M e modern electronics doplnkovy prijimac dgf 300 rx biela 41060

Produkt M e modern electronics doplnkovy prijimac dgf 300 rx biela 41060 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu M e modern electronics doplnkovy prijimac dgf 300 rx biela 41060 upraviť a produkt hľadať znova.

Flajzar prijímač fishtron rx multi

Flajzar prijímač fishtron rx multi
Detail

Rozpozná nielen záber, ale aj rýchlosť a smer odvíjani vlasca, nové tiež nastavenú farby LED. Prijímač všetko signalizuje opticky aj akusticky odlišnou výškou tónu (podľa nastavenia na signalizátory). Prijímač obsahuje 3 alarmové kanály, ktoré spolupracujú s rybárskymi alarmami ALF3. • atraktívny dizajn s pogumovaným telom, ktoré veľmi dobre padne do ruky • rovnako dobre ho môžete nosti na krku alebo postaviť na stôl • spoľahlivý príjem a zobrazenie záberu až zo štyroch signalizátorov FISHTRON Q9-RGB TX, NEON TX3, CATFISH TX3, e3TX • možnosť pripojenia až troch alarmových bezdrôtových čidiel ALF3 • zabudované LED svietidlo • signalizácia záberu vibráciami • moderná elektronika, napájanie len jedným Článok AAA (bežná mikrotužka) = lacná prevádzka a finančná úspora • inteligentný signalizácia stavu batérie s predstihom informuje o nutnosti výmeny • schopnosť ovládať bezdrôtové lampy WRL1 a WRL2 Čo je nové u nášho najpredávanejšieho príposluchu? Novo sme pre Vás predĺžili výdrž batérie a to až do 10 dní v nonstop zapnutom režime. Predĺžili sme dosah odpočúvania v teréne. Pri zapnutí alebo vypnutí signálozátoru vám to odposluch oznámi tónom. Pri zábere sa automaticky zablokuje poplach z čidiel ALF 3 po uplynutí 3 minút sa opäť odblokuje. (parys.sk)

Podobné produkty ako Flajzar prijímač fishtron rx multi , Mpm modern e w02m.11268.e (368417)

Flajzar prijímač fishtron rx max

Flajzar prijímač fishtron rx max
Detail

Revolučnou novinkou je obojstranná komunikácia so signalizátormi Q10 TX, ktorá prináša funkciu kontroly stavu batérie v signalizátoroch Q10 TX, voliteľná funkcia kontroly dosahu alebo možnosť si na diaľku vypnúť a zapnúť zvuk na signalizátoroch Q10 TX, či možnosť pozrieť sa do histórie až 10 záberov, ktoré boli zaznamenané. Inteligentná signalizácia stavu batérie je možná ako na danom prijímači, tak na signalizátoroch Q10 TX - s predstihom informuje vizuálne aj akusticky o nutnosti výmeny batérie Príjem a zobrazenie záberu je možný až z 8 našich zariadení Q10 TX, Q9-RGB TX, e3 TX, CATFISH TX3, ALF3 a ALF4 (u starších typov signalizátorov a čidiel nie sú niektoré funkcie kompatibilné). S prijímačom môžete taktiež nastavovať hlasitosť bezdrôtových čidiel ALF3, ALF4 a ovládať lampy WRL1 a WRL3 na veľkú vzdialenosť. Výhody: •spoľahlivý príjem a zobrazenie záberu až z ôsmich našich zariadení •zvuková signalizácia nastaviteľná v štyroch krokoch •optická signalizácia odvíjania vlasca s rozlíšením smeru záberu •funkcia zobrazenia histórie posledných 10 záberov •zabudované LED svietidlo s možnosťou zapnutia a vypnutia svietidla a nastaviteľnou funkciou rozsvietenia po zábere •inteligentná signalizácia stavu batérie na prijímači a signalizátoroch Q10 TX •schopnosť ovládať bezdrôtové lampy WRL1 a WRL3 na veľkú vzdialenosť •funkcia kontroly dosahu spárovaných signalizátorov Q10 TX •možnosť zapnutia a vypnutia vibrácií • dosah až 950m vo voľnom priestranstve •výdrž batérie až 400 h NONSTOP (podľa nastavenej hlasitosti, vibrácií, počtu záberov a zapnutých funkcií) •alarmová poistka pri vypnutí a zapnutí signalizátorov •možnosť nastavenia hlasitosti bezdrôtového snímača ALF3 a ALF4 (parys.sk)

Podobné produkty ako Flajzar prijímač fishtron rx max , Lavica modern biela (3635)

Flajzar prijímač fishtron rx mini

Flajzar prijímač fishtron rx mini
Detail

Nový miniatúrny prijímač diaľkového príposluchu umožňujúci prijímať až 9 zariadení, záber je signalizovaný akusticky a opticky na LED displeji. Spolupracuje nielen so signalizátormi záberu Fishtron NEON TX3, e3TX, Q9-RGB TX a CATFISCH TX3, ale vie vyhodnotiť aj poplach z bezdrôtových senzorov ALF3 a pripojenie ďalšieho vybraného príslušenstva FLAJZAR. Jednoduchý, veľmi malý, dobre nositeľný a s dlhou výdržou batérie- to je nový prijímač Fishtron RX MINI. (parys.sk)

Podobné produkty ako Flajzar prijímač fishtron rx mini , Lavica modern basic biela (3636)

MPM Modern E W02M.11268.E (368417)

MPM Modern E W02M.11268.E (368417)
Detail

Dámske hodinky analógové, strojček quartz, priemer ciferníka 28 mm, vodotesnosť 50 m (5 atm), sklíčko minerálne MPM Modern E W02M.11268.E sú zaujímavé dámske hodinky na ruku vhodné pre každého, kto hľadá na svoju ruku spoľahlivého parťáka. Nájdete na nich s veľkosťou 28 mm. Spoľahlivá Quartz technológia je prísľubom čo najdlhšej výdrže na batériu a zároveň veľkej presnosti. Remienok tvorí nehrdzavejúca oceľ, čo vedie k peknému dizajnu bez akejkoľvek straty komfortu pri nosení. Náramkové hodinky MPM Quality prečkajú priamy kontakt so striekajúcou vodou v sprche alebo pri umývaní rúk, priame potápanie a plávanie ich ale môže poškodiť. Stupeň krytia je potom stanovený na úroveň 50 m (5 ATM). Vybrané prvky dámskych hodiniek MPM Modern E W02M.11268.E Strojček s Quartz technológiou a batéria s dlhou výdržou Na remienok bol zvolený materiál: nehrdzavejúca oceľ Úroveň vodotesnosti hodiniek MPM Quality: 50 m (5 ATM) Sfarbenie ciferníka: rúžová Remienok má farbu:... (alza.sk)

Podobné produkty ako MPM Modern E W02M.11268.E (368417) , Hh electronics tensor-go

Adam Hall 3 STAR DGF 0020

Adam Hall 3 STAR DGF 0020
Detail

Audio kábel – prepájací, dĺžka 0,2 m, male konektor 1× XLR5, female konektor 1× XLR3, mikrofónny, rovné zakončenie Audio kábel značky adam hall doplní jednotlivé časti aparatúry a zabezpečí jedinečnú kvalitu zvuku. Je vybavený konektormi male XLR5 a female XLR3. Čo sa dĺžky týka, má prepojovací kábel adam hall presne 0,2 m. Takzvaný XLR konektor patrí medzi štandardy v profi technike určenej na koncerty a hudobné akcie. Podstatné prednosti audio kábla Adam Hall 3 STAR DGF 0020 Audio kábel adam hall disponuje konektormi male XLR5 a female XLR3 Celková dĺžka tohto modelu od značky adam hall dosahuje 0,2 m Adam Hall 3 STAR DGF 0020 je charakterizovaný ako prepojovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné Čierna farba audio kábla (alza.sk)

