Magnetoplan sada prislusenstva pre bielu popisovacie tabulu whiteboard starter kit 37102 37102

Produkt Magnetoplan sada prislusenstva pre bielu popisovacie tabulu whiteboard starter kit 37102 37102 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Magnetoplan sada prislusenstva pre bielu popisovacie tabulu whiteboard starter kit 37102 37102 upraviť a produkt hľadať znova.

Nobo sada pre popisovacie tabule – veľká (1901430)

Nobo sada pre popisovacie tabule – veľká (1901430)
Detail

Sada príslušenstva pre tabule – popisovacia, obsahuje: 4 popisovače stierateľné za sucha, stierku na čistenie tabúľ, čistiaci sprej, čistiacu handričku z mikrovlákien, 10 magnetov Sada NOBO nabízí praktické doplňky pro popisovací tabule. Obsahuje 4 popisovače stíratelné za sucha v červené, modré, zelené a černé barvě, stěrku určenou na čištění tabulí, čisticí hadřík z mikrovláken, čisticí sprej, pomocí kterého tabuli perfektně vyčistíte, a 10 magnetů. Sada NOBO je vhodná do konferenčních místností, kanceláří i škol. Udrží dokonalý vzhled popisovací tabule. Klíčové vlastnosti sady pro popisovací tabule NOBO - velkéSada určená pro popisovací tabuleObsahuje 4 popisovače stíratelné za sucha, stěrku, čisticí hadřík, čisticí sprej a 10 magnetůPomocí stěrky, hadříku a spreje lze tabuli perfektně vyčistitSada NOBO je vhodná do konferenčních místností, kanceláří i škol Obsah sady:4× popisovač1× stěrka1× čisticí hadřík1× čisticí sprej10×... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nobo sada pre popisovacie tabule – veľká (1901430) , Nobo sada pre popisovacie tabule – štartovacia (1903798)

Nobo sada pre popisovacie tabule – štartovacia (1903798)

Nobo sada pre popisovacie tabule – štartovacia (1903798)
Detail

Sada príslušenstva pre tabule – popisovacia, obsahuje: 4 popisovače stierateľné za sucha, stieraciu špongiu, čistiaci sprej Sada NOBO nabízí praktické doplňky pro popisovací tabule. Obsahuje 4 popisovače stíratelné za sucha v černé, červené, zelené a modré barvě, stírací houbu z kvalitního materiálu a čisticí sprej, pomocí kterého tabuli perfektně vyčistíte. Sada NOBO je vhodná do konferenčních místností, kanceláří i škol. Udrží dokonalý vzhled popisovací tabule. Klíčové vlastnosti sady pro popisovací tabule NOBO - startovacíSada určená pro popisovací tabuleObsahuje 4 popisovače stíratelné za sucha, stírací houbu a čisticí sprejPomocí houby a spreje lze tabuli perfektně vyčistitSada NOBO je vhodná do konferenčních místností, kanceláří i školBarevné provedení popisovačů: černé, červené, zelené a modré Obsah sady:4× popisovač1× stírací houba1× čisticí sprej (alza.sk)

Podobné produkty ako Nobo sada pre popisovacie tabule – štartovacia (1903798) , Nobo sada pre popisovacie tabule – veľká (1901430)

Nobo sada pre popisovacie tabule – štartovacia s handričkou (34438861)

Nobo sada pre popisovacie tabule – štartovacia s handričkou (34438861)
Detail

Sada príslušenstva pre tabule – popisovacia, obsahuje: 4 popisovače stierateľné za sucha, stieraciu stierku, čistiaci sprej, čistiacu handričku z mikrovlákna Sada NOBO nabízí praktické doplňky pro popisovací tabule. Obsahuje 4 popisovače stíratelné za sucha, stěrku určenou na čištění tabulí, čisticí hadřík z mikrovláken a čisticí sprej, pomocí kterého tabuli perfektně vyčistíte. Sada NOBO je vhodná do konferenčních místností, kanceláří i škol. Udrží dokonalý vzhled popisovací tabule. Klíčové vlastnosti sady pro popisovací tabule NOBO - startovací s hadříkemSada určená pro popisovací tabuleObsahuje 4 popisovače stíratelné za sucha, stěrku, čisticí hadřík a čisticí sprejPomocí stěrky, hadříku a spreje lze tabuli perfektně vyčistitSada NOBO je vhodná do konferenčních místností, kanceláří i škol Obsah sady:4× popisovač1× stěrka1× čisticí hadřík1× čisticí sprej (alza.sk)

Podobné produkty ako Nobo sada pre popisovacie tabule – štartovacia s handričkou (34438861) , Nobo sada pre popisovacie tabule – štartovacia s handričkou (34438861)

PILOT Whiteboard Eraser, na biele tabule, modrá (4902505215247)

PILOT Whiteboard Eraser, na biele tabule, modrá (4902505215247)
Detail

Magnetická stierka – na biele tabule, vynikajúca schopnosť mazania, rozmery huby 130 × 62 × 40 mm (d × š × v), rozmery stieracej plochy 127 × 58 mm Stieracia huba PILOT Whiteboard Eraser je špeciálne určená na čistenie bielych tabúľ. Umožní pohodlné a ľahké mazanie textov z tabule. Vyrobená je z veľmi kvalitných materiálov a ponúka stieraciu plochu s dĺžkou 12,7 cm. V prípade potreby je možné špongiu očistiť vlhkou handričkou a nechať vyschnúť. Stieracia huba PILOT Whiteboard Eraser predstavuje nenahraditeľný doplnok k bielym tabuliam.Kľúčové vlastnosti stieracej huby na biele tabule PILOT Whiteboard Eraser, modráStieracia huba určená na čistenie bielych tabúľUmožní pohodlné a ľahké mazanie textov z tabuleVyrobená z veľmi kvalitných materiálovPILOT Whiteboard Eraser ponúka stieraciu plochu s dĺžkou 12,7 cmFarebné vyhotovenie: modréRozmery huby: 13 × 6,2 × 4 cmRozmery stieracej plochy: 12,7 × 5,8 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako PILOT Whiteboard Eraser, na biele tabule, modrá (4902505215247) , Tp-link kasa ke100 kit, starter kit

Percy Nobleman Beard Starter Kit sada pre mužov

Percy Nobleman Beard Starter Kit sada pre mužov
Detail

Percy Nobleman Beard Starter Kit, Sady pre mužov, Kozmetická sada Percy Nobleman Beard Starter Kit obsahuje všetko potrebné pre perfektnú starostlivosť o vašu bradu. Obsah sady: Beard Care šampón na bradu 30 ml Beard Care vyživujúci olejový kondicionér na fúzy 10 ml Vlastnosti: odstraňuje z tváre a brady všetky nečistoty uľahčuje rozčesávanie brady hydratuje a nevysušuje pleť (notino.sk)

Podobné produkty ako Percy Nobleman Beard Starter Kit sada pre mužov , Park tool sada náradia starter kit v base sk-4 (763477006950)

Fix popisovač na biele tabule EASY WHITEBOARD 4 farby

Fix popisovač na biele tabule EASY WHITEBOARD 4 farby
Detail

Kvalitní Fix popisovač na biele tabule EASY WHITEBOARD 4 farby z kategorie Dom a záhrada | Kancelárske a školské potreby | Školské potreby | Fixky a popisovače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Fix popisovač na biele tabule EASY WHITEBOARD 4 farby , Aquanax aqq014, starter sada rozstrekovač

