Microsoft designer bluetooth desktop keyboard (7n9-00020)

Produkt Microsoft designer bluetooth desktop keyboard (7n9-00020) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Microsoft designer bluetooth desktop keyboard (7n9-00020) upraviť a produkt hľadať znova.

Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard (7N9-00020)

Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard (7N9-00020)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bluetooth, česká a slovenská klávesnica, vysokoprofilové klávesy Táto moderná a praktická klávesnica s myšou sa vďaka modernému vzhľadu bude skvele vynímať na vašom stole. Bezdrôtovo sa spáruje s prenosným počítačom alebo tabletom pomocou technológie Bluetooth Smart 4.0. Dokáže vytvoriť okamžité pripojenie bez káblov a hardvérových kľúčov. Klávesnica má zabudovanú číselnú klávesnicu a je veľkostne rovnaká ako drôtové klávesnice. Tento set vám určite uľahčí akúkoľvek prácu s PC. Určite oceníte pri písaní jej spoľahlivosť i mäkké ostrovkové klávesy. Vďaka multimediálnym tlačidlám môžete ľahko ovládať hudbu aj video.Bezdrôtová myš využíva BlueTrack Technology a vďaka tomu spája v sebe výkon optickej myši s presnosťou myši laserovej a ponúka pohodlnú prácu takmer na každom type povrchu, okrem číreho skla a zrkadla. Určite tiež oceníte, že myš je navrhnutá pre pravákov aj ľavákov. S touto perfektnou ultrakompaktnou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard (7N9-00020) , Microsoft bluetooth mouse, nightfall camo (8kx-00020)

Microsoft set Designer Bluetooth Desktop SK/SK

Microsoft set Designer Bluetooth Desktop SK/SK
Detail

Designed to perform as beautifully as it looks. S jeho ultra-thin and modern look, Designer Bluetooth Desktop complements look of your desk. Je to bezdrôtové páry na váš notebook alebo tablet s najnovším Bluetooth Smart technológia- instantly connecting without wires or dongles to manage. Full-sized keyboard with built-in number pad and mouse will keep you productive at your desk. Even with its minimalist design, this keyboard gives you a robustný typing experience s chiclet-style, soft touch keys. Media keys are included, so you can easily control music and videos. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft set Designer Bluetooth Desktop SK/SK , Microsoft bluetooth desktop cz/sk (qhg-00014)

Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black (21Y-00014)

Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black (21Y-00014)
Detail

Klávesnica kancelárska a kompaktná, membránová, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth, na CR2032 batérie Ak pracujete ako redaktor alebo copywriter, bude sa vám lepšie pracovať na klasickej klávesnici na pc. Lepšie stlačenie spoločne s lepšou odozvou je jednoznačná výhoda. Na začiatku budete musieť vyberať podľa určenia. Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black je klávesnica kancelárska a kompaktná. Klávesnica Microsoft je použiteľná univerzálne, takže sa uplatní na písanie vo Worde, pre tých, čo radi chatujú a aj v situácii, keď zháňate len obyčajnú klávesnicu k domácemu počítaču. Ergo klávesnica Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black sa bude hodiť, keď potrebujete klávesnicu k inteligentnému televízoru. Zaujímavé funkcie klávesnice Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na pripojenie napríklad k počítaču (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black (21Y-00014) , Microsoft designer compact keyboard cz/sk, black (21y-00014)

Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier (21Y-00044)

Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier (21Y-00044)
Detail

Klávesnica kancelárska, membránová, bezdrôtová, biela, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bluetooth, na CR2032 batérie Ak stále pracujete na počítači, tak určite oceníte klasickú klávesnicu k pc. Lepšie rozmiestnenie kláves spoločne s príjemnejšou odozvou je nespochybniteľná výhoda. Na začiatku budete musieť vyberať podľa určenia. Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier je klávesnica kancelárska. Klávesnica Microsoft sa hodí proste na všetko, takže bude vhodná na prácu v call centre, pre spisovateľov a aj v prípade, keď si vystačíte so základnými funkciami. Základné vlastnosti klávesnice Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier Tvar tlačidla Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na spojenie s ďalším zariadením (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier (21Y-00044) , Microsoft designer compact keyboard cz/sk, glacier (21y-00044)

Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo (8KX-00020)

Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo (8KX-00020)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, laserová, 4 tlačidlá, camo a modrá Potrebujete exkluzívnu myš? S myškou Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo si bez problémov zasurfujete po internete aj zahráte hru. Do ruky sa vám s ňou dostane bezdrôtový typ myši, už vám tak nebude prekážať kábel. Na pripojenie k počítaču je tu Bluetooth technológia s najvyšším dosahom až 5 m. Telo myšky má symetrické vyhotovenie, bude sa tak hodiť pravákom aj ľavákom. Pohyb sníma presná a rýchla laserová technológia. Tešiť sa môžete na 4 tlačidlá. O napájanie sa stará AA batéria. Práve tento model je určený hlavne do kancelárie, ale na príležitostné hry stačí tiež. Významné prednosti myši Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo Bezdrôtová myš zaručuje koniec rozmotávania kabeláže pri PC Laserová funkcia zaručí hladký pohyb myši Myš (mouse) Microsoft je symetrická a môže ju teda používať každý Na pripojenie k počítaču je tu Bluetooth Využíva 4 praktické a odolné tlačidlá Signál... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo (8KX-00020) , Microsoft bluetooth keyboard eng, čierna (qsz-00014)

Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK (QHG-00014)

Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK (QHG-00014)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bluetooth, americká (medzinárodná) cestovná klávesnica, nízkoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 4 tlačidlá, symetrická Klávesnica a myš sú alfou a omegou každého počítača. Komplet Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK pojme oba tieto komponenty. K počítaču, ale pokojne aj inému prístroju, ho môžete zapojiť prostredníctvom rozhrania Bluetooth. Ide o optickú myš, ktorá využije na snímanie pohybu červené LED svetlo. Táto technológia ponúka priaznivejšiu cenu. Klávesnica je predurčená najmä do vašej pracovne. Hmotnosť klávesnice a myši Microsoft sa rovná 461,6 g. Klávesnica v súprave je osadená nízkoprofilovými klávesami, ich verzia je americká (medzinárodná). Významné vlastnosti klávesnice a myši Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK Súčasťou setu je klávesnica a myš Microsoft Klávesnica je predurčená do prostredia kancelárie Americká (medzinárodná) lokalizácia Napájanie zaisťujú batérie Zásluhou svojho tvaru je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK (QHG-00014) , Microsoft all-in-one media keyboard cz/sk (n9z-00020)

Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK (N9Z-00020)

Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK (N9Z-00020)
Detail

Klávesnica kompaktná, s touchpadom, membránová, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká a slovenská lokalizácia klávesov, Bezdrôtový USB prijímač, na AAA batérie Bezdrôtová All-In-one klávesnica je dokonalé príslušenstvo do vášho obývačky alebo domáce kancelárie. Je odolná proti poliatiu a disponuje multidotykovým ovládací kolík.Pohodlne sa usaďte a urobte viac práceKlávesnica All-in-One Media Keyboard predstavuje dokonalé zariadenie do vašej obývacej izby alebo domácej kancelárie. Obsahuje klávesy v štandardnej veľkosti a integrovaný viacdotykový trackpad, umožňujúci jednoduché ťuknutie, posunutie, pretiahnutie, použitie lupy aj kliknutie.vypnutévypnutéMédiá vo vašich rukáchZahŕňa programovateľné klávesové skratky pre médiá pre pohodlný prístup na web, k obľúbenej hudbe, fotografiám aj videám.Odolný dizajnKlávesnica má odolné vyhotovenie, takže odolá bežným otrasom, pádu na zem alebo rozliatiu tekutín. Klávesnica All-in-One Media Keyboard vám... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK (N9Z-00020) , Trust basics bluetooth keyboard – us (24651)

Microsoft Bluetooth Keyboard ENG, čierna (QSZ-00014)

Microsoft Bluetooth Keyboard ENG, čierna (QSZ-00014)
Detail

Klávesnica kancelárska, membránová, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, americká (medzinárodná) lokalizácia klávesov, Bluetooth Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Klávesnica zladená s OS WindowsMicrosoft Bluetooth Keyboard je bezdrôtová kancelárska klávesnica s anglickou lokalizáciou, ktorá sa vyznačuje vysokým používateľským komfortom a tichou prevádzkou vďaka membránovým klávesom. Klávesnica sa vyznačuje elegantným vyhotovením v klasickej čiernej farbe. K svojmu počítaču pripojíte Microsoft Keyboard pomocou Bluetooth.Kľúčové vlastnosti klávesnice Microsoft Bluetooth Keyboard ENGPripojenie pomocou Bluetooth s dosahom 10 metrovDlhá životnosť batérie (2× AAA v balení)Moderné vyhotovenieTiché membránové klávesyFunkcia Swift Pair na jednoduché párovanieKompatibilná s operačnými systémami Windows 10/8.1, iOS/MacOS a AndroidNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Keyboard ENG, čierna (QSZ-00014) , Microsoft wireless optical desktop 2000 (m7j-00013)

Microsoft set Wireless Desktop 3050

Detail

Kompaktný. Bezpečná. Moderné. Vylepšite svoj spôsob práce s prenosným alebo stolným počítačom touto sadou bezdrôtovej klávesnice a myši, ktorá ponúka hojnosť praktických funkcií a moderný dizajn. Mäkká opierka zápästia a tiché klávesy prepožičiavajú klávesnici elegantne profesionálny vzhľad a pohodlné použitie, ktoré vás nikdy neomrzí. Klávesnica je navyše vybavená funkciami, ktoré jej dokonale sadnú - ponúka vám praktické ovládacie prvky pre prehrávanie multimédií, aktiváciu lupy jedným stlačením a prispôsobiteľné klávesové skratky pre prístup k programom na hlavnom paneli systému Windows. Táto klávesnica taktiež ponúka technológiu šifrovania Advanced Encryption Standard (AES*), ktorá bola navrhnutá, aby pomohla šifrovaním písaného textu ochrániť vaše údaje. Technológia Microsoft BlueTrack Technology použitá v myši umožňuje presné ovládanie na prakticky akomkoľvek povrchu, zatiaľ čo gumované postranné plôšky a mierne dlhšie telo myši ponúkajú prekvapivé pohodlie1. Navyše sa môžete vzdialiť až 30 stôp od počítača a napriek tomu si uchovať spoľahlivé bezdrôtové pripojenie. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft set Wireless Desktop 3050 , Microsoft wireless desktop 900 aes (pt3-00019)

Microsoft set Wireless Desktop 900

Detail

Simple, modern, comfort at a great value Tento jednoduchý, moderný desktop nastaví bezpečnostné služby s rozšíreným štandardom štandardu (AES) na ochranu vašich kľúčových prvkov, a na full-size myš that provides comfortable, precise navigation. Klávesnica a myš sa nachádzajú dvere rokov a každý z nich majú možnosť jednoduchého prístupu k Windows features to keep you productive and efficient. Features Keyboard * Advanced Encryption Standard (AES) 128-Bit Encryption * Quiet-touch keys provide comfortable, responsive typing * Hot keys provide easy-access to commonly used functions * 2-year average battery life (Keyboard and Mouse) Mouse * Full-size mouse provides comfortable, precise navigation * Ambidextrous design is great for use in either hand * Customizable buttons máte prístup k Windows features you use most System Requirements * 2 AAA alkaline batérie pre klávesnicu (included) * 2 AA alkaline batérie pre myš (included) * USB port (proprietary 2.4 GHz included) Customizable Feature Requirements (dostupné pre Windows) Include: * Windows 10/8/7 • 150 MB * Mouse and Keyboard Center softvér1 3-Year Hardware Warranty:www.microsoft.com/hardware/warranty (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft set Wireless Desktop 900 , Microsoft wireless desktop 850 usb (py9-00013)

Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 (M7J-00013)

Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 (M7J-00013)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 3 tlačidlá, symetrická Moderná klávesnica s praktickými funkciami a bezpečným šifrovaním AES. Nielenže je táto sada klávesnice a myši dobre zabezpečená a praktická, ale tiež sa ľahko používa.Šifrovanie a pohodlie na dosah rukyZískajte klávesnicu klasického tvaru s vankúšikom na oporu dlane, ktorý vám prinesie pohodlie. Nielenže je táto súprava klávesnice a myši dobre zabezpečená a praktická, ale tiež sa jednoducho používa – stačí zapojiť vysielač a je to!vypnutévypnutéBezdrôtová myšKlávesnicu dopĺňa bezdrôtová myš plnej veľkosti, ktorá ponúka vylepšené postranné plôšky, posúvanie všetkými smermi a technológiu Blue Track.Bezpečné písanieNa rozdiel od štandardných klávesníc ponúka táto klávesnica šifrovanie AES (Advanced Encryption Standard), ktoré bolo navrhnuté, aby pomohlo šifrovaním písaného textu ochrániť vaše... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 (M7J-00013) , Microsoft bluetooth mouse mint (rjn-00030)

Microsoft Wireless Desktop 850 USB (PY9-00013)

Microsoft Wireless Desktop 850 USB (PY9-00013)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + optická myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá, symetrická Bezdrôtový set klávesnice a myši za rozumnú cenu. Ponúkne klávesnicu pre pohodlné písanie s AES šifrovaním a myš vhodnú pre pravákov aj ľavákov.Bezdrôtová voľnosť a zabezpečenie za dostupnú cenuVychutnajte si voľnosť a pohodlie bezdrôtovej technológie. Spoľahlivý dosah až 4,5 m od počítača pri zachovaní silného bezdrôtového pripojenia.vypnutévypnutéSpoľahlivý vysielačKeď budete pripravení na prácu, zapojte bezdrôtový prijímač k portu USB počítača. Pri cestovaní ho môžete pripnúť na spodnú stranu myši. Myš sa tým automaticky vypne.Pohodlná myšMyš môžete aj na cestách samostatne používať s notebookom - keď sa vydáte na cestu, možno jej miniatúrny vysielač pohodlne zasunúť do otvoru v spodnej časti myši. Navyše vďaka symetrickému vyhotoveniu sadne do pravej aj ľavej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Desktop 850 USB (PY9-00013) , Microsoft bluetooth mouse peach (rjn-00042)

