Placatice fjord nansen honer viking 0 2 l 42815

Produkt Placatice fjord nansen honer viking 0 2 l 42815 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Placatice fjord nansen honer viking 0 2 l 42815 upraviť a produkt hľadať znova.

Thinking anglers brúska precision honer

Thinking anglers brúska precision honer
Detail

Táto obojstranná brúska má na každej strane inú hrubosť. Čierna časť (1000) je ideálna pre všeobecné ostrenie háčikov, zatiaľ čo biela strana (3000) poskytuje väčšiu kontrolu a zaisťuje použitie pre dokonale hladké hroty háčikov bez otrepov. Veľkosť pre ľahké skladovanie a transport. Rozmery: 75 x 25 x 15 mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Thinking anglers brúska precision honer , Jedálenský stôl viking l (20065)

Viking Návleky na topánky Kanion 2 Gaiters Khaki/Olive L

Viking Návleky na topánky Kanion 2 Gaiters Khaki/Olive L
Detail

Návleky sú vyrobené z nepremokavého odolného materiálu, ktorý účinne chráni hornú časť topánok a nohavice pred blatom, snehom a vodou. Zapínanie na suchý zips, kovový háčik na šnúrky a remienok zaisťujú dokonalé priľnutie na všetkých cestách. Materiál: Vonkajší - 500D polyester (spodná časť) 210D Polyester (horná časť) Hlavné výhody: Perfektne prispôsobivé Kovový háčik na pripevnenie šnúrok Predný suchý zips Vodný stĺpec : 1500 mm Farba : Zelená Materiál : Polyester Špecifikácia materiálu : Polyester Farba podľa výrobcu : Khaki/Olive Krajina pôvodu : Poľsko Výška obuvi : Vysoká obuv Veková skupina : Dospelý Vybrať veľkosť : L Veľkosť : L Pohlavie : Unisex Typ aktivity : Treking (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Návleky na topánky Kanion 2 Gaiters Khaki/Olive L

Sada tanierov Villa Collection Fjord 2-pak

Sada tanierov Villa Collection Fjord 2-pak
Detail

Sada tanierov z kolekcie Villa Collection. Model vyrobený z porcelánu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Sada tanierov Villa Collection Fjord 2-pak

Sada pohárov Villa Collection Fjord 2-pak

Sada pohárov Villa Collection Fjord 2-pak
Detail

Sada hrnčekov z kolekcie Villa Collection. Model vyrobený z porcelánu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Sada pohárov Villa Collection Fjord 2-pak , Leokid prebaľovacia taška fjord gray (4393780471013)

Sada tanierov Villa Collection Fjord 2-pak

Sada tanierov Villa Collection Fjord 2-pak
Detail

Sada tanierov z kolekcie Villa Collection. Model vyrobený z porcelánu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Sada tanierov Villa Collection Fjord 2-pak , Leokid organizér na kočík fjord gray (4393780470993)

Sada misiek Villa Collection Fjord 2-pak

Sada misiek Villa Collection Fjord 2-pak
Detail

Sada misiek z kolekcie Villa Collection. Model vyrobený z porcelánu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Sada misiek Villa Collection Fjord 2-pak , Rojaplast lavica viking 150 cm (151/2)

VIKING L (151/1)

VIKING L (151/1)
Detail

Záhradný stôl – materiál dosky drevo, druh dreva borovica, tvar obdĺžnikový, drevo a natural farba, rozmery 70 × 150 × 68 cm (d × š × v) Záhradný stôl vyrobený z odolného hliníkového nehrdzavejúceho materiálu. Odolná Artwoodová doska, stôl sa ľahko prenáša. S adaptérmi pri nohách na stabilitu. Certifikát FSC zaručuje dlhú životnosť a vysokú kvalitu spracovania. Stabilná konštrukcia a dostatočné rozmery pre celú vašu rodinu alebo priateľov. Letné barbecue môže začať.Kľúčové vlastnostiVyhotovenie z hliníkového nehrdzavejúceho materiáluDostatočne veľký pre celú rodinuStabilná konštrukcia, ľahko ho premiestniteIdeálny na vonkajšie použitieRozmer balenia 151 × 71 × 7 cmStôl nemožno rozložiť a nemá otvor pre slnečníkKvalita a nadčasový vzhľadTento stôl bude ozdobou každej pergoly. (alza.sk)

Podobné produkty ako VIKING L (151/1) , Viking set powerbank viking smartech a solárny panel viking l60 (vsmt20l60)

Helly Hansen Dublin 2.0 Backpack Deep Fjord 33 L

Helly Hansen Dublin 2.0 Backpack Deep Fjord 33 L
Detail

Najobľúbenejší batoh na celý deň. Dublin je batoh vhodný na celý deň. Má dve priestranné hlavné priehradky, puzdro na notebook, dvojité vonkajšie držiaky na fľaše s vodou a pohodlné nastaviteľné ramenné popruhy. VLASTNOSTI YKK zips 2 hlavné priehradky prístupné na zips Vonkajšie vrecko so zipsom Dvojité vonkajšie priehradky Nastaviteľné, polstrované ramenné popruhy Vo vnútri puzdro na počítač Veľkosť : UNI Farba : Modrá Farba podľa výrobcu : Deep Fjord Pohlavie : Unisex Typ aktivity : Lifestyle Materiál : Polyester Špecifikácia materiálu : Polyester Veková skupina : Dospelý Objem : 31 - 40 L Typ aktivity : Plachtenie Objem : 33 L Krajina pôvodu : Vietnam (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Dublin 2.0 Backpack Deep Fjord 33 L , Viking 630013

Helly Hansen Men's Arctic Shore Bunda Deep Fjord L

Helly Hansen Men's Arctic Shore Bunda Deep Fjord L
Detail

Zateplená pánska bunda, ktorá je ideálna na chladnejšie dni pri vode Táto bunda je postavená na základe tvaru a konštrukcii niektorých z najpopulárnejších jachtárskych shell búnd, ale s pridanou izoláciou PrimaLoft Black pre extra teplo v chladných dňoch. Plne vodoodolná a priedušná, má zbaliteľnú kapucňu pre všestrannosť a ochranu, reflexné detaily pre bezpečnosť a viditeľnosť a nastaviteľné funkcie. Táto bunda je vyrobená z materiálov Ocean Bound, vyrobených z plastu, ktorý pochádza do 50 km od pobrežia alebo hlavnej vodnej cesty v oblastiach ohrozených plastovým znečistením. Vlastnosti VÝKON HELLY TECH SOLAS PrimaLoft Black Ocean Recycled Vnútorný golier a vrecká z česaného polyesteru Nastaviteľné manžety Zbaliteľná kapucňa v golieri HH logo Vonkajšie pútko na zavesenie Vnútorné pútko na zavesenie 2-vrstvová konštrukcia Nastaviteľná šnúrka na leme Nastaviteľná kapucňa so sťahovacou šnúrkou Predný zips s dvojitou chlopňou Plne utesnené švy Vrecká na ruky s česanou podšívkou Vnútorné vrecko na hrudi so zipsom Reflexné detaily D krúžok Náprsné vrecko so zipsom YKK Kapucňa v neónovej farbe Nastaviteľné manžety s PU povrchom zabraňujúce vniknutiu vody Bez obsahu PFC Recyklované materiály Oceanbound Zloženie: Shell: 100 % polyester (recyklovaný) Podšívka: 100 % polyester (recyklovaný) Izolácia tela: 100 % polyester (recyklovaný) Izolácia rukávov: 100 % polyester (recyklovaný) Pokyny na starostlivosť: Pred praním zatvorte zips. Nepoužívajte aviváž. Použite tekutý prací prostriedok. Perte s podobnými farbami. Farba podľa výrobcu: Deep Fjord Typ aktivity: Plachtenie Veľkosť: L Pohlavie: Muži Krajina pôvodu: Čína Farba: Modrá Veková skupina: Dospelý Sezóna: Jeseň;Leto;Jar;Zima Typ Produktu: Bunda Špecifikácia materiálu: Recyklovaný polyester Materiál: Recyklovaný polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Arctic Shore Bunda Deep Fjord L , Viking 630010

Helly Hansen Capacitor Backpack Recco Deep Fjord 65 L

Helly Hansen Capacitor Backpack Recco Deep Fjord 65 L
Detail

Plne vybavený 65-litrový horský batoh navrhnutý pre pohodlie na namáhavých viacdňových výletoch. 65-litrový batoh Capacitor bol podrobený testu. Poskytuje vám pohodlie a ochranu vášho vybavenia v tých najdrsnejších podmienkach. Rám batohu, jeho dĺžka, odpruženie a polstrovanie, skonštruované pre viacdňové horské expedície, sú navrhnuté tak, aby efektívne rozložili náklad. Horné veko pre extra objem pri zaistení väčších kusov výbavy. Dĺžka trupu a chrbta je nastaviteľná. Zadná strana má tiež 3D sieťovinu pre lepšiu ventiláciu. Pre väčšiu bezpečnosť sme pridali unikátnu píšťalku v hrudnom popruhu a RECCO reflektor. Medzi ďalšie malé detaily s veľkým dopadom patria predné a bočné cargo vrecká, vrecká na bedrovom popruhu, uchytenie na sekeru a palice, plus zipsy vhodné na použitie aj v rukaviciach. Hmotnosť : 1900 g Typ aktivity : Lifestyle Typ aktivity : Plachtenie Výška (cm) : 65.0 Farba : Modrá Pohlavie : Unisex Dĺžka (cm) : 34.0 Veková skupina : Dospelý Veľkosť : UNI Hmotnosť (g) : 1900.0 Špecifikácia materiálu : Polyamid Materiál : Polyamid Šírka (cm) : 22.0 Objem : 65 L Objem : 61 - 70 L Krajina pôvodu : Vietnam Farba podľa výrobcu : Deep Fjord (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Capacitor Backpack Recco Deep Fjord 65 L , Viking 630223

