Multifunkcne satka sensor tube type 12110073

Produkt Multifunkcne satka sensor tube type 12110073 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Multifunkcne satka sensor tube type 12110073 upraviť a produkt hľadať znova.

Lalizas Radar reflector sailboat Tube type

Lalizas Radar reflector sailboat Tube type
Detail

Trubkový radarový odrážač. Dosah: 2 námorné míle, priemer - 50 mm, dĺžka - 580 mm, váha - 250 g. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Lalizas Radar reflector sailboat Tube type , Switchbot motion sensor (motion sensor )

Lalizas Radar reflector powerboat Tube type

Lalizas Radar reflector powerboat Tube type
Detail

Radarový reflektor v tube. Dĺžka – 58 cm, priemer trubice – 5 cm. Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Lalizas Radar reflector powerboat Tube type , Niceboy ion orbis meteo sensor (orbis-meteo-sensor)

Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x28 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x28 120 TPI Kevlar Black
Detail

Eagle F1, vybavený špičkovou technológiou, má jediné poslanie – všestranný pretekársky výkon na najvyššej úrovni. Eagle F1, súčasť radu Road UHP (Ultra High-Performance), je vysokovýkonný všestranný cestný pretekársky plášť. Optimalizovaný pre čistý výkon s uprednostňovaním rýchlosti v priamom smere a vynikajúcich schopností v zákrutách – prináša továrenský výkon do vašej garáže. Kto jazdí na tomto plášti. Cestný športovec, ktorý to myslí vážne s rýchlosťou a efektivitou na rovinke, v kombinácii s výkonom v zákrutách. Kde sa mu darí najlepšie. Otvorená cesta. Rýchle prudké zákruty, brutálne stúpania a klesania. Všestranný, ultra vysokovýkonný plášť. KONŠTRUKCIA Tube Type Plášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1. Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOM R:Shield Ide o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Šírka (mm) : 28.0 Priemer : 29/28"" (622 mm)" TPI : 120.0 Typ : Kevlarový Špeciálne vlastnosti : Tube Only Farba podľa výrobcu : Black Farba : Čierna Krajina pôvodu : Taiwan Hmotnosť (g) : 235.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x28 120 TPI Kevlar Black , Niceboy ion orbis water sensor (orbis-water-sensor)

Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Black
Detail

Eagle F1, vybavený špičkovou technológiou, má jediné poslanie – všestranný pretekársky výkon na najvyššej úrovni. Eagle F1, súčasť radu Road UHP (Ultra High-Performance), je vysokovýkonný všestranný cestný pretekársky plášť. Optimalizovaný pre čistý výkon s uprednostňovaním rýchlosti v priamom smere a vynikajúcich schopností v zákrutách – prináša továrenský výkon do vašej garáže. Kto jazdí na tomto plášti. Cestný športovec, ktorý to myslí vážne s rýchlosťou a efektivitou na rovinke, v kombinácii s výkonom v zákrutách. Kde sa mu darí najlepšie. Otvorená cesta. Rýchle prudké zákruty, brutálne stúpania a klesania. Všestranný, ultra vysokovýkonný plášť. KONŠTRUKCIA Tube Type Plášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1. Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOM R:Shield Ide o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Hmotnosť (g) : 210.0 Typ : Kevlarový Špeciálne vlastnosti : Tube Only Farba podľa výrobcu : Black Šírka (mm) : 25.0 Farba : Čierna Priemer : 29/28"" (622 mm)" TPI : 120.0 Krajina pôvodu : Taiwan (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Black , Niceboy ion orbis vibration sensor (orbis-vibration-sensor)

Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x30 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x30 120 TPI Kevlar Black
Detail

Eagle F1, vybavený špičkovou technológiou, má jediné poslanie – všestranný pretekársky výkon na najvyššej úrovni.Eagle F1, súčasť radu Road UHP (Ultra High-Performance), je vysokovýkonný všestranný cestný pretekársky plášť. Optimalizovaný pre čistý výkon s uprednostňovaním rýchlosti v priamom smere a vynikajúcich schopností v zákrutách – prináša továrenský výkon do vašej garáže.Kto jazdí na tomto plášti.Cestný športovec, ktorý to myslí vážne s rýchlosťou a efektivitou na rovinke, v kombinácii s výkonom v zákrutách.Kde sa mu darí najlepšie.Otvorená cesta. Rýchle prudké zákruty, brutálne stúpania a klesania. Všestranný, ultra vysokovýkonný plášť.KONŠTRUKCIATube TypePlášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1.Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste.ZMESGraphene Silica RoadPatentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť.Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať:Účinnosť valenia | +10,1 %Trakcia| +8,0 %Opotrebenie | +7,2 %OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOMR:ShieldIde o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Špeciálne vlastnosti : Tube Only Krajina pôvodu : Taiwan Šírka (mm) : 30.0 Farba podľa výrobcu : Black Hmotnosť (g) : 250.0 Priemer : 29/28"" (622 mm)" TPI : 120.0 Farba : Čierna Typ : Kevlarový (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x30 120 TPI Kevlar Black , Creality tube cutter

Goodyear Eagle Sport Tube Type 700x25 60 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle Sport Tube Type 700x25 60 TPI Kevlar Black
Detail

