Melitta molino čierno-červený (6741433)

Produkt Melitta molino čierno-červený (6741433) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Melitta molino čierno-červený (6741433) upraviť a produkt hľadať znova.

Melitta Molino Čierno-červený (6741433)

Melitta Molino Čierno-červený (6741433)
Detail

Mlynček na kávu – elektrický, príkon 100 W, osadený mlecími kameňmi, 17 možných volieb hrubosti mletia, veľkosť zásobníka 200 g, funkčný len s nasadeným vekom, materiál tela plast Nič nenahradí čerstvo namletú kávu. Elektrický mlynček na kávu MELITTA je výnimočne praktickým pomocníkom v kuchyni. Povrch je vyrobený z plastu, ktorý sa ľahko udržiava. Aby mala namletá káva správne vlastnosti, zaistí možnosť voľby spomedzi 17 hrubostí mletia. Mletie si vezmú na starosť ploché kamene, ktoré kvalitne rozdrvia všetky zrnká na rovnaké čiastočky. Kávový zásobník má objem 200 g. Dôležitou vlastnosťou tohto modelu je možnosť naraz namleť 14 porcií kávy. Aby bola práca s ním bezpečná, o to sa stará ochrana pred spustením bez správne nasadeného veka. Mlynček na kávu Melitta Molino Čierno-červený sa výborne hodí k french pressu alebo napríklad k aeropressu. Najdôležitejšie prednosti elektrického mlynčeka na kávu Melitta Molino Čierno-červený Príkon mlynčeka na kávu: 100 W... (alza.sk)

Podobné produkty ako Melitta Molino Čierno-červený (6741433) , Sigma baseline 1200 čierno/červený (01950)

Melitta Molino Mlynček na kávu Čierna

Melitta Molino Mlynček na kávu Čierna
Detail

Elektrický mlynček na kávu ponúka až 17 stupňov hrubosti mletia na prípravu rôznych kávových špecialít od filtrovanej kávy až po aromatické espresso. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Melitta Molino Mlynček na kávu Čierna , Poťah sedadla tetris čierno-červený (8591686316476)

Melitta Molino Čierny (6757677)

Melitta Molino Čierny (6757677)
Detail

Mlynček na kávu – elektrický, príkon 100 W, osadený mlecími kameňmi, 17 možných volieb hrubosti mletia, veľkosť zásobníka 200 g, funkčný len s nasadeným vekom, materiál tela plast Správnu chuť a arómu má len čerstvo namletá káva. Elektrický mlynček na kávu MELITTA je výnimočne praktickým pomocníkom v kuchyni. Plastový povrch je príjemne nenáročný na údržbu. Aby bola príprava naozaj bezchybná, je tu možnosť výberu spomedzi 17 variantov hrubosti mletia. Mlieť budú tzv. ploché kamene, ktoré spoľahlivo namelú jednotlivé zrnká na rovnaké čiastočky. Zásobník pripravený na kávu má objem 200 g. Jednou z najväčších predností tohto modelu je možnosť namletia v jednom cykle 14 porcií kávy. O bezpečnú prevádzku sa stará poistka pred zapnutím bez správne umiesteného viečka. Mlynček na kávu Melitta Molino Čierny sa hodí ako doplnok k french pressu alebo napríklad k aeropressu. Rozhodujúce funkcie elektrického mlynčeka na kávu Melitta Molino Čierny Celkový príkon mlynčeka na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Melitta Molino Čierny (6757677) , Sulov retro venice čierno-červený (4891223111019)

MOLINO COSMA Manitoba múka 1 kg

MOLINO COSMA Manitoba múka 1 kg
Detail

Múka Manitoba typu 0 je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako MOLINO COSMA Manitoba múka 1 kg , Port designs courchevel 17,3 čierno/červený (160511)

Molino Cosma Manitoba múka, 1000 g

Molino Cosma Manitoba múka, 1000 g
Detail

Molino Cosma Manitoba múka, 1000 g Múka Manitoba je vyhľadávaná mnohými kváskovými žienkami pre jej úžasné vlastnosti pri pečení rôznych kváskových špecialít croissantov, bagetiek či iných špecialít. Vďaka vysokému obsahu bielkovín má vysokú nasiakavosť a označuje sa aj ako “silná múka”. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Molino Cosma Manitoba múka, 1000 g , Compass poťah sedadla race čierno-červený (31652)

Mlynček na korenie ETA Molino 0928 90000

Mlynček na korenie ETA Molino 0928 90000
Detail

Kvalitní Mlynček na korenie ETA Molino 0928 90000 z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mlynčeky na korenie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mlynček na korenie ETA Molino 0928 90000 , Hyundai trc 533 au3br čierno-červený (hyutrc533au3br)

Melitta Enjoy Aqua rýchlovarná kanvica bezšnúrová/vý, bez BPA čierna/červená

Melitta Enjoy Aqua rýchlovarná kanvica bezšnúrová/vý, bez BPA čierna/červená
Detail

