Mercury star premium, 5 ks (nd07_00006)

Produkt Mercury star premium, 5 ks (nd07_00006) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Mercury star premium, 5 ks (nd07_00006) upraviť a produkt hľadať znova.

MERCURY STAR Premium, 5 ks (ND07_00006)

Detail

Koliesko na stoličku – záťažové, pogumované, priemer 73mm, čap 11mm, sada 5 ks Kolečko MERCURY STAR Premium umožní velmi pohodlné přemísťování židlí a křesel. Vhodné je pro všechny typy podlah, jako jsou plovoucí podlahy, parkety, linoleum i koberce. Je pogumované a skvěle kryje nerovnosti. Kuličková ložiska zaručí velmi tiché a snadné odvalování. Kolečko je tvořeno kovovou konstrukcí a nabízí elegantní design. Kolečko MERCURY STAR Premium je ideálním doplňkem pro kancelářská křesla. Klíčové vlastnosti kolečka k židli MERCURY STAR Premium, 5 ksKolečko určeno do kancelářských křesel a židlíVhodné pro všechny typy podlahJe pogumované a skvěle kryje nerovnostiKuličková ložiska zaručí velmi tiché a snadné odvalováníBalení obsahuje 5 koleček MERCURY STAR PremiumBarevné provedení: černé Průměr koleček:73 mm Průměr čepu:11 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Premium, 5 ks (ND07_00006) , Mercury star premium, 5 ks (nd07_00006)

MERCURY STAR Premium Crystal, 5 ks (ND07_00038)

Detail

Koliesko na stoličku – pogumované, priemer 73mm, čap 11mm, sada 5ks Kolečko MERCURY STAR Premium Crystal umožní velmi pohodlné přemísťování židlí a křesel. Vhodné je pro všechny typy podlah, jako jsou plovoucí podlahy, parkety, linoleum i koberce. Je pogumované a skvěle kryje nerovnosti. Kuličková ložiska zaručí velmi tiché a snadné odvalování. Kolečko je tvořeno kovovou konstrukcí a nabízí elegantní design. Kolečko MERCURY STAR Premium Crystal je ideálním doplňkem pro kancelářská křesla. Klíčové vlastnosti kolečka k židli MERCURY STAR Premium Crystal, 5 ksKolečko určeno do kancelářských křesel a židlíVhodné pro všechny typy podlahJe pogumované a skvěle kryje nerovnostiKuličková ložiska zaručí velmi tiché a snadné odvalováníBalení obsahuje 5 koleček MERCURY STAR Premium CrystalBarevné provedení: stříbrno-průhledné Průměr koleček:73 mm Průměr čepu:11 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Premium Crystal, 5 ks (ND07_00038) , Mercury star premium crystal, 5 ks (nd07_00038)

MERCURY STAR Premium Crystal grey, 5 ks (ND07_00037)

Detail

Koliesko na stoličku – pogumované, priemer 73mm, čap 11mm, sada 5ks Koliesko MERCURY STAR Premium Crystal umožní veľmi pohodlné premiestňovanie stoličiek a kresiel. Vhodné je na všetky typy podláh, ako sú plávajúce podlahy, parkety, linoleum aj koberce. Je pogumované a skvele kryje nerovnosti. Guľôčkové ložiská zaručia veľmi tiché a ľahké odvaľovanie. Koliesko je tvorené kovovou konštrukciou a ponúka elegantný dizajn. Koliesko MERCURY STAR PremiumCrystal je ideálnym doplnkom na kancelárske kreslá.Kľúčové vlastnosti kolieska k stoličke MERCURY STAR Premium Crystal grey, 5 ksKoliesko určené do kancelárskych kresiel a stoličiekVhodné na všetky typy podláhJe pogumované a skvele kryje nerovnostiGuľôčkové ložiská zaručia veľmi tiché a ľahké odvaľovanieBalenie obsahuje 5 koliesok MERCURY STAR Premium CrystalFarebné vyhotovenie: strieborno-sivéPriemer koliesok: 73 mmPriemer čapu: 11 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Premium Crystal grey, 5 ks (ND07_00037) , Mercury star premium crystal grey, 5 ks (nd07_00037)

MERCURY STAR Windy červená (1051310)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, bedrová a hlavová opierka, podrúčky sú výškovo nastaviteľné a s rotáciou vrchnej časti, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, kovový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna a červená farba, nosnosť 120kg Koliesková kancelárska stolička je nevyhnutným doplnkom každého pracovného stola. S najvyššou starostlivosťou navrhnuté tvary zaistia pri sedení skutočné pohodlie. Synchrónna mechanika je súčasťou MERCURY STAR Windy červená. Operadlo má v tomto systéme vždy správny uhol k sedáku, a tak sa stolička hodí, ak počas práce sedíte niekoľko hodín v kuse. Taktiež sú k dispozícii výškovo nastaviteľné a s rotáciou vrchnej časti podrúčky pre vyšší komfort opretých rúk. Pri dlhom sedení v práci príde vždy vhod opierka na hlavu. Vďaka nej nie sú tak napäté svaly krku a uľaví sa chrbtici. Bolesť chrbta spôsobenú zlým sedom nedopustí bedrová opierka, podporujúca prirodzenú polohu... (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Windy červená (1051310) , Mercury star windy čierna (1051304)

MERCURY STAR Windy tyrkysová (1051311)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, bedrová a hlavová opierka, podrúčky sú výškovo nastaviteľné a s rotáciou vrchnej časti, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, kovový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna a tyrkysová farba, nosnosť 120kg Koliesková kancelárska stolička je neodmysliteľným doplnkom každého dokonale zariadeného pracovného stola. Veľmi dobre premyslené tvary dávajú istotu pohodlného sedenia. Synchrónna mechanika je súčasťou MERCURY STAR Windy tyrkysová. S nastavením operadla sa teda mení aj sklon sedáka, je preto zaručená poloha vhodná aj na dlhé sedenie. Nesmú chýbať výškovo nastaviteľné a s rotáciou vrchnej časti podrúčky pre vyšší komfort s opretými rukami. Pri nečakane dlhom sedení v kancelárii je ideálna opierka na hlavu. Pri sedení tak uľavíte krčným svalom. Boľavému chrbtu zabráni opierka bedier, podporujúca správne vystretý chrbát. Významné funkcie kancelárskej stoličky MERCURY STAR... (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Windy tyrkysová (1051311) , Mercury star windy tyrkysová (1051311)

