Orion kastról nerez stock 21,5 l pokrievka (113309)

Produkt Orion kastról nerez stock 21,5 l pokrievka (113309) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion kastról nerez stock 21,5 l pokrievka (113309) upraviť a produkt hľadať znova.

Orion Kastról nerez STOCK 21,5 l pokrievka (113309)

Orion Kastról nerez STOCK 21,5 l pokrievka (113309)
Detail

Kastról telo: nerez, vnútorný povrch: nerezový, objem 21,5 l, priemer 36 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, do 200 °C, vhodný do umývačky Chýba vám doma riad na varenie vášho obľúbeného jedla? Kastról ORION je presne to, čo hľadáte. S objemom 21,5 l vám pomôže so všetkými úlohami v kuchyni. Telo je vyhotovené z nerezovej ocele. Nerezový povrch vnútri kastróla má funkciu ako ochrana proti úderu aj oderu. Tento model môžete využívať aj v rúre. Je možné ho nechať umyť aj v umývačke na riad. Nemusíte sa báť použiť neostré kovové náčinie v priebehu varenia s týmto kastrólom. Významné vlastnosti kastróla ORION Kastról ORION vám uľahčí prípravu vašich obľúbených pokrmov Objem: 21,5 l Vnútorný materiál: nerezový Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Môžete používať aj v rúre Je prispôsobený na umývanie v umývačke riadu Priemer nádoby: 36 cm K skvelým vlastnostiam patrí rezistencia voči neostrému... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról nerez STOCK 21,5 l pokrievka (113309) , Orion kastról nerez stock 21,5 l pokrievka (113309)

Orion Kastról nerez STOCK 22,3 l pokrievkou (113306)

Orion Kastról nerez STOCK 22,3 l pokrievkou (113306)
Detail

Kastról telo: nerez, vnútorný povrch: nerezový, objem 22,3 l, priemer 40 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, do 200 °C, vhodný do umývačky Prajete si vylepšiť svoje kuchárske diela? Kastról ORION je to, čo vám chýba vo vašom vybavení. S objemom 22,3 l bude neodmysliteľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Na telo bol vybratý nerezový materiál. Nerezový povrch vnútri kastróla funguje ako skvelá ochrana proti možnému odretiu či udretiu. Tento model smiete použiť aj v rúre. Môžete ho bez obáv umyť aj v umývačke na riad. Je špeciálny vďaka možnosti použitia neostrého kovového náčinia počas varenia. Zaujímavé parametre kastróla ORION Kastról ORION bude nenahraditeľným pomocníkom vo vašej kuchyni Objem predstavuje 22,3 l Vnútorný materiál: nerezový Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Je vhodný aj do rúry Môžete ho umývať aj v umývačke riadu Priemer nádoby: 40 cm Vďaka použitému materiálu môžete používať... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról nerez STOCK 22,3 l pokrievkou (113306) , Orion kastról nerez stock 22,3 l pokrievkou (113306)

Orion Kastról s pokrievkou STOCK, 10 l

Detail

Základom poriadneho varenia je kvalitný celonehrdzavejúci kastról s pokrievkou. Veľký kastról STOCK s pokrievkou z kvalitnej nehrdz. ocele 18/10 s termoakumulačným dnom zaistí úsporné, ekonomické a efektívne varenie.Navyše možno kastróly veľkých objemov využiť, ak sa zíde veľká rodina, treba variť na táboroch, školských akciách alebo spracovať veľké množstvo surovín naraz.Výhody celonerezového riadu: vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdz. ocele 18/10 bez obáv môžete používať aj kovové kuchynské náčinie ergonomické rukoväte zaistia bezpečnú manipuláciu riad je kompatibilný so všetkými druhmi varných dosiek vrátane indukcie možno v ňom zapekať aj v rúre silné sendvičové dno šetrí energiu naakumulovaná energia odovzdáva teplo rovnomerne ďalej do nádoby, preto je možné sporák vypnúť s predstihom a nechať pokrm "dôjsť" ľahké čistenie - vonkajší a vnútorný povrch nádob je vysoko leštený možno umývať v umývačkeVýška s pokrievkou: 20 cmOdporúčame: pri intenzívnom ohreve používajte chňapky a používajte veľkosť platničky úmernú priemeru nádobyTip: táto veľkosť sa hodí napr. na varenie silného vývaru do zásoby, do mrazničky, pri zabíjačke, na nakladanie mäsa pred údením, pri príprave domácich štiav, džemov a pod. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról s pokrievkou STOCK, 10 l , Orion stock 35 l antikoro, pokrievka (113182)

Orion Hrniec nerez STOCK 50 l pokrievkou (113190)