Podobné produkty ako Adam Hall 3 STAR DGF 0020

Adam Hall 4 STAR DGF 0020 IP65

Adam Hall 4 STAR DGF 0020 IP65
Detail

Audio kábel – prepájací, dĺžka 0,2 m, male konektor 1× XLR5, female konektor 1× XLR3, obojstranná koncovka, tienený kábel, nástrojový a mikrofónny, rovné zakončenie Audio kábel od výrobcu adam hall skompletizuje vašu zvukovú aparatúru a zaistí zvuk nadpriemernej kvality. Je opatrený konektormi male XLR5 a female XLR3. Ak hovoríme o dĺžke, má prepojovací kábel adam hall celkovo 0,2 m. Takzvaný XLR konektor sa bežne uplatňuje v profi technike najmä na kultúrne akcie. Kábel je samozrejme tienený proti rušeniu prenášaného signálu. Najdôležitejšie parametre audio kábla Adam Hall 4 STAR DGF 0020 IP65 Audio kábel adam hall je osadený konektormi male XLR5 a female XLR3 Dĺžka tohto modelu od značky adam hall predstavuje 0,2 m Adam Hall 4 STAR DGF 0020 IP65 je charakterizovaný ako prepojovací kábel Zakončenie audio kábla: rovné Čierna farba audio kábla Tienenie proti rušeniu (alza.sk)

Podobné produkty ako Adam Hall 4 STAR DGF 0020 IP65

Dámsky župan 41060 Gabby maroon

Dámsky župan 41060 Gabby maroon
Detail

(amiatex.sk)

Podobné produkty ako Dámsky župan 41060 Gabby maroon , Al-ko robolinho 300 e (119991)

Free spirit prút e sport 3 m 100-300 g

Free spirit prút e sport 3 m 100-300 g
Detail

Jedinečná akcia, špičkový materiál blanku s bezlakovou úpravou, špeciálne očká a špeciálna rukoväť umožňujúca zasadenie prútu do zdolávacieho postroja robia z tohto prútu dokonalý sumcový špeciál. (parys.sk)

Podobné produkty ako Free spirit prút e sport 3 m 100-300 g , Panasonic rx-d70bt (rx-d70bteg-k)

sE Electronics RF-X WH Biela

sE Electronics RF-X WH Biela
Detail

Použitím rovnakej konštrukčnej technológie ako pri modeli Reflexion Filter® PRO bol RF-X koncipovaný tak, aby zodpovedal potrebám náročného umelca pracujúceho s obmedzeným rozpočtom. Vďaka ľahkému odvetrávanému telu a efektívnej, prepracovanej zostave svorky je RF-X sám o sebe jednoduchosť, poskytuje perfektný výkon a jednoduchosť použitia.Boli vyvinuté nové materiály, aby bol RF-X ľahší ako jeho predchodcovia, ale zároveň si zachoval jeho odolnosť – čo pomáha umiestniť RF-X ako všestranný produkt vhodný do každého náročného pracovného prostredia. Vyznačuje sa štvorvrstvovým dizajnom akustického filtra, ktorý pozostáva z vonkajšieho odvetrávaného kompozitného panelu, vrstvy vlnenej tkaniny, vrstvy vzduchovej medzery a vnútornej vrstvy akustickej peny.Tento viacvrstvový dizajn odlišuje RF-X od jeho konkurentov tým, že filtruje frekvencie rovnomerne v celom spektre, čo pomáha zabezpečiť, aby nahrávky vykazovali takmer nulové zafarbenie zvuku pri použití filtra. Hĺbka (cm) : 20.0 Použitie : Nahrávanie Typ : Akustická clona Hmotnosť : 1,7 kg Šírka (cm) : 41.0 Použitie : Studio Umývateľné : Nie Balenie obsahuje : Mikrofónový stojan Pozícia : Mikrofónový stojan Farba podľa výrobcu : Biela Výška (cm) : 31.0 Absorbčný frekvenční rozsah : High to Medium Frequencies Balenie obsahuje : Montážna sada Krajina pôvodu : Čína Hmotnosť netto (kg) : 44349.0 Farba : Biela Funkcionalita : Absorpcia Materiál : Akustická pena Použitie : Vokály Balenie obsahuje : Držiak (muziker.com)

Podobné produkty ako sE Electronics RF-X WH Biela , Glorious extended, biela (gw-e)

Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 60x30x45 cm biela STILLAB06003

Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 60x30x45 cm biela STILLAB06003
Detail

Závesná kúpeľňová skrinka doplnková (bez výrezu na sifón) v bielej farbe. Rozmery 60x30x45 cm. Predný povrch MDF lakovaný. Výrobok je dodávaný v rozloženom stave vrátane montážneho návodu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 60x30x45 cm biela STILLAB06003 , Ifixit essential electronics toolkit v2 (eu145348-5)

Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 60x60x45 cm biela STILLAB06005

Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 60x60x45 cm biela STILLAB06005
Detail

Závesná kúpeľňová skrinka doplnková (bez výrezu na sifón) v bielej farbe. O rozmere 60x60x45 cm. Čelná plocha MDF lakovaná. Výrobok je dodávaný v rozloženom stave vrátane montážneho návodu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 60x60x45 cm biela STILLAB06005 , Furman m-10lx e (m-10lxe)

Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 80x60x45 cm biela STILLAB08002

Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 80x60x45 cm biela STILLAB08002
Detail

Závesná kúpeľňová skrinka doplnková (bez výrezu na sifón) v bielej farbe. Rozmery 80x60x45 cm. Predný povrch MDF lakovaný. Výrobok je dodávaný v rozloženom stave vrátane montážneho návodu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 80x60x45 cm biela STILLAB08002 , Furman m-10x e (m-10xe)

Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 80x30x45 cm biela STILLAB08001

Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 80x30x45 cm biela STILLAB08001
Detail

Závesná kúpeľňová skrinka doplnková (bez výrezu na sifón) v bielej farbe. Rozmery 80x30x45 cm. Predný povrch MDF lakovaný. Výrobok je dodávaný v rozloženom stave vrátane montážneho návodu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Kúpeľňová skrinka doplnková Naturel Stilla 80x30x45 cm biela STILLAB08001 , Colop e-mark® lepiaca páska biela lesklá, 14 mm × 8 m (155361)

La Bella RX-N4A-M Struny pre basgitaru

La Bella RX-N4A-M Struny pre basgitaru
Detail

Každá struna v sérii Rx je jedinečne skonštruovaná pre túto konkrétnu sadu.Poniklované valcové vinutieFlexibilnejšie a ľahšie napätie ako štandardná séria La Bella SNHrúbky strún: .040, .060, .080, .100Vyrobené v USABalené pomocou technológie MAP (Modified Atmosphere Packaging) Jadro: Oceľ Hrúbka: 040" / 100" Farba: Strieborná Ponúkaná konfigurácia: 1 sada Dĺžka: Medium Scale Počet strún: 4 Materiál: Poniklovaná oceľ Vinutie: Valcové vinutie Krajina pôvodu: USA Zakončenie: Gulôčkovité (muziker.com)

Podobné produkty ako La Bella RX-N4A-M Struny pre basgitaru , Miele kd 4072 e active biela (11980270)

