Playseat f1 black (rf.00024)

Produkt Playseat f1 black (rf.00024) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Playseat f1 black (rf.00024) upraviť a produkt hľadať znova.

Playseat F1 Red (RF.00046)

Playseat F1 Red (RF.00046)
Detail

Pretekárska sedačka pre pripevnenie volantu a pedálov, PS2 / PS3 / PS4 / Xbox 360 / Xbox One / Wii / Wii U / MAC / PC Konečne môžete zažiť pocit zo struhující jazdy vo Formule 1 aj u vás doma. Patentovaná herné sedačka ponúka autentickú polohu, presne ako tomu je v naozajstnej formulu. Tento typ pretekárskych sedačiek používajú k tréningu skutoční pretekári Formuly 1. Na svoje si prídu hráči akýchkoľvek výšok vďaka nastaviteľným pedálom a volantu.K výrobe sedačky boli použité iba kvalitné materiály, ktoré zaisťujú stabilitu, maximálne pohodlie a navyše luxusný vzhľad. Toto proste musí mať doma každý nadšenec automobilových závodov. So sedačkou sa dajú použiť takmer všetky typy volantov dostupných na trhu.Kľúčové vlastnostiKompatibilný s hernými perifériami pre PS2, PS3, PS4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Mac a PCKompatibilné s väčšinou herných volantov na trhuPatentovaná konštrukcia aj závodné sedačkaPoužívaná profesionálnymi pretekármiVysoko kvalitný vinylový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat F1 Red (RF.00046) , Playseat f1 black (rf.00024)

Playseat F1 Black (RF.00024)

Playseat F1 Black (RF.00024)
Detail

Pretekárska sedačka na pripevnenie volantu a pedálov, PS2/PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One/Wii/Wii U/MAC/PC Konečne môžete zažiť pocit zo strhujúcej jazdy vo Formule 1 aj u vás doma. Patentovaná herná sedačka ponúka autentickú polohu, presne ako tomu je v naozajstnej formule. Tento typ pretekárskych sedačiek používajú na tréning skutoční pretekári Formuly 1. Na svoje si prídu hráči rôzneho vzrastu, a to vďaka nastaviteľným pedálom a volantu.K výrobe sedačky boli použité iba kvalitné materiály, ktoré poskytnú stabilitu, maximálne pohodlie a navyše luxusný vzhľad. Toto musí mať doma každý nadšenec automobilových závodov. So sedačkou sa dajú použiť takmer všetky typy volantov dostupných na trhu.Kľúčové vlastnostiKompatibilná s hernými perifériami pre PS2, PS3, PS4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Mac a PCKompatibilná s väčšinou herných volantov na trhuPatentovaná konštrukcia aj závodná sedačkaPoužívaná profesionálnymi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat F1 Black (RF.00024) , Playseat f1 red (rf.00046)

Playseat Evolution Black (REM.00004)

Playseat Evolution Black (REM.00004)
Detail

Pretekárska sedačka na pripevnenie volantu a pedálov, PS2/ PS3/ PS4/ Xbox 360/ Xbox One/ MAC/ PC Prejdite sa v tých najnovších pretekárskych automobiloch po slávnych tratiach okruhového pretekania. To všetko s maximálne realistickým pocitom z jazdy. Dizajn sedačky je inšpirovaný skutočnými pretekárskymi sedačkami. Je vyrobená z kvalitných materiálov, pričom povrch je zhotovený z vysoko kvalitného materiálu, ktorá je podobný čiernej koži. Praktický systém skladania umožňuje jednoduché uskladnenie. Pripravené držiaky na volant a pedále umožňujú ich jednoduchú a rýchlu inštaláciu. Staňte sa tým pravým fanúšikom závodných hier a užite si pretekanie naozaj naplno!Ako pretekársky jazdecPrejdite sa v tých najnovších pretekárskych automobiloch po slávnych tratiach okruhového pretekania. To všetko s maximálne realistickým pocitom z jazdy. Dizajn sedačky je inšpirovaný skutočnými pretekárskymi sedačkami. Je vyrobená z kvalitných materiálov, pričom povrch je zhotovený z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Evolution Black (REM.00004) , Playseat evolution black (rem.00004)

Playseat Trophy Black (RAP.00304)

Playseat Trophy Black (RAP.00304)
Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, čierna farba, nosnosť 122kg, maximálna výška osoby 220cm Pretekárska sedačka Playseat Trophy Black bola vyvinutá v spolupráci so skutočnými pretekárskymi jazdcami a športovcami z oblasti e-športu. Zaistí reálny zážitok pri hraní na simulátore. Ponúka bezrámovú, ale stabilnú štruktúru sedenia, vďaka ktorej sa vám sedadlo maximálne prispôsobí. Sedadlo je pritom vyrobené z materiálu Playseat ActiFit, ktorý je skvele priedušný a prispeje k pohodliu pri hraní. Sedačku si môžete nastaviť presne podľa svojich potrieb. Ideálne je pre volanty Direct Drive, ale kompatibilné je so všetkými volantmi na trhu. V sedačke Playseat Trophy Black sa budete cítiť ako v skutočnom pretekárskom aute. Kľúčové vlastnosti pretekárskej sedačky Playseat Trophy BlackPretekárska sedačka určená pre osoby s maximálnou výškou 220 cmVyvinutá v spolupráci so skutočnými pretekárkymi jazdcami a športovcami z oblasti e-športuZaistí reálny... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Trophy Black (RAP.00304) , Playseat trophy black (rap.00304)

Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228)

Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228)
Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, čierna farba, nosnosť 122kg, maximálna výška osoby 220cm Spolu s odbornými znalosťami spoločnosti PUMA prináša Playseat® inovatívne herné sedadlo, ktoré sa perfektne prispôsobí vášmu telu. Toto revolučné herné kreslo poskytuje aktívnu a správnu polohu sedenia s plnou voľnosťou pohybu. Vďaka tomu získate zo svojho herného výkonu maximum. Unikátny dizajn sa zameriava na absolútnu kontrolu nad hraním hier a poskytuje ideálnu pozíciu na sedenie pre hráčov všetkých úrovní, vekov a výšok. Pretekárska sedačka sleduje vaše pohyby a poskytuje úplnú slobodu pohybu, či už ste v útočnom alebo obrannom režime. Samozrejme v ňom môžete aj sedieť a odpočívať. S touto hernou sedačkou ste vždy dostatočne spokojní, a to aj po hodinách hrania.Kľúčové vlastnosti pretekárskej sedačky Playseat® Active Gaming Seat NBA EditionÚplná sloboda pohybu a maximálne pohodlie vďaka špičkovému a priedušnému materiálu ActiFit™, ktorý taktiež... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228) , Nzxt f120q black (rf-q12sf-b1)

Petrof P125 F1 Black

Detail

• Akustické pianino • Rezonančná doska: smrek (radiálne rezaný), aktívna plocha 1,1m²• Rebrá: 10 (asymetrický tvar)• Liatinový rám • Kostra klavíru a kobylka: smrek/buk• Klaviatúra: Renner• Vyvážené klávesy: 55g/48g• Poltóny: Polymethylmethakrylát• Dusítka: 1-70• Struny: Röslau/Degen Germany• Pedále: Piano pedál, Moderátor, Damper• Rozmery: 590 x 1463 x 1250mm• Hmotnosť: 236kg• Prevedenie: lesklé čierne• Obrázok je ilustračný! (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Petrof P125 F1 Black , Panasonic rf-d100bt (rf-d100btegt)

ASALVO Multichodítko 3 v 1 F1 black (8435195920062)

Detail

Chodítko – pre deti, aktívne, plastové, vhodné od 6 mesiacov, 3 v 1, s poistkou proti prevráteniu, s prateľným poťahom, s protišmykovými kolieskami, skladacie, so svetelnými efektami, výškovo nastaviteľné, so zvukovými efektami, interaktívny panel, vystužené sedadlo, hračky a volant súčasťou, maximálna nosnosť 12 kg, rozmery 47 × 60,5 × 71,4 cm (V׊×H), hmotnosť 4,15 kg, na 2 AA batérie (nie sú súčasťou balenia), čierna farba Interaktívne chodítko Asalvo si vaše miminko zamiluje. Pomôže mu s prvými samostatnými krôčikmi od 6 mesiacov. Vďaka nemu trénuje stabilitu vo vzpriamenej polohe. Chodítko má okrem svojho hlavného účelu aj poslúžiť ako vhodný nástroj na rozvoj motoriky. Pri jeho výrobe došlo k využitiu materiálu, ktorým je plast. Tento typ ocenia po vzhľadovej stránke dievčatá aj chlapci. Ak sa zaujímate o rozmery, tak tie sú 71,4 × 60,5 × 47 cm. Pre plnú funkčnosť je potrebné do chodítka dokúpiť tužkové batérie. Na plnú funkčnosť chodítka sú nutné 2 ks... (alza.sk)