Záhradná súprava VIKING L PARIS

Záhradná súprava VIKING L PARIS
Detail

Záhradný nábytok – zostava, antracitová farba, 4 stoličky, nosnosť 150 kg, stôl obdĺžnikový, rozmer 150 cm × 90 cm × 74 cm, materiál zostavy, súpravy hliník, materiál dosky stola ratan, materiál sedadla stoličky umelý ratan Záhradná súprava VIKING L PARIS ponúka pohodlné stolovanie a posedenie v záhrade, či na terase. Súprava obsahuje jedálenský stôl, ktorý je vhodný na stolovanie štyroch až šiestich osôb. Vybavený je pevnou konštrukciou z hliníka a doskou z Artwoodu, špeciálnej umelej hmoty, ktorá nevsakuje vodu a jej údržba je veľmi jednoduchá. Nohy stola sú vybavené stabilizátormi, ktoré umožnia jeho vyrovnanie v prípade nerovného podkladu. Súčasťou súpravy sú aj štyri stoličky PARIS ručne vypletané umelým ratanom. Odolné sú proti dažďu, mrazu i slnku, takže ich neovplyvnia ani rozmary počasia. Stoličky disponujú vystuženým sedadlom, vďaka čomu unesú až 150 kg. Ich rám je vyrobený z pevnej ocele a ošetrený proti korózii. Záhradná súprava VIKING L... (alza.sk)

Podobné produkty ako Záhradná súprava VIKING L PARIS , Viking 630012

Jedálenský stôl VIKING L (20065)

Jedálenský stôl VIKING L (20065)
Detail

Záhradný stôl – materiál dosky hliník,, tvar obdĺžnikový, čierna farba, rozmery 150 × 90 × 74 cm (d × š × v) Jedálenský stôl VIKING obohatí svojím dizajnom každú záhradu. Tvorený je odolnou hliníkovou nehrdzavejúcou konštrukciou a doskou z Artwood. Stôl je opatrený adaptérmi pri nohách, ktoré zaistia jeho perfektnú stabilitu. Vyniká tiež svojou nízkou hmotnosťou, vďaka čomu ho možno veľmi ľahko prenášať. Jedálenský stôl VIKING je vhodný na stolovanie 4 – 6 osôb. Kľúčové vlastnosti jedálenského stola VIKING LJedálenský stôl vhodný na záhraduUrčený na stolovanie 4 – 6 osôbTvorený odolnou hliníkovou nehrdzavejúcej konštrukciouJedálenský stôl VIKING s doskou z ArtwoodAdaptéry pri nohách zaisťujúce perfektnú stabilituFarebné vyhotovenie: hnedo-sivé Rozmery: 150 × 90 × 74 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Jedálenský stôl VIKING L (20065) , Viking 630305

Viking Eiger Black L Termoprádlo

Viking Eiger Black L Termoprádlo
Detail

Termoaktívne prádlo zo skupiny Level 2, ktoré je vhodné ako základná vrstva oblečenia. Vďaka minimalizovaniu počtu švov, elastického a technického úpletu dokonale kopíruje tvar tela. Výsledkom je pohodlie a sloboda pohybu, ako aj žiadne odieranie a poškodenia kože počas fyzickej aktivity. Navrhnuté tak, aby sa pot a vlhkosť rýchlo odvádzali a súčasne sa udržiavala tepelná rovnováha bez toho, aby bolo telo nadmerne prehriate alebo ochladzované. Použitie sieťovej štruktúry v oblastiach so zvýšeným potením zvyšuje odvod vlhkosti. Odporúčané najmä pre aktivity ako lyžovanie, snowboarding, turistika, outdoor, horolezectvo či zimné expedície. Hlavné výhody: Rýchloschnúce termoaktívne prádlo Vyrobené bezšvovou technológiou Vynikajúca flexibilita Vysoký komfort používania Pocit druhej kože Sezóna: Zima Materiál: Polyamid;Elastan;Polyester Pohlavie: Muži Typ Produktu: Termo prádlo Krajina pôvodu: Poľsko Špecifikácia materiálu: Elastan;Polyester;Polyamid Veková skupina: Dospelý Veľkosť: L Typ: Tričko s dlhým rukávom;Dlhé rukávy;Dlhé spodné nohavice;Súprava termoprádla Farba podľa výrobcu: Black Typ aktivity: Outdoor Farba: Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Eiger Black L Termoprádlo , Viking 630020

Helly Hansen Men's Loke Shell Hiking Jacket Deep Fjord L

Helly Hansen Men's Loke Shell Hiking Jacket Deep Fjord L
Detail

Tvoje ďalšie dobrodružstvo volá. Táto nepremokavá, vetruodolná a priedušná bunda je pripravená vyraziť. Loke je všestranná a pripravená na hory, les, čokoľvek. Vyrobená tak, aby odolala premenlivému počasiu s overenou nepremokavou / priedušnou a vetruodolnou konštrukciou vrstvy tkaniny HELLY TECH®. Pridali sme zatavené švy a prednú chlopňu, aby vás ešte viac chránili pred vetrom a dažďom. Vetracie otvory umožňujú uvoľňovať teplo podľa potreby. Vďaka nastaviteľným manžetám, kapucni a pásu si môžete prispôsobiť strih. Zaviazali sme sa znižovať vplyv na životné prostredie. Táto bunda bola vyrobená textilným výrobným procesom bluesign®, ktorý znižuje množstvo odpadu v každom kroku dodávateľského reťazca odevov. VÝKON Odolnosť voči vetru: Vysoká odolnosť voči vetru – 2-12 CFM: odolnosť určená pre horolezectvo. Vodotesnosť: Vysoká vodotesnosť – rozsah vodotesnosti Helly Tech Performance: 10 000 až < 20 000 mm H2O. Priedušnosť: Vysoká priedušnosť – rad priedušnosti Helly Tech Performance. 10 000 až < 20 000 g / m2 / deň. Hmotnosť: Extrémne nízka. Odolnosť: Vysoká odolnosť – Vysoká odolnosť voči fyzickému opotrebovaniu a praniu. POUŽITIE Kempovanie / turistika Dochádzanie Horolezectvo Treking VLASTNOSTI Výkon HELLY TECH® Vodotesnosť 10 000 mm a priepustnosť vlhkosti 10 000 g Tkanina s výnimočným výkonom v klasickom, aktívnom outdoorovom dizajne produkt bluesign® Bez obsahu PFC Materiál : Polyamid Špecifikácia materiálu : Polyamid Veková skupina : Dospelý Vrchná vrstva : Polyamid Farba podľa výrobcu : Deep Fjord Krajina pôvodu : Vietnam Technológia : Bluesign Priedušnosť : 20000 g Farba : Modrá Veľkosť : L Pohlavie : Muži Technológia : PFC Free Snežný pás : Nie Vodný stĺpec : 20000 mm Typ aktivity : Outdoor Hmotnosť : 325 g Membrána : Helly Tech Performance (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Loke Shell Hiking Jacket Deep Fjord L , Viking 65110

Záhradná súprava PARIS XXL VIKING L

Záhradná súprava PARIS XXL VIKING L
Detail

Záhradný nábytok – zostava, antracitová a čierna farba, 4 stoličky, nosnosť 150 kg, stôl obdĺžnikový, rozmer 150 cm × 90 cm × 74 cm, materiál zostavy, súpravy oceľ, materiál dosky stola drevo, materiál sedadla stoličky ratan Záhradná súprava PARIS XXL VIKING L ponúka pohodlné stolovanie a posedenie v záhrade, či na terase. Súprava obsahuje jedálenský stôl, ktorý je vhodný na stolovanie štyroch až šiestich osôb. Vybavený je pevnou konštrukciou z hliníka a doskou z Artwoodu, špeciálnej umelej hmoty, ktorá nevsakuje vodu a jej údržba je veľmi jednoduchá. Nohy stola sú vybavené stabilizátormi, ktoré umožnia jeho vyrovnanie v prípade nerovného podkladu. Súčasťou súpravy sú aj štyri stoličky PARIS XXL ručne vypletané umelým ratanom. Sú odolné proti dažďu, mrazu i slnku, takže ich neovplyvnia ani rozmary počasia. Stoličky disponujú vystuženým sedadlom, vďaka čomu unesú až 150 kg. Ich rám je vyrobený z pevnej ocele a ošetrený proti... (alza.sk)

Podobné produkty ako Záhradná súprava PARIS XXL VIKING L , Viking 65104

Viking Hera Dark Grey L Termoprádlo

Viking Hera Dark Grey L Termoprádlo
Detail

Set dámskej termoaktívnej bielizne so severským vzorom. Hlavné výhody: Hmotnosť materiálu: 220 gsm Vysoký pás Vysoký komfort používania Antialergické vlastnosti Vzdušný a ľahký Výborná termoregulácia Jemný a na dotyk príjemný materiál Typ: Dlhé spodné nohavice;Súprava termoprádla;Tričko s dlhým rukávom;Dlhé rukávy Typ Produktu: Termo prádlo Pohlavie: Ženy Krajina pôvodu: Poľsko Špecifikácia materiálu: Elastan;Polyester;Polyamid Farba: Šedá Veková skupina: Dospelý Veľkosť: L Materiál: Polyamid;Elastan;Polyester Typ aktivity: Outdoor Farba podľa výrobcu: Dark Grey (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Hera Dark Grey L Termoprádlo , Viking 65106

