Orion súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877)

Produkt Orion súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Orion súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877) upraviť a produkt hľadať znova.

ORION Súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877)

ORION Súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877)
Detail

Sada na víno – súprava na víno v škatuľke bude skvelý darček nielen pre mužov. Obsahuje skladaciu vývrtku s nožíkom, krúžok na obrúsok, zátku, lievik a teplomer. Materiál nerez, sklo, drevo. Rozmery: 23×13×4.5cm. Štýlová sada na víno v elegantnej drevenej škatuľke by mohla byť presne tým darčekom, ktorý hľadáte. Určite ju ocení každý milovník vína. Darčeková škatuľka v sebe ukrýva skladaciu vývrtku s nožíkom, krúžok na obrúsok, zátku, lievik a teplomer. Všetko využijete nielen pri otváraní fľaše vína a jeho podávaní, ale aj pri jej skladovaní, pokiaľ ju nedopijete. Teplomerom môžete skontrolovať, či má víno správnu teplotu na podávanie. Kľúčové vlastnosti Sady na víno Orion antikoro/drevoŠtýlová sada na víno v elegantnej drevenej škatuľkeSkvelý darček pre vinárov a všetkých milovníkov vínaSada na víno Orion obsahuje 5 kusov potrebných drobnostíSkladacia vývrtka s nožíkom, krúžok na obrúsok, zátka, lievik a teplomerVšetko dôležité na... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877) , Orion súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877)

Súprava na víno nerezová oceľ/drevo 5 ks - ORION

Súprava na víno nerezová oceľ/drevo 5 ks - ORION
Detail

Sada luxusných príborov z nehrdzavejúcej ocele PROFISIMO v puzdre. Sada 39 kusov. Moderný jednoduchý tvar, hladký povrch. Materiál: kvalitná nehrdzavejúca oceľ, drevo, plast. Možno umývať v umývačke riadu. Rozmery: 6x moka lyžička - d. 11,5 cm, 6x čajová lyžička - d. 14 cm, 6x dezertná vidlička - d. 14,5 cm, 6x lyžica - d. 19,5 cm, 6x vidlička - d. 20 cm, 6x nôž - d. 23 cm, 1x naberačka na tortu - d. 22 cm, šalátová vidlička a lyžica - d. 20 cm, kufor 45x35x6,5 cm. Súprava na víno v krabici bude skvelým darčekom nielen pre mužov. Súčasťou je skladacia vývrtka s nožom, krúžok na obrúsky, zátka, lievik a teplomer. Materiál nerezová oceľ, sklo, drevo. Rozmery: 23x13x4,5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Súprava na víno nerezová oceľ/drevo 5 ks - ORION , Orion otvárač na víno nerez teta (140859)

Orion Sada na víno, 5 ks

Orion Sada na víno, 5 ks
Detail

Sada na víno v krabičke bude skvelý darček nielen pre mužov. Obsahuje skladaciu vývrtku s nožíkom, krúžok na obrúsok, zátku, nálevku a teplomer. Materiál nerez, sklo, drevo. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Sada na víno, 5 ks , Orion zátka na víno + nálievka nerez (144517)

ORION Otvárač na víno nerez kombi TETA (140857)

ORION Otvárač na víno nerez kombi TETA (140857)
Detail

Otvárač na víno – multifunkčný, s otváračom na fľaše a s nožom Kúpte si multifunkčný otvárač na víno kombi TETA od spoločnosti ORION. Je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele. Otvoríte s ním fľašu vína a piva. Je totiž vybavený vývrtkou a otváračom korunkových uzáverov. Navyše má aj zatvárací nôž. Vďaka kompaktnému rozmeru si otvárač ORION TETA môžete vziať kamkoľvek so sebou. Kľúčové vlastnosti otvárača na víno ORION TETA kombiVýborný na otváranie fliaš s korkovou zátkou a korunkovým uzáveromOtvárač na víno TETA kombi od spoločnosti ORION je vyrobený z nehrdzavejúcej oceleJe vybavený vývrtkou a otváračom korunkových uzáverovOtvorte s ním fľašu vína aj pivaSo zatváracím nožomZásluhou kompaktných rozmerov si otvárač ORION TETA môžete vziať kamkoľvek so sebouDĺžka: 14 cmMateriál:antikoro (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Otvárač na víno nerez kombi TETA (140857) , Orion otvárač na víno nerez kombi teta (140857)

Nôž kuchynský nerez / UH MOTION súprava 5 ks - ORION

Nôž kuchynský nerez / UH MOTION súprava 5 ks - ORION
Detail

Sada 5 kuchynských nožov v zaujímavom prevedení. Nože z nerezovej ocele, rukoväť skvele padne do ruky. Sada nožov je vhodná aj ako skvelý darček. Sada 5 kuchynských nožov vo veľmi zaujímavom prevedení. Materiál: nerezová oceľ, plast. Rukoväť skvele padne do ruky. Sada je vhodná aj ako skvelý darček. Krájanie je jednoduché a presné. Jeden z nožov je opatrený zubatým ostrím - dobre krája pečivo alebo čiastočne zmrazené potraviny. Rozmery: d. čepele 20/20/20/12/9 cm, celkovej dĺžky nožov 34 / 33,5 / 33,5 / 23/20 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Nôž kuchynský nerez / UH MOTION súprava 5 ks - ORION , Orion steaková, nerez/drevo 6 ks (140690)

Orion Zátka na víno + nálievka nerez (144517)