Microsoft Wireless Desktop 900 AES (PT3-00019)

Microsoft Wireless Desktop 900 AES (PT3-00019)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, chiclet klávesy + optická myš, 3 tlačidlá, symetrická Bezdrôtový set klávesnice a myši s moderným dizajnom. Klávesnica je vybavená tichými klávesmi a AES šifrovaním. Myš plnej veľkosti zaujme svojím vzhľadom a je vhodná pre pravákov aj ľavákov.Moderná, pohodlná a cenovo dostupnáTáto súprava klávesnice a myši je moderná a minimalistická. Má tiché klávesy na písanie a myš plnej veľkosti, ktorá ponúka pohodlnú a presnú navigáciu.vypnutévypnutéProgramovateľné tlačidláPrispôsobiteľné tlačidlá vám ponúkajú prístup k najčastejšie používaným funkciám Windows.Dizajn myši pre pravákov aj ľavákovMyš je navrhnutá na pohodlné použitie pravou aj ľavou rukou.Bezpečné písanieTáto klávesnica ponúka technológiu šifrovania Advanced Encryption Standard (AES*), ktorá bola navrhnutá, aby pomohla šifrovaním písaného textu ochrániť vaše údaje.vypnutévypnutéTiché... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Desktop 900 AES (PT3-00019) , Microsoft bluetooth mouse black (rjn-00006)

Microsoft Wireless Desktop 3050 CZ/SK (PP3-00021)

Microsoft Wireless Desktop 3050 CZ/SK (PP3-00021)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská klávesnica, nízkoprofilové klávesy, multimediálne klávesy Moderná klávesnica s praktickými funkciami a bezpečným šifrovaním AES. Mäkká opierka zápästia a tiché klávesy prepožičiavajú klávesnici elegantne profesionálny vzhľad.Kompaktná. Bezpečná. Moderná.Vylepšite svoj spôsob práce s prenosným alebo stolovým počítačom touto súpravou bezdrôtovej klávesnice a myši, ktorá ponúka množstvo praktických funkcií a moderný dizajn. Mäkká opierka zápästia a tiché klávesy prepožičiavajú klávesnici elegantne profesionálny vzhľad a pohodlné použitie, ktoré vás nikdy neomrzí.vypnutévypnutéBezpečné písanieTáto klávesnica ponúka technológiu šifrovania Advanced Encryption Standard (AES*), ktorá bola navrhnutá, aby pomohla šifrovaním písaného textu ochrániť vaše údaje.vypnutévypnutéMultimediálne klávesyKlávesnica je navyše vybavená funkciami, ktoré jej dokonale padnú – ponúka vám praktické... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Desktop 3050 CZ/SK (PP3-00021) , Teclast ks10 bluetooth keyboard with tablet stand

Microsoft Keyboard Wired 600, English, Black

Microsoft Keyboard Wired 600, English, Black
Detail

Kombinácia elegantného dizajnu a výnimočnej hodnoty. Táto poliatia odolná klávesnica má všetky prvky a funkcie, ktoré potrebujete a nielen ich, so všetkou kvalitou a hodnotou značky Microsoft. Spríjemnite si život vďaka nastaveniu plug-and-play, funkciám Windows Vista, kompatibilite s Xbox 360 a tichými klávesmi, prostredníctvom ktorých máte rýchly prístup k ovládaniu médií a kalkulátoru.Parametre a špecifikácie:Centrum médií:Štyri rýchle klávesy pre ovládanie najpoužívanejších činností s médiami (play/pauza, zosilnenie hlasitosti, zoslabenie hlasitosti a stlmenie).Klávesy s tichým stlačením:Tiché citlivé klávesy s nízkym profilom.Kláves kalkulátora:Jediným stlačením klávesu si rýchlo zobrazíte Kalkulátor.Kvapalinám odolný dizajn:Počas práce sa môžete bez obáv napiť - táto klávesnica odolá náhodnému poliatiu.Tlačidlo Štart systému Windows:Pri používaní systému Windows Vista môžete stlačením tohto tlačidla otvoriť ponuku Štart a prehľadať počítač alebo web. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Keyboard Wired 600, English, Black , Microsoft wireless desktop 3050 cz/sk (pp3-00021)

Microsoft set Sculpt Comfort Desktop USB Port SK/SK

Microsoft set Sculpt Comfort Desktop USB Port SK/SK
Detail

Microsoft Sculpt Comfort Desktop je perfektne tvarovaná zostava bezdrôtovej klávesnice a myši, ktorá sa presne prispôsobí vašim potrebám a zaistí maximálne pohodlie. Oválny tvar myši napomáha prirodzenému, uvoľnenému držaniu zápästia. Súčasťou klávesnice je polstrovaná opierka rúk, ktorá podporuje zdravšie písanie. Opierku je možné navyše ľahko odstrániť.Klávesnica Microsoft Sculpt Comfort je navrhnutá predovšetkým pre prácu s novým operačným systémom Microsoft Windows 8, ale to neznamená, že si jej prednosti nemôžete dopriať aj v starších verziách systému Microsoft Windows. Periférie Microsoft sú, známe vysokou kvalitou spracovania a materiálov, ani táto klávesnica nie je výnimkou. Hlavnou prednosťou klávesnice je ergonomický tvar s klávesmi prehnutými tak, aby prirodzene kopírovali vaše dlane, vďaka čomu vás nebudú bolieť ruky ani po dlhom písaní na klávesnici. Komfortu napomáha aj odnímateľná mäkká podložka z umelej kože pod vaše zápästie.Na prvý pohľad vás určite zaujme rozdelený medzerník, v predvolenom nastavení pracujú obe polovice rovnako ako klasický medzerník. Zmena nastáva vo chvíli, keď podržíte obe polovice stlačené, aktivujete tým funkciu backspace a ľavá polovica medzerníka bude fungovať ako kláves backspace.Horný rad klávesov F je rozšírený podľa vzoru notebookov o blok funkčných klávesov. Funkčné klávesy sú prirazené jednotlivým funkciám vo Windows 8, napr. zobrazenie nastavenia, vyhľadávania, zdieľania, prepínania aplikácií a ovládania multimédií. Spodná strana klávesnice je osadená mäkkými gumovými nôžkami, nájdeme tu užitočné otvory na odtok kvapalín v prípade poliatia klávesnice a pozíciu pre dve AAA batérie. Vďaka pokročilej správe napájania vydrží klávesnica v prevádzke až rok a pol na jednu sadu batérií.Microsoft Sculpt Comforort Mouse je elegantná bezdrôtová myš vytvorená špeciálne pre zariadenia s Windows 8. Potvrdením je tlačidlo Windows na ľavom boku, ktoré uľahčí dostupnosť hlavnej ponuky operačného systému. Štvorsmerné koliesko zase výrazne uľahčí prácu v dokumentoch a programoch, ktoré sa na jednu obrazovku nezmestia. Extra dlhá výdrž na batériu, bezdrôtové spojenie a kompaktné rozmery sú hlavnými benefitmi tohto modelu.Optický senzor využívajúci technológiu BlueTrack využíva rozlíšenie 1000 ppi a zaisťuje vysokú presnosť aj plynulý pohyb prakticky na akomkoľvek povrchu. Sculpt Comfort Mouse disponuje perforovanou plochou pre palec, ktorá pravákom spríjemní jej dlhšie používanie.Parametre a špecifikácie:Myš:6 tlačidiel vrátane 4-cestného kolieska a tlačidla WindowsSnímač: Microsoft BlueTrackRozlíšenie: 1000 ppiFrekvencia snímania: 8000 snímok/s.Rýchlosť sledovania: 70 palcov/s. (1829 mm/s.)Klávesnica:Životnosť: 20 miliónov stlačení na klávesuTlačidlá zrýchlenej voľby: hľadanie, zdieľanie, zariadenie, nastavenieHorúce tlačidlá: Windows StartMultimediálne tlačidlá: stlmenie zvuku, hlasitosť +/-, pauza/prehrávanie, kalkulačkaRýchlosť zapisovania: 1000 znakov za minútuBezdrôtová technológia:Platforma: proprietárne 2,4 GHzBezdrôtový dosah: 10 m (typicky)Rozhranie adaptéra: USB 2.0Podporované OS:Microsoft Windows 8, Windows RT, Windows 7 a Windows VistaNapájanie:Myš: 2x alkalická batéria AA (v balení)Klávesnica: 2x alkalická batéria AAA (v balení)Výdrž (klávesnica/myš): až 10/18 mesiacovPrevedenie myši:Farba: čiernaRozmery: 68,5 x 111 x 36,5 mm (Š x V x H)Hmotnosť: 135 g (vrátane 2x batérie AA)Prevedenie klávesnice:Farba: čiernaRozmery: 453 x 213 x 33 mm (Š x V x H)Hmotnosť: 807 g (vrátane 2x batérie AAA)Prevedenie prijímača:Rozmery: 27,6 x 15 x 6,9 mm (D x Š x V)Hmotnosť: 2,3 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft set Sculpt Comfort Desktop USB Port SK/SK , Microsoft bluetooth ergonomic mouse glacier (222-00024)