Robí, čo má: V priebehu okamihu je pripravených 1,7 litra bublinkovej vriacej vody. Praktický je najmä filter pevných častíc a vodného kameňa, ktorý pri nalievaní zadržiava usadeniny vodného kameňa v kanvici. Praktické vlastnosti Kanvica Enjoy® má množstvo praktických funkcií: Vďaka automatickému zastaveniu pary sa zariadenie vypne, hneď ako voda vrie. Hladinu naplnenia môžete vždy sledovať pomocou ukazovateľa hladiny vody na oboch stranách. Veko zariadenia sa dá ľahko otvoriť stlačením tlačidla. Vďaka tomu je ovládanie jednou rukou detskou hrou. Integrovaná ochrana proti prehriatiu Ak nebola pridaná žiadna alebo príliš malá voda, zariadenie sa automaticky vypne. To zaisťuje ochrana proti prehriatiu. Takže ste vždy na bezpečnej strane. Šikovná základňová stanica Základňa boduje svojou funkciou 360 °, čo znamená, že je jedno, ako kanvicu nasadíte. Vnútri základňová stanica ponúka aj spôsob navinutia kábla. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Melitta Enjoy Aqua rýchlovarná kanvica bezšnúrová/vý, bez BPA čierna/červená , Ultradesk atomic čierno-červený (udesk-at-bk)

Čierno-červený set Scarlet

Čierno-červený set Scarlet
Detail

Čierno-červený set Scarlet (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červený set Scarlet , Port designs courchevel 14/15.6 čierno/červený (160510)

Čierno-červený set Scarlet

Čierno-červený set Scarlet
Detail

Čierno-červený set Scarlet (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červený set Scarlet , Adata c008 64gb čierno-červený (ac008-64g-rkd)

Kela Mlynček na soľ a korenie MOLINO, 200 ml

Kela Mlynček na soľ a korenie MOLINO, 200 ml
Detail

Ručný mlynček nemeckej značky Kela je vynikajúci pre dochucovanie pokrmov počas varenia a pri stolovaní. Mlynček je vhodný ako hrubší soľ, tak na korenie ako je napr. čierne korenie. Vybavený kvalitným mlecím mechanizmom zo špeciálne tvrdenej keramiky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Mlynček na soľ a korenie MOLINO, 200 ml , Hyundai mp 312 8 gb čierno-červený (hyump312gb8br)

K50 eXtremo čierno-červený ALIGATOR

Čierno-červený sexi korzet Peonia

Detail

Čierno-červený sexi korzet Peonia (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červený sexi korzet Peonia , Melitta cremio čierny (6758122)

Čierno-červený sexi korzet Peonia

Detail

Čierno-červený sexi korzet Peonia (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červený sexi korzet Peonia , Melitta cremio biely (6758123)

Poťah sedadla Race - čierno / červený

Poťah sedadla Race - čierno / červený
Detail

Poťah sedadla Race - čierno / červený z kategórie Voľný čas | Autodoplnky | Poťahy kúpite na Kokiskashop.sk za 20.39 €. Univerzálny poťah na sedadlá s atraktívnym "Race" designom. Poťah je možné použiť aj na sedadlách, ktoré majú zabudovaný bočný airbag priamo v operadle predných sedadiel. Technické údaje: farba: čierno-červenápre všetky typy áutmnožstvo: 1 kus Obsah balenia: 1 x poťah (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Poťah sedadla Race - čierno / červený , Melitta pro aqua (6762511)

Aligator D210 Dual SIM, čierno-červený

Detail

Výbava a funkcieSkvelý telefón s farebným displejom pre užívateľov preferujúcich funkčnosť ponúka dlhú výdrž batérie aj možnosť použitia dvoch SIM kariet zároveň. Podporuje technológiu Bluetooth pre použitie s bezdrôtovým hands-free a ľahký prenos dát medzi telefónmi alebo počítačom. Pre spríjemnenie dňa môžete počúvať hudbu aj rádio, telefón je vybavený stereo jack konektorom pre slúchadlá. Dlhá výdrž a dve SIMBatérie na jedno nabitie vydržia v pohotovostnom režime až šesť dní, nemusíte teda byť stále v dosahu nabíjačky. Telefón umožňuje použitie dvoch SIM kariet naraz. Praktický aj zábavnýKontrastný farebný displej je dobre čitateľný a má ostré zobrazenie. Vašim priateľom môžete posielať nielen textové správy, ale napríklad aj fotky alebo obrázky vďaka vstavanému fotoaprátu a podpore MMS. Keď budete mať dlhú chvíľu, prídu Vám vhod vstavané hry. Účelný dizajnKlasický čierny alebo biely vzhľad telefónu je ozvláštnený dizajnovým pruhom v červenej, modrej alebo čiernej farbe, s ktorým vždy ladí aj lemovanie stredového tlačidla menu. Pamäť a súboryDo pamäte telefónu môžete uložiť až 300 telefónnych čísel a na každej SIM karte ich môžete mať uložených ďalších až 250. Na ukladanie hudby a multimediálnych súborov môžete použiť microSD kartu s veľkosťou až 512 GB. Automatické nastavenie časuD210 je vybavený funkciou automatického nastavenia času, ktorý sa synchronizuje automaticky zo siete operátora, takže Váš čas bude s mobilným telefónom Aligator D210 vždy presný. Túto funkciu oceníte najmä pri každoročnej zmene času. Múdra voľba pre jednoduché telefonovanieAligator D210 je vhodnou voľbou pre užívateľov, ktorí hľadajú jednoduché ovládanie, klasickú klávesnicu a malé rozmery. Technické špecifikácieDisplej: 1.8“ TFTRozlíšenie displeja: 128x160 pxPodpora pamäťovej karty: Áno, až 512 GBZadný fotoaparát: VGABluetooth: ÁnoVstup pre slúchadlá: ÁnoPripojenie: micro USBDual SIM / typ SIM karty: Dual SIM (2x normálna SIM)Pásma: GSM 850/900/1800/1900 MHzKapacita batérie: 600 mAhFM rádio: ÁnoĎalšie funkcie: Svietidlo, Budík, KalkulačkaVýška: 112 mmŠírka: 47 mmHĺbka: 13,8 mmHmotnosť: 66 gObsah balenia: Mobilný telefón D210, Batéria, Nabíjačka, Návod na použitie (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Aligator D210 Dual SIM, čierno-červený , Melitta passione strieborný (6767328)

