Lodos moka kávovar g.a.t. – pepita, na 6 šálok kávy (10416)

Produkt Lodos moka kávovar g.a.t. – pepita, na 6 šálok kávy (10416) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Lodos moka kávovar g.a.t. – pepita, na 6 šálok kávy (10416) upraviť a produkt hľadať znova.

Lodos Moka kávovar G.A.T. – Pepita, na 6 šálok kávy (10416)

Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, strieborná farba Doprajte si chvíľku pokoja so šálkou kvalitnej kávy vyhotovenej v koťogó LODOS. Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Príprava kávy v koťogó prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po chvíli na platni prichystá 6 šálok. Koťogó LODOS je vyrobený z hliníka, ktorý má dobrú tepelnú vodivosť. Navyše si udrží tradičný vzhľad. Kľúčové prednosti moka kávovaru Lodos Moka kávovar G.A.T. – Pepita, na 6 šálok kávy Koťogó si obľúbi každý milovník kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Káva pripravovaná talianskym spôsobom s využitím tlaku pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Lodos Moka kávovar G.A.T. – Pepita, na 6 šálok kávy (10416) , Lodos moka kávovar g.a.t. – pepita, na 6 šálok kávy (10416)

Lodos Moka kávovar Pratika, na 6 šálok kávy (11106)

Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, nevhodný do umývačky, materiál nerez, strieborná farba Nechajte si vykúzliť úsmev na tvári šálkou kvalitnej kávy vyhotovenej v koťogó LODOS. Tento taliansky typ kávovarov pripraví výbornú kávu a zároveň bude vo vašej kuchyni vyzerať štýlovo. Príprava kávy v moka kávovare prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 6 šálok. Samovar na kávu LODOS je z nerezu, vďaka čomu bude mať dlhú životnosť. Zásadné vlastnosti moka kávovaru Lodos Moka kávovar Pratika, na 6 šálok kávy Koťogó umožňujúci prípravu výbornej kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Tradičný taliansky spôsob prípravy kávy s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Lodos Moka kávovar Pratika, na 6 šálok kávy (11106) , Lodos moka kávovar g.a.t. splendida, 6 šálok kávy (108006)

Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, 6 šálok kávy (108006)

Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, strieborná farba Užite si chuť kvalitnej kávy pripravenej v koťogó LODOS. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň bude vo vašej kuchyni vyzerať štýlovo. Samovar na kávu využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 6 šálok. Koťogó kávovar LODOS je vyrobený z hliníka, vďaka čomu bude ľahký a uvarenie kávy bude rýchle. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Kľúčové vlastnosti moka kávovaru Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, 6 šálok kávy Koťogó ocení každý milovník kávy Materiálom je hliník Naraz s ním pripravíte 6 šálok kávy Taliansky spôsob prípravy kávy využívajúci tlak pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, 6 šálok kávy (108006) , Lodos moka kávovar g.a.t. – pepita, na 1 šálku kávy (104001)

Lodos Moka kávovar G.A.T. – Pepita, na 1 šálku kávy (104001)

Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, na jeden ohrev pripraví 1 šálku, nevhodný do umývačky, materiál hliník, strieborná farba Urobte si radosť šálkou kvalitnej kávy prichystanej v koťogó LODOS. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Moka kanvička využíva klasický spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po chvíli na platni prichystá jednu šálku. Koťogó LODOS je z hliníka, ktorý má dobré tepelné vlastnosti. Navyše si udrží tradičný vzhľad. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Lodos Moka kávovar G.A.T. – Pepita, na 1 šálku kávy Koťogó ideálny na prípravu chutnej kávy Materiálom je hliník Postačí na prípravu jednej šálky kávy Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Lodos Moka kávovar G.A.T. – Pepita, na 1 šálku kávy (104001) , Lodos moka kávovar g.a.t. splendida, na 9 šálok kávy (108009)

Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, na 9 šálok kávy (108009)

Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, na jeden ohrev pripraví až 9 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, strieborná farba Dajte si šálku kvalitnej kávy uvarenej v koťogó LODOS. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Príprava kávy v koťogó prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po chvíli na platni prichystá 9 šálok. Moka kávovar („kotyogo“) LODOS je vyrobený z hliníka, ktorý vyniká dobrými tepelnými vlastnosťami. Potešiť môže aj svojím klasickým dizajnom. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, na 9 šálok kávy Koťogó navrhnutý na prípravu výbornej kávy Materiálom je hliník Naraz s ním pripravíte 9 šálok kávy Káva sa pripravuje talianskym spôsobom s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, na 9 šálok kávy (108009) , Lodos moka kávovar pratika, na 6 šálok kávy (11106)

Lodos Moka kávovar Pratika, na 2 šálky kávy (11102)

Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, na jeden ohrev pripraví až 2 šálky, nevhodný do umývačky, materiál nerez, strieborná farba Dajte si šálku kvalitnej kávy pripravenej v koťogó LODOS. Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň bude vo vašej kuchyni vyzerať štýlovo. Príprava kávy v moka kávovare prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 2 šálky. Koťogó LODOS je z nerezu, ktorá mu dodá dlhú životnosť. Zásadné prednosti moka kávovaru Lodos Moka kávovar Pratika, na 2 šálky kávy Koťogó si obľúbi každý milovník kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 2 šálky kávy Káva pripravovaná talianskym spôsobom s využitím tlaku pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Lodos Moka kávovar Pratika, na 2 šálky kávy (11102) , Lodos moka kávovar g.a.t. splendida, na 3 šálky kávy (108003)

Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, na 3 šálky kávy (108003)

Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, na jeden ohrev pripraví až 3 šálky, nevhodný do umývačky, materiál hliník, strieborná farba Vylepšite si deň šálkou kvalitnej kávy pripravenej v koťogó LODOS. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Príprava kávy v moka kanvičke prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po chvíli na platni prichystá 3 šálky. Moka kávovar LODOS je vyrobený z hliníka, ktorý predstavuje dobré tepelné vlastnosti. K pozitívom patrí aj tradičný dizajn. Kľúčové vlastnosti moka kávovaru Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, na 3 šálky kávy Koťogó na prípravu lahodnej kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 3 šálky kávy Káva sa pripravuje talianskym spôsobom s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, na 3 šálky kávy (108003) , Lodos moka kávovar pratika, na 2 šálky kávy (11102)

BIALETTI MOKA INDUCTION CERVENA 6 SALOK

BIALETTI MOKA INDUCTION CERVENA 6 SALOK
Detail

MOKA KÁVOVAR . Spoločnosť Bialetti pôsobí na trhu už od roku 1919. Vyznačuje sa vysokou mierou inovácií a kvalitou svojich výrobkov. . Indukčný červený kávovar Bialetti Moka Induction Red na 6 šálok má spodnú časť z (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIALETTI MOKA INDUCTION CERVENA 6 SALOK , Tescoma - kávovar paloma pre 6 šálok 647006.00

Kávovar Bialetti Moka Express 6 tz

Detail

Kávovar z kolekcie Bialetti. Model vyrobený z hliníka. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kávovar Bialetti Moka Express 6 tz , Kela espresso kávovar italia 6 šálok (kl-10591)

Kávovar Bialetti Moka Express 6 tz

Detail

Kávovar z kolekcie Bialetti. Model vyrobený z hliníka a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kávovar Bialetti Moka Express 6 tz , Banquet kávovar noira 9 šálok (a14528)

BIALETTI VENUS 6 SALOK

BIALETTI VENUS 6 SALOK
Detail

MOKA KÁVOVAR . Elegantný dizajnový moka kávovar Bialetti Venus na 6 šálok, má masívne telo z nerezovej ocele 18/8 s lesklým povrchom. . Rukoväť je z tepluvzdorného plastu. . Hodí sa na všetky typy varičov vrátane indukčných. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIALETTI VENUS 6 SALOK , Tescoma kávovar paloma pre 9 šálok 647009.00

Kávovar Alessi Moka Alessi

Detail

Kávovar z kolekcie Alessi. Model vyrobený z hliníka. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kávovar Alessi Moka Alessi , Monix moka kanvica vitro noir – 12 šálok (brm862012)

Kávovar Bialetti Moka Express 6tz

Detail

Kávovar z kolekcie Bialetti. Model vyrobený z hliníka a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kávovar Bialetti Moka Express 6tz , Allride kávovar 24 v 300 w 4 – 6 šálok truck príslušenstvo (8801115)

Kávovar Alessi Moka Alessi 3tz

Detail

Kávovar z kolekcie Alessi. Model vyrobený z hliníka a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kávovar Alessi Moka Alessi 3tz , Tescoma monte carlo na 6 šálok (647106.00)

MAKRO - Kávovar na 6 šálok

MAKRO - Kávovar na 6 šálok
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Kávovar na 6 šálok , York roller na odev pepita (5903355103974)

KLARSTEIN GRIND AND BREW KAVOVAR 900 – 1000 W 10 SALOK 1-LITROVA NADRZ MLYNCEK 10035672

KLARSTEIN GRIND AND BREW KAVOVAR 900 – 1000 W 10 SALOK 1-LITROVA NADRZ MLYNCEK 10035672
Detail

AUTOMATICKÝ KÁVOVAR . Vychutnajte si vôňu čerstvo zomletej kávy: obohať svoj domov s kávovarom Klarstein Grind & Brew o všestranný a štýlový kávovar s jednoduchým ovládaním. . Obsluha kávovaru je ľahká a jednoducho (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KLARSTEIN GRIND AND BREW KAVOVAR 900 – 1000 W 10 SALOK 1-LITROVA NADRZ MLYNCEK 10035672 , Dr. beckmann čisticí tablety na kávovar 6 ks (4008455028712)

MAKRO - Kávovar na 6 espresso MILANO

MAKRO - Kávovar na 6 espresso MILANO
Detail

18x9x16cm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Kávovar na 6 espresso MILANO , Lodos strojček na rezance (4)

LODOS - LODOS - Čistič lisu na cesnak

LODOS - LODOS - Čistič lisu na cesnak
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako LODOS - LODOS - Čistič lisu na cesnak , Lodos tĺčik na mäso (38)

Bialetti Moka Express 6 porcií červený (990004943)

Bialetti Moka Express 6 porcií červený (990004943)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, objem 300 ml, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, červená farba Vychutnajte si šálku kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a súčasne zapadne do vašej kuchyne ako dizajnový prvok. Moka kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po chvíli na platni prichystá 6 šálok. Moka kávovar Bialetti je z hliníka, ktorý vyniká dobrými tepelnými vlastnosťami. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica poskytuje objem 300 ml. Kľúčové vlastnosti moka kávovaru Bialetti Moka Express 6 porcií červený Koťogó na prípravu lahodnej kávy Materiálom je hliník Naraz s ním pripravíte 6 šálok kávy Moka kávovar Bialetti s objemom 300 ml Taliansky spôsob prípravy kávy využívajúci tlak pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 6 porcií červený (990004943) , Lodos – lis na cesnak (01)

Le Officine Magnetika 6 šálok (LOCALMAN6) + ZDARMA Káva Dromedario Natural 250 g mletá

Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, ergonomická rukoväť, materiál hliník, sivá farba Dajte si šálku kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Le Officine. Tento taliansky typ kávovarov pripraví výbornú kávu a súčasne zapadne do vašej kuchyne ako dizajnový prvok. Príprava kávy v moka kanvičke prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 6 šálok. Kávovar koťogó Le Officine je vyrobený z hliníka, ktorý dobre vedie teplo. Zaujme aj svojím tradičným dizajnom. Hlavné prednosti moka kávovaru Le Officine Magnetika 6 šálok Koťogó navrhnutý na prípravu výbornej kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia Ergonomická rukoväť (alza.sk)

Podobné produkty ako Le Officine Magnetika 6 šálok (LOCALMAN6) + ZDARMA Káva Dromedario Natural 250 g mletá , Lodos mlynček na korenie súdok

Le Officine Amika 6 šálok (LOCALAMN6) + ZDARMA Káva Dromedario Natural 250 g mletá

Le Officine Amika 6 šálok (LOCALAMN6) + ZDARMA Káva Dromedario Natural 250 g mletá
Detail

Moka kávovar – na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, ergonomická rukoväť, materiál nerez, strieborná farba Dajte si šálku kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Le Officine. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a súčasne zapadne do vašej kuchyne ako dizajnový prvok. Príprava kávy v moka kanvičke prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po pár chvíľach prichystá 6 šálok. Koťogó Le Officine je vytvorený z nerezu, vďaka čomu bude mať dlhú životnosť. Kľúčové vlastnosti moka kávovaru Le Officine Amika 6 šálok Koťogó ideálny na prípravu chutnej kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Taliansky spôsob prípravy kávy využívajúci tlak pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Ergonomická rukoväť (alza.sk)

Podobné produkty ako Le Officine Amika 6 šálok (LOCALAMN6) + ZDARMA Káva Dromedario Natural 250 g mletá , York wc sada pepita (5903355094241)

Pezzetti ItalExpress pre 6 šálok (PZ43036)

Pezzetti ItalExpress pre 6 šálok (PZ43036)
Detail

Moka kávovar – na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, materiál hliník, strieborná farba Urobte si radosť šálkou kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Pezzetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Moka kávovar („kotyogo“) využíva klasický spôsob prípravy kávy za pomoci natlakovanej pary. Behom pár chvíľ vám prichystá 6 šálok. Koťogó Pezzetti je vyrobený z hliníka, vďaka čomu bude ľahký a uvarenie kávy bude rýchle. Navyše zachováva klasický dizajn. Hlavné prednosti moka kávovaru Pezzetti ItalExpress pre 6 šálok Koťogó poslúži každému milovníkovi kávy Materiálom je hliník Naraz s ním pripravíte 6 šálok kávy Ide o tradičný taliansky spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika (alza.sk)

Podobné produkty ako Pezzetti ItalExpress pre 6 šálok (PZ43036) , Tognana súprava šálok na čaj s podšálkami 6 ks margaret (om685025540)

G.A.T. Bella 6 (103806)

G.A.T. Bella 6 (103806)
Detail

Moka kávovar – na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, ergonomická rukoväť, materiál hliník, biela a červená farba Vychutnajte si šálku kvalitnej kávy vyhotovenej v koťogó G.A.T.. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Koťogó kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po pár chvíľach prichystá 6 šálok. Kávovar moka G.A.T. je vyrobený z hliníka, ktorý sa vyznačuje dobrými tepelnými vlastnosťami. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Kľúčové vlastnosti moka kávovaru G.A.T. Bella 6 Koťogó zaujme každého milovníka kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Ergonomická rukoväť (alza.sk)

Podobné produkty ako G.A.T. Bella 6 (103806) , Tognana - sada šálok na kávu, 100 ml, 6 ks margaret (om685015540)

Pezzetti Steelexpress pre 6 šálok (PZ43006)

Pezzetti Steelexpress pre 6 šálok (PZ43006)
Detail

Moka kávovar – na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, materiál nerez, nerez farba Doprajte si chvíľku pokoja so šálkou kvalitnej kávy prichystanej v koťogó Pezzetti. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň dizajnovo doplní prostredie vašej kuchyne. Príprava kávy v koťogó prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Behom pár chvíľ vám prichystá 6 šálok. Kávovar koťogó Pezzetti je vyrobený z nerezu, vďaka čomu bude mať dlhú životnosť. Zásadné vlastnosti moka kávovaru Pezzetti Steelexpress pre 6 šálok Koťogó umožňujúci prípravu výbornej kávy Materiálom je nerez Naraz s ním pripravíte 6 šálok kávy Taliansky spôsob prípravy kávy využívajúci tlak pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia (alza.sk)

Podobné produkty ako Pezzetti Steelexpress pre 6 šálok (PZ43006) , Banquet campi dark brown, 6 šálok (49025041)

Bialetti Moka Color 6 porcií čierny (990004953)

Bialetti Moka Color 6 porcií čierny (990004953)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, objem 300 ml, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, čierna farba Vychutnajte si šálku kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Príprava kávy v koťogó prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po chvíli na platni prichystá 6 šálok. Moka kávovar Bialetti je z hliníka, ktorý dobre vedie teplo. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica má objem 300 ml. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Bialetti Moka Color 6 porcií čierny Koťogó skvele doplní kuchynský kút každého milovníka kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Koťogó Bialetti s objemom 300 ml Káva sa pripravuje talianskym spôsobom s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Color 6 porcií čierny (990004953) , Vůně kávy (9788025729380)

Bialetti New Moka Indukcia 6 porcií čierna (990006936)