MERCURY STAR Fish 2 (1051302)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, podrúčky sú výškovo nastaviteľné, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, hliníkový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna farba, nosnosť 110kg Koliesková kancelárska stolička je užitočným doplnkom každého dokonale zariadeného pracovného stola. Premyslené tvary s potrebnou oporou tela zaistia pri sedení skutočné pohodlie. Synchrónna konštrukcia je súčasťou MERCURY STAR Fish 2. Ide o systém, v ktorom si sedadlo a operadlo udržujú správny uhol a tým je zaručená poloha vhodná aj na dlhé sedenie. K dispozícii sú výškovo nastaviteľné podrúčky, ktoré prinášajú väčší komfort s opretými lakťami. Významné funkcie kancelárskej stoličky MERCURY STAR Fish 2 Čierna farba kancelárskej stoličky doplní interiér kancelárie Vďaka synchrónnemu systému sa sedák a operadlo nastavujú spoločne Kancelárska stolička MERCURY STAR má hliníkový kríž Dobrá maximálna nosnosť 110 kg Prispôsobenie: výšky... (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Fish 2 (1051302) , Mercury star spine čierna (1046371)

MERCURY STAR Windy modrá (1051309)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, bedrová a hlavová opierka, podrúčky sú výškovo nastaviteľné a s rotáciou vrchnej časti, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, kovový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna a modrá farba, nosnosť 120kg Koliesková kancelárska stolička je užitočnou výbavou každého dobre zariadeného pracovného stola. Premyslené a prepracované tvary stoja za mimoriadne pohodlným sedením. Synchrónna mechanika je súčasťou MERCURY STAR Windy modrá. Operadlo a sedák zdieľajú v tomto systéme správny uhol, tým je zaistená poloha vhodná aj pri dlhom sedení. K dispozícii sú tiež výškovo nastaviteľné a s rotáciou vrchnej časti podrúčky, ktoré prinášajú väčší komfort s opretými lakťami. Pri extrémne dlhom sedení v kancelárii je nenahraditeľná hlavová opierka. Vďaka nej výrazne uľavíte krku a krčnej chrbtici. Bolesť chrbta nedopustí opierka bedier, podporujúca ideálne zakrivenie chrbta. Významné vlastnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Windy modrá (1051309) , Mercury star fish 2 (1051302)

MERCURY STAR Windy čierna (1051304)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, bedrová a hlavová opierka, podrúčky sú výškovo nastaviteľné a s rotáciou vrchnej časti, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, kovový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna farba, nosnosť 120kg Koliesková kancelárska stolička je praktickou výbavou každej elegantnej kancelárie. Veľmi dobre premyslené tvary zaistia nečakané pohodlie. Synchrónna konštrukcia je súčasťou MERCURY STAR Windy čierna. Ide o systém so správnym uhlom medzi sedadlom a operadlom, tým je zaistená poloha vhodná aj pri dlhom sedení. Nesmú chýbať výškovo nastaviteľné a s rotáciou vrchnej časti podrúčky, vďaka ktorým si môžete oprieť lakte. Pri nečakane dlhom sedení počas dňa v kancelárii je prakticky nenahraditeľná opierka na hlavu. Pri sedení sa vďaka nej budú menej namáhať krčné svaly. Bolestiam chrbta zabráni opierka pod bedrá, ktorá patrične podoprie chrbát. Zásadné vlastnosti kancelárskej stoličky... (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Windy čierna (1051304) , Mercury star windy modrá (1051309)

MERCURY STAR Breeze čierna látka (1051303)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, hlavová opierka, podrúčky sú výškovo nastaviteľné, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, hliníkový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna farba, nosnosť 120kg Koliesková kancelárska stolička je užitočnou výbavou každého dokonale zariadeného pracovného miesta. Starostlivo premyslené, správne tvarované diely stoja za veľmi pohodlným sedením. Synchrónna konštrukcia je súčasťou MERCURY STAR Breeze čierna látka. Operadlo si vždy udrží ideálny uhol k sedáku, čo je ideálne počas dlhého sedenia. Nechýbajú ani výškovo nastaviteľné podrúčky na sedenie s opretými lakťami. Pri dlhom sedení počas dňa v kancelárii sa bude hodiť hlavová opierka. Uľaví krku a pomáha krčnej chrbtici. Rozhodujúce vlastnosti kancelárskej stoličky MERCURY STAR Breeze čierna látka Čierna farba kancelárskej stoličky ozdobí vašu kanceláriu Nastavenie sedadla a operadla je spoločné vďaka synchrónnemu systému... (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Breeze čierna látka (1051303) , Mercury star windy červená (1051310)

MERCURY STAR Spine s PDH čierna (1046370)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, hlavová opierka, podrúčky sú výškovo nastaviteľné, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, kovový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna farba, nosnosť 130kg Koliesková kancelárska stolička je užitočnou výbavou pre každého kancelárskeho pracovníka. Na mieru potrebám ľudského tela navrhnuté tvary zaistia posedenie s najvyšším pohodlím. Synchrónna konštrukcia je súčasťou MERCURY STAR Spine s PDH čierna. Ide o systém, ktorý automaticky zrovná sedák podľa nastavenia operadla a tým je zaistené pohodlné sedenie na veľa hodín. K dispozícii sú taktiež výškovo nastaviteľné podrúčky, ktoré prinášajú väčšie pohodlie s opretými lakťami. Pri naozaj dlhom sedení v práci príde vhod hlavová opierka. Vďaka nej uľavíte svalom na krku. Rozhodujúce prednosti kancelárskej stoličky MERCURY STAR Spine s PDH čierna Čierna farba kancelárskej stoličky bude ladiť k vašej kancelárii Synchrónna mechanika... (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Spine s PDH čierna (1046370) , Mercury star breeze čierna látka (1051303)

MERCURY STAR Spine s PDH sivá (1046373)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, hlavová opierka, podrúčky sú výškovo nastaviteľné, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, kovový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna a sivá farba, nosnosť 130kg Koliesková kancelárska stolička je užitočným doplnkom každej vhodne zariadenej kancelárie. Tvary navrhnuté s maximálnou starostlivosťou dávajú istotu pohodlného sedenia. Synchrónna mechanika je súčasťou MERCURY STAR Spine s PDH sivá. Vždy je tak operadlo správne zrovnané voči sedáku, a tak sa stolička hodí, ak počas práce sedíte niekoľko hodín v kuse. Nechýbajú výškovo nastaviteľné podrúčky, vďaka ktorým si opriete lakte. Pri dlhšom sedení je nedoceniteľná opierka hlavy. Tá uľavuje krčným svalom a pomáha sedieť rovno. Základné prednosti kancelárskej stoličky MERCURY STAR Spine s PDH sivá Čierna a sivá farba kancelárskej stoličky bude ladiť k vašej kancelárii Ideálne na každodenné sedenie vďaka synchrónnej mechanike (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Spine s PDH sivá (1046373) , Mercury star spine s pdh zelená (1047095)