KISS Sada pre aplikáciu umelých rias Falscara Eyelash Starter Kit

KISS Sada pre aplikáciu umelých rias Falscara Eyelash Starter Kit
Detail

S touto sadou vytvoríte v pohodlí domova dokonalé riasy plné objemu. Súprava obsahuje: Trsové riasy pre objem Falscara Eyelash Dvojfázové lepidlo Falscara Eyelash Bond & Seal 9 g Aplikátor pre ľahké nasadenie umelých rias Falscara (vivantis.sk)

Podobné produkty ako KISS Sada pre aplikáciu umelých rias Falscara Eyelash Starter Kit , Isi rapid infusion starter kit (161801)

DevaCurl The Essential Repair Starter Kit cestovná sada(pre poškodené vlasy)

DevaCurl The Essential Repair Starter Kit cestovná sada(pre poškodené vlasy)
Detail

DevaCurl The Essential Repair Starter Kit, Peeling na vlasy pre ženy, Všetko pre krásne vyzerajúce vlasy v jednom balení. Kozmetická sada DevaCurl The Essential Repair Starter Kitobsahuje nie jeden, ale hneď niekoľko produktov, ktoré pomôžu vytvoriť alebo obohatiť pravidelnú kozmetickú rutinu zameranú na starostlivosť o vlasy. Balíček plný vlasovej starostlivosti urobí radosť vám alebo ako darček poteší vašich blízkych. Obsah sady: DevaCurl CurlBond Mask 236 ml regeneračná maska na vlasy 88 ml DevaCurl CurlBond Conditioner 355 ml regeneračný kondicionér pre poškodené vlasy 88 ml DevaCurl Curlblond Cleanser jemná čistiaca pena pre pokožku hlavy 88 ml DevaCurl CurlBlond Serum vyživujúce sérum proti krepateniu 30 ml Vlastnosti: ideálny na cesty uhladzuje a pôsobí proti krepovateniu uľahčuje rozčesávanie a následnú úpravu poskytuje potrebnú hydratáciu zabraňuje lámaniu vlasov posilňuje vlasové vlákna stará sa o dĺžky oslabených vlasov pre prírodné a farbené vlasy hodí sa špeciálne pre vlnité a kučeravé vlasy podporuje prirodzenú tvorbu vĺn a kučier regeneruje vlasy po celej ich dĺžke vlasy sú hebké na dotyk navracia vlasom prirodzený, zdravý vzhľad Zloženie: bez sulfátov bez silikónov Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. Môžete používať každý deň. (notino.sk)

Podobné produkty ako DevaCurl The Essential Repair Starter Kit cestovná sada(pre poškodené vlasy) , Winnwell starter kit yth, detské (spthok2959nad)

RefectoCil Starter Kit Creative Colours sada (na mihalnice a obočie) pre profesionálne použitie

RefectoCil Starter Kit Creative Colours sada (na mihalnice a obočie) pre profesionálne použitie
Detail

RefectoCil Starter Kit Creative Colours, Starostlivosť a úprava mihalnic pre ženy, Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym perfektným kozmetickým setom RefectoCil Starter Kit Creative Colours. Balíček plný make-up kúskov ako darček vždy poteší. Obsah sady: 1 Pure Black, 1.1 Graphite, 2.1 Deep Blue, 3.1 Light Brown, 4.1 Red farba na obočie a mihalnice 5 ks 15 ml Blonde Brow zosvetľujúca báza na obočie 15 ml Oxidant krémová aktivačná emulzia 3 % 10 vol. 100 ml Micellar odličovacia voda na oči 150 ml Tint Remover odstraňovač farby 150 ml Skin Protection Cream ochranný krém na tvár 75 ml špirála na mihalnice a obočie 2 ks Eye Protection Extra ochranné papieriky pod oči 80 ks Browista Palette paletka 1 ks Style Book mix vzoriek 1 ks Vlastnosti: pre neodolateľný pohľad podčiarkne a zvýrazní celkový vzhľad obočia zaisťuje dlhotrvajúci výsledok s praktickým aplikátorom Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako RefectoCil Starter Kit Creative Colours sada (na mihalnice a obočie) pre profesionálne použitie , Sony zv-1 + starter kit (bundle)

Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit darčeková sada W2 Ivory pre ženy

Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit darčeková sada W2 Ivory pre ženy
Detail

Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit, Bronzery pre ženy, Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym perfektným kozmetickým setom Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit. Balíček plný make-up kúskov ako darček vždy poteší. Obsah sady: vyhladzujúca podkladová báza pod make-up 15 ml minerálny sypký make-up 4 g tekutý krycí korektor 2 ml rozjasňujúci bronzer 1,5 g sypký minerálny púder 1,5 g cestovný štetec na púder 1 ks kozmetická taška 1 ks Vlastnosti: zmatňuje pleť vyhladzuje povrch pleti rozjasňuje rozjasňuje pre dokonalý vzhľad pleti ideálny na cesty Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit darčeková sada W2 Ivory pre ženy , Chytrá termostatická hlavica basic (starter kit)

KARCHER SADA UNIVERZALNEHO PRISLUSENSTVA PRE PARNY CISTIC, 2.863-215.0

KARCHER SADA UNIVERZALNEHO PRISLUSENSTVA PRE PARNY CISTIC, 2.863-215.0
Detail

SADA UNIVERZLÁLNEHO PRÍSLUŠENSTVA . Sada príslušenstva univerzálneho, nepúšťajúceho vlákna, silne sajúci a trvanlivý, jednoduché čistenie rôznych podlahových povrchov, . Tri bavlnené obrúsky pre podlahovú hubicu, 3 bavlnené (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KARCHER SADA UNIVERZALNEHO PRISLUSENSTVA PRE PARNY CISTIC, 2.863-215.0 , Alza foto video starter kit (ftdfoo0000053)

Norditalia sada príslušenstva pre kompresorové inhalátory (2877)

Norditalia sada príslušenstva pre kompresorové inhalátory (2877)
Detail

Sada príslušenstva obsahuje dospelácku a detskú masku, náustok, nosový nadstavec a hadicu, príslušenstvo pre kompresorové inhalátory Norditalia Drop, Arianne Power, Hi neb Sada príslušenstva Norditalia je špeciálne určená pre kompresorové inhalátory Norditalia Drop, Arianne Power či Hi. Obsahuje dospelú aj detskú masku, náustok, nosový nadstavec a hadicu. Príslušenstvo Norditalia predstavuje nepostrádateľný doplnok k inhalátorům. Kľúčové vlastnosti sady príslušenstva Norditalia pre kompresorové inhalátorySada príslušenstva určená pre kompresorové inhalátory Norditalia Drop, Arianne Power či HiObsahuje dospelú aj detskú masku, náustok, nosový nadstavec a hadicuSada Norditalia je vyrobená z kvalitných materiálovFarebné vyhotovenie: zelenej, modrej a priehľadné (alza.sk)

Podobné produkty ako Norditalia sada príslušenstva pre kompresorové inhalátory (2877) , Foto starter kit – 32 gb (ftdfcastar054)

Tommee Tippee C2N Closer to Nature Newborn Starter Kit darčeková sada Glass (pre bábätká)

Tommee Tippee C2N Closer to Nature Newborn Starter Kit darčeková sada Glass (pre bábätká)
Detail