Podobné produkty ako ASALVO Multichodítko 3 v 1 F1 black (8435195920062) , Playseat® puma active gaming seat black (ppg.00228)

NZXT F120Q Black (RF-Q12SF-B1)

NZXT F120Q Black (RF-Q12SF-B1)
Detail

Ventilátor do PC 120×26mm, 500RPM–1200RPM, 12V, maximálna hlučnosť 22.5dB, 4pin PWM, PWM NZXT F120Q Black možno označiť ako veľmi účinný ventilátor do počítača vhodný pre každého, kto chce regulovať cirkuláciu vzduchu v PC skrini. Ventilátor, ktorý nedisponuje podsvietením, je vhodný pre každého, kto nechce byť vyrušovaný farebným podsvietením v priebehu večera. Prioritou môže byť tiež nižšia obstarávacia cena na rozdiel od podsvietených verzií. Veľkosť 120 mm umožňuje vsadenie do všetkých populárnych formátov PC skríň. Jedným z najzásadnejších parametrov je jeho napätie potrebné na chod, tento ventilátor do PC pracuje s 12 V. Vnútri súpravy objavíte 1 ventilátor. Dôležité vlastnosti ventilátora do počítača NZXT F120Q Black Prietok vzduchu 64 CFM je postačujúci na schladenie vášho počítača Má špecifický tvar Obľúbený ventilátor PC obdržal nové ložiská umožňujúce plynulejšie a šetrnejšie prúdenie vzduchu Napätie potrebné na chod je u tohto modelu 12 V Ventilátor... (alza.sk)

Podobné produkty ako NZXT F120Q Black (RF-Q12SF-B1) , Sonoff rf bridge r2 433 mhz (rf bridger2)

Playseat Evolution White (REM.00006)

Playseat Evolution White (REM.00006)
Detail

Pretekárska sedačka na pripevnenie volantu a pedálov, PS2/ PS3/ PS4/ Xbox 360/ Xbox One/ MAC/ PC Prejdite sa v tých najnovších pretekárskych automobiloch po slávnych tratiach okruhového pretekania. To všetko s maximálne realistickým pocitom z jazdy. Dizajn sedačky je inšpirovaný skutočnými pretekárskymi sedačkami. Je vyrobená z kvalitných materiálov, pričom povrch je zhotovený z vysoko kvalitného materiálu, ktorá je podobný bielej koži. Praktický systém skladania umožňuje jednoduché uskladnenie. Pripravené držiaky na volant a pedále umožňujú ich jednoduchú a rýchlu inštaláciu. Staňte sa tým pravým fanúšikom závodných hier a užite si pretekanie naozaj naplno!Ako pretekársky jazdecPrejdite sa v tých najnovších pretekárskych automobiloch po slávnych tratiach okruhového pretekania. To všetko s maximálne realistickým pocitom z jazdy. Dizajn sedačky je inšpirovaný skutočnými pretekárskymi sedačkami. Je vyrobená z kvalitných materiálov, pričom povrch je zhotovený z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Evolution White (REM.00006) , Sonoff pir3-rf small 433 mhz rf pir3 motion sensor (pir3-rf(no battery))

Playseat Evolution Alcantara (REM.00008)

Playseat Evolution Alcantara (REM.00008)
Detail

Pretekárska sedačka na pripevnenie volantu a pedálov, PS2/PS3/PS4/Xbox 360/Xbox One / Wii / Wii U / MAC / PC Skutočná sedačka so silnou oceľovou konštrukciou, ktorá poskytuje jazdnému simulátore veľkú stabilitu a robustnosť. Podpora volantu je kompatibilný s väčšinou herných volantov na trhu a úplne nový systém pre montáž pedálov doťahuje Playseat Evolution k dokonalosti. Závodné sedlo Playseat Evolution je tiež používané profesionálnymi jazdcami pre tréning a trénovanie nových pretekárskych tratí.Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Ultrarealistický jazdný zážitok v obývačke!Skutočná sedačka so silnou oceľovou konštrukciou, ktorá poskytuje jazdnému simulátoru veľkú stabilitu a robustnosť. Podpora volantu je kompatibilná s väčšinou herných volantov na trhu a úplne nový systém na montáž pedálov doťahuje Playseat Evolution k dokonalosti. Závodné sedlo Playseat... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Evolution Alcantara (REM.00008) , Asalvo multichodítko 3 v 1 f1 black (8435195920062)

Playseat Seat Slider (R.AC.00072)

Playseat Seat Slider (R.AC.00072)
Detail

Příslušenství pro herní sedačku – pre pretekárske sedačky Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Nascar, AIR Force Príslušenstvo Slider k pretekárskym sedačkám Playseat vám zaručí bezproblémový posun vpred aj vzad bez toho, aby ste museli vstávať. Sedačka tak bude dostupnejšia pre viac hráčov s rozdielnym vzrastom. Posúvanie a zamykanie pozície sa ovláda jednoduchým stlačením tlačidla. Vďaka tomu sa Playseat posúva 14 cm dopredu a 9 cm dozadu ako v skutočnom aute bez toho, aby ste museli presúvať celú sedačku. Vychutnajte si bezproblémovú jazdu pri hre, tak ako skutoční pretekári. Nastavte si sedadlo do pozície, ktorá vám bude vyhovovať, zošliapnite plyn a vyhrávajte každú pretekársku hru.Technické parametre:posun vpred: 14 cmposun vzad: 9 cmhmotnosť: 24 kgrozmer: 60 x 50 x 40 cmkompatibilné s: Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Nascar a Air Force seats (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Seat Slider (R.AC.00072) , Rohnson rf-01

Playseat Floor Mat (R.AC.00048)

Playseat Floor Mat (R.AC.00048)
Detail

Podložka pod stoličku pre pretekárske sedačky Playseat Zaobstarali ste si závodné sedačku Playseat a bojíte sa o vašej podlahu? S praktickou podložkou Playseat Floor Mat sa báť nemusíte. Podložka je zhotovená presne v rozmeroch odpovídajích rozmerom závodných sedačiek Playseat. Dokonale ochráni vašej podlahu pred zničením zavineným nechceným pohybom závodné sedačky pri hraní. Protišmyková spodná vrstva podložky zabráni akémukoľvek posúvanie sedačky.Ochrana podlahyZaobstarali ste si pretekársku sedačku Playseat a bojíte sa o vašu podlahu? S praktickou podložkou Playseat Floor Mat sa báť nemusíte. Podložka je zhotovená presne v rozmeroch zodpovedajúcich rozmerom pretekárskych sedačiek Playseat. Dokonale ochráni vašu podlahu pred zničením zavineným nechceným pohybom pretekárskej sedačky pri hraní. Protišmyková spodná vrstva podložky zabráni akémukoľvek posúvaniu sedačky.Kľúčové vlastnostiOchrana podlahy pred poškodenímKvalitný materiálRozmery zodpovedajúce rozmerom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Floor Mat (R.AC.00048) , Playseat seat slider (r.ac.00072)

Borderlands 2 – Xbox 360 Digital (G3P-00024)

Borderlands 2 – Xbox 360 Digital (G3P-00024)
Detail

Hra na konzolu – Xbox 360, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, RPG a strieľačky, 89% Nová éra strieľanie a drancovanie je tu. Hrajte za jedného zo štyroch hľadačov pokladov a rozdajte si to so svetom plným nebezpečných potvor a bludov as mozgom všetkého zla, Handsome Jackom. Podeľte sa o svoje zážitky s priateľmi prostredníctvom pokročilého komunikačného systému. Úplne nové prostredie, úplne noví nepriatelia a úplne nový svet na vás čaká v Borderlands 2. Nový zbraňový systém Tisíce rôznych zbraní vám sprístupní tony nových a inovatívnych spôsobov, ako zabiť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Borderlands 2 – Xbox 360 Digital (G3P-00024) , Playseat evolution white (rem.00006)

Microsoft Comfort Mouse 4500 čierna (4FD-00024)

Microsoft Comfort Mouse 4500 čierna (4FD-00024)
Detail

Myš drôtová, USB, symetrická, BlueTrack, 5 tlačidiel, 1000DPI, dĺžka kábla 1.93 m, čierna Spoľahlivá drôtová myš Microsoft Comfort Mouse 4500 vás prekvapí svojimi funkciami i starostlivým vypracovaním. Je vhodná takmer na akýkoľvek povrch, vrátane lesklého stola, vyleštenej žuly či koberca. Moderná snímacia technológia BlueTrack s rozlíšením 1 000 DPI je dokonca až štyrikrát citlivejšia ako obvyklý laserový snímač. Mäkko pogumované, oblé telo je vybavené celkom piatimi programovateľnými tlačidlami, vrátane naklápacieho rolovacieho kolieska.Dva gumené ovládacie prvky po stranách urýchlia navigáciu v prehliadači i ovládanie mediálnych súborov. Myš je vhodná pre pravákov aj ľavákov. Súmerný tvar je prispôsobený pre čo najväčšie pohodlie pri držaní.Parametre a špecifikácia:Podporované OS:Microsoft Windows XP (okrem XP 64-bit), Vista, 7 a novšieMac OS X 10.4 – 10.10 (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Comfort Mouse 4500 čierna (4FD-00024) , Playseat evolution playstation (rps.00156)

Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier (222-00024)

Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier (222-00024)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, vhodná pre pravákov, optická, 5 tlačidiel, biela Bezdrôtová myš Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse GlacierVybrať kvalitnú bezdrôtovú myš nie je vôbec jednoduché, ale môžeme vám garantovať, že Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier vás rozhodne nesklame – práve naopak. Za primeranú cenu totiž ponúkne dokonale ergonomický tvar navrhnutý pre pravákov. Aj po niekoľkohodinovej súvislej práci budete mať stále vysoký komfort bez bolesti v zápästí.Myš od Microsoftu má funkcie, ktoré vás potešiaMicrosoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier je vybavená hliníkovým rolovacím kolieskom na presnú navigáciu naprieč dokumentmi. Nechýba ani teflónová základňa na presný pohyb po podložke. V praxi zase oceníte možnosť spárovať myš s trojicou zariadení.Kľúčové vlastnosti Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse GlacierElegantná bezdrôtová myšPripojenie pomocou technológie Bluetooth 5.0Možnosť spárovania s trojicou zariadeníŽivotnosť batérií približne 15... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier (222-00024) , Playseat evolution alcantara (rem.00008)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (QZI-00024)

Detail

Notebook – Intel Core i5 1235U Alder Lake, 13.5" IPS lesklý 2256 × 1504, RAM 8GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 256GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,296 kg, Intel EVO, Windows 11 Home Notebook Microsoft Surface Laptop 5 Platinum má ohromujúci štýl a neobvyklú rýchlosťRušné dni a prestoje ešte nikdy neprebiehali tak pokojne.Notebook Microsoft Surface Laptop 5 s nádhernou 13,5“ dotykovou obrazovkou je úplne ideálne zariadenie na prácu aj na cestách.Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 1 297 g môžete mať stále pri sebe.V praxi vás nadchne vysoká kapacita batérie, rýchla bezdrôtová konektivita, alebo mimoriadne vydarený 13,5“ displej s rozlíšením 2 256 × 1 504 pixelov.13,5" dotyková obrazovka PixelSenseTenké vyhotovenie vhodné na neustále prenášanieVynikajúca kapacita batérie až 18 hodínSkvelá kompatibilita s portom Thunderbolt 4Univerzálne zariadenie na cestyNechcete pri sebe nosiť žiadne zbytočne veľké zariadenie?S... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (QZI-00024) , Playseat floor mat (r.ac.00048)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (R8N-00024)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (R8N-00024)
Detail

Notebook – Intel Core i5 1235U Alder Lake, 13.5" IPS lesklý 2256 × 1504, RAM 16GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 512GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,296 kg, Intel EVO, Windows 11 Home Notebook Microsoft Surface Laptop 5 Platinum má ohromujúci štýl a neobvyklú rýchlosťRušné dni a prestoje ešte nikdy neprebiehali tak pokojne. Notebook Microsoft Surface Laptop 5 s nádhernou 13,5" dotykovou obrazovkou je úplne ideálne zariadenie na prácu aj na cestách. Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 1 297 g môžete mať stále pri sebe. V praxi vás nadchne dlhá výdrž batérie, rýchla bezdrôtová konektivita alebo mimoriadne vydarený 13,5" displej s rozlíšením 2 256 × 1 504 pixelov. 13,5" dotyková obrazovka PixelSenseTenké vyhotovenie vhodné na neustále prenášanieVynikajúca kapacita batérie až 18 hodínSkvelá kompatibilita s portom Thunderbolt 4Univerzálne zariadenie na cestyNechcete pri sebe nosiť žiadne zbytočne veľké... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (R8N-00024) , Microsoft bluetooth ergonomic mouse glacier (222-00024)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (RBY-00024)

Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (RBY-00024)
Detail

Notebook – Intel Core i7 1255U Alder Lake, 15" IPS lesklý 2496 × 1664, RAM 8GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 256GB, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 1,56 kg, Intel EVO, Windows 11 Home Notebook Microsoft Surface Laptop 5 Platinum má ohromujúci štýl a neobvyklú rýchlosťRušné dni a prestoje ešte nikdy neprebiehali tak pokojne.Notebook Microsoft Surface Laptop 5 s nádhernou 13,5“ dotykovou obrazovkou je úplne ideálne zariadenie na prácu aj na cestách.Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 1 297 g môžete mať stále pri sebe.V praxi vás nadchne vysoká kapacita batérie, rýchla bezdrôtová konektivita, alebo mimoriadne vydarený 13,5“ displej s rozlíšením 2 256 × 1 504 pixelov.13,5" dotyková obrazovka PixelSenseTenké vyhotovenie vhodné na neustále prenášanieVynikajúca kapacita batérie až 18 hodínSkvelá kompatibilita s portom Thunderbolt 4Univerzálne zariadenie na cestyNechcete pri sebe nosiť žiadne zbytočne veľké zariadenie?S... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (RBY-00024) , Microsoft comfort mouse 4500 čierna (4fd-00024)

Playseat Gearshift Holder Pro (R.AC 00064)

Playseat Gearshift Holder Pro (R.AC 00064)
Detail

Držiak – držiak riadiacej páky, pre závodné sedačky Playseat Evolution, Revolution, Gran Turismo, WRC, Forza, Nascar Ukážte svojim protivníkom, ako pretekajú profesionálni jazdci. Vďaka citlivému radeniu im zmiznete za horizontom skôr, ako sa stihnú prebrať zo šoku. Aby ste dosiahli takú úroveň pilotáže, pripevnite si k svojej sedačke Playseat držiak radiacej páky Gearshift Holder Pro. Ten môžete namontovať ako na pravú, tak aj na ľavú stranu sedadla. Pretože je aj perfektne výškovo aj diaľkovo nastaviteľný, padne vám radiaca páka dokonale do ruky. (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Gearshift Holder Pro (R.AC 00064) , Microsoft surface laptop 5 platinum (rby-00024)

PLAYSEAT Evolution – ActiFit, čierna (REM.00202)

Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, čierna farba, nosnosť 122kg, maximálna výška osoby 220cm Pretekárska sedačka Playseat Evolution – ActiFit je uznávaná profesionálnymi jazdcami na verný pôct z jazdy. Budete sa jednoducho cítiť ako by ste sedeli v skutočnom pretekárskom vozidle. Tento model využíva čierny rám a sedadlo s poťahom ActiFit. Práve vďaka špeciálnemu poťahu ActiFit zaručuje sedačka vysokú úroveň pohodlia aj pri dlhšom pretekaní. Sedačku môžu používať dospelí aj deti, takže je vhodná pre celú rodinu a priateľov. Pretekárska sedačka Playseat Evolution má navyše jedinečný, patentovaný skladací systém na jednoduché a rýchle skladovanie. Po zložení je možné pretekárske sedadlo umiestniť pod akýkoľvek bežný stôl. Kľúčové vlastnosti pretekárskej sedačky Playseat Evolution – ActiFitPretekárska sedačka je vyvinutá v spolupráci s profesionálnymi pretekárskymi jazdcamiMateriál ActiFit, najlepšia herná tkanina na pohodlné... (alza.sk)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Evolution – ActiFit, čierna (REM.00202) , Microsoft surface laptop 5 platinum (qzi-00024)

PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314)

PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314)
Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, červená farba, nosnosť 122kg, maximálna výška osoby 220cm Pretekársky simulátor Playseat Trophy Red bol vyvinutý v spolupráci so skutočnými pretekárskymi jazdcami a e-športovcami. Ide o prvý produkt Playseat, ktorý sa vyznačuje bezrámovou konštrukciou, ale súčasne je maximálne stabilný. Vďaka tomu umožňuje všetkým používateľom zažiť maximálny komfort a pocit, aký získate v skutočnom pretekárskom aute. Materiál sedačky je vyrobený z priedušného materiálu ActiFit, ktorý garantuje množstvo hodín pretekania bez potenia. Kostra je vyrobená z oceľovej zliatiny a hliníkových prvkov. Vysoká robustnosť so sebou prináša množstvo výhod, vrátane možnosti montáže volantov Direct Drive. Sedačka je navyše úplne nastaviteľná, takže ľahko nájdete svoju optimálnu pretekársku pozíciu. Kľúčové vlastnosti pretekárskeho simulátora Playseat Trophy RedVyvinuté v spolupráci so skutočnými pretekárskymi jazdcami a... (alza.sk)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314) , Microsoft surface laptop 5 platinum (r8n-00024)

