Orion sada riadu nerez anett 10 dielov (113089)

Produkt Orion sada riadu nerez anett 10 dielov (113089) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion sada riadu nerez anett 10 dielov (113089) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Sada riadu nerez ANETT 10 dielov (113089)

ORION Sada riadu nerez ANETT 10 dielov (113089)
Detail

Súprava riadu – s pokrievkou – kastról 1.9l, priemer 16cm, výška 10cm, kastról 2.3l, priemer 18cm, výška 10cm, kastról 3l, priemer 20cm, výška 10cm, kastról 4.3l, priemer 22cm, výška 12cm a kastról 6.2l, priemer 24cm, výška 14cm, vhodné pre každú modernú domácnosť, ideálna na zdravú výživu, diétnu, ekonomickú a estetickú prípravu pokrmov, vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele 18/10, naakumulovaná energia odovzdáva teplo ďalej do nádoby, možno používať na všetky typy spotrebičov aj do rúry, vhodné aj do umývačky, varenie bez tuku, bez straty vitamínov a minerálov obsiahnutých v potravinách, zachovanie prirodzenej chuti a hmotnosti upravovaných potravín, vonkajší a vnútorný povrch nádob je vysoko leštený, bráni usadzovaniu nečistôt a zaručuje dokonalú údržbu Sada riadu ORION ANETT je ideálnou výbavou do každej kuchyne. Obsahuje 5 kastrólov, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, a doplnené o takisto nerezové pokrievky. Kastróly... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sada riadu nerez ANETT 10 dielov (113089) , Sada riadu nerez dalie 10 dielov (113180)

Sada riadu nerez DALIE 10 dielov (113180)

Sada riadu nerez DALIE 10 dielov (113180)
Detail

Hrniec , vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, farba: antikorová, do maximálnej teploty 200 °C Strávite plno času varením? Hrniec Sada riadu nerez DALIE 10 dielov je presne to, čo hľadáte. Na telo varného hrnca bola vybratá nehrdzavejúca oceľ. Nerezový vnútorný povrch mu slúži ako obranný mechanizmus proti odreniu aj udretiu. Telo: nerez Materiál vo vnútri: nerezový Zvládne prípravu jedla aj v rúre Varný hrniec sa dá umyť aj v umývačke riadu Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Príslušenstvo k hrncu ORION: pokrievka (alza.sk)

Podobné produkty ako Sada riadu nerez DALIE 10 dielov (113180) , Orion sada riadu grande 9 dielov (113127)

ORION Sada riadu GRANDE 7 dielov (113126)

ORION Sada riadu GRANDE 7 dielov (113126)
Detail

Súprava riadu 7ks, súprava obsahuje typ riadu: súpravy, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina a halogén, vnútorný povrch nepriľnavý, vhodné do rúry, So sadou riadu ORION GRANDE je príprava pokrmov dokonale ľahká. Súprava obsahuje 3 hrnce a panvicu, ktoré sú vyrobené z masívneho hliníka a doplnené o veľmi kvalitný nepriľnavý povrch PFLUON GRANIT. V tomto riade môžete variť, smažiť, dusiť, opekať aj zapekať, a to s minimálnou potrebou tuku bez toho, aby sa pripravovaný pokrm pripekal. Hrnce sú opatrené sklenenou pokrievkou s otvorom pre únik prebytočnej pary. Riad je pritom vhodný na použitie na všetkých typoch ohrevov a okrem panvice je ich možné používať aj v rúre, a to pri teplote do 200 °C. Pripravený pokrm môžete pohodlne skladovať v hrncoch tiež v chladničke a samozrejmosťou je možnosť umývania v umývačke riadu. Riad ORION GRANDE je ideálnym riešením pre zdravší spôsob prípravy pokrmov. Kľúčové vlastnosti sady... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sada riadu GRANDE 7 dielov (113126) , Orion sada riadu grande 7 dielov (113126)

Tescoma Sada riadu AMBITION, 10 dielov

Tescoma Sada riadu AMBITION, 10 dielov
Detail

Veľmi kvalitný kuchynský riad sa sklonerezovými pokrievkami, masívnymi vodotesnými úchytkami, trojvrstvovým sendvičovým dnom a meracou stupnicou v každej nádobe. Riad je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele 18/10, ktorá je vhodná pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné. 5 rokov záruka.Sada obsahuje: hrniec s pokrievkou: objem 6,0 l, priemer 24 cm kastról s pokrievkou: objem 3,0 l, priemer 20 cm kastról s pokrievkou: objem 2,5 l, priemer 18 cm kastról s pokrievkou: objem 1,5 l, priemer 16 cm rajnica s pokrievkou: objem 1,0 l, priemer 14 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Sada riadu AMBITION, 10 dielov , Kolimax premium sada riadu 10 dielov (115829)

Orion Orion Rajnica-hrniec na mlieko nerez ANETT pr. 12,5 cm

Orion Orion Rajnica-hrniec na mlieko nerez ANETT pr. 12,5 cm
Detail

Masívna rajnica z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 304 zaistí úsporné, ekonomické a efektívne varenie, vďaka ktorému objavíte nový rozmer pri varení, redukovaní štiav a mäsových výpekov.Rajnica sa hodí na prípravu omáčok, bešamelu, na marinovanie ovocia, napr. hrušiek v portskom, na varenie pudingu, detských kaší, na varenie rezancov do polievky a pod. Zároveň môže byť aj kanvicou na varenie vody na čaj, varenie mlieka či vareného vína, je opatrená drobným "zobáčikom".Výhody: vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele triedy 304 bez obáv môžete používať aj kovové kuchynské náčinie ergonomické držadlo zaistí bezpečnú manipuláciu riad je kompatibilný so všetkými druhmi varných dosiek vrátane indukcie možno v ňom zapekať aj v rúre silné sendvičové dno šetrí energiu naakumulovaná energia odovzdáva teplo rovnomerne ďalej do nádoby, preto je možné sporák vypnúť s predstihom a nechať pokrm "dôjsť" ľahké čistenie - vonkajší a vnútorný povrch nádob je vysoko leštený možno umývať v umývačkeOdporúčame: pri manipulácii používajte chňapky a voľte veľkosť platničky úmernú priemeru dna. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Orion Rajnica-hrniec na mlieko nerez ANETT pr. 12,5 cm , Orion rajnica nerez anett pr. 18 cm (113303)

