Microsoft xbox wlc m usbc for pc (1v8-00002)

Produkt Microsoft xbox wlc m usbc for pc (1v8-00002) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Microsoft xbox wlc m usbc for pc (1v8-00002) upraviť a produkt hľadať znova.

Microsoft Xbox WLC M USBC for PC (1V8-00002)

Microsoft Xbox WLC M USBC for PC (1V8-00002)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Už vám nepostačuje ovládanie hier myšou a klávesami? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad Microsoft Xbox WLC M USBC for PC je znamenitý spôsob na bezproblémové hranie na PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet. 10 × tlačidiel vám zabezpečí skutočnú kontrolu nad vašou postavou v hre. Zážitok navyše zlepší aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky môžu prispieť k bezvadnému ovládaniu kurzora. Čierna farba herného ovládača a vydarené spracovanie spolu s roky trvajúcou odolnosťou a výdržou tlačidiel úplne iste uchvátia každého horlivého hráča. Najzásadnejšie funkcie gamepadu Microsoft Xbox WLC M USBC for PC Vyhotovenie bez početných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Xbox WLC M USBC for PC (1V8-00002) , Xbox wireless headset (tll-00002)

Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC (1VA-00002)

Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC (1VA-00002)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5 mm Jack (na ovládači), USB-C (na ovládači), AA batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Chcete niečo nové, pretože vás omrzelo ovládanie hier na počítači pomocou myši a kláves? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC je znamenitý kamoš na pohodlné ovládanie hier na PC, Xbox Series X|S, Xbox One, Mobilný telefón a Tablet. 10 × tlačidiel vám dá k dispozícii úplnú kontrolu nad vaším herným prežitkom. Zážitok z hrania naviac zlepší aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky môžu prispieť k ideálnemu ovládaniu automobilu v závodných hrách. Čierna farba ovládača a osobité spracovanie idúce ruka v ruke s dlhotrvajúcou výdržou a odolnosťou prepínačov úplne iste uchvátia každého skutočného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Xbox WLC Wireless Adapter Controller for PC (1VA-00002) , Xbox stereo headset (8li-00002)

Microsoft Elite gamepad Xbox One, PC čierna

Microsoft Elite gamepad Xbox One, PC čierna
Detail

Pozdvihnite svoje hranie na novú úroveň - s najpokročilejším ovládačom na svete! Vyskúšajte neobmedzené možnosti prispôsobenia s úplne novým bezdrôtovým ovládačom Xbox Elite Series 2. Vďaka prepracovaným, mimoriadne odolným komponentom ste pripravení na každú situáciu. Bez ohľadu na to, ktorú konfiguráciu si vyberiete - úplne nový radič vám dáva kontrolu nad svojím vynikajúcim výkonom, mnohými možnosťami prispôsobenia a dlhou životnosťou. Ukážte svoje schopnosti Vďaka novým paličkám s nastaviteľnými prítlačnými bodmi, zámkom spúšte kratších vlasov a pogumovanej omotávacej rukoväti ovládate hru. Hrajte podľa svojich pravidiel Hrajte na rôznych platformách na svojich zariadeniach Xbox One a Windows 10 pomocou bezdrôtového pripojenia Xbox, rozhrania Bluetooth alebo dodávaného kábla USB-C. Neobmedzené hranie Zostaňte v hre dlhšie s až 40 hodinovou výdržou na jedno nabitie. Pomocou dodávanej nabíjacej stanice môžete ovládač nabíjať aj priamo v puzdre. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Elite gamepad Xbox One, PC čierna , Microsoft sculpt comfort mouse wireless (h3s-00002)

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless (H3S-00002)

Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless (H3S-00002)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, vhodná pre pravákov, BlueTrack, 6 tlačidiel, 1000DPI, čierna Microsoft Sculpt Comforort Mouse je elegantný bezdrôtová myš vytvorená špeciálne pre zariadenia s Windows 8. Potvrdením je tlačidlo Windows na ľavom boku, ktoré uľahčia dostupnosť hlavnej ponuky operačného systému.vypnuté Jedinečná myš pre zariadenia WindowsMicrosoft Sculpt Comforort Mouse je elegantná bezdrôtová myš vytvorená špeciálne pre zariadenia s Windows 8. Potvrdením je tlačidlo Windows na ľavom boku, ktoré uľahčí dostupnosť hlavnej ponuky operačného systému.Jednoduché pripojenie aj na cestáchOptický senzor využívajúci technológiu BlueTrack má rozlíšenie 4 000 DPI a zabezpečuje vysokú presnosť a plynulý pohyb prakticky na akomkoľvek povrchu. Sculpt Comfort Mouse obsahuje perforovanú plochu na palec, ktorá pravákom spríjemní jej dlhšie používanie.vypnuté vypnuté Jednoduchá práca v dokumentochŠtvorsmerné koliesko zase výrazne uľahčí prácu v dokumentoch a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless (H3S-00002) , Xbox play & charge kit (sxw-00002)

Xbox Wireless Headset (TLL-00002)

Xbox Wireless Headset (TLL-00002)
Detail

Herné slúchadlá – bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.2, USB-C, pre PC, Xbox ONE a Xbox Series, podpora SBC, herný režim, priestorový zvuk 7.1, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, výdrž batérie až 15 h Herné bezdrôtové slúchadlá Xbox Wireless Headset s dokonalým zvukomS maximálnym herným zážitkom súvisí aj kvalita zvuku. Nie každý si môže dovoliť využiť hlasné reproduktory, preto sa Microsoft rozhodol po dlhšej dobe vydať vlastné slúchadlá. A rovno ide o úplne špičkový model Xbox Wireless Headset za sympatickú cenu. Slúchadlá prepojíte pomocou Bluetooth s novou generáciou konzol Xbox Series X/S aj s Xbox One, počítačom alebo mobilom/tabletom. V praxi oceníte až 15-hodinovú výdrž batérie na jedno nabitie, kvalitné 40 mm meniče alebo priestorový 7.1 zvuk.Herný zvuk s nízkym oneskorenímSlúchadlá Xbox Wireless Headset vsádzajú na bezprecedentnú kvalitu herného zvuku. Preto podporujú široké spektrum... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Headset (TLL-00002) , State of decay – xbox digital (7d6-00002)

Xbox Stereo Headset (8LI-00002)

Xbox Stereo Headset (8LI-00002)
Detail

Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, pre PC, Xbox ONE a Xbox Series, herný režim, s ovládaním hlasitosti Cítite, že vaša hra potrebuje byť vylepšená nejakým doplnkom? Vyskúšajte herné slúchadlá Microsoft, s ktorými započujete každý krok. Náušníky zakryjú celé uši a vás tak nebude rušiť okolie. Vďaka uzavretej konštrukcii takmer neprejde zvuk von a navyše tlmí okolitý hluk. Zvuk je izolovaný, čím dochádza k zvýšeniu kvality a prenosu 3D audia a vy tak budete poznať každý protivníkov krok. Zásadné vlastnosti herných slúchadiel Xbox Stereo Headset S hernými slúchadlami Microsoft vám neunikne najmenší detail Uzatvorená konštrukcia herných slúchadiel Typ pripojenia: 3,5 mm Jack Slúchadlá herné Microsoft boli navrhnuté pre PC, Xbox ONE a Xbox Series Funkcia ovládania hlasitosti Farba slúchadiel je čierna Ďalšie dôležité funkcie a vlastnosti herných slúchadiel Xbox Stereo Headset Herné slúchadlá Microsoft by... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Stereo Headset (8LI-00002) , Dead rising 4 – xbox digital (tx7-00002)

Xbox Play & Charge Kit (SXW-00002)

