Oneconcept st. oberholz office a xj11 10031331

Produkt Oneconcept st. oberholz office a xj11 10031331 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Oneconcept st. oberholz office a xj11 10031331 upraviť a produkt hľadať znova.

ONECONCEPT ST. OBERHOLZ OFFICE A XJ11 10031331

ONECONCEPT ST. OBERHOLZ OFFICE A XJ11 10031331
Detail

ČISTIČKA VZDUCHU . Najväčšie výhody . ultrakompaktný ionizátor so zabudovaným ventilátorom, filtrom s aktívnym uhlím a filtrom z ušľachtilej ocele . čistí vzduch od cigaretového dymu, prachu, peľu a patogénnych organizmov . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ONECONCEPT ST. OBERHOLZ OFFICE A XJ11 10031331 , Oneconcept porterhouse (4260457482453)

ONECONCEPT ST. OBERHOLZ XL XJ11-ST.OBERHOLZXL-W 10031329

ONECONCEPT ST. OBERHOLZ XL XJ11-ST.OBERHOLZXL-W 10031329
Detail

ČISTIČKA VZDUCHU . OneConcept St.Oberholz XL vzduchový čistič vytvára príjemne svieže prostredie v miestnosti a účinne viaže cigaretový dym, prach, peľ a patogénne mikroorganizmy. . Spôsob prevádzky vzduchového čističa je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ONECONCEPT ST. OBERHOLZ XL XJ11-ST.OBERHOLZXL-W 10031329 , Oneconcept blitzeis, čierny (4260486159999)

OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/biela

OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/biela
Detail

OneConcept St.Oberholz XL vzduchový čistič vytvára príjemne svieže prostredie v miestnosti a účinne viaže cigaretový dym, prach, peľ a patogénne mikroorganizmy. Spôsob prevádzky vzduchového čističa je jednoduchý ale efektívny. St. Oberholz XL vytvára ióny, ktoré sa viažu na iné elektricky nabité častice vznášajúce sa vo vzduchu, ako prach, peľ alebo patogénne mikroorganizmy. Nabité častice sa medzi sebou spájajú a klesajú k zemi. Tieto klesajúce častice sú priťahované zabudovaným filtrom z ušľachtilej ocele, ktorý musíte následne povysávať alebo utrieť vlhkou handrou. Ventilátor môže byť prevádzkovaný v troch režimoch. Tým zvyšuje stupeň účinnosti čistenia vzduchu tak, že zvyšuje cirkuláciu vzduchu na ionizačných prvkoch a popri tom sa postará o jemne chladivú brízu počas teplých dní. Za pomoci UV sterilizácie sa zo vzduchu prefiltruje až 97,6% zárodkov - šetrná a výhodná chrípková prevencia. Vďaka kompaktným rozmerom siahajúcim do výšky zaberá vzduchový čistič oneConcept len málo priestoru a aj spolu s ventilátorom pracuje úplne potichu. Na písacom stole alebo v kancelárii zvyšuje ventilátor úplne nepozorovane Vašu koncentráciu. So vzduchovým čističom oneConcept St. Oberholz XL vanie svieža bríza pre pocit pohodlia a zvýšenú výkonnosť. Dostupné farby: čierna/biela, čierna/strieborná (produkt 10031328). (klarstein.sk)

Podobné produkty ako OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/biela , Oneconcept baltic čierny (4260435919148)

OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/strieborná

OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/strieborná
Detail

Čistička vzduchu oneConcept St. Oberholz XL vytvára príjemne sviežu klímu a efektívne eliminuje cigaretový dym, prach, peľ a spóry. Princíp fungovania čističky vzduchu je jednoduchý a zároveň efektívny. St. Oberholz XL vytvára ióny, ktoré zachytávajú iné elektricky nabité čiastočky vo vzduchu ako prach, peľ alebo spóry. Zachytené a spojené čiastočky následne klesajú na zem a zachytávajú sa na zabudovanom filtri z ušľachtilej ocele. Filter potom stačí len jednoducho povysávať alebo umyť mokrou utierkou.Vežový ventilátor ponúka tri režimy prevádzky. Zapnutý ventilátor zvyšuje stupeň účinnosti čistenia vzduchu, keďže zvyšuje cirkuláciu iónov vo vzduchu. Navyše počas letných dní prináša aj osviežujúci vánok.UV sterilizácia odstraňuje zo vzduchu až do 97,6% zárodkov, čím znižuje riziko šírenia chorôb, napríklad chrípky.Svojou vertikálnou konštrukciou zaberá ionizátor len málo miesta a je tichý aj so zapnutým ventilátorom. Preto sa výborne hodí na písacie stoly alebo do pracovní, kde pozitívne vplýva na schopnosť koncentrácie.Čistička vzduchu 3 v 1 oneConcept Oberholz XL prináša svieži vánok na príjemný pocit v miestnosti.Dostupné farby: čierno-strieborná (10031328), čierno-biela (10031329) (klarstein.sk)

Podobné produkty ako OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/strieborná , Siguro st-x008 odmerka a lievik (sgr-st-x008)

OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/strieborná

OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/strieborná
Detail

Čistička vzduchu oneConcept St. Oberholz XL vytvára príjemne sviežu klímu a efektívne eliminuje cigaretový dym, prach, peľ a spóry. Princíp fungovania čističky vzduchu je jednoduchý a zároveň efektívny. St. Oberholz XL vytvára ióny, ktoré zachytávajú iné elektricky nabité čiastočky vo vzduchu ako prach, peľ alebo spóry. Zachytené a spojené čiastočky následne klesajú na zem a zachytávajú sa na zabudovanom filtri z ušľachtilej ocele. Filter potom stačí len jednoducho povysávať alebo umyť mokrou utierkou.Vežový ventilátor ponúka tri režimy prevádzky. Zapnutý ventilátor zvyšuje stupeň účinnosti čistenia vzduchu, keďže zvyšuje cirkuláciu iónov vo vzduchu. Navyše počas letných dní prináša aj osviežujúci vánok.UV sterilizácia odstraňuje zo vzduchu až do 97,6% zárodkov, čím znižuje riziko šírenia chorôb, napríklad chrípky.Svojou vertikálnou konštrukciou zaberá ionizátor len málo miesta a je tichý aj so zapnutým ventilátorom. Preto sa výborne hodí na písacie stoly alebo do pracovní, kde pozitívne vplýva na schopnosť koncentrácie.Čistička vzduchu 3 v 1 oneConcept Oberholz XL prináša svieži vánok na príjemný pocit v miestnosti.Dostupné farby: čierno-strieborná (10031328), čierno-biela (10031329) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/strieborná , Niceboy office m20 (office-m20)

OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/biela

OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/biela
Detail

OneConcept St.Oberholz XL vzduchový čistič vytvára príjemne svieže prostredie v miestnosti a účinne viaže cigaretový dym, prach, peľ a patogénne mikroorganizmy. Spôsob prevádzky vzduchového čističa je jednoduchý ale efektívny. St. Oberholz XL vytvára ióny, ktoré sa viažu na iné elektricky nabité častice vznášajúce sa vo vzduchu, ako prach, peľ alebo patogénne mikroorganizmy. Nabité častice sa medzi sebou spájajú a klesajú k zemi. Tieto klesajúce častice sú priťahované zabudovaným filtrom z ušľachtilej ocele, ktorý musíte následne povysávať alebo utrieť vlhkou handrou. Ventilátor môže byť prevádzkovaný v troch režimoch. Tým zvyšuje stupeň účinnosti čistenia vzduchu tak, že zvyšuje cirkuláciu vzduchu na ionizačných prvkoch a popri tom sa postará o jemne chladivú brízu počas teplých dní. Za pomoci UV sterilizácie sa zo vzduchu prefiltruje až 97,6% zárodkov - šetrná a výhodná chrípková prevencia. Vďaka kompaktným rozmerom siahajúcim do výšky zaberá vzduchový čistič oneConcept len málo priestoru a aj spolu s ventilátorom pracuje úplne potichu. Na písacom stole alebo v kancelárii zvyšuje ventilátor úplne nepozorovane Vašu koncentráciu. So vzduchovým čističom oneConcept St. Oberholz XL vanie svieža bríza pre pocit pohodlia a zvýšenú výkonnosť. Dostupné farby: čierna/biela, čierna/strieborná (produkt 10031328). (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept St. Oberholz XL, čistička vzduchu 3-v-1, ionizátor, ozón, 18", čierna/biela

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Šedá

Eastpak  Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE  Šedá
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Šedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Šedá , Defender office

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Zelená

Eastpak  Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE  Zelená
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Zelená Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Zelená , Niceboy office k30x bt (office-k30x-bt)

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Čierna

Eastpak  Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE  Čierna
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Čierna , Niceboy office m30 bt (office-m30-bt)

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Červená

Eastpak  Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE  Červená
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Červená Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Červená , Niceboy office m40 vertical (office-m40-vertical)

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Zelená

Eastpak  Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE  Zelená
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Zelená Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Zelená , Hlásič požiaru a dymu fireangel st 622

Office - grafy a diagramy (80-247-1189-3)

Office - grafy a diagramy (80-247-1189-3)
Detail

Elektronická kniha - autor Marie Franců, 116 stran Kniha vám přiblíží výhody grafického znázornění dat a naučí vás vytvářet grafy v aplikacích Microsoft Office. V první kapitole najdete popis a vysvětlení jednotlivých částí grafu. V kapitole druhé je rozebrána obecně vlastní tvorba grafů v programu Microsoft Excel. Třetí kapitola popisuje řešení praktických situací s grafickým znázorněním aktuálních dat. Můžete v ní najít nejenom návody na zpracování naměřených dat nebo znázornění tržby, ale i na vytvoření časového harmonogramu. Také se něco dovíte o tvorbě známých televizních koláčů, o povrchovém grafu, histogramu či piktogramu (grafu s obrázky). Protože vykreslená data jsou důležitá i při zpracování textů (projektů, plánů, závěrečných zpráv, hlášení…) nebo při následné prezentaci firmy, výrobků či organizace dané činnosti, jsou následující dvě kapitoly věnované právě kopírování a vkládání grafů, a to nejen do textu psaného v Microsoft Wordu, ale také do... (alza.sk)

Podobné produkty ako Office - grafy a diagramy (80-247-1189-3) , Hlásič požiaru a dymu - fireangel st 625

Eastpak Ruksaky a batohy Out OF Office viacfarebny

Eastpak  Ruksaky a batohy Out OF Office  viacfarebny
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy Out OF Office viacfarebny Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy Out OF Office viacfarebny , Fellowes office suites držiak klávesnice a myši (8031201)

Eastpak Ruksaky a batohy Out OF Office Šedá

Eastpak  Ruksaky a batohy Out OF Office  Šedá
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy Out OF Office Šedá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy Out OF Office Šedá , Office - grafy a diagramy (80-247-1189-3)

Eastpak Ruksaky a batohy Out OF Office Modrá

Eastpak  Ruksaky a batohy Out OF Office  Modrá
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy Out OF Office Modrá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy Out OF Office Modrá , Oneconcept ctr-1 heat 4 v 1 biely (4260486153041)

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Ružová

Eastpak  Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE  Ružová
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Ružová Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE Ružová , Defender office yel

Fellowes Office Suites Držiak klávesnice a myši (8031201)

Fellowes Office Suites Držiak klávesnice a myši (8031201)
Detail

Podložka pod myš a klávesnicu a klávesnicu – materiál: plast, rozmery: 81 cm×6.3 cm×35.7 cm, čierna a strieborná Podložka pod myš FELLOWES dovoľuje plynulejšie a jemnejšie ovládanie. V prípade tohto modelu ide o široký variant, ktorý je použiteľný pod myš aj klávesnicu naraz, takže je vždy zaťažená klávesnicou, čo znižuje riziko posunutia po stole. Najdôležitejšiou prednosťou podložky pod myš Fellowes Office Suites Držiak klávesnice a myši je povrch, ktorý nenasiakne potom a ľahko sa čistí a má dobré vlastnosti pre optický snímač na myši. Vlastnosti aj vzhľad dáva podložke Plast. Základné prednosti podložky Fellowes Office Suites Držiak klávesnice a myši Podložka pod myš veľká presne kopíruje ťahy myši a ukotvuje klávesnicu Materiál podložky pod myš FELLOWES: Plast Formát podložky: 35,7 cm × 81 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Fellowes Office Suites Držiak klávesnice a myši (8031201) , Defender office grey

Eastpak Ruksaky a batohy EK0A5BBJ6A61 OFFICE ZIPPL'R Zelená

Eastpak  Ruksaky a batohy EK0A5BBJ6A61 OFFICE ZIPPL'R  Zelená
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy EK0A5BBJ6A61 OFFICE ZIPPL'R Zelená Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy EK0A5BBJ6A61 OFFICE ZIPPL'R Zelená , Siguro st-x003 stierka (sgr-st-x003)

