Namo 600g 94087

Produkt Namo 600g 94087 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Namo 600g 94087 upraviť a produkt hľadať znova.

NAMO 600G 94087

NAMO 600G 94087
Detail

PROSTRIEDOK NA NAMÁČANIE PRÁDLA . Obsah balíka postačí na prípravu max.370l roztoku pre namáčanie. Vyššia dávka nie je na škodu, pretože špina sa rýchlejšie rozpúšťa. Potrebné množstvo Namo vysypte zvoľna za stáleho (andreashop.sk)

Podobné produkty ako NAMO 600G 94087 , Namo na namáčanie 600 g (8592613574181)

NAMO Na namáčanie 600 g (8592613574181)

NAMO Na namáčanie 600 g (8592613574181)
Detail

Ekologický prací prášok univerzálna, odstránenie škvŕn pri praní Tradičný prací prostriedok Namo slúži na namáčanie a predpieranie bielizne rovnako dobre ako na zmäkčenie vody pri praní. Namáčanie bolo často používané ešte pred rozšírením automatických práčok. Gazdinky ho považovali pred praním za úplne bežné. Špina tak lepšie pustila a pranie bolo následne oveľa účinnejšie. Kľúčové vlastnosti prípravku Namo určeného na namáčanie a predpieranie bielizneBezfosfátový prací prípravok na namáčaniePrášok Namo uľahčuje praniePrací prípravok má veľkú odmasťovaciu schopnosťNamo spoľahlivo odstraňuje vodný kameňZmäkčuje vodu a zvyšuje účinnosť praniaNamo bezfosfátový znižuje spotrebu pracích prostriedkovPoužitie bezfosfátového pracieho prášku NamoObsah balíčka vystačí na prípravu 370 l roztoku pre namáčanie. Avšak ani vyššia dávka nie je na škodu, pretože sa špina rýchlejšie rozpustí. Potrebné množstvo sa vsype za stáleho miešania do vlažnej vody.... (alza.sk)

Podobné produkty ako NAMO Na namáčanie 600 g (8592613574181) , Beaphar odour killer 600g (8711231152506)

Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna

Tommy Hilfiger  Súpravy vrchného oblečenia NAMO  Čierna
Detail

Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna Tovar dostupný v chlapčenských veľkostiach. EUR 5 years. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna , Kiki optimum adult morča 600g (8420717309029)

Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna

Tommy Hilfiger  Súpravy vrchného oblečenia NAMO  Čierna
Detail

Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna Tovar dostupný v chlapčenských veľkostiach. EUR 4 years. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna , Kiki optimum baby králik 600g (8420717309012)

Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna

Tommy Hilfiger  Súpravy vrchného oblečenia NAMO  Čierna
Detail

Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna Tovar dostupný v chlapčenských veľkostiach. EUR 16 years. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna , Alavis msm pre kone, 600g (8594191410066)

Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna

Tommy Hilfiger  Súpravy vrchného oblečenia NAMO  Čierna
Detail

Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna Tovar dostupný v chlapčenských veľkostiach. EUR 10 years. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna , Namo pro na ochranu práčky 1,2 kg (8592613574235)

Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna

Tommy Hilfiger  Súpravy vrchného oblečenia NAMO  Čierna
Detail

Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna Tovar dostupný v chlapčenských veľkostiach. EUR 6 years. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Tommy Hilfiger Súpravy vrchného oblečenia NAMO Čierna , Bellatex polštář kamilka lux 600g - 50 × 70 cm - bílá, 50 × 70 cm (4852)

NAMO PRO na ochranu práčky 1,2 kg (8592613574235)

NAMO PRO na ochranu práčky 1,2 kg (8592613574235)
Detail

Eko zmäkčovač vody – k praciemu prášku čím znižuje jeho spotrebu a zároveň zvyšuje účinnosť prania, chráni práčku pred hrdzou S práškovým prostriedkom Namo PRO s obsahom 1,2 kg docielite skvele vypranú bielizeň, zároveň prostriedok zmäkčuje vodu, bráni vzniku vodného kameňa a chráni práčku pred hrdzou. Namo PRO môžete používať pri každom praní. Pridaním ku klasickému prášku znižujete jeho spotrebu a zvyšujete účinnosť. Prostriedok bojuje so škvrnami a zabraňuje nečistotám znova sa usadzovať na bielizni. Namo PRO výborne spolupracuje s pracím prostriedkom Jelen. Má šetrné a v prírode odbúrateľné zloženie. Stačí pridať len pár polievkových lyžíc a vaše pranie bude efektívnejšie a práčka zbavená všetkých škodlivých látok.Kľúčové vlastnosti zmäkčovača vody Namo PRO, 1,2 kgProstriedok Namo PRO pre skvele vypranú bielizeňZmäkčuje vodu a bráni vzniku vodného kameňaChráni práčku pred hrdzouPridaním ku klasickému prášku znižujete jeho spotrebu a zvyšujete... (alza.sk)

Podobné produkty ako NAMO PRO na ochranu práčky 1,2 kg (8592613574235)

kladivo, 600g

kladivo, 600g
Detail

(efitness.sk)

