Orion profi duo 3,5 l + 5 l 113044

Produkt Orion profi duo 3,5 l + 5 l 113044 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion profi duo 3,5 l + 5 l 113044 upraviť a produkt hľadať znova.

Orion Profi Duo 3,5 l + 5 l 113044

Orion Profi Duo 3,5 l + 5 l 113044
Detail

Kvalitní Hrniec tlakový ORION Profi Duo 5l+3,5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Sady hncov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Profi Duo 3,5 l + 5 l 113044 , Hrniec tlakový nerez profi 5 l+3,5 l duo (113044)

Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044)

Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORIONORION PROFI DUO je perfektným pomocníkom pre zdravší spôsob varenia v podobe dvoch praktických hrncov s objemom 3,5 a 5 litrov. Hrnce vyrobené z nerezovej ocele sú opatrené sendvičovým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrncov je tlaková pokrievka s dvoma bezpečnostnými ventilmi na upúšťanie tlaku a klasická sklenená pokrievka. Nechýba ani praktickýnerezový košík, ktorý využijete pri cedení uvarených potravín. Na ich vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia a môžete ich pritom používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie. Kuchta hrnce ORION PROFI DUO sa stanú jednoducho vaším nenahraditeľným pomocníkom pri každodennom varení.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI DUO 5 l + 3,5 lPraktické kuchta hrnce s objemom 3,5 a 5... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044) , Orion hrniec tlakový nerez profi 3,5 l (111731)

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 5 l

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 5 l
Detail

Tlakový hrniec s tlakovou pokrievkou rovného tvaru je opatrený silným 3-vrstvovým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam výrazne sporí tepelnú energiu a aj čas strávený pri príprave pokrmov. Hrniec je opatrený pružným vekom s tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným i pracovným ventilom pre upúšťanie tlaku. Max. výška naplnenia hrnca je vyznačená na vnútornej strane nádoby. Súčasťou balenia je návod s uvedenými časmi na prípravu vybraných potravín. Hrniec je vhodný na všetky typy tepelných zdrojov. Tlakové hrnce sú vybavené špeciálnym tretím silikónovým ventilom, ktorý slúži ako ďalšia poistka pre prípad, keby oba štandardné ventily zlyhali. Pri tlaku nad 3,5 baru sa tento ventil sám uvoľní, aby mohlo dôjsť k zníženiu tlaku v nádobe a nedošlo k jej poškodeniu či vymršteniu veka. Silikónový ventil je umiestnený pod prítlačným mechanizmom veka tak, aby pri uvoľnení neohrozil nikoho v bezprostrednej blízkosti hrnca. Ide o technickú novinku zaisťujúcu väčšiu bezpečnosť spotrebiteľov. Uvádzaný objem - objem celej nádoby (nie objem pracovný). (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 5 l , Orion hrniec tlakový nerez profi 7 l + 4 l duo (111740)

ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732)

ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, uzáver: pákový, počet ventilov: 2, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORION PROFI je perfektným pomocníkom pre zdravší spôsob varenia. Hrniec vyrobený z nerezovej ocele je opatrený hrubým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam šetrí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrnca je pokrievka rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným ventilom na vypúšťanie tlaku. Na jeho vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia. Tlakový hrniec ORION môžete pritom používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI 5 lPraktický tlakový hrniecVyrobený z nerezovej oceleSo silným akutermickým dnom skracujúcim dobu vareniaS pokrievkou rovného tvaru s ergonomickou rukoväťouBezpečnostný ventil na vypúšťanie tlakuŠpeciálny silikónový ventil pre ešte vyššiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732) , Orion hrniec tlakový nehrdzavejúca oceľ profi 3,5 l vysoký (113199)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 7 l + 4 l duo (111740)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 7 l + 4 l duo (111740)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 11 l, uzáver: bajonetový, počet ventilov: 1, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická ORION PROFI DUO je perfektný pomocník na zdravší spôsob varenia v podobe dvoch praktických tlakových hrncov s objemom 4 a 7 litrov. Hrnce vyrobené z nehrdzavejúcej ocele sú vybavené hrubým 3-vrstvovým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrncov je jedna spoločná pokrievka rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným ventilom na znižovanie tlaku. Na ich vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia. Tlakové hrnce ORION môžete používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI DUO 7 l + 4 lPraktické tlakové hrnce s objemom 4 a 7 lVyrobené z nehrdzavejúcej oceleS hrubým akutermickým dnom skracujúcim dobu vareniaS jednou pokrievkou rovného... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 7 l + 4 l duo (111740) , Orion tlakový hrniec nerez 5 l profi (111732)

Orion Termomisa UH/ner.DELUXE, 5 l

Orion Termomisa UH/ner.DELUXE, 5 l
Detail

Termomisa s pokrievkou na závit. Vďaka termoizolačnej penovej vrstve medzi stenami termomisa dlho udrží konštantnú teplotu vášho pokrmu. Využijete ju v domácnosti, zamestnaní aj na cestách, v lete i zime.Skvelé izolačné vlastnosti. Je ľahká, ľahko prenosná. Hladký povrch je ľahko umývateľný. Výborné využitie v horúcich letných dňoch na zmrzlinu. Dĺžka udržania teploty v nádobe závisí na okolitej teplote, resp. teplotnom rozdiele vonkajšej teploty a teploty vo vnútri nádoby. Pred vložením studeného pokrmu, napr. zmrzliny, vložte nádobu cca na hodinu do chladničky, predĺžite tým chladiaci efekt. Pri vkladaní teplého jedla nalejte dovnútra horúcu vodu, ktorú zhruba po 1-2 minútach vylejte. Nahriate vnútro termomisy predĺži efekt udržania teploty pokrmu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Termomisa UH/ner.DELUXE, 5 l , Orion fľaša sklo + kohútik 3,5 l (125584)

ISOKOR EKO PROFI - Samočistiaca impregnačná ochrana 5 L

ISOKOR EKO PROFI - Samočistiaca impregnačná ochrana 5 L
Detail

Samočistiaca impregnačná ochrana gresovej dlažby, obkladu v kúpeľni, wellness alebo kuchyni. Je vhodná pre použitie do interiéru , aj exteriéru a zabezpečuje silnú a trvácnu impregnačnú účinnosť. Účinne vyrieši problémy s usádzaním nečistôt a vhodného kameňa.Impregnácia udržuje dlažbu a obklad neustále suchý, čistý, zdravý a zároveň predĺži jeho životnosť. Použitie Pred použitím prípravok pretrepte po dobu približne 5 sekúnd.Na očistený, odmastený, suchý, prípadne mierne vlhký povrch aplikujte prípravok štetcom, striekaním alebo valčekom.V prípade potreby jemne votrite prípravok do podkladu pomocou mäkkej utierky.Nechajte zaschnúť približne 8 hodín.Reakcia je po 24 hodinách ukončená.V priebehu tohto času nevystavujte ošetrený povrch pôsobeniu mechanických a chemických faktorov. Identifikácia nebezpečenstiev Klasifikácia látky alebo zmesiPodľa nariadenia 1272/2008:Zmes nie je klasifikovaná ako nebezpečná.Riziko pre ľudské zdravieŽiadne.Ohrozenie životného prostrediaŽiadne.Fyzikálne/chemické rizikáŽiadne. Prvky označeniaPiktogramy: Žiadne.Heslo: Žiadne. Výstražné upozorneniaŽiadne. Bezpečnostné upozorneniaŽiadne.EUH210: Karta bezpečnostných údajov je k dispozícii na požiadanie. Iné nebezpečenstváPríloha XIII k nariadeniu REACH - Kritériá na identifikáciu perzistentných, bioakumulatívnych a toxických látok (PBT) a veľmi perzistentných a veľmi bioakumulatívnych látok (vPvB) - neuplatňuje saLátky s vlastnosťami narúšajúcimi endokrinný systém (podľa kritérií delegovaného nariadenia Komisie (EÚ) 2017/2100, nariadenia Komisie (EÚ) 2018/605) - neuplatňuje s (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ISOKOR EKO PROFI - Samočistiaca impregnačná ochrana 5 L , Orion hrniec tlakový nerez profi 7 l (111733)

