Marimex black coral (10831018)

Produkt Marimex black coral (10831018) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Marimex black coral (10831018) upraviť a produkt hľadať znova.

MARIMEX Black Coral (10831018)

MARIMEX Black Coral (10831018)
Detail

Vysávač do bazéna – automatický, vhodný pre nadzemné bazény a zapustené bazény, rozmery 40 × 40 × 26 cm (V׊×H) Ak ste si zaobstarali bazén, určite vám príde vhod bazénový vysávač MARIMEX Black Coral. Je vhodný pre nadzemné aj zapustené bazény, ktoré majú jednoúrovňové dno. Zvláda oválne aj okrúhle bazény. Vysávač do bazéna MARIMEX Black Coral disponuje filtračným košom, do ktorého je možné vložiť filtračnú vložku zo špeciálnej tkaniny na zachytávanie jemných nečistôt. S dokonalým upratovaním pomáha aktívna kefa. Vysávač MARIMEX Black Coral je vybavený technológiou swivel, ktorá zabraňuje zamotávaniu káblov. Na vysávači si nastavíte rýchlosť aj smer pohybu. Bočné prisávanie rozširuje záber vysávača až na 40 cm. Vďaka malej hmotnosti, 5,5 kg sa s bazénovým vysávačom ľahko manipuluje. Kľúčové vlastnosti vysávača do bazéna MARIMEX Black CoralVysávač do bazéna MARIMEX Black Coral využijete pre zapustené aj nadzemné bazényJe vhodný pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Black Coral (10831018) , American tourister coral bay upright 50/18 black (5414847561696)

Hedgren Eye Creased black/coral

Hedgren Eye Creased black/coral
Detail

Elegantná taška Hedgren Eye vám príde vhod počas každodenných pochôdzok, ale aj pri cestovaní. Pýši sa nadčasovým dizajnom, odolným materiálom a praktickými detailmi, ako je napríklad vrecko s RFID ochranou, ktoré zabráni krádeži citlivých dát na vašich platobných a iných bezkontaktných kartách. hlavné vrecko s organizérom na zips vnútorné vrecko na zips s RFID ochranou vodoodpudivý a prachuvzdorný materiál kovové logo na prednej časti vrecko na zips v prednej aj zadnej časti nastaviteľný ramenný popruh povrchová úprava vo vzhľade saténu kontrastné prvky (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hedgren Eye Creased black/coral , Cordoba protégé c1 matiz – coral (c1 matiz coral)

Hedgren Orva Creased black/coral

Hedgren Orva Creased black/coral
Detail

Taška Hedgren Orva patrí do ikonickej kolekcie Inner city, ktorá nadčasovým a prakticky riešeným dizajnom aj odolným materiálom dobýva európsky trh. Okrem športovo-elegantného štýlu ponúka aj dostatok úložného priestoru s množstvom praktických vreciek. S touto modernou a štýlovou crossbody taštičkou budú veci vždy usporiadané a váš život omnoho jednoduchší. O komfort a bezpečnosť sa postará aj najmodernejšia RFID technológia, ktorá ochráni dáta na vašich bezkontaktných platobných kartách. integrovaný organizér vrecko na smartfón vnútorné vrecko na zips s RFID ochranou proti krádeži citlivých dát vodoodpudivý a prachuvzdorný materiál kovové logo na prednej časti tri predné vrecká na zips zadné vrecko na zips nastaviteľný ramenný popruh (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hedgren Orva Creased black/coral , Marimex plocha skákacia – trampolína marimex 396 cm (8590517973772)

Hedgren Emma Creased black/coral

Hedgren Emma Creased black/coral
Detail

Nadčasová a elegantná kabelka Emma je navrhnutá tak, aby vás mohla sprevádzať skutočne všade. Vyraziť s ňou môžete ako do mesta za zábavou, tak do spoločnosti, na ples i pracovný obed či večeru. Tri priehradky sa postarajú o prehľadné uloženie vašich každodenných nevyhnutných vecí. Vodoodpudivá látka z pevného a odolného nylonu si naviac zachováva neobyčajnú ľahkosť a pekný vzhľad. Integrovaná ochrana RFID zabezpečí vaše karty, praktická karabína udrží kľúče po ruke. Vďaka odnímateľnému popruhu urobíte z kabelky cez rameno počas pár sekúnd šikovnú kabelku do ruky. predné vrecko na zips 3 vrecká na zips vnútorné vrecúško na zips 3 vnútorné priehradky na karty integrovaná karabína na kľúče odnímateľný ramenný popruh s nastaviteľnou dĺžkou integrovaná RFID blokujúca načítanie a kopírovanie dát z čipov platobných kariet látka odpudzujúca vodu a prach povrchová úprava vo vzhľade saténu kontrastné prvky (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hedgren Emma Creased black/coral , Maxi-cosi coral 360 essential 0 – 13 kg black (8712930178163)

Hedgren Eye M Creased black/coral

Hedgren Eye M Creased black/coral
Detail

Taška Hedgren Eye M patrí do ikonickej kolekcie Inner city, ktorá nadčasovým dizajnom, odolným materiálom a praktickosťou dobýva európsky trh. Okrem módneho dizajnu poskytne aj dostatočný priestor na všetko, čo bežne potrebujete. Rozumie si tiež s modernými technológiami – má čalúnené vrecko na tablet a zabudovanú RFID ochranu, ktorá pomáha predchádzať krádežiam dát a cenných informácií. hlavné vrecko s organizérom na zips čalúnené vrecko na tablet vrecko na smartfón vnútorné vrecko na zips integrovaná RFID ochrana vodoodpudivý a prachuvzdorný materiál kovové logo na prednej časti predné vrecko na zips zadné vrecko na zips nastaviteľný ramenný popruh (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hedgren Eye M Creased black/coral , American tourister coral bay spinner 79/30 exp black (5414847561931)

Hedgren Vogue S Creased black/coral

Hedgren Vogue S Creased black/coral
Detail

Ikonický minimalistický dizajn batohu Vogue je ako stvorený pre modernú ženu a jej každodenný život. Priestorný interiér sa skvele hodí na prenášanie nevyhnutných vecí a bezpečne pojme i menší tablet. Pre bezpečnosť vašich vecí je celkové zatváranie umiestnené do zadnej časti batoha. Vogue poskytuje i RFID ochranu vašich bezkontaktných kariet. Elegantný dizajn, funkčné prvky a kvalitné spracovanie robia z Hedgren Vogue nenahraditeľného pomocníka vo vašom pracovnom živote i vo voľnom čase. nastaviteľné a čalúnené ramenné popruhy tkanina s RFID ochranou vnútorné čalúnené vrecko na menší tablet alebo telefón vnútorné vrecko na zips dve externé vrecká na zips zadný prístup do hlavnej komory na zips vodoodpudivý a prachuvzdorný materiál (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hedgren Vogue S Creased black/coral , American tourister coral bay spinner 68/26 exp black (5414847561870)

Hedgren Vogue L Creased black/coral

Hedgren Vogue L Creased black/coral
Detail

Batoh Hedgren Vogue L je elegantný doplnok, s ktorým zažiarite na jednaní aj počas potuliek mestom. Ponúka dostatok úložného priestoru vrátane vrecka na tablet. Praktické otváranie hlavného vrecka v zadnej časti batoha a najmodernejšie RFID technológie ochránia vaše cennosti pred zlodejmi. hlavné vrecko s organizérom na zips vstup do hlavného vrecka zo zadnej časti batoha vrecko na mobilný telefón priestor na malý tablet vnútorné vrecko na zips s RFID ochranou osobných dát vodoodpudivý a prachuvzdorný materiál kovové logo na prednej časti predné vrecko na zips nastaviteľné ramenné popruhy (bagalio.sk)

Podobné produkty ako Hedgren Vogue L Creased black/coral , Bvlgari omnia coral edt

MARIMEX Bazén vírivý MARIMEX AQUAMAR 6003

MARIMEX Bazén vírivý MARIMEX AQUAMAR 6003
Detail

Vírivá vaňa Aquamar 6003 poskytuje dokonalú relaxáciu ihneď po stlačení jediného tlačidla. Priestorovo je riešená až pre šesť osoby. Intuitívny ovládací panel aktivuje 130 vysoko výkonných bublinkových trysiek, ktoré masážou povzbudia každý sval. Integrovaný vykurovací systém umožňuje upraviť teplotu vody podľa momentálnej nálady. Vírivka Aquamar 6003 vyžaduje iba jednoduchú a rýchlu údržbu. Vírivka Aquamar 6003 umožňuje dokonale relaxovať od jari do jesene. Vaňa je vyrobená z vysoko kvalitného ABS PP (Acrylonitrile butadiene styrene Polypropylén). Jej dizajn ocenia všetci obdivovatelia dokonalých kriviek. Uvoľňujúcu perličkovú terapiu s nezávislým ohrevom ocenia rodina i priatelia. Vlastnosti mobilnej vírivky Aquamar 6003 Materiál vane: ABS PP Konštrukcia vane: I-Beam Hrúbka materiálu: 0,6 mm Príslušenstvo SPA (obsiahnuté v balení vírivky) vírivý bazén bazénová podložka vrchný kryt 1x filtračná kartuša Pripojenie ďalšieho príslušenstva k vírivke nejde pripojiť solárny ohrev, chlorinátor ani piesková filtrácia. Rozmery balenia (DxŠxV): 48,9 x 42,4 x 71,5 cm Váha: 27,55 kg Počet osôb: 6 dospelých osôb Vnútorný priemer: 140 cm Vonkajší priemer: 185 cm (po naplnení vodou, tolerancia ± 5%) Výška: 65 cm Objem vody: 1000 l Trysky: 130 vzduchových trysiek Príkon ohrevu vody: 1 800W Teplotný rozsah nahrievania vody: 20 - 40 °C Váha bez vody/s vodou: 21 kg / 1021 kg Výkon perličkovej masáže: 600 W Napájanie: 220-240V / 50Hz Rýchlosť ohrevu vody: 1 - 2 ° C / hod Cirkulačné čerpadlo: 1 400 l/hod Šírka celkom: 1850, Výška celkom: 650, Vnútorný rozmer: 1400, Hmotnosť: 27,5, Určené pre: 6 osôb, Materiál: ABS PP, Objem: 1000, Filtrační mechanizmus: kartušová, Blower: 600, Výhrev vody: 20 - 40°C, Elektrické napätie: 220-240V / 50Hz, Rychlosť ohrevu: 1 - 2 ° C / hod, Počet vzduchových trysiek: 130, Diaľkové ovládanie: nie, Podložka pod vírivku: áno, Krycia plachta: áno (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Bazén vírivý MARIMEX AQUAMAR 6003 , Marimex plocha skákacia - trampolína marimex premium 396 cm 2020 (8590517982651)