Tommee Tippee C2N Closer to Nature Newborn Starter Kit, Umývanie fľašiek a cumlíkov pre deti, Uľahčite a spríjemnite starostlivosť o malé dieťatko sebe alebo čerstvej maminke vo svojom okolí. Sada pre bábätko Tommee Tippee C2N Closer to Nature Newborn Starter Kit je plná nevyhnutností a ocení ju každá starostlivá mama. S praktickou súpravou nikdy neurobíte chybu. Vlastnosti: set za výhodnú cenu skvele sa hodí ako darček sada je vhodná pre bábätká od narodenia ergonomický tvar podporuje správny vývoj ďasien a zubov prispôsobí sa tvaru podnebia dieťaťa profilovaný tvar uľahčuje správne držanie fľaše široké hrdlo zaručuje ľahké plnenie a čistenie špeciálne tvarovaná kefa na čistenie fliaš Obsah sady: dojčenská fľaša 150 ml dojčenská fľaša 2x250 ml 3m+ cumlík na fľašu 2 ks 0-6m cumlík 1 ks kefa na čistenie 1 ks (notino.sk)

Podobné produkty ako Tommee Tippee C2N Closer to Nature Newborn Starter Kit darčeková sada Glass (pre bábätká) , Venom vs4793 nintendo switch starter kit

Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit darčeková sada N4 Silky Beige pre ženy

Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit darčeková sada N4 Silky Beige pre ženy
Detail

Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit, Bronzery pre ženy, Všetko pre perfektné nalíčenie v jednom balení. Kozmetická sada Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kitobsahuje nie jeden, ale hneď niekoľko beauty kúskov, ktoré pomôžu vytvoriť alebo obohatiť pravidelnú make-up rutinu. Balíček plný dekoratívnej kozmetiky urobí radosť vám alebo ako darček poteší vašich blízkych. Obsah sady: Nude by Nature Natural Glow Loose Bronzer Bondi rozjasňujúci bronzer 1,5 g Nude by Nature Perfecting Concealer 04 Rose Beige tekutý krycí korektor 2 ml Nude by Nature Perfecting Primer vyhladzujúca podkladová báza pod make-up 15 ml Nude by Nature Radiant Loose Powder Foundation N4 Silky Beige minerálny sypký make-up 4 g Nude by Nature Translucent Loose Finishing Powder sypký minerálny púder 1,5 g Nude by Nature Flawless Brush 03 oválny štetec na púder 1 ks kozmetická taštička Vlastnosti: zmatňuje pleť vyhladzuje povrch pleti rozjasňuje rozjasňuje pre dokonalý vzhľad pleti ideálny na cesty Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit darčeková sada N4 Silky Beige pre ženy , Milan whiteboard + gumový obal s magnetom, sada 4 ks (mi165894)

Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit darčeková sada W4 Soft Sand pre ženy

Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit darčeková sada W4 Soft Sand pre ženy
Detail

Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit, Bronzery pre ženy, Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym perfektným kozmetickým setom Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit. Balíček plný make-up kúskov ako darček vždy poteší. Obsah sady: vyhladzujúca podkladová báza pod make-up 15 ml minerálny sypký make-up 4 g tekutý krycí korektor 2 ml rozjasňujúci bronzer 1,5 g sypký minerálny púder 1,5 g cestovný štetec na púder 1 ks kozmetická taška 1 ks Vlastnosti: zmatňuje pleť vyhladzuje povrch pleti rozjasňuje rozjasňuje pre dokonalý vzhľad pleti ideálny na cesty Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Nude by Nature Complexion Essentials Starter Kit darčeková sada W4 Soft Sand pre ženy , Joby gorillapod starter kit (black) (jb01571-bww)

Sada príslušenstva pre golfistu Gentlemen's Hardware Golfers Accessories

Sada príslušenstva pre golfistu Gentlemen's Hardware Golfers Accessories
Detail

Sada doplnkov pre golfistov z kolekcie Gentlemen's Hardware. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Sada príslušenstva pre golfistu Gentlemen's Hardware Golfers Accessories , Kiss falscara eyelash – starter kit 01 (731509798388)

PULUZ 45in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT28)

PULUZ 45in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT28)
Detail

Sada 45ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo Action a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súčasťou príslušenstva je prepravný kufrík. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Balenie obsahuje: • Kufrík v oranžovej farbe x1 • Držiak na riadidlá x1 • Držiak prísavky x1 • Držiak na hrudník x1 • Držiak fotoaparátu na zápästie x1 • Zakrivený univerzálny držiak x1 • Upevnenie J-Hook x2 • Upevnenie rýchlospojky X4 • Upevnenie remienka na prilbu x1 • Upevnenie na batoh x2 • 2x zakrivený + 2x plochý povrch • Nálepky Motage x6 • Šnúrky na krk s nálepkami 3M x1 • Taška 24,5x20,5cm • Vložky proti zahmlievaniu / zahmlievaniu x2 • Univerzálny kľúč x1 • Pripevnenie remienka na hlavu x1 • Dlhá + krátka montážna skrutka x2 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako PULUZ 45in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT28) , Meross smart thermostat valve starter kit (260000006)

PULUZ 20in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT11)

PULUZ 20in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT11)
Detail

Sada 20ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo Action a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súčasťou príslušenstva je prepravný kufrík. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Balenie obsahuje: • Kufrík x1 • Teleskopický výložník x1 • Držiak prísavky x1 • Držiak na hrudník x1 • Držiak fotoaparátu na zápästie x1 • Zakrivený univerzálny držiak x1 • Upevnenie J-Hook x2 • Upevnenie rýchlospojky X4 • Upevnenie remienka na prilbu x1 • Dlhá + krátka montážna skrutka x1 • Univerzálny kľúč x1 • Upevnenie na batoh x2 • Pripevnenie remienka na hlavu x2 • Rukoväť na vztlak x1 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako PULUZ 20in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT11) , Venom vs4920 nintendo switch lite starter kit

MG Set 118in1 sada príslušenstva pre športové kamery

MG Set 118in1 sada príslušenstva pre športové kamery
Detail

Sada 118 ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Obsah balenia: • Transportný kufrík - 1 ks • Vztlaková špongia - 1 ks • Pohlcovače vlhkosti - 48 ks • Statív (statív) - 1 ks • Montáž na volant - 3 typy • Hlavový postroj - 1 ks • Hrudný postroj - 1 ks • Náramok - 1 ks • Rukoväť s konektorom (pásikom) na zápästie - 1 ks • Adaptér na priamu montáž - 3 ks • Adaptér J-HOOK - 2 ks • Plochá montážna podpera - 4 ks • Zaoblená montážna podpera - 4 ks • 3M montážna páska (obdĺžniková) - 5 ks • 3M montážna páska (zaoblená) - 4 ks • Ochrana fotoaparátu - 2 ks • Montážna páska - 1 ks • Výsuvná rukoväť (bójka) - 1 ks • Lano na vztlakovú rukoväť - 1 ks • 1/4 '' adaptér na statív - 6 ks • Obal - 3 ks • Monopod - 1 ks • Montážna skrutka dlhá - 11 ks • Kľúč - 1 ks • Upevňovacia skrutka krátka - 3 ks • Flexibilný stojan - 1 ks • Držiak 360 - 1 ks • Montážna páska pre držiak 360 - 1 ks • Predlžovací kus - 1 ks • Adaptér s prísavkou - 1 ks (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Set 118in1 sada príslušenstva pre športové kamery , Starblitz led svetlo kvl60 starter kit (1250059)