KROVSAN PROFI + - Fungicídny ochranný prípravok bezfarebný 5 L

KROVSAN PROFI + - Fungicídny ochranný prípravok bezfarebný 5 L
Detail

Vysokoúčinný prípravok na ochranu všetkých typov dreva v exteriéri - drevené fasády, krovy, okenice, zábradlia a pod.Má fungicídny a insekticídny účinok a je určený proti hubám a zamodraniu dreva.Prípravok by sa nemal používať v interiéri - ak áno, tak s vhodným vrchným náterom.Produkt je určený pre hobby používateľa. Biocídny výrobok!Používajte biocídy bezpečným spôsobom.Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku. Výdatnosť: - cca 10 m2/L Riedenie: - neriedi sa Príprava podkladu Povrch dreva musí byť suchý, čistý, zbavený mastnoty a nečistôt. Aplikácia Pred použitím prípravok dobre premiešajte.Prípravok aplikujte štetcom alebo valčekom rovnomerne na povrch, aby sa dosiahli najlepšie výsledky.Požadovaný počet náterov je 2-3 a závisí to od hustoty a charakteristiky dreva Po použití sa musí čerstvé ošetrené drevo skladovať pod krytom alebo na nepriepustnom pevnom podklade, aby sa zabránilo priamemu kontaktu s pôdou alebo vodou. Čas schnutia Za normálnych klimatických podmienok je doba schnutia cca 4-6 hodín. Nízke teploty, vysoká vlhkosť či iné typy drevín môžu spomaliť čas schnutia. Čistenie náradia Použité náradie očistite hneď po použití v teplej vode, prípadne použite bežný saponátový prípravok. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia zmesi podľa nariadenia (ES) č. 1272/2008Zmes je klasifikovaná ako nebezpečná.Skin Irrit. 2, H315Eye Irrit. 2, H319Repr. 1B, H360DAquatic Acute 1, H400Aquatic Chronic 3, H412Najvýznamnejšie nepriaznivé účinky na ľudské zdravie a na životné prostredieMôže poškodiť nenarodené dieťa. Dráždi kožu. Spôsobuje vážne podráždenie očí.Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Veľmi toxický pre vodné organizmy. Prvky označovania Výstražné piktogramy: Výstražné slovo: Nebezpečenstvo Nebezpečné látky: propikonazol (ISO) Výstražné upozornenia H315 Dráždi kožu.H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí.H360D Môže poškodiť nenarodené dieťa.H400 Veľmi toxický pre vodné organizmy.H412 Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Bezpečnostné upozornenia P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P201 Pred použitím sa oboznámte s osobitnými pokynmi.P280 Noste ochranné rukavice.P308+P313 Po expozícii alebo podozrení z nej: Vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.P391 Zozbierajte uniknutý produkt.P405 Uchovávajte uzamknuté.P501 Zneškodnite obsah/nádobu odovzdaním osobe oprávnenej pre nakladanie s odpadmi alebo vrátením dodávateľovi. Doplňujúce informácie EUH208 Obsahuje propikonazol (ISO). Môže vyvolať alergickú reakciu. Iná nebezpečnosť Zmes neobsahuje látky, ktoré spĺňajú kritériá pre látky PBT alebo vPvB v súlade s prílohou XIII, nariadenie (ES) č. 1907/2006 (REACH) v platnom znení.VOC: VR kat.A/h): 30 g/l. Obsahuje 20 g/l VOC. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako KROVSAN PROFI + - Fungicídny ochranný prípravok bezfarebný 5 L , Orion hrniec tlakový nerez profi 9 l (111734)

KROVSAN PROFI + - Fungicídny ochranný prípravok zelený 5 L

KROVSAN PROFI + - Fungicídny ochranný prípravok zelený 5 L
Detail

Vysokoúčinný prípravok na ochranu všetkých typov dreva v exteriéri - drevené fasády, krovy, okenice, zábradlia a pod.Má fungicídny a insekticídny účinok a je určený proti hubám a zamodraniu dreva.Prípravok by sa nemal používať v interiéri - ak áno, tak s vhodným vrchným náterom.Produkt je určený pre hobby používateľa. Biocídny výrobok!Používajte biocídy bezpečným spôsobom.Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku. Výdatnosť: - cca 10 m2/L Riedenie: - neriedi sa Príprava podkladu Povrch dreva musí byť suchý, čistý, zbavený mastnoty a nečistôt. Aplikácia Pred použitím prípravok dobre premiešajte.Prípravok aplikujte štetcom alebo valčekom rovnomerne na povrch, aby sa dosiahli najlepšie výsledky.Požadovaný počet náterov je 2-3 a závisí to od hustoty a charakteristiky dreva Po použití sa musí čerstvé ošetrené drevo skladovať pod krytom alebo na nepriepustnom pevnom podklade, aby sa zabránilo priamemu kontaktu s pôdou alebo vodou. Čas schnutia Za normálnych klimatických podmienok je doba schnutia cca 4-6 hodín. Nízke teploty, vysoká vlhkosť či iné typy drevín môžu spomaliť čas schnutia. Čistenie náradia Použité náradie očistite hneď po použití v teplej vode, prípadne použite bežný saponátový prípravok. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia zmesi podľa nariadenia (ES) č. 1272/2008Zmes je klasifikovaná ako nebezpečná.Skin Irrit. 2, H315Eye Irrit. 2, H319Repr. 1B, H360DAquatic Acute 1, H400Aquatic Chronic 3, H412Najvýznamnejšie nepriaznivé účinky na ľudské zdravie a na životné prostredieMôže poškodiť nenarodené dieťa. Dráždi kožu. Spôsobuje vážne podráždenie očí.Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Veľmi toxický pre vodné organizmy. Prvky označovania Výstražné piktogramy: Výstražné slovo: Nebezpečenstvo Nebezpečné látky: propikonazol (ISO) Výstražné upozornenia H315 Dráždi kožu.H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí.H360D Môže poškodiť nenarodené dieťa.H400 Veľmi toxický pre vodné organizmy.H412 Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Bezpečnostné upozornenia P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P201 Pred použitím sa oboznámte s osobitnými pokynmi.P280 Noste ochranné rukavice.P308+P313 Po expozícii alebo podozrení z nej: Vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.P391 Zozbierajte uniknutý produkt.P405 Uchovávajte uzamknuté.P501 Zneškodnite obsah/nádobu odovzdaním osobe oprávnenej pre nakladanie s odpadmi alebo vrátením dodávateľovi. Doplňujúce informácie EUH208 Obsahuje propikonazol (ISO). Môže vyvolať alergickú reakciu. Iná nebezpečnosť Zmes neobsahuje látky, ktoré spĺňajú kritériá pre látky PBT alebo vPvB v súlade s prílohou XIII, nariadenie (ES) č. 1907/2006 (REACH) v platnom znení.VOC: VR kat.A/h): 30 g/l. Obsahuje 20 g/l VOC. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako KROVSAN PROFI + - Fungicídny ochranný prípravok zelený 5 L , Orion hrnček porc. duo love 0,38 l (128805)

