Merten kryt prepinac vypinac krizovy spinac system m 432119

Produkt Merten kryt prepinac vypinac krizovy spinac system m 432119 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Merten kryt prepinac vypinac krizovy spinac system m 432119 upraviť a produkt hľadať znova.

Osculati Easy Lodný vypínač, prepínač

Osculati Easy Lodný vypínač, prepínač
Detail

Ľahký prepínač batérie vyrobený z čierneho technopolyméru s upevnením prírub. Vybavený vodotesným uzáverom. Medené kontakty. Maximálna kapacita - 100 A, príruba Ø 58 mm, kolíky - 0,4 mm. Krajina pôvodu: Taiwan Prúd (A): 100.0 Prúd: 100 A (muziker.com)

Podobné produkty ako Osculati Easy Lodný vypínač, prepínač , Homematic ip adaptér merten (eq3-ada-me)

Elektrobock CS3-1B časový spínač pod vypínač (0133)

Elektrobock CS3-1B časový spínač pod vypínač (0133)
Detail

Časový spínač – s montážou pod ovládací prvok/vypínač, napájanie 230V, 5–150W, vhodné pre ventilátory, vyrobené v ČR Časový spínač Elektrobock CS3-1B vám umožní s nastavením oneskorenia ovládať spínanie ventilátorov. Jeho zapnutie aj vypnutie sa odvíja v závislosti od osvetlenia. Spustenie ventilátora príde maximálne 5 minút po zapnutí osvetlenia a po vypnutí sa odpojí ventilátor najneskôr 1,5 hodiny potom. Elektrobock slúži na montáž pod vypínač. Oneskorenie nastavíte P1 trimrom s pomocou malého skrutkovača. Kľúčové vlastnosti časového spínača Elektrobock CS3-1BElektrobock slúži ako časový spínačNastavenie s pomocou malého skrutkovača cez 1P trimerJe vhodný pre montáž pod vypínačElektrobock je určený na ovládanie ventilátora, relé aj žiaroviek s oneskorením (alza.sk)

Podobné produkty ako Elektrobock CS3-1B časový spínač pod vypínač (0133) , Suitsuit, sada obalov perfect packing system, veľ. m paisley purple (8718546625930)

Elektrobock CS3-2 časový spínač pod vypínač (0132)

Elektrobock CS3-2 časový spínač pod vypínač (0132)
Detail

Časový spínač – s montážou pod ovládací prvok/vypínač, napájanie 230V, 20–250W, ako schodiskový automat, vyrobené v ČR Časový spínač Elektrobock CS3-2 je multifunkčné časové relé s možnosťou montáže pod vypínač. Ide o optimálny prostriedok na ovládanie odporové (žiarovky) v zapojení bez nulového vodiča. Spotrebič zapnete zopnutím kontaktov a po ich rozpojení začne Elektrobock odčítať čas. Podporuje pripojenie signalizačných dútnaviek. Kľúčové vlastnosti časového spínača Elektrobock CS3-2Multifunkčné časové relé pre ovládanie odporové (žiarovky)Odčítanie času začne po rozpojení kontaktovElektrobock slúži na montáž pod vypínačMožnosť nastavenia času od 1 do 90 minútElektrobock disponuje krytím IP20 (alza.sk)

Podobné produkty ako Elektrobock CS3-2 časový spínač pod vypínač (0132) , Suitsuit, sada obalov perfect packing system, veľ. m pink dust (8718546625879)

Elektrobock CS3-4 časový spínač pod vypínač (0134)

Elektrobock CS3-4 časový spínač pod vypínač (0134)
Detail

Časový spínač – časový s montážou pod ovládací prvok/vypínač, napájanie 230V, 5–150W, v zapojení bez nulového vodiča, vyrobené v ČR Časový spínač Elektrobock CS3-4 je multifunkčné časové relé s možnosťou montáže pod vypínač ponúkajúce až 8 funkcií. Ide o optimálny prostriedok na ovládanie odporovej (žiarovky) a indukčnej záťaže (ventilátory) v zapojení bez nulového vodiča. Časový spínač ďalej ponúka lineárne nastavenie času (hrubo pomocou prepínača, jemne trimrom) a intuitívne ovládanie. Kľúčové vlastnosti časového spínača Elektrobock CS3-4Multifunkčné časové relé na ovládanie odporovej (žiarovky) a indukčnej záťaže (ventilátory)Možnosť zapojenia bez nulového vodiča alebo lineárne nastavenie časuČasové relé ponúka 8 funkcií:Časové oneskorenie s možnosťou prerušeniaOneskorené vypnutie (obdoba CS3-1)Multi-časové relé s blokovanímČasové relé bez možnosti blokovaniaImpulzné relé (ovládanie z viacerých miest)Oneskorené zopnutieOneskorené... (alza.sk)

Podobné produkty ako Elektrobock CS3-4 časový spínač pod vypínač (0134) , Central nervous system (9788024626475)