Čierno-červený sexi ninja kostým 85401

Čierno-červený sexi ninja kostým 85401
Detail

Čierno-červený sexi ninja kostým 85401 (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červený sexi ninja kostým 85401 , Melitta solo strieborný (6774090)

Multifunkčný nôž 9 funkcií čierno-červený

Multifunkčný nôž 9 funkcií čierno-červený
Detail

Multifunkčný nôž 9 funkcií čierno-červený z kategórie Voľný čas | Kempovanie | Nože a multitooly kúpite na Kokiskashop.sk za 14.89 €. Nôž je spracovaný z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, rukoväť je tvarovaná z hliníka. Nôž je vybavený niekoľkými nástrojmi, a to nožom, krížovým a plochým skrutkovačom, pílkou, pilníkom, škrabkou a otváračom na zátky i plechovky, predovšetkým potom kombinačnými kliešťami. Vďaka svojim funkciám nájde uplatnenie naozaj všade a je teda dobré mať ho vždy po ruke. Spolu s ním je súčasťou balenia aj puzdro, ktoré je možné zavesiť za opasok. Technické údaje: materiál: nerezová oceľ, aluminium farba: metalická červená, čierna počet nástrojov: 9 puzdro na opasok: áno dĺžka: 160 mm Obsah balenia: 1 x multifunkčný nôž 9 funkcií čierno-červený (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Multifunkčný nôž 9 funkcií čierno-červený , Melitta purista strieborný (6769697)

Sigma BASELINE 1200 čierno/červený (01950)

Sigma BASELINE 1200  čierno/červený (01950)
Detail

Cyklocomputer – káblový, teplomer, funkcie autoštart a autostop, meranie priemernej rýchlosti, meranie aktuálnej rýchlosti, meranie prejdenej vzdialenosti, meranie celkového času jazdy, držiak súčasťou balenia, vodoodolný, 1,46" displej, hmotnosť 22 g Cyklocomputer Sigma Baseline 1200 ponúka 12 rozšírených cyklistických funkcií. Je praktický a vodeodolný.Hľadáte perfektný computer na bicykel, ktorý by bol dobre čitateľný a s jednoduchým ovládaním? Cyklocomputer Sigma Baseline 1200 je základný model s rozšírenými funkciami. Ovládanie je veľmi intuitívne a používanie veľmi jednoduché. Má kompaktný dizajn, dlhodobú životnosť, je veľmi praktický a vodeodolný. Rada Baseline ponúka zvlášť dobrý pomer ceny a kvality Displej je prehľadne usporiadaný a s veľkými číslicami. Displej je vertikálne orientovaný, s možnosťou umiestnenia na riadidlá alebo predstavec. Zobrazenie funkcií je pomocou symbolov.Kľúčové vlastnosti12 funkciífunkcia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sigma BASELINE 1200 čierno/červený (01950) , Melitta solo čierny (6774063)

Poťah sedadla TETRIS čierno-červený (8591686316476)

Poťah sedadla TETRIS čierno-červený (8591686316476)
Detail

Autopoťah – materiál polyester, rozmery 46 ×102 cm (Š×V), homologovaný pre airbagy Autopoťahy COMPASS zabránia odretiu sedadiel a markantne uľahčia čistenie akýchkoľvek nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje a je príjemný na dotyk. Balenie obsahuje poťah na jedno sedadlo. Samozrejmá je u poťahov COMPASS homologizácia pre airbagy. Najdôležitejšie prednosti autopoťahov Poťah sedadla TETRIS čierno-červený Materiál poťahov: polyester Poťah je určený na jedno sedadlo Autopoťahy COMPASS majú homologizáciu pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Poťah sedadla TETRIS čierno-červený (8591686316476) , Sixtol škoda fabia ii, rozdelený, elegance alcantara čierno-červený (ame70081)

Čierno-červený unisex batoh Case Logic

Čierno-červený unisex batoh Case Logic
Detail

Farba: červená, čiernaZapínanie: zipsÚložný priestor: hlavné vrecko, vonkajšie vreckoŠpecifikácia: nastaviteľná dĺžka popruhov, vystužený chrbát, vystužené popruhyPriehradka na notebook: uhlopriečka 15,6"Niečo navyše: puzdro na drobnostiMateriál: 100 % polyesterObjem: 24 lRozmery: 43 × 30 × 27 cm (zoot.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červený unisex batoh Case Logic , Melitta cremio nehrdzavejúca oceľ (6758124)

