Microsoft bluetooth desktop cz/sk (qhg-00014)

Produkt Microsoft bluetooth desktop cz/sk (qhg-00014) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Microsoft bluetooth desktop cz/sk (qhg-00014) upraviť a produkt hľadať znova.

Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK (QHG-00014)

Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK (QHG-00014)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bluetooth, americká (medzinárodná) cestovná klávesnica, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 4 tlačidlá, symetrická Klávesnica a myš sú alfou a omegou každého počítača. Komplet Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK pojme oba tieto komponenty. K počítaču, ale pokojne aj inému prístroju, ho môžete zapojiť prostredníctvom rozhrania Bluetooth. Ide o optickú myš, ktorá využije na snímanie pohybu červené LED svetlo. Táto technológia ponúka priaznivejšiu cenu. Klávesnica je predurčená najmä do vašej pracovne. Hmotnosť klávesnice a myši Microsoft sa rovná 461,6 g. Klávesnica v súprave je osadená nízkoprofilovými klávesami, ich verzia je americká (medzinárodná). Významné vlastnosti klávesnice a myši Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK Súčasťou setu je klávesnica a myš Microsoft Klávesnica je predurčená do prostredia kancelárie Americká (medzinárodná) lokalizácia Napájanie zaisťujú batérie Zásluhou svojho tvaru je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK (QHG-00014) , Microsoft bluetooth desktop cz/sk (qhg-00014)

MICROSOFT BLUETOOTH KLAVESNICA SK/CZ LAYOUT CIERNA QSZ-00014

MICROSOFT BLUETOOTH KLAVESNICA SK/CZ LAYOUT CIERNA QSZ-00014
Detail

BEZDRÔTOVÁ KLÁVESNICA . Microsoft Bluetooth Keyboard Black, EN . Vychutnajte si pocit elegantný moderný klávesnice pri práci vo Windows a Office 365. . Základné funkcie Bluetooth zahŕňa rýchle spárovanie . Medzi základné funkcie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MICROSOFT BLUETOOTH KLAVESNICA SK/CZ LAYOUT CIERNA QSZ-00014 , Microsoft designer compact keyboard cz/sk, black (21y-00014)

Microsoft set Designer Bluetooth Desktop SK/SK

Microsoft set Designer Bluetooth Desktop SK/SK
Detail

Designed to perform as beautifully as it looks. S jeho ultra-thin and modern look, Designer Bluetooth Desktop complements look of your desk. Je to bezdrôtové páry na váš notebook alebo tablet s najnovším Bluetooth Smart technológia- instantly connecting without wires or dongles to manage. Full-sized keyboard with built-in number pad and mouse will keep you productive at your desk. Even with its minimalist design, this keyboard gives you a robustný typing experience s chiclet-style, soft touch keys. Media keys are included, so you can easily control music and videos. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft set Designer Bluetooth Desktop SK/SK , Microsoft wireless desktop 3050 cz/sk (pp3-00021)

Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black (21Y-00014)

Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black (21Y-00014)
Detail

Klávesnica kancelárska a kompaktná, membránová, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth, na CR2032 batérie Ak pracujete ako redaktor alebo copywriter, bude sa vám lepšie pracovať na klasickej klávesnici na pc. Lepšie stlačenie spoločne s lepšou odozvou je jednoznačná výhoda. Na začiatku budete musieť vyberať podľa určenia. Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black je klávesnica kancelárska a kompaktná. Klávesnica Microsoft je použiteľná univerzálne, takže sa uplatní na písanie vo Worde, pre tých, čo radi chatujú a aj v situácii, keď zháňate len obyčajnú klávesnicu k domácemu počítaču. Ergo klávesnica Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black sa bude hodiť, keď potrebujete klávesnicu k inteligentnému televízoru. Zaujímavé funkcie klávesnice Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na pripojenie napríklad k počítaču (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black (21Y-00014) , Microsoft sculpt comfort desktop wireless cz/sk (l3v-00019)

Microsoft Wireless Desktop 3050 CZ/SK (PP3-00021)

Microsoft Wireless Desktop 3050 CZ/SK (PP3-00021)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská klávesnica, nízkoprofilové klávesy, multimediálne klávesy Moderná klávesnica s praktickými funkciami a bezpečným šifrovaním AES. Mäkká opierka zápästia a tiché klávesy prepožičiavajú klávesnici elegantne profesionálny vzhľad.Kompaktná. Bezpečná. Moderná.Vylepšite svoj spôsob práce s prenosným alebo stolovým počítačom touto súpravou bezdrôtovej klávesnice a myši, ktorá ponúka množstvo praktických funkcií a moderný dizajn. Mäkká opierka zápästia a tiché klávesy prepožičiavajú klávesnici elegantne profesionálny vzhľad a pohodlné použitie, ktoré vás nikdy neomrzí.vypnutévypnutéBezpečné písanieTáto klávesnica ponúka technológiu šifrovania Advanced Encryption Standard (AES*), ktorá bola navrhnutá, aby pomohla šifrovaním písaného textu ochrániť vaše údaje.vypnutévypnutéMultimediálne klávesyKlávesnica je navyše vybavená funkciami, ktoré jej dokonale padnú – ponúka vám praktické... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Desktop 3050 CZ/SK (PP3-00021) , Microsoft sculpt ergonomic desktop wireless cz/sk (l5v-00019)

Microsoft Sculpt Comfort Desktop Wireless CZ/SK (L3V-00019)

Microsoft Sculpt Comfort Desktop Wireless CZ/SK (L3V-00019)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy + bluetrack myš, 1000 DPI, 6 tlačidiel, vhodná pre pravákov Po vzhľadovej stránke veľmi podarená sada bezdrôtovej klávesnice a myši v prevedení so zaujímavými ornamenty. Zbaví vás nepríjemných a nevzhľadných káblov a ozdobia každú kanceláriu. Výhodou bezdrôtovej technológie je vždy voľnosť pohybu po stole, a tým aj pohodlnejšiu pozície pri práci či zábave.vypnutéMaximum pohodlia podľa vašich potriebProdukty Sculpt Comfort Desktop vďaka zaoblenej konštrukcii, nastaviteľným funkciám, ktoré sa jednoducho prispôsobia vašim potrebám, a špeciálne navrhnutej myši pre pravákov zmenia spôsob, akým používate klávesnicu a myš.Moderný modulárny dizajnVďaka elegantnému dizajnu a pohodlnej zaoblenej konštrukcii sú všetky klávesy ľahko dostupné, zatiaľ čo ergonomická opierka zápästia a dlane chráni vaše ruky pred zápalmi a poranením z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Sculpt Comfort Desktop Wireless CZ/SK (L3V-00019) , Microsoft bluetooth keyboard eng, čierna (qsz-00014)

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK (L5V-00019)

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK (L5V-00019)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy + bluetrack myš, 1000 DPI, 4 tlačidlá, vhodná pre pravákov Set ergonomickej klávesnice a myši dopraje maximálne pohodlie na trvalú produktivitu. Špeciálny ergonomický dizajn dopraje vašim rukám a zápästiu prirodzenejšiu polohu.Klávesnica Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK s pokročilým ergonomickým tvaromDizajn a konštrukcia produktov Sculpt Ergonomic Desktop sú postavené na ergonomických princípoch – pri písaní na delenej klávesnici sa vaše ruky vždy nachádzajú v uvoľnenej polohe a mäkká opierka dlane poskytuje oporu pre zápästie. Klávesnica Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK s vypuklým tvarom znižuje a koriguje pronáciu zápästia, ktorá inak spôsobuje bolesť a zníženú pohyblivosť.vypnutévypnutéSkutočné pohodlie na trvalú produktivituProdukty Sculpt Ergonomic Desktop sú navrhnuté na produktivitu s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK (L5V-00019) , Microsoft wireless comfort desktop 5050 cz/sk (pp4-00019-czsk)

Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK (PP4-00019-CZSK)

Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK (PP4-00019-CZSK)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + bluetrack myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá, symetrická Klávesnica a myš majú byť súčasťou každej poriadnej počítačovej zostavy. Tento komplet Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK vám poskytne oba tieto komponenty. K počítaču aj inému zariadeniu ich môžete zapojiť prostredníctvom bezdrôtového USB prijímača. Ide o Blue Track myš, ktorá bola vyvinutá spoločnosťou Microsoft. Disponuje netradičným modrým LED svetlom, ktoré pomáha úžasne snímať na akomkoľvek povrchu. Klávesnica je určená na dlhodobú prácu s počítačom vďaka ergonomickému tvaru. Klávesnica v balení je opatrená vysokoprofilovými klávesami, ich verzia je česká a slovenská. Zásadné parametre klávesnice a myši Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK Súčasťou setu je klávesnica a myš Microsoft Klávesnica je vhodná na dlhšiu prácu s počítačom Česká a slovenská... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK (PP4-00019-CZSK) , Microsoft surface mobile mouse bluetooth, black (ktf-00014)

Microsoft Bluetooth Keyboard ENG, čierna (QSZ-00014)