Vysokovýkonný športový cestný plášť.Eagle Sport má špičkovú konštrukciu, materiály a odozvu. Eagle Sport, navrhnutý tak, aby vyvážil viacnásobnú priľnavosť a robustnú odolnosť, poskytuje skvelú každodennú presnosť a kontrolu na každom kroku v ekonomickom balení.Kto jazdí na tomto plášti.Darí sa vám dosiahnuť nový osobný rekord alebo trávite dlhé hodiny v sedle? Eagle Sport je tu pre vás.Kde sa mu darí najlepšie.Eagle Sport je vaša obľúbená vysokovýkonná všestranná cestná športová voľba. Vynikne na vašich miestnych cestách a osobných tréningoch.Počas jazdy by ste sa nemali sústrediť na svoje vybavenie. Ako ubiehajú hodiny, bicykel a vy sa stávate jedným telom. Niekedy sú najlepšie komponenty tie, ktoré si ani nevšimnete, pretože si jednoducho robia svoju prácu skvele.VÝKON NA KAŽDÝ DEŇEagle Sport bol vyvinutý tak, aby poskytoval citlivé ovládanie a dlhotrvajúcu odolnosť prostredníctvom starostlivo vybraných materiálov.Obsahuje skladaciu aramidovú pätku na zníženie hmotnosti a uľahčenie inštalácie.KONŠTRUKCIATube TypePlášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1.Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste.ZMESDynamic:PaceZmes Dynamic:Pace bola vyvinutá na zlepšenie odolnosti proti prepichnutiu pri zachovaní spoľahlivej priľnavosti a nízkeho valivého odporu použitím silice a spevňujúcich prísad.DLHŠIA ŽIVOTNOSŤZvýšená hrúbka behúňa v spojení s odolnou zmesou Dynamic:Pace poskytuje dlhotrvajúcu odolnosť. Plášť 60 tpi je menej náchylný na prerezanie a poškodenie oderom a poskytuje pohodlnú a odolnú jazdu. Hmotnosť (g) : 250.0 Šírka (mm) : 25.0 TPI : 60.0 Krajina pôvodu : Taiwan Typ : Kevlarový Farba : Čierna Špeciálne vlastnosti : Tube Only Farba podľa výrobcu : Black Priemer : 29/28"" (622 mm)" (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle Sport Tube Type 700x25 60 TPI Kevlar Black , Duux tube (dxpu03)

Goodyear Vector 4Seasons Tube Type 700x32 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Vector 4Seasons Tube Type 700x32 120 TPI Kevlar Black
Detail

Vysokovýkonný cestný plášť 4Seasons.Využíva najnovší vývoj v oblasti materiálov a konštrukčných metód na optimalizáciu výkonu a ochrany v širokej škále mokrých a suchých podmienok.Kto jazdí na tomto plášti.Ako seriózny pretekár vám Vector 4Seasons dáva slobodu jazdiť kdekoľvek.Kde sa mu darí najlepšie.Vďaka zosilnenej bočnici a pásu proti defektu, je Vector 4Seasons doma na každej ceste, na ktorej jazdíte - kedykoľvek.Jazda v nie ideálnych podmienkach by si nemala vyžadovať úplné obetovanie výkonu plášťov. Vector 4Seasons prináša ultra vysoký výkon do vašej každodennej jazdy s nízkym valivým odporom a dodatočnou ochranou, aby ste sa mohli pohybovať vpred v rôznych podmienkach.VÝKON ZA VŠETKÝCH PODMIENOKVector 4Seasons obsahuje ochranu Armor od pätky k pätke, ochranný pás pod behúňom R:Shield a zmes Dynamic:Silica4 pre lepšiu priľnavosť a odolnosť za mokra.KONŠTRUKCIATube TypePlášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1.Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste.OCHRANAArmor ProtectionKombinuje vynikajúce vlastnosti proti prerezaniu s minimálnym vplyvom na pružnosť a hmotnosť plášťa.ZMESDynamic:Silica4Vector 4Seasons prináša Goodyear Ultra High-Performance do širšieho rozsahu podmienok so zosilneným plášťom, širším behúňom a špeciálnym zložením Dynamic:Silica4, ktoré minimalizuje valivý odpor a zároveň zlepšuje priľnavosť za mokra.Priľnavosť za mokra | +8,7 %Odolnosť proti oderu | +6,3 %Odolnosť proti prepichnutiu | +1,1 % Špeciálne vlastnosti : Tube Only Hmotnosť (g) : 285.0 Krajina pôvodu : Taiwan Šírka (mm) : 32.0 Priemer : 29/28"" (622 mm)" Farba : Čierna Typ : Kevlarový Farba podľa výrobcu : Black TPI : 120.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Vector 4Seasons Tube Type 700x32 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Vector 4Seasons Tube Type 700x30 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Vector 4Seasons Tube Type 700x30 120 TPI Kevlar Black
Detail