Orion Zátka na víno + nálievka nerez (144517)
Detail

Zátka – na víno a výlevka, vhodná pre bežné hrdlá fliaš na víno, materiál: nerez, plast, rozmery: dĺžka 8cm, priemer 2cm Sada ORION je vhodná pro všechny milovníky vína. Obsahuje zátku, která uchová víno po otevření lahve déle čerstvé, a výlevku. Ta naproti tomu umožní pohodlné nalévání vína. Sada je vyrobená z velmi kvalitního nerezu a plastu a je vhodná na standardní hrdla vinných lahví. Sada ORION najde své uplatnění ve vinotéce i domácnosti. Klíčové vlastnosti zátky na víno + nálevky ORION nerezSada vhodná pro milovníky vínaObsahuje zátku a výlevkuZátka uchová víno po otevření lahve déle čerstvéVýlevka umožní pohodlné nalévání vínaSada ORION je vyrobená z velmi kvalitního nerezu a plastuVhodná na standardní hrdla vinných lahvíBarevné provedení: černo-stříbrné Rozměry:8 × 2 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Zátka na víno + nálievka nerez (144517) , Orion steakový, nerez/drevo 6 ks (831102)

Orion Steakový, nerez/drevo 6 ks (831102)

Orion Steakový, nerez/drevo 6 ks (831102)
Detail

Sada nožov kuchynský steakový so zubatým ostrím si hravo poradí nielen s grilovaným mäsom, využijete ho predovšetkým pri vonkajšom grilovaní, ale bude sa hodiť aj v domácnosti, súprava 6 kusov, materiál: nerez, drevená rukoväť, rozmery: dĺžka 20,5 cm, dĺžka čepele 11 cm Mali by ste záujem zaobstarať si veľkú sadu nožov, s ktorou budete môcť krájať každý druh jedla? Potom by vám mohla padnúť do oka súprava nožov ORION, bez ktorej sa žiadna domácnosť nezaobíde. (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Steakový, nerez/drevo 6 ks (831102) , Orion kempingová jedálenská súprava 7 ks nerez (111308)

Orion Steaková, nerez/drevo 6 ks (140690)

Orion Steaková, nerez/drevo 6 ks (140690)
Detail

Vidlička – nehrdzavejúca oceľ, drevená rukoväť, súprava 6 ks, dĺžka 20cm Steaková vidlička Orion je skvelá na mäso pri letnej grilovačke, ale využijete ju aj pri bežnom stolovaní alebo práci v kuchyni. V sade nájdete šesť steakových vidličiek Orion z antikora s drevenou rukoväťou. Kľúčové vlastnosti steakovej vidličky Orion, 6 ksSkvelá na mäso pri grilovaní, ale aj do domácnostiV súprave je 6 steakových vidličiek OrionZ antikora s drevenou rukoväťouRozmery:Dĺžka 20 cmMateriál:Antikoro, drevo (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Steaková, nerez/drevo 6 ks (140690) , Orion pučidlo nerez/drevo (143117)

Orion Nôž na narezávanie chleba drevo/plast+5 ks žiletiek

Orion Nôž na narezávanie chleba drevo/plast+5 ks žiletiek
Detail

Nôž s oceľovou čepeľkou na narezávanie vykysnutého chleba ocenia domáce pekárky a pekári. Umožní totiž veľmi pohodlne a ľahko vytvoriť špecifické zdobenie na kôrke.Môžete ho niekoľkokrát narezať alebo vytvoriť aj nejaký obrazec či ornament. Bochník tak bude nielen krásne vyzerať, ale zamedzí sa popraskaniu, keď pri pečení nadobudne objem.Ostrá čepeľ je chránená plastovým krytom, aby nedošlo k porezaniu rúk alebo k stupeniu. Súčasťou balenia je 5 ks náhradných čepieľok a kľúčik na ich utiahnutie/povolenie. Nôž sa vďaka drevenej ergonomickej rukoväti dobre drží v ruke. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nôž na narezávanie chleba drevo/plast+5 ks žiletiek , Orion vykrajovačka nerez, srdce 5 ks (121149)

Orion Nôž na narezávanie chleba drevo/plast + 5 ks žiletiek

Orion Nôž na narezávanie chleba drevo/plast + 5 ks žiletiek
Detail

Kvalitní Nôž na narezávanie chleba ORION 19cm z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Nože, príbory | Kuchynské nože. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Nôž na narezávanie chleba drevo/plast + 5 ks žiletiek , Orion vykrajovačka nerez, kvet 5 ks (121152)

Orion Obracačka nerez/dřevo PLAIN

Orion Obracačka nerez/dřevo PLAIN
Detail

Širokú obracačku využijete pri grilovaní, pečení a zapekaní. Vďaka šírke sa výborne hodí na prípravu lasagní, múčnikov, zeleninových placiek, zemiakových placiek, pizzy. Podoberiete celý kus, ktorý sa vám tak nerozpadne ako pri použití úzkych obracačiek. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Obracačka nerez/dřevo PLAIN , Orion fľaša vrecková nerez men súprava 4 ks (127704)

Orion Pučidlo nerez/drevo (143117)

Orion Pučidlo nerez/drevo (143117)
Detail

Pučidlo na zemiaky praktický pomocník na prípravu zemiakových a zeleninových kaší Pučidlo na zemiaky využijete najčastejšie pri príprave zemiakovej či hrachovej kaše, cesta na zemiakové placky a krokety, trhancov alebo klasického zemiakového pyré. Kvalitné pučidlo na zemiaky Orion z nehrdzavejúcej ocele s drevenou rukoväťou je vybavené otvorom na zavesenie. Nie je určené na umývanie v umývačke riadu.Kľúčové vlastnosti Pučidla na zemiaky OrionKuchynský pomocník v materiálovej kombinácii nehrdzavejúca oceľ/drevoIdeálne na prípravu zemiakovej kaše, zemiakových placiek či trhancovS pučidlom na zemiaky Orion vyrobíte skvelé zemiakové pyréVybavené otvorom v rukoväti na zavesenieKvalitné pučidlo na zemiaky Orion nemožno umývať v umývačke riaduRozmery: dĺžka: 36 cmšírka: 10 cmHmotnosť: 175 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Pučidlo nerez/drevo (143117) , Orion nôž kuchynský nerez wooden súprava 5 kusov (831149)

Vykrajovačka nerez KOLIESKO vlnky 5 ks - ORION

Vykrajovačka nerez KOLIESKO vlnky 5 ks - ORION
Detail

Vykrajovacia formička KOLIESKO vlnkované - sada 5 ks. Materiál: nerez. Rozmery: priemer 2,5 / 3 / (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Vykrajovačka nerez KOLIESKO vlnky 5 ks - ORION , Orion štipec na obrus nerez 4 ks (142579)