Microsoft Bluetooth Keyboard ENG, čierna (QSZ-00014)
Detail

Klávesnica kancelárska, membránová, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, americká (medzinárodná) lokalizácia klávesov, Bluetooth Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Klávesnica zladená s OS WindowsMicrosoft Bluetooth Keyboard je bezdrôtová kancelárska klávesnica s anglickou lokalizáciou, ktorá sa vyznačuje vysokým používateľským komfortom a tichou prevádzkou vďaka membránovým klávesom. Klávesnica sa vyznačuje elegantným vyhotovením v klasickej čiernej farbe. K svojmu počítaču pripojíte Microsoft Keyboard pomocou Bluetooth.Kľúčové vlastnosti klávesnice Microsoft Bluetooth Keyboard ENGPripojenie pomocou Bluetooth s dosahom 10 metrovDlhá životnosť batérie (2× AAA v balení)Moderné vyhotovenieTiché membránové klávesyFunkcia Swift Pair na jednoduché párovanieKompatibilná s operačnými systémami Windows 10/8.1, iOS/MacOS a AndroidNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Keyboard ENG, čierna (QSZ-00014) , Microsoft bluetooth mobile mouse 3600 dark red (pn7-00014)

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Dark Red (PN7-00014)

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Dark Red (PN7-00014)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, optická, 3 tlačidlá, 1000DPI, červená Bezdrôtová myš Microsoft Wireless Mobile Mouse 3600 sa stane vašou predĺženou rukou pri zložitej práci na PC. Americký gigant totiž vie nielen operačné systémy, ale je doslova preslávený aj kvalitným počítačovým príslušenstvom, v ktorom používa rad moderných prvkov. Napríklad BlueTrack technológiu. Tá v sebe kombinuje presnosť laseru s výkonnosťou optiky a vo výsledku možno myš spoľahlivo používať na ľubovoľnom povrchu.Kompaktná a prenosnáUrčite oceníte, ako vám táto myš Bluetooth Mobile Mouse 3600 pohodlne sadne do ruky aj do vášho mobilného životného štýlu. Nevyžaduje žiadne vysielače ani káble. Myš môžete používať až dvanásť mesiacov bez výmeny batérie.vypnutéOspravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.vypnutéPohodlie pre obe rukyMyš možno používať pravou aj ľavou rukou. Vďaka univerzálnemu dizajnu sa tiež pohodlne používa.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Dark Red (PN7-00014) , Logitech desktop mk120 cz+sk (920-002536)

Logitech Wireless Desktop MK220, CZ/SK

Detail

•Od spoločnosti, ktorej bezdrôtovú technológiu zákazníci testujú už viac ako 10 rokov, budete mať k dispozícii aj v prostredí preplnenom bezdrôtovými prenosmi spoľahlivé bezdrôtové pripojenie (s dosahom až 10 metrov) prakticky bez rušenia.•Ubudnú vám starosti a budete môcť pracovať mesiace bez výmeny batérií - s klávesnicou až 15 mesiacov* as myšou až 6 mesiacov**.•Úsporná konštrukcia je vhodná pre väčšinu zasúvacích dosiek pre klávesnicu a šetrí miesto, kde je ho nedostatok.•Plochá klávesnica navrhnutá pre maximálne pohodlie umožňuje prirodzený spôsob písania, ktorý je príjemný aj po dlhej dobe práce. Tvarovaná myš vám padne pohodlne do ruky a umožní plynulé a presné ovládanie kurzora.• Vďaka technológii Plug and Play a inštalácii bez použitia softvéru stačí otvoriť škatuľu, zapojiť miniprijímač a klávesnice a myš sú pripravené na použitie. Naozaj je to také jednoduché. Bez softvéru, bez konfigurácie, bez problémov.Package ContentKeyboardMouseUSB receiver1 AA and 2 AAA batérie (pre-installed in the device)Troubleshooting card3-ročný guarantee and full product supportSystem RequirementsPC s Windows XP, Windows Vista alebo Windows 7USB port (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK220, CZ/SK , Microsoft designer compact keyboard cz/sk, glacier (21y-00044)

Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard (7N9-00020)

Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard (7N9-00020)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bluetooth, česká a slovenská klávesnica, vysokoprofilové klávesy Táto moderná a praktická klávesnica s myšou sa vďaka modernému vzhľadu bude skvele vynímať na vašom stole. Bezdrôtovo sa spáruje s prenosným počítačom alebo tabletom pomocou technológie Bluetooth Smart 4.0. Dokáže vytvoriť okamžité pripojenie bez káblov a hardvérových kľúčov. Klávesnica má zabudovanú číselnú klávesnicu a je veľkostne rovnaká ako drôtové klávesnice. Tento set vám určite uľahčí akúkoľvek prácu s PC. Určite oceníte pri písaní jej spoľahlivosť i mäkké ostrovkové klávesy. Vďaka multimediálnym tlačidlám môžete ľahko ovládať hudbu aj video.Bezdrôtová myš využíva BlueTrack Technology a vďaka tomu spája v sebe výkon optickej myši s presnosťou myši laserovej a ponúka pohodlnú prácu takmer na každom type povrchu, okrem číreho skla a zrkadla. Určite tiež oceníte, že myš je navrhnutá pre pravákov aj ľavákov. S touto perfektnou ultrakompaktnou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard (7N9-00020) , Microsoft all-in-one media keyboard cz/sk (n9z-00020)

Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black (KTF-00014)

Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black (KTF-00014)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 4 tlačidlá, čierna Skvelá myš na cestyDokonale prenosnú Bluetooth myš Microsoft Surface Mobile Mouse oceníte nielen na cestách, ale aj v kancelárii. Vďaka nízkemu profilu, ergonómii, prepracovanému koliesku a malej hmotnosti sa dobre drží a pracuje aj dlhé hodiny.Surface Mobile Mouse neobmedzuje žiadnym káblomK svojmu počítaču prípadne notebooku ju pripojíte pomocou rozhrania Bluetooth s dosahom 10 metrov a integrovaná technológia BlueTrack umožňuje, že Surface Mobile Mouse bezproblémovo pracuje na širokom spektre povrchov (okrem skla a zrkadla).Kľúčové vlastnosti myši Microsoft Surface Mobile Mouse BlackPrenosná a ergonomická myšPrepracované koliesko na presné a hladké rolovanieTechnológia BlueTrackMyš skvele padne do rukyBatéria s až ročnou výdržouBluetooth 4.01/4.1/4.2Cestovná myš Microsoft Surface Mobile s dlhou výdržouMyš Microsoft Surface Mobile je vybavená štandardne pravým/ľavým tlačidlom a kovovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black (KTF-00014) , Microsoft surface go type cover black cz/sk (txk-00005)

Logitech Desktop MK120 CZ+SK (920-002536)

Logitech Desktop MK120 CZ+SK (920-002536)
Detail

Set klávesnice a myši – drôtový, rozhranie: USB, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá, symetrická Komfortná súprava nízkoprofilovej plnohodnotnej klávesnice a optickej myši s vysokým rozlíšením 1000 dpi. Tenká klávesnica s vodoodolnou povrchovou úpravou poskytne písanie v prirodzenejšej pozícii dlaní ako typické modely, k čomu prispeje aj zaoblený medzerník. Statné nožičky umožnia nastavenie klávesnice do ergonomického sklonu 8 stupňov. Klávesnica sľubuje dlhú životnosť, pretože jednotlivé klávesy vydržia až 10 miliónov stlačení. Myš v elegantnom čierno-sivom dizajne disponuje optickým senzorom, ktorý zaručí citlivý a jemný pohyb kurzora. Klávesnicu aj myš k počítaču s operačným systémom Microsoft Windows alebo Linux pripojíte pomocou dvojice USB portov.Parametre a špecifikácia: Vyhotovenie súpravy: DrôtovéDizajn: Klávesnica: čierna s bielym označenímMyš: čierno-siváSenzor myši: Typ:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Logitech Desktop MK120 CZ+SK (920-002536) , Microsoft sculpt mobile mouse wireless, modrá (43u-00014)