MERCURY STAR Spine s PDH zelená (1047095)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, hlavová opierka, podrúčky sú výškovo nastaviteľné, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, kovový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna a zelená farba, nosnosť 130kg Koliesková kancelárska stolička je nevyhnutným doplnkom každého pracovného miesta. Premyslene navrhnuté tvary sú zárukou absolútne pohodlného sedenia. Synchrónna mechanika je súčasťou MERCURY STAR Spine s PDH zelená. Operadlo a sedák sú nastavené vždy v ideálnej vzájomnej polohe, čo dovoľuje sedieť aj niekoľko hodín v kuse. K dispozícii sú taktiež výškovo nastaviteľné podrúčky pre pohodlné opretie lakťov. Pri nekonečnom sedení v kancelárii je vhodná opierka na hlavu. Pri sedení sa vďaka nej nebudú namáhať krčné svaly. Dôležité parametre kancelárskej stoličky MERCURY STAR Spine s PDH zelená Čierna a zelená farba kancelárskej stoličky bude ladiť k vašej kancelárii Vďaka synchrónnemu systému sa sedák a operadlo... (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Spine s PDH zelená (1047095) , Mercury star spine s pdh tmavosivá (1047093)

MERCURY STAR Spine s PDH tmavosivá (1047093)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, hlavová opierka, podrúčky sú výškovo nastaviteľné, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, kovový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna a sivá farba, nosnosť 130kg Koliesková kancelárska stolička je nevyhnutným doplnkom každého správne zariadeného pracovného miesta. Správne premyslené tvary zaistia vysokopohodlné a príjemné sedenie. Synchrónna konštrukcia je súčasťou MERCURY STAR Spine s PDH tmavosivá. Operadlo si vždy udrží ideálny uhol k sedáku, čo sa hodí aj na skutočne dlhé sedenie pri počítači. Nesmú chýbať výškovo nastaviteľné podrúčky, o ktoré si pohodlne opriete o lakte. Pri skutočne dlhom sedení počas dňa v kancelárii je vhodná hlavová opierka. Pri sedení sa vďaka nej nebudú namáhať krčné svaly. Dôležité vlastnosti kancelárskej stoličky MERCURY STAR Spine s PDH tmavosivá Čierna a sivá farba kancelárskej stoličky doplní interiér kancelárie Vďaka synchrónnemu systému... (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Spine s PDH tmavosivá (1047093) , Mercury star spine s pdh červená (1046372)

MERCURY STAR Spine s PDH červená (1046372)

Detail

Kancelárska stolička so synchrónnou mechanikou, hlavová opierka, podrúčky sú výškovo nastaviteľné, plastová a otočná konštrukcia, výplň sedadla: polyuretánový výlisok, kovový kríž, plastové kolieska na tvrdé povrchy, čierna a červená farba, nosnosť 130kg Koliesková kancelárska stolička je nevyhnutným doplnkom k stolom v každej kancelárii. K telu prívetivo navrhnuté tvary zaistia mimoriadne pohodlné sedenie. Synchrónna konštrukcia je súčasťou MERCURY STAR Spine s PDH červená. Ide o systém, ktorý automaticky zrovná sedák podľa nastavenia operadla a tým je zaručené bezbolestné sedenie aj po mnohých hodinách. K dispozícii sú taktiež výškovo nastaviteľné podrúčky, ktoré prinášajú väčší komfort s opretými lakťami. Predovšetkým pri dlhom sedení v práci je vhodná hlavová opierka. Vďaka nej výrazne uľavíte krku a krčnej chrbtici. Podstatné prednosti kancelárskej stoličky MERCURY STAR Spine s PDH červená Čierna a červená farba kancelárskej stoličky ozdobí interiér... (alza.sk)

Podobné produkty ako MERCURY STAR Spine s PDH červená (1046372) , Mercury star spine s pdh čierna (1046370)

G21 Damascus Premium 5 ks (6002260)

G21 Damascus Premium 5 ks (6002260)
Detail

Sada nožov – kuchársky nôž, materiál rukoväti micarta, materiál čepele damascénska oceľ, 5 kusov v súprave Chceli by ste mať v kuchyni veľkú sadu nožov, pomocou ktorej budete schopní krájať všetky potraviny? Potom sa práve pre vás hodí súprava nožov G21, ktorá by mala byť vybavením každej domácnosti. Táto sada obsahuje kuchársky nôž. Kuchársky nôž je prispôsobený na spracovanie prakticky všetkých druhov surovín, od tuhého mäsa až po mäkké syry. Tieto čepele sa dajú využiť pri väčšine potravín, pretože sú vyrobené z damascénskej ocele. Na prvý pohľad vynikajú charakteristickým vzorom a ich štruktúra je z viacerých druhov ocele. Rukoväť je zostrojená z Micarty predstavujúcej navrstvený laminát z rôznych materiálov zaliatych živicou. Táto 5-dielna súprava nožov G21 sa perfektne v kuchyni vyníma a môže byť zaujímavým doplnkom. Kľúčové prednosti súpravy nožov G21 Damascus Premium 5 ks Pomocou súpravy nožov G21 môžete všetko nakrájať rýchlo a ľahko Kuchársky nôž... (alza.sk)

Podobné produkty ako G21 Damascus Premium 5 ks (6002260) , Mercury star spine s pdh sivá (1046373)

SpurTex® nanorúško VS Premium 5 ks (540402007)

SpurTex® nanorúško VS Premium 5 ks (540402007)
Detail

Rúško s univerzálnou veľkosťou, určenie: unisex, balenie obsahuje 5ks Rúško SpurTex VS od českej nanotechnologickej firmy Spur je veľmi efektívnym ochranným prostriedkom dýchacích ciest. Trojvrstvové rúško v sebe medzi viskózovými vrstvami ukrýva vysoko účinnú filtračnú membránu z nanomateriálu, ktorá má overené zachytenie 96 % pre submikrónové častice (NaCl vo veľkosti 400 nm), čo zodpovedá filtrácii FFP2. Je teda ideálne na zachytenie vírusov, baktérií, smogu alebo alergénov. Má nízky tlakový odpor 40 – 60 Pa pri prietoku vzduchu 30 l/min. Vďaka tomu je rúško výborne priedušné a ľahko sa v ňom dýcha.Kľúčové vlastnosti nanorúška SpurTex, 5 ksVysoko efektívny ochranný prostriedok vašich dýchacích ciestTrojvrstvové nanorúško SpurTex VS je z viskózy a membrány z nanomateriáluOverené zachytenie rúška je 96 % pre častice s veľkosťou 400 nmOdfiltruje vírusy, baktérie a alergényNízky tlakový odpor 40 – 60 Pa umožňuje ľahké dýchanieJednorazové nanorúško možno v... (alza.sk)

Podobné produkty ako SpurTex® nanorúško VS Premium 5 ks (540402007) , G21 damascus premium 5 ks (6002260)

