoaparát je nainštalovaný v optickej trubici miesto okuláru a pripája sa v reálnom čase k počítaču pomocou USB kábla. Obraz z objektívu je prenášaný na obrazovku počítača v rozlíšení 2048x1536. Sada obsahuje softvérové CD, ktoré umožňuje spracovanie obrazu a videa. Balenie obsahuje : Imerzný olej Napájanie : Adaptér Balenie obsahuje : Modrý filter Balenie obsahuje : Objective 10x Podsvietenie : Áno Krajina pôvodu : Čína Displej : Nie Balenie obsahuje : CD Software Zväčšenie : 40x Adaptér súčasťou balenia : Áno Balenie obsahuje : Protiprachový kryt Zväčšenie : 1000x Materiál : Kov Hmotnosť netto (kg) : 3.4 Typ : Digitálny Monokulárny Mikroskop Balenie obsahuje : Objective 4x Balenie obsahuje : USB kábel Balenie obsahuje : Manuál Balenie obsahuje : Objective 40x Použitie : Lab Research Balenie obsahuje : Adaptér (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk D320L BASE 3M Digitálny Monokulárny Mikroskop

Levenhuk Rainbow D2L 0.3M Moonstone Digitálny Mikroskop

Levenhuk Rainbow D2L 0.3M Moonstone Digitálny Mikroskop
Detail

Digitálny mikroskop, Moonstone je vynikajúcim darčekom pre školákov. Umožňuje vykonávať množstvo zaujímavých experimentov. Vďaka digitálnemu fotoaparátu, je možné výsledky svojich štúdií uložiť. Dokonca aj začínajúci výskumník môže vytvárať skutočne pôsobivé snímky a videá a zdieľať ich s priateľmi na Facebooku alebo Instagrame. Šošovky sú vyrobené so špeciálneho optického skla s vysokou priehľadnosťou. Optika je pokrytá niekoľkými vrstvami antireflexnej povrchovej úpravy – preto mikroskop vytvára ostrý, kontrastný a veľmi detailný obraz pozorovaných vzoriek. Tri objektívy ponúkajú široký rozsah zväčšenia od 40x do 400x. Zväčšenie ľahko zmeníte otočením nosiča. Mikroskop sa dodáva s vysokokvalitným digitálnym fotoaparátom s rozlíšením 0,3 Mpx. Fotoaparát je potrebné inštalovať do tubusu okulára (namiesto okulára) a potom pomocou priloženého kábla USB pripojiť k počítaču. Zväčšený obraz pozorovaných vzoriek sa zobrazí na monitore počítača. Pre napájanie fotoaparátu a pripojenie k PC sa používa USB kábel. Kompatibilné operačné systémy: Windows. Mikroskop je vybavený dvomi systémami LED osvetlenia. Pomocou spodného osvetlenia môžete pozorovať priehľadné vzorky, ako sú mikroorganizmy v kvapke vody alebo tenké plátky rastlín. Horné osvetlenie vám umožňuje pozorovať nepriehľadné objekty – listy, mince, tkaninu, papier a ďalšie veci. Na pozorovanie polopriehľadných objektov budete potrebovať obidve osvetlenia. Jas sa dá regulovať tak, aby bola konkrétna vzorka lepšie osvetlená. Telo mikroskopu je vyrobené z kvalitného plastu. Monokulárna hlava má sklon 45 stupňov. Umožňuje najpohodlnejšiu polohu pozorovania. Osvetlenie je možné napájať z elektrickej siete alebo z batérií. Balenie obsahuje: Mikroskop. Objektívy: 4x, 10x a 40x. Okulár: WF10x. Pracovný stolík so svorkami. Kotúčovú clonu. Kondenzor. Zabudované horné a dolné LED osvetlenie. Adaptér na striedavý prúd. 3 batérie typu AA. Experimentálnu sadu Levenhuk K50. Digitálny fotoaparát s rozlíšením 0,3 Mpx. Softvér Levenhuk pre operačný systém Windows. USB kábel. Manuál. Farba: White/Black Typ : Digitálny Mikroskop Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Moonstone (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk Rainbow D2L 0.3M Moonstone Digitálny Mikroskop

(CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D2L 0,3M, Moonstone (Moonstone, CZ)

(CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D2L 0,3M, Moonstone (Moonstone, CZ)
Detail

S moderným biologickým mikroskopom Levenhuk Rainbow D2L, 0,3 Mpix, Moonstone, bude štúdium skutočne zaujímavé! Súprava obsahuje všetko, čo potrebujete na prvé zoznámenie sa s mikrosvetom - od hotových mikroskopických preparátov až (andreashop.sk)

Podobné produkty ako (CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D2L 0,3M, Moonstone (Moonstone, CZ)

(CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D2L 0,3M, Moonstone (Moonstone, EN)

(CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D2L 0,3M, Moonstone (Moonstone, EN)
Detail

S moderným biologickým mikroskopom Levenhuk Rainbow D2L, 0,3 Mpix, Moonstone, bude štúdium skutočne zaujímavé! Súprava obsahuje všetko, čo potrebujete na prvé zoznámenie sa s mikrosvetom - od hotových mikroskopických preparátov až (andreashop.sk)

Podobné produkty ako (CZ) Digitálny mikroskop Levenhuk Rainbow D2L 0,3M, Moonstone (Moonstone, EN)

Levenhuk Rainbow 50L WF16x Okulár

Levenhuk Rainbow 50L WF16x Okulár
Detail

Okulár predstavuje výborný doplnok k akémukoľvek mikroskopu. Disponuje 16x zväčšením a širokým zorným poľom. Kvalitné optické sklo umožňuje ostrý a detailný pohľad na vzorky. Okulár so štandardným priemerom 23,2 mm (typický pre väčšinu mikroskopov.) je možné použiť s mikroskopmi akejkoľvek značky. Zorné pole: 10 mm. Variant : WF16x Krajina pôvodu : Čína Typ : Okulár (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk Rainbow 50L WF16x Okulár

Levenhuk Rainbow 50L WF10x Okulár

Levenhuk Rainbow 50L WF10x Okulár
Detail

Okulár ponúka široké zorné pole a 10x zväčšenie. Univerzálny okulár môže byť použitý s akýmkoľvek mikroskopom so štandardným priemerom okuláru 23,2 mm. Kvalitné sklenené šošovky vytvárajú ostrý a jasný obraz v celom zornom poli. Zorné pole: 15 mm. Variant : WF10x Typ : Okulár Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk Rainbow 50L WF10x Okulár

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure
Detail

Žiarivé a štýlové mikroskopy Rainbow 2L PLUS sú pokračovaním . radu Levehnuk Rainbow 2L. Tieto nové mikroskopy spájajú výhody . predchádzajúcej radu s novými užitočnými funkciami. . Mikroskopy sú vybavené dvoma osvetľovacími (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure

Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure Mikroskop

Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure Mikroskop
Detail

Monokulárny mikroskop. Štýlové mikroskopy Rainbow 2L PLUS sú logickým pokračovaním série Levenhuk Rainbow 2L. Nové mikroskopy spájajú všetky výhody predošlej série s novými skvelými funkciami. Tieto mikroskopy sú vybavené dvoma systémami osvetlenia, čo znamená, že môžete sledovať priehľadné, polopriehľadné a matné mikroskopické vzorky. Každý model sa dodáva s Experimentálnou súpravou Levenhuk K50. Hlavný rozdiel nových mikroskopov je ich vylepšená optika. Ponúkajú zvýšený zväčšovací výkon (až 640x) a dajú sa použiť pre vážny výskum študentov biológie. Všetky mikroskopy sú vybavené pružinovými šošovkami objektívu. To zabraňuje poškodeniu a to aj v prípade, že sa objektív v priebehu približovania dotkne vzorky. Mikroskopy Levenhuk Rainbow 2L PLUS majú spoľahlivé kovové telá a sú známe svojou dlhou životnosťou aj v prípade intenzívneho používania na školách a v laboratóriách. Balenie obsahuje: Mikroskop. Objektívy: 4x, 10x a 40xs. Okulár: WF16x. Pracovný stolík so svorkami. Kotúčovú clonu. Kondenzor. Zabudované horné a dolné LED osvetlenie. Adaptér na striedavý prúd. 3 batérie typu AA. Experimentálnu súpravu Levenhuk K50. Manuál. Farba: Azure Krajina pôvodu : Čína Typ : Mikroskop Farba podľa výrobcu : Azure (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk Rainbow 2L PLUS Azure Mikroskop