MARIMEX Bazén vírivý MARIMEX AQUAMAR 4002

MARIMEX Bazén vírivý MARIMEX AQUAMAR 4002
Detail

Vírivá vaňa Aquamar 4002 poskytuje dokonalú relaxáciu ihneď po stlačení jediného tlačidla. Priestorovo je riešená až pre štyri osoby. Intuitívny ovládací panel aktivuje 110 vysoko výkonných bublinkových trysiek, ktoré masážou povzbudia každý sval. Integrovaný vykurovací systém umožňuje upraviť teplotu vody podľa momentálnej nálady. Vírivka Aquamar 4002 vyžaduje iba jednoduchú a rýchlu údržbu. Vírivka Aquamar 4002 umožňuje dokonale relaxovať od jari do jesene. Vaňa je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu ABS PP (Acrylonitrile butadiene styrene Polypropylén). Jej dizajn ocenia všetci obdivovatelia dokonalých kriviek. Uvoľňujúcu perličkovú terapiu s nezávislým ohrevom ocenia rodina i priatelia. Vlastnosti mobilnej vírivky Aquamar 4002 Materiál vane: ABS PP Konštrukcia vane: I-Beam Hrúbka materiálu: 0,6 mm Príslušenstvo SPA (obsiahnuté v balení vírivky) vírivý bazén bazénová podložka vrchný kryt 1x filtračná kartuša Pripojenie ďalšieho príslušenstva k vírivke nejde pripojiť solárny ohrev, chlorinátor ani piesková filtrácia. Rozmery balenia (DxŠxV): 49x 41,6x 70,6 cm Váha: 24,3 kg Počet osôb: 4 dospelé osoby Vnútorný priemer: 110 cm Vonkajší priemer: 154 cm (po naplnení vodou, tolerancia ± 5%) Výška: 65 cm Objem vody: 600 l Trysky: 110 vzduchových trysiek Príkon ohrevu vody: 1 800W Teplotný rozsah nahrievania vody: 20 - 40 °C Váha bez vody/s vodou: 19 kg / 819 kg Výkon perličkovej masáže: 600 W Napájanie: 220-240V / 50Hz Rýchlosť ohrevu vody: 1 - 2 ° C / hod Cirkulačné čerpadlo: 1 400 l/hod Tvar: štvorec, Šírka celkom: 1540, Výška celkom: 650, Vnútorný rozmer: 1100, Hmotnosť: 24,3, Určené pre: 4 osoby, Materiál: ABS PP, Objem: 600, Filtrační mechanizmus: kartušová, Blower: 600, Výhrev vody: 20 - 40°C, Elektrické napätie: 220-240V / 50Hz, Rychlosť ohrevu: 1 - 2 ° C / hod, Počet vzduchových trysiek: 110, Diaľkové ovládanie: nie, Podložka pod vírivku: áno, Krycia plachta: áno (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Bazén vírivý MARIMEX AQUAMAR 4002 , Marimex sada samorezných skrutiek k ochrannej sieti – trampolína marimex (8590517016004)

Skechers Summits - Quick Getaway black-coral 37

Skechers Summits - Quick Getaway black-coral 37
Detail

Boty Skechers - rekreační dámská nazouvací obuv s textilním strečovým svrškem je vybavená paměťovou stélkou - Memory Foam. Machine Washable - obuv možno prát v pračce ve vlažné vodě na program jemného praní. Obuv nesušte v sušičce, ale jen na vzduchu ! Podešev je vysoce flexibilní. Rekreační obuv - je vhodná pro rekreačně-vycházkové příležitosti. Není určená k provozování sportovních aktivit.Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Skechers Summits - Quick Getaway black-coral 37 , Marimex clean vac (10800012)

Skechers Summits - Quick Getaway black-coral 39

Skechers Summits - Quick Getaway black-coral 39
Detail

Boty Skechers - rekreační dámská nazouvací obuv s textilním strečovým svrškem je vybavená paměťovou stélkou - Memory Foam. Machine Washable - obuv možno prát v pračce ve vlažné vodě na program jemného praní. Obuv nesušte v sušičce, ale jen na vzduchu ! Podešev je vysoce flexibilní. Rekreační obuv - je vhodná pro rekreačně-vycházkové příležitosti. Není určená k provozování sportovních aktivit.Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Skechers Summits - Quick Getaway black-coral 39 , Marimex spa vac (10800016)

Skechers Dynamight Break-Through black-coral 42

Skechers Dynamight Break-Through black-coral 42
Detail

Boty Skechers - rekreační dámská nazouvací obuv s textilním strečovým svrškem je vybavená paměťovou stélkou - Memory Foam. Machine Washable - obuv možno prát v pračce ve vlažné vodě na program jemného praní. Obuv nesušte v sušičce, ale jen na vzduchu ! Podešev je vysoce flexibilní. Rekreační obuv - je vhodná pro rekreačně-vycházkové příležitosti. Není určená k provozování sportovních aktivit.Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Skechers Dynamight Break-Through black-coral 42 , Marimex star vac (10800011)

Skechers Dynamight Break-Through black-coral 37

Skechers Dynamight Break-Through black-coral 37
Detail

Boty Skechers - rekreační dámská nazouvací obuv s textilním strečovým svrškem je vybavená paměťovou stélkou - Memory Foam. Machine Washable - obuv možno prát v pračce ve vlažné vodě na program jemného praní. Obuv nesušte v sušičce, ale jen na vzduchu ! Podešev je vysoce flexibilní. Rekreační obuv - je vhodná pro rekreačně-vycházkové příležitosti. Není určená k provozování sportovních aktivit.Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Skechers Dynamight Break-Through black-coral 37 , Marimex skimmer olympic (10900001)

Skechers Dynamight Break-Through black-coral 38

Skechers Dynamight Break-Through black-coral 38
Detail

Boty Skechers - rekreační dámská nazouvací obuv s textilním strečovým svrškem je vybavená paměťovou stélkou - Memory Foam. Machine Washable - obuv možno prát v pračce ve vlažné vodě na program jemného praní. Obuv nesušte v sušičce, ale jen na vzduchu ! Podešev je vysoce flexibilní. Rekreační obuv - je vhodná pro rekreačně-vycházkové příležitosti. Není určená k provozování sportovních aktivit.Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Skechers Dynamight Break-Through black-coral 38 , Marimex alkalita plus (11313112)

Skechers Dynamight Break-Through black-coral 38,5

Skechers Dynamight Break-Through black-coral 38,5
Detail

Boty Skechers - rekreační dámská nazouvací obuv s textilním strečovým svrškem je vybavená paměťovou stélkou - Memory Foam. Machine Washable - obuv možno prát v pračce ve vlažné vodě na program jemného praní. Obuv nesušte v sušičce, ale jen na vzduchu ! Podešev je vysoce flexibilní. Rekreační obuv - je vhodná pro rekreačně-vycházkové příležitosti. Není určená k provozování sportovních aktivit.Obuv není vhodná pro každodenní používání. (rejnokobuv.sk)

Podobné produkty ako Skechers Dynamight Break-Through black-coral 38,5 , Marimex 457 cm (8590517985287)

MARIMEX Čerpadlo tepelné Marimex PREMIUM 8000 (11200359)

MARIMEX Čerpadlo tepelné Marimex PREMIUM 8000 (11200359)
Detail

Tepelné čerpadlo k bazénu – na ohrevanie vody v bazénoch s objemom do 35m3, výkon 8kW, výmenník titán a PVC, kompresor rotačný, pripojenie hadice 50mm, odporúčaný prietok 3.5m3/h, maximálny prietok 7m3/h, LED displej Tepelné čerpadlo Marimex PREMIUM 8000 zaistí efektívny ohrev vody aj bez slnečného žiarenia. Určené je pre bazény s objemom 35 m3 a disponuje výkonom 8 kW. Čerpadlo sa veľmi ľahko obsluhuje a vyniká tiež minimálnymi nákladmi na prevádzku. Vybavené je LED displejom a nechýba ani funkcia odmrazovania. Súčasťou čerpadla je titánový výmenník. Marimex PREMIUM 8000 sa postará o rýchly ohrev vody vo vašom bazéne. Kľúčové vlastnosti tepelného čerpadla Marimex PREMIUM 8000Praktické tepelné čerpadloZaistí efektívny ohrev vody aj bez slnečného žiareniaUrčené pre bazény s objemom 35 m3Marimex PREMIUM 8000 disponuje výkonom 8 kWVeľmi jednoduchá obsluhaS LED displejomIntegrovaná funkcia odmrazovaniaFarebné vyhotovenie: modré... (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Čerpadlo tepelné Marimex PREMIUM 8000 (11200359) , Bumbo floor seat – coral (6009662502482)

MARIMEX Trampolína Marimex Premium in-ground 305 cm

MARIMEX Trampolína Marimex Premium in-ground 305 cm
Detail

In-ground trampolína Marimex je skvelým doplnkom každej záhrady. Deti skákanie na trampolíne milujú a pri skákaní si ľahko zacvičia i dospelí - nosnosť je až 150 kg. Dokonalú stabilitu zabezpečuje šesť plochých stojok s rozmerom 300 x 145 mm. Sila oceľové stojky je 3 mm. Trampolína je určená pre zapustenie do zeme, kedy skákacie plocha je na úrovni povrchu. Výhodou takéhoto riešenia je bezpečnosť - nikto nemôže vniknúť pod skákacie plochu a zraniť sa. Trampolíny Marimex Premium In-ground nevynikajú len novým dizajnom a farebnosťou, ale aj väčšou stabilitou, pevnosťou a bezpečnosťou. Zvýšené stability trampolín Marimex Premium In-ground je dosiahnuté vďaka zapustenie do zeme. Bezpečnosť zaisťujú zosilnené ochranné kryty pružín. Vnútorné ochrannú sieť podopiera osem dynamicky prehnutých tyčí a napnutú ju drží spevnená horná obruč. Skákacia plocha je vyrobená z veľmi odolného a neabrazívneho materiálu s vysokou životnosťou. Na bezpečnostné prvky trampolín Marimex Premium je kladený veľký dôraz, preto sú radené medzi najbezpečnejšie a najspoľahlivejšie na slovenskom trhu Stavba zapustené trampolíny: Minimálna hĺbka jamy pod trampolínou: 80 cm (odporúčame jej vyložiť geotextíliou) Priemer jamy: 255 cm Pred zostavením trampolíny si pozorne preštudujte slovenský návod odrazová plocha Materiál odrazové plochy patrí k najkvalitnejším na trhu. Plocha je vyrobená zo špeciálneho polypropylénu s ochranou proti UV žiareniu, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Špeciálne neabrazívny (hladká) povrchová úprava zabráni odreniu kože pri dopade. Vnútorná ochranná sieť Vnútorné ochrannú sieť nájdete priamo v balení, nemusíte si ju dokupovať zvlášť. Vnútorná ochranná sieť je bezpečnejšie ako vonkajšie sieť - bráni prístupu skákajúceho do časti s pružinami. Vstupný priestor je zaistený tromi prackami a bráni vypadnutiu. Tyče sú obalené ochranným návlekom z mäkčené peny. Nohy trampolíny sú samostatné a zvyšujú stabilitu celej trampolíny. Spojenie tyčí nôh trampolíny a siete je istené špeciálnymi sponami. Materiál a zloženie ochranných prvkov Rúrky: pozinkovaná oceľ. Priemer 42 mm, hrúbka steny trubky 1,5 mm. Nosný: 300 x 145 x 3 mm. Skákacie plocha: PP (polypropylén) Ochranná sieť: PE (polyetylén) Ochranný lem skákacie plochy: 650g PVC 20 mm EPE PE bezpečnosť Trampolíny sú určené pre náročné pohybové aktivity, preto kladieme dôraz na ich bezpečnosť a spoľahlivosť. Použitie kvalitných materiálov a moderných technológií pri výrobe radí naše trampolíny medzi najbezpečnejšie a najspoľahlivejšie na slovenskom trhu. Rozmery trampolíny Priemer trampolíny: 305 cm Priemer skákacie plochy: 254 cm Výška skákacie plochy: 20 cm Výška vr. siete: 200 cm Nosnosť: 150 kg Počet nôh: 6 parametre trampolíny Druh trampolíny: zapustená do zeme Prevedenie trampolíny: pružinová Počet pružín: 60 Počet tyčí: 6 Ochranná sieť: áno Spodná ochranná sieť: nie Rebrík: nie Doba montáže: 60 minút Priemer: 3050, Výška celkom: 2000, Nosnosť: 150, Priemer nosných tyčí: 42, Množstvo pružín: 60, Skákacia plocha: 2450, Hmotnosť: 54 (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Trampolína Marimex Premium in-ground 305 cm , Nintendo switch lite – coral (045496453176)