Lalizas SP3 12 / 24 V Lodný vypínač, prepínač

Lalizas SP3 12 / 24 V Lodný vypínač, prepínač
Detail

Panel s tromi vodeodolnými spínačmi, automatickými poistkami a zásuvkou pre 12 V bol špeciálne navrhnutý pre použitie na malých a stredne veľkých lodiach. Umožňuje ovládať akékoľvek požadované zariadenie, ako je napríklad drenážne čerpadlo, navigačné alebo kabinové svetlá atď. Súčasťou panelu je aj 12 V zásuvka. Spínačové panely SP Economy sú vyrobené z nerezovej ocele AISI 316 pre dlhú životnosť a odolnosť voči korózii. Napätie: 12 / 24 V Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Lalizas SP3 12 / 24 V Lodný vypínač, prepínač , Spontex express system (3384121980319)

Talamex Pull Switch ON-OFF 20A 12 V Lodný vypínač, prepínač

Talamex Pull Switch ON-OFF 20A 12 V Lodný vypínač, prepínač
Detail

Mosadzný spínač s pochrómovanou hlavičkou, 20 A / 12 V.Prevedenie: mosadzný s pochrómovanou hlavičkouPrúd: 20A / 12V Krajina pôvodu: Taiwan Prúd (A): 20.0 Napätie: 12 V Prúd: 20 A (muziker.com)

Podobné produkty ako Talamex Pull Switch ON-OFF 20A 12 V Lodný vypínač, prepínač , Maped stop system (3154140196004)

Osculati Universal Switch Panel for Bilge Pumps 12 / 24 V Lodný vypínač, prepínač

Osculati Universal Switch Panel for Bilge Pumps 12 / 24 V Lodný vypínač, prepínač
Detail

Univerzálny panelový spínač je určený na prevádzku so všetkými typmi kalových čerpadiel vybavených plávajúcimi alebo elektronickými zariadeniami. Je vybavený dvojitým LED prepínačom Marina s tromi základnými funkciami: automatickou, vypnutou a manuálnou, čo zabezpečuje spoľahlivé ovládanie a zabraňuje náhodnému zapnutiu čerpadla. Pružinový návrat do polohy OFF zvyšuje bezpečnosť tým, že minimalizuje riziko ponechania čerpadla neúmyselne zapnutého. Obsahuje zabudovanú bezpečnostnú poistku na zvýšenie ochrany. Technické informácie:Kompatibilné s: Bilge čerpadlamiNapätie: 12/24 VOdber prúdu: 25 ARozmery: 75 mm x 60 mm Krajina pôvodu: Taiwan Napätie: 12 / 24 V Prúd (A): 25.0 Prúd: 25 A (muziker.com)

Podobné produkty ako Osculati Universal Switch Panel for Bilge Pumps 12 / 24 V Lodný vypínač, prepínač , Ngt weighing tripod system (5060211916397)

Prepínač kolískový plastový kryt

Prepínač kolískový plastový kryt
Detail

Kvalitní Prepínač kolískový plastový kryt z kategorie Súčiastky | Spínače, tlačidlá | Kolískové spínače a prepínače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Prepínač kolískový plastový kryt , Signal white system medium (8718114198903)

Homematic IP Kryt kolískového vypínača

Detail

Kryt kolískového vypínača HmIP-BRU Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu s rozsiahlym portfóliom zariadení. Kryt kolískového vypínača s rámčekom (HmIP-BRU) pre programovateľných bezdrôtových akčných členov (HmIP-BRC2, HmIP-BROLL, HmIP-BBL, HmIP-BSM, HmIP-BDT) o veľkosti 55 mm je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP. Kolískový kryt s rámčekom je možné ľahko inštalovať na akčné členy (HmIP-BRC2, HmIP-BROLL, HmIP-BBL, HmIP-BSM, HmIP-BDT) jednoduchým vložením do konzoly akčného člena bez potreby použitia montážnych nástrojov. Vo väčšine prípadov je vhodný na inštaláciu všade tam, kde nie sú potrebné symboly na kolíske pre znázornenie vykonania akcie. Typickým príkladom môže byť spínanie svetiel, zariadení alebo systémových funkcií.V prípade potreby, je možné s dokúpiteľným adaptérom použiť Kryt kolískového vypínača s rámčekom (HmIP-BRU) aj na ďalšie vypínače výrobcov tretích strán o veľkosti 55 x 55 mm ako Berker, Busch-Jaeger, ELSO, Gira, Merten, JUNG, Kopp a ďalšie . Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Kolískové spínanie funkcií v závislosti na použitom predprogramovanom zariadení- Kompatibilný s 55mm rámčekmi tretích strán Obsah balenia: - 1x Kryt kolískového vypínača- 1x adaptér- 1x výmenný rámček- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Prevádzková teplota: 5 až 35 °C Rozmery (Š x V x H): 86 x 86 x 16 mm Rozmery balenia: 122 x 112 x 48 mm Hmotnosť: 45g Hmotnosť vrátane obalu: 112g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP Kryt kolískového vypínača , Msr quick 2 system (040818065976)