Eastpak Ruksaky a batohy EK0A5BBJ5A91 OFFICE ZIPPL'R Zelená

Eastpak  Ruksaky a batohy EK0A5BBJ5A91 OFFICE ZIPPL'R  Zelená
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy EK0A5BBJ5A91 OFFICE ZIPPL'R Zelená Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy EK0A5BBJ5A91 OFFICE ZIPPL'R Zelená , Siguro st-x004 koncentrátor (sgr-st-x004)

Eastpak Ruksaky a batohy EK000767U591 OUT OF OFFICE Modrá

Eastpak  Ruksaky a batohy EK000767U591 OUT OF OFFICE  Modrá
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy EK000767U591 OUT OF OFFICE Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy EK000767U591 OUT OF OFFICE Modrá , Siguro st-x009 tesnenie (sgr-st-x009)

Niceboy OFFICE M20 (office-M20)

Niceboy OFFICE M20 (office-M20)
Detail

Myš bezdrôtová, bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, optická, 6 tlačidiel, zmena DPI a tiché, 1600DPI, čierna Gradient selectorAudioVideoSmartGamingKonferenciaBezdrôtová myšNiceboy OFFICE M20Bezdrôtová myš Niceboy OFFICE M20 s tichou prevádzkou je ideálnou voľbou pre náročných používateľov. Vďaka svojmu ergonomickému tvaru sa veľmi pohodlne drží a hodí sa tak aj na dlhý čas strávený pri počítači. Zapojenie myši je veľmi jednoduché a rýchle.Jednoduché používanie bezdrôtovej myši Niceboy OFFICE M20Dajte zbohom nepraktickým káblom s bezdrôtovou myšou Niceboy OFFICE M20! Vďaka bezdrôtovej technológii 2,4 GHz bude spojenie s počítačom rýchle, spoľahlivé a bez strát. Plug & Play zapojenie je veľmi jednoduché – stačí vsunúť malý USB prijímač (ktorý je súčasťou balenia) do počítača a myš môžete rovno začať používať. Dosah bezdrôtového prenosu je až 10 metrov.Bezdrôtová myš Niceboy OFFICE M20 s tichou prevádzkouBezdrôtová myš Niceboy OFFICE M20 s tichou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Niceboy OFFICE M20 (office-M20) , Siguro st-x007 vankúšik (sgr-st-x007)

Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040BE Office XXL

Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040BE Office XXL
Detail

Kvalitní Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040BE Office XXL z kategorie Dom a záhrada | Počítače a tablety | Myši | Podložky pod myš. (esat.sk)

Podobné produkty ako Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040BE Office XXL , Siguro st-x005 uhlová tryska (sgr-st-x005)

Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040GN Office XXL

Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040GN Office XXL
Detail

Kvalitní Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040GN Office XXL z kategorie Dom a záhrada | Počítače a tablety | Myši | Podložky pod myš. (esat.sk)

Podobné produkty ako Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040GN Office XXL , Siguro st-x006 kefový nadstavec (sgr-st-x006)

Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040GY Office XXL

Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040GY Office XXL
Detail

Kvalitní Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040GY Office XXL z kategorie Dom a záhrada | Počítače a tablety | Myši | Podložky pod myš. (esat.sk)

Podobné produkty ako Podložka pod myš a klávesnicu YENKEE YPM 9040GY Office XXL , Siguro st-x001 ohybná predlžka (sgr-st-x001)

Office 2019 pre študentov a domácnosti - Slovak Medialess 79G-05073

Office 2019 pre študentov a domácnosti - Slovak Medialess 79G-05073
Detail

Obsah balenia Elektronický licenčný certifikát Inštalačný súbor na stiahnutie Certifikát legálnosti v súlade so zákonmi EU Potvrdenie o nákupe (faktúra) Systémové požiadavky Procesor: dvojjadrový 1,6 GHz Pamäť: 2 GB RAM (32-bit) alebo 4 GB RAM (64-bit) Voľné miesto na pevnom disku: 4 GB Grafika: DirectX 9 grafický procesor s ovládačom WDDM 2.0; 1280 × 768 alebo vyššie rozlíšenie Operačný systém: Windows 10; Windows Server 2019 Office 2019 Home and Student Microsoft Office 2019 Home and Student je najnovší balík so základnými programami Microsoft Office. Tento softvér obsahuje nasledujúce aplikácie, ktoré sú nepostrádateľnou súčasťou každodennej práce v škole, alebo domácnosti: Word, Excel, PowerPoint a OneNote pre Windows 10. Dôležité: Produkty Microsoft Office 2019 sú kompatibilné len so systémom Windows 10. S aplikáciou Word 2019 môžete jednoducho vytvárať skvele vyzerajúce a štruktúrované dokumenty neuveriteľne rýchlo. Získate veľké množstvo nástrojov, ktoré vašej práci dajú úplne iný rozmer. Úžasné vopred navrhnuté šablóny vám ušetria množstvo času. Taktiež môžete využiť vašu kreativitu a vytvoriť vašu vlastnú šablónu. Word 2019 zahŕňa veľké množstvo fontov, tvarov a klipov, ktoré vizuálne zatraktívnia vaše dokumenty. Vďaka prepracovanej kontrole pravopisu a gramatiky môžete sebavedomo napísať aj veľmi komplikované texty! Excel 2019 pomôže vám spravovať mnoho údaje rôznych druhov aj vo veľkých množstvách. Používajte široký výber matematických a štatistických vzorcov a ušetrite kopec času tým, že necháte program všetko vypočítať za vás. Formátovanie, minigrafy, tabuľky, rebríčky, alebo grafy vám pomôžu usporiadať vaše údaje podmanivým spôsobom rýchlo a ľahko, pričom môžete používať šablóny pre ešte rýchlejší kreatívny proces. PowerPoint 2019 je jeden z najpopulárnejších prezentačných softvérov s inteligentnou technológiou, ktorá vám pomôže oživiť vašu prezentáciu vo veľmi krátkom čase. Obohaťte váš príbeh a vaše nápady za použitia krásneho dizajnu, príjemnej hudby, špeciálnych efektov, 3D modelov alebo ikon. OneNote je aplikácia na tvorbu digitálnych poznámok. Jej veľmi užitočné nástroje vám pomôžu organizovať poznámky zo školy alebo z porady, nakresliť alebo načrtnúť vaše nápady, používať webové odkazy, alebo spraviť prehľadný zoznam úloh. (bigon.sk)