MARIMEX Trampolína Marimex Premium in-ground 366 cm

MARIMEX Trampolína Marimex Premium in-ground 366 cm
Detail

In-ground trampolína Marimex je skvelým doplnkom každej záhrady. Deti skákanie na trampolíne milujú a pri skákaní si ľahko zacvičia i dospelí - nosnosť je až 150 kg. Dokonalú stabilitu zabezpečuje šesť plochých stojok s rozmerom 300 x 145 mm. Sila oceľové stojky je 3 mm. Trampolína je určená pre zapustenie do zeme, kedy skákacie plocha je na úrovni povrchu. Výhodou takéhoto riešenia je bezpečnosť - nikto nemôže vniknúť pod skákacie plochu a zraniť sa. Trampolíny Marimex Premium In-ground nevynikajú len novým dizajnom a farebnosťou, ale aj väčšou stabilitou, pevnosťou a bezpečnosťou. Zvýšené stability trampolín Marimex Premium In-ground je dosiahnuté vďaka zapustenie do zeme. Bezpečnosť zaisťujú zosilnené ochranné kryty pružín. Vnútorné ochrannú sieť podopiera osem dynamicky prehnutých tyčí a napnutú ju drží spevnená horná obruč. Skákacia plocha je vyrobená z veľmi odolného a neabrazívneho materiálu s vysokou životnosťou. Na bezpečnostné prvky trampolín Marimex Premium je kladený veľký dôraz, preto sú radené medzi najbezpečnejšie a najspoľahlivejšie na slovenskom trhu. Stavba zapustené trampolíny: Minimálna hĺbka jamy pod trampolínou: 80 cm (odporúčame jej vyložiť geotextíliou) Priemer jamy: 324 cm Pred zostavením trampolíny si pozorne preštudujte slovenský návod odrazová plocha Materiál odrazové plochy patrí k najkvalitnejším na trhu. Plocha je vyrobená zo špeciálneho polypropylénu s ochranou proti UV žiareniu, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Špeciálne neabrazívny (hladká) povrchová úprava zabráni odreniu kože pri dopade. Vnútorná ochranná sieť Vnútorné ochrannú sieť nájdete priamo v balení, nemusíte si ju dokupovať zvlášť. Vnútorná ochranná sieť je bezpečnejšie ako vonkajšie sieť - bráni prístupu skákajúceho do časti s pružinami. Vstupný priestor je zaistený tromi prackami a bráni vypadnutiu. Tyče sú obalené ochranným návlekom z mäkčené peny. Nohy trampolíny sú samostatné a zvyšujú stabilitu celej trampolíny. Spojenie tyčí nôh trampolíny a siete je istené špeciálnymi sponami. Materiál a zloženie ochranných prvkov Rúrky: pozinkovaná oceľ. Priemer 42 mm, hrúbka steny trubky 1,5 mm. Nosný: 300 x 145 x 3 mm. Skákacie plocha: PP (polypropylén) Ochranná sieť: PE (polyetylén) Ochranný lem skákacie plochy: 650g PVC 20 mm EPE PE bezpečnosť Trampolíny sú určené pre náročné pohybové aktivity, preto kladieme dôraz na ich bezpečnosť a spoľahlivosť. Použitie kvalitných materiálov a moderných technológií pri výrobe radí naše trampolíny medzi najbezpečnejšie a najspoľahlivejšie na slovenskom trhu Rozmery trampolíny Priemer trampolíny: 366 cm Priemer skákacie plochy: 324 cm Výška skákacie plochy: 20 cm Výška vr. siete: 200 cm Nosnosť: 150 kg Počet nôh: 8 parametre trampolíny Druh trampolíny: zapustená do zeme Prevedenie trampolíny: pružinová Počet pružín: 72 Počet tyčí: 8 Ochranná sieť: áno Spodná ochranná sieť: nie Rebrík: nie Doba montáže: 60 minút Priemer: 3660, Výška celkom: 2000, Nosnosť: 150, Priemer nosných tyčí: 42, Množstvo pružín: 72, Skákacia plocha: 3240, Hmotnosť: 67 (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Trampolína Marimex Premium in-ground 366 cm , Marimex hubica sacia triangel (10851001)

DMT KM1 MTB Coral/Black 44

DMT KM1 MTB Coral/Black 44
Detail

Toto je obuv, ktorá začala revolúciu zvršku z úpletu. KM1 ponúkla výnimočný komfort na ceste k mnohým pódiám od majstrovstiev sveta až po maratóny. Ľahká, priedušná a patentovaná precízne navrhnutá konštrukcia eliminuje tlakové body, sedí ako uliata a je super priedušná. Neprekonateľný víťazný prenos energie, odolnosť a trakcia s trailovou podrážkou Dual Compound Carbon s gumenými výstupkami Michelin®. KM1 sú špičkové závodné horské cyklistické tretry s karbónovou podrážkou a BOA systémom. Vlastnosti: Precízne navrhnutý 3D pletený zvršok Variabilná štruktúra a hrúbka úpletu pre maximálny výkon a komfort Integrované popruhy BOA® Fit Systém s jedným otočným kolieskom IP1 Podrážka Dual Compound Carbon s gumenými segmentmi s vysokou trakciou, vyvinutá v spolupráci so spoločnosťou Michelin® Gumený nárazník a oteru vzdorný povlak na špičke pre extra ochranu Tiago Ferereira: "Najlepšie miesto pre moje chodidlá, veľmi komfortné!" Hmotnosť (g) : 295.0 Použitie pre : MTB Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Coral/Black Veľkosť UK : 9,75 Farba : Červená Farba : Čierna Technológia : BOA Pohlavie : Muži Veľkosť US : 10,75 Veľkosť EU : 44 Krajina pôvodu : Bosna a Hercegovina (muziker.com)

Podobné produkty ako DMT KM1 MTB Coral/Black 44 , Marimex prostar vac trendy (10800017)

DMT KR0 Road Coral/Black 44

DMT KR0 Road Coral/Black 44
Detail

Ďalšia generácia obuvi z úpletu. Ľahké, rýchle, veľmi pohodlné. KR0 predstavujú vrchol najlepších vlastností pletenej obuvi DMT za účelom zlepšenia vášho výkonu. Vďaka našej najmodernejšej technológii úpletu sme vytvorili extrémne ľahkú obuv, ktorá ponúka vynikajúci prenos energie vďaka novej anatomickej karbónovej podrážke SL, dvojitému zapínaniu BOA a integrovanej hornej konštrukcii, ktorá sa perfektne prispôsobí chodidlám každého jazdca. Vyvinuté a testované v spolupráci s jazdcami World Tour tímov, vrátane Elia Vivianiho. KR0 je špičková závodná cestná cyklistická tretra s karbónovou podrážkou a systémom BOA Vlastnosti: Zvršok kompletne navrhnutý a vyrobený z 3D úpletu s ultraľahkou konštrukciou Variabilná hrúbka a štruktúra úpletu pre maximálne pohodlie Integrovaný popruh Dvojitý BOA® Fit System Li2 Anatomická vložka a protišmyková plocha na vnútornej časti päty Anatomická karbónová podrážka Carbon SL Nastavenie zarážky v rozsahu 8 mm Elia Viviani: "KR0 sú najľahšie a najlepšie padnúce tretry aké som kedy jazdil. Použitie 3D úpletu na modeloch KR1 bolo revolúciou, KR0 je ich perfektnou evolúciou." Farba podľa výrobcu : Coral/Black Krajina pôvodu : Bosna a Hercegovina Technológia : BOA Pohlavie : Muži Použitie pre : Road Veková skupina : Dospelý Veľkosť US : 10,75 Farba : Čierna Veľkosť EU : 44 Farba : Červená Hmotnosť (g) : 210.0 Veľkosť UK : 9,75 (muziker.com)

Podobné produkty ako DMT KR0 Road Coral/Black 44 , Marimex prostar vac smart (10800018)

DMT KM1 MTB Coral/Black 43,5

DMT KM1 MTB Coral/Black 43,5
Detail

Toto je obuv, ktorá začala revolúciu zvršku z úpletu. KM1 ponúkla výnimočný komfort na ceste k mnohým pódiám od majstrovstiev sveta až po maratóny. Ľahká, priedušná a patentovaná precízne navrhnutá konštrukcia eliminuje tlakové body, sedí ako uliata a je super priedušná. Neprekonateľný víťazný prenos energie, odolnosť a trakcia s trailovou podrážkou Dual Compound Carbon s gumenými výstupkami Michelin®. KM1 sú špičkové závodné horské cyklistické tretry s karbónovou podrážkou a BOA systémom. Vlastnosti: Precízne navrhnutý 3D pletený zvršok Variabilná štruktúra a hrúbka úpletu pre maximálny výkon a komfort Integrované popruhy BOA® Fit Systém s jedným otočným kolieskom IP1 Podrážka Dual Compound Carbon s gumenými segmentmi s vysokou trakciou, vyvinutá v spolupráci so spoločnosťou Michelin® Gumený nárazník a oteru vzdorný povlak na špičke pre extra ochranu Tiago Ferereira: "Najlepšie miesto pre moje chodidlá, veľmi komfortné!" Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Veľkosť EU : 43,5 Technológia : BOA Hmotnosť (g) : 295.0 Farba podľa výrobcu : Coral/Black Farba : Čierna Krajina pôvodu : Bosna a Hercegovina Veľkosť UK : 9,25 Použitie pre : MTB Veľkosť US : 10,25 Farba : Červená (muziker.com)

Podobné produkty ako DMT KM1 MTB Coral/Black 43,5 , Marimex filtračná vložka h (10691006)

Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 41

Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 41
Detail

Najobľúbenejšie horské topánky s TRAKCIOU ALL TERRAIN, aby si poradili so všetkým, od najbahnitejšieho údolia až po skalnaté horské hrebene. S nylonovým ripstopovým zvrškom, ktorý dodáva modelu vyššiu úroveň odolnosti. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Poskytuje trakciu na každom teréne AeroFoam+ zlepšuje stabilitu Tvar rockera pre efektivitu behu Vysoko odolný vrchný materiál TECHNICKÉ ÚDAJE ROZSAH POUŽITIA Hory ZLOŽENIE Zvršok: Sieťovina / termoplastický polyuretán Spodná časť: Etylénvinylacetát / Guma PÄTA 29 mm PRIEHLAVOK 21 mm DROP 8 mm VLASTNOSTI Vynikajúca trakcia vo všetkých typoch terénu Plná gumená podošva AeroFoam+ Medzipodrážka eRIDE Vložka Ortholite ECO X-40 Zvršok zo sieťoviny Ripstop Termoplastická polyuretánová podpora Ochrana špičky Tvarovo priliehavý jazyk (uzamykací systém) TECHNOLÓGIE TRAKCIA VO VŠETKÝCH TYPOCH TERÉNU Strategická konfigurácia výstupkov vytvára vynikajúcu priľnavosť a vynikajúcu trakciu v hlbokom blate, ako aj v suchom technickom teréne, s ktorými sa stretnete pri pretekoch v horách. Strategicky orientované výstupky po celej prednej časti chodidla poskytujú extra stabilitu, keď telo potrebuje extra podporu po dlhých hodinách pretekania. ERIDE Jedinečný tvar rockera vytvára stabilný stredný postoj a podporuje rýchlejší a efektívnejší štýl behu, o ktorý sa bežci snažia. Bez ohľadu na bežeckú chôdzu, eRide spolupracuje s telom na podpore dynamickejšej bežeckej pozície, čím znižuje nárazy do päty a zvyšuje efektivitu behu. AEROFOAM PLUS AeroFoam+ sa zameriava na odpružený, ale stabilný beh. Je odolný s dynamickým odrazom, ktorý ponúka ochranu pri zachovaní efektívneho kroku. Úroveň schopností : Professional Krajina pôvodu : Vietnam Terén : Road Sklon päty (mm) : 8.0 Veľkosť UK : 7 Úroveň schopností : Pokročilý Pohlavie : Ženy Terén : Trail Hmotnosť (g) : 290.0 Farba podľa výrobcu : Black/Coral Pink Typ aktivity : Trailový beh Hmotnosť : 290 g Veľkosť EU : 41 Úroveň schopností : Začiatočník Veková skupina : Dospelý Typ aktivity : Beh Farba : Čierna Veľkosť US : 9,5 Technológia : eRIDE Technológia : AeroFoam+ Farba : Ružová (muziker.com)