Logitech Wireless Desktop MK470, CZ/SK, Black

Detail

MK470 Slim Wireless Combo - MINIMALIST. MODERN. SLIM. OWN YOUR SPACEMake any space minimalist, moderný, a whisper-quiet s MK470 Slim Wireless Combo - an ultra-thin, kompaktný a dizajn-forward klávesnice a myš combo perfektné pre získanie things done efficiently. MINIMALIST. MODERN. SLIM.The MK470 Slim Combo stands out for its simplicity. Slim profil a minimalist dizajn premení svoju klávesnicu a myš na zobrazenie visual statement for a clean, sleek desk setup. SPACE-SAVING PRODUCTIVITYKľúčové klávesnice zahŕňajú číslo pad a 12 FN shortcuts, dávate vám všetky kľúče, ktoré potrebujete pre efektívne dáta vstupu, a tighter key layout.Slim myš je extra portable a môže byť ľahko store it vo vašom notebooku alebo v pocket pre on-the-go produktivity.Combo's smaller footprint means môžete pracovať na tightest doska priestory a keep vaše myš comfortably within reach. FLUID, COMFORTABLE TYPING & MOUSINGLow-profile scissor keys provide a fluid and familiar laptop-like typing experience. Smooth štrkovitý tvar ambidextrous mouse feels great in either hand. WHISPER-QUIET WORKKľúčová klávesnica a skúška testu, 90% noise-reduced mouse1 mean an ultra quiet work experience for you and those around you. EASY, RELIABLE WIRELESSA simple plug-and-play USB receiver offers a strong 2.4 GHz Wireless connection with 10 meters of range2 . Tieto means you budú mať čisté, cable-free dosku a freedom to arrange your devices, aby ste sami, kde ste. GO LONGER BETWEEN BATTERIES18-month battery life3 pre myš, a 36-month battery life pre klávesnicu means don't have to worry o losing power. Both accessories go into battery-saving sleep mode keď sa nepoužíva. TECHNICAL SPECIFICATIONS DIMENSIONSMouse Dimensions (H x W x D)26.5 x 59 x 107 mmMouse Weight100 gKeyboard Dimensions (H x W x D)373.5 x 143.9 x 21.3 mmKeyboard Weight (with batteries)558 gNano receiver (H x W x D)14.4 x 18.7 x 6.1 mmNano receiver Weight1.8 gSYSTEM REQUIREMENTSReceiverAvailable USB portWindows 10 alebo later, Windows 8, Windows 7Works with SurfaceTECHNICAL SPECIFICATIONSMouseSensor technologyHigh Precision Optical TrackingSensor resolution1000 dpiNumber of buttons3Scroll wheelYes- MechanicalScroll ButtonsMiddle ButtonUnifying ready mouseNoUnifying ready receiverNoBattery life Mouse18 mesiacovBattery type mouse1x AAKeyboardBattery life36 monthsBattery type2x AAAWireless operating distance10 mWireless technologyLogitech Nano ReceiverPACKAGE CONTENTSKeyboard2 AAA batteries (pre-installed)Mouse1 AA battery (pre-installed)USB receiverUser documentationWarranty1-Year Limited Hardvér Warranty (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Wireless Desktop MK470, CZ/SK, Black , Microsoft surface slim pen 2 black (8wv-00014)

Microsoft set Sculpt Comfort Desktop USB Port SK/SK

Microsoft set Sculpt Comfort Desktop USB Port SK/SK
Detail

Microsoft Sculpt Comfort Desktop je perfektne tvarovaná zostava bezdrôtovej klávesnice a myši, ktorá sa presne prispôsobí vašim potrebám a zaistí maximálne pohodlie. Oválny tvar myši napomáha prirodzenému, uvoľnenému držaniu zápästia. Súčasťou klávesnice je polstrovaná opierka rúk, ktorá podporuje zdravšie písanie. Opierku je možné navyše ľahko odstrániť.Klávesnica Microsoft Sculpt Comfort je navrhnutá predovšetkým pre prácu s novým operačným systémom Microsoft Windows 8, ale to neznamená, že si jej prednosti nemôžete dopriať aj v starších verziách systému Microsoft Windows. Periférie Microsoft sú, známe vysokou kvalitou spracovania a materiálov, ani táto klávesnica nie je výnimkou. Hlavnou prednosťou klávesnice je ergonomický tvar s klávesmi prehnutými tak, aby prirodzene kopírovali vaše dlane, vďaka čomu vás nebudú bolieť ruky ani po dlhom písaní na klávesnici. Komfortu napomáha aj odnímateľná mäkká podložka z umelej kože pod vaše zápästie.Na prvý pohľad vás určite zaujme rozdelený medzerník, v predvolenom nastavení pracujú obe polovice rovnako ako klasický medzerník. Zmena nastáva vo chvíli, keď podržíte obe polovice stlačené, aktivujete tým funkciu backspace a ľavá polovica medzerníka bude fungovať ako kláves backspace.Horný rad klávesov F je rozšírený podľa vzoru notebookov o blok funkčných klávesov. Funkčné klávesy sú prirazené jednotlivým funkciám vo Windows 8, napr. zobrazenie nastavenia, vyhľadávania, zdieľania, prepínania aplikácií a ovládania multimédií. Spodná strana klávesnice je osadená mäkkými gumovými nôžkami, nájdeme tu užitočné otvory na odtok kvapalín v prípade poliatia klávesnice a pozíciu pre dve AAA batérie. Vďaka pokročilej správe napájania vydrží klávesnica v prevádzke až rok a pol na jednu sadu batérií.Microsoft Sculpt Comforort Mouse je elegantná bezdrôtová myš vytvorená špeciálne pre zariadenia s Windows 8. Potvrdením je tlačidlo Windows na ľavom boku, ktoré uľahčí dostupnosť hlavnej ponuky operačného systému. Štvorsmerné koliesko zase výrazne uľahčí prácu v dokumentoch a programoch, ktoré sa na jednu obrazovku nezmestia. Extra dlhá výdrž na batériu, bezdrôtové spojenie a kompaktné rozmery sú hlavnými benefitmi tohto modelu.Optický senzor využívajúci technológiu BlueTrack využíva rozlíšenie 1000 ppi a zaisťuje vysokú presnosť aj plynulý pohyb prakticky na akomkoľvek povrchu. Sculpt Comfort Mouse disponuje perforovanou plochou pre palec, ktorá pravákom spríjemní jej dlhšie používanie.Parametre a špecifikácie:Myš:6 tlačidiel vrátane 4-cestného kolieska a tlačidla WindowsSnímač: Microsoft BlueTrackRozlíšenie: 1000 ppiFrekvencia snímania: 8000 snímok/s.Rýchlosť sledovania: 70 palcov/s. (1829 mm/s.)Klávesnica:Životnosť: 20 miliónov stlačení na klávesuTlačidlá zrýchlenej voľby: hľadanie, zdieľanie, zariadenie, nastavenieHorúce tlačidlá: Windows StartMultimediálne tlačidlá: stlmenie zvuku, hlasitosť +/-, pauza/prehrávanie, kalkulačkaRýchlosť zapisovania: 1000 znakov za minútuBezdrôtová technológia:Platforma: proprietárne 2,4 GHzBezdrôtový dosah: 10 m (typicky)Rozhranie adaptéra: USB 2.0Podporované OS:Microsoft Windows 8, Windows RT, Windows 7 a Windows VistaNapájanie:Myš: 2x alkalická batéria AA (v balení)Klávesnica: 2x alkalická batéria AAA (v balení)Výdrž (klávesnica/myš): až 10/18 mesiacovPrevedenie myši:Farba: čiernaRozmery: 68,5 x 111 x 36,5 mm (Š x V x H)Hmotnosť: 135 g (vrátane 2x batérie AA)Prevedenie klávesnice:Farba: čiernaRozmery: 453 x 213 x 33 mm (Š x V x H)Hmotnosť: 807 g (vrátane 2x batérie AAA)Prevedenie prijímača:Rozmery: 27,6 x 15 x 6,9 mm (D x Š x V)Hmotnosť: 2,3 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft set Sculpt Comfort Desktop USB Port SK/SK , Microsoft surface go type cover charcoal cz/sk (tzl-00001-czsk)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Forest), CZ&SK

Detail

Posuňte všestrannosť na novú úroveň s perfektnou prémiovou klávesnicou, ktorá ponúka sklenený touchpad, luxusný materiál Alcantara a odkladaciu priehradku pre pero Slim Pen 2 (nutné zakúpiť samostatne) umožňujúce bezpečné a ľahké nabíjanie. Klávesnica je dostupná v rade farieb: makovo červená, ľadovo modrá, platinová a čierna. Klávesnica Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilná so zariadeniami Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozmery: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnosť: 280 g Rozhranie: magnetický Klávesy: Aktivácia: Pohyb klávesmi (mechanický) Rozvrhnutie: QWERTY (INTL), celý riadok kláves s funkciami (F1 - F12) Špeciálne tlačidlá pre skratky Windows, ovládanie médií, jas obrazovky Pravé tlačidlo myši Integrácia pera: Pero Surface Slim 2 - ukladanie a nabíjanie Senzory: akcelerometer Materiál: Alcantara Farba: FOREST (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Forest), CZ&SK , Logitech bluetooth multi-device keyboard k380, tmavo sivá – cz + sk (920-007582_cz)

Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier (21Y-00044)

Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier (21Y-00044)
Detail

Klávesnica kancelárska, membránová, bezdrôtová, biela, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth, na CR2032 batérie Ak stále pracujete na počítači, tak určite oceníte klasickú klávesnicu k pc. Lepšie rozmiestnenie kláves spoločne s príjemnejšou odozvou je nespochybniteľná výhoda. Na začiatku budete musieť vyberať podľa určenia. Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier je klávesnica kancelárska. Klávesnica Microsoft sa hodí proste na všetko, takže bude vhodná na prácu v call centre, pre spisovateľov a aj v prípade, keď si vystačíte so základnými funkciami. Základné vlastnosti klávesnice Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier Tvar tlačidla Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na spojenie s ďalším zariadením (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier (21Y-00044) , Microsoft wireless mobile mouse 1850 wool blue (u7z-00014)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Ice Blue), CZ&SK