ORION Vykrajovačka nerez, SRDCE 5 ks (121149)

ORION Vykrajovačka nerez, SRDCE 5 ks (121149)
Detail

Sada vykrajovačiek - materiál: nerez, údržba: vhodné do umývačky, rôzny motív, tvar vykrajovačiek: srdiečko Vykrajovačka Orion vám umožní vytvoriť si báječné vianočné pečivo či sušienky. S jej pomocou si budete môcť upiecť perníčky, linecké, iné druhy cukroviniek aj rôzne sušienky. Vyrobená je z veľmi kvalitnej nerezovej ocele a jej ostrá hrana umožní precízne vykrojenie cesta. Vykrajovačka Orion je skvelým doplnkom do každej kuchyne. Kľúčové vlastnosti nerezovej vykrajovačky Orion SRDCE 5 ksVykrajovačka v tvare srdcaUmožní upiecť perníčky, linecké, iné druhy cukroviniek aj rôzne sušienkyOstrá hrana zaistí precízne vykrojenie cestaVykrajovačka Orion je vyrobená z nerezovej oceleBalenie obsahuje 5 vykrajovačiek v rôznych veľkostiachFarebné vyhotovenie: strieborné Dĺžka: 2 – 5,5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovačka nerez, SRDCE 5 ks (121149) , Orion fľaša vrecková nerez súprava home (124520)

ORION Vykrajovačka nerez, Kvet 5 ks (121152)

ORION Vykrajovačka nerez, Kvet 5 ks (121152)
Detail

Sada vykrajovačiek - materiál: nerez, údržba: vhodné do umývačky, rôzny motív, tvar vykrajovačiek: kvetina Vykrajovačka Orion vám umožní vytvoriť si báječné vianočné pečivo či sušienky. S jej pomocou si budete môcť upiecť perníčky, linecké, iné druhy cukroviniek aj rôzne sušienky. Vyrobená je z veľmi kvalitnej nerezovej ocele a jej ostrá hrana umožní precízne vykrojenie cesta. Vykrajovačka Orion je skvelým doplnkom do každej kuchyne. Kľúčové vlastnosti nerezovej vykrajovačky Orion Kvet 5 ksVykrajovačka v tvare kvetuUmožní upiecť perníčky, linecké, iné druhy cukroviniek aj rôzne sušienkyOstrá hrana zaistí precízne vykrojenie cestaVykrajovačka Orion je vyrobená z nerezovej oceleBalenie obsahuje 5 vykrajovačiek v rôznych veľkostiachFarebné vyhotovenie: strieborné Priemer: 2 – 5,8 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Vykrajovačka nerez, Kvet 5 ks (121152) , Orion nôž steak. nerez/bambusové drevo (831147)

ORION Grilovacia súprava nerez 8 ks + púzdro

ORION Grilovacia súprava nerez 8 ks + púzdro
Detail

Nerezová grilovacia súprava v textilnom púzdre. Tvorí ju obracačka, vidlička, nôž, kliešte a 4 ihly na špízy. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Grilovacia súprava nerez 8 ks + púzdro , Orion vývrtka na víno teta (140858)

Crystalex Súprava karafy a pohárov na víno GISELLE WINE SET 5 ks (126680)

Crystalex Súprava karafy a pohárov na víno GISELLE WINE SET 5 ks (126680)
Detail

Karafa – s objemom 1200ml, vhodná do umývačky riadu Ak máte radi kvalitné a dizajnové výrobky, sklenené riady tradičnej českej značky Crystalex by nemali vo vašej domácnosti chýbať. Táto značka produkuje výrobky z vysoko kvalitného krištáľového skla bez použitia olova. Giselle Wine set obsahuje 5 kusov riadu - karafu s objemom 1 200 ml a štyri poháre na červené víno. Súprava je vhodná najmä na servírovanie mladého alebo zrelého červeného vína. Poháre majú klasický tvar ľahko roztvoreného tulipánu a možno ich umývať v umývačke.Kľúčové vlastnosti Giselle Wine súpravy Crystalex (5 dielov)Giselle Wine súprava riadu značky CrystalexTradičný český výrobca krištáľového bezolovnatého sklaV balení karafa a 4 poháre na červené vínoUniverzálny dizajnJe možné umývať v umývačkeNevhodné do mikrovlnnej rúryDodávané v darčekovom baleníObjem karafy:1 200 mlVýška karafy:27 cmObjem pohára:455 mlVýška pohára:22,3 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Crystalex Súprava karafy a pohárov na víno GISELLE WINE SET 5 ks (126680) , Tescoma otvárač na víno presto nerez (420244.46)

Orion NÔŽ KUCHYNSKÝ NEREZ WOODEN SÚPRAVA 5 KUSOV (831149)

Orion NÔŽ KUCHYNSKÝ NEREZ WOODEN SÚPRAVA 5 KUSOV (831149)
Detail

Sada nožov – univerzálny nôž, materiál rukoväti plast, materiál čepele oceľ, vhodné do umývačky, 5 kusov v súprave Univerzálna sada kuchynských nožov Orion WOODEN je vyrobená z nerezovej ocele. Rukoväte sú zhotovené z plastu s dekórom dreva, ľahko sa uchopia a krájajú úplne presne. Sada Orion WOODEN obsahuje 5 kusov nožov, medzi ktorými sa nachádza nôž so zubatým ostrím, nôž na mäso alebo nôž na chlieb. S nožmi Orion nakrájate akúkoľvek potravinu, vďaka ergonomicky tvarovaným rukovätiam perfektne padnú do ruky a zaistia presné a precízne krájanie. Nože sú ľahko umývateľné aj v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti sady nožov Orion WOODENNože sú vyrobené z nerez oceleNože Orion majú ergonomicky tvarované rukoväteRukoväte sú vyrobené v dekóre drevaV sade Orion sa nachádza 5 kusov nožovSet obsahuje nôž na mäso, zeleninu, chlieb alebo nôž so zubatým ostrímNože WOODEN sú ľahko umývateľnéMožno ich vložiť aj do umývačky riaduZaistia presné a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion NÔŽ KUCHYNSKÝ NEREZ WOODEN SÚPRAVA 5 KUSOV (831149) , Vacuvin nálevka na víno čierna súprava 2 ks (18540612)