Sulov Retro Venice čierno-červený (4891223111019)

Detail

Penny board s rozmermi dosky 55.88×15.24 cm, ložiská ABEC 7, tvrdosť koliesok 85A, nosnosť 100kg Trendový skateboard o veľkosti 22 "vyrobený z odolného plastu a zliatiny hliníka. Dostupný v mnohých farebných variáciách. Nosnosť 100 kg, chrómové ložiská ABEC 7.Trendový skateboard vo veľkosti 22" je vyrobený z odolného plastu a zliatiny hliníka. Penny board Sulov je dostupný v mnohých farebných variáciách, čím zaujme nielen deti, ale aj dospelých skejťákov. Tí sa o skateboard nemusia obávať, má totiž nosnosť 100 kg, vďaka čomu sa na ňom môže zviesť naozaj každý. Chrómové ložiská ABEC 7 zaručia skvelé vozenie a v kombinácii s protišmykovými mriežkami na vrchnej strane dosky aj možnosť trénovania rôznych trikov. Kľúčové vlastnostiVeľkosť 22"Doska vyrobená z odolného plastuPodvozok vyrobený z 3,25" zliatiny hliníkaDostupný v mnohých farebných variáciáchVhodný aj pre deti, aj pre dospelýchNosnosť 100 kgChrómové ložiská ABEC 7Kolieska: PU 85A,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sulov Retro Venice čierno-červený (4891223111019) , Melitta perfect clean espresso (6774188)

Čierno-červený sexi kostým Victorian Vampire 87146

Čierno-červený sexi kostým Victorian Vampire 87146
Detail

Čierno-červený sexi kostým Victorian Vampire 87146 (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červený sexi kostým Victorian Vampire 87146 , Melitta perfect clean espresso (6762481)

Guirca Horror Make-up set čierno/červený

Guirca Horror Make-up set čierno/červený
Detail

Horror Make-up set čierno/červený Vytvorte si originálny strašidelný make-up pomocou praktického setu. Set obsahuje umelé mihalnice, lepidlo, červenú a čiernu farbu na oči, a aplikátor očných tieňov. počet: 1 ks/bal. - 2x očný tieň, 1x aplikátor očných tieňov, 1 pár - umelé mihalnice, 1x lepidlo na umelé mihalnice (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Guirca Horror Make-up set čierno/červený , Melitta anti calc espresso (6762512)

Čierno-červený štetec na maslo Lékué Chic

Čierno-červený štetec na maslo Lékué Chic
Detail

Čierno-červený štetec na maslo Lékué Chic (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červený štetec na maslo Lékué Chic , Melitta anti calc tekutý (6779369)

Čierno-červený štetec na maslo Lékué Chic

Čierno-červený štetec na maslo Lékué Chic
Detail

Čierno-červený štetec na maslo Lékué Chic (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červený štetec na maslo Lékué Chic , Melitta ci touch strieborný (6761410)

Cyklistický dres Rogelli Sphere čierno/červený ROG351443

Cyklistický dres Rogelli Sphere čierno/červený ROG351443
Detail

Cyklistický dres Rogelli Sphere čierno/červený ROG351443 popis - ľahký, vzdušný džersej z materiálu Sensor - rukávy zakončené širokými protišmykovými manžetami s vetracími otvormi - logá Rogelli na prednej a zadnej strane - vložený zips po celej dĺžke - protišmykový pás so silikónovým pásikom - trojkomorové vrecko na zadnej strane parametre Strih: uply Vlastnosti: celoprepínací zips, vrecká, PREMIUM pre náročných, rýchloschnúci, funkčný, elastický, odvádza pot Hmotnosť: 180 g Cyklistické oblečenie » Cyklistické dresy » Cyklistický dres Rogelli Sphere čierno/červený ROG351443 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Cyklistický dres Rogelli Sphere čierno/červený ROG351443 , Melitta solo & milk strieborný (6774585)

COMPASS Poťah sedadla RACE čierno-červený (31652)

COMPASS Poťah sedadla RACE čierno-červený (31652)
Detail

Autopoťahy –, homologované pre airbagy Univerzálny poťah v obľúbenom RACE dizajne vám počas cestovania autom poskytne vyšší komfort a ochráni sedadlo pred opotrebovaním. Tento poťah je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, pripevniť ho možno skoro na všetky druhy sedadiel. Inštalácia poťahu na sedadlo je potom vďaka gumovým popruhom veľmi rýchla a jednoduchá.Kľúčové vlastnostiUniverzálny poťah pre väčšinu vozidielZamedzuje opotrebenie sedadielZvyšuje komfort pri cestovanígumové popruhyatraktívny dizajn (alza.sk)

Podobné produkty ako COMPASS Poťah sedadla RACE čierno-červený (31652) , Melitta solo ryze čierny (6774131)

PORT DESIGNS Courchevel 17,3 čierno/červený (160511)