KROVSAN PROFI + - Fungicídny ochranný prípravok 5 L hnedý

KROVSAN PROFI + - Fungicídny ochranný prípravok 5 L hnedý
Detail

Vysokoúčinný prípravok na ochranu všetkých typov dreva v exteriéri - drevené fasády, krovy, okenice, zábradlia a pod.Má fungicídny a insekticídny účinok a je určený proti hubám a zamodraniu dreva.Prípravok by sa nemal používať v interiéri - ak áno, tak s vhodným vrchným náterom.Produkt je určený pre hobby používateľa. Biocídny výrobok!Používajte biocídy bezpečným spôsobom.Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku. Výdatnosť: - cca 10 m2/L Riedenie: - neriedi sa Príprava podkladu Povrch dreva musí byť suchý, čistý, zbavený mastnoty a nečistôt. Aplikácia Pred použitím prípravok dobre premiešajte.Prípravok aplikujte štetcom alebo valčekom rovnomerne na povrch, aby sa dosiahli najlepšie výsledky.Požadovaný počet náterov je 2-3 a závisí to od hustoty a charakteristiky dreva Po použití sa musí čerstvé ošetrené drevo skladovať pod krytom alebo na nepriepustnom pevnom podklade, aby sa zabránilo priamemu kontaktu s pôdou alebo vodou. Čas schnutia Za normálnych klimatických podmienok je doba schnutia cca 4-6 hodín. Nízke teploty, vysoká vlhkosť či iné typy drevín môžu spomaliť čas schnutia. Čistenie náradia Použité náradie očistite hneď po použití v teplej vode, prípadne použite bežný saponátový prípravok. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Klasifikácia zmesi podľa nariadenia (ES) č. 1272/2008Zmes je klasifikovaná ako nebezpečná.Skin Irrit. 2, H315Eye Irrit. 2, H319Repr. 1B, H360DAquatic Acute 1, H400Aquatic Chronic 3, H412Najvýznamnejšie nepriaznivé účinky na ľudské zdravie a na životné prostredieMôže poškodiť nenarodené dieťa. Dráždi kožu. Spôsobuje vážne podráždenie očí.Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami.Veľmi toxický pre vodné organizmy. Prvky označovania Výstražné piktogramy: Výstražné slovo: Nebezpečenstvo Nebezpečné látky: propikonazol (ISO) Výstražné upozornenia H315 Dráždi kožu.H319 Spôsobuje vážne podráždenie očí.H360D Môže poškodiť nenarodené dieťa.H400 Veľmi toxický pre vodné organizmy.H412 Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Bezpečnostné upozornenia P101 Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.P102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P201 Pred použitím sa oboznámte s osobitnými pokynmi.P280 Noste ochranné rukavice.P308+P313 Po expozícii alebo podozrení z nej: Vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť.P391 Zozbierajte uniknutý produkt.P405 Uchovávajte uzamknuté.P501 Zneškodnite obsah/nádobu odovzdaním osobe oprávnenej pre nakladanie s odpadmi alebo vrátením dodávateľovi. Doplňujúce informácie EUH208 Obsahuje propikonazol (ISO). Môže vyvolať alergickú reakciu. Iná nebezpečnosť Zmes neobsahuje látky, ktoré spĺňajú kritériá pre látky PBT alebo vPvB v súlade s prílohou XIII, nariadenie (ES) č. 1907/2006 (REACH) v platnom znení.VOC: VR kat.A/h): 30 g/l. Obsahuje 20 g/l VOC. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako KROVSAN PROFI + - Fungicídny ochranný prípravok 5 L hnedý , Orion hrniec nerez anett 3,5 l pokrievka (110365)

LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – plochý (SAN02122)

LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – plochý (SAN02122)
Detail

Sanitačný adaptér – súprava 5L na narážaciu hlavu plochou (A-type) je určená na profesionálnu sanitáciu nápojových vedení. (alza.sk)

Podobné produkty ako LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – plochý (SAN02122) , Orion box uh multi obdĺžnik long 3,5 l (154005)

LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – bajonet (SAN02121)

LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – bajonet (SAN02121)
Detail

Sanitačný adaptér – Sanitačná súprava 5L na narážaciu hlavu bajonet (S-type) je určená na profesionálnu sanitáciu nápojových vedení. Sanitační sada LINDR je určená k proplachování pivního vedení. K tomu lze použít sanitační roztok či čistou vodu. Součástí sady je sanitační sud, jehož tělo je vyrobeno z potravinářské nerezové oceli AISI 304 a dno z vysoce odolného nerezového materiálu AISI 316L, který je schopný odolat i vyšším koncentracím chlóru, čímž zabraňuje mezikrystalické korozi. Objem sudu 5 l je ideální pro profesionální sanitaci výčepních zařízení. Balení obsahuje také sanitační roztok Habla Cip, mycí kartáč kohoutu a naražeče, sanitační kuličky a klíč na povolování výčepních kohoutů. Sanitační sada LINDR umožní spolehlivé proplachování pivního vedení. Klíčové vlastnosti profi sanitační sady LINDR 5 l - bajonetSanitační sada určená k proplachování pivního vedeníK proplachování lze využít sanitační roztok či čistou voduSoučástí sady je... (alza.sk)

Podobné produkty ako LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – bajonet (SAN02121) , Lindr sanitačná súprava profi 5 l – plochý (san02122)

Orion Úložný box Multi GREY, 5 l

Detail

Plastový box v dymovom prevedení ponúka široké využitie. Má objem 5 l a môžete ho použiť na uchovanie a prepravu pripravených pokrmov. Ďalej je skvelý na uskladnenie potravín v špajze, chladničke aj v kuchynských poličkách.Boxy GREY, vyrobené z PP plastu bez BPA, sú transparentné, takže ľahko poznáte, čo sa v nich práve nachádza. Navyše majú pevné uzatváranie na dva postranné klipy a sú stohovateľné, vďaka čomu ušetríte miesto v zásuvkách.Okrem kuchyne môžu poslúžiť aj v kúpeľni, detskej izbe či pracovni, napríklad ako dózy na kozmetiku, upratovacie pomôcky, náradie, hračky, stavebnice a pod.Vydržia teploty od -25 °C do +95 °C. Možno ich umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Úložný box Multi GREY, 5 l , Lindr sanitačná súprava profi 5 l – bajonet (san02121)

Orion Mísa UH šľahacia+veko 5 l

Orion Mísa UH šľahacia+veko 5 l
Detail

Šľahacia misa s dvojitým vekom zaručí šľahanie bez vystrekovania šľahaných potravín. Stredovým viečkom môžete misu následne uzavrieť. Skvele sa hodí aj na kysnutie cesta - cesto stačí prikryť vekom a "odfúknuť", po vykysnutí cesta viečko odskočí. Využijete tiež na prípravu šalátov, nakladanie mäsa. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Mísa UH šľahacia+veko 5 l , Crockpot csc060x, 3,5 l

Orion Termomisa UH/nerez VENUS, 5 l

Orion Termomisa UH/nerez VENUS, 5 l
Detail

Termomisa v plastovom obale s nehrdzavejúcim vnútrom udrží vložený pokrm dlhú dobu teplý alebo naopak chladný. Ľahké uzavretie otočením plastového termo viečka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Termomisa UH/nerez VENUS, 5 l , Orion demižón sklo opletený 5 l (127602)

Misa plast šľahacia + veko 5 l - ORION

Misa plast šľahacia + veko 5 l - ORION
Detail

Misa plastová šľahacia + veko 5 l. Šľahacia misa s dvojitým vekom zaručí šľahanie bez vystrekovania šľahaných potravín. Stredovým viečkom môžete misu následne uzavrieť. Výborne sa hodí aj na kysnutie cesta - cesto stačí prikryť vekom a "odfúknuť", po vykysnutí cesta viečko odskočí. Využijete aj na prípravu šalátov, nakladanie mäsa, ... Materiál: plast. Rozmery: pr. 27 cm, v. 14,5 cm. Objem 5 l. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Misa plast šľahacia + veko 5 l - ORION , Orion - vedro, nerez a 5 l (721119)

ORION UH WHIRPOOL 5 l BIELY (731335)