ORION Obracačka nerez/drevo 27 cm

ORION Obracačka nerez/drevo 27 cm
Detail

Plochá nerezová obracačka s drevenou rukoväťou na všestranné použitie. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Obracačka nerez/drevo 27 cm , Orion nd úchyt nerez na pokrievku 2 ks (180643)

Orion Kempingová jedálenská súprava 7 ks nerez (111308)

Orion Kempingová jedálenská súprava 7 ks nerez (111308)
Detail

Jedálenská súprava – pre deti na tábory, kempovanie, stanovanie, skladá sa z veľkého a malého ešusu s uchom a pokrievkou, hrnčeka a príbora-na noži otvárač korunkových uzáverov, materiál: nerez, vhodný na servírovanie, neslúži na ohrev potravín, vhodné do umývačky riadu, rozmery: pr. 15cm, v. 9cm, objem 1.5l, pr. 13cm, v. 7.5cm, objem 0.9l, hrnček pr. 7cm, v. 7cm, objem 0.2l, príbor-dĺžka 17cm Pod stanom, pri kempovaní aj na detskom tábore sa vám rozhodne bude hodiť súprava nerezového riadu Orion. V obedovej súprave nájdete všetko potrebné na servírovanie jedla, napríklad pod šírym nebom. Svoje využitie nájde malý a veľký ešus s uchom vrátane pokrievky, hrnček a samozrejme aj príbor. Na noži je popritom praktický otvárač korunkových uzáverov. Kempingová 7-dielna jedálenská súprava je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a s kľudom ju môžete vložiť aj do umývačky. Kľúčové vlastnosti kempingovej jedálenskej súpravy OrionKempingová jedálenská... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Kempingová jedálenská súprava 7 ks nerez (111308) , Orion lievik uh/nerez na fľašu 3 ks (120429)

MAKRO - Otvárak na víno nerez 19,5cm

Detail

Nerez, 19,5cm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Otvárak na víno nerez 19,5cm , Orion naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)

ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704)

ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704)
Detail

Ploskačka – antikorová, objem 240 ml, štamperlíky súčasťou, v darčekovom balení, výška 14,5 cm, hmotnosť 212 g Ak často cvičíte, beháte, alebo chcete štýlový doplnok, iste sa vám zapáči 0,24 l fľaša na nápoje ORION Fľaša vrecková nerez MEN sada 4 ks. Fľaša ORION vám ušetrí veľa času, pretože ju vždy po vyprázdnení stačí iba prepláchnuť a nemusíte fľašu zložito vymývať. V neposlednom rade prekvapí svojím skvelým tvarom. Materiál fľaše je antikoro. Nerez si naozaj obľúbite, navyše fľašu môžete bez obáv umývať aj v umývačke. Najdôležitejšie prednosti fľaše ORION Fľaša vrecková nerez MEN sada 4 ksObjem fľaše je 0,24 lMateriál fľaše ORION: antikoroAntikoro je praktický a odolný materiál (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704) , Crystalex súprava karafy a pohárov na víno giselle wine set 5 ks (126680)

ORION Nôž kuchynský nerez/UH MOTION sada 5 ks (831132)

ORION Nôž kuchynský nerez/UH MOTION sada 5 ks (831132)
Detail

Sada nožov – kuchársky nôž, nôž na pečivo, nôž na zeleninu a univerzálny nôž, materiál rukoväti plast, 5 kusov v súprave Kuchynský nôž ORION UH MOTION vám dokonale uľahčí krájanie, a tým aj prípravu pokrmov. Je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a doplnený o rukoväť z plastu, ktorá skvele padne do ruky a zaistí tak komfortné používanie. Ostrá čepeľ sa postará o jednoduché a presné krájanie. Súčasťou súpravy je 5 ks nožov s celkovou dĺžkou 34, 33,5, 23 a 20 cm. Jeden z nožov je opatrený zubatým ostrím, vďaka čomu je ideálny na krájanie pečiva či čiastočne zmrazené potraviny. Nože ORION UH MOTION sú vhodné do domácej aj profesionálnej kuchyne. Kľúčové vlastnosti kuchynského noža ORION UH MOTION súpravy z nehrdzavejúcej ocele 5 ksKuchynský nôž pre jednoduché a presné krájanieVyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej oceleDoplnený o plastovú komfortná rukoväťNôž ORION s ostrou čepeľouSúčasťou súpravy 5 ks nožovNože uložené do... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Nôž kuchynský nerez/UH MOTION sada 5 ks (831132) , Orion nôž kuchynský nerez/uh motion sada 5 ks (831132)

Naberačka na zmrzlinu nerez, pr. 5 cm - ORION

Naberačka na zmrzlinu nerez, pr. 5 cm - ORION
Detail

Naberačka na zmrzlinu nerezová, s priemerom 5 cm Naberačka na zmrzlinu pomôže pri servírovaní zmrzliny, ryže, zemiakovej kaše... Naberačka je s možnosťou zavesenia. Materiál: nerez. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na zmrzlinu nerez, pr. 5 cm - ORION , Status gastro súprava na víno (178520)

Forma nerez na kornútky 3 ks - ORION

Forma nerez na kornútky 3 ks - ORION
Detail

Forma nerezová na kornútky 3 ks - na domácu výrobu sladkej ovocnej alebo tvarohovej pochúťky. Kovová formička na pečenie kornútkov či už z lístkového, grilášového či iného cesta. Kornútky potom môžete plniť na sladko alebo na slano. Kornútky môžete naplniť ovocnou alebo tvarohovou zmesou, pridať nanukové drievko alebo plastové držadlo a dať do mrazničky. Vytvoríte tak osviežujúcu letnú pochúťku. Materiál: nerez. Sada 3 ks. Rozmery: d. 8,5 cm, pr. 2,5 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Forma nerez na kornútky 3 ks - ORION , Orion nožnice na hydinu nerez (141418)