Xbox Play & Charge Kit (SXW-00002)
Detail

Batériový kit – nabíjajte svoj bezdrôtový ovládač počas hrania alebo aj v stand-by režime, batéria bude plne nabitá za 4 hodiny, dodávané s USB-C káblom, kompatibilná iba s originálnymi gamepadmi Xbox Wireless Controller s USB-C konektorom Nebaví vás večne hľadať jednorazové batérie k vášmu gamepadu? Vyskúšajte novú batériu Xbox Play & Charge Kit. Odteraz môžete nabíjať svoj bezdrôtový ovládač počas hrania aj v prípade, že je váš Xbox v pohotovostnom režime. Nabitie batérie na plný výkon dosiahnete po štyroch hodinách. Batéria Xbox Play & Charge Kit je kompatibilná s originálnymi gamepadmi Xbox Wireless Controller s USB-C konektorom. Nabíjací kábel USB-C nájdete v balení. Kľúčové vlastnosti batérie Xbox Play & Charge KitBatériu Xbox Play & Charge Kit možno nabíjať počas hrania aj v pohotovostnom režimeNabitá do plného výkonu je po štyroch hodináchBatéria je kompatibilná s originálnymi gamepadmi XboxNabíjací kábel USB-C... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Play & Charge Kit (SXW-00002) , Xbox elite series 2 – complete component pack (4z1-00002)

Microsoft 1IR-00002 Bumper / rám Microsoft Surface Duo biela brašna na tablet podla modelu

Microsoft 1IR-00002 Bumper / rám   Microsoft Surface Duo  biela brašna na tablet podla modelu
Detail

Vybavené nárazníkom Surface Duo, vaše zariadenie zostane chránené a vyzerá čo najlepšie. Nárazník má dve časti s lepiacou páskou na oboch. Je určený na jednorazové pripevnenie. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Microsoft 1IR-00002 Bumper / rám Microsoft Surface Duo biela brašna na tablet podla modelu , Dead rising 4: season pass – xbox digital (v6p-00002)

Inštalácia Microsoft Office 2010 Home and Business for Refurbished PC S4Y-00005

Inštalácia Microsoft Office 2010 Home and Business for Refurbished PC S4Y-00005
Detail

Je možné využiť len na používané PC, inštalácia možná len u nás na predajni Office 2010 Home and Business Výkonné a flexibilné nástroje na dosiahnutie najlepších výsledkov v práci, doma alebo v škole Balík Microsoft Office 2010 Home and Business je softvérový balík ponúkajúci tieto kancelárske aplikácie: Word – pre tvorbu textových dokumentov Excel – tvorba tabuľkových dokumentov Powerpoint – tvorba obrázkových prezentácií Outlook – poštový klient pre správu vašich e-mailov OneNote – profesionálny diár a správca udalostí Balík Microsoft Office 2010 Home and Business (pre podnikateľov) ponúka užívateľom nové flexibilné a výkonné spôsoby dosahovanie najlepších výsledkov v práci, doma alebo v škole. Pomocou nástrojov, ktoré prispievajú ku kreativnějšímu zachytenie vašich nápadov, môžete vytvárať vynikajúce zostavy a prezentácie. Vďaka prístupu k súborom systému Office cez webový prehliadač alebo mobilný telefón so systémom Windows môžete zostať pripojení k svojim projektom aj vtedy, keď nie ste pri svojom počítači. Môžete účinne spolupracovať s inými užívateľmi prostredníctvom súčasného zdieľania, úprav a prezerania súborov. S kancelárskym balíkom programov Office 2010 pre podnikateľov máte svoju prácu pod kontrolou a môžete vykonávať úlohy a dosahovať skvelé výsledky, nech pracujete kdekoľvek a akýmkoľvek spôsobom. (bigon.sk)

Podobné produkty ako Inštalácia Microsoft Office 2010 Home and Business for Refurbished PC S4Y-00005 , Oem adaptér usb c(m) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón (usbc-audio)

State of Decay – Xbox Digital (7D6-00002)

State of Decay – Xbox Digital (7D6-00002)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, 72% Jedná sa o pravdepodobne najlepší zombie hru. Po dokončení hry budete chcieť okamžite začať hrať diel druhý. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pokúste sa prežiť v tejto akčnej hre hrané z pohľadu tretej osoby. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Preskúmavajte trosky a čeľte nekončiacim vlnám nemŕtvych. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Hra pre silné povahy Počítačová postapokaliptické hra State of Decay je naozaj pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako State of Decay – Xbox Digital (7D6-00002) , 4,500 robux for xbox – xbox digital (6jz-00016)

Dead Rising 4 – Xbox Digital (TX7-00002)

Dead Rising 4 – Xbox Digital (TX7-00002)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, V mestečku Willamette v americkom Colorade je práve obdobie dovoleniek, keď tu zrazu Willamette Memorial Megaplex Mall a okolie zaplaví smrteľne nebezpeční votrelci. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 74% V mestečku Willamette v americkom Colorade je práve obdobie dovoleniek, keď tu zrazu Willamette Memorial Megaplex Mall a okolie zaplaví smrteľne nebezpeční votrelci. Vypnuté Hľadaj spôsoby, ako prežiť čo najdlhšie. Vypnuté Do tvojej výbavy novej patrí EXO Suit. Vďaka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dead Rising 4 – Xbox Digital (TX7-00002) , Oem adaptér usb c(m) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny (usbc-audio-spb)

LOGITECH G923 RACING WHEEL AND PEDALS FOR XBOX X/S XBOX ONE AND PC 941-000158

Detail

VOLANT PRE PC . VYCHUTNAJTE SI BUDÚCNOSŤ ZÁVODENIA . Zoznámte sa s novou generáciou závodných volantov. Oceňovaný dizajn Logitech G bol prepracovaný, aby vás ešte viac vtiahol do hernej fyziky s cieľom poskytnúť bezkonkurenčnú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LOGITECH G923 RACING WHEEL AND PEDALS FOR XBOX X/S XBOX ONE AND PC 941-000158 , Lenovo thinksmart core for microsoft team rooms (11lr0005eu)

Dead Rising 4: Season Pass – Xbox Digital (V6P-00002)

Dead Rising 4: Season Pass – Xbox Digital (V6P-00002)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra V mestečku Willamette v americkom Colorade je práve obdobie dovoleniek, keď tu zrazu Willamette Memorial Megaplex Mall a okolie zaplaví smrteľne nebezpeční votrelci. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 74% V mestečku Willamette v americkom Colorade je práve obdobie dovoleniek, keď tu zrazu Willamette Memorial Megaplex Mall a okolie zaplaví smrteľne nebezpeční votrelci. Vypnuté Pokračujte v likvidáciiSeason Pass pre Dead Rising 4 vám prinesie hneď tri veľké rozšírenie pôvodnej hry: Stocking Stuffer Holiday Pack, Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf a Frank Rising (alza.sk)

Podobné produkty ako Dead Rising 4: Season Pass – Xbox Digital (V6P-00002) , Microsoft 365 apps for business (mesačné predplatné) (cfq7ttc0lh1g)

Xbox Elite Series 2 – Complete Component Pack (4Z1-00002)

Detail

Príslušenstvo k ovládaču – súprava príslušenstva na ovládač Xbox Elite Series 2, 1× vymeniteľný smerový ovládač (štandardný), 4× vymeniteľné palcové ovládače (2 klasické, 1 vysoký, 1 klobučkový), 4× páčky (2 stredné, 2 mini), 1× puzdro na prenášanie, 1× nabíjací dok, Kábel USB-C Prispôsobte si bezdrôtový herný ovládač Xbox Elite Series 2 pomocou súpravy príslušenstva na ovládač Complete Component PackElitný bezdrôtový ovládač na Xbox One Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hier vo viacerých hráčoch. Prispôsobte si bezdrôtový ovládač Xbox Elite Series 2 s tou správnou konfiguráciou a komponentmi, ktoré ponúka sadu Complete Component Pack, a buďte presní ako profesionáli. Buďte presní ako profesionáliSúprava príslušenstva Complete Component Pack poteší tých najnáročnejších hráčov. V jednom balení totiž dostanú všetko príslušenstvo na svoj prémiový ovládač Xbox Elite Series 2.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Elite Series 2 – Complete Component Pack (4Z1-00002) , Microsoft 365 apps for enterprise (mesačné predplatné) (cfq7ttc0lgzt)