PULUZ 50in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT39)

PULUZ 50in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT39)
Detail

Sada 50ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súčasťou príslušenstva je prepravný kufrík. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Úchytky, držiaky a adaptéry V súprave nájdete množstvo príslušenstva na bezpečné pripevnenie vašej športovej kamery k rôznym povrchom. Pomocou remienka na hlavu, nohu alebo zápästie nasnímate záber z jedinečnej perspektívy. Môžete tiež použiť priložené držiaky a adaptéry na pripevnenie zariadenia k batohu, prilbe, riadidlám bicykla, oknu auta alebo stolovej doske. Pripojte fotoaparát k prilbe a vytvorte prekvapivé zábery Priložené lepiace podložky vám umožňujú ľahko, rýchlo a stabilne pripevniť športovú kameru na povrch podľa vášho výberu. Týmto spôsobom ho môžete umiestniť napríklad na prilbu. Na podobný účel môžete použiť špeciálne navrhnutý zakrivený držiak. Je to skvelý spôsob, ako zaznamenať video z neobvyklej, prekvapivej perspektívy! Preskúmajte vodný svet pomocou Bobber Hand Grip Chcete vytvoriť ohromujúci, dynamický záber pod vodou? Vyskúšajte praktickú rukoväť Bobber Hand Grip, ktorá neklesne a vďaka priloženej šnúrke ju môžete bezpečne zavesiť na zápästie. Ďalšou výhodou tohto príslušenstva je žiarivo žltá farba, ktorá uľahčuje lokalizáciu pod vodou. Statív a selfie tyč - ešte viac možností nahrávania Čo ďalšie je súčasťou súpravy? Pre telefón budete určite potrebovať statív s klipom. Pomocou neho môžete nahrávať napríklad vlog nielen športovou kamerou, ale aj smartfónom. Ďalším užitočným doplnkom je monopod na selfie tyč. Odolný prepravný kufrík - pohodlná preprava vašich zariadení Kufrík, ktoré drží vaše doplnky, je vyrobený z materiálov odolných proti opotrebovaniu. Poskytne vášmu zariadeniu nielen bezpečnú prepravu, ale tiež vám bude dlho slúžiť. Vyznačuje sa tiež veľkou kapacitou - ľahko sa do nej zmestí športová kamera, jej kryt a všetko potrebné príslušenstvo. Užite si rozsiahle možnosti nahrávania Bez ohľadu na to, akú športovú kameru používate - príslušenstvo značky Puluz s ním bude pravdepodobne kompatibilné. Hodia sa pre DJI Osmo Action, Xiaomi, väčšinu modelov GoPro, ako aj pre ďalšie zariadenia. Doplnky značky Puluz dokonale zapadnú do vášho dynamického, športového životného štýlu. Obsah balenia: • Prepravný kufrík • Zakrivené rameno prilby • Skrutkovací kľúč • Rýchloupínacia spona na batoh • Rozšírený remienok na zápästie • Statív Octopus + klip • Popruh na hlavu • Hrudný remienok • Ručný remienok na zápästie pre diaľkové ovládanie Wi-Fi • Upevnenie na riadidlá + otočné ramená • Remienok na prilbu • Rýchloupínacia pracka x2 • Spona J-Hook x2 • X2 montáž na plochý povrch • Samolepka s okrúhlym podkladom x3 • Zakrivený povrchový držiak x2 • Nálepka so štvorcovým základom x3 • Popruh s bezpečnostnými putami s lepiacou nálepkou • Vložky proti zahmlievaniu x12 • Bobber rukoväť ruky • Adaptér • Skladovacia taška • Selfie tyč monopod • Dlhá skrutka • Krátka skrutka • Držiak prísavky Parametre: • Rozmery kufríka: 32x23x7cm • Kompatibilita DJI: Osmo Action; GoPro: HERO9 Black, HERO8 Black, HERO7 White, HERO7 Silver, HERO7 Black, NEW HERO, HERO6 Black, HERO5 Black, HERO5 Session, Hero Session, HERO4 Session, HERO4, HERO3 +, HERO3, HERO2, HERO (mobilego.sk)

Podobné produkty ako PULUZ 50in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT39) , Súprava elmers na výrobu slizu, starter kit (3026980509439)

PULUZ 43in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT47)

PULUZ 43in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT47)
Detail

Sada 43ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súčasťou príslušenstva je prepravný kufrík. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Balenie obsahuje: • Kufrík • Držiak prísavky x1 • Ochranné sklo pre objektív a displej Osmo Pocket x1 • Adaptér pre montáž na GoPro pre Osmo Pocket x1 • Upevnenie na statív x1 • 2v1 silikónové puzdro x1 • Držiak telefónu x1 • Univerzálny držiak na statív x1 • Selfie tyč s držiakom na statív x1 • Teleskopický výložník x1 • Upevnenie na kryt x1 • Rukoväť x1 • Prísavka x1 • 3-cestný otočný držiak x1 • Náramok x1 • Zakrivený + plochý povrch x2 • Držiak na hrudi x1 • Krátke montážne skrutky x3 • Upevnenie J-Hook x2 • Rýchloupínací držiak x2 • Nálepky x1 • Štvorcové samolepky + okrúhle samolepky x3 • Plastový kľúč so šnúrkou x1 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako PULUZ 43in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT47) , Wiz led lightstrip 2 m starter kit (929002524801)

PULUZ 53in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT16)

PULUZ 53in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT16)
Detail

Sada 53ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Balenie obsahuje: • Plavák - bója • Dlhá a krátka montážna skrutka x2 • Držiak na riadidlá x1 • Držiak prísavky x1 • Držiak na hrudník x1 • Fotoaparát na zápästie x1 • Držiak na zápästie pre WiFi diaľkové ovládanie x1 • Zakrivený univerzálny držiak x2 • Upevnenie J-Hook x2 • Upevnenie rýchlospojky X2 • 360 stupňový držiak na batoh x1 • Držiak na prilbu x1 • Držiak na zaoblený povrch x2 • Držiak na rovný povrch x2 • Montážne nálepky x10 • Šnúrka s nástavcom x1 • Adaptér na statív so závitom 3/4 x2 • Rukoväť na vztlak x1 • Kľúč + páska x1 • Držiak na hlavu x1 • Vložky proti zahmlievaniu x2 • Selfie tyč x1 (mobilego.sk)

Podobné produkty ako PULUZ 53in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT16) , Nanoleaf lines squared starter kit 4pk (nl59k02-4sn00)

IDEAPAINT CLEANER - Čistič na whiteboard tabuľu transparentná 0,2 L

IDEAPAINT CLEANER - Čistič na whiteboard tabuľu transparentná 0,2 L
Detail

IdeaPaint CLEANER SPRAY je riešením pre odstránenie zaschutej farby z fíx. Ak chcete zabezpečiť\r\nšpičkový výkon, pre suché zmazávanie tak povrchy by sa mali pravidelne čistiť týmto prípravkom, aby sa odstránil atrament a plocha bola dokonale čístá. Exkluzívne zloženie pre optimálne čistenie whiteboardovej plochy. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako IDEAPAINT CLEANER - Čistič na whiteboard tabuľu transparentná 0,2 L , Devolo magic 2 lan triple starter kit (8514)

RefectoCil Starter Kit Basic Colours sada dekoratívnej kozmetiky (na mihalnice a obočie) pre profesionálne použitie

