Orion krájač na vajcia nerez/uh 11,5 × 9,5 cm (125701)

Produkt Orion krájač na vajcia nerez/uh 11,5 × 9,5 cm (125701) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion krájač na vajcia nerez/uh 11,5 × 9,5 cm (125701) upraviť a produkt hľadať znova.

Orion Krájač na vajcia nerez/UH 11,5 × 9,5 cm (125701)

Orion Krájač na vajcia nerez/UH 11,5  × 9,5 cm (125701)
Detail

Krájač , z materiálu: plast, vhodné do umývačky Túto praktickú pomôcku môžete využiť nielen na krájanie vajíčok, ale aj na mäkkú varenú zeleninu. Skvelá na tvorbu vaječných plátkov alebo šestín. S krájačom na vajcia Orion sa ľahko a rýchlo pracuje. Disponuje dvoma nadstavcami umiestnenými nad sebou. Tie umožňujú buď tvorbu plátkov alebo krájanie vajíčok na šestiny použitím krájača so skríženými strunami. Krájač na vajcia sa ľahko udržiava, môžete hovkladať do umývačky riadu a nevyžaduje žiadny zdroj energie.Kľúčové vlastnosti Krájača na vajcia OrionPraktická kuchynská pomôcka na krájanie vajíčok a mäkkej zeleninyKrájač na vajcia Orion je skvelý na tvorbu plátkov aj šestínNevyžaduje žiadny zdroj energiePráca s krájačom Orion je rýchla a jednoducháKrájač na vajcia Orion môžete umývať v umývačke riaduFarba: červenáMateriál: plast, kovRozmery: 11,5 × 9,5 cmHmotnosť: 80,2 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač na vajcia nerez/UH 11,5 × 9,5 cm (125701) , Orion krájač na vajcia nerez/uh 11,5 × 9,5 cm (125701)

Krájač na vajcia z nehrdzavejúcej ocele/UH 11,5x9,5cm - ORION

Krájač na vajcia z nehrdzavejúcej ocele/UH 11,5x9,5cm - ORION
Detail

Mydlová skrinka. Materiál: plast. Plastové. Rozmery: 11x7,5x4 cm. Krájač na vajcia ľahko a rýchlo vytvorí z uvarených vajec plátky alebo šestky - presne tak, ako potrebujete. Môžete ho použiť aj na krájanie mäkkej varenej zeleniny. Krájač má dva nadstavce umiestnené nad sebou - ak potrebujete krájať, nechajte spodný nadstavec s prekríženými strunami pod vajcom a krájajte. Na krájanie vajec na šestiny odklopte strunový nadstavec na krájanie a použite krížový strunový krájač. Jednoduchá údržba. Možno umývať v umývačke riadu. Materiál: plast. Rozmery: 11,5x9,5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Krájač na vajcia z nehrdzavejúcej ocele/UH 11,5x9,5cm - ORION , Orion krájač vajec uh/nerez 9 plátkov (130441)

Orion Krájač na syr/bylinky nerez/UH KOLÍSKA

Orion Krájač na syr/bylinky nerez/UH KOLÍSKA
Detail

Krájač/nôž kuchynský s dvoma čepeľami v tvare kolísky vám ponúka iný spôsob štýlu krájania než klasickým nožom. Všetko s ním pohodlne nasekáte nadrobno, problém nie je ani väčšie množstvo cibule, zeleniny, mäsa, byliniek, skvele ho využijete v čase zabíjačiek. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač na syr/bylinky nerez/UH KOLÍSKA , Orion kôš odp. nerez/uh s pedálom 9,5 l (731713)

Orion Krájač vajec UH/nerez 9 plátkov (130441)

Orion Krájač vajec UH/nerez 9 plátkov (130441)
Detail

Krájač , z materiálu: plast, vhodné do umývačky Túto praktickú pomôcku, ktorá je preverená niekoľkými generáciami gazdiniek, využijete pri krájaní vajíčok natvrdo, a to či už na plátky, alebo na kocky. S krájačom vajec Orion sa ľahko a rýchlo pracuje. Jednoducho vložíte olúpané vajíčko do priehlbiny a hornou časťou s natiahnutou strunou zatlačíte. Krájač na vajcia Orion sa ľahko udržuje, môžete ho vkladať do umývačky riadu. Z jedného vareného vajcia vytvorí 9 plátkov. Kľúčové vlastnosti Krájača vajec Orion, 9 plátkovPraktická kuchynská pomôcka na krájanie vajíčok Krájač vajec Orion je skvelý na tvorbu plátkov aj kociekNevyžaduje žiadny zdroj energiePráca s krájačom Orion je rýchla a jednoducháKrájač vajec Orion môžete umývať v umývačke riaduFarba: BielaMateriál: Plast, kovRozmery: 8,8 × 3,2 × 12,3 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač vajec UH/nerez 9 plátkov (130441) , Orion krájač/lopatka nerez na pizzu (8592381183240)