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition White (4IK-00002)

Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition White (4IK-00002)
Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S a Xbox One, kompatibilný so systémom Windows 10, bezdrôtové pripojenie, 3.5mm Jack , USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, biela farba Bezdrôtový herný ovládač na Xbox a PCElitný bezdrôtový ovládač na Xbox One Wireless Controller Elite Series 2 je navrhnutý v spolupráci s hráčmi profesionálnej úrovne tak, aby vyhovoval potrebám hier vo viacerých hráčoch. Užijete si s ním prelomovú presnosť, vyššiu rýchlosť a prispôsobenie na mieru. Budete s ním môcť ukázať, čo vo vás je, a úplne sa prispôsobí vášmu štýlu pri hrania. Herný ovládač Gamepad Xbox Wireless Controller Dokonale padne do rukyVýmenou kovových páčok a smerových ovládačov vždy docielite s herným ovládačom Gamepad Xbox ergonomické ovládanie na mieru. Zlepšíte si presnosť aj rýchlosť vďaka páčkam rôznych tvarov a veľkostí. Nový fazetovaný smerový ovládač umožňuje jednoduchšiu a spoľahlivejšiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xbox Wireless Controller Elite Series 2 – Core Edition White (4IK-00002) , Thrustmaster t248 xbox/pc (4460182)

PowerA MOGA XP-ULTRA – Wireless Cloud Gaming Controller for Xbox, PC and Mobile (1526788-01)

Detail

Gamepad pre PC, Xbox Series X|S, Xbox One a Mobilný telefón, kompatibilný so systémom Android, Windows 10, bezdrôtové pripojenie, USB-C (na ovládači), integrovaná batéria, vibrácie, analógové páčky, používateľské mapovanie tlačidiel, čierna farba Chcete niečo nové, pretože vás už nebaví ovládanie hier za pomoci klávesnice? Môžete sa tešiť, už nemusíte hľadať. Gamepad PowerA MOGA XP-ULTRA – Wireless Cloud Gaming Controller for Xbox, PC and Mobile je vynikajúci partner na pohodové hranie na PC, Xbox Series X|S, Xbox One a Mobilný telefón. K tomu navyše dostanete aj: Vibrácie, Analógové páčky a Používateľské mapovanie tlačidiel. Analógové páčky pomôžu k bezvadnému ovládaniu automobilu v závodných hrách. Čierna farba ovládača a vyladené vyhotovenie idúce ruka v ruke s dlhotrvajúcou odolnosťou a výdržou tlačidiel skutočne okúzlia každého pravého priaznicva videohier. Najvýznamejšie prednosti herného ovládača PowerA MOGA XP-ULTRA – Wireless Cloud Gaming Controller... (alza.sk)

Podobné produkty ako PowerA MOGA XP-ULTRA – Wireless Cloud Gaming Controller for Xbox, PC and Mobile (1526788-01) , Need for speed – xbox one (1024082)

Logitech Base Package EU Microsoft for Microsoft Teams, konferenčný systém

Detail

Microsoft Base package tapmstbaseint 1 Logitech Tap Logitech 939-001950 1 PC mount Logitech 939-001825 1 JumpStart Logitech 994-000082 1 Intel NUC with MS Teams Rooms AIS TEAMS-LOGNUC11TNKI5 1 EÚ Power Cord AIS AIS-NUC8I5BEH-PCEU 1 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Base Package EU Microsoft for Microsoft Teams, konferenčný systém , Lust for darkness – pc digital (1604422)

K&M 19708 Magnetic holder for tablet PC

Detail

Bezpečné a flexibilné upevnenie pre váš tablet Pomocou magnetických držiakov, štyroch v súprave, môžete premeniť akýkoľvek stojan na orchestrálnu hudbu s oceľovou platňou na užitočný stojan na tablet Držiaky s robustným plastovým telom sú umiestnené nad rohmi tabletu tak, aby boli ovládacie prvky alebo pero tabletu voľne prístupné V každom držiaku fungujú dva silné priľnavé magnety, o ich tlmenie hluku sa starajú malé lepiace podložky (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako K&M 19708 Magnetic holder for tablet PC , Die for valhalla! (pc) digital (659188)

4,500 Robux for Xbox – Xbox Digital (6JZ-00016)

4,500 Robux for Xbox – Xbox Digital (6JZ-00016)
Detail

Herný doplnok /kredit–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: detský, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Herný doplnok v podobe 4500 Robuxů do zábavnej hry Roblox. Platí iba na hernú konzolu Xbox. (alza.sk)

Podobné produkty ako 4,500 Robux for Xbox – Xbox Digital (6JZ-00016) , Need for speed (pc) digital (442946)

Thrustmaster T248 Xbox/PC (4460182)

Thrustmaster T248 Xbox/PC (4460182)
Detail

Volant – s pedálmi, spätná väzba, radenie pod volantom, 25 tlačidiel, 3 pedále, D-Pad, programovateľné tlačidlá, kompatibilné s Xbox Series X|S Herný volant Thrustmaster T248 s pedálmi a podporou pre PC aj XboxAk sa počítate medzi herných automobilových nadšencov, tak si nenechajte ujsť špičkový volant Thrustmaster T248 s hybridným riadiacim systémom a trojicou pedálov pre maximálny pocit realistickej jazdy. Oproti predchádzajúcej generácii je riadiaci systém o 70 % výkonnejší s ešte lepšou elimináciou problémov s trením a nežiaducich pocitov pri jazde. Každú rovinku a zákrutu bude radosť prejsť vďaka magnetickým pedálom T3PM, ktoré posúvajú plynulosť a presnosť jazdy o kus vpred. Poteší tiež 25 programovateľných tlačidiel pre nastavenie ovládanie funkcií v hre. Herný volant Thrustmaster je kompatibilný s PC a hernými konzolami Xbox One, Xbox Series X|S.Multifunkčný displej Thrustmaster Race DashboardPočas jazdy môžete s herným volantom Thrustmaster... (alza.sk)

Podobné produkty ako Thrustmaster T248 Xbox/PC (4460182) , Microsoft word ltsc for mac 2021 (elektronická licencia) (dg7gmgf0d7dc)

Logitech Gaming G923 volant USB PC, Xbox One S, Xbox Series X, Xbox One čierna

Logitech Gaming G923 volant USB PC, Xbox One S, Xbox Series X, Xbox One čierna
Detail