RefectoCil Starter Kit Basic Colours sada dekoratívnej kozmetiky (na mihalnice a obočie) pre profesionálne použitie
Detail

RefectoCil Starter Kit Basic Colours, Starostlivosť a úprava mihalnic pre ženy, Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym perfektným kozmetickým setom RefectoCil Starter Kit Basic Colours. Balíček plný make-up kúskov ako darček vždy poteší. Obsah sady: 1 Pure Black, 1.1 Graphite, 2 Blue Black, 3 Natural Brown, 3.1 Light Brown farba na obočie a mihalnice 5 ks 15 ml Blonde Brow zosvetľujúca báza na obočie 15 ml Oxidant krémová aktivačná emulzia 3 % 10 vol. 100 ml Micellar odličovacia voda na oči 150 ml Tint Remover odstraňovač farby 150 ml Skin Protection Cream ochranný krém na tvár 75 ml špirála na mihalnice a obočie 2 ks Eye Protection Extra ochranné papieriky pod oči 80 ks Browista Palette paletka 1 ks Style Book mix vzoriek 1 ks Vlastnosti: pre neodolateľný pohľad podčiarkne a zvýrazní celkový vzhľad obočia zaisťuje dlhotrvajúci výsledok s praktickým aplikátorom Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako RefectoCil Starter Kit Basic Colours sada dekoratívnej kozmetiky (na mihalnice a obočie) pre profesionálne použitie , Devolo dlan 550 duo + starter kit (d 9300)

Guru tackle sada method feeder starter kit 10 ks

Guru tackle sada method feeder starter kit 10 ks
Detail

Základná sada method feeder, obsahuje všetko potrebné na to, aby ste chytili svojho prvého kapra technikou method feeder. Ak už ste lov technikou method feeder niekedy skúšali, tak táto sada vám pomôže vyťažiť maximum a zvýši šance na úspech na vašich rybáskych výletoch. Vezmite si method feeder sadu, udicu, naviják, podberák a podložku a ste pripravený vyraziť k vode. Táto sada obsahuje všetky potrebné komponenty na zostavenie method feeder nadväzca, vďaka čomu je ideálna aj pre skúsenejších rybárov. Postupujte podľa týchto krokov a začnite chytať! Ako na to : 1. Prevlečte silón cez očká na Vašej udici a na konci urobte malú slučku. 2. Stredovú trubičku v hybridnom krmítku nahraďte za trubičku X-Safe quick change. 3. Gumičku navlečte na vlasec a pripevnite ju k hybridnému krmítku. 4. Nadväzec s háčikom nasaďte na obratlík zo spodnej strany krmítka a zaistite gumovým prevlekom. 5. Vezmite waftersku a navŕtajte ju na tŕň, alebo použite gumičky na nástrahy. 6. Do krmítka dajte malé množstvo peliet a jemne stlačte. 7. Pritlačte nástrahu na peletky. 8. Znova pridajte vrstvu peliet tak, aby ste schovali nástrahu. 9. Nahoďte, a pripravte sa na záber. (parys.sk)

Podobné produkty ako Guru tackle sada method feeder starter kit 10 ks , Tp-link tl-wpa4220 starter kit (tl-wpa4220kit)

KISS Falscara Starter Kit sada na mihalnice 1 ks

KISS Falscara Starter Kit sada na mihalnice 1 ks
Detail

KISS Falscara Starter Kit, 1 ks, Umelé mihalnice pre ženy (notino.sk)

Podobné produkty ako KISS Falscara Starter Kit sada na mihalnice 1 ks , Devolo magic 2 wifi 6 starter kit (8820)

DEANTE DEANTE - Magnetic čierna - Sada príslušenstva pre drez ZZMKN11O

DEANTE DEANTE - Magnetic čierna - Sada príslušenstva pre drez ZZMKN11O
Detail

Múdra sada doplnkov, ktorá sa bude hodiť v každej kuchyni. Pomáhajú udržiavať hygienu, pretože uľahčujú odkvapkávanie hubky alebo príboru a blokujú tak množenie baktérií a iných mikroorganizmov. Navyše sú veľmi diskrétne a funkčné. Mokrá časť kuchyne je čistá a uprataná. Sada príslušenstva sa skladá z 2 košov s odkvapkávačom, háčikom na hubku a koľajnice na handričku. Boli vyrobené z kvalitnej, brúsenej nerezovej ocele, takže sa budú ľahko hodiť k ostatným prvkom kuchynského vybavenia. Oceľ sa veľmi ľahko udržuje v čistote K dispozícii sú špeciálne prípravky, ktoré uľahčujú starostlivosť o produkty Iba tie najlepšie materiály, ktorých kvalita je potvrdená laboratórnymi testami Ponuka zahŕňa špeciálny bezpečný prostriedok na čistené povrchy (GT) Ean: 5907650875802 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako DEANTE DEANTE - Magnetic čierna - Sada príslušenstva pre drez ZZMKN11O , Devolo magic 1 wifi mini starter kit (8565)

PULUZ Army 45in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT29)

PULUZ Army 45in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT29)
Detail

Sada 45ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo Action a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súčasťou príslušenstva je prepravný kufrík. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Obsah balenia: • 1x Kufrík - army dizajn, 32 x 22 x 7cm • 1x Držiak na riadidlá • 1x Držiak prísavky • 1x Držiak na hrudník • 1x Držiak fotoaparátu na zápästie • 1x Zakrivený univerzálny držiak • 2x Upevnenie J-Hook • 4x Upevnenie rýchlospojky • 1x Upevnenie remienka na prilbu • 2x Upevnenie na batoh • 2x zakrivený + 2x plochý povrch • 6x Nálepky Motage • 1x Šnúrky na krk s nálepkami 3M • 1x Taška 24,5 x 20,5cm • 2x Vložky proti zahmlievaniu / zahmlievaniu • 1x Univerzálny kľúč • 1x Pripevnenie remienka na hlavu • 2x Dlhá + krátka montážna skrutka (mobilego.sk)

Podobné produkty ako PULUZ Army 45in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT29) , Tp-link tl-pa8010p starter kit (tl-pa8010pkit)

PULUZ PKT18 20in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT18)

PULUZ PKT18 20in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT18)
Detail

Sada 20ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo Action a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súčasťou príslušenstva je prepravný kufrík. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Balenie obsahuje: • Adaptér na statív • Monopod s adaptérom • Držiak prísavky • Držiak na hrudi • Namontujte na zápästie fotoaparátu • Držiak na hlavu • Upevnenie J-háku • Taška • Plastový kľúč s úväzom • Trojosové otočné rameno (mobilego.sk)

Podobné produkty ako PULUZ PKT18 20in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT18) , Tp-link tl-pa4010 starter kit (tl-pa4010kit)

Rowenta ZR850003 Sada príslušenstva pre Clean & Steam Multi RY85

Rowenta ZR850003 Sada príslušenstva pre Clean & Steam Multi RY85
Detail

Sada príslušenstva – náhradné príslušenstvo 12ks, 3 malé kefky, 3 veľké kefky, 2 návleky, 1 kefa na škáry, 1 stierka, pre parné vysávače Rowenta Clean&Steam Multi RY85 Súprava príslušenstva Rowenta ZR850003 obsahuje 12 kusov nadstavcov – 3 malé kefky, 3 veľké kefky, 3 návleky, 1 kefu na škáry, 1 stierku a 1 koncentrátor pary. Nadstavce Rowenta sú určené pre parné vysávače Rowenta Clean & Steam Multi RY85. Farebné odlíšenie jednotlivých kief vám umožní hygienické čistenie miestností, v ktorých ich budete používať, napríklad oranžové v kuchyni, modré v kúpeľni, zelené v ostatných priestoroch. (alza.sk)

