Orion misa nehrdzavejúca oceľ s vekom priemer 17,5 cm (120292)

Produkt Orion misa nehrdzavejúca oceľ s vekom priemer 17,5 cm (120292) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion misa nehrdzavejúca oceľ s vekom priemer 17,5 cm (120292) upraviť a produkt hľadať znova.

Orion Misa nehrdzavejúca oceľ s vekom priemer 17,5 cm (120292)

Detail

Misa - objem 1.65 l, materiál: nerez, vhodné do umývačky, počet kusov v balení: 1, priemer 17,5 cm, farba strieborná Rozšírte kuchynskú výbavu o novú súpravu ORION. Bez problémov sa dá odložiť do umývačky riadu. Nie je vhodná do mikrovlnky. Základné vlastnosti misky Orion Misa nehrdzavejúca oceľ s vekom priemer 17,5 cm Z materiálu: nerez Miska ORION ponúka obsah 1,65 l Umývanie v umývačke nie je problém Nevhodné na používanie v mikrovlnnej rúre Priemer misy: 17,5 cm Farba: strieborná (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa nehrdzavejúca oceľ s vekom priemer 17,5 cm (120292) , Orion misa nehrdzavejúca oceľ s vekom priemer 17,5 cm (120292)

Orion Misa nehrdzavejúca oceľ s vekom a otvorom priemer 21,5 cm (120293)

Orion Misa nehrdzavejúca oceľ s vekom a otvorom priemer 21,5 cm (120293)
Detail

Miska – materiál silikón, objem 3 l, vhodná do umývačky, priemer 21,5 cm, balenie obsahuje jednu misku, strieborná farba, moderný a jednofarebný motív Zásadné prednosti misky Orion Misa nehrdzavejúca oceľ s vekom a otvorom priemer 21,5 cm Miska ORION je vhodná do všetkých umývačiek Jej vzhľad zvýrazňuje moderný a jednofarebný dizajn Priemer misky ORION: 21,5 cm Jej objem je 3 l Miske dominuje strieborná farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa nehrdzavejúca oceľ s vekom a otvorom priemer 21,5 cm (120293) , Orion misa nehrdzavejúca oceľ s vekom a otvorom priemer 21,5 cm (120293)

Orion Misa antikorová s vekom priemer 25,5 cm (120294)

Orion Misa antikorová s vekom priemer 25,5 cm (120294)
Detail

Misa - objem 5 l, materiál: silikón, vhodné do umývačky, počet kusov v balení: 1, priemer 25,5 cm, farba antikorová Rozšírte sadu riadu o novú misu ORION. Môžete ju bez obáv vložiť do umývačky riadu. Nie je vhodné misku ukladať do mikrovlnnej rúry. Dôležité funkcie misky Orion Misa antikorová s vekom priemer 25,5 cm Použitý materiál: silikón Miska ORION má obsah 5 l Vhodná do umývačky riadu Nedá sa použiť v mikrovlnnej rúre Priemer misy: 25,5 cm Farba: antikorová (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa antikorová s vekom priemer 25,5 cm (120294) , Orion misa antikorová s vekom priemer 25,5 cm (120294)

Orion Mísa s vekom, 25,5 cm

Detail

Hlboká nehrdzavejúca misa s priehľadným vekom nájde široké uplatnenie, je ideálna na prípravu šalátov, cesta, krémov, ale aj na nakladanie mäsa na grilovanie. Potraviny vďaka veku z plastu a termoplastickej gumy neosychajú a môžete ich v mise pohodlne uložiť do chladničky. Navyše je misa vo vnútri vybavená mernou stupnicou od 0,5 l do 4 l pre pohodlnejšie dávkovanie.Dno je opatrené protišmykovým silikónovým povrchom, ktorý zabráni posunovaniu misy po kuchynskej linke.Misu je možné bez veka umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mísa s vekom, 25,5 cm , Orion teplomer nehrdzavejúca oceľ na zaváranie priemer 7,5 cm (152862)

Orion Misa s vekom, 17,5 cm

Detail

Hlboká nehrdzavejúce misa s priehľadným vekom nájde široké uplatnenie, je ideálna na prípravu šalátov, cesta, krémov, ale aj na nakladanie mäsa na grilovanie. Potraviny vďaka veku z plastu a termoplastickej gumy neosychajú a môžete ich v mise pohodlne uložiť do chladničky. Navyše je misa vo vnútri opatrená mernou stupnicou od 0,5 l do 1 l pre pohodlnejšie dávkovanie.Dno je opatrené protišmykovým silikónovým povrchom, ktorý zabráni posunovaniu misy po kuchynskej linke.Misu s objemom 1,65 l je možné bez viečka umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa s vekom, 17,5 cm , Toro misa 17 cm, nehrdzavejúca oceľ (270438)

Orion Misa s vekom a otvorom, 21,5 cm

Detail

Hlboká nehrdzaejúca misa s priehľadným vekom nájde široké uplatnenie, je ideálna na prípravu šalátov, cesta, krémov, ale aj na nakladanie mäsa na grilovanie. Potraviny vďaka veku z plastu a termoplastickej gumy neosychajú a môžete ich v mise pohodlne uložiť do chladničky. Navyše je misa vo vnútri vybavená mernou stupnicou od 0,5 l do 2,5 l pre pohodlnejšie dávkovanie.Plastové veko s dvoma úchytmi má praktickú čiernu časť, ktorá po odobratí poskytuje možnosť pohodlného šľahania ručným šľahačom. Cesto alebo krém toľko nestrieka von z misy.Dno je opatrené protišmykovým silikónovým povrchom, ktorý zabráni posunovaniu misy po kuchynskej linke.Misu je možné bez veka umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa s vekom a otvorom, 21,5 cm , Toro misa 26 cm, nehrdzavejúca oceľ (270440)