Orion Cedidlo nerez Anett misa pr. 20,5 cm

Orion Cedidlo nerez Anett misa pr. 20,5 cm
Detail

Nehrdzavejúce cedidlo poslúži napríklad na cedenie uvarených cestovín či strukovín, ale aj na preplachovanie ovocia a zeleniny. Ďalej ho môžete, vďaka tvaru misy s priemerom 20,5 cm, využiť aj na servírovanie týchto potravín, a to priamo až na váš stôl.Manipuláciu s cedníkom uľahčujú dve nehrdzavejúce držadlá. Navyše ho možno umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Cedidlo nerez Anett misa pr. 20,5 cm , Orion rajnica nerez anett pr. 20 cm (113304)

Orion Cedidlo nerez Anett misa pr. 16,5 cm

Orion Cedidlo nerez Anett misa pr. 16,5 cm
Detail

Nehrdzavejúce cedidlo poslúži napríklad na cedenie uvarených cestovín či strukovín, ale aj na preplachovanie ovocia a zeleniny. Ďalej ho môžete, vďaka tvaru misy s priemerom 16,5 cm, využiť aj na servírovanie týchto potravín, a to priamo až na váš stôl.Manipuláciu s cedníkom uľahčujú dve nehrdzavejúce držadlá. Navyše ho možno umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Cedidlo nerez Anett misa pr. 16,5 cm , Orion hrniec nerez anett 3,5 l pokrievka (110365)

ORION Hrniec nerez ANETT 3,5 l pokrievka (110365)

ORION Hrniec nerez ANETT 3,5 l pokrievka (110365)
Detail

Hrniec klasický a hrniec, oválny, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 3.5 l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, strieborná farba, priemer 18 cm S nerezovým hrncom ORION ANETT s priemerom 18 cm a objemom 3,5 l je príprava pokrmov veľmi jednoduchá. Hrniec je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele 18/10 a v riadu môžete variť, smažiť, dusiť, opekať aj zapekať. Hrniec je opatrený pokrievkou a sendvičovým dnom s termoakumulačnými vlastnosťami. Riad je pritom vhodný pre použitie na všetkých typoch ohrevov. Pripravený pokrm môžete pohodlne skladovať v hrncoch a samozrejmosťou je možnosť umývania v umývačke riadu. Riad ORION je ideálnym riešením pre zdravší spôsob prípravy pokrmov. Kľúčové vlastnosti hrnca ORION ANETT 3,5 lNerezový hrniec s priemerom 18 cm s pokrievkouORION Annett s objemom 3,5 lVyrobené z kvalitnej nerezovej ocele 18/10Ideálny pre varenie, smaženie, dusenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Hrniec nerez ANETT 3,5 l pokrievka (110365) , Tescoma sada riadu harmony, 8 dielov (8595028406542)

Orion Rajnica nerez ANETT pr. 20 cm (113304)

Orion Rajnica nerez ANETT pr. 20 cm (113304)
Detail

Rajnica - materiál nerez, vnútorný povrch nerezový, priemer 20 cm, objem 3,6 l, vhodná do rúry, do 200 °C, vhodná do umývačky Radi by ste rozvíjali svoje kuchárske schopnosti? Rajnica Orion Rajnica nerez ANETT pr. 20 cm sa vám doma nestratí. Typ s objemom 3,6 l vám pomôže so všetkými úlohami v kuchyni. Jej telo je vyhotovené z nehrdzavejúcej ocele. Nerezový povrch vnútri rajnice garantuje kvalitnú ochranu proti odretiu aj udretiu. Vonkajšok má nerezový. Vďaka materiálu ju bez obáv smiete použiť v rúre. Určite vás poteší, že rajnica sa dá umyť aj v umývačke na riad. Ponúka možnosť použitia aj neostrého kovového náčinia, keď varíte. Rozhodujúce prednosti rajnice Orion Rajnica nerez ANETT pr. 20 cm Rajnica ORION je jasnou voľbou, pokiaľ potrebujete pomoc s prípravou svojho obľúbeného jedla Objem: 3,6 l Vonkajšia strana má nerezový povrch Typ vnútorného povrchu: nerezový Varná doska, na ktorú je táto rajnica vhodná: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Rajnica nerez ANETT pr. 20 cm (113304) , Kolimax professional sada riadu 6 dielov (131157)

Orion Rajnica nerez ANETT pr. 18 cm (113303)

Orion Rajnica nerez ANETT pr. 18 cm (113303)
Detail

Rajnica - materiál nerez, vnútorný povrch nerezový, priemer 18 cm, objem 2,7 l, vhodná do rúry, do 200 °C, vhodná do umývačky Radi by ste rozvíjali svoje kuchárske schopnosti? Rajnica Orion Rajnica nerez ANETT pr. 18 cm sa vám doma nestratí. Výnimočný kus s objemom 2,7 l sa stane vaším skvelým pomocníkom. Na jej telo bola použitá nehrdzavejúca oceľ. Vďaka vnútornému nerezovému povrchu má rajnica kvalitnú ochranu proti odretiu aj udretiu. Vonkajší povrch je nerezový. Vďaka materiálu ju bez obáv smiete použiť v rúre. Nemusíte mať obavy z jej umývania, keďže rajnicu môžete nechať umývať v umývačke na riad. Môže vás prekvapiť tým, že v priebehu varenia môžete používať aj neostré kovové nástroje. Zásadné funkcie rajnice Orion Rajnica nerez ANETT pr. 18 cm Rajnica ORION bude nenahraditeľným pomocníkom vo vašej kuchyni Objem dosahuje hodnotu 2,7 l Vonkajšia strana má nerezový povrch Typ vnútorného povrchu: nerezový Varná doska, na ktorú je táto rajnica vhodná:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Rajnica nerez ANETT pr. 18 cm (113303) , Tescoma súprava riadu viva, 10 dielov (716450.00)