Helly Hansen Men's Newport Coastal Jacket Jachtárska bunda Deep Fjord L

Helly Hansen Men's Newport Coastal Jacket Jachtárska bunda Deep Fjord L
Detail

Táto moderná 3/4 bunda ponúka kľúčovú ochranu a pohodlie pre pobrežných námorníkov. Vysoký a pohodlný golier s fleecovou podšívkou, vrecká na ohrievanie rúk, dvojité manžety, hi-vis kapucňa a retroreflexné nášivky robia z tohto plne špecifikovaného a zároveň ľahkého kúsku ideálnu voľbu na dobrodružstvo. VLASTNOSTI Helly Tech výkon Vodoodolné, vetruvzdorné a priedušné vlastnosti 2-vrstvová látková konštrukcia Plne utesnené švy Odolná vodoodpudivá úprava (DWR) Podšívka zo sieťoviny Vo vnútri rýchlo schne Nastaviteľná kapucňa EN 471 Hi vis tkanina na kapucni Búrková klapka Vysoký golier podšitý fleecom Nastaviteľné dvojité manžety Nastaviteľný pás Reflexné prvky Solas Vodoodpudivé náprsné vrecká na zips YKK Aquaseal Teplé vrecká na ruky Veľké cargo vrecká Kĺbové rukávy Jednou rukou nastaviteľný lem Farba podľa výrobcu : Deep Fjord Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Muži Krajina pôvodu : Čína Typ aktivity : Plachtenie Materiál : Helly Tech® Protection Veľkosť : L Farba : Modrá (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Newport Coastal Jacket Jachtárska bunda Deep Fjord L , Viking 65008

LUJA CERAMIC TILES - Farba na obkladačky TVT M442 - fjord 0,9 L

LUJA CERAMIC TILES - Farba na obkladačky TVT M442 - fjord 0,9 L
Detail

Polomatná vnútorná farba na obkladačky na stenách v suchých a vlhkých miestnostiach (napr. kúpeľne, kuchyne) a nízko namáhané podlahy v suchých miestnostiach (napr. toalety). Farba je odolná voči horúcej a studenej vode, šampónom, čistiacim chemikáliám a rôznym škvrnám.Akékoľvek farebné škvrny napr. od nápojov odporúčame očistiť ihneď. Výdatnosť: - 10-12 m2/L Riedenie: - pripravená na použitie Odtiene: všetky odtiene miešame individuálne na zákazku. Príprava podkladu Povrch, ktorý budete natierať musí byť suchý a očistený.Očistite kachličky od vodného kameňa pomocou prostriedku na odstraňovanie vodného kameňa napr. Supi Saunapesu.Na odstránenie mastnoty, oleja alebo nečistôt použite napr. čistič Maalipesu.Odstráňte starý silikón ostrým nožom.Odstráňte zvyšky silikónu z povrchu pomocou prostriedku na odstraňovanie silikónu.Opatrne opláchnite obkladačky veľkým množstvom vody, aby ste odstránili zvyšky čistiaceho prostriedku. Aplikácia Pred použitím farbu dobre premiešajte a potom nalejte farbu na valček.Na hladké povrchy použite plstený valček alebo štetec.Štetcom natierajte v tenkej vrstve rohy, škáry obkladačiek a miesta, kam sa valčekom nedostanete.Farbu naneste na celý povrch plsteným valčekom v tenkej vrstve, dbajte na to, aby ste nenaniesli príliš veľa farby, pretože to môže spôsobiť opadávanie farby na povrchu.Medzi jednotlivými vrstvami nechajte aspoň 16 hodín schnutia.Rovnakým spôsobom naneste druhú vrstvu. Odstránené silikóny vymeňte za nové.Pásky odstráňte ihneď po skončení maľovania. Produkt dosiahne konečnú tvrdosť a trvanlivosť po mesiaci za normálnych podmienok, preto je potrebné s povrchmi zaobchádzať opatrne počas niekoľkých týždňov.Ak je potrebné povrchy vyčistiť krátko po dokončení, zľahka ich očistite mäkkou kefou alebo vlhkou čistiacou handričkou. Po kontakte s vodou môže čerstvo natretý povrch zmäknúť, ale po 30 minútach schnutia sa povrch vráti späť na tvrdý. Čistenie náradia Náradie po skončení prác ihneď očistite pomocou vody.Pensselipesu čistič je vhodný na čistenie náradia s mierne zatvrdnutou farbou. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Definícia výrobku: ZmesKlasifikácia podľa smernice (ES) č. 1272/2008 (CLP)Tento výrobok nie je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia (ES) 12723/2008 (CLP). Prvky označovania Výstražné slovo: bez signálneho slova Výstražné upozornenia Žiadajte údaje o nebezpečnosti. Bezpečnostné upozornenia Všeobecné:Nie je použiteľné.Prevencia:Nie je použiteľné.Odozva:Nie je použiteľné.Uchovávanie:Nie je použiteľné.Zneškodňovanie:Nie je použiteľné Doplňujúce prvky označovania Obsahuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-ón (BIT) a reakčná zmes 5-chlór-2-metyl-2Hizotiazol-3-ónu a 2-metyl-2H-izotiazol-3-ónu (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Môže vyvolať alergickú reakciu. Iná nebezpečnosť Iné riziká, nepodliehajúce klasifikácií: nie sú známe. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako LUJA CERAMIC TILES - Farba na obkladačky TVT M442 - fjord 0,9 L , Viking 65007

LUJA CERAMIC TILES - Farba na obkladačky TVT M442 - fjord 2,7 L

LUJA CERAMIC TILES - Farba na obkladačky TVT M442 - fjord 2,7 L
Detail

Polomatná vnútorná farba na obkladačky na stenách v suchých a vlhkých miestnostiach (napr. kúpeľne, kuchyne) a nízko namáhané podlahy v suchých miestnostiach (napr. toalety). Farba je odolná voči horúcej a studenej vode, šampónom, čistiacim chemikáliám a rôznym škvrnám.Akékoľvek farebné škvrny napr. od nápojov odporúčame očistiť ihneď. Výdatnosť: - 10-12 m2/L Riedenie: - pripravená na použitie Odtiene: všetky odtiene miešame individuálne na zákazku. Príprava podkladu Povrch, ktorý budete natierať musí byť suchý a očistený.Očistite kachličky od vodného kameňa pomocou prostriedku na odstraňovanie vodného kameňa napr. Supi Saunapesu.Na odstránenie mastnoty, oleja alebo nečistôt použite napr. čistič Maalipesu.Odstráňte starý silikón ostrým nožom.Odstráňte zvyšky silikónu z povrchu pomocou prostriedku na odstraňovanie silikónu.Opatrne opláchnite obkladačky veľkým množstvom vody, aby ste odstránili zvyšky čistiaceho prostriedku. Aplikácia Pred použitím farbu dobre premiešajte a potom nalejte farbu na valček.Na hladké povrchy použite plstený valček alebo štetec.Štetcom natierajte v tenkej vrstve rohy, škáry obkladačiek a miesta, kam sa valčekom nedostanete.Farbu naneste na celý povrch plsteným valčekom v tenkej vrstve, dbajte na to, aby ste nenaniesli príliš veľa farby, pretože to môže spôsobiť opadávanie farby na povrchu.Medzi jednotlivými vrstvami nechajte aspoň 16 hodín schnutia.Rovnakým spôsobom naneste druhú vrstvu. Odstránené silikóny vymeňte za nové.Pásky odstráňte ihneď po skončení maľovania. Produkt dosiahne konečnú tvrdosť a trvanlivosť po mesiaci za normálnych podmienok, preto je potrebné s povrchmi zaobchádzať opatrne počas niekoľkých týždňov.Ak je potrebné povrchy vyčistiť krátko po dokončení, zľahka ich očistite mäkkou kefou alebo vlhkou čistiacou handričkou. Po kontakte s vodou môže čerstvo natretý povrch zmäknúť, ale po 30 minútach schnutia sa povrch vráti späť na tvrdý. Čistenie náradia Náradie po skončení prác ihneď očistite pomocou vody.Pensselipesu čistič je vhodný na čistenie náradia s mierne zatvrdnutou farbou. Identifikácia nebezpečnosti Klasifikácia látky alebo zmesi Definícia výrobku: ZmesKlasifikácia podľa smernice (ES) č. 1272/2008 (CLP)Tento výrobok nie je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia (ES) 12723/2008 (CLP). Prvky označovania Výstražné slovo: bez signálneho slova Výstražné upozornenia Žiadajte údaje o nebezpečnosti. Bezpečnostné upozornenia Všeobecné:Nie je použiteľné.Prevencia:Nie je použiteľné.Odozva:Nie je použiteľné.Uchovávanie:Nie je použiteľné.Zneškodňovanie:Nie je použiteľné Doplňujúce prvky označovania Obsahuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-ón (BIT) a reakčná zmes 5-chlór-2-metyl-2Hizotiazol-3-ónu a 2-metyl-2H-izotiazol-3-ónu (3:1) (C(M)IT/MIT (3:1)). Môže vyvolať alergickú reakciu. Iná nebezpečnosť Iné riziká, nepodliehajúce klasifikácií: nie sú známe. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako LUJA CERAMIC TILES - Farba na obkladačky TVT M442 - fjord 2,7 L , Viking 65002

Helly Hansen Men's Nord Graphic HH T-Shirt Deep Fjord L

Helly Hansen Men's Nord Graphic HH T-Shirt Deep Fjord L
Detail

Klasické tričko zo zmesi bavlny s grafikou inšpirovanou naším domovom: Nórskom! Toto ležérne tričko je vyrobené pre pohodlie. Použili sme 80 % bavlny a 20 % polyesteru, tričko je mäkké a drží tvar. Grafika fjordov a hôr je ódou na mohutnú prírodu v Nórsku. VLASTNOSTI Tričko zo zmesi bavlny a polyesteru Na hrudi logo Helly Hansen Nord VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka Návod na starostlivosť Nežehliť na potlači. Perte a žehlite naruby. Tmavé farby perte oddelene. Na jasných farbách môže dôjsť k vyblednutiu. Pohlavie : Muži Hmotnosť : 210 g Vrchná vrstva : Polyester Veková skupina : Dospelý Materiál : Bavlna Materiál : Polyester Farba : Modrá Špecifikácia materiálu : Polyester Vrchná vrstva : Bavlna Špecifikácia materiálu : Bavlna Farba podľa výrobcu : Deep Fjord Krajina pôvodu : Čína Typ aktivity : Outdoor Veľkosť : L (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Nord Graphic HH T-Shirt Deep Fjord L , Viking 65103