PLAYSEAT Challenge ActiFit, čierna (RC.00312)

PLAYSEAT Challenge ActiFit, čierna (RC.00312)
Detail

Pretekárska sedačka – kompatibilná so všetkými súčasnými volantmi a pedálmi značiek Logitech, Thrustmaster a Fanatec, farba čierna, nosnosť 122 kg, maximálna výška osoby 220 cm Pretekárska sedačka Playseat Challenge ActiFit je kompaktná, stabilná a nastaviteľná. Keď ju nepoužívate, zaberie vďaka skladaciemu dizajnu iba minimum miesta. Dá sa tak jednoducho uložiť do skrine alebo pod posteľ, čo je ideálne pre domácnosti, ktoré majú málo miesta, ale napriek tomu si chcú užiť zábavný a reálny zážitok z pretekania. Sedačka je široko nastaviteľná, takže je vhodná pre deti aj dospelých. Je potiahnutá patentovanou tkaninou ActiFit, ktorá využíva vertikálne priedušné mikrovlákna. Vďaka tomu zostanete v pohode aj počas najintenzívnejších pretekárskych akcií. Kľúčové vlastnosti pretekárskej sedačky Playseat Challenge ActiFitJedinečný skladací dizajn a reálny kokpitPretekárska sedačka Playseat Challenge ActiFit je široko nastaviteľnáŠpičková... (alza.sk)

Podobné produkty ako PLAYSEAT Challenge ActiFit, čierna (RC.00312) , Borderlands 2 – xbox 360 digital (g3p-00024)

Playseat Floor Mat XL (R.AC.00178 )

Playseat Floor Mat XL (R.AC.00178
)
Detail

Podložka pod stoličku – na všetky povrchy, textilná, rozmery 156.5 × 68 cm (D׊), obdĺžnikový tvar, čierna farba Trávite každý deň dlhým sedením v kresle pri pracovnom stole a nechcete vytvoriť ryhy v podlahovej krytine? V tom prípade by ste našli využitie pre podložku pod stoličku Playseat. Táto podložka bola prispôsobená pre ľubovoľný povrch. Spodná strana bola vylepšená tak, aby sa zabránilo nežiaducemu pohybu podložky ako na koberci, tak aj na tvrdej podlahe. Dostatočný priestor na pohyb so stoličkou zabezpečí obdĺžnikový tvar podložky. Na výrobu podložky pod stoličku bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne textil. Rozmery podložky pod stoličku Playseat zodpovedajú 156,5 × 68 cm (dך). Dominuje jej čierna farba, takže môže mať výrazný vplyv aj na vzhľad vašej izby. Zásadné prednosti podložky pod stoličku Playseat Floor Mat XL Podložka pod stoličku Playseat je nepostrádateľnou pomôckou do každej pracovne a kancelárie Je prispôsobená na položenie na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Floor Mat XL (R.AC.00178 ) , Playseat trophy red, červená (rap.00314)

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Azul (PN7-00024)

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Azul (PN7-00024)
Detail

Myš bezdrôtová, bluetooth, symetrická, BlueTrack, 3 tlačidlá, 1000DPI, modrá Bezdrôtová myš Microsoft Wireless Mobile Mouse 3600 sa stane vašou predĺženou rukou pri zložitej práci na PC. Americký gigant totiž vie nielen operačné systémy, ale je doslova preslávený aj kvalitným počítačovým príslušenstvom, v ktorom používa rad moderných prvkov. Napríklad BlueTrack technológiu. Tá v sebe kombinuje presnosť laseru s výkonnosťou optiky a vo výsledku možno myš spoľahlivo používať na ľubovoľnom povrchu.Kompaktná a prenosnáUrčite oceníte, ako vám táto myš Bluetooth Mobile Mouse 3600 pohodlne sadne do ruky aj do vášho mobilného životného štýlu. Nevyžaduje žiadne vysielače ani káble. Myš môžete používať až dvanásť mesiacov bez výmeny batérie.vypnutéOspravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.vypnutéPohodlie pre obe rukyMyš možno používať pravou aj ľavou rukou. Vďaka univerzálnemu dizajnu sa tiež pohodlne používa.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 Azul (PN7-00024) , Playseat gearshift holder pro (r.ac 00064)

The Jackbox Party Pack 3 – Xbox Digital (6JN-00024)

The Jackbox Party Pack 3 – Xbox Digital (6JN-00024)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: stratégia, detský a logický, 80%Jackbox Party Pack 3 je parádna a zábavná zbierka spoločenských hier.Tretí balík hier na párty obsahujúci päticu hier.Hrať môžete Quiplash 2, Trivia Murder Party, Guesspionage, Tee K. O. a Fakin ' It.Zahrajte si nové otázky alebo si vytvorte vlastné.Trivia Murder PartyMôžete si zahrať tiež smrtiaci kvíz pre 8 hráčov, kde súťažíte s predvídavým zabijakom.Úžasná párty hraS týmto balíčkom sa rozhodne nudiť nebudete. Je skvelou voľbou na spestrenie vašej párty.Ste na túto hru naozaj pripravení?vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky (alza.sk)

Podobné produkty ako The Jackbox Party Pack 3 – Xbox Digital (6JN-00024) , Playseat challenge actifit, čierna (rc.00312)

PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS 6,000 G-Coin – Xbox Digital (7LM-00024)

PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS 6,000 G-Coin – Xbox Digital (7LM-00024)
Detail

Herný doplnok /kredit–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live – mena do hry PlayerUnknowns Battlegrounds – PUBG Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Doplňte si G-Coiny v PlayerUnknown's BattlegroundsTento herný doplnok obsahuje 6 000 G-Coinov – hernú menu do hry PlayerUnknown's Battlegrounds pre Xbox One, s ktorou môžete vašu postavu vylepšiť o nové kozmetické doplnky a ďalšie skvelé vylepšenia. (alza.sk)

Podobné produkty ako PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS 6,000 G-Coin – Xbox Digital (7LM-00024) , Playseat evolution – actifit, čierna (rem.00202)

Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Light Orchid (U7Z-00024)

Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Light Orchid (U7Z-00024)
Detail

Myš bezdrôtová, USB a bezdrôtový USB prijímač, symetrická, optická, 3 tlačidlá, 1000DPI, ružová Bezdrôtová myš Microsoft Mobile Mouse 1850 je ako stvorená pre neobmedzenú mobilitu po pracovnej ploche. Zariadenie je dostupné v piatich farebných variantoch. Tento model je v špecifickom ružovom prevedení . Svojimi rozmermi je myš vhodná predovšetkým na cesty k notebooku . Ale pohodlie pre vašu ruku poskytne aj pri bežnej práci s počítačom doma alebo v kancelárii. Vďaka svojmu symetrickému tvaru perfektne padne do akejkoľvek ruky. Myš má štandardné tri tlačidla . Z ktorých prostredný je kombinovaný s kolieskom pre rýchle rolovanie v dokumentoch.Microsoft stavil na osvedčený optický senzor s rozlíšením 1000 DPI pre presné a jemné navigovanie kurzora po obrazovke. S počítačom komunikuje myš bezdrôtovo pomocou miniatúrneho USB prijímača. Táto komunikácia prebieha na frekvencii 2,4 GHz, a to na vzdialenosť až 5 m . Prijímač možno navyše efektne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Wireless Mobile Mouse 1850 Light Orchid (U7Z-00024) , Playseat forza motorsport pro (rfm.00216)

AVELI A3/250 lesklá – balenie 100 ks (XRT-00024)

AVELI A3/250 lesklá – balenie 100 ks (XRT-00024)
Detail

Laminovacia fólia – A3, 100 kusov v balení, na dokumenty, hrúbka fólie 125 mikrónov, lesklá Vďaka laminovacej fólii Aveli s veľkosťou A3/250 ľahko zalaminujete potrebné dokumenty, veľké fotografie, obrázky, či diplomy. Dokumenty jednoducho vložíte do priehľadného vrecka a zalaminujete. Tým získajú potrebnú ochranu pred namočením, znečistením či roztrhaním. Fólia Aveli má lesklý povrch. V balení nájdete 100 kusov fólií s hrúbkou 250 mikrónov. Kľúčové vlastnosti laminovacej fólie Aveli A3/250Laminovacia fólia Aveli A3/250 na jednoduché laminovanie dokumentovVhodná na obrázky, fotografie, či diplomyChráni pred znečistením, namočením, alebo roztrhanímPriehľadné vrecko, lesklý povrchVeľkosť:303 × 426 mm (A3)Hrúbka:250 mikrónov (2× 125)Počet kusov:100 (alza.sk)

Podobné produkty ako AVELI A3/250 lesklá – balenie 100 ks (XRT-00024) , Playseat floor mat xl (r.ac.00178 )

Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308)

Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308)
Detail

Pretekárska sedačka využitie: pretekárska sedačka, viacfarebná farba, nosnosť 20.55kg, maximálna výška osoby 220cm Pretekárska sedačka Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports je stvorená pre nadšených hráčov pretekárskych automobilových simulátorov. Je kompletne pripravená na pripevnenie volantu a pedálov a ponúka univerzálnu kompatibilitu s dostupným príslušenstvom na trhu. Tvorená je stabilnou a odolnou konštrukciou a doplnená o sedadlo vyrobené z kvalitnej imitácie kože, ktoré sa postará o dokonale pohodlné sedenie. Sedadlo je navyše úplne nastaviteľné, vďaka čomu sa prispôsobí práve vašej postave. Sedačka je vhodná pre osoby s výškou 120 – 220 cm a disponuje nosnosťou 120 kg. Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports zaručí reálny zážitok pri hraní.Kľúčové vlastnosti pretekárskej sedačky Playseat Evolution Pro Red Bull Racing EsportsPretekárska sedačka určená pre hráčov pretekárskych automobilových simulátorovKompletne pripravená na pripevnenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Playseat Evolution Pro Red Bull Racing Esports (RER.00308) , Liebherr rf 4200 (992418851)

Goodyear Eagle F1 Tubeless Complete 700x28 120 TPI Black

Detail

Eagle F1, vybavený špičkovou technológiou, má jediné poslanie – všestranný pretekársky výkon na najvyššej úrovni. Eagle F1, súčasť radu Road UHP (Ultra High-Performance), je vysokovýkonný všestranný cestný pretekársky plášť. Optimalizovaný pre čistý výkon s uprednostňovaním rýchlosti v priamom smere a vynikajúcich schopností v zákrutách – prináša továrenský výkon do vašej garáže. Kto jazdí na tomto plášti. Cestný športovec, ktorý to myslí vážne s rýchlosťou a efektivitou na rovinke, v kombinácii s výkonom v zákrutách. Kde sa mu darí najlepšie. Otvorená cesta. Rýchle prudké zákruty, brutálne stúpania a klesania. Všestranný, ultra vysokovýkonný plášť. KONŠTRUKCIA Tubeless Complete Patentovaný dizajn plášťov Goodyear, ktorý ponúka všetky výhody plášťa Tubeless Ready (TLR) s ďalšími vlastnosťami zadržiavania vzduchu. K vysokotlakoému plášťu Road-UHP je pridaná vrstva viaczložkového materiálu, ktorá umožňuje lepšie zadržiavanie vzduchu a zároveň poskytuje dodatočnú ochranu proti prepichnutiu a prerezaniu s minimálnym zvýšením hmotnosti. Jedinečný dizajn v praxi znamená, že po inštalácii zostane v plášti viac tmelu, pripraveného na moment, keď ho najviac potrebujete. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % TUBELESS LINER Ochrana proti prerezaniu a prepichnutiu. Ľahká tkanina Nylon Race siahajúca od pätky po pätku. Používame rôzne materiály, ktoré sa potom formujú s plášťom, aby poskytovali dokonalú ochranu. Látky vyberáme nielen na základe veľkosti plášťa, ale aj jeho zamýšľaného použitia. Priemer : 29/28"" (622 mm)" TPI : 120.0 Krajina pôvodu : Taiwan Šírka (mm) : 28.0 Farba podľa výrobcu : Black Hmotnosť (g) : 315.0 Špeciálne vlastnosti : Tubeless Ready Farba : Čierna Typ : Kevlarový (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 Tubeless Complete 700x28 120 TPI Black , Liebherr rf 5000 (992439151)

Goodyear Eagle F1 Tubeless Complete 700x32 120 TPI Black

Detail

Eagle F1, vybavený špičkovou technológiou, má jediné poslanie – všestranný pretekársky výkon na najvyššej úrovni. Eagle F1, súčasť radu Road UHP (Ultra High-Performance), je vysokovýkonný všestranný cestný pretekársky plášť. Optimalizovaný pre čistý výkon s uprednostňovaním rýchlosti v priamom smere a vynikajúcich schopností v zákrutách – prináša továrenský výkon do vašej garáže. Kto jazdí na tomto plášti. Cestný športovec, ktorý to myslí vážne s rýchlosťou a efektivitou na rovinke, v kombinácii s výkonom v zákrutách. Kde sa mu darí najlepšie. Otvorená cesta. Rýchle prudké zákruty, brutálne stúpania a klesania. Všestranný, ultra vysokovýkonný plášť. KONŠTRUKCIA Tubeless Complete Patentovaný dizajn plášťov Goodyear, ktorý ponúka všetky výhody plášťa Tubeless Ready (TLR) s ďalšími vlastnosťami zadržiavania vzduchu. K vysokotlakoému plášťu Road-UHP je pridaná vrstva viaczložkového materiálu, ktorá umožňuje lepšie zadržiavanie vzduchu a zároveň poskytuje dodatočnú ochranu proti prepichnutiu a prerezaniu s minimálnym zvýšením hmotnosti. Jedinečný dizajn v praxi znamená, že po inštalácii zostane v plášti viac tmelu, pripraveného na moment, keď ho najviac potrebujete. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % TUBELESS LINER Ochrana proti prerezaniu a prepichnutiu. Ľahká tkanina Nylon Race siahajúca od pätky po pätku. Používame rôzne materiály, ktoré sa potom formujú s plášťom, aby poskytovali dokonalú ochranu. Látky vyberáme nielen na základe veľkosti plášťa, ale aj jeho zamýšľaného použitia. Farba podľa výrobcu : Black Typ : Kevlarový Krajina pôvodu : Taiwan Špeciálne vlastnosti : Tubeless Ready Farba : Čierna TPI : 120.0 Hmotnosť (g) : 350.0 Priemer : 29/28"" (622 mm)" Šírka (mm) : 32.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 Tubeless Complete 700x32 120 TPI Black

Goodyear Eagle F1 Tubeless Complete 700x25 120 TPI Black

Detail

Eagle F1, vybavený špičkovou technológiou, má jediné poslanie – všestranný pretekársky výkon na najvyššej úrovni.Eagle F1, súčasť radu Road UHP (Ultra High-Performance), je vysokovýkonný všestranný cestný pretekársky plášť. Optimalizovaný pre čistý výkon s uprednostňovaním rýchlosti v priamom smere a vynikajúcich schopností v zákrutách – prináša továrenský výkon do vašej garáže.Kto jazdí na tomto plášti.Cestný športovec, ktorý to myslí vážne s rýchlosťou a efektivitou na rovinke, v kombinácii s výkonom v zákrutách.Kde sa mu darí najlepšie.Otvorená cesta. Rýchle prudké zákruty, brutálne stúpania a klesania. Všestranný, ultra vysokovýkonný plášť.KONŠTRUKCIATubeless CompletePatentovaný dizajn plášťov Goodyear, ktorý ponúka všetky výhody plášťa Tubeless Ready (TLR) s ďalšími vlastnosťami zadržiavania vzduchu.K vysokotlakoému plášťu Road-UHP je pridaná vrstva viaczložkového materiálu, ktorá umožňuje lepšie zadržiavanie vzduchu a zároveň poskytuje dodatočnú ochranu proti prepichnutiu a prerezaniu s minimálnym zvýšením hmotnosti. Jedinečný dizajn v praxi znamená, že po inštalácii zostane v plášti viac tmelu, pripraveného na moment, keď ho najviac potrebujete.ZMESGraphene Silica RoadPatentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť.Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať:Účinnosť valenia | +10,1 %Trakcia| +8,0 %Opotrebenie | +7,2 %TUBELESS LINEROchrana proti prerezaniu a prepichnutiu.Ľahká tkanina Nylon Race siahajúca od pätky po pätku.Používame rôzne materiály, ktoré sa potom formujú s plášťom, aby poskytovali dokonalú ochranu.Látky vyberáme nielen na základe veľkosti plášťa, ale aj jeho zamýšľaného použitia. Šírka (mm) : 25.0 Typ : Kevlarový Priemer : 29/28"" (622 mm)" Farba : Čierna Krajina pôvodu : Taiwan Farba podľa výrobcu : Black TPI : 120.0 Špeciálne vlastnosti : Tubeless Ready Hmotnosť (g) : 290.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 Tubeless Complete 700x25 120 TPI Black

Flagman delička magnum black carp f1 9 m + kit

Flagman delička magnum black carp f1 9 m + kit
Detail

Ešte nedávno bola považovaná delička za pretekársky, nedostupný kúsok, ale dnes je úplne iná doba a začať spoznávať krásy tohto lovu môže naozaj každý. Táto delička je určená hlavne pre lov menších kaprov na komerčných vodách. Je dostatočne tuhá, ale pritom sa ohýba takmer po celej dĺžke, takže spoľahlivo pomáha gumovému tlmiču i zdolávaniu. Je skvelou voľbou pre každého, kto si chce tento lov vyskúšať a nechce investovať obrovské sumy peňazí. Dĺžka: 900 cm Transportná dĺžka: 173 cm Váha: 760 g Počet sekcií: 6 (parys.sk)

