Pentatech ca300 s detektorom pohybu 33041

Produkt Pentatech ca300 s detektorom pohybu 33041 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Pentatech ca300 s detektorom pohybu 33041 upraviť a produkt hľadať znova.

Nočné svetlo IL11EVO2 s detektorom pohybu

Nočné svetlo IL11EVO2 s detektorom pohybu
Detail

Nočné svetlo – vnútorné použitie, umiestnenie na schody, zdroj svetla integrovaný LED, príkon 0.5W, svetelný tok 50lm, senzor pohybu, stupeň krytia IP20, na 3 batérie typu AAA, rozmer 7.4×2×7cm (V׊×D), materiál: plast Vaše deti už nebude strašiť zaspávanie v tme. Nočné svetlo pre deti VELAMP si vyberú ako svojho pomocníka, ktorý dokáže rozjasniť tmavé noci v každej detskej izbe. Pokiaľ premýšľate, kam ho ideálne umiestniť, inštaluje sa predovšetkým na schody. Jeho jednoduchý klasický štýl prirodzene dotvorí dizajn vášho bytu. Disponuje svetelným tokom, ktorý očakávajte 50 lm. Integrovaný senzor pohybu sa v prípade rozpoznania činnosti sám postará o jeho zapnutie a následne aj vypnutie. Nájdete na ňom zabudovaný klasický vypínač, takže je možné ho kedykoľvek v prípade potreby vypnúť či zapnúť. Ponúkané nástenné nočné svetlo VELAMP je opatrené rozmermi 7,4 × 2 × 7 cm. Svetlo charakterizuje certifikát pre stupeň krytia IP20, čo vám zaručuje ochranu zariadenia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nočné svetlo IL11EVO2 s detektorom pohybu , Nočné svetlo il11evo2 s detektorom pohybu

Dobíjacie LED svetlo LT012 s detektorom pohybu

Dobíjacie LED svetlo LT012 s detektorom pohybu
Detail

LED svietidlo – vnútorné, so senzorom pohybu, na baterky, príkon 3W, svetelný tok 200lm, neutrálne svetlo (4000K) materiál: plast, max. výška 2.2cm, šírka 6.5cm, IP20 LED osvetlenie patrí medzi výnimočné svetelné zdroje so skvelou životnosťou a nízkou spotrebou. LED svetlo VELAMP zdobí pekný moderný štýl. Konštrukcia získala certifikát stupňa krytia IP20. To napovedá, že ide o svetlo najmä do interiéru. Jeho správnu funkciu zaistí napätie 5 V. Svetlo poskytuje už integrovaný zdroj s LED technológiou s príkonom 3 W. Intenzita svetla je ekvivalent k svetelnému toku, ten sa v tomto konkrétnom prípade zastavil na 200 lm. Čísla sú však veľmi abstraktné, prakticky sa za nimi schováva neutrálna biela farba svetla. Na umiestnenie LED svetla si musíte vyhradiť miesto s rozmermi minimálne 6,5 × 30,5 × 2,2 cm. Ak práve nechcete, aby svetlo svietilo, tak ho ľahko vypnete pomocou vypínača. Ledkové svietidlo VELAMP je možné napájať prostredníctvom batérií. LED svietidlo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dobíjacie LED svetlo LT012 s detektorom pohybu , Dobíjacie led svetlo lt012 s detektorom pohybu

LED nočné svetlo s detektorom pohybu, sada 2 ks

LED nočné svetlo s detektorom pohybu, sada 2 ks
Detail

V noci môže byť navigácia trochu náročná. S orientačným svetlom to však nemusí byť problém. Pri pohybe sa svetlo automaticky zapne a bezpečne osvetlí vašu cestu. Vďaka detektoru pohybu sa teplé biele svetlo zapne vždy, keď ho potrebujete. Vďaka tomu je LED nočné svetlo ideálne na chodbu, toaletu a do detskej izby. Na prevádzku sú potrebné 3 batérie AAA 1,5 V (nie sú súčasťou balenia). V sade dostanete 2 kusy. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako LED nočné svetlo s detektorom pohybu, sada 2 ks

Velamp Led pásik LT018, 1 m, s detektorom pohybu

Velamp Led pásik LT018, 1 m, s detektorom pohybu
Detail

LED pásik , na baterky, 100cm, so senzorom pohybu, jeden kus v balení LED pásiky sú štýlovou vychytávkou pre všetky kútiky herných nadšencov. Pôsobivé svetlo zdôrazní tú správnu atmosféru a podtrhne každý zážitok z hry. LED pásik Velamp Led pásik LT018, 1 m, s detektorom pohybu disponuje dĺžkou 100 cm a do PC skrinky výborne zapadá. Významné vlastnosti LED pásika Velamp Led pásik LT018, 1 m, s detektorom pohybu LED osvetlenie k počítaču Velamp Led pásik LT018, 1 m, s detektorom pohybu má dĺžku 100 cm Dynamický efekt blikania Balenie obsahuje 1 ks (alza.sk)

Podobné produkty ako Velamp Led pásik LT018, 1 m, s detektorom pohybu

PLATINIUM BEZDROTOVA LED LISTA S DETEKTOROM POHYBU 90CM, MY-84053

PLATINIUM BEZDROTOVA LED LISTA S DETEKTOROM POHYBU 90CM, MY-84053
Detail

BEZDRÔTOVÁ LED LIŠTA S DETEKTOROM POHYBU . LED osvetlenie aktivované pohybom. . LED bezdrôtová lišta sa ľahko inštaluje kdekoľvek bez prívodu elektrického prúdu. . Ideálna na osvetlenie: kuchynskej linky, šatníkovej skrine, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PLATINIUM BEZDROTOVA LED LISTA S DETEKTOROM POHYBU 90CM, MY-84053 , Fackelmann cukornička dávkovacia 160 ml (33041)

BlitzWolf BW-OLT3 2x nástenná LED solárna lampa s detektorom pohybu, čierna (BW-OLT3)

BlitzWolf BW-OLT3 2x nástenná LED solárna lampa s detektorom pohybu, čierna (BW-OLT3)
Detail

Solárna lampa na stenu osvetlí vašu záhradu alebo okolie domu. Zistí pohyb aj pod uhlom 120 stupňov a potom sa aktivuje 32 LED svetiel, ktoré svietia v bielej, studenej farbe. Špeciálna konštrukcia umožňuje, aby lampa osvetľovala štyri rôzne strany a aby osvetlila čo najväčšiu plochu. Vodotesný systém IP64 chráni lampu pred vodou a teplom. Slnečná energia V hornej časti lampy sa nachádza solárny panel, ktorý nabíja energiu počas celého dňa. Žiarovka je veľmi efektívna, snímač navyše pomáha šetriť energiu, nakoľko spotrebúva svetlo len, keď je niečo v jeho dosahu. Pohybový senzor Systém svetelných a pohybových senzorov dosahuje až 8 metrov vzdialenosti a rozširuje sa na 120 stupňov. Stačí jeden pohyb a lampa sa aktivuje a na 30 sekúnd svieti príslušnou intenzitou. Balenie obsahuje 2ks solárnych lámp. Parametre: • Model: BW-OLT3 • Počet LED svetiel: 32 SMD2835 • Svetelný tok: 200Lm • Kapacita batérie: 3,7 V / 1 200 mAh • Materiál: PC + ABS • Solárny panel: DC5,5V / 0,5W • Teplota farieb: 6500K • Dosah pohybu: 8m • Vodotesný systém: IP64 • Teplota okolia: 0 45 ℃ • Rozmery: 133x110x50mm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako BlitzWolf BW-OLT3 2x nástenná LED solárna lampa s detektorom pohybu, čierna (BW-OLT3) , Labyrint pohybu

Detektor pohybu NEDIS ALRMMW20WT

Detektor pohybu NEDIS ALRMMW20WT
Detail

Kvalitní Detektor pohybu NEDIS ALRMMW20WT z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Pohybové čidlá a senzory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor pohybu NEDIS ALRMMW20WT , Chvála pohybu

Detektor pohybu NEDIS AMLRMMW40WT

Detektor pohybu NEDIS AMLRMMW40WT
Detail

Kvalitní Detektor pohybu NEDIS AMLRMMW40WT z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Pohybové čidlá a senzory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor pohybu NEDIS AMLRMMW40WT , Evolveo alarmex pro (acsalmpirp) bezdrôtový pir snímač pohybu s imunitou k pohybu malých zvierat

Detektor pohybu Geti GMD01

Detektor pohybu Geti GMD01
Detail

Kvalitní Detektor pohybu Geti GMD01 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Pohybové čidlá a senzory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor pohybu Geti GMD01 , Historik v pohybu (9788024626956)

Detektor pohybu HADEX T383

Detektor pohybu HADEX T383
Detail

Kvalitní Detektor pohybu HADEX T383 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Pohybové čidlá a senzory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor pohybu HADEX T383 , Nedis inteligentný snímač pohybu (zbsm10wt)

Detektor pohybu GETI GMD02

Detektor pohybu GETI GMD02
Detail

Kvalitní Detektor pohybu GETI GMD02 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Pohybové čidlá a senzory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor pohybu GETI GMD02 , Soudobé dějiny v pohybu (9788024625270)