Podobné produkty ako Office 2019 pre študentov a domácnosti - Slovak Medialess 79G-05073 , Siguro st-x002 široký nadstavec (sgr-st-x002)

HIT OFFICE ROC A5 Classic (á 100 ks) – modrý (8595058334464)

HIT OFFICE ROC A5 Classic (á 100 ks) – modrý (8595058334464)
Detail

Dosky na dokumenty – kartónové, A5, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, modrá farba, 100 kusov v balení Rýchloviazač HIT OFFICE ROC A5 Classic je ideálny na využitie doma aj v kancelárii. Umožní prehľadné uloženie dôležitých zmlúv, dokumentov a najrôznejších listín a súčasne ich ochráni pred znečistením. Určený je pre dokumenty do formátu A5 a vyrobený je z eko kartónu s gramážou 230 g/m2. Súčasťou balenia je 100 ks rýchloviazačov HIT OFFICE ROC A5 Classic, ktoré zaistia dokonalý prehľad vo vašich dokumentoch a uľahčia aj ich prenášanie. Kľúčové vlastnosti rýchloviazača HIT OFFICE ROC A5 Classic 100 ks, modrýRýchloviazač HIT OFFICE ROC určený pre dokumenty do formátu A5Umožní prehľadné uloženie dôležitých zmlúv, dokumentov a najrôznejších listín Ochráni ich pred znečistením a uľahčí ich prenášanieHIT OFFICE ROC A5 Classic je vyrobený z eko kartónu s gramážou 230 g/m2Súčasťou balenia je 100 ks rýchloviazačovFarebné vyhotovenie: modré... (alza.sk)

Podobné produkty ako HIT OFFICE ROC A5 Classic (á 100 ks) – modrý (8595058334464) , St/wa3670 3 v 1 (st/wa3670 3v1 )

HIT OFFICE ROC A5 Classic (á 100 ks) – žltý (8595058334488)

HIT OFFICE ROC A5 Classic (á 100 ks) – žltý (8595058334488)
Detail

Dosky na dokumenty – kartónové, A5, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, žltá farba, 100 kusov v balení Rýchloviazač HIT OFFICE ROC A5 Classic je ideálny na využitie doma aj v kancelárii. Umožní prehľadné uloženie dôležitých zmlúv, dokumentov a najrôznejších listín a súčasne ich ochráni pred znečistením. Určený je pre dokumenty do formátu A5 a vyrobený je z eko kartónu s gramážou 230 g/m2. Súčasťou balenia je 100 ks rýchloviazačov HIT OFFICE ROC A5 Classic, ktoré zaistia dokonalý prehľad vo vašich dokumentoch a uľahčia aj ich prenášanie. Kľúčové vlastnosti rýchloviazača HIT OFFICE ROC A5 Classic 100 ks, žltýRýchloviazač HIT OFFICE ROC určený pre dokumenty do formátu A5Umožní prehľadné uloženie dôležitých zmlúv, dokumentov a najrôznejších listín Ochráni ich pred znečistením a uľahčí ich prenášanieHIT OFFICE ROC A5 Classic je vyrobený z eko kartónu s gramážou 230 g/m2Súčasťou balenia je 100 ks rýchloviazačovFarebné vyhotovenie: žlté (alza.sk)

Podobné produkty ako HIT OFFICE ROC A5 Classic (á 100 ks) – žltý (8595058334488) , Siguro st-d400 w eider (sgr-st-d400w)

HIT OFFICE ROC A5 Classic (á 100 ks) – ružový (8595058334495)

HIT OFFICE ROC A5 Classic (á 100 ks) – ružový (8595058334495)
Detail

Dosky na dokumenty – kartónové, A5, s rýchloviazačom, bez uzatvárania, ružová farba, 100 kusov v balení Rýchloviazač HIT OFFICE ROC A5 Classic je ideálny na využitie doma aj v kancelárii. Umožní prehľadné uloženie dôležitých zmlúv, dokumentov a najrôznejších listín a súčasne ich ochráni pred znečistením. Určený je pre dokumenty do formátu A5 a vyrobený je z eko kartónu s gramážou 230 g/m2. Súčasťou balenia je 100 ks rýchloviazačov HIT OFFICE ROC A5 Classic, ktoré zaistia dokonalý prehľad vo vašich dokumentoch a uľahčia aj ich prenášanie. Kľúčové vlastnosti rýchloviazača HIT OFFICE ROC A5 Classic 100 ks, ružovýRýchloviazač HIT OFFICE ROC určený pre dokumenty do formátu A5Umožní prehľadné uloženie dôležitých zmlúv, dokumentov a najrôznejších listín Ochráni ich pred znečistením a uľahčí ich prenášanieHIT OFFICE ROC A5 Classic je vyrobený z eko kartónu s gramážou 230 g/m2Súčasťou balenia je 100 ks rýchloviazačovFarebné vyhotovenie: ružové... (alza.sk)

Podobné produkty ako HIT OFFICE ROC A5 Classic (á 100 ks) – ružový (8595058334495) , Home st-b200 w gadwall (hm-st-b200w)

SIGURO ST-X008 Odmerka a lievik (SGR-ST-X008)

SIGURO ST-X008 Odmerka a lievik (SGR-ST-X008)
Detail

Nadstavec – originálne príslušenstvo na parné čističe Siguro ST-D400W Eider a Home ST-B200W Gadwall, 3 roky záruka Odmerka a lievik Siguro ST-X008Náhradná odmerka a lievik Siguro ST-X008 sú určené pre parné čističe Siguro ST-D400W Eider a Home ST-B200W Gadwall. Ide o originálne príslušenstvo Siguro. Odmerku a lievik využijete na bezproblémové doplnenie vody do parného čističa.Prečo staviť na Siguro?Značka Siguro ponúka dizajnovo zladené produkty, ktoré vám dovolia vkusne skombinovať vybavenie domácnosti. Všetko vyrábame v certifikovaných, auditovaných továrňach, kde je zaručená kvalita aj ľudský prístup. Záleží nám tiež na vašom pohodlí, za každý kus ručíme predĺženou zárukou na 3 roky a v prípade problémov s produktmi Siguro sa môžete spoľahnúť na rýchlu výmenu priamo v pobočkách. Každý produkt ponúkne niečo navyšeGarantujeme okamžitú výmenu v pobočkáchZískate nadštandardnú záruku predĺženú na 3 rokyVyrobené len v overených a kontrolovaných továrňach (alza.sk)