Podobné produkty ako Flagman delička magnum black carp f1 9 m + kit

Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Black

Detail

Eagle F1, vybavený špičkovou technológiou, má jediné poslanie – všestranný pretekársky výkon na najvyššej úrovni. Eagle F1, súčasť radu Road UHP (Ultra High-Performance), je vysokovýkonný všestranný cestný pretekársky plášť. Optimalizovaný pre čistý výkon s uprednostňovaním rýchlosti v priamom smere a vynikajúcich schopností v zákrutách – prináša továrenský výkon do vašej garáže. Kto jazdí na tomto plášti. Cestný športovec, ktorý to myslí vážne s rýchlosťou a efektivitou na rovinke, v kombinácii s výkonom v zákrutách. Kde sa mu darí najlepšie. Otvorená cesta. Rýchle prudké zákruty, brutálne stúpania a klesania. Všestranný, ultra vysokovýkonný plášť. KONŠTRUKCIA Tube Type Plášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1. Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOM R:Shield Ide o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Hmotnosť (g) : 210.0 Typ : Kevlarový Špeciálne vlastnosti : Tube Only Farba podľa výrobcu : Black Šírka (mm) : 25.0 Farba : Čierna Priemer : 29/28"" (622 mm)" TPI : 120.0 Krajina pôvodu : Taiwan (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tubeless Complete 700x25 120 TPI Black

Detail

Ľahký, vysokovýkonný plášť pre cestné preteky, časovky a triatlonové súťaže.Plášť Eagle F1 SuperSport, ktorý optimalizuje nízky valivý odpor so zníženou hmotnosťou, je ideálnou pretekárskou voľbou pre cestnú a triatlonovú súťaž a časovku.Kto jazdí na tomto plášti.Pre jazdca, ktorý požaduje predovšetkým nízku hmotnosť a znížené Crr, už od 180 g.Kde sa mu darí najlepšie.Eagle F1 SuperSport, navrhnutý pre rýchlosť, je vašou voľbou, keď budete v deň pretekov zvádzať boj s časom.Či už s časom, tvárou v tvár konkurencii alebo dosahovaním svojich osobných cieľov, v deň pretekov záleží len na jednej veci: jazdiť najlepšie, ako dokážete. Rozhodli sme sa vytvoriť plášť, ktorý maximalizuje váš výkon bez kompromisov. Minimálny valivý odpor, v spojení s ultranízkou rotujúcou hmotnosťou, ktorého výsledkom sú bezkonkurenčné vlastnosti.KONŠTRUKCIATubeless Complete™Patentovaný dizajn plášťov Goodyear, ktorý ponúka všetky výhody plášťa Tubeless Ready (TLR) s ďalšími vlastnosťami zadržiavania vzduchu.K vysokotlakoému plášťu Road-UHP je pridaná vrstva viaczložkového materiálu, ktorá umožňuje lepšie zadržiavanie vzduchu a zároveň poskytuje dodatočnú ochranu proti prepichnutiu a prerezaniu s minimálnym zvýšením hmotnosti. Jedinečný dizajn v praxi znamená, že po inštalácii zostane v plášti viac tmelu, pripraveného na moment, keď ho najviac potrebujete.ZMESGraphene Silica RoadPatentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť.Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať:Účinnosť valenia | +10,1 %Trakcia| +8,0 %Opotrebenie | +7,2 %TUBELESS LINEROchrana proti prerezaniu a prepichnutiu.Ľahká tkanina Nylon Race siahajúca od pätky po pätku.Používame rôzne materiály, ktoré sa potom formujú s plášťom, aby poskytovali dokonalú ochranu.Látky vyberáme nielen na základe veľkosti plášťa, ale aj jeho zamýšľaného použitia. Špeciálne vlastnosti : Tubeless Ready Šírka (mm) : 25.0 TPI : 120.0 Farba : Čierna Hmotnosť (g) : 275.0 Typ : Kevlarový Krajina pôvodu : Taiwan Farba podľa výrobcu : Black Priemer : 29/28"" (622 mm)" (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 SuperSport Tubeless Complete 700x25 120 TPI Black

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tubeless Complete 700x28 120 TPI Black

Detail

Ľahký, vysokovýkonný plášť pre cestné preteky, časovky a triatlonové súťaže.Plášť Eagle F1 SuperSport, ktorý optimalizuje nízky valivý odpor so zníženou hmotnosťou, je ideálnou pretekárskou voľbou pre cestnú a triatlonovú súťaž a časovku.Kto jazdí na tomto plášti.Pre jazdca, ktorý požaduje predovšetkým nízku hmotnosť a znížené Crr, už od 180 g.Kde sa mu darí najlepšie.Eagle F1 SuperSport, navrhnutý pre rýchlosť, je vašou voľbou, keď budete v deň pretekov zvádzať boj s časom.Či už s časom, tvárou v tvár konkurencii alebo dosahovaním svojich osobných cieľov, v deň pretekov záleží len na jednej veci: jazdiť najlepšie, ako dokážete. Rozhodli sme sa vytvoriť plášť, ktorý maximalizuje váš výkon bez kompromisov. Minimálny valivý odpor, v spojení s ultranízkou rotujúcou hmotnosťou, ktorého výsledkom sú bezkonkurenčné vlastnosti.KONŠTRUKCIATubeless Complete™Patentovaný dizajn plášťov Goodyear, ktorý ponúka všetky výhody plášťa Tubeless Ready (TLR) s ďalšími vlastnosťami zadržiavania vzduchu.K vysokotlakoému plášťu Road-UHP je pridaná vrstva viaczložkového materiálu, ktorá umožňuje lepšie zadržiavanie vzduchu a zároveň poskytuje dodatočnú ochranu proti prepichnutiu a prerezaniu s minimálnym zvýšením hmotnosti. Jedinečný dizajn v praxi znamená, že po inštalácii zostane v plášti viac tmelu, pripraveného na moment, keď ho najviac potrebujete.ZMESGraphene Silica RoadPatentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť.Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať:Účinnosť valenia | +10,1 %Trakcia| +8,0 %Opotrebenie | +7,2 %TUBELESS LINEROchrana proti prerezaniu a prepichnutiu.Ľahká tkanina Nylon Race siahajúca od pätky po pätku.Používame rôzne materiály, ktoré sa potom formujú s plášťom, aby poskytovali dokonalú ochranu.Látky vyberáme nielen na základe veľkosti plášťa, ale aj jeho zamýšľaného použitia. Typ : Kevlarový TPI : 120.0 Farba : Čierna Krajina pôvodu : Taiwan Hmotnosť (g) : 295.0 Špeciálne vlastnosti : Tubeless Ready Priemer : 29/28"" (622 mm)" Šírka (mm) : 28.0 Farba podľa výrobcu : Black (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 SuperSport Tubeless Complete 700x28 120 TPI Black

Ringers krmítková zmes f1 fishmeal feeder mix black 1 kg

Detail

Je to veľmi atraktívny mix s vysokým prídavkom rybej múčky, ktorý nezasýti ryby a stále ich vábi. Veľmi dobre sa kombinuje s Liquid Betain, hodí sa na opatrné ryby, do čistej alebo studenej vody. Možno ho použiť samotný, alebo ho kombinovať s inými mixami. (parys.sk)

Podobné produkty ako Ringers krmítková zmes f1 fishmeal feeder mix black 1 kg

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Black

Detail

Ľahký, vysokovýkonný plášť pre cestné preteky, časovky a triatlonové súťaže. Plášť Eagle F1 SuperSport, ktorý optimalizuje nízky valivý odpor so zníženou hmotnosťou, je ideálnou pretekárskou voľbou pre cestnú a triatlonovú súťaž a časovku. Kto jazdí na tomto plášti. Pre jazdca, ktorý požaduje predovšetkým nízku hmotnosť a znížené Crr, už od 180 g. Kde sa mu darí najlepšie. Eagle F1 SuperSport, navrhnutý pre rýchlosť, je vašou voľbou, keď budete v deň pretekov zvádzať boj s časom. Či už s časom, tvárou v tvár konkurencii alebo dosahovaním svojich osobných cieľov, v deň pretekov záleží len na jednej veci: jazdiť najlepšie, ako dokážete. Rozhodli sme sa vytvoriť plášť, ktorý maximalizuje váš výkon bez kompromisov. Minimálny valivý odpor, v spojení s ultranízkou rotujúcou hmotnosťou, ktorého výsledkom sú bezkonkurenčné vlastnosti. KONŠTRUKCIA Tube Type Plášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1. Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOM R:Shield Ide o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Priemer : 29/28"" (622 mm)" Farba podľa výrobcu : Black TPI : 120.0 Špeciálne vlastnosti : Tube Only Farba : Čierna Šírka (mm) : 25.0 Krajina pôvodu : Taiwan Hmotnosť (g) : 190.0 Typ : Kevlarový (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x25 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x23 120 TPI Kevlar Black