Podobné produkty ako Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 41 , Marimex filtrácia kartušová m1 (10620005)

Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 38,5

Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 38,5
Detail

Najobľúbenejšie horské topánky s TRAKCIOU ALL TERRAIN, aby si poradili so všetkým, od najbahnitejšieho údolia až po skalnaté horské hrebene. S nylonovým ripstopovým zvrškom, ktorý dodáva modelu vyššiu úroveň odolnosti. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Poskytuje trakciu na každom teréne AeroFoam+ zlepšuje stabilitu Tvar rockera pre efektivitu behu Vysoko odolný vrchný materiál TECHNICKÉ ÚDAJE ROZSAH POUŽITIA Hory ZLOŽENIE Zvršok: Sieťovina / termoplastický polyuretán Spodná časť: Etylénvinylacetát / Guma PÄTA 29 mm PRIEHLAVOK 21 mm DROP 8 mm VLASTNOSTI Vynikajúca trakcia vo všetkých typoch terénu Plná gumená podošva AeroFoam+ Medzipodrážka eRIDE Vložka Ortholite ECO X-40 Zvršok zo sieťoviny Ripstop Termoplastická polyuretánová podpora Ochrana špičky Tvarovo priliehavý jazyk (uzamykací systém) TECHNOLÓGIE TRAKCIA VO VŠETKÝCH TYPOCH TERÉNU Strategická konfigurácia výstupkov vytvára vynikajúcu priľnavosť a vynikajúcu trakciu v hlbokom blate, ako aj v suchom technickom teréne, s ktorými sa stretnete pri pretekoch v horách. Strategicky orientované výstupky po celej prednej časti chodidla poskytujú extra stabilitu, keď telo potrebuje extra podporu po dlhých hodinách pretekania. ERIDE Jedinečný tvar rockera vytvára stabilný stredný postoj a podporuje rýchlejší a efektívnejší štýl behu, o ktorý sa bežci snažia. Bez ohľadu na bežeckú chôdzu, eRide spolupracuje s telom na podpore dynamickejšej bežeckej pozície, čím znižuje nárazy do päty a zvyšuje efektivitu behu. AEROFOAM PLUS AeroFoam+ sa zameriava na odpružený, ale stabilný beh. Je odolný s dynamickým odrazom, ktorý ponúka ochranu pri zachovaní efektívneho kroku. Technológia : AeroFoam+ Terén : Trail Úroveň schopností : Pokročilý Veková skupina : Dospelý Sklon päty (mm) : 8.0 Veľkosť US : 7,5 Hmotnosť : 290 g Hmotnosť (g) : 290.0 Krajina pôvodu : Vietnam Farba : Čierna Typ aktivity : Beh Farba : Ružová Terén : Road Farba podľa výrobcu : Black/Coral Pink Typ aktivity : Trailový beh Pohlavie : Ženy Úroveň schopností : Professional Veľkosť EU : 38,5 Technológia : eRIDE Veľkosť UK : 5 Úroveň schopností : Začiatočník (muziker.com)

Podobné produkty ako Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 38,5 , Marimex uv steril pool (10911032)

Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 39

Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 39
Detail

Najobľúbenejšie horské topánky s TRAKCIOU ALL TERRAIN, aby si poradili so všetkým, od najbahnitejšieho údolia až po skalnaté horské hrebene. S nylonovým ripstopovým zvrškom, ktorý dodáva modelu vyššiu úroveň odolnosti. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Poskytuje trakciu na každom teréne AeroFoam+ zlepšuje stabilitu Tvar rockera pre efektivitu behu Vysoko odolný vrchný materiál TECHNICKÉ ÚDAJE ROZSAH POUŽITIA Hory ZLOŽENIE Zvršok: Sieťovina / termoplastický polyuretán Spodná časť: Etylénvinylacetát / Guma PÄTA 29 mm PRIEHLAVOK 21 mm DROP 8 mm VLASTNOSTI Vynikajúca trakcia vo všetkých typoch terénu Plná gumená podošva AeroFoam+ Medzipodrážka eRIDE Vložka Ortholite ECO X-40 Zvršok zo sieťoviny Ripstop Termoplastická polyuretánová podpora Ochrana špičky Tvarovo priliehavý jazyk (uzamykací systém) TECHNOLÓGIE TRAKCIA VO VŠETKÝCH TYPOCH TERÉNU Strategická konfigurácia výstupkov vytvára vynikajúcu priľnavosť a vynikajúcu trakciu v hlbokom blate, ako aj v suchom technickom teréne, s ktorými sa stretnete pri pretekoch v horách. Strategicky orientované výstupky po celej prednej časti chodidla poskytujú extra stabilitu, keď telo potrebuje extra podporu po dlhých hodinách pretekania. ERIDE Jedinečný tvar rockera vytvára stabilný stredný postoj a podporuje rýchlejší a efektívnejší štýl behu, o ktorý sa bežci snažia. Bez ohľadu na bežeckú chôdzu, eRide spolupracuje s telom na podpore dynamickejšej bežeckej pozície, čím znižuje nárazy do päty a zvyšuje efektivitu behu. AEROFOAM PLUS AeroFoam+ sa zameriava na odpružený, ale stabilný beh. Je odolný s dynamickým odrazom, ktorý ponúka ochranu pri zachovaní efektívneho kroku. Veľkosť UK : 5,5 Terén : Road Terén : Trail Technológia : AeroFoam+ Krajina pôvodu : Vietnam Typ aktivity : Trailový beh Pohlavie : Ženy Veková skupina : Dospelý Hmotnosť : 290 g Úroveň schopností : Začiatočník Typ aktivity : Beh Farba podľa výrobcu : Black/Coral Pink Hmotnosť (g) : 290.0 Úroveň schopností : Professional Úroveň schopností : Pokročilý Sklon päty (mm) : 8.0 Veľkosť EU : 39 Farba : Ružová Farba : Čierna Technológia : eRIDE Veľkosť US : 8 (muziker.com)

Podobné produkty ako Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 39 , Marimex skimmer olympic premium (10900032)

Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 40,5

Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 40,5
Detail

Najobľúbenejšie horské topánky s TRAKCIOU ALL TERRAIN, aby si poradili so všetkým, od najbahnitejšieho údolia až po skalnaté horské hrebene. S nylonovým ripstopovým zvrškom, ktorý dodáva modelu vyššiu úroveň odolnosti. KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI Poskytuje trakciu na každom teréne AeroFoam+ zlepšuje stabilitu Tvar rockera pre efektivitu behu Vysoko odolný vrchný materiál TECHNICKÉ ÚDAJE ROZSAH POUŽITIA Hory ZLOŽENIE Zvršok: Sieťovina / termoplastický polyuretán Spodná časť: Etylénvinylacetát / Guma PÄTA 29 mm PRIEHLAVOK 21 mm DROP 8 mm VLASTNOSTI Vynikajúca trakcia vo všetkých typoch terénu Plná gumená podošva AeroFoam+ Medzipodrážka eRIDE Vložka Ortholite ECO X-40 Zvršok zo sieťoviny Ripstop Termoplastická polyuretánová podpora Ochrana špičky Tvarovo priliehavý jazyk (uzamykací systém) TECHNOLÓGIE TRAKCIA VO VŠETKÝCH TYPOCH TERÉNU Strategická konfigurácia výstupkov vytvára vynikajúcu priľnavosť a vynikajúcu trakciu v hlbokom blate, ako aj v suchom technickom teréne, s ktorými sa stretnete pri pretekoch v horách. Strategicky orientované výstupky po celej prednej časti chodidla poskytujú extra stabilitu, keď telo potrebuje extra podporu po dlhých hodinách pretekania. ERIDE Jedinečný tvar rockera vytvára stabilný stredný postoj a podporuje rýchlejší a efektívnejší štýl behu, o ktorý sa bežci snažia. Bez ohľadu na bežeckú chôdzu, eRide spolupracuje s telom na podpore dynamickejšej bežeckej pozície, čím znižuje nárazy do päty a zvyšuje efektivitu behu. AEROFOAM PLUS AeroFoam+ sa zameriava na odpružený, ale stabilný beh. Je odolný s dynamickým odrazom, ktorý ponúka ochranu pri zachovaní efektívneho kroku. Terén : Trail Technológia : AeroFoam+ Krajina pôvodu : Vietnam Veľkosť UK : 6,5 Farba : Ružová Úroveň schopností : Pokročilý Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black/Coral Pink Veľkosť US : 9 Typ aktivity : Beh Veková skupina : Dospelý Úroveň schopností : Professional Technológia : eRIDE Úroveň schopností : Začiatočník Sklon päty (mm) : 8.0 Typ aktivity : Trailový beh Pohlavie : Ženy Veľkosť EU : 40,5 Terén : Road Hmotnosť (g) : 290.0 Hmotnosť : 290 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Scott Supertrac 3 Women's Shoe Black/Coral Pink 40,5 , Marimex skimmer, závesný univerzálny (10622005)