Sconto Komoda FORTY 2 dub viking/sivá

Detail

Komoda FORTY 2 zaujme svojim moderným dizajnom a praktickými prvkami. Komoda je multifunkčná, a preto ju využijete v akejkoľvek časti interiéru. Stane sa tak súčasťou vašej domácnosti na uloženie všetkého potrebného. Disponuje dostatočným úložným priestorom v podobe jednej vnútornej police a dvoch zásuviek. Tento obsiahly priestor využijete na širokú škálu predmetov, ktoré nechcete mať na očiach, ale vždy po ruke. Komoda sa vyznačuje ľahko udržiavateľným povrchom. Chcete mať interiér zjednotený do jedného štýlu? Pozrite sa na ďalší nábytok z rovnomennej série. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Komoda FORTY 2 dub viking/sivá , Viking 65105

ROJAPLAST Lavica VIKING 150 cm (151/2)

ROJAPLAST Lavica VIKING 150 cm (151/2)
Detail

Záhradná lavička – materiál konštrukcie drevo, materiál sedadla/opierky chrbta drevo, druh dreva borovica, vo farbe dreva, rozmery 150 × 51 × 80 cm (D × Š × V), nosnosť 270 kg Záhradná lavica z prírodnej borovice bez povrchovej úpravy. Ideálna na záhradné posedenie pri kozube či ohnisku. Kvalitné vyhotovenie zaručuje stabilitu a dlhú životnosť. Kľúčové vlastnostiHmotnosť 20 kgTri miesta na sedenieCertifikát FSC zaručuje, že drevo výrobku je zdravé a kvalitné (alza.sk)

Podobné produkty ako ROJAPLAST Lavica VIKING 150 cm (151/2) , Viking e16w 16000 mah (viking e16w 16000mah)

Gamakatsu háčik hook ls-3310f 0 6p n/l - veľkosť 2

Gamakatsu háčik hook ls-3310f 0 6p  n/l - veľkosť 2
Detail

S lopatkou S protihrotom vyhnutý hrot kované Farba čierna (parys.sk)

Podobné produkty ako Gamakatsu háčik hook ls-3310f 0 6p n/l - veľkosť 2 , Viking e24w 24000 mah (viking e24w 24000mah)

Oral B Baby 0 - 2 years zubná kefka pre deti 0 - 2 years 1 ks

Oral B Baby 0 - 2 years zubná kefka pre deti 0 - 2 years 1 ks
Detail

Oral B Baby 0 - 2 years, 1 ks, Detské zubné kefky pre deti, Zubná kefka Oral B Baby 0 - 2 years prehĺbi u detí hravou formou hygienické návyky. Vďaka veselému dizajnu sa čistenie zubov stane zábavou. Vlastnosti: poskytuje šetrnú starostlivosť ďasnám aj zubnej sklovine veselý dizajn pre deti jemne a spoľahlivo čistí zuby ľahko sa s ňou manipuluje Použitie: Naneste na kefku zubnú pastu, navlhčite, vyčistite zuby a dutinu ústnu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Oral B Baby 0 - 2 years zubná kefka pre deti 0 - 2 years 1 ks , Viking sp16w 16000 mah (viking sp16w 16000mah)

Viking Kanion Gaiters L Návleky na topánky

Viking Kanion Gaiters L Návleky na topánky
Detail

Gamaše Viking Kanion sú perfektným riešením pre ľahký trekking v meniacich sa podmienkach. Vďaka základnej membráne návleky odvetrávajú nohu a chránia ju pred dažďom, mokrou trávou či blatom. Vďaka dobre padnúcemu materiálu a poskytnutým parametrom priedušnosti sa noha menej potí a lepšie reaguje na meniace sa podmienky. Pohodlné predné zapínanie na suchý zips umožňuje rýchle sňatie návleku a odolný protišmykový pásik pod topánkou vám umožní udržať stabilitu a dobrú polohu návleku na nohe. Kovový háčik je pevný a dobre priľne na šnúrky, takže sa dovnútra topánky nedostanú nečistoty a voda a gamaša sa na topánke neotáča.Detaily:vodeodolnosť 1500 mmdokonalá ochrana pred snehom, blatom a dažďomdobre to sedíkovový háčik na uchytenie šnúrokpredné zapínanie na suchý zipssilikónový remienok na topánky Výška obuvi: Vysoká obuv Sezóna: Jeseň;Jar;Zima;Leto Materiál: Polyester Vodný stĺpec: 5000 mm Špecifikácia materiálu: Polyester Typ aktivity: Treking Vybrať veľkosť: L Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Unisex Farba podľa výrobcu: Pink Krajina pôvodu: Poľsko Farba: Ružová Veľkosť: L Typ Produktu: Návleky (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Kanion Gaiters L Návleky na topánky , Viking ep16w 16000 mah (viking ep16w 16000mah)

Viking Lotta Recycled Grass Green L Termoprádlo

Viking Lotta Recycled Grass Green L Termoprádlo
Detail

Súprava termoaktívnej bielizne z recyklovaného polyamidu. Hlavné výhody: Hmotnosť materiálu: 278 gsm Certifikát GRS (Global Recycled Standard) Vysoký komfort používania Antialergické vlastnosti Vzdušná a ľahká Výborná termoregulácia Jemný a na dotyk príjemný materiál Typ aktivity: Outdoor Farba: Zelená Materiál: Polyester;Recycled Polyamide;Elastan Krajina pôvodu: Poľsko Veľkosť: L Veková skupina: Dospelý Špecifikácia materiálu: Polyester;Recycled Polyamide;Elastan Farba podľa výrobcu: Grass Green Typ Produktu: Termo prádlo Typ: Súprava termoprádla;Tričko s dlhým rukávom;Dlhé spodné nohavice;Dlhé rukávy Pohlavie: Ženy (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Lotta Recycled Grass Green L Termoprádlo , Viking w24w 24000 mah (viking w24w 24000mah)

Viking Bart Pro Man Jacket Black L

Viking Bart Pro Man Jacket Black L
Detail

Viking Bart Pro je hybridná pánska bunda, ktorej vonkajší materiál je 100% recyklovaný. Bočné panely a rukávy sú vyrobené zo značkovej tkaniny Polartec Power Stretch, ktorá sa vyznačuje mimoriadnou pružnosťou a vysokou odolnosťou proti oderu. Vo vnútri je tepelná izolácia Primaloft Silver Active 100g, ktorá chráni pred prenikaním chladu a vetra do vnútra odevu a zároveň umožňuje pokožke voľne dýchať. Izolácia Primaloft poskytuje tepelný komfort, je mäkká a schne rýchlejšie ako páperie. Bunda Viking Bart Pro sa bude hodiť na každodenné, mestské nosenie aj na náročné športové aktivity.Podrobnostivonkajší materiál trupu: 100% recyklovaný polyamid (Global Recycled Standard)materiál na rukávoch: 100% Polartec Power Stretchizolácia: PrimaLoft Silver Active (100g)SBS zipsyľahké a teplébočný a rukávový materiál (Polartec Power Stretch) odolný proti oderu2 bočné vrecká na zipsreflexné prvky Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Farba : Čierna Snežný pás : Nie Izolácia : Primaloft Krajina pôvodu : Poľsko Typ aktivity : Outdoor Farba podľa výrobcu : Black Materiál : Recycled Polyamide Špecifikácia materiálu : Recycled Polyamide Veľkosť : L Vrchná vrstva : Recycled Polyamide Technológia : Polartec Power Stretch Technológia : Primaloft (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Bart Pro Man Jacket Black L , Viking solárna powerbanka viking e24 w a solárny panel viking sp7w (e24wsp7w)

Medela Newborn cumlík 0-2 m 2 ks

Medela Newborn cumlík 0-2 m 2 ks
Detail

Medela Newborn, 2 ks, Cumlíky pre deti, Stavte na rokmi osvedčený spôsob, ako učičíkať bábätko. Cumlík Medela Newborn poskytne dieťatku pocit bezpečia už za okamih. Rýchlo sa tak stane dôležitou a užitočnou súčasťou každého vášho dňa s bábätkom. Vlastnosti: symetrický tvar nenarušuje sací reflex podporuje správny vývoj ďasien a zubov ortodontický tvar jemný cumlík veľmi dobre sa odvzdušňuje Zloženie: silikón Použitie: Vždy používajte cumlík, ktorý veľkosťou zodpovedá aktuálnemu veku dieťaťa. (notino.sk)

Podobné produkty ako Medela Newborn cumlík 0-2 m 2 ks , Viking set batériový generátor viking gb155wh a solárny panel viking l60 (gb155l60)

Helly Hansen Outdoorová mikina Men's F2F Organic Cotton Hoodie Deep Fjord L

Helly Hansen Outdoorová mikina Men's F2F Organic Cotton Hoodie Deep Fjord L
Detail

Klasická mikina s kapucňou s cool grafikou z kolekcie Fjord to Fjell vyrobená zo zmesi organickej bavlny a poly.Táto pohodlná mikina s kapucňou používa zmes organickej bavlny pre mäkkosť a polyesteru pre odvod vlhkosti, aby ste zostali v pohodlí a suchu. Použili sme grafiku z kolekcie Fjord to Fjell, aby sme vás inšpirovali k dobrodružstvu v jednej z najkrajších prírodných scenérií.VÝKON Hmotnosť: Extrémne nízka.POUŽITIE Kempovanie / turistika Treking Život v mesteVLASTNOSTI Džersejová mikina zo zmesi polyester / bavlna Zábavná a hravá grafika Predné klokanie vrecko Predná nastaviteľná kapucňa Rebrované manžety a lem Organická bavlnaPokyny na starostlivosť: Tmavé farby perte oddelene. Na jasných farbách môže dôjsť k vyblednutiu. Žehliť obrátene. Špecifikácia materiálu : Polyester Typ aktivity : Lifestyle Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Srí Lanka Materiál : Polyester Typ aktivity : Outdoor Materiál : Bavlna Špecifikácia materiálu : Bavlna Veľkosť : L Farba : Modrá Hmotnosť : 245 g Farba podľa výrobcu : Deep Fjord Pohlavie : Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Outdoorová mikina Men's F2F Organic Cotton Hoodie Deep Fjord L , Ravensburger puzzle 158041 nórsky fjord 1000 dielikov (4005556158041)