Detail

Ľahký, vysokovýkonný plášť pre cestné preteky, časovky a triatlonové súťaže. Plášť Eagle F1 SuperSport, ktorý optimalizuje nízky valivý odpor so zníženou hmotnosťou, je ideálnou pretekárskou voľbou pre cestnú a triatlonovú súťaž a časovku. Kto jazdí na tomto plášti. Pre jazdca, ktorý požaduje predovšetkým nízku hmotnosť a znížené Crr, už od 180 g. Kde sa mu darí najlepšie. Eagle F1 SuperSport, navrhnutý pre rýchlosť, je vašou voľbou, keď budete v deň pretekov zvádzať boj s časom. Či už s časom, tvárou v tvár konkurencii alebo dosahovaním svojich osobných cieľov, v deň pretekov záleží len na jednej veci: jazdiť najlepšie, ako dokážete. Rozhodli sme sa vytvoriť plášť, ktorý maximalizuje váš výkon bez kompromisov. Minimálny valivý odpor, v spojení s ultranízkou rotujúcou hmotnosťou, ktorého výsledkom sú bezkonkurenčné vlastnosti. KONŠTRUKCIA Tube Type Plášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1. Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOM R:Shield Ide o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Priemer : 29/28"" (622 mm)" Typ : Kevlarový Krajina pôvodu : Taiwan Hmotnosť (g) : 180.0 Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Šírka (mm) : 23.0 TPI : 120.0 Špeciálne vlastnosti : Tube Only (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x23 120 TPI Kevlar Black

Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x28 120 TPI Kevlar Black

Detail

Ľahký, vysokovýkonný plášť pre cestné preteky, časovky a triatlonové súťaže. Plášť Eagle F1 SuperSport, ktorý optimalizuje nízky valivý odpor so zníženou hmotnosťou, je ideálnou pretekárskou voľbou pre cestnú a triatlonovú súťaž a časovku. Kto jazdí na tomto plášti. Pre jazdca, ktorý požaduje predovšetkým nízku hmotnosť a znížené Crr, už od 180 g. Kde sa mu darí najlepšie. Eagle F1 SuperSport, navrhnutý pre rýchlosť, je vašou voľbou, keď budete v deň pretekov zvádzať boj s časom. Či už s časom, tvárou v tvár konkurencii alebo dosahovaním svojich osobných cieľov, v deň pretekov záleží len na jednej veci: jazdiť najlepšie, ako dokážete. Rozhodli sme sa vytvoriť plášť, ktorý maximalizuje váš výkon bez kompromisov. Minimálny valivý odpor, v spojení s ultranízkou rotujúcou hmotnosťou, ktorého výsledkom sú bezkonkurenčné vlastnosti. KONŠTRUKCIA Tube Type Plášť typu clincher, ktorý je funkčný len s dušou, na udržanie tlaku hustenia podľa normy ISO 4223-1. Štandardný cyklistický plášť sa historicky spolieha na použitie duše na udržanie tlaku nahustenia. Vnútorná duša slúži na dva účely: udržiavanie tlaku hustenia a poskytovanie fyzického tlaku na pätku plášťa proti ráfiku a bočnici, aby ju udržala bezpečne na mieste. ZMES Graphene Silica Road Patentovaná zmes syntetického a prírodného kaučuku obohatená o grafén a ďalšiu generáciu silice; úplne nová zmes Dynamic:GSR bola vyvinutá s jediným cieľom - rozšíriť ''Magic-Triangle'' o vylepšenú účinnosť odvaľovania, trakciu a zvýšenú odolnosť. Kombinácia grafénu a silice nám umožňuje nezávisle zlepšovať: Účinnosť valenia | +10,1 % Trakcia| +8,0 % Opotrebenie | +7,2 % OCHRANNÝ PÁS POD BEHÚŇOM R:Shield Ide o vrstvu dodatočnej ochrany proti prepichnutiu umiestnenú pod krytom behúňa. Plášte využívajúce R:Shield ponúkajú vynikajúcu ochranu proti prepichnutiu, pričom ich bočnice zostávajú pružné, aby sa zabezpečil vysoký výkon. Krajina pôvodu : Taiwan Špeciálne vlastnosti : Tube Only Hmotnosť (g) : 210.0 Priemer : 29/28"" (622 mm)" Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Typ : Kevlarový Šírka (mm) : 28.0 TPI : 120.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Goodyear Eagle F1 SuperSport Tube Type 700x28 120 TPI Kevlar Black

Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm IS STM Black

Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm IS STM Black
Detail

Na tento produkt sa vzťahuje akcia Letný Cashback, ktorá trvá od 17.4. 2023 do 31.8.2023. Podmienkou vyplatenia cashbacku je registrácia nákupu na stránke www.canon.sk/letnycashback a to najneskôr do 30.9.2023 Kúpou tohto produktu získate späť až 80 €.Dokonalý ďalší krok vo fotografovaní. Či už prechádzate z prvej digitálnej zrkadlovky, smartfónu, alebo kompaktného fotoaparátu, fotoaparát EOS R10 vám jednoducho poskytne viac. Viac technológií, viac funkcií, väčšia prenosnosť, väčšia kreativitu.Špecifikácie:Typ fotoaparátu: Kompakty s vymeniteľným objektívomMegapixel: 24Typ displeja: Výklopný, dotykovýRozlíšenie videa: 2160pTyp pamäťovej karty: SD, SDHC, SDXCRozhranie: Mini HDMI, Wi-Fi, USBVlastnosti: Wi-Fi, Vysokorýchlostné snímanie, Detekcia tváríFormát médií: RAW, JPEG, MP4Systém Dual Pixel CMOS AF II: Automatické zaostrovanie rozpoznáva a sleduje osoby, zvieratá a vozidlá ako v režime fotografovania, tak v režime zhotovovania videíKontinuálne snímanie rýchlosťou 15 sn./s: S mechanickou uzávierkou pre rýchle dosiahnutie najlepších výsledkov vo vysokej kvalite4K/30p: Vysoko kvalitné video prevzorkované z rozlíšenia 6KZaostrovanie pri slabom osvetlení až do –4 EV2Fotografie do citlivosti ISO 32000 a videa do citlivosti ISO 12800: S možnosťou rozšírenia na citlivosť ISO 51200 pre fotografie a ISO 25600 pre videá4K/60p pre videá s plynulejším pohybomElektronický hľadáčik s 2,36 miliónmi bodov s voliteľnou obnovovacou frekvenciou 60 alebo 120 sn./sKontinuálne snímanie rýchlosťou 23 sn./s s elektronickou uzávierkou pre ešte rýchlejšie, a navyše tiché fotografovanieProcesor DIGIC X: Citlivé ovládanie a minimálne oneskorenie elektronického hľadáčikaPlatforma image.canon: Priame pripojenie k sieti Wi-Fi pre odosielanie do cloudových služiebOtočná dotyková obrazovka s uhlopriečkou 7,5 cm a 1,04 milióna bodovŽivé streamovanie v službe YouTube: Pozdvihnite ľahko svoju digitálnu zrkadlovku vďaka našej zavádzacej ponuke.Objektív RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM:Dostaňte sa ďalej a priblížte sa bez nutnosti výmeny objektívu. Model RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM je ľahký a kompaktný objektív radu EOS R so zoomom pre fotoaparáty so snímačom APS-C, ktorý ponúka optický stabilizátor obrazu s rozsahom 4,5 EV a výkonný rozsah 18–150 mm, ktorý zaistí ohromujúce snímky zblízka aj na diaľku.S fotoaparátom radu EOS R so snímačom APS-C môžete ísť za hranice každodenného života a použiť objektív, ktorý je nabitý funkciami. Vďaka výkonnému rozsahu zoomu 18–150 mm je ideálny na fotografovanie na cestách, fotografovanie divokej zveri, a dokonca aj makrofotografovanie. Optický stabilizátor obrazu s rozsahom 4,5 EV tohto kompaktného, ľahkého a tichého objektívu zaisťuje mimoriadnu všestrannosť, vďaka ktorej prekonáte otrasy fotoaparátu aj pri slabom osvetlení.Dostaňte sa ďalej vďaka flexibilnému cestovnému objektívu: Zachyťte život v celej jeho kráse pomocou 8,3× objektívu so zoomom pre fotoaparáty so snímačom APS-C, ktorý disponuje praktickým rozsahom ohniskovej vzdialenosti 29–240 mm (ekvivalent pre 35 mm snímač). Je ideálny na fotografovanie krajiny, živej prírody, športu alebo cestovania a dá sa ľahko uskladniť do tašky.Ostré a stabilné snímky a videá pri snímaní z ruky: S optickým stabilizátorom obrazu s... Podporované kodeky : H.265/MPEG-H HEVC Podporované formáty : JPEG Krajina pôvodu : Japonsko Podporované formáty : RAW Balenie obsahuje : Napájací kábel Maximálna ohnisková vzdialenosť : 150 mm Rozhranie : HDMI Typ displeja : Touchscreen Typ kamery : Bezzrkadlovka Typ : Bezzrkadlovka Displej : Otočný Typ objektívu : Zoom Rozhranie : Wi-Fi Farba : Čierna Displej : Výklopný Veľkosť snímača : APS-C Formát obrazového snímača : APS-C Zvuk videa : Áno Bajonet : Canon RF Špeciálne vlastnosti : Built-in Flash Balenie obsahuje : Manuál Rozlíšenie snímača : 24.2 Mpx Prevádzka na batérie : Áno Hĺbka (cm) : 8.3 Výška (cm) : 8.8 Bluetooth : Áno Šírka (cm) : 12.6 Vstavaný blesk : Áno Minimálna ohnisková vzdialenosť : 18 mm Balenie obsahuje : Objektív Minimálny čas uzávierky : 1/4000 s Vstup na mikrofón : Áno Balenie obsahuje : Remienok Variant : EOS R10 + RF-S 18-150mm IS STM Balenie obsahuje : Nabíjačka Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania (FPS) : 120.0 Clona : f/3.5 - f/6.3 Maximálne rozlíšenie videa : 4K Typ displeja : Živý náhľad Záznamové médium : SDXC Rozmery : 12,6 x 8,8 x 8,3 cm Typ displeja : LCD Slot pre pamäťovú kartu : SDXC Slot pre pamäťovú kartu : SDHC Maximálne ISO : 12800.0 Záznamové médium : SDHC Slot pre pamäťovú kartu : SD karta Napájanie : Batéria Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti : f/3.5 Balenie obsahuje : Batéria Záznamové médium : SD Rozhranie : USB Typ snímača : CMOS Maximálny čas uzávierky : 30 s WiFi : Áno Vstup na SD kartu : Áno Farba podľa výrobcu : Black Hľadáčik : Elektronický Pomer Strán : 3:2 Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti : f/6.3 Kapacita batérie : 430 Shots Typ batérie : LP-E17 Hmotnosť : 429 g Rozlíšenie : 3840x2160 (8MP) Podporované kodeky : H.264/MPEG-4 AVC (muziker.com)