Šľahacia misa ŠEDÁ s vekom - priemer 19 cm -

Šľahacia misa ŠEDÁ s vekom - priemer 19 cm -
Detail

Praktické miesta, ktoré nesmú chýbať vo výbave žiadnej gazdinky. Šľahaciu misu GREY s vekom a výlevkou oceníte pri šľahaní piškót, krémov, nátierok, šľahačky, snehu. Vďaka dvojdielnemu systému veka sa vám s ňou bude pracovať oveľa pohodlnejšie ako s bežnými plastovými nádobami. Pri šľahaní môžete otvoriť iba strednú časť, čím uvoľníte priestor pre šľahacie metly, veko však zostane po okrajoch, čím ochráni vašu kuchyňu pred nechceným postriekaním šľahaných potravín. Zakrytím strednej časti veka môžete zabrániť vysychaniu šľahaných dobrôt. Misa s objemom 2,5 litra je vybavená výlevkou a rukoväťou, takže sa s ňou veľmi pohodlne pracuje. Okrem toho môžete lepšie merať tekuté prísady vďaka odmerke s objemom 200 ml, ktorá má objem až 2,4 l. Je vyrobená z vysokokvalitného PP plastu bez obsahu BPA, odolná voči teplotám od -25 °C do +95 °C, možno ju umývať v umývačke riadu, bez veka aj v mikrovlnnej rúre. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Šľahacia misa ŠEDÁ s vekom - priemer 19 cm - , Toro misa 15 × 8 cm, nehrdzavejúca oceľ (275043)

Plastová misa s vekom nepriehľadná 1 l, 17 cm

Plastová misa s vekom nepriehľadná 1 l, 17 cm
Detail

Miska s vekom z kvalitného plastu. Produkt, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kuchyni. Od nakladania syra a marinovania mäsa na prípravu dresingov či nátierok alebo ukladanie potravín v chladničke.Vďaka viečku pripravené jedlo neosychá, vydrží dlhšie čerstvé av prípade marinovania preberá chuť a vôňu pridaného korenia či byliniek. Uzavretie nádoby však zabraňuje tomu, aby aj ostatné potraviny v chladničke natiahli ich arómu. Ponúkame v troch pastelových odtieňoch bez možnosti výberu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Plastová misa s vekom nepriehľadná 1 l, 17 cm , Toro misa 19 × 9 cm, nehrdzavejúca oceľ (275044)

Orion Mísa UH šľahacia+veko 5 l

Orion Mísa UH šľahacia+veko 5 l
Detail

Šľahacia misa s dvojitým vekom zaručí šľahanie bez vystrekovania šľahaných potravín. Stredovým viečkom môžete misu následne uzavrieť. Skvele sa hodí aj na kysnutie cesta - cesto stačí prikryť vekom a "odfúknuť", po vykysnutí cesta viečko odskočí. Využijete tiež na prípravu šalátov, nakladanie mäsa. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mísa UH šľahacia+veko 5 l , Orion stojan servírovací sklo/nehrdzavejúca oceľ na tortu otočný priemer 30 cm (122987)

Cukornička sklenená priemer 13 cm s vekom - ORION

Cukornička sklenená priemer 13 cm s vekom - ORION
Detail

Cukornička s vekom a reliéfnou výzdobou. Materiál: sklo. Rozmery: š. 13 cm, v. 5/8 cm. Cukornička s vekom. Reliéfna výzdoba. Materiál: sklo. Rozmery: š. 13 cm, v. 5/8 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Cukornička sklenená priemer 13 cm s vekom - ORION , Orion teplomer nehrdzavejúca oceľ do udiarne 16 cm (152849)

Orion Misa UH šľahacia + veko 5 l (128299)

Orion Misa UH šľahacia + veko 5 l (128299)
Detail

Misa - objem 5 l, materiál: plast, vhodné do umývačky, počet kusov v balení: 1, priemer 27 cm, farba krémová a viacfarebná Doplňte svoju kuchyňu o novú misu ORION. Misa je vyrobená z ľahkého a odolného plastu a jej objem je 5 l. Môžete ju vložiť do umývačky riadu. Nie je vhodné ju vkladať do mikrovlnnej rúry. Zásadné vlastnosti misky Orion Misa UH šľahacia + veko 5 l Materiál: plast Miska ORION ponúka obsah 5 l Možnosť umývania v umývačke riadu Nemožno ohrievať v mikrovlnnej rúre Priemer misy: 27 cm Farebné vyhotovenie: krémová a viacfarebná (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa UH šľahacia + veko 5 l (128299) , Orion teplomer nehrdzavejúca oceľ do rúry (152821)

Misa z nehrdzavejúcej ocele GERMAN priemer 13 cm - ORION

Misa z nehrdzavejúcej ocele GERMAN priemer 13 cm - ORION
Detail

Misa s vekom nájde vo vašej kuchyni široké uplatnenie. Nakladanie a marinovanie: vďaka veku je vhodný na nakladanie a marinovanie mäsa. Mäso sa nevysušuje, zostáva čerstvé, preberá chuť a vôňu korenín a byliniek, ale korenie nie je cítiť z iných potravín uložených v chladničke. Môžete skladovať aj iné potraviny, ktoré nevysychajú, zostanú dlhšie čerstvé. Materiál: plast. Rôzne farby. Rozmery: objem 1,8 l, priemer 21,5 cm, výška 6,5 cm. Misa. Materiál: nehrdzavejúca oceľ. Rozmery: š. 13 cm, v. 7 cm.Objem: 650 ml. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Misa z nehrdzavejúcej ocele GERMAN priemer 13 cm - ORION , Orion zátka nehrdzavejúca oceľ na sekt (144528)

ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ na zaváranie priemer 7,5 cm (152862)

ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ na zaváranie priemer 7,5 cm (152862)
Detail