Podobné produkty ako SIGURO ST-X008 Odmerka a lievik (SGR-ST-X008) , Jedel k11 office – us

Niceboy OFFICE K30X BT (office-k30x-BT)

Niceboy OFFICE K30X BT (office-k30x-BT)
Detail

Klávesnica kancelárska, kompaktná a mini, tichá, membránová, bezdrôtová, čierna, nízkoprofilové klávesy, česká lokalizácia klávesov, Bluetooth, na AAA batérie Všestranná klávesnicaNiceboy OFFICE K30X BTBezdrôtová klávesnica Niceboy OFFICE K30X BT si vás získa svojím kompaktným vyhotovením bez numerického bloku a možnosťou pripojenia k trom zariadeniam súčasne pomocou Bluetooth, či mini USB prijímača. Pri klávesnici si môžete nastaviť výšku podľa svojich potrieb. Nízkoprofilové klávesy zaručujú tichý chod a dlhú životnosť. Poteší vás aj české rozmiestnenie klávesov a dvanásť multimediálnych klávesov.Jednoduché používanie klávesnice Niceboy OFFICE K30X BT s možnosťou pripojenia k trom zariadeniam súčasneKlávesnicu Niceboy OFFICE K30X BT bude radosť používať. Stačí ju totiž jednoducho pripojiť pomocou Bluetooth, alebo do zariadenia vložíte mini USB prijímač, ktorý nájdete v balení. Veľkou výhodou klávesnice Niceboy OFFICE K30X BT je bezpochyby pripojenie k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Niceboy OFFICE K30X BT (office-k30x-BT) , Fellowes office suites (8032001)

Niceboy OFFICE M30 BT (office-M30-BT)

Niceboy OFFICE M30 BT (office-M30-BT)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth a bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, optická, 6 tlačidiel, zmena DPI a tiché, 3200DPI, čierna Tichá bezdrôtová myšNiceboy OFFICE M30 BTBezdrôtová myš Niceboy OFFICE M30 BT vás na prvý pohľad zaujme elegantným vyhotovením a poteší vás spoľahlivým Plug & Play pripojením. Technológia Silent Clock s postará o veľmi tichý chod počas používania zariadenia. Myš Niceboy OFFICE M30 BT môžete prepojiť cez Bluetooh, alebo mini USB prijímač.Myš Niceboy OFFICE M30 BT s pripojením k dvom zariadeniam súčasneMyš Niceboy OFFICE M30 BT vás poteší nielen svojim elegantným vyhotovením, ale aj možnosťou bezdrôtového pripojenia až k dvom zariadeniam súčasne. Môžete potom medzi nimi prepínať pomocou tlačidla na myši. Myš Niceboy OFFICE M30 BT s Plug & Play pripojením si pre vás nachystala jednoduché používanie.Jednoducho stačí prepojiť myš pomocou Bluetooh, alebo vložiť do zariadenia mini USB prijímač, ktorý nájdete v balení. Myš sa tak... (alza.sk)

Podobné produkty ako Niceboy OFFICE M30 BT (office-M30-BT)

Niceboy OFFICE M40 Vertical (office-M40-vertical)

Detail

Myš bezdrôtová, bezdrôtový USB prijímač, vertikálna, vhodná pre pravákov a vertikálna, optická, 6 tlačidiel, zmena DPI a tiché, 1600DPI, čierna Bezdrôtová myšNiceboy OFFICE M40 VerticalBezdrôtová myš Niceboy OFFICE M40 Vertical s vertikálnym ergonomickým dizajnom vám prinesie úľavu od bolesti. Spoľahlivé bezdrôtové pripojenie prebieha pomocou USB prijímača s dosahom až 10 metrov. Presný optický senzor zaručí spoľahlivé použitie na každom povrchu. Vďaka šiestim tlačidlám sa myš veľmi dobre ovláda.Ergonomický vertikálny tvar myši Niceboy OFFICE M40 VerticalPracujete pri počítači veľa hodín denne? S myšou Niceboy OFFICE M40 Vertical si môžete prácu spríjemniť. Dlhodobé používanie myši môže totiž spôsobiť bolesti aj zdravotné ťažkosti v podobe karpálneho tunela. Zdokonalený vertikálny dizajn myši Niceboy OFFICE M40 Vertical zachováva vašu ruku v prirodzenej polohe. Vďaka tomu minimálne zaťažuje kĺby a šľachy. Pohodlné uchopenie zabezpečí príjemný protišmykový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Niceboy OFFICE M40 Vertical (office-M40-vertical)

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE X NATIONAL GEOGRAPHIC Modrá

Eastpak  Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE X NATIONAL GEOGRAPHIC  Modrá
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE X NATIONAL GEOGRAPHIC Modrá Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE X NATIONAL GEOGRAPHIC Modrá

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE X NATIONAL GEOGRAPHIC Biela

Eastpak  Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE X NATIONAL GEOGRAPHIC  Biela
Detail

Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE X NATIONAL GEOGRAPHIC Biela Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR One size. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Eastpak Ruksaky a batohy OUT OF OFFICE X NATIONAL GEOGRAPHIC Biela

Microsoft Office 2021 pre domácnosti a podnikateľov CZ (BOX) (T5D-03504) + ZDARMA Inštalácia na diaľku Inštalácia na diaľku – Microsoft 365/Office pre PC/NTB

Microsoft Office 2021 pre domácnosti a podnikateľov CZ (BOX) (T5D-03504) + ZDARMA Inštalácia na diaľku Inštalácia na diaľku – Microsoft 365/Office pre PC/NTB
Detail

Kancelársky softvér Microsoft Office 2021 pre 1 zariadenie, maximálny počet používateľov v rámci licencie: 1 používateľ, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint a Outlook, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Zoznámte sa s Office 2021 pre domácnosti a podnikateľovSpoločnosť Microsoft a jej balík aplikácií Office sa stal štandardom života mnohých rodín pri každodennej práci z domova. Máme radosť, že vám môžeme predstaviť komplexne vylepšenú verziu Office 2021 vo verzii pre domácnosti a podnikateľov. Jednorazovým nákupom tak získate plejádu zaujímavých funkcií.Kľúčové vlastnosti Office 2021 pre domácnosti a podnikateľov,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Office 2021 pre domácnosti a podnikateľov CZ (BOX) (T5D-03504) + ZDARMA Inštalácia na diaľku Inštalácia na diaľku – Microsoft 365/Office pre PC/NTB