SKUTOČNÉ ZÁVODY POCHÁDZA Z vnútornej strany. CÍTIJTE RACINGOVÚ SIMULÁCIU BUDÚCNOSTI Spoznajte novú generáciu závodných volantov. Ocenený dizajn Logitech G bol prepracovaný tak, aby ladil s fyzikou vašej hry a ponúkal bezkonkurenčný realizmus. Cítite načerpanie piestov, zadretie štrku a všetky zmeny prevodových stupňov, záveje a vlásenky ako nikdy predtým. NOVÁ GENERÁCIA SIMULÁCIA PRAVDA Taktiež sa zvýšil frekvenčný rozsah spätnej väzby, čo vedie k dramaticky zlepšenej úrovni detailov a realizmu v porovnaní s predchádzajúcimi generáciami. CÍTTE PRAVIDLO V TÝCHTO HRÁCH OVLÁDANIE MOTORA SKRATKOU ZATVORENÉHO OVLÁDAČA Správny prúd znamená správny krútiaci moment. Pokročilý firmvér modelu G923 monitoruje všetok prúd pretekajúci motormi kolies a neustále upravuje napätie na výstup z fyziky hry. Pretože ponúka viac ako len štandardné nastavenia, G923 vám poskytuje absolútnu presnosť a bezkonkurenčný realizmus. VIAC ZEMSKEJ Hĺbky MENEJ KVALITY. Programovateľná dvojspojka umožňuje v podporovaných hrách čistejší a rýchlejší odchod zo štartovacej čiary. VYVINUTÉ PRE SIMULÁCIU ZÁVODOV Klasický dizajn s moderným vzhľadom. Nová farebná schéma, vysoko kvalitný brúsený kov, kožené prešívanie v automobilovom štýle a leštené pedále dávajú modelu G923 profesionálny povrch. Formulár sleduje funkciu s integrovaným stredovým značením a rotujúcim diskom. HERNÉ OVLÁDACIE PRVKY NA RIADIACOM KOLE Kompletné ovládacie prvky pre Xbox One alebo PS4 sú zabudované priamo do volantu. Bez ohľadu na to, ako jazdíte, každý ovládací príkaz je po ruke. 24-BODOVÝ REGULÁTOR VÝBERU Pohon, krútiaci moment, brzdná sila - všetko je možné nastaviť pomocou integrovaného otočného ovládača, ktorý ovládate sami. PROGRESÍVNY BRZDOVÝ PEDÁL Citlivejšie a presnejšie. Progresívne pruženie napodobňuje správanie brzdového systému citlivého na tlak a poskytuje realistický závodný zážitok. Zmena polohy plôch pedálov pre manévre s pätou a špičkou a ešte lepšia kontrola. VSTAVANÝ UKAZOVATEĽ RÝCHLOSTI Vstavané farebné LED diódy označujú rozsah rýchlostí v podporovaných hrách. Okamžite uvidíte, keď sa dosiahne červená čiara - máte ju priamo pred očami. PRISPÔSOBTE S G HUBOM Prevezmite úplnú kontrolu nad svojím výstrojom. Upravte citlivosť kolies, úrovne spätnej väzby sily a kľúčové prispôsobenia pomocou výkonného herného softvéru G HUB pre PC. Vlastné vytváranie viacerých profilov pre každú hru a aplikáciu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Logitech Gaming G923 volant USB PC, Xbox One S, Xbox Series X, Xbox One čierna , Microsoft excel ltsc for mac 2021 (elektronická licencia) (dg7gmgf0d7cz)

Microsoft Flight Simulator – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital (2WU-00030)

Microsoft Flight Simulator – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital (2WU-00030)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor, – nový Flight Simulátor ponúkne možnosť zalietať si na mnohých strojoch od malých lietadiel až po veľké dopravné lietadlá. 94%Hra od štúdia Asobo, Microsoft Flight Simulator, je letecký simulátor, ktorý vydáva spoločnosť Xbox Games Studio.Kokpity lietadiel sa môžu pýšiť veľmi detailným spracovaním.Tvorcovia zo štúdia Asobo sa nevenovali len starostlivému spracovaniu zemského povrchu, ale pridali aj mestskú infraštruktúru či zvieratá, ktoré môžete z kabíny pozorovať.Úchvatný realizmusMicrosoft Flight Simulator uhranie každého fanúšika letectva vysokou mierou realizmu ako z pohľadu grafiky, tak v hrateľnosti.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Microsoft Flight Simulator so 4K rozlíšenímVďaka veľkému rozlíšeniu získate s Microsoft Flight Simulator prehľad aj o tých najmenších detailoch na zemi. Pozorujte bežiaceho tigra alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Flight Simulator – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital (2WU-00030) , Microsoft powerpoint ltsc for mac 2021 (elektronická licencia) (dg7gmgf0d7cv)

T248 volant + pedále XBOX/PC THRUSTMAST

T248 volant + pedále XBOX/PC THRUSTMAST
Detail

Závodné Volant a Magnetické PedáleThrustmaster T248, Xbox Series X, Xbox One, PC, HYBRID DRIVE, Magnetické Radiace Páky, Dynamický Force Feedback, Obrazovka s Informáciami o Pretekoch Kľúčové body:- Prémiový dizajn s koženým poťahom na vonkajšej strane volantu- Všestranný tvar volantu, vhodný pre všetky štýly závodných hier- Až 25 akčných tlačidiel vrátane 2 dvojpolohových enkóderov na počítači- Interaktívna závodná palubná doska s výberom z viac ako 20 rôznych zobrazení na obrazovke volantu- Dynamický Force Feedback: nastavenie úrovne Force Feedback za pochodu (vrátane 3 prednastavených režimov) pomocou obrazovky, kompatibilný so všetkými hrami- Magnetické radiacej páky (patentovaná technológia HEART) pre okamžitú odozvu a úžasne zreteľný pocit pri radení- Sada magnetických pedálov (patentovaná technológia HEART) pre neuveriteľnú presnosť 12-bitového rozlíšenia, ktorá sa časom nezníži- 4 rôzne režimy tlaku na centrálnom pedáli pre optimalizované brzdenie podľa konfigurácie a herného nastavenia (stôl, kokpit, stojan atď.)- Systém HYBRID DRIVE novej generácie dodávajúci o 70% viac výkonu ako iné hybridné závodné volanty Thrustmaster (rada TMX)- Oficiálne licencované pre Xbox; kompatibilné s Xbox Series X|S, Xbox One a PC O výrobku:T248 je vybavený novým optimalizovaným systémom HYBRID DRIVE so zmiešaným remeňom a prevodovým mechanizmom pre silnú, realistický a všestranný Force Feedback.T248 prináša o 70% väčší výkon (v porovnaní s predchádzajúcimi hybridnými závodnými volantmi radu Thrustmaster TMX) a pridáva špičkové nové funkcie vrátane predvolieb Force Feedback, ktoré je možné v hrách meniť za behu, magnetické radiacej páky, interaktívnu obrazovku s viac ako 20 rôznymi zobrazeniami a sadu magnetických pedálov so 4 režimami tlaku na brzdovom pedáli.T248 bol navrhnutý pre všetkých hráčov, ktorí hľadajú výkon a pohltenie - vrátane tých, ktorí sa chcú oslobodiť od svojej klávesnice, myši alebo gamepadu, a používateľov, ktorí chcú posunúť svoje pretekanie na vyššiu úroveň potom, čo začali s volantom pre začiatočníkov. Tento úplne nový závodný volant je oficiálne licencovaný pre Xbox Series X|S a Xbox One a je kompatibilný s PC. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako T248 volant + pedále XBOX/PC THRUSTMAST , Microsoft outlook ltsc for mac 2021 (elektronická licencia) (dg7gmgf0d7cx)

T128 XBOX/PC volant+pedále Thrustmaster

T128 XBOX/PC volant+pedále Thrustmaster
Detail

Všestrannosť a rýchlosťModerný dizajn venca s 13 tlačidlami: ideálny pre všetky typy závodných simuláciíĽahký veniec volantu, ktorý využíva všetok výkon systému Force FeedbackZažite svoje prvé závodné vzrušenieDynamický Force Feedback: prináša zábavné a intuitívne pocity z pretekania (pocit z povrchu cesty alebo trate, strata priľnavosti pneumatík, nerovnosti a nárazy, hmotnosť vozidla) v rôznych typoch hier so zameraním na vozidlá (F1, GT, rallye, nákladné automobily, poľnohospodárstvo)Otáčanie o 270 ° až 900 °: automaticky sa prispôsobuje podľa vozidla používaného v hreHybridný mechanizmus: remeňový a prevodový systém novej generácie s optickým snímaním polohy volantu pre plynulý a bezproblémový výkon (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako T128 XBOX/PC volant+pedále Thrustmaster , Need for speed heat – xbox one (5030938122487)