Detail

Posuňte všestrannosť na novú úroveň s perfektnou prémiovou klávesnicou, ktorá ponúka sklenený touchpad, luxusný materiál Alcantara a odkladaciu priehradku pre pero Slim Pen 2 (nutné zakúpiť samostatne) umožňujúce bezpečné a ľahké nabíjanie. Klávesnica je dostupná v rade farieb: makovo červená, ľadovo modrá, platinová a čierna. Klávesnica Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilná so zariadeniami Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozmery: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnosť: 280 g Rozhranie: magnetický Klávesy: Aktivácia: Pohyb klávesmi (mechanický) Rozvrhnutie: QWERTY (INTL), celý riadok kláves s funkciami (F1 - F12) Špeciálne tlačidlá pre skratky Windows, ovládanie médií, jas obrazovky Pravé tlačidlo myši Integrácia pera: Pero Surface Slim 2 - ukladanie a nabíjanie Senzory: akcelerometer Materiál: Alcantara Farba: ICE BLUE (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Ice Blue), CZ&SK , Microsoft wireless optical desktop 2000 (m7j-00013)

Microsoft set Wireless Desktop 2000 USB Port CS/SK

Microsoft set Wireless Desktop 2000 USB Port CS/SK
Detail

klávesnica s myšou, multimediálna bezdrôtová, konektor USB, mäkká podpierka pre ruky, bezdrôtová BlueTracková myš s rozlíšením 1000dpi, klávesnica obsahuje slovenské znaky, dosah až 10m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft set Wireless Desktop 2000 USB Port CS/SK , Microsoft wireless desktop 900 aes (pt3-00019)

Microsoft Surface Go Type Cover Black CZ/SK (TXK-00005)

Microsoft Surface Go Type Cover Black CZ/SK (TXK-00005)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, membránová, magnetická, podsvietená, čierna, chiclet klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov Ak radi chatujete, budete vďačný za kvalitnú klávesnicu na počítač. Široký výber modelov spoločne s lepšou ergonómiou je jednoznačná výhoda. V prvom rade budete výber obmedzovať podľa určenia. Microsoft Surface Go Type Cover Black CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Go Type Cover Black CZ/SK sa bude hodiť, keď sa musíte obmedzovať podľa dostupného miesta. Vstavaný touchpad v konštrukcii klávesnice zdatne nahradí vašu myš k počítaču Tvar klávesu Enter je jednoriadkový Podsvietené klávesy vám dovolia na klávesnici písať v tme aj bez ďalšieho osvetlenia (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go Type Cover Black CZ/SK (TXK-00005) , Microsoft wireless desktop 850 usb (py9-00013)

Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK (N9Z-00020)

Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK (N9Z-00020)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, membránová, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bezdrôtový USB prijímač, na AAA batérie Bezdrôtová All-In-one klávesnica je dokonalé príslušenstvo do vášho obývačky alebo domáce kancelárie. Je odolná proti poliatiu a disponuje multidotykovým ovládací kolík.Pohodlne sa usaďte a urobte viac práceKlávesnica All-in-One Media Keyboard predstavuje dokonalé zariadenie do vašej obývacej izby alebo domácej kancelárie. Obsahuje klávesy v štandardnej veľkosti a integrovaný viacdotykový trackpad, umožňujúci jednoduché ťuknutie, posunutie, pretiahnutie, použitie lupy aj kliknutie.vypnutévypnutéMédiá vo vašich rukáchZahŕňa programovateľné klávesové skratky pre médiá pre pohodlný prístup na web, k obľúbenej hudbe, fotografiám aj videám.Odolný dizajnKlávesnica má odolné vyhotovenie, takže odolá bežným otrasom, pádu na zem alebo rozliatiu tekutín. Klávesnica All-in-One Media Keyboard vám... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK (N9Z-00020) , Logitech bluetooth multi-device keyboard k380 pre mac, ružová – cz + sk (920-010406_cz)

Microsoft Surface Go Type Cover Charcoal CZ/SK (TZL-00001-CZSK)

Microsoft Surface Go Type Cover Charcoal CZ/SK (TZL-00001-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, membránová, magnetická, podsvietená, sivá, chiclet klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov Ak pracujete ako editor textov, bez poriadnej počítačovej klávesnice sa nezaobídete. Lepšie rozloženie kláves spoločne s príjemnejšou odozvou je jednoznačné plus. Hneď na začiatku budete musieť hľadať model podľa určenia. Microsoft Surface Go Type Cover Charcoal CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Go Type Cover Charcoal CZ/SK je vhodná, keď nemáte na stole priestor navyše. Zabudovaný touchpad v tele klávesnice nahradí klasickú počítačovú myš Tvar tlačidla Enter je jednoriadkový Tlačidlá s podsvietením vám dovolia písať neskoro večer a dokonca nebudete nikoho rušiť svetlom (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go Type Cover Charcoal CZ/SK (TZL-00001-CZSK) , Microsoft bluetooth mouse mint (rjn-00030)

ASUS klávesnica KW100 Marshmallow - bezdrôtová/bluetooth/CZ/SK/zelená

Detail

Model ASUS Marshmallow Keyboard KW100 Connectivity Technológia Wireless Wireless Technology Bluetooth RF Distance 10m Size 75% Dimension 282(L) x 130(W) x 18.4(H) mm Weight 374.8 g Color Oat Milk Battery Key Style Scissor keys Key Travel 1.6 mm OS Support Windows® 10 Windows® 11 Chrome OS mac OS iOS iPad OS Package Content Keyboard Batérie Quick Start Guide Warranty Booklet Poznámka Battery life may vary na základe používaných hábitov a real-world use. NCC Certificate: CCAH23LP3320T2 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako ASUS klávesnica KW100 Marshmallow - bezdrôtová/bluetooth/CZ/SK/zelená , Microsoft bluetooth mouse peach (rjn-00042)

Microsoft Arc Mouse Bluetooth XZ/AR/SK/SK Hdwr Black

Detail

Extrémne prenosný doplnok Náš ocenený design myši Arc Touch Mouse sme ešte lepšie prispôsobili mobilnému použitiu. Pridali sme technológiu Bluetooth 4.0 Low Energy. Zaisťuje bezproblémové a spoľahlivé pripojenie do vzdialenosti 9 metrov. Využíva najnovšiu technológiu Bluetooth a spotrebuje menej energie. A rovnako ako pôvodná verzia sa aj myš Arc Touch Bluetooth Mouse zapne ohnutím a vypne narovnaním. Je pohodlná a prenosná, jej tvar zodpovedá prirodzenej krivke vašej dlane a dokonale sa hodí pre mobilný životný štýl. Dotykový prúžok presne reaguje na rýchlosť pohybu prsta a vodorovne sa posúva vďaka hmatovej odozve. Využite výhody BlueTrack Technology, ktorá v sebe spája výkon optickej myši s presnosťou laserovej myši a ponúka pohodlnú prácu takmer na každom type povrch. Vďaka technológii BlueTrack Technology ju môžete používať aj na hrubom drevenom povrchu alebo na koberci. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Arc Mouse Bluetooth XZ/AR/SK/SK Hdwr Black , Microsoft bluetooth mouse black (rjn-00006)

Logitech klávesnica Wave keys - bezdrôtová/bluetooth/ergonomická/CZ/SK - grafitová