Kuchynský teplomer – mechanický, určený na pečenie a na varenie, obsahuje teplotnú sondu, príchytka na zavesenie, minimálna teplota 0°C, maximálna teplota 110°C Mechanický kuchynský teplomer ORION sa stane skvelým pomocníkom aj vo vašej domácnosti. Vybavený je jednou teplotnou sondou, s ktorou zvládnete merať teplotu pokrmov. Teplomer vydrží teploty v rozsahu od 0 °C do 110 °C. Hodiť sa vám tiež bude úchyt na zavesenie. S kuchynským teplomerom získate tiež nabíjací kábel. Zásadné vlastnosti kuchynského teplomera ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ na zaváranie priemer 7,5 cm Mechanický kuchynský teplomer ORION si v kuchyni zamilujete Využitie nájde pri príprave jedál Na meranie využíva jednu teplotnú sondu Neublížia mu teploty v rozmedzí od 0 °C do 110 °C (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ na zaváranie priemer 7,5 cm (152862) , Orion džezva nehrdzavejúca oceľ yaprak 0,33l (123431)

Misa plast šľahacia + veko 5 l - ORION

Misa plast šľahacia + veko 5 l - ORION
Detail

Misa plastová šľahacia + veko 5 l. Šľahacia misa s dvojitým vekom zaručí šľahanie bez vystrekovania šľahaných potravín. Stredovým viečkom môžete misu následne uzavrieť. Výborne sa hodí aj na kysnutie cesta - cesto stačí prikryť vekom a "odfúknuť", po vykysnutí cesta viečko odskočí. Využijete aj na prípravu šalátov, nakladanie mäsa, ... Materiál: plast. Rozmery: pr. 27 cm, v. 14,5 cm. Objem 5 l. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Misa plast šľahacia + veko 5 l - ORION , Orion sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4 cm (143817)

Šľahacie misa s vekom s odmerkou a lievikom - 2l - ORION

Šľahacie misa s vekom s odmerkou a lievikom - 2l - ORION
Detail

Praktická plastová šľahacia misa s viečkom a výlevkou. Šľahacie misu s viečkom a výlevkou oceníte pri šľahaní piškótového cesta, krémov, nátierok, šľahačky, snehu. Bude sa Vám s ňou pracovať oveľa pohodlnejšie ako s bežnými nádobami a to vďaka systému dvojdielneho viečka. Pri šľahaní odklopíte iba stredovú časť, uvoľní sa tak priestor pre šľahacie metly, ale po okrajoch viečko zostane a chráni tak Vašu kuchyňu pred nežiaducim rozstrekovaním šľahaných potravín. Priklopením stredovej časti viečka potom zabránite osychanie ušľahaných dobrôt. Misa je opatrená výlevkou a uchom, takže sa s ňou veľmi pohodlne pracuje. Odmerka po 100 ml do 2 l. Materiál: kvalitný plast. Rozmery: objem 2 l, výška 15 cm, pr. 16,5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Šľahacie misa s vekom s odmerkou a lievikom - 2l - ORION , Orion mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm luxy hnedá (142744)

Zapekacia misa sklo/UH veko 20x15 cm - ORION

Zapekacia misa sklo/UH veko 20x15 cm - ORION
Detail

Nádoby zo žiaruvzdorného borosilikátového skla s plastovým vekom s klipmi ponúkajú mnoho výhod pri ich používaní. Vzduchotesné veko zaisťuje dlhšie uchovanie čerstvých potravín. Okrem toho sú poháre vďaka tesneniu vodotesné, takže sú ideálne na prenášanie potravín bez obáv z rozliatia tekutých omáčok alebo polievok. Borosilikátové sklo nádoby je odolné voči vysokým teplotám, môžete v ňom ohrievať potraviny, piecť v bežnej rúre, nepreberá farbu, chuť ani vôňu skladovaných potravín a neovplyvňuje ich kvalitu ani pri dlhodobom skladovaní. Ak jedlo upečiete v menších nádobách, každý si môže pohodlne vziať obed do práce. Pripravené potraviny môžete skladovať aj v chladničke alebo mrazničke. Dajú sa stohovať. Materiál: borosilikátové sklo (použitie od - 20 °C do 220 °C), plast (max. 90 °C). Môže sa používať v MVT, v bežnej rúre - bez veka, v umývačke riadu. Rozmery: objem 1 l, 20x15x7 cm. Nádoby zo žiaruvzdorného borosilikátového skla s plastovým vekom s klipmi ponúkajú mnoho výhod pri ich používaní. Vzduchotesné veko zaisťuje dlhšie uchovanie čerstvých potravín. Okrem toho sú poháre vďaka tesneniu vodotesné, takže sú ideálne na prenášanie potravín bez obáv z rozliatia tekutých omáčok alebo polievok. Borosilikátové sklo nádoby je odolné voči vysokým teplotám, môžete v ňom ohrievať potraviny, piecť v bežnej rúre, nepreberá farbu, chuť ani vôňu skladovaných potravín a neovplyvňuje ich kvalitu ani pri dlhodobom skladovaní. Ak jedlo upečiete v menších nádobách, každý si môže pohodlne vziať obed do práce. Pripravené potraviny môžete skladovať aj v chladničke alebo mrazničke. Dajú sa stohovať. Materiál: borosilikátové sklo (použitie od - 20 °C do 220 °C), plast (max. 90 °C). Môže sa používať v MVT, v bežnej rúre - bez veka, v umývačke riadu. Rozmery: objem 1 l, 20x15x7 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Zapekacia misa sklo/UH veko 20x15 cm - ORION , Orion metla šľahacia nehrdzavejúca oceľ špirálová súdková 26 cm (141045)

Orion Mísa UH šľahacia+veko GREY okrúhla pr. 21,5 cm (129807)