Krájač vajec UH / nerez Orion 12,5 x 9 x 3,2 cm

Krájač vajec UH / nerez Orion 12,5 x 9 x 3,2 cm
Detail

Tak toto je naozaj klasika, preverená, vyskúšaná. Pomocou krájača vajíčka na tvrdo jednoducho nakrájate na plátky, poprípade drobné kocky. Stačí len olúpané vajíčko položiť do priehlbiny a hornou časťou s natiahnutou strunou zatlačiť. Vajíčko bude pripravené na obľúbené obložené chlebíčky, chrumkavé sendviče aj do zemiakového šalátu. Jednoduchá údržba, možno umývať aj v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Krájač vajec UH / nerez Orion 12,5 x 9 x 3,2 cm , Tescoma krájač na vajcia grandchef (8595028406726)

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER
Detail

Krájač/viacúčelové strúhadlo zeleniny a ovocia je opatrené výmennými strúhadlami, ktoré umožňujú porciovanie, strúhanie úzkych aj širších kusov zeleniny - napr. obľúbených hranolčekov. Výmenné časti sú opatrené ostrými nehrdzavejúcimi čepeľami. Súčasťou vodiaca rukoväť, pomocou ktorej potravinu strúhate bez toho aby ste sa zranili. Skosená konštrukcia pre jednoduchšie strúhanie vo vodorovnej polohe. V spodnej časti konštrukcie opora, ktorú strúhadlo prípadne zakliesni za okraj nádoby, do ktorej strúhate, krájate. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER , Lamart lt2094 krájač na vajcia zinc

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER

Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER
Detail

Kvalitní Strúhadlo ORION Super 36x12,5x4cm z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Mixéry, šľahače | Strúhadlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač/strúhadlo UH/nerez SUPER , Orion krájač knedlí nerez 21 × 21 cm (130429)

Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1

Detail

Krájač zeleniny s nehrdzavejúcimi čepieľkami, fungujúci na princípe strúhadla, vytvorí behom chvíle originálne rezančeky do šalátov, chutné zeleninové špagety aj efektné špirálové ozdoby v tvare kvetov. Hodí sa ako na obložené chlebíčky, tácky s občerstvením, tak aj rýchle strúhanie zeleniny do pokrmov ázijskej kuchyne.Podľa spôsobu nastavenia a využitia vnútorného dielu plastového krájača je možné si zvoliť 3 spôsoby krájania – špirály, tenké a širšie rezančeky. Využijete napr. na pevnú, čerstvú mrkvu, uhorku, cuketu. Väčšie kusy zeleniny, napr. zeler je možné nakrájať na menšie hranoly, potom je možné ju tiež nastrúhať.Chránič prstov zamedzí úrazu o ostré čepele – zeleninu naň nasadíte pomocou bodcov. Bezprostredne po použití umyte opatrne vodou so saponátom, aby zvyšky zeleniny nezaschli na krájači.Druhy čepieľok: tenké rezančeky: zelenú časť s rovným britom nacvaknete do krájača tak, aby smerovala k jemnejšiemu zubatému ostriu a vytvoríte rýchlo rezančeky do polievky, tzv. julienne, do šalátov... širšie rezančeky: zelenú časť s rovným britom nacvaknete do krájača tak, aby smerovala k hrubšiemu zubatému ostriu, zeleninové špagety, rezančeky do pokrmov inšpirovaných ázijskými pokrmami budú rýchlo pripravené špirály: samostatnú zelenú časť s rovným britom použijete na vytvorenie dekoratívnych kvetov nielen na rauty (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1 , Orion krájač špachtľa nerez 16.5 × 13 cm (130428)

Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1

Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1
Detail

Kvalitní Krájač na zeleninu ORION otočný 3v1 z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Krájače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač zeleniny UH/nerez otočný 3v1 , Orion naberačka nerez pr. 9,5 × 32,5 cm (140211)

Orion Nôž kuchynský nerez/UH MASTER, 9 cm

Orion Nôž kuchynský nerez/UH MASTER, 9 cm
Detail

Kuchynský nôž z kolekcie Master nielen na profesionálne využitie sa bude hodiť pre vášnivých amatérskych kuchárov, domácich gurmánov a labužníkov. Nôž je dlhý 20 cm, čepeľ má 9 cm, ostrie tiež 9 cm, vďaka čomu si ľahko poradí s krájaním cibule, zemiakov, húb, zeleniny, ovocia, s ich lúpaním, s krájaním drobnejšieho pečiva, údenín, mäsa aj s kosením byliniek.Praktická rukoväť sa vďaka ergonomickému prehnutiu veľmi dobre drží, nôž je vyvážený, prsty sú chránené vďaka prehnutiu v časti medzi rukoväťou a čepeľou.Vlastnosti: robustná čepeľ je opatrená štíhlym ostrím krájanie je ľahké, presné, dokonalé ostrosť v celej dĺžke čepele vydrží pri správnom zaobchádzaní veľmi dlho kvalita použitej ocele 430 (tvrdosť 56 HRC – podľa Rockwella) nitovaná rukoväť z vysoko kvalitného ABS plastu s tromi nehrdzavejúcimi nitmi má zaoblené hrany a skvele padne do ruky dokonalé zlícovanie jednotlivých častí bráni zachytávaniu usadenín a baktérií je možné ho umývať v umývačke riaduPo umytí v umývačke dobre vysušte. Len upozorňujeme na všeobecný fakt, že častým používaním umývačky dochádza k postupnému tupeniu ostria, ručné umývanie je voči nožom šetrnejšie aj rýchlejšie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nôž kuchynský nerez/UH MASTER, 9 cm , Orion naberačka nerez pr. 11,5 × 35 cm (140292)