Detail

Ľahko návykové písanie. Iba kompatibilný.*V porovnaní s bežnou klávesnicou Logitech bez opierky zápästia Vychutnajte si výhody klávesnice v tvare vlny s polstrovanou opierkou zápästia. Vychutnajte si väčšiu oporu zápästia, menší tlak a prirodzenú polohu pri písaní po celý deň. Vďaka polstrovanej opierke dlane s 3 vrstvami pamäťovej peny poskytnú klávesy Wave Keys vašim zápästím potrebnú oporu pre pohodlné písanie. Uce, zápästia a predlaktia do prirodzenej polohy na písanie, takže sa budete cítiť dobre po celý deň. Schválené ergonomy Klávesnica Wave Keys bola vyvinutá a testovaná v laboratóriu Logi Ergo Lab a certifikovaná ako ergonomická s pečiatkou schválenia od spoločnosti United States Ergonomics. Hladšie dni podľa vás pomocou aplikácie Logi Options+ Zostaňte uvoľnení vďaka plynulému, prirodzenému písaniu a prispôsobiteľným klávesom pomocou aplikácie Logi Options+. Môžete si dokonca prispôsobiť svoje skratky pre konkrétne aplikácie Nerušené pripojenie Pripojte bezdrôtovú ergonomickú klávesnicu Wave Keys pomocou Bluetooth® alebo priloženého prijímača Logi Bolt a prepínajte medzi notebookom, tabletom alebo telefónom jednoduchým kliknutím pomocou kláves Easy-Switch. Klávesy Wave Keys sú kompatibilné s vašimi obľúbenými zariadeniami (Windows, macOS, ChromeOS, iPadOS, iOS, Android) Užite si výdrž batérií až 3 roky s priloženými batériami (2x AAA) Rozmery Dĺžka: 375,97 mm Šírka: 218,91 mm Výška : 30,53 mm Hmotnosť (vrátane batérií): 750 g Technické parametre Aplikácia prispôsobenia Podporované aplikáciou Logi Options+ v systéme Windows® a macOS 1Vyžaduje aplikáciu Logi Options+, ktorá je k dispozícii pre systémy Windows a macOS na stránke logi.com/optionsplus Batérie Typ batérie: 2x AAA (priložené) Životnosť batérie: až 36 mesiacov 2Životnosť batérií sa môže líšiť v závislosti na užívateľovi a podmienkach používania. Kompaktné rozvrhnutie s numerickou klávesnicou Duálne rozvrhnutie tlače (Windows/Mac) Klávesy Easy Switch (možnosť pripojenia až 3 zariadení) Sklopné nôžky (+ 4 stupne) Vypínač zap/vyp Indikátory klávesy Caps Lock a batérie Kompatibilný s myšou s technológiou Logitech Flow 3Vyžaduje aplikáciu Options+, ktorá je k dispozícii pre systémy Windows a macOS na stránke logi.com/optionsplus Udržateľnosť Obsah plastov, prevedenie grafitová: 61 % recyklovaného spotrebného materiálu 4Okrem plastov zostavy dosky plošných spojov (PWA), káblov a balenia. Obsah plastov, prevedenie svetlo šedá: 46 % recyklovaného spotrebného materiálu 5Okrem plastov zostavy dosky plošných spojov (PWA), káblov a balenia. Papierové balenie: certifikácia FSC™ Certifikát uhlíkovej neutrality Informácie o záruke Dvojročná obmedzená záruka na hardvér Kompatibilita Aplikácia prispôsobenia Podporované aplikáciou Logi Options+ v systéme Windows a macOS Podpora pre typy pripojenia Prijímač Logi Bolt USB (priložený) Technológia Bluetooth® Low Energy Bezdrôtový dosah 10 m Prijímač Logi Bolt USB Požiadavky: voľný port USB. Windows 11 alebo novší, Windows 10 macOS 11 alebo novší ChromeOS Linux Obsah balenia Bezdrôtová ergonomická klávesnica Wave Keys Prijímač Logi Bolt USB 2x batérie AAA Príručka rýchleho spustenia (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech klávesnica Wave keys - bezdrôtová/bluetooth/ergonomická/CZ/SK - grafitová , Trablíci cz/sk (8590228065209)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - CZ/SK (QJW-00025-CZSK)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - CZ/SK (QJW-00025-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, membránová, magnetická, podsvietená, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov Ak pracujete ako copywriter, budete vďačný za kvalitnú počítačovú klávesnicu. Viac priestoru a lepšia ergonómia je jednoznačné plus. Spočiatku budete výber obmedzovať podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - CZ/SK je vhodná, keď potrebujete doplnok k dotykovému displeju. Integrovaný touchpad v konštrukcii klávesnice nahradí klasickú počítačovú myš Enter je jednoriadkový Podsvietené klávesy slúžia nato, aby ste mohli hrať aj za šera a dokonca nebudete nikoho rušiť svetlom (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - CZ/SK (QJW-00025-CZSK) , Akvárko (cz/sk) (8590228065216)

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, tmavo sivá – CZ + SK (920-007582_CZ)

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, tmavo sivá – CZ + SK (920-007582_CZ)
Detail

Klávesnica kancelárska a kompaktná, tichá, membránová, bezdrôtová, tmavosivá, chiclet klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth, na AAA batérie Ak pracujete ako copywriter, budete vďačný za kvalitnú počítačovú klávesnicu. Viac miesta spoločne s príjemnejšou odozvou je jednoznačné plus. Hneď na začiatok budete musieť hľadať model podľa určenia. Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, tmavo sivá – CZ + SK je klávesnica kancelárska a kompaktná. Klávesnica Logitech je celkom univerzálna, takže ju použijete na spisovanie dokumentov, pre spisovateľov a aj keď hľadáte len obyčajnú klávesnicu k domácemu počítaču. Ergonomická klávesnica Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, tmavo sivá – CZ + SK je praktická, keď nemáte veľa miesta na stole. Základné vlastnosti klávesnice Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, tmavo sivá – CZ + SK Multimediálne klávesy na naozaj ľahké reguláciu hlasitosti Enter je dvojriadkový úzky Rozhranie (alza.sk)

Podobné produkty ako Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, tmavo sivá – CZ + SK (920-007582_CZ) , Microsoft surface pro x/pro 8/pro 9 keyboard - cz/sk (qjw-00025-czsk)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Platinum CZ/SK (8XA-00087-CZSK)

Microsoft Surface  Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Platinum CZ/SK (8XA-00087-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, magnetická, strieborná, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak často píšete dlhé texty, tak určite oceníte klasickú klávesnicu k počítaču. Široký výber modelov spoločne s lepšou ergonómiou je jasná výhoda. V prvom rade budete musieť hľadať model podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Platinum CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Platinum CZ/SK sa hodí, keď nemáte na stole priestor navyše. Dôležité výhody klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Platinum CZ/SK Užitočný touchpad v klávesnici plnohodnotne nahradí vašu počítačovú myš Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na spojenie s ďalším zariadením (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Platinum CZ/SK (8XA-00087-CZSK) , Microsoft bluetooth ergonomic mouse glacier (222-00024)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Black CZ/SK (8XA-00085-CZSK)

Microsoft Surface  Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Black CZ/SK (8XA-00085-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, magnetická, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak často píšete texty, budete potrebovať lepšiu než obyčajnú klávesnicu na počítač. Viac miesta spoločne s lepšou odozvou je jasná výhoda. Spočiatku budete hľadať správny model podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Black CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Black CZ/SK je praktická, keď potrebujete klávesnicu k inteligentnému televízoru. Najdôležitejšie výhody klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Black CZ/SK Implementovaný touchpad v klávesnici zdatne nahradí plnohodnotnú počítačovú myš Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na pripojenie napríklad k počítaču (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Black CZ/SK (8XA-00085-CZSK) , Microsoft bluetooth ergonomic mouse black (222-00008)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK (8XA-00142-CZSK)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK (8XA-00142-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, magnetická, zelená, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak radi chatujete, budete potrebovať lepšiu než obyčajnú klávesnicu na počítač. Variabilita a lepšia ergonómia je jasné plus. V prvom rade budete výber obmedzovať podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK nájde využitie, keď nemáte na stole priestor navyše. Zásadné vlastnosti klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK Integrovaný touchpad v konštrukcii klávesnice nahrádza klasickú počítačovú myš Tvar tlačidla Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na pripojenie napríklad k počítaču (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK (8XA-00142-CZSK)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Sapphire CZ/SK (8XA-00118-CZSK)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Sapphire CZ/SK (8XA-00118-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, magnetická, modrá, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak pracujete ako editor textov, bude sa vám hodiť klávesnica na počítač klasickej veľkosti. Viac priestoru spoločne s lepšou ergonómiou je jednoznačná výhoda. Na začiatku budete vyberať podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Sapphire CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergo klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Sapphire CZ/SK je praktická, keď nemáte veľa miesta. Základné vlastnosti klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Sapphire CZ/SK Užitočný touchpad v tele klávesnice bez problémov nahradí vašu myš Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na spojenie s ďalším zariadením (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Sapphire CZ/SK (8XA-00118-CZSK)

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 pre Mac, ružová – CZ + SK (920-010406_CZ)

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 pre Mac, ružová – CZ + SK (920-010406_CZ)
Detail

Klávesnica kancelárska a kompaktná, tichá, membránová, bezdrôtová, ružová, chiclet klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth, na AAA batérie Ak pracujete ako copywriter, bez poriadnej klávesnice na pc sa nezaobídete. Lepšie stlačenie spoločne s príjemnejšou odozvou je jednoznačné plus. Ako prvé budete výber obmedzovať podľa určenia. Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 pre Mac, ružová – CZ + SK je klávesnica kancelárska a kompaktná. Klávesnica Logitech je univerzálna, takže bude vhodná na spisovanie dokumentov, pre tých, čo radi chatujú a aj v prípade, keď si vystačíte so základnými funkciami. Ergonomická klávesnica Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 pre Mac, ružová – CZ + SK je skvelá, keď potrebujete viac miesta na stole. Základné funkcie klávesnice Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 pre Mac, ružová – CZ + SK Multimediálne klávesy určené na nenamáhavé preskakovanie videí a hudby Tvar tlačidla Enter je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 pre Mac, ružová – CZ + SK (920-010406_CZ)

Logitech klávesnica Wireless Keyboard K650, CZ/SK, Bolt prijímač, bluetooth, tlmené klávesy, grafitová