Vysokovýkonný cestný plášť 4Seasons.Využíva najnovší vývoj v oblasti materiálov a konštrukčných metód na optimalizáciu výkonu a ochrany v širokej škále mokrých a suchých podmienok.Kto jazdí na tomto plášti.Ako seriózny pretekár vám Vector 4Seasons dáva slobodu jazdiť kdekoľvek.Kde sa mu darí najlepšie.Vďaka zosilnenej bočnici a pásu proti defektu, je Vector 4Seasons doma na každej ceste, na ktorej jazdíte - kedykoľvek.Jazda v nie ideálnych podmienkach by si nemala vyžadovať úplné obetovanie výkonu plášťov. Vector 4Seasons prináša ultra vysoký výkon do vašej každodennej jazdy s nízkym valivým odporom a dodatočnou ochranou, aby ste sa mohli pohybovať vpred v rôznych podmienkach.VÝKON ZA VŠETKÝCH PODMIENOKVector 4Seasons obsahuje ochranu Armor od pätky k pätke, ochranný pás pod behúňom R:Shield a zmes Dynamic:Silica4 pre lepšiu priľnavosť a odolnosť za mokra.KONŠTRUKCIATube TypePlášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1.Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste.OCHRANAArmor ProtectionKombinuje vynikajúce vlastnosti proti prerezaniu s minimálnym vplyvom na pružnosť a hmotnosť plášťa.ZMESDynamic:Silica4Vector 4Seasons prináša Goodyear Ultra High-Performance do širšieho rozsahu podmienok so zosilneným plášťom, širším behúňom a špeciálnym zložením Dynamic:Silica4, ktoré minimalizuje valivý odpor a zároveň zlepšuje priľnavosť za mokra.Priľnavosť za mokra | +8,7 %Odolnosť proti oderu | +6,3 %Odolnosť proti prepichnutiu | +1,1 % Hmotnosť (g) : 275.0 Šírka (mm) : 30.0 Priemer : 29/28"" (622 mm)" Krajina pôvodu : Taiwan TPI : 120.0 Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Typ : Kevlarový Špeciálne vlastnosti : Tube Only (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Vector 4Seasons Tube Type 700x30 120 TPI Kevlar Black , Simplehuman sensor st3027

Goodyear Eagle Sport Tube Type 700x28 60 TPI Kevlar Tan

Goodyear Eagle Sport Tube Type 700x28 60 TPI Kevlar Tan
Detail

Vysokovýkonný športový cestný plášť.Eagle Sport má špičkovú konštrukciu, materiály a odozvu. Eagle Sport, navrhnutý tak, aby vyvážil viacnásobnú priľnavosť a robustnú odolnosť, poskytuje skvelú každodennú presnosť a kontrolu na každom kroku v ekonomickom balení.Kto jazdí na tomto plášti.Darí sa vám dosiahnuť nový osobný rekord alebo trávite dlhé hodiny v sedle? Eagle Sport je tu pre vás.Kde sa mu darí najlepšie.Eagle Sport je vaša obľúbená vysokovýkonná všestranná cestná športová voľba. Vynikne na vašich miestnych cestách a osobných tréningoch.Počas jazdy by ste sa nemali sústrediť na svoje vybavenie. Ako ubiehajú hodiny, bicykel a vy sa stávate jedným telom. Niekedy sú najlepšie komponenty tie, ktoré si ani nevšimnete, pretože si jednoducho robia svoju prácu skvele.VÝKON NA KAŽDÝ DEŇEagle Sport bol vyvinutý tak, aby poskytoval citlivé ovládanie a dlhotrvajúcu odolnosť prostredníctvom starostlivo vybraných materiálov.Obsahuje skladaciu aramidovú pätku na zníženie hmotnosti a uľahčenie inštalácie.KONŠTRUKCIATube TypePlášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1.Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste.ZMESDynamic:PaceZmes Dynamic:Pace bola vyvinutá na zlepšenie odolnosti proti prepichnutiu pri zachovaní spoľahlivej priľnavosti a nízkeho valivého odporu použitím silice a spevňujúcich prísad.DLHŠIA ŽIVOTNOSŤZvýšená hrúbka behúňa v spojení s odolnou zmesou Dynamic:Pace poskytuje dlhotrvajúcu odolnosť. Plášť 60 tpi je menej náchylný na prerezanie a poškodenie oderom a poskytuje pohodlnú a odolnú jazdu. Farba : Čierna Priemer : 29/28"" (622 mm)" Typ : Kevlarový Špeciálne vlastnosti : Tube Only Hmotnosť (g) : 280.0 Krajina pôvodu : Taiwan Farba : Žltá Šírka (mm) : 28.0 TPI : 60.0 Farba podľa výrobcu : Black/Tan (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle Sport Tube Type 700x28 60 TPI Kevlar Tan , Simplehuman sensor st3016

Goodyear Eagle Sport Tube Type 700x28 60 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle Sport Tube Type 700x28 60 TPI Kevlar Black
Detail