LaBella RX-N5D-M 45-130 Medium Scale

LaBella RX-N5D-M 45-130 Medium Scale
Detail

Každá struna v sérii Rx je jedinečne skonštruovaná pre túto konkrétnu sadu. Koncept "Focused Set Design" pomáha dosiahnuť všetky prvky dokonale vyváženého tónu, pocitu, vibrata a pnutia. PoniklovanéFlexibilnejšie a ľahšie ako štandardná séria La Bella SNStruny: 0.045, 0.065, 0.085, 0.105, 0.130Všestranná konštrukcia osloví každý štýl a hudobný žánerVyrobené v USABalené pomocou technológie MAP (Modified Atmosphere Packaging), aby sa zabránilo zafarbeniu a zabezpečila čerstvosť Farba : Strieborná Jadro : Oceľ Hrúbka : 045" / 130" Séria : RX Zakončenie : Gulôčkovité Krajina pôvodu : USA Vinutie : Valcové vinutie Materiál : Poniklovaná oceľ Dĺžka : Medium Scale Počet strún : 5 (muziker.com)

Podobné produkty ako LaBella RX-N5D-M 45-130 Medium Scale , Colop e-mark® pečiatka, biela (153111)

Bluetooth/AUX vysielač/prijímač, prijímač/vysielač

Bluetooth/AUX vysielač/prijímač, prijímač/vysielač
Detail

Kvalitní Bluetooth/AUX vysielač/prijímač, prijímač/vysielač z kategorie Súčiastky | Arduino + moduly | Snímače a prevodníky Arduino. (esat.sk)

Podobné produkty ako Bluetooth/AUX vysielač/prijímač, prijímač/vysielač , Sema leader 300 m (njvr002570)

UDG Ultimate e for Pioneer DDJ-RX/SX/SX2/SX3 MK2 BK Plus Dj Kufor

UDG Ultimate e for Pioneer DDJ-RX/SX/SX2/SX3 MK2  BK Plus Dj Kufor
Detail

Pevný kufor určený pre zariadenia Pioneer DDJ-RX / SX / SX2 / SX3, plus jeden Laptop a príslušenstvo. Disponuje vysoko odolnou robustnou konštrukciou s 9 mm hrubou preglejkou a laminovanou čiernou hexagonálnou povrchovou úpravou. Okrem toho ponúka extra široké hliníkové profily, pružinové bočné pogumované úchyty a oceľové zaoblené rohy. Vnútorná časť je postrovaná elastomernym polymérom (EVA). Kufor je vybavený 80 mm priestorom pre príslušenstvo, káblovými otvormi a odnímateľným krytom. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako UDG Ultimate e for Pioneer DDJ-RX/SX/SX2/SX3 MK2 BK Plus Dj Kufor , Sema feeder 300 m (njvr002583)

AQUALINE - DIRECT-E elektrické vykurovacie teleso, rovné, 450x960 mm, 300 W, biela ILE94T

AQUALINE - DIRECT-E elektrické vykurovacie teleso, rovné, 450x960 mm, 300 W, biela ILE94T
Detail

Elektrické vykurovacie telesá s rovnými (DIRECT-E) a oblými (ORBIT-E) vodorovnými rúrkami v bielej farbe. Elektrické kúrenia sú vhodné na umiestnenie do kúpeľní, chodieb alebo WC. Sú opatrené elektrickou vykurovacou tyčou s káblom a vidlicou do zásuvky. Radiátor nie je vybavený termostatom priestorovej teploty – odporúčame použiť zásuvkový termostat ST311. Verzia iba pre elektrické pripojenie Súčasťou je vykurovacia tyč bez termostatu Radiátor je naplnený nemrznúcou antikoróznou zmesou s bodom tuhnutia do -5 °C Radiátor ako celok je možné po zakúpení a správnej inštalácii ihneď prevádzkovať pri napojení na elektrický okruh Vykurovacie telesá s rovnými rúrkami (DIRECT-E) je možné inštalovať s káblom na ľavej aj pravej strane Ean: 8590913876776 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE - DIRECT-E elektrické vykurovacie teleso, rovné, 450x960 mm, 300 W, biela ILE94T , Sema predator 300 m (njvr002586)

AQUALINE - ORBIT-E elektrické vykurovacie teleso, oblé, 450x960 mm, 300 W, biela ILEO94T

AQUALINE - ORBIT-E elektrické vykurovacie teleso, oblé, 450x960 mm, 300 W, biela ILEO94T
Detail

Elektrické vykurovacie telesá s rovnými (DIRECT-E) a oblými (ORBIT-E) vodorovnými rúrkami v bielej farbe. Elektrické kúrenia sú vhodné na umiestnenie do kúpeľní, chodieb alebo WC. Sú opatrené elektrickou vykurovacou tyčou s káblom a vidlicou do zásuvky. Radiátor nie je vybavený termostatom priestorovej teploty – odporúčame použiť zásuvkový termostat ST311. Verzia iba pre elektrické pripojenie Súčasťou je vykurovacia tyč bez termostatu Radiátor je naplnený nemrznúcou antikoróznou zmesou s bodom tuhnutia do -5 °C Radiátor ako celok je možné po zakúpení a správnej inštalácii ihneď prevádzkovať pri napojení na elektrický okruh Vykurovacie telesá s rovnými rúrkami (DIRECT-E) je možné inštalovať s káblom na ľavej aj pravej strane Ean: 8590913881602 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE - ORBIT-E elektrické vykurovacie teleso, oblé, 450x960 mm, 300 W, biela ILEO94T , Xfx speedster swft309 amd radeon rx 6700 core (rx-67xlkwfdv)

AQUALINE - TONDI-E elektrické vykurovacie teleso, rovné, 450x970 mm, 300 W, biela DE450T

AQUALINE - TONDI-E elektrické vykurovacie teleso, rovné, 450x970 mm, 300 W, biela DE450T
Detail

Elektrické vykurovacie telesá so štvorhrannými rúrkami. Elektrické kúrenia sú vhodné na umiestnenie do kúpeľní, chodieb alebo WC. Sú opatrené elektrickou vykurovacou tyčou s káblom a vidlicou do zásuvky. Radiátor nie je vybavený termostatom priestorovej teploty – odporúčame použiť zásuvkový termostat ST311. Verzia iba pre elektrické pripojenie Súčasťou je vykurovacia tyč bez termostatu Radiátor je naplnený nemrznúcou antikoróznou zmesou s bodom tuhnutia do -5 °C Radiátor ako celok je možné po zakúpení a správnej inštalácii ihneď prevádzkovať pri napojení na elektrický okruh Vykurovacia tyč je inštalovaná na pravej strane radiátora. Pokiaľ potrebujete elektrický prívod na druhej strane, je možné prehodiť vykurovaciu tyč a zátku. Ean: 8590913911613 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako AQUALINE - TONDI-E elektrické vykurovacie teleso, rovné, 450x970 mm, 300 W, biela DE450T , Xfx gts radeon rx 580 8gb triplex edition (rx-580p8dfd6)

AL-KO Robolinho 300 E (119991)

AL-KO Robolinho 300 E (119991)
Detail

Robotická kosačka , záber 200mm Robotická kosačka AL-KO Robolinho 300 E pokosí vašu záhradu za vás. Ideálna je na trávniky do rozlohy 300 m2, o ktoré sa precízne postará. Kosačka je vybavená elektrickým motorom s hlučnosťou iba 60 dB, vďaka čomu je jej chod veľmi tichý. Motor je poháňaný batériou s kapacitou 2,2 Ah, ktorá na jedno nabitie zabezpečí 45 minút prevádzky. Automatická kosačka disponuje záberom so šírkou 20 cm a poradí si aj s 30 % stúpaním. Ak sa jej do cesty postavia prekážky v podobe stromov či kríkov, spoľahlivo sa im vyhne. Výšku kosenia si môžete plynule nastaviť na 25 až 55 mm. Nová konštrukcia noža pritom zaručí jeho 4-násobnú životnosť.Kľúčové vlastnosti robotickej kosačky AL-KO Robolinho 300 ERobotická kosačka vhodná na trávniky do rozlohy 300 m2Vybavená elektrickým motorom s hlučnosťou iba 60 dBMotor je poháňaný batériou s kapacitou 2,2 AhAutomatická kosačka AL-KO Robolinho 300 E disponuje záberom so šírkou 20 cmPoradí si aj s 30 %... (alza.sk)