Kolimax Premium sada riadu 10 dielov (115829)

Kolimax Premium sada riadu 10 dielov (115829)
Detail

Súprava riadu 10ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, súpravy, hrniec, kastról, súpravy, klasický a hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový, vhodné do rúry, Jednoduché a čisté línie robia zo sady riadu radu PREMIUM výrobok, ktorý si svojím nadčasovým dizajnom bude s vašou kuchyňou rozumieť ešte veľa rokov. Spĺňa všetko, čo očakávate od moderného riadu: oblé tvary úchytiek vám budú dobre sedieť v ruke a nebudú sa zahrievať, stabilné trojvrstvové sendvičové akumulačné dno vám šetrí energiu, odlievací okraj vďaka ktorému už nebudete mať pri prelievaní polievky alebo omáčky riad pokvapkaný. • Potravinárska nehrdzavejúca oceľ CrNi 18/10 pre 100% zdravotnú nezávadnosť • Vhodné pre indukčný, elektrický, plynový i sklokeramický varič • Sada riadu zostavená na základe praktických skúseností našich zákazníkov •... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kolimax Premium sada riadu 10 dielov (115829) , Orion cedník nerez misa anett pr. 28,5 cm (124465)

ORION Sitko nerez ANETT misa pr. 16,5 cm (124476)

ORION Sitko nerez ANETT misa pr. 16,5 cm (124476)
Detail

Sitko s uchami - misa, vhodné ako na cedenie, tak na následné servírovanie. Materiál nerez. Rozmery: pr. 16,5 cm, š. s uchami 22,5 cm, v. 7,5 cm. Vhodné do umývačky riadu. Sitko ORION ANETT nájde svoje uplatnenie v každej kuchyni. Umožní vám scediť vodu z cestovín, zemiakov, strukovín aj umyť zeleninu. Je vyrobené z veľmi kvalitného nerezu a je možné ho umývať v umývačke riadu. Sitko ORION vám dokonale uľahčí cedenie.Kľúčové vlastnosti sitka ORION ANETT, pr. 16,5 cmPraktické sitko určené na cedenieUmožní scediť vodu z cestovín, zemiakov, strukovín aj umyť zeleninuSitko ORION je vyrobené z veľmi kvalitného nerezuPohodlné používanie umožnia integrované ušiStrieborné farebné vyhotovenieRozmery: 22,5 × 7,5 cm, priemer: 16,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko nerez ANETT misa pr. 16,5 cm (124476) , Orion cedník nerez misa anett pr. 25,5 cm (124464)

Orion Sitko nerez ANETT misa pr. 20,5 cm (124477)

Orion Sitko nerez ANETT misa pr. 20,5 cm (124477)
Detail

Sitko s uchami - misa, vhodné ako na cedenie, tak na následné servírovanie. Materiál nerez. Rozmery: pr. 20,5 cm, š. s uchami 26,5 cm, v. 8 cm. Vhodné do umývačky riadu. Sitko ORION ANETT nájde svoje uplatnenie v každej kuchyni. Umožní vám scediť vodu z cestovín, zemiakov, strukovín aj umyť zeleninu. Vyrobené je z veľmi kvalitného nerezu a je možné ho umývať v umývačke riadu. Sitko ORION vám dokonale uľahčí cedenie.Kľúčové vlastnosti sitka ORION ANETT nerez misa primer 20,5 cmPraktické sitko určené na cedenieUmožní scediť vodu z cestovín, zemiakov, strukovín aj umyť zeleninuSitko ORION je vyrobené z veľmi kvalitného nerezuPohodlné používanie umožnia integrované ušiFarebné vyhotovenie: striebornéRozmery: 26,5 × 8 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Sitko nerez ANETT misa pr. 20,5 cm (124477) , Orion sitko nerez anett misa pr. 16,5 cm (124476)

Sada hrncov ORION Anett 10ks

Sada hrncov ORION Anett 10ks
Detail

Kvalitní Sada hrncov ORION Anett 10ks z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Sady hncov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada hrncov ORION Anett 10ks , Orion sitko nerez anett misa pr. 20,5 cm (124477)

Sada hrncov ORION Anett 12ks

Sada hrncov ORION Anett 12ks
Detail

Kvalitní Sada hrncov ORION Anett 12ks z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Sady hncov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sada hrncov ORION Anett 12ks , Orion - hrniec na mlieko, nerez anett, pr. 12,5 cm (113310)

Orion Cedidlo nerez misa ANETT pr. 25,5 cm

Orion Cedidlo nerez misa ANETT pr. 25,5 cm
Detail

Cedidlo - misa, vhodné ako na cedenie, tak pre následné servírovanie zeleniny, ovocia, príloh. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Cedidlo nerez misa ANETT pr. 25,5 cm , Blaumann - sada riadu, nerez, 12 ks (bl-1031)

Orion Cedidlo nerez misa ANETT pr. 28,5 cm

Orion Cedidlo nerez misa ANETT pr. 28,5 cm
Detail

Cedidlo - misa, vhodné ako na cedenie, tak pre následné servírovanie zeleniny, ovocia, príloh. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Cedidlo nerez misa ANETT pr. 28,5 cm , Kolimax cerammax pre standard sada riadu 8 dielov, čierna (148032)

ORION Cedník nerez misa ANETT pr. 28,5 cm (124465)