Bialetti New Moka Indukcia 6 porcií čierna (990006936)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 300 ml, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, materiál hliník, čierna a nerez farba Spestrite svoj deň šálkou kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň bude vo vašej kuchyni vyzerať štýlovo. Taliansky kávovar využíva klasický spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po chvíli na platni prichystá 6 šálok. Varič na kávu Bialetti je vyrobený z hliníka, ktorý dobre vedie teplo. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica poskytuje objem 300 ml. Kľúčové vlastnosti moka kávovaru Bialetti New Moka Indukcia 6 porcií čierna Koťogó patrí do domácnosti každého milovníka kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Varič na kávu Bialetti s objemom 300 ml Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvičky: plyn, elektrina, sklokeramika a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti New Moka Indukcia 6 porcií čierna (990006936) , Lodos lis na zemiaky junior (zs56)

BIALETTI Mokka kanvica venus 6 šálok modrá (990007275)

BIALETTI Mokka kanvica venus 6 šálok modrá (990007275)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 295 ml, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, materiál nerez, modrá farba Urobte si lepší deň so šálkou kávy prichystanej v koťogó Bialetti. Tento taliansky typ kávovarov pripraví výbornú kávu a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Príprava kávy v koťogó prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 6 šálok. Kávovar koťogó Bialetti je vyrobený z nerezu, ktorá mu dodá dlhú životnosť. Táto moka kanvica má objem 295 ml. Hlavné prednosti moka kávovaru BIALETTI Mokka kanvica venus 6 šálok modrá Koťogó poslúži každému milovníkovi kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Samovar na kávu Bialetti s objemom 295 ml Príprava kávy prebieha tradičným talianskym spôsobom za využitia tlaku pary Zdroj ohrevu moka kanvičky: plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia (alza.sk)

Podobné produkty ako BIALETTI Mokka kanvica venus 6 šálok modrá (990007275) , Lodos luskáčik na orechy tiger (15)

DR. BECKMANN čisticí tablety na kávovar 6 ks (4008455028712)

Detail

Čistiace tablety Tyto tablety pro čištění všech typů espresso kávovarů, termosek a konvic na kávu obsahují formuli s aktivním kyslíkem, a proto odstraňují nánosy od kávy a tuku. Tablety Dr. Beckmann s aktivní složkou pro odvápnění a vyčištění se velmi snadno používají. Při čištění džbánů nebo termosek jednoduše rozpusťte tabletu v teplé vodě, namočte na 30 minut a poté důkladně opláchněte. Při čištění přístrojů postupujte dle instrukcí výrobce konkrétního kávovaru. V jednom balení najdete 6 čisticích tablet DR. BECKMANN . Klíčové vlastnosti čisticích tablet do kávovarů DR. BECKMANNČisticí tablety pro všechny druhy automatických a poloautomatických kávovarůTablety Dr. Beckmann můžete použít i na termosky a konviceDíky formuli s aktivním kyslíkem tablety odstraňují mastné, olejové usazeniny z kávyDr. Beckmann čisticí tablety na kávovar se velmi snadno používajíJedno balení obsahuje 6 tablet (alza.sk)

Podobné produkty ako DR. BECKMANN čisticí tablety na kávovar 6 ks (4008455028712) , Lodos mlynček na kávu 33 (78)

YORK roller na odev pepita (5903355103974)

YORK roller na odev pepita (5903355103974)
Detail

Valček na chlpy – odstraňuje nečistoty a srsť domácich maznáčikov z odevov, kobercov a autopoťahov (alza.sk)

Podobné produkty ako YORK roller na odev pepita (5903355103974) , Tescoma kávovar paloma na 3 šálky 647003.00

Bialetti New Venus 6 porcií medená/copper (990007285)

Bialetti New Venus 6 porcií medená/copper (990007285)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 295 ml, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, indukčné jadro, materiál nerez, medená farba Vylepšite si deň šálkou kvalitnej kávy prichystanej v koťogó Bialetti. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Príprava kávy v moka kávovare prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po chvíli na platni prichystá 6 šálok. Moka kávovar („kotyogo“) Bialetti je vyrobený z nerezu, vďaka čomu bude mať dlhú životnosť. Táto moka kanvica má objem 295 ml. Zásadné vlastnosti moka kávovaru Bialetti New Venus 6 porcií medená/copper Koťogó poslúži každému milovníkovi kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Koťogó Bialetti s objemom 295 ml Káva pripravovaná talianskym spôsobom s využitím tlaku pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia Indukčné jadro (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti New Venus 6 porcií medená/copper (990007285) , Maxwell & williams kanvica na čaj 6 šálok so sitkom white basics (aa4352)

BANQUET Kávovar NOIRA 9 šálok (A14528)

BANQUET Kávovar NOIRA 9 šálok (A14528)
Detail

Moka kávovar – na jeden ohrev pripraví až 9 šálok, materiál hliník, čierna farba Užite si chuť kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Banquet. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Koťogó využíva tradičný spôsob prípravy kávy za pomoci natlakovanej pary. Po pár chvíľach prichystá 9 šálok. Moka kávovar Banquet je z hliníka, ktorý sa vyznačuje dobrými tepelnými vlastnosťami. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Zásadné vlastnosti moka kávovaru BANQUET Kávovar NOIRA 9 šálok Koťogó ideálny na prípravu chutnej kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 9 šálok kávy Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika (alza.sk)

Podobné produkty ako BANQUET Kávovar NOIRA 9 šálok (A14528)

BANQUET CAMPI Dark Brown, 6 šálok (49025041)

BANQUET CAMPI Dark Brown, 6 šálok (49025041)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, hnedá farba Urobte si radosť šálkou kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Banquet. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Príprava kávy v moka kávovare prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 6 šálok. Koťogó Banquet je vytvorený z hliníka, vďaka ktorému prebehne varenie kávy veľmi rýchlo. Potešiť môže aj svojím klasickým dizajnom. Zásadné prednosti moka kávovaru BANQUET CAMPI Dark Brown, 6 šálok Koťogó umožňujúci prípravu výbornej kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako BANQUET CAMPI Dark Brown, 6 šálok (49025041)