Vysokovýkonný športový cestný plášť.Eagle Sport má špičkovú konštrukciu, materiály a odozvu. Eagle Sport, navrhnutý tak, aby vyvážil viacnásobnú priľnavosť a robustnú odolnosť, poskytuje skvelú každodennú presnosť a kontrolu na každom kroku v ekonomickom balení.Kto jazdí na tomto plášti.Darí sa vám dosiahnuť nový osobný rekord alebo trávite dlhé hodiny v sedle? Eagle Sport je tu pre vás.Kde sa mu darí najlepšie.Eagle Sport je vaša obľúbená vysokovýkonná všestranná cestná športová voľba. Vynikne na vašich miestnych cestách a osobných tréningoch.Počas jazdy by ste sa nemali sústrediť na svoje vybavenie. Ako ubiehajú hodiny, bicykel a vy sa stávate jedným telom. Niekedy sú najlepšie komponenty tie, ktoré si ani nevšimnete, pretože si jednoducho robia svoju prácu skvele.VÝKON NA KAŽDÝ DEŇEagle Sport bol vyvinutý tak, aby poskytoval citlivé ovládanie a dlhotrvajúcu odolnosť prostredníctvom starostlivo vybraných materiálov.Obsahuje skladaciu aramidovú pätku na zníženie hmotnosti a uľahčenie inštalácie.KONŠTRUKCIATube TypePlášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1.Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste.ZMESDynamic:PaceZmes Dynamic:Pace bola vyvinutá na zlepšenie odolnosti proti prepichnutiu pri zachovaní spoľahlivej priľnavosti a nízkeho valivého odporu použitím silice a spevňujúcich prísad.DLHŠIA ŽIVOTNOSŤZvýšená hrúbka behúňa v spojení s odolnou zmesou Dynamic:Pace poskytuje dlhotrvajúcu odolnosť. Plášť 60 tpi je menej náchylný na prerezanie a poškodenie oderom a poskytuje pohodlnú a odolnú jazdu. Farba podľa výrobcu : Black Typ : Kevlarový Farba : Čierna Priemer : 29/28"" (622 mm)" Šírka (mm) : 28.0 Hmotnosť (g) : 280.0 TPI : 60.0 Špeciálne vlastnosti : Tube Only Krajina pôvodu : Taiwan (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle Sport Tube Type 700x28 60 TPI Kevlar Black , Simplehuman sensor st3015

Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná

Buff  Thermonet Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná
Detail

Buff Thermonet Tube Scarf Viacfarebná. Buff Thermonet Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná , Philips hue motion sensor eú + philips hue motion sensor eú

Buff Windproof Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Čierna

Buff  Windproof Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Čierna
Detail

Buff Windproof Tube Scarf Čierna. Buff Windproof Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Windproof Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Čierna , Speedminton tube mixpack (260030782062)

Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná

Buff  Thermonet Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná
Detail

Buff Thermonet Tube Scarf Viacfarebná. Buff Thermonet Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná , Speedminton tube cross (260030782222)

Buff Dryflx Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Ružová

Buff  Dryflx Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Ružová
Detail

Buff Dryflx Tube Scarf Ružová. Buff Dryflx Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Dryflx Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Ružová , Speedminton tube fun (4260030782215)

Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Ružová

Buff  Thermonet Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Ružová
Detail

Buff Thermonet Tube Scarf Ružová. Buff Thermonet Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Ružová , Speedminton tube match (260030782239)

Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná

Buff  Thermonet Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná
Detail

Buff Thermonet Tube Scarf Viacfarebná. Buff Thermonet Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná , Vicfun shock tube (4005543867024)

Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Šedá

Buff  Thermonet Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Šedá
Detail

Buff Thermonet Tube Scarf Šedá. Buff Thermonet Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Šedá , Head ball tube (726423522041)

Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Čierna

Buff  Thermonet Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Čierna
Detail

Buff Thermonet Tube Scarf Čierna. Buff Thermonet Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Čierna , Hydrapak hydrafusion tube (834456003250)

Buff Dryflx Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Čierna

Buff  Dryflx Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Čierna
Detail

Buff Dryflx Tube Scarf Čierna. Buff Dryflx Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Dryflx Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Čierna , Hydrapak hydraflex tube (834456003243)

Buff Dryflx Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Ružová

Buff  Dryflx Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Ružová
Detail

Buff Dryflx Tube Scarf Ružová. Buff Dryflx Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Dryflx Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Ružová , Hydrapak arcticfusion tube (834456003267)

Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná

Buff  Thermonet Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná
Detail

Buff Thermonet Tube Scarf Viacfarebná. Buff Thermonet Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná , Wiz motion sensor (929002422302)

Buff Dryflx Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Modrá

Buff  Dryflx Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Modrá
Detail

Buff Dryflx Tube Scarf Modrá. Buff Dryflx Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Dryflx Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Modrá , Eufy entry sensor (t89000d4)

Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Zelená

Buff  Thermonet Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Zelená
Detail

Buff Thermonet Tube Scarf Zelená. Buff Thermonet Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Zelená , Simplehuman sensor trio st3024

Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná

Buff  Thermonet Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná
Detail

Buff Thermonet Tube Scarf Viacfarebná. Buff Thermonet Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Thermonet Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná , Simplehuman sensor compact st3025

DELPHIN MULTIFUNKCNE KLIESTE, 830921630

DELPHIN MULTIFUNKCNE KLIESTE, 830921630
Detail

MULTIFUNKČNÉ KLIEŠTE . Rybárske multifunkčné kliešte sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Tieto kliešte sú navrhované pre odrezanie špeciálnych rybárskych splietaných šnúr, vrátane aramidového vlákna (kevlarového vlákna). (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN MULTIFUNKCNE KLIESTE, 830921630 , Yeelight sensor nighlight (yl067)