Podobné produkty ako AL-KO Robolinho 300 E (119991) , Call of duty: modern warfare ii – cartel – mikina m (4020628627782)

GARETT ELECTRONICS Beauty True Scrub Cavitation peeling biela ultrazvuková špachtľa

GARETT ELECTRONICS Beauty True Scrub Cavitation peeling biela ultrazvuková špachtľa
Detail

Ultrazvuková špachtľa Garett Beauty True Scrub ponúka profesionálne výsledky porovnateľné so štandardmi kozmetických salónov. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako GARETT ELECTRONICS Beauty True Scrub Cavitation peeling biela ultrazvuková špachtľa , Panasonic rx-d550e-k

GARETT ELECTRONICS Beauty Sonic Scrub Cavitation peelig ultrazvuková špachtľa biela

GARETT ELECTRONICS Beauty Sonic Scrub Cavitation peelig ultrazvuková špachtľa biela
Detail

Táto ultrazvuková špachtľa využíva nielen ultrazvuk, ale aj pozitívne a negatívne ióny, ktoré môžu mať priaznivý účinok na pleť. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako GARETT ELECTRONICS Beauty Sonic Scrub Cavitation peelig ultrazvuková špachtľa biela , Panasonic rx-d500eg-k

Diaľkové ovládanie, vysielač+prijímač RF 433MHz, napájanie prijímača 12V

Diaľkové ovládanie, vysielač+prijímač RF 433MHz, napájanie prijímača 12V
Detail

Kvalitní Diaľkové ovládanie, vysielač+prijímač RF 433MHz, napájanie prijímača 12V z kategorie Súčiastky | Arduino + moduly | Príslušenstvo Arduino. (esat.sk)

Podobné produkty ako Diaľkové ovládanie, vysielač+prijímač RF 433MHz, napájanie prijímača 12V , Panasonic rx-d552e-k

Guess Basilea HWPB87 41060-MLO - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality

Guess Basilea HWVB87 41060-DOV - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality

Guess Basilea HWVG87 41060-BLA - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality

Guess Basilea HWVB87 41060-COG - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality

Panasonic RX-D70BT (RX-D70BTEG-K)

Panasonic RX-D70BT (RX-D70BTEG-K)
Detail

Rádiomagnetofón – s CD prehrávačom, klasický dizajn, prenosný, DAB+ a FM tuner, 30 predvolieb, podpora MP3, výkon 4 W, vstup s USB, výstup 3,5 mm Jack, automatické vypnutie, možnosť pripojenia cez S Bluetooth, displej a hodiny, batériové napájanie, sieťové napájanie, na 6 veľkých monočlánkov (D), rozmery 128 × 310 × 205 mm (V׊×H), hmotnosť 2,3 kg, čierna farba Rádiomagnetofón Panasonic je prenosné zariadenie spájajúce rádio a magnetofón, s ktorým si užijete ničím nerušené počúvanie obľúbenej hudby. Obsah na kompaktných diskoch prečíta vstavaná CD mechanika. K podporovaným formátom patrí MP3. Hudobný výkon prístroja je 4 W. Zabudované tunery si poradia s vysielaním DAB+ a FM. Rádiomagnetofón Panasonic ponúka možnosť nastaviť dohromady 30 predvolieb zvolených staníc. Súčasťou výbavy rádiomagnetofónu je na jednoduchú obsluhu dostatočne prehľadný displej. Naozaj užitočné je aj prosté zobrazenie času. Automatické vypnutie sa postará, aby napríklad po zaspaní nehral... (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic RX-D70BT (RX-D70BTEG-K) , Red dingo vodidlo modern on grey 2 cm × 1,8 m (9330725088276)

LaBella RX-N5B RX 45-125

LaBella RX-N5B RX 45-125
Detail

5-strunová sada pre elektrickú basgitaru zo série Bass RX, s každou strunou skonštruovanou tak, aby zabezpečila dokonalé vyváženie všetkych dôležitých prvkov - zvuku, pocitu pri hraní, napätia i vibrata. Ľahké a flexibilné vinuté struny sú vyrobené z poniklovaného oceľového drôtu a vďaka univerzálnej konštrukcii sú vhodné pre všetky žánre i štýly hrania. Pri ich balení je použitá technológia MAP (Modified Atmosphere Packaging), ktorá struny chráni pred znehodnotením. Sada obsahuje struny s hrúbkou .045, .065, .080, .100, .125. Hrúbka : 045" / 125" Počet strún : 5 Materiál : Poniklovaná oceľ Krajina pôvodu : USA Dĺžka : Long Scale Zakončenie : Gulôčkovité Vinutie : Valcové vinutie Ponúkaná konfigurácia : 1 sada Jadro : Oceľ (muziker.com)

Podobné produkty ako LaBella RX-N5B RX 45-125 , Red dingo vodidlo modern on grey 1,5 cm × 1,8 m (9330725088269)

Lavica MODERN biela (3635)

Lavica MODERN biela (3635)
Detail

Lavica – rovná, do predsiene, drevená, matný povrch, materiál sedáka polyester, s podrúčkami, vystužená, rozmery 56 × 115 × 44 cm (V׊×H), výška podrúčok 56 cm, výška nohy 16 cm, biela farba V poslednej dobe sa zvyšuje záujem o praktické lavice. Lavica Designlink nie je len krásna, ale stane sa tiež funkčným doplnkom vo všetkých miestnostiach. Pohodlné vystlanie je doplnené podrúčkami, čo vám zaistí, že aj dlhé sedenie bude úplne komfortné. Jej rovné vyhotovenie ponúka veľa miesta na sedenie a zároveň umocní celkový dojem miestnosti. Jej farba je biela. Kľúčové vlastnosti produktu Lavica MODERN biela Lavica Designlink bude predstavovať funkčný doplnok v akomkoľvek priestore Veľmi pohodlné je vystlanie Vybavená podrúčkami na komfortné sedenie Rovná lavica Designlink pozdvihne priestor na vyššiu úroveň Zaujímavé vyhotovenie podčiarkuje biela farba. Rozmery lavice dosahujú 56 × 115 × 44 cm (vך×h) Na jej výrobu bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne drevo a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lavica MODERN biela (3635)

iZotope RX 11 ADV: UPG from any RX ADV or RX PPS (Digitálny produkt)

iZotope RX 11 ADV: UPG from any RX ADV or RX PPS (Digitálny produkt)
Detail

Systémové požiadavky: Mac OSX 11.7.9 <;Mac OSX 12.7 <;Win 10 < Podporované formáty pluginov: AAX;AU;VST;VST3 Kompatibilné s: Všetky hlavné DAW Kompatibilita: Mac OS;Windows Typ: Mastering;Mixing Licencia: Upgrade (muziker.com)

Podobné produkty ako iZotope RX 11 ADV: UPG from any RX ADV or RX PPS (Digitálny produkt)