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 5 g háčik 1/0

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 5 g háčik 1/0
Detail

Pod hlavičkou je drôtik na spoľahlivé upevnenie gumovej nástrahy. Háčiky sú extrémne ostré a odolné. Sú vhodné na lov všetkých dravých rýb. Vybrať si môžete z rôznych gramáží a veľkostí. Špecifikácia: •3g - háčik veľ. 1 •5g - háčik veľ. 1/0 •7g - háčik veľ. 2/0 •10g - háčik veľ. 4/0 •12g - háčik veľ. 4/0 •15g - háčik veľ. 5/0 •20g - háčik veľ. 5/0 Balenie obsahuje 5 ks. (parys.sk)

Podobné produkty ako Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 5 g háčik 1/0 , Clairefontaine treasure premium, balenie 5 ks (3329682128510)

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 15 g háčik 5/0

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 15 g háčik 5/0
Detail

Pod hlavičkou je drôtik na spoľahlivé upevnenie gumovej nástrahy. Háčiky sú extrémne ostré a odolné. Sú vhodné na lov všetkých dravých rýb. Vybrať si môžete z rôznych gramáží a veľkostí. Špecifikácia: •3g - háčik veľ. 1 •5g - háčik veľ. 1/0 •7g - háčik veľ. 2/0 •10g - háčik veľ. 4/0 •12g - háčik veľ. 4/0 •15g - háčik veľ. 5/0 •20g - háčik veľ. 5/0 Balenie obsahuje 5 ks. (parys.sk)

Podobné produkty ako Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 15 g háčik 5/0 , Pampers premium care veľkosť 5 (148 ks) (8006540855973)

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 20 g háčik 5/0

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 20 g háčik 5/0
Detail

Pod hlavičkou je drôtik na spoľahlivé upevnenie gumovej nástrahy. Háčiky sú extrémne ostré a odolné. Sú vhodné na lov všetkých dravých rýb. Vybrať si môžete z rôznych gramáží a veľkostí. Špecifikácia: •3g - háčik veľ. 1 •5g - háčik veľ. 1/0 •7g - háčik veľ. 2/0 •10g - háčik veľ. 4/0 •12g - háčik veľ. 4/0 •15g - háčik veľ. 5/0 •20g - háčik veľ. 5/0 Balenie obsahuje 5 ks. (parys.sk)

Podobné produkty ako Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 20 g háčik 5/0 , Pampers premium care, veľ. 5 (30 ks) (8001090379399)

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 3 g háčik 1

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 3 g háčik 1
Detail

Pod hlavičkou je drôtik na spoľahlivé upevnenie gumovej nástrahy. Háčiky sú extrémne ostré a odolné. Sú vhodné na lov všetkých dravých rýb. Vybrať si môžete z rôznych gramáží a veľkostí. Špecifikácia: •3g - háčik veľ. 1 •5g - háčik veľ. 1/0 •7g - háčik veľ. 2/0 •10g - háčik veľ. 4/0 •12g - háčik veľ. 4/0 •15g - háčik veľ. 5/0 •20g - háčik veľ. 5/0 Balenie obsahuje 5 ks. (parys.sk)

Podobné produkty ako Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 3 g háčik 1 , Pampers premium care veľkosť 5 (44 ks) (4015400278870)

Wilkinson Sword Premium Collection Premium Collection náhradné žiletky 5 ks

Wilkinson Sword Premium Collection Premium Collection náhradné žiletky 5 ks
Detail

Wilkinson Sword Premium Collection Premium Collection, 5 ks, Klasické holenie pre mužov, Náhradné čepieľky Wilkinson Sword Premium Collection a ich pravidelná výmena vám zaručí stále rovnako hladké oholenie tváre ako s novým holiacim strojčekom. Vlastnosti: hladké oholenie tradičnou metódou ľahko sa vymieňa Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Wilkinson Sword Premium Collection Premium Collection náhradné žiletky 5 ks , Molicare premium fixpants velikost m, 5 ks (4052199265636)

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 7 g háčik 2/0

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 7 g háčik 2/0
Detail

Pod hlavičkou je drôtik na spoľahlivé upevnenie gumovej nástrahy. Háčiky sú extrémne ostré a odolné. Sú vhodné na lov všetkých dravých rýb. Vybrať si môžete z rôznych gramáží a veľkostí. Špecifikácia: •3g - háčik veľ. 1 •5g - háčik veľ. 1/0 •7g - háčik veľ. 2/0 •10g - háčik veľ. 4/0 •12g - háčik veľ. 4/0 •15g - háčik veľ. 5/0 •20g - háčik veľ. 5/0 Balenie obsahuje 5 ks. (parys.sk)

Podobné produkty ako Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 7 g háčik 2/0 , Pampers premium care veľkosť 5 (58 ks) (8001841104997)

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 12 g háčik 4/0

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 12 g háčik 4/0
Detail

Pod hlavičkou je drôtik na spoľahlivé upevnenie gumovej nástrahy. Háčiky sú extrémne ostré a odolné. Sú vhodné na lov všetkých dravých rýb. Vybrať si môžete z rôznych gramáží a veľkostí. Špecifikácia: •3g - háčik veľ. 1 •5g - háčik veľ. 1/0 •7g - háčik veľ. 2/0 •10g - háčik veľ. 4/0 •12g - háčik veľ. 4/0 •15g - háčik veľ. 5/0 •20g - háčik veľ. 5/0 Balenie obsahuje 5 ks. (parys.sk)

Podobné produkty ako Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 12 g háčik 4/0 , Molicare premium fixpants velikost xl, 5 ks (4052199265780)

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 10 g háčik 4/0

Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 10 g háčik 4/0
Detail

Pod hlavičkou je drôtik na spoľahlivé upevnenie gumovej nástrahy. Háčiky sú extrémne ostré a odolné. Sú vhodné na lov všetkých dravých rýb. Vybrať si môžete z rôznych gramáží a veľkostí. Špecifikácia: •3g - háčik veľ. 1 •5g - háčik veľ. 1/0 •7g - háčik veľ. 2/0 •10g - háčik veľ. 4/0 •12g - háčik veľ. 4/0 •15g - háčik veľ. 5/0 •20g - háčik veľ. 5/0 Balenie obsahuje 5 ks. (parys.sk)

Podobné produkty ako Zfish jigová hlava jig head premium 5 ks - 10 g háčik 4/0 , Molicare premium fixpants velikost l, 5 ks (4052199265995)

Molicare Premium Fixpants L 5 ks

Molicare Premium Fixpants L 5 ks
Detail

Obsah MoliCare Premium Fixpants long leg L fixačné nohavičky: MoliCare Premium Fixpants long leg L fixačné nohavičky (80-120cm) 5ks Charakteristika MoliCare Premium Fixpants long leg L fixačné nohavičky: Elastické nohavičky (dlhší strih) na fixáciu vložiek a vkladacích plienok. Vo veľkosti od 80 do 120 cm obvodu bokov. vďaka vysokej elasticite nohavičiek sa do značnej miery zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. prispôsobujú sa telesným tvarom bez toho, že by kdekoľvek zvierali. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Molicare Premium Fixpants L 5 ks , Spurtex® nanorúško vs premium 5 ks (540402007)