Feelings Interior Paint - plne matná umývateľná farba TVT M442 - fjord 2,7 l

Feelings Interior Paint - plne matná umývateľná farba TVT M442 - fjord 2,7 l
Detail

Plne matný, vodouriediteľný, nízko zápachový akrylátový náter určený na nátery stien a stropov v interiéri. Vhodný je na omietku, betón, tmelené povrchy, tehly, lepenku, drevovláknité alebo sadrokartónové povrchy. Ponúka dobrú odolnosť voči umývaniu. Spotreba: - cca 10-12 m2/L Čistenie náradia: - Pensselipesu Príprava povrchu Nenatierané povrchy: Očistite povrchy od nečistôt a prachu. Ak je to potrebné, zarovnajte nerovnosti a trhliny v povrchu vhodným tmelom Presto a vyschnutý povrch prebrúste. Odstráňte prach po brúsení. Naneste základný náter napríklad Feelings Universal Primer. Predtým natierané povrchy: Povrchy umyte čistiacim prostriedkom Maalipesu, opláchnite vodou a nechajte vyschnúť. Tvrdé, lesklé povrchy zmatnite brúsením a odstráňte brúsny prach. Trhliny a škáry vyplňte vhodným Presto tmelom a zaschnutý povrch prebrúste. Odstráňte prach po brúsení. V prípade potreby naneste základný náter napríklad Feelings Universal Primer. Aplikácia Pred použitím Feeling Interior Paint dôkladne premiešajte a v prípade potreby zrieďte s vodou. Naneste 1-2 vrstvy štetcom, valčekom alebo striekaním. Náter je suchý na dotky po 1/2 hodine. Pretierateľný je po 1-2 hodinách. Údržba Ak je to potrebné, povrch je možné čistiť najskôr mesiac od ukončenia natierania. Znečistený povrch čistite pomocou suchej kefky, mopu alebo handričky Znečistené povrchy sa môžu čistiť pomocou neutrálneho čistiaceho prostriedku a navlhčenej handričky. Nenechávajte povrch po čistení mokrý. S natieraným povrchom zaobchádzajte opatrne , pretože produkt dosiahne v bežných podmienkach svoju konečnú tvrdosť a odolnosť asi po jednom mesiaci od natierania. Ak je potrebné povrch čistiť ihneď po natieraní, čistite ho len zľahka navlhčenou handričkou alebo mopom. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Feelings Interior Paint - plne matná umývateľná farba TVT M442 - fjord 2,7 l , Viking set powerbank viking smartech ii a solárny panel viking l60 – sivá (smart2l60gr)

Feelings Interior Paint - plne matná umývateľná farba TVT M442 - fjord 0,9 l

Feelings Interior Paint - plne matná umývateľná farba TVT M442 - fjord 0,9 l
Detail

Plne matný, vodouriediteľný, nízko zápachový akrylátový náter určený na nátery stien a stropov v interiéri. Vhodný je na omietku, betón, tmelené povrchy, tehly, lepenku, drevovláknité alebo sadrokartónové povrchy. Ponúka dobrú odolnosť voči umývaniu. Spotreba: - cca 10-12 m2/L Čistenie náradia: - Pensselipesu Príprava povrchu Nenatierané povrchy: Očistite povrchy od nečistôt a prachu. Ak je to potrebné, zarovnajte nerovnosti a trhliny v povrchu vhodným tmelom Presto a vyschnutý povrch prebrúste. Odstráňte prach po brúsení. Naneste základný náter napríklad Feelings Universal Primer. Predtým natierané povrchy: Povrchy umyte čistiacim prostriedkom Maalipesu, opláchnite vodou a nechajte vyschnúť. Tvrdé, lesklé povrchy zmatnite brúsením a odstráňte brúsny prach. Trhliny a škáry vyplňte vhodným Presto tmelom a zaschnutý povrch prebrúste. Odstráňte prach po brúsení. V prípade potreby naneste základný náter napríklad Feelings Universal Primer. Aplikácia Pred použitím Feeling Interior Paint dôkladne premiešajte a v prípade potreby zrieďte s vodou. Naneste 1-2 vrstvy štetcom, valčekom alebo striekaním. Náter je suchý na dotky po 1/2 hodine. Pretierateľný je po 1-2 hodinách. Údržba Ak je to potrebné, povrch je možné čistiť najskôr mesiac od ukončenia natierania. Znečistený povrch čistite pomocou suchej kefky, mopu alebo handričky Znečistené povrchy sa môžu čistiť pomocou neutrálneho čistiaceho prostriedku a navlhčenej handričky. Nenechávajte povrch po čistení mokrý. S natieraným povrchom zaobchádzajte opatrne , pretože produkt dosiahne v bežných podmienkach svoju konečnú tvrdosť a odolnosť asi po jednom mesiaci od natierania. Ak je potrebné povrch čistiť ihneď po natieraní, čistite ho len zľahka navlhčenou handričkou alebo mopom. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Feelings Interior Paint - plne matná umývateľná farba TVT M442 - fjord 0,9 l

Feelings Interior Paint - plne matná umývateľná farba TVT M442 - fjord 9 l

Feelings Interior Paint - plne matná umývateľná farba TVT M442 - fjord 9 l
Detail

Plne matný, vodouriediteľný, nízko zápachový akrylátový náter určený na nátery stien a stropov v interiéri. Vhodný je na omietku, betón, tmelené povrchy, tehly, lepenku, drevovláknité alebo sadrokartónové povrchy. Ponúka dobrú odolnosť voči umývaniu. Spotreba: - cca 10-12 m2/L Čistenie náradia: - Pensselipesu Príprava povrchu Nenatierané povrchy: Očistite povrchy od nečistôt a prachu. Ak je to potrebné, zarovnajte nerovnosti a trhliny v povrchu vhodným tmelom Presto a vyschnutý povrch prebrúste. Odstráňte prach po brúsení. Naneste základný náter napríklad Feelings Universal Primer. Predtým natierané povrchy: Povrchy umyte čistiacim prostriedkom Maalipesu, opláchnite vodou a nechajte vyschnúť. Tvrdé, lesklé povrchy zmatnite brúsením a odstráňte brúsny prach. Trhliny a škáry vyplňte vhodným Presto tmelom a zaschnutý povrch prebrúste. Odstráňte prach po brúsení. V prípade potreby naneste základný náter napríklad Feelings Universal Primer. Aplikácia Pred použitím Feeling Interior Paint dôkladne premiešajte a v prípade potreby zrieďte s vodou. Naneste 1-2 vrstvy štetcom, valčekom alebo striekaním. Náter je suchý na dotky po 1/2 hodine. Pretierateľný je po 1-2 hodinách. Údržba Ak je to potrebné, povrch je možné čistiť najskôr mesiac od ukončenia natierania. Znečistený povrch čistite pomocou suchej kefky, mopu alebo handričky Znečistené povrchy sa môžu čistiť pomocou neutrálneho čistiaceho prostriedku a navlhčenej handričky. Nenechávajte povrch po čistení mokrý. S natieraným povrchom zaobchádzajte opatrne , pretože produkt dosiahne v bežných podmienkach svoju konečnú tvrdosť a odolnosť asi po jednom mesiaci od natierania. Ak je potrebné povrch čistiť ihneď po natieraní, čistite ho len zľahka navlhčenou handričkou alebo mopom. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Feelings Interior Paint - plne matná umývateľná farba TVT M442 - fjord 9 l

BETOLUX AKVA - Vodou riediteľná farba na podlahy TVT M442 - fjord 0,9 L

BETOLUX AKVA - Vodou riediteľná farba na podlahy TVT M442 - fjord 0,9 L
Detail

Vodou riediteľná polyuretánová farba vhodná pre nátery podláh, ktoré sú vystavené miernemu mechanickému a chemickému namáhaniu - betónové a drevené podlahy a schody v obytných a skladových priestoroch alebo vlhkých priestoroch.Zároveň je vhodná na údržbové nátery podláh, ktoré boli predtým natreté alkydovými alebo epoxidovými farbami alebo lakmi.Farba dobre odoláva napr. tukom a riedidlu White Spirit.Neodoláva silným rozpúšťadlám ako napr. riedidlám. Výdatnosť: - 5-7 m2/L Riedenie: - vodou Príprava podkladu Betónový podklad musí byť suchý a aspoň 4 týždne starý.Relatívna vlhkosť betónu musí byť menej ako 97%. Nenatierané podlahy: Betónové podlahy:Odstráňte cementové mlieko brúskou.Zároveň odstráňte prach p brúsení. Drevené podlahy:Odstráňte všetky nečistoty, prach, olej a mastnotu. Predtým natierané podlahy:Predtým natierané povrchy umyte s čistiacim prostriedkom Maalipesu zriedeným s vodou v pomere 1:5.Následne dôkladne opláchnite vodou a nechajte uschnúť.Starý a odlupujúci sa náter odstráňte a povrch prebrúste.Po brúsení odstráňte brúsny prach. Aplikácia Farbu pred použitím dôkladne premiešajte Betónové podlahy:Nové betónové podlahy napenetrujte 1 vrstvou, ktorú vytvoríte zriedením farby s 10% vody.Po dôkladnom uschnutí prvej vrstvy aplikujte ďalšie 2-3 vrstvy neriedenej farby Betolux Akva. Drevené podlahy:Natrite holé drevené povrchy 1-2 vrstvami izolačného základu Multistop.izoláciu odporúčame urobiť dvoma nátermi pre dosiahnutie vhodnejších výsledkov.Po dôkladnom preschnutí základných vrstiev aplikujte 2-3 vrstvy neriedenej farby Betolux Akva. Zdrsnenie natretého povrchu Na zníženie šmykľavosti natretého produktu pridajte 1/3 protišmykového prášku Liukueste na 10 L farby Betolux Akva.Postačuje ručné premiešanie.Zdrsňujúci náter použite na posledné 2 vrstvy.Zdrsňujúci náter môžte použiť na celý povrch alebo na vyznačené časti. Údržba Natieraný povrch dosiahne svoju konečnú pevnosť a chemickú odolnosť približne po dvoch týždňoch.Vyhnite sa umývaniu a čisteniu počas tejto doby.Povrchy čistite pomocou jemnej kefky, mopu alebo prachovky.Znečistené povrchy je možné čistiť neutrálnym čistiacim prostriedkom.Identifikácia nebezpečnostiKlasifikácia látky alebo zmesiDefinícia: ZmesKlasifikácia podľa (ES) č.1272/2008Výrobok nie je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia (ES) č.1272/2008.Prvky označovaniaVýstražný piktogram: odpadá.Výstražné slovo: odpadá.Výstražné upozornenia: odpadá.Bezpečnostné upozornenia: odpadá.Obsahuje:Obsahuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-ón (BIT).Môže vyvolať alergickú reakciu. Noste ochranné rukavice.Ďalšia nebezpečnosťNie je známa. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako BETOLUX AKVA - Vodou riediteľná farba na podlahy TVT M442 - fjord 0,9 L