Detektor pohybu BASETECH RL-600

Detektor pohybu BASETECH RL-600
Detail

Kvalitní Detektor pohybu BASETECH RL-600 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Pohybové čidlá a senzory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor pohybu BASETECH RL-600 , Solight bezdrôtový hlásič pohybu / gong (1d21)

Detektor pohybu HUTERMANN WiFi TUYA

Detektor pohybu HUTERMANN WiFi TUYA
Detail

Kvalitní Detektor pohybu HUTERMANN WiFi TUYA z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Pohybové čidlá a senzory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor pohybu HUTERMANN WiFi TUYA , Angelcare ac027 monitor pohybu dychu (0666594204288)

Smart detektor pohybu SOLIGHT 1D100PIR WiFi Tuya

Smart detektor pohybu SOLIGHT 1D100PIR WiFi Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor pohybu SOLIGHT 1D100PIR WiFi Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART senzory a čidlá | SMART senzory pohybu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor pohybu SOLIGHT 1D100PIR WiFi Tuya , Osvetlenie skrine lt011 so senzorom pohybu

Smart detektor pohybu Nous E2 ZigBee Tuya

Smart detektor pohybu Nous E2 ZigBee Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor pohybu Nous E2 ZigBee Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART senzory a čidlá | SMART senzory pohybu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor pohybu Nous E2 ZigBee Tuya , Jíme zdravě v pohybu s prof. vítkem (999-00-035-3377-7)

Smart detektor pohybu NEDIS ZBSM10WT ZigBee Tuya

Smart detektor pohybu NEDIS ZBSM10WT ZigBee Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor pohybu NEDIS ZBSM10WT ZigBee Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART senzory a čidlá | SMART senzory pohybu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor pohybu NEDIS ZBSM10WT ZigBee Tuya , Fibaro detektor pohybu (fib-fgms-001-zw5)

FIBARO detektor pohybu (FIB-FGMS-001-ZW5)

FIBARO detektor pohybu (FIB-FGMS-001-ZW5)
Detail

Pohybový senzor k alarmu, vstupné napätie 3 V, určenie: vnútorné, horizontálny zorný uhol 90°, napájanie na baterky, dosah 7m, kompatibilný s technológiou Google Assistant a Amazon Alexa, pripojenie cez Z-Wave, na funkčnosť nutná centrálna jednotka, aplikácia v slovenčine a v angličtine pre Android a iOS FIBARO pohybový senzor pri absencii pohybu v dome spolu s Home Center spustí vopred nastavený scenár: upozorní vás alebo sám automaticky aktivuje alarm, zavrie okná, zhasne svetla, vypne nepotrebné zariadenia a zníži teplotu vykurovania. Vďaka ultra citlivému senzoru rozozná pohyb domácich maznáčikov od pohybu ľudí. Nemusíte sa tak báť zbytočných poplachov. Rozozná dokonca aj počet osôb. Ak je vás v miestnosti viac, môže sa napríklad zvýšiť výkon ventilácie. Vypne nočné lampičky potom, čo vaše dieťa zaspí. Vaše dieťa sa nebude báť a vy sa nebudete musieť starať o účty za elektrinu. Pokročilé nastavenia umožní pri prebudení zapnúť stlmené svetlo a zahrať... (alza.sk)

Podobné produkty ako FIBARO detektor pohybu (FIB-FGMS-001-ZW5) , Evolveo bezdrôtový pir snímač s detekciou pohybu zvierat pre alarmex/sonix (acs pirp)

Smart detektor pohybu WOOX R7046 ZigBee Tuya

Smart detektor pohybu WOOX R7046 ZigBee Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor pohybu WOOX R7046 ZigBee Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré zabezpečenia. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor pohybu WOOX R7046 ZigBee Tuya , Evolveo bezdrôtový pir snímač pohybu pre alarmex/sonix s tamper ochranou (acs pirt)

OXE ZSP 01 – bezdrôtový PIR detektor pohybu (520487)

OXE ZSP 01 – bezdrôtový PIR detektor pohybu (520487)
Detail

Pohybový senzor , pripojenie cez Rádiové vlny, uzatvorený systém, oblasť využitia – zabezpečenie, jazyk aplikácie V angličtine, – bezdrôtový PIR detektor pohybu Bezdrôtový pasívny infračervený PIR detektor pohybu pre zabezpečovací systém OXE ZSK 1907SET EZS.Je určený na zabezpečenie vnútorných priestorov prostredníctvom pohybovej detekcie v miestnosti.Využíva najpokročilejší dvojprvkový PIR senzor, vďaka ktorému deteguje vniknutie nežiaducej osoby vo veľmi širokom teplotnom rozsahu.Detektor sníma priestor veľmi stabilne a vďaka tomu minimalizuje riziko falošných poplachov či chýbajúcej detekcie.Navyše ponúka dva stupne detekcie citlivosti.Chcete svoj dom či byt chrániť pred vylúpením?Potom by ste si mali zaobstarať senzor na dvere a okná OXE.Aby senzor dobre fungoval, musíte ho pripojiť k centrálnej jednotke OXE ZSK 1907SET. Na zabezpečenie komunikácie s inteligentnou domácnosťou môžete využiť pripojenie cez Rádiové vlny.Energiu na prevádzku získava z... (alza.sk)

Podobné produkty ako OXE ZSP 01 – bezdrôtový PIR detektor pohybu (520487) , Evolveo alarmex pro (acsalmpir) bezdrôtový pir snímač pohybu

Smart detektor pohybu HEIMAN HS8OS-TY ZigBee Tuya

Smart detektor pohybu HEIMAN HS8OS-TY ZigBee Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor pohybu HEIMAN HS8OS-TY ZigBee Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART senzory a čidlá | SMART senzory pohybu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor pohybu HEIMAN HS8OS-TY ZigBee Tuya , Oxe zsp 01 – bezdrôtový pir detektor pohybu (520487)

Spro detektor pohybu c-tec xf motion detector white

Spro detektor pohybu c-tec xf motion detector white
Detail

Jednoducho ho zapnite a alarm sa aktivuje za 30 sekúnd. Vyžaduje 3 AAA batérie. Nastavenie hlasitosti Alarm je aktivovaný 10 sekúnd po zapnutí Dosah senzora: 3-5 metrov Infračervená LED sa senzorom pokrývajúcim 100 stupňov Odolný voči dažďu Vyžaduje 3 x AAA 1,5V batérie (parys.sk)

Podobné produkty ako Spro detektor pohybu c-tec xf motion detector white , Evolveo salvarix – bezdrôtový pir snímač pohybu (acs pirn)

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajšie

Detail

PIR detektor pohybu so senzorom jasu HmIP-SMO-2 - vonkajší Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na zabezpečenie a ochranu objektov. Bezdrôtový PIR detektor pohybu so senzorom jasu (HmIP-SMO-2) určený na vonkajšie použitie je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP. Detektor pohybu s krytím proti poveternostným vplyvom a extra dlhou 6-ročnou životnosťou batérie spoľahlivo detekuje pohyb a zmeny okolitého jasu pre možnosť vzdialeného spínania osvetlenia. Použitie Zariadenie je možné použiť ako v interiéri, tak exteriéri ako poplachový senzor pohybu v systéme chytrej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od okolitého jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Konštrukcia s krytím IP44 odolné proti striekajúcej vode a pracovný rozsah pri teplotách medzi -20 °C a +55 °C zaručuje spoľahlivú prevádzku zariadenia aj v tých najnáročnejších podmienkach. Vysoko výkonné šošovky s detekčným dosahom až 12 ma uhlom detekcie 90° ihneď rozoznajú pohyb v monitorovanom priestore. Otočná konštrukcia detektora o 360° zaistí presné snímanie požadovanej časti priestorov. Vstavaný senzor jasu sa postará o presné spínanie svetiel ako za tmy, tak za súmraku. Poplachové funkcie PIR detektor pohybu (HmIP-SMO-2) je aktivovaný, akonáhle čidlo zachytí, počas aktívnej ochrany, pohyb. Systém ihneď vykoná predkonfigurovanú operáciu a informuje užívateľa o udalosti prostredníctvom push notifikácií mobilnej aplikácie Homematic IP na smartfóne. Okrem toho môže byť váš dom alebo objekt ešte bezpečnejší, ak je súčasťou vášho bezpečnostného riešenia vnútorná Siréna (HmIP-ASIR-2) alebo vonkajšia Siréna (HmIP-ASIR-O). Pokiaľ dôjde v takom prípade k narušeniu ochrany okien alebo dverí, automaticky sa spustí hlasný zvuk signalizácie poplachu. Senzor jasu Prahové hodnoty intenzity jasu integrovaného senzora a čas na spínanie osvetlenia je možné individuálne a plynule nastavovať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Ak sa začne šetriť alebo sa úplne zotmie, dôjde aktiváciou zariadenia k systémovému vykonaniu predkonfigurovanej operácie alebo scenára. Pri použití na ovládanie svetla po detekcii pohybu je možné dobu trvania osvitu svietidlom plynule upravovať v aplikácii Homematic IP. Ochrana v prípade sabotáže Súčasťou bezdrôtového PIR detektora pohybu je sabotážny kontakt, ktorý spoľahlivo zistí neoprávnenú manipuláciu a spustí poplach. Medziprístrojová komunikácia zaistí spustenie poplachu aj bez internetového pripojenia. Napájanie 2 kusy vymeniteľných napájacích batérií typu AA umožňujú prevádzku s nízkymi nárokmi na údržbu a zaistia až extrémne dlhú 6-ročnú prevádzku zariadenia. Akonáhle sa zníži kapacita napájacích batérií na minimum, je o tom užívateľ informovaný aplikáciou Homematic IP. Jednoduchá montáž Vďaka kompaktným rozmerom a batériovej prevádzke ponúka detektor možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. Súčasťou balenia PIR detektora pohybu je držiak pre pevnú montáž na stenu, ktorý je možné upevniť pomocou dodávaného montážneho materiálu (hmoždinky, skrutky). Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Detekcia pohybu s dosahom senzora až 12m, 90 °- Detekuje pohyb ako človeka, tak väčšieho zvieraťa- Odčítanie hodnoty jasu v aplikácii- Otočný o 360 °- Nastaviteľná vodorovná a zvislá orientácia šošovky- Bezdrôtová komunikácia cez šifrovaný protokol- Podpora Home Connect Plus Obsah balenia: - 1x PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajší- 1x držiak na stenu- 2x alkalická AA batéria- montážny materiál- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Autonómne: nie (vyžaduje Centrálnu jednotku HmIP-HAP alebo Riadiacu jednotku HmIP-CCU3) Napájací zdroj: 2x 1,5V LR6/Mignon/AA Prúdový odber: 40mA max. Životnosť batérií: 6 rokov (obvykle) Stupeň krytia: IP44 Prevádzková teplota: -20 až +55 °C Rozmery (Š x V x H): 76 x 74 x 90 mm Rozmery balenia: 122 x 112 x 97 mm Hmotnosť: 170g (vrátane batérií) Hmotnosť vrátane obalu: 303,6g Pracovná frekvencia: 868,0 - 868,6 MHz, 869,4 - 869,65 MHz Dosah snímania: 12m Vodorovný uhol snímania: 90° Bezdrôtový dosah (v otvorenom priestore): 230m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajšie , Tělo v pohybu (978-80-210-9751-3)