PORT DESIGNS Courchevel 17,3 čierno/červený (160511)
Detail

Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 17.3", materiál: nylon, vonkajšie rozmery (V׊×H) 50 cm ×36 cm ×22 cm, hmotnosť 1.028kg, farba Čierna a Červená Batoh PORT DESIGNS Courchevel je ideálnou voľbou na prenášanie notebookov s veľkosťou 17,3". Okrem notebooku sa do batohu zmestí aj všetko potrebné príslušenstvo a osobné veci. Je vybavený oddeleným vreckom na tablet, dvoma priestrannými prednými vreckami, dvoma bočnými vreckami na zips a sieťovanými bočnými vreckami. Maximálnu ochranu prístrojom zaručuje použitie kvalitných a odolných materiálov a vystužená spodná časť batohu. O pohodlné nosenie sa potom stará vystuženie v oblasti chrbta a plecných popruhov, súčasťou balenia je aj praktický pršiplášť s reflexnou páskou.PORT DESIGN je jeden z popredných francúzskych výrobcov a expertov na bezpečné prenášanie notebookov a tabletov. Skvelé výsledky dosahuje aj vďaka svojmu dizajnérskemu štúdiu priamo v Paríži. Cieľom spoločnosti je prinášať nové... (alza.sk)

Podobné produkty ako PORT DESIGNS Courchevel 17,3 čierno/červený (160511) , Melitta ci touch čierny (6761411)

Hyundai TRC 533 AU3BR čierno-červený (HYUTRC533AU3BR)

Hyundai TRC 533 AU3BR čierno-červený (HYUTRC533AU3BR)
Detail

Rádiomagnetofón – s CD prehrávačom, klasický dizajn, prenosný, FM tuner, 30 predvolieb, podpora MP3 a WMA, výkon 2,4 W, vstup s USB a 3,5 mm Jack, výstup 3,5 mm Jack, displej, batériové napájanie, sieťové napájanie, na 6 malých monočlánkov (C), rozmery 125 × 245 × 240 mm (V׊×H), hmotnosť 1,1 kg, čierna a červená farba Milujete hudbu a máte aj obľúbené rozhlasové stanice? V tom prípade by vám nemalo chýbať kvalitné prenosné rádio Hyundai TRC 533 AU3BR.Prenosné rádio Hyundai TRC 533 AU3BR umožňuje počúvanie hudby z mnohých rôznych zdrojov. Digitálny FM tuner dovoľuje uložiť 30 rozhlasových staníc. Počúvať však môžete aj CD-R a CD-RW disky a podporované sú aj skladby vo formáte MP3. Tie si možno pustiť aj z „flashky“, lebo k dispozícii budete mať USB vstup. Vďaka AUX IN vstupu je navyše možné pripojiť aj mobilný telefón či tablet. Samozrejmosťou je tiež výstup pre slúchadlá a nechýba ani prehľadný LCD displej, ktorý zobrazuje všetky podstatné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hyundai TRC 533 AU3BR čierno-červený (HYUTRC533AU3BR) , Melitta anti calc (4× 40g) (6761123)

Ultradesk Atomic čierno-červený (UDESK-AT-BK)

Ultradesk Atomic čierno-červený (UDESK-AT-BK)
Detail

Herný stôl – výška stola 76 cm, rozmery dosky 139×74cm, hmotnosť 28kg, vlastnosti: vodoodolný, protišmykový povrch, systém na správu káblov, držiak na nápoje, háčik na slúchadlá a držiak na ovládač, nosnosť 70kg, čierna a červená farba Radíte sa k náruživým hráčom počítačových hier a trávite veľa času pred obrazovkou? V takom prípade by ste mali mať kvalitný a odolný stôl, ktorý bude vhodný na váš počítač aj ďalšie príslušenstvo. Herný stôl ULTRADESK splní všetky požiadavky profesionálnych hráčov, teda bude ideálnym riešením aj pre vás. Pred samotným výberom si musíte uvedomiť aj to, aké potrebujete rozmery stola, ktoré sú v tomto prípade 139 × 76 × 74 cm. Ak hovoríme o celkovej nosnosti tohto modelu, tá je 70 kg. Je ošetrený aj vodoodolnou úpravou, preto odolá aj prípadnému poliatiu. K jeho prednostiam sa radí tiež protišmykový povrch. Vďaka tomu vám všetko zostane na svojom mieste. Herný stôl Ultradesk Atomic čierno-červený má upravenú konštrukciu tým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ultradesk Atomic čierno-červený (UDESK-AT-BK) , Melitta anti calc (250 ml) (6779372)