Muha Pepe e Guaiaco vonná sviečka 300 g

Muha Pepe e Guaiaco vonná sviečka 300 g
Detail

Muha Pepe e Guaiaco, 300 g, Vonné sviečky Vôňa do bytu, Vonná sviečka Muha Pepe e Guaiaco prevonia váš domov nádhernou vôňou a vytvorí tak útulnú atmosféru, vďaka ktorej sa budete vždy cítiť skvelo. Vlastnosti: kvetinová vôňa drevitá vôňa citrusová vôňa Zloženie: zmes rastlinných voskov bavlnený knôt Použitie: Sviečku klaďte na dostatočne tepelne odolný povrch. Nenechávajte horieť dlhšie než 4 hodiny. Nikdy nedovoľte, aby sviečka dohorela až do úplného konca. Horiacu sviečku nenechávajte nikdy bez dozoru a v blízkosti ľahko zápalných predmetov. Uchovávajte mimo dosahu detí a domácich zvierat. Sviečku nechajte vždy horieť minimálne tak dlho, kým sa roztaví celá horná vrstva. Predídete tak vzniku nežiaducej priehlbiny vo vosku. (notino.sk)

Podobné produkty ako Muha Pepe e Guaiaco vonná sviečka 300 g

Muha Acqua e Sale vonná sviečka 300 g

Muha Acqua e Sale vonná sviečka 300 g
Detail

Muha Acqua e Sale, 300 g, Vonné sviečky Vôňa do bytu, Vonná sviečka Muha Acqua e Sale prevonia váš domov nádhernou vôňou a vytvorí tak útulnú atmosféru, vďaka ktorej sa budete vždy cítiť skvelo. Vlastnosti: kvetinová vôňa bylinná aróma svieža vôňa Zloženie: zmes rastlinných voskov bavlnený knôt Použitie: Sviečku klaďte na dostatočne tepelne odolný povrch. Nenechávajte horieť dlhšie než 4 hodiny. Nikdy nedovoľte, aby sviečka dohorela až do úplného konca. Horiacu sviečku nenechávajte nikdy bez dozoru a v blízkosti ľahko zápalných predmetov. Uchovávajte mimo dosahu detí a domácich zvierat. Sviečku nechajte vždy horieť minimálne tak dlho, kým sa roztaví celá horná vrstva. Predídete tak vzniku nežiaducej priehlbiny vo vosku. (notino.sk)

Podobné produkty ako Muha Acqua e Sale vonná sviečka 300 g

Muha Arancio e Cannella vonná sviečka 300 g

Muha Arancio e Cannella vonná sviečka 300 g
Detail

Muha Arancio e Cannella, 300 g, Vonné sviečky Vôňa do bytu, Vonná sviečka Muha Arancio e Cannella prevonia váš domov nádhernou vôňou a vytvorí tak útulnú atmosféru, vďaka ktorej sa budete vždy cítiť skvelo. Vlastnosti: gurmánska vôňa sladká aróma citrusová vôňa hrejivá vôňa Zloženie: zmes rastlinných voskov bavlnený knôt Použitie: Sviečku klaďte na dostatočne tepelne odolný povrch. Nenechávajte horieť dlhšie než 4 hodiny. Nikdy nedovoľte, aby sviečka dohorela až do úplného konca. Horiacu sviečku nenechávajte nikdy bez dozoru a v blízkosti ľahko zápalných predmetov. Uchovávajte mimo dosahu detí a domácich zvierat. Sviečku nechajte vždy horieť minimálne tak dlho, kým sa roztaví celá horná vrstva. Predídete tak vzniku nežiaducej priehlbiny vo vosku. (notino.sk)

Podobné produkty ako Muha Arancio e Cannella vonná sviečka 300 g

Muha Menta e Sandalo vonná sviečka 300 g

Muha Menta e Sandalo vonná sviečka 300 g
Detail

Muha Menta e Sandalo, 300 g, Vonné sviečky Vôňa do bytu, Vonná sviečka Muha Menta e Sandalo prevonia váš domov nádhernou vôňou a vytvorí tak útulnú atmosféru, vďaka ktorej sa budete vždy cítiť skvelo. Vlastnosti: drevitá vôňa bylinná aróma svieža vôňa Zloženie: zmes rastlinných voskov bavlnený knôt Použitie: Sviečku klaďte na dostatočne tepelne odolný povrch. Nenechávajte horieť dlhšie než 4 hodiny. Nikdy nedovoľte, aby sviečka dohorela až do úplného konca. Horiacu sviečku nenechávajte nikdy bez dozoru a v blízkosti ľahko zápalných predmetov. Uchovávajte mimo dosahu detí a domácich zvierat. Sviečku nechajte vždy horieť minimálne tak dlho, kým sa roztaví celá horná vrstva. Predídete tak vzniku nežiaducej priehlbiny vo vosku. (notino.sk)

Podobné produkty ako Muha Menta e Sandalo vonná sviečka 300 g

Muha Uva e Fico vonná sviečka 300 g

Muha Uva e Fico vonná sviečka 300 g
Detail

Muha Uva e Fico, 300 g, Vonné sviečky Vôňa do bytu, Vonná sviečka Muha Uva e Fico prevonia váš domov nádhernou vôňou a vytvorí tak útulnú atmosféru, vďaka ktorej sa budete vždy cítiť skvelo. Vlastnosti: ovocná vôňa citrusová vôňa sladká aróma letná vôňa Zloženie: zmes rastlinných voskov bavlnený knôt Použitie: Sviečku klaďte na dostatočne tepelne odolný povrch. Nenechávajte horieť dlhšie než 4 hodiny. Nikdy nedovoľte, aby sviečka dohorela až do úplného konca. Horiacu sviečku nenechávajte nikdy bez dozoru a v blízkosti ľahko zápalných predmetov. Uchovávajte mimo dosahu detí a domácich zvierat. Sviečku nechajte vždy horieť minimálne tak dlho, kým sa roztaví celá horná vrstva. Predídete tak vzniku nežiaducej priehlbiny vo vosku. (notino.sk)

Podobné produkty ako Muha Uva e Fico vonná sviečka 300 g

Muha Cedro e Bergamotto vonná sviečka 300 g

Muha Cedro e Bergamotto vonná sviečka 300 g
Detail

Muha Cedro e Bergamotto, 300 g, Vonné sviečky Vôňa do bytu, Vonná sviečka Muha Cedro e Bergamotto prevonia váš domov nádhernou vôňou a vytvorí tak útulnú atmosféru, vďaka ktorej sa budete vždy cítiť skvelo. Vlastnosti: kvetinová vôňa svieža vôňa sladká aróma citrusová vôňa Zloženie: zmes rastlinných voskov bavlnený knôt Použitie: Sviečku klaďte na dostatočne tepelne odolný povrch. Nenechávajte horieť dlhšie než 4 hodiny. Nikdy nedovoľte, aby sviečka dohorela až do úplného konca. Horiacu sviečku nenechávajte nikdy bez dozoru a v blízkosti ľahko zápalných predmetov. Uchovávajte mimo dosahu detí a domácich zvierat. Sviečku nechajte vždy horieť minimálne tak dlho, kým sa roztaví celá horná vrstva. Predídete tak vzniku nežiaducej priehlbiny vo vosku. (notino.sk)