Molicare Premium Fixpants M 5 ks

Molicare Premium Fixpants M 5 ks
Detail

Obsah MoliCare Premium Fixpants long leg M fixačné nohavičky: MoliCare Premium Fixpants long leg M fixačné nohavičky (60-100cm) 5ks Charakteristika MoliCare Premium Fixpants long leg M fixačné nohavičky: Elastické nohavičky (dlhší strih) na fixáciu vložiek a vkladacích plienok. Vo veľkosti od 60 do 100 cm obvodu bokov. vďaka vysokej elasticite nohavičiek sa do značnej miery zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. prispôsobujú sa telesným tvarom bez toho, že by kdekoľvek zvierali. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Molicare Premium Fixpants M 5 ks , Školský batoh star wars modrý premium (8427934418817)

Molicare Premium Fixpants S 5 ks

Molicare Premium Fixpants S 5 ks
Detail

Obsah MoliCare Premium Fixpants long leg S fixačné nohavičky: MoliCare Premium Fixpants long leg S fixačné nohavičky (45-80cm) 5ks Charakteristika MoliCare Premium Fixpants long leg S fixačné nohavičky: Elastické nohavičky (dlhší strih) na fixáciu vložiek a vkladacích plienok. Vo veľkosti od 45 do 80 cm obvodu bokov. vďaka vysokej elasticite nohavičiek sa do značnej miery zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. prispôsobujú sa telesným tvarom bez toho, že by kdekoľvek zvierali. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Molicare Premium Fixpants S 5 ks , Prolok mercury d (31470)

Molicare Premium Fixpants XXL 5 ks

Molicare Premium Fixpants XXL 5 ks
Detail

Obsah MoliCare Premium Fixpants long leg XXL fixačné nohavičky: MoliCare Premium Fixpants long leg XXL fixačné nohavičky (140-180cm) 5ks Charakteristika MoliCare Premium Fixpants long leg XXL fixačné nohavičky: Fixačné nohavičky sú vhodné pre ležiace i mobilné osoby. Spoľahlivo držia absorpčné pomôcky na svojom mieste. od 140 do 180cm obvodu bokov. vďaka vysokej elasticite nohavičiek sa do značnej miery zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. prispôsobujú sa telesným tvarom bez toho, že by kdekoľvek zvierali. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Molicare Premium Fixpants XXL 5 ks , Prolok mercury e (31471)

Molicare Premium Fixpants XL 5 ks

Molicare Premium Fixpants XL 5 ks
Detail

Obsah MoliCare Premium Fixpants long leg XL, fixačné nohavičky: MoliCare Premium Fixpants long leg XL, fixačné nohavičky (100-160cm) 5ks Charakteristika MoliCare Premium Fixpants long leg XL, fixačné nohavičky: Elastické nohavičky (dlhší strih) na fixáciu vložiek a vkladacích plienok. Vo veľkosti od 100 do 160 cm obvodu bokov. vďaka vysokej elasticite nohavičiek sa do značnej miery zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. prispôsobujú sa telesným tvarom bez toho, že by kdekoľvek zvierali. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Molicare Premium Fixpants XL 5 ks , Prolok mercury c (31469)

Tena Fix Premium M 5 ks

Tena Fix Premium M 5 ks
Detail

Obsah TENA Fix M fixačné nohavičky: TENA Fix M fixačné nohavičky 5ks Charakteristika TENA Fix M fixačné nohavičky: Fixačné nohavičky TENA Fix sú určené na fixáciu vkladacích plienok TENA Comfort a vložiek TENA Lady. Zaisťujú, aby plienky a vložky zostali bezpečne na svojom mieste. Vhodné pre mobilných aj imobilných pacientov, pre mužov i ženy. Sú bezšvové a teda minimalizujú tlakové body. Je možné ich prať na 60 stupňoch vo vrecku na pranie a následne sušiť pri šetrnom programe v bubnovej sušičke. Pomôcka TENA Fix vydrží až 50 praní bez toho, aby stratila svoj tvar. Vďala elastanu sa prispôsobujú telesným tvarom a zabezpečujú tak komfortné nosenie. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Tena Fix Premium M 5 ks , Adam hall 5 star bfv 0300 (5 star bf v0300)

Tena Fix Premium XL 5 ks

Tena Fix Premium XL 5 ks
Detail

Obsah TENA FIX EXTRA LARGE INOV fixačné nohavičky: TENA FIX EXTRA LARGE INOV fixačné nohavičky 5ks Charakteristika TENA FIX EXTRA LARGE INOV fixačné nohavičky: Fixačné nohavičky TENA Fix sú určené na fixáciu vkladacích plienok TENA Comfort a vložiek TENA Lady. Zaisťujú, aby plienky a vložky zostali bezpečne na svojom mieste. Vhodné pre mobilných aj imobilných pacientov, pre mužov i ženy. Sú bezšvové a teda minimalizujú tlakové body. Je možné ich prať na 60 stupňoch vo vrecku na pranie a následne sušiť pri šetrnom programe v bubnovej sušičke. Pomôcka TENA Fix vydrží až 50 praní bez toho, aby stratila svoj tvar. Vďala elastanu sa prispôsobujú telesným tvarom a zabezpečujú tak komfortné nosenie. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Tena Fix Premium XL 5 ks

Tena Fix Premium XL 5 ks

Tena Fix Premium XL 5 ks
Detail

Charakteristika: Sieťované fixačné nohavičky sú určené na fixáciu inkontinenčných vložiek a vkladacích plienok. Vhodné tak pre ležiacich, ako aj pre mobilných pacientov (bezpečnú, hygienickú a pritom jednoduchú fixáciu inkontinenčných vložiek všetkých druhov). Vďaka elasticite nohavičiek sa zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. Nohavičky sa prispôsobujú telesným tvarom a zabezpečujú tak komfortné nosenie. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Nohavičky sa obliekajú a nosia rovnako ako bežná spodná bielizeň. Pomocou nohavičiek sa zabezpečí bezpečné držanie vložky alebo plienky a tým aj pohodlie a ochrana pacienta. Jednorazové vložky/plienky sa z nohavičiek vyberú a nahradia novými (podľa potreby niekoľkokrát denne alebo v noci). Nohavičky sa v prípade potreby operú pri 60°C a čisté sa môžu znovu použiť. Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Tena Fix Premium XL 5 ks