Poťah do auta univerzálny, čierno-červený SPRINGOS ELEGANCE

Detail

Autopotah Springos Elegance bude skvělým řešení, pokud chcete ochránit čalounění při přepravě vašeho domácího mazlíčka. Dokonale zakryje sedadla a zároveň bude estetickým doplňkem výbavy vozidla. Díky potahu bude vaše auto vždy čisté a uklizené. Odolný materiál, snadná údržba, skladné, pohodlné a nastavitelné.Skvělá ochrana pro Váš vůzPodložka do autosedačky Springos je nezbytným doplňkem každého auta. Perfektní do dětské sedačky, ale poslouží i při přepravě psa na autosedačce. Díky němu ochráníte čalounění před všemi druhy nečistot nebo vlasů. Rohož je vyrobena z odolného materiálu, který má voděodolné vlastnosti. Díky tomu se na něj rozlitá tekutina nedostane na čalounění vašeho auta. Ve spodní části je praktická dvoukomorová kapsa na drobné věci.Nastavitelné, praktické, jednoduchéVýrobek má speciální výřezy pro bezpečnostní pásy. Je lehký a ve složeném stavu zabírá málo místa. Navíc má pohodlnou rukojeť pro přenášení.Podložka má popruh se zacvakávací přezkou, díky kterému ji rychle a snadno připevníte k opěrce hlavy křesla. Popruh je nastavitelný, takže se vám perfektně přizpůsobí.Po složení lze karimatku rychle a snadno přemístit díky pohodlné rukojeti na zadní straně. Materiál, ze kterého je karimatka vyrobena, se velmi snadno čistí - stačí mokrý hadřík. Stačí rozložit karimatku na sedák a horní popruh se zacvakávací přezkou prostrčit opěrkou hlavy, zapnout a je hotovo.Hlavní přednostiVyrobeno z odolného materiáluVodotěsnéSnadné čištěníSnadná montáž - stačí rozložit na sedák a provléknout popruh s přezkou přes opěrku hlavyVhodné pro většinu standardních sedadel a autosedaček, včetně těch se systémem ISOFIXPraktická dvoukomorová kapsaPo složení zabírá málo místaPohodlná rukojeť pro přenášeníUžitečné, když potřebujete přepravit svého psa v autosedačceTechnické parametryMateriál: polyesterBarva: černáBarva lemu: červenáRozměry: 116x48 cmPočet kapes: 2Šířka kapsy: 16 cm (efitness.sk)

Podobné produkty ako Poťah do auta univerzálny, čierno-červený SPRINGOS ELEGANCE

ADATA C008 64GB čierno-červený (AC008-64G-RKD)

ADATA C008 64GB čierno-červený (AC008-64G-RKD)
Detail

USB kľúč USB 2.0, USB-A, kapacita 64 GB, rýchlosť zápisu až 10 MB/s, rýchlosť čítania až 30 MB/s, štýlový, s vysúvacím konektorom, plast, čierna a červená farba Spoľahlivý USB flash disk s praktickým výsuvným USB konektorom pomocou veľkého tlačidla. Na ukladanie dát ponúka kapacitu 64 GB. Samozrejmosťou je kompatibilita s väčšinou bežne používaných systémov Microsoft Windows aj Apple Mac OS bez nutnosti inštalovať ovládače. Flash disk len zapojíte a počas pár okamihov je pripravený na používanie ako ďalší pevný disk v počítači.Parametre a špecifikácia:Kapacita: 64 GBRozhranie: USB 2.0Farebné vyhotovenie: čierno-červenéRozmery: 59,6 x 19,5 x 9,5 mmHmotnosť: 10 gPodporované OS: Microsoft Windows Me/2000/XP/Vista/7LinuxApple Mac OS 9.0 a vyšší (alza.sk)

Podobné produkty ako ADATA C008 64GB čierno-červený (AC008-64G-RKD)

PORT DESIGNS Courchevel 14/15.6 čierno/červený (160510)

PORT DESIGNS Courchevel 14/15.6 čierno/červený (160510)
Detail

Batoh na notebook s maximálnou uhlopriečkou do 15.6", materiál: nylon, vonkajšie rozmery (V׊×H) 36 cm ×22 cm ×50 cm, hmotnosť 0.966kg, farba Čierna a Červená Batoh PORT DESIGNS Courchevel je ideálnou voľbou pre prenášanie notebookov s veľkosťou 14 alebo 15,6". Okrem notebooku batoh pojme aj všetko potrebné príslušenstvo a osobné veci. Je vybavený oddeleným vreckom na tablet, dvoma priestrannými prednými vreckami, dvoma bočnými vreckami na zips a sieťovanými bočnými vreckami. Maximálnu ochranu prístrojov zaručuje použitie kvalitných a odolných materiálov i vystužená spodná časť batohu. O komfortné nosenie sa potom stará čalúnenie v oblasti chrbta a ramenných popruhov, súčasťou balenia je aj praktická pláštenka s reflexnou páskou. PORT DESIGN je jeden z popredných francúzskych výrobcov a expertov na bezpečné prenášanie notebookov a tabletov. Skvelé výsledky dosahuje aj vďaka svojmu dizajnérskemu štúdiu priamo v Paríži. Spoločnosť má za... (alza.sk)

Podobné produkty ako PORT DESIGNS Courchevel 14/15.6 čierno/červený (160510)

Hyundai MP 312 8 GB čierno-červený (HYUMP312GB8BR)