Podobné produkty ako Muha Cedro e Bergamotto vonná sviečka 300 g

Studio Electronics 8106

Studio Electronics 8106
Detail

Filter 4075 je diskrétny, napätím riadený, 24/db/oktový kaskádový transkonduktančný dolnopriepustný filter, ktorý využíva šesť párov ručne spárovaných tranzistorov. Pri nastavení najnižšej FREKVENCIE odstraňuje vyššie frekvenčné harmónie; jeho obvod RESONANCE alebo „Q“ posúva tieto harmónie za "bod varu" samooscilácie a vydáva dunivé, úderné škrípanie s výbušným výkonom a hĺbkou v nízkych až stredných pásmach. Dizajn je vlastne vytiahnutý zo štvorpólového ARP 4072, bez 12kHz konštrukčnej chyby, ktorá ochromila špičkovú úroveň originálu. Prevádzka na batérie : Nie Displej : Nie Envelope : Nie Ovládače : Patch level Slúchadlový výstup : Nie Ovládače : Output Ovládače : Resonance Hĺbka (mm) : 80.0 LFO : Nie Sound Engine : Analog modeling Ovládače : Track 1/2 Select Výstupy : Jack 3,5mm TS Typy efektov : Reso Echo Napájanie : EURORACK Ovládače : Vstup Ovládacie gombíky : Black Plastic Variant : 8106 Typ : High Pass Filter Sekvencer : Nie Farba : Čierna Typ : Filter Výška (mm) : 80.0 Pitch bend : Nie Typ : Analógový Oscilátory : Nie Filter : Áno Výška (cm) : 16.8 Vstupy : Jack 3,5 mm TS Krajina pôvodu : Čína Ovládače : Frequency Typy efektov : EQ Modulácia : Nie Hmotnosť (g) : 300.0 Typ : Eurorack Module Šírka (mm) : 80.0 Aftertouch : Nie Balenie obsahuje : Manuál Ovládače : Hi-Pass Filter MIDI interface : Nie Arpeggiator : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Studio Electronics 8106

Modal Electronics Cobalt8X

Modal Electronics Cobalt8X
Detail

V nadväznosti na tradíciu teplých a úderných syntezátorových zvukov v analógovom štýle, ktoré vytvorili legendárne syntetizátory z minulosti, COBALT8X odomyká plný tvorivý potenciál analógových kriviek. Tento výkonný a inšpiratívny nástroj znovuobjavuje estetiku analógových zvukov a pozýva hudobníkov, producentov a zvukových tvorcov, aby preskúmali novú éru textúr virtuálneho analógového syntetizátora, ďaleko za hranicami svojich analógových predkov. Na vrchol inovatívneho oscilátorového motora COBALT8X pridali nový morphable 4-Pole Ladder Filter. V kombinácii s bezkonkurenčnými možnosťami Modal modulácie, inšpiratívnym sekvencerom v reálnom čase / krokoch, energizujúcim arpeggiátorom, klávesnicou Premium FATAR s 61 klávesami, MPE, efektmi v štúdiovej kvalite a integráciou MODALapp je COBALT8X dokonalým syntetizátorom pre každého, kto chce všestranný elektronický hudobný nástroj na prehrávanie vintage zvukov a netrpezlivo vstupuje do nových zvukových dimenzií. Osem skutočných polyfónnych hlasov zvádza hráčov k tomu, aby rozložili široké strunové alebo bohaté synth-padové akordy, zatiaľ čo monofónne basové alebo lead patche hrané so 64 oscilátormi môžu otriasať stenami každého štadióna. A s funkciami avantgardného vytvárania zvuku môže každý synth nadšenec vylepšiť svoje vystúpenie zvukmi, ktoré žiadny iný syntetizátor nedokáže vygenerovať. Výstupy : Konektor pre slúchadlá 6,3 mm USB to Host : Áno Vstupy pedálu : Sustain USB : Áno Vstupy pedálu : Expression Envelope : Áno Vstupy : MIDI IN Krajina pôvodu : Čína Zabudovaný reproduktor : Nie Prevádzka na batérie : Nie Typy efektov : Phaser Typy efektov : Reverb LFO : 3 Typ : Synth Aftertouch : Áno Typ displeja : OLED Výstupy : Sync OUT Balenie obsahuje : Adaptér Filter : Áno Počet presetov : 100 + 100 Typy efektov : Delay Vstupy : Sync IN Balenie obsahuje : Manuál Sound Engine : Virtual Analog Fadery : Nie Pitch bend : Áno Arpeggiator : Áno Výstupy : MIDI OUT Modulácia : Áno Polyfónia : 8 Oscilátory : 64 Záznamové médium : Vnútorné Výstupy : Jack 6,3 mm TS Počet klávesov : 61 Typy efektov : Rotary Variant : X Displej : Áno Kompatibilné s : macOS Typy efektov : Chorus Kompatibilné s : Android Typ klaviatúry : Fatar with Aftertouch MIDI interface : Áno Typy efektov : Flanger Farba : Modrá Slúchadlový výstup : Áno USB MIDI : Áno Kompatibilné s : iOS Napájanie : 9V DC ( - ) Typy efektov : Tremolo Sekvencer : Áno Kompatibilné s : Windows (muziker.com)

Podobné produkty ako Modal Electronics Cobalt8X

sE Electronics sE2200

sE Electronics sE2200
Detail

SE Electronics sE2200 je ručne vyrobený kondenzátorový kardioidný mikrofón vhodný pre vokály, komentáre a inštrumentálne aplikácie. Ponúka dve 1" pozlátené membrány ručne vyrobené a individuálne naladené v Šanghaji, pre zabezpečenie najlepšieho akustického výkonu. Fantómové napájanie : Áno Typ : Instrument Microphone Použitie : Nástroje Pomer signál/šum : 86 dB Prepínač : Áno Maximálny akustický tlak (SPL) : 135 dB Typ kapsule : Kondenzátorový Smerová charakteristika : Cardioid Hmotnosť : 611 g Farba podľa výrobcu : Čierna Impedancia : 50 Ohm Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 20 kHz Filter : High Pass Balenie obsahuje : Manuál Maximálny akustický tlak (SPL) : 125 dB Maximálny akustický tlak (SPL) : 145 dB Balenie obsahuje : Shockmount Balenie obsahuje : Thread Mount Adapter Použitie : Nahrávanie Balenie obsahuje : Pop Filter Krajina pôvodu : Čína Typ : Studio Microphone Typ : Vocal Microphone Použitie : Vokály Citlivosť : 23.7 mV (muziker.com)

Podobné produkty ako sE Electronics sE2200

Studio Electronics 4075

Studio Electronics 4075
Detail

Najnovší prírastok do uznávaného radu analógových monosyntetizérov Boomstar kombinuje charakteristické masívne VCO a energické obálky spoločnosti Studio Electronics s ich filtrom 8106, hladkým, farebným high-pass-do-low-pass, ktorý pripomína VCF, ktoré nájdete v klasických Roland Juno a Jupiter analógových polysyntézach.Boomstar 8106 je prvý z "prepracovaných" Boomstars od Studio Electronics a obsahuje nový, jednoduchší tmavý panel, farebne označené gombíky a vylepšenia v obvode zosilnenia. Vlastnosti: Všetky analógové polomodulárne monofónne syntetizátory 2 diskrétne napätím riadené oscilátory Filter v štýle Jupiter/Juno ADSR obálky pre filter a zosilňovač LFO s rozsiahlymi možnosťami smerovania Oscilátor X-Mod Ovládače : Resonance Envelope : Nie Displej : Nie Výška (mm) : 80.0 Prevádzka na batérie : Nie Arpeggiator : Nie Aftertouch : Nie Napájanie : EURORACK Vstupy : Jack 3,5 mm TS Ovládače : Frequency Typy efektov : EQ Typ : Filter Ovládače : Track 1/2 Select Pitch bend : Nie Sekvencer : Nie Ovládače : Output Filter : Áno Hĺbka (mm) : 80.0 Oscilátory : Nie Modulácia : Nie MIDI interface : Nie LFO : Nie Typy efektov : Reso Echo Hmotnosť (g) : 300.0 Slúchadlový výstup : Nie Typ : Eurorack Module Farba : Strieborná Balenie obsahuje : Manuál Typ : Analógový Šírka (mm) : 80.0 Ovládače : Vstup Ovládače : Patch level Výstupy : Jack 3,5mm TS Výška (cm) : 16.8 Variant : 4075 Krajina pôvodu : Čína Sound Engine : Analog modeling Ovládače : Hi-Pass Filter Ovládacie gombíky : Knurled Chrome (muziker.com)