Microsoft Office 2021 pre domácnosti a podnikateľov (elektronická licencia) (T5D-03485) + ZDARMA Inštalácia na diaľku Inštalácia na diaľku – Microsoft 365/Office pre PC/NTB

Microsoft Office 2021 pre domácnosti a podnikateľov (elektronická licencia) (T5D-03485) + ZDARMA Inštalácia na diaľku Inštalácia na diaľku – Microsoft 365/Office pre PC/NTB
Detail

Kancelársky softvér Microsoft Office 2021 pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint a Outlook, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu) Zoznámte sa s Office 2021 pre domácnosti a podnikateľovSpoločnosť Microsoft a jej balík aplikácií Office sa stal štandardom života mnohých rodín pri každodennej práci z domova. Máme radosť, že vám môžeme predstaviť komplexne vylepšenú verziu Office 2021 vo verzii pre domácnosti a podnikateľov. Jednorazovým nákupom získate množstvo zaujímavých vlastností. Kľúčové vlastnosti Office 2021 pre domácnosti a podnikateľovElektronická licencia určená na inštaláciu na 1 zariadenie PC či MacLicencia pokrýva... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Office 2021 pre domácnosti a podnikateľov (elektronická licencia) (T5D-03485) + ZDARMA Inštalácia na diaľku Inštalácia na diaľku – Microsoft 365/Office pre PC/NTB

PORT CONNECT Wireless office, bezdrôtová, USB-A/USB-C dongle, čierna (900508)

PORT CONNECT Wireless office, bezdrôtová, USB-A/USB-C dongle, čierna (900508)
Detail

Myš bezdrôtová, USB, bezdrôtový USB prijímač a USB-C, vhodná pre pravákov, optická, 3 tlačidlá, 1000DPI, Unifying ready, čierna Snažíte sa nájsť exkluzívnu myš? S myšou PORT CONNECT Wireless office, bezdrôtová, USB-A/USB-C dongle, čierna vám pôjde práca na počítači jedna báseň. Ide o bezdrôtovú myš, nebude vám tak prekážať kábel. Na spojenie s PC poslúži rádiofrekvenčná technológia s dosahom až 10 m. Telo počítačovej myšky má tvar vhodný pre pravákov. Pohyb sníma rýchla a spoľahlivá optická technológia, maximálna citlivosť myši je stanovená na 1000 DPI. Využiť môžete 3 tlačidlá. Napájanie zabezpečuje AAA batéria. Tento konkrétny model je výnimočne vhodný ku kancelárskym počítačom, ale stačí aj na hranie hier. Zásadné prednosti myši PORT CONNECT Wireless office, bezdrôtová, USB-A/USB-C dongle, čierna Bezdrôtová myš zaručí koniec rozmotávania kabeláže pri PC Optická technológia zaručí presnú odozvu Myš k počítaču PORT je vhodná pre pravákov Bezdrôtové spojenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako PORT CONNECT Wireless office, bezdrôtová, USB-A/USB-C dongle, čierna (900508)

Defender OFFICE

Defender OFFICE
Detail

Organizér káblov čierny, 865 mm, 4kanálový, polyuretán zaručuje dostatočnú odolnosť a chráni aj pred zasiahnutím kyselinou, rozpúšťadlami, benzínom a olejom (alza.sk)

Podobné produkty ako Defender OFFICE

OneConcept V-13, čierny sterosystém s CD MP3 USB rádiom a budíkom, nástenná montáž

OneConcept V-13, čierny sterosystém s CD MP3 USB rádiom a budíkom, nástenná montáž
Detail

OneConcept ponúka svojím zariadením V-13 kompaktný a ľahko ovládateľný stereosystém, ktorý splní aj tie najnáročnejšie požiadavky - môžete na ňom počúvať svoje obľúbené CD, spúšťať MP3 piesne či počúvať správy cez rádio. Pri zhotovovaní zariadenia sa mimoriadne dalo záležať na modernom, úzkom dizajne, ktorého hrúbka je len 10cm. Stereosystém možno postaviť na stojan alebo inštalovať na stenu. Obslužné prvky sa nachádzajú na hornej strane. Na veľkom LCD displeji možno vidieť, aké procesy aktuálne bežia.Na hornej strane sa nachádzajú aj všetky dôležité porty: USB slot, AUX 3,5mm jack vstup a 3,5mm jack slúchadlový výstup. Zariadenie si bez problémov poradí s prehrávaním WMA i MP3 formátov. Na nastavenie optimálnej kvality zvuku stojí k dispozícii funkcia X-Bass na reguláciu hĺbok, taktiež je dostupný ekvalizér s prednastavenými režimami klasika, pop, jazz a rock. Prostredníctvom AUX vstupu možno pripojiť ďalšie externé audiozariadenia.Zabudovaný CD-prehrávač prehráva obyčajné CD i MP3-CD. K dispozícii sú pritom rôzne režimy prehrávania - napr. opakované prehrávanie, náhodné prehrávanie, vytvorenie playlistu (max. 32 songov). Zabudovaný FM-rádiotuner disponuje automatickým vyhľadávaním staníc, čo uľahčuje celkové ovládanie. Zabudované hodinu ponúkajú taktiež funkciu budíka. Celý stereosystém možno ovládať z pohodlia postele či sedačky diaľkovým ovládačom.Dostupné farby: čierna, biela (číslo produktu: 10027560)Prosím, majte na vedomí, že táto verzia zariadenia neobsahuje bluetooth rozhranie. Stereosystémy s bluetooth nájdete pod produktovými číslami 10027562 (biely) a 10027563 (čierny). (klarstein.sk)

Podobné produkty ako OneConcept V-13, čierny sterosystém s CD MP3 USB rádiom a budíkom, nástenná montáž

OneConcept V-13, čierny sterosystém s CD MP3 USB rádiom a budíkom, nástenná montáž

OneConcept V-13, čierny sterosystém s CD MP3 USB rádiom a budíkom, nástenná montáž
Detail