Homematic IP - Kryt kolískového vypínača - HmIP-BRU

Homematic IP - Kryt kolískového vypínača - HmIP-BRU
Detail

Vypínač oblasť využitia: elektroinštaláciu, funguje samostatne (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP - Kryt kolískového vypínača - HmIP-BRU , Msr flex 4 system (0040818059968)

Homematic IP Kryt kolískového vypínača - so symbolmi

Detail

Kryt kolískového vypínača HmIP-BRA - so symbolmi Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu s rozsiahlym portfóliom zariadení. Kryt kolískového vypínača so symbolmi šípok a rámčekom (HmIP-BRA) pre programovateľných bezdrôtových akčných členov (HmIP-BRC2, HmIP-BROLL, HmIP-BBL, HmIP-BSM, HmIP-BDT) o veľkosti 55 mm je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP . Kolískový kryt s rámčekom možno ľahko inštalovať na akčných členov (HmIP-BRC2, HmIP-BROLL, HmIP-BBL, HmIP-BSM, HmIP-BDT) jednoduchým vložením do konzoly akčného člena bez potreby použitia montážnych nástrojov. Vo väčšine prípadov je vhodný na inštaláciu všade tam, kde je možné pomocou symbolov na kolíske znázorniť prevedenie akcie. Typickým príkladom môže byť pohyb vonkajších roliet alebo žalúzií, prípadne regulácia svitu svietidla.V prípade potreby, je možné s dokúpiteľným adaptérom použiť Kryt kolískového vypínača so symbolmi šípok a rámčekom (HmIP-BRA) aj na ďalšie vypínače výrobcov tretích strán o veľkosti 55 x 55 mm ako Berker, Busch-Jaeger, ELSO, Gira, Merten, JUNG, Kopp a ďalšie. Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Kolískové spínanie funkcií v závislosti na použitom predprogramovanom zariadení- Kompatibilný s 55mm rámčekmi tretích strán Obsah balenia: - 1x Kryt kolískového vypínača - so symbolmi- 1x adaptér- 1x výmenný rámček- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Prevádzková teplota: 5 až 35 °C Rozmery (Š x V x H): 86 x 86 x 16 mm Rozmery balenia: 122 x 112 x 48 mm Hmotnosť: 45g Hmotnosť vrátane obalu: 112g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP Kryt kolískového vypínača - so symbolmi , Msr flex 3 system (0040818059951)

Homematic IP – Kryt kolískového vypínača – so symbolmi – HmIP-BRA

Homematic IP – Kryt kolískového vypínača – so symbolmi – HmIP-BRA
Detail

Kryt zásuvky oblasť využitia: elektroinštaláciu, funguje samostatne (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP – Kryt kolískového vypínača – so symbolmi – HmIP-BRA , Msr alpinist 2 system (0040818065952)

Hobby kábel s vypínačom 2 m (4011444370600)

Hobby kábel s vypínačom 2 m (4011444370600)
Detail

Technika do terária – predlžovací kábel s vypínačom, dĺžka 2 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Hobby kábel s vypínačom 2 m (4011444370600) , Dam rig system box (4044641102262)

Solight Predlžovací kábel s vypínačom biela, 2 m

Solight Predlžovací kábel s vypínačom biela, 2 m
Detail

Predlžovací kábel obsahuje 4 zásuvky. Väčšina dnešných prístrojov už nemá možnosť vypnúť klasickým vypínačom. Prístroje tak pracujú v režime "STAND BY" a zbytočne odoberajú elektrickú energiu. Preto sa vám predlžovací prívod so zásuvkou a vypínačom naozaj oplatí. (4home.sk)

Podobné produkty ako Solight Predlžovací kábel s vypínačom biela, 2 m , Msr windburner personal system (040818092194)

Súmrakový spínač ST300 s časovým spínačom STARLUX

Súmrakový spínač ST300 s časovým spínačom STARLUX
Detail

Kvalitní Súmrakový spínač ST300 s časovým spínačom STARLUX z kategorie Dom a záhrada | Elektroinštalačný materiál | Súmrakové spínače a čidlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Súmrakový spínač ST300 s časovým spínačom STARLUX , Fox aquos camolite system (5056212142088)

PremiumCord Kabel SCART – 3× CINCH M/M 1,5 m s prepínačom (kjssc-2)

PremiumCord Kabel SCART – 3× CINCH M/M 1,5 m s prepínačom (kjssc-2)
Detail

Video kábel – prepájací, dĺžka 1,5 m, male konektor 1× SCART, 3× cinch (RCA) video + stereo zvuk, tienený kábel, rovné a zahnuté zakončenie (alza.sk)

Podobné produkty ako PremiumCord Kabel SCART – 3× CINCH M/M 1,5 m s prepínačom (kjssc-2) , Msr windburner duo system (040818103661)