Orion Dochucovacia súprava nerez/UH

Orion Dochucovacia súprava nerez/UH
Detail

Stojan s koreničkami vám umožní mať vaše obľúbené korenie vždy po ruke pri domácom i vonkajšom stolovaní. Môžete ho umiestniť všade tam, kde je práve potrebné. Priezory umožnia mať prehľad o naplnení koreničiek. Možno umývať v umývačke riadu.Rozmery: korenička pr. 4 cm, v. 10,5 cm.Materiál: kvalitná nehrdz. oceľ, plast. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Dochucovacia súprava nerez/UH , Orion mlynček nerez na kávu (130191)

Orion Dochucovacia súprava sklo/nerez

Orion Dochucovacia súprava sklo/nerez
Detail

Pri žiadnom stolovaní, či už pri obede alebo večeri s rodinou, sa nezaobídete bez dvojice šikovných pomocníkov. Soľnička a korenička od značky Orion bude ideálnym doplnkom na prestretý stôl a pomôže vám s dochutením obľúbených chodov. Obe nádoby majú sklenený základ s hladkým povrchom. Viečko s otvormi je kovové, strieborné, a je možné ho ľahko odskrutkovať na doplnenie. Uchovajte vložené korenie v suchu. Odporúčame do soli vložiť pár zrniek ryže, ktorá vysušuje a zabráni tvrdnutiu soli. Materiál: nerez, sklo. Rozmery: 8,5 x 6 x 11 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Dochucovacia súprava sklo/nerez , Orion mlynček nerez na mak (130140)

ORION Naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)

ORION Naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)
Detail

Naberačka – na zmrzlinu, pomôže pri servírovaní zmrzliny, ryže, zemiakovej kaše a pod., materiál: nehrdzavejúca oceľ, možnosť zavesenia, rozmery: d. 22cm, priemer 5cm Každá správna kuchyňa musí byť vybavená celým radom náčinia, ktoré uľahčuje servírovanie. Medzi takéto nástroje patrí aj naberačka na zmrzlinu z nehrdzavejúcej ocele od spoločnosti ORION. Môžete ju použiť aj na naberanie ryže, alebo zemiakovej kaše. Naberačka na zmrzlinu ORION má širokú rukoväť, ktorá zaručuje pohodlné uchopenie. Umývanie vám uľahčí umývačka riadu. Naberačku na zmrzlinu ORION môžete pohodlne zavesiť, aby ste ju mali vždy poruke. Kľúčové vlastnosti naberačky na zmrzlinu ORION z nehrdzavejúcej ocele priemer 5 cmPraktický kuchynský pomocníkAntikorová naberačka na zmrzlinu od spoločnosti ORIONMôže sa používať aj na naberanie ryže, alebo zemiakovej kašeNaberačka na zmrzlinu ORION má širokú rukoväť na pohodlné uchopenieDá sa pohodlne zavesiťVhodná na umývanie v umývačke riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256) , Orion sitko na čaj nerez závesné pr. 5 cm (143842)

Darčeková súprava na víno

Detail

Patria vaši rodičia alebo starí rodičia medzi milovníkov kvalitného vína? Profesionálny aj amatérsky vinár celkom iste ocení túto veľmi krásnu a praktickú súpravu, v ktorej sa nachádza všetko vybavenie. Vo vnútri darčekovej krabičky nájdete skladaciu vývrtku s nožom, nerezový krúžok na obrúsok, ozdobnú zátku na fľašu, lievik a teplomer. Vďaka tejto súprave bude každý someliér dokonale vybavený a pripravený na jedinečnú degustáciu. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako Darčeková súprava na víno , Orion sitko na čaj nerez kanvica pr. 5 cm (143840)

Magnet 3Pagen Súprava 5 nožov čierna/nerez 5 ks

Magnet 3Pagen Súprava 5 nožov čierna/nerez 5 ks
Detail

Súprava 5 kvalitných nožov má čepeľ z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a každý nôž má špeciálnu ergonomickú rukoväť na jednoduché držanie. Nôž na mäso - dĺžka noža 32 cm, šírka čepele 1,2 mm. Veľký kuchársky nôž - dĺžka čepele 33 cm, šírka čepele 1 mm. Nôž na chlieb - dĺžka noža 33 cm, šírka čepele 1,2 mm. Malý kuchársky nôž - dĺžka noža 24 cm, šírka čepele 0,8 mm. Nôž na ovocie a zeleninu - dĺžka noža 20,5 cm, šírka čepele 0,8 mm. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Súprava 5 nožov čierna/nerez 5 ks , Orion príbory nerez 3 ks plain (143656)

Orion Štipec na obrus nerez 4 ks (142579)

Orion Štipec na obrus nerez 4 ks (142579)
Detail

Držiak – štipec drží obrus na stole, zabraňuje jeho strhnutiu a všetkého, čo je na ňom. Sada 4 kusov. Materiál: kvalitná nehrdzavejúca oceľ. Rozmery: 5×4×1.2cm. Máte venkovní stůl a bojíte se, že vám uletí ubrus? Se skřipcem na ubrus ORION se vám to nestane. V balení najdete 4 kusy kvalitních nerezových držáků, které pevně drží ubrus na svém místě. Využijete je také, pokud máte malé děti a máte strach, aby ho na sebe nestrhly. Pro nejlepší efekt je dobré skřipce na ubrus ORION umístit z každé strany stolu. Klíčové vlastnosti skřipce na ubrus ORION - 4 ksSkřipce na ubrus ORION zafixují ubrus na svém místěV balení se nachází 4 ksSkřipce na ubrus ORION jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceliPro nejlepší výsledek dejte skřipec z každé strany stolu (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Štipec na obrus nerez 4 ks (142579)