ORION UH WHIRPOOL 5 l BIELY (731335)
Detail

Odpadkový kôš – objem 5 l, materiál plast, biela farba, ručné otváranie, 1 nádoba, rozmery 26 × 21 × 16 cm (V׊×H) Odpadkový kôš je nevyhnutným pomocníkom v každej domácnosti alebo kancelárii. Ponúkaný variant sa skladá z jednej nádoby s objemom 5 l. Kôš otvoríte jednoducho manuálne. Na výrobu koša na odpadky bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne plast. Farba koša na odpad ORION je biela. Jeho rozmery majú 26 × 21 × 16 cm (v × š × h). Tento odpadkový kôš bude skvelým pomocníkom pri udržiavaní čistoty. Hlavné prednosti odpadkového koša ORION UH WHIRPOOL 5 l BIELY Na výrobu tohto odpadkového koša ORION bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne plast Nákupom získate 1 nádobu s objemom 5 l Otvára sa ručne Rozmery: 26 × 21 × 16 cm (v × š × h) Farba: biela Kôš na smeti ORION by nemal chýbať vo vašej domácnosti (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION UH WHIRPOOL 5 l BIELY (731335) , Orion uh whirpool 5 l sivý (731336)

ORION - Vedro, nerez A 5 l (721119)

ORION - Vedro, nerez A 5 l (721119)
Detail

Vedro Vedro nerez. Rozmery: objem 5 litrov, priemer 23 cm, šírka s uchom 27 cm, v. 20 cm. Vedro s uchom z antikorového materiálu na využitie ako doma, tak v záhrade. Antikorové vedro s uchom sa vyrába s objemom 5 l, priemerom 23 cm a výškou 20 cm. Kľúčové vlastnosti vedra, antikoro A, 5 lVedro s uchomAntikorový materiálObjem 5 lPriemer antikorového vedra je 23 cm a jeho výška 20 cm, šírka s uchom 27 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION - Vedro, nerez A 5 l (721119) , Orion uh whirpool 5 l biely (731335)

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi Duo

Detail

Tlakové hrnce Duo sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Sú opatrené sendvičovým dnom, vďaka ktorému budete pokrm pripravovať kratšiu dobu a ušetríte tak energiu. Tlaková pokrievka je vybavená 2 bezpečnostnými ventilmi. Súčasťou hrnca je aj sklenená pokrievka a nehrdzavejúci košík na cedenie uvarených potravín. Hrnce sú vhodné na všetky typy tepelných zdrojov, vrátane indukčných sporákov. Vhodné do umývačky riadu. Je nutné dodržiavať značku maximálneho plnenia.Balenie obsahuje: 1x hrniec s objemom 3,5 l, pr. 20 cm, v. 13 cm 1x hrniec s objemom 5 l, pr. 20 cm, v. 17 cm 1x košík pr. 15 cm, v. 10,5 cm 1x tlaková pokrievka 1x sklenená pokrievka (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nerezový tlakový hrniec Profi Duo , Banquet allegro 3,5 l a03081

Orion Misa UH šľahacia + veko 5 l (128299)

Orion Misa UH šľahacia + veko 5 l (128299)
Detail

Misa - objem 5 l, materiál: plast, vhodné do umývačky, počet kusov v balení: 1, priemer 27 cm, farba krémová a viacfarebná Doplňte svoju kuchyňu o novú misu ORION. Misa je vyrobená z ľahkého a odolného plastu a jej objem je 5 l. Môžete ju vložiť do umývačky riadu. Nie je vhodné ju vkladať do mikrovlnnej rúry. Zásadné vlastnosti misky Orion Misa UH šľahacia + veko 5 l Materiál: plast Miska ORION ponúka obsah 5 l Možnosť umývania v umývačke riadu Nemožno ohrievať v mikrovlnnej rúre Priemer misy: 27 cm Farebné vyhotovenie: krémová a viacfarebná (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Misa UH šľahacia + veko 5 l (128299) , Orion misa uh šľahacia + veko 5 l (128299)

ISOKOR LOTOS PROFI - celoživotná nanoimpregnácia kože a textilu 5 l

ISOKOR LOTOS PROFI - celoživotná nanoimpregnácia kože a textilu 5 l
Detail

Isokor LOTOS PROFI – nanotechnológia. Mimoriadne účinný prípravok na ochranu textílii, pravej a umelej nelakovanej kože pred vodou a znečisťovaním s dlhodobým lotosovým efektom. Mimoriadne účinný prípravok na ošetrenie textílii a pravej aj umelej nelakovanej kože proti vode a znečisťovaniu. Neviditeľná vrstva, ktorá sa pri ošetrení vytvorí na povrchu vlákien textílie alebo kože, silne odpudzuje vodu a nečistoty. Vrstva odolá aj extrémnemu zaťaženiu – krátkodobo dokonca odolá koncentrovaným kyselinám a zásadám (do 10 minút). Znečistenú textíliu väčšinou postačuje opláchnuť čistou vodou. V prípade povrchov, ktoré sú vystavené poveternostným podmienkam, sa prejavuje samočistiaci efekt. To znamená, že s padajúcimi kvapkami dažďa sa z ošetreného povrchu odstránia nečistoty. Ošetrený povrch získa podstatne vyššiu životnosť a znižujú sa intervaly čistenia a prania. Vlastnosti ošetreného povrchu: - silný odpudivý efekt voči vode a olejom - výrazné zníženie priľnavosti nečistôt - nezmenená paropriepustnosť a priepustnosť pre plyny - ľudským okom neviditeľná vrstva pokryje každé vlákno a chráni ho pred nepriaznivými vplyvmi prostredia ako je znečistenie či zmáčanie - zdravotne neškodný - neobsahuje nebezpečné rozpúšťadlá - odolný aj voči koncentrovaným kyselinám a lúhom (do cca 10 min.) - vytvorená vrstva je odolná voči UV-žiareniu a oderu - odolný voči bežným pracím prostriedkom - vydrží až 50 praní - prípravok zachová odev priedušný, telo sa v odeve "nedusí" ani pri veľkej námahe - chráni nás za vlhkého a chladného počasia v suchom, čistom a príjemnom oblečení. Použitie: ISOKOR LOTOS PROFI je vhodný na ošetrenie všetkých druhov neimpregnovaných textílií a pravej aj umelej nelakovanej kože. Sedadlá áut, vlakov a autobusov z látkového poťahu, kože, stany, markízy, plachty, bežné aj pracovné oblečenie. Je ideálnym hydrofóbnym ošetrením semišovej obuvi, brúsenej kože, pracovných odevov a pod. Takto ošetrené pracovné odevy a obuv nás dokážu dočasne chrániť aj pred priamym zásahom nebezpečnými kyselinami a zásadami. Aplikácia: Ošetrovaný povrch musí byť čistý, suchý, odmastený bez škrobu či aviváže. Pred použitím prípravok pretrepte po dobu cca 5 sekúnd. Na ošetrovaný povrch naneste striekaním rovnomernú vrstvu prípravku tak, aby materiál zvlhol. Ošetrenie vykonávajte pri teplote 5 - 35?C. Sušenie trvá cca 2-3 hod. Účinné látky prípravku sa na ošetrený povrch chemicky viažu – reakcia je ukončená po 24 hod. Počas tejto doby odporúčame nevystavovať ošetrený povrch pôsobeniu mechanických alebo chemických faktorov. Po 24 hod. od aplikácie je ošetrený povrch možné bežne používať. Odporúčame pozrieť si video na našej stránke www.isokor.com. Spotreba: 100 ml/1 – 2 m2 podľa nasiakavosti ošetrovaného povrchu.Identifikácia nebezpečenstievKlasifikácia látky alebo zmesiPodľa nariadenia 1272/2008:Zmes nie je klasifikovaná ako nebezpečná.Riziko pre ľudské zdravieŽiadne.Ohrozenie životného prostrediaŽiadne.Fyzikálne/chemické rizikáŽiadne.Prvky označeniaPiktogramy: Žiadne.Heslo: Žiadne.Výstražné upozorneniaŽiadne.Bezpečnostné upozorneniaŽiadne.EUH210: Karta bezpečnostných údajov je k dispozícii na požiadanie.Iné nebezpečenstváPríloha XIII k nariadeniu REACH - Kritériá na identifikáciu perzistentných, bioakumulatívnych a toxických látok (PBT) a veľmi perzistentných a veľmi bioakumulatívnych látok (vPvB) - neuplatňuje saLátky s vlastnosťami narúšajúcimi endokrinný systém (podľa kritérií delegovaného nariadenia Komisie (EÚ) 2017/2100, nariadenia Komisie (EÚ) 2018/605) - neuplatňuje s (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ISOKOR LOTOS PROFI - celoživotná nanoimpregnácia kože a textilu 5 l , Villeroy & boch mariefleur 3,5 l (vb_1041003287)