Levenhuk Rainbow 50L PLUS Amethyst Mikroskop

Levenhuk Rainbow 50L PLUS Amethyst Mikroskop
Detail

Monokulárny mikroskop. Levenhuk Rainbow 50L PLUS - dokonalá kombinácia štýlového dizajnu, vynikajúcej optiky a ergonomického tela. Rovnako ako všetky ostatné modely série Levenhuk Rainbow sú tieto mikroskopy optimálne pre mladých výskumníkov. Každý model sa dodáva s Experimentálnou súpravou Levenhuk K50, ktorá obsahuje všetko, čo potrebujete pre skúmanie tajomstiev mikrokozmu. Vďaka svojej vylepšenej optike a širokej palete zväčšovania sú mikroskopy Levenhuk Rainbow 50L PLUS vhodné pre študentov biológie a laboratórnych technikov. Mikroskopy sú vybavené viacnásobne povrstvenou optikou a univerzálnym systémov osvetlenia, čo umožňuje sledovanie priehľadných, matných a polopriehľadných vzoriek. K výrazným funkciám týchto mikroskopov patrí ich väčší výkon zväčšovania. Vďaka 2 x šošovke Barlow môžete dosiahnuť zväčšovanie 64x, 128x, 160x, 320x, 640x a dokonca 1280x. Mikroskopy Levenhuk Rainbow 50L PLUS sú vybavené pružinovými šošovkami - pokiaľ sa šošovka v priebehu približovania dotkne vzorky, pružinový mechanizmus ochráni optiku pred poškodením. Mikroskopy majú robustné kovové telá, ktoré zabezpečujú ich dlhú životnosť, aj v prípade intenzívneho používania v školách, na internátoch či zdravotníckych laboratóriách. Každý mikroskop sa dodáva so špeciálnym plastovým ochranným kufríkom, ktorý chráni nástroj pred prachom a mechanickým poškodením. Model Levenhuk D50L PLUS je kvalitný digitálny mikroskop určený pre fotografovanie a nahrávanie videí. Pomáha zdieľať výsledky vašich štúdií s priateľmi, kolegami a členmi rodiny. Balenie obsahuje: Mikroskop. Objektívy: 4x, 10x a 40xs. Okulár: WF16x. 2 x šošovku Barlow. Pracovný stolík so svorkami. Kotúčovú clonu. Kondenzor. Zabudované horné a dolné LED osvetlenie. Adaptér na striedavý prúd. 2 batérie typu AA. Plastový kufrík. Experimentálnu súpravu Levenhuk K50. Manuál. Farba: Amethyst Typ : Mikroskop Farba podľa výrobcu : Amethyst Variant : Plus Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Levenhuk Rainbow 50L PLUS Amethyst Mikroskop

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (AzureAzure, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (AzureAzure, CZ)
Detail

Ak chcete zistiť, ako funguje svet okolo nás, musíte sa na známe veci pozrieť pod správnym zväčšením. S mikroskopom Levenhuk Rainbow 2L PLUS môžete skúmať rastliny, študovať anatómiu zvierat a ľudí, pozorovať organizmy, ktoré (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (AzureAzure, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Orange, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Orange, CZ)
Detail

Školské hodiny biológie, laboratórne práce na univerzite, lekársky výskum – moderný mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone si poradí s rôznymi úlohami! Tento model poskytuje široký rozsah zväčšení a bude vyhovovať (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Orange, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Orange, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Orange, EN)
Detail

Školské hodiny biológie, laboratórne práce na univerzite, lekársky výskum – moderný mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone si poradí s rôznymi úlohami! Tento model poskytuje široký rozsah zväčšení a bude vyhovovať (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Orange, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (Orange, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (Orange, CZ)
Detail