Maxi-Cosi Coral 360 2022 Essential Black

Maxi-Cosi Coral 360 2022 Essential Black
Detail

Prvá modulárna detská autosedačka na svete Maxi-Cosi Coral 360 ponúka úplne originálne riešenie problému prenosu dieťaťa v autosedačke. Vďaka odnímateľnému mäkkému nosiču vážiacemu iba 1,7 kg sa prenos dieťaťa v autosedačke pre vás stane zásadným spôsobom jednoduchší a pohodlnejší. Autosedačka, spĺňajúca veľmi prísne požiadavky bezpečnostnej normy i-Size zároveň ponúka najvyššiu úroveň bezpečnosti pre deti od narodenia do 12 mesiacov (0–12 kg, do 75 cm). Autosedačka je kompatibilná s otočnou základňou Maxi-Cosi FamilyFix 360. Otočná základňa Maxi-Cosi FamilyFix 360 poskytuje najbezpečnejší spôsob upevnenia autosedačky do auta a zároveň maximálne zjednodušuje rodičom usadenie dieťaťa vďaka možnosti otočiť autosedačku jednou rukou smerom k sebe. Vďaka technológii FlexiSpin je možné autosedačku otáčať o 360 ° v akejkoľvek jej polohe. Základňa sa pripevňuje do auta pomocou úchytov ISOFIX. Autosedačka sa na základňu pripevní ľahko a rýchlo prostredníctvom technológie Click-and-Go. Vizuálny a zvukový indikátor (zacvaknutie) na základni minimalizuje pravdepodobnosť nesprávneho pripevnenie autosedačky. Ergonomické uvoľňovacie tlačidlo umožňuje jednoduché odpojenie autosedačky. Pohodlne polstrovaný nosič poskytuje rodičom niekoľko možností nosenia. Pre jazdu autom nosič jednoducho vložíte do bezpečnostnej škrupiny, ktorá zostáva vo vozidle nasadená na základni FamilyFix 360. Manipulácia s nosičom a škrupinou je intuitívna pre rýchle a zároveň maximálne bezpečné použitie. Jednoduché používanie: maximálna úroveň pohodlia a bezpečnosti pre vaše dieťa jednoduché prenášanie dieťaťa vďaka možnosti vybrať dieťa v mäkkom nosiči s hmotnosťou 1,7 kg autosedačka je kompatibilná so všetkými kočíkmi Maxi-Cosi a Quinny aj s ďalšími kočíkmi na trhu rýchle a jednoduché pripevnenie autosedačky k základni prostredníctvom technológie Click-and-Go vhodná pre cestovanie v lietadle jednoduché nastavenie pásov dieťaťa spolu so základňou Maxi-Cosi FamilyFix 360 a autosedačkou Maxi-Cosi Pearl 360 získate riešenie pre vaše dieťa od narodenia až do 4 rokov Bezpečnosť: preprava dieťaťa proti smeru jazdy pre lepšiu ochranu hlavy a krku systém s ISOFIX základňou pre jednoduché a bezpečné pripevnenie autosedačky bez použitia bezpečnostných pásov spĺňa veľmi prísne požiadavky bezpečnostnej normy i-Size (R129) 3bodový bezpečnostný pás umožňuje rýchle a bezpečné pripútanie dieťaťa systém bočnej ochrany absorbuje energiu vzniknutú pri náraze a chráni tak vaše dieťa pri bočnom náraze farebný indikátor zaručuje správne nasadenie mäkkého nosiča do bezpečnostnej škrupiny vizuálny a zvukový indikátor (zacvaknutie) na základni FamilyFix 360 minimalizuje možnosť nesprávneho pripevnenia autosedačky bez základne Maxi-Cosi možné autosedačku pripevniť pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu Pohodlie: súčasťou autosedačky je odnímateľná komfortná vložka pre novorodencov extra veľká strieška proti slnku zabudovaná v zadnej časti autosedačky chráni vaše dieťa pred slnkom mäkké polstrovanie a poťah autosedačky z príjemného materiálu poťah autosedačky možno prať v práčke. Špecifikácia: hmotnosť mäkkého nosiča: 1,70 kg hmotnosť kompletný autosedačky: 5,5 kg rozmery vrátane škrupiny (V x H x Š): 58 cm x 68 cm x 44 cm základňa/báza nie je súčasťou balenia/tovaru, nutné dokúpiť samostatne Značka Maxi-Cosi poskytuje na všetky svoje produkty službu výmeny autosedačky v prípade nehody. (feedo.sk)

Podobné produkty ako Maxi-Cosi Coral 360 2022 Essential Black , Marimex spa ph+ 0,9kg (11307021)

CORAL Black 1,25 l (26 praní) (8710447426715)

CORAL Black 1,25 l (26 praní) (8710447426715)
Detail

Prací gél – typ bielizne univerzálna, na čiernu bielizeň, na bežné pranie, vyrobené v Nemecku, vydrží až na 26 praní, objem 1250 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako CORAL Black 1,25 l (26 praní) (8710447426715) , Marimex 396 cm 2021 (19000083)

MARIMEX Trampolína Marimex Premium 305 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sadaZDARMA

MARIMEX Trampolína Marimex Premium 305 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sadaZDARMA
Detail

Trampolíny Marimex Premium vynikajú najmä unikátnym dizajnom a farebnosťou, ale aj ešte väčšou stabilitou, pevnosťou a bezpečnosťou. Zvýšená stabilita trampolín Marimex Premium je dosiahnutá pomocou vyššieho počtu nôh, prípadne prostredníctvom zapustenia trampolíny do zeme. Bezpečnosť zaisťujú zosilnené ochranné kryty pružín a nová technológia T-spojov. Vnútornú ochrannú sieť podopierajú dynamicky prehnuté tyče a napnutú ju drží spevnená horná obruč. Teraz aj s kotviacou sadou zadarmo s ktorou je možné rýchlo a jednoducho pripevniť trampolínu k zemi a zaistiť tak jej dokonalú stabilitu. Sada sa skladá zo spojovacích pásov s oceľovými prackami a bodákov s protihrotom. Po zaistení kotviacou sadou zamedzíte pohybu aj pri silnejšom vetre. Je nutné ju upevniť do spevneného podkladu. Priemer trampolíny: 305cm Priemer skákacej plochy: 261cm Výška skákacej plochy: 80cm Výška vr. ochrannej siete: 260cm Max. zaťaženie: 150kg Počet nôh: 4 Počet pružín: 56 Počet tyčí: 8 Rebrík: áno (protišmykový) Rozmery a váha 1. balíka: 125x50x28cm, 56kg Odhadovaná doba montáže: 45 minút Priemer: 3050, Výška celkom: 2600, Nosnosť: 150, Množstvo pružín: 56, Skákacia plocha: 2610, Hmotnosť: 56 (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Trampolína Marimex Premium 305 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sadaZDARMA , Marimex pružina – trampolína marimex 366 (do r. 2015) – 427 cm, 17,8 cm (8590517967023)

Level Bliss Coral Mitten Black 6,5 Lyžiarske rukavice

Level Bliss Coral Mitten Black 6,5 Lyžiarske rukavice
Detail

Tento model je voľbou profesionálneho tímu Bliss do chladného počasia. Dokonalá kombinácia štýlu, tepla a funkčnosti. Thermoplus 3000 (do -17 °C). Strih Klasický Materiál Sublimovaná tkanina odolná voči vode Index tepla 3000 - Teplé Úroveň izolácie Level Loft, Hydrofill Technológia sucha Membra-Therm Plus Vlastnosti Krátka manžeta Predĺžený úplet na zápästí Silikónový úchop Vnútorná podšívka rukavíc Materiál: Sublimovaná tkanina odolná voči vode Typ rukavíc: Palčiaky Technológia: Level Loft;Membra-Therm Plus Hrejivosť: Teplý Typ aktivity: Lyžovanie;Zimné športy Pohlavie: Ženy Farba: Čierna Veková skupina: Dospelý Veľkosť: 6,5 Farba podľa výrobcu: Black Krajina pôvodu: Čína Typ Produktu: Rukavice (muziker.com)

Podobné produkty ako Level Bliss Coral Mitten Black 6,5 Lyžiarske rukavice , Honor band 7 coral pink (5502aamn)

CORAL All-in-1 Black 50 ks (8720181077258)

CORAL All-in-1 Black 50 ks (8720181077258)
Detail

Kapsuly na pranie – typ bielizne: univerzálna, na čiernu bielizeň, zachovanie intenzity farby a na bežné pranie, 50 kusov v balení (alza.sk)

Podobné produkty ako CORAL All-in-1 Black 50 ks (8720181077258) , Huawei freebuds 5 coral orange (55036455)

CORAL All-in-1 Black 16 ks (8720181001086)

CORAL All-in-1 Black 16 ks (8720181001086)
Detail

Kapsuly na pranie – typ bielizne: univerzálna, na čiernu bielizeň, na bežné pranie, 16 kusov v balení (alza.sk)

Podobné produkty ako CORAL All-in-1 Black 16 ks (8720181001086)

MARIMEX - Podložka 10510003

MARIMEX - Podložka 10510003
Detail

Podložka pod bazén – pod bazén a pod vírivku, oválna, rozmery 3,66 × 5,48 m (D׊), materiál geotextília, tlmiaca, hmotnosť 8 kg, gramáž 150 kg/m2 Chcete v lete urobiť deťom aj sebe radosť a dopriať si v záhrade bazén? Praktická podložka pod bazén Marimex 10510003 zabráni jeho poškodeniu kamienkami, prerastaniu trávy či vzniku plesní. Je vyrobená z geotextílie a používa sa najlepšie na preosiatu zeminu alebo piesok upraveného do roviny. Ideálne pre oválne bazény Orlando Premium s dĺžkou 5,48 m a šírkou 3,66 m. Gramáž tkaniny je 150 g/m2. Kľúčové vlastnosti podkladovej plachty MARIMEX 10510003Podložka pod bazény Marimex 10510003Z geotextílieChráni pred pretrhnutím, prerastajúcou trávou a plesňamiHustota materiálu 150 g/m2Ideálne pod oválny bazén Orlando Premium a ďalšie bazény s dĺžkou 5,48 m a šírkou 3,66 m (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX - Podložka 10510003

MARIMEX - Podložka 10510007

MARIMEX - Podložka 10510007
Detail

Podložka pod bazén – pod bazén a pod vírivku, oválna, rozmery 7,32 × 0,366 m (D׊), materiál geotextília, tlmiaca, hmotnosť 10,3 kg, gramáž 150 kg/m2 Chcete v lete urobiť deťom aj sebe radosť a dopriať si v záhrade bazén? Praktická podložka pod bazén Marimex 10510007 zabráni jeho poškodeniu kamienkami, prerastaniu trávy či vzniku plesní. Je vyrobená z geotextílie a používa sa najlepšie na preosiatu zeminu alebo piesok upraveného do roviny. Ideálne pre oválne bazény Orlando Premium s dĺžkou 7,32 m a šírkou 3,66 m. Gramáž tkaniny je 150 g/m2. Kľúčové vlastnosti podkladovej plachty MARIMEX 10510007Podložka pod bazény Marimex 10510007Z geotextílieChráni pred pretrhnutím, prerastajúcou trávou a plesňamiHustota materiálu 150 g/m2Ideálne pod oválny bazén Orlando Premium a ďalšie bazény s dĺžkou 7,32 m a šírkou 3,66 m (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX - Podložka 10510007

MARIMEX Trampolína Marimex Premium 366 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sada ZDARMA

MARIMEX Trampolína Marimex Premium 366 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sada ZDARMA
Detail

Trampolíny Marimex Premium vynikajú najmä unikátnym dizajnom a farebnosťou, ale aj ešte väčšou stabilitou, pevnosťou a bezpečnosťou. Zvýšená stabilita trampolín Marimex Premium je dosiahnutá pomocou vyššieho počtu nôh, prípadne prostredníctvom zapustenia trampolíny do zeme. Bezpečnosť zaisťujú zosilnené ochranné kryty pružín a nová technológia T-spojov. Vnútornú ochrannú sieť podopierajú dynamicky prehnuté tyče a napnutú ju drží spevnená horná obruč. Teraz aj s kotviacou sadou zadarmo s ktorou je možné rýchlo a jednoducho pripevniť trampolínu k zemi a zaistiť tak jej dokonalú stabilitu. Sada sa skladá zo spojovacích pásov s oceľovými prackami a bodákov s protihrotom. Po zaistení kotviacou sadou zamedzíte pohybu aj pri silnejšom vetre. Je nutné ju upevniť do spevneného podkladu. Priemer trampolíny: 366cm Priemer skákacej plochy: 314cm Výška skákacej plochy: 90cm Výška vr. ochrannej siete: 270cm Max. zaťaženie: 150kg Počet nôh: 4 Počet pružín: 72 Počet tyčí: 8 Rebrík: áno (protišmykový) Rozmery a váha 1. balíka: 147x51x26cm, 46kg Rozmery a váha 2. balíka: 126x51x185cm, 21kg Odhadovaná doba montáže: 60 minút Priemer: 3660, Výška celkom: 2700, Nosnosť: 150, Množstvo pružín: 72, Skákacia plocha: 3140, Hmotnosť: 46, 21 (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Trampolína Marimex Premium 366 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sada ZDARMA

MARIMEX Trampolína Marimex Premium 457 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sada ZADARMO

MARIMEX Trampolína Marimex Premium 457 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sada ZADARMO
Detail