Sencor SPC 37 predlžovací kábel s vypínačom 3 m

Sencor SPC 37 predlžovací kábel s vypínačom 3 m
Detail

Predlžovací prívod s celkovou dĺžkou 3 m a s celkovo 7 zásuvkami od značky Sencor vám umožní pripojiť viac spotrebičov a záhradnej techniky na dlhšiu vzdialenosť. Je vybavený praktickým vypínačom pre väčšiu bezpečie a pohodlnú obsluhu. Iste ho oceníte doma, v pracovni, dielni alebo v záhrade. Prierez vodiča je 3 x 1 mm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Sencor SPC 37 predlžovací kábel s vypínačom 3 m , Meguiars 3-step system (meg3step)

Sencor SPC 21B predlžovací kábel s vypínačom 5 m

Sencor SPC 21B predlžovací kábel s vypínačom 5 m
Detail

Predlžovací prívod s celkovou dĺžkou 5 m a s 3 zásuvkami od značky Sencor vám umožní pripojiť viac spotrebičov a záhradnej techniky na dlhšiu vzdialenosť. Je vybavený praktickým vypínačom pre väčšiu bezpečie a pohodlnú obsluhu. Iste ho oceníte doma, v pracovni, dielni alebo v záhrade. Prierez vodiča je 3 x 1 mm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Sencor SPC 21B predlžovací kábel s vypínačom 5 m , Maped stop system innovation (3154141962103)

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 2 m

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 2 m
Detail

Predlžovací prívod s celkovou dĺžkou 2 m s celkovo 5 zásuvkami od značky Konnoc vám umožní pripojiť viac spotrebičov a záhradnej techniky na dlhšiu vzdialenosť. Je vybavený praktickým vypínačom pre väčšiu bezpečie a pohodlnú obsluhu. Iste ho oceníte doma, v pracovni, dielni alebo v záhrade. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 2 m , Meguiars da power system (g3500)

Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m

Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m
Detail

Predlžovací prívod s celkovou dĺžkou 5 m s celkovo 3 zásuvkami a vypínačom od značky Konnoc vám umožní pripojiť viac spotrebičov a záhradnej techniky na dlhšiu vzdialenosť. Je vybavený praktickým vypínačom pre väčšiu bezpečie a pohodlnú obsluhu. Iste ho oceníte doma, v pracovni, dielni alebo v záhrade. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m , Om system hld-10 (v3351100w000)

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 10 m

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 10 m
Detail

Predlžovací prívod s celkovou dĺžkou 10 m s celkovo 5 zásuvkami od značky Konnoc vám umožní pripojiť viac spotrebičov a záhradnej techniky na dlhšiu vzdialenosť. Je vybavený praktickým vypínačom pre väčšiu bezpečie a pohodlnú obsluhu. Iste ho oceníte doma, v pracovni, dielni alebo v záhrade. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 10 m , Om system bcx-1 (v6560040w000)

Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 8 m

Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 8 m
Detail

Predlžovací kábel s vypínačom s dĺžkou 8 metrov s 3 zásuvkami bude skvelý pomocník v domácnosti, kancelárii alebo dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 8 m , Wilkinson xtreme3 system 5 ks (4027800712700)

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 1,5 m

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 1,5 m
Detail

Predlžovací prívod s celkovou dĺžkou 1,5 m s celkovo 5 zásuvkami od značky Konnoc vám umožní pripojiť viac spotrebičov a záhradnej techniky na dlhšiu vzdialenosť. Je vybavený praktickým vypínačom pre väčšiu bezpečie a pohodlnú obsluhu. Iste ho oceníte doma, v pracovni, dielni alebo v záhrade. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 1,5 m , Signal white system 75 ml (5900300804511)

Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 10 m

Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 10 m
Detail

Predlžovací kábel s vypínačom s dĺžkou 10 metrov s 3 zásuvkami bude skvelý pomocník v domácnosti, kancelárii alebo dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 10 m , Sonik 3-rod transport system (5055279518980)

Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 10 m

Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 10 m
Detail

Predlžovací prívod s celkovou dĺžkou 10 m s celkovo 6 zásuvkami od značky Konnoc vám umožní pripojiť viac spotrebičov a záhradnej techniky na dlhšiu vzdialenosť. Je vybavený praktickým vypínačom pre väčšiu bezpečie a pohodlnú obsluhu. Iste ho oceníte doma, v pracovni, dielni alebo v záhrade. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 10 m , Ngt xpr plus box system (5060737390206)

Konnoc DX-4FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m

Konnoc DX-4FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m
Detail

Predlžovací kábel s vypínačom s dĺžkou 5 metrov so 4 zásuvkami bude skvelý pomocník v domácnosti, kancelárii alebo dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-4FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m , Ngt complete carp rig system (5060211912849)

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m
Detail

Predlžovací kábel s vypínačom s dĺžkou 5 metrov s 5 zásuvkami bude skvelý pomocník v domácnosti, kancelárii alebo dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m , Savage gear - system box bag (njvr000088)

Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m

Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m
Detail

Predlžovací kábel s vypínačom s dĺžkou 5 metrov so 6 zásuvkami bude skvelý pomocník v domácnosti, kancelárii alebo dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 m , Nash tackle junior sleep system (5055108994916)