Orion Hrniec nerez STOCK 50 l pokrievkou (113190)
Detail

Hrniec priemer 40cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 50l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, farba: strieborná, do maximálnej teploty 200 °C Potrebujete zdokonaliť svoj kuchársky um? Hrniec Orion Hrniec nerez STOCK 50 l pokrievkou vám nemôže vo vašom vybavení chýbať. Tento kvalitný kúsok s objemom 50 l bude mať vo vašej kuchyni dôležitú rolu. Na telo hrnca bola vybratá nehrdzavejúca oceľ. Nerezový vnútorný povrch mu garantuje kvalitnú ochranu proti odreniu aj udretiu. Tento kúsok je špeciálny vďaka možnosti použitia neostrého kovového náčinia v priebehu varenia. Telo: nerez Materiál vnútornej strany: nerezový Priemer nádoby: 40 cm Zvládne prípravu jedla aj v rúre Kuchynský hrniec sa dá umyť aj v umývačke riadu Nie je problém s použitím neostrého kovového náčinia v priebehu prípravy jedla Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Príslušenstvo k hrncu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Hrniec nerez STOCK 50 l pokrievkou (113190) , Kastról nerez anett 1,2 l pokrievka (110383)

Kastról s pokrievkou ORION Stock 30l

Kastról s pokrievkou ORION Stock 30l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Stock 30l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Stock 30l , Kastról nerez anett 8,2 l pokrievka (110351)

Kastról s pokrievkou ORION Stock 10l

Kastról s pokrievkou ORION Stock 10l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Stock 10l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Stock 10l , Orion hrniec nerez stock 50 l pokrievkou (113190)

Kastról nerez ANETT 1,2 l pokrievka (110383)

Kastról nerez ANETT 1,2 l pokrievka (110383)
Detail

Kastról telo: nerez, vnútorný povrch: nerezový, objem 1,2 l, priemer 16 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, vhodný do umývačky Preferujete domácu prípravu jedla? Kastról ORION je presne to, čo hľadáte. S objemom 1,2 l bude mať vo vašej kuchyni dôležitú rolu. Na telo bola vybratá nerezová oceľ. Nerezový povrch vnútri kastróla garantuje kvalitnú ochranu proti eventuálnemu úderu aj oderu. Vďaka jeho materiálu nie je problém ho použiť aj v rúre. Nemusíte mať obavy z jeho umytia, keďže ho môžete nechať umyť v umývačke na riad. Výnimočnosť spočíva v tom, že v priebehu varenia môžete použiť aj neostré kovové náčinie. Významné funkcie kastróla ORION Kastról ORION vám uľahčí prípravu vášho obľúbeného jedla Objem dosahuje 1,2 l Vnútorný materiál: nerezový Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Smiete použiť aj v rúre Je vhodný na umývanie v umývačke riadu Priemer nádoby: 16 cm Môžete používať aj neostré... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kastról nerez ANETT 1,2 l pokrievka (110383) , Orion kastról smalt brown lem 2,5 l + pokrievka (113160)

Kastról nerez ANETT 8,2 l pokrievka (110351)

Kastról nerez ANETT 8,2 l pokrievka (110351)
Detail

Kastról telo: nerez, vnútorný povrch: nerezový, objem 8,2 l, priemer 26 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, vhodný do umývačky Kastról ORION ANETT 8,2 lS rajnicou ORION ANETT s priemerom 26 cm a objemom 8,2 l je príprava pokrmov veľmi jednoduchá. Kastról je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele a môžete v ňom variť, smažiť, dusiť, opekať aj zapekať, a to s minimálnou potrebou tuku. Navyše je opatrený termoakumulačným dnom, s ktorým ušetríte na energiách. Riad je pritom vhodný na použitie na všetkých typoch ohrevov. Pripravený pokrm môžete pohodlne skladovať v hrncoch aj v chladničke a samozrejmosťou je možnosť umývania v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti rajnice ORION ANETT 8,2 lNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Hrniec s priemerom 26 cmObjem 8,2 lVyrobený z kvalitnej nerezovej oceleVhodné použitie na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcieSilné sendvičové dnoMožno umývať v umývačke riaduV prípade, že by v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kastról nerez ANETT 8,2 l pokrievka (110351) , Orion kastról pasta grande 5,5 l sklenená pokrievka (113108)

ORION Hrniec STOCK s pokrievkou 11 l

ORION Hrniec STOCK s pokrievkou 11 l
Detail

Nehrdzavejúce hrnce a kastróly predstavujú vďaka používaným technológiám a kvalitným materiálom výrobok vhodný pre každú modernú domácnosť. Sú ideálnou cestou ku zdravej výžive, diétnej, ekonomickej a estetickej príprave pokrmov. Ponúkané nádoby sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10. Naakumulovaná energia odovzdáva teplo ďalej do nádoby - tepelný zdroj vypínajte v predstihu. Hrniec je vhodný pre varenie bez tuku, bez straty vitamínov a minerálov obsiahnutých v potravinách. Vonkajší a vnútorný povrch nádob je vysoko leštený, takže bráni usadzovaniu nečistôt a zaručuje dokonalú údržbu. Sendvičové dno s termoakumulačnými vlastnosťami zaručuje rýchle a ekonomické varenie s výraznou úsporou energie. (4home.sk)

Podobné produkty ako ORION Hrniec STOCK s pokrievkou 11 l , Orion hrniec nerez anett 3,5 l pokrievka (110365)