Orion Krájač na syr nerez LUXY

Detail

Niektoré syry si jednoducho nevychutnáte, ak budú nakrájané na hrubé plátky. Tento krájač z nehrdzavejúce ocele 430 naporciuje tvrdé syry typu eidam, parmezán, starená gouda a pod. na jemné plátky a zároveň ich pomôže naservírovať.Ponúka veľmi pohodlný spôsob plátkovania syrov, poslúži aj ako malá lopatka na ich prenesenie na tanier či doštičku. Možnosť zavesenia. Možno ho umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač na syr nerez LUXY , Orion lopatka/krájač, nerez, tortová (130456)

Nôž kuchynský nerez / UH MOTION súprava 5 ks - ORION

Nôž kuchynský nerez / UH MOTION súprava 5 ks - ORION
Detail

Sada 5 kuchynských nožov v zaujímavom prevedení. Nože z nerezovej ocele, rukoväť skvele padne do ruky. Sada nožov je vhodná aj ako skvelý darček. Sada 5 kuchynských nožov vo veľmi zaujímavom prevedení. Materiál: nerezová oceľ, plast. Rukoväť skvele padne do ruky. Sada je vhodná aj ako skvelý darček. Krájanie je jednoduché a presné. Jeden z nožov je opatrený zubatým ostrím - dobre krája pečivo alebo čiastočne zmrazené potraviny. Rozmery: d. čepele 20/20/20/12/9 cm, celkovej dĺžky nožov 34 / 33,5 / 33,5 / 23/20 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Nôž kuchynský nerez / UH MOTION súprava 5 ks - ORION , Tescoma krájač na vajcia multifunkčný presto (420645.00)

Orion Termomisa UH/nerez VENUS, 5 l

Orion Termomisa UH/nerez VENUS, 5 l
Detail

Termomisa v plastovom obale s nehrdzavejúcim vnútrom udrží vložený pokrm dlhú dobu teplý alebo naopak chladný. Ľahké uzavretie otočením plastového termo viečka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Termomisa UH/nerez VENUS, 5 l , Orion sitko na halušky nerez+stierka uh (124463)

ORION Nôž kuchynský nerez/UH MOTION sada 5 ks (831132)

ORION Nôž kuchynský nerez/UH MOTION sada 5 ks (831132)
Detail

Sada nožov – kuchársky nôž, nôž na pečivo, nôž na zeleninu a univerzálny nôž, materiál rukoväti plast, 5 kusov v súprave Kuchynský nôž ORION UH MOTION vám dokonale uľahčí krájanie, a tým aj prípravu pokrmov. Je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a doplnený o rukoväť z plastu, ktorá skvele padne do ruky a zaistí tak komfortné používanie. Ostrá čepeľ sa postará o jednoduché a presné krájanie. Súčasťou súpravy je 5 ks nožov s celkovou dĺžkou 34, 33,5, 23 a 20 cm. Jeden z nožov je opatrený zubatým ostrím, vďaka čomu je ideálny na krájanie pečiva či čiastočne zmrazené potraviny. Nože ORION UH MOTION sú vhodné do domácej aj profesionálnej kuchyne. Kľúčové vlastnosti kuchynského noža ORION UH MOTION súpravy z nehrdzavejúcej ocele 5 ksKuchynský nôž pre jednoduché a presné krájanieVyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej oceleDoplnený o plastovú komfortná rukoväťNôž ORION s ostrou čepeľouSúčasťou súpravy 5 ks nožovNože uložené do... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Nôž kuchynský nerez/UH MOTION sada 5 ks (831132) , Orion držiak na krájanie cibule nerez/uh (130467)

Orion Krájač-lopatka nerez na pizzu

Orion Krájač-lopatka nerez na pizzu
Detail

Kvalitní Nôž s lopatkou na pizzu ORION 28,5 x7, 5cm z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Nože, príbory | Kuchynské nože. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač-lopatka nerez na pizzu , Orion lievik uh hobby pr. 11,5 cm + sitko biele (120453)

Naberačka na zmrzlinu nerez, pr. 5 cm - ORION

Naberačka na zmrzlinu nerez, pr. 5 cm - ORION
Detail

Naberačka na zmrzlinu nerezová, s priemerom 5 cm Naberačka na zmrzlinu pomôže pri servírovaní zmrzliny, ryže, zemiakovej kaše... Naberačka je s možnosťou zavesenia. Materiál: nerez. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na zmrzlinu nerez, pr. 5 cm - ORION , Orion maselnička nerez/uh butt (153563)