Podobné produkty ako kladivo, 600g

Hami 5 600g

Hami 5 600g
Detail

Hami 5 Batoľacie mlieko (od ukonč. 35. mes.) 1x600 g Obsah Hami 5 Batoľacie mlieko mliečna výživa v prášku 1x600 g Charakteristika Hami 5 Batoľacie mlieko Mliečna výživa pre malé deti, v prášku. Batoľacie mlieko. Bez palmového oleja. Výrobok je vhodný na výživu malých detí od ukončeného 35. mesiaca. Batoľacie mlieko Hami 5 má zloženie OptiNutri s vlákninou GOS/FOS, ktoré je presne prispôsobené potrebám dieťaťa. Dodá dieťatku potrebné vitamíny a minerály pre podporu jeho prirodzeného vývoja*. *Jód a železo prispievajú k rozvoju poznávacích funkcií. Vitamín D a vápnik podporujú normálny rast a vývoj kostí. Lahodná chuť Vláknina GOS/FOS Použitie Hami 5 Batoľacie mlieko Dávkovanie - podľa odporúčania pediatra. Vysterilizuje sa všetko používané náčinie a prevarí sa pitná voda. Nechá sa v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody sa vleje do vysterilizovaného hrnčeka. Do hrnčeka s vodou sa pridá zodpovedajúce množstvo prášku. Na dávkovanie sa vždy používa priložená odmerka. Prášok v nej sa zarovná pomocou plochej časti noža. Zmes v hrnčeku sa dôkladne premieša. Teplota mliečnej zmesi sa overí kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď sa podáva. Dôležité rady a uchovávanie: Mlieko spotrebujte do 2 hodín od jeho prípravy. Nedopitú výživu zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, nerovnomerné ohriatie môže spôsobiť obarenie. Nikdy nepridávajte viac odmeriek, ako je uvedené v návode, ani nič iné. Po každom použití obal starostlivo uzatvorte. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte dovnútra vlhkú odmerku. Spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke). Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Hami 5 600g

Hami 4 600g

Hami 4 600g
Detail

Hami 4 Batoľacie mlieko (od ukonč. 24. mes.) 1x600 g Obsah Hami 4 Batoľacie mlieko mliečna výživa v prášku (inov.2022) 1x600 g Charakteristika Hami 4 Batoľacie mlieko Mliečna výživa pre malé deti, v prášku. Batoľacie mlieko. Bez palmového oleja. Výrobok je vhodný na výživu malých detí od ukončeného 24. mesiaca. Batoľacie mlieko Hami 4 má zloženie OptiNutri s vlákninou GOS/FOS, ktoré je presne prispôsobené potrebám dieťaťa. Dodá dieťatku potrebné vitamíny a minerály pre podporu jeho prirodzeného vývoja*. *Jód a železo prispievajú k rozvoju poznávacích funkcií. Vitamín D a vápnik podporujú normálny rast a vývoj kostí. Lahodná chuť Vláknina GOS/FOS Použitie Hami 4 Batoľacie mlieko Dávkovanie - podľa odporúčania pediatra. Vysterilizuje sa všetko používané náčinie a prevarí sa pitná voda. Nechá sa v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody sa vleje do vysterilizovaného hrnčeka. Do hrnčeka s vodou sa pridá zodpovedajúce množstvo prášku. Na dávkovanie sa vždy používa priložená odmerka. Prášok v nej sa zarovná pomocou plochej časti noža. Zmes v hrnčeku sa dôkladne premieša. Teplota mliečnej zmesi sa overí kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď sa podáva. Dôležité rady a uchovávanie: Mlieko spotrebujte do 2 hodín od jeho prípravy. Nedopitú výživu zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, nerovnomerné ohriatie môže spôsobiť obarenie. Nikdy nepridávajte viac odmeriek, ako je uvedené v návode, ani nič iné. Po každom použití obal starostlivo uzatvorte. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte dovnútra vlhkú odmerku. Spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke). Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Hami 4 600g

kladivo pokrývačské, 600g

kladivo pokrývačské, 600g
Detail

(efitness.sk)

Podobné produkty ako kladivo pokrývačské, 600g

kladivo pokrývačské, 600g

kladivo pokrývačské, 600g
Detail

tělo z kvalitní uhlíkové oceli kované z jednoho kusuzářez se silným magnetem pro udržení hřebíkuzdrsnění úderové plochy kladiva zabraňující sklouznutí při úderuvytahovač hřebíků (efitness.sk)