Orion Nôž steak. nerez/bambusové drevo (831147)

Orion Nôž steak. nerez/bambusové drevo (831147)
Detail

Kuchynský nôž – materiál čepele: oceľ, dĺžka čepele 12.5cm, steakový nôž, materiál rukoväti: drevo Výnimočný kuchynský nôž sa stane praktickou ozdobou vašej kuchynskej výbavy. Má znamenite ostrú čepeľ vytvorenú z pevnej ocele. Dĺžka čepele dosahuje plných 12,5 cm. Praktická drevená rukoväť kuchynského noža príjemná na dotyk je solídne vyvážená a dobre sadne do vašej dlane. Najdôležitejšie prednosti kuchynského noža Orion Nôž steak. nerez/bambusové drevo Čepeľ z veľmi kvalitnej a odolnej ocele Kuchynský nôž Orion Nôž steak. nerez/bambusové drevo má dĺžku čepele 12,5 cm Praktická rukoväť z dreva na príjemný úchop Typ: steakový nôž (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Nôž steak. nerez/bambusové drevo (831147)

ORION Sitko na čaj nerez KANVICA pr. 5 cm (143840)

ORION Sitko na čaj nerez KANVICA pr. 5 cm (143840)
Detail

Sitko na čaj materiál oceľ, vhodné do umývačky, výška 50 mm, šírka 50 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko na čaj nerez KANVICA pr. 5 cm (143840)

ORION Sitko na čaj nerez závesné pr. 5 cm (143842)

ORION Sitko na čaj nerez závesné pr. 5 cm (143842)
Detail

Sitko na čaj materiál oceľ, vhodné do umývačky, výška 55 mm, šírka 50 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Sitko na čaj nerez závesné pr. 5 cm (143842)

Súprava na víno vo fľašigftt

Detail

Málokto si občas nedopraje pohár dobrého vína. Pokiaľ práve premýšľate o vhodnom darčeku pre vašich blízkych a nechcete kupovať len bežnú fľašu vína, skúste niečo originálne. Nie je totiž fľaša ako fľaša. Táto slúži ako balenie, v ktorom sa nachádzajú dôležité potreby pre každého vinohradníka (aj toho príležitostného). Fľaša je na prvý pohľad prakticky na nerozoznanie od tej klasickej, ale vydrží vám naozaj dlho. Môžete ju využiť aj ako vkusnú dekoráciu do vášho interiéru. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako Súprava na víno vo fľašigftt

Orion Súprava na pobyt set

Orion Súprava na pobyt set
Detail

Súprava fľaštičiek v uzatvárateľnom puzdre, ktoré využijete na viacdenný výlet, služobnú cestu, pre deti na tábor. Zo svojich obľúbených kozmetických prípravkov si vezmete len potrebné množstvo a ušetríte miesto v batožine. Tento cestovný set spĺňa kritériá pre batožinu do lietadla (maximálny objem 100 ml, fľaštičky i taška sú z priehľadného plastu). Vhodné pre prevážanie šampónov, krémov, gélov, voňaviek a iných hygienických pomôcok.Opakovane uzatvárateľné priehľadné puzdro obsahuje: 1x fľaštička so závitovým uzáverom 100 ml (pr. 3,5 cm, v. 12 cm) 1x fľaštička s dávkovačom vo viečku 90 ml (pr. 3,5 cm, v. 11 cm) 1x fľaštička s pumpičkou 100 ml (pr. 3,5 cm, v. 15 cm) 1x fľaštička s rozprašovačom 70 ml (pr. 3 cm, v. 13 cm) 2x dózička s viečkom na závit 70 ml (pr. 5 cm, v. 4,8 cm) 1x kryt na zubnú kefku 6 ks samolepiek pre označenie (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Súprava na pobyt set

VacuVin Nálevka na víno čierna súprava 2 ks (18540612)

Detail

Kuchynské náradie – nálevka elegantná a praktická zabraňujúca stekaniu vína po fľaši, vhodná na všetky typy vínnych fliaš Súprava dvoch náleviek na víno nizozemskej firmy VacuVin, ktoré sa doma stanú nenahraditeľným pomocníkmi všetkých milovníkov vína.Tieto univerzálne nálevky sú určené na všetky druhy fliaš s vínom. V balení nájdete dva kusy čiernej farby. Nálevky sú vyrobené z akrylu a majú dĺžku 6 cm. Vďaka nim sa vám už nikdy nestane, že by pri nalievaní kvapky vína stekali po fľaši.Kľúčové vlastnosti súpravy náleviek VacuVinDva kusy náleviek na víno v čiernom vyhotoveníModerný dizajnJednoduchá manipuláciaMateriál akrylDĺžka 6 cmNizozemská kvalita (alza.sk)

Podobné produkty ako VacuVin Nálevka na víno čierna súprava 2 ks (18540612)

ORION Ihla na potraviny nerez 29 cm 6 ks

ORION Ihla na potraviny nerez 29 cm 6 ks
Detail

Súprava nerezových ihiel v dĺžke 29 cm s očkom, vhodná na prípravu, pečenie, grilovanie špízov, šašliku alebo na spevnenie mäsových rolád. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Ihla na potraviny nerez 29 cm 6 ks

Orion ND úchyt nerez na pokrievku 2 ks (180643)

Orion ND úchyt nerez na pokrievku 2 ks (180643)
Detail

Úchytka – náhradný, k pokrievku – sada 2ks. Materiál: nerez. Vhodný pre pokrievky pr. 14 – 30cm. Rozmery: pr. 6cm. Rozbil sa vám úchyt na vašej obľúbenej pokrievke? Nemusíte kupovať novú, Orion nerezový úchyt na pokrievky vaše trápenie vyrieši. Sada obsahuje 2 náhradné nerezové úchyty, ktoré sú vhodné pre pokrievky s priemerom 14 – 30 cm. Kľúčové vlastnosti Orion ND nerezový úchyt na pokrievku náhradnýSada obsahuje 2 kusyOrion ND nerez úchyt na pokrievky je vhodný na pokrievky s priemerom 14 – 30 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion ND úchyt nerez na pokrievku 2 ks (180643)