DICOTA Bag STYLE for Microsoft Surface 13-15.6

Detail

DICOTA je oficiálnym účastníkom v programe Microsoft Designed for Surface, ktorý certifikuje exceptional accessories, ktorý je vytvorený na 3-partné manufacturers na prácu bezproblémovo s Surface devices. Bags STYLE convince prostredníctvom excitingu kombinácie vysokokvalitných polyesterových materiálov. Another design highlight je funkčný kovový closure na fonte boku. Tieto dvojité ochrana pre váš povrch zariadenia up to 15" v závesnom notebooku komunikácie: s surrounding padding a reliable fastening prehĺbiť jeho elastický strap. 10.5" can be safely stored in the padded slip pocket. Place vaše power adaptér a iné vybavenie v dedičovaných vnútorných compartitách to keep things organized. Vďaka prednej compartment s magnetickými closure a funkčné dividers budete mať váš smartphone, power bank, peny a iné príslušenstvo to hand at all times. Length-adjustable shoulder strap s extra cushioning is attached diagonally pre an ideal weight distribution. Moreover, pohodlne padded carry handles as well as trolley fastening strap skryté na zadnej strane tašky nositeľné flexibilné použitie a guarantee a komfortné transportation.Compatible with any Surface Pro, Pro X, Laptop, Go, Laptop Go, Laptop SE, Book, Laptop Studio as well as DuoModerný dizajn a exciting kombinácia materiálovLockable notebook compartment with surrounding padding for Surface devices up to 15"Reliable fastening tak, aby elastic notebook fixation strapGenerálny hlavný compartment s padded slip pocket pre tablety up to 10.5"Predné compartment s internal pockets for smartphone, power bank, pens and other accessoriesExternal document compartment on the backside of the bagHidden trolley strapLength-adjustable, padded shoulder strap (detachable)Comfortably shaped carry handlesMore InformationMore InformationItem number D31497-DFSColor blackVolume in liters 0Material 600D PolyesterWarranty Lifetime / 30 rokovEAN 7640186417686Max. Device Measurements (mm) 385 x 265 x 35 mm15.16 x 10.43 x 1.38 inchProduct Measurements (mm) 410 x 310 x 90 mm16.14 x 12.2 x 3.54 inchWeight 0.78 kg / 1.72 lbs (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako DICOTA Bag STYLE for Microsoft Surface 13-15.6 , Need for speed payback – xbox one (1034581)

Lenovo ThinkSmart Core for Microsoft Team Rooms (11LR0005EU)

Lenovo ThinkSmart Core for Microsoft Team Rooms (11LR0005EU)
Detail

Počítač Intel Core i5 1145G7E Tiger Lake 4.1 GHz, Intel Iris Xe Graphics, RAM 8GB, SSD 256GB, bez mechaniky, WiFi, HDMI a Thunderbolt, 1×USB 3.2, typ skrine: All In One, Windows 10 IoT Enterprise, (NBD) Počítač Lenovo je ideálnou voľbou do kancelárie alebo na domáci stôl. K jeho základu patria spoľahlivé komponenty, veľkou výhodou je aj pomer ceny a výkonu. S veľkou rezervou si poradí s bežnou aj náročnejšou pracovnou náplňou. Základom praktického PC Lenovo ThinkSmart Core for Microsoft Team Rooms je procesor Intel Core i5, ktorému sekunduje patrične veľká porcia operačnej pamäte. Pri práci vás poteší aj rýchlosť disku, SSD disk pracuje bezkonkurenčnou rýchlosťou, prístup k dátam a chod celého systému budú skutočne svižné. Všetko je chránené skriňou typu All In One Najdôležitejšie vlastnosti počítača Lenovo ThinkSmart Core for Microsoft Team Rooms Počítač Lenovo má inštalovanú operačnú pamäť s veľkosťou 8 GB Lenovo ThinkSmart Core for Microsoft Team... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lenovo ThinkSmart Core for Microsoft Team Rooms (11LR0005EU) , Razer kaira for xbox (rz04-03480100-r3m1)

Microsoft 365 Apps for enterprise (mesačné predplatné) (CFQ7TTC0LGZT)

Microsoft 365 Apps for enterprise (mesačné predplatné) (CFQ7TTC0LGZT)
Detail

Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS a Android, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access a Publisher, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Zakúpením tejto elektronickej licencie získate mesačné predplatné na oficiálnej balík Microsoft 365 Apps for enterprise. Okrem tradičných programov ako Word, Excel, PowerPoint alebo Outlook zahŕňa tiež klienta Skype for Business verzia pre PC i Mac. Microsoft 365 Apps for enterprise navyše umožňuje prístup nielen z PC, ale aj z mobilu alebo tabletu, a to cez ľubovoľný internetový prehliadač.Benefity Microsoft 365 Apps for enterprise Lepšie zabezpečenie citlivých dokumentZadarmo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft 365 Apps for enterprise (mesačné predplatné) (CFQ7TTC0LGZT) , Ipega xbx013 for xbox series x (8596311162947)

Microsoft 365 Apps for Business (mesačné predplatné) (CFQ7TTC0LH1G)

Microsoft 365 Apps for Business (mesačné predplatné) (CFQ7TTC0LH1G)
Detail

Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher a OneDrive, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Elektronická licencia Microsoft 365 Business s predplatným na 1 mesiacZakúpením tejto elektronickej licencie od Microsoft získate mesačné predplatné na oficiálny balík Microsoft 365 Business. K bežným aplikáciám ako Word, Excel alebo Powerpoint sa dostanete z PC, mobilu alebo tabletu a to isté platí aj na vytvorené dokumenty. Tie sa totiž ukladajú na cloudové úložisko s kapacitou 1 TB.Pripojte sa z viacerých zariadeníElektronická licencia Microsoft 365 Business vám dovolí používať všetky služby vždy aktuálne aplikácie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft 365 Apps for Business (mesačné predplatné) (CFQ7TTC0LH1G) , Need for speed undercover – pc digital (435690)

OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón (USBC-AUDIO)

OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón (USBC-AUDIO)
Detail

Redukcia – prepájací, dĺžka 0,14 m, male konektor 1× USB-C (USB 3,2 Gen 1), female konektor 1× jack 3,5 mm, pozlátené konektory, rovné zakončenie Stále vlastníte slúchadlá s 3,5 mm jack konektorom, ale telefón či tablet už disponuje iba jediným USB-C vstupom? Problém vyrieši OEM adaptér, ktorý z jednej strany pripojíte k zariadeniu pomocou USB-C a k druhej strane zapojíte svoje slúchadlá. Taktiež môžete adaptér využiť do auta na zapojenie hudby k rádiu pomocou kábla jack konektorom. OEM adaptér má len 14 centimetrov aj s konektormi, teda vám nikdy nebude prekážať. Kľúčové vlastnosti OEM adaptéra USB-C – jack 3,5OEM adaptér prepojí zariadenia s USB-C s 3,5 mm jack konektoromSkladnosť značí dĺžka len 14 centimetrovAdaptér OEM kúpite v jednoduchej a jemnej bielej farbe (alza.sk)

Podobné produkty ako OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón (USBC-AUDIO) , Need for speed rivals (pc) digital (442950)

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary – Xbox Series X|S/Windows Digital (G7Q-00133)

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary – Xbox Series X|S/Windows Digital (G7Q-00133)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor, – Vzlietnite do nebies a spoznajte kúzlo lietania v novej generácii leteckého simulátora Microsoft Flight Simulator. Cestujte úžasne detailným svetom s viac ako 2 miliónmi miest, 1,5 miliardami budov, skutočnými horami, cestami, stromami, riekami, zvieratami a dopravou. Knipel čaká len na vásMicrosoft Flight Simulator 40th Anniversary – Xbox Series X|S/Windows Digital je jeden z najlepších leteckých simulátorov súčasnosti. Staňte sa v ňom pilotom a zamierte za dobrodružstvom v takmer nekončiacich oblakoch v 4K rozlíšení.Celý svet máte v Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary Xbox Series X|S/Windows Digital ako na dlaniHerný svet do ktorého zamierite, je totožnou kópiou našej Zeme. Tešiť sa tým pádom môžete na destinácie, ktoré sú spracované presne ako v skutočnosti. Nikto vám tu dokonca nebráni v tom, preletieť sa nad vlastným... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary – Xbox Series X|S/Windows Digital (G7Q-00133) , Microsoft office ltsc standard for mac 2021 (elektronická licencia) (dg7gmgf0d7d1)