Ak chcete zistiť, ako funguje svet okolo nás, musíte sa na známe veci pozrieť pod správnym zväčšením. S mikroskopom Levenhuk Rainbow 2L PLUS môžete skúmať rastliny, študovať anatómiu zvierat a ľudí, pozorovať organizmy, ktoré (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (Orange, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (AzureAzure, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (AzureAzure, EN)
Detail

Ak chcete zistiť, ako funguje svet okolo nás, musíte sa na známe veci pozrieť pod správnym zväčšením. S mikroskopom Levenhuk Rainbow 2L PLUS môžete skúmať rastliny, študovať anatómiu zvierat a ľudí, pozorovať organizmy, ktoré (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (AzureAzure, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (Orange, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (Orange, EN)
Detail

Ak chcete zistiť, ako funguje svet okolo nás, musíte sa na známe veci pozrieť pod správnym zväčšením. S mikroskopom Levenhuk Rainbow 2L PLUS môžete skúmať rastliny, študovať anatómiu zvierat a ľudí, pozorovať organizmy, ktoré (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (Orange, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Lime, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Lime, CZ)
Detail

Školské hodiny biológie, laboratórne práce na univerzite, lekársky výskum – moderný mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone si poradí s rôznymi úlohami! Tento model poskytuje široký rozsah zväčšení a bude vyhovovať (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Lime, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (Amethyst, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (Amethyst, CZ)
Detail

Ak chcete zistiť, ako funguje svet okolo nás, musíte sa na známe veci pozrieť pod správnym zväčšením. S mikroskopom Levenhuk Rainbow 2L PLUS môžete skúmať rastliny, študovať anatómiu zvierat a ľudí, pozorovať organizmy, ktoré (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 2L PLUS (Amethyst, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (AzureAzure, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (AzureAzure, EN)
Detail

Školské hodiny biológie, laboratórne práce na univerzite, lekársky výskum – moderný mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone si poradí s rôznymi úlohami! Tento model poskytuje široký rozsah zväčšení a bude vyhovovať (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (AzureAzure, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Amethyst, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Amethyst, EN)
Detail

Školské hodiny biológie, laboratórne práce na univerzite, lekársky výskum – moderný mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone si poradí s rôznymi úlohami! Tento model poskytuje široký rozsah zväčšení a bude vyhovovať (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Amethyst, EN)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Amethyst, CZ)

Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Amethyst, CZ)
Detail

Školské hodiny biológie, laboratórne práce na univerzite, lekársky výskum – moderný mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS Moonstone si poradí s rôznymi úlohami! Tento model poskytuje široký rozsah zväčšení a bude vyhovovať (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Mikroskop Levenhuk Rainbow 50L PLUS (Amethyst, CZ)
Levenhuk Wise PLUS 8x32 (611901510330), Levenhuk Blitz 80s PLUS (753215775972), Levenhuk Skyline PLUS 60T Telescope (643824215269), Levenhuk Skyline PLUS 130S Telescope (643824215276), Mikroskop (8591945096972), Mikroskop s projektorem (4893669880511), Mikroskop v kufríku (8590439001027), Mikroskop na batérie (8592386060652), Dog Comets Moonstone loptička na maškrty (CHPhr2815nad), Teddies Mikroskop s doplňky (8592190857349), Mikroskop biely na batérie (8592386119220), Mikroskop 100/200/450X (8591945081671), Levenhuk G50 (16281), Levenhuk G100 (16282), Levenhuk C1 (69716), Acer Aspire 3 Slim Moonstone Purple (NX.K9XEC.001), Digiphot PM-6001 Smartphone Mikroskop (4250138255018), Školní příslušenství pro vědecký mikroskop (ikonka_KX9564), Levenhuk Atom 12x25 (611901509563), Levenhuk čistiaca handrička (611901510590), Levenhuk Čistiace Pero (611901510583), Levenhuk LabZZ T2 (611901505398), Levenhuk LabZZ TK50 (753215775996), Levenhuk LabZZ TK76 (753215776016), Levenhuk LabZZ M4 (70789), Levenhuk LabZZ M2 (69740), Levenhuk DTX 30 (61020), DW Home Trblietavý Mesačný Kameň – Iridescent Moonstone 275 g (2990145008116), Levenhuk Atom 10 × 50 (611901509556), Levenhuk A10 Smartphone Adaptér (611901511689)