OneConcept ponúka svojím zariadením V-13 kompaktný a ľahko ovládateľný stereosystém, ktorý splní aj tie najnáročnejšie požiadavky - môžete na ňom počúvať svoje obľúbené CD, spúšťať MP3 piesne či počúvať správy cez rádio. Pri zhotovovaní zariadenia sa mimoriadne dalo záležať na modernom, úzkom dizajne, ktorého hrúbka je len 10cm. Stereosystém možno postaviť na stojan alebo inštalovať na stenu. Obslužné prvky sa nachádzajú na hornej strane. Na veľkom LCD displeji možno vidieť, aké procesy aktuálne bežia.Na hornej strane sa nachádzajú aj všetky dôležité porty: USB slot, AUX 3,5mm jack vstup a 3,5mm jack slúchadlový výstup. Zariadenie si bez problémov poradí s prehrávaním WMA i MP3 formátov. Na nastavenie optimálnej kvality zvuku stojí k dispozícii funkcia X-Bass na reguláciu hĺbok, taktiež je dostupný ekvalizér s prednastavenými režimami klasika, pop, jazz a rock. Prostredníctvom AUX vstupu možno pripojiť ďalšie externé audiozariadenia.Zabudovaný CD-prehrávač prehráva obyčajné CD i MP3-CD. K dispozícii sú pritom rôzne režimy prehrávania - napr. opakované prehrávanie, náhodné prehrávanie, vytvorenie playlistu (max. 32 songov). Zabudovaný FM-rádiotuner disponuje automatickým vyhľadávaním staníc, čo uľahčuje celkové ovládanie. Zabudované hodinu ponúkajú taktiež funkciu budíka. Celý stereosystém možno ovládať z pohodlia postele či sedačky diaľkovým ovládačom.Dostupné farby: čierna, biela (číslo produktu: 10027560)Prosím, majte na vedomí, že táto verzia zariadenia neobsahuje bluetooth rozhranie. Stereosystémy s bluetooth nájdete pod produktovými číslami 10027562 (biely) a 10027563 (čierny). (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept V-13, čierny sterosystém s CD MP3 USB rádiom a budíkom, nástenná montáž

OneConcept Silver Gate, strieborná/červená, vodiaci systém osôb, dva oddeľovacie stĺpiky a jedno lano

OneConcept Silver Gate, strieborná/červená, vodiaci systém osôb, dva oddeľovacie stĺpiky a jedno lano
Detail

Luxusným vodiacim systémom osôb Silver Gate značky oneConcept prepožičiate vašim oslavám, výstavám či čakárňam výnimočný glanc, vďaka ktorému sa hostia budú cítiť ako VIP návštevníci. Dva oddeľovacie stĺpiky v lesklej striebornej farbe s červeným lankom umožňujú max. odstup 1,5 metra. Trojzväzkové červeno-kovové lanko dodáva vodiacemu systému nádych luxusnosti. Práve na rôznych typoch osláv - ako na svadbách či veľkých rodinných oslavách - vynikne elegantné pôsobenie celku.Bezpečné a stabilné státie stĺpikov garantujú závažia v podstavcovej časti oddeľovačov. Vďaka použitiu odolných materiálov možno systém používať aj vonku.Základná sada pozostáva z dvoch stĺpkov a jedného lanka. Pri potrebe je v ponuke aj samostatné lanko (číslo produktu 10028504).Dostupné farby: zlatá/červená (10028501), strieborná/červená (10028502) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept Silver Gate, strieborná/červená, vodiaci systém osôb, dva oddeľovacie stĺpiky a jedno lano

OneConcept Golden Gate, zlatá/červená, vodiaci systém osôb, dva oddeľovacie stĺpiky a jedno lano

OneConcept Golden Gate, zlatá/červená, vodiaci systém osôb, dva oddeľovacie stĺpiky a jedno lano
Detail

Luxusným vodiacim systémom osôb Golden Gate značky oneConcept prepožičiate vašim oslavám, výstavám či čakárňam výnimočný glanc, vďaka ktorému sa hostia budú cítiť ako VIP návštevníci. Dva oddeľovacie stĺpiky v lesklej zlatej farbe s červeným lankom umožňujú max. odstup 1,5 metra. Trojzväzkové červeno-kovové lanko pridáva vodiacemu systému nádych luxusnosti. Práve na rôznych typoch osláv - ako na svadbách či veľkých rodinných oslavách - vynikne elegantné pôsobenie celku.Bezpečné a stabilné státie stĺpikov garantujú závažia v podstavcovej časti oddeľovačov. Vďaka použitiu odolných materiálov možno systém používať aj vonku.Základná sada pozostáva z dvoch stĺpkov a jedného lanka. Pri potrebe je v ponuke aj samostatné lanko (číslo produktu 10028503).Dostupné farby: zlatá/červená (10028501), strieborná/červená (10028502) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako OneConcept Golden Gate, zlatá/červená, vodiaci systém osôb, dva oddeľovacie stĺpiky a jedno lano

OneConcept Porterhouse (4260457482453)

OneConcept Porterhouse (4260457482453)
Detail

Gril – na elektrinu, stolný, prenosný a stojanový, rozmery 83,5 × 51 × 40 cm (V׊×H), materiál grilovacej plochy keramika, materiál grilu kovový, odkvapkávacia nádoba, odkladacia plocha, protišmykové nožičky a regulácia teploty súčasťou, hmotnosť 4,8 kg Gril oneConcept vám zaistí príjemný kulinársky zážitok. Stolný variant sa hodí tam, kde nedisponujete množstvom voľného miesta. Vďaka jeho malým rozmerom ho môžete pohodlne využiť aj na stole. Variant so stojanom bude ideálny tam, kde máte pre gril dostatok miesta. Jeho veľkou výhodou je jeho mobilita, po akcii ho teda bez problému prenesiete. Stabilný a nekolísavý prísun tepla vám zaistí zavedená elektrina. Jedlo dobre prepečiete vďaka šikovne zvolenému materiálu grilovacej plochy, tvorí ju keramika. Materiálom ďalšej konštrukcie grilu je potom kovový materiál, a ten sa vyznačuje svojou pevnosťou. a hĺbku potom nameriate 24 cm. Aby mohla prebehnúť inštalácia bez problémov, mali by ste poznať rozmery. Gril... (alza.sk)

Podobné produkty ako OneConcept Porterhouse (4260457482453)