E9 Moka T-Shirt Paprika L

E9 Moka T-Shirt Paprika L
Detail

Moderné pánske bavlnené tričko s krátkym rukávom a štýlovou potlačou loga E9 na hrudi. Vyrobené 100 % v Taliansku s ohľadom na životné prostredie. Extravagancia a unikátny dizajn E9 je prvá značka zaoberajúca sa módou pre lezcov Unikátny dizajn – oblečenie je umeleckým prejavom jeho tvorcov Jedinečné farby špeciálne vyvinuté a namiešané v E9 Od lezcov pre lezcov Značku E9 založil v roku 1998 bývalý majster sveta v boulderingu Mauro Calibani. Extravagantné a jedinečné kúsky oblečenia boli umeleckým vyjadrením Maurovej tvorivej energie. Inšpiráciu pre svoju tvorbu čerpal najmä pri lezení po pieskovcových skalách v okolí svojho domova. Značka E9 výrazne ovplyvnila lezeckú módu a stala sa inšpiráciou pre mnohých ďalších výrobcov lezeckého oblečenia. Hlavnými myšlienkami Maura a značky E9 sú kreativita, sloboda a odvaha. Ekológia Oblečenie E9 je stále jedným z najpredávanejších, a preto jeho tvorcovia cítia veľkú zodpovednosť za ochranu prírody a planéty. Hlavnými hodnotami sú kvalita, environmentálna udržateľnosť, obnova a rozvoj miestneho výrobného reťazca. 100 % vyrobená v Taliansku – dôraz na kvalitu a podporu lokálneho priemyslu Prístup 0 km – takmer všetky výrobné procesy sa odohrávajú v okruhu 30 km od samotnej firmy – minimalizácia znečistenia z prepravy tovarov Organická produkcia – E9 pre svoju produkciu používa výlučne organicky vyprodukované suroviny Žiadne plastové obaly – E9 balí hotové produkty bez použitia plastových obalov E9 je členem EOCA European Outdoor Conservation Association – charitatívna organizácia na podporu projektov zameraných na ochranu a obnovu životného prostredia. 100 % Made in Italy Spoločnosť E9 sa vždy pýšila domácou výrobou ''Made in Italy.'' Všetky výrobné procesy prebiehajú v Taliansku, krajine módy. Domáca výroba pre spoločnosť E9 znamená možnosť výberu najkvalitnejších materiálov a využitie talianskej kreativity v kombinácii s neustálymi inováciami na zabezpečenie exkluzívnych a jedinečných produktov. Organická bavlna E9 používa vo svojich výrobkoch výlučne organickú bavlnu, ktorá sa pestuje metódami šetrnými k životnému prostrediu, t. j. s menšou spotrebou vody, bez pesticídov a chemických hnojív. Krajina pôvodu : Taliansko Strih : Bežný strih Špecifikácia materiálu : Bavlna Materiál : Elastan Materiál : Bavlna Pohlavie : Muži Typ aktivity : Outdoor Typ aktivity : Lezenie Veľkosť : L Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Paprika Špecifikácia materiálu : Elastan Farba : Červená (muziker.com)

Podobné produkty ako E9 Moka T-Shirt Paprika L

Monix Moka kanvica Vitro Noir – 12 šálok (BRM862012)

Detail

Moka kávovar – na sporák, objem 600 ml, na jeden ohrev pripraví až 12 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, čierna farba Spríjemnite si deň šálkou kvalitnej kávy vyhotovenej v koťogó MONIX. Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Moka kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 12 šálok. Koťogó kávovar MONIX je z hliníka, ktorý má dobré tepelné vlastnosti. Pozitíva zahŕňajú aj klasický dizajn. Táto moka kanvica poskytuje objem 600 ml. Zásadné vlastnosti moka kávovaru Monix Moka kanvica Vitro Noir – 12 šálok Koťogó zaujme každého milovníka kávy Materiálom je hliník Naraz s ním pripravíte 12 šálok kávy Taliansky kávovar MONIX s objemom 600 ml Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Monix Moka kanvica Vitro Noir – 12 šálok (BRM862012)

LODOS - Mlynček na kávu Cafeteria

LODOS - Mlynček na kávu Cafeteria
Detail

Světlý,Mlecí mechanizmus je zo špecialnej ocele, ktorá umožňuje dlhú životnosť, rozmer- mlynček 8x9x18cm, celková v- 24cm, š- 8cm, d- 17cm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako LODOS - Mlynček na kávu Cafeteria

LODOS - Lis na cesnak Color

Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako LODOS - Lis na cesnak Color

LODOS - Luskáčik na orechy Tiger

LODOS - Luskáčik na orechy Tiger
Detail

Materiál - potravinárska hlinníková zliatina (homepoint.sk)

Podobné produkty ako LODOS - Luskáčik na orechy Tiger

LODOS Tĺčik na mäso (38)

LODOS Tĺčik na mäso (38)
Detail

Tĺčik – celokovový, na rozklepávanie mäsa, veľmi kvalitný, vysoká životnosť, dodáva sa v prírodnom leštenom vyhotovení http://www.lodos.info/ (alza.sk)

Podobné produkty ako LODOS Tĺčik na mäso (38)

LODOS Strojček na rezance (4)

LODOS Strojček na rezance (4)
Detail

Strojček na cestoviny – a na rôzne druhy zeleniny, mechanické prichytenie ku stolu pomocou skrutky alebo prísavky http: // www.Lodos.info / (alza.sk)

Podobné produkty ako LODOS Strojček na rezance (4)

LODOS – Lis na cesnak (01)