ORION Cedník nerez misa ANETT pr. 28,5 cm (124465)
Detail

Sitko – nerez, na cedenie aj servírovanie zeleniny, možno umývať v umývačke, priemer 28.5cm, šírka 37cm, výška 11cm Jedna zo základných pomôcok, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Cedidlo je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Bez problémov ho môžete umývať v umývačke riadu. Primárne je určené na cedenie a následné servírovanie, ale určite ho použijete aj inak. Kľúčové vlastnosti sitka ANETT – misa 28,5 cmZákladná pomôcka do kuchyneCedidlo je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Je možné ho umývať v umývačke riaduJe určené na cedenie a servírovanie (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Cedník nerez misa ANETT pr. 28,5 cm (124465) , Kolimax cerammax pro standard súprava riadu 10 dielov čierna (148131)

ORION Cedník nerez misa ANETT pr. 25,5 cm (124464)

ORION Cedník nerez misa ANETT pr. 25,5 cm (124464)
Detail

Sitko – nerez, na cedenie aj na následné servírovanie, priemer 25.5cm, výška 10cm Jedna zo základných pomôcok, ktorá by nemala chýbať v žiadnej kuchyni. Cedidlo je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Bez problémov ho môžete umývať v umývačke riadu. Primárne je určený na cedenie a následné servírovanie, ale určite ho použijete aj inak. Kľúčové vlastnosti sitka – misa 25 cmZákladná pomôcka do kuchyneCedidlo je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele Je možné ho umývať v umývačke riaduJe určené na cedenie a servírovanie (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Cedník nerez misa ANETT pr. 25,5 cm (124464) , Blaumann - sada riadu, nerez, 12 ks gourmet line, nerez. panvica (bl-3165)

BLAUMANN - Sada riadu, nerez, 12 ks Gourmet Line, nerez. panvica (BL-3165)

BLAUMANN - Sada riadu, nerez, 12 ks Gourmet Line, nerez. panvica (BL-3165)
Detail

Súprava riadu 12ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, súpravy a panvica, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina a halogén, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový, vhodné do rúry, Antikorová súpravariadu BLAUMANN. Kľúčové vlastnosti BLAUMANN Súpravy riadu nehrdzavejúca oceľ 12 ks Gourmet LineMateriál: nehrdzavejúca oceľ Obsahuje 12 ks riaduPäťvrstvové dnoNitované rukoväti pre bezpečné používanieVhodná na všetky typy sporákov vrátane indukčnýchVhodná do umývačiek riaduOdmerná stupnicaRukoväti a úchyty z nehrdzavejúcej oceleObsah: 1× fritovací košík s rukoväťou3× kastról s pokrievkou1× rajnica s pokrievkou1× panvica s pokrievkouRozmery: Kastróly s pokrievkou: 24 × 14,5 cm, 20 × 12,5 cm, 18 × 11,5 cmRajnica s pokrievkou: 16 × 10,5 cmPanvica: 24 × 7,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako BLAUMANN - Sada riadu, nerez, 12 ks Gourmet Line, nerez. panvica (BL-3165) , Čajník nerez anett 1,68 l (113500)

Blaumann - Sada riadu, nerez, 12 ks (BL-1031)

Blaumann - Sada riadu, nerez, 12 ks (BL-1031)
Detail

Súprava riadu 12ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica, súpravy, klasický a hrniec, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina a halogén, vnútorný povrch nerezový, So súpravou riadu Blaumann bude varenie nielen ľahké, ale aj štýlové. Súprava obsahuje rajnicu, štyri hrnce, panvicu a šesť pokrievok. Riad je vyrobený z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele a disponuje päťvrstvovým sendvičovým dnom, ktoré sa postará o skvelú tepelnú vodivosť. Panvica je vybavená špeciálnym povrchom Crispy umožňujúcim vyprážanie do chrumkava. Riad je vybavený nitovanými postrannými rukoväťami a odmernou stupnicou na vnútornej strane. Tepelne odolné sklenené pokrievky sú doplnené držadlom z nehrdzavejúcej ocele. Riad Blaumann môžete používať na všetkých druhoch sporákov, vrátane indukcie, v rúre do 180 °C a je možné ho aj umývať v umývačke riadu.Kľúčové vlastnosti súpravy riadu z nehrdzavejúcej ocele Blaumann, 12 ksŠtýlová dvanásťdielna súprava... (alza.sk)

Podobné produkty ako Blaumann - Sada riadu, nerez, 12 ks (BL-1031) , Tefal sada nerez riadu 12 ks cook eat b922sc55

Orion Sada riadu nerez DALIE 10 dielov

Orion Sada riadu nerez DALIE 10 dielov
Detail

Univerzálna sada riadu DALIE z prvotriedneho nerezu je ideálnou voľbou na prípravu obľúbených jedál. Alebo môže byť exkluzívnym darčekom k výročiu, jubileu či svadbe.Okrem kvalitného nehrdzavejúceho povrchu, ktorý umožňuje zachovať čo najviac nutričných látok a prirodzenej chuti, sú jeho veľkou prednosťou nekĺzavé silikónové úchyty na kastróloch aj pokrievkach. Silikón znižuje stupeň rozpálenia rukovätí pri varení a vďaka tomu, že nie sú duté, v nich ani pri umývaní v umývačke nezostáva voda.Obsah sady: 1x kastról so sklenenou pokrievkou - objem 1,8 l, pr. 16 cm, v. 9/15 cm 1x kastról so sklenenou pokrievkou - objem 2,6 l, pr. 18 cm, v. 10/15 cm 1x kastról so sklenenou pokrievkou - objem 3,7 l, pr. 20 cm, v. 12/17 cm 1x kastról so sklenenou pokrievkou - objem 4 l, pr. 22 cm, v. 10,5/16 cm 1x kastról so sklenenou pokrievkou - objem 5,3 l, pr. 24 cm, v. 12/18 cm Výhody: vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele triedy 304, skla - pokrievka, silikónu - úchyty vďaka tvrdosti nerezu je možné bez obáv používať aj kovové kuchynské náčinie nekĺzavé ergonomické rukoväte so silikónovým povrchom pre bezpečnú manipuláciu kompatibilný so všetkými druhmi varných dosiek vrátane indukcie možno v ňom zapekať aj v rúre, s pokrievkou až do 200 °C sklenená pokrievka urýchli varenie a uľahčí vizuálnu kontrolu nad stavom varenia silné sendvičové dno šetrí energiu naakumulovaná energia odovzdáva teplo rovnomerne ďalej do nádoby, preto je možné sporák vypnúť s predstihom a nechať pokrm "dôjsť" ľahké čistenie hladkých nehrdzavejúcich plôch možno umývať v umývačke riaduOdporúčame: pri intenzívnom ohreve používajte chňapky používajte veľkosť platničky úmernú priemeru nádoby (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Sada riadu nerez DALIE 10 dielov , Sos sada na prežitie 10 dielov (8591686137309)