Nacon RIG 700HX pre Xbox One, Xbox series X a PC čierne (RIG700HX)

Detail

Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, USB-A, pre PC, Xbox ONE a Xbox Series, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 111 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 40 mm, výdrž batérie až 12 h Potrebujete mať prehľad o hre a byť o krok napred pred protivníkom? Potom si určite zamilujete herné slúchadlá Nacon, s ktorými sa už nemusíte báť prehry. Náušníky zakryjú celé uši a vás tak nebude rušiť okolie. S uzavretou konštrukciou nebudete počuť okolitý hluk a zvuk neprejde von. Kvalita a presnosť 3D audia je zvýšená izoláciou zvuku a vám tak neutečie najmenší detail protivníkovej taktiky. Frekvenčný rozsah zaručí silné basy aj výšky a čokoľvek iné cezeň už ľudské uši nerozoznajú. Frekvenčný rozsah týchto slúchadiel je od 20 do 20000 Hz, a tak máte istotu, že vaše uši budú počuť len tie najkvalitnejšie tóny. Citlivosť má účinok na akustický výkon, najmä potom na reprodukciu zvuku a vyššiu hlasitosť.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nacon RIG 700HX pre Xbox One, Xbox series X a PC čierne (RIG700HX)

Nacon RIG 700HX pre Xbox One, Xbox series X a PC biele (RIG700HXW)

Detail

Herné slúchadlá – bezdrôtové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, rádiofrekvenčné pripojenie, USB-A, pre PC, Xbox ONE a Xbox Series, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, impedancia 32 Ohm, menič 40 mm, výdrž batérie až 12 h Cítite, že vaša hra potrebuje byť vylepšená nejakým doplnkom? Potom si určite zamilujete herné slúchadlá Nacon, s ktorými sa už nemusíte báť prehry. Slúchadlá sú veľmi komfortné, zakryjú celé uši a skvelo hrajú. S uzavretou konštrukciou nebudete počuť okolitý hluk a zvuk neprejde von. Izolácia zvuku značne zvyšuje presnosť 3D audia a kvalitu a vy tak budete poznať každý protivníkov krok. Sú to obľúbené bezdrôtové herné slúchadlá, a tak vám pri hraní nebudú prekážať žiadne ďalšie zbytočné káble. Frekvenčný rozsah zaistí silné basy aj výšky a čokoľvek ďalšie cezeň ľudské uši už nepočujú. Frekvenčný rozsah týchto slúchadiel je od 20 do 20000 Hz, a tak máte istotu, že vaše uši budú počuť len tie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nacon RIG 700HX pre Xbox One, Xbox series X a PC biele (RIG700HXW)

Thrustmaster T-Flight Full Kit Xbox Serie X/S joystick USB PC, Xbox One S, Xbox Series X, Xbox One čierna

Thrustmaster T-Flight Full Kit Xbox Serie X/S joystick USB PC, Xbox One S, Xbox Series X, Xbox One čierna
Detail

Thrustmaster je hrdý na to, že môže ponúknuť kompletnú súpravu simulácie letu pre hráčov, ktorí hľadajú ponorenie a realizmus vo svojich letových reláciách. T.Flight Full Kit X je perfektným riešením na hranie Microsoft Flight Simulator na Xbox Series X|S. Jednoducho pripojte zariadenia k vašej konzole: hra okamžite rozpozná všetko a je už nakonfigurované na použitie. Leťte po svete a objavujte ho bez akýchkoľvek obmedzení! Táto súprava obsahuje T.Flight Hotas One – populárny, všestranný, plug-and-play joystick pre Xbox Series X|S a PC. Ergonomicky navrhnutý a realistický je vynikajúci pre všetky typy leteckých hier vrátane leteckých simulácií (vzdušný boj, vesmírne dobrodružstvo, civilné lety atď.). V súprave sú tiež zahrnuté TFRP — pedále kormidla so systémom posuvných koľajníc SMART (Sliding Motion Advanced Rail Track) od Thrustmaster pre plynulé otáčanie a optimalizovaný letový zážitok. T.Flight Full Kit X je riešenie, ktoré ste hľadali: vzlietnite a vydajte sa na cestu po celom svete v populárnych leteckých simulačných hrách s úplnou kontrolou nad svojím lietadlom! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Thrustmaster T-Flight Full Kit Xbox Serie X/S joystick USB PC, Xbox One S, Xbox Series X, Xbox One čierna

JBL QUANTUM 360X WIRELESS FOR XBOX

Detail

BEZDRÔTOVÉ HERNÉ SLÚCHADLÁ . Zvuk predstavuje prežitie. . Ste pripravení zvýšiť úroveň svojej hry? Zoznámte sa s bezdrôtovými hernými slúchadlami JBL Quantum 360X Wireless for Xbox. Tieto slúchadlá fungujú taktiež s (andreashop.sk)

Podobné produkty ako JBL QUANTUM 360X WIRELESS FOR XBOX

Microsoft Word LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7DC)

Microsoft Word LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7DC)
Detail

Kancelársky softvér pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom macOS, obsahuje aplikácie: Word, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Pokiaľ nie ste si istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: , pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať.Kancelársky softvér Microsoft Word 2021Kancelársky softvér Microsoft Word 2021 vám umožní prevádzať svoje textové dokumenty priamo na webové stránky. Publikujte potrebné dokumenty a sprístupnite ich aj ostatným.Preklad do vášho jazyka v okamihuNie ste si istí prekladom vami spracovávaného dokumentu? Program na písanie textu Microsoft Word 2021 vám pomôže a preloží zvolený dokument... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Word LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7DC)

Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CX)

Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CX)
Detail

Kancelársky softvér pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom macOS, obsahuje aplikácie: Outlook, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Pokiaľ si nie ste istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: , pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať. Zostaňte v spojení s emailom, kontaktmi aj kalendáromMicrosoft Outlook 2021 prináša usporiadanie hromadnej pošty, kontaktov aj kalendára na jednom mieste. Dobre spolupracuje s OneDrivem, odkiaľ je možné zdieľať prílohy priamo do Outlooku. Alebo si napríklad zobrazte profily z Linkedinu. Plánujte si prácu aj schôdzkyKalendár v Microsoft Outlook 2021 vám umožní... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CX)

Microsoft Excel LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CZ)

Microsoft Excel LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CZ)
Detail

Kancelársky softvér MS Excel pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom macOS, obsahuje aplikácie: Excel, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Pokiaľ si nie ste istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: , pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať.Kancelársky softvér Excel 2021 od MicrosoftKancelársky softvér Excel je najvyužívanejší tabuľkový procesor, ktorý firmy v dnešnej dobe používajú. Zvláda vytvárať prehľadné tabuľky aj grafy v akomkoľvek formáte. Môže sa pochváliť intuitívnym ovládaním s výberom mnohých typov šablón. Dnes je už samozrejmosťou využívanie kontingenčných tabuliek a grafov. Nemusíte sa ničoho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Excel LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CZ)

Microsoft PowerPoint LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CV)

Microsoft PowerPoint LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CV)
Detail

Kancelársky softvér pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom macOS, obsahuje aplikácie: PowerPoint, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Pokiaľ si nie ste istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: , pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať. Vytvárajte pôsobivé prezentácie s PowerPointomMicrosoft PowerPoint 2021 je aplikácia, pomocou ktorej môžete efektným spôsobom rozprávať príbehy – kedykoľvek, kdekoľvek a komukoľvek. Získajte nový, moderný pohľad na známu aplikáciu PowerPoint určenú na vytváranie a zdieľanie tých najpôsobivejších prezentácií. Vkladajte 3D objektyObľúbili ste si 3D filmy? Projekcia v 3D... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft PowerPoint LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CV)