Hyundai MP 312 8 GB čierno-červený (HYUMP312GB8BR)
Detail

MP3 prehrávač - úložisko 8 GB, 8 h prehrávanie hudby, podpora MP3 a WMA, s ekvalizérom, Jack (3,5mm) a USB 2.0, hmotnosť 41g, v balení slúchadlá, USB kábel a klipsa na tričko MP3 prehrávač od spoločnosti Hyundai s celkovou kapacitou 8 GB vám umožní prehrávanie formátov MP3 aj WMA. Kompaktné rozmery a dlhá výdrž batérie sú hlavnými ťaháky produktu.Doprajte si počúvanie piesní vašich obľúbených interpretov vďaka vreckovému hudobnému prehrávaču od spoločnosti Hyundai. S kapacitou 8 GB bude dostatok miesta pre všetkých vašich hudobných favoritov. Ponúka funkciu náhodného prehrávania a ekvalizér. Poradí si s formátmi MP3 aj WMA. Vďaka frekvenčnému rozsahu 20 Hz až 20 kHz ponúka kvalitný hudobný prejav. Kvalitná vstavaná Li-ion batéria vám na jedno nabitie dopraje až 8 hodín ničím nerušeného počúvania. K dispozícii je bežný slúchadlový 3,5 mm audio jack výstup. Nemusíte sa báť, všetko potrebné nájdete v balení. Súčasťou MP3 prehrávača je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hyundai MP 312 8 GB čierno-červený (HYUMP312GB8BR)

Melitta Look® Selection kávovar červená Pripraví šálok naraz=10 sklenená kanvica, funkcia uchovania teploty

Melitta Look® Selection kávovar červená  Pripraví šálok naraz=10 sklenená kanvica, funkcia uchovania teploty
Detail

Praktické a bez obetovania dobrej chuti: S AromaSelector® si môžete zvoliť silu kávy podľa vlastných preferencií. Vďaka zobrazeniu stupňa kalcifikácie a integrovanému programu odvápnenia je čistenie tohto filtračného kávovaru menšou záležitosťou. Jednoduché čistenie je perfektne doplnené komponentmi vhodnými do umývačky riadu. Maximálna aróma a funkcia zahrievania Pre gurmánov medzi nami: AromaSelector® ponúka možnosť výberu sily kávy podľa vlastných predstáv. Dokonale zladená teplota lúhovania zaisťuje optimálny rozvoj aróm. Funkcia udržiavania teploty udržuje čerstvo uvarenú kávu v teple ešte extra dlho. Jednoduché čistenie S týmto prístrojom sa čistenie vykoná okamžite. Vďaka individuálne nastaviteľnej tvrdosti vody zariadenie rozpozná, kedy je potrebné odvápnenie, a v tomto prípade je viditeľné pomocou osvetlenej diódy LED. Integrovaný program odvápnenia zaisťuje dôkladné odvápnenie. Čisté detaily Otočný filter bol na tomto filtračnom kávovare tiež premyslený. Filtračnú vložku vhodnú do umývačky riadu je možné vybrať, aby bolo čistenie obzvlášť dôkladné. Vďaka integrovanej zarážke odkvapkávania sú spotrebič a kuchyňa ušetrené od kontaminácie zvyškovou kávou. Nádrž na vodu s váhou Pretože je nádrž na vodu priehľadná a má stupnicu na šálky, máte vždy pod dohľadom hladinu vody a môžete doplniť vodu do presného šálky. Váhu na poháre nájdete aj na dodanom sklenenom džbáne. Osvetlený vypínač je možné ľahko nájsť aj v tme. Tento kávovar s filtrom ponúka aj funkciu automatického vypnutia. Vďaka tomu sa zariadenie po 15 minútach vypne, čo je veľmi úsporné. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Melitta Look® Selection kávovar červená Pripraví šálok naraz=10 sklenená kanvica, funkcia uchovania teploty

MELITTA PURISTA STRIEBORNA

MELITTA PURISTA STRIEBORNA
Detail

Ako napovedá už jeho názov, kávovar Purista® má za úlohu jediné: pripravovať kávu, ktorá je presne taká, aká má byť - naozaj výborná! To mu umožňujú ako najmodernejšie technológie, tak dlhoročné skúsenosti spoločnosti (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MELITTA PURISTA STRIEBORNA

MELITTA AROMAFRESH GLASS

Detail

KÁVOVAR . Milovník kávy vie: Čerstvo namletá káva ponúka maximálnu arómu. . Každé kávové zrno obsahuje viac ako 800 aróm. . A nový Melitta® AromaFresh dokáže rozvinúť všetky. . Jeho srdcom je novo vyvinutý kvalitný a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MELITTA AROMAFRESH GLASS

Melitta AromaFresh Glass

Melitta AromaFresh Glass
Detail

Integrovaný keramický mlynček má 11 variabilných nastavení mletia - od hrubého až po jemné - v závislosti od vašich preferencií výslednej chuti kávy. Či už uvaríte dve alebo desať šálok kávy, plná chuť je vždy zaručená. Prekapávač uľahčuje prípravu kávy vďaka praktickej funkcii časovača a funkcii udržiavania teploty. Nový model aromafresh má intuitívne ovládanie, inovatívny dizajn v matnej čiernej farbe a tiež predĺženú záruku výrobcu na 3 roky. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Melitta AromaFresh Glass

Melitta Purista Strieborná

Melitta Purista Strieborná
Detail

Purista® má iba jedno poslanie: pripraviť kávu tak, aby spĺňala to, čo má – chutiť naozaj skvele! Základom je najmodernejšia technológia a špeciálne know-how spoločnosti melitta pri príprave kávy. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Melitta Purista Strieborná