Orion Mlynček nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm

Orion Mlynček nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm
Detail

Ručný nehrdzavejúci mlynček na kávu v čiernej prevedení tela čerstvo namelie zrnkovú kávu. Taká káva bude iný level ako balená mletá káva. Zaručuje efektívne mletie, aby ste si vychutnali arómu a chuť kávy doma a aj na dovolenke alebo v práci.Plnenie v hornej časti pod kľučkou, ktorá sa ľahko nasadzuje a sníma. Hrubosť mletia si môžete ľahko regulovať pomocou prstenca v strednej časti. Číslo 1 umožní prípravu veľmi jemnej kávy, naopak otočením k číslu 8 docielite hrubé mletie. To je spôsobené posunom oboch častí keramického mlecieho mechanizmu k sebe alebo od seba.Bude aj dizajnovou záležitosťou, je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele 18/8 ss, opatrenej čiernym nástrekom, spodná nádoba, kam padá káva, je sklenená, kľučka je hliníková s dreveným úchytom, ktorý umožní pevné uchopenie a mletie. Podľa potreby je možné mlynček umyť v teplej vode so saponátom, opláchnuť a nechať riadne vyschnúť. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlynček nerez/UH+sklo na kávu v. 21 cm , Orion odžmolkovač uh/nerez elektrický (8592381182854)

Orion Mlynček nerez/UH na kávu výška 16,5 cm (130223)

Orion Mlynček nerez/UH na kávu výška 16,5 cm (130223)
Detail

Mlynček na kávu – ručný, keramický mlecí mechanizmus, materiál tela nerez, rozmery 16,5 × 6 × 6 cm (V׊×H), hmotnosť 0,36 kg, strieborná farba Kávu si najlepšie vychutnáte, ak je čerstvo namletá. Ručný mlynček na kávu ORION je skrátka povinnou výbavou každého milovníka kávy. Nie je z plastu, ale z ušľachtilých materiálov, takže spraví dobrý dojem aj na pohľad. Mlynček na kávu Orion Mlynček nerez/UH na kávu výška 16,5 cm je ideálnym pomocníkom k zariadeniam ako je aeropress či dripper. Materiálom tela mlynčeka na kávu je: Nerez (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlynček nerez/UH na kávu výška 16,5 cm (130223) , Orion mlynček nerez/uh elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224)

TORO Krájač na vajcia

TORO Krájač na vajcia
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Krájač na vajcia , Orion lievik uh/nerez na fľašu 3 ks (120429)

Orion Krájač/lopatka nerez na pizzu (8592381183240)

Orion Krájač/lopatka nerez na pizzu (8592381183240)
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ, vhodné do umývačky Lopatka Orion predstavuje nenahraditeľný doplnok pri servírovaní pizze. Na jednej strane je vybavená pílkou a integrovaným krájačom, vďaka čomu pizzu s jej pomocou nielen jednoducho naservírujete, ale taktiež nakrájate. Vyrobená je z veľmi kvalitnej nerezovej ocele a vďaka očku na konci rukoväte je možné ju zavesiť. Lopatku Orion môžete využiť aj na servírovanie slaných a sladkých koláčov.Kľúčové vlastnosti krájača/lopatky na pizzu Orion, nerezováLopatka Orion určená na servírovanie pizzeUmožní tiež krájanie, pretože je opatrená pílkou a integrovaným krájačomVyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej oceleLopatku Orion je možné využiť aj na servírovanie slaných a sladkých koláčovFarebné vyhotovenie: striebornéRozmery: 25,5 × 7,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač/lopatka nerez na pizzu (8592381183240) , Orion košík uh nesta stohovateľný 29 × 16,5 × 11,5 cm biely (731190)

ORION Naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)

ORION Naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)
Detail

Naberačka – na zmrzlinu, pomôže pri servírovaní zmrzliny, ryže, zemiakovej kaše a pod., materiál: nehrdzavejúca oceľ, možnosť zavesenia, rozmery: d. 22cm, priemer 5cm Každá správna kuchyňa musí byť vybavená celým radom náčinia, ktoré uľahčuje servírovanie. Medzi takéto nástroje patrí aj naberačka na zmrzlinu z nehrdzavejúcej ocele od spoločnosti ORION. Môžete ju použiť aj na naberanie ryže, alebo zemiakovej kaše. Naberačka na zmrzlinu ORION má širokú rukoväť, ktorá zaručuje pohodlné uchopenie. Umývanie vám uľahčí umývačka riadu. Naberačku na zmrzlinu ORION môžete pohodlne zavesiť, aby ste ju mali vždy poruke. Kľúčové vlastnosti naberačky na zmrzlinu ORION z nehrdzavejúcej ocele priemer 5 cmPraktický kuchynský pomocníkAntikorová naberačka na zmrzlinu od spoločnosti ORIONMôže sa používať aj na naberanie ryže, alebo zemiakovej kašeNaberačka na zmrzlinu ORION má širokú rukoväť na pohodlné uchopenieDá sa pohodlne zavesiťVhodná na umývanie v umývačke riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256) , Orion košík uh nesta stohovateľný 29 × 16,5 × 11,5 cm sivý (731191)