Orion STOCK 35 l antikoro, pokrievka (113182)

Orion STOCK 35 l antikoro, pokrievka (113182)
Detail

Hrniec priemer 35cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 35l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, farba: antikorová, do maximálnej teploty 200 °C Hrniec ORION STOCKS hrncom ORION STOCK s priemerom 35 cm a objemom 35 l je príprava pokrmov veľmi jednoduchá. Hrniec je vyrobený z masívneho hliníka 18/10 a doplnený o veľmi kvalitné termoakumulačné dno, s ktorým ušetríte energie. V riade môžete variť, smažiť, dusiť, opekať aj zapekať. Hrniec je opatrený pokrievkou, vďaka ktorej sa doba varenia značne skráti. Riad je pritom vhodný na použitie na všetkých typoch ohrevov a je možné hopoužívať aj v rúre. Samozrejmosťou je možnosť umývania v umývačke riadu. Riad ORION STOCK je ideálnym riešením na prípravu väčšieho množstva pokrmov.Kľúčové vlastnosti hrnca ORION STOCK, priemer 35 cmNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Hrniec s priemerom 35 cm s pokrievkouORION STOCK s objemom 35... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion STOCK 35 l antikoro, pokrievka (113182) , Orion kastról grande priemer 24 cm sklenená pokrievka (113112)

Orion Kastról smalt BROWN Lem 2,5 l + pokrievka (113160)

Orion Kastról smalt BROWN Lem 2,5 l + pokrievka (113160)
Detail

Kastról telo: smalt, vnútorný povrch: smaltovaný, objem 2,5 l, priemer 18 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, vhodný do umývačky Radi by ste zlepšili svoje kuchárske zručnosti? Kastról ORION je pre vás skvelá voľba. S objemom 2,5 l bude výbornou vychytávkou vo vybavení vašej kuchyne. Smaltovaný povrch vnútri kastróla sa postará o funkčnosť na niekoľko rokov a výdrž proti poškriabaniu. Tento model nájde využitie aj v rúre. Je možné ho nechať umyť aj v umývačke na riad. Zaujímavé prednosti kastróla ORION Kastról ORION bude hrať nezastupiteľnú rolu vo vašej kuchyni Objem je 2,5 l Vnútorný materiál: smaltovaný Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Smiete použiť aj v rúre Dá sa umyť aj v umývačke riadu Priemer nádoby: 18 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról smalt BROWN Lem 2,5 l + pokrievka (113160) , Hrniec nerez anett 14 l pokrievka (110384)

Orion kastról Anett s pokrievkou 16cm 1,9 l

Orion kastról Anett s pokrievkou 16cm 1,9 l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Anett 1,9l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion kastról Anett s pokrievkou 16cm 1,9 l , Hrniec nerez anett 4,6 l pokrievka (110366)

ORION Kastról PASTA GRANDE 5,5 l sklenená pokrievka (113108)

Detail

Kastról telo: z liateho hliníka, vnútorný povrch: nepriľnavý, objem 5,5 l, priemer 24 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do umývačky S hrncom ORION PASTA GRANDE s priemerom 24 cm a objemom 5,5 l je príprava pokrmov veľmi jednoduchá. Kastról je vyrobený z masívneho hliníka a doplnený o veľmi kvalitný nepriľnavý povrch PFLUON GRANIT. V riadu môžete variť, smažiť, dusiť či opekať, a to s minimálnou potrebou tuku, bez toho aby sa pripravovaný pokrm pripekal. Kastról je opatrený masívnou sklenenou pokrievkou s otvorom pre únik prebytočnej pary a profilovaným dnom. Riad je pritom vhodný pre použitie na všetkých typoch ohrevov. Pripravený pokrm môžete pohodlne skladovať v kastróle tiež v chladničke a samozrejmosťou je možnosť umývania v umývačke riadu. Riad ORION GRANDE je ideálnym riešením pre zdravší spôsob prípravy pokrmov. Kľúčové vlastnosti kastróla ORION PASTA GRANDE, priemer 24 cmKastról s priemerom 24 cm s... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Kastról PASTA GRANDE 5,5 l sklenená pokrievka (113108) , Orion hrniec litina 4 l pokrievka (113302)

Hrniec s pokrievkou ORION Stock 4,5l

Hrniec s pokrievkou ORION Stock 4,5l
Detail

Kvalitní Hrniec s pokrievkou ORION Stock 4,5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Hrnce. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hrniec s pokrievkou ORION Stock 4,5l , Orion dalie 1,8 l sklenená pokrievka (113172)

Hrniec s pokrievkou ORION Stock 11l

Hrniec s pokrievkou ORION Stock 11l
Detail

Kvalitní Hrniec s pokrievkou ORION Stock 11l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Hrnce. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hrniec s pokrievkou ORION Stock 11l , Orion dalie 5,3 l sklenená pokrievka (113176)

Hrniec s pokrievkou ORION Stock 35l

Hrniec s pokrievkou ORION Stock 35l
Detail

Kvalitní Hrniec s pokrievkou ORION Stock 35l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Hrnce. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hrniec s pokrievkou ORION Stock 35l , Orion dalie 3,7 l sklenená pokrievka (113174)