Orion Lievik UH/nerez na fľašu 3 ks (120429)

Orion Lievik UH/nerez na fľašu 3 ks (120429)
Detail

Kuchynské náradie – lievik na fľaše, zabráni stekaniu nápojov po fľašiach, udrží fľaše čisté a zaručí pohodlné nalievanie a dávkovanie všetkých nápojov. Vhodné pre fľaše všetkých obvyklých veľkostí. S praktickým uzáverom. Sada 3 kusy. Materiál: antikoro, plast. Rozmery: celková dĺžka 10cm. Praktické lieviky z nerezovej ocele slúžia nielen k bezpečnému nalievaniu obsahu z fľaše, ale zároveň obsahujú zátku, ktorá zabráni vyliatiu. Sada 3 kusov lievikov ORION je vhodná na všetky fľaše bežných veľkostí. Pri nalievaní nebude stekať tekutina po fľaši a neznečistí ju, či už sa jedná o víno, olej, ocot alebo sirup. Vďaka plastovému uzáveru nedôjde k nežiaducemu rozliatiu tekutín.Kľúčové vlastnosti sady lievikov na fľašu ORION, 3 ksLieviky so zátkami vhodné na všetky fľaše bežných veľkostíPoužitie lievika zabráni stekaniu tekutiny po fľaši a jej znečisteniuLieviky na fľaše ORION sú vyrobené z nerezovej ocele a sú vybavené plastovou zátkouPlastový uzáver fľašu uzavrie a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Lievik UH/nerez na fľašu 3 ks (120429)

Status GASTRO súprava na víno (178520)

Status GASTRO súprava na víno (178520)
Detail

Vákuovačka – na potraviny, ručná, vhodná do umývačky Párty je v plnom prúde, otvárate jednu fľašu za druhou. Po odchode hostí ale zistíte, že v každej fľaši ešte trochu zostalo. S vákuovačkou Status GASTRO sada na víno vás to už trápiť nemusí. Ľahko a rýchlo v fľašiach vytvoríte opäť vákuum a predĺžite ich trvanlivosť. Unikátna sada GASTRO je určená pre profesionálov, akými sú someliéri, barmani či výrobcovia vína, ktorí denne otvárajú veľké množstvo fliaš. Kľúčové vlastnosti vákuovačky Status GASTRO sada na vínoVákuovacia sada na predĺženie trvanlivosti otvorených nápojov a konzervovaných potravínVďaka spomaleniu procesu oxidácie je vákuovanie šetrný spôsob uchovania potravín aj nápojov bez použitia chémieSúprava obsahuje špeciálnu vákuovaciu pumpu a 12 vákuových zátokNie je vhodné vákuové zátky umiestňovať na perlivé nápojeJe určená pre profesionálov či gastronomické zariadenia, kde sa denne otvára veľké množstvo fliašPoužitý materiál... (alza.sk)

Podobné produkty ako Status GASTRO súprava na víno (178520)

Súprava riadu nerez Anett - 10 dielov - ORION

Súprava riadu nerez Anett - 10 dielov - ORION
Detail

Sada piatich nerezových hrncov s pokrievkami. Nerezové kastróly a hrnce predstavujú vďaka používaným technológiám a kvalitným materiálom výrobok vhodný pre každú modernú domácnosť a sú ideálnou cestou ku zdravej výžive, diétne, ekonomické a estetické príprave pokrmov. Ponúkané nádoby sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/10. Naakumulovaná energia odovzdáva teplo ďalej do nádoby - tepelný zdroj vypíname v predstihu. varenie bez tuku bez straty vitamínov a minerálov obsiahnutých v potravinách riad predstavuje dokonale hygienické prostredie pre varenie a uchovanie potravín zachovanie prirodzenej chuti a hmotnosti upravovaných potravín vonkajší a vnútorný povrch nádob je vysoko leštený, takže bráni usadzovaniu nečistôt a zaručuje dokonalú údržbu. Riad možno používať na všetky typy spotrebičov. Vhodné aj do umývačky riadu. Sada riadu s pokrievkami obsahuje: kastról 1,9 l, pr. 16 cm, v. 10 cm kastról 2,3 l, pr. 18 cm, v. 10 cm kastról 3 l, priemer. 20 cm, v. 10 cm kastról 4,3 l, pr. 22 cm, v. 12 cm kastról 6,2 l, pr. 24 cm, v. 14 cm. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Súprava riadu nerez Anett - 10 dielov - ORION

ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOME (124520)

ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOME (124520)
Detail

Ploskačka – antikorová, objem 210 ml, lievik, štamperlíky súčasťou, výška 12,5 cm, hmotnosť 154 g Či radi športujete, posilňujete alebo ak vás už nebaví kupovať jednorazové PET fľaše, iste sa vám zapáči 0,21 l fľaša na pitie ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOME. Fľaša ORION vám ušetrí čas, pretože ju po každom použití stačí iba prepláchnuť vlažnou vodou. V neposlednom rade zaujme svojim decentným vzhľadom. Materiál fľaše je nerez. Nerez si naozaj obľúbite, fľašu môžete bez obáv umývať aj v umývačke. Rozhodujúce vlastnosti fľaše na pitie ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOMEFľaša má objem 0,21 lMateriál fľaše ORION : nerezNerez je praktický a odolný materiál (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOME (124520)

Orion Vákuový uzáver na víno + 2 zátky

Orion Vákuový uzáver na víno + 2 zátky
Detail

Vákuová pumpička z nehrdz. ocele a plastu slúži na uzavretie fliaš vína, ktoré nestihnete vypiť. Stačí do hrdla fľaše vložiť jednu z dvoch zátok a nasadiť zhora pumpičku. Niekoľkými ťahmi dôjde k pevnému uzavretiu, odsatiu vzduchu. To sa dá ľahko odhadnúť vďaka väčšiemu odporu pri pumpovaní. Týmto spôsobom uzavretia docielite spomalenie oxidácie vín a zachovanie jeho chuti i arómu na neskoršiu konzumáciu, nehodí sa ale na uzatváranie fliaš so šumivým vínom. Čierne zátky majú dolný priemer 1,7 cm a hore 3,2 cm, zmestia sa tak do bežných veľkostí vínnych fliaš.Ak chcete fľašu znovu otvoriť a dopiť zvyšok vína, stačí zátku rukou vytiahnuť. V prípade potreby pumpičku utrite vlhkou handričkou, zátky je možné umývať v teplej vode so saponátom.Materiá zátky: plast, silikón (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Vákuový uzáver na víno + 2 zátky