Tescoma Presto krájač na vajcia,

Tescoma Presto krájač na vajcia,
Detail

Tescoma PRESTO krájač na vajcia. Vynikajúci pre ľahké plátkovanie vajec, vhodné tiež pre plátkovanie varených zemiakov, surových húb apod. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Vhodné do umývačky. Dodávame v dvoch farebných prevedeniach bez možnosti výberu. 3 roky záruka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Presto krájač na vajcia, , Orion krájač zeleniny/cibule uh/nehrdzavejúca oceľ master (144702)

TORO Krájač na vajcia Combi

TORO Krájač na vajcia, chróm

Krájač na vajcia Westmark Duplex

Krájač na vajcia Westmark Duplex
Detail

Nakrájať, nastrúhať, namlieť. To všetko hravo zvládnete s nemeckou značkou Westmark, ktorá je zárukou kvality a tradície vo výrobe pomocníkov do kuchyne. Tak vybavte svoju kuchyňu nevyhnutnosťami, ktoré sú potrebné k perfektnej príprave pokrmov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Krájač na vajcia Westmark Duplex , Orion krájač na jablká (130469)

Orion Mlynček nerez/UH elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224)

Orion Mlynček nerez/UH elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224)
Detail

Elektrický mlynček na korenie – na korenie alebo soľ, napájanie na 6 ks 1.5V AAA batérií (nie sú súčasťou), možnosť nastavenia hrubosti mletia pomocou závitu v dolnej časti mlynčeka, keramický mlecí mechanizmus, materiál: nerez 201, plast (PMMA = plexisklo), plast (ABS), hliník, keramický mlynček, chrómované viečko, rozmery: pr. 5.5cm, v. 21.5cm Tento elektrický pomocník do domácnosti ľahko a rýchlo namelie soľ, korenie a iné korenie alebo sušené bylinky. Nerezový mlynček ORION v tmavosivej farbe má ergonomický tvar, preto sa s ním pohodlne pracuje a veľmi jednoducho sa ovláda jednoduchým stlačením tlačidla v hornej časti. Elektrický mlynček na korenie, soľ alebo iné korenie s keramickým mlecím mechanizmom umožňuje nastavenie hrubosti mletia pomocou otáčania obvodovej dolnej časti. Množstvo korenia môžete ľahko skontrolovať vďaka transparentnej časti z plexiskla. Prístroj pracuje na 6 kusov 1,5 V AAA batérií, ktoré nie sú súčasťou balenia. Elektrický... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Mlynček nerez/UH elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224) , Orion termonádoba nerez/uh + lyž. 0,7 l (128511)

TORO Krájač na vajce 15 × 8 cm (260172)

TORO Krájač na vajce 15 × 8 cm (260172)
Detail

Krájač , nerezové nože a vhodné do umývačky Šikovným pomocníkom vo vašej kuchyni bude zaiste krájač na vajcia TORO, ktorý zaručene urýchli prácu napríklad pri príprave chlebíčkov na rodinné oslavy. Krájač je z chrómu a využíva ôsmich krájacích strún. Prácu nebudete mať ani s jeho čistením. Krájač na vajcia TORO jednoducho vložíte do umývačky riadu.Kľúčové vlastnosti krájača na vajcia TORO 15 × 8cmKrájač na vajciaVyrobený z chrómuKu krájaniu využíva 8 strúnKrájač na vajcia TORO možno umývať v myčke na riad (alza.sk)

Podobné produkty ako TORO Krájač na vajce 15 × 8 cm (260172) , Orion podnos korok 9,5 × 9,5 cm 6 ks (710732)

Orion Krájač-špachtľa nerez 16,5 x 13 cm

Orion Krájač-špachtľa nerez 16,5 x 13 cm
Detail

Kuchárska špachtľa z vás razom urobí profesionálneho kuchára. S jej pomocou ľahko premiestnite nakrájanú zeleninu do panvice, dokonale vyčistíte kuchynskú doštičku, pomôže vám rýchlo rozsekať aj varenú zeleninu či vajíčka. Môžete ju využiť aj pri varení halušiek a rôznych závariek do polievok a pri spracovaní cesta. Pomocník na nezaplatenie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač-špachtľa nerez 16,5 x 13 cm , Orion rozprašovač na ocot/olej, sklo/nerez/uh 0,26 l (152910)

ORION Krájač knedlí nerez 21 × 21 cm (130429)

ORION Krájač knedlí nerez 21 × 21 cm (130429)
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ, vhodné do umývačky S nerezovým krájačom knedlí ORION s dĺžkou a šírkou 21 cm je domáce krájanie veľmi jednoduché. Vyrobený je z kvalitného nerezu a môžete na ňom nakrájať až 15 plátkov zemiakových či kysnutých knedlí, mozarelly, rolády a ďalšie pochutiny. Iste oceníte nerezové vyhotovenie krájacích strún či očko pre pohodlné skladovanie. Tento kuchynský pomocník je veľmi funkčný a takmer bezúdržbový, navyše sa dá bez problémov umyť v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti krájača knedlí ORION z nerezuPraktický krájač ORION pre efektné a presné nakrájanie knedlí, syrov, rolád a ďalších pochutínKrájač je dlhý 21 cmVyrobené z kvalitného nerezu vrátane krájacích strúnBezproblémové čistenie a údržbaPraktické uško pre pohodlné skladovanieMožnosť umývania v umývačke riaduVýsledná hrúbka krájaného jedla je 1,4 cm Rozmery:21 × 21 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Krájač knedlí nerez 21 × 21 cm (130429) , Orion krájač na pizzu antikorový (130472)