Detail

Misa - objem 3 l, materiál: plast, vhodné do umývačky, počet kusov v balení: 1, vhodné do max. teploty 95 °C, priemer 20 cm, farba sivá Doplňte svoju kuchyňu o novú misu ORION. Misa je vytvorená z pevného plastu a ponúka objem 3 l. Môžete ju bez obáv vložiť do umývačky riadu. Nie je vhodné misku ukladať do mikrovlnky. Rozhodujúce vlastnosti misky Orion Mísa UH šľahacia+veko GREY okrúhla pr. 21,5 cm Materiál: plast Miska ORION ponúka obsah 3 l Možno umývať v umývačke riadu Nevhodné na ohrev v mikrovlnnej rúre Používať ju môžete pri maximálnej teplote 95 °C Priemer misy: 20 cm Farebné vyhotovenie: sivá (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Mísa UH šľahacia+veko GREY okrúhla pr. 21,5 cm (129807) , Orion mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm luxy oranžová (142745)

Orion Stojan servírovací sklo/nehrdzavejúca oceľ na tortu otočný priemer 30 cm (122987)

Orion Stojan servírovací sklo/nehrdzavejúca oceľ na tortu otočný priemer 30 cm (122987)
Detail

Podnos – okrúhly, sklenený, rozmery 70×300×300mm (V׊×H), na nohe a otočný Šikovný podnos značky ORION bude nenahraditeľným pomocníkom v kuchyni aj pri servírovaní jedla. Do ruky sa vám dostane sklenený model, ktorý svojím vkusným dizajnom urobí parádu aj na slávnostnej tabuli. Podnos ORION má rozmery 70 × 300 × 300 mm. Významné funkcie podnosu Orion Stojan servírovací sklo/nehrdzavejúca oceľ na tortu otočný priemer 30 cm Okrúhly podnos Orion Stojan servírovací sklo/nehrdzavejúca oceľ na tortu otočný priemer 30 cm bude vždy poruke Tvorený vkusným sklom Rozmery tácky ORION: 70 × 300 × 300 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Stojan servírovací sklo/nehrdzavejúca oceľ na tortu otočný priemer 30 cm (122987) , Orion strúhadlo nehrdzavejúca oceľ/silikón 4 hrany (144801)

Orion Forma keramika SLIEPOČKA, 17 cm veko

Orion Forma keramika SLIEPOČKA, 17 cm veko
Detail

Keramická forma v tvare sliepočky sa vám bude hodiť predovšetkým v čase veľkonočných príprav. Upečiete v nej piškótovú alebo maslovú sliepočku, ale môžete formu využiť aj na prípravu aspikov, plniek, paštéty, tlačenky a iných dobrôt.Forma je dvojdielna, z kvalitnej keramiky, glazovaná. Pred pečením odporúčame starostlivo vymazať tukom a vysypať múkou, aby sa zachovali pri vyklopení z formy všetky detaily. Keramika výborne vedie teplo, a preto zapekaním a pečením v keramike dosiahnete ekonomickej prípravy jedál, pokrmy dôjdu - zdroj vypínate s predstihom.Nádoby z keramiky majú dlhú životnosť a pri správnom zaobchádzaní vám vydržia niekoľko rokov. Je ale nutné dodržiavať určité zásady manipulácie s riadom. Výrobok má veľmi vysoké pnutie, neznáša preto okamžité rýchle teplotné zmeny - tepelný šok. Medzi formou a dnom rúry musí byť zabezpečené prúdenie vzduchu, takže vždy klaďte výrobok na mriežku. Je nutné dať studenú formu do studenej rúry a až potom zapnúť.Forma je vhodná do akejkoľvek rúry a možno ju použiť v MVT. Na chalupe môže byť peknou dekoráciou interiéru. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Forma keramika SLIEPOČKA, 17 cm veko , Orion lis na cesnak nehrdzavejúca oceľ/uh (141911)

Orion Misa UH šľahacia+veko Jug GREY okrúhla pr. 19 cm (128602)

Detail

Misa - objem 2.5 l, materiál: plast, vhodné do umývačky, počet kusov v balení: 1, vhodné do max. teploty 95 °C, priemer 19 cm, farba sivá Rozšírte si svoju kuchynskú výbavu o novú misu ORION. Misa je vyrobená z praktického plastu a ponúka objem 2,5 l. Môžete ju nechať umyť v umývačke riadu. Nie je určená do mikrovlnnej rúry. Rozhodujúce prednosti misky Orion Misa UH šľahacia+veko Jug GREY okrúhla pr. 19 cm Z materiálu: plast Miska ORION ponúka obsah 2,5 l Umývanie v umývačke je možné Nie je vhodné na ohrev v mikrovlnnej rúre Použiteľná pri maximálnej teplote 95 °C Miska má priemer 19 cm Farebné vyhotovenie: sivá (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa UH šľahacia+veko Jug GREY okrúhla pr. 19 cm (128602) , Orion teplomer nehrdzavejúca oceľ/sklo do chladničky (152863)

Cedidlo - misa MAXI priemer 27 cm - ORION

Cedidlo - misa MAXI priemer 27 cm - ORION
Detail

Plastová misa s otvormi - cedidlo. Cedidlo - misa na veľké porcie zeleniny, šalátu, cestovín... Materiál: plast, rôzne farby podľa aktuálnej skladovej dostupnosti Rozmery: pr. 27 cm, v. 12 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Cedidlo - misa MAXI priemer 27 cm - ORION , Orion sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4,5 cm klipsa (143819)

ORION Nerezové sitko Anett misa priemer 25,5 cm

ORION Nerezové sitko Anett misa priemer 25,5 cm
Detail

Toto nerezové sitko poslúži napríklad na cedenie uvarených cestovín či strukovín alebo na preplachovanie ovocia a zeleniny. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Nerezové sitko Anett misa priemer 25,5 cm , Orion sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ srdce 5,5 × 5,5 cm (143836)

Orion Misa UH šľahacia + veko 2 l Jug (124082)