Čierno-červené vzorované ponožky Stromec červený

Čierno-červené vzorované ponožky Stromec červený
Detail

Čierno-červené vzorované ponožky Stromec červený (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červené vzorované ponožky Stromec červený

Čierno-červené vzorované ponožky Stromec červený

Čierno-červené vzorované ponožky Stromec červený
Detail

Čierno-červené vzorované ponožky Stromec červený (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červené vzorované ponožky Stromec červený

CAPPA Poťah na volant CU-1508006 čierno-červený (03496)

CAPPA Poťah na volant CU-1508006 čierno-červený (03496)
Detail

Poťah na volant – kožený, pre volanty s priemerom 37 - 39 cm, bráni šmýkaniu rúk, chráni volant pred opotrebovaním, čierna a červená farba Doprajte si väčšie pohodlie pri riadení automobilu a kúpte si nový poťah na volant Cappa. Je skonštruovaný tak, aby vám pri šoférovaní poskytol nielen maximálny komfort, ale zároveň chránil volant pred opotrebovaním. Ideálne padne na volanty s priemerom 37 - 39 cm. Kožený poťah na volant pôsobí veľmi elegantne, a navyše je aj na dotyk príjemný. Farba poťahu je čierna a červená. Kľúčové vlastnosti produktu CAPPA Poťah na volant CU-1508006 čierno-červený Kožený poťah na volant Cappa zabráni šmýkaniu rúk Chráni volant pred opotrebovaním Prispieva ku komfortu riadenia Poťah na volant Cappa perfektne sadne na volanty s priemerom 37 - 39 cm Farba: čierna a červená (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Poťah na volant CU-1508006 čierno-červený (03496)

Čierno-červené nohavice SSP3954

Čierno-červené nohavice SSP3954
Detail

Čierno-červené nohavice SSP3954 (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červené nohavice SSP3954

Čierno-červené nohavičky Razan

Čierno-červené nohavičky Razan
Detail

Čierno-červené nohavičky Razan (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červené nohavičky Razan

Čierno-červená košieľka Ofelia

Čierno-červená košieľka Ofelia
Detail

Čierno-červená košieľka Ofelia (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červená košieľka Ofelia

Čierno-červená košieľka Ines

Čierno-červená košieľka Ines
Detail

Tak sexy a tak rafinovaná! Odviažte sa a ukážte mu koho si pustil k sebe do perín. Nebudete ľutovať a rozhodne ani ON. Rafinované a zároveň jednoduché prevedienie košielky, zvodne vyzdvihne každý detail Vašej postavy. To ho rozhodne nenechá chladným. (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červená košieľka Ines

Čierno-červená košieľka Ines

Čierno-červená košieľka Ines
Detail

Tak sexy a tak rafinovaná! Odviažte sa a ukážte mu koho si pustil k sebe do perín. Nebudete ľutovať a rozhodne ani ON. Rafinované a zároveň jednoduché prevedienie košielky, zvodne vyzdvihne každý detail Vašej postavy. To ho rozhodne nenechá chladným. (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červená košieľka Ines

Čierno-červená košieľka Erica

Čierno-červená košieľka Erica
Detail

Čierno-červená košieľka Erica (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červená košieľka Erica

Čierno-červené nohavičky Razan

Čierno-červené nohavičky Razan
Detail

Čierno-červené nohavičky Razan (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červené nohavičky Razan

Čierno-červená košieľka Erica

Čierno-červená košieľka Erica
Detail

Čierno-červená košieľka Erica (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierno-červená košieľka Erica
Sigma BASELINE 1200 čierno/červený (01950), Poťah sedadla TETRIS čierno-červený (8591686316476), Sulov Retro Venice čierno-červený (4891223111019), PORT DESIGNS Courchevel 17,3 čierno/červený (160511), COMPASS Poťah sedadla RACE čierno-červený (31652), Hyundai TRC 533 AU3BR čierno-červený (HYUTRC533AU3BR), Ultradesk Atomic čierno-červený (UDESK-AT-BK), PORT DESIGNS Courchevel 14/15.6 čierno/červený (160510), ADATA C008 64GB čierno-červený (AC008-64G-RKD), Hyundai MP 312 8 GB čierno-červený (HYUMP312GB8BR), CAPPA Poťah na volant CU-1508006 čierno-červený (03496), Melitta Cremio Čierny (6758122), Melitta Cremio Biely (6758123), MELITTA PRO AQUA (6762511), Melitta Passione Strieborný (6767328), Melitta Solo Strieborný (6774090), Melitta Purista strieborný (6769697), Melitta Solo Čierny (6774063), SIXTOL Škoda Fabia II, rozdelený, ELEGANCE ALCANTARA čierno-červený (AME70081), Melitta Cremio Nehrdzavejúca oceľ (6758124), Melitta PERFECT CLEAN Espresso (6774188), Melitta Perfect Clean espresso (6762481), Melitta Anti Calc espresso (6762512), Melitta Anti Calc tekutý (6779369), Melitta CI Touch Strieborný (6761410), Melitta Solo & Milk Strieborný (6774585), Melitta Solo Ryze čierny (6774131), Melitta CI Touch Čierny (6761411), Melitta ANTI CALC (4× 40g) (6761123), Melitta ANTI CALC (250 ml) (6779372)