Orion Krájač špachtľa nerez 16.5 × 13 cm (130428)

Orion Krájač špachtľa nerez 16.5 × 13 cm (130428)
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ, vhodné do umývačky Túto praktickú pomôcku môžete využiť na mnohé činnosti v profesionálnej i domácej kuchyni. S jej pomocou ľahko rozsekáte varenú zeleninu alebo vajíčka a potrebné suroviny jednoducho naberiete a vložíte do hrnca. Keď varíte napríklad zemiakové šišky, stačí cesto vyvaľkať, hranou špachtle Orion nakrájať, jednoducho nabrať a vhodiť do vriacej vody. Špachtľa Orion je skvelá tiež pri príprave halušiek alebo rôznych závariek. Jevynikajúca na sťahovanie zvyškov cesta alebo múky z valčeka, dosky alebo pracovnej plochy. S antikorovou špachtľou môžete cesto krásne podobrať. V kuchyni určite nájdete ešte veľa ďalších možností kde uplatniť túto skvelú odolnú univerzálnu pomôcku. Môžete ju vkladať do umývačky riadu. Kľúčové vlastnosti Krájača – špachtľa z nehrdzavejúcej ocele OrionPraktická kuchynská pomôcka vhodná na mnohé činnostiŠpachtľa Orion z nehrdzavejúcej ocele skvele seká vajíčka a zeleninuS jej pomocou ľahko... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Krájač špachtľa nerez 16.5 × 13 cm (130428) , M-pets flyer rattle 24 × 11,5 × 9,5 cm (6953182739319)

ORION Sitko na čaj nerez KANVICA pr. 5 cm (143840)

ORION Sitko na čaj nerez KANVICA pr. 5 cm (143840)
Detail

Sitko na čaj materiál oceľ, vhodné do umývačky, výška 50 mm, šírka 50 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko na čaj nerez KANVICA pr. 5 cm (143840)

ORION Sitko na čaj nerez závesné pr. 5 cm (143842)

ORION Sitko na čaj nerez závesné pr. 5 cm (143842)
Detail

Sitko na čaj materiál oceľ, vhodné do umývačky, výška 55 mm, šírka 50 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko na čaj nerez závesné pr. 5 cm (143842)

Tescoma Presto multifunkčný krájač na vajcia,

Tescoma Presto multifunkčný krájač na vajcia,
Detail

Tescoma PRESTO multifunkčný krájač na vajcia. Vynikajúce pre ľahké krájanie vajec na plátky a šestinky. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, odolného kovu a plastu. Vhodné do umývačky. Dodávame v dvoch farebných prevedeniach bez možnosti výberu. 3 roky záruka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Presto multifunkčný krájač na vajcia,

LT2094 KRÁJAČ NA VAJCIA ZINC LAMART

LT2094 KRÁJAČ NA VAJCIA ZINC LAMART
Detail

Vyrobené zo zliatiny zinku s poniklovanou povrchovou úpravouVhodné do umývačky riadu3 roky zárukaMateriál: zliatina zinku, nikelFarba: SiváRozmer: 11,5x9,5x4,5 cm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LT2094 KRÁJAČ NA VAJCIA ZINC LAMART

TORO Krájač na vajcia, 4 farby

TORO Krájač na vajcia, 4 farby
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Krájač na vajcia, 4 farby

Biely krájač na vajcia Westmark Traditionell

Biely krájač na vajcia Westmark Traditionell
Detail

Nakrájať, nastrúhať, namlieť. To všetko hravo zvládnete s nemeckou značkou Westmark, ktorá je zárukou kvality a tradície vo výrobe pomocníkov do kuchyne. Tak vvybavte svoju kuchyňu nevyhnutnosťami, ktoré sú potrebné k perfektnej príprave pokrmov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely krájač na vajcia Westmark Traditionell

Krájač na vajcia LAMART LT2094 ZINC

Krájač na vajcia LAMART LT2094 ZINC
Detail

Kvalitní Krájač na vajcia LAMART LT2094 ZINC z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Krájače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Krájač na vajcia LAMART LT2094 ZINC

TESCOMA Krájač na vajcia GrandCHEF (8595028406726)

TESCOMA Krájač na vajcia GrandCHEF (8595028406726)
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, vhodné do umývačky Krájač TESCOMA GrandCHEF je špeciálne určený na vajcia. Tie ľahko a rýchlo nakrája na dokonale rovnomerné plátky. Vyrobený je z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a plastu, vďaka ktorým je veľmi odolný. Vhodný je pritom na umývanie v umývačke riadu. Krájač TESCOMA GrandCHEF je ideálnym pomocníkom do každej kuchyne. Kľúčové vlastnosti krájača na vajcia TESCOMA GrandCHEF Krájač určený na vajciaVajcia ľahko a rýchlo nakrájajú na dokonale rovnomerné plátkyVyrobený je z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a plastuKrájač TESCOMA GrandCHEF možno umývať v umývačke riaduFarebné vyhotovenie: sivo-strieborné (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA Krájač na vajcia GrandCHEF (8595028406726)