Orion Misa UH šľahacia + veko 2 l Jug (124082)
Detail

Misa - objem 2 l, materiál: plast, vhodné do umývačky a vhodné do mikrovlnnej rúry, počet kusov v balení: 1, priemer 16,5 cm, farba priehľadná Kúpte si do kuchynskej výbavy novú misu ORION. Misa je vyhotovená z ľahkého a odolného plastu a jej objem je 2 l. Nie je problém ju vložiť do umývačky riadu a neuškodí jej ani mikrovlnná rúra. Podstatné prednosti misky Orion Misa UH šľahacia + veko 2 l Jug Z materiálu: plast Miska ORION ponúka obsah 2 l Vhodné do mikrovlnnej rúry a umývačky Miska má priemer 16,5 cm Farebné vyhotovenie: priehľadná (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa UH šľahacia + veko 2 l Jug (124082) , Tescoma misa s vekom grandchef 16 cm, 1.5 l 428600.00

SENCOR STX 021 misa s vekom z nehrdzavejúcej ocele STM37x (STX 021 nerez. mísa s víkem STM37x)

SENCOR STX 021 misa s vekom z nehrdzavejúcej ocele STM37x (STX 021 nerez. mísa s víkem STM37x)
Detail

Príslušenstvo pre robot – misa s vekom z nehrdzavejúcej ocele ku kuchynskému robotu Sencor STM 376x a 378x, objem 4 l (alza.sk)

Podobné produkty ako SENCOR STX 021 misa s vekom z nehrdzavejúcej ocele STM37x (STX 021 nerez. mísa s víkem STM37x) , Tescoma misa s vekom grandchef 24 cm, 5.0 l 428602.00

ORION Misa UH Aura KEMP hlboká okrúhla priemer 25 cm 1 ks

ORION Misa UH Aura KEMP hlboká okrúhla priemer 25 cm 1 ks
Detail

Dvojfarebná plastová misa s objemom 3,5 l môže nahradiť keramické alebo porcelánové misy doma, pri stolovaní na terase alebo záhrade. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Misa UH Aura KEMP hlboká okrúhla priemer 25 cm 1 ks , Tescoma misa s vekom grandchef 20 cm, 3.0 l 428601.00

Misa na polievku + veko 0,45 l - ORION

Misa na polievku + veko 0,45 l - ORION
Detail

Ak si chcete užiť rozlúčku so slobodou so všetkým, čo k tomu patrí, potom sú tieto krásne doplnky v ružovom zlate to pravé. Sada obsahuje: transparent "Slečna na pani" (1 ks), papierové poháre s nápisom "Povedala áno" (6 ks), papierové taniere (6 ks), papierové slamky (10 ks), papierové obrúsky "Budúca nevesta" (20 ks), konfety 1x (15 g) a latexové balóniky (pastelovo biele 10 ks a číre 6 ks). Misa na polievku s dvoma uškami a pokrievkou je vynikajúca na servírovanie horúcich polievok, ale môžete v nej tiež zapiecť cestoviny, zeleninu, zemiaky... Materiál: keramika. Farebný sortiment. Rozmery: š. 12 cm, v. 6/10 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Misa na polievku + veko 0,45 l - ORION , Orion krájač zeleniny/cibule uh/nehrdzavejúca oceľ master (144702)

Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 16 cm, 1.5 l 428600.00

Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 16 cm, 1.5 l 428600.00
Detail

Zarábacia misa – masívna misa, dobre tesniace veko, protišmyková úprava, z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a plastu, vhodné do umývačky, 3 roky záruka Pracujte v kuchyni ako profesionál. S prémiovým kuchynským náradím TESCOMA GrandCHEF vám pôjde príprava pokrmov od ruky. Kvalitná misa z nehrdzavejúcej ocele predstavuje jeden zo základných kameňov dobre vybavenej kuchyne. Misa dokonale poslúži pri príprave všetkých miešaných pokrmov, jej prednosti spočívajú v pevnosti a odolnosti proti pachom a farbivám. Misa TESCOMA GrandCHEF s priemerom 16 cm je navyše vybavená dokonale padnúcim tesniacim plastovým vekom, takže v nej možno v chladničke uchovávať bez obáv aj veľmi aromatické potraviny. Neoceniteľným prvkom je tiež protišmyková úprava pre pohodlnú prácu a možnosť umývať ju v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti misy TESCOMA GrandCHEF, 16 cmPrémiové kuchynské náradie TESCOMA GrandCHEFMisa je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej oceleOdolnosť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 16 cm, 1.5 l 428600.00 , Orion háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks (834706)

Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 24 cm, 5.0 l 428602.00

Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 24 cm, 5.0 l 428602.00
Detail

Zarábacia misa – masívna misa, dobre tesniace veko, protišmyková úprava, z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a plastu, vhodné do umývačky, 3 roky záruka Pracujte v kuchyni ako profesionál. S prémiovým kuchynským náradím TESCOMA GrandCHEF vám pôjde príprava pokrmov od ruky. Kvalitná misa z nehrdzavejúcej ocele predstavuje jeden zo základných kameňov dobre vybavenej kuchyne. Misa dokonale poslúži pri príprave všetkých miešaných pokrmov, jej prednosti spočívajú v pevnosti a odolnosti proti pachom a farbivám. Misa TESCOMA GrandCHEF s priemerom 24 cm je navyše vybavená dokonale padnúcim tesniacim plastovým vekom, takže v nej možno v chladničke uchovávať bez obáv aj veľmi aromatické potraviny. Neoceniteľným prvkom je tiež protišmyková úprava pre pohodlnú prácu a možnosť umývať ju v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti misy TESCOMA GrandCHEF, 24 cmPrémiové kuchynské náradie TESCOMA GrandCHEFMisa je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 24 cm, 5.0 l 428602.00 , Orion slamka nápojová nehrdzavejúca oceľ 18 cm 4 ks vrátane kefky (151433)

Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 20 cm, 3.0 l 428601.00

Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 20 cm, 3.0 l 428601.00
Detail