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vnútorný

Detail

PIR detektor pohybu so senzorom jasu HmIP-SMI - vnútorný Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na zabezpečenie a ochranu objektov. Bezdrôtový PIR detektor pohybu so senzorom jasu (HmIP-SMI) určený na použitie vo vnútorných priestoroch je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP. Zariadenie spoľahlivo detekuje pohyb a zmeny okolitého jasu pre možnosť vzdialeného spínania osvetlenia. Použitie Malý detektor kompaktných rozmerov je možné použiť ako poplachový senzor pohybu v systéme chytrej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Detektor je určený na vnútorné použitie, má dosah až 12 metrov a uhol detekcie okolo 105°. Poplachové funkcie PIR detektor pohybu (HmIP-SMI) je aktivovaný, akonáhle čidlo zachytí, počas aktívnej ochrany, pohyb. Systém ihneď vykoná predkonfigurovanú operáciu a informuje užívateľa o udalosti prostredníctvom push notifikácií mobilnej aplikácie Homematic IP na smartfóne. Okrem toho môže byť váš dom alebo objekt ešte bezpečnejší, ak je súčasťou vášho bezpečnostného riešenia vnútorná Siréna (HmIP-ASIR-2) alebo vonkajšia Siréna (HmIP-ASIR-O). Pokiaľ dôjde v takom prípade k narušeniu ochrany okien alebo dverí, automaticky sa spustí hlasný zvuk signalizácie poplachu. Senzor jasu Prahové hodnoty intenzity jasu integrovaného senzora a čas na spínanie osvetlenia je možné individuálne a plynule nastavovať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Ak sa začne šetriť alebo sa úplne zotmie, dôjde aktiváciou zariadenia k systémovému vykonaniu predkonfigurovanej operácie alebo scenára. Pri použití na ovládanie svetla po detekcii pohybu je možné dobu trvania osvitu svietidlom plynule upravovať v aplikácii Homematic IP. Ochrana v prípade sabotáže Súčasťou bezdrôtového PIR detektora pohybu je sabotážny kontakt, ktorý spoľahlivo zistí neoprávnenú manipuláciu a spustí poplach. Medziprístrojová komunikácia zaistí spustenie poplachu aj bez internetového pripojenia. Napájanie 2 kusy vymeniteľných napájacích batérií typu AA umožňujú prevádzku s nízkymi nárokmi na údržbu a zaistia až 3 roky dlhú prevádzku. Akonáhle sa zníži kapacita napájacích batérií na minimum, je o tom užívateľ informovaný aplikáciou Homematic IP. Jednoduchá montáž Vďaka kompaktným rozmerom a batériovej prevádzke ponúka PIR detektor pohybu možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. Súčasťou balenia detektora sú dva typy držiakov. Držiak na pevnú montáž (na steny, do rohov miestnosti atď.) pomocou dodávaného montážneho materiálu (hmoždinky, skrutky) a držiak (stojanček) na voľné, statické umiestnenie detektora (na poličku, skriňu atď.). Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Detekcia pohybu s dosahom senzora až 12m, 105 °- Odčítanie hodnoty jasu v aplikácii- Sabotážny kontakt- Bezdrôtová komunikácia cez šifrovaný protokol- Podpora Home Connect Plus Obsah balenia: - 1x PIR detektor so senzorom jasu - vnútorný- 1x držiak na stenu- 1x stojan- 2x alkalická AA batéria- montážny materiál- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Autonómne: nie (vyžaduje Centrálnu jednotku HmIP-HAP alebo Riadiacu jednotku HmIP-CCU3) Napájací zdroj: 2x 1,5V LR6/Mignon/AA Prúdový odber: 40mA Životnosť batérií: 3 roky (obvykle) Stupeň krytia: IP20 Prevádzková teplota: 5 až 35 °C Rozmery (Š x V x H): 52 x 65 x 34 mm Rozmery balenia: 122 x 112 x 48 mm Hmotnosť: 85g (vrátane batérií) Hmotnosť vrátane obalu: 177,5g Pracovná frekvencia: 868,3MHz, 869,525MHz Bezdrôtový dosah (v otvorenom priestore): 280m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vnútorný , Dreambaby snímač pohybu led nočné svetlo rotačné (9312742408046)

Smart detektor pohybu MOES PIR Motion Sensor ZigBee Tuya

Smart detektor pohybu MOES PIR Motion Sensor ZigBee Tuya
Detail

Kvalitní Smart detektor pohybu MOES PIR Motion Sensor ZigBee Tuya z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré zabezpečenia. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart detektor pohybu MOES PIR Motion Sensor ZigBee Tuya , Média v pohybu (978-80-210-8033-1)