Microsoft Flight Simulator – Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital (2WU-00031)

Microsoft Flight Simulator – Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital (2WU-00031)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor, – nový Flight Simulátor ponúkne možnosť zalietať si na mnohých strojoch od malých lietadiel až po veľké dopravné lietadlá. 94%Hra od štúdia Asobo, Microsoft Flight Simulator, je letecký simulátor, ktorý vydáva spoločnosť Xbox Games Studio.Kokpity lietadiel sa môžu pýšiť veľmi detailným spracovaním.Tvorcovia zo štúdia Asobo sa nevenovali len starostlivému spracovaniu zemského povrchu, ale pridali aj mestskú infraštruktúru či zvieratá, ktoré môžete z kabíny pozorovať.Úchvatný realizmusMicrosoft Flight Simulator uhranie každého fanúšika letectva vysokou mierou realizmu ako z pohľadu grafiky, tak v hrateľnosti.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Microsoft Flight Simulator so 4K rozlíšenímVďaka veľkému rozlíšeniu získate s Microsoft Flight Simulator prehľad aj o tých najmenších detailoch na zemi. Pozorujte bežiaceho tigra alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Flight Simulator – Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital (2WU-00031)

Thrustmaster eSwap X LED Orange Crystal Pack sada príslušenstva PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox Series X oranžová

Thrustmaster eSwap X LED Orange Crystal Pack sada príslušenstva PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox Series X oranžová
Detail

Thrustmaster ponúka nový balík transparentných, podsvietených modulov pre gamepad ESWAP X PRO CONTROLLER. Pútavá farba týchto modulov, navrhnutých s ohľadom na konkurenčných hráčov, vzdáva hold hrdému súpereniu vo svete hier pre viacerých hráčov. KRYSTALOVÉ BALÍČKY ESWAP X LED sa vyznačujú ďalšou generáciou analógových mini tyčiniek (NXG): MINI-STICK MODUL ESWAP X S5 NXG. Tieto nové ministicks umožňujú dlhšiu životnosť a vyššiu presnosť v porovnaní s predchádzajúcimi ministickami Thrustmaster. To dáva hráčom lepšiu fyzickú odolnosť (+ 33%), lepšiu presnosť resetovania (+ 66%) a dvojnásobnú životnosť integrovaných tlačidiel mini-stick (+ 100%). Vďaka rôznym tvarom a textúram hráči zažívajú úplne nové ovládanie - so 7 exkluzívnymi modulmi a 2 ďalšími krytkami mini tyčiniek. Ukážte svoju podporu svojmu obľúbenému tímu pomocou tohto úžasného, prémiového, oranžového balíka. Tento produkt je oficiálne licencovaný pre konzolu Xbox Series X | S a je kompatibilný s počítačom Xbox One aj s počítačom (Windows 10). #BornToBeRanked Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Thrustmaster eSwap X LED Orange Crystal Pack sada príslušenstva PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox Series X oranžová

Logitech volant G920 Racing Wheel Xbox One, PC

Logitech volant G920 Racing Wheel Xbox One, PC
Detail

ZÁVODNÝ VOLANT DRIVING FORCE G920 pre XBOX ONE a PC Volant Driving Force od Logitech G, skonštruovaný pre dokonalý zážitok z jazdy bez kompromisov, povyšuje najnovšie závodné hry na najvyššiu úroveň. Nezažili ste skutočnú závodnú simuláciu, kým ste nepopadli svoje závodné auto za volant. Dbajte na to, aby ste si vybrali volant zodpovedajúci vašim potrebám:G29 je určený pre PS4, PS3 a PCG920 pre Xbox One a PC KOŽENÝ VOLANT RUČNE ŠITÝ 900° OTÁČANIE VOLANTU DVA MOTORY SPÄTNÁ ODEZVA KOŽA RUČNE ŠITÝ POŤAH VOLANTU NELINEÁRNE BRZDOVÝ PEDÁL 278 mm HĹBKA JEDNOTKY VOLANTU TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE Obsah balenia VolantPedáleNapájací adaptérUžívateľská dokumentácia Volant Rotácia: 900 stupňov od dorazu k dorazuSnímač otáčania fungujúci na princípe Hallovho efektuSpätná odozva s dvoma motormiOchrana proti prehriatiu Pedále Nelineárny brzdový pedálPatentovaný úchytný systém na koberecZdrsnená opierka pre pätyAutomatická kalibrácia Materiál Ramená volantu: anodizovaný hliníkKryt volantu Ručne šitá kožaHriadeľ riadenia: oceľPákové spínače: leštená nehrdzavejúca oceľUpevňovacie svorky: nylon s prímesou sklaKostra a ramená pedálov: za studena valcovaná oceľČelá pedálov: leštená nehrdzavejúca oceľPuzdrá piestov pedálov: polyoxymetylén (POM) Fyzické parametre - Volant Výška: 270 mmŠírka: 260 mmHĺbka: 278 mmVáha bez káblov: 2,25 kg Fyzické parametre - Pedále Pedále:Výška: 167 mmŠírka: 428,5 mmHĺbka: 311 mmVáha bez káblov: 3,1 kg Požiadavky Xbox OneTMNapájaný port USBWindows 10, 8.1, Windows 8 alebo Windows 7macOS 10.10+ Číslo dielu Čierna - G920 - Xbox/PC : 941-000123 Záruka Dvojročná obmedzená záruka na hardvér (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech volant G920 Racing Wheel Xbox One, PC

Gamepad KRUGER & MATZ KM0770 pre XBOX ONE / PC

Gamepad KRUGER & MATZ KM0770 pre XBOX ONE / PC
Detail

Kvalitní Gamepad KRUGER & MATZ KM0770 pre XBOX ONE / PC z kategorie Dom a záhrada | Počítače a tablety | Herné ovládače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Gamepad KRUGER & MATZ KM0770 pre XBOX ONE / PC

Microsoft Office LTSC Standard for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7D1)

Microsoft Office LTSC Standard for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7D1)
Detail

Kancelársky softvér Microsoft Office 2021 pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom macOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint a Outlook, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Pokiaľ nie ste si istí výberom, kontaktujte náš obchodný tím: , pretože túto licenciu nie je možné v prípade chybného nákupu stornovať.Kancelársky softvér Microsoft PowerPoint 2021 na vytváranie pôsobivých prezentáciíKancelársky softvér Microsoft PowerPoint 2021 je prezentačný nástroj, pomocou ktorého môžete efektným spôsobom rozprávať príbehy – kedykoľvek, kdekoľvek a komukoľvek. Získajte nový, moderný pohľad na známu aplikáciu PowerPoint určenú na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Office LTSC Standard for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7D1)

Need For Speed Heat – Xbox One (5030938122487)

Need For Speed Heat – Xbox One (5030938122487)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – cez deň sa zúčastnite oficiálnych pretekov, v noci porušujte zákony, naháňajte policajtov a vybojujte si rešpekt ulice 77% V hre na konzolu Need For Speed Heat vás čakajú denný oficiálny šampionát Speedhunters Showdown a nočné nelegálne pouličné preteky. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Legendárna pretekárska séria ponúka denný aj nočný režim. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Cez deň si zasúťažíte na oficiálnom šampionáte Speedhunters Showdown. Nie je vyplnený Alternatívny text k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Need For Speed Heat – Xbox One (5030938122487)

Razer Kaira for Xbox (RZ04-03480100-R3M1)

