Nobby starsnack chicken jerky kuřecí sušené maso 375g (kód 70060)

Produkt Nobby starsnack chicken jerky kuřecí sušené maso 375g (kód 70060) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Nobby starsnack chicken jerky kuřecí sušené maso 375g (kód 70060) upraviť a produkt hľadať znova.

Nobby StarSnack Chicken Jerky kuřecí sušené maso 375g (kód 70060)

Nobby StarSnack Chicken Jerky kuřecí sušené maso 375g (kód 70060)
Detail

Sušené kuracie filety pre psov Nobby Starnack Chicken Jerky v 375g balení. Sušené kuracie pochúťky StarSnack sú skvelými pochúťkami pre všetkých psov. Sú vyrobené z prírodných vstupov, a preto sú veľmi populárne. Sú balené v opakovane uzatvárateľnom sáčku. Obsahujú vysoký podiel bielkovín. 89,2% kura - 2,5% tuku Balenie: 375g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. Vhodné pro psy od šiestich mesiacov. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Chicken Jerky kuřecí sušené maso 375g (kód 70060) , Brit jerky chicken fillets 80 g (8595602543663)

Nobby StarSnack Chicken Jerky Cheese maškrty 113g

Nobby StarSnack Chicken Jerky Cheese maškrty 113g
Detail

Kvalitná maškrta pre psy zapečené kuracie mäso so syrom Nobby StarSnack Chicken Jerky Cheese 113g StarSnack Chicken Jerky Cheese sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín. Nízkokalorický snack s 3% tuku pozostáva z 94,8% sušeného kuracieho mäsa a 2% syru. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; sú vyrobené z kvalitných surovín, bez umelých farbív alebo dochucovadiel 94,8% kuracie mäso, 2% syr iba 3% tuku Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu. Vyrobené v Nemecku. Balenie: 113g Príchuť: kuracie, syr Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Chicken Jerky Cheese maškrty 113g , Brit jerky chicken fillets 200 g (8595602543670)

Nobby StarSnack Chicken Nugget kuracie nugetky 375g

Detail

Kvalitná maškrta pre psy sušené kuracie mäso v tvare malých kociek Nobby StarSnack Chicken Nugget 375g StarSnack Chicken Nugget sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín. Nízkokalorický snack s 2,5% tuku pozostáva z 89,2% sušeného kuracieho mäsa. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; sú vyrobené z kvalitných surovín, bez umelých farbív alebo dochucovadiel 89,2% kuracie mäso iba 2,5% tuku Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu. Vyrobené v Nemecku. Balenie: 375g Príchuť: kuracie Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Chicken Nugget kuracie nugetky 375g , Vetamix sušené hovädzie mäso jerky 10× 500 g (8594044503761)

Nobby StarSnack Chicken Calcium Bone kuřecí kost s vápníkem 70g

Nobby StarSnack Chicken Calcium Bone kuřecí kost s vápníkem 70g
Detail

Pochúťka pre psov na čistenie zubov Nobby StarSnack Barbecue Chicken Calcium Bone 70g. StarSnack Chicken Calcium Bone sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín a pôsobia ako prírodná zubná kefka. Pri žuvaní sa zubný kameň uvoľňuje, čím sa čistia zuby. Nízkokalorický snack s 3% tuku pozostáva z 38,8% kuracieho mäsa. Jeden z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. - kalciová kosť sa zapečeným kuracím mäsom. - vyrobené z prírodných surovín - vhodné pre doplnenie vápnika - zloženie: 72,1% kuracie mäso, 2% tuku Dodávané v opätovne uzatvárateľnom vrecku. Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. Balenie: 70g Veľkosť kostičky: cca 7,5cm Príchuť: kuracia Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Chicken Calcium Bone kuřecí kost s vápníkem 70g , Carnilove jerky quail & chicken bar 100 g (8595602552030)

Nobby Starsnack Barbecue Wrapped Chicken 375g

Nobby Starsnack Barbecue Wrapped Chicken 375g
Detail

Pochúťka pre psov z byvolej kože a kuracím mäsom StarSnack BBQ Wrapped Chicken v 375g balení StarSnack Chicken Treats sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín a pôsobia ako prírodná zubná kefka. Pri žuvaní sa zubný kameň uvoľňuje, čím sa čistia zuby. Nízkokalorický snack s 1,5% tuku pozostáva z 29,2% hovädzej kože a je obalená 68,5 % sušeného kuracieho mäsa. Jeden z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. - prémiový snack pre psa - hovädzia žuvacia tyčinka sa zapečeným kuracím mäsom - pôsobí ako prírodná zubná kefka, zabraňuje tvorbe zubného kameňa - 68,5% kuracie mäso, 29,2% hovädzia kože - iba 1,5% tuku Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. Balenie: 375g Príchuť: kuracia Veľkosť: S - pre menšie plemená psov (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Starsnack Barbecue Wrapped Chicken 375g , Carnilove jerky wild boar & chicken bar 100 g (8595602552023)

Nobby StarSnack Mini Jerky pamlsek kuřecí plátky 70 g

Nobby StarSnack Mini Jerky pamlsek kuřecí plátky 70 g
Detail

100% prírodná pochúťka pre psov mini plátky z kuracieho mäsa Nobby StarSnack Chicken Jerky Mini v 70g balení. Špeciálne pre plemená malých psov a šteniatka. StarSnack Chicken Jerky Mini sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín. Nízkokalorický snack s 2% tuku pozostáva z 76,1% sušeného kuracieho mäsa. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ iba 2% tuku veľmi málo kalorické, bohaté na bielkoviny Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Balenie: 70g Príchuť: kuracia Veľkosť: Mini - pre malé plemená psov Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Mini Jerky pamlsek kuřecí plátky 70 g , Carnilove jerky chicken with pheasant bar 100 g (8595602552016)

Nobby StarSnack Barbecue Wrapped Chicken 70g (kód 70013)