LODOS – Lis na cesnak (01)
Detail

Lis na cesnak – z hliníka, nie je vhodný do umývačky riadu Výrobok z potravinárskeho, zdravotne neškodného hliníka. Vysoká kvalita bola dosiahnutá presným tvarovým liatím. Súčasťou lisu je čistič, ktorý zaručuje dokonalé vyčistenie funkčných otvorov od zvyškov cesnaku. (alza.sk)

Podobné produkty ako LODOS – Lis na cesnak (01)

LODOS Mlynček na korenie súdok

LODOS Mlynček na korenie súdok
Detail

Mlynček na korenie – na korenie s kľukou Tradičný mlynček na korenie s kľukou vyrábaný v podniku od roku 1923 v tmavej a svetlej farbe. Kvalitné oceľové kamene a krúžky zaisťujú rozomletie presne podľa vašich predstáv. Mlynček je žiadaný vývozný artikel. (alza.sk)

Podobné produkty ako LODOS Mlynček na korenie súdok

Tescoma - Kávovar PALOMA pre 6 šálok 647006.00

Tescoma - Kávovar PALOMA pre 6 šálok 647006.00
Detail

Moka kávovar – na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, materiál hliník, čierna a strieborná farba Radi sa obklopujete leskom, dokonalosťou a vôňou tej najlepšej kávy? Potom určite neodmietnete PALOMU. Luxusný kávovar firmy Tescoma, ktorý dokáže v priebehu pár minút pripraviť až šesť šálok toho najdokonalejšieho klasického espressa!Kávovar Tescoma PALOMA je vyrobený z prvotriedneho zdravotne neškodného hliníka, ktorý je stvorený na prípravu skutočne lahodnej kávy espresso. Jeho absolútnu jedinečnosť zvýrazňuje vonkajšia povrchová úprava s vysokým leskom. Exkluzívny vzhľad prístroja navyše vychádza z pôvodného dizajnu kávovaru Moka Express z roku 1933.Nádoba je zabezpečená ergonomickými úchytkami zo žiaruvzdorného plastu, ktoré nepália. Vďaka tomu, je manipulácia s ňou veľmi jednoduchá a praktická. Ďalej disponuje silikónovým, odolným tesnením. Kávovar PALOMA možno použiť na plynových, elektrických a sklokeramických sporákoch. Nechajte sa uniesť kombináciou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma - Kávovar PALOMA pre 6 šálok 647006.00

Kávovar na ľadovú kávu a čaj NEDIS KAICM200FBK

Detail

Kvalitní Kávovar na ľadovú kávu a čaj NEDIS KAICM200FBK z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Ostatné kuchynské spotrebiče. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kávovar na ľadovú kávu a čaj NEDIS KAICM200FBK

Bialetti Moka Express 6 porcÍ

Bialetti Moka Express 6 porcÍ
Detail

Dopřejte si lahodnou kávu pomoci stylového, hliníkového kávovaru Bialetti Moka Express, které je s madlem pro italské espresso. Kávovar má 300 ml. Z kterých budete mít až 6 šálků kávy. Jeho hmotnost není vůbec velká, váží pouhých 0,70 kg. Jeho design ve stylu Art Deco oParametry:Hloubka s obalem (mm):115 (mm)Výška (mm):(mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška s obalem (mm):22 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.73 (kg)Šířka s obalem (mm):165 (mm)Váha (kg) s obalem:0.9 (kg)Hmotnost:0.73 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 6 porcÍ

Tescoma Kávovar MONTE CARLO, 6 šálok

Tescoma Kávovar MONTE CARLO, 6 šálok
Detail

Úžasnú kávu si s luxusným kávovarom MONTE CARLO môžete uvariť vo vlastnej réžii - štýlovo, elegantne a kedykoľvek chcete. Skvelý darček pre milovníkov kávy. Štýlový doplnok každej kuchyne a praktický pomocník na dovolenku.Prvotriedna nerezová oceľ dáva kávovaru nielen mimoriadny lesk, ale tiež mu prepožičiava tie najlepšie vlastnosti. Vybavené ergonomickými úchytkami zo žiaruvzdorného plastu, ktoré nepália a silikónovým tesnením. Na rozdiel od hliníkových "kolegov" môžete kávovar použiť na všetkých typoch sporákov vrátane indukčných. Za pár minút si môžete vychutnať dokonalé talianske espresso! 5 rokov záruka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Kávovar MONTE CARLO, 6 šálok