Tena Fix Premium M 5 ks

Tena Fix Premium M 5 ks
Detail

Charakteristika: Sieťované fixačné nohavičky sú určené na fixáciu inkontinenčných vložiek a vkladacích plienok. Vhodné tak pre ležiacich, ako aj pre mobilných pacientov (bezpečnú, hygienickú a pritom jednoduchú fixáciu inkontinenčných vložiek všetkých druhov). Vďaka elasticite nohavičiek sa zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. Nohavičky sa prispôsobujú telesným tvarom a zabezpečujú tak komfortné nosenie. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Nohavičky sa obliekajú a nosia rovnako ako bežná spodná bielizeň. Pomocou nohavičiek sa zabezpečí bezpečné držanie vložky alebo plienky a tým aj pohodlie a ochrana pacienta. Jednorazové vložky/plienky sa z nohavičiek vyberú a nahradia novými (podľa potreby niekoľkokrát denne alebo v noci). Nohavičky sa v prípade potreby operú pri 60°C a čisté sa môžu znovu použiť. Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Tena Fix Premium M 5 ks

Mercury F 5 M Sailpower

Mercury F 5 M Sailpower
Detail

Motor Mercury F 5 M/ML je tichý s veľmi malými emisiami, vyznačuje sa nízkou spotrebou, vysokou odolnosťou proti korózii, ktorá zaručuje veľmi dlhú životnosť, motor Mercury je veľmi kvalitne a do detailu prepracovaný. Mercury F5M disponuje veľkým krútiacim momentom a veľkou silou, ktorá vrcholí v 5500ot/min. Tak isto má veľmi bohatú nadštandardnú výbavu: štartovacia šnúra a poistka. Krajina pôvodu : Japonsko Metóda Trimu a odklonu : Manual Trim and Tilt Maximálne otáčky motora RPM : 4500 - 5500 Výkon (HP/kW) : 4.0 Výfuk : Through Prop Hub Exhaust Dĺžka nohy (cm) : 50.8 Alternátor : 12V 4A Zapaľovanie : CDI with Electronic Spark Advance Navrhnuté v : Japonsko Palivový systém : Carburetor Kapacita palivovej nádrže : 1,1 L Štartovanie : Manuál Výkon HP : 2,9 Výkon kW : 4.0 Počet valcov : 1 Prevodový pomer : 2,15:1 Radenie : F-N-R Vŕtanie x zdvih mm : 59 x 45 Trimovacie polohy : 6 Výber vrtule : 6" - 9" Riadenie : Ručné Chladiaci systém : Water-Cooled with Thermostat Objem (cm3) : 123.0 Hmotnosť netto (kg) : 25.0 Kapacita olejovej vane : 0,45 L Odporúčaný olej : Mercury FourStroke Oil 10W-30 (muziker.com)

Podobné produkty ako Mercury F 5 M Sailpower

Tena Fix Premium 754025 L 5 ks

Tena Fix Premium 754025 L 5 ks
Detail

Charakteristika: Sieťované fixačné nohavičky sú určené na fixáciu inkontinenčných vložiek a vkladacích plienok. Vhodné tak pre ležiacich, ako aj pre mobilných pacientov (bezpečnú, hygienickú a pritom jednoduchú fixáciu inkontinenčných vložiek všetkých druhov). Vďaka elasticite nohavičiek sa zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. Nohavičky sa prispôsobujú telesným tvarom a zabezpečujú tak komfortné nosenie. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Nohavičky sa obliekajú a nosia rovnako ako bežná spodná bielizeň. Pomocou nohavičiek sa zabezpečí bezpečné držanie vložky alebo plienky a tým aj pohodlie a ochrana pacienta. Jednorazové vložky/plienky sa z nohavičiek vyberú a nahradia novými (podľa potreby niekoľkokrát denne alebo v noci). Nohavičky sa v prípade potreby operú pri 60°C a čisté sa môžu znovu použiť. Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Tena Fix Premium 754025 L 5 ks

Tex-tech premium FFP2 respirátor 5 ks

Tex-tech premium FFP2 respirátor 5 ks
Detail

Tex-tech premium FFP2 respirátor 5 ks Ochranný respirátor FFP2 so štyrmi vrstvami. Český výrobok vyrábaný výhradne z českých materiálov. Certifikovaná filtračná účinnosť FFP2 > 95 % ( Uvádzaná priepustnoť preukázana testom priepustnosti, realizovaného autorizovanou osobou, Výskumný ústav bezpečnosti práce a.s. Praha). 5 ks v balení. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Tex-tech premium FFP2 respirátor 5 ks

CLAIREFONTAINE Treasure Premium, balenie 5 ks (3329682128510)

CLAIREFONTAINE Treasure Premium, balenie 5 ks (3329682128510)
Detail

Taška na víno farba zlatá, s gramážou 170 g/m2, S darčekovou taškou Clairefontaine sa nemusíte obávať balenia darčekov. Dôležité prednosti darčekovej tašky Clairefontaine Treasure Premium, balenie 5 ks Vkusné a rýchle balenie darčekov s pomocou darčekovej tašky Poteší vás farbou, ktorá je zlatá (alza.sk)

Podobné produkty ako CLAIREFONTAINE Treasure Premium, balenie 5 ks (3329682128510)

MoliCare Premium Fixpants Long Leg S 5 ks

MoliCare Premium Fixpants Long Leg S 5 ks
Detail

Charakteristika: Elastické nohavičky (dlhší strih) na fixáciu vložiek a vkladacích plienok. Vo veľkosti od 45 do 80 cm obvodu bokov. vďaka vysokej elasticite nohavičiek sa do značnej miery zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. prispôsobujú sa telesným tvarom bez toho, že by kdekoľvek zvierali. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Nohavičky sa obliekajú a nosia rovnako ako bežná spodná bielizeň. Pomocou nohavičiek sa zabezpečí bezpečné držanie vložky alebo plienky a tým aj pohodlie a ochrana pacienta. Nohavičky sa v prípade potreby môžu oprať pri 60°C a čisté sa môžu znovu použiť (až 50x). Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako MoliCare Premium Fixpants Long Leg S 5 ks

MoliCare Premium Fixpants Long Leg M 5 ks

MoliCare Premium Fixpants Long Leg M 5 ks
Detail

Charakteristika: Elastické nohavičky (dlhší strih) na fixáciu vložiek a vkladacích plienok. Vo veľkosti od 60 do 100 cm obvodu bokov. vďaka vysokej elasticite nohavičiek sa do značnej miery zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. prispôsobujú sa telesným tvarom bez toho, že by kdekoľvek zvierali. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Nohavičky sa obliekajú a nosia rovnako ako bežná spodná bielizeň. Pomocou nohavičiek sa zabezpečí bezpečné držanie vložky alebo plienky a tým aj pohodlie a ochrana pacienta. Nohavičky sa v prípade potreby môžu oprať pri 60°C a čisté sa môžu znovu použiť (až 50x). Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako MoliCare Premium Fixpants Long Leg M 5 ks