Nobby StarSnack Barbecue Wrapped Chicken 70g (kód 70013)
Detail

Pochúťka pre psov z byvolej kože a kuracím mäsom StarSnack BBQ Wrapped Chicken v 70g balení. StarSnack Chicken Treats sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín a pôsobia ako prírodná zubná kefka. Pri žuvaní sa zubný kameň uvoľňuje, čím sa čistia zuby. Nízkokalorický snack s 1,5% tuku pozostáva z 29,2% hovädzej kože a je obalená 68,5 % sušeného kuracieho mäsa. Jeden z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. - prémiový snack pre psa - hovädzia žuvacia tyčinka sa zapečeným kuracím mäsom - pôsobí ako prírodná zubná kefka, zabraňuje tvorbe zubného kameňa - 68,5% kuracie mäso, 29,2% hovädzia kože - iba 1,5% tuku Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. Balenie: 70g Príchuť: kuracia Veľkosť: S - pre menšie plemená psov (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Barbecue Wrapped Chicken 70g (kód 70013) , Pet paradise soft chicken jerky strips 75 g (8594206190037)

Nobby StarSnack Fish maškrty ančovičky 375g

Nobby StarSnack Fish maškrty ančovičky 375g
Detail

Charakteristika Podkladové vajcia pre andulky 100ks: Umelé vajíčka na vkladanie do hniezda pre malé papagáje a andulky. Tieto umelé vajcia môžu pomôcť zabrániť kanibalizmu, vytrhávaniu peria, ako aj ničeniu vlastných vajec Balenie: sáčok 100 kusov (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Fish maškrty ančovičky 375g , Pet paradise soft chicken jerky strips 2× 75 g (krmpa1291ss)

Nobby StarSnack Fish maškrty ančovičky 375g

Detail

Kvalitné nemecké maškrty pre psov Nobby Starsnack Fish v 113g balení. 100% sušené ančovičky (sardela). Iba 6% tuku. pozostávajú zo 100% sušených sardel vysoký obsah bielkovín 60% vyrobené z prírodných surovín balené do opätovne uzatvárateľného vrecka. Vyrobené len z prírodných surovín a preto sú veľmi dobre psom prijímané. Balenie: 375g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Fish maškrty ančovičky 375g , Brit jerky chicken with insect meaty coins 200 g (8595602543809)

Nobby StarSnack BBQ Chicken Stick Mini kostičky s kuracím mäsom 113g

Nobby StarSnack BBQ Chicken Stick Mini kostičky s kuracím mäsom 113g
Detail

Pochúťka pre psy Barbecue MINI Chicken Stick v 113g balení. Mini Chicken Stick sú vynikajúcím snackom pre všetky šteniatka a psov za akýchkoľvek okolností. Skladajú sa z prírodných surovín a pôsobia ako prírodná zubná kefka. Pri žuvaní sa zubný kameň uvoľňuje, čím sa čistia zuby. Nízkokalorický snack s 3,5% tuku pozostáva z 68,8% kuracieho mäsa - prémiový snack pre psa - 68,8% kuracieho mäsa - 3,5% tuku Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. Balenie: 113g Veľkosť kostičky: cca 10cm Príchuť: kuracie mäsp Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack BBQ Chicken Stick Mini kostičky s kuracím mäsom 113g , Brit jerky chicken with insect meaty coins 80 g (8595602543793)

Nobby StarSnack Chicken Fish Knots maškrty 70g

Detail

Pochúťka, pamlsok alebo odmena pre psa Nobby Starsnack Chicken Fish Knots v 70g balení StarSnack Chicken Treats sú čisté prírodné pochúťky. Snacky sú vyrobené z prírodných surovín a preto majú veľmi dobrú akceptáciu psom v každom veku. S 57,8% kuracieho mäsa a 30% rýb, tento snack vo forme malých uzlíkov sú ideálnym snackom ako odmena pri cvičení a hre. Uzatvárateľné vrecko poskytuje ďalšiu praktickú manipuláciu a zabezpečí čerstvosť. s 57,8% kuracieho mäsa, 30% rýb 3,5% tuku Obsah tuku iba 3,5%. Zloženie: 57,8% kura, 30% treska, glycerín, kukuričný škrob, sójový proteín. Nutričné hodnoty: 23% bielkoviny, 23% vlhkosť, 3,5% tuk, 3,5 popol, 0,2% vláknina. Kŕmny návod: podávajte ako pochúťku. Výrobca: Nobby (Nemecko) Balenie: 70g (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Chicken Fish Knots maškrty 70g , Brit jerky chicken with insect protein bar 80 g (8595602543762)

Nobby StarSnack Chicken Fish Rolls maškrty 113g

Detail

Pochúťka pre psy Kuracia roláda s rybou STARSNACK "FISH ROLLS" v 113g balení. Kvalitné nemeckej maškrty Nobby pre psov. Zloženie: 68,8% kurčaťa, 25% ryby a len 3,5% tuku. Balenie 113g. Vyrobené len z prírodných surovín a preto veľmi dobre psom prijímané. Balenie: 113g Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Chicken Fish Rolls maškrty 113g , Továrna na maso

Nobby StarSnack Duck Jerkey sušené kačacie svalovina 375g

Nobby StarSnack Duck Jerkey sušené kačacie svalovina 375g
Detail

Kvalitná maškrta pre psy sušené kačacie mäso v tvare pláťkov Nobby StarSnack Duck Jerky 375g StarSnack Duck Jerky sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín. Nízkokalorický snack s 3,2% tuku pozostáva z 90,8% sušeného kačacieho mäsa. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; sú vyrobené z kvalitných surovín, bez umelých farbív alebo dochucovadiel 90,8% kačacie mäso iba 3,2% tuku Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu. Vyrobené v Nemecku. Balenie: 375g Príchuť: kačacie Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Duck Jerkey sušené kačacie svalovina 375g , Lars mele maso

Nobby StarSnack Duck Jerkey sušené kačacie svalovina 375g

Detail

Kvalitná maškrta pre psy sušené kačacie mäso v tvare malých kociek Nobby StarSnack Duck Nugget 375g StarSnack Duck Nugget sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín. Nízkokalorický snack s 3,2% tuku pozostáva z 90,8% sušeného kačacieho mäsa. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; sú vyrobené z kvalitných surovín, bez umelých farbív alebo dochucovadiel 90,8% kačacie mäso iba 3,2% tuku Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu. Vyrobené v Nemecku. Balenie: 375g Príchuť: kačacie Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Duck Jerkey sušené kačacie svalovina 375g , Cirkadiánní kód