Detail

Doprajte si pohodie pri písaní Uľahčite si život a doprajte si pohodlie potrebné pre dlhé hodiny práce pri stole. Klávesnica Signature K650 bola navrhnutá s funkciami, ktoré zaisťujú pohodlie a produktivitu. Vďaka vylepšeným skratkám, integrovanej opierke dlane a hlboko tlmeným klávesom je klávesnica Signature K650 vybavená tak, aby vám pomohla zvládnuť všetky vaše každodenné potreby a zároveň poskytovala pohodlie po celé hodiny. Celodenné pohodlie Vychutnajte si pohodlie pri každom stlačení klávesu pre dosiahnutie vyššej produktivity. Klávesnica Signature K650 je dodávaná s integrovanou mäkkou opierkou dlane a hlboko tlmenými klávesmi, ktoré poskytujú príjemnejšiu odozvu pre dlhé hodiny práce pri stole. Dosiahnite viac s menšou námahou Zvládnite toho viac s rozvrhnutím úplnej veľkosti klávesnice Signature K650, ktoré vám umožnia prístup ku všetkým správnym klávesovým skratkám a ušetria čas pomocou príkazov, ako je snímka obrazovky, stlmenie a zrušenie stlmenia mikrofónu a prehliadanie webových stránok. Kompatibilný s viacerými platformami Bez ohľadu na zostavu, bez ohľadu na platformu – klávesnica Signature K650 funguje v takmer akomkoľvek operačnom systéme – Windows, macOS, Linux, ipadOS, iOS, Android. Navyše disponuje certifikátom Kompatibilný s Chromebook Pripojte sa podľa ľubovôle Pripojenie k zariadeniam je jednoduché vďaka bezdrôtovému pripojeniu prostredníctvom technológie Bluetooth Low Energy alebo priloženého prijímača Logi Bolt USB. Získajte spoľahlivé bezdrôtové pripojenie na vzdialenosť až 10 metrov, ktoré vám umožnia zostať flexibilné v mieste, kde pracujete, a pritom zaistiť poriadok na stole a bez káblov. Spoľahlivá a nenáročná O svoju klávesnicu si nemusíte robiť starosti. Klávesnica Signature K650 bude fungovať tak dlho, ako budete potrebovať, a zaobíde sa bez nových batérií po dobu až 36 mesiacov. Vďaka svojmu prevedeniu sa tiež pozoruhodne ľahko čistí a je odolná proti poliatiu Spoločne to ide skrátka lepšie Dosiahnite vyššiu produktivitu a väčšiu flexibilitu. Spojte klávesnicu Signature K650 s myšou Signature M650, stiahnite softvér Logi Options+12K dispozícii pre systémy Windows a macOS na stránke logitech.com/optionsplus a zistite, ako ľahko prispôsobiť svoju klávesnicu a myš. Certifikát Carbon neutral Buďte bez starostí vďaka vedomiu, že uhlíková stopa vašej klávesnice K650 bola znížená na nulu. Je to spôsobené tým, že okrem vyvíjania produktov s ohľadom na udržateľnosť zároveň kompenzujeme náš zvyškový vplyv podporou lesníctva, obnoviteľných zdrojov a komunít ovplyvnených klimatickými zmenami, ktoré znižujú uhlík. Vyrobené z recyklovaných plastov Plastové diely klávesnice Signature K650 zahŕňajú certifikované recyklované plasty – 28 % v prípade Grafitovej a 21 % v prípade Svetlosivej varianty – za účelom sekundárneho využitia plastov starších produktov spotrebnej elektroniky na konci životnosti a zníženie našej uhlíkovej stopy. Parametre a podrobnosti Rozmery Výška: 193,5 mm Šírka: 457,3 mm Hĺbka: 24 mm Hmotnosť: 700,23 g bez prijímača (1,8 g) as 2 alkalickými batériami AA (48,23 g) Technické parametre Typ pripojenia Bezdrôtová technológia Bluetooth® Low Energy (Bluetooth 5.1) alebo prijímač Logi Bolt USB Bezdrôtový dosah: 10 m Systémové požiadavky Prijímač Logi Bolt USB Požiadavky: voľný port USB. Windows 10, Windows 11 alebo novší macOS 10.15 alebo novší Linux® Obsah balenia Signature K650 Wireless Comfort Keyboard 2 batérie AA (nainštalované) Prijímač Logi Bolt USB Užívateľská dokumentácia Batéria Životnosť batérie: 36 mesiacov Indikátory Indikátory: na klávesoch Caps Lock, Pripojenie a Stav Voliteľný softvér Podporované softvérom Logi Options+ v systéme macOS 10.15 alebo novšom a Windows® 10, Windows 11 alebo novšom Informácie o záruke Dvojročná obmedzená záruka na hardvér (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech klávesnica Wireless Keyboard K650, CZ/SK, Bolt prijímač, bluetooth, tlmené klávesy, grafitová

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Black + klávesnica čierna CZ/SK (8VC-00021+TXK-00005)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Black + klávesnica čierna CZ/SK (8VC-00021+TXK-00005)
Detail

Tablet PC – Intel Core i3 10100Y Amber Lake, 10.51" lesklý 1920 × 1280, RAM 8GB DDR3, Intel UHD Graphics 615, SSD 128GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,54 kg, Windows 11 S Šablóna-profesionálne-zošityTablet PCMicrosoft Surface Go 3Prečo chcieť notebookMicrosoft Surface Go 3?Ľahko prenosný notebook 2 v 1Jednoduchá integrácia s produktmi MicrosoftFull HD+ IPS displejDotyková obrazovkaGrafická karta Intel UHD Graphics 615Dvojjadrový procesorPrednosti notebookuMicrosoft Surface Go 3Notebook alebo tablet Microsoft Surface Go 3Kompaktný, iba 544 g vážiaci pracovný notebook a tablet 2 v 1 Microsoft Surface Go 3, vám pomôže splniť pracovné úlohy s podporou Windows 11 S. S týmto notebookom získate vysoký výkon, vynikajúcu grafiku a všestrannosť, buď vo vyhotovení notebooku alebo tabletu. Na realizáciu vašich projektov je pripravená dotyková obrazovka s vysokým rozlíšením. Rýchly a všestranný laptop Microsoft Surface Go 3Laptop Microsoft Surface Go 3... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Black + klávesnica čierna CZ/SK (8VC-00021+TXK-00005)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum + klávesnica čierna CZ/SK (8VA-00006+TXK-00005)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum + klávesnica čierna CZ/SK (8VA-00006+TXK-00005)
Detail

Tablet PC – Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, 10.51" lesklý 1920 × 1280, RAM 8GB LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, SSD 128GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,54 kg, Windows 11 S Šablóna-profesionálne-zošityTablet PCMicrosoft Surface Go 3Prečo chcieť notebookMicrosoft Surface Go 3?Ľahko prenosný notebook 2 v 1Jednoduchá integrácia s produktmi MicrosoftFull HD+ IPS displejDotyková obrazovkaGrafická karta Intel UHD Graphics 615Dvojjadrový procesorPrednosti notebookuMicrosoft Surface Go 3Notebook alebo tablet Microsoft Surface Go 3Kompaktný, iba 544 g vážiaci pracovný notebook a tablet 2 v 1 Microsoft Surface Go 3, vám pomôže splniť pracovné úlohy s podporou Windows 11 S. S týmto notebookom získate vysoký výkon, vynikajúcu grafiku a všestrannosť, buď vo vyhotovení notebooku alebo tabletu. Na realizáciu vašich projektov je pripravená dotyková obrazovka s vysokým rozlíšením. Rýchly a všestranný laptop Microsoft Surface Go 3Laptop Microsoft... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum + klávesnica čierna CZ/SK (8VA-00006+TXK-00005)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ/SK (8X6-00085-CZSK)

Microsoft Surface  Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ/SK (8X6-00085-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, mechanická, magnetická, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak pracujete ako redaktor alebo copywriter, budete potrebovať lepšiu než obyčajnú počítačovú klávesnicu. Viac miesta spoločne s príjemnejšou odozvou je jednoznačné plus. Spočiatku budete musieť vyberať podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ/SK je praktická, keď potrebujete doplnok k dotykovému displeju. Najdôležitejšie znaky klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ/SK Integrovaný touchpad v klávesnici perfektne nahradí vašu nastávajúcu počítačovú myš Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na spojenie s ďalším zariadením Čisto mechanická klávesnica znamená perfektnú odozvu pri písaní a hraní hier (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ/SK (8X6-00085-CZSK)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Black + klávesnica čierna CZ/SK (8VA-00021+TXK-00005)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Black + klávesnica čierna CZ/SK (8VA-00021+TXK-00005)
Detail

Tablet PC – Intel Pentium 6500Y Amber Lake Y, dotykový 10.51" IPS lesklý 1920 × 1280, RAM 8GB LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, SSD 128GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,54 kg, Windows 11 S Šablóna-profesionálne-notebooky Vypnuté Notebook Tablet PC MicrosoftSurface Go 3 Vypnuté Prečo chcieť notebook Microsoft Surface Go 3? Ľahko prenosný notebook 2 v 1... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Black + klávesnica čierna CZ/SK (8VA-00021+TXK-00005)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Ice Blue CZ/SK (8XA-00091-CZSK)

Microsoft Surface  Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Ice Blue CZ/SK (8XA-00091-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, magnetická, modrá, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak nepoužívate iba notebook, budete potrebovať lepšiu než obyčajnú klávesnicu na počítač. Lepšie rozloženie kláves a príjemnejšia odozva je nespochybniteľná výhoda. V prvom rade budete musieť vyberať podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Ice Blue CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Ice Blue CZ/SK je užitočná, keď nemáte na stole priestor navyše. Základné rysy klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Ice Blue CZ/SK Vstavaný touchpad v klávesnici bez problémov nahradí klasickú myš Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na spojenie s ďalším zariadením (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Ice Blue CZ/SK (8XA-00091-CZSK)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Poppy Red CZ/SK (8XA-00089-CZSK)