ORION Hrniec nerez ANETT 3,5 l pokrievka (110365)

Detail

Hrniec klasický a hrniec, oválny, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 3.5 l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, strieborná farba, priemer 18 cm S nerezovým hrncom ORION ANETT s priemerom 18 cm a objemom 3,5 l je príprava pokrmov veľmi jednoduchá. Hrniec je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele 18/10 a v riadu môžete variť, smažiť, dusiť, opekať aj zapekať. Hrniec je opatrený pokrievkou a sendvičovým dnom s termoakumulačnými vlastnosťami. Riad je pritom vhodný pre použitie na všetkých typoch ohrevov. Pripravený pokrm môžete pohodlne skladovať v hrncoch a samozrejmosťou je možnosť umývania v umývačke riadu. Riad ORION je ideálnym riešením pre zdravší spôsob prípravy pokrmov. Kľúčové vlastnosti hrnca ORION ANETT 3,5 lNerezový hrniec s priemerom 18 cm s pokrievkouORION Annett s objemom 3,5 lVyrobené z kvalitnej nerezovej ocele 18/10Ideálny pre varenie, smaženie, dusenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Hrniec nerez ANETT 3,5 l pokrievka (110365) , Orion dalie 4 l sklenená pokrievka (113175)

Orion Kastról GRANDE pr. 24 cm sklenená pokrievka

Orion Kastról GRANDE pr. 24 cm sklenená pokrievka
Detail

V masívnom kastróle s pokrievkou s veľmi kvalitným nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT môžete variť, smažiť, dusiť, opekať a zapekať s minimálnou spotrebou tuku. Pri používaní oceníte, že sa pripravovaný pokrm nepripeká. Pokrievky sú vybavené otvorom pre únik prebytočnej pary. V rúre používajte do 200 °C. Pri užívaní sa odporúča použiť kuchynskú chňapku. Pri plynových sporákov voľte správnu veľkosť plameňa, pri elektrických, sklokeramických a indukčných varičov je nutné zvoliť zodpovedajúcu veľkosť platničky. Pripravovaný pokrm možno na sporáku pripraviť a potom ho vložiť do rúry. Pripravené jedlo môžete pohodlne skladovať v hrncoch v chladničke.Materiál: hliník s vynikajúcim nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT a s profilovaným dnom, sklo, nerez (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról GRANDE pr. 24 cm sklenená pokrievka , Orion dalie 1 l sklenená pokrievka (113177)

Orion Kastról GRANDE pr. 28 cm sklenená pokrievka

Orion Kastról GRANDE pr. 28 cm sklenená pokrievka
Detail

V masívnom kastróli s pokrievkou s veľmi kvalitným nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT môžete variť, smažiť, dusiť, opekať a zapekať s minimálnou spotrebou tuku. Pri používaní oceníte, že sa pripravovaný pokrm nepripeká. Pokrievka je vybavená otvorom na únik prebytočnej pary. Pri užívaní odporúčame používať kuchynské chňapky. Pri plynových sporákoch voľte správnu veľkosť plameňa, pri elektrických, sklokeramických a indukčných varičoch je nutné zvoliť zodpovedajúcu veľkosť platničky. Pripravovaný pokrm je možné na sporáku pripraviť a potom ho vložiť do rúry. V rúre používajte do 200 °C. Pripravené jedlo môžete pohodlne skladovať v hrncoch aj v chladničke.Možno umývať v umývačke, avšak vplyvom agresívnych čistiacich prostriedkov môže dôjsť k nepatrnej oxidácii (tento stav nemá vplyv na proces varenia, nie je zdravotne závadný a nemôže byť dôvodom reklamácie).Materiál: hliník s vynikajúcim nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT a so silným sendvičovým dnom šetriacim energiu, sklo, nerezRozmery: objem 4,3 l, pr. 28 cm, v. 8/14 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról GRANDE pr. 28 cm sklenená pokrievka , Orion dalie 10,6 l sklenená pokrievka (113171)

Kastról s pokrievkou ORION Grande 4,3l

Kastról s pokrievkou ORION Grande 4,3l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Grande 4,3l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Grande 4,3l , Orion mlynček nerez/uh elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224)

Kastról s pokrievkou ORION Grande 2,5l

Kastról s pokrievkou ORION Grande 2,5l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Grande 2,5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Grande 2,5l , Orion kastról smalt brown 1,5 l tm3 (113159)

Kastról s pokrievkou ORION Dalie 1l

Kastról s pokrievkou ORION Dalie 1l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Dalie 1l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Dalie 1l , Orion kastról smalt modrobiela 0,6 l tm1 (113507)

Kastról s pokrievkou ORION Dalie 4l

Kastról s pokrievkou ORION Dalie 4l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Dalie 4l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Dalie 4l , Orion kastról smalt brown 0,6 l tm1 (113157)