BETOLUX AKVA - Vodou riediteľná farba na podlahy TVT M442 - fjord 2,7 L

BETOLUX AKVA - Vodou riediteľná farba na podlahy TVT M442 - fjord 2,7 L
Detail

Vodou riediteľná polyuretánová farba vhodná pre nátery podláh, ktoré sú vystavené miernemu mechanickému a chemickému namáhaniu - betónové a drevené podlahy a schody v obytných a skladových priestoroch alebo vlhkých priestoroch.Zároveň je vhodná na údržbové nátery podláh, ktoré boli predtým natreté alkydovými alebo epoxidovými farbami alebo lakmi.Farba dobre odoláva napr. tukom a riedidlu White Spirit.Neodoláva silným rozpúšťadlám ako napr. riedidlám. Výdatnosť: - 5-7 m2/L Riedenie: - vodou Príprava podkladu Betónový podklad musí byť suchý a aspoň 4 týždne starý.Relatívna vlhkosť betónu musí byť menej ako 97%. Nenatierané podlahy: Betónové podlahy:Odstráňte cementové mlieko brúskou.Zároveň odstráňte prach p brúsení. Drevené podlahy:Odstráňte všetky nečistoty, prach, olej a mastnotu. Predtým natierané podlahy:Predtým natierané povrchy umyte s čistiacim prostriedkom Maalipesu zriedeným s vodou v pomere 1:5.Následne dôkladne opláchnite vodou a nechajte uschnúť.Starý a odlupujúci sa náter odstráňte a povrch prebrúste.Po brúsení odstráňte brúsny prach. Aplikácia Farbu pred použitím dôkladne premiešajte Betónové podlahy:Nové betónové podlahy napenetrujte 1 vrstvou, ktorú vytvoríte zriedením farby s 10% vody.Po dôkladnom uschnutí prvej vrstvy aplikujte ďalšie 2-3 vrstvy neriedenej farby Betolux Akva. Drevené podlahy:Natrite holé drevené povrchy 1-2 vrstvami izolačného základu Multistop.izoláciu odporúčame urobiť dvoma nátermi pre dosiahnutie vhodnejších výsledkov.Po dôkladnom preschnutí základných vrstiev aplikujte 2-3 vrstvy neriedenej farby Betolux Akva. Zdrsnenie natretého povrchu Na zníženie šmykľavosti natretého produktu pridajte 1/3 protišmykového prášku Liukueste na 10 L farby Betolux Akva.Postačuje ručné premiešanie.Zdrsňujúci náter použite na posledné 2 vrstvy.Zdrsňujúci náter môžte použiť na celý povrch alebo na vyznačené časti. Údržba Natieraný povrch dosiahne svoju konečnú pevnosť a chemickú odolnosť približne po dvoch týždňoch.Vyhnite sa umývaniu a čisteniu počas tejto doby.Povrchy čistite pomocou jemnej kefky, mopu alebo prachovky.Znečistené povrchy je možné čistiť neutrálnym čistiacim prostriedkom.Identifikácia nebezpečnostiKlasifikácia látky alebo zmesiDefinícia: ZmesKlasifikácia podľa (ES) č.1272/2008Výrobok nie je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia (ES) č.1272/2008.Prvky označovaniaVýstražný piktogram: odpadá.Výstražné slovo: odpadá.Výstražné upozornenia: odpadá.Bezpečnostné upozornenia: odpadá.Obsahuje:Obsahuje 1,2-benzizotiazol-3(2H)-ón (BIT).Môže vyvolať alergickú reakciu. Noste ochranné rukavice.Ďalšia nebezpečnosťNie je známa. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako BETOLUX AKVA - Vodou riediteľná farba na podlahy TVT M442 - fjord 2,7 L

Helly Hansen Men's Newport Trunk Deep Fjord/Navigation Aop L Pánske plavky

Helly Hansen Men's Newport Trunk Deep Fjord/Navigation Aop L Pánske plavky
Detail

Ľahké, rýchloschnúce plavky Tieto pohodlné a rýchloschnúce pánske plavky vyzerajú skvele a sú vyrobené tak, aby ponúkali na mori úžasný výkon. Majú pás so sťahovacou šnúrkou, tri sieťované vrecká na ruky a vnútri sieťovanú podšívku. Vlastnosti Rýchloschnúca polyamidová tkanina Regulácia pomocou šnúrky vo vnútri pása Vrecká s podšívkou zo sieťoviny Umelecké dielo Helly Hansen na stehne Recyklovaný obsah Materiál Shell: 100 % Polyester (recyklovaný) Podšívka: 100 % Polyester Návod na starostlivosť Žehliť obrátene. Používajte jemné mydlo. Tmavé farby perte oddelene. Perte naruby. Veľkosť: L Sezóna: Jeseň;Zima;Leto;Jar Vybrať veľkosť: L Farba: Modrá Pohlavie: Muži Farba podľa výrobcu: Deep Fjord/Navigation Aop Veková skupina: Dospelý Typ Produktu: Plavky Typ aktivity: Plachtenie Materiál: Polyester;Recyklovaný polyester Špecifikácia materiálu: Recyklovaný polyester Krajina pôvodu: Turecko (muziker.com)

Podobné produkty ako Helly Hansen Men's Newport Trunk Deep Fjord/Navigation Aop L Pánske plavky

MEDELA Baby Newborn 0 – 2 m, 2 ks (7610472871492)

MEDELA Baby Newborn 0 – 2 m, 2 ks (7610472871492)
Detail

Cumlík - pre deti od narodenia, silikónový, symetrický cumeľ (ortodontický), bez BPA Chcete si zaobstarať pre svoje bábätko cumlík, ktorého zásluhou zostane v pokoji? Cumeľ Medela je vhodný hneď od narodenia. Má symetrický tvar, teda pri saní tvorí nízky tlak na horné podnebie dieťatka a napomáha správnemu vývoju celej ústnej dutiny. Vyrobený je z priesvitného, odolného a chuťovo neutrálneho silikónu. Neobsahuje BPA, preto je zdravotne nezávadný. Hlavné vlastnosti cumlíka MEDELA Baby Newborn 0 – 2 m, 2 ks Spoľahlivý cumlík, pomocou ktorého bábätko upokojíte Vhodný pre novorodencov Tvar cumlíka Medela: symetrický cumeľ (ortodontický) Na jeho výrobu poslúžil kvalitný silikónový materiál V jeho zložení nie je BPA Balenie obsahuje 2 cumle (alza.sk)

Podobné produkty ako MEDELA Baby Newborn 0 – 2 m, 2 ks (7610472871492)

Viking Návleky na topánky Trivor Gaiters Black L

Viking Návleky na topánky Trivor Gaiters Black L
Detail

Flexibilné krátke turistické návleky sú ideálne na beh. Príjemný technický materiál je pružný a mäkký, vďaka čomu pekne sedí na topánke a vyzerá esteticky. Kontrastná spona je jemným detailom, ktorý láme čierny praktický rám manžety. Tieto návleky fungujú dobre pri ochrane topánok, ktoré sú pri dynamickom behu lesom v bahne alebo na mokrej tráve vystavené nečistotám. Vďaka reflexným prvkom zvyšujú návleky viditeľnosť v zatienenej oblasti alebo po zotmení. Ľahkosť, priedušnosť a odolnosť voči vode sú nepochybne prednosťou bežeckých návlekov, ktorých používatelia dbajú na technické prevedenie, kedy sa pri behu počíta každý gram. Hlavné výhody: Materiál: Technik X5 Stretch Remienok: 80 % guma (hypalon)/ 20 % nylon odolný a nepremokavý priedušný materiál perfektne padnú typ: krátke ideálne na jogging reflexné prvky Vybrať veľkosť : L Farba podľa výrobcu : Black Farba : Čierna Materiál : Streč Krajina pôvodu : Poľsko Veková skupina : Dospelý Výška obuvi : Členková obuv Pohlavie : Unisex Veľkosť : L (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Návleky na topánky Trivor Gaiters Black L