Podobné produkty ako Rowenta ZR850003 Sada príslušenstva pre Clean & Steam Multi RY85 , Devolo magic 2 wifi next starter kit (8621)

PULUZ PKT26 53in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT26)

PULUZ PKT26 53in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT26)
Detail

Sada 53ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Balenie obsahuje: • 1x Kufrík s rozmermi 32x22x7cm • 1x Držiak na riadidlá • 1x Držiak prísavky • 1x Držiak na hrudník • 1x Držiak fotoaparátu na zápästie • 1x Zakrivený univerzálny držiak • 2x Upevnenie J-Hook • 4x Upevnenie rýchlospojky • 1x Upevnenie remienka na prilbu • 2x Upevnenie na batoh • 2x zakrivený + 2x plochý povrch • 6x Nálepky Motage • 1x Šnúrky na krk s nálepkami 3M • Taška 24,5x20,5cm • 2x Vložky proti zahmlievaniu / zahmlievaniu • 1x Univerzálny kľúč • 1x Pripevnenie hlavového popruhu • 2x Dlhá + krátka montážna skrutka • Samolepiace samolepky (mobilego.sk)

Podobné produkty ako PULUZ PKT26 53in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT26)

PULUZ PKT09 53in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT09)

PULUZ PKT09 53in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT09)
Detail

Sada 53ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Balenie obsahuje: • 1x Kufrík s rozmermi 32x22x7cm • 1x Držiak na riadidlá • 1x Držiak prísavky • 1x Držiak na hrudník • 1x Držiak fotoaparátu na zápästie • 1x Držiak na zápästie pre WiFi diaľkové ovládanie • 1x Zakrivený univerzálny držiak • 2x Upevnenie J-Hook • 2x Plochý povrchový držiak • Rýchloupínacie zariadenie + x2 pre rýchle pripojenie • 1x 360 stupňový držiak na batoh • 1x Teleskopický výložník • 2x Upevnenie na batoh • 2x Upevnenie popruhu na prilbu • 2x zakrivený + 2x plochý povrch • 6x Nálepky Motage • 1x Šnúrky na krk s nálepkami 3M • 1x Taška 24,5x20,5cm • 2x Adaptér na statív • 1x Rukoväť na vztlak + opasok + skrutka • 2x Vložky proti zahmlievaniu / zahmlievaniu • 1x Univerzálny kľúč • 1x Pripevnenie hlavového popruhu • 2x Dlhá + krátka montážna skrutka • 1x Plávajúca špongia s nálepkou 3M (mobilego.sk)

Podobné produkty ako PULUZ PKT09 53in1 sada príslušenstva pre športové kamery (PKT09)

Nimo, sada príslušenstva pre inhalátor HNK-NBL-MN (3566)

Nimo, sada príslušenstva pre inhalátor HNK-NBL-MN (3566)
Detail

Sada príslušenstva nebulizačná nádobka, hadička, náustok, detská a dospelá maska (alza.sk)

Podobné produkty ako Nimo, sada príslušenstva pre inhalátor HNK-NBL-MN (3566)

MG Set 63in1 sada príslušenstva pre športové kamery (HUR245958)

MG Set 63in1 sada príslušenstva pre športové kamery (HUR245958)
Detail

Sada 63 ks univerzálnych doplnkov pre GoPro, SJCAM, DJI Osmo, Lamax a ďalšie športové, či akčné kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Súpravu je možné použiť pri zimných športoch a vodných športoch, cyklistike a rôznych outdoorových aktivitách. Obsah balenia: • Kufrík - 1 ks • Pohlcovače vlhkosti - 24 ks • Upevnenie na volant - 2 ks • Hlavový postroj - 1 ks • Hrudný postroj - 1 ks • Náramok - 1 ks • Rukoväť s konektorom (pásikom) na zápästie - 1 ks • Adaptér na priamu montáž - 1 ks • Adaptér J-HOOK - 1 ks • Plochá montážna podpera - 2 ks • Zaoblená montážna podpera - 2 ks • 3M montážna páska (obdĺžniková) - 4 ks • 3M montážna páska (zaoblená) - 4 ks • Ochrana fotoaparátu - 1 ks • Montážna páska s adaptérom 360 - 1 ks • Výsuvná rukoväť (bójka) - 1 ks • Lano na vztlakovú rukoväť - 1 ks • 1/4 '' adaptér na statív - 1 ks • Obal - 1 ks • Monopod - 1 ks • Montážna skrutka dlhá - 4 ks • Kľúč - 1 ks • Upevňovacia skrutka krátka - 2 ks • Flexibilný stojan - 1 ks • Gumový držiak na montážne skrutky - 1 ks • Adaptér s prísavkou - 1 ks • Adaptér 90 * veľký - 2 ks • Adaptér 90 * malý - 2 ks • Montážna spona - 1 ks (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Set 63in1 sada príslušenstva pre športové kamery (HUR245958)

All Sports Kit – súprava príslušenstva pre Nintendo Switch (5055957703653)

All Sports Kit – súprava príslušenstva pre Nintendo Switch (5055957703653)
Detail

Príslušenstvo k ovládaču – All Sports Kit for Switch prináša športovú zábavu pre celú rodinu. Zapojte sa do All Sports Kit a vtrhnite na golfové ihrisko, tenisový kurt, futbalové ihrisko, do arény Cahmara alebo súťažte na závodnom okruhu! Díky adaptérům ze sady All Sports Kit můžete ještě realističtěji vstoupit na fotbalové hřiště, tenisový kurt, golfové hřiště, do arény Chambara i na závodní okruh. Adaptéry jsou navrženy pro ovladače Joy-Con (ovladače se prodávají samostatně) z Nintenda Switch a jsou kompatibilní s jejich levou i pravou variantou. Klíčové vlastnosti sady All Sports KitUžijete si ještě lépe golf, tenis, fotbal, jízdu za volantem nebo arénu ChambaraAll Sports Kit je kompatibilní s levou i pravou stranou ovladače Joy-Con Perfektní zábava pro celou rodinu Krabice zahrnuje adaptéry2× závodní volant, který se skvěle hodí například pro Mario Kart 8 Deluxe2× tenisovou/badmintonovou raketu, jíž využijete... (alza.sk)

Podobné produkty ako All Sports Kit – súprava príslušenstva pre Nintendo Switch (5055957703653)

All Combat Kit – súprava príslušenstva pre Nintendo Switch (5055957703905)

All Combat Kit – súprava príslušenstva pre Nintendo Switch (5055957703905)
Detail

Príslušenstvo k ovládaču – vďaka bojovej súprave si naplno užijete celý rad herných žánrov, ako sú strieľačky z pohľadu prvej osoby, bojovky, fitness, športové hry a preteky. Sada All Combat Kit je speciálně určená pro Nintendo Switch. S její pomocí si dokonale užijete celou řadu herních žánrů, jako jsou střílečky, bojové a sportovní hry i závody. Obsahuje pušku, která zajistí podmanivější zážitek ze stříleček i z pohledu první osoby, 2 meče se zcela interaktivním pocitem pro hry, vertikální joypad kombinující levý a pravý Joy-Con do jednoho ovladače, 2 boxerské úchyty a 2 řemínky na nohu a paži. Ty lze snadno nastavit a udrží Joy-Con spolehlivě na místě. Sada All Combat Kit vám zaručí skvělé zážitky při hraní her. Klíčové vlastnosti sady příslušenství All Combat Kit pro Nintendo SwitchSada určena pro Nintendo SwitchUmožní hraní nejrůznějších herních žánrůObsahuje pušku, 2 meče i vertikální joypad kombinující levý a pravý Joy-Con do jednoho... (alza.sk)