Podobné produkty ako kladivo pokrývačské, 600g

Hami 2 600g

Hami 2 600g
Detail

Prvý rok života je nielen pre dieťatko veľkou zmenou, rýchlo rastie a rozvíja sa, preto potrebuje vyváženú a kvalitnú stravu. Malé brušká majú veľké nároky! Práve preto je tu pre Vás následné mlieko Hami 6+, ktoré je presne prispôsobené malému brušku Vášho dieťatka. Vďaka unikátnemu a kompletnému zloženiu OptiNutri doplní vyváženú stravu a Vaše dieťatko tak môže naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba a spoločne s Vami prežívať nové dobrodzružstvá. Mlieko Hami 6+ má naviac lahodnú chuť pre malé bruško. A čo ocenia najmä maminky? Mlieko sa rýchlo pripravuje – ľahko sa rozpúšťa a nehrudkovatie. Jedinečný recept pre malé brušká! A v čom je následné mlieko Hami 6+ také jedinečné? Vďaka unikátnemu a kompletnému zloženiu OptiNutri s vlákninou GOS/FOS dodá mlieko Hami 6+ vášmu dieťatku potrebné vitamíny a minerálne látky pre jeho normálny a prirodzený rast a vývoj*. Naviac neobsahuje žiadne konzervačné látky ani farbivá či zvýrazňovače chuti**. Následné mlieko Hami 6+ je presne prispôsobené pre malé brušká a obsahuje: Vlákninu GOS/FOS Omega 3 mastné kyseliny (DHA, ALA) *** Dôležité vitamíny a minerálne látky***: Vitamín D je potrebný pre normálny rast a vývoj kostí u detí* Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému* Železo prispieva k rozvoju poznávacích funkcií* a k normálnej funkcii imunitného systému Vitamín C prispieva k zvýšeniu absorbcie železa a k normálnej funkcii imunitného systému* Jód prispieva k rozvoju poznávacích funkcií u detí a k normálnej funkcii štítnej žľazy.* ** Tak ako všetky následné dojčenské mlieka *** Všetky následné dojčenské mlieka obsahujú DHA, ALA, vitamíny C a D, železo a jód podľa požiadaviek legislatívy. Skvelá chuť pre bábätko – ani chuť Hami následného mlieka vaše dieťatko nesklame! Má totiž nielen jedinečné zloženie, ale taktiež lahodnú chuť. Rychlá a ľahká príprava pre mamičku – nadchne vás aj príjemná vôňa mliečneho prášku a pripravenéhonásledného mlieka. Nemenej dôležité je aj to, aby sa následné mlieko dobre a rýchlo pripravovalo. S následným mliekom Hami vám pôjde príprava veľmi rýchlo od ruky. Prášok sa veľmi dobre rozpúšťa, netvoria sa hrudky ani veľké množstvo peny. Mlieko tak budete mať pripravené raz dva! Ako pripraviť následné dojčenské mlieko Hami 6+: Umyte si ruky a vysterilizujte všetok používaný riad. Prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40°C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na obale) nalejte do vysterilizovanej fľašky. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu. Do fľaše s vodou pridajte odpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka na obale). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v odmerke nestláčajte, prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky. Uzatvorte fľašu a krátko ju dôkladne pretrepte v zvislej polohe, aby ste predišli vzniku hrudiek. Odstráňte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom. Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Po každom použití obal dôkladne uzavrite a uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte do mliečneho prášku vlhkú odmerku. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke). Dôležité upozornenia: Dojčenie je najlepším spôsobom výživy dojčiat. Potravina na výživu dojčiat starších 6 mesiacov. Má byť len súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy, nemá sa používať ako náhrada materského mlieka behom prvých 6 mesiacov života. Rozhodnutie začať podávať príkrmy, vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla veku 6 mesiacov, by malo byť prijímané len na radu nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, v závislosti na individuálnom raste a rozvojových potrebách konkrétneho dojčaťa. Pripravenú stravu spotrebujte do 2 hodín, nedopitú výživu zlikvidujte. Neohrievajte v mikrovlnnej rúre, hrozí obarenie dieťaťa. Nikdy nepridávajte do výživy viac odmeriek než je stanovené, ani čokoľvek iné. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledné dodržiavanie návodu na prípravu a uvedené odporúčania. Spôsob použitia a ďalšie informácie nájdete na obaloch a webových stránkach www.klub-mamiciek.sk. Zloženie: Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (palmový, kokosový, repkový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, slnečnicový), sušené odtučnené mlieko, galaktooligosacharidy (z mlieka) 8,4%, demineralizovaná srvátka (z mlieka) , koncentrát srvátkové bielkoviny (z mlieka), srvátková bielkovina (z mlieka), fruktooligosacharidy 0,6%, fosforečnan vápenatý, rybí olej, chlorid draselný, citran sodný, hydrogénfosforečnan horečnatý, cholín chlorid, kyselina L-askorbová, citráan draselný, emulgátor ( s (feedo.sk)

Podobné produkty ako Hami 2 600g

Hami 3 600g

Hami 3 600g
Detail

HAMI 12+ (600 g) – dojčenské mlieko Popis: Každý nový zážitok začína spokojným bruškom. Prežite to s mliekami Hami, ktoré ponúka Vášmu dieťatku to najlepšie pre obdobie prvých krôčikov. Batoľacie mlieko Hami od ukončeného 12. mesiaca má jedinečné zloženie s OptiNutri, vďaka ktorému dodá dieťatku všetko potrebné, aby mohlo naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba,… (feedo.sk)