DEN BRAVEN - Impregnačný a ochranný náter stien PROFI 5 l transparentná

DEN BRAVEN - Impregnačný a ochranný náter stien PROFI 5 l transparentná
Detail

Jednozložkový koncentrovaný prípravok určený pre impregnáciu savých podkladov pred klimatickými vplyvmi nad úroveň terénu. Vhodná na impregnáciu poréznych materiálov pred pôsobením vlhka a vody, ochrana pred vnikaním chemických látok a nečistôt. Na ochranu omietok, tehlového muriva, prírodného a umelého kameňa, betónu a iných minerálnych podkladov. Spotreba: - cca 4-5 m2/L podľa savosti podkladu Príprava podkladu Podklad musí byť čistý, suchý, pevný, bez voľných častíc prachu, mastnôt a oleja. Konštrukčné povrchy je nutné opraviť, opravy z mált a betónu je nutné nechať vyzrieť cca 28 dní. Výkvety húb a plesne odstráňte likvidátorom plesní, opláchnite vodou a 2 dni nechajte preschnúť. Aplikácia Roztok nanášajte štetcom alebo valčekom. Pri nanášaní valčekom postupujte technikou zhora dolu, na vodorovných plochách je nutné impregnáciu rozotrieť. Minimálna teplota povrchu a okolia musí byť nad +5°C. Prevádza sa jeden až dva nátery do nasýtenia povrchu. Obvykle postačuje 1 náter. Medzi dvoma nátermi nechajte minimálne 2 hodiny časový odstup. Doba schnutia je 3-4 hodiny. Povrch je odolný voči vode po 24 hodinách. Čistenie náradia Náradie po skončení prác umyte ihneď vodou. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako DEN BRAVEN - Impregnačný a ochranný náter stien PROFI 5 l transparentná , Pyramis 20 zeon 3,5 l (pyr5201217131098)

Orion Koš odp. UH veko na bioodpad 5 l (731717)

Detail

Odpadkový kôš – objem 5 l, voľne stojací, materiál plast, antracitová farba, ručné otváranie, 1 nádoba, rozmery 23,5 × 19 × 165 cm (V׊×H) V každej domácnosti je odpadkový kôš nevyhnutnosťou. Tento voľne stojací odpadkový kôš ORION môžete postaviť na akékoľvek miesto. Ponúkaný variant sa skladá z jednej nádoby s objemom 5 l. Kôš otvoríte klasicky manuálne. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne plast. Farba koša na odpad ORION je antracitová. Jeho rozmery majú 23,5 × 19 × 165 cm (v × š × h). Tento odpadkový kôš skvele doplní vašu domácnosť. Kľúčové prednosti odpadkového koša Orion Koš odp. UH veko na bioodpad 5 l Pri výrobe tohto odpadkového koša ORION bol použitý kvalitný materiál, akým je plast Pri kúpe dostanete 1 nádobu s objemom 5 l Voľne stojací kôš možno umiestniť na ľubovoľné miesto Kôš možno zavesiť na stenu Otvára sa ručne Rozmery: 23,5 × 19 × 165 cm (v × š × h) Farba je antracitová Kôš na smeti ORION je nevyhnutným vybavením vašej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Koš odp. UH veko na bioodpad 5 l (731717) , Banquet culinaria 3,5 l, nerez (15977007)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l sivá (731399)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l sivá (731399)
Detail

Odpadkový kôš – objem 5 l, voľne stojací, materiál plast, sivá farba, ručné otváranie, rozmery 25 × 13 × 17,5 cm (V׊×H) Žiadna domácnosť sa nezaobíde bez odpadkového koša. Tento voľne stojací odpadkový kôš ORION možno umiestniť tam, kam potrebujete. Ponúkaný variant má objem 5 l. Kôš rýchlo otvoríte aj zatvoríte vďaka kolískovému mechanizmu. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne plast. Farba koša na odpad ORION je sivá. Jeho rozmery sú 25 × 13 × 17,5 cm (v × š × h). Tento odpadkový kôš skvele doplní vašu domácnosť. Kľúčové prednosti odpadkového koša Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l sivá Na výrobu tohto odpadkového koša ORION bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne plast Voľne stojací kôš možno umiestniť na ľubovoľné miesto Je to nástenný kôš Otvára sa klasicky ručne Otvára sa kolískovým mechanizmom Rozmery: 25 × 13 × 17,5 cm (v × š × h) Farba je sivá Kôš na smeti ORION vám pomôže udržať čistotu vo vašej domácnosti (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l sivá (731399) , Čajník nerez wooden 3,5 l (113505)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l hnedá (731398)

Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l hnedá (731398)
Detail

Odpadkový kôš – objem 5 l, voľne stojací, materiál plast, hnedá farba, ručné otváranie, rozmery 25 × 13 × 17,5 cm (V׊×H) V každej domácnosti je odpadkový kôš nevyhnutnosťou. Tento voľne stojací odpadkový kôš ORION jednoducho postavíte na akékoľvek miesto. Ponúkaný variant má objem 5 l. Kolískový mechanizmus je obľúbený pre rýchle otváranie aj zatváranie koša. Na jeho výrobu poslúžil kvalitný materiál, konkrétne plast. Farba koša na odpad ORION je hnedá. Jeho rozmery majú 25 × 13 × 17,5 cm (v × š × h). Tento odpadkový kôš bude skvelým pomocníkom pri udržiavaní čistoty. Zásadné vlastnosti odpadkového koša Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l hnedá Na výrobu tohto odpadkového koša ORION poslúžil kvalitný materiál, akým je plast Kôš možno umiestniť kamkoľvek Kôš je prispôsobený na zavesenie na stenu Otvára sa klasicky ručne Otvára sa kolískovým mechanizmom Rozmery: 25 × 13 × 17,5 cm (v × š × h) Farba je hnedá Kôš na smeti ORION by nemal chýbať vo vašej domácnosti (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kôš odp. UH Waste kolíska 5 l hnedá (731398) , Innovagoods pivný dispenzor 3,5 l (v0100594)

ORION Pohár zavárací+viečko 0,05 l 5 ks

Detail

Zaváracie poháre sú vhodné na prípravu domácich marmelád a kompótov. Viečka sú na závit, vhodné pre opakované použitie. (4home.sk)

Podobné produkty ako ORION Pohár zavárací+viečko 0,05 l 5 ks , Leifheit profi micro duo 55049 (4006501550491)

Orion Box UH obdĺžnik Multi nízky 5 l GREY sivý (127311)

Orion Box UH obdĺžnik Multi nízky 5 l GREY sivý (127311)
Detail

Dóza materiál: plast, objem 5 l, vhodné do mikrovlnnej rúry,vhodné do umývačky a vhodné do mrazničky, rozmery: 20 cm×31 cm×13.5 cm, 1 ks Máte v pláne uskladniť či zachovať potraviny čo najdlhšie čerstvé? Potom by ste určite mali zvážiť kúpu dózy na potraviny ORION. Tento typ s objemom 5 l vám poslúži na uchovanie hotového jedla alebo iných ingrediencií. Vybraným materiálom je plast. Plastová dóza je univerzálna a vynikne nízkou hmotnosťou. Je možné ju bez problémov používať v mikrovlnnej rúre. Nemusíte prichádzať o svoj voľný čas, lebo ju môže umyť aj umývačka. Dózu na potraviny je možné vložiť aj do mrazničky. Dôležité parametre dózy na potraviny Orion Box UH obdĺžnik Multi nízky 5 l GREY sivý Dóza na potraviny ORION sa postará o dlhú čerstvosť potravín Objem: 5 l Materiál: plast Rozmery: 13,5 × 20 × 31 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Box UH obdĺžnik Multi nízky 5 l GREY sivý (127311) , Orion termobrašna 40 l (731421)