Konnoc DX-4FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m

Konnoc DX-4FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m
Detail

Predlžovací kábel s vypínačom s dĺžkou 3 metre so 4 zásuvkami bude skvelý pomocník v domácnosti, kancelárii alebo dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-4FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m , Ngt multi bait grinder system (5060382744140)

Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 7 m

Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 7 m
Detail

Predlžovací prívod s celkovou dĺžkou 7 m s celkovo 6 zásuvkami od značky Konnoc vám umožní pripojiť viac spotrebičov a záhradnej techniky na dlhšiu vzdialenosť. Je vybavený praktickým vypínačom pre väčšiu bezpečie a pohodlnú obsluhu. Iste ho oceníte doma, v pracovni, dielni alebo v záhrade. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 7 m , Spontex easy system max+ vedro (3384121107204)

Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m

Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m
Detail

Predlžovací kábel s vypínačom s dĺžkou 3 metre so 6 zásuvkami bude skvelý pomocník v domácnosti, kancelárii alebo dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m

Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m

Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m
Detail

Predlžovací prívod s celkovou dĺžkou 3 m s celkovo 3 zásuvkami od značky Konnoc vám umožní pripojiť viac spotrebičov a záhradnej techniky na dlhšiu vzdialenosť. Je vybavený praktickým vypínačom pre väčšiu bezpečie a pohodlnú obsluhu. Iste ho oceníte doma, v pracovni, dielni alebo v záhrade. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-3FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m

Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 2 m

Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 2 m
Detail

Predlžovací kábel s vypínačom s dĺžkou 2 metre so 6 zásuvkami bude skvelý pomocník v domácnosti, kancelárii alebo dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-6FS predlžovací kábel s vypínačom, 2 m

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m
Detail

Predlžovací prívod s celkovou dĺžkou 3 m s celkovo 5 zásuvkami od značky Konnoc vám umožní pripojiť viac spotrebičov a záhradnej techniky na dlhšiu vzdialenosť. Je vybavený praktickým vypínačom pre väčšiu bezpečie a pohodlnú obsluhu. Iste ho oceníte doma, v pracovni, dielni alebo v záhrade. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 3 m

Fellowes automatický skartovací stroj AutoMax 100 M s krížovým rezom

Fellowes automatický skartovací stroj AutoMax 100 M s krížovým rezom
Detail

Fellowes automatický skartovací stroj AutoMax 100 M s krížovým rezom Produktový kód: 5004385974185 Prehľad funkcií Skartovač AutoMax 100 M je vstupný model automatických skartovačov značky Fellowes. Len nalož, zapni a bež. Automatický skartovací stroj Ušetrí Vám čas strávený vkladaním skartovaných papierov. Zariadenie je schopné na jeden pracovný cyklus pri automatickom podávaní skartovať až 100 listov 70g papiera v krížovom minireze rezu 4×10 mm. Objem koša 23 litrov, vysúvacia odpadová nádoba vo vnútri pre ľahkú manipuláciu. Manuálne podanie Skartovač je vybavený vstupnou štrbinou na ručné podanie až 10 listov papiera. Rezací mechanizmus spracuje pri manuálnom podávaní zošívačkou zošité papiere a kreditné karty. Ovládanie Prostredníctvom dotykového panelu s LED podsvietením. Samozrejmosťou je indikácia prehriatia, plného odpadového koša. Dĺžka nepretržitého pracovného cyklu 15 min. Automatický ochranný systém proti prehriatiu. Rezné nože Zo špeciálnej tvrdenej ocele, silný motor a robustné prevodové súčasti predurčujú AutoMax pre dlhodobé a bezproblémové využitie. Úspora energie V prípade nečinnosti dlhšej ako 2 min sa stroj automaticky vypne – „Sleep MODE“, šetrí tým odber el. energie. SilentShred™ Funkcia, ktorá minimalizuje zaťaženie hlukom pri skartovaní. Auto-Reverse™ Zaistí prerušenie skartácie a spätný chod pri záseku. Špecifikácia Použitie: rezací mechanizmus spracuje sponky zo zošívačky, kancelárske spony, kreditné karty a CD/DVD disky Stupeň utajenia: P-4 Typ rezu: mikro-častice 5 × 25 mm, rýchlosť rezania 8 m/min Kapacita: šírka vstupu papiera 220 mm, kapacita rezania 100 listov automatický podávač, 9 listov manuálny podávač (80 g/m²) Doba nepretržitej skartácie max. 15 min, odpadová nádoba 23 l Obsluha: automatický štart/stop, spätný chod Rozmery: 39,0 × 64,0 × 37,0 cm (š × v × h) Hmotnosť: 12,0 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Fellowes automatický skartovací stroj AutoMax 100 M s krížovým rezom