Podobné produkty ako Hami 3 600g

Hami 1 600g

Detail

Keď sa bábätko narodí, je to veľká radosť. Najlepšia výživa, ktorú môže Vaše bábätko dostávať, je materské mlieko. Je najlepším zdrojom živín potrebných pre správny rast a vývoj. Pokiaľ ale z nejakého dôvodu nemôžete dojčiť, sú tu pre vás, po odporúčaní pediatra, kvalitné dojčenské mlieka, napr. počiatočné mlieko Hami 0+. Počiatočné dojčenské mlieko Hami je určené pre bábätká už od narodenia až do 6 mesiacov veku. Mlieko obsahuje omega 3 mastnú kyselinu DHA* a iba laktózu**. *Obsahuje DHA (ako požadujú právné predpisy pre všetku dojčenskú výživu.) ** Laktóza je jediným zdrojom cukru. Počiatočné dojčenské mlieko Hami 0+: Vhodné pre deti od narodenia do 6 mesiacov veku Obsahuje DHA* (kyselinu dokozahexaénovú) Obsahuje laktózu, ktorá je jediným zdrojom cukru. *Obsahuje DHA (v zmysle požiadaviek predpisov platných pre všetky počiatočné dojčenské výživy). Ako pripraviť počiatočné dojčenské mlieko Hami 0+: Umyte si ruky a vysterilizujte všetok používaný riad. Prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40°C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na obale) nalejte do vysterilizovanej fľašky. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu. Do fľaše s vodou pridajte odpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka na obale). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v odmerke nestláčajte, prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky. Uzatvorte fľašu a krátko ju dôkladne pretrepte v zvislej polohe, aby ste predišli vzniku hrudiek. Odstráňte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom. Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Po každom použití obal dôkladne uzavrite a uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte do mliečneho prášku vlhkú odmerku. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. (feedo.sk)

Podobné produkty ako Hami 1 600g

Hami 5 600g

Hami 5 600g
Detail

Batoľacie mlieko Hami 5 (od ukončeného 35. mesiaca). Brušká malých nezbedníkov majú aj v ich takmer troch rokoch vysoké nároky. Malé deti napríklad potrebujú 4× viac vitamínu D a 3× viac vápniku ako dospelí*. Spoločne s pravidelnou a vyváženou stravou im batoľacie mlieko Hami 5 pomáha dopĺňať dôležité vitamíny a minerály a navyše skvele chutí. Okrem vitamínov C a D, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému má mlieko vlákninu GOS/FOS a tiež vápnik, ktorý je dôležitý pre normálny rast a vývoj kostí2. Navyše obsahuje aj jód a železo, ktoré prispievajú k normálnemu rozvoju poznávacích funkcií u detí2. Mliečko Hami 5 je jednoducho presne prispôsobené potrebám vášho malého gurmána tak, aby bolo vhodnou súčasťou jeho zmiešanej a vyváženej stravy! Tiež sa môžete spoľahnúť, že v ňom nenájdete palmový olej a konzervačné látky1. Tešte sa aj na jeho skvelú chuť a jednoduchú prípravu. v prepočte na kilogram hmotnosti v súlade s Referenčnými hodnotami pre príjem živín DACH (Společnost pro výživu, zs), 2019, Společnost pro výživu ČR: Výživové doporučené dávky (DACH) – referenční hodnoty pro příjem živin, Výživa servis sro, 2011. 2 Batoľacie mlieko Hami 5 obsahuje vitamín D a vápnik potrebné pre normálny rast a vývoj kostí u detí, železo a jód prispievajúce k rozvoju poznávacích funkcií. Obsahuje aj vitamíny C a D prispievajúce k normálnej funkcii imunitného systému. 1 Tak ako všetka dojčenská a detská výživa podľa požiadaviek legislatívy. Zloženie: Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, maltodextrín, rastlinné oleje (slnečnicový, repkový, slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový), galaktooligosacharidy 5,5 % (z mlieka), fosforečnan vápenatý, citran draselný, fruktooligosacharidy 0,4 %, uhličitan vápenatý, citran horečnatý, chlorid draselný, citran sodný, kyselina L-askorbová, L-askorban sodný, inozitol, síran železnatý, mliečna aróma, síran zinočnatý, D-pantotenát vápenatý, DL-α-tokoferyl acetát, antioxidant: askorbylpalmitát, nikotínamid, riboflavín, tiamín hydrochlorid, retinylpalmitát, cholekalciferol, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), fytomenadión, D-biotín, kyanokobalamín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (feedo.sk)

Podobné produkty ako Hami 5 600g

Hami 4 600g

Hami 4 600g
Detail

Každý nový zážitok začína spokojným bruškom. Prežite to s mliekami Hami. Batoľacie mlieko Hami od ukončeného 24. mesiaca má jedinečné zloženie s OptiNutri, vďaka ktorému dodá dieťatku všetko potrebné, aby mohlo naplno a s chuťou objavovať svet okolo seba, spoločne s vami zažívať nové dobrodružstvá a malo spokojné bruško. Obsahuje: Hami mlieko s OptiNutri je jednoduchý spôsob, ako dieťatku dodať potrebné vitamíny a minerály pre jeho zdravý rast a vývoj: železo a omega 3 mastné kyseliny pre normálny vývoj mozgu vitamín D a vápnik pre normálny rast a vývoj kostí a navyše mliečko Hami skvele chutí a výborne sa rozpúšťa pri príprave Hami mlieka odporúča Slovenská pediatrická spoločnosť a značka Hami získala v roku 2015 v nezávislej slovenskej ankete ocenenie „Najdôveryhodnejšia značka detskej výživy“. Batoľacie mliečna výživa v prášku. Návod na prípravu: Vysterilizujte všetok používaný riad a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 ° C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka) vlejte do vysterilizovanej fľaše alebo hrnčeka. Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka). Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou plochej časti noža. Dôkladne zmes v hrnčeku premiešajte. Pred podávaním overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Zloženie: sušené odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), demineralizovaná srvátka (z mlieka), koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), maltodextrín, galaktooligosacharidy (z mlieka) 12%, rastlinné oleje (palmový, repkový, slnečnicový), fosforečnan draselný, fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,8%, uhličitan vápenatý, citronan horečnatý, citrát draselný, kyselina L-askorbová, chlorid sodný, emulgátor (sójový lecitín), chlorid draselný, L-askorbát sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, cholekalciferol, DL-α -tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamín, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), nikotínamid, DL-α-tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, D-biotín, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, jodid draselný, fytomenadión Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. (feedo.sk)