Razer Kaira for Xbox (RZ04-03480100-R3M1)
Detail

Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, rádiofrekvenčné pripojenie, pre PC, Xbox ONE a Xbox Series, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 108 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 50mm, výdrž batérie až 15h Doprajte si zážitok z počúvania vďaka bezdrôtovým slúchadlám Razer. Ich náušníky sa umiestňujú na ušné laloky, pričom okolo nich sa hlavy nedotýkajú. Neprekrývajú tak celé ucho, a preto budete počuť aj okolité zvuky. Náušníky majú uzavretú konštrukciu, ktorá neprepúšťa zvuk von, a hudbu teda budete počuť len so slúchadlami na ušiach. Integrovaný mikrofón sa postará o spojenie s vašimi priateľmi alebo o nahrávanie vašich podcastov. Slúchadlá majú tiež technológiu Bluetooth 5,0. Samozrejmosťou je ovládanie hlasitosti. Užite si pohodlie pri hraní hier, počúvaní hudby alebo napríklad práci. Hlavné vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Razer Kaira for Xbox Bezdrôtové slúchadlá Razer mají vyhotovenie vo forme... (alza.sk)

Podobné produkty ako Razer Kaira for Xbox (RZ04-03480100-R3M1)

OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny (USBC-AUDIO-SPB)

Detail

Redukcia – dĺžka 0,14 m, male konektor 1× USB-C, female konektor 1× jack 3,5 mm, obojstranná koncovka, rovné zakončenie (alza.sk)

Podobné produkty ako OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny (USBC-AUDIO-SPB)

Thrustmaster TS-XW SERVO BASE pre Xbox Series X/S, Xbox One a PC (4060199)

Thrustmaster TS-XW SERVO BASE pre Xbox Series X/S, Xbox One a PC (4060199)
Detail

Herný ovládač – základňa pre volant a pedále, Force Feedback základňa pretekárskeho volantu, výkonný bezkomutátorový servomotor, Turbo Power, kompatibilný s Xbox Series X|S a PC Vysoko kvalitná základňa Thrustmaster TS-XW Servo base s oficiálnou podporou pre Xbox a PCTS-XW Servo Base odvodená od pretekárskeho volantu TS-XW Racer, prvý míľnik spolupráce medzi spoločnosťami Thrustmaster a Sparco, je ťahúňom technológií vytvorených tak, aby poskytovali špičkový výkon. Bola navrhnutá ako ústredný prvok špičkového pretekárskeho ekosystému Thrustmastera pre Xbox Series X|S, Xbox One a PC. TS-XW Servo Base je kompatibilná so všetkými prídavnými odnímateľnými volantmi Thrustmaster. K základni je možné dokúpiť kompatibilné príslušenstvo značky Thrustmaster. Výkonný technologický základTS-XW Servo base je kompatibilná so všetkými odnímateľnými prídavnými volantmi Thrustmaster vrátane Sparco R383 Mod a TM Open Wheel. TS-XW Servo Base je tiež úplne kompatibilná so všetkými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Thrustmaster TS-XW SERVO BASE pre Xbox Series X/S, Xbox One a PC (4060199)

Thrustmaster TCA Quadrant Boeing Edition ovládač k leteckému simulátore USB PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox Series X čier

Thrustmaster TCA Quadrant Boeing Edition ovládač k leteckému simulátore USB PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox Series X čier
Detail

TCA Quadrant Boeing Edition je oficiálne licencovaný letecký systém Boeing a Xbox pre Xbox One a Xbox Series X|S. Systém je kompatibilný aj s PC. TCA Boeing Edition, nová vlajková loď Thrustmaster v sektore civilného letectva, je produktový rad, ktorý ponúka nové priekopnícke funkcie s veľmi špecifickým cieľom: reprodukovať rôzne ovládacie prvky, kinematiku letu a dojmy, ktoré majú skutoční piloti Boeingu pri ovládaní. dopravné lietadlo Boeing. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Thrustmaster TCA Quadrant Boeing Edition ovládač k leteckému simulátore USB PC, Xbox One, Xbox One S, Xbox Series X čier

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary – Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows Digital (G7Q-00134)

Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary – Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows Digital (G7Q-00134)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor, – Vzlietnite do nebies a spoznajte kúzlo lietania v novej generácii leteckého simulátora Microsoft Flight Simulator. Cestujte úžasne detailným svetom s viac ako 2 miliónmi miest, 1,5 miliardami budov, skutočnými horami, cestami, stromami, riekami, zvieratami a dopravou. Knipel čaká len na vásMicrosoft Flight Simulator 40th Anniversary – Xbox Series X|S/Windows Digital je jeden z najlepších leteckých simulátorov súčasnosti. Staňte sa v ňom pilotom a zamierte za dobrodružstvom v takmer nekončiacich oblakoch v 4K rozlíšení.Celý svet máte v Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary – Deluxe Edition Xbox Series X|S/Windows Digital ako na dlaniHerný svet do ktorého zamierite, je totožnou kópiou našej Zeme. Tešiť sa tým pádom môžete na destinácie, ktoré sú spracované presne ako v skutočnosti. Nikto vám tu dokonca nebráni v tom, preletieť sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Flight Simulator 40th Anniversary – Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows Digital (G7Q-00134)

Microsoft Flight Simulator – Premium Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital (2WU-00032)

Microsoft Flight Simulator – Premium Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital (2WU-00032)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: simulátor, – nový Flight Simulátor ponúkne možnosť zalietať si na mnohých strojoch od malých lietadiel až po veľké dopravné lietadlá. 94 %Hra od štúdia Asobo, Microsoft Flight Simulator, je letecký simulátor, ktorý vydáva spoločnosť Xbox Games Studio.Kokpity lietadiel sa môžu pýšiť veľmi detailným spracovaním.Tvorcovia zo štúdia Asobo sa nevenovali len starostlivému spracovaniu zemského povrchu, ale pridali aj mestskú infraštruktúru či zvieratá, ktoré môžete z kabíny pozorovať.Úchvatný realizmusMicrosoft Flight Simulator uchváti každého fanúšika letectva vysokou mierou realizmu ako z pohľadu grafiky, tak aj hrateľnosti.Premiun Deluxe Edition obsahuje:Ďalších desať detailne spracovaných letísk celého sveta vrátane londýnskeho HeathrowDesať lietadiel navyše vrátane zlínskeho modelu Shock UltraRealistické počasieVo vzduchu sa budete vyrovnávať s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Flight Simulator – Premium Deluxe Edition – Xbox Series X|S/Windows 10 Digital (2WU-00032)
Xbox Wireless Headset (TLL-00002), Xbox Stereo Headset (8LI-00002), Microsoft Sculpt Comfort Mouse Wireless (H3S-00002), Xbox Play & Charge Kit (SXW-00002), State of Decay – Xbox Digital (7D6-00002), Dead Rising 4 – Xbox Digital (TX7-00002), Xbox Elite Series 2 – Complete Component Pack (4Z1-00002), Dead Rising 4: Season Pass – Xbox Digital (V6P-00002), OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón (USBC-AUDIO), 4,500 Robux for Xbox – Xbox Digital (6JZ-00016), OEM Adaptér USB C(M) – jack 3,5, slúchadlá + mikrofón, čierny (USBC-AUDIO-SPB), Lenovo ThinkSmart Core for Microsoft Team Rooms (11LR0005EU), Microsoft 365 Apps for Business (mesačné predplatné) (CFQ7TTC0LH1G), Microsoft 365 Apps for enterprise (mesačné predplatné) (CFQ7TTC0LGZT), Thrustmaster T248 Xbox/PC (4460182), Need for Speed – Xbox One (1024082), Lust For Darkness – PC DIGITAL (1604422), Die for Valhalla! (PC) DIGITAL (659188), Need For Speed (PC) DIGITAL (442946), Microsoft Word LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7DC), Microsoft Excel LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CZ), Microsoft PowerPoint LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CV), Microsoft Outlook LTSC for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7CX), Need For Speed Heat – Xbox One (5030938122487), Need for Speed Payback – Xbox One (1034581), Razer Kaira for Xbox (RZ04-03480100-R3M1), iPega XBX013 for Xbox series X (8596311162947), Need for Speed Undercover – PC DIGITAL (435690), Need for Speed Rivals (PC) DIGITAL (442950), Microsoft Office LTSC Standard for Mac 2021 (elektronická licencia) (DG7GMGF0D7D1)