Fellowes Skartovač 10 M - 10 listov/19L/NNI2/Krížový rez

Detail

Fellowes Skartovač 10 M - 10 listov/19L/NNI2/Krížový rezEAN produktu: 0043859743537 Charakteristika produktu Skartovačka s krížovým mikrorezom 2 x 12 mm. Kapacita skartácie: 10 listov 70g papiera. Objem odpadového koša: 19 L. Ďalšie vlastnosti Stupeň utajenia podľa NBÚ - dôverné. Skartuje aj kancelárske sponky a platobné karty. Vybavená bezpečnostným zámkom. Optická indikácia prehriatia. Funkcia skartovačky SAFETY LOCK - zabraňuje nechcenému spusteniu. MICROSHRED - rozreže A4 papier na viac ako 2000 častí. Technické parametre Vstupná šírka: 220 mm Stupeň utajenia podľa NBÚ do 31.12.2022: TYP 3 tajné Stupeň utajenia podľa NBÚ od 1.1.2023: NNI 2 Hlučnosť: 70 dB Doba nepretržitej skartácie: 10 min Príkon: 460 W Napájanie: 230 V Rozmery: 345mm x 500mm x 250mm Hmotnosť: 8.3 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Fellowes Skartovač 10 M - 10 listov/19L/NNI2/Krížový rez

Solight Predlžovací kábel, 3 zásuvky, biely, 10 m, vypínač (PP16)

Solight Predlžovací kábel, 3 zásuvky, biely, 10 m, vypínač (PP16)
Detail

Predlžovací kábel – dĺžka 10 m, male konektor 1× vidlica typu E/F, female konektor 3× zásuvka typu E, s vypínačom až 10 A, zahnuté zakončenie Pokud vaše zařízení nedosáhne k nejbližší zásuvce, využijte prodlužovací kabel Solight. Je vybaven třemi zásuvkami, které jsou umístěny pod úhlem 45°. Tak si žádné zástrčky nebudou překážet. Součástí prodlužovacího kabelu Solight je také vypínač. Kabel je vyroben v klasické bílé barvě a dosahuje délky 10 metrů. Klíčové vlastnosti prodlužovacího kabelu SolightProdlužovací kabel Solight je vybaven 3 zásuvkamiSoučástí je také vypínačJe vyroben v klasické bílé barvěOceníte délku prodlužovacího kabelu Solight 10 metrů (alza.sk)

Podobné produkty ako Solight Predlžovací kábel, 3 zásuvky, biely, 10 m, vypínač (PP16)

Solight Predlžovací kábel, 6 zásuviek, biely, vypínač, 1,5 m (PP70)

Solight Predlžovací kábel, 6 zásuviek, biely, vypínač, 1,5 m (PP70)
Detail

Predlžovací kábel – dĺžka 1,5 m, male konektor 1× vidlica typu E, female konektor 6× zásuvka typu E, s vypínačom až 10 A Prodlužovací kabel Solight je praktickým pomocníkem do domácnosti, kanceláře, dílny i garáže. Umožní vám zapojit 6 spotřebičů, neboť je vybavený 6 zásuvkami. Na svém těle je opatřený praktickým vypínačem a disponuje délkou 1,5 m. Prodlužovací kabel Solight je ideální tehdy, když potřebujete zapojit více spotřebičů a zařízení. Klíčové vlastnosti prodlužovacího kabelu Solight, 6 zásuvek, bílého, vypínač, 1,5 mPraktický prodlužovací kabelUmožní zapojení 6 spotřebičůOpatřený praktickým vypínačemKabel Solight disponuje délkou 1,5 mBarevné provedení: bílé Délka:1,5 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Solight Predlžovací kábel, 6 zásuviek, biely, vypínač, 1,5 m (PP70)

Solight Predlžovací kábel, 4 zásuvky, biely, vypínač, 1,5 m (PP30)

Solight Predlžovací kábel, 4 zásuvky, biely, vypínač, 1,5 m (PP30)
Detail

Predlžovací kábel – dĺžka 1,5 m, male konektor 1× vidlica typu E/F, female konektor 4× zásuvka typu E, s vypínačom až 10 A, zahnuté zakončenie Prodlužovací kabel Solight je praktickým pomocníkem do domácnosti, kanceláře, dílny i garáže. Umožní vám zapojit 4 spotřebiče, neboť je vybavený 4 zásuvkami. Na svém těle je opatřený praktickým vypínačem a disponuje délkou 1,5 m. Prodlužovací kabel Solight je ideální tehdy, když potřebujete zapojit více spotřebičů a zařízení. Klíčové vlastnosti prodlužovacího kabelu Solight, 4 zásuvky, bílého, vypínač, 1,5 mPraktický prodlužovací kabelUmožní zapojení 4 spotřebičůOpatřený praktickým vypínačemKabel Solight disponuje délkou 1,5 mBarevné provedení: bílé Délka:1,5 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Solight Predlžovací kábel, 4 zásuvky, biely, vypínač, 1,5 m (PP30)

Solight Predlžovací prívod, 3 zásuvky, biely, vypínač, 3 m (PP12)