Tesla GSM zosilňovač ST-900 A

Tesla GSM zosilňovač ST-900 A
Detail

Anténny zosilňovač – výkonný zosilňovač mobilného signálu, vonkajší, 900Mhz, pokrytie až 500m2, kompletná súprava Zosilňovač Tesla GSM zosilňovač ST-900 A rieši problém so zlým mobilným signálom. Pomocou veľkej vonkajšej antény chytí aj to, čo by telefón či iné zariadenie s malou anténou nemalo šancu. Skvele sa hodí aj pri veľkej vzdialenosti od vysielača (BTS). Zosilnené GSM spojenie potom posiela do antény, na ktorú sa bezproblémovo pripoja mobilné telefóny, alarmy a iné prístroje. Pri použití viacerých antén (nie sú súčasťou balenia) je možné docieliť pokrytie až 500 m2.Kľúčové vlastnosti GSM zosilňovača Tesla ST-900 AZosilnenie mobilného signálu (GSM)Citlivá vonkajšia anténaAktívny zosilňovač so ziskom až 68 dBParametre a špecifikácie:Zisk:Uplink: 65 dB ± 3dBDownlink: 68 dB ± 3dBMaximálny výstupný výkon:Uplink: 23 dBm ± 1 dBmDownlink 27 dBm ± 1 dBmPrenášaný výkon:27 dBmIzolácia:> 70 dBImpedancia:50 ohmov (N... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tesla GSM zosilňovač ST-900 A

D-SUB panel mounting frames VS-09-A-GC-ST/ST 1689705 Phoenix Contact

D-SUB panel mounting frames VS-09-A-GC-ST/ST 1689705 Phoenix Contact
Detail

D-SUB panel mounting frame, shell size 1, with nine signal contacts, pin, gender changer, shielded, IP67 degree of protection (conrad.sk)

Podobné produkty ako D-SUB panel mounting frames VS-09-A-GC-ST/ST 1689705 Phoenix Contact

PORT bezdrôtová myš Wireless office, USB-A/USB-C dongle, 2, 4Ghz, 1000DPI, čierna

Detail

PORT CONNECT Wireless officeBezdrôtová elegantná myš s eronomickým designom.Jednoduchá inštalácia Plug & Play a duálne pripojenie USB-A a USB-C.3 tlačidlá a rolovacie koliesko, ideálne na každodenné použitie.Kompatibilný s Windows, Mac OS a Android.3 tlačidlá a rolovacie kolieskoPripojenie USB-C a USB-A2,4 GHz bezdrôtová technológia (dosah 10 metrov)Optický snímač 1000 DPIObojstranný designNastavenia Plug & Play Technické špecifikácieBezdrôtová technológia: 2,4 GHz (dosah 10 m)Senzor: OptickýRozhranie: USB A a USB-C dongleMateriál: ABS + PCBATlačidlá: 3 tlačidlá a rolovacie kolieskoDPI: 1000 DPINapájanie: 2x AAA batérieNastavenia Plug & PlayRozmery a hmotnosť: 10,2 x 6 x 3,5 cm / 55 gRozmery a hmotnosť balenia: 21,4 x 13 x 6 cm / 138 gKOMPATIBILITAWindows, Mac OS, AndroidPripojenie USB-A a USB-COBSAH BALENIAbezdrôtová myšbezdrôtový USB prijímačprevodník USB-A na USB-C2x AAA batérieužívateľská príručka (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PORT bezdrôtová myš Wireless office, USB-A/USB-C dongle, 2, 4Ghz, 1000DPI, čierna

NICEBOY OFFICE M20

Detail

BEZDRÔTOVÝ MYŠ . Niceboy OFFICE M20 . Bezdrôtová myš s tichým chodom . Novinka v segmente počítačového príslušenstva Niceboy OFFICE M20 je bezdrôtová myš s tichou prevádzkou. Vďaka svojmu ergonomickému tvaru sa veľmi pohodlne (andreashop.sk)

Podobné produkty ako NICEBOY OFFICE M20

NICEBOY OFFICE K10

NICEBOY OFFICE K10
Detail

KLÁVESNICA . Bezdrôtová klávesnica Niceboy Office K10 vám pomôže navýšiť produktivitu práce aj bez rušivej a neprehľadnej spleti káblov, kedy sa perfektne hodí do každej kancelárie aj domácej pracovne pre „home office“. K (andreashop.sk)

Podobné produkty ako NICEBOY OFFICE K10

NICEBOY OFFICE M10

NICEBOY OFFICE M10
Detail

BEZDRÔTOVÁ MYŠ . Bezdrôtová myš Niceboy M10 komunikuje s PC alebo notebookom až na vzdialenosť 10 m cez priložený 2,4 GHz USB prijímač a je špeciálne určená na každodenné použitie v domácnosti aj v kancelárii. S kompaktnými (andreashop.sk)

Podobné produkty ako NICEBOY OFFICE M10

Defender OFFICE GREY

Defender OFFICE GREY
Detail

Organizér káblov šedý, 865 mm, 4kanálový, polyuretán zaručuje dostatočnú odolnosť a chráni aj pred zasiahnutím kyselinou, rozpúšťadlami, benzínom a olejom (alza.sk)

Podobné produkty ako Defender OFFICE GREY
OneConcept Porterhouse (4260457482453), OneConcept Blitzeis, čierny (4260486159999), OneConcept Baltic čierny (4260435919148), SIGURO ST-X008 Odmerka a lievik (SGR-ST-X008), Niceboy OFFICE M20 (office-M20), Defender OFFICE, Niceboy OFFICE K30X BT (office-k30x-BT), Niceboy OFFICE M30 BT (office-M30-BT), Niceboy OFFICE M40 Vertical (office-M40-vertical), Hlásič požiaru a dymu FireAngel ST 622, Hlásič požiaru a dymu - FireAngel ST 625, Fellowes Office Suites Držiak klávesnice a myši (8031201), Office - grafy a diagramy (80-247-1189-3), OneConcept CTR-1 Heat 4 v 1 biely (4260486153041), Defender OFFICE YEL, Defender OFFICE GREY, SIGURO ST-X003 Stierka (SGR-ST-X003), SIGURO ST-X004 Koncentrátor (SGR-ST-X004), SIGURO ST-X009 Tesnenie (SGR-ST-X009), SIGURO ST-X007 Vankúšik (SGR-ST-X007), SIGURO ST-X005 Uhlová tryska (SGR-ST-X005), SIGURO ST-X006 Kefový nadstavec (SGR-ST-X006), SIGURO ST-X001 Ohybná predlžka (SGR-ST-X001), SIGURO ST-X002 Široký nadstavec (SGR-ST-X002), ST/WA3670 3 v 1 (ST/WA3670 3v1 ), Siguro ST-D400 W Eider (SGR-ST-D400W), Home ST-B200 W Gadwall (HM-ST-B200W), JEDEL K11 Office – US, Fellowes Office Suites (8032001)