Microsoft Surface  Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Poppy Red CZ/SK (8XA-00089-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, magnetická, červená, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak často pracujete na počítači, tak určite oceníte klasickú klávesnicu k pc. Viac priestoru spoločne s lepšou ergonómiou je jednoznačná výhoda. Ako prvé budete hľadať správny model podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Poppy Red CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Poppy Red CZ/SK je praktická, keď potrebujete klávesnicu k inteligentnému televízoru. Podstatné prednosti klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Poppy Red CZ/SK Integrovaný touchpad v klávesnici plnohodnotne nahradí vašu počítačovú myš Tvar tlačidla Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na spojenie s ďalším zariadením (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Poppy Red CZ/SK (8XA-00089-CZSK)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Platinum CZ/SK (8X6-00087-CZSK)

Microsoft Surface  Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Platinum CZ/SK (8X6-00087-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, magnetická, strieborná, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak píšete dlhšie texty, budete potrebovať lepšiu než obyčajnú počítačovú klávesnicu. Variabilita a príjemnejšia odozva je jednoznačné plus. Na začiatku budete výber obmedzovať podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Platinum CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Platinum CZ/SK sa hodí, napríklad keď potrebujete pri prenosnom počítači viac komfortu. Zaujímavé výhody klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Platinum CZ/SK Vstavaný touchpad v klávesnici zdatne nahradí vašu myš k počítaču Tvar tlačidla Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth poslúži na pripojenie napr. k počítaču (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Platinum CZ/SK (8X6-00087-CZSK)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum + klávesnica čierna CZ/SK (8VC-00006+TXK-00005)

Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum + klávesnica čierna CZ/SK (8VC-00006+TXK-00005)
Detail

Tablet PC – Intel Core i3 10100Y Amber Lake, dotykový 10.51" lesklý 1920 × 1280, RAM 8GB LPDDR3-SDRAM, Intel UHD Graphics 615, SSD 128GB, webkamera, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 0,54 kg, Windows 11 S Šablóna-profesionálne-notebookyVypnutéTablet PCMicrosoft Surface Go 3VypnutéPrečo chcieť notebook 2 v 1Microsoft Surface Go 3?Ľahko prenosný notebook 2 v 1Jednoduchá integrácia s produktmi MicrosoftFull HD+ IPS displejDotyková obrazovkaGrafická karta Intel UHD Graphics 615Dvojjadrový procesorPrednosti notebookuMicrosoft Surface Go 3VypnutéNotebook a tablet 2 v 1 Microsoft Surface Go 3Kompaktný, iba 544 g vážiaci pracovný notebook a tablet 2 v 1 Microsoft Surface Go 3 vám pomôže splniť pracovné úlohy s podporou Windows 11 S. S týmto 10-palcovým notebookom získate vysoký výkon, pohlcujúcu grafiku a všestrannosť vo vyhotovení notebooku alebo tabletu. Na realizáciu vašich projektov je pripravená dotyková obrazovka s vysokým rozlíšením.VypnutéRýchly a všestranný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Go 3 128 GB 8 GB Platinum + klávesnica čierna CZ/SK (8VC-00006+TXK-00005)

Microsoft Surface Pro X / Pro 8 / Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ / SK (8X8-00007-CZSK)

Microsoft Surface  Pro X / Pro 8 / Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ / SK (8X8-00007-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, mechanická, magnetická, čierna, nízkoprofilové klávesy, anglická lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak píšete dlhšie texty, budete vďačný za kvalitnú počítačovú klávesnicu. Široký výber modelov spoločne s príjemnejšou odozvou je jasná výhoda. Spočiatku budete musieť výber obmedzovať podľa určenia. Microsoft Surface Pro X / Pro 8 / Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ / SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Pro X / Pro 8 / Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ / SK sa hodí, keď sa musíte obmedzovať podľa dostupného miesta. Najdôležitejšie znaky klávesnice Microsoft Surface Pro X / Pro 8 / Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ / SK Vstavaný touchpad v konštrukcii klávesnice skvele nahradí vašu myš Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na pripojenie k ďalším zariadeniam Čisto mechanická klávesnica zaručí perfektnú odozvu pri písaní a hraní hier (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X / Pro 8 / Pro 9 Signature Keyboard + Pen Black CZ / SK (8X8-00007-CZSK)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Platinum CZ/SK (8X8-00067-CZSK)

Logitech klávesnica s myšou Wireless MK650 Signature - bezdrôtová/Logitech bolt/Bluetooth/ CZ/SK/Graphitová

Logitech klávesnica s myšou Wireless MK650 Signature - bezdrôtová/Logitech bolt/Bluetooth/ CZ/SK/Graphitová
Detail

Pripojenie: bezdrôtové Rozhranie: 2,4 GHz (bezdrôtové); Bluetooth Layout klávesnica: český / slovenský layout Typ klávesnice: štandardný Typ klávesov: nízkoprofilové Podsvietenie klávesnice: NIE Maximálne rozlíšenie (DPI): 4000 Počet tlačidiel: 5 Tlačidlo pre zmenu DPI: NIE Obsahuje headset: NIE ZÁKLADNÉ KOMBO Bezdrôtový upgrade, ktorý si každý zaslúži . S pokročilou technológiou a navrhnutý pre pohodlie. Je to základná bezdrôtová kombinácia na zlepšenie skúseností zamestnancov. PERFEKTNÉ VÝKONOVÉ PÁROVANIE Od jednoduchého nastavenia až po presné stlačenia klávesov a rolovania v dvoch režimoch – toto je kombinácia navrhnutá pre zvýšenú produktivitu a dlhé hodiny pri stole. NEPRERUŠENÉ PRACOVNÉ TOKY Menej starostí s vybitými batériami a prestojom. Signature MK650 Combo for Business obsahuje batériu AA do myši, ktorá vydrží až 24 mesiacov a dve batérie AA do klávesnice, ktorá vydrží až 36 mesiacov. (Životnosť batérie sa môže líšiť v závislosti od užívateľa a podmienok použitia) LOGI OPTIONS+ EFEKTIVITA Logi Options+ je aplikácia pre workflow novej generácie na zvýšenie efektivity, vytváranie skratiek a prispôsobenú správu podporovaných myší a klávesníc. Preddefinované nastavenia sú optimalizované pre obľúbený softvér a aplikácie. NA DLHÉ DNI NA STOLE Signature MK650 Combo for Business je navrhnuté pre celodenné pohodlie. Integrovaná opierka dlaní klávesnice a známe stlačenia klávesov dopĺňajú mäkkú oblasť palca a gumové bočné úchyty myši. To všetko prispieva k tomu, aby pracovný čas nebol ako práca. VÄČŠÍ KĽUD Signature MK650 Combo for Business je kompatibilný so všetkými hlavnými operačnými systémami a platformami, takže je ľahké ho nasadiť a spravovať v multiplatformnom prostredí. To môže znížiť bolesti hlavy IT help desk a zlepšiť neefektívnosť zamestnancov. SPOĽAHLIVÉ, ZABEZPEČENÉ PRIPOJENIE Signature MK650 Combo for Business obsahuje bezdrôtovú technológiu Logi Bolt navrhnutú tak, aby zvládla IT výzvy v kancelárii aj pri práci na diaľku. Poskytuje kompatibilitu naprieč platformami a robustné, bezpečné pripojenia – dokonca aj v preťažených bezdrôtových prostrediach. Plne šifrované a kompatibilné s FIPS pri spárovaní s USB prijímačom Logi Bolt. PRACOVNÝ DIZAJN MK650 Combo for Business bolo navrhnuté tak, aby uľahčilo dlhé hodiny v práci. Vďaka klávesovým skratkám pre vyššiu efektivitu a myši s programovateľnými tlačidlami je toto kombo navrhnuté tak, aby udržalo krok s náročnými pracovnými postupmi. DVA SPÔSOBY PRIPOJENIA Bluetooth® Low Energy alebo Logi Bolt, navrhnutý pre vysoko výkonné a bezpečné pripojenie aj v preťažených bezdrôtových prostrediach. Je kompatibilný so všetkými hlavnými operačnými systémami, vďaka čomu je jeho nasadenie ľahké ROBIŤ ROZDIEL MK650 Combo for Business má certifikáciu CarbonNeutral ® . Buďte v pokoji s vedomím, že uhlíková stopa MK650 Combo for Business bola znížená na nulu. VZDIALENÁ SPRÁVA IT administrátori môžu hromadne na diaľku nasadzovať a spravovať aktualizácie firmvéru zariadení Logi Bolt (DFU) a softvér Logi Options+ pre pracovné postupy a produktivitu. Centrálne definujte nastavenia softvéru. Push to Windows ® a macOS systémy. POSUVOVANIE ÚSPORY ČASU Získajte presnosť riadkov po riadkoch pre dokumenty alebo prácu s detailmi. Alebo super-rýchle rolovanie pre dlhé webové stránky a nekonečné rady buniek tabuľky. Prepínajte režimy jednoduchým pohybom SmartWheel. VÝKONNÉ PÁROVANIE Náročné pracovné postupy a dlhé hodiny sa tomuto duu s vysokým výkonom nevyrovnajú. Kombinuje pohodlie plnohodnotnej klávesnice s pokročilou funkčnosťou všestrannej myši. Pár navrhnutý tak, aby bol motorom produktivity. ROZMERY Signature M650 pre firmy • Výška: 108,2 mm • Šírka: 61 mm • Hĺbka: 38,8 mm • Hmotnosť: 101,4 g 15hmotnosť vrátane batérie (25g) a prijímača (1,8g) Signature K650 pre firmy • Výška : 193,5 mm • Šírka: 457,3 mm • Hĺbka: 24 mm • Hmotnosť: 700,23 g 16bez prijímača as 2 AA alkalickými batériami USB prijímač Logi Bolt • Výška: 18,4 mm • Šírka: 14,4 mm • Hĺbka: 6,6 mm • Hmotnosť: 2 g POŽIADAVKY NA SYSTÉM • USB prijímač Logi Bolt • Požadované: Voľný port USB • Windows 10, 11 alebo novší • macOS 10.10 alebo novší • Linux • Chrome OS Bezdrôtová technológia Bluetooth Low Energy • Požadované : Bluetooth Low Energy • Windows 10, 11 alebo novší • macOS 10.15 alebo novší • Linux • Chrome OS • iPadOS 14 alebo novší • iOS 14 alebo novší • Android 8.0 alebo novší TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Technológia senzorov • Presné sledovanie 400-4000 tlačidiel: Ľavé/pravé kliknutie, Späť/Vpred, Stredné kliknutie • Rolovacie koliesko: Presnosť riadkov po riadku a hyper-vysoká rýchlosť Kľúče • Celkom: 118 • Klávesy radu F: 20 • Horúce klávesy: 6 • Klávesové skratky: 24 Bezdrôtová technológia • USB prijímač Logi Bolt • Bezdrôtová technológia Bluetooth Low Energy • Bezdrôtová prevádzková vzdialenosť • Až 10 metrov Batéria • Myš M650: 1 batéria AA (súčasťou balenia) poskytuje 24 mesiacov prevádzky • Klávesnica K650: 2 batérie AA (súčasťou balenia) poskytujúca 36 mesiacov prevádzky Voliteľný softvér • Logi Options+ pre Windows a macOS OBSAH BALENIA • Myš Signature M650 for Business • Klávesnica Signature K650 pre firmy • Logi Bolt USB prijímač (USB typ A) • 1 AA batéria pre myš • 2 AA batérie do klávesnice • Užívateľská dokumentácia Rozmery výrobku: Hmotnosť (kg): Výška (cm): Šírka (cm): Hĺbka (cm): Rozmery balenia: Hmotnosť (kg): 1.060 Výška (cm): 5.00 Šírka (cm): 27.70 Hĺbka (cm): 53.20 EAN: 5099236 Záručná doba: 24 mesiacov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech klávesnica s myšou Wireless MK650 Signature - bezdrôtová/Logitech bolt/Bluetooth/ CZ/SK/Graphitová