Solight Predlžovací prívod, 3 zásuvky, biely, vypínač, 3 m (PP12)
Detail

Predlžovací kábel – dĺžka 3 m, male konektor 1× vidlica typu E/F, female konektor 3× zásuvka typu E, s vypínačom až 10 A, zahnuté zakončenie Troch zásuvkový predlžovací prívod umožňujúce pripojenie troch spotrebičov do vzdialenosti až 3 metrov od napájacej zásuvky.Pre ľahké vypínaní je prívod vybavený vypínačom a zapnutie je signalizované doutnavkou.Neobsahuje přepěťovou ochranu.Maximálny prúdový odber je 10 A.Prodlužovačka je dodávaná v bielej farebnej variante. Parametre a špecifikácie: Typ: PP12 Počet zásuviek: 3 Kábel: Dĺžka:3 m Typ:3G x 1 mm 2 Ostatné vybavenie: Vypínač s kontrolkou Menovité napätie: 230V/50Hz Maximálny prúdový odber: 10 A Farba: Biela (alza.sk)

Podobné produkty ako Solight Predlžovací prívod, 3 zásuvky, biely, vypínač, 3 m (PP12)

Solight Predlžovací prívod, 3 zásuvky, biely, vypínač, 5 m (PP13)

Solight Predlžovací prívod, 3 zásuvky, biely, vypínač, 5 m (PP13)
Detail

Predlžovací kábel – dĺžka 5 m, male konektor 1× vidlica typu E/F, female konektor 3× zásuvka typu E, s vypínačom až 10 A, zahnuté zakončenie Troch zásuvkový predlžovací prívod umožňujúce pripojenie troch spotrebičov do vzdialenosti až 5 metre od napájacej zásuvky.Pre ľahké vypínaní je prívod vybavený vypínačom.Neobsahuje přepěťovou ochranu.Maximálny prúdový odber je 10 A.Prodlužovačka je dodávaná v bielej farebnej variante. Parametre a špecifikácie: Typ: PP13 Počet zásuviek: 3 Kábel: Dĺžka:5 m Typ:3G x 1 mm 2 Ostatné vybavenie: Vypínač s kontrolkou Menovité napätie: 230V/50Hz Maximálny prúdový odber: 10 A Farba: Biela (alza.sk)

Podobné produkty ako Solight Predlžovací prívod, 3 zásuvky, biely, vypínač, 5 m (PP13)

Fellowes Skartovač 450 M 9 listov/22L/NBÚ3/krížový rez/CD

Fellowes Skartovač 450 M 9 listov/22L/NBÚ3/krížový rez/CD
Detail

Kvalitný skartovač s vysokým stupňom utajenia a extrémne tichým chodom. Krížový mikrorez 2×12 mm, skartovacia kapacita 9 listov 70g papiera. Atraktívny design. Objem koša 22 L. Automatický štart/stop. Ľahko si poradí aj so skartáciou sponiek z kancelárskych zošívačiek, kreditných kariet alebo CD a DVD. Oddelený vstup pre skartáciu CD alebo plastových kariet – priamy rez 40 mm (odpad je oddelený v samostatnej schránke od skartovaného papiera). Výsuvný predný kôš s veľkým priezorom. Možno ľahko vizuálne kontrolovať mieru zaplnenia. Pojazdové kolieska. Systém SilentShred™, minimalizuje zaťaženie hlukom pri skartovaní. Systém AUTOREVERSE™ zastaví skartáciu a otočí smer pohybu papiera v prípade uviaznutia skartovaného materiálu. Systém MICROSHRED™ rozreže papier formátu A4 na viac ako 2000 čiastočiek. Rozmery: 35×26×56,5 cm (ŠxHxV). Hmotnosť: 10,4 kg. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Fellowes Skartovač 450 M 9 listov/22L/NBÚ3/krížový rez/CD

BabyAuto Pets Travel fix systém M čierny (8435593702291)

BabyAuto Pets Travel fix systém M čierny (8435593702291)
Detail

Postroj pre psa, bezpečnostný, na obvod hrudníka od 40cm do 95cm, materiál: polyester, kov a PVC, čierna farba, pre stredné plemená Nechcete svojho psíka upínať klasickým obojkom okolo krku? Postroj pre psa so správnym strihom pomôže rozložiť silu najmä u psíkov, ktorí na prechádzke či pri iných aktivitách viac ťahajú. Postroj je opatrený bezpečnostnými prvkami pre jednoduché pripútanie v aute. Pri tomto kuse je nutné počítať s obvodom hrude od 40 do 95 cm. Čo sa týka materiálu, postroj pre psov Babyauto tvorí polyester, kov a pvc s náležitou odolnosťou a ľahkou údržbou. Významné prednosti postroja pre psa BabyAuto Pets Travel fix systém M čierny Postroj pre psa Babyauto adekvátne rozloží silu ťahu Možnosť pripútať psa v aute Postroj pre psa je prispôsobený pre obvod hrude od 40 do 95 cm Materiál: polyester, kov a pvc Prevláda čierna farba (alza.sk)

Podobné produkty ako BabyAuto Pets Travel fix systém M čierny (8435593702291)