Microsoft Sculpt Comfort Desktop Wireless CZ/SK (L3V-00019)

Microsoft Sculpt Comfort Desktop Wireless CZ/SK (L3V-00019)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy + bluetrack myš, 1000 DPI, 6 tlačidiel, vhodná pre pravákov Po vzhľadovej stránke veľmi podarená sada bezdrôtovej klávesnice a myši v prevedení so zaujímavými ornamenty. Zbaví vás nepríjemných a nevzhľadných káblov a ozdobia každú kanceláriu. Výhodou bezdrôtovej technológie je vždy voľnosť pohybu po stole, a tým aj pohodlnejšiu pozície pri práci či zábave.vypnutéMaximum pohodlia podľa vašich potriebProdukty Sculpt Comfort Desktop vďaka zaoblenej konštrukcii, nastaviteľným funkciám, ktoré sa jednoducho prispôsobia vašim potrebám, a špeciálne navrhnutej myši pre pravákov zmenia spôsob, akým používate klávesnicu a myš.Moderný modulárny dizajnVďaka elegantnému dizajnu a pohodlnej zaoblenej konštrukcii sú všetky klávesy ľahko dostupné, zatiaľ čo ergonomická opierka zápästia a dlane chráni vaše ruky pred zápalmi a poranením z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Sculpt Comfort Desktop Wireless CZ/SK (L3V-00019) , Microsoft bluetooth ergonomic mouse black (222-00008)

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK (L5V-00019)

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK (L5V-00019)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, nízkoprofilové klávesy + bluetrack myš, 1000 DPI, 4 tlačidlá, vhodná pre pravákov Set ergonomickej klávesnice a myši dopraje maximálne pohodlie na trvalú produktivitu. Špeciálny ergonomický dizajn dopraje vašim rukám a zápästiu prirodzenejšiu polohu.Klávesnica Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK s pokročilým ergonomickým tvaromDizajn a konštrukcia produktov Sculpt Ergonomic Desktop sú postavené na ergonomických princípoch – pri písaní na delenej klávesnici sa vaše ruky vždy nachádzajú v uvoľnenej polohe a mäkká opierka dlane poskytuje oporu pre zápästie. Klávesnica Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK s vypuklým tvarom znižuje a koriguje pronáciu zápästia, ktorá inak spôsobuje bolesť a zníženú pohyblivosť.vypnutévypnutéSkutočné pohodlie na trvalú produktivituProdukty Sculpt Ergonomic Desktop sú navrhnuté na produktivitu s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK (L5V-00019) , Microsoft mouse sighter sc bluetooth (ws3-00006)

Microsoft set Wireless Desktop 2000 USB Port CS/SK

Microsoft set Wireless Desktop 2000 USB Port CS/SK
Detail

klávesnica s myšou, multimediálna bezdrôtová, konektor USB, mäkká podpierka pre ruky, bezdrôtová BlueTracková myš s rozlíšením 1000dpi, klávesnica obsahuje slovenské znaky, dosah až 10m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft set Wireless Desktop 2000 USB Port CS/SK , Microsoft bluetooth mouse pastel blue (rjn-00018)

Microsoft Wired Keyboard 600 USB SK/SK

Detail

http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=038 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Wired Keyboard 600 USB SK/SK , Microsoft ocean plastic mouse bluetooth (i38-00006)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard Platinum ENG

Detail

Posuňte všestrannosť na novú úroveň s perfektnou prémiovou klávesnicou, ktorá ponúka sklenený touchpad, luxusný materiál Alcantara a odkladaciu priehradku pre pero Slim Pen 2 (nutné zakúpiť samostatne) umožňujúce bezpečné a ľahké nabíjanie. Klávesnica je dostupná v rade farieb: makovo červená, ľadovo modrá, platinová a čierna. Klávesnica Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilná so zariadeniami Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozmery: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnosť: 280 g Rozhranie: magnetický Klávesy: Aktivácia: Pohyb klávesmi (mechanický) Rozvrhnutie: QWERTY (INTL), celý riadok kláves s funkciami (F1 - F12) Špeciálne tlačidlá pre skratky Windows, ovládanie médií, jas obrazovky Pravé tlačidlo myši Integrácia pera: Pero Surface Slim 2 - ukladanie a nabíjanie Senzory: akcelerometer Materiál: Alcantara Farba: SAPPHIRE (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard Platinum ENG , Microsoft bluetooth mouse, forest camo (8kx-00032)

Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK (PP4-00019-CZSK)

Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK (PP4-00019-CZSK)
Detail

Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bezdrôtový USB prijímač, česká a slovenská kancelárska klávesnica, vysokoprofilové klávesy + bluetrack myš, 1000 DPI, 3 tlačidlá, symetrická Klávesnica a myš majú byť súčasťou každej poriadnej počítačovej zostavy. Tento komplet Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK vám poskytne oba tieto komponenty. K počítaču aj inému zariadeniu ich môžete zapojiť prostredníctvom bezdrôtového USB prijímača. Ide o Blue Track myš, ktorá bola vyvinutá spoločnosťou Microsoft. Disponuje netradičným modrým LED svetlom, ktoré pomáha úžasne snímať na akomkoľvek povrchu. Klávesnica je určená na dlhodobú prácu s počítačom vďaka ergonomickému tvaru. Klávesnica v balení je opatrená vysokoprofilovými klávesami, ich verzia je česká a slovenská. Zásadné parametre klávesnice a myši Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK Súčasťou setu je klávesnica a myš Microsoft Klávesnica je vhodná na dlhšiu prácu s počítačom Česká a slovenská... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Comfort Desktop 5050 CZ/SK (PP4-00019-CZSK) , Microsoft bluetooth mouse, arctic camo (8kx-00008)

Microsoft Keyboard All-in-One Media, English, Black

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Black), Commercial, ENG

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Black), Commercial, ENG
Detail

Obal Microsoft Surface Pre typ , čiernyDruh pripojenia: bez káblapripojenie: 1x Surface ConnectPrenosová technika: -Farba: čiernaLateralita: pravoruký aj ľavorukýNabíjací: nieHmotnosť: 0,310kgtyp produktu: klávesnicaCompatible with all third generation and laterSurface Pre modelsDimensions (W x D x H): 295 x 217 x 4.65 mmWeight: 285 gramsInterface: magneticKeyboard: Mechanical keys + touchpadZáruka výrobcu: 1 rok bring-in (detaily viď webovéstránky výrobcu) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Black), Commercial, ENG , Microsoft sculpt ergonomic desktop wireless cz/sk (l5v-00019)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Sapphire), SK&SK

Detail

Posuňte všestrannosť na novú úroveň s perfektnou prémiovou klávesnicou, ktorá ponúka sklenený touchpad, luxusný materiál Alcantara a odkladaciu priehradku pre pero Slim Pen 2 (nutné zakúpiť samostatne) umožňujúce bezpečné a ľahké nabíjanie. Klávesnica je dostupná v rade farieb: makovo červená, ľadovo modrá, platinová a čierna. Klávesnica Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilná so zariadeniami Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozmery: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnosť: 280 g Rozhranie: magnetický Klávesy: Aktivácia: Pohyb klávesmi (mechanický) Rozvrhnutie: QWERTY (INTL), celý riadok kláves s funkciami (F1 - F12) Špeciálne tlačidlá pre skratky Windows, ovládanie médií, jas obrazovky Pravé tlačidlo myši Integrácia pera: Pero Surface Slim 2 - ukladanie a nabíjanie Senzory: akcelerometer Materiál: Alcantara Farba: SAPPHIRE (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Sapphire), SK&SK , Microsoft surface mobile mouse bluetooth, black (ktf-00014)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Forest), CZ&SK

Detail

Posuňte všestrannosť na novú úroveň s perfektnou prémiovou klávesnicou, ktorá ponúka sklenený touchpad, luxusný materiál Alcantara a odkladaciu priehradku pre pero Slim Pen 2 (nutné zakúpiť samostatne) umožňujúce bezpečné a ľahké nabíjanie. Klávesnica je dostupná v rade farieb: makovo červená, ľadovo modrá, platinová a čierna. Klávesnica Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilná so zariadeniami Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozmery: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnosť: 280 g Rozhranie: magnetický Klávesy: Aktivácia: Pohyb klávesmi (mechanický) Rozvrhnutie: QWERTY (INTL), celý riadok kláves s funkciami (F1 - F12) Špeciálne tlačidlá pre skratky Windows, ovládanie médií, jas obrazovky Pravé tlačidlo myši Integrácia pera: Pero Surface Slim 2 - ukladanie a nabíjanie Senzory: akcelerometer Materiál: Alcantara Farba: FOREST (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Forest), CZ&SK , Microsoft modern mobile mouse bluetooth, glacier (ktf-00063)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 Device CAL (DG7GMGF0D7HX2)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 Device CAL (DG7GMGF0D7HX2)
Detail

Kancelársky softvér MS Windows Server pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Pokiaľ nie ste si istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: , pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať.Licencia Remote Desktop Services – 1 Device CALSlužba Licencovanie vzdialenej plochy (Remote Destop Services) spravuje licencie pre klientsky prístup k Vzdialenej ploche (VP CAL), ktoré sú potrebné na pripojenie jednotlivých zariadení či používateľov k serveru Hostiteľ relácií vzdialenej plochy (hostiteľ relácií VP). Služba Licencovanie VP slúži na inštaláciu a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 Device CAL (DG7GMGF0D7HX2) , Microsoft modern mobile mouse bluetooth, peach (ktf-00047)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 User CAL (DG7GMGF0D7HX1)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 User CAL (DG7GMGF0D7HX1)
Detail

Kancelársky softvér MS Windows Server pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Pokiaľ nie ste si istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: , pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať.Licencia Remote Desktop Services – 1 User CALSlužba Licencovanie vzdialenej plochy (Remote Destop Services) spravuje licencie pre klientsky prístup k Vzdialenej ploche (VP CAL), ktoré sú potrebné na pripojenie jednotlivých zariadení či používateľov k serveru Hostiteľ relácií vzdialenej plochy (hostiteľ relácií VP). Služba Licencovanie VP slúži na inštaláciu a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 User CAL (DG7GMGF0D7HX1) , Microsoft bluetooth mobile mouse 3600 black (pn7-00004)

Microsoft Bluetooth Mouse Black (RJN-00006)

Microsoft Bluetooth Mouse Black (RJN-00006)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, optická, 4 tlačidlá, 1000DPI, čierna Hľadáte exkluzívnu myš? S myškou na počítač Microsoft Bluetooth Mouse Black urobíte oveľa viac, než predtým. Táto myš je bezdrôtová, vyhnete sa teda ďalšiemu otravnému káblu. Na pripojenie k počítaču poslúži Bluetooth technológia s najvyšším dosahom až 1 m. Telo myši má symetrický tvar, nezáleží teda na tom, či patríte medzi ľavákov či pravákov. Jej pohyb po stole sníma rýchla a presná optická technológia, myš má maximálnu citlivosť 1000 DPI. Využívať budete môcť 4 tlačidlá. O napájanie sa stará AA batéria. Tento konkrétny model je určený skôr na cestovanie s notebookom. Podstatné funkcie myši Microsoft Bluetooth Mouse Black Bezdrôtová myš pre vás znamená koniec obmedzeniam dĺžkou kabeláže Optická funkcia je zodpovedná za hladký pohyb myši Myš Microsoft je súmerná a môže ju teda používať každý Prepojenie s počítačom zabezpečuje Bluetooth Citlivosť myši na PC Microsoft Bluetooth Mouse... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mouse Black (RJN-00006) , Microsoft modern mobile mouse bluetooth, mint (ktf-00023)

Microsoft Bluetooth Mouse Mint (RJN-00030)