Trampolíny Marimex Premium vynikajú najmä unikátnym dizajnom a farebnosťou, ale aj ešte väčšou stabilitou, pevnosťou a bezpečnosťou. Zvýšená stabilita trampolín Marimex Premium je dosiahnutá pomocou vyššieho počtu nôh, prípadne prostredníctvom zapustenia trampolíny do zeme. Bezpečnosť zaisťujú zosilnené ochranné kryty pružín a nová technológia T-spojov. Vnútornú ochrannú sieť podopierajú dynamicky prehnuté tyče a napnutú ju drží spevnená horná obruč. Teraz aj s kotviacou sadou zadarmo s ktorou je možné rýchlo a jednoducho pripevniť trampolínu k zemi a zaistiť tak jej dokonalú stabilitu. Sada sa skladá zo spojovacích pásov s oceľovými prackami a bodákov s protihrotom. Po zaistení kotviacou sadou zamedzíte pohybu aj pri silnejšom vetre. Je nutné ju upevniť do spevneného podkladu. Priemer trampolíny: 457cm Priemer skákacej plochy: 406cm Výška skákacej plochy: 90cm Výška vr. ochrannej siete: 270cm Max. zaťaženie: 150kg Počet nôh: 5 Počet pružín: 90 Počet tyčí: 8 Rebrík: áno (protišmykový) Rozmery a váha 1. balíka: 150x45,5x16cm, 36kg Rozmery a váha 2. balíka: 150x46,5x22,5cm, 32kg Rozmery a váha 3. balíka: 133x51x21cm, 29kg Odhadovaná doba montáže: 75 minút Priemer: 4570, Výška celkom: 2710, Nosnosť: 150, Množstvo pružín: 90, Hmotnosť: 36, 32, 29 (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Trampolína Marimex Premium 457 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sada ZADARMO

MARIMEX Trampolína Marimex Premium 396 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sada ZADARMO

MARIMEX Trampolína Marimex Premium 396 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sada ZADARMO
Detail

Trampolíny Marimex Premium nevynikajú iba novým dizajnom a farebnosťou, ale aj väčšou stabilitou, pevnosťou a bezpečnosťou. Bezpečnosť zaisťujú zosilnené ochranné kryty pružín a nová technológia T-spojov. Vnútornú ochrannú sieť podopiera osem dynamicky prehnutých tyčí a napnutú ju drží spevnená horná obruč. Skákacia plocha je vyrobená z veľmi odolného a neabrazívneho materiálu s vysokou životnosťou. Na bezpečnostné prvky trampolín Marimex Premium je kladený veľký dôraz, preto sú radené medzi najbezpečnejšie a najspoľahlivejšie na slovenskom trhu. Teraz aj s kotviacou sadou zadarmo s ktorou je možné rýchlo a jednoducho pripevniť trampolínu k zemi a zaistiť tak jej dokonalú stabilitu. Sada sa skladá zo spojovacích pásov s oceľovými prackami a bodákov s protihrotom. Po zaistení kotviacou sadou zamedzíte pohybu aj pri silnejšom vetre. Je nutné ju upevniť do spevneného podkladu. Odrazová plocha: Materiál odrazovej plochy patrí k najkvalitnejším na trhu. Plocha je vyrobená zo špeciálneho polypropylénu s ochranou proti UV žiareniu, ktorý zaručuje dlhú životnosť. Špeciálna neabrazívna (hladká) povrchová úprava zabráni odreniu kože pri dopade. Vnútornú ochrannú sieť nájdete priamo v balení, nemusíte si ju dokupovať zvlášť. Vnútorná ochranná sieť je bezpečnejšia ako vonkajšia sieť - bráni prístupu skákajúceho do časti s pružinami. Vstupný priestor je zaistený tromi prackami a bráni vypadnutiu. Tyče sú obalené ochranným návlekom z mäkčenej peny. Nohy trampolíny sú samostatné a zvyšujú stabilitu celej trampolíny. Spojenie tyčí nôh trampolíny a siete je istené špeciálnymi sponami. Materiál a zloženie ochranných prvkov: Rúrky a stojany: pozinkovaná oceľ, priemer 38 mm, hrúbka rúry rámu: 1,3 mm, hrúbka rúry nohy: 1,2 mm Skákacia plocha: PP (polypropylén) Ochranná sieť: PE (polyetylén) Ochranný lem skákacej plochy: 650g PVC 12 mm EPE PE Prednosti trampolíny Marimex Premium Nový dizajn - oblé tvary Farebná odlišnosť (oranžový kryt pružín, čierne rukávy, čierne nohy) Kryt pružín zo silnejšieho, odolnejšieho a lepšie vyzerajúceho PVC Úplne nový typ rukávov na stojany ochrannej siete (hore s pútkom na suchý zips = nezhrňuje sa), špeciálny materiál „ribbon“ Horný obruč zo silných rúrok rovnako ako rám Horná obruč trampolíny spojená so stojnami pomocou T-spojov; T-spoje prispievajú k stabilite trampolíny a jednoduchšej montáži Aretačný kolík na stojnách ochrannej siete, ktorý bráni vypadnutiu tyčí Rozmery trampolíny Priemer trampolíny - 396 cm Priemer skákacej plochy - 354 cm Výška skákacej plochy - 81 cm Výška vr. siete - 261 cm Nosnosť - 150 kg Počet nôh - 4 Druh trampolíny - nadzemný Prevedenie trampolíny - pružinová Počet pružín - 80 Počet tyčí - 8 Ochranná sieť - áno Spodná ochranná sieť - nie Rebrík - áno Doba montáže - 60 minút Rozmery 1ks zabaleného tovaru: 1.krabice: výška - 25,00 cm; šírka - 50,00 cm; dĺžka - 160,00 cm; hmotnosť - 48,00 kg 2.krabice: výška - 16,00 cm; šírka - 50,00 cm; dĺžka - 142,00 cm; hmotnosť - 24,00 kg Priemer: 3960, Výška celkom: 2610, Nosnosť: 150, Priemer nosných tyčí: 38, Množstvo pružín: 80, Skákacia plocha: 3540, Hmotnosť: 48, 24 (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Trampolína Marimex Premium 396 cm + vnútorná ochranná sieť + schodíky + kotviaca sada ZADARMO

black+blum Glass Travel Grey/Coral 340 ml Pohár

black+blum Glass Travel Grey/Coral 340 ml Pohár
Detail

Pre tých, ktorí milujú degustáciu kávy alebo čaju tak, ako bola určená, bez zmeny ich chuti Odolný a ľahký sklenený cestovný pohár s objemom 340 ml, ktorý je chuťovo neutrálny a úplne nepriepustný. 100 % nepriepustný Uzamykateľný Otváranie a zatváranie jednou rukou Protišmykové, ľahké uchopenie, ochranné silikónové puzdro Ručne fúkané odolné a ľahké borosilikátové sklo Zmestí sa do držiakov na fľaše na bicykel a držiakov na nápoje v aute Všetky časti sú vhodné do umývačky riadu a veko sa dá ľahko rozobrať pre dôkladné čistenie Bez obsahu BPA Špecifikácia Borosilikátové sklo, silikón, polypropylén, nylon, POK, POM Vhodný do umývačky riadu Vhodný do mikrovlnnej rúry Vhodný do mrazničky Vlastnosti Úplne nepriepustný, ľahko sa čistí: Toto je prvý, úplne nepriepustný sklenený cestovný pohár na trhu. Jedinečný dizajn veka sa ľahko demontuje (a znova zloží) pre rýchle a dôkladné čistenie - všetky časti sú vhodné aj do umývačky riadu. Protišmyková ochrana: Silikónový návlek pomáha chrániť vnútorné sklo pred rozbitím a vaše ruky pred zohriatym obsahom cestovného pohára. Značne uľahčuje uchopenie a je tiež protišmykový na povrchu stola. Chuťovo neutrálne, pohodlné pitie: Ručne fúkané borosilikátové sklo je úplne chuťovo neutrálne a zaisťuje, že váš nápoj bude chutiť tak, ako ste zamýšľali. Sklenený pohár má hladký okraj a bol navrhnutý na pitie s viečkom alebo bez neho. Uzamykateľné veko s jednoduchým otváraním: Veko je uzamykateľné (takže nehrozí, že sa otvorí v taške) a dá sa jednoducho otvoriť alebo zatvoriť jednou rukou, vďaka čomu sa multitasking stane snom. Viac kontrolované pitie: Hrdlo umožňuje ''priamy prietok,'' čo, podobne ako pri pití z hrnčeka, znamená, že je menej pravdepodobné, že sa popálite. Táto funkcia nie je bežná medzi väčšinou nepriepustných cestovných pohárov. Slovo dizajnéra Vždy sme chceli uviesť na trh vlastný cestovný pohár, ale keďže trh bol nasýtený, cítili sme, že by sme to mohli urobiť len vtedy, ak bude produkt skutočne originálny a lepší ako ten, ktorý už bol dostupný. Počet ľudí zanietených pre kávu a čaj, ktoré pijú, rastie, ale z výskumu sme zistili, že neexistuje model, ktorý by im skutočne vyhovoval. Aj keď už existovali cestovné poháre, ktoré ponechali chuť a arómu uchovávaných tekutín, všetky boli príliš krehké, presakovali a často boli príliš horúce na to, aby sa dali držať. To predstavovalo skvelú príležitosť na zlepšenie. Vývoj trval takmer tri roky, ale tento dizajn dokázal tieto problémy prekonať a vyriešiť a ponúknuť trhu skutočné riešenie pre všetkých znalcov kávy a čaju. Materiál: POK;Silikón;POM;Sklo;Polypropylén;Nylon Objem: 340 ml Výška (cm): 16.5 Hmotnosť (g): 335.0 Pohlavie: Unisex Sezóna: Jeseň;Jar;Zima;Leto Rozmery: 16,5 x 7,2 x 7,2 cm Typ: Pohár Priemer (cm): 7.2 Krajina pôvodu: Čína Farba: Oranžová;Šedá Typ aktivity: Cestovanie Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Grey/Coral (muziker.com)

Podobné produkty ako black+blum Glass Travel Grey/Coral 340 ml Pohár

Craft PRO Hypervent Coral/Black XS Bežecké nohavice/legíny

Craft PRO Hypervent Coral/Black XS Bežecké nohavice/legíny
Detail

Bežecké legíny PRO Hypervent sú vysoko priedušné bežecké legíny určené pre nadšených bežcov, ktorí majú jasný cieľ. Tieto technicky vyspelé bežecké legíny sú vyrobené z výborne sťahujúceho recyklovaného polyamidového džerseja. Sú vhodné pre vysoko intenizívny beh v horúcich letných dňoch. Legíny majú navyše stredne vysoký, široký pás pre optimálne pohodlie a sieťované detaily pre efektívny manažment telesnej teploty. Pro Hypervent je hyperľahký a hyperpriedušný pro-grade koncept pre náročných bežcov, ktorý zvyšuje ich výkon. Tenké, mimoriadne mäkké a mimoriadne ľahké a priedušné textílie zaisťujú vynikajúcu ventiláciu a pohodlie pri vysokej rýchlosti a aj pri behu na dlhé vzdialenosti v horúcich podmienkach. - Recyklovaný polyamidový džerzej - Stredne vysoký pás - Široký pás mapujúci tvar tela - Diely zo sieťoviny na zadnom sedle, ohybe kolena a po stranách - Nastaviteľná šnúrka vo vnútri pásu - Skrytý zips na spodku nohavíc - Skryté vrecko na zips vzadu na boku - Sieťované vrecko na zadnom sedle pre drobné predmety - Reflexné detaily Materiál: Polyester;Elastan;Recycled Polyamide Špeciálne vlastnosti: Priedušná;Reflective details;Fast dry;Streč Veková skupina: Dospelý Typ aktivity: Beh Krajina pôvodu: Čína Farba podľa výrobcu: Coral/Black Farba: Biela;Čierna;Ružová Sezóna: Jeseň;Zima;Leto;Jar Pohlavie: Ženy Vhodné pre: Multisport Typ Produktu: Legíny Typ: Tréning Veľkosť: XS (muziker.com)