Orion Pohár zavárací + viečko 0,05 l 5 ks (129708)

Orion Pohár zavárací + viečko 0,05 l 5 ks (129708)
Detail

Dóza s uzáverom so závitom. Materiál: sklo, kov. Sada 5 kusov. Rozmery: objem 0,05 l, 4x4x4,5 cm. Dôležité vlastnosti dózy na potraviny Orion Pohár zavárací + viečko 0,05 l 5 ks Dóza na potraviny ORION sa postará o dlhšiu životnosť potravín (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Pohár zavárací + viečko 0,05 l 5 ks (129708) , Orion pohár zavárací + viečko 0,05 l 5 ks (129708)

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l
Detail

Predovšetkým u tuhšieho, napr. hovädzieho mäsa je fajn využiť na urýchlenie varenia kvalitný tlakový hrniec PROFI v modernom dizajne, tento je s celkovým objemom 3,5 l.Menší hrubostenný hrniec s akutermickým dnom sa uzatvára bezpečnou tlakovou pokrievkou s pákovým systémom. Vďaka nej je možné rýchlejšie uvariť mäso na guláš, králika na smotane, segedínsky guláš alebo kura na paprike. A kto nemá čas niekoľko hodín ťahať mäsový vývar, ocení rýchlu a jednoduchú prípravu.Po uvarení a odobratí veka je možné hrniec použiť aj na bežné varenie.Prednosti tlakového hrnca: hrubostenné celonehrdzavejúce prevedenie ryska vo vnútri hrnca zobrazuje mieru maximálneho plnenia pružné veko s ergonomickou rukoväťou a prítlačný mechanizmus pre bezpečné uzavretie hrnca bezpečnosť zaisťuje bezpečnostný a pracovný ventil, ktorý pri zvýšení tlaku upúšťa paru veko je opatrené špeciálnym silikónovým ventilom, ktorý by tlak prekračujúci 2 bary bezpečne uvoľnil sendvičové dno rozvádzajúce teplo rovnomerne do celej nádoby vďaka tvrdosti nehrdz. ocele je možné bez obáv používať aj kovové kuchynské náčinie vhodný na všetky typy sporákov vrátane indukcie je možné ho umývať v umývačke riadu (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l , Tescoma tlakový hrniec ultima duo 4,0 l a 6,0 l (702768.00)

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 9 l

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 9 l
Detail

Tlakový hrniec s tlakovou pokrievkou rovného tvaru je opatrený silným 3-vrstvovým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí výrazne tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Hrniec je opatrený pružným vekom s tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným i pracovným ventilom pre upúšťanie tlaku. Max. výška naplnenia hrnca je vyznačená na vnútornej strane nádoby. Súčasťou balenia je návod s uvedenými časmi na prípravu vybraných potravín. Hrniec je vhodný na všetky typy tepelných zdrojov. Tlakové hrnce sú vybavené špeciálnym tretím silikónovým ventilom, ktorý slúži ako ďalšia poistka pre prípad, keby oba štandardné ventily zlyhali. Pri tlaku nad 3,5 baru sa tento ventil sám uvoľní, aby mohlo dôjsť k zníženiu tlaku v nádobe a nedošlo k jej poškodeniu či vymršteniu veka. Silikónový ventil je umiestnený pod prítlačným mechanizmom veka tak, aby pri uvoľnení neohrozil nikoho v bezprostrednej blízkosti hrnca. Ide o technickú novinku zaisťujúcu väčšiu bezpečnosť spotrebiteľov. Objem uvádzame - objem celej nádoby (nie objem pracovný). Materiál: Tělo hrnce nehrdzavejúca oceľ 18/0 a sendvičové dno nehrdzavejúca oceľ 18/10. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 9 l , Sodastream fľaša 1 l sklenená duo (42004919)

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l
Detail

Tlakový hrniec s tlakovou pokrievkou rovného tvaru je opatrený silným 3-vrstvovým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí výrazne tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Hrniec je opatrený pružným vekom s tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným i pracovným ventilom pre upúšťanie tlaku. Max. výška naplnenia hrnca je vyznačená na vnútornej strane nádoby. Súčasťou balenia je návod s uvedenými časmi na prípravu vybraných potravín. Hrniec je vhodný na všetky typy tepelných zdrojov. Tlakové hrnce sú vybavené špeciálnym tretím silikónovým ventilom, ktorý slúži ako ďalšia poistka pre prípad, keby oba štandardné ventily zlyhali. Pri tlaku nad 3,5 baru sa tento ventil sám uvoľní, aby mohlo dôjsť k zníženiu tlaku v nádobe a nedošlo k jej poškodeniu či vymršteniu veka. Silikónový ventil je umiestnený pod prítlačným mechanizmom veka tak, aby pri uvoľnení neohrozil nikoho v bezprostrednej blízkosti hrnca. Ide o technickú novinku zaisťujúcu väčšiu bezpečnosť spotrebiteľov. Objem uvádzame - objem celej nádoby (nie objem pracovný). (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 9 l (111734)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 9 l (111734)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 9 l, uzáver: pákový, počet ventilov: 3, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORION PROFI 9 lTlakový hrniec ORION PROFI je perfektným pomocníkom pre zdravší spôsob varenia. Hrniec vyrobený z nerezovej ocele je opatrený silným akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam šetrí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrnca je pokrievka rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným ventilom na upúšťanie tlaku. Na jeho vnútornej strane je vyznačená maximálna výškanaplnenia. Kuchta hrniec ORION môžete pritom používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Maximálne bezpečnýTlakový hrniec je opatrený špeciálnym silikónovým ventilom, ktorý slúži ako poistka pre prípad, keby oba klasické ventily zlyhali. Ak tlak prevýši hodnotu 3,5 baru, ventil sa sám uvoľní, aby mohlo dôjsť k... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 9 l (111734)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 3,5 l (111731)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 3,5 l (111731)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 3.5 l, uzáver: pákový, počet ventilov: 1, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORION PROFI je perfektný pomocník na zdravší spôsob varenia. Hrniec, vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, je vybavený hrubým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrnca je pokrievka rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným ventilom na znižovanie tlaku. Na jeho vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia. Tlakový hrniec ORION môžete používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI 3,5 lPraktický tlakový hrniecVyrobený z nehrdzavejúcej oceleS hrubým akutermickým dnom skracujúcim dobu vareniaS pokrievkou rovného tvaru s ergonomickou rukoväťouBezpečnostný ventil na znižovanie tlakuŠpeciálny silikónový ventil pre ešte vyššiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 3,5 l (111731)

Topvet Omega-3 olej 5 l (8595643602725)

Detail

Doplnok stravy pre kone –, hmotnosť balenia: 5000g (alza.sk)

Podobné produkty ako Topvet Omega-3 olej 5 l (8595643602725)

SINKS PRACTIKO 900 2× 12 l + 2× 5 l + 3× miska (8596142009541)