TESCOMA VITAMINO, STRUHADLO MULTIFUNKCNE

TESCOMA VITAMINO, STRUHADLO MULTIFUNKCNE
Detail

KUCHYNSKÉ STRÚHADLO . Strúhadlá s plastovými čepeľami sú voči potravinám šetrné, strúhaná zelenina a ovocie nevädne, nehnedne, nemení chuť ani vôňu a zostáva dlhšie svieže. Vynikajúce na prípravu pokrmov zdravej výživy a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA VITAMINO, STRUHADLO MULTIFUNKCNE , Alzaergo m175b tube (apw-egtmm175b)

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Tan

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Tan
Detail

Ľahký, vysokovýkonný plášť pre cestné preteky, časovky a triatlonové súťaže. Plášť Eagle F1 SuperSport, ktorý optimalizuje nízky valivý odpor so zníženou hmotnosťou, je ideálnou pretekárskou voľbou pre cestnú a triatlonovú súťaž a časovku. Kto jazdí na tomto plášti. Pre jazdca, ktorý požaduje predovšetkým nízku hmotnosť a znížené Crr, už od 180 g. Kde sa mu darí najlepšie. Eagle F1 SuperSport, navrhnutý pre rýchlosť, je vašou voľbou, keď budete v deň pretekov zvádzať boj s časom. Či už s časom, tvárou v tvár konkurencii alebo dosahovaním svojich osobných cieľov, v deň pretekov záleží len na jednej veci: jazdiť najlepšie, ako dokážete. Rozhodli sme sa vytvoriť plášť, ktorý maximalizuje váš výkon bez kompromisov. Minimálny valivý odpor, v spojení s ultranízkou rotujúcou hmotnosťou, ktorého výsledkom sú bezkonkurenčné vlastnosti. KONŠTRUKCIA Tube Type Plášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1. Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOM R:Shield Ide o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Šírka (mm) : 25.0 Priemer : 29/28"" (622 mm)" Krajina pôvodu : Taiwan Hmotnosť (g) : 190.0 Typ : Kevlarový Farba podľa výrobcu : Black/Tan TPI : 120.0 Špeciálne vlastnosti : Tube Only Farba : Žltá Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Tan , Capricon tube (1 m) (3006040003)

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x23 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x23 120 TPI Kevlar Black
Detail

Ľahký, vysokovýkonný plášť pre cestné preteky, časovky a triatlonové súťaže. Plášť Eagle F1 SuperSport, ktorý optimalizuje nízky valivý odpor so zníženou hmotnosťou, je ideálnou pretekárskou voľbou pre cestnú a triatlonovú súťaž a časovku. Kto jazdí na tomto plášti. Pre jazdca, ktorý požaduje predovšetkým nízku hmotnosť a znížené Crr, už od 180 g. Kde sa mu darí najlepšie. Eagle F1 SuperSport, navrhnutý pre rýchlosť, je vašou voľbou, keď budete v deň pretekov zvádzať boj s časom. Či už s časom, tvárou v tvár konkurencii alebo dosahovaním svojich osobných cieľov, v deň pretekov záleží len na jednej veci: jazdiť najlepšie, ako dokážete. Rozhodli sme sa vytvoriť plášť, ktorý maximalizuje váš výkon bez kompromisov. Minimálny valivý odpor, v spojení s ultranízkou rotujúcou hmotnosťou, ktorého výsledkom sú bezkonkurenčné vlastnosti. KONŠTRUKCIA Tube Type Plášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1. Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOM R:Shield Ide o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Priemer : 29/28"" (622 mm)" Typ : Kevlarový Krajina pôvodu : Taiwan Hmotnosť (g) : 180.0 Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Šírka (mm) : 23.0 TPI : 120.0 Špeciálne vlastnosti : Tube Only (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x23 120 TPI Kevlar Black , Hama maxi v tube (28178087913)

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Black
Detail

Ľahký, vysokovýkonný plášť pre cestné preteky, časovky a triatlonové súťaže. Plášť Eagle F1 SuperSport, ktorý optimalizuje nízky valivý odpor so zníženou hmotnosťou, je ideálnou pretekárskou voľbou pre cestnú a triatlonovú súťaž a časovku. Kto jazdí na tomto plášti. Pre jazdca, ktorý požaduje predovšetkým nízku hmotnosť a znížené Crr, už od 180 g. Kde sa mu darí najlepšie. Eagle F1 SuperSport, navrhnutý pre rýchlosť, je vašou voľbou, keď budete v deň pretekov zvádzať boj s časom. Či už s časom, tvárou v tvár konkurencii alebo dosahovaním svojich osobných cieľov, v deň pretekov záleží len na jednej veci: jazdiť najlepšie, ako dokážete. Rozhodli sme sa vytvoriť plášť, ktorý maximalizuje váš výkon bez kompromisov. Minimálny valivý odpor, v spojení s ultranízkou rotujúcou hmotnosťou, ktorého výsledkom sú bezkonkurenčné vlastnosti. KONŠTRUKCIA Tube Type Plášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1. Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOM R:Shield Ide o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Priemer : 29/28"" (622 mm)" Farba podľa výrobcu : Black TPI : 120.0 Špeciálne vlastnosti : Tube Only Farba : Čierna Šírka (mm) : 25.0 Krajina pôvodu : Taiwan Hmotnosť (g) : 190.0 Typ : Kevlarový (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Black , Stagg melo-tube 1 (25020892)