Homematic IP PIR detektor pohybu - pre 55 mm rámček, vnútorný

Detail

PIR detektor pohybu HmIP-SMI55-2 - pre 55 mm rámček, vnútorný Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na zabezpečenie a ochranu objektov. Multifunkčný bezdrôtový PIR detektor pohybu (HmIP-SMI55-2) určený na použitie vo vnútorných priestoroch je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP. Kompaktne riešené zariadenie disponujúce hneď tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou hodnoty okolitého jasu a manuálnym ovládaním ďalších zariadení systému Homematic IP pomocou dvoch tlačidiel.Použitie Malý nástenný bezdrôtový PIR detektor pohybu (HmIP-SMI55-2) ponúka možnosti flexibilnej inštalácie a širokú modularitu využitia. Môže pracovať ako poplachový senzor pohybu (pokrýva dosah až 6 metrov), spínač automatizácie osvetlenia v závislosti na hodnote jasu alebo ako manuálny dvojtlačítkový ovládač s pestrou škálou riešení od jednoduchých príkazov až po zložité scenáre riadenia chytrej domácnosti prepojením s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácia Homematic IP. Vďaka batériovej prevádzke je zariadenie možné nenápadne voľne umiestniť alebo nainštalovať na požadované miesto. Poplachové funkcie PIR detektor pohybu (HmIP-SMI55-2) je aktivovaný, akonáhle čidlo zachytí počas aktívnej ochrany pohyb. Systém ihneď vykoná predkonfigurovanú operáciu a informuje užívateľa o udalosti prostredníctvom push notifikácií mobilnej aplikácie Homematic IP na smartfóne.Okrem toho môže byť váš dom alebo objekt ešte bezpečnejší, ak je súčasťou vášho bezpečnostného riešenia Siréna vnútorná (HmIP-ASIR-2) alebo Siréna vonkajšia (HmIP-ASIR-O). Pokiaľ dôjde v takom prípade k narušeniu ochrany okien alebo dverí, automaticky sa spustí hlasný zvuk signalizácie poplachu. Senzor jasu Automatické ovládanie osvetlenia pri detekcii pohybu alebo pre vyšší komfort a maximálnu úsporu elektrickej energie je v závislosti na prednastavenej hodnote jasu a svetelných podmienkach v miestnosti aktivované osvetlenie iba v prípade potreby. Prahové hodnoty intenzity jasu integrovaného senzora a čas na spínanie osvetlenia je možné individuálne a plynule nastavovať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Ak sa začne šetriť alebo sa úplne zotmie, dôjde aktiváciou zariadenia k systémovému vykonaniu predkonfigurovanej operácie alebo scenára. Pri použití na ovládanie svetla po detekcii pohybu je možné dobu trvania osvitu svietidlom plynule upravovať v aplikácii Homematic IP. Manuálne tlačidlá Poskytujú dva kanály, ktoré dokážu rozlíšiť medzi dlhým a krátkym stlačením tlačidla. To umožňuje napríklad zapínať alebo vypínať svetelné zdroje alebo aktivovať či deaktivovať EKO režim vykurovania. Jednotlivé tlačidlá sa dajú prostredníctvom mobilnej aplikácie Homematic IP prispôsobiť vašim individuálnym potrebám. V závislosti na priradenom programe môže každé z tlačidiel ovládať viacero zariadení a funkcií chytrej domácnosti Homematic IP. Každé z tlačidiel je možné, nezávisle na sebe, samostatne konfigurovať a tak pohodlne ovládať už pripojené (naprogramované) zariadenia. Napájanie 2 kusy vymeniteľných napájacích batérií typu AAA umožňujú prevádzku s nízkymi nárokmi na údržbu a zaistia až 4-ročnú extra dlhú prevádzku. Akonáhle sa zníži kapacita napájacích batérií na minimum, je o tom užívateľ informovaný aplikáciou Homematic IP. Alternatívne k batériovej prevádzke je možné PIR detektor pohybu (HmIP-SMI55-2) napájať tiež priamo zo siete 230 V pomocou Napájacieho zdroja batériových komponentov 55 mm (HmIP-BPS-2). Jednoduchá montáž Bezdrôtová komunikácia a batériová prevádzka ponúka možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. To znamená, že bezdrôtový multifunkčný PIR detektor pohybu je možné variabilne umiestniť kdekoľvek v miestnosti a objekte. Uchytenie pomocou montážneho materiálu (hmoždinky, skrutky) alebo fixácia prostredníctvom dodávaných lepiacich pásikov. Detektor je možné integrovať do Stojančeka batériových komponentov 55 mm (HmIP-DS55) pre dlhšiu výdrž na batérie. Otvorená konštrukcia pre integráciu do viacerých typov rámčekov výrobcov tretích strán (napr. Berker, Elso, Gira, Merten, Jung, atď.). Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Detekcia pohybu s dosahom senzora až 6m- Odčítanie hodnoty jasu v aplikácii- Bezdrôtová komunikácia cez šifrovaný protokol- Podpora Home Connect Plus Obsah balenia: - 1x PIR detektor pohybu - pre 55 mm rámček, vnútorné- 1x výmenný rámček- 1x montážna doska (držiak na stenu)- 2x alkalická AAA batéria- montážny materiál- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Autonómne: nie (vyžaduje Centrálnu jednotku HmIP-HAP alebo Riadiacu jednotku HmIP-CCU3) Napájací zdroj: 2x 1,5V LR03/mikro/AAA Prúdový odber: 50mA max. Životnosť batérií: 4 roky (bežne) Stupeň krytia: IP20 Prevádzková teplota: 5 až 35 °C Dosah snímania: 6m Rozmery (Š x V x H): bez rámčeka: 55 x 55 x 20 mm s rámčekom: 86 x 86 x 21,5 mm Hmotnosť: 90g (vrátane batérií) Pracovná frekvencia: 868,0 - 868,6 MHz, 869,4 - 869,65 MHz Bezdrôtový dosah (v otvorenom priestore): 150m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu - pre 55 mm rámček, vnútorný , Školáci v pohybu (978-80-247-3733-1)

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajší, antracit

Detail

PIR detektor pohybu so senzorom jasu HmIP-SMO-A-2 - vonkajší, antracit Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na zabezpečenie a ochranu objektov. Bezdrôtový PIR detektor pohybu so senzorom jasu (HmIP-SMO-A-2) určený na vonkajšie použitie je súčasťou systému chytrej domácnosti Homematic IP. Detektor pohybu s krytím proti poveternostným vplyvom a extra dlhou 6-ročnou životnosťou batérie spoľahlivo detekuje pohyb a zmeny okolitého jasu pre možnosť vzdialeného spínania osvetlenia. Použitie Zariadenie je možné použiť ako v interiéri, tak exteriéri ako poplachový senzor pohybu v systéme chytrej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od okolitého jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Konštrukcia s krytím IP44 odolné proti striekajúcej vode a pracovný rozsah pri teplotách medzi -20 °C a +55 °C zaručuje spoľahlivú prevádzku zariadenia aj v tých najnáročnejších podmienkach. Vysoko výkonné šošovky s detekčným dosahom až 12 ma uhlom detekcie 90° ihneď rozoznajú pohyb v monitorovanom priestore. Otočná konštrukcia detektora o 360° zaistí presné snímanie požadovanej časti priestorov. Vstavaný senzor jasu sa postará o presné spínanie svetiel ako za tmy, tak za súmraku. Poplachové funkcie PIR detektor pohybu (HmIP-SMO-A-2) je aktivovaný, akonáhle čidlo zachytí, počas aktívnej ochrany, pohyb. Systém ihneď vykoná predkonfigurovanú operáciu a informuje užívateľa o udalosti prostredníctvom push notifikácií mobilnej aplikácie Homematic IP na smartfóne. Okrem toho môže byť váš dom alebo objekt ešte bezpečnejší, ak je súčasťou vášho bezpečnostného riešenia vnútorná Siréna (HmIP-ASIR-2) alebo vonkajšia Siréna (HmIP-ASIR-O). Pokiaľ dôjde v takom prípade k narušeniu ochrany okien alebo dverí, automaticky sa spustí hlasný zvuk signalizácie poplachu. Senzor jasu Prahové hodnoty intenzity jasu integrovaného senzora a čas na spínanie osvetlenia je možné individuálne a plynule nastavovať prostredníctvom mobilnej aplikácie. Ak sa začne šetriť alebo sa úplne zotmie, dôjde aktiváciou zariadenia k systémovému vykonaniu predkonfigurovanej operácie alebo scenára. Pri použití na ovládanie svetla po detekcii pohybu je možné dobu trvania osvitu svietidlom plynule upravovať v aplikácii Homematic IP. Ochrana v prípade sabotáže Súčasťou bezdrôtového PIR detektora pohybu je sabotážny kontakt, ktorý spoľahlivo zistí neoprávnenú manipuláciu a spustí poplach. Medziprístrojová komunikácia zaistí spustenie poplachu aj bez internetového pripojenia. Napájanie 2 kusy vymeniteľných napájacích batérií typu AA umožňujú prevádzku s nízkymi nárokmi na údržbu a zaistia až extrémne dlhú 6-ročnú prevádzku zariadenia. Akonáhle sa zníži kapacita napájacích batérií na minimum, je o tom užívateľ informovaný aplikáciou Homematic IP. Jednoduchá montáž Vďaka kompaktným rozmerom a batériovej prevádzke ponúka detektor možnosť jednoduchej inštalácie bez potreby kabeláže. Súčasťou balenia PIR detektora pohybu je držiak pre pevnú montáž na stenu, ktorý je možné upevniť pomocou dodávaného montážneho materiálu (hmoždinky, skrutky). Široký rozsah využitia Ideálne pre všestranné použitie v domácnostiach, kanceláriách, firmách, zdravotníckych zariadeniach atď. Vlastnosti: - Detekcia pohybu s dosahom senzora až 12m, 90 °- Odčítanie hodnoty jasu v aplikácii- Otočný o 360 °- Nastaviteľná vodorovná a zvislá orientácia šošovky- Bezdrôtová komunikácia cez šifrovaný protokol- Podpora Home Connect Plus Obsah balenia: - 1x PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajší, antracit- 1x držiak na stenu- 2x alkalická AA batéria- montážny materiál- slovenský návod Parametre: Rad: Homematic IP Autonómne: nie (vyžaduje Centrálnu jednotku HmIP-HAP alebo Riadiacu jednotku HmIP-CCU3) Napájací zdroj: 2x 1,5V LR6/Mignon/AA Prúdový odber: 40mA max. Životnosť batérií: 6 rokov (obvykle) Stupeň krytia: IP44 Prevádzková teplota: -20 až +55 °C Rozmery (Š x V x H): 76 x 74 x 90 mm Rozmery balenia: 122 x 112 x 97 mm Hmotnosť: 170g (vrátane batérií) Hmotnosť vrátane obalu: 303,6g Pracovná frekvencia: 868,0 - 868,6 MHz, 869,4 - 869,65 MHz Dosah snímania: 12m Vodorovný uhol snímania: 90° Bezdrôtový dosah (v otvorenom priestore): 230m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu - vonkajší, antracit , Odečítání pohybu souřadnic (978-80-275-1033-7)

iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM - UltraHD 4K kamera, IR LED, vonkajší, detektor pohybu

iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM - UltraHD 4K kamera, IR LED, vonkajší, detektor pohybu
Detail

iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM - UltraHD 4K kameraUltra HD 4K (8MPx) vonkajšia kamera s obojsmerným prenosom zvuku, farebným nočným videním a SMART detekciou pohybu. Detaily produktu Model: iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM EAN: 5060442179363 Vlastnosti kamery Rozlíšenie: 4K (3840 x 2160) Uhol záberu: 104° Odolnosť: Prach a striekajúca voda (IP66) Detekcia pohybu: SMART detekcia pohybu pomocou vstavaného PIR detektora Nočné videnie: Farebné nočné videnie s dosahom až 40 m Pripojenie a napájanie Pripojenie: Ethernet kábel pripojený priamo k NVR rekordéru Napájanie: PoE napájanie cez Ethernet kábel SMART detekcia pohybu PIR detektor: Uhol záberu 120 °, dosah 7m Detekcia: Rozpoznanie dôležitých pohybov, napr. človeka, automobilu, veľkého zvieraťa Kvalita obrazu Snímač: 1/2,3" 8.0 MPx Kompresia: H.265 Redukcia šumu: 3D DNR Nočné videnie a obojsmerný prenos zvuku IR LED prísvit: Farebný s dosahom 40 m Zvuk: Mikrofón a reproduktor pre obojsmerný prenos zvuku Podpora ONVIF ONVIF: Ver. 2.6, Profile S, Profile G Univerzálnosť: Možnosť pripojenia k akémukoľvek NVR rekordéru, úložisku, NAS serveru podporujúcemu ONVIF Špecifikácia kamery iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM Ultra HD 4K (3840 x 2160) vonkajšia kamera určená pre modely iGET HOMEGUARD HGNVK84904, HGNVK164908. Napájanie kamery: PoE napájanie po Ethernet kábli, tiež obsahuje Jack konektor pre pripojenie ďalšieho napájania 12V DC. Špeciálna SMART detekcia pohybu pomocou vstavaného PIR detektora. Parametre PIR detektora: uhol záberu 120 °, dosah 7m. Odolnosť proti prachu a vode IP66. Farebné nočné videnie až do vzdialenosti 40 m (obsahuje IR LED diódy a LED svetlá). Uhol záberu: 104°. Senzor 1/2.3" 8.0MPx, 0.1 Lux @ F1.2 (AGC ON), 0 Lux with IR. Kompatibilita kamery: ONVIF (Ver. 2.6, Profile S, Profile G). Automatické prepnutie denného/nočného režimu. Digitálna redukcia šumu : 3D DNR Stream/video bit rate: Dual / 256 kbps - 8 Mbps. Životnosť infračervených LED: 10 000 h. Materiál tela kamery: liatina / plast. Prevádzková teplota -30 ° C až +55 ° C. Konektory: RJ45, napájací Jack pre prídavné napájanie.Dĺžka kábla od kamery po konektory: 35 cm.Pripojenie pomocou dodaného ethernetového kábla 18 m, je možné pripojiť na existujúcu kabeláž Ethernet Cat.5e a vyššie až do dĺžky 100 m. Rozmery a hmotnosť kamery: 138 x 69 x 71 mm, 350 g. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET HOMEGUARD HGNVK936CAM - UltraHD 4K kamera, IR LED, vonkajší, detektor pohybu , Předškoláci v pohybu (978-80-247-2317-4)

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vnútorný – HmIP-SMI

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vnútorný – HmIP-SMI
Detail

Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, oblasť využitia – zabezpečenie, jazyk aplikácie V češtine, napájanie Batériami, – bezdrôtový PIR so senzorom jasu (HmIP-SMI) určený na použitie vo vnútorných priestoroch; je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP; zariadenie spoľahlivo detekuje pohyb a zmeny okolitého jasu pre možnosť vzdialeného spínania osvetlenia; Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vnútorný – HmIP-SMIMalý bezdrôtový PIR detektor kompaktných rozmerov je možné použiť ako poplachový senzor pohybu v systéme inteligentnej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Pripojenie cezrádiové vlny, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine, angličtine a ďalších jazykoch. Pracuje v kombinácii s centrálnou jednotkou HmIP-HAP.Vonkajší detektor pohybu so senzorom jasu pre systém inteligentnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vnútorný – HmIP-SMI , Kritika v pohybu (978-80-210-9416-1)

iGET SECURITY M3P1 Bezdrôtový PIR detektor pohybu k alarmu M3 a M4

Detail

Bezdrôtový PIR snímač pohybu k alarmu M3, detekcia pomocou infračerveného žiarenia. uhol záberu 60° vertikálne, 110° horizontálne, extrémne dlhá výdrž batérie, tamper ochrana Príslušenstvo pre zabezpečovací systém iGET SECURITY M3 iGET SECURITY M3P1 - Bezdrôtový pohybový PIR detektorIde o bezdrôtový pohybový PIR detektor určený pre alarmy iGET SECURITY M3. Obsahuje ochranu proti sabotáži, 6 možných nastavení triggeru, vysoká výdrž batérie až 2 roky, pri slabej batérii informuje alarm pomocou SMS. Špeciálny magnetický držiak. Bezdrôtový detektor pohybu iGET SECURITY M3P1 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M3. Určený na používanie v interiéri.S veľmi výkonným infračerveným senzorom pracuje na princípe digitálneho dvojfázového logického programovania, kedy je detekovaný pohyb ľudského tela pred infračerveným senzorom. Účinne sú tak popreté falošné poplachy. Spolu s technológiou automatickej teplotnej kompenzácie tak zaručuje vysokú citlivosť a stabilitu. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie.Pri vybitej batérii informuje automaticky hlavnú jednotku alarmu, ktorá odošle užívateľovi SMS so žiadosťou o výmenu batérie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 100m. Hlavné parametre:- detektor je určený do všetkých miestností, kde je nutné stráženie pomocou detekcie pohybu,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- detekcia pohybu na základe infračerveného žiarenia, dvojfázového programovania, a teplotnej kompenzácie,- obsahuje signalizačnú LED diódu - rozsvieti sa pri detekcii pohybu, svieti stále pri slabej batérii,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií,- pri montáži do výšky 2 m sú uhly záberu: horizontálne 110°, vertikálne 60°, pokrytie 9 m,- možnosti nastavenia triggeru: zatvorený, okamžitý, 24 Hodín, režim Doma, uvítací Gong, oneskorenie,- magnetický držiak na uchytenie. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +40°CPrevádzková vlhkosť: 5% 90%Napájacie napätie: 2x batéria 1,5V, typ AAPokrytie zabezpečenia: 9 mPrevádzkový prúd: 22 mAPokojový prúd: 0,06 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P1 Bezdrôtový PIR detektor pohybu k alarmu M3 a M4 , Nástenné svietidlo z nehrdzavejúcej ocele, so snímačom pohybu

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2
Detail

Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz s detekciou pohybu kompatibilný so systémami Google Assistant a Amazon Alexa, oblasť využitia – zabezpečenie, jazyk aplikácie V češtine, napájanie Batériami, – bezdrôtový PIR so senzorom jasu (HmIP-SMO-2), určený na vonkajšie použitie, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Detektor pohybu s krytím proti poveternostným vplyvom a extra dlhou 6-ročnou životnosťou batérie spoľahlivo deteguje pohyb a zmeny okolitého jasu na možnosť vzdialeného spínania osvetlenia. Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2Bezdrôtový PIR detektor kompaktných rozmerov je možné použiť ako vonkajší poplachový senzor pohybu v systéme inteligentnej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Pripojenie cez rádiové vlny, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-2 , Evolveo salvarix – bezdrôtový duálny pir snímač s imunitou voči pohybu malých zvířat (acs pirp2)

Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2

Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2
Detail

Pohybový senzor , pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, otvorený systém s detekciou pohybu, oblasť využitia – zabezpečenie, napájanie Batériami, – multifunkčný bezdrôtový PIR (HmIP-SMI55-2), určený na použitie vo vnútorných priestoroch, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Kompaktne riešené zariadenie disponujúce tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou hodnoty okolitého jasu a manuálnym ovládaním ďalších zariadení systému Homematic IP pomocou dvoch tlačidiel. Homematic IP predstavuje úplnú revolúciu v oblasti Smart Home, prináša vám bezkompromisnú nemeckú kvalitu, komplexné riešenie a širokú modularitu vrátane portfólia výrobkov určených na zabezpečenie a ochranu objektov. Multifunkčný bezdrôtový PIR pohybový senzor (HmIP-SMI55-2) určený na použitie vo vnútorných priestoroch je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Kompaktne riešené zariadenie disponujúce hneď tromi funkciami – spoľahlivou detekciou pohybov, detekciou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu – pre 55 mm rámček, vnútorný – HmIP-SMI55-2

Tectake Vonkajšie nástenné svietidlo LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401513)

Tectake Vonkajšie nástenné svietidlo LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401513)
Detail