MoliCare Premium Fixpants Long Leg L 5 ks

MoliCare Premium Fixpants Long Leg L 5 ks
Detail

Charakteristika: Elastické nohavičky (dlhší strih) na fixáciu vložiek a vkladacích plienok. Vo veľkosti od 80 do 120 cm obvodu bokov. vďaka vysokej elasticite nohavičiek sa do značnej miery zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. prispôsobujú sa telesným tvarom bez toho, že by kdekoľvek zvierali. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Nohavičky sa obliekajú a nosia rovnako ako bežná spodná bielizeň. Pomocou nohavičiek sa zabezpečí bezpečné držanie vložky alebo plienky a tým aj pohodlie a ochrana pacienta. Nohavičky sa v prípade potreby môžu oprať pri 60°C a čisté sa môžu znovu použiť (až 50x). Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako MoliCare Premium Fixpants Long Leg L 5 ks

MoliCare Premium Fixpants Long Leg XL 5 ks

MoliCare Premium Fixpants Long Leg XL 5 ks
Detail

Charakteristika: Elastické nohavičky (dlhší strih) na fixáciu vložiek a vkladacích plienok. Vo veľkosti od 100 do 160 cm obvodu bokov. vďaka vysokej elasticite nohavičiek sa do značnej miery zjednodušuje prikladanie a výmena vložiek. prispôsobujú sa telesným tvarom bez toho, že by kdekoľvek zvierali. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Nohavičky sa obliekajú a nosia rovnako ako bežná spodná bielizeň. Pomocou nohavičiek sa zabezpečí bezpečné držanie vložky alebo plienky a tým aj pohodlie a ochrana pacienta. Nohavičky sa v prípade potreby môžu oprať pri 60°C a čisté sa môžu znovu použiť (až 50x). Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako MoliCare Premium Fixpants Long Leg XL 5 ks

MoliCare Premium Fixpants velikost L, 5 ks (4052199265995)

Detail

Inkontinenčné nohavičky Fixační kalhotky pro bezpečnou fixaci vložek, vložných plen a porodnických vložek. Fixační inkontinenční kalhotky MoliCare Premium FIXPANTS jsou vhodné pro ležící i mobilní osoby. Spolehlivě drží absorpční pomůcky na svém místě. MoliCare Premium FIXPANTS patří do řady pomůcek použitelných při inkontinenci, MoliCare FIXPANTS síťované pak obzvláště po porodu. Výhody kalhotek MoliCare Premium FIXPANTSJsou vyrobeny z jemného a vysoce elastického materiálu, který udrží plenu nebo vložku na svém místě.Materiál je prodyšný a proto se pokožka nezapařuje.I při častém praní v pračce na 60 °C zachovávají svou funkci a vlastnosti.Neškrtí na těle - pružné gumičky na stehnech.Jsou bezešvé. Jak fixační kalhotky fungujíBezpečně a jednoduše fixují vložené pleny a vložky. Nemusíte je při každém přikládání a výměně plen či vložek měnit. Stačí nahradit jen použitou vložku nebo plenu. Jsou vyrobeny z elastického materiálu a díky... (alza.sk)

Podobné produkty ako MoliCare Premium Fixpants velikost L, 5 ks (4052199265995)

MoliCare Premium Fixpants velikost XL, 5 ks (4052199265780)

Detail

Inkontinenčné nohavičky Fixační kalhotky pro bezpečnou fixaci vložek, vložných plen a porodnických vložek. Fixační inkontinenční kalhotky MoliCare Premium FIXPANTS jsou vhodné pro ležící i mobilní osoby. Spolehlivě drží absorpční pomůcky na svém místě. MoliCare Premium FIXPANTS patří do řady pomůcek použitelných při inkontinenci, MoliCare FIXPANTS síťované pak obzvláště po porodu. Výhody kalhotek MoliCare Premium FixpantsJsou vyrobeny z jemného a vysoce elastického materiálu, který udrží plenu nebo vložku na svém místěMateriál je prodyšný a proto se pokožka nezapařujeI při častém praní v pračce na 60 °C zachovávají svou funkci a vlastnostiNeškrtí na těle - pružné gumičky na stehnechJsou bezešvé Jak fixační kalhotky fungujíFixační kalhotky MoliCare Premium FIXPANTS bezpečně a jednoduše fixují vložené pleny a vložky. Nemusíte je při každém přikládání a výměně plen či vložek měnit. Stačí nahradit jen použitou vložku nebo plenu.... (alza.sk)

Podobné produkty ako MoliCare Premium Fixpants velikost XL, 5 ks (4052199265780)

MoliCare Premium Fixpants velikost M, 5 ks (4052199265636)

Detail

Inkontinenčné nohavičky Fixační kalhotky pro bezpečnou fixaci vložek, vložných plen a porodnických vložek. Fixační inkontinenční kalhotky MoliCare Premium FIXPANTS jsou vhodné pro ležící i mobilní osoby. Spolehlivě drží absorpční pomůcky na svém místě. MoliCare Premium FIXPANTS patří do řady pomůcek použitelných při inkontinenci, MoliCare FIXPANTS síťované pak obzvláště po porodu. Výhody kalhotek MoliCare Premium FIXPANTSJsou vyrobeny z jemného a vysoce elastického materiálu, který udrží plenu nebo vložku na svém místě.Materiál je prodyšný a proto se pokožka nezapařuje.I při častém praní v pračce na 60 °C zachovávají svou funkci a vlastnosti.Neškrtí na těle - pružné gumičky na stehnech.Jsou bezešvé. Jak fixační kalhotky fungujíBezpečně a jednoduše fixují vložené pleny a vložky. Nemusíte je při každém přikládání a výměně plen či vložek měnit. Stačí nahradit jen použitou vložku nebo plenu. Jsou vyrobeny z elastického materiálu a díky... (alza.sk)

Podobné produkty ako MoliCare Premium Fixpants velikost M, 5 ks (4052199265636)

Wilkinson Sword Premium Collection holiaci strojček + žiletky 5 ks 1 ks

Wilkinson Sword Premium Collection holiaci strojček + žiletky 5 ks 1 ks
Detail

Wilkinson Sword Premium Collection, 1 ks, Klasické holenie pre mužov, Holiaci strojček Wilkinson Sword Premium Collection predstavuje ten najjednoduchší spôsob, ako docieliť hladkú tvár. Vlastnosti: jednoduché oplachovanie a údržba 100 % hladké oholenie balenie obsahuje náhradné čepieľky hladké oholenie tradičnou metódou Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Wilkinson Sword Premium Collection holiaci strojček + žiletky 5 ks 1 ks