Podobné produkty ako All Combat Kit – súprava príslušenstva pre Nintendo Switch (5055957703905)

Car Chase Kit – súprava príslušenstva pre Nintendo Switch (5055957703912)

Car Chase Kit – súprava príslušenstva pre Nintendo Switch (5055957703912)
Detail

Príslušenstvo k ovládaču – vďaka Car Chase si užijete väčšiu zábavu pri hraní závodných hier, pretože konvertuje ovládače Joy-Con na úplne funkčné volanty a poskytuje pohodlný zážitok. Sada Car Chase Kit je speciálně určená pro Nintendo Switch. S její pomocí si dokonale užijete zábavu při hraní závodních her. Konvertuje totiž ovladače Joy-Con ve funkční volanty, díky čemuž poskytuje realistický herní zážitek. Obsahuje 2 volanty, které jsou speciálně navržené pro ovladače Nintendo Switch Joy-Con. Ovladač stačí jednoduše připojit a následně upravit symboly plus a mínus na rukojeti a volantu, což zajistí pohodlný úchyt. Volanty vynikají ergonomickým designem, komfortně se tedy používají. Sada Car Chase Kit vám zaručí skvělé zážitky při hraní závodních her. Klíčové vlastnosti sady příslušenství Car Chase Kit pro Nintendo SwitchSada určena pro Nintendo SwitchUmožní hraní závodních herKonvertuje ovladače Joy-Con ve funkční volantyPoskytuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Car Chase Kit – súprava príslušenstva pre Nintendo Switch (5055957703912)

Dr. Jart+ Cicapair™ Starter Kit darčeková sada (na tvár)

Dr. Jart+ Cicapair™ Starter Kit darčeková sada (na tvár)
Detail

Dr. Jart+ Cicapair™ Starter Kit, Pleťové séra pre ženy, Obsah sady: Cicapair™ Tiger Grass Re.Pair Serum upokojujúce sérum proti začervenaniu pleti pre citlivú pleť 5 ml Cicapair™ Tiger Grass Re.pair Cream upokojujúci krém pre citlivú pleť so sklonom k začervenaniu 10 ml Cicapair™ Tiger Grass Color Correcting Treatment intenzívny krém redukujúci začervenanie pleti 15 ml Cicapair™ Tiger Grass Calming Serum Mask upokojujúca maska pre začervenanú a podráždenú pleť 25 g (notino.sk)

Podobné produkty ako Dr. Jart+ Cicapair™ Starter Kit darčeková sada (na tvár)

RefectoCil Starter Kit Mini sada (na mihalnice a obočie) mini

RefectoCil Starter Kit Mini sada (na mihalnice a obočie) mini
Detail

RefectoCil Starter Kit Mini, Starostlivosť a úprava mihalnic unisex, Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym perfektným kozmetickým setom RefectoCil Starter Kit Mini. Balíček plný make-up kúskov ako darček vždy poteší. Obsah sady: Oxidant tekutá aktivačná emulzia 3 % 10 vol. 100 ml silikónové vankúšiky pod oči 1 ks miska na miešanie farby 2 ks 1.1 Graphite, 2 Blue Black, 3 Natural Brown farba na obočie a mihalnice 3 ks 15 ml Vlastnosti: pre dokonalé zvýraznenie očí zaisťuje dlhotrvajúci výsledok Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako RefectoCil Starter Kit Mini sada (na mihalnice a obočie) mini

Sada popisovačov pre whiteboard - sada 4 farby v blistri sada 4 ks

Sada popisovačov pre whiteboard - sada 4 farby v blistri sada 4 ks
Detail

Sada 4ks rôznofarebných popisovačov vhodných na whiteboardovú popisovateľnú farbu. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Sada popisovačov pre whiteboard - sada 4 farby v blistri sada 4 ks

MG Set 14in1 sada príslušenstva pre športové kamery GoPro / SJCAM

MG Set 14in1 sada príslušenstva pre športové kamery GoPro / SJCAM
Detail

Sada 14 doplnkov pre GoPro, SJCAM, Xiaomi Yi Camera a ďalšie športové kamery. Príslušenstvo pre akčné kamery GoPro je vhodným doplnkom pre všetkých, ktorí potrebujú kameru využívať v rôznych podmienkach. Doplnky sú vo veľkom kufri s rozmermi 32,5 cm x 22 cm x 6,5 cm. Balenie obsahuje: • Plávajúca vztlaková špongia s obojstrannou lepiacou páskou • Držiak fotoaparátu na hlavu • Popruh s rukoväťou na hrudník alebo chrbát • Držiak na zápästie alebo ruku • Plavák - bója • Monopod, selfie tyč • Dve ploché rýchlospojky + dve zaoblené rýchlospojky s obojstrannými nálepkami • Vložky krytu, ktoré zabraňujú zahmlievaniu vo vnútri krytu • Držiak na čelné sklo s 1/4" závitom • Univerzálny opasok • Držiak na riadidlá • Držiak svorky, zverák • 2 x 55mm skrutka • 1/4 palcový držiak na statív (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG Set 14in1 sada príslušenstva pre športové kamery GoPro / SJCAM

Puluz 45 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01108)

Puluz 45 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01108)
Detail

Príslušenstvo pre akčnú kameru Balenie obsahuje: • Kufrík v oranžovej farbe ×1 • Držiak na riadidlá ×1 • Držiak prísavky ×1 • Držiak na hrudník ×1 • Držiak fotoaparátu na zápästie ×1 • Zakrivený univerzálny držiak ×1 • Upevnenie J-Hook ×2 • Nálepky Motage ×6 • Šnúrky na krk s nálepkami • Taška 24,5×20,5cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Puluz 45 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01108)

Puluz 20 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01931)

Puluz 20 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01931)
Detail

Príslušenstvo pre akčnú kameru Balenie obsahuje: • Kufrík ×1 • Teleskopický výložník ×1 • Držiak prísavky ×1 • Držiak na hrudník ×1 • Držiak fotoaparátu na zápästie ×1 • Zakrivený univerzálny držiak ×1 • Upevnenie J-Hook ×2 • Upevnenie rýchlospojky ×4 • Pripevnenie remienka na hlavu x2 • Rukoväť na vztlak ×1 (alza.sk)

Podobné produkty ako Puluz 20 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01931)

Puluz 43 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL02327)

Puluz 43 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL02327)
Detail

Príslušenstvo pre akčnú kameru – balenie obsahuje: • Kufrík • Držiak prísavky ×1 • Ochranné sklo na objektív a displej Osmo Pocket ×1 • Adaptér na montáž na GoPro pre Osmo Pocket ×1 • Upevnenie na statív ×1 • 2 v 1 silikónové puzdro ×1 • Držiak telefónu ×1 • Univerzálny držiak na statív ×1 (alza.sk)

Podobné produkty ako Puluz 43 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL02327)