Podobné produkty ako Studio Electronics 4075

sE Electronics SE7

sE Electronics SE7
Detail

SE7 je vysoko kvalitný back-electret kondenzátorový mikrofón s malou membránou určený pre široké spektrum aplikácií v štúdiu a na živo, od akustických gitár cez piana, bicie a ďalšie. S optimalizovaným akustickým dizajnom, diskrétnymi obvodmi triedy A a beztransformátorovým výstupom poskytuje čistú a prirodzenú kvalitu zvuku na všetkých frekvenciách bez toho, aby trpeli šumivými výškami alebo nedostatkom nízkofrekvenčných rázov.Diskrétna elektronika a prepínateľný tlmiaci pad zaisťujú vysoký dynamický rozsah, vysokú manipulačnú schopnosť s vysokou hladinou akustického tlaku (SPL) a komponenty s extrémne nízkou hlučnosťou. Prepínateľný filter s nízkym rezom pomáha eliminovať dunenie alebo krokoý šum a môže tiež kompenzovať prebytok basových frekvencií spôsobenými efektom priblíženia. To umožňuje sE7 priblížiť k mnohým nástrojom vrátane kabinetov reproduktorov na elektrickú gitaru, dychových nástrojov a bicích.Spoľahlivú prevádzku aj v náročných aplikáciách na javisku zaisťuje robustný celokovový dizajn, robustná konštrukcia a vysoko kvalitné výrobné štandardy. Použitie : Studio Balenie obsahuje : Držiak Typ : Instrument Microphone Variant : Single Použitie : Nástroje Fantómové napájanie : Áno Maximálny akustický tlak (SPL) : 156 dB Hmotnosť : 128 g Balenie obsahuje : Protiveterná ochrana Pomer signál/šum : 78 dB Smerová charakteristika : Cardioid Typ kapsule : Kondenzátorový Maximálny akustický tlak (SPL) : 136 dB Krajina pôvodu : Čína Impedancia : 200 Ohm Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 20 kHz (muziker.com)

Podobné produkty ako sE Electronics SE7

sE Electronics SE2300

sE Electronics SE2300
Detail

SE2300 je najnovšia multi-pattern verzia oceneného kondenzátorového mikrofónu 2200, ktorý uviedli sE Electronics pred mnohými rokmi vďaka jeho hladkému a vycibrenému zvuku pre vokály, komentáre a množstvo inštrumentálnych aplikácií. Kardioidná verzia sa preslávila používaním so svetovými vokálnymi umelcami, ako je Amy Winehouse, a táto multi-pattern verzia iba zvyšuje jeho univerzálnosť, užitočnosť pre akýkoľvek nástroj a oživuje ducha najklasickejších štúdiových mikrofónov na svete.Najmodernejšie komponenty a kratšia optimalizovaná signálna cesta poskytujú ešte lepší výkon a čistotu šumu, viacnásobné vzory a nové možnosti padu a filtra zvyšujú jeho univerzálnosť a tvar a povrchová úprava bola aktualizovaná pomocou najnovších výrobných techník sE - ale sE2300 si zachováva všetok klasický zvuk originálu.Na rozdiel od iných mikrofónov s dizajnom backplate alebo elektretu má sE2300 skutočne externe polarizovanú kapsulu kondenzátora, a preto poskytuje najlepší možný výkon v každom ohľade.Trojpolohový prepínač vzorov je umiestnený na zadnej strane mikrofónu a umožňuje zmenu polárneho vzoru sE2300 z všesmerovej na kardioidnú na osmičku. To umožňuje skvelú kontrolu nad rovnováhou medzi priamym a okolitým zvukom.Na rozdiel od lacno vyrobených tiel iných cenovo dostupných mikrofónov, celokovové šasi sE2300 účinne eliminuje akékoľvek elektrické rušenie a šum - a vysokokvalitná povrchová úprava zaručuje skvelý vzhľad po dlhé roky. Maximálny akustický tlak (SPL) : 136 dB Smerová charakteristika : Cardioid Balenie obsahuje : Manuál Smerová charakteristika : Osma Maximálny akustický tlak (SPL) : 126 dB Pomer signál/šum : 85 dB Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 20 kHz Typ kapsule : Kondenzátorový Použitie : Studio Typ : Studio Microphone Krajina pôvodu : Čína Fantómové napájanie : Áno Filter : High Pass Balenie obsahuje : Držiak Smerová charakteristika : Všesmerová Hmotnosť : 611 g Typ : Instrument Microphone Použitie : Nástroje Použitie : Vokály Typ : Vocal Microphone Impedancia : 40 Ohm Maximálny akustický tlak (SPL) : 137 dB (muziker.com)

Podobné produkty ako sE Electronics SE2300

sE Electronics SE8

sE Electronics SE8
Detail

SE8 je vysokovýkonný ručne vyrobený kondenzátor s malou membránou, vhodný na akékoľvek výzvy v štúdiu alebo na pódiu.Jeho ručne vyrobená kapsula má prepracovaný dizajn zadnej dosky, ktorý poskytuje dokonale vyvážený zvuk, takže nikdy nie je drsný alebo agresívny - ideálne pre hi-hats alebo bicie overheady.Je to tiež jeden z najtichších mikrofónov s malou kapsulou na planéte - a s najvyšším dynamickým rozsahom a SPL vo svojej triede, spolu s tlmiacimi padmi a low-cut filtrami pre vynikajúcu flexibilitu, je sE8 pripravený na všetky zvuky, či už v prostredí štúdia alebo náročných javiskových aplikácií.Na rozdiel od lacno vyrobených tiel mikrofónov s malou kapsulou, celokovové šasi sE8 poskytuje efektívne potlačenie elektrického rušenia a šumu - a vysokokvalitná povrchová úprava a pozlátený konektor XLR zaisťujú skvelý vzhľad a bezstratové, spoľahlivé pripojenie signálu po dlhé roky.Model sE8 sa štandardne dodáva s klipom pre mikrofón, ktorý ho bezpečne pripevní ku každému stojanu pre mikrofón. Ručne vyrábaná true-condenser kapsula Najtichší ceruzkový mikrofón vo svojej triede Dva prepínateľné pre-attenuation pady Dva prepínateľné low-cut filtre Farba podľa výrobcu : Čierna Balenie obsahuje : Protiveterná ochrana Typ : Vokálny Krajina pôvodu : Čína Maximálny akustický tlak (SPL) : 149 dB Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 20 kHz Hmotnosť : 141 g Balenie obsahuje : Držiak Typ : Instrument Microphone Variant : Single Fantómové napájanie : Áno Smerová charakteristika : Cardioid Maximálny akustický tlak (SPL) : 159 dB Typ kapsule : Kondenzátorový Impedancia : 110 Ohm Filter : High Pass Použitie : Nástroje Použitie : Vokály Maximálny akustický tlak (SPL) : 139 dB (muziker.com)

Podobné produkty ako sE Electronics SE8

sE Electronics GuitaRF

sE Electronics GuitaRF
Detail

Mikrofónová odrazová clona vhodná na nahrávanie gitarových zosilňovačov, ale aj basgitarových, alebo klávesových zosilňovačov. Táto clona je určená pre dva mikrofóny a funguje ako izolátor. Zároveň slúži na dolaďovanie pozície pre veľký kondenzátorový a dynamický mikrofón, alebo mikrofón s malou kapsulou. Základom tejto clony je štvorvrstvový akustický filter pozostávajúci z priedušnej akustickej vlny na izoláciu nižších frekvencií a akustickej peny. Rozmery: 315 x 279 x 124 mm. Hmotnosť: 2,35kg Použitie : Studio Umývateľné : Nie Výška (cm) : 13.0 Balenie obsahuje : Montážna sada Použitie : Nahrávanie Pozícia : Mikrofónový stojan Balenie obsahuje : Držiak Hmotnosť netto (kg) : 0.6 Typ : Akustická clona Farba : Čierna Absorbčný frekvenční rozsah : High to Medium Frequencies Balenie obsahuje : Mikrofónový stojan Materiál : Akustická pena Hĺbka (cm) : 28.0 Šírka (cm) : 32.0 Krajina pôvodu : Čína Použitie : Nástroje Funkcionalita : Absorpcia (muziker.com)