LAMART LTSSSET8 SADA RIADU 8KS NEREZ

LAMART LTSSSET8 SADA RIADU 8KS NEREZ
Detail

SADA HRNCOV . Sada riadu 8 dielov ELEGANT . Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele . Dizajnové nerezové riady vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele . Opatrené silným sendvičovým dnom a veľmi elegantnými úchyty pre (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LAMART LTSSSET8 SADA RIADU 8KS NEREZ , Tefal sada riadu 10 ks duetto + g719sa74

Orion Sada plastového riadu Piknik, 13 ks

Orion Sada plastového riadu Piknik, 13 ks
Detail

Či už sa chystáte na dovolenku pod stan, karavanom k moru alebo na piknik do parku, určite vám príde vhod táto 13-dielna jedálenská súprava. Je vyrobená z plastu, len tak sa vám teda na cestách nerozbije. Riad môže do mikrovlnnej rúry aj umývačky riadu. Sada je vyrobená z PP a neobsahuje BPA. Použitie do max. teploty 95 °C.Sada obsahuje: 1x štvorcový box na pevné klipy - 27 x 27 x 12 cm 4x plytký tanier - pr. 23,5 cm 4x hlboký tanier - pr. 18,5 cm 4x pohár - objem 0,3 l, pr. 8 cm, v. 10 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Sada plastového riadu Piknik, 13 ks , Kolimax sada riadu 10 ks klasik 115928

Lamart sada riadu 7ks nerez POUR LT1119

Lamart sada riadu 7ks nerez POUR LT1119
Detail

Sada riadu 7 ks vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, vybavená silným sendvičovým dnom a elegantnými úchytmi, pokrievka z odolného skla a otvorom pre paru, vhodné pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné, vhodné do umývačky riad (drmax.sk)

Podobné produkty ako Lamart sada riadu 7ks nerez POUR LT1119 , Tefal sada riadu 10 ks duetto+ g732sa55

Orion Nehrdzavejúce cedidlo - košík Anett 41,5 x 24,5 x 10 cm

Orion Nehrdzavejúce cedidlo - košík Anett 41,5 x 24,5 x 10 cm
Detail

Nehrdzavejúce cedidlo - košík s dvoma ušami pomôže pri cedení cestovín, oplachovaní a odkvapkávaní ovocia a zeleniny, odkvapkávaní omastku pri pečení mäsa alebo pri zabíjačkách. Čistý rozmer košíka s okrúhlymi otvormi je 33,5 x 24,5 x 7 cm.A ak robíte domáce kysnuté alebo žemľové knedle, využijete ho na odloženie knedle na vychladnutie. Nezabudnite ich ihneď prepichať špajľou, aby zvnútra utiekla para.Cedník s celkovou veľkostou 41,5 x 24,5 x 10 cm vrátane držadiel sa skvele hodí aj pri grilovaní mäsa, klobás, zeleniny v rúre aj na grile. Nevkladajte ho však do priameho ohňa, umiestnite nad žiar. Praktické sú 2 držadlá na prenášanie a tiež nožičky zo spodnej strany. Pri manipulácii s košíkom v rúre a na grile použite kuchynské chňapky, nehrdz. držadlá môžu byť horúce.Po použití ho možno umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nehrdzavejúce cedidlo - košík Anett 41,5 x 24,5 x 10 cm , Orion sitko nerez pr. 10 cm (124431)

MORA SADA RIADU PROFESSIONAL 8 DIELOV

MORA SADA RIADU PROFESSIONAL 8 DIELOV
Detail

SADA RIADU . telo nádoby ss AISI 304 - 0,8 mm . indukčné dno ss AISI 430 - 0,6 mm . dno AL - 4 mm . celonerezové úchyty ss AISI 304 . sklenená pokrievka z temperovaného skla . litrová stupnica vnútri riadu . 4 x logo na vnútornom (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MORA SADA RIADU PROFESSIONAL 8 DIELOV , Panvica anett nerez pr. 26 cm (112961)

Tescoma Sada riadu HAROMONY, 8 dielov

Tescoma Sada riadu HAROMONY, 8 dielov
Detail

Predstavujeme moderný kuchynský riad pre všetky typy sporákov vrátane indukcie. Je ideálny na každodenné intenzívne používanie v domácej kuchyni.Riad HARMONY má vodotesné nehrzdavejúce úchyty, do ktorých sa nedostáva voda ani pri intenzívnom umývaní v umývačke riadu. Sklonerezové pokrievky sú opatrené otvorom pre paru, sendvičové indukčné dno je vhodné pre všetky typy sporákov. Hrnce, kastróly aj rajnice HAMRONY majú vo vnútri nádoby odmernú stupnicu.Vyrobené sú z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného skla, sú vhodné do umývačky riadu. Nadštandardna záruka 5 rokov.Sada obsahuje: hrniec s pokrievkou - pr. 20 cm, objem 4,0 l kastról s pokrievkou - pr. 20 cm, objem 3,0 l kastról s pokrievkou - pr. 18 cm, objem 2,0 l rajnica s pokrievkou - pr. 16 cm, objem 1,5 l (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Sada riadu HAROMONY, 8 dielov , Hrniec nerez anett 14 l pokrievka (110384)

Čajník nerez ANETT 1,68 l (113500)