Kastról s pokrievkou ORION Dalie 3,7l

Kastról s pokrievkou ORION Dalie 3,7l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Dalie 3,7l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Dalie 3,7l , Orion kastról smalt tonča 0,6 l tm1 (113083)

Kastról s pokrievkou ORION Dalie 2,6l

Kastról s pokrievkou ORION Dalie 2,6l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Dalie 2,6l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Dalie 2,6l , Orion kastról smalt brown 1 l tm2 (113158)

Kastról s pokrievkou ORION Anett 6,2l

Kastról s pokrievkou ORION Anett 6,2l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Anett 6,2l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Anett 6,2l , Orion mliekovar nerez 2 l (111900)

Kastról s pokrievkou ORION Anett 1,2l

Kastról s pokrievkou ORION Anett 1,2l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Anett 1,2l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Anett 1,2l , Orion termofľaša nerez 1,1 l (830635)

Kastról s pokrievkou ORION Anett 9,5l

Kastról s pokrievkou ORION Anett 9,5l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Anett 9,5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Anett 9,5l , Orion termofľaša nerez 0,88 l (830634)

Kastról s pokrievkou ORION Anett 7,1l

Kastról s pokrievkou ORION Anett 7,1l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Anett 7,1l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou ORION Anett 7,1l , Orion šejker nerez 0,5 l (122851)

ORION Kastról GRANDE priemer 24 cm sklenená pokrievka (113112)

ORION Kastról GRANDE priemer 24 cm sklenená pokrievka (113112)
Detail

Kastról telo: z liateho hliníka, vnútorný povrch: nepriľnavý, objem 2,5 l, priemer 24 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, do 200 °C, vhodný do umývačky S kastrólom ORION GRANDE s priemerom 24 cm a objemom 2,5 l je príprava pokrmov veľmi jednoduchá. Kastról je vyrobený z masívneho hliníka a doplnený veľmi kvalitným nepriľnavým povrchom PFLUON GRANIT. V kastróle môžete variť, smažiť, dusiť, opekať aj zapekať, a to s minimálnou potrebou tuku bez toho, aby sa pripravovaný pokrm pripekal. Kastról je vybavený masívnou sklenenou pokrievkou s otvorom na únik prebytočnej pary a profilovaným dnom. Riad je pritom vhodný na použitie na všetkých typoch ohrevov a je ho možné používať aj v rúre, a to pri teplote do 200 °C. Pripravený pokrm môžete pohodlne skladovať v kastróle aj v chladničke a samozrejmosťou je možnosť umývania v umývačke riadu. Kastról ORION GRANDE je ideálnym riešením na zdravší spôsob prípravy pokrmov.Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Kastról GRANDE priemer 24 cm sklenená pokrievka (113112) , Orion kastról smalt modro-biely 1,5 l tm3 (113508)

Orion STOCK 22,3 l

Orion STOCK 22,3 l
Detail

Kvalitní Kastról s pokrievkou ORION Stock 22,3l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion STOCK 22,3 l

Orion Stojan na varešku+pokrievku nerez

Orion Stojan na varešku+pokrievku nerez
Detail

Stojan na varešku a pokrievku vám pomôže pri varení. Budete mať všetko po ruke a neušpiníte si kuchynskú linku. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Stojan na varešku+pokrievku nerez

Orion Termomisa UH/nerez VENUS, 5 l

Orion Termomisa UH/nerez VENUS, 5 l
Detail

Termomisa v plastovom obale s nehrdzavejúcim vnútrom udrží vložený pokrm dlhú dobu teplý alebo naopak chladný. Ľahké uzavretie otočením plastového termo viečka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Termomisa UH/nerez VENUS, 5 l

ORION - Vedro, nerez A 5 l (721119)

ORION - Vedro, nerez A 5 l (721119)
Detail

Vedro Vedro nerez. Rozmery: objem 5 litrov, priemer 23 cm, šírka s uchom 27 cm, v. 20 cm. Vedro s uchom z antikorového materiálu na využitie ako doma, tak v záhrade. Antikorové vedro s uchom sa vyrába s objemom 5 l, priemerom 23 cm a výškou 20 cm. Kľúčové vlastnosti vedra, antikoro A, 5 lVedro s uchomAntikorový materiálObjem 5 lPriemer antikorového vedra je 23 cm a jeho výška 20 cm, šírka s uchom 27 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION - Vedro, nerez A 5 l (721119)

Kastról s pokrievkou, 2,3 l, KAROTE

Kastról s pokrievkou, 2,3 l, KAROTE
Detail

Materiál: hliník Farba: mramor Rozmer (priemer x výška): 20x9 cm Povrchová úprava rukoväti: bakelit v imitácii dreva Hrúbka steny: 1,6-1,7 mm Váha: 1,2 kg Objem: 2,3 l Sklenená pokrievka Integrovaný otvor na pokrievke reguluje množstvo pary vnútri nádoby Nepriľnavý povrch Ergonomické rukoväte po oboch stranách kastróla Otvory na zavesenie hrnca na rukovätiach Pevný a bezpečný úchop Do maximálnej teploty 160 °C Moderný dizajn EKO friendly Neobsahujú PFOA Vhodná pre všetky typy sporákov Typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná, sklokeramická Vynikajúca tepelná vodivosť Varenie na minimálnom množstve oleja, masla, vody Ľahko umývateľné Nevhodné do umývačky riadu Dodávané v monte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou, 2,3 l, KAROTE