Nobby StarSnack Chicken Salami Slice maškrta pre psov 70g

Nobby StarSnack Chicken Salami Slice maškrta pre psov 70g
Detail

Pochúťka pre psov z kuracieho a hovädzieho mäsa Nobby StarSnack Salami Slice Mini v 70g balení. Špeciálne pre plemená malých psov a šteniatka. StarSnack Salami Slice Mini sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín. Nízkokalorický snack s 2% tuku pozostáva z 40 % sušeného kuracieho mäsa spolu s 19% hovädzieho mäsa. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ iba 2% tuku veľmi málo kalorické, bohaté na bielkoviny Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Balenie: 70g Príchuť: kuracia, hovädzia Veľkosť: Mini - pre malé plemená psov Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Chicken Salami Slice maškrta pre psov 70g , Kód zeta

Nobby StarSnack Training Bones 500g (kód 69737)

Nobby StarSnack Training Bones 500g (kód 69737)
Detail

Polomäkké tréningové malé maškrty v tvare kostí pre malé plemená psov Nobby StarSnack "Training Bones" 500g balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály, tuky a olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Balenie: 500g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Training Bones 500g (kód 69737) , Kód života

Nobby StarSnack Training Bones 1800g (kód 69797)

Nobby StarSnack Training Bones 1800g (kód 69797)
Detail

Polomäkké tréningové malé maškrty v tvare kostí pre malé plemená psov Nobby StarSnack "Training Bones" 1,8kg balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály, tuky a olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Balenie: 1,8kg Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Training Bones 1800g (kód 69797) , Továrna na maso (9788025738689)

Nobby StarSnack Party Mix 500g (kód 69731)

Nobby StarSnack Party Mix 500g (kód 69731)
Detail

Polomäkké tréningové malé maškrty v tvare kostí a srdiečok v rôznych farebných prevedeniach pre malé plemená psov Nobby StarSnack "Party Mix" v 500g balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (min. 4% hydinové, divočina, jahňacie, alebo držky), eventuálne ryby a vedľajšie produkty z rýb (min. 4% losos), vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály a lososový olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Príchuť: držky, hovädzie, zverina, hydina, jahňacie Balenie: 500g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Party Mix 500g (kód 69731) , Les filous chicken breast kuracie plátky sušené 100 g (3375761000086)

Nobby StarSnack BBQ Mini kalciová kostička s kuraťom 7cm / 375g

Nobby StarSnack BBQ Mini kalciová kostička s kuraťom 7cm / 375g
Detail

Pochúťka alebo odmena pre psov z byvolej kože a kuracím mäsom pre malé plemená psov StarSnack Barbecue BBQ MINI Chicken Calcium Bone v 375g balení. StarSnack Chicken Calcium Bone sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín a pôsobia ako prírodná zubná kefka. Pri žuvaní sa zubný kameň uvoľňuje, čím sa čistia zuby. Nízkokalorický snack s 3% tuku pozostáva z 38,8% kuracieho mäsa. Jeden z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. - prémiový snack pre psa - hovädzia žuvacia tyčinka sa zapečeným kuracím mäsom - pôsobí ako prírodná zubná kefka, zabraňuje tvorbe zubného kameňa - 38,8% kuracieho mäsa - iba 3% tuku - veľkosť kostičky je cca 7cm Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. Balenie: 375g Príchuť: kuracia Veľkosť: Mini - pre malé plemená psov Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack BBQ Mini kalciová kostička s kuraťom 7cm / 375g , Prolomený kód života

Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam, 50g

Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam, 50g
Detail

Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam, 50g Obsah: Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam 1x 50g Charakteristika Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam: Sušené mäso Turkey Jerky - lahodné morčacie mäso ideálne ako rýchly snack plný bielkovín Sušené mäso Turkey Jerky si vás po otvorení balíčka získa svojou podmanivou vôňou, ktorá je predzvesťou znamenitej chuti morčacieho mäsa. Je plné proteínov a obsahuje len minimum tukov či sacharidov. V jednom balení nájdete konkrétne až 38,4 g bielkovín. Tie sú potrebné pre rast a udržanie svalovej hmoty, ale aj zdravie kostí. Vzniká vďaka modernej metóde sušenia, ktorá mu zachováva dlhodobú čerstvosť a neznehodnocuje jeho cenný obsah živín. Spoľahlivo vám tak zaženie hlad a môžete si na ňom pochutnať kedykoľvek počas dňa. Navyše môže fungovať ako skvelý večerný snack namiesto nezdravých čipsov. Sušené mäso Turkey Jerky a jeho výhody je ľahký proteínový snack zo 100 % morčacieho mäsa je nabité bielkovinami (až 38,4 g v jednom balení) má znamenitú chuť a podmanivú vôňu obsahuje len minimum tukov a žiadne sacharidy podporuje rast a udržanie svalovej hmoty zachováva si dlhodobú čerstvosť aj po otvorení spoľahlivo vám zaženie hlad kedykoľvek počas dňa Zloženie Príchuť original: Morčacie mäso, morská soľ. Dávkovanie Konzumujte počas dňa ako pochúťku bohatú na bielkoviny. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 100 g 50 g Energetická hodnota 1419 kJ/ 355 kcal 710 kJ/ 178 kcal Tuky 3,1 g 1,55 g z toho nasýtené tuky 1 g 0,5 g Sacharidy 0 g 0 g z toho cukry 0 g 0 g Bielkoviny 76,8 g 38,4 Soľ 4,8 g 2,4 g Upozornenie Po otvorení spotrebujte do 24 hodín. Absorbér kyslíka vo vnútri obalu nie je určený na konzumáciu. Skladujte pri teplote od +5 °C do +30 °C. Minimálna trvanlivosť: Uvedená na obale. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam, 50g , Smart – farebný kód (8595558301065)

Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g

Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g
Detail

Polomäkké tréningové malé maškrty v tvare srdiečok pre malé plemená psov Nobby StarSnack "Training Mix" 500g balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru s príchuťou kuracieho a jahnacieho mäsa Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály, tuky a olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Balenie: 500g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g , Maso (978-80-748-2089-2)

Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g

Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g
Detail

Polomäkké tréningové maškrty rôznych tvarov pre psov s príchuťou jahňacie, zverina, hovädzie a hydinové mäso Nobby StarSnack "Sport mix" v 500g balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru s príchuťou: jahňacie, zverina, hovädzie a hydinové mäso stredná veľkosť Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu (min. 4% hydinové, divočina, jahňacie, alebo držky), eventuálne ryby a vedľajšie produkty z rýb (min. 4% losos), vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály a lososový olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Balenie: 500g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Training Mix kyblík (kód 69733) 500g , Akinu kuřecí řezanky pro kočky 2 × 50 g (krmsv0145bun)

Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, barbecue, 50g

Detail

Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, barbecue, 50g Obsah: Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, barbecue 1x 50g Charakteristika Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, barbecue: Sušené mäso Beef Jerky - chutný snack zo 100% hovädzieho mäsa s poriadnou dávkou bielkovín Sušené mäso Beef Jerky je prémiový snack zo 100% hovädzieho mäsa prvotriednej kvality. Vzniká krájaním mäsa na tenké plátky a jeho následným sušením. Vďaka moderným technológiám sa zabraňuje jeho znehodnoteniu, a aj po otvorení zostáva dlho čerstvé, pričom si zachováva všetky potrebné nutričné benefity. Vyznačuje sa výnimočným podielom proteínov a minimom tukov a sacharidov. V balení sa nachádza od 34,6 po 64 % bielkovín, v závislosti od príchute. Navyše, na výrobu 100 g lahodného sušeného mäsa je použitých až 320 g surového hovädzieho mäsa. Kombinácia tradičnej receptúry a vynikajúcej chuti robí z Beef Jerky ideálny snack pre dodanie sily a okamžité zahnanie hladu. Stačí len otvoriť, privoňať a vychutnať si nádych divokého západu. Sušené mäso Beef Jerky a jeho výhody je prémiový proteínový snack je vyrobený zo 100% hovädzieho mäsa zostáva dlho čerstvé aj po otvorení obsahuje značný podiel bielkovín obsahuje minimum tuku a sacharidov je vhodný na okamžitú konzumáciu má dlhú trvanlivosť Zloženie Zloženie (original): hovädzie mäso, morská soľ. Zloženie (barbecue): hovädzie mäso, cukor, morská soľ, paradajkový pretlak, repkový olej, slivky (slivky, konzervačné látky: sorban draselný, slnečnicový olej), ocot kvasný liehový, cibuľa, prírodná aróma, zmes korenia. Zloženie (teriyaki): hovädzie mäso, morská soľ, sezamové semienka, sójová omáčka (voda, sójové bôby, soľ, ocot kvasný liehový), worcestrová omáčka (voda, ocot kvasný liehový, cukor, soľ, biele víno, slivkový džem, paradajková pasta, prírodná aróma), ocot kvasný liehový, repkový olej, zvlhčovadlo: glycerol, prírodná aróma, zmes korenia. Dávkovanie Konzumujte kedykoľvek počas dňa ako snack bohatý na bielkoviny. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty (original) 100 g 50 g (balenie) Energetická hodnota 1243 kJ/310 kcal 622 kJ/155 kcal Bielkoviny 64 g 32 g Sacharidy 0 g 0 g z toho cukry 0 g 0 g Tuky 4,2 g 2,1 g z toho nasýtené tuky 1,68 g 0,84 g Soľ 4,8 g 2,4 g Nutričné hodnoty (barbecue) 100 g 50 g (balenie) Energetická hodnota 1380 kJ/328 kcal 690 kJ/164 kcal Bielkoviny 37 g 18,5 g Sacharidy 20 g 10 g z toho cukry 18 g 9 g Tuky 11 g 5.5 g z toho nasýtené tuky 3,5 g 1,8 g Soľ 4,9 g 2,45 g Nutričné hodnoty (teriyaki) 100 g 50 g (balenie) Energetická hodnota 1228 kJ/292 kcal 614 kJ/146 kcal Bielkoviny 34,6 g 17,3 g Sacharidy 17,1 g 8,6 g z toho cukry <1 g <1 g Tuky 9,5 g 4,8 g z toho nasýtené tuky 2,9 g 1,5 g Soľ 5 g 2,5 g Upozornenie Po otvorení spotrebujte do 24 hodín. Veľmi zriedkavý biely povlak na povrchu výrobku nie je závadou kvality (jedná sa o vykryštalizovanú soľ). Absorbér kyslíka vo vnútri obalu nie je určený pre konzumáciu. Skladujte pri teplote od +5 °C do +30 °C. Alergény sú vyznačené v zložení tučným písmom. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, barbecue, 50g , Klarstein mega jerky (4060656223044)

Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, teriyaki, 50g

Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, teriyaki, 50g
Detail

Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, teriyaki, 50g Obsah: Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, teriyaki 1x 50g Charakteristika Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, teriyaki: Sušené mäso Beef Jerky - chutný snack zo 100% hovädzieho mäsa s poriadnou dávkou bielkovín Sušené mäso Beef Jerky je prémiový snack zo 100% hovädzieho mäsa prvotriednej kvality. Vzniká krájaním mäsa na tenké plátky a jeho následným sušením. Vďaka moderným technológiám sa zabraňuje jeho znehodnoteniu, a aj po otvorení zostáva dlho čerstvé, pričom si zachováva všetky potrebné nutričné benefity. Vyznačuje sa výnimočným podielom proteínov a minimom tukov a sacharidov. V balení sa nachádza od 34,6 po 64 % bielkovín, v závislosti od príchute. Navyše, na výrobu 100 g lahodného sušeného mäsa je použitých až 320 g surového hovädzieho mäsa. Kombinácia tradičnej receptúry a vynikajúcej chuti robí z Beef Jerky ideálny snack pre dodanie sily a okamžité zahnanie hladu. Stačí len otvoriť, privoňať a vychutnať si nádych divokého západu. Sušené mäso Beef Jerky a jeho výhody je prémiový proteínový snack je vyrobený zo 100% hovädzieho mäsa zostáva dlho čerstvé aj po otvorení obsahuje značný podiel bielkovín obsahuje minimum tuku a sacharidov je vhodný na okamžitú konzumáciu má dlhú trvanlivosť Zloženie Zloženie (original): hovädzie mäso, morská soľ. Zloženie (barbecue): hovädzie mäso, cukor, morská soľ, paradajkový pretlak, repkový olej, slivky (slivky, konzervačné látky: sorban draselný, slnečnicový olej), ocot kvasný liehový, cibuľa, prírodná aróma, zmes korenia. Zloženie (teriyaki): hovädzie mäso, morská soľ, sezamové semienka, sójová omáčka (voda, sójové bôby, soľ, ocot kvasný liehový), worcestrová omáčka (voda, ocot kvasný liehový, cukor, soľ, biele víno, slivkový džem, paradajková pasta, prírodná aróma), ocot kvasný liehový, repkový olej, zvlhčovadlo: glycerol, prírodná aróma, zmes korenia. Dávkovanie Konzumujte kedykoľvek počas dňa ako snack bohatý na bielkoviny. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty (original) 100 g 50 g (balenie) Energetická hodnota 1243 kJ/310 kcal 622 kJ/155 kcal Bielkoviny 64 g 32 g Sacharidy 0 g 0 g z toho cukry 0 g 0 g Tuky 4,2 g 2,1 g z toho nasýtené tuky 1,68 g 0,84 g Soľ 4,8 g 2,4 g Nutričné hodnoty (barbecue) 100 g 50 g (balenie) Energetická hodnota 1380 kJ/328 kcal 690 kJ/164 kcal Bielkoviny 37 g 18,5 g Sacharidy 20 g 10 g z toho cukry 18 g 9 g Tuky 11 g 5.5 g z toho nasýtené tuky 3,5 g 1,8 g Soľ 4,9 g 2,45 g Nutričné hodnoty (teriyaki) 100 g 50 g (balenie) Energetická hodnota 1228 kJ/292 kcal 614 kJ/146 kcal Bielkoviny 34,6 g 17,3 g Sacharidy 17,1 g 8,6 g z toho cukry <1 g <1 g Tuky 9,5 g 4,8 g z toho nasýtené tuky 2,9 g 1,5 g Soľ 5 g 2,5 g Upozornenie Po otvorení spotrebujte do 24 hodín. Veľmi zriedkavý biely povlak na povrchu výrobku nie je závadou kvality (jedná sa o vykryštalizovanú soľ). Absorbér kyslíka vo vnútri obalu nie je určený pre konzumáciu. Skladujte pri teplote od +5 °C do +30 °C. Alergény sú vyznačené v zložení tučným písmom. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, teriyaki, 50g , Lars mele maso (978-80-7588-372-8)

Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, originál, 50g

Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, originál, 50g
Detail

Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, originál, 50g Obsah: Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, originál 1x 50g Charakteristika Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, originál: Sušené mäso Beef Jerky - chutný snack zo 100% hovädzieho mäsa s poriadnou dávkou bielkovín Sušené mäso Beef Jerky je prémiový snack zo 100% hovädzieho mäsa prvotriednej kvality. Vzniká krájaním mäsa na tenké plátky a jeho následným sušením. Vďaka moderným technológiám sa zabraňuje jeho znehodnoteniu, a aj po otvorení zostáva dlho čerstvé, pričom si zachováva všetky potrebné nutričné benefity. Vyznačuje sa výnimočným podielom proteínov a minimom tukov a sacharidov. V balení sa nachádza od 34,6 po 64 % bielkovín, v závislosti od príchute. Navyše, na výrobu 100 g lahodného sušeného mäsa je použitých až 320 g surového hovädzieho mäsa. Kombinácia tradičnej receptúry a vynikajúcej chuti robí z Beef Jerky ideálny snack pre dodanie sily a okamžité zahnanie hladu. Stačí len otvoriť, privoňať a vychutnať si nádych divokého západu. Sušené mäso Beef Jerky a jeho výhody je prémiový proteínový snack je vyrobený zo 100% hovädzieho mäsa zostáva dlho čerstvé aj po otvorení obsahuje značný podiel bielkovín obsahuje minimum tuku a sacharidov je vhodný na okamžitú konzumáciu má dlhú trvanlivosť Zloženie Zloženie (original): hovädzie mäso, morská soľ. Zloženie (barbecue): hovädzie mäso, cukor, morská soľ, paradajkový pretlak, repkový olej, slivky (slivky, konzervačné látky: sorban draselný, slnečnicový olej), ocot kvasný liehový, cibuľa, prírodná aróma, zmes korenia. Zloženie (teriyaki): hovädzie mäso, morská soľ, sezamové semienka, sójová omáčka (voda, sójové bôby, soľ, ocot kvasný liehový), worcestrová omáčka (voda, ocot kvasný liehový, cukor, soľ, biele víno, slivkový džem, paradajková pasta, prírodná aróma), ocot kvasný liehový, repkový olej, zvlhčovadlo: glycerol, prírodná aróma, zmes korenia. Dávkovanie Konzumujte kedykoľvek počas dňa ako snack bohatý na bielkoviny. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty (original) 100 g 50 g (balenie) Energetická hodnota 1243 kJ/310 kcal 622 kJ/155 kcal Bielkoviny 64 g 32 g Sacharidy 0 g 0 g z toho cukry 0 g 0 g Tuky 4,2 g 2,1 g z toho nasýtené tuky 1,68 g 0,84 g Soľ 4,8 g 2,4 g Nutričné hodnoty (barbecue) 100 g 50 g (balenie) Energetická hodnota 1380 kJ/328 kcal 690 kJ/164 kcal Bielkoviny 37 g 18,5 g Sacharidy 20 g 10 g z toho cukry 18 g 9 g Tuky 11 g 5.5 g z toho nasýtené tuky 3,5 g 1,8 g Soľ 4,9 g 2,45 g Nutričné hodnoty (teriyaki) 100 g 50 g (balenie) Energetická hodnota 1228 kJ/292 kcal 614 kJ/146 kcal Bielkoviny 34,6 g 17,3 g Sacharidy 17,1 g 8,6 g z toho cukry <1 g <1 g Tuky 9,5 g 4,8 g z toho nasýtené tuky 2,9 g 1,5 g Soľ 5 g 2,5 g Upozornenie Po otvorení spotrebujte do 24 hodín. Veľmi zriedkavý biely povlak na povrchu výrobku nie je závadou kvality (jedná sa o vykryštalizovanú soľ). Absorbér kyslíka vo vnútri obalu nie je určený pre konzumáciu. Skladujte pri teplote od +5 °C do +30 °C. Alergény sú vyznačené v zložení tučným písmom. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sušené mäso Beef Jerky - GymBeam, originál, 50g , Milionářský kód (978-83-276-5628-5)

Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam, originál, 50g

Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam, originál, 50g
Detail

Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam, originál, 50g Obsah: Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam, originál 1x50g Charakteristika Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam, originál: Sušené mäso Turkey Jerky - lahodné morčacie mäso ideálne ako rýchly snack plný bielkovín Sušené mäso Turkey Jerky si vás po otvorení balíčka získa svojou podmanivou vôňou, ktorá je predzvesťou znamenitej chuti morčacieho mäsa. Je plné proteínov a obsahuje len minimum tukov či sacharidov. V jednom balení nájdete konkrétne až 38,4 g bielkovín. Tie sú potrebné pre rast a udržanie svalovej hmoty, ale aj zdravie kostí. Vzniká vďaka modernej metóde sušenia, ktorá mu zachováva dlhodobú čerstvosť a neznehodnocuje jeho cenný obsah živín. Spoľahlivo vám tak zaženie hlad a môžete si na ňom pochutnať kedykoľvek počas dňa. Navyše môže fungovať ako skvelý večerný snack namiesto nezdravých čipsov. Sušené mäso Turkey Jerky a jeho výhody je ľahký proteínový snack zo 100 % morčacieho mäsa je nabité bielkovinami (až 38,4 g v jednom balení) má znamenitú chuť a podmanivú vôňu obsahuje len minimum tukov a žiadne sacharidy podporuje rast a udržanie svalovej hmoty zachováva si dlhodobú čerstvosť aj po otvorení spoľahlivo vám zaženie hlad kedykoľvek počas dňa Zloženie Príchuť original: Morčacie mäso, morská soľ. Dávkovanie Konzumujte počas dňa ako pochúťku bohatú na bielkoviny. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnoty 100 g 50 g Energetická hodnota 1419 kJ/ 355 kcal 710 kJ/ 178 kcal Tuky 3,1 g 1,55 g z toho nasýtené tuky 1 g 0,5 g Sacharidy 0 g 0 g z toho cukry 0 g 0 g Bielkoviny 76,8 g 38,4 Soľ 4,8 g 2,4 g Upozornenie Po otvorení spotrebujte do 24 hodín. Absorbér kyslíka vo vnútri obalu nie je určený na konzumáciu. Skladujte pri teplote od +5 °C do +30 °C. Minimálna trvanlivosť: Uvedená na obale. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sušené mäso Turkey Jerky - GymBeam, originál, 50g , Kód života (978-80-755-5092-7)

Nobby StarSnack MINI BONES chicken 200g

Nobby StarSnack MINI BONES chicken 200g
Detail

Polomäkké kuracie maškrty v tvare kostí pre malých a stredných psov Nobby StarSnack Bone Chickenv 200g balení. StarSnack Bone Tripe sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo obsahuje lososový olej, neobsahuje cukor Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály, tuky a olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Balenie: 200g Príchuť: kuracia Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack MINI BONES chicken 200g , Madridský kód (999-00-015-5650-1)

Nobby StarSnack Mini Jerky maškrtu kačacie plátky 70g

Nobby StarSnack Mini Jerky maškrtu kačacie plátky 70g
Detail

100% prírodná pochúťka pre psov mini plátky z kačacieho mäsa Nobby StarSnack Duck Jerky Mini v 70g balení. Špeciálne pre plemená malých psov a šteniatka. StarSnack Duck Jerky Mini sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín. Nízkokalorický snack s 2% tuku pozostáva z 82,6% sušeného kuracieho mäsa. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ iba 2% tuku veľmi málo kalorické, bohaté na bielkoviny Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Balenie: 70g Príchuť: kačacia Veľkosť: Mini - pre malé plemená psov Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Mini Jerky maškrtu kačacie plátky 70g , Kód: veronica (978-80-739-8375-8)

Sušené kuracie mäso Chicken - Jerky

Detail

Sušené kuracie mäso Chicken - chutný proteínový snack s minimálnym obsahom sacharidov a tukov Sušené kuracie mäso Chicken je sušené a solené mäso prémiovej kvality. Ide o proteínový snack a výnimočný zdroj bielkovín s minimom tukov a sacharidov. Navyše, môžete si ho vziať kamkoľvek na cesty a výlety. Sušené mäso je bez obsahu glutamátov a lepku, a má príjemnú chuť vďaka soli. Vyskúšajte zdravý a chutný snack, vhodný na všetky príležitosti. Sušené kuracie mäso Chicken a jeho výhody výborný proteínový snack je skvelým zdrojom bielkovín obsahuje minimum sacharidov a tukov je bez glutamátov a lepku hodí sa na výlety a cestovanie Zloženie Kuracie mäso, jedlá soľ, morská soľ, bielkovinový sójový hydrolyzát, kvasnicový extrakt, vínny ocot, korenie, aroma, dymová aróma, cesnak, konzervant: dusitan sodný. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnotyv 100 gv 25 g Energetická hodnota 1005 kJ / 238 kcal 251 kJ / 60 kcal Tuky 3,4 g 0,9 g z toho nasýtené tuky 1,0 g 0,3 g Sacharidy 1,3 g 0,3 g z toho cukry <0,5 g <0,5 g Bielkoviny 50 g 13 g Soľ 4,1 g 1,0 Upozornenie Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 48 hodín. Prípadný biely povlak na výrobku nie je závadou kvality (jedná sa o vykryštalizovanú soľ). Absorbér kyslíka vo vnútri obalu nie je určený na konzumáciu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sušené kuracie mäso Chicken - Jerky , Paměťový kód (978-80-759-3239-6)

Sušené kuracie mäso Chicken - Jerky

Detail

Sušené kuracie mäso Chicken - chutný proteínový snack s minimálnym obsahom sacharidov a tukov Sušené kuracie mäso Chicken je sušené a solené mäso prémiovej kvality. Ide o proteínový snack a výnimočný zdroj bielkovín s minimom tukov a sacharidov. Navyše, môžete si ho vziať kamkoľvek na cesty a výlety. Sušené mäso je bez obsahu glutamátov a lepku, a má príjemnú chuť vďaka soli. Vyskúšajte zdravý a chutný snack, vhodný na všetky príležitosti. Sušené kuracie mäso Chicken a jeho výhody výborný proteínový snack je skvelým zdrojom bielkovín obsahuje minimum sacharidov a tukov je bez glutamátov a lepku hodí sa na výlety a cestovanie Zloženie Kuracie mäso, jedlá soľ, morská soľ, bielkovinový sójový hydrolyzát, kvasnicový extrakt, vínny ocot, korenie, aroma, dymová aróma, cesnak, konzervant: dusitan sodný. Tabuľka nutričných hodnôt Nutričné hodnotyv 100 gv 25 g Energetická hodnota 1005 kJ / 238 kcal 251 kJ / 60 kcal Tuky 3,4 g 0,9 g z toho nasýtené tuky 1,0 g 0,3 g Sacharidy 1,3 g 0,3 g z toho cukry <0,5 g <0,5 g Bielkoviny 50 g 13 g Soľ 4,1 g 1,0 Upozornenie Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte pri izbovej teplote. Po otvorení spotrebujte do 48 hodín. Prípadný biely povlak na výrobku nie je závadou kvality (jedná sa o vykryštalizovanú soľ). Absorbér kyslíka vo vnútri obalu nie je určený na konzumáciu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Sušené kuracie mäso Chicken - Jerky , Kód růže (978-80-279-0239-2)