Viking Triglav Gaiters L-XL Návleky na topánky

Viking Triglav Gaiters L-XL Návleky na topánky
Detail

Vodeodolné turistické návleky v zaujímavých farbách sú ideálnou voľbou pre ľudí, ktorí ocenia predovšetkým spoľahlivosť a kvalitné spracovanie, ako aj prepracovanie do najmenších detailov. Vďaka zosilnenému PU povlaku a vysokokvalitnému nepremokavému materiálu zaručujú vynikajúcu ochranu pred blatom, snehom či dažďom a nechávajú nohu aj nohavicu suchú. Tento model disponuje odolným, nastaviteľným remienkom pod podrážkou, ktorý zaručuje optimálne padnutie manžety. Remienok s prackou v hornej časti umožňuje nastavenie návlekov. Celok dopĺňa funkčné reflexné logo, ktoré plní dôležitú bezpečnostnú funkciu. Kovové háčiky poskytujú perfektné prispôsobenie. Turistické návleky sú ideálne do každého počasia, aj do tých najhorších poveternostných podmienok. Hlavné výhody: vynikajúca ochrana pred snehom, blatom a dažďom dobre sedia remienok s prackou a šnúrkou pre dokonalé prispôsobenie kovový háčik na uchytenie šnúrok zapínanie na suchý zips nastaviteľný remienok pod podrážkou topánky pútko na opasok reflexné logo Vodný stĺpec: 1500 mm Typ Produktu: Návleky Materiál: Polyester;Taslon Farba podľa výrobcu: Dark Grey Vybrať veľkosť: L;XL Farba: Čierna;Šedá Veľkosť: L-XL Sezóna: Jeseň;Zima;Leto;Jar Priedušnosť: 3000 g Krajina pôvodu: Poľsko Veková skupina: Dospelý Pohlavie: Unisex Typ aktivity: Treking (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Triglav Gaiters L-XL Návleky na topánky

Viking Návleky na topánky Hintere Gaiters Black L

Viking Návleky na topánky Hintere Gaiters Black L
Detail

Gamaše Viking Hintere sú modelom, ktorý sa vyznačuje parametrami membrány 5000/5000 zodpovednej za priedušnosť a vodeodolnosť. Vďaka tomu obuv nepremokne vo vysokej mokrej tráve alebo snehu. Pohodlné obliekanie vďaka prednému dlhému suchému zipsu, gamaše sa dajú ľahko nastaviť. Odolný kovový háčik dobre funguje so šnúrkami v chladnom a daždivom počasí. Gumový pásik pod topánkou je odolný a dobre priľne k podrážke. Ideálne na trekking v náročných podmienkach.Detaily:vrchný materiál: 3-vrstvový 160D nylonmateriál spodnej časti: 900D polyesterpriedušnosť: 5000 g/24hvodeodolnosť: 5000 mmpredné zapínanie na suchý zipsodolný silikónový remienok na topánky Pohlavie : Unisex Priedušnosť : 5000 g Typ aktivity : Treking Veľkosť : L Vybrať veľkosť : L Farba : Čierna Materiál : Polyester Farba podľa výrobcu : Black Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Poľsko Vodný stĺpec : 5000 mm Materiál : Polyamid Výška obuvi : Vysoká obuv (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Návleky na topánky Hintere Gaiters Black L

Viking Bart Pro Man Jacket Brilliant Blue L

Viking Bart Pro Man Jacket Brilliant Blue L
Detail

Viking Bart Pro je hybridná pánska bunda, ktorej vonkajší materiál je 100% recyklovaný. Bočné panely a rukávy sú vyrobené zo značkovej tkaniny Polartec Power Stretch, ktorá sa vyznačuje mimoriadnou pružnosťou a vysokou odolnosťou proti oderu. Vo vnútri je tepelná izolácia Primaloft Silver Active 100g, ktorá chráni pred prenikaním chladu a vetra do vnútra odevu a zároveň umožňuje pokožke voľne dýchať. Izolácia Primaloft poskytuje tepelný komfort, je mäkká a schne rýchlejšie ako páperie. Bunda Viking Bart Pro sa bude hodiť na každodenné, mestské nosenie aj na náročné športové aktivity.Podrobnostivonkajší materiál trupu: 100% recyklovaný polyamid (Global Recycled Standard)materiál na rukávoch: 100% Polartec Power Stretchizolácia: PrimaLoft Silver Active (100g)SBS zipsyľahké a teplébočný a rukávový materiál (Polartec Power Stretch) odolný proti oderu2 bočné vrecká na zipsreflexné prvky Materiál : Recycled Polyamide Technológia : Primaloft Technológia : Polartec Power Stretch Farba podľa výrobcu : Brilliant Blue Krajina pôvodu : Poľsko Veľkosť : L Pohlavie : Muži Farba : Modrá Typ aktivity : Outdoor Špecifikácia materiálu : Recycled Polyamide Veková skupina : Dospelý Vrchná vrstva : Recycled Polyamide Snežný pás : Nie Izolácia : Primaloft (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Bart Pro Man Jacket Brilliant Blue L

Viking Outdoorová mikina Panaka Man Hoodie Olive L

Viking Outdoorová mikina Panaka Man Hoodie Olive L
Detail

Mikina Viking Panaka z jemnej bambusovej priadze skvele poslúži ako ochranná vrstva pred chladnejšími letnými večermi. Vďaka bambusovej tkanine je neuveriteľne ľahká a mäkká a navyše má antialergické vlastnosti. Bambus má tiež vynikajúce antibakteriálne vlastnosti, čo výrazne znižuje uvoľňovanie nepríjemného zápachu.Detaily:vysoko priedušnádokonalá termoreguláciaveľmi ľahkáantibakteriálne a antialergickécertifikát ekologického poľnohospodárstvacertifikát OCScertifikát FCScertifikát oeko-tex štandard Vrchná vrstva : Elastan Materiál : Elastan Špecifikácia materiálu : Elastan Materiál : Bambusové vlákno Špecifikácia materiálu : Bambusové vlákno Typ aktivity : Outdoor Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Muži Hmotnosť : 280 g Krajina pôvodu : Poľsko Veľkosť : L Vrchná vrstva : Polyester Farba : Zelená Materiál : Polyester Vrchná vrstva : Bambusové vlákno Špecifikácia materiálu : Polyester Snežný pás : Nie Farba podľa výrobcu : Olive (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Outdoorová mikina Panaka Man Hoodie Olive L

Viking Becky Pro Lady Jacket Festival Fuchsia L

Viking Becky Pro Lady Jacket Festival Fuchsia L
Detail

Viking Becky Pro je hybridná dámska bunda, ktorej vonkajší materiál je 100% recyklovaný. Bočné panely a rukávy sú vyrobené zo značkovej tkaniny Polartec Power Stretch, ktorá sa vyznačuje mimoriadnou pružnosťou a vysokou odolnosťou proti oderu. Vo vnútri je tepelná izolácia Primaloft Silver Active 100g, ktorá chráni pred prenikaním chladu a vetra do vnútra odevu a zároveň umožňuje pokožke voľne dýchať. Izolácia Primaloft poskytuje tepelný komfort, je mäkká a schne rýchlejšie ako páperie. Bunda Viking Becky Pro sa bude skvele hodiť na každodenné, mestské nosenie aj na náročné športové aktivity.Podrobnostivonkajší materiál trupu: 100% recyklovaný polyamid (Global Recycled Standard)materiál na rukávoch: 100% Polartec Power Stretchizolácia: PrimaLoft Silver Active (100g)SBS zipsyľahké a teplébočný a rukávový materiál (Polartec Power Stretch) odolný proti oderu2 bočné vrecká na zipsreflexné prvky Vrchná vrstva : Recyklovaný polyester Materiál : Recyklovaný polyester Špecifikácia materiálu : Recyklovaný polyester Veľkosť : L Krajina pôvodu : Poľsko Farba podľa výrobcu : Festival Fuchsia Veková skupina : Dospelý Izolácia : Primaloft Technológia : Primaloft Snežný pás : Nie Farba : Ružová Typ aktivity : Outdoor Technológia : Polartec Power Stretch Pohlavie : Ženy (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Becky Pro Lady Jacket Festival Fuchsia L

Viking Outdoorová mikina Panaka Lady Hoodie Orange L

Viking Outdoorová mikina Panaka Lady Hoodie Orange L
Detail

Mikina Viking Panaka z jemnej bambusovej priadze skvele poslúži ako ochranná vrstva pred chladnejšími letnými večermi. Vďaka bambusovej tkanine je neuveriteľne ľahká a mäkká a navyše má antialergické vlastnosti. Bambus má tiež vynikajúce antibakteriálne vlastnosti, čo výrazne znižuje uvoľňovanie nepríjemného zápachu.Detaily:vysoko priedušnádokonalá termoreguláciaveľmi ľahkáantibakteriálne a antialergickécertifikát ekologického poľnohospodárstvacertifikát OCScertifikát FCScertifikát oeko-tex štandard Farba podľa výrobcu : Orange Vrchná vrstva : Bambusové vlákno Veľkosť : L Pohlavie : Ženy Typ aktivity : Outdoor Vrchná vrstva : Polyester Krajina pôvodu : Poľsko Farba : Oranžová Hmotnosť : 280 g Materiál : Polyester Materiál : Bambusové vlákno Špecifikácia materiálu : Bambusové vlákno Špecifikácia materiálu : Polyester Špecifikácia materiálu : Elastan Materiál : Elastan Vrchná vrstva : Elastan Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Outdoorová mikina Panaka Lady Hoodie Orange L

Viking Breezer Lady T-shirt Grey L Termoprádlo

Viking Breezer Lady T-shirt Grey L Termoprádlo
Detail

Tričko Breezer Lady od Viking je jedinečný termoaktívny produkt, ktorý bude fungovať za každých podmienok.Základnou zložkou je polyamid s technológiou Sensil Breeze, ktorá poskytuje chladivý efekt v teplých dňoch. Jeho pružná a rýchloschnúca štruktúra zaručuje vynikajúcu priedušnosť, vďaka čomu sa budete cítiť pohodlne po celý deň. Okrem toho má tričko bezšvovú úpravu, ktorá zaisťuje voľný pohyb a žiadne odieranie alebo podráždenie pokožky.Hlavné vlastnosti:100 % polyamid (Sensil Breeze)Ultra ľahkéTermoreguláciaElasticitaUV ochrana Typ Produktu: Termo prádlo Veľkosť: L Farba: Šedá Pohlavie: Ženy Sezóna: Zima Typ aktivity: Outdoor Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Grey Typ: Krátke rukávy;Tričko s krátkym rukávom Vrchná vrstva: Polyamid Materiál: Polyamid Krajina pôvodu: Poľsko Špecifikácia materiálu: Polyamid Hmotnosť: 115 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Viking Breezer Lady T-shirt Grey L Termoprádlo