Retlux RPC 34 Predlžovací kábel s vypínačom, 6 zásuviek, 5 m

Retlux RPC 34 Predlžovací kábel s vypínačom, 6 zásuviek, 5 m
Detail

Predlžovací prívodný kábel s vypínačom dĺžka: 5 m počet zásuviek: 6 prierez vodiča: 3 x 1,0 mm2 vodič: H05VV-F3G napätie: 250 V prúd: 10 A zaťaženie rozvinutého: 2300 W trieda krytia: IP20 farba: biela hmotnosť: 606 g (4home.sk)

Podobné produkty ako Retlux RPC 34 Predlžovací kábel s vypínačom, 6 zásuviek, 5 m

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 7 m

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 7 m
Detail

Predlžovací kábel s vypínačom s dĺžkou 7 metrov s 5 zásuvkami bude skvelý pomocník v domácnosti, kancelárii alebo dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 7 m

Retlux RPC 28 Predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 1,5 m

Retlux RPC 28 Predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 1,5 m
Detail

Predlžovací prívodný kábel s vypínačom dĺžka: 1,5 m počet zásuviek: 5 prierez vodiča: 3 x 1,0 mm2 vodič: H05VV-F3G napätie: 250 V prúd: 10 A zaťaženie rozvinutého: 2300 W trieda krytia: IP20 farba: biela hmotnosť: 315 g (4home.sk)

Podobné produkty ako Retlux RPC 28 Predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 1,5 m

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 3 m

Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 3 m
Detail

Predlžovací kábel s vypínačom s dĺžkou 3 metre s 5 zásuvkami bude skvelý pomocník v domácnosti, kancelárii alebo dielni. (4home.sk)

Podobné produkty ako Konnoc DX-5FS predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 3 m

Retlux RPC 18 Predlžovací kábel s vypínačom, 3 zásuvky, 1,5 m

Retlux RPC 18 Predlžovací kábel s vypínačom, 3 zásuvky, 1,5 m
Detail

Predlžovací prívodný kábel s vypínačom dĺžka: 1,5 m počet zásuviek: 3 prierez vodiča: 3 x 1,0 mm2 vodič: H05VV-F3G napätie: 250 V prúd: 10 A zaťaženie rozvinutého: 2300 W trieda krytia: IP20 farba: biela hmotnosť: 271 g (4home.sk)

Podobné produkty ako Retlux RPC 18 Predlžovací kábel s vypínačom, 3 zásuvky, 1,5 m

Retlux RPC 30 Predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 3 m

Retlux RPC 30 Predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 3 m
Detail

Predlžovací prívodný kábel s vypínačom dĺžka: 3 m počet zásuviek: 5 prierez vodiča: 3 x 1,0 mm2 vodič: H05VV-F3G napätie: 250 V prúd: 10 A zaťaženie rozvinutého: 2300 W trieda krytia: IP20 farba: biela hmotnosť: 422 g (4home.sk)

Podobné produkty ako Retlux RPC 30 Predlžovací kábel s vypínačom, 5 zásuviek, 3 m

Retlux RPC 32 Predlžovací kábel s vypínačom, 6 zásuviek, 2 m

Retlux RPC 32 Predlžovací kábel s vypínačom, 6 zásuviek, 2 m
Detail

Predlžovací prívodný kábel s vypínačom dĺžka: 2 m počet zásuviek: 6 prierez vodiča: 3 x 1,0 mm2 vodič: H05VV-F3G napätie: 250 V prúd: 10 A zaťaženie rozvinutého: 2300 W trieda krytia: IP20 farba: biela hmotnosť: 380 g (4home.sk)

Podobné produkty ako Retlux RPC 32 Predlžovací kábel s vypínačom, 6 zásuviek, 2 m
Homematic IP Adaptér Merten (EQ3-ADA-ME), Suitsuit, sada obalov Perfect Packing system, veľ. M Paisley Purple (8718546625930), Suitsuit, sada obalov Perfect Packing system, veľ. M Pink Dust (8718546625879), Central Nervous System (9788024626475), SPONTEX Express System (3384121980319), Maped Stop System (3154140196004), NGT Weighing Tripod System (5060211916397), SIGNAL White System Medium (8718114198903), MSR Quick 2 System (040818065976), MSR Flex 4 System (0040818059968), MSR Flex 3 System (0040818059951), MSR Alpinist 2 System (0040818065952), DAM Rig System Box (4044641102262), MSR WindBurner Personal System (040818092194), FOX Aquos Camolite System (5056212142088), MSR WindBurner Duo System (040818103661), MEGUIARS 3-Step System (meg3step), Maped Stop System Innovation (3154141962103), MEGUIARS DA Power System (G3500), OM SYSTEM HLD-10 (V3351100W000), OM SYSTEM BCX-1 (V6560040W000), WILKINSON Xtreme3 System 5 ks (4027800712700), SIGNAL White System 75 ml (5900300804511), Sonik 3-Rod Transport System (5055279518980), NGT XPR Plus Box System (5060737390206), NGT Complete Carp Rig System (5060211912849), Savage Gear - System Box Bag (NJVR000088), Nash Tackle Junior Sleep System (5055108994916), NGT Multi Bait Grinder System (5060382744140), Spontex Easy System max+ vedro (3384121107204)