Nobby StarSnack Soft Chicken Sushi 70 g

Detail

Mäkká pochúťka pre psov s kuracím mäsom Nobby StarSnack Soft Chicken Sushi 70g farebné StarSnack Soft Chicken Sushi sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín. Nízkokalorický snack s 2% tuku pozostáva z 55,3% sušeného kuracieho mäsa spolu s 12,7% mäsa z ryby. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; sú vyrobené z kvalitných surovín, bez umelých farbív alebo dochucovadiel 55,3% kuracie mäso, 12,7% mäsa z ryby iba 2% tuku Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu. Vyrobené v Nemecku. Balenie: 70g Príchuť: kuracie, ryba Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack Soft Chicken Sushi 70 g

Nobby StarSnack DUO BONES Game & Chicken 200g

Nobby StarSnack DUO BONES Game & Chicken 200g
Detail

Polomäkké tréningové malé maškrty v tvare kostí pre malé a stredné plemená psov Nobby StarSnack "Duo Bones Game & Chicken" v 200g balení. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre dospelého psa; z kvalitných surovín bez umelých farbív a dochucovadieľ doplnkové krmivo; vhodné ako odmena pri výcviku psa s lososovým olejom a bez pridaného cukru Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu Zloženie: obilniny, mäso a vedľajšie produkty živočíšneho pôvodu, vedľajšie produkty rastlinného pôvodu, bielkovinové výťažky z rastlín, minerály, tuky a olej. Obsah: bielkoviny 11,7%, tuk 5,9%, popol 2%, vláknina 1%, vlhkosť 18%, farbivá a konzervačné látky povolené v EÚ Príchuť: divina, kura Balenie: 200g Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack DUO BONES Game & Chicken 200g

Nobby StarSnack BBQ Banana Chicken maškrty 113g

Nobby StarSnack BBQ Banana Chicken maškrty 113g
Detail

Kvalitná maškrta pre psy zapečené kuracie mäso na sušenom banáne Nobby StarSnack BBQ Banana Chicken 113g StarSnack BBQ Banana Chicken sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín. Snack s 15% tuku pozostáva z 61,4% sušených kuracích pŕs, a 32,7% banánu, chlodridu sodného a sacharózy. Jedna z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. prémiový snack pre psa; sú vyrobené z kvalitných surovín, bez umelých farbív alebo dochucovadiel 61,4% kuracie mäso, 32,7% banán, chlorid sodný, sacharóza 15% tuku Váš pes touto formou hry uspokojí svoje hryzacie vášne a zároveň posilňuje čeľustné svalstvo. Maškrty pomáhajú starať o zuby psov tým, že dochádza k drhnutiu povrchu zubov. Intenzívne hryzenie a žuvanie tiež uspokojuje prirodzenú potrebu psov niečo hrýzť a pomáha udržiavať svieži dych. Tento snack je balený do opätovne uzatváracieho obalu. Vyrobené v Nemecku. Balenie: 113g Príchuť: kuracie, banán Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo podávajte ako maškrtu alebo kedykoľvek ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu krmenia. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby StarSnack BBQ Banana Chicken maškrty 113g

NOBBY BBQ Chicken Calcium Bone 375g

NOBBY BBQ Chicken Calcium Bone 375g
Detail

Pochúťka pre psov na čistenie zubov Nobby StarSnack Barbecue Chicken Calcium Bone 375g. StarSnack Chicken Calcium Bone sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín a pôsobia ako prírodná zubná kefka. Pri žuvaní sa zubný kameň uvoľňuje, čím sa čistia zuby. Nízkokalorický snack s 3% tuku pozostáva z 38,8% kuracieho mäsa. Jeden z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. - kalciová kosť sa zapečeným kuracím mäsom. - vyrobené z prírodných surovín - vhodné pre doplnenie vápnika - zloženie: 72,1% kuracie mäso, 2% tuku Dodávané v opätovne uzatvárateľnom vrecku. Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. Balenie: 375g Veľkosť kostičky: cca 7,5cm Príchuť: kuracia Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY BBQ Chicken Calcium Bone 375g

NOBBY PUPPY & SMALL Wrapped Chicken 375g

NOBBY PUPPY & SMALL Wrapped Chicken 375g
Detail

Pochúťka pre šteniatka alebo malé plemená psov StarSnack Barbecue Puppy & Small Wrapped Chicken 375g StarSnack Chicken Treats sú pre všetkých psov vždy skvelým zážitkom. Skladajú sa z prírodných surovín a pôsobia ako prírodná zubná kefka. Pri žuvaní sa zubný kameň uvoľňuje, čím sa čistia zuby. Nízkokalorický snack s 3% tuku pozostáva z 40% hovädzej kože a je obalená 52,8 % sušeného kuracieho mäsa. Jeden z najpredávanejších pochúťok a odmien pre psov vďaka svojej výbornej chuti a kvalite vstupných surovín. - prémiový snack pre šteniatka a malé plemená psov - hovädzia žuvacia tyčinka sa zapečeným kuracím mäsom - pôsobí ako prírodná zubná kefka, zabraňuje tvorbe zubného kameňa - 52,8% kuracie mäso, 40% hovädzia kože - iba 3% tuku Upozornenie: Uchovávajte v suchu a v chlade. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Krmivo ako maškrtu alebo odmenu kedykoľvek, ako súčasť vyváženej stravy. Psy by mali byť pod dohľadom po celú dobu pri kŕmení. Vždy poskytnúť dostatok čerstvej vody. Nie je určené pre ľudskú spotrebu. Balenie: 375kg Príchuť: kuracia Veľkosť: S - pre menšie plemená psov a šteniatka Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako NOBBY PUPPY & SMALL Wrapped Chicken 375g