Záhradné osvetlenie – nástenné, LED, príkon 1W, svetelný tok 100lm, studené svetlo, výška 5.1cm, šírka 9.7cm, materiál: plast, solárne napájanie, IP64 Rozhodli ste sa nasvietiť príjazdovú cestu ku garáži alebo okolie záhrady? Ak áno, bolo by dobré zvážiť kúpu záhradného svietidla tectake. Vďaka osvetleniu v podobe nástennej lampy nasvietite váš vybraný priestor jednoducho a elegantne. Slnečné žiarenie cez solárny panel poskytuje energiu potrebnú na prevádzku. Na výrobu tohto záhradného osvetlenia bol vybraný materiál, ktorým je plast. Jednou zo súčastí svetla je aj zdroj svetla, ktorý nemusíte kupovať oddelene. Konštrukcia získala pri výrobe certifikát krytia IP64. Na jeho prevádzku je podstatný parameter príkonu. Ten je 1 W. Tento model má integrovaný senzor, ktorý zaručí automatické zapnutie svetla v prípade, pokiaľ v jeho okolí dôjde k pohybu. Rozhodujúce funkcie záhradného svietidla Tectake Vonkajšie nástenné svietidlo LED integrovaný solárny panel a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake Vonkajšie nástenné svietidlo LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401513)

TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg) (8594163276485)

TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg) (8594163276485)
Detail

Pohybový senzor k alarmu, vstupné napätie 3 V, určenie: vnútorné, horizontálny zorný uhol 80°, napájanie na baterky, dosah 10m, pripojenie cez rádiové vlny, bez detekcie zvierat, odolnosť proti falošným poplachom a indikácia batérie, na funkčnosť nutná centrálna jednotka Chráňte svoje zdravie i všetkých blízkych, ale aj majetok. Detektor dymu vás spoľahlivo varuje pri propukajícím požiari, takže môžete reagovať behom pár chvíľ po zahorenie, a nie až keď k vám dorazí dym alebo len správa o kompletnom vyhorení vo vašej neprítomnosti. Detektor pracuje samostatne, kedy upozorní optickou a akustickou signalizáciou, ale tiež dokáže spolupracovať s alarmovým systémom iget SECURITY M3. Po obdržaní signálu poplachu môže systém spustiť tiež sirénu a odošle informačnú SMS.Bezdrôtový detektor TESLA SecureQ i7 je cenovo dostupný a kvalitne spracovaný pohybový detektor, ktorý je ideálny v kombinácii s alarmom TESLA SecureQ i7. Možno ho však použiť aj v iných bezpečnostných... (alza.sk)

Podobné produkty ako TESLA SecureQ i7 – bezdrôtový detektor pohybu (mimo malé zvieratá, odolnosť do 25 kg) (8594163276485)

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší, antracit – HmIP-SMO-A-2

Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší, antracit – HmIP-SMO-A-2
Detail

Pohybový senzor , napájanie Batériami, – bezdrôtový PIR so senzorom jasu (HmIP-SMO-A-2), určený na vonkajšie použitie, je súčasťou systému smart domácnosti Homematic IP. Detektor pohybu s krytím proti poveternostným vplyvom a extra dlhou 6-ročnou životnosťou batérie spoľahlivo deteguje pohyb a zmeny okolitého jasu na možnosť vzdialeného spínania osvetlenia. Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší – HmIP-SMO-A-2Bezdrôtový PIR detektor kompaktných rozmerov je možné použiť ako vonkajší poplachový senzor pohybu v systéme inteligentnej domácnosti Homematic IP alebo pre vzdialené spínanie svetiel v závislosti od jasu a prepojenia s inými produktmi Homematic IP prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie. Pripojeniecez rádiové vlny, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine, angličtine a ďalších jazykoch. Pracuje v kombinácii s centrálnou jednotkou HmIP-HAP.Vonkajší detektor pohybu so senzorom jasu pre systém inteligentnej domácnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homematic IP PIR detektor pohybu so senzorom jasu – vonkajší, antracit – HmIP-SMO-A-2

Tectake 4 Vonkajšie nástenné svietidlá LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401736)

Tectake 4 Vonkajšie nástenné svietidlá LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401736)
Detail

Záhradné osvetlenie – nástenné, LED, príkon 1W, svetelný tok 100lm, studené svetlo, výška 5.1cm, šírka 9.7cm, materiál: plast, solárne napájanie, IP64 Rozhodli ste sa nasvietiť vašu príjazdovú cestu, garáž alebo okolie záhrady? Potom uvažujte o zakúpení záhradného svietidla tectake. S pomocou osvetlenia v podobe nástennej lampy bude vybraný priestor ľahko a elegantne osvietený. Potrebnú energiu na prevádzku čerpá prostredníctvom solárneho panelu. Pri výrobe tohto záhradného osvetlenia sa používa materiál, ktorým je plast. S kúpou svetla zaobstaráte zároveň aj svetelný zdroj, ktorý nemusíte kupovať oddelene. Konštrukcia disponuje certifikátom pre stupeň krytia IP64. Na jeho prevádzku je podstatný parameter príkonu. Ten je 1 W. Tento model je vybavený integrovaným senzorom, vďaka ktorému sa zapína svetlo v prípade, že vo vybranom priestore zaznamená pohyb Rozhodujúce funkcie záhradného svetla Tectake 4 Vonkajšie nástenné svietidlá LED integrovaný solárny panel a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake 4 Vonkajšie nástenné svietidlá LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401736)

Tectake 8 Vonkajších nástenných svietidiel LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401738)

Tectake 8 Vonkajších nástenných svietidiel LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401738)
Detail

Záhradné osvetlenie – nástenné, LED, príkon 1W, svetelný tok 100lm, studené svetlo, výška 5.1cm, šírka 9.7cm, materiál: plast, solárne napájanie, IP64 Potrebujete mať nasvietenú vašu garáž, príjazdovú cestu či záhradu? Ak áno, bolo by dobré zvážiť kúpu záhradného svietidla tectake. Vďaka použitiu osvetlenia v podobe nástennej lampy osvetlíte priestor, ktorý ste si vybrali, jednoducho a elegantne. Slnečné žiarenie prostredníctvom solárneho panelu dodáva energiu na jeho prevádzku. Materiálom konštrukcie tohto záhradného osvetlenia je plast. Konštrukcia svetla má v sebe zahrnutý aj svetelný zdroj, odpadá vám tak jeden z ďalších nákupov. Konštrukcia disponuje certifikátom pre stupeň krytia IP64. Aby ste si mohli spočítať, aká nákladná bude jeho prevádzka, zamerajte sa na príkon. Ten je 1 W. Tento model má integrovaný senzor, ktorý obstaráva zapnutie svetla v prípade, že v monitorovanom priestore zaznamená pohyb. Zaujímavé parametre záhradného svietidla Tectake 8... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake 8 Vonkajších nástenných svietidiel LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401738)

Tectake 6 Vonkajších nástenných svietidiel LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401737)

Tectake 6 Vonkajších nástenných svietidiel LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401737)
Detail

Záhradné osvetlenie – nástenné, LED, príkon 1W, svetelný tok 100lm, studené svetlo, výška 5.1cm, šírka 9.7cm, materiál: plast, solárne napájanie, IP64 Chceli by ste nasvietiť vašu príjazdovú cestu, garáž či okolie záhrady? Potom uvažujte o zakúpení záhradného svietidla tectake. Pomocou osvetlenia v podobe nástennej lampy bude váš vybraný priestor ľahko a elegantne osvietený. Slnečné žiarenie cez solárny panel poskytuje energiu potrebnú na prevádzku. Pri výrobe tohto záhradného osvetlenia sa používa materiál, ktorým je plast. Priamo v konštrukcii svetla je potom integrovaný aj zdroj svetla, ktorý tak nemusíte kupovať zvlášť. Konštrukcia disponuje certifikátom pre stupeň krytia IP64. Na jeho prevádzku je podstatný parameter príkonu. Ten je 1 W. Do vybavenia tohto typu patrí aj integrovaný snímač, ktorý automaticky zapína svetlo v prípade detekcie pohybu v monitorovanom priestore. Zaujímavé vlastnosti záhradného svetla Tectake 6 Vonkajších nástenných svietidiel... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake 6 Vonkajších nástenných svietidiel LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401737)

Tectake 2 Vonkajšie nástenné svietidlá LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401735)

Tectake 2 Vonkajšie nástenné svietidlá LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401735)
Detail