Zarábacia misa – masívna misa, dobre tesniace veko, protišmyková úprava, z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a plastu, vhodné do umývačky, 3 roky záruka Pracujte v kuchyni ako profesionál. S prémiovým kuchynským náradím TESCOMA GrandCHEF vám pôjde príprava pokrmov od ruky. Kvalitná misa z nehrdzavejúcej ocele predstavuje jeden zo základných kameňov dobre vybavenej kuchyne. Misa dokonale poslúži pri príprave všetkých miešaných pokrmov, jej prednosti spočívajú v pevnosti a odolnosti proti pachom a farbivám. Misa TESCOMA GrandCHEF s priemerom 20 cm je navyše vybavená dokonale padnúcim tesniacim plastovým vekom, takže v nej možno v chladničke uchovávať bez obáv aj veľmi aromatické potraviny. Neoceniteľným prvkom je tiež protišmyková úprava pre pohodlnú prácu a možnosť umývať ju v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti misy TESCOMA GrandCHEF, 20 cmPrémiové kuchynské náradie TESCOMA GrandCHEFMisa je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej oceleOdolnosť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 20 cm, 3.0 l 428601.00 , Sekáčik nehrdzavejúca oceľ 16 cm (141332)

Cedidlo z nehrdzavejúcej ocele s priemerom 24 cm - ORION

Cedidlo z nehrdzavejúcej ocele s priemerom 24 cm - ORION
Detail

Cedník z nehrdzavejúcej ocele je vybavený zarážkou a rukoväťou. Dĺžka vrátane oboch rúčok: d. 43,5 cm, d. 24 cm. Cedník z nehrdzavejúcej ocele je vybavený zarážkou a rukoväťou. Dĺžka vrátane oboch rúčok: d. 43,5 cm, d. 24 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Cedidlo z nehrdzavejúcej ocele s priemerom 24 cm - ORION , Orion termoska nehrdzavejúca oceľ/uh + slamka 0,33 l zelená (128517)

Orion Grey s vekom 45x34,5x6/9,5 cm 154033

Orion Grey s vekom 45x34,5x6/9,5 cm 154033
Detail

Kvalitní Dóza s vekom ORION Grey z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Dózy na potraviny. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Grey s vekom 45x34,5x6/9,5 cm 154033

ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do udiarne 16 cm (152849)

ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do udiarne 16 cm (152849)
Detail

Kuchynský teplomer – mechanický, určený na pečenie a na údenie s dĺžkou 15cm, minimálna teplota 0°C, maximálna teplota 300°C Kontaktný teplomer ORION zmeria jednoducho a efektívne presnú telesnú teplotu. Dotykový variant môžete bez starostí vydezinfikovať. Pokiaľ ide o najvyššie a najnižšie teploty, vie si poradiť s rozsahom od 0 °C až 300 °C. Kontaktný teplomer potrebuje na meranie kontakt s telomDokáže merať v rozsahu 0 °C až 300 ° CMôžete si vybrať medzi °C a °F stupnicou (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do udiarne 16 cm (152849)

Orion Pekáč GRANDE Aróma obojstranný. 43 × 30 × 17 cm sklené. veko (127027)

Orion Pekáč GRANDE Aróma obojstranný. 43 × 30 × 17 cm sklené. veko (127027)
Detail

Pekáč objem 17.5 l, materiál hliník, vhodný do umývačky, aróma úchyt a pokrievka, typ ohrevu indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, šírka 30 cm, dĺžka 43 cm, výška 17 cm, farba čierna Chcete svoje kuchynské vybavenie doplniť o nový pekáč, ktorý vám bude pravou rukou vo vašej kuchyni? Orion Pekáč GRANDE Aróma obojstranný. 43 × 30 × 17 cm sklené. veko s objemom 17,5 l splní všetky vaše požiadavky. Pekáč je vyrobený z hliníka, ktorý ponúka výnimočnú tepelnú vodivosť a tiež najmenšiu možnú hmotnosť. V prípade, že často pečiete, nemusíte mať obavy z pripálenia vďaka nepriľnavému povrchu pekáča. Výhodou použitého materiálu je, že pekáč možno umyť v umývačke. Pekáč ORION sa bude svojím dizajnom perfektne hodiť do vašej kuchyne. Kľúčové parametre pekáča Orion Pekáč GRANDE Aróma obojstranný. 43 × 30 × 17 cm sklené. veko Bez tohto pekáča si nebudete môcť ďalej predstaviť svoje varenie a pečenie Objem pekáča: 17,5 l Materiálom pekáča je hliník Vďaka svojmu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Pekáč GRANDE Aróma obojstranný. 43 × 30 × 17 cm sklené. veko (127027)

Tescoma Misa s vekom GrandCHEF

Tescoma Misa s vekom GrandCHEF
Detail

Masívna nerezová misa s priemerom 24 cm s dobre tesniacim vekom a protišmykovou úpravou. Miska má v kuchyni široké využitie, je vhodná nielen na ukladanie potravín, ale aj na servírovanie. Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a plastu, vhodné do umývačky riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Misa s vekom GrandCHEF

ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4 cm (143817)

ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4 cm (143817)
Detail

Sitko na čaj materiál oceľ, vhodné do umývačky a retiazka, výška 40 mm, šírka 40 mm Čajítko ORION vám umožní jednoduše si připravit sypaný čaj či bylinkové směsi. Ty tak zůstanou po přípravě horkého nápoje uvnitř čajítka a nehrozí, že společně s čajem vypijete i jeho lístky. Vyrobeno je z kvalitního nerezu a disponuje průměrem 4 cm. Opatřeno je závěsem, který zajistí uchycení k okraji hrnečku. Čajítko ORION je ideálním pomocníkem do každé kuchyně. Klíčové vlastnosti nerezového závěsného čajítka ORION 4 cmPraktické čajítko vhodné na sypaný čaj či bylinkové směsiVyrobeno z kvalitního nerezuOpatřeno je závěsem pro uchycení k okraji hrnečkuLze umývat v myčce na nádobíBarevné provedení: stříbrné Průměr:4 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4 cm (143817)

ORION Metla šľahacia nehrdzavejúca oceľ špirálová súdková 26 cm (141045)