Čajník nerez ANETT 1,68 l (113500)
Detail

Čajová kanvica objem 1.68l, materiál nerez, Ste naozajstný milovník čaju a chcete viac, ako jeden hrnček? Čajník ORION bude ideálnym doplnkom vášho stolovania. Materiálom tela je Nerez. Čajová kanvica s objemom 1,68 l bude nepostrádateľným pomocníkom pri príprave vašich obľúbených čajov. Táto čajová kanvica je vhodná na umývanie v umývačke riadu, vďaka čomu vás nebude zdržovať ručné umývanie. Kľúčové parametre čajníka Čajník nerez ANETT 1,68 l Kanvica na čaj je vhodná na rýchlu prípravu teplých aj studených nápojov Čajník môžete umývať v umývačke Objem: 1,68 l (alza.sk)

Podobné produkty ako Čajník nerez ANETT 1,68 l (113500) , Kastról nerez anett 1,2 l pokrievka (110383)

TESCOMA PRESIDENT SUPRAVA RIADU, 10 DIELOV

TESCOMA PRESIDENT SUPRAVA RIADU, 10 DIELOV
Detail

SÚPRAVA RIADU, 10 DIELOV . Luxusný kuchynský riad so sklonerezovými pokrievkami, masívnymi nerezovými úchytkami, extra silným sendvičovým dnom a meracou stupnicou. Rajnica s lievikom je opatrená cediacou pokrievkou s malými a veľkými (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA PRESIDENT SUPRAVA RIADU, 10 DIELOV , Kastról nerez anett 8,2 l pokrievka (110351)

TESCOMA AMBITION SUPRAVA RIADU 10 DIELOV

TESCOMA AMBITION SUPRAVA RIADU 10 DIELOV
Detail

SADA HRNCOV . Kuchynský riad so sklonerezovými pokrievkami, masívnymi vodotesnými úchytkami, trojvrstvovým sendvičovým dnom a meracou stupnicou v každej nádobe. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele 18/10, vhodný pre všetky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA AMBITION SUPRAVA RIADU 10 DIELOV

Kastról nerez ANETT 1,2 l pokrievka (110383)

Kastról nerez ANETT 1,2 l pokrievka (110383)
Detail

Kastról telo: nerez, vnútorný povrch: nerezový, objem 1,2 l, priemer 16 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, vhodný do umývačky Preferujete domácu prípravu jedla? Kastról ORION je presne to, čo hľadáte. S objemom 1,2 l bude mať vo vašej kuchyni dôležitú rolu. Na telo bola vybratá nerezová oceľ. Nerezový povrch vnútri kastróla garantuje kvalitnú ochranu proti eventuálnemu úderu aj oderu. Vďaka jeho materiálu nie je problém ho použiť aj v rúre. Nemusíte mať obavy z jeho umytia, keďže ho môžete nechať umyť v umývačke na riad. Výnimočnosť spočíva v tom, že v priebehu varenia môžete použiť aj neostré kovové náčinie. Významné funkcie kastróla ORION Kastról ORION vám uľahčí prípravu vášho obľúbeného jedla Objem dosahuje 1,2 l Vnútorný materiál: nerezový Typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Smiete použiť aj v rúre Je vhodný na umývanie v umývačke riadu Priemer nádoby: 16 cm Môžete používať aj neostré... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kastról nerez ANETT 1,2 l pokrievka (110383)

Kastról nerez ANETT 8,2 l pokrievka (110351)

Kastról nerez ANETT 8,2 l pokrievka (110351)
Detail

Kastról telo: nerez, vnútorný povrch: nerezový, objem 8,2 l, priemer 26 cm, typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vhodný do rúry, vhodný do umývačky Kastról ORION ANETT 8,2 lS rajnicou ORION ANETT s priemerom 26 cm a objemom 8,2 l je príprava pokrmov veľmi jednoduchá. Kastról je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele a môžete v ňom variť, smažiť, dusiť, opekať aj zapekať, a to s minimálnou potrebou tuku. Navyše je opatrený termoakumulačným dnom, s ktorým ušetríte na energiách. Riad je pritom vhodný na použitie na všetkých typoch ohrevov. Pripravený pokrm môžete pohodlne skladovať v hrncoch aj v chladničke a samozrejmosťou je možnosť umývania v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti rajnice ORION ANETT 8,2 lNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Hrniec s priemerom 26 cmObjem 8,2 lVyrobený z kvalitnej nerezovej oceleVhodné použitie na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcieSilné sendvičové dnoMožno umývať v umývačke riaduV prípade, že by v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kastról nerez ANETT 8,2 l pokrievka (110351)

Hrniec nerez ANETT 14 l pokrievka (110384)

Hrniec nerez ANETT 14 l pokrievka (110384)
Detail

Hrniec priemer 28cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 14l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, farba: antikorová Nedáte dopustiť na prípravu jedla doma? Hrniec Hrniec nerez ANETT 14 l pokrievka je to, čo vám chýba vo vašom vybavení. Tento výnimočný kúsok s objemom 14 l zaujme vo vašej kuchyni nezastupiteľnú rolu. Telo hrnca je vyhotovené z ocele. Nerezový vnútorný povrch má funkciu ako ochrana proti možnému odreniu či udretiu. Telo: oceľ Materiál vo vnútri: nerezový Priemer nádoby: 28 cm Zvládne prípravu jedla aj v rúre Hrniec nemusíte umývať v rukách vďaka tomu, že je vhodný do umývačky Typ ohrevu: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Príslušenstvo k hrncu ORION: pokrievka Pokrievka je vhodná aj do rúry (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec nerez ANETT 14 l pokrievka (110384)

TESCOMA Sada riadu HARMONY, 8 dielov (8595028406542)