Podobné produkty ako sE Electronics GuitaRF

Strešný nosič THULE pre LEXUS, RX 300/400 (Mk.II), 5-dr SUV, s pozdĺžnymi nosičmi, r.v. 2003->2009 (THK1870)

Strešný nosič THULE pre LEXUS, RX 300/400 (Mk.II), 5-dr SUV, s pozdĺžnymi nosičmi, r.v. 2003->2009 (THK1870)
Detail

Strešné nosiče – dĺžka 118 cm, nosnosť 100 kg, materiál hliník, uzamykateľné, upevnenie na hagusy, čierna farba Balíte sa na cesty alebo športový výlet a trápi vás nedostatok priestoru? So strešnými nosičmi na auto Thule získate miesto navyše. Strešné priečniky musia vždy korešpondovať s typom automobilu a nemôžu byť dlhšie ako je jeho šírka. Tieto majú dĺžku 118 cm. Na ich výrobu zvolil výrobca kvalitný materiál, akým je hliník. Výhodou hliníka je nízka hmotnosť a vysoká pevnosť. Tento materiál je odolný voči hrdzi a priečniky sa pýšia vyššou nosnosťou. Strešné nosiče Thule disponujú nosnosťou 100 kg. Ich farba je čierna. Kľúčové vlastnosti produktu Strešný nosič THULE pre LEXUS, RX 300/400 (Mk.II), 5-dr SUV, s pozdĺžnymi nosičmi, r.v. 2003->2009 Strešné nosiče na hagusy Strešné nosiče s dĺžkou 118 cm je možné uzamknúť Materiálom zvoleným na ich zhotovenie je hliník Strešné nosiče Thule unesú náklad s hmotnosťou až 100 kg Ich farba je čierna Jednoduché a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Strešný nosič THULE pre LEXUS, RX 300/400 (Mk.II), 5-dr SUV, s pozdĺžnymi nosičmi, r.v. 2003->2009 (THK1870)

Numan Unison Retrospective Edition - All in One receiver so zosilňovačom, prijímač, biely

Numan Unison Retrospective Edition - All in One receiver so zosilňovačom, prijímač, biely
Detail

JEDNODUCHÁ ELEGANCIANekompromisne retroVýnimočný All in One prijímač NUMAN Unison je poctou minulých rokov s dôrazom na nekompromisný, štýlový dizajn vytvorený v Berlíne. Inšpirovaný estetikou 70-tych rokov, v ktorej sa navzájom miešajú klasické a inovatívne detaily, následne splývajúce do nadčasového celku.Edícia Unison Retrospective rozširuje reproduktorový rad NUMAN Retrospective: univerzálny prijímač s kvalitným, mechanickým dizajnom dopĺňa reproduktorovú sériu na kompletizáciu celého systému domáceho kina. Vďaka vyladenému nastaveniu zvuku zabezpečuje aj receiver hrejivý a dynamický zvukový obraz. Tri rozdielne farby konštrukcie poskytujú užívateľovi individuálnu personalizáciu a zladenie s reproduktormi. Celkom podľa vlastného vkusu.Prijímač NUMAN predstavuje ukážku efektného splynutia modernej techniky s retro dizajnom: 2,8" TFT farebný displej, možnosť ovládania na hornom ovládacom paneli, diaľkovom ovládači alebo cez aplikáciu UNDOK od Frontier Silicon ponúkajú maximálnu prívetivosť k užívateľovi.PRESVEDČIVÉ VNÚTRODynamicky, sebavedome, so silným zvukomNad decentne elegantným výzorom receivera NUMAN Unison zajasá srdce každého nostalgického milovníka dizajnu. Hudobných zanietencov zase presvedčí technická výbava prijímača. Okrem vstavaného CD prehrávača s podporou prehrávania všetkých bežných CD formátov (Audio CD, WMA-CD, MP3-CD, CD-R, CD-RW) ponúka prijímač aj USB port na pripojenie dátových nosičov a funkciu bluetooth na bezdrôtové pripojenie externých médií.NUMAN Unison je zároveň aj svetovým prijímačom, pretože podporuje príjem nielen internetových, ale aj DAB+ a FM rádiových staníc. A to internou alebo externou anténou. Pripojením do domácej internetovej sieti získate prístup k viac ako 40 miliónom titulov cez Spotify Connect. Zároveň sa pri navrhovaní prístroja myslelo aj na jeho pripojenie k HiFi prístrojom a domácim systémom: na zadnej strane sa nachádzajú dva AUX vstupy a jeden phono vstup na pripojenie gramofónu.Mimoriadnu prednosť predstavuje vstavaný, výkonný zosilňovač, ktorý dodáva výkon 2 x 40 W RMS na pripojené reproduktory. Na zadnej strane sa taktiež nachádza aj port na pripojenie subwooferu.All in One receiver NUMAN Unison sprostredkúva ohromný zvukový zážitok, ktorého sa viac nebudete chcieť vzdať. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Numan Unison Retrospective Edition - All in One receiver so zosilňovačom, prijímač, biely

Tenisky Fila MODERN biela farba

Tenisky Fila MODERN biela farba
Detail

Tenisky z kolekcie Fila. Model vyrobený spojením prírodnej kože a textilnej látky. Model s výnimočne pohodlným vnútrom. (answear.sk)

Podobné produkty ako Tenisky Fila MODERN biela farba

Tenisky Fila MODERN biela farba

Tenisky Fila MODERN biela farba
Detail

Tenisky z kolekcie Fila. Model vyrobený spojením prírodnej kože a textilnej látky. Model s výnimočne pohodlným vnútrom. (answear.sk)

Podobné produkty ako Tenisky Fila MODERN biela farba
MPM Modern E W02M.11268.E (368417), Lavica MODERN biela (3635), Lavica MODERN BASIC biela (3636), HH Electronics Tensor-Go, AL-KO Robolinho 300 E (119991), Panasonic RX-D70BT (RX-D70BTEG-K), Glorious Extended, biela (GW-E), iFixit Essential Electronics Toolkit V2 (EU145348-5), Furman M-10LX E (M-10LXE), Furman M-10X E (M-10XE), COLOP e-mark® lepiaca páska biela lesklá, 14 mm × 8 m (155361), MIELE KD 4072 E Active biela (11980270), COLOP e-mark® pečiatka, biela (153111), Sema Leader 300 m (NJVR002570), Sema Feeder 300 m (NJVR002583), Sema Predator 300 m (NJVR002586), XFX Speedster SWFT309 AMD Radeon RX 6700 Core (RX-67XLKWFDV), XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition (RX-580P8DFD6), Call of Duty: Modern Warfare II – Cartel – mikina M (4020628627782), Panasonic RX-D550E-K, Panasonic RX-D500EG-K, Panasonic RX-D552E-K, DECKSAVER Modal Electronics Argon 8M/Cobalt 8M Desktop cover (HN231720), COLOP e-mark® GO, pečiatka, biela (164238), Red dingo vodidlo Modern on Grey 2,5 cm × 1,8 m (9330725088283), Red dingo vodidlo Modern on Grey 1,2 cm × 1,8 m (9330725088252), Red dingo vodidlo Modern on Grey 2 cm × 1,8 m (9330725088276), Red dingo vodidlo Modern on Grey 1,5 cm × 1,8 m (9330725088269)