ORION Metla šľahacia nehrdzavejúca oceľ špirálová súdková 26 cm (141045)
Detail

Metla – šľahacia, na rýchle ručné šľahanie, materiál: kvalitná nehrdzavejúca oceľ 430, možnosť zavesenia, rozmery: pr. 5cm, d. 26cm, možné umývať v umývačke riadu Šľahacia metla ORION predstavuje praktického pomocníka do každej kuchyne. Umožní rýchle a jednoduché ručné šľahanie. Vyrobená je z veľmi kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 430 a vďaka špirále skvele prevzdušní šľahanú hmotu. Metlu je možné zavesiť pomocou integrovaného očka a umývať v umývačke riadu. Šľahacia metla ORION sa postará o perfektné našľahanie.Kľúčové vlastnosti šľahacej metly ORION nehrdzavejúca oceľ špirálová súdková 26 cmPraktická šľahacia metlaUmožní rýchle a ľahké ručné šľahanieVyrobená z veľmi kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 430Metla ORION vďaka špirále skvele prevzdušní šľahanú hmotuMôžete ju zavesiť pomocou integrovaného očkaFarebné vyhotovenie: striebornéRozmery: 26 × 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Metla šľahacia nehrdzavejúca oceľ špirálová súdková 26 cm (141045)

Orion Mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm LUXY oranžová (142745)

Orion Mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm LUXY oranžová (142745)
Detail

Mašlovačka s uchom na zavesenie, vhodná do umývačky riadu, materiál: silikón - odolný voči teplotám -40 °C až +220 °C, nerez, rozmery: š. 4 cm, d. 26 cm Mašlovačka Orion LUXY je vhodná na prácu v kuchyni, na pečenie aj vyprážanie, na potieranie slaných aj sladkých dobrôt, ale vďaka svojej dĺžke 26 cm aj na grilovanie. Je vyrobená zo silikónu odolného voči teplotám -40 °C až +220 °C a kvalitného nerezu. Mašlovačka Orion LUXY s oranžovými štetinami so šírkou 4 cm sa ľahko udržuje, možno ju umývať v umývačke riadu. Nechýba ani praktické očkona zavesenie.Kľúčové vlastnosti mašlovačky Orion LUXY, oranžová, 26 cmVhodná na potieranie pri pečení a smažení, ale aj na grilovanieMašlovačka Orion LUXY je dlhá 26 cmVyrobená z nerezu a silikónu odolného voči teplotám -40 °C až +220 °CGrilovaciu mašlovačku Orion je možné umývať v umývačke riaduS očkom na zavesenie a štetinami oranžovej farbyRozmery: 4 × 26 cmMateriál: Nerez, silikón (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm LUXY oranžová (142745)

Orion Mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm LUXY hnedá (142744)

Orion Mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm LUXY hnedá (142744)
Detail

Mašlovačka s uchom na zavesenie, vhodná do umývačky riadu, materiál: silikón - odolný voči teplotám -40 °C až +220 °C, nerez, rozmery: š. 4 cm, d. 26 cm Mašlovačka Orion LUXY je vhodná na prácu v kuchyni, na pečenie aj vyprážanie, na potieranie slaných aj sladkých dobrôt, ale vďaka svojej dĺžke 26 cm aj na grilovanie. Je vyrobená zo silikónu odolného voči teplotám -40 °C až +220 °C a kvalitného nerezu. Mašlovačka Orion LUXY s hnedými štetinami so šírkou 4 cm sa ľahko udržuje, možno ju umývať v umývačke riadu. Nechýba ani praktické očko nazavesenie.Kľúčové vlastnosti mašlovačky Orion LUXY, hnedá, 26 cmVhodná na potieranie pri pečení a smažení, ale aj na grilovanieMašlovačka Orion LUXY je dlhá 26 cmVyrobená z nerezu a silikónu odolného voči teplotám -40 °C až +220 °CGrilovaciu mašlovačku Orion je možné umývať v umývačke riaduS očkom na zavesenie a štetinami hnedej farbyRozmery: 4 × 26 cmMateriál: Nerez, silikón (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm LUXY hnedá (142744)

MAKRO - Misa s vekom 2L biela

MAKRO - Misa s vekom 2L biela
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Misa s vekom 2L biela

Hrnček z nehrdzavejúcej ocele s priemerom 10 cm 0,6 l - ORION

Hrnček z nehrdzavejúcej ocele s priemerom 10 cm 0,6 l - ORION
Detail

Hrnček z nehrdzavejúcej ocele s držadlom. Priemer 10 cm, objem 0,6 l. Hrnček z nehrdzavejúcej ocele s držadlom. Priemer 10 cm, objem 0,6 l. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Hrnček z nehrdzavejúcej ocele s priemerom 10 cm 0,6 l - ORION

OCUISINE Sklenená zapekacia misa Ocuisine s vekom 37 x 22 cm / 6,5l, borosilikát

OCUISINE Sklenená zapekacia misa Ocuisine s vekom 33 x 20 cm / 4l, borosilikát

Nerezová misa na cesto a krémy German priemer 28 cm - 7 l - ORION

Nerezová misa na cesto a krémy German priemer 28 cm - 7 l - ORION
Detail

Nerezová misa na miesenie cesta a krémov. Miska zo zosilneného nerezového materiálu je vhodná na šľahanie a miesenie cesta, na prípravu šalátov či uchovávanie potravín v chladničke. Rozmery: pr. 29,5 cm, v. 16 cm, objem 7 l. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Nerezová misa na cesto a krémy German priemer 28 cm - 7 l - ORION

ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ SRDCE 5,5 × 5,5 cm (143836)

ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ SRDCE 5,5 × 5,5 cm (143836)
Detail

Sitko na čaj materiál oceľ, vhodné do umývačky a retiazka, výška 55 mm, šírka 55 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ SRDCE 5,5 × 5,5 cm (143836)

ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4,5 cm klipsa (143819)

ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4,5 cm klipsa (143819)
Detail