SINKS PRACTIKO 900 2× 12 l + 2× 5 l + 3× miska (8596142009541)
Detail

Odpadkový kôš – objem 34 l, materiál plast, sivá farba, ručné otváranie, rozmery 23,5 × 81 × 47,4 cm (V׊×H) Sorter triedenia odpadu. Skladá sa zo štyroch košov a troch misiek a disponuje zaujímavým dizajnom.Chcete si uľahčiť triedenie odpadu v kuchyni? Sorter Sinks Practiko 900 sa skladá zo štyroch košov (2× 5 l a 2× 12 l) a troch misiek. Vhodný je do spodnej skrinky s rozmermi od 900 mm alebo tiež od 450 mm pri zrezaní plata. Zaujme vás zároveň aj zaujímavým dizajnom a dostanete s ním montážnu súpravu.Hlavné prednostiPraktický sorter do kuchyne s rozmermi 810 × 235 × 474 (š × v × h)Štyri koše a tri miskyZaujímavý dizajnSúčasťou balenia je montážna súprava (alza.sk)

Podobné produkty ako SINKS PRACTIKO 900 2× 12 l + 2× 5 l + 3× miska (8596142009541)

Orion nerezový kôš DUO 2 x 20 l

Orion nerezový kôš DUO 2 x 20 l
Detail

Orion nerezový kôš DUO 2 x 20 l. Nerezový odpadkový kôš vhodný na triedený odpad s 2 vyberateľnými nádobami po 20 l a nášľapným pedálovým otváraním. Každá nádoba je vybavená samostatným držadlom pre ľahkú manipuláciu a možno do nej vkladať sáčky na odpad. Vonkajší plášť je z kvalitného nerezu a veko z pevného čierneho plastu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion nerezový kôš DUO 2 x 20 l

Orion odpadkový kôš UH DUO Dust 20 l

Orion odpadkový kôš UH DUO Dust 20 l
Detail

Orion odpadkový kôš UH DUO Dust 20 l. Odpadkový kôš UH DUO Dust sú dva samostatné plastové koše 2 x 10 l spojené obručou, ktoré sa otvárajú pomocou klipu na veku. S odpadkovým košom UH DUO Dust pohodlne roztriedite váš odpad (plasty, sklo, papier alebo biologický odpad) a samozrejme je vhodný aj pre bežné odpadky z domácnosti. Celková šírka oboch košov pri hornom okraji s klipmi je 37 cm, spodná šírka koša 30 cm a spodná hĺbka koša 20 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion odpadkový kôš UH DUO Dust 20 l

Orion Odpadkový kôš DUO, 2 x 30 l

Orion Odpadkový kôš DUO, 2 x 30 l
Detail

Dvojitý odpadkový kôš s pedálovým otváraním a ušami pre jednoduché prenášanie. Ideálny pre triedenie odpadu. Materiál: kvalitná nehrdzavejúca oceľ, plastové poklopy. Odpadkový kôš tvoria 2 nádoby, každá s objemom 30 l. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Odpadkový kôš DUO, 2 x 30 l

Dóza na potraviny Orion Prim Duo, 2 l

Dóza na potraviny Orion Prim Duo, 2 l
Detail

Dóza na potraviny Orion Prim Duo, 2 l (bonami.sk)

Podobné produkty ako Dóza na potraviny Orion Prim Duo, 2 l

Orion Hrnček porc. Duo LOVE 0,38 l (128805)

Orion Hrnček porc. Duo LOVE 0,38 l (128805)
Detail

Hrnček materiál: porcelán, vhodný do umývačky a mikrovlnky, objem 380ml, farba biela, 1ks v sade Urobte si radosť novým hrnčekom ORION. Hrnček je vytvorený z jedinečného porcelánu a ponúka objem 380 ml. Bez obáv ho môžete vložiť do umývačky riadu a neuškodí mu ani ohrievanie v mikrovlnnej rúre. Zásadné parametre hrnčeka Orion Hrnček porc. Duo LOVE 0,38 l Materiál: porcelán Hrnček ORION ponúka objem 380 ml Možno ho umývať v umývačke riadu aj používať v mikrovlnnej rúre (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Hrnček porc. Duo LOVE 0,38 l (128805)

Orion Hrniec tlakový nehrdzavejúca oceľ Profi 3,5 l vysoký (113199)

Detail

Tlakový hrniec s objemom 3.5 l, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Hrniec tlakový nehrdzavejúca oceľ Profi 3,5 l vysoký (113199)

Can vak na vodu 5 l Objem: 5 l

Can vak na vodu 5 l Objem: 5 l
Detail

Jezdíte pravidelně na vodu, čundr nebo jen rádi v létě trávíte čas pod stanem? Pak je tu pro vás praktický doplněk na camping Merco Can 5l. Umělohmotný vak na vodu se šroubovacím víčkem má objem 5 litrů, samotný má hmotnost necelých 70 gramů, lehce jej složíte a uložíte tak pohodlně do batohu či krosny. Tento menší vak je vybavený zesílenou rukojetí pro pohodlnější přenášení. Naplněný vak má rozměry přibližně 31 x 13 x 28 cm, složený pak 31 x 10 x 5 cm. Ulehčete si vaše kempování s tímto praktickým doplňkem Merco Can 5l. Barevné varianty se dodávají dle skladových zásob.Parametry:barva:mix barevZemě původu:ČínaCelní sazebník:39233090 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Can vak na vodu 5 l Objem: 5 l

Dry Bag 5 l vodácký vak Objem: 5 l

Detail

Chystáte se na vodu? Snad každý kdo někdy sjížděl řeku v kanoi nebo na raftu ví, že je třeba pečlivě udržovat své vybavení v suchu. Ten nejefektivnější způsob uchování věcí nabízí vodotěsný vak Merco Dry Bag. Dry Bag je zhotoven z robustní syntetické tkaniny s označením 500 D PVC kombinované z polyesterového základu s PVC zátěrem o vysoké výtěžnosti s tloušťkou stěny 0,5 mm. Tento materiál má skvělé vlastnosti pro výrobu vodotěsného bagu především pro svou neprodyšnou pevnost a zároveň tvárnou měkkost, sníženou hořlavost a také UV stabilitu. Pohodlnou přepravu batohu zajišťuje odepínací a délkově nastavitelný popruh. Pokud vlastníte moderní vodácký vak Dry Bag, nepotřebujete již na vodu tahat ne příliš praktickou konev, ale jednoduše si svoje věci hodíte na záda. Dry Bag 5l: - Objem: 5 l - Hmotnost: 0,22 kg - Materiál: 500 D / PVCParametry:objem:5 lZemě původu:ČínaCelní sazebník:42029211 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Dry Bag 5 l vodácký vak Objem: 5 l

Mobil 1 ESP 5W-30 (4 x 5 L) 5 L CZ (5015925)

Mobil 1 ESP 5W-30  (4 x 5 L) 5 L CZ (5015925)
Detail

Motorový olej - 5W-30, API SN, ACEA C2 a C3, MB 229.51, MB 229.31 a MB 229.52, GM Dexos 2, Porsche C30, CZ distribúcia, objem 5l Voľbou kvalitného motorového oleja zaisťujete vyššiu životnosť vášmu automobilu a zamedzíte poruchám motora. Všeobecne sa odporúča vykonať výmenu oleja po najazdení 10-15 tisíc km. Ak ste však vodič, ktorý toľko kilometrov nejazdí, tak by ste mali vymeniť motorový olej každý rok. Váš motor si zaslúži naozaj vysokú starostlivosť a presne z toho dôvodu sa vám oplatí zakúpiť rovno aj nový olejový filter. Pri výbere správneho typu dbajte aj na jeho viskozitu. V tomto prípade teda očakávajte motorový olej 5W-30. Vždy však motorové oleje vyberajte podľa návodu alebo po konzultácii s odborníkom. Ďalším kritériom bude zaručene API špecifikácia, ktorá nesie označenie SN a tiež tzv. ACEA špecifikácia C2 a C3. Olej do auta Mobil je distribuovaný v balení s objemom 5 l. Ak ste neistí pri výbere toho správneho, skúste sa inšpirovať v článku "Ako... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mobil 1 ESP 5W-30 (4 x 5 L) 5 L CZ (5015925)