Podobné produkty ako Craft PRO Hypervent Coral/Black XS Bežecké nohavice/legíny

POC Kortal Uranium Black/Ammolite Coral Matt 59-62

POC Kortal Uranium Black/Ammolite Coral Matt 59-62
Detail

Výnimočné pokrytie, neprerušované vetranie, patentovaná technológia a plne nastaviteľný strih. MTB prilba, kde hranice neplatia. Kompletná ochrana pre trail a enduro, prilba Kortal poskytuje ľahkú, rozšírenú ochranu a bezproblémové prispôsobenie okuliarom. Vďaka rozšíreným ochranným zónam a neprerušovanej ventilácii nájdete bezpečnosť a pohodlie, kdekoľvek sa rozhodnete jazdiť a akokoľvek tvrdo budete tlačiť. Prilba je certifikovaná pre použitie s e-bicyklami a spĺňa holandskú normu NTA8776, ktorá testuje prilby pri vyšších nárazových rýchlostiach ako pri štandardnom použití na bicykli. V súčasnosti je to jediný štandard pre prilby na e-bicykle. Pri náraze sa patentovaný odlamovací šilt odtrhne od prilby, čo pomáha chrániť pred zranením krku. Ideálna na spárovanie so slnečnými okuliarmi Devour pre jazdu na trailoch alebo okuliarmi Ora pre enduro, aby ste mohli rozšíriť svoju ochranu a posilniť svoje zmysly. Vrch prilby sa na prilbe dvíha dostatočne vysoko na to, aby sa pod ňu zmestili okuliare, keď sa nepoužívajú, a popruh okuliarov nezakrýva žiadne vetracie otvory prilby. HIGHLIGHTY Kompletná trailová a enduro ochrana E-bike ready Patentovaný odlamovací šilt zvyšuje ochranu krku E-bike ready Prilba Kortal, vyvinutá pre použitie s e-bicyklami, spĺňa holandskú normu pre e-bike NTA 8776. Patentovaný odlamovací šilt Patentovaný odlamovací šilt sa pri náraze odlomí, čím sa zvýši ochrana krku a zníži sa možnosť zranenia. Kompatibilné s okuliarmi Prilba dokonale pasuje s okuliarmi POC Ora, ktoré sa zmestia pod šilt, ak sa práve nepoužívajú. Neprerušované vetranie Dizajn zabezpečuje, že popruh okuliarov nezakrýva žiadne ventilačné otvory. Unibody škrupina Unibody škrupina zvyšuje štrukturálnu integritu prilby. Vložka EPS Ľahká vložka z EPS poskytuje optimálnu ochranu. Rozšírená ochrana Rozšírené zóny okolo spánkov a zadnej časti hlavy poskytujú extra ochranu v rizikových oblastiach. Reflektor RECCO Reflektor RECCO pomáha záchranným službám ľahko a rýchlo vás lokalizovať, ak sa niečo pokazí. Nastaviteľný 360° strih Systém 360° nastavenia uľahčuje nájdenie bezpečného a pohodlného strihu. Farba podľa výrobcu : Uranium Black/Ammolite Coral Matt Vybrať veľkosť : 62 Technológia : Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Farba : Ružová Navrhnuté v : Švédsko Prilba so štítom : Áno Typ prilby : MTB Použitie pre : Enduro Technológia : RECCO Veľkosť : 59-62 Veková skupina : Dospelý Vybrať veľkosť : 61 Vybrať veľkosť : 59 Obvod hlavy v cm : 59-62 Modelový rok : 2021 Pohlavie : Unisex Vybrať veľkosť : 60 Použitie pre : MTB Nastaviteľnosť : Áno Typ prilby : Enduro Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako POC Kortal Uranium Black/Ammolite Coral Matt 59-62

POC Kortal Uranium Black/Ammolite Coral Matt 51-54

POC Kortal Uranium Black/Ammolite Coral Matt 51-54
Detail

Výnimočné pokrytie, neprerušované vetranie, patentovaná technológia a plne nastaviteľný strih. MTB prilba, kde hranice neplatia. Kompletná ochrana pre trail a enduro, prilba Kortal poskytuje ľahkú, rozšírenú ochranu a bezproblémové prispôsobenie okuliarom. Vďaka rozšíreným ochranným zónam a neprerušovanej ventilácii nájdete bezpečnosť a pohodlie, kdekoľvek sa rozhodnete jazdiť a akokoľvek tvrdo budete tlačiť. Prilba je certifikovaná pre použitie s e-bicyklami a spĺňa holandskú normu NTA8776, ktorá testuje prilby pri vyšších nárazových rýchlostiach ako pri štandardnom použití na bicykli. V súčasnosti je to jediný štandard pre prilby na e-bicykle. Pri náraze sa patentovaný odlamovací šilt odtrhne od prilby, čo pomáha chrániť pred zranením krku. Ideálna na spárovanie so slnečnými okuliarmi Devour pre jazdu na trailoch alebo okuliarmi Ora pre enduro, aby ste mohli rozšíriť svoju ochranu a posilniť svoje zmysly. Vrch prilby sa na prilbe dvíha dostatočne vysoko na to, aby sa pod ňu zmestili okuliare, keď sa nepoužívajú, a popruh okuliarov nezakrýva žiadne vetracie otvory prilby. HIGHLIGHTY Kompletná trailová a enduro ochrana E-bike ready Patentovaný odlamovací šilt zvyšuje ochranu krku E-bike ready Prilba Kortal, vyvinutá pre použitie s e-bicyklami, spĺňa holandskú normu pre e-bike NTA 8776. Patentovaný odlamovací šilt Patentovaný odlamovací šilt sa pri náraze odlomí, čím sa zvýši ochrana krku a zníži sa možnosť zranenia. Kompatibilné s okuliarmi Prilba dokonale pasuje s okuliarmi POC Ora, ktoré sa zmestia pod šilt, ak sa práve nepoužívajú. Neprerušované vetranie Dizajn zabezpečuje, že popruh okuliarov nezakrýva žiadne ventilačné otvory. Unibody škrupina Unibody škrupina zvyšuje štrukturálnu integritu prilby. Vložka EPS Ľahká vložka z EPS poskytuje optimálnu ochranu. Rozšírená ochrana Rozšírené zóny okolo spánkov a zadnej časti hlavy poskytujú extra ochranu v rizikových oblastiach. Reflektor RECCO Reflektor RECCO pomáha záchranným službám ľahko a rýchlo vás lokalizovať, ak sa niečo pokazí. Nastaviteľný 360° strih Systém 360° nastavenia uľahčuje nájdenie bezpečného a pohodlného strihu. Použitie pre : MTB Navrhnuté v : Švédsko Použitie pre : Enduro Vybrať veľkosť : 51 Prilba so štítom : Áno Farba : Ružová Modelový rok : 2021 Krajina pôvodu : Čína Pohlavie : Unisex Typ prilby : Enduro Technológia : Expandovaná polystyrénová pena (EPS) Veľkosť : 51-54 Technológia : RECCO Vybrať veľkosť : 54 Obvod hlavy v cm : 51-54 Vybrať veľkosť : 52 Typ prilby : MTB Farba podľa výrobcu : Uranium Black/Ammolite Coral Matt Veková skupina : Dospelý Nastaviteľnosť : Áno Vybrať veľkosť : 53 (muziker.com)

Podobné produkty ako POC Kortal Uranium Black/Ammolite Coral Matt 51-54

POC Kortal Uranium Black/Ammolite Coral Matt 55-58

POC Kortal Uranium Black/Ammolite Coral Matt 55-58
Detail

Výnimočné pokrytie, neprerušované vetranie, patentovaná technológia a plne nastaviteľný strih. MTB prilba, kde hranice neplatia. Kompletná ochrana pre trail a enduro, prilba Kortal poskytuje ľahkú, rozšírenú ochranu a bezproblémové prispôsobenie okuliarom. Vďaka rozšíreným ochranným zónam a neprerušovanej ventilácii nájdete bezpečnosť a pohodlie, kdekoľvek sa rozhodnete jazdiť a akokoľvek tvrdo budete tlačiť. Prilba je certifikovaná pre použitie s e-bicyklami a spĺňa holandskú normu NTA8776, ktorá testuje prilby pri vyšších nárazových rýchlostiach ako pri štandardnom použití na bicykli. V súčasnosti je to jediný štandard pre prilby na e-bicykle. Pri náraze sa patentovaný odlamovací šilt odtrhne od prilby, čo pomáha chrániť pred zranením krku. Ideálna na spárovanie so slnečnými okuliarmi Devour pre jazdu na trailoch alebo okuliarmi Ora pre enduro, aby ste mohli rozšíriť svoju ochranu a posilniť svoje zmysly. Vrch prilby sa na prilbe dvíha dostatočne vysoko na to, aby sa pod ňu zmestili okuliare, keď sa nepoužívajú, a popruh okuliarov nezakrýva žiadne vetracie otvory prilby. HIGHLIGHTY Kompletná trailová a enduro ochrana E-bike ready Patentovaný odlamovací šilt zvyšuje ochranu krku E-bike ready Prilba Kortal, vyvinutá pre použitie s e-bicyklami, spĺňa holandskú normu pre e-bike NTA 8776. Patentovaný odlamovací šilt Patentovaný odlamovací šilt sa pri náraze odlomí, čím sa zvýši ochrana krku a zníži sa možnosť zranenia. Kompatibilné s okuliarmi Prilba dokonale pasuje s okuliarmi POC Ora, ktoré sa zmestia pod šilt, ak sa práve nepoužívajú. Neprerušované vetranie Dizajn zabezpečuje, že popruh okuliarov nezakrýva žiadne ventilačné otvory. Unibody škrupina Unibody škrupina zvyšuje štrukturálnu integritu prilby. Vložka EPS Ľahká vložka z EPS poskytuje optimálnu ochranu. Rozšírená ochrana Rozšírené zóny okolo spánkov a zadnej časti hlavy poskytujú extra ochranu v rizikových oblastiach. Reflektor RECCO Reflektor RECCO pomáha záchranným službám ľahko a rýchlo vás lokalizovať, ak sa niečo pokazí. Nastaviteľný 360° strih Systém 360° nastavenia uľahčuje nájdenie bezpečného a pohodlného strihu. Nastaviteľnosť : Áno Vybrať veľkosť : 57 Veľkosť : 55-58 Použitie pre : MTB Typ prilby : MTB Veková skupina : Dospelý Farba : Ružová Technológia : RECCO Pohlavie : Unisex Navrhnuté v : Švédsko Modelový rok : 2021 Použitie pre : Enduro Farba podľa výrobcu : Uranium Black/Ammolite Coral Matt Prilba so štítom : Áno Obvod hlavy v cm : 55-58 Vybrať veľkosť : 55 Typ prilby : Enduro Vybrať veľkosť : 56 Krajina pôvodu : Čína Vybrať veľkosť : 58 Technológia : Expandovaná polystyrénová pena (EPS) (muziker.com)

Podobné produkty ako POC Kortal Uranium Black/Ammolite Coral Matt 55-58

MARIMEX VYSAVAC STAR VAC

MARIMEX VYSAVAC STAR VAC
Detail

VYSÁVAČ STAR VAC. Predstavujeme Vám úplne univerzálny vysávač pre všetky možné druhy bazénov predávaných v Európe. Obsahuje sadu nástavcov pre efektívnejšiu údržbu ako napríklad nástavec pre vysávanie rohov bazéna. Veľkou (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX VYSAVAC STAR VAC