TESCOMA Sada riadu HARMONY, 8 dielov (8595028406542)
Detail

Súprava riadu 8ks, súprava obsahuje typ riadu: súpravy, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, vnútorný povrch nerezový, Ak hľadáte nové hrnce, ste na správnom mieste. Súprava riadu TESCOMA HARMONY s moderným dizajnom je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a má všetko, čo by ste očakávali. Vďaka trojvrstvovému indukčnému sendvičovému dnu ju môžete používať na všetkých typoch sporákov a vďaka praktickej meracej stupnici budete vždy vedieť, koľko jedla pripravujete. Súprava riadu HARMONY obsahuje hrniec, dva kastróly a rajnicu, samozrejmosťou sú pokrievky. Riad môžete umývať v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti súpravy riadu TESCOMA HARMONY, 8 kusovSúprava riadu s moderným dizajnomObsahuje hrniec, dva kastróly a rajnicu, pokrievky sú samozrejmosťouVyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele Riad TESCOMA HARMONY s pokrievkami z kombinácie skla a nehrdzavejúcej oceleS trojvrstvovým indukčným sendvičovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA Sada riadu HARMONY, 8 dielov (8595028406542)

Rendlík ORION Anett 3,6l

Rendlík ORION Anett 3,6l
Detail

Kvalitní Rendlík ORION Anett 3,6l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Rajnice. (esat.sk)

Podobné produkty ako Rendlík ORION Anett 3,6l

Rendlík ORION Anett 2,7l

Rendlík ORION Anett 2,7l
Detail

Kvalitní Rendlík ORION Anett 2,7l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Rajnice. (esat.sk)

Podobné produkty ako Rendlík ORION Anett 2,7l

Orion Anett 1,2 l

Orion Anett 1,2 l
Detail

Kvalitní Kanvica na čaj ORION Anett 1,2l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kanvice na čaj. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Anett 1,2 l

Kanvica ORION Anett 2,3l

Kanvica ORION Anett 2,3l
Detail

Kvalitní Kanvica ORION Anett 2,3l z kategorie Biela technika | Drobné kuchynské spotrebiče | Ostatné kuchynské spotrebiče. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kanvica ORION Anett 2,3l

Rajnica ORION Anett 0,6l

Rajnica ORION Anett 0,6l
Detail

Kvalitní Rajnica ORION Anett 0,6l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Rajnice. (esat.sk)

Podobné produkty ako Rajnica ORION Anett 0,6l

Rajnica ORION Anett 0,9l

Rajnica ORION Anett 0,9l
Detail

Kvalitní Rajnica ORION Anett 0,9l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Rajnice. (esat.sk)

Podobné produkty ako Rajnica ORION Anett 0,9l

Rajnica ORION Anett 1,25l

Rajnica ORION Anett 1,25l
Detail

Kvalitní Rajnica ORION Anett 1,25l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Rajnice. (esat.sk)

Podobné produkty ako Rajnica ORION Anett 1,25l

Tescoma Súprava riadu VIVA, 10 dielov (716450.00)

Tescoma Súprava riadu VIVA, 10 dielov (716450.00)
Detail

Súprava riadu 10ks, súprava obsahuje typ riadu: kastról, rajnica a súpravy, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika a elektrina, nehrdzavejúca oceľ 18/10, vnútorný povrch nerezový, Sada hrncov z kvalitnej nerezovej ocele vrátane pokrievok z vysoko odolného žiaruvzdorného skla.Riad, v ktorom sa skvele varí, a zároveň sa jednoducho udržiava čistý, ocení každá gazdinka. Materiál z ušlachtilej ocele dopĺňa pokrievka z vysokoodolného žiaruvzdorného skla. Do masívnych antikorových úchytov sa nedostáva voda ani žiadne iné nečistoty, preto sú vhodné aj do umývačky riadu. Trojvrstvové sendvičové dno zabezpečuje vhodnosť použitia na všetky typy sporákov vrátane indukcie. Bez pochyby oceníte aj odmeriavaciu stupnicu vnútri hrncov, ktorá vám zabezpečí rýchlejšie odmeriavanie bez zbytočného špinenia ďalšieho náčinia. Súprava obsahuje hrnce s objemom 1; 1,5; 2,5; 3 a 6 litrov. Vďaka svojmu elegantnému zaoblenému tvarovaniu zapadnú do... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Súprava riadu VIVA, 10 dielov (716450.00)

LAMART LT1119 RIAD SADA 7 KS NEREZ POUR

LAMART LT1119 RIAD SADA 7 KS NEREZ POUR
Detail

Súprava riadu 7ks, vnútorný povrch nerezový, Radi by ste si v pohodlí domova pripravili kvalitné pokrmy? Súprava hrncov LAMART LT1119 RIAD SET 7 KS NEREZ POUR splní všetky vaše požiadavky. Hrnce tvorí nerezový kov. Nerezový povrch vnútri hrncov obstará obranu proti zničeniu pri náraze. Disponujú plastovou rukoväťou. Tieto hrnce smiete vložiť do rúry. Bez problémov zvládnu umývanie v umývačke riadu. Hrnce do rúry bez problému vložíte aj s pokrievkou. Hrnce sú vybavené stupnicou litráže. V sade nájdete 7 hrncov. Hrnce disponujú objemom 5,5 l. Pre túto sadu Lamart je určená plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická varná doska. Chváli sa tým, že patrí do výrobkovej rady Lamart. Medzi ďalším príslušenstvom sa dá nájsť ergonomická rukoväť, lievik a pokrievka.Najdôležitejšie parametre sady hrncov LAMART LT1119 RIAD SET 7 KS NEREZ POURVnútorný povrch hrncov Lamart : nerezovýMožnosť použitia v rúreJe možné ich umývať v umývačke riaduŠkála litrážeSúprava... (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMART LT1119 RIAD SADA 7 KS NEREZ POUR

Lyžička nerez, sada 6 ks Orion

Lyžička nerez, sada 6 ks Orion
Detail

 Koktejlová lyžička je vyrobená z kvalitnej nereze. Povrch lyžičky je leštený. Lyžičky sú určené pre každodenné používanie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Lyžička nerez, sada 6 ks Orion