LAMART LT2094 KRÁJAČ NA VAJCIA ZINC

LAMART LT2094 KRÁJAČ NA VAJCIA ZINC
Detail

Krájač , z materiálu: oceľ, vhodné do umývačky Na ozdobné krájanie vajec pre vás máme pripravený krájač na vajcia LAMART LT2094 ZINC. Využijete ho na zdobenie chlebíčkov, zemiakového šalátu, ale aj do vajíčkovej nátierky. Krájač je vyrobený zo zliatiny zinku s poniklovanou povrchovou úpravou. Môžete ho umývať v umývačke riadu. Krájač na vajcia LAMART LT2094 ZINC je vybavený dvoma typmi nožov, ktoré nakrájajú vajíčko na mesiačiky alebo plátky. Kľúčové vlastnosti krájača na vajcia LAMART LT2094 ZINCKrájač na vajcia LAMART LT2094 ZINC krája dvojakým spôsobomZvládne mesiačiky aj plátkyVyužijete ho na zdobenie chlebíčkov, zemiakového šalátu aj do nátierkyJe vyrobený zo zliatiny zinku s poniklovanou povrchovou úpravouKrájač na vajcia LAMART LT2094 ZINC môžete umývať v umývačke riaduJe vybavený dvomi typmi krájačovRozmery: 11,5 × 9,5 × 4,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMART LT2094 KRÁJAČ NA VAJCIA ZINC

Krájač - špachtľa nerez 16,5x13 cm - ORION

Krájač - špachtľa nerez 16,5x13 cm - ORION
Detail

Krájač - špachtľa z nereze je kuchynský pomocník na nezaplatenie. Kuchárska špachtľa z vás razom urobí profesionálne kuchára. S jej pomocou ľahko premiestnite nakrájanú zeleninu do panvice, dokonale vyčistíte kuchynskú doštičku, pomôže vám rýchlo rozsekať aj varenú zeleninu alebo vajíčka. Môžete ju využiť aj pri varení halušiek a rôznych závariek do polievok a pri spracovaní cesta. Materiál: nerez. Rozmer (dxš): rovná, 16,5x13 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Krájač - špachtľa nerez 16,5x13 cm - ORION

ORION Čajítko závesné nerez 5 cm

ORION Čajítko závesné nerez 5 cm
Detail

Menšie nerezové čajítko s praktickou retiazkou a háčikom pre ľahké vylúhovanie obľúbeného sypaného čaju a byliniek. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Čajítko závesné nerez 5 cm

Orion Držiak na krájanie cibule nerez/UH (130467)

Orion Držiak na krájanie cibule nerez/UH (130467)
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, držiak krájaných potravín (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Držiak na krájanie cibule nerez/UH (130467)

TORO Set - krájač na vajcia a škrabka

TORO Set - krájač na vajcia a škrabka
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Set - krájač na vajcia a škrabka

TESCOMA Krájač na vajcia multifunkčný PRESTO (420645.00)

TESCOMA Krájač na vajcia multifunkčný PRESTO (420645.00)
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, vhodné do umývačky Varené vajíčka sú nielen obľúbeným pokrmom, ale aj nenahraditeľnou ozdobou každého obloženého chlebíka alebo studenej misy. Máte ale pri ich krájaní strach, že sa vám nepodarí vykrojiť požadovaný tvar alebo sa varený žĺtok rozpadne? Krájač na vajcia TESCOMA PRESTO je multifunkčný pomocník pre ľahké krájanie vajec. S jeho pomocou varené vajce pohodlne rozkrájate na plátky alebo na pravidelné šestinky. Krájač je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Môžete ho umývať v umývačke riadu.Kľúčové vlastnosti krájača na vajcia TESCOMA PRESTOKrájač na vajcia je multifunkčnýVarené vajcia môžete rozkrájať na plátky alebo šestinkyKrájač na vajcia TESCOMA PRESTO je vyrobený z kvalitného antikoru a odolného plastuRozmery krájača sú 22 × 9 cmVýrobca poskytuje záruku 3 rokyKrájač je možné umývať v umývačke riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA Krájač na vajcia multifunkčný PRESTO (420645.00)

ORION Čajítko s rukoväťou nerez 5 cm

ORION Čajítko s rukoväťou nerez 5 cm
Detail

Jemné nerezové čajítko s rukoväťou pre ľahké vylúhovanie obľúbeného sypaného čaju a byliniek. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Čajítko s rukoväťou nerez 5 cm

ORION Sitko nerez 5 cm držadlo (143816)

ORION Sitko nerez 5 cm držadlo (143816)
Detail

Sitko na čaj materiál oceľ, vhodné do umývačky, výška 18.5 cm, šírka 50 mm Milovníkom sypaných čajov a vylúhovaných bylinných zmesí nesmie doma alebo v zamestnaní chýbať praktické sitko na prípravu obľúbeného nápoja. Sitko na čaj Orion je vyrobené z odolného antikorou, má okrúhly tvar a je riešené ako jeden kus. Sitko tak otvoríte jednoducho pomocou stlačenia rukoväte.Kľúčové vlastnosti sitka na čaj OrionNevyhnutný pomocník pre milovníkov sypaných čajovSitko na čaj Orion je vyrobené z antikorouOtvára sa stlačením rukoväteSitko na čaj Orion má okrúhly tvarMateriál: AntikoroRozmery: Priemer: 5 cm Dĺžka: 18,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko nerez 5 cm držadlo (143816)