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x28 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x28 120 TPI Kevlar Black
Detail

Ľahký, vysokovýkonný plášť pre cestné preteky, časovky a triatlonové súťaže. Plášť Eagle F1 SuperSport, ktorý optimalizuje nízky valivý odpor so zníženou hmotnosťou, je ideálnou pretekárskou voľbou pre cestnú a triatlonovú súťaž a časovku. Kto jazdí na tomto plášti. Pre jazdca, ktorý požaduje predovšetkým nízku hmotnosť a znížené Crr, už od 180 g. Kde sa mu darí najlepšie. Eagle F1 SuperSport, navrhnutý pre rýchlosť, je vašou voľbou, keď budete v deň pretekov zvádzať boj s časom. Či už s časom, tvárou v tvár konkurencii alebo dosahovaním svojich osobných cieľov, v deň pretekov záleží len na jednej veci: jazdiť najlepšie, ako dokážete. Rozhodli sme sa vytvoriť plášť, ktorý maximalizuje váš výkon bez kompromisov. Minimálny valivý odpor, v spojení s ultranízkou rotujúcou hmotnosťou, ktorého výsledkom sú bezkonkurenčné vlastnosti. KONŠTRUKCIA Tube Type Plášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1. Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOM R:Shield Ide o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Krajina pôvodu : Taiwan Špeciálne vlastnosti : Tube Only Hmotnosť (g) : 210.0 Priemer : 29/28"" (622 mm)" Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Typ : Kevlarový Šírka (mm) : 28.0 TPI : 120.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x28 120 TPI Kevlar Black , Xiaomi mi motion sensor (473639)

Buff Merino Midweight Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Ružová

Buff  Merino Midweight Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Ružová
Detail

Buff Merino Midweight Tube Scarf Ružová. Buff Merino Midweight Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Merino Midweight Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Ružová

Buff Merino Lightweight Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Ružová

Buff  Merino Lightweight Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Ružová
Detail

Buff Merino Lightweight Tube Scarf Ružová. Buff Merino Lightweight Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Merino Lightweight Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Ružová

Buff Original Ecostretch Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Čierna

Buff  Original Ecostretch Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Čierna
Detail

Buff Original Ecostretch Tube Scarf Čierna. Buff Original Ecostretch Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Original Ecostretch Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Čierna

Buff Original Ecostretch Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Šedá

Buff  Original Ecostretch Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Šedá
Detail

Buff Original Ecostretch Tube Scarf Šedá. Buff Original Ecostretch Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Original Ecostretch Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Šedá

Buff Merino Midweight Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Modrá

Buff  Merino Midweight Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Modrá
Detail

Buff Merino Midweight Tube Scarf Modrá. Buff Merino Midweight Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Merino Midweight Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Modrá

Buff Original Ecostretch Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Šedá

Buff  Original Ecostretch Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Šedá
Detail

Buff Original Ecostretch Tube Scarf Šedá. Buff Original Ecostretch Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Original Ecostretch Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Šedá

Buff Original Ecostretch Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Modrá

Buff  Original Ecostretch Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Modrá
Detail

Buff Original Ecostretch Tube Scarf Modrá. Buff Original Ecostretch Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Original Ecostretch Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Modrá

Buff Polar National Geographic Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná

Buff  Polar National Geographic Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná
Detail

Buff Polar National Geographic Tube Scarf Viacfarebná. Buff Polar National Geographic Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Polar National Geographic Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Viacfarebná

Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Modrá

Buff  Merino Lightweight Solid Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Modrá
Detail

Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf Modrá. Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Modrá

Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Hnedá

Buff  Merino Lightweight Solid Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Hnedá
Detail

Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf Hnedá. Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Hnedá

Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Šedá

Buff  Merino Lightweight Solid Tube Scarf  Šále/Štóle/Šatky Šedá
Detail

Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf Šedá. Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff Merino Lightweight Solid Tube Scarf Šále/Štóle/Šatky Šedá

EMOS P4008 LED MULTIFUNKCNE KEMPINGOVE SVIETIDLO

EMOS P4008 LED MULTIFUNKCNE KEMPINGOVE SVIETIDLO
Detail

LED SVIETIDLO . TECHNICKÉ PARAMETRE . doba svietenia: 1× LED 100 % – 90 h, 10× SMD LED 50 % – 40 h, 10× SMD LED 100 % – 10 h . dosvit: 1× LED 100 % – 305 m, 10× SMD LED 50 % – 15 m, 10× SMD LED 100 % – 20 m . materiál: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako EMOS P4008 LED MULTIFUNKCNE KEMPINGOVE SVIETIDLO

MEGA CREATIVE STAVEBNE AUTO MULTIFUNKCNE 40CM /291329/

MEGA CREATIVE STAVEBNE AUTO MULTIFUNKCNE 40CM /291329/
Detail

STAVEBNÉ AUTO . Skvelé vozidlo, ktoré ovláda množstvo stavebných činností. Vozidlo obsahuje žeriav, miešačku a vyklápač. . Jazda na zotrvačník . Veľkosť 40 cm (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MEGA CREATIVE STAVEBNE AUTO MULTIFUNKCNE 40CM /291329/

SwitchBot Motion Sensor (Motion Sensor )