10-dielna sada riadu VISION, Tescoma

10-dielna sada riadu VISION, Tescoma
Detail

Luxusný kuchynský riad VISION značky Tescoma je určený pre profesionálne a domáce použitie. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Sklonerezová pokrievka, masívne sendvičové dno a nehrdzavejúce úchyty pre komfortné varenie. Záruka 10 rokov.Sada obsahuje: hrniec s pokrievkou 22 cm, 5,5 l hrniec s pokrievkou 18 cm, 3 l kastról s pokrievkou 22 cm, 4 l kastról s pokrievkou 18 cm, 2 l rajnicu s pokrievkou 16 cm, 1,5 l (4home.sk)

Podobné produkty ako 10-dielna sada riadu VISION, Tescoma

Panvica ORION Grande Anett 26cm

Panvica ORION Grande Anett 26cm
Detail

Kvalitní Panvica ORION Grande Anett 26cm z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Panvice. (esat.sk)

Podobné produkty ako Panvica ORION Grande Anett 26cm

Orion Ihla grilovacia nerez 10 ks

Orion Ihla grilovacia nerez 10 ks
Detail

Dlhé grilovacie nehrdzavejúce ihly uľahčia napichovanie mäsa, zeleniny, údenín a ich následné pečenie v rúre, na grile alebo na panvici. Sú nevyhnutnou súčasťou prípravy mäsových aj zeleninových špízov, šašliku, kebabu z mletého mäsa. Na konci majú očko, ktoré uľahčí manipuláciu, špízy tak môžete pohodlne prepiecť zo všetkých strán. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Ihla grilovacia nerez 10 ks

Orion Filter kávový nerez, 10 cm

Orion Filter kávový nerez, 10 cm
Detail

Filter na prípravu prekvapkávanej kávy s priemerom 10 cm nahradí papierové filtre. Tzv. "coffee dripper" je veľmi jemný, po zaliatí mletej kávy horúcou vodou vďaka kónickému tvaru rýchlo preteká čistá káva do nádoby, zvyšný lógr zostane bezpečne v dripperi.Spodná rozšírená časť dobre padne na šálky, hrnčeky aj kanvice s priemerom 6,5 - 9,5 cm. Praktické držadlo v hornom leme uľahčí manipuláciu, pridržanie filtra pri zalievaní vodou. Je vyrobený z nerezu 18/8 SS, je možné ho opakovane použiť a umývať v umývačke. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Filter kávový nerez, 10 cm

Tefal sada nerez riadu 12 ks Cook Eat B922SC55

Tefal sada nerez riadu 12 ks Cook Eat B922SC55
Detail

Súprava riadu - 12 ks, súprava obsahuje rajnicu 16cm, kastról 18, 20 a 24cm, hrniec 22cm, sklenené pokrievky, panvicu 24 a 28cm, materiál nerezová oceľ, vnútorný nepriľnavý povrch panvíc Titanium, indikátor teploty Thermo-Signal, kompatibilný typ ohrevu: indukcia, plyn, sklokeramika, elektrina, hladinové značky, pevné nitované rukoväte, vhodné do rúry (bez pokrievky), vhodné do umývačky Select brand: ÚvodHlavné informácieGalériaTechnická špecifikáciaReceptyTefal sada nerez riadu Cook Eat B922SC55, 12 ksVeľmi kvalitná 12-dielna súprava Tefal Cook Eat B922SC55 ponúka odolný nerezový riad, ktorý sa vám osvedčí aj pri každodennom varení. Hrnce z prvotriednej nerez ocele sú doplnené sklenenými pokrievkami s otvorom na únik pary. Vnútri hrncov sú veľmi dobre viditeľné hladinové značky. Praktické ergonomické rukoväte na nádobách a pokrievkach vám poslúžia na pohodlné varenie. Súčasťou balenia sú aj šikovné panvice, ktoré vám pomôžu s prípravou vašich obľúbených... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tefal sada nerez riadu 12 ks Cook Eat B922SC55
Sada riadu nerez DALIE 10 dielov (113180), ORION Sada riadu GRANDE 9 dielov (113127), ORION Sada riadu GRANDE 7 dielov (113126), Kolimax Premium sada riadu 10 dielov (115829), Orion Rajnica nerez ANETT pr. 18 cm (113303), Orion Rajnica nerez ANETT pr. 20 cm (113304), ORION Hrniec nerez ANETT 3,5 l pokrievka (110365), TESCOMA Sada riadu HARMONY, 8 dielov (8595028406542), Kolimax Professional Sada riadu 6 dielov (131157), Tescoma Súprava riadu VIVA, 10 dielov (716450.00), ORION Cedník nerez misa ANETT pr. 28,5 cm (124465), ORION Cedník nerez misa ANETT pr. 25,5 cm (124464), ORION Sitko nerez ANETT misa pr. 16,5 cm (124476), Orion Sitko nerez ANETT misa pr. 20,5 cm (124477), Orion - Hrniec na mlieko, nerez ANETT, pr. 12,5 cm (113310), Blaumann - Sada riadu, nerez, 12 ks (BL-1031), Kolimax Cerammax Pre Standard Sada riadu 8 dielov, čierna (148032), Kolimax Cerammax Pro Standard Súprava riadu 10 dielov čierna (148131), BLAUMANN - Sada riadu, nerez, 12 ks Gourmet Line, nerez. panvica (BL-3165), Čajník nerez ANETT 1,68 l (113500), Tefal sada nerez riadu 12 ks Cook Eat B922SC55, SOS sada na prežitie 10 dielov (8591686137309), Tefal Sada riadu 10 ks Duetto + G719SA74, KOLIMAX Sada riadu 10 ks KLASIK 115928, Tefal Sada riadu 10 ks Duetto+ G732SA55, ORION Sitko nerez pr. 10 cm (124431), Panvica ANETT nerez pr. 26 cm (112961), Hrniec nerez ANETT 14 l pokrievka (110384), Kastról nerez ANETT 1,2 l pokrievka (110383), Kastról nerez ANETT 8,2 l pokrievka (110351)