Podobné produkty ako Hami 4 600g

Gelapony Selén 600g

Gelapony Selén 600g
Detail

- na podporu funkcie svalov - na bolesť a zápal svalov, svalové ochorenia - na ochranu svalového tkaniva pri záťaži - na ochranu tela pred voľnými peroxidovými radikálmi - pre zvýšenú potrebu selénu a vitamínu E (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Gelapony Selén 600g

Gelapony Fast 600g

Gelapony Fast 600g
Detail

pri akútnych pohybových poruchách, krívaní, zraneniach, pomliaždeninách, predkoleniach na ošetrenie kĺbov, svalov, šliach a väzov pred a po zvýšenej záťaži pre stuhnutosť pred pohybom u starších koní zvýšenie pružnosti pohybu (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Gelapony Fast 600g

Gelapony Biotin 600g

Gelapony Biotin 600g
Detail

na intenzívnu regeneráciu tkanív kopytného systému na regeneráciu nekvalitnej a poškodenej kopytnej rohoviny urýchliť rast kopytnej rohoviny na korekciu deformovaných a nepravidelných kopýt na hnilobu rohov a pätiek na podporu liečby akútnej bolesti kopýt (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Gelapony Biotin 600g

Equistro Triforce 600g

Equistro Triforce 600g
Detail

na podporu výkonnosti a vitality koní počas ich vysokého pracovného zaťaženia, pri ktorom vznikajú voľné radikály. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Equistro Triforce 600g

Gelapony FlexiTend 600g

Gelapony FlexiTend 600g
Detail

Práškové doplnkové krmivo pre kone na zmiernenie zápalu, zníženie bolesti a podporu liečby ochorení svalov, kĺbov, väzov a šliach. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Gelapony FlexiTend 600g

Alavis MSM 600g

Alavis MSM 600g
Detail

Charakteristika: Veterinárny prípravok proti bolesti, zápalu a edému. Zlepšuje funkciu pohybového aparátu koní. Odstraňuje prebiehajúci zápal a edém, podporuje vstrebávanie chondroprotektívnych látok a regeneráciu svalov, väzov a šliach. Podávanie prípravku zlepšuje fyzickú výkonnosť a pri dostihových koňoch sa zaznamenalo významné zlepšenie tréningových časov. Nejde o doping, preto môže byť tento prípravok podávaný športovým koňom počas celej dostihovej sezóny. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Gravidita a laktácia: Pred podaním sa poraďte s veterinárnym lekárom alebo lekárnikom. Dávkovanie: Prášok sa vmiešava do jadrového krmiva či melasy, prípadne rozpusťte vo vode. Prípravok je možné podávať dlhodobo. Len pre zvieratá! Dodržujte doporučené dávkovanie! Hmotnosť koňa Iniciačná dávka Udržiavacia dávka 100 kg 2 odmerky 1 odmerka 500 kg 6-10 odmeriek 3-5 odmeriek Zloženie v 600 g: MSM (methylsulfonylmethan) 596,4 g, CARTIDYSS™ (hydrolyzovaný kolagén typu II) 1,8 g, COLLYSS™ (hydrolyzovaný kolagén typu I) 1,8 g Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Alavis MSM 600g

MERKUR BIOCOLOR 600G 90439

MERKUR BIOCOLOR 600G 90439
Detail

PRACÍ PRÁŠOK . Merkúr biocolor na farebnú bielizeň spoľahlivo odstráni škvrny bielkovinovej povahy, bez toho, aby po sebe zanechal vyblednuté farby. Bezfosfátový prípravok s účinnou bioaktívnou zložkou sa hodí do všetkých typov (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MERKUR BIOCOLOR 600G 90439

MERKUR AUTOMAT 600G 90546

MERKUR AUTOMAT 600G 90546
Detail

PRACÍ PRÁŠOK . Merkúr automat prášok na biele i farebné prádlo je univerzálny prací prostriedok pre biele i farebné prádlo. Spoľahlivo zabraňuje spätnej väzbe nečistôt na vlákno. Účinná bioaktívna zložka spoľahlivo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MERKUR AUTOMAT 600G 90546

Nutrifree Panettone senzacanditi 600g

Nutrifree Panettone senzacanditi 600g
Detail

Môže obsahovať stopy škrupinových plodovobsah laktózy v konečnom produkte (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nutrifree Panettone senzacanditi 600g