LOGITECH K375S BLUETOOTH KLAVESNICA SK/CZ LAYOUT CIERNA 920-008182

LOGITECH K375S BLUETOOTH KLAVESNICA SK/CZ LAYOUT CIERNA 920-008182
Detail

BEZDRÔTOVÁ KLÁVESNICA . Logitech K375s, klávesnica a stojan, CZ, čierna . Píšte a prepínajte medzi zariadeniami . Začnite písať na počítači a potom na svojom telefóne alebo tablete jednoduchým stlačením tlačidla Easy-Switch. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LOGITECH K375S BLUETOOTH KLAVESNICA SK/CZ LAYOUT CIERNA 920-008182

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Poppy Red CZ/SK (8X6-00089-CZSK)

Microsoft Surface  Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Poppy Red CZ/SK (8X6-00089-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, magnetická, červená, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak chcete pohodlne pracovať s dlhšími textami, nezaobídete sa bez klasickej klávesnice na pc. Široký výber modelov spoločne s lepšou odozvou je nespochybniteľná výhoda. V prvom rade budete musieť vyberať podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Poppy Red CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergonomická klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Poppy Red CZ/SK je užitočná, napríklad keď potrebujete pri prenosnom počítači viac komfortu. Podstatné výhody klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Poppy Red CZ/SK Užitočný touchpad v tele klávesnice bez problémov nahradí klasickú myš Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na pripojenie k ďalším zariadeniam (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Poppy Red CZ/SK (8X6-00089-CZSK)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Ice Blue CZ/SK (8X6-00091-CZSK)

Microsoft Surface  Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Ice Blue CZ/SK (8X6-00091-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, magnetická, modrá, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak pracujete ako copywriter, tak určite oceníte klasickú klávesnicu na počítač. Lepšie rozmiestnenie kláves a príjemnejšia odozva je nespochybniteľné plus. Spočiatku budete musieť hľadať model podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Ice Blue CZ/SK je klávesnica kompaktná. Ergo klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Ice Blue CZ/SK je užitočná, keď nemáte veľa miesta. Kľúčové znaky klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Ice Blue CZ/SK Zabudovaný touchpad v klávesnici perfektne nahradí vašu nastávajúcu počítačovú myš Tvar klávesu Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na pripojenie napríklad k počítaču (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard + Pen Ice Blue CZ/SK (8X6-00091-CZSK)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK + Slim Pen 2 (8X6-00142-CZSK)

Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK + Slim Pen 2 (8X6-00142-CZSK)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, magnetická, zelená, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak nepoužívate iba klávesnicu s notebookom, nezaobídete sa bez kvalitnej počítačovej klávesnice. Viac kláves a príjemnejšia odozva je nespochybniteľné plus. V prvom rade budete musieť hľadať model podľa určenia. Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK + Slim Pen 2 je klávesnica kompaktná. Ergo klávesnica Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK + Slim Pen 2 je praktická, keď potrebujete doplnok k dotykovému displeju. Podstatné výhody klávesnice Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK + Slim Pen 2 Užitočný touchpad v klávesnici perfektne nahradí vašu nastávajúcu počítačovú myš Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na pripojenie k ďalším zariadeniam (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Signature Keyboard Forest CZ/SK + Slim Pen 2 (8X6-00142-CZSK)

GENIUS set klávesnica+myš SlimStar 8230, Bezdrôtový set Bluetooth + 2, 4GHz, USB, CZ+SK layout, čierna

Detail

GENIUS set klávesnica+myš SlimStar 8230Bezdrôtový set Bluetooth + 2,4 GHz, USB, CZ+SK layout, čierna Kompletný set pre vaše kancelárske potreby Set klávesnice a myši GENIUS SlimStar 8230 je ideálny pre každodennú kancelársku prácu. Praktické funkcie klávesnice Klávesnica je vybavená multimediálnymi klávesmi pre ľahkú kontrolu hudobného prehrávača a sociálnych sietí. Disponuje membránovými klávesmi typu Chiclet a numerickou klávesnicou. Presná a pohodlná myš Myš s optickým snímačom 1200 DPI zaručuje plynulé a presné ovládanie. Počet tlačidiel myši je tri. Jednoduché a flexibilné pripojenie Set je možné pripojiť bezdrôtovo cez Bluetooth alebo 2,4 GHz USB prijímač. Umožňuje prácu až na troch zariadeniach súčasne. Napájanie a rozmery Napájanie: 2× AA (1x myš + 1x klávesnica) - súčasťou balenia Veľkosť klávesnice: 441 x 140,8 x 30,8 mm Váha klávesnice: 452 g Veľkosť myši: 100 x 62,8 x 39,8 mm Váha myši: 53 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako GENIUS set klávesnica+myš SlimStar 8230, Bezdrôtový set Bluetooth + 2, 4GHz, USB, CZ+SK layout, čierna
Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK (QHG-00014), Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black (21Y-00014), Microsoft Wireless Desktop 3050 CZ/SK (PP3-00021), Microsoft Sculpt Comfort Desktop Wireless CZ/SK (L3V-00019), Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK (L5V-00019), Microsoft Bluetooth Keyboard ENG, čierna (QSZ-00014), Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK (PP4-00019-CZSK), Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black (KTF-00014), Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Dark Red (PN7-00014), Logitech Desktop MK120 CZ+SK (920-002536), Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier (21Y-00044), Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK (N9Z-00020), Microsoft Surface Go Type Cover Black CZ/SK (TXK-00005), Microsoft Sculpt Mobile Mouse Wireless, modrá (43U-00014), Microsoft Surface Slim Pen 2 Black (8WV-00014), Microsoft Surface Go Type Cover Charcoal CZ/SK (TZL-00001-CZSK), Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380, tmavo sivá – CZ + SK (920-007582_CZ), Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Wool Blue (U7Z-00014), Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 (M7J-00013), Microsoft Wireless Desktop 900 AES (PT3-00019), Microsoft Wireless Desktop 850 USB (PY9-00013), Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K380 pre Mac, ružová – CZ + SK (920-010406_CZ), Microsoft Bluetooth Mouse Mint (RJN-00030), Microsoft Bluetooth Mouse Peach (RJN-00042), Microsoft Bluetooth Mouse Black (RJN-00006), Trablíci CZ/SK (8590228065209), Akvárko (CZ/SK) (8590228065216), Microsoft Surface Pro X/Pro 8/Pro 9 Keyboard - CZ/SK (QJW-00025-CZSK), Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier (222-00024), Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Black (222-00008)