Kastról s pokrievkou, 6,3 l, KAROTE

Kastról s pokrievkou, 6,3 l, KAROTE
Detail

Materiál: hliník Farba: mramor Rozmer (priemer x výška): 28x12,5 cm Povrchová úprava rukoväti: bakelit v imitácii dreva Hrúbka steny: 1,6-1,7 mm Hmotnosť: 2,1 kg Objem: 6,3 l Sklenená pokrievka Integrovaný otvor na pokrievke reguluje množstvo pary vnútri nádoby Nepriľnavý povrch Ergonomické rukoväte po oboch stranách kastróla Otvor na zavesenie hrnca na rukoväti Pevný a bezpečný úchop Do maximálnej teploty 160 °C Moderný dizajn EKO friendly Neobsahujú PFOA Vhodná pre všetky typy sporákov Typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná, sklokeramická Vynikajúca tepelná vodivosť Varenie na minimálnom množstve oleja, masla, vody Ľahko umývateľné Nevhodné do umývačky riadu Dodávané v monte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou, 6,3 l, KAROTE

Kastról s pokrievkou, 2,8 l, KAROTE

Kastról s pokrievkou, 2,8 l, KAROTE
Detail

Materiál: hliník Farba: mramor Rozmer (priemer x výška): 24x7,2 cm Povrchová úprava rukoväti: bakelit v imitácii dreva Hrúbka steny: 1,6-1,7 mm Váha: 1,6 kg Objem: 2,8 l Sklenená pokrievka Integrovaný otvor na pokrievke reguluje množstvo pary vnútri nádoby Nepriľnavý povrch Ergonomické rukoväte po oboch stranách kastróla Otvor na zavesenie hrnca na rukovätiach Pevný a bezpečný úchop Do maximálnej teploty 160 °C Moderný dizajn EKO friendly Neobsahujú PFOA Vhodná pre všetky typy sporákov Typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná, sklokeramická Vynikajúca tepelná vodivosť Varenie na minimálnom množstve oleja, masla, vody Ľahko umývateľné Nevhodné do umývačky riadu Dodávané v monte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Kastról s pokrievkou, 2,8 l, KAROTE

ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732)

ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, uzáver: pákový, počet ventilov: 2, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORION PROFI je perfektným pomocníkom pre zdravší spôsob varenia. Hrniec vyrobený z nerezovej ocele je opatrený hrubým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam šetrí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrnca je pokrievka rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným ventilom na vypúšťanie tlaku. Na jeho vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia. Tlakový hrniec ORION môžete pritom používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI 5 lPraktický tlakový hrniecVyrobený z nerezovej oceleSo silným akutermickým dnom skracujúcim dobu vareniaS pokrievkou rovného tvaru s ergonomickou rukoväťouBezpečnostný ventil na vypúšťanie tlakuŠpeciálny silikónový ventil pre ešte vyššiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732)

ORION Stojan na varešku + pokrievku nerez (122965)

ORION Stojan na varešku + pokrievku nerez (122965)
Detail

Stojan – na varešku a pokrievku vám pomôže pri varení, budete mať všetko po ruke a neušpiníte si kuchynskú linku, možno umývať v umývačke riadu, materiál: nerez, rozmery: 15.5×19×20cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Stojan na varešku + pokrievku nerez (122965)

Orion Kastról smalt MODROTLAČ, 0,6 l TM1

Orion Kastról smalt MODROTLAČ, 0,6 l TM1
Detail

Smaltovaný hrniec, ktorý na prvý pohľad zaujme svojím vzhľadom. Kastról sa výborne hodí na prípravu zápražky, cibuľky. Spája funkčnosť a zdravé varenie v smalte s možnosťou krásneho doplnenia interiérov štýlových kuchýň, skvelá dekorácia na chalupy. Tradične spracovaný smalt sa môže pri náraze alebo páde otĺcť, čo je však súčasťou kúzla výrobku. Hrúbka použitého materiálu 0,6 mm.Smalt je vhodný do umývačky riadu, nehodí sa však do mikrovlnnej rúry. Nečistite drôtenkou a hrubou hubkou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról smalt MODROTLAČ, 0,6 l TM1

Orion Kastról smalt MODROTLAČ 0,6 l TM1

Orion Kastról smalt MODROTLAČ 0,6 l TM1
Detail

Kvalitní Kastról ORION 0,6l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Kastróly. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról smalt MODROTLAČ 0,6 l TM1