Záhradné osvetlenie – nástenné a LED reflektor, LED, príkon 1W, svetelný tok 100lm, studené svetlo, výška 5.1cm, šírka 12.4cm, materiál: plast, na batérie a solárne napájanie, IP64 Rozhodli ste sa mať nasvietenú garáž, príjazdovú cestu alebo záhradu? Ak áno, mali by ste zvážiť kúpu záhradného svetla tectake. S použitím osvetlenia v podobe nástennej lampy bude vybraný priestor ľahko a elegantne osvietený. Energiu mu budú dodávať batérie a tiež menší solárny panel, a vy tak máte väčšiu voľnosť v rozhodovaní, kam ho umiestniť. Vhodným materiálom na vyhotovenie tohto záhradného osvetlenia je plast. Do konštrukcie je zabudovaný aj zdroj svetla, nemusíte ho teda kupovať zvlášť. Konštrukcia disponuje certifikátom pre stupeň krytia IP64. Dostatočné svetlo vám sprostredkuje integrovaná LED žiarovka. Takých žiaroviek sa tu nachádza celkom 6 ks. Aby ste si mohli spočítať, aká nákladná bude jeho prevádzka, zamerajte sa na príkon. Ten je 1 W. K vybaveniu tohto modelu patrí... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake 2 Vonkajšie nástenné svietidlá LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401735)

Tectake 10 Vonkajších nástenných svietidiel LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401739)

Tectake 10 Vonkajších nástenných svietidiel LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401739)
Detail

Záhradné osvetlenie – nástenné, LED, príkon 1W, svetelný tok 100lm, studené svetlo, výška 5.1cm, šírka 9.7cm, materiál: plast, solárne napájanie, IP64 Rozhodli ste sa mať nasvietenú príjazdovú cestu, garáž alebo okolie záhrady? Potom uvažujte o zakúpení záhradného svietidla tectake. Vďaka použitiu osvetlenia v podobe nástennej lampy bude potrebný priestor perfektne osvietený. Zo slnečného žiarenia pomocou solárneho panelu čerpá energiu na prevádzku. Materiálom na výrobu tohto záhradného osvetlenia je plast. Konštrukcia svetla má v sebe zahrnutý aj svetelný zdroj, ktorý nemusíte kupovať oddelene. Konštrukcia získala pri výrobe certifikát krytia IP64. Aby ste si mohli spočítať, aká nákladná bude jeho prevádzka, zamerajte sa na príkon. Ten je 1 W. K vybaveniu tohto modelu patrí integrovaný senzor, ktorý automaticky zapne svetlo v prípade, že zaznamená pohyb. Základné funkcie záhradného svetla Tectake 10 Vonkajších nástenných svietidiel LED integrovaný solárny... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake 10 Vonkajších nástenných svietidiel LED integrovaný solárny panel a detektor pohybu, čierna (401739)

FACKELMANN Cukornička dávkovacia 160 ml (33041)

FACKELMANN Cukornička dávkovacia 160 ml (33041)
Detail

Menážka – na cukor, materiál sklo, objem 160 ml, výška 130 mm, vhodná do umývačky riadu Táto jednoduchá praktická cukornička je vyrobená z prevažne obnoviteľných zdrojov. Ekologický dávkovač cukru Fackelmann Eco má telo zo skla a viečko z bio plastu. Cukornička pojme 160 ml a ľahko sa čistí, môžete ju umývať v umývačke riadu. Vďaka svojej praktickej výške 13 cm je ideálna na doplnenie prestretého stola, pretože nezaberá takmer žiadne miesto. Fackelmann Eco sa dodáva v udržateľnom obale z papiera certifikovaného FSC. Kľúčové vlastnosti cukorničky Fackelmann EcoDávkovač cukru vyrobený zo surovín z prevažne obnoviteľných zdrojovCukornička Fackelmann Eco má sklenené teloS viečkom z ekologického bio plastuEkologickú Fackelmann Eco je možné umývať v umývačke riaduDodáva sa v udržateľnom obale z papiera certifikovaného FSC Materiál: Sklo, bio plastObjem: 160 mlVýška: 13 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako FACKELMANN Cukornička dávkovacia 160 ml (33041)

iGET SECURITY P17 Bezdrôtový PIR detektor pohybu bez detekcie zvierat do 10 kg k alarmu M2B

Detail

iGET SECURITY P17 - Bezdrôtový pohybový PIR detektor bez detekcie zvieratJedná sa o bezdrôtový pohybový PIR detektor bez detekcie zvierat určený na alarm iGET SECURITY M2B. Nedetekuje pohyb zvieraťa do 10kg váhy. Vysoká výdrž batérie až 2 roky. Bezdrôtový detektor pohybu bez detekcie zvierat iGET SECURITY P17 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M2B. Určený na používanie v interiéri.S veľmi výkonným infračerveným senzorom pracuje na princípe digitálneho dvojfázového logického programovania, kedy je detekovaný pohyb ľudského tela pred infračerveným senzorom, ale už nie je detekovaný pohyb zvieraťa do 10 kg váhy. Účinne sú tak popreté falošné poplachy. Spolu s technológiou automatickej teplotnej kompenzácie tak zaručuje vysokú citlivosť a stabilitu. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 80 m. Hlavné parametre:- detektor je určený do všetkých miestností, kde je nutné stráženie pomocou detekcie pohybu,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- detekcia pohybu na základe infračerveného žiarenia, dvojfázového programovania, a teplotnej kompenzácie,- obsahuje signalizačnú červenú LED diódu - pri detekcii pohybu preblikne, pri slabej batérii svieti stále,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií,- pri montáži do výšky 2,2 m sú uhly záberu: horizontálne 110°, vertikálne 60°, pokrytie až 12 m. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 95% (nekondenzujúca)Napájacie napätie: 1x batéria 9 V, typ 6F22Pokrytie zabezpečenia: až 12 mPrevádzkový prúd: 17 mAPokojový prúd: 0,028 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 80 m pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY P17 Bezdrôtový PIR detektor pohybu bez detekcie zvierat do 10 kg k alarmu M2B

iGET SECURITY M3P17 Bezdrôtový PIR detektor pohybu bez detekcie zvierat do 12 kg k alarmu M3 a M4

Detail

iGET SECURITY M3P17 - Bezdrôtový pohybový PIR detektor bez detekcie zvierat Jedná sa o bezdrôtový pohybový PIR detektor bez detekcie zvierat určený na alarm iGET SECURITY M3. Obsahuje ochranu proti sabotáži, 5 možných nastavení triggeru, vysoká výdrž batérie až 2 roky. Bezdrôtový detektor pohybu bez detekcie zvierat iGET SECURITY M3P17 je príslušenstvom pre alarm iGET SECURITY M3. Určený na používanie v interiéri.S veľmi výkonným infračerveným senzorom, pracuje na princípe digitálneho dvojfázového logického programovania, kedy je detekovaný pohyb ľudského tela pred infračerveným senzorom, ale už nie je detekovaný pohyb zvieraťa do 12 kg váhy. Účinne sú tak potlačené falošné poplachy. Spolu s technológiou automatickej teplotnej kompenzácie tak zaručuje vysokú citlivosť a stabilitu. Spracovanie v modernom dizajne, ekologicky úsporný vďaka nízkej spotrebe energie. Vzdialenosť umiestnenia od hlavnej jednotky až 100 m. Hlavné parametre: - detektor je určený do všetkých miestností, kde je nutné stráženie pomocou detekcie pohybu,- jednoduché rozšírenie základného setu alarmu,- detekcia pohybu na základe infračerveného žiarenia, dvojfázového programovania, a teplotnej kompenzácie,- obsahuje signalizačné LED diódy - červená sa rozsvieti pri detekcii pohybu, žltá svieti stále pri slabej batérii,- výdrž batérie až 2 roky podľa počtu detekcií,- pri montáži do výšky 2,2 m sú uhly záberu: horizontálne 110°, vertikálne 60°, pokrytie až 12 m,- možnosti nastavenia poplachu: vypnutý, okamžitý, 24 Hodín, režim Doma, uvítací Gong.- možnosť nastavenia prichádzajúceho i odchádzajúceho oneskorenia. Špecifikácia:Frekvencia vysielania: 433,29 MHzPrevádzková teplota: - 10°C +50°CPrevádzková vlhkosť: 5% 95% (nekondenzujúca)Napájacie napätie: 1x batéria 9 V, typ 6F22Pokrytie zabezpečenia: až 12 mPrevádzkový prúd: 15 mAPokojový prúd: 0,025 mADosah signálu k centrálnej jednotke: do 100 m. pri priamej viditeľnosti (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako iGET SECURITY M3P17 Bezdrôtový PIR detektor pohybu bez detekcie zvierat do 12 kg k alarmu M3 a M4

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový PIR snímač pohybu s imunitou voči pohybu malých zvierat

Detail

EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový PIR snímač pohybu s imunitou voči pohybu malých zvierat Kompatibilný s EVOLVEO Alarmex Pro Detektor pohybu PIR s imunitou pohybu malých zvierat Dosah s ústredňou až 80 m Bezdrôtová frekvencia 433 MHz Detekčná vzdialenosť 8 m Napájanie 9V batérie 3 nastaviteľné režimy citlivosti detekcie TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA Model ACSALMPIRP Pracovné napätie 9V (250mAh) Pohotovostný prúd <=40uA Prúd pri aktivácii <=15mA Pracovná teplota -10 50°C Detekčná zóna <=8m / 110° Parametre bezdrôtového pripojenia 433 MHz Relatívna vlhkosť <=85% Rozmery 105 × 58 × 37 mm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro, bezdrôtový PIR snímač pohybu s imunitou voči pohybu malých zvierat