TORO KÁVOVAR TORO HIPSTER 6 ŠÁLOK

TORO KÁVOVAR TORO HIPSTER 6 ŠÁLOK
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO KÁVOVAR TORO HIPSTER 6 ŠÁLOK

E9 Moka T-Shirt Green Lake L

E9 Moka T-Shirt Green Lake L
Detail

Moderné pánske bavlnené tričko s krátkym rukávom a štýlovou potlačou loga E9 na hrudi. Vyrobené 100 % v Taliansku s ohľadom na životné prostredie. Extravagancia a unikátny dizajn E9 je prvá značka zaoberajúca sa módou pre lezcov Unikátny dizajn – oblečenie je umeleckým prejavom jeho tvorcov Jedinečné farby špeciálne vyvinuté a namiešané v E9 Od lezcov pre lezcov Značku E9 založil v roku 1998 bývalý majster sveta v boulderingu Mauro Calibani. Extravagantné a jedinečné kúsky oblečenia boli umeleckým vyjadrením Maurovej tvorivej energie. Inšpiráciu pre svoju tvorbu čerpal najmä pri lezení po pieskovcových skalách v okolí svojho domova. Značka E9 výrazne ovplyvnila lezeckú módu a stala sa inšpiráciou pre mnohých ďalších výrobcov lezeckého oblečenia. Hlavnými myšlienkami Maura a značky E9 sú kreativita, sloboda a odvaha. Ekológia Oblečenie E9 je stále jedným z najpredávanejších, a preto jeho tvorcovia cítia veľkú zodpovednosť za ochranu prírody a planéty. Hlavnými hodnotami sú kvalita, environmentálna udržateľnosť, obnova a rozvoj miestneho výrobného reťazca. 100 % vyrobená v Taliansku – dôraz na kvalitu a podporu lokálneho priemyslu Prístup 0 km – takmer všetky výrobné procesy sa odohrávajú v okruhu 30 km od samotnej firmy – minimalizácia znečistenia z prepravy tovarov Organická produkcia – E9 pre svoju produkciu používa výlučne organicky vyprodukované suroviny Žiadne plastové obaly – E9 balí hotové produkty bez použitia plastových obalov E9 je členem EOCA European Outdoor Conservation Association – charitatívna organizácia na podporu projektov zameraných na ochranu a obnovu životného prostredia. 100 % Made in Italy Spoločnosť E9 sa vždy pýšila domácou výrobou ''Made in Italy.'' Všetky výrobné procesy prebiehajú v Taliansku, krajine módy. Domáca výroba pre spoločnosť E9 znamená možnosť výberu najkvalitnejších materiálov a využitie talianskej kreativity v kombinácii s neustálymi inováciami na zabezpečenie exkluzívnych a jedinečných produktov. Organická bavlna E9 používa vo svojich výrobkoch výlučne organickú bavlnu, ktorá sa pestuje metódami šetrnými k životnému prostrediu, t. j. s menšou spotrebou vody, bez pesticídov a chemických hnojív. Materiál : Elastan Špecifikácia materiálu : Elastan Strih : Bežný strih Typ aktivity : Outdoor Farba : Modrá Materiál : Bavlna Špecifikácia materiálu : Bavlna Typ aktivity : Lezenie Krajina pôvodu : Taliansko Pohlavie : Muži Farba podľa výrobcu : Green Lake Veková skupina : Dospelý Veľkosť : L (muziker.com)

Podobné produkty ako E9 Moka T-Shirt Green Lake L

E9 Moka T-Shirt Green Lake M

E9 Moka T-Shirt Green Lake M
Detail

Moderné pánske bavlnené tričko s krátkym rukávom a štýlovou potlačou loga E9 na hrudi. Vyrobené 100 % v Taliansku s ohľadom na životné prostredie. Extravagancia a unikátny dizajn E9 je prvá značka zaoberajúca sa módou pre lezcov Unikátny dizajn – oblečenie je umeleckým prejavom jeho tvorcov Jedinečné farby špeciálne vyvinuté a namiešané v E9 Od lezcov pre lezcov Značku E9 založil v roku 1998 bývalý majster sveta v boulderingu Mauro Calibani. Extravagantné a jedinečné kúsky oblečenia boli umeleckým vyjadrením Maurovej tvorivej energie. Inšpiráciu pre svoju tvorbu čerpal najmä pri lezení po pieskovcových skalách v okolí svojho domova. Značka E9 výrazne ovplyvnila lezeckú módu a stala sa inšpiráciou pre mnohých ďalších výrobcov lezeckého oblečenia. Hlavnými myšlienkami Maura a značky E9 sú kreativita, sloboda a odvaha. Ekológia Oblečenie E9 je stále jedným z najpredávanejších, a preto jeho tvorcovia cítia veľkú zodpovednosť za ochranu prírody a planéty. Hlavnými hodnotami sú kvalita, environmentálna udržateľnosť, obnova a rozvoj miestneho výrobného reťazca. 100 % vyrobená v Taliansku – dôraz na kvalitu a podporu lokálneho priemyslu Prístup 0 km – takmer všetky výrobné procesy sa odohrávajú v okruhu 30 km od samotnej firmy – minimalizácia znečistenia z prepravy tovarov Organická produkcia – E9 pre svoju produkciu používa výlučne organicky vyprodukované suroviny Žiadne plastové obaly – E9 balí hotové produkty bez použitia plastových obalov E9 je členem EOCA European Outdoor Conservation Association – charitatívna organizácia na podporu projektov zameraných na ochranu a obnovu životného prostredia. 100 % Made in Italy Spoločnosť E9 sa vždy pýšila domácou výrobou ''Made in Italy.'' Všetky výrobné procesy prebiehajú v Taliansku, krajine módy. Domáca výroba pre spoločnosť E9 znamená možnosť výberu najkvalitnejších materiálov a využitie talianskej kreativity v kombinácii s neustálymi inováciami na zabezpečenie exkluzívnych a jedinečných produktov. Organická bavlna E9 používa vo svojich výrobkoch výlučne organickú bavlnu, ktorá sa pestuje metódami šetrnými k životnému prostrediu, t. j. s menšou spotrebou vody, bez pesticídov a chemických hnojív. Veková skupina : Dospelý Typ aktivity : Outdoor Farba podľa výrobcu : Green Lake Krajina pôvodu : Taliansko Materiál : Bavlna Strih : Bežný strih Pohlavie : Muži Farba : Modrá Materiál : Elastan Špecifikácia materiálu : Bavlna Typ aktivity : Lezenie Špecifikácia materiálu : Elastan Veľkosť : M (muziker.com)