Microsoft Bluetooth Mouse Mint (RJN-00030)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, optická, 4 tlačidlá, 1000DPI, zelená Radi by ste našli jednoduchú myš? S myškou Microsoft Bluetooth Mouse Mint ste našli ideálne príslušenstvo k vášmu PC. Ide o bezdrôtovú myš, už vám tak nebude prekážať kábel. Na pripojenie k počítaču je tu Bluetooth technológia s najvyšším dosahom až 1 m. Telo myšky má symetrický tvar, do ruky tak padne pravákom aj ľavákom. Pohyb sníma presná a rýchla optická technológia, maximálna citlivosť myši je stanovená na 1000 DPI. Využívať budete môcť 4 tlačidlá. Napájanie zabezpečuje AA batéria. Tento konkrétny model je určený najmä na prácu na cestách. Zaujímavé vlastnosti myši Microsoft Bluetooth Mouse Mint Bezdrôtová myš k PC pre vás znamená koniec rozmotávania kabeláže pri PC Optická technológia zaistí citlivosť myši a jej bezchybnú odozvu PC myš Microsoft je symetrická, nezáleží teda, či ste pravák alebo ľavák S počítačom sa spája pomocou Bluetooth Citlivosť myši na počítač Microsoft... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mouse Mint (RJN-00030) , Microsoft bluetooth mobile mouse 3600 azul (pn7-00024)

Microsoft Bluetooth Mouse Peach (RJN-00042)

Microsoft Bluetooth Mouse Peach (RJN-00042)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, optická, 4 tlačidlá, 1000DPI, oranžová Hľadáte ľahko ovládateľnú myš? S počítačovou myšou Microsoft Bluetooth Mouse Peach sa každodenná práca s PC mení na radosť. Do ruky sa vám s ňou dostane bezdrôtový typ myši, žiadny kábel vám tak už nebude prekážať. Na pripojenie k počítaču poslúži moderná Bluetooth technológia s dosahom až 1 m. Telo myši na počítač má symetrický tvar, je tak vhodná ako pre pravákov, tak pre ľavákov. Pohyb po stole sleduje veľmi presná optická technológia, maximálna citlivosť myši je 1000 DPI. Využiť môžete 4 tlačidlá. Napájanie zabezpečuje AA batéria. Práve tento model je výnimočne vhodný na cestovanie s notebookom. Rozhodujúce vlastnosti myši Microsoft Bluetooth Mouse Peach Bezdrôtová myš zaistí koniec zamotaných drôtov pri PC Optická technológia ručí za presnú odozvu Myš Microsoft je symetrická, nezáleží teda, či ste pravák alebo ľavák Na pripojenie k počítaču je tu Bluetooth Citlivosť PC myši... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mouse Peach (RJN-00042)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Platinum), Commercial, SK&SK

Detail

Obal Microsoft Surface Pre typ , čiernyDruh pripojenia: bez káblapripojenie: 1x Surface ConnectPrenosová technika: -Farba: čiernaLateralita: pravoruký aj ľavorukýNabíjací: nieHmotnosť: 0,310kgtyp produktu: klávesnicaCompatible with all third generation and laterSurface Pre modelsDimensions (W x D x H): 295 x 217 x 4.65 mmWeight: 285 gramsInterface: magneticKeyboard: Mechanical keys + touchpadZáruka výrobcu: 1 rok bring-in (detaily viď webovéstránky výrobcu) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Platinum), Commercial, SK&SK

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Ice Blue), CZ&SK

Detail

Posuňte všestrannosť na novú úroveň s perfektnou prémiovou klávesnicou, ktorá ponúka sklenený touchpad, luxusný materiál Alcantara a odkladaciu priehradku pre pero Slim Pen 2 (nutné zakúpiť samostatne) umožňujúce bezpečné a ľahké nabíjanie. Klávesnica je dostupná v rade farieb: makovo červená, ľadovo modrá, platinová a čierna. Klávesnica Surface Pro Signature Keyboard je kompatibilná so zariadeniami Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozmery: 289,1 x 226,1 x 4,89 mm Hmotnosť: 280 g Rozhranie: magnetický Klávesy: Aktivácia: Pohyb klávesmi (mechanický) Rozvrhnutie: QWERTY (INTL), celý riadok kláves s funkciami (F1 - F12) Špeciálne tlačidlá pre skratky Windows, ovládanie médií, jas obrazovky Pravé tlačidlo myši Integrácia pera: Pero Surface Slim 2 - ukladanie a nabíjanie Senzory: akcelerometer Materiál: Alcantara Farba: ICE BLUE (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Ice Blue), CZ&SK

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services External Connector (elektronická licencia) (DG7GMGF0D609)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services External Connector (elektronická licencia) (DG7GMGF0D609)
Detail

Kancelársky softvér MS Windows Server pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Pokiaľ si nie ste istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: , pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať.Licencia Remote Desktop ServicesSlužba Licencovanie vzdialenej plochy (Remote Destop Services) spravuje licencie pre klientský prístup k Vzdialenej ploche (VP CAL), ktoré sú potrebné na pripojenie jednotlivých zariadení či používateľov k serveru Hostiteľ relácií vzdialenej plochy (hostiteľ relácií VP). Služba Licencovanie VP slúži na inštaláciu a vydávanie licencií VP CAL na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services External Connector (elektronická licencia) (DG7GMGF0D609)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 User CAL Charity (DG7GMGF0D7HXNON1)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 User CAL  Charity (DG7GMGF0D7HXNON1)
Detail

Kancelársky softvér , Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 User CAL Charity (DG7GMGF0D7HXNON1)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 Device CAL Charity (DG7GMGF0D7HXNON2)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 Device CAL Charity (DG7GMGF0D7HXNON2)
Detail

Kancelársky softvér , Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 Device CAL Charity (DG7GMGF0D7HXNON2)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 User CAL Education (DG7GMGF0D7HXEDU1)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 User CAL  Education (DG7GMGF0D7HXEDU1)
Detail

Kancelársky softvér , Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 User CAL Education (DG7GMGF0D7HXEDU1)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 Device CAL Education (DG7GMGF0D7HXEDU2)

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 Device CAL Education (DG7GMGF0D7HXEDU2)
Detail

Kancelársky softvér , Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services – 1 Device CAL Education (DG7GMGF0D7HXEDU2)

TRUST BASICS Bluetooth Keyboard – US (24651)

TRUST BASICS Bluetooth Keyboard – US (24651)
Detail

Klávesnica mini, pre mobil a tablet a pre Mac, tichá, nožnicová, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, americká (medzinárodná) lokalizácia klávesov, Bluetooth Ak často píšete texty, bez poriadnej počítačovej klávesnice sa nezaobídete. Lepšie rozmiestnenie kláves spoločne s lepšou ergonómiou je jednoznačné plus. Na začiatku budete musieť hľadať model podľa určenia. TRUST BASICS Bluetooth Keyboard – US je klávesnica mini, pre mobil a tablet a pre Mac. Hlavné parametre klávesnice TRUST BASICS Bluetooth Keyboard – US Multimediálne klávesy slúžiace na naozaj jednoduché pretáčanie alebo pozastavenie hudby Tvar tlačidla Enter je jednoriadkový Rozhranie bluetooth na pripojenie k ďalším zariadeniam (alza.sk)

Podobné produkty ako TRUST BASICS Bluetooth Keyboard – US (24651)

Microsoft Mouse Sighter SC Bluetooth (WS3-00006)