Sitko na čaj materiál oceľ, vhodné do umývačky a retiazka, výška 45 mm, šírka 45 mm Sitko na čaj ORION vám umožní jednoducho si pripraviť sypaný čaj či bylinkové zmesi. Tie tak zostanú po príprave horúceho nápoja vnútri sitka a nehrozí tak, že spoločne s čajom vypijete aj jeho lístky. Vyrobené je z kvalitného nerezu a disponuje priemerom 4,5 cm. Vybavené je klipom a závesom, ktoré zaistí uchytenie na okraj hrnčeka. Sitko na čaj ORION je ideálnym pomocníkom dokaždej kuchyne.Kľúčové vlastnosti nerezového závesného sitka na čaj ORION s klipom 4,5 cmPraktické sitko na čaj vhodné na sypaný čaj či bylinkové zmesiVyrobené z kvalitného nerezuVybavené je klipom a závesom na uchytenie na okraj hrnčekaFarebné vyhotovenie: striebornéPriemer: 4,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4,5 cm klipsa (143819)

Obdĺžniková plastová dóza s vekom Orion Great, 18 x 13 cm

Obdĺžniková plastová dóza s vekom Orion Great, 18 x 13 cm
Detail

Dóza plastová s gumovým tesnením vo viečku a klipmi pre pevné uzavretie. Vhodné do chladničky, MVT aj umývačky riadu. O Značke: Spoločnosť Orion bola založená v roku 1992, od tej doby patrí medzi popredné české veľkoobchody pôsobiace v oblasti domácich potrieb. Snahou spoločnosti Orion je podporovať slovenský trh a českých výrobcov kvalitných výrobkov zo skla, plastu, nerezu, smaltu a ďalších materiálov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Obdĺžniková plastová dóza s vekom Orion Great, 18 x 13 cm

Obdĺžniková plastová dóza s vekom Orion Great, 10 x 15 cm

Obdĺžniková plastová dóza s vekom Orion Great, 10 x 15 cm
Detail

Dóza plastová s gumovým tesnením vo viečku a klipmi pre pevné uzavretie. Vhodné do chladničky, MVT aj umývačky riadu. O Značke: Spoločnosť Orion bola založená v roku 1992, od tej doby patrí medzi popredné české veľkoobchody pôsobiace v oblasti domácich potrieb. Snahou spoločnosti Orion je podporovať slovenský trh a českých výrobcov kvalitných výrobkov zo skla, plastu, nerezu, smaltu a ďalších materiálov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Obdĺžniková plastová dóza s vekom Orion Great, 10 x 15 cm

Štvorcová plastová dóza s vekom Orion Great, 10 x 10 cm

Štvorcová plastová dóza s vekom Orion Great, 10 x 10 cm
Detail

Dóza plastová s gumovým tesnením vo viečku a klipy pre pevné uzavretie. Vhodné do chladničky, MVT aj umývačky riadu. O Značke: Spoločnosť Orion bola založená v roku 1992, od tej doby patrí medzi popredné české veľkoobchody pôsobiace v oblasti domácich potrieb. Snahou spoločnosti Orion je podporovať lokálny trh a miestnych výrobcov kvalitných výrobkov zo skla, plastu, nerezu, smaltu a ďalších materiálov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Štvorcová plastová dóza s vekom Orion Great, 10 x 10 cm

MAKRO - Misa na šalát s vekom+príbor

MAKRO - Misa na šalát s vekom+príbor
Detail

Zelené veko, priemer 27/15cm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Misa na šalát s vekom+príbor

MAKRO - Misa šľahacia s vekom rôzne farby

MAKRO - Misa šľahacia s vekom rôzne farby
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Misa šľahacia s vekom rôzne farby
Orion Misa nehrdzavejúca oceľ s vekom priemer 17,5 cm (120292), Orion Misa nehrdzavejúca oceľ s vekom a otvorom priemer 21,5 cm (120293), Orion Misa antikorová s vekom priemer 25,5 cm (120294), ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ na zaváranie priemer 7,5 cm (152862), TORO MISA 17 cm, NEHRDZAVEJÚCA OCEĽ (270438), TORO MISA 26 cm, NEHRDZAVEJÚCA OCEĽ (270440), TORO MISA 15 × 8 CM, NEHRDZAVEJÚCA OCEĽ (275043), TORO MISA 19 × 9 CM, NEHRDZAVEJÚCA OCEĽ (275044), Orion Stojan servírovací sklo/nehrdzavejúca oceľ na tortu otočný priemer 30 cm (122987), ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do udiarne 16 cm (152849), ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ do rúry (152821), ORION Zátka nehrdzavejúca oceľ na sekt (144528), ORION Džezva nehrdzavejúca oceľ YAPRAK 0,33l (123431), ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4 cm (143817), Orion Mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm LUXY hnedá (142744), ORION Metla šľahacia nehrdzavejúca oceľ špirálová súdková 26 cm (141045), Orion Mašľovačka silikón/nehrdzavejúca oceľ 26 cm LUXY oranžová (142745), Orion Strúhadlo nehrdzavejúca oceľ/silikón 4 hrany (144801), Orion Lis na cesnak nehrdzavejúca oceľ/UH (141911), ORION Teplomer nehrdzavejúca oceľ/sklo do chladničky (152863), ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ závesné 4,5 cm klipsa (143819), ORION Sitko na čaj nehrdzavejúca oceľ SRDCE 5,5 × 5,5 cm (143836), Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 16 cm, 1.5 l 428600.00, Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 24 cm, 5.0 l 428602.00, Tescoma Misa s vekom GrandCHEF 20 cm, 3.0 l 428601.00, Orion Krájač zeleniny/cibule UH/nehrdzavejúca oceľ Master (144702), ORION Háčik nehrdzavejúca oceľ na dvere 2 ks (834706), ORION Slamka nápojová nehrdzavejúca oceľ 18 cm 4 ks vrátane kefky (151433), Sekáčik nehrdzavejúca oceľ 16 cm (141332), Orion Termoska nehrdzavejúca oceľ/UH + slamka 0,33 l zelená (128517)