Australian Bodycare Intimate Care Starter Kit darčeková sada (na intímnu hygienu)

Australian Bodycare Intimate Care Starter Kit darčeková sada (na intímnu hygienu)
Detail

Australian Bodycare Intimate Care Starter Kit, Gély na intímnu hygienu pre ženy, Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym perfektným kozmetickým setom Australian Bodycare Intimate Care Starter Kit. Obsah sady: Intim Wash gél na intímnu hygienu 500 ml Femi Daily hydratačná starostlivosť na intímne partie 100 ml Vlastnosti: nedráždi rešpektuje prirodzený mikrobióm zdravej pokožky zamedzuje množenie baktérií Zloženie: vegánsky produkt Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Australian Bodycare Intimate Care Starter Kit darčeková sada (na intímnu hygienu)

Park Tool Sada náradia STARTER KIT v base SK-4 (763477006950)

Park Tool Sada náradia STARTER KIT v base SK-4 (763477006950)
Detail

Náradie na bicykel – nástupca sady SK-3, po novom poskladaná sada základného náradia pre hobby mechanikov Súprava náradia Park Tool STARTER KIT SK–4 je vhodným doplnkom do výbavy každého cyklistu. Obsahuje 15 ks náradia, medzi ktorými nechýba skrutkovač, kliešte, centrovací kľúč, bič a pedálový kľúč aj ďalšie náradie. V balení nájdete tiež modrú knihu. Všetko príslušenstvo je uložené v kufri, ktorý umožní jednoduché prenášanie. Súprava Park Tool STARTER KIT SK–4 zaistí základnú údržbu bicyklov.Kľúčové vlastnosti súpravy náradia v base Park Tool STARTER KIT SK–4Súprava 15 ks náradiaObsahuje skrutkovač, kliešte, centrovací kľúč, bič a pedálový kľúč a ďalšie náradie Všetko príslušenstvo je uložené v kufriPark Tool STARTER KIT SK–4 je ideálna do výbavy každého cyklistuZaistí základnú údržbu bicyklov (alza.sk)

Podobné produkty ako Park Tool Sada náradia STARTER KIT v base SK-4 (763477006950)

Puluz PKT09 53 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01122)

Puluz PKT09 53 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01122)
Detail

Príslušenstvo pre akčnú kameru – balenie obsahuje: • 1× Kufrík s rozmermi 32×22×7cm • 1× Držiak na riadidlá • 1× Držiak prísavky • 1× Držiak na hrudník • 2× Plochý povrchový držiak • Rýchloupínacie zariadenie + x2 na rýchle pripojenie • 1× 360 stupňový držiak na batoh • 1× Teleskopický výložník (alza.sk)

Podobné produkty ako Puluz PKT09 53 in 1 sada príslušenstva pre športové kamery (PUL01122)

Popisovač Magnetoplan farby sada (4ks)

Detail

Popisovač na biele magnetické tabule alebo flipchart papier. Za suchastierateľný. Šírka stopy 1,5 - 3 mm. Súprava á 1 ks: čierna, červená,modrá, zelená. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Popisovač Magnetoplan farby sada (4ks)

Gardena Sada príslušenstva pre akumulátorový vonkajší ručný vysávač EasyClean Li (9343-20)

Gardena Sada príslušenstva pre akumulátorový vonkajší ručný vysávač EasyClean Li (9343-20)
Detail

Príslušenstvo k vysávačom – sada príslušenstva umožňuje veľmi účinné čistenie v interiéri pomocou GARDENA vonkajšieho ručného vysávača EasyClean Li. Sada obsahuje predĺženie na saciu hubicu, krátku štrbinovú hubicu, hubicu na čalúnenie a HEPA filter s jemnými okami. Súprava príslušenstva pre akumulátorový ručný vysávač Gardena EasyClean Li s možnosťou použitia najmä v interiéri. Sada pozostáva zo štrbinovej hubice, hubice na čalúnenie, predĺženia na saciu hubicu a HEPA filtru. Iste oceníte kvalitné materiály zaručujúce dlhú životnosť. Kľúčové vlastnosti sady príslušenstva pre akumulátorový ručný vysávač Gardena EasyClean LiSúprava príslušenstva pre akumulátorový ručný vysávač Gardena EasyCleanMožností využitia najmä v interiériV balení 2 hubice – štrbinová a na čalúnenieVrátane predĺženia na saciu hubicuObsahuje tiež HEPA filter s jemnými okami (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Sada príslušenstva pre akumulátorový vonkajší ručný vysávač EasyClean Li (9343-20)

SENA Sada príslušenstva pre headset 10U na prilby Shoei J-Cruise (M143-136)

SENA Sada príslušenstva pre headset 10U na prilby Shoei J-Cruise (M143-136)
Detail

Príslušenstvo k intercomu – pre konkrétne SENA headsety Praktická sada príslušenstva SENA pre headset 10U. Headset Sena 10U je špičkový komunikačný systém pre motorky a skútre, ktorý ponúka vynikajúcu mobilitu na cestách. Dodávané originálne príslušenstvo zabezpečí bezproblémové a dlhodobé používanie headsetu SENA 10U na helmách Shoei J-Cruise.Kľúčové vlastnosti sady príslušenstva SENA headset 10UNáhradná sada príslušenstva pre headset Sena 10UKompatibilná s prilbami Shoei J-CruiseJednoduché a praktické použitie (alza.sk)

Podobné produkty ako SENA Sada príslušenstva pre headset 10U na prilby Shoei J-Cruise (M143-136)
Nobo sada pre popisovacie tabule – štartovacia (1903798), Nobo sada pre popisovacie tabule – veľká (1901430), Nobo sada pre popisovacie tabule – štartovacia s handričkou (34438861), TP-Link Kasa KE100 KIT, starter kit, Park Tool Sada náradia STARTER KIT v base SK-4 (763477006950), Aquanax AQQ014, Starter sada rozstrekovač, iSi Rapid Infusion Starter Kit (161801), Winnwell Starter Kit YTH, Detské (SPThok2959nad), Sony ZV-1 + Starter kit (BUNDLE), Chytrá termostatická hlavica Basic (Starter Kit), Alza Foto Video Starter Kit (FTDFOO0000053), Foto Starter Kit – 32 GB (FTDFCASTAR054), VENOM VS4793 Nintendo Switch Starter Kit, MILAN WhiteBoard + gumový obal s magnetom, sada 4 ks (MI165894), Joby GorillaPod Starter Kit (Black) (JB01571-BWW), KISS Falscara Eyelash – Starter Kit 01 (731509798388), Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit (260000006), VENOM VS4920 Nintendo Switch Lite Starter Kit, Starblitz LED svetlo KVL60 Starter kit (1250059), Súprava Elmers na výrobu slizu, Starter Kit (3026980509439), WiZ LED Lightstrip 2 m Starter Kit (929002524801), Nanoleaf Lines Squared Starter Kit 4PK (NL59K02-4SN00), devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit (8514), Devolo dLAN 550 duo + Starter Kit (D 9300), TP-LINK TL-WPA4220 Starter Kit (TL-WPA4220KIT), Devolo Magic 2 WiFi 6 Starter Kit (8820), devolo Magic 1 WiFi mini Starter Kit (8565), TP-LINK TL-PA8010P Starter Kit (TL-PA8010PKIT), TP-LINK TL-PA4010 Starter Kit (TL-PA4010KIT), devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit (8621)