Microsoft Mouse Sighter SC Bluetooth (WS3-00006)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 3 tlačidlá, 4000DPI, sivá Táto bezdrôtová myš Microsoft Mouse Sighter SC v elegantnej sivej farbe sa stane nielen štýlovým doplnkom, ale aj skvelým pomocníkom pri vašej práci. Jej telo je ultra tenké a zároveň symetrické, čo znamená, že ju môžu využívať ľaváci aj praváci. O maximálnu presnosť na každom povrchu sa stará špeciálna technológia BlueTrack, ktorá využíva spojenie ako optického, tak aj laserového snímača. Vďaka ľahkému pripojeniu pomocou Bluetooth navyše môžete pracovať na pohodlnom mieste vzdialenom od zariadenia až 10 m. Maximálnu životnosť potom spoločne zaisťuje odolné kovové koliesko a 2× AAA batérie, ktoré sú súčasťou balenia.Kľúčové vlastnosti Microsoft Mouse Sighter SCElegantné sivé vyhotovenieSnímanie špeciálnou BlueTrack technológiouKovové kolieskoPripojenie pomocou Bluetooth 4.0Ultra tenké teloKvalitné spracovanieBatérie súčasťou baleniaDlhá výdržKompatibilita:Windows 10/8.1/8Android... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Mouse Sighter SC Bluetooth (WS3-00006)

Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Black (222-00008)

Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Black (222-00008)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, vhodná pre pravákov, optická, 5 tlačidiel, čierna Bezdrôtová myš Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse BlackVybrať kvalitnú bezdrôtovú myš nie je vôbec jednoduché, ale môžeme vám garantovať, že Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Black vás rozhodne nesklame – práve naopak. Za primeranú cenu totiž ponúkne dokonale ergonomický tvar navrhnutý pre pravákov. Aj po niekoľkohodinovej súvislej práci budete mať stále vysoký komfort bez bolesti v zápästí.Myš od Microsoftu má funkcie, ktoré vás potešiaMicrosoft Bluetooth Ergonomic Mouse Black je vybavená hliníkovým rolovacím kolieskom na presnú navigáciu naprieč dokumentmi. Nechýba ani teflónová základňa na presný pohyb po podložke. V praxi zase oceníte možnosť spárovať myš s trojicou zariadení.Kľúčové vlastnosti Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse BlackElegantná bezdrôtová myšPripojenie pomocou technológie Bluetooth 5.0Možnosť spárovania s trojicou zariadeníŽivotnosť batérií približne 15... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Black (222-00008)

Microsoft Bluetooth Mouse, Arctic Camo (8KX-00008)

Microsoft Bluetooth Mouse, Arctic Camo (8KX-00008)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, laserová, 4 tlačidlá, biela a camo Radi by ste našli nadčasovú myš? S myšou k PC Microsoft Bluetooth Mouse, Arctic Camo ste našli ideálne príslušenstvo k vášmu PC. Ide o bezdrôtovú myš, vyhnete sa teda ďalšiemu otravnému káblu. Na spojenie s PC poslúži obľúbené Bluetooth rozhranie s dosahom až 5 m. Telo myšky na počítač má symetrický tvar, je tak vhodná pre pravákov aj ľavákov. Jej pohyb po stole sníma rýchla a presná laserová technológia. Využiť môžete 4 tlačidlá. O napájanie sa stará AA batéria. Tento model je výnimočne vhodný do kancelárií, ale tu a tam se hodí i při PC hře. Hlavné parametre myši Microsoft Bluetooth Mouse, Arctic Camo Bezdrôtová myš k PC ručí za manipuláciu bez zamotaných káblov Laserová technológia zaistí presnú odozvu Myš k PC Microsoft je symetrická a hodí sa teda pre pravákov a ľavákov Spojenie s počítačom má na starosti Bluetooth Využíva 4 praktické a odolné tlačidlá Signál myši má dosah až 5 m Na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mouse, Arctic Camo (8KX-00008)

Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo (8KX-00032)

Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo (8KX-00032)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, laserová, 4 tlačidlá, camo a zelená Snažíte sa nájsť ľahko ovládateľnú myš? S myšou Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo pohodlne odklikáte prácu aj si zahráte hry. Ide o bezdrôtovú myš, nebude vám tak prekážať kábel. Na pripojenie k počítaču poslúži obľúbené Bluetooth rozhranie s najvyšším dosahom až 5 m. Telo myši k počítaču má symetrické vyhotovenie, do ruky tak padne pravákom aj ľavákom. Jej pohyb po stole sníma rýchla a presná laserová technológia. Využívať budete môcť 4 tlačidlá. O napájanie sa stará AA batéria. Tento konkrétny model je výnimočne vhodný do kancelárie, ale ujme sa aj u príležitostných hráčov. Základné prednosti myši Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo Bezdrôtová myš k PC ručí za koniec zamotaných drôtov pri PC Laserová funkcia je zodpovedná za presnú odozvu Počítačová myška Microsoft je symetrická a môže ju teda používať každý Na pripojenie k počítaču poslúži Bluetooth Budete môť využívať 4... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo (8KX-00032)

Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth (I38-00006)

Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth (I38-00006)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, laserová, 4 tlačidlá, biela Potrebujete novú myš? S myšou k počítaču Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth si bez problémov zasurfujete po internete aj zahráte hru. Ide o bezdrôtovú myš, vyhnete sa teda ďalšiemu otravnému káblu. Spojenie s počítačom zabezpečuje Bluetooth technológia s dosahom až 5 m. Telo myši má symetrický tvar, je tak vhodná ako pre pravákov, tak pre ľavákov. Pohyb sníma presná a spoľahlivá laserová technológia. Nájdete na nej 4 tlačidlá. O napájanie sa stará AA batéria. Práve tento model je určený najmä na práci v kancelárii ale ujme sa aj u príležitostných hráčov. Základné funkcie myši Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth Bezdrôtová myš k PC zaručí koniec zamotaných drôtov pri PC Laserová technológia zaistí hladký pohyb myši Myš Microsoft je symetrická a teda použiteľná pre pravákov aj ľavákov Na pripojenie k počítaču je tu Bluetooth Využívať budete môcť 4 spoľahlivé a odolné tlačidlá Signál myši... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth (I38-00006)

Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Peach (222-00040)

Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Peach (222-00040)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, vhodná pre pravákov, optická, 5 tlačidiel, oranžová Bezdrôtová myš Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse PeachVybrať kvalitnú bezdrôtovú myš nie je vôbec jednoduché, ale môžeme vám garantovať, že Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Peach vás rozhodne nesklame – práve naopak. Za primeranú cenu totiž ponúkne dokonale ergonomický tvar navrhnutý pre pravákov. Aj po niekoľkohodinovej súvislej práci budete mať stále vysoký komfort bez bolesti v zápästí.Myš od Microsoftu má funkcie, ktoré vás potešiaMicrosoft Bluetooth Ergonomic Mouse Peach je vybavená hliníkovým rolovacím kolieskom na presnú navigáciu naprieč dokumentmi. Nechýba ani teflónová základňa na presný pohyb po podložke. V praxi zase oceníte možnosť spárovať myš s trojicou zariadení.Kľúčové vlastnosti Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse PeachElegantná bezdrôtová myšPripojenie pomocou technológie Bluetooth 5.0Možnosť spárovania s trojicou zariadeníŽivotnosť batérií približne 15... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Peach (222-00040)

Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier (222-00024)

Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier (222-00024)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, vhodná pre pravákov, optická, 5 tlačidiel, biela Bezdrôtová myš Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse GlacierVybrať kvalitnú bezdrôtovú myš nie je vôbec jednoduché, ale môžeme vám garantovať, že Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier vás rozhodne nesklame – práve naopak. Za primeranú cenu totiž ponúkne dokonale ergonomický tvar navrhnutý pre pravákov. Aj po niekoľkohodinovej súvislej práci budete mať stále vysoký komfort bez bolesti v zápästí.Myš od Microsoftu má funkcie, ktoré vás potešiaMicrosoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier je vybavená hliníkovým rolovacím kolieskom na presnú navigáciu naprieč dokumentmi. Nechýba ani teflónová základňa na presný pohyb po podložke. V praxi zase oceníte možnosť spárovať myš s trojicou zariadení.Kľúčové vlastnosti Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse GlacierElegantná bezdrôtová myšPripojenie pomocou technológie Bluetooth 5.0Možnosť spárovania s trojicou zariadeníŽivotnosť batérií približne 15... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier (222-00024)

Microsoft Bluetooth Mouse Pastel Blue (RJN-00018)

Microsoft Bluetooth Mouse Pastel Blue (RJN-00018)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, optická, 4 tlačidlá, 1000DPI, modrá Radi by ste našli dokonalú myš? S myšou Microsoft Bluetooth Mouse Pastel Blue ste našli spoľahlivého spoločníka k vašej práci. Myš je bezdrôtová, vám tak nebude prekážať kábel. Na spojenie s PC poslúži moderná Bluetooth technológia s dosahom až 1 m. Telo myši má symetrické vyhotovenie, nezáleží teda na tom, či patríte medzi ľavákov či pravákov. Pohyb myši po stole sníma rýchla a spoľahlivá optická technológia, myš vás poteší maximálnou citlivosťou 1000 DPI. Využívať budete môcť 4 tlačidlá. Napájanie zabezpečuje AA batéria. Tento model je predurčený skôr na prácu na cestách. Rozhodujúce prednosti myši Microsoft Bluetooth Mouse Pastel Blue Bezdrôtová myš k PC zaručí koniec rozmotávania kabeláže pri PC Optická funkcia je zodpovedná za hladký pohyb myši Myš k počítaču Microsoft je symetrická a hodí sa teda pre pravákov a ľavákov Pripája sa pomocou Bluetooth Citlivosť myši na PC Microsoft... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mouse Pastel Blue (RJN-00018)

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Black), Commercial, SK/SK (potlač)

Detail

Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Black), Commercial, SK/SK (potlač)EAN produktu: 8595149010802 Predstavenie Prehĺbte svoju produktivitu s našou prémiovou klávesnicou Microsoft Surface Pro Signature. Dizajn a materiál Navrhnuté s luxusným materiálom Alcantara pre pohodlie a štýl. Farba Štýlová a moderná čierna farba. Kompatibilita Klávesnica je kompatibilná so zariadeniami Surface Pro 8 a Surface Pro X. Rozmery a hmotnosť Rozmery: 289,1 mm x 226,1 mm x 4,89 mm Hmotnosť: 280 g Rozhranie Magnetické rozhranie na jednoduché pripojenie. Klávesy Poskytuje mechanickú aktiváciu pohybom kláves. Rozvrhnutie klávesnice QWERTY (INTL), celý riadok kláves s funkciami (F1 - F12). Špeciálne tlačidlá Tlačidlá pre skratky Windows, ovládanie médií a jas obrazovky. Integrácia pera Ukladanie a nabíjanie pera Surface Slim 2 (peno nie je súčasťou balenia). Senzory Obsahuje akcelerometer pre lepšie ovládanie. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro Signature Keyboard (Black), Commercial, SK/SK (potlač)

Teclast KS10 Bluetooth Keyboard with Tablet Stand

Teclast KS10 Bluetooth Keyboard with Tablet Stand
Detail

Klávesnica pre mobil a tablet, tichá, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, americká lokalizácia klávesov, Bluetooth a USB Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Klávesnica Teclast KS10Uľahčite si prácu na tablete s klávesnicou Teclast KS10. Mimo tabletu ju možno pripojiť aj k mobilnému telefónu alebo napríklad notebooku, vlastne ku každému zariadeniu, ktoré podporuje externú Bluetooth klávesnicu. Teclast KS10 disponuje integrovanou lítiovou batériou, ktorú pohodlne dobijete cez Micro-USB konektor.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Rozmery (d × š × v)290 × 160 × 17 mmNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!NapájanieMicro-USBNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!KompatibilitaWindows, Android a iOSIntegrovaný stojanPriamo na tele klávesnice Teclast KS10 nájdete stojan, do ktorého jednoducho umiestnite tablet až do 11“. Orientovať ho je možné na výšku aj na šírku. Stojan... (alza.sk)

Podobné produkty ako Teclast KS10 Bluetooth Keyboard with Tablet Stand

TRUST bezdrôtová klávesnica BASICS Wireless Bluetooth keyboard

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TRUST bezdrôtová klávesnica BASICS Wireless Bluetooth keyboard
Microsoft Bluetooth Mouse, Nightfall Camo (8KX-00020), Microsoft Bluetooth Desktop CZ/SK (QHG-00014), Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Black (21Y-00014), Microsoft Designer Compact Keyboard CZ/SK, Glacier (21Y-00044), Microsoft Bluetooth Keyboard ENG, čierna (QSZ-00014), Microsoft All-in-One Media Keyboard CZ/SK (N9Z-00020), TRUST BASICS Bluetooth Keyboard – US (24651), Microsoft Wireless Optical Desktop 2000 (M7J-00013), Microsoft Wireless Desktop 900 AES (PT3-00019), Microsoft Wireless Desktop 850 USB (PY9-00013), Microsoft Bluetooth Mouse Mint (RJN-00030), Microsoft Bluetooth Mouse Peach (RJN-00042), Microsoft Bluetooth Mouse Black (RJN-00006), Teclast KS10 Bluetooth Keyboard with Tablet Stand, Microsoft Wireless Desktop 3050 CZ/SK (PP3-00021), Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier (222-00024), Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Black (222-00008), Microsoft Mouse Sighter SC Bluetooth (WS3-00006), Microsoft Bluetooth Mouse Pastel Blue (RJN-00018), Microsoft Ocean Plastic Mouse Bluetooth (I38-00006), Microsoft Bluetooth Mouse, Forest Camo (8KX-00032), Microsoft Bluetooth Mouse, Arctic Camo (8KX-00008), Microsoft Sculpt Comfort Desktop Wireless CZ/SK (L3V-00019), Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop Wireless CZ/SK (L5V-00019), Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black (KTF-00014), Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Glacier (KTF-00063), Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Peach (KTF-00047), Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Black (PN7-00004), Microsoft Modern Mobile Mouse Bluetooth, Mint (KTF-00023), Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Azul (PN7-00024)