Nutrifree Pandoro Goloso 600g

Nutrifree Pandoro Goloso 600g
Detail

Voda, kukuričný škrob,maslo bez laktozy 13%, cukor,vaječný žltok 5,5%,čokoládové zrná 3,6= (cukor, kakaová pasta,kakaové maslo,emulgátor:slnečnicový lecitín,prírodná aroma,kakao min45%,ryžová múka,zahusťovadlo: hydroxipropylmethylceluloza, droždie,materský kvások,emulgátor.mono a dygliceridy mastných kyselín,psyliová vláknina,sójová bielkovina,aromy, sol. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nutrifree Pandoro Goloso 600g

Nutrifree Pandoro Classico 600g

Nutrifree Pandoro Classico 600g
Detail

Zloženie:voda, kukuričný škrob,maslo bez laktozy 13,5%, cukor,vaječný žltok 5,7%,ryžová múka,zahusťovadlo: hydroxipropylmethylceluloza, droždie,materský kvások,emulgátor.mono a dygliceridy mastných kyselín,psyliová vláknina,sójová bielkovina,aromy, sol. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nutrifree Pandoro Classico 600g

Real classic krém 600g

Real classic krém 600g
Detail

Najsilnejší čistiaci krém s mnohostranným univerzálnym použitím. Obsahuje receptúru s viac ako 35 ročnou tradíciou. Sila čistiaceho prášku je v spojení s jemnosťou krému. Vhodný na akékoľvek silné znečistenie, zaschnutú špinu a pripálenie, čistenie odolných nečistôt v kuchyni, kúpeľni, dielni, ale aj na podlahy a všetky tvrdé umývateľné povrchy.Balenie 18ks. VAROVANIEH318 Spôsobuje vážne poškodenie očí.Pokyny pre bezpečné zaobchádzanie:P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte po ruke obal alebo štítok výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P280 Používajte ochranné okuliare.P305+P351+P338 PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a pokiaľ ich možno vybrať ľahko. Pokračujte vo vyplachovaní. P310 Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM +420 224 919 293. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Real classic krém 600g

kladivo zednické berlínské, 600g

kladivo zednické berlínské, 600g
Detail

(efitness.sk)

Podobné produkty ako kladivo zednické berlínské, 600g

kladivo zednické rýnské, 600g

kladivo zednické rýnské, 600g
Detail

(efitness.sk)

Podobné produkty ako kladivo zednické rýnské, 600g

kladivo, sklolaminátová násada, 600g

kladivo, sklolaminátová násada, 600g
Detail

sklolaminátová násada tlumí nárazykovaná hlava z kvalitní uhlíkové oceliprotiskluzová úprava rukojeti s rozšířením na konci proti vyklouznutí (efitness.sk)

Podobné produkty ako kladivo, sklolaminátová násada, 600g

kladivo zednické berlínské, 600g

kladivo zednické berlínské, 600g
Detail

(efitness.sk)

Podobné produkty ako kladivo zednické berlínské, 600g

kladivo zednické rýnské, 600g

kladivo zednické rýnské, 600g
Detail

(efitness.sk)

Podobné produkty ako kladivo zednické rýnské, 600g

Práškový erythritol - Xucker, 600g

Práškový erythritol - Xucker, 600g
Detail

Práškový erythritol - Xucker, 600g Obsah: Práškový erythritol - Xucker 1x 600g Charakteristika Práškový erythritol - Xucker: Práškový erythritol - bezkalorická náhrada práškového cukru, ktorá je ideálnou voľbou na pečenie Práškový erythritol je prírodné sladidlo vyrobené fermentáciou kukurice, ktorá nemá žiadne kalórie a pýši sa nulovým glykemickým indexom. Vďaka tomu sa jedná o dokonalé sladidlo pre všetkých ktorí si chcú osladiť svoje obľúbené pokrmy a pochutnať si na nich aj počas chudnutia. Má sladivosť 60-75 % v porovnaní s bežným cukrom. Pre dosiahnutie rovnakej sladivosti akú má repný cukor je potrebné použíť zhruba o 30 % viac erythritolu ako cukru. Práškový variant erythritolu je ideálny na pečenie, pretože má jemnú štruktúru a vaše múčniky tak zostanú krásne nadýchané. Jeho vlastnosti oceníte napríklad pri výrobe sladkých krémov, zmrzliny, marcipánu alebo pečení koláčov. Zmiešaním práškového erythritolu s vodou a citrónovou šťavou získate skvelú glazúru na pečivo s minimom kalórií. Práškový erythritol a jeho výhody je bezkalorická alternatíva bežného cukru je prírodného pôvodu neobsahuje lepok ani laktózu nemá vplyv na hladinu cukru v krvi nezvyšuje hladinu inzulínu má chuť podobnú klasickému repnému cukru je skvelý na pečenie je vhodný pre vegánov je v praktickom znovu uzatvárateľnom balení Zloženie 100% Erythritol. Dávkovanie Užívajte ako náhradu práškového cukru - 1 g práškového erytritolu = 0,7 g práškového cukru. Je vhodný predovšetkým na nízkokalorické pečenie a poprašovanie dezertov. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 100 g Energetická hodnota 0 kJ / 0 kcal Tuky 0 g z toho nasýtené tuky 0 g Sacharidy 100 g z toho cukry 0 g Vláknina 0 g Bielkoviny 0 g Soľ 0 g Upozornenie Skladujte mimo dosah slnečného žiarenia, v suchu a dobre uzavreté. Práškový erythritol má tendenciu hrudkovatieť aj bez navlhnutia. Hrudky sa dajú ľahko rozdeliť. Pri nadmernej konzumácii môže mať preháňajúci účinok. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Práškový erythritol - Xucker, 600g