Podobné produkty ako E9 Moka T-Shirt Green Lake M

E9 Moka T-Shirt Green Lake XL

E9 Moka T-Shirt Green Lake XL
Detail

Moderné pánske bavlnené tričko s krátkym rukávom a štýlovou potlačou loga E9 na hrudi. Vyrobené 100 % v Taliansku s ohľadom na životné prostredie. Extravagancia a unikátny dizajn E9 je prvá značka zaoberajúca sa módou pre lezcov Unikátny dizajn – oblečenie je umeleckým prejavom jeho tvorcov Jedinečné farby špeciálne vyvinuté a namiešané v E9 Od lezcov pre lezcov Značku E9 založil v roku 1998 bývalý majster sveta v boulderingu Mauro Calibani. Extravagantné a jedinečné kúsky oblečenia boli umeleckým vyjadrením Maurovej tvorivej energie. Inšpiráciu pre svoju tvorbu čerpal najmä pri lezení po pieskovcových skalách v okolí svojho domova. Značka E9 výrazne ovplyvnila lezeckú módu a stala sa inšpiráciou pre mnohých ďalších výrobcov lezeckého oblečenia. Hlavnými myšlienkami Maura a značky E9 sú kreativita, sloboda a odvaha. Ekológia Oblečenie E9 je stále jedným z najpredávanejších, a preto jeho tvorcovia cítia veľkú zodpovednosť za ochranu prírody a planéty. Hlavnými hodnotami sú kvalita, environmentálna udržateľnosť, obnova a rozvoj miestneho výrobného reťazca. 100 % vyrobená v Taliansku – dôraz na kvalitu a podporu lokálneho priemyslu Prístup 0 km – takmer všetky výrobné procesy sa odohrávajú v okruhu 30 km od samotnej firmy – minimalizácia znečistenia z prepravy tovarov Organická produkcia – E9 pre svoju produkciu používa výlučne organicky vyprodukované suroviny Žiadne plastové obaly – E9 balí hotové produkty bez použitia plastových obalov E9 je členem EOCA European Outdoor Conservation Association – charitatívna organizácia na podporu projektov zameraných na ochranu a obnovu životného prostredia. 100 % Made in Italy Spoločnosť E9 sa vždy pýšila domácou výrobou ''Made in Italy.'' Všetky výrobné procesy prebiehajú v Taliansku, krajine módy. Domáca výroba pre spoločnosť E9 znamená možnosť výberu najkvalitnejších materiálov a využitie talianskej kreativity v kombinácii s neustálymi inováciami na zabezpečenie exkluzívnych a jedinečných produktov. Organická bavlna E9 používa vo svojich výrobkoch výlučne organickú bavlnu, ktorá sa pestuje metódami šetrnými k životnému prostrediu, t. j. s menšou spotrebou vody, bez pesticídov a chemických hnojív. Špecifikácia materiálu : Bavlna Veľkosť : XL Typ aktivity : Outdoor Farba podľa výrobcu : Green Lake Pohlavie : Muži Materiál : Bavlna Krajina pôvodu : Taliansko Špecifikácia materiálu : Elastan Strih : Bežný strih Veková skupina : Dospelý Typ aktivity : Lezenie Farba : Modrá Materiál : Elastan (muziker.com)

Podobné produkty ako E9 Moka T-Shirt Green Lake XL

Bialetti Moka Express 18 porcií, hliník (990001167)

Bialetti Moka Express 18 porcií, hliník (990001167)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, objem 900 ml, na jeden ohrev pripraví až 18 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, čierna a strieborná farba Vylepšite si deň šálkou kvalitnej kávy uvarenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň bude mať funkciu dizajnového kuchynského prvku. Moka kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 18 šálok. Samovar na kávu Bialetti je skonštruovaný z hliníka, ktorý vyniká dobrými tepelnými vlastnosťami. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica poskytuje objem 900 ml. Kľúčové prednosti moka kávovaru Bialetti Moka Express 18 porcií, hliník Koťogó si obľúbi každý milovník kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 18 šálok kávy Taliansky kávovar Bialetti s objemom 900 ml Taliansky spôsob prípravy kávy využívajúci tlak pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 18 porcií, hliník (990001167)
Lodos Moka kávovar G.A.T. – Pepita, na 6 šálok kávy (10416), Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, 6 šálok kávy (108006), Lodos Moka kávovar G.A.T. – Pepita, na 1 šálku kávy (104001), Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, na 9 šálok kávy (108009), Lodos Moka kávovar Pratika, na 6 šálok kávy (11106), Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, na 3 šálky kávy (108003), Lodos Moka kávovar Pratika, na 2 šálky kávy (11102), Tescoma - Kávovar PALOMA pre 6 šálok 647006.00, Kela espresso kávovar ITALIA 6 šálok (KL-10591), BANQUET Kávovar NOIRA 9 šálok (A14528), Tescoma Kávovar PALOMA pre 9 šálok 647009.00, Monix Moka kanvica Vitro Noir – 12 šálok (BRM862012), ALLRIDE Kávovar 24 V 300 W 4 – 6 šálok truck príslušenstvo (8801115), Tescoma MONTE CARLO na 6 šálok (647106.00), YORK roller na odev pepita (5903355103974), DR. BECKMANN čisticí tablety na kávovar 6 ks (4008455028712), LODOS Strojček na rezance (4), LODOS Tĺčik na mäso (38), LODOS – Lis na cesnak (01), LODOS Mlynček na korenie súdok, YORK WC Sada Pepita (5903355094241), Tognana Súprava šálok na čaj s podšálkami 6 ks MARGARET (OM685025540), Tognana - Sada šálok na kávu, 100 ml, 6 ks MARGARET (OM685015540), BANQUET CAMPI Dark Brown, 6 šálok (49025041), Vůně kávy (9788025729380), LODOS Lis na zemiaky JUNIOR (ZS56), Lodos Luskáčik na orechy tiger (15), LODOS Mlynček na kávu 33 (78), Tescoma Kávovar PALOMA na 3 šálky 647003.00, Maxwell & Williams Kanvica na čaj 6 šálok so sitkom WHITE BASICS (AA4352)