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMPIRP) bezdrôtový PIR snímač pohybu s imunitou k pohybu malých zvierat

EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMPIRP) bezdrôtový PIR snímač pohybu s imunitou k pohybu malých zvierat
Detail

Pohybový senzor k alarmu, určenie: vonkajšie a vnútorné, dosah 80m, kompatibilný s technológiou Google Assistant a Tuya, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a GSM, bez detekcie zvierat, odolnosť proti falošným poplachom a indikácia batérie, na funkčnosť nutná centrálna jednotka Na to najlepšie zabezpečenie vášho domu, chaty či iných priestorov odporúčame senzor pohybu EVOLVEO. Na správnu činnosť detektora treba vlastniť centrálnu jednotku, do ktorej sa budú predávať informácie o narušení priestoru. Dosah tohto pohybového senzora sa vyšplhal až na 80 m. V prípade, že máte domáceho maznáčika, netreba sa obávať, pretože senzor ignoruje zvieracie pohyby. Má zabudovaný špeciálny algoritmus, ktorý rozpozná, pokiaľ ide o planý poplach. Vďaka tomu sa vám nestane, že by sa často a bezdôvodne spúšťal poplach. O stave batérie vás bude informovať indikátor. Na jednoduchú a rýchlu komunikáciu poslúži Google Assistant a Tuya. EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMPIRP) bezdrôtový PIR snímač... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMPIRP) bezdrôtový PIR snímač pohybu s imunitou k pohybu malých zvierat

Angelcare AC127 monitor pohybu s audio pestúnkou

Angelcare AC127 monitor pohybu s audio pestúnkou
Detail

Angelcare AC127, Monitory dychu pre deti, Použitie: Signál je stabilný do 200 metrov. (notino.sk)

Podobné produkty ako Angelcare AC127 monitor pohybu s audio pestúnkou

ALBI Kvído Básničky s pohybom zvieratka 2+

ALBI Kvído Básničky s pohybom zvieratka 2+
Detail

Detská knižka s rytmickými básničkami, ktoré sú doplnené jednoduchými pohybmi a gestami, ktoré môžu deti vykonávať spoločne s básničkami. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ALBI Kvído Básničky s pohybom zvieratka 2+

Dekorace Čarodejnice se zvuky s detektorem pohybu

Dekorace Čarodejnice se zvuky s detektorem pohybu
Detail

Dekorační loutka s polstrovaným textilním povrchem a nápaditý oděvem. Jakmile se kolem čarodějnice něco mihne, snímač pohybu zareaguje. Čarodějnice začne mávat rukama a zároveň vydává děsivě krásné zvuky. Zvuk lze také vypnout. Vhodné pouze pro interiéry. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Dekorace Čarodejnice se zvuky s detektorem pohybu

VELAMP LED solárne svetlo s detektorom pohybu SL362

VELAMP LED solárne svetlo s detektorom pohybu SL362
Detail

LED svietidlo – vonkajšie, so senzorom pohybu, príkon 10W, svetelný tok 1150lm, neutrálne svetlo (4000K) materiál: plast, šírka 22cm, IP65 LED osvetlenie patrí medzi výnimočné svetelné zdroje s nízkou spotrebou a vysokým výkonom. LED svietidlo VELAMP svieti úsporne, a navyše ešte s vysokou intenzitou. Konštrukcia získala certifikát stupňa krytia IP65. To napovedá, že ide o svetlo najmä do exteriéru. Intenzita svetla sa znázorňuje svetelným tokom, ktorý je v tomto prípade 1150 lm. Čísla sú však veľmi abstraktné, prakticky sa za nimi schováva neutrálna biela farba svetla. LED svietidlo VELAMP je vyhotovené z materiálu, ktorým je plast. Zásadné vlastnosti LED svietidla VELAMP LED solárne svetlo s detektorom pohybu SL362 LED svetlo VELAMP dobre svieti, a navyše úsporne Farba svetla čiže chromatičnosť je 4000 K Typ napájania LED svetla VELAMP: solárne Konštrukcia disponuje certifikátom IP65 Zvládne aj vonkajšie podmienky Ledkové svetlo VELAMP bolo vyrobené z... (alza.sk)

Podobné produkty ako VELAMP LED solárne svetlo s detektorom pohybu SL362

VELAMP LED solárne svetlo s detektorom pohybu SL360

VELAMP LED solárne svetlo s detektorom pohybu SL360
Detail

LED svietidlo – vonkajšie, so senzorom pohybu, príkon 5W, svetelný tok 500lm, neutrálne svetlo (4000K) materiál: plast, max. výška 3cm, šírka 1.5cm, IP65 LED osvetlenie patrí medzi výnimočné svetelné zdroje so skvelým výkonom a nízkou spotrebou. Ledkové svietidlo VELAMP svieti úsporne, a navyše ešte s vysokou intenzitou. Konštrukcia získala certifikát stupňa krytia IP65. To napovedá, že ide o svetlo najmä do exteriéru. Svetlo vyžaruje už integrovaný zdroj s LED technológiou s príkonom 5 W. Intenzita svetla je ekvivalent k svetelnému toku, ten sa v tomto konkrétnom prípade zastavil na 500 lm. Čísla môžu pôsobiť neuchopiteľne, preto sa dá povedať, že sa za nimi schováva neutrálna biela farba svetla. Na umiestnenie LED svetla si musíte vyhradiť miesto s veľkosťou 1,5 × 22 × 3 cm. LED svietidlo VELAMP je vyrobené z materiálu, ktorým je plast. Podstatné prednosti LED svetla VELAMP LED solárne svetlo s detektorom pohybu SL360 LED svetlo VELAMP dobre svieti a je úsporné (alza.sk)

Podobné produkty ako VELAMP LED solárne svetlo s detektorom pohybu SL360

Albi Kvído – Básničky s pohybom – Zvieratká SK (9788076880535)

Albi Kvído – Básničky s pohybom – Zvieratká SK (9788076880535)
Detail

Stolová hra – detská hra, v slovenskom jazyku, vhodné od 2 rokov Kvído – Básničky s pohybom je edícia knižočiek pre menšie deti od 2 rokov, ktorá spája originálne básničky s jednoduchými pohybmi a gestami. V knižke Básničky s pohybom – Zvieratká SK nájdete 6 rytmických básničiek a farebných obrázkov rôznych zvieratiek: opice, zajaca, mačky, motýlika, prasiatka alebo žabky. Básničky spojené s gestami sú pre deti zábavné, ľahko zapamätateľné, urýchľujú rozvoj reči, komunikáciu a koncentráciu. Kniha je v slovenčine. Kľúčové vlastnosti knihy Kvído – Básničky s pohybom – Zvieratká SKOriginálna edícia knižočiek Kvído pre deti od 2 rokovKniha je v slovenčineObsahuje 6 rytmických básničiek o zvieratkáchSprevádzané jednoduchými pohybmi a gestamiBásničky sú pre deti zábavné a ľahko zapamätateľnéKniha Kvído Básničky s pohybom urýchľuje rozvoj reči, podporuje komunikáciu a koncentráciu (alza.sk)

Podobné produkty ako Albi Kvído – Básničky s pohybom – Zvieratká SK (9788076880535)
Nočné svetlo IL11EVO2 s detektorom pohybu, Dobíjacie LED svetlo LT012 s detektorom pohybu, FACKELMANN Cukornička dávkovacia 160 ml (33041), Labyrint pohybu, Chvála pohybu, EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMPIRP) bezdrôtový PIR snímač pohybu s imunitou k pohybu malých zvierat, Historik v pohybu (9788024626956), NEDIS Inteligentný snímač pohybu (ZBSM10WT), Soudobé dějiny v pohybu (9788024625270), Solight Bezdrôtový hlásič pohybu / gong (1D21), ANGELCARE AC027 monitor pohybu dychu (0666594204288), Osvetlenie skrine LT011 so senzorom pohybu, Jíme zdravě v pohybu s prof. Vítkem (999-00-035-3377-7), FIBARO detektor pohybu (FIB-FGMS-001-ZW5), EVOLVEO bezdrôtový PIR snímač s detekciou pohybu zvierat pre ALARMEX/Sonix (ACS PIRP), EVOLVEO bezdrôtový PIR snímač pohybu pre Alarmex/Sonix s tamper ochranou (ACS PIRT), EVOLVEO Alarmex Pro (ACSALMPIR) bezdrôtový PIR snímač pohybu, OXE ZSP 01 – bezdrôtový PIR detektor pohybu (520487), EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový PIR snímač pohybu (ACS PIRN), Tělo v pohybu (978-80-210-9751-3), DREAMBABY snímač pohybu Led nočné svetlo rotačné (9312742408046), Média v pohybu (978-80-210-8033-1), Školáci v pohybu (978-80-247-3733-1), Odečítání pohybu souřadnic (978-80-275-1033-7), Předškoláci v pohybu (978-80-247-2317-4), Kritika v pohybu (978-80-210-9416-1), Nástenné svietidlo z nehrdzavejúcej ocele, so snímačom pohybu, EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový duálny PIR snímač s imunitou voči pohybu malých zvířat (ACS PIRP2)