Orion Pokrievka sklenená pr. 24 cm nerez úchyt

Orion Pokrievka sklenená pr. 24 cm nerez úchyt
Detail

Sklenená pokrievka s nehrdzavejúcim úchytom a otvorom pre únik prebytočnej pary. Využijete ju na hrniec, kastról, rajnicu alebo panvicu. Šetrí energiu pri varení, skráti dobu prípravy pokrmov. Možno použiť do teploty 200 °C. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Pokrievka sklenená pr. 24 cm nerez úchyt

Orion Pokrievka sklenená pr. 26 cm nerez úchyt

Orion Pokrievka sklenená pr. 26 cm nerez úchyt
Detail

Sklenená pokrievka s nehrdzavejúcim úchytom a otvorom pre únik prebytočnej pary. Využijete ju na hrniec, kastról, rajnicu alebo panvicu. Šetrí energiu pri varení, skráti dobu prípravy pokrmov. Možno použiť do teploty 200 °C (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Pokrievka sklenená pr. 26 cm nerez úchyt

Orion Kastról smalt MODROBIELA 0,6 l TM1 (113507)

Orion Kastról smalt MODROBIELA 0,6 l TM1 (113507)
Detail

Kastról telo: smalt, vnútorný povrch: smaltovaný, objem 0,6 l, priemer 12 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry Potrebujete zdokonaliť váš kuchársky um? Kastról ORION bude dôležitou súčasťou vašej kuchyne. S objemom 0,6 l bude dokonalým pomocníkom do vašej kuchyne. Kastról so smaltovaným vnútorným povrchom je populárny pre svoju dlhú životnosť a maximálnu výdrž proti možnému poškodeniu. Zásluhou materiálu ho môžete využiť aj v rúre. Zaujímavé vlastnosti kastróla ORION Kastról ORION zaujme vo vašej kuchyni dôležité miesto Objem predstavuje 0,6 l Vnútorný materiál: smaltovaný Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Smiete použiť aj v rúre Priemer nádoby: 12 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról smalt MODROBIELA 0,6 l TM1 (113507)

Orion Kastról smalt BROWN 0,6 l TM1 (113157)

Orion Kastról smalt BROWN 0,6 l TM1 (113157)
Detail

Kastról telo: oceľ, vnútorný povrch: smaltovaný, objem 0,6 l, priemer 12 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina a halogén, vhodný do rúry, vhodný do umývačky Radi si doma pripravujete jedlo? Kastról ORION vám nemôže vo vašom vybavení chýbať. S objemom 0,6 l bude hrať vo vašej kuchyni dôležitú rolu. Telo je vyhotovené z ocele. Smaltovaný povrch vnútri kastróla sa postará o funkčnosť na niekoľko rokov a rezistenciu proti poškriabaniu. Vďaka jeho materiálu nie je problém ho použiť aj v rúre. Určite vám urobí radosť, že ho možno nechať umyť v umývačke na riad. Dôležité prednosti kastróla ORION Kastról ORION vám uľahčí prípravu vášho obľúbeného jedla Objem je 0,6 l Vnútorný materiál: smaltovaný Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Bez obáv ho použite v rúre Smiete ho nechať umyť v umývačke riadu Priemer nádoby: 12 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról smalt BROWN 0,6 l TM1 (113157)

Orion Kastról smalt TONČA 0,6 l TM1 (113083)

Orion Kastról smalt TONČA 0,6 l TM1 (113083)
Detail

Kastról telo: smalt, vnútorný povrch: smaltovaný, objem 0,6 l, priemer 12 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, vhodný do umývačky Nemáte v čom uvariť svoje obľúbené jedlo? Kastról ORION pre vás bude pravou rukou. S objemom 0,6 l sa postará o všetko, s čím potrebujete pomôcť. Smaltovaný povrch vnútri kastróla poskytuje dlhú životnosť a maximálnu výdrž proti možnému poškodeniu. S týmto typom môžete pracovať aj v rúre. Určite vám urobí radosť, že ho možno nechať umyť v umývačke na riad. Základné prednosti kastróla ORION Kastról ORION bude hrať nezastupiteľnú rolu vo vašej kuchyni Objem: 0,6 l Vnútorný materiál: smaltovaný Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Môžete používať aj v rúre Možno ho umývať aj v umývačke riadu Priemer nádoby: 12 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról smalt TONČA 0,6 l TM1 (113083)

Orion Kastról smalt BROWN 1 l TM2 (113158)

Orion Kastról smalt BROWN 1 l TM2 (113158)
Detail

Kastról telo: smalt, vnútorný povrch: smaltovaný, objem 1 l, priemer 14 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, vhodný do umývačky Radi by ste zlepšili svoje kuchárske zručnosti? Kastról ORION je pre vás skvelá voľba. S objemom 1 l vám pomôže presne s tým, s čím potrebujete. Kastról so smaltovaným vnútorným povrchom je populárny pre svoju dlhú životnosť a maximálnu výdrž proti možnému poškodeniu. Tento model ponúka možnosť využitia aj v rúre. Nemusíte mať obavy z jeho umytia, keďže ho môžete nechať umyť v umývačke na riad. Kľúčové funkcie kastróla ORION Kastról ORION bude hrať nezastupiteľnú rolu vo vašej kuchyni Objem: 1 l Vnútorný materiál: smaltovaný Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Dá sa využiť aj v rúre Bez problému zvládne aj umývačku riadu Priemer nádoby: 14 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról smalt BROWN 1 l TM2 (113158)