Sunar Complex 1 600g

Sunar Complex 1 600g
Detail

Sunar Complex 1umelé mlieko Obsah Sunar Complex 1 600g Charakteristika Sunar Complex 1 Sunar complex 1 je vyvinutý podľa obsahu materského mlieka. Obsahuje unikátnu kombináciu látok prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku. Vápnik a vitamín D podporujú rast kostí. Mliečny tuk dodáva mlieku lahodnú chuť. Spôsob prípravy Starostlivo si umyte a osušte ruky. Sterilizujte cumlík, fľašu a krúžok tak, že ich ponoríte do vriacej vody na 10 minút. V inej nádobe prevarte dojčenskú vodu, ochlaďte ju na 40 ° C a vlejte požadované množstvo do fľaše. Naplňte odmerku vrchovato práškom, prebytok zarovnajte ostrím čistého noža a vsypte do fľaše požadovaný počet odmeriek (pozri tabuľku). Dobre zatvorte a pretrepte. Pred podávaním dieťaťu si skontrolujte na ruke, že teplota mlieka nie je vyššia ako 37 až 40 ° C. Skladovanie Skladujte v suchu pri teplote do 24 ° C a v dostatočnej vzdialenosti od tepelných zdrojov. Neskladujte v chladničke. Pre každé kŕmenie pripravujte vždy čerstvo namiešanú porciu. Nespotrebovanú porciu neuchovávajte a znova nepodávajte. Po príprave každej dávky balenie vždy starostlivo uzavrite a uložte na suchom a chladnom mieste. Obsah otvoreného balenia spotrebujte do 4 týždňov. Zloženie odtučnené mlieko, laktóza (z mlieka), maltodextrín, srvátková bielkovina (z mlieka), slnečnicový olej, mliečny tuk, galaktooligosacharidy (z mliečneho cukru), repkový olej, palmový olej, kokosový olej, draselná soľ kyseliny citrónovej, citran sodný, ortofosfáty vápenatý , chlorid draselný, emulgátor (sójový lecitín), chlorid horečnatý, uhličitan vápenatý, kyselina L-askorbová, rybí olej, chlorid cholínu, olej z Mortierella alpina, síran železnatý, taurín, inositol, L-askorbylpalmitan, síran zinočnatý, L-karnitín, nikotínamid, D-pantothenát vápenatý, DL-alfa tokoferyl acetát, síran meďnatý, D-alfa tokoferol, tiamín hydrochlorid, retinylacetát, pyridoxín hydrochlorid, síran manganatý, riboflavín, jodid draselný, kyselina listová, seleničitan sodný, fytomenadión, D-biotín, cholekalciferol , kyanokobalamín. Upozornenie Nepoužívať k je Vaše dieťa alergické na ktorúkoľvek zložku produktu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sunar Complex 1 600g

PoultryStar hydina plv 600g

PoultryStar hydina plv 600g
Detail

Produkt vyvinutý špeciálne pre hydinu, ktorý podporuje rozvoj prospešnej črevnej mikroflóry. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako PoultryStar hydina plv 600g

Barny's SIOUX 600g+darček

Barny's SIOUX 600g+darček
Detail

Doplnok stravy +Ultra-C Immuno Complex cps.15 ako darček (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Barny's SIOUX 600g+darček

Beaphar Odour Killer 600g

Beaphar Odour Killer 600g
Detail

Prípravok na neutralizáciu nežiaduceho zápachu u hlodavcov a malých zvierat. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Beaphar Odour Killer 600g

ALAVIS MSM PRE KONE 600G

ALAVIS MSM PRE KONE 600G
Detail

DOPLNOK VÝŽIVY PRE KONE . Doplnok výživy pre kone, ALAVIS MSM pre kone . Doplnok výživy pre kone, ALAVIS™ MSM pre kone je veterinárny prípravok pre kone proti zápalu a bolesti a na spevnenie väzov a šliach. Ultra čistá podoba látky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ALAVIS MSM PRE KONE 600G

MERKUR BIELA SILA 600G 90547

MERKUR BIELA SILA 600G 90547
Detail

PRACÍ PRÁŠOK . Merkúr biela sila je zárukou bielej bielizne. Bezfosfátový prípravok so špeciálne bieliacou prísadou sa hodí do všetkých typov pračiek i pre ručné pranie. Možno ho použiť na všetky druhy tkanín s výnimkou vlny (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MERKUR BIELA SILA 600G 90547