Mercury Black Max Mercury / Mariner 4-5 HP, 4-6 HP FS - 3 blades 7.8x7

Mercury Black Max Mercury / Mariner 4-5 HP, 4-6 HP FS - 3 blades 7.8x7
Detail

Trojlistovápravotočivá vrtuľa je určená pre motory Mercury / Mariner 4-5 HP, 4-6 HP FS. Je to vysoko kvalitný hliníkový odliatok v atraktívnom dizajne (Black Phantom) s jednoduchou údržbou. Priemer vrtule – 7,8'', stúpanie vrtule – 7“. Krajina pôvodu : Čína Priemer : 7 5/7" Počet listov : 3 Stúpanie : 7'' Smer otáčania : Pravotočivá Priemer (inch / palec) : 7.714 Materiál : Hliník (muziker.com)

Podobné produkty ako Mercury Black Max Mercury / Mariner 4-5 HP, 4-6 HP FS - 3 blades 7.8x7

Mercury Black Max Mercury / Mariner 4-5 HP, 4-6 HP FS - 3 blades 7.8x8

Mercury Black Max Mercury / Mariner 4-5 HP, 4-6 HP FS - 3 blades 7.8x8
Detail

Trojlistová vrtuľa je súčasťou štandardnej výbavy u väčšiny lodí poháňaných motormi Mercury / Mariner / Mercruiser. Odporúča sa pre použitie na lodiach s výkonom do 250 HP a s maximálnou rýchlosťou do 50 MPH u všetkých typov závesných lodných motorov a zabudovaných motorov s prevodovkami Mercruiser Alpha One a Bravo One. Je to vysoko kvalitný hliníkový odliatok v atraktívnom dizajne (Black Phantom) s jednoduchou údržbou. Priemer vrtule – 20 cm. Priemer : 7 5/7" Stúpanie : 8'' Smer otáčania : Pravotočivá Materiál : Hliník Priemer (inch / palec) : 7.714 Počet listov : 3 Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Mercury Black Max Mercury / Mariner 4-5 HP, 4-6 HP FS - 3 blades 7.8x8

KDEAM Cortland 5 slnečné okuliare, Mercury (GKD002C05)

KDEAM Cortland 5 slnečné okuliare, Mercury (GKD002C05)
Detail

Profesionálna kvalita okuliarov značky KDEAM najmä v oblasti slnečných okuliarov. Inovatívnym dizajnom a vyspelou výrobnou technológiou stále poskytujeme špičkové slnečné okuliare pre zákazníka. Dostupné rôzne farebné variáce, ktoré vyhovujú osobným požiadavkám, zároveň zabezpečuje moderný módny doplnok. Vysoká odolnosť a celodenné pohodlie z ľahkého materiálu rámu. Polarizované šošovky vysokej kvality Blokovanie svetla, zníženie vyžarovania tepla, zlepšenie farby a kontrastu, odstránenie škôd spôsobených silným slnečným žiarením a obnovenie presnosti obrazu vám umožnia vychutnať si jasnejšie videnie. HD polarizovaná šošovka, minimalizované oslnenie pomocou technológie, ktorá vytvára najlepšie polarizované šošovky. Obnovte presnosť objektu a ponúknite jasnejší vizuálny dojem. UV ochranná šošovka odfiltruje 100% UVA / UVB / UVC a škodlivého modrého svetla až do 400 nm. Obsah balenia: slnečné okuliare, čistiaca utierka, textilné púzdro, polarizačná karta Tipy pre údržbu: Svoje slnečné okuliare nikdy nečistite papierovými uterákmi alebo odevom, ktoré môžu zanechať škrabance. Na jeho čistenie používajte iba čistú vodu a handričku. Nikdy nenechávajte svoje slnečné okuliare pod predným oknom automobilu, najmä v lete. Dlhodobé vystavenie sa teplotám podobným rúre vo vnútri vozidla môže poškodiť šošovku. Prosím, nedávajte si slnečné okuliare do kabelky bez ochranného puzdra. Pretože vo vnútri tašky sa často nachádzajú kľúčové alebo iné voľné predmety, ktoré môžu poškodiť slnečné okuliare. (mobilego.sk)

Podobné produkty ako KDEAM Cortland 5 slnečné okuliare, Mercury (GKD002C05)

Pyramid Sada nálepiek Star wars 5 ks

Pyramid Sada nálepiek Star wars 5 ks
Detail

Sada nálepiek Star wars Tieto farebné nálepky Star Wars sú perfektným príslušenstvom na prispôsobenie akéhokoľvek zariadenia, ktoré sa vám páči: puzdro pre smartfón, tablet a dokonca aj počítač a slúchadlá! počet: 5 ks (heliumking.sk)

Podobné produkty ako Pyramid Sada nálepiek Star wars 5 ks

SUAVINEX Set Little Star biely 5 ks

SUAVINEX Set Little Star biely 5 ks
Detail

Nové prekrásne a nadčasové materiály radu Infinite Love – súprava fliaš a cumlíka nesie prvky a detaily inšpirované poslednými trendmi. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SUAVINEX Set Little Star biely 5 ks
MERCURY STAR Premium, 5 ks (ND07_00006), MERCURY STAR Premium Crystal, 5 ks (ND07_00038), MERCURY STAR Premium Crystal grey, 5 ks (ND07_00037), MERCURY STAR Windy čierna (1051304), MERCURY STAR Windy tyrkysová (1051311), MERCURY STAR Spine čierna (1046371), MERCURY STAR Fish 2 (1051302), MERCURY STAR Windy modrá (1051309), MERCURY STAR Windy červená (1051310), MERCURY STAR Breeze čierna látka (1051303), MERCURY STAR Spine s PDH zelená (1047095), MERCURY STAR Spine s PDH tmavosivá (1047093), MERCURY STAR Spine s PDH červená (1046372), MERCURY STAR Spine s PDH čierna (1046370), MERCURY STAR Spine s PDH sivá (1046373), G21 Damascus Premium 5 ks (6002260), CLAIREFONTAINE Treasure Premium, balenie 5 ks (3329682128510), PAMPERS Premium Care veľkosť 5 (148 ks) (8006540855973), PAMPERS Premium Care, veľ. 5 (30 ks) (8001090379399), PAMPERS Premium Care veľkosť 5 (44 ks) (4015400278870), MoliCare Premium Fixpants velikost M, 5 ks (4052199265636), PAMPERS Premium Care veľkosť 5 (58 ks) (8001841104997), MoliCare Premium Fixpants velikost XL, 5 ks (4052199265780), MoliCare Premium Fixpants velikost L, 5 ks (4052199265995), SpurTex® nanorúško VS Premium 5 ks (540402007), Školský batoh Star wars modrý premium (8427934418817), PROLOK Mercury D (31470), PROLOK Mercury E (31471), PROLOK Mercury C (31469), Adam Hall 5 STAR BFV 0300 (5 STAR BF V0300)