Orion Pohár na víno PIKNIK 350 ml

Orion Pohár na víno PIKNIK 350 ml
Detail

Pohár na nôžke je vyrobený z kvalitného pevného plastu a hodí sa tak výborne k bazénu, do sauny, na terasu, na letné kempovanie či piknik, do karavanov. Ak sa rozbije, nemusíte riešiť ostré črepy a nebezpečenstvo porezania. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Pohár na víno PIKNIK 350 ml

TESCOMA Otvárač na víno PRESTO nerez (420244.46)

TESCOMA Otvárač na víno PRESTO nerez (420244.46)
Detail

Otvárač na víno – krídelková vývrtka, materiál nerez, červená a strieborná farba, s otváračom na fľaše Hlavné prednosti otvárača na víno TESCOMA Otvárač na víno PRESTO nerez Otvárač na víno Tescoma nájde využitie nielen v kuchyni, ale napríklad na aj chate či na cestách Krídelková vývrtka s dvoma pákovými krídlami ľahko vytiahne zátku z fľaše Na výrobu otvárača na víno slúži nehrdzavejúca oceľ Jeho súčasťou je tiež otvárač na fľaše s korunkovým uzáverom (alza.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA Otvárač na víno PRESTO nerez (420244.46)

Orion Súprava na WC Uh Woody Ass

Orion Súprava na WC Uh Woody Ass
Detail

Kvalitní WC súprava ORION Woody z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | Kúpeľňa | Kúpeľňové doplnky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Súprava na WC Uh Woody Ass

Jedálenské paličky drevo 5 párov - ORION

Jedálenské paličky drevo 5 párov - ORION
Detail

Jedálenské paličky z dreva- 5 párov pre exotickú kuchyňu. Jedálenské paličky z bambusového dreva. Ich popularita sa rozšírila po celom svete. Ak máte radi exotickú kuchyňu, potom vám nemôže chýbať táto súprava 5 párov jednoduchých drevených paličiek na opakované použitie. Jedálenské paličky sú lakované - lak je chráni pred vlhkosťou a pred kyselinami obsiahnutými v jedle. Preto sa neodporúča umývanie paličiek v umývačke. Horná časť paličiek je väčšia, silnejšia a hranatejšia, spodný koniec je tenší guľatý. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Jedálenské paličky drevo 5 párov - ORION

ORION Čajítko závesné nerez 5 cm

ORION Čajítko závesné nerez 5 cm
Detail

Menšie nerezové čajítko s praktickou retiazkou a háčikom pre ľahké vylúhovanie obľúbeného sypaného čaju a byliniek. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Čajítko závesné nerez 5 cm

Landmann Grilovacia súprava náčinia v hliníkovom kufríku - 5 ks, nerez, 12099

Detail

Všetky nástroje sú vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele, čo im zaručuje dlhú životnosť. Na konci každého nástroja je potom háčik na zavesenie na udiareň alebo gril. Jednotlivé nástroje majú optimálnu dĺžku 35 cm, aby ste mohli s pokrmom pohodlne manipulovať a pri tom vás nepálil žiar. Súčasťou súpravy je: grilovacia vidlička s dvoma hrotmi, obracačka, grilovacie kliešte, nôž, kefa na čistenie grilu, kufrík. Materiál: nerezová oceľ / hliník. Dĺžka nástrojov: 35 cm Rozmery kufríka: 37 x 8,5 x 13 cm Hmotnosť: 3,5 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Landmann Grilovacia súprava náčinia v hliníkovom kufríku - 5 ks, nerez, 12099
ORION Súprava na víno nerez/drevo 5 ks (140877), ORION Otvárač na víno nerez TETA (140859), Orion Zátka na víno + nálievka nerez (144517), ORION Otvárač na víno nerez kombi TETA (140857), Orion Steaková, nerez/drevo 6 ks (140690), Orion Steakový, nerez/drevo 6 ks (831102), Orion Kempingová jedálenská súprava 7 ks nerez (111308), Orion Pučidlo nerez/drevo (143117), ORION Vykrajovačka nerez, SRDCE 5 ks (121149), ORION Vykrajovačka nerez, Kvet 5 ks (121152), ORION Fľaša vrecková nerez MEN súprava 4 ks (127704), Orion NÔŽ KUCHYNSKÝ NEREZ WOODEN SÚPRAVA 5 KUSOV (831149), Orion Štipec na obrus nerez 4 ks (142579), ORION Fľaša vrecková nerez súprava HOME (124520), Orion Nôž steak. nerez/bambusové drevo (831147), ORION Vývrtka na víno TETA (140858), TESCOMA Otvárač na víno PRESTO nerez (420244.46), VacuVin Nálevka na víno čierna súprava 2 ks (18540612), Orion ND úchyt nerez na pokrievku 2 ks (180643), Orion Lievik UH/nerez na fľašu 3 ks (120429), ORION Naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256), Crystalex Súprava karafy a pohárov na víno GISELLE WINE SET 5 ks (126680), ORION Nôž kuchynský nerez/UH MOTION sada 5 ks (831132), Status GASTRO súprava na víno (178520), Orion Nožnice na hydinu nerez (141418), ORION Mlynček nerez na kávu (130191), ORION Mlynček nerez na mak (130140), ORION Sitko na čaj nerez závesné pr. 5 cm (143842), ORION Sitko na čaj nerez KANVICA pr. 5 cm (143840), ORION Príbory nerez 3 ks PLAIN (143656)