Orion Kastról smalt BROWN 1,5 l TM3 (113159)

Orion Kastról smalt BROWN 1,5 l TM3 (113159)
Detail

Kastról telo: smalt, vnútorný povrch: smaltovaný, objem 1,5 l, priemer 16 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, vhodný do umývačky Prajete si vylepšiť svoje kuchárske diela? Kastról ORION pre vás bude pravou rukou. S objemom 1,5 l sa stane vaším skvelým pomocníkom. Smaltovaný povrch vnútri kastróla zaistí funkčnosť na niekoľko rokov a maximálnu výdrž proti možnému poškodeniu. Tento model smiete použiť aj v rúre. Môžete ho bez obáv umyť aj v umývačke na riad. Najdôležitejšie prednosti kastróla ORION Kastról ORION skvele doplní vaše doterajšie kuchynské vybavenie Objem predstavuje 1,5 l Vnútorný materiál: smaltovaný Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Bez obáv ho použite v rúre Výhodou je možnosť umytia v umývačke riadu Priemer nádoby: 16 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kastról smalt BROWN 1,5 l TM3 (113159)

Hrniec na indukciu s pokrievkou Sabichi Essential Stock, 5,5 l

Hrniec na indukciu s pokrievkou Sabichi Essential Stock, 5,5 l
Detail

Essential by Sabichi je kolekcia vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, ktorá urobí šéfkuchárom aj toho, kto na varenie už rezignoval. Akú lahôdku na tomto kúsku pripravíte? (bonami.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na indukciu s pokrievkou Sabichi Essential Stock, 5,5 l

ORION Krájač knedlí nerez 21 × 21 cm (130429)

ORION Krájač knedlí nerez 21 × 21 cm (130429)
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ, vhodné do umývačky S nerezovým krájačom knedlí ORION s dĺžkou a šírkou 21 cm je domáce krájanie veľmi jednoduché. Vyrobený je z kvalitného nerezu a môžete na ňom nakrájať až 15 plátkov zemiakových či kysnutých knedlí, mozarelly, rolády a ďalšie pochutiny. Iste oceníte nerezové vyhotovenie krájacích strún či očko pre pohodlné skladovanie. Tento kuchynský pomocník je veľmi funkčný a takmer bezúdržbový, navyše sa dá bez problémov umyť v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti krájača knedlí ORION z nerezuPraktický krájač ORION pre efektné a presné nakrájanie knedlí, syrov, rolád a ďalších pochutínKrájač je dlhý 21 cmVyrobené z kvalitného nerezu vrátane krájacích strúnBezproblémové čistenie a údržbaPraktické uško pre pohodlné skladovanieMožnosť umývania v umývačke riaduVýsledná hrúbka krájaného jedla je 1,4 cm Rozmery:21 × 21 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Krájač knedlí nerez 21 × 21 cm (130429)
Orion Kastról nerez STOCK 21,5 l pokrievka (113309), Orion Kastról nerez STOCK 22,3 l pokrievkou (113306), Orion STOCK 35 l antikoro, pokrievka (113182), Kastról nerez ANETT 1,2 l pokrievka (110383), Kastról nerez ANETT 8,2 l pokrievka (110351), Orion Hrniec nerez STOCK 50 l pokrievkou (113190), Orion Kastról smalt BROWN Lem 2,5 l + pokrievka (113160), ORION Kastról PASTA GRANDE 5,5 l sklenená pokrievka (113108), ORION Hrniec nerez ANETT 3,5 l pokrievka (110365), ORION Kastról GRANDE priemer 24 cm sklenená pokrievka (113112), Hrniec nerez ANETT 14 l pokrievka (110384), Hrniec nerez ANETT 4,6 l pokrievka (110366), Orion Hrniec LITINA 4 l pokrievka (113302), Orion DALIE 1,8 l sklenená pokrievka (113172), Orion DALIE 5,3 l sklenená pokrievka (113176), Orion DALIE 3,7 l sklenená pokrievka (113174), Orion DALIE 4 l sklenená pokrievka (113175), Orion DALIE 1 l sklenená pokrievka (113177), Orion DALIE 10,6 l sklenená pokrievka (113171), Orion Mlynček nerez/UH elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224), Orion Kastról smalt BROWN 1,5 l TM3 (113159), Orion Kastról smalt MODROBIELA 0,6 l TM1 (113507), Orion Kastról smalt BROWN 0,6 l TM1 (113157), Orion Kastról smalt TONČA 0,6 l TM1 (113083), Orion Kastról smalt BROWN 1 l TM2 (113158), ORION Mliekovar nerez 2 l (111900), Orion Termofľaša nerez 1,1 l (830635), Orion Termofľaša nerez 0,88 l (830634), ORION Šejker nerez 0,5 l (122851), Orion Kastról smalt MODRO-BIELY 1,5 l TM3 (113508)