BERLINGER HAUS - Krájač na vajcia a syr Aspen

BERLINGER HAUS - Krájač na vajcia a syr Aspen
Detail

Krájač 2v1 na vajcia a syr, materiál: nerez/plast (homepoint.sk)

Podobné produkty ako BERLINGER HAUS - Krájač na vajcia a syr Aspen

BERLINGER HAUS - Krájač na vajcia a syr Burgundy

BERLINGER HAUS - Krájač na vajcia a syr Burgundy
Detail

Krájač 2v1 na vajcia a syr, materiál: nerez/plast (homepoint.sk)

Podobné produkty ako BERLINGER HAUS - Krájač na vajcia a syr Burgundy

Orion Príborník UH Foly GREY 40 × 26,5 × 5 cm (150747)

Detail

Organizér do zásuvky – na uloženie nožov a ďalšieho kuchynského náčinia, ktoré tak bude poruke (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Príborník UH Foly GREY 40 × 26,5 × 5 cm (150747)

Orion Košík UH Art 19,7 × 10 × 5 cm sivý (731608)

Orion Košík UH Art 19,7 × 10 × 5 cm sivý (731608)
Detail

Úložný box – materiál plast, vetracie otvory, rozmery 19,7 × 5 × 10 cm (Š×V×H), hmotnosť 0,025 kg Máte radi vo svojich veciach poriadok? Praktickým pomocníkom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácnosti, vám bude úložný box ORION. Na výrobu úložného boxu bol využitý kvalitný materiál, akým je plast. Tento typ nie je vybavený uzatvárateľným vekom. Aby bola dosiahnutá neustála cirkulácia vzduchu, je tento variant vybavený otvormi. V úložnom boxe budete schopní dodať poriadok veciam z domácnosti. Rozmery skladovacieho boxu ORION sú 5 × 19,7 × 10 cm (v × š × h). Hmotnosť prázdneho boxu je 0,025 kg. Zásadné vlastnosti úložného boxu Orion Košík UH Art 19,7 × 10 × 5 cm sivý Úložný box prispôsobený na uskladnenie vecí v domácnosti Materiálom boxu je plast Cirkulačné otvory umožňujúce cirkuláciu vzduchu Plastový box disponuje nízkou hmotnosťou Rozmery sú 5 × 19,7 × 10 cm (v × š × h) Celková hmotnosť úložného boxu ORION dosahuje 0,025 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Košík UH Art 19,7 × 10 × 5 cm sivý (731608)
Orion Krájač na vajcia nerez/UH 11,5 × 9,5 cm (125701), Orion Krájač vajec UH/nerez 9 plátkov (130441), Orion Kôš odp. nerez/UH s pedálom 9,5 l (731713), Orion Krájač/lopatka nerez na pizzu (8592381183240), TESCOMA Krájač na vajcia GrandCHEF (8595028406726), LAMART LT2094 KRÁJAČ NA VAJCIA ZINC, ORION Krájač knedlí nerez 21 × 21 cm (130429), Orion Krájač špachtľa nerez 16.5 × 13 cm (130428), ORION Naberačka nerez pr. 9,5 × 32,5 cm (140211), ORION Naberačka nerez pr. 11,5 × 35 cm (140292), Orion Lopatka/krájač, nerez, tortová (130456), TESCOMA Krájač na vajcia multifunkčný PRESTO (420645.00), Orion Sitko na halušky nerez+stierka UH (124463), Orion Držiak na krájanie cibule nerez/UH (130467), ORION Lievik UH Hobby pr. 11,5 cm + sitko biele (120453), ORION Maselnička nerez/UH BUTT (153563), Orion Odžmolkovač UH/nerez elektrický (8592381182854), Orion Mlynček nerez/UH elektrický na korenie v. 21,5 cm (130224), Orion Lievik UH/nerez na fľašu 3 ks (120429), Orion Košík UH Nesta stohovateľný 29 × 16,5 × 11,5 cm biely (731190), Orion Košík UH Nesta stohovateľný 29 × 16,5 × 11,5 cm sivý (731191), Orion Krájač zeleniny/cibule UH/nehrdzavejúca oceľ Master (144702), Orion Nôž nerez/UH vlnité ostrie (831122), Orion Nôž kuchynský nerez/UH MS (831154), Orion Krájač na jablká (130469), ORION Termonádoba nerez/UH + lyž. 0,7 l (128511), Orion Podnos korok 9,5 × 9,5 cm 6 ks (710732), ORION Rozprašovač na ocot/olej, sklo/nerez/UH 0,26 l (152910), Orion Krájač na pizzu antikorový (130472), M-Pets Flyer Rattle 24 × 11,5 × 9,5 cm (6953182739319)