SwitchBot Motion Sensor (Motion Sensor )
Detail

Pohybový senzor k osvetleniu, určenie: vnútorné, horizontálny zorný uhol 110°, vertikálny zorný uhol 55°, napájanie na baterky, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, notifikácie do mobilu, na funkčnosť nutná centrálna jednotka Pohybové čidlok centrálnej jednotkePohybové čidlo SwitchBot Motion Sensor deteguje oblasť v rozmedzí až 9 metrov. Dokáže zabrať priestor v uhle 110° horizontálne a 55° vertikálne. Pre rozpoznanie pohybu je možné nastaviť citlivosť. Oceníte aj zabudovaný svetelný senzor. Na jeho činnosť je vyžadovaná centrálna jednotka.DOSAH9 mROZSAH110°/55°FARBABielaSwitchBot Motion Sensor so vstavaným svetelným senzoromPohybové čidlo SwitchBot Motion Sensor je vybavené aj svetelným senzorom, ktorý môžete použiť na detekciu osvetlenia. V aplikácii si ľahko nastavíte prah svetla na jasný alebo tmavý. Pomocou centrálnej jednotky teraz bude schopné zapínať a vypínať stolnú lampu podľa svetelných podmienok.Kompatibilita s hlasovými asistentmiPohybové čidlo SwitchBot... (alza.sk)

Podobné produkty ako SwitchBot Motion Sensor (Motion Sensor )

Niceboy ION ORBIS Vibration Sensor (orbis-vibration-sensor)

Niceboy ION ORBIS Vibration Sensor (orbis-vibration-sensor)
Detail

Detektor vibrácií –, kompatibilný s Google Assistant, pripojenie cez ZigBee, montáž na dvere alebo okno, notifikácie do mobilu a indikácia batérie, na funkčnosť nutná centrálna jednotka, aplikácia v češtine a v angličtine pre Android a iOS Detektor vibrací Niceboy ION ORBIS Vibration Sensor přispěje k zabezpečení prostor i cenností. Dokáže spolehlivě detekovat vibrace, díky čemuž zaznamenává narušení či manipulaci s objekty. Okamžitě přitom odesílá upozornění prostřednictvím aplikace Niceboy ION, kterou si stačí stáhnout do svého chytrého zařízení. Senzor funguje v kombinaci s centrální řídicí jednotkou Niceboy ION ORBIS Bridge a spolupracuje také s dalším příslušenstvím chytré domácnosti, umožní tak automatizaci domácnosti. Detektor vibrací Niceboy ION ORBIS Vibration Sensor účinně identifikuje vibrace. Klíčové vlastnosti detektoru vibrací Niceboy ION ORBIS Vibration SensorPraktický detektor vibracíDokáže spolehlivě detekovat... (alza.sk)

Podobné produkty ako Niceboy ION ORBIS Vibration Sensor (orbis-vibration-sensor)

Niceboy ION ORBIS Meteo Sensor (orbis-meteo-sensor)

Niceboy ION ORBIS Meteo Sensor (orbis-meteo-sensor)
Detail

Senzor Senzor Niceboy ION ORBIS Meteo Sensor zajistí dokonalý přehled o teplotě a vlhkosti v bytě či domě. Monitoruje teplotu a vlhkost v místnosti s přesností na 0,3 °C. Teplotu přitom měří v rozmezí od -20 do 60 °C, díky čemuž ho můžete využít nejen v domácnosti, ale rovněž pro správné skladování potravin či do skleníků pro pěstování rostlin. Senzor jednoduše nainstalujete pomocí 3M samolepicí pásky. Abyste ho mohli připojit k vaší chytré domácnosti, je zapotřebí centrální jednotka Niceboy ION ORBIS Bridge. Zapojením vás provede mobilní aplikace Niceboy ION, ve které lze také sledovat aktuální stav, nastavit senzor i ho propojit s dalšími chytrými spotřebiči. Klíčové vlastnosti senzoru Niceboy ION ORBIS Meteo SensorSenzor měřící teplotu a vlhkost v místnostiMonitoruje teplotu a vlhkost v místnosti s přesností na 0,3 °CTeplotu měří v rozmezí od -20 do 60 °CNiceboy ION ORBIS Meteo Sensor se jednoduše instaluje pomocí 3M samolepicí páskyPro... (alza.sk)

Podobné produkty ako Niceboy ION ORBIS Meteo Sensor (orbis-meteo-sensor)

Niceboy ION ORBIS Water Sensor (orbis-water-sensor)

Niceboy ION ORBIS Water Sensor (orbis-water-sensor)
Detail

Detektor hladiny vody –, kompatibilný s Google Assistant, pripojenie cez ZigBee, notifikácie do mobilu a indikácia batérie, na funkčnosť nutná centrálna jednotka, aplikácia v češtine a v angličtine pre Android a iOS Detektor úniku vody Niceboy ION ORBIS Water Sensor vás spolehlivě upozorní na jakýkoli únik vody ve vaší domácnosti. V případě úniku vody vám senzor odešle upozornění prostřednictvím aplikace Niceboy ION přímo na váš mobilní telefon. Pomocí aplikace můžete senzor ovládat, stejně jako všechny produkty chytré domácnosti Niceboy ION. Detektor úniku vody je kompatibilní s Google Assistant a podporuje rovněž protokoly ZigBee 3.0, Bluetooth i MESH. K jeho používání je nezbytná centrální řídicí jednotka Niceboy ION ORBIS Bridge. Niceboy ION ORBIS Water Sensor perfektně ohlídá vaši domácnost. Klíčové vlastnosti detektoru úniku vody Niceboy ION ORBIS Water SensorPraktický detektor úniku vodySpolehlivě upozorní na jakýkoli únik vody v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Niceboy ION ORBIS Water Sensor (orbis-water-sensor)