Marimex Simple Spa Bubble

Marimex Simple Spa Bubble
Detail

Jednoduchá, základná vírivá vaňa poskytuje dokonalú relaxáciu. Vďaka svojim rozmerom je vhodná až pre štyri osoby. Vírivka má 100 vysoko výkonných bublinkových trysiek, ktoré masážou povzbudia každý sval. Vaňa je vyrobená z vysoko kvalitného PVC so silnou sieťovinou. Výhodou je robustná horizontálna nafukovacia konštrukcia I-Beam Construction. Kapacita osôb: 4 Tvar vírivky: kruh Farba: čierna Materiál: PVC so silnou sieťovinou Vnútorný priemer: 145 cm Vonkajší priemer: 196 cm Výška: 66 cm Objem vody: 795 l Počet trysiek: 100 vzduchových trysiek Teplotné rozpätie ohrevu: 20 ° -40 ° Príkon ohrevu vody: 2 200 W Váha bez vody / s vodou: 36 kg / 831 kg Príkon masážneho čerpadla: 800 W Napájanie: 220-240 V/ 50Hz Rýchlosť ohrevu vody: 1,5 - 2,5 ° C / hod Cirkulačné čerpadlo: 1 741 l / hod Obsah balenia: vírivý bazén vonkajší obvodový kryt - sieťovina termoizolačný kryt ohrev / filtračný systém / pumpa trysiek 2x filtračná vložka izolačná podložka hadice na nafukovanie taška chemický plavák tester na voľný chlór, pH a celkovú zásaditosť Adaptér súčasťou balenia : Áno Objem : 795 L Rozmery : 196 x 66 cm Napájanie : 230V Počet osôb : 4 (muziker.com)

Podobné produkty ako Marimex Simple Spa Bubble

Sieťka bazénová MARIMEX 10962003

Sieťka bazénová MARIMEX 10962003
Detail

Kvalitní Sieťka bazénová MARIMEX 10962003 z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Bazény a príslušenstvo | Bazénové príslušenstvo. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sieťka bazénová MARIMEX 10962003

Marimex 457 cm (8590517985287)

Marimex 457 cm (8590517985287)
Detail

Trampolína s priemerom 457 cm, nosnosť 150 kg, 90 pružín, s ochrannou sieťou, vrátane schodíkov, hmotnosť 94 kg, modrá Stavte na trampolínu značky MarimexRozsiahla skákacia plocha trampolíny značky Marimex sa skladá z vysokoodolnej polypropylénovej plachty, ktorá je opatrená ochranou proti UV žiareniu. Riziko odrenia kože pri dopade úplne eliminuje špeciálna hladká povrchová úprava, ktorou je plachta ošetrená. Obávať sa nemusíte ani nežiaduceho vypadnutia, ktorému bránia 3 pracky zaisťujúce vstupný priestor. Vnútorná ochranná sieť vďaka sklolaminátovému okraju tak neprevísa. Vhodné výhradne na domáce používanie.Ideálna na náročné pohybové aktivity5 nôh umiestnených do tvaru písmena "U" zaručuje, že trampolína je počas používania maximálne stabilná a tým pádom aj bezpečná. Tyče sú vyrobené zo silného a pevného materiálu a ich spojenie je realizované špeciálnymi sponami. Ak vás zaujíma, ako sa do trampolíny dostanete, potom vedzte, že na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Marimex 457 cm (8590517985287)

MARIMEX Alkalita plus (11313112)

MARIMEX Alkalita plus (11313112)
Detail

Bazénová chémia vhodná pre bazény, vločkovanie a prejasňovač, hmotnosť 0.9kg Bazénová chémia MARIMEX Alkalita plus je ideálny pomocník pre bazény, v ktorých často kolíše pH. Prípravok v podobe prášku slúži na zvýšenie alkality bazénovej vody a stabilizáciu pH. Ak je celková alkalita udržiavaná v optimálnom rozsahu 80 – 120 ppm, zabraňuje zmenám hodnôt pH a súčasne optimalizuje účinok ďalších prípravkov na starostlivosť o bazénovú vodu. Bazénová chémia MARIMEX Alkalita plus napomôže tomu, aby bola voda vo vašom bazéne živšia a iskrivá. Kľúčové vlastnosti bazénovej chémie MARIMEX Alkalita plusBazénová chémia v podobe práškuUrčená do bazénov s kolísajúcim pHZvyšuje alkalitu bazénovej vodyChémia MARIMEX Alkalita plus stabilizuje pHOptimalizuje účinok ďalších prípravkov na starostlivosť o bazénovú vodu Použitie:Zmerajte hodnotu celkovej alkality vašej bazénovej vody. Ak je hodnota nižšia ako 80 ppm, pridajte prípravok MARIMEX Alkalita... (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Alkalita plus (11313112)

MARIMEX Skimmer Olympic (10900001)

MARIMEX Skimmer Olympic (10900001)
Detail

Skimmer – možno pripojiť 5/4 (32mm) a 6/4 (38mm) hadicu Skimmer určený pre nasávanie a zachytávanie všetkých nečistôt v bazénoch.Skimmer slúži ako hrubý predfilter pre bazénovú filtráciu. Nežiaducu špinu v podobe opadaného lístia, hmyzu či ihličia nasaje a zachytí sitom na nečistoty. K zberaču ľahko pripojíte hadicu 5/4 (32 mm) aj 6/4 (38 mm). V balení nájdete teleso zberača, balenie skrutiek, prírubu a jej tesnenia, hadicový tŕň 32/38 mm, hrubé sitko, klapku, veko, Skim vac na pripojenie vysávača aj kompletnú zostavu vratnej dýzy s tesnením. Výška 30 cm a priemer 20,5 cm.Kľúčové vlastnostiVhodné pre bazény OrlandoUrčený pre nadzemné aj zapustené fóliové bazényJednoduchá montážHmotnosť 1,9 kgVonkajší rámček 21 × 20 cmVnútorný rámček 14,5 × 13,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Skimmer Olympic (10900001)

MARIMEX Clean Vac (10800012)

MARIMEX Clean Vac (10800012)
Detail

Vysávač do bazéna – ručný, vhodný pre nadzemné bazény a zapustené bazény, mechanický typ napájania, rozmery 40 × 30 × 10 cm (V׊×H) Vysávač MARIMEX Clean Vac je vhodný pre zber hrubších nečistôt z dna bazénov, víriviek alebo nádrží. Používa čistiaci účinok vody z vodovodného poriadku. Nečistoty sú zachytávané do nylonového vrecka.Máte doma menší bazén, vírivku alebo vodnú nádrž? Potom iste viete, že v priebehu používania sa na dno dostane veľa hrubších nečistôt - kamienkov, piesku, lístia alebo hmyzu. Práve na dôkladné vyčistenie dna bazéna je určený vysávač MARIMEX Clean Vac.Čistiaci účinok vysávača zaisťuje prúd vody z vodovodného potrubia. Podtlakom zachytené nečistoty sú zachytávané do nylonového vrecka. Výhodou je nezávislosť na filtračnom okruhu. Súčasťou balenia je držiak na napojenie teleskopickej tyče a rýchlospojka na hadicu.Hlavné prednostiUrčený na zber hrubších nečistôtVyužíva tlak vody z vodovodného potrubiaSúčasťou je držiak pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Clean Vac (10800012)

MARIMEX Spa Vac (10800016)

MARIMEX Spa Vac (10800016)
Detail

Vysávač do bazéna – ručný, vhodný pre nadzemné bazény a zapustené bazény, mechanický typ napájania, rozmery 136 × 12 × 12 cm (V׊×H) Podtlakový vysávač MARIMEX Spa Vac je určený pre ručné čistenie bazénov a víriviek. Nepotrebujete elektrinu a ľahko udržíte svoj bazén či vírivku bez nečistôt.Praktický vysávač MARIMEX Spa Vac je určený na čistenie dna vírivých vaní a bazénov. Vysávač funguje na princípe podtlaku. Na jeho činnosť nepotrebujete elektrickú energiu.Prstom utesníte otvor v hornej časti teleskopickej tyče. Vložíte do vody na miesto, ktoré chcete vyčistiť. Potom stačí uvoľniť otvor a všetky nečistoty sú nasaté do priehľadného valca. Ideálne na údržbu domácich bazénov a víriviek.Hlavné prednostiNa čistenie dna bazénov a víriviekPracuje na princípe podtlakuNepotrebuje elektrinu (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Spa Vac (10800016)

MARIMEX Star Vac (10800011)

MARIMEX Star Vac (10800011)
Detail

Vysávač do bazéna – ručný, vhodný pre nadzemné bazény, dĺžka hadice 5 m, napojenie na filtráciu, rozmery 21 × 45 × 21 cm (V׊×H) Máte záhradný bazén a tiež sa často stretávate so značným množstvom nečistôt na jeho dne? Nebaví vás neustále pobehovať okolo bazénu so sieťkou a pracne loviť nečistoty, aby ste zistili, že po chvíli, kedy sa rozvírené nečistoty usadia na dne, môžete loviť znova? Potom máme pre vás úplne ideálne riešenie vo forme tohto výborného bazénového vysávača.Kľúčové vlastnostiVeľké množstvo príslušenstvaSúprava na pripojenie na takmer všetky druhy hadíc, skimmere a priechody stien bazénaPoužitie na kartušové aj pieskové filtračné prístroje od 2 m3/h.Perfektná všestrannosťTento univerzálny bazénový vysávač je možné pripojiť na väčšinu bazénov predávaných v SR. Disponuje totiž širokým množstvom príslušenstva, vďaka ktorému je možne ho pripojiť na takmer všetky druhy bazénových hadíc, skimmery a priechody stien bazénov. Spolupracuje ako s... (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Star Vac (10800011)
American Tourister Coral Bay Upright 50/18 Black (5414847561696), Cordoba Protégé C1 Matiz – Coral (C1 Matiz Coral), Marimex Plocha skákacia – trampolína Marimex 396 cm (8590517973772), Maxi-Cosi Coral 360 Essential 0 – 13 kg Black (8712930178163), American Tourister Coral Bay Spinner 79/30 Exp Black (5414847561931), American Tourister Coral Bay Spinner 68/26 Exp Black (5414847561870), BVLGARI Omnia Coral EdT, Marimex Plocha skákacia - Trampolína Marimex Premium 396 cm 2020 (8590517982651), Marimex Sada samorezných skrutiek k ochrannej sieti – trampolína Marimex (8590517016004), MARIMEX Clean Vac (10800012), MARIMEX Spa Vac (10800016), MARIMEX Star Vac (10800011), MARIMEX Skimmer Olympic (10900001), MARIMEX Alkalita plus (11313112), Marimex 457 cm (8590517985287), BUMBO Floor Seat – Coral (6009662502482), Nintendo Switch Lite – Coral (045496453176), MARIMEX Hubica sacia Triangel (10851001), MARIMEX ProStar Vac Trendy (10800017), MARIMEX ProStar Vac Smart (10800018), MARIMEX Filtračná vložka H (10691006), MARIMEX Filtrácia kartušová M1 (10620005), MARIMEX UV Steril Pool (10911032), MARIMEX Skimmer Olympic Premium (10900032), MARIMEX Skimmer, závesný univerzálny (10622005), MARIMEX Spa pH+ 0,9kg (11307021), Marimex 396 cm 2021 (19000083), Marimex Pružina – trampolína Marimex 366 (do r. 2015) – 427 cm, 17,8 cm (8590517967023), Honor Band 7 Coral Pink (5502AAMN), Huawei FreeBuds 5 Coral Orange (55036455)