Real jemný levanduľa krém 600g

Real jemný levanduľa krém 600g
Detail

Čistiaci krém jemne odstraňuje mastnotu, hrubé nečistoty, usadenú špinu a pripáleniny bez poškodenia povrchu. Nepoškriabe tradičné ani moderné povrchy. Krémová konzistencia s vôňou provensálskej levandule. Možno využiť na upratovanie kúpeľne aj kuchyne, aj na čistenie povrchov z hliníka, smaltu, kovu, sklokeramiky, nerezu, mramoru, keramiky, plastu, laminátu, PVC a mnoho ďalších. VAROVANIE Štandardné vety o nebezpečnosti:H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí. Pokyny pre bezpečné zaobchádzanie:P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte po ruke obal alebo štítok výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P280 Používajte ochranné okuliare.P305 + P351 + P338 PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a pokiaľ ich možno vybrať ľahko. Pokračujte vo vyplachovaní.P337 + P313 Ak podráždenie očí pretrváva: Vyhľadajte lekársku pomoc. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Real jemný levanduľa krém 600g

Betón na šperky 600g - Pentart

Detail

Betón na šperky 600g - Pentart Jemný šperkársky betón na výrobu šperkov a rôznych odliatkov. Vhodný do silikónových aj sadrových odlievacích foriem. Betón na šperky je jemnozrnný a rýchloschnúci. Po vytvrdnutí je odolný voči vode a mrazu. Pomocou pigmentovej pasty môžeme zafarbiť celú hmotu. Na zdobenie môžeme použiť ľubovoľný dekoračný materiál - z farieb odporúčame akékoľvek pasty a farby Pentart. Návod na použitie: Zmiešame 100 g prášku a 27 g (30 ml) vody. Poriadne rozmiešame, kým sa nevytvorí jemná krémová zmes. Následne odlievame do silikónovej, prípadne mäkkej PVC formy a necháme vytvrdnúť 1 - 2 hodiny. Po vytvrdnutí môžeme odliatok brúsiť, farbiť a ľubovoľne zdobiť. Parametre produktu: betón na šperky Pentart veľmi jemnozrnný vhodný na výrobu malých šperkov aj veľkých odliatkov balenie 600 g Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Betón na šperky 600g - Pentart

BIO Kokosový cukor - Wolfberry, 600g

BIO Kokosový cukor - Wolfberry, 600g
Detail

BIO Kokosový cukor - Wolfberry, 600g Obsah: BIO Kokosový cukor - Wolfberry 1x600g Charakteristika BIO Kokosový cukor - Wolfberry: BIO kokosový cukor - náhrada rafinovaného cukru s množstvom ďalších živín Bio kokosový cukor je prírodný produkt, ktorý sa vyrába zo šťavy kokosových kvetov. Kokosový cukor je výnimočnou náhradou klasického rafinovaného cukru, má žltohnedú farbu a výbornú chuť. Je zdrojom širokej škály nutrientov, obsahuje železo, zinok, vápnik, draslík alebo mastné kyseliny s krátkym reťazcom. Dôležitou zložkou je inulín, ktorý je prírodnou vlákninou a potravou pre baktérie v hrubom čreve. Vďaka svojej vynikajúcej rozpustnosti má široké uplatnenie, môžete ho použiť pri sladení rozličných jedál a nápojov. Bio kokosový cukor a jeho výhody má výbornú rozpustnosť možno ho použiť do jedál a nápojov má vysoký obsah minerálov, mastných kyselín a vlákniny Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 100 g Energetická hodnota 1574 kJ / 376 kcal Tuky 0,1 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,04 g Sacharidy 92,9 g z toho cukry 92,9 g Bielkoviny 1 g Vláknina 0,5 g Sodík 372 mg Vlhkosť < 2 g Upozornenie Skladujte v uzavretej originálnej dóze, alebo v inej uzavretej nádobe na chladnom a suchom mieste. Skladujte mimo dosahu priameho svetla, najlepšie pri teplote 20 ° C - 25 ° C. Alergény Bez alergénov. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BIO Kokosový cukor - Wolfberry, 600g

Atlet BS pre kone 600g

Atlet BS pre kone 600g
Detail

Komplexná kĺbová výživa pre kone s extraktom z Boswellia serrata (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Atlet BS pre kone 600g

Canina kaša pre šteňatá 600g

Canina kaša pre šteňatá 600g
Detail

Doplnkové krmivo pre šteňatá (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Canina kaša pre šteňatá 600g

DELIZIA Candy 600g jablko/škorica

DELIZIA Candy 600g jablko/škorica
Detail

Doplnkové krmivo pre kone. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako DELIZIA Candy 600g jablko/škorica

Nutri Horse Snack-Apple 600g

Nutri Horse Snack-Apple 600g
Detail

Pamlsky pre kone s jablkovou príchuťou v uzatvárateľnom papierovom vrecku. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Nutri Horse Snack-Apple 600g

Nutri Horse Snack-Mrkva 600g

Nutri Horse Snack-Mrkva 600g
Detail

Pochúťky pre kone s príchuťou mrkvy v uzatvárateľnom papierovom vrecku. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Nutri Horse Snack-Mrkva 600g
NAMO Na namáčanie 600 g (8592613574181), Beaphar Odour Killer 600g (8711231152506), Kiki Optimum Adult morča 600g (8420717309029), Kiki Optimum Baby králik 600g (8420717309012), ALAVIS MSM pre kone, 600g (8594191410066), NAMO PRO na ochranu práčky 1,2 kg (8592613574235), Bellatex Polštář Kamilka LUX 600g - 50 × 70 cm - bílá, 50 × 70 cm (4852)