Gymbeam sušené mäso beef jerky teriyaki 50 g

Gymbeam sušené mäso beef jerky teriyaki 50 g
Detail

Sušené mäso beef jerky s výnimočnou chuťou vyrobené z prémiového 100% hovädzieho mäsa. Prvotriedna trvanlivá potravina sa vyznačuje výnimočným podielom bielkovín a nízkym obsahom tukov a sacharidov. Vďaka tradičnej receptúre a moderným technológiám si tak môžete vychutnať originálnu chuť sušeného mäsa a okúsiť nádych divokého západu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Gymbeam sušené mäso beef jerky teriyaki 50 g

Gymbeam sušené mäso beef jerky original 50 g

Gymbeam sušené mäso beef jerky original 50 g
Detail

Sušené mäso beef jerky s výnimočnou chuťou vyrobené z prémiového 100% hovädzieho mäsa. Prvotriedna trvanlivá potravina sa vyznačuje výnimočným podielom bielkovín a nízkym obsahom tukov a sacharidov. Vďaka tradičnej receptúre a moderným technológiám si tak môžete vychutnať originálnu chuť sušeného mäsa a okúsiť nádych divokého západu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Gymbeam sušené mäso beef jerky original 50 g

Gymbeam sušené mäso beef jerky barbecue 50 g

Gymbeam sušené mäso beef jerky barbecue 50 g
Detail

Sušené mäso beef jerky s výnimočnou chuťou vyrobené z prémiového 100% hovädzieho mäsa. Prvotriedna trvanlivá potravina sa vyznačuje výnimočným podielom bielkovín a nízkym obsahom tukov a sacharidov. Vďaka tradičnej receptúre a moderným technológiám si tak môžete vychutnať originálnu chuť sušeného mäsa a okúsiť nádych divokého západu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Gymbeam sušené mäso beef jerky barbecue 50 g

ALLNATURE BEEF Chipotle Jerky sušené maso 100 g

ALLNATURE BEEF Chipotle Jerky sušené maso 100 g
Detail

Vysoko kvalitné sušené hovädzie mäso, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE BEEF Chipotle Jerky sušené maso 100 g

ALLNATURE Beef natural Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Beef natural Jerky sušené mäso 25 g
Detail

Vysoko kvalitné jemne zaúdené a nasolené sušené hovädzie mäso, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE Beef natural Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Turkey pepper Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Turkey pepper Jerky sušené mäso 25 g
Detail

Vysoko kvalitné sušené morčacie mäso s príchuťou korenia, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE Turkey pepper Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Turkey BBQ Jerky sušené mäso 100 g

ALLNATURE Turkey BBQ Jerky sušené mäso 100 g
Detail

Vysoko kvalitné sušené morčacie mäso s barbecue, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE Turkey BBQ Jerky sušené mäso 100 g

ALLNATURE Beef Teriyaki Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Beef Teriyaki Jerky sušené mäso 25 g
Detail

Vysoko kvalitné sušené hovädzie mäso so sójovou omáčkou, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE Beef Teriyaki Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Beef Pepper Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Beef Pepper Jerky sušené mäso 25 g
Detail

Vysoko kvalitné sušené hovädzie mäso s príchuťou čierneho korenia, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE Beef Pepper Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Turkey pepper Jerky sušené mäso 100 g

ALLNATURE Turkey pepper Jerky sušené mäso 100 g
Detail

Vysoko kvalitné sušené morčacie mäso s príchuťou čierneho korenia, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE Turkey pepper Jerky sušené mäso 100 g

ALLNATURE Turkey BBQ Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Turkey BBQ Jerky sušené mäso 25 g
Detail

Vysoko kvalitné sušené morčacie mäso s barbecue, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE Turkey BBQ Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Beef Teriyaki Jerky sušené mäso 100 g

ALLNATURE Beef Teriyaki Jerky sušené mäso 100 g
Detail

Vysoko kvalitné sušené hovädzie mäso so sójovou omáčkou, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE Beef Teriyaki Jerky sušené mäso 100 g

ALLNATURE Beef natural Jerky sušené mäso 100 g

ALLNATURE Beef natural Jerky sušené mäso 100 g
Detail

Vysoko kvalitné jemne zaúdené a nasolené sušené hovädzie mäso, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE Beef natural Jerky sušené mäso 100 g

ALLNATURE BEEF Sriracha Jerky sušené mäso 100 g

ALLNATURE BEEF Sriracha Jerky sušené mäso 100 g
Detail

Vysoko kvalitné sušené hovädzie mäso, ktoré je bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE BEEF Sriracha Jerky sušené mäso 100 g

ALLNATURE Beef chipotle Jerky sušené mäso 25 g

ALLNATURE Beef chipotle Jerky sušené mäso 25 g
Detail

Sušené hovädzie mäso bohaté na proteín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALLNATURE Beef chipotle Jerky sušené mäso 25 g
Brit Jerky Chicken Fillets 80 g (8595602543663), Brit Jerky Chicken Fillets 200 g (8595602543670), Vetamix sušené hovädzie mäso JERKY 10× 500 g (8594044503761), Carnilove Jerky Quail & Chicken Bar 100 g (8595602552030), Carnilove Jerky Wild Boar & Chicken Bar 100 g (8595602552023), Carnilove Jerky Chicken with Pheasant Bar 100 g (8595602552016), Pet Paradise Soft chicken jerky strips 75 g (8594206190037), Pet Paradise Soft chicken jerky strips 2× 75 g (KRMpa1291ss), Brit Jerky Chicken with Insect Meaty Coins 200 g (8595602543809), Brit Jerky Chicken with Insect Meaty Coins 80 g (8595602543793), Brit Jerky Chicken with Insect Protein Bar 80 g (8595602543762), Továrna na maso, Lars mele maso, Cirkadiánní kód, Kód Zeta, Kód života, Továrna na maso (9788025738689), Les Filous Chicken Breast kuracie plátky sušené 100 g (3375761000086), Prolomený kód života, Smart – Farebný kód (8595558301065), Maso (978-80-748-2089-2), Akinu Kuřecí řezanky pro kočky 2 × 50 g (KRMsv0145bun), Klarstein Mega Jerky (4060656223044), Lars mele maso (978-80-7588-372-8), Milionářský kód (978-83-276-5628-5), Kód života (978-80-755-5092-7), Madridský kód (999-00-015-5650-1), Kód: Veronica (978-80-739-8375-8), Paměťový kód (978-80-759-3239-6), Kód růže (978-80-279-0239-2)