Chicco Mini Soft Boy cumlík 0-2 m 2 ks

Chicco Mini Soft Boy cumlík 0-2 m 2 ks
Detail

Chicco Mini Soft Boy, 2 ks, Cumlíky pre deti, Stavte na rokmi osvedčený spôsob, ako učičíkať bábätko. Cumlík Chicco Mini Soft Boy poskytne dieťatku pocit bezpečia už za okamih. Rýchlo sa tak stane dôležitou a užitočnou súčasťou každého vášho dňa s bábätkom. Vlastnosti: podporuje správny vývoj ďasien a zubov prispôsobí sa tvaru podnebia dieťaťa jemný cumlík Zloženie: silikón (notino.sk)

Podobné produkty ako Chicco Mini Soft Boy cumlík 0-2 m 2 ks

Chicco Mini Soft Girl cumlík 0-2 m 2 ks

Chicco Mini Soft Girl cumlík 0-2 m 2 ks
Detail

Chicco Mini Soft Girl, 2 ks, Cumlíky pre deti, Stavte na rokmi osvedčený spôsob, ako učičíkať bábätko. Cumlík Chicco Mini Soft Girl poskytne dieťatku pocit bezpečia už za okamih. Rýchlo sa tak stane dôležitou a užitočnou súčasťou každého vášho dňa s bábätkom. Vlastnosti: podporuje správny vývoj ďasien a zubov prispôsobí sa tvaru podnebia dieťaťa jemný cumlík Zloženie: silikón (notino.sk)

Podobné produkty ako Chicco Mini Soft Girl cumlík 0-2 m 2 ks

LOVI Buddy Bear Mini cumlík 0-2 m 2 ks

LOVI Buddy Bear Mini cumlík 0-2 m 2 ks
Detail

LOVI Buddy Bear Mini, 2 ks, Cumlíky pre deti, Stavte na rokmi osvedčený spôsob, ako učičíkať bábätko. Cumlík LOVI Buddy Bear Mini poskytne dieťatku pocit bezpečia už za okamih. Rýchlo sa tak stane dôležitou a užitočnou súčasťou každého vášho dňa s bábätkom. Vlastnosti: symetrický tvar jemný cumlík vyvinutý spoločne s pediatrami a zubnými expertmi prispôsobí sa tvaru podnebia dieťaťa krúžok cumlíka svieti v tme Zloženie: silikón (notino.sk)

Podobné produkty ako LOVI Buddy Bear Mini cumlík 0-2 m 2 ks

Redbass jigová hlavička sickle 5 ks 2/0 - 2 g

Redbass jigová hlavička sickle 5 ks 2/0 - 2 g
Detail

Jsou velmi ostré a pevné s optimální pružností. Absence nálitku nedeformuje nástrahu, zabraňuje její poškození a umožňuje použití i pro nástrahy s tenkým tělem, jako jsou smáčci, nymfy, tenké rippery apod. NÁŠ TIP: bojíte se sklouzávání nástrahy z jigovky bez nálitku? Nemusíte. Kvalitní nástraha z měkkého materiálu (např. REDBASS) sklouzává minimálně a pokud přeci, stačí kapička vteřinového lepidla mezi hlavičku a nástrahu. Špičkoví vláčkaři v přívlači téměř jinak nechytají! (parys.sk)

Podobné produkty ako Redbass jigová hlavička sickle 5 ks 2/0 - 2 g

Tikkurila OPTIVA 20 SEMI MATT - Polomatná umývateľná farba TVT M442 - fjord 0,9 l

Tikkurila OPTIVA 20 SEMI MATT - Polomatná umývateľná farba TVT M442 - fjord 0,9 l
Detail

Umývateľná polomatná interiérová farba pre náter stien a stropov v interiéri - v obytných, kancelárskych, verejných i zdravotníckych budovách.Náter odoláva škvrnám, nečistotám, špine i prachu s veľmi dobrou krycou schopnosťou. Výrobok neobsahuje prchavé látky a náter si dlhodobo uchováva farebnú stálosť. Vhodnými podkladmi pre náter sú sadrokartónové dosky, sadrové a cementové omietky, betónové podklady i staré nátery pre renováciu. Výdatnosť: - 8-16 m2/L Riedenie: - vodou (maximálne do 5%) Príprava podkladu Nenatierané povrchy: Nové omietky a betónové podklady môžu byť natreté po 4 týždňoch zrenia. Očistite povrch od prachu, nečistôt a nerovnosti vyhlaďte tmelom. Sadrokartónové dosky, lepenky a tmel môžu byť natierané až keď sú úplne vysušené. Omietky s lesklým povrchom prebrúste a očistite od prachu. Následne aplikujte základný penetračný náter. Predtým natierané povrchy: Povrch pred natieraním očistite, odstráňte nečistoty, mastnoty a starý odlupujúci sa náter. Lesklé povrchy a nerovnosti prebrúste a praskliny vyplňte tmelom. Brúsenie vykonajte brúsnym papierom so zrnitosťou 150-200. Následne povrch ošetrite základným penetračným náterom. Povrchy natreté vápenným náterom: Dôkladne odstráňte vápenné nátery. Povrch očistite od prachu a nečistôt. Praskliny alebo pukliny vyplňte vhodným tmelom. Následne aplikujte základný penetračný náter. Aplikácia Farbu pred použitím dôkladne premiešajte. Aplikujte na pripravený podklad štetcom, valčekom alebo striekaním v dvoch vrstvách. Medzi jednotlivými vrstvami je nutné ponechať čas potrebný pre schnutie náteru. V prípade použitia jemnejších odtieňov, ktoré majú nižšiu kryciu schopnosť môže byť potrebné aplikovať ďalšie vrstvy. Čistenie náradia Pracovné náradie po skončení prác ihneď umyte vodou. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Tikkurila OPTIVA 20 SEMI MATT - Polomatná umývateľná farba TVT M442 - fjord 0,9 l

Tikkurila OPTIVA 20 SEMI MATT - Polomatná umývateľná farba TVT M442 - fjord 2,7 l

Tikkurila OPTIVA 20 SEMI MATT - Polomatná umývateľná farba TVT M442 - fjord 2,7 l
Detail

Umývateľná polomatná interiérová farba pre náter stien a stropov v interiéri - v obytných, kancelárskych, verejných i zdravotníckych budovách.Náter odoláva škvrnám, nečistotám, špine i prachu s veľmi dobrou krycou schopnosťou. Výrobok neobsahuje prchavé látky a náter si dlhodobo uchováva farebnú stálosť. Vhodnými podkladmi pre náter sú sadrokartónové dosky, sadrové a cementové omietky, betónové podklady i staré nátery pre renováciu. Výdatnosť: - 8-16 m2/L Riedenie: - vodou (maximálne do 5%) Príprava podkladu Nenatierané povrchy: Nové omietky a betónové podklady môžu byť natreté po 4 týždňoch zrenia. Očistite povrch od prachu, nečistôt a nerovnosti vyhlaďte tmelom. Sadrokartónové dosky, lepenky a tmel môžu byť natierané až keď sú úplne vysušené. Omietky s lesklým povrchom prebrúste a očistite od prachu. Následne aplikujte základný penetračný náter. Predtým natierané povrchy: Povrch pred natieraním očistite, odstráňte nečistoty, mastnoty a starý odlupujúci sa náter. Lesklé povrchy a nerovnosti prebrúste a praskliny vyplňte tmelom. Brúsenie vykonajte brúsnym papierom so zrnitosťou 150-200. Následne povrch ošetrite základným penetračným náterom. Povrchy natreté vápenným náterom: Dôkladne odstráňte vápenné nátery. Povrch očistite od prachu a nečistôt. Praskliny alebo pukliny vyplňte vhodným tmelom. Následne aplikujte základný penetračný náter. Aplikácia Farbu pred použitím dôkladne premiešajte. Aplikujte na pripravený podklad štetcom, valčekom alebo striekaním v dvoch vrstvách. Medzi jednotlivými vrstvami je nutné ponechať čas potrebný pre schnutie náteru. V prípade použitia jemnejších odtieňov, ktoré majú nižšiu kryciu schopnosť môže byť potrebné aplikovať ďalšie vrstvy. Čistenie náradia Pracovné náradie po skončení prác ihneď umyte vodou. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako Tikkurila OPTIVA 20 SEMI MATT - Polomatná umývateľná farba TVT M442 - fjord 2,7 l
Jedálenský stôl VIKING L (20065), LEOKID Prebaľovacia taška Fjord Gray (4393780471013), LEOKID Organizér na kočík Fjord Gray (4393780470993), ROJAPLAST Lavica VIKING 150 cm (151/2), Viking Set powerbank Viking Smartech a solárny panel Viking L60 (VSMT20L60), VIKING 630013, VIKING 630010, VIKING 630223, VIKING 630012, VIKING 630305, VIKING 630020, Viking 65110, Viking 65104, Viking 65106, Viking 65008, Viking 65007, Viking 65002, Viking 65103, Viking 65105, Viking E16W 16000 mAh (VIKING E16W 16000mAh), Viking E24W 24000 mAh (VIKING E24W 24000mAh), Viking SP16W 16000 mAh (VIKING SP16W 16000mAh), Viking EP16W 16000 mAh (VIKING EP16W 16000mAh), VIKING W24W 24000 mAh (VIKING W24W 24000mAh), Viking Solárna powerbanka VIKING E24 W a solárny panel VIKING SP7W (E24WSP7W), Viking Set batériový generátor Viking GB155Wh a solárny panel Viking L60 (GB155L60), Ravensburger puzzle 158041 Nórsky fjord 1000 dielikov (4005556158041), Viking Set powerbank Viking Smartech II a solárny panel Viking L60 – sivá (SMART2L60GR)