HELIOS COLOR Lazúra - lazúra na drevo 5 l 3 - tik

HELIOS COLOR Lazúra - lazúra na drevo 5 l 3 - tik
Detail

Alkydová lazúra pre ochranu a dekoráciu drevených povrchov v exteriéri i interiéri. Je vhodná na náter drevených a fasádnych obkladov, záhradných domčekov, zábradlia a stavebných prvkov. Neobsahuje biocídne prostriedky a hĺbkovo chráni drevo. Výdatnosť: - cca 8-12 m2/L Čistenie náradia: - Color Email riedidlo Príprava podkladu Nové drevo:Vlhkosť dreva ihličnatých drevín nesmie byť viac ako 15% a pri listnatých drevinách viac ako 12%. Suchý podklad je potrebné prebrúsiť, očistiť Color Nitro riedidlom a odstrániť smolu, živicu a mastnotu. Renovácia starých náterov:Nepoškodené nátery očistite a prebrúste. Nesúdržné a olupujúce nátery sa musia odstrániť celé. Aplikácia Náter sa nanáša štetcom alebo špongiou. Suchý na dotyk je po 6 hodinách. Nasledujúcu vrstvu je možné naniesť po 24 hodinách. Riedenie nie je potrebné - lazúra je pripravená na použitie. Pred náterom je potrebné obsah plechovky dôkladne premiešať. Náter vytvára ochranný film a hodvábnym leskom. Nové drevo: vnútri: čistenie povrchu + 2-3x Color lazúra vonku: čistenie povrchu + 2-3x Color lazúra Staré nátery: vnútri: čistenie povrchu + 2-3x Color lazúra vonku: čistenie povrchu + 2-3x Color lazúra (eFarby.sk)

Podobné produkty ako HELIOS COLOR Lazúra - lazúra na drevo 5 l 3 - tik

Tropical Biorept L 5 l 1,4 kg (6911358)

Tropical Biorept L 5 l 1,4 kg (6911358)
Detail

Krmivo pre teráriové zvieratá – základné krmivo, typom krmiva sú pelety a tyčinky, určené pre leguány a suchozemské korytnačky, hmotnosť 1.4kg, objem 5l Pri vyberaní krmiva pre teráriové zvieratá nezabudnite myslieť na ľahkú stráviteľnosť a optimálny obsah živín. Ponúkané krmivo vo forme peliet a tyčiniek sa stane obľúbenou potravou teráriových zvierat. Krmivo Tropical sa používa pre leguány a suchozemské korytnačky. Obohacuje sa o vitamín E, vitamín A, vitamín D3 a vitamín C. Hmotnosť krmiva pre teráriové zvieratá Tropical dosahuje 1,4 kg. V balení sa nachádza 1 kus krmiva. Kľúčové prednosti krmiva pre teráriové zvieratá Tropical Biorept L 5 l 1,4 kg Krmivo pre teráriové zvieratá Tropical sa radí medzi základné krmivo Ide o pelety a tyčinky Krmivo Tropical je vhodné pre leguány a suchozemské korytnačky V krmive nechýba ani vitamín E, vitamín A, vitamín D3 a vitamín C V balení nájdete 1 kus krmiva do terária Hmotnosť krmiva pre teráriové zvieratá Tropical je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tropical Biorept L 5 l 1,4 kg (6911358)

Hozelock 4310 0000 Pulsar Plus 5 l tlakový rozprašovač 5 l

Hozelock 4310 0000 Pulsar Plus 5 l tlakový rozprašovač 5 l
Detail

Tlakový postrekovač pre záhrady s rozlohou asi 150 metrov štvorcových. Dávkovacie viečko a priehľadná nádoba s odmerkou pre optimálne dávkovanie. Nastaviteľný ramenný popruh pre ideálne pohodlie pri nosení. Nastaviteľná striekacia tryska od trysky po jemnú hmlu. Rukoväť čerpadla vhodná pre pravákov aj ľavákov, ergonomická páka čerpadla s filtrom. Spúšť odolná proti úniku - už žiadne plytvanie sprejom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Hozelock 4310 0000 Pulsar Plus 5 l tlakový rozprašovač 5 l

Rotho Organizér do chladničky LOFT L – 5 l (1000200096)

Rotho Organizér do chladničky LOFT L – 5 l (1000200096)
Detail

Organizér do chladničky Kľúčové funkcie dózy na potraviny Rotho Organizér do chladničky LOFT L – 5 l Dóza na potraviny Rotho uchová potraviny dlhšie svieže (alza.sk)

Podobné produkty ako Rotho Organizér do chladničky LOFT L – 5 l (1000200096)

Compass 5 l

Compass 5 l
Detail

Kvalitní Termotaška COMPASS 06512 na opierku hlavy z kategorie Dom a záhrada | Šport a outdoor | Cestovné doplnky | Chladiace boxy a tašky | Chladiace tašky a termotašky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Compass 5 l

ARIEL Color 5 l (5× 20 praní) (8006540869703)

Detail

Prací gél – typ bielizne univerzálna, na farebnú bielizeň, odstránenie škvŕn pri praní a na bežné pranie, vydrží až na 100 praní, objem 5000 ml Zháňate prostriedok na pranie bielizne, ktorý perfektne vyčistí vašu bielizeň a dodá jej patričnú sviežosť? Gél na pranie ARIEL by sa mohol stať tou pravou voľbou. S týmto univerzálnym pracím gélom vyperiete bielizeň bez premýšľania nad materiálom. Odolné škvrny nemajú šancu aj bez predchádzajúceho namáčania. Gél na pranie ARIEL je svojím zložením vhodný na farebnú bielizeň. Tento prací gél bol vyrobený v EÚ. Má celkový objem 5000 ml a vydrží až na 100 pracích cyklov. Zásadné vlastnosti pracieho gélu ARIEL Color 5 l (5× 20 praní) Prací gél ARIEL je určený pre všetky typy materiálov Dokáže odstrániť škvrny Perfektný výrobok na bežnú údržbu vašej bielizne Je vhodný na farebnú bielizeň Vydrží na 100 praní Objem je 5000 ml Tento gél na pranie je pôvodom z EU (alza.sk)

Podobné produkty ako ARIEL Color 5 l (5× 20 praní) (8006540869703)
Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044), ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 3,5 l (111731), ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 7 l + 4 l duo (111740), Orion Hrniec tlakový nehrdzavejúca oceľ Profi 3,5 l vysoký (113199), ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732), ORION Fľaša sklo + kohútik 3,5 l (125584), ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 7 l (111733), ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 9 l (111734), Orion Hrnček porc. Duo LOVE 0,38 l (128805), ORION Hrniec nerez ANETT 3,5 l pokrievka (110365), Orion Box UH multi obdĺžnik LONG 3,5 l (154005), LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – plochý (SAN02122), LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – bajonet (SAN02121), CrockPot CSC060X, 3,5 l, Orion Demižón sklo opletený 5 l (127602), ORION - Vedro, nerez A 5 l (721119), ORION UH WHIRPOOL 5 l sivý (731336), ORION UH WHIRPOOL 5 l BIELY (731335), BANQUET Allegro 3,5 l A03081, Orion Misa UH šľahacia + veko 5 l (128299), VILLEROY & BOCH MARIEFLEUR 3,5 l (VB_1041003287), Pyramis 20 ZEON 3,5 l (PYR5201217131098), BANQUET CULINARIA 3,5 l, nerez (15977007), Čajník nerez WOODEN 3,5 l (113505), InnovaGoods Pivný dispenzor 3,5 l (V0100594), LEIFHEIT Profi Micro Duo 55049 (4006501550491), ORION Termobrašna 40 l (731421), Orion Pohár zavárací + viečko 0,05 l 5 ks (129708), Tescoma Tlakový hrniec ULTIMA DUO 4,0 l a 6,0 l (702768.00), SODASTREAM Fľaša 1 l sklenená DUO (42004919)