Philips Hue Motion Sensor EÚ + Philips Hue Motion Sensor EÚ

Philips Hue Motion Sensor EÚ + Philips Hue Motion Sensor EÚ
Detail

Súprava inteligentného osvetlenia v balení 2ks, (alza.sk)

Podobné produkty ako Philips Hue Motion Sensor EÚ + Philips Hue Motion Sensor EÚ

SwitchBot Contact Sensor

SwitchBot Contact Sensor
Detail

Senzor na dvere a okná bezdrôtový, kompatibilný s Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri skratky a Samsung SmartThings, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, bez detekcie zvierat, odolnosť proti falošným poplachom, montáž na dvere alebo okno, notifikácie do mobilu a indikácia batérie, samostatne funkčná jednotka, pre funkčnosť nutná centrálna jednotka, podporované OS: Android a iOS Senzorna dvere a oknáSwitchBot Contact Sensor je bezdrôtový spínač na dvere a okná. Funguje samostatne aj v spolupráci s centrálnou jednotkou. Senzor má integrovaný pohybový senzor, ktorý deteguje vstup alebo odchod. Rozsah detekcie až 5 m, 90° horizontálne a 55° vertikálne. Tak budete mať vaše okná či dvere vždy zabezpečené.DOSAH5 mROZSAH90°/55°FARBABielaSwitchBot Contact Sensor so vstavaným pohybovým senzoromSenzor na okná aj dvere SwitchBot Contact Sensor je vybavený vstavaným pohybovým senzorom, vďaka ktorému je schopný rozpoznať, kedy ste opustili dom. Potom môže zopnúť všetky... (alza.sk)

Podobné produkty ako SwitchBot Contact Sensor

Garmin Bike Speed Sensor 2 and Cadence Sensor 2 Bundle (010-12845-00)

Garmin Bike Speed Sensor 2 and Cadence Sensor 2 Bundle (010-12845-00)
Detail

Športový senzor – sníma frekvenciu šliapania, pripojenie pomocou ANT+ a Bluetooth Ak ste aktívni športovci, bude vám skvelým spoločníkom športový senzor Garmin radu Garmin Sensor 2. Pomôže vám pri analýze hodnôt typu kadencia šliapania. Po ukončení tréningu možno výsledky uložiť a pomocou ANT+ a Bluetooth preniesť štatistiky do mobilnej aplikácie na ľahké vyhodnotenie. Jeho nízka hmotnosť a kompaktné rozmery umožňujú ľahké prenášanie. Kľúčové vlastnosti športového senzora Garmin Bike Speed Sensor 2 and Cadence Sensor 2 Bundle Športový senzor Garmin osloví každého fanúšika outdoorových aktivít Ide o rad Garmin Sensor 2 Prepojenie s mobilnou aplikáciou je jednoduché, a to pomocou ANT+ a Bluetooth Vie zaznamenať počet došliapnutí za minútu Vhodný ako pre začínajúcich, tak pre pokročilých športovcov Obľuba športového senzora Garmin spočíva v tom, že sa jednoducho ovláda a má širokú škálu tréningových možností. Ponúkne vám prehľadné informácie o kadencii šliapania,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Garmin Bike Speed Sensor 2 and Cadence Sensor 2 Bundle (010-12845-00)
SwitchBot Motion Sensor (Motion Sensor ), Niceboy ION ORBIS Meteo Sensor (orbis-meteo-sensor), Niceboy ION ORBIS Water Sensor (orbis-water-sensor), Niceboy ION ORBIS Vibration Sensor (orbis-vibration-sensor), Creality Tube Cutter, Duux Tube (DXPU03), Simplehuman Sensor ST3027, Simplehuman Sensor ST3016, Simplehuman Sensor ST3015, Philips Hue Motion Sensor EÚ + Philips Hue Motion Sensor EÚ, Speedminton Tube MixPack (260030782062), Speedminton Tube CROSS (260030782222), Speedminton Tube FUN (4260030782215), Speedminton Tube MATCH (260030782239), Vicfun Shock Tube (4005543867024), Head Ball Tube (726423522041), Hydrapak Hydrafusion tube (834456003250), Hydrapak Hydraflex Tube (834456003243), Hydrapak Arcticfusion Tube (834456003267), WiZ Motion Sensor (929002422302), Eufy Entry Sensor (T89000D4), Simplehuman Sensor TRIO ST3024, Simplehuman Sensor Compact ST3025, Yeelight sensor nighlight (YL067), AlzaErgo M175B Tube (APW-EGTMM175B), Capricon tube (1 m) (3006040003), Hama Maxi v tube (28178087913), Stagg MELO-TUBE 1 (25020892), Xiaomi Mi Motion Sensor (473639)