Podobné produkty ako Canon EOS R10 + RF-S 18-150mm IS STM Black

Canon EOS R50 + RF-S 18-45 - Creator Kit Black

Detail

Na tento produkt sa vzťahuje akcia Letný Cashback, ktorá trvá od 17.4. 2023 do 31.8.2023. Podmienkou vyplatenia cashbacku je registrácia nákupu na stránke www.canon.sk/letnycashback a to najneskôr do 30.9.2023 Kúpou tohto produktu získate späť až 60 €. Táto súprava Creator Kit obsahuje všetko, čo potrebujete na začatie svojej vlogovacej cesty, vrátane kompaktného objektívu so zoomom, ktorý je ideálny pre každého nadšeného tvorcu obsahu. Rukoväť na statív a mikrofón uľahčujú natáčanie vďaka väčšej stabilite a ostrejšiemu zvuku.Bezzrkadlový fotoaparát s objektívmi, dokonalý všestranný pomocník pre tvorcov obsahu, posúva vaše fotografie a videá na novú úroveň. Vytvorte pomocou tohto fotoaparátu ten najlepší obsah, od ostrých statických záberov až po videozáznamy a živé vysielanie v rozlíšení 4K. Všetko v jednom, univerzálne zameranom zariadení. Nechajte svoj obsah vyniknúť a prerazte svoj tvorivý strop pomocou špeciálneho fotoaparátu. Pre profesionálne vyzerajúce fotografie a videozáznamy v rozlíšení 4K, ktoré vás inšpirujú k ďalšej tvorbe.Vďaka kompaktnému prenosnému dizajnu sa môžete o svoju vášeň podeliť s ostatnými ľuďmi prostredníctvom snímača veľkosti APS-C s rozlíšením 24,2MP – nech vás zvedavosť zavedie kamkoľvek. Snímač veľkosti APS-C poskytuje vynikajúcu kvalitu obrazu a kontrolu nad hĺbkou poľa.Kompaktný dizajn a prirodzené uchopenie, ktoré sú vytvorené pre tvorcov, umožňujú jednoduché snímanie toho, čo je vášmu srdcu blízke. Vyberte si fotoaparát, ktorý vás nebude obmedzovať. Model EOS R50 váži 375 g, takže vás ani nezaťaží.Vďaka flexibilite výklopnej dotykovej obrazovky môžete pracovať so všetkými uhlami. Vyklopená nahor, nadol alebo natočená smerom na vás. 100 % zobrazenie, nulové rozptýlenie.Obohaťte svoju filmovú tvorbu o výnimočné detaily vďaka videu v rozlíšení 4K UHD s frekvenciou 30p, ktoré je prevzorkované zo 6K, s maximálnou dobou nahrávania 1 hodinu pre jedno video. Získate tak naraz kvalitu aj kvantitu.Automatické zaostrovanie Dual Pixel CMOS Auto Focus II v kombinácii s výkonným procesorom DIGIC X umožňujú rýchlu detekciu a sledovanie objektu. Rýchlo a presne. V 651 zónach, dokonca aj blízko okrajov záberu. Technológia Dual Pixel CMOS AF II rozpoznáva a sleduje viacero objektov veľkou rýchlosťou, čím sa zaostrenie stáva spoľahlivejším ako kedykoľvek predtým.Zachyťte viac neopakovateľných momentov s rýchlosťou 12 sn./s. Prejdite na rýchlosť 15 sn./s pri použití tichej elektronickej uzávierky. Výber je len na vás.Odhaľte nepatrné detaily pomocou záberov zblízka. Zabudované stupňovanie zaostrenia a kompozícia hĺbky záberu automaticky vytvárajú zábery s prirodzenou hĺbkou poľa.Inšpirujte sa kreatívnym stupňovaním, ktoré vám poskytne viacero úprav pre každý nasnímaný záber. Režim Creative Assist a funkcia Rozšírené A+ urobia náročnú prácu za vás. Stačí si vybrať svoj obľúbený efekt.Veľký snímač veľkosti APS-C ponúka skvelé snímanie pri slabom osvetlení. V rámci funkcie Rozšírené A+ sa v režime nočnej scény rozpoznajú tmavé scény, nasníma sa viacero... Variant : EOS R50 Black + RF-S 18-45 (Creator Kit) Typ kamery : Bezzrkadlovka Rozhranie : USB Slot pre pamäťovú kartu : SD karta Podporované kodeky : H.264/MPEG-4 AVC Minimálna ohnisková vzdialenosť : 18 mm Výška (cm) : 8.5 Vstavaný blesk : Áno Typ displeja : Touchscreen Šírka (cm) : 11.6 Slot pre pamäťovú kartu : SDHC Displej : Výklopný Podporované formáty : RAW Typ displeja : LCD Balenie obsahuje : Batéria Typ batérie : LP-E17 Rozlíšenie snímača : 24.2 Mpx Maximálny čas uzávierky : 30 s WiFi : Áno Maximálne ISO : 12800.0 Displej : Otočný Stabilizácia : Optical Stabilizer on lenses Adaptér súčasťou balenia : Nie Balenie obsahuje : Nabíjačka Balenie obsahuje : Remienok Rozhranie : Wi-Fi Hľadáčik : Elektronický Rozhranie : HDMI Balenie obsahuje : SD karta Typ snímača : CMOS Farba podľa výrobcu : Black Podporované formáty : MP4 Bajonet : Canon RF Vstup na mikrofón : Áno Balenie obsahuje : Objektív Rozmery : 11,6 x 8,5 x 6,8 cm Rozlíšenie : 3840x2160 (8MP) Vstup na SD kartu : Áno Krajina pôvodu : Japonsko Balenie obsahuje : Manuál Zvuk videa : Áno Typ objektívu : Zoom Záznamové médium : SD Podporované formáty : JPEG Hĺbka (cm) : 6.8 Napájanie : Batéria Záznamové médium : SDHC Balenie obsahuje : Napájací kábel Maximálne rozlíšenie videa : 4K Podporované kodeky : H.265/MPEG-H HEVC Maximálna ohnisková vzdialenosť : 45 mm Slot pre pamäťovú kartu : SDXC Farba : Čierna Špeciálne vlastnosti : Built-in Flash Záznamové médium : SDXC Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania (FPS) : 120.0 Balenie obsahuje : Stojan Bluetooth : Áno Prevádzka na batérie : Áno Balenie obsahuje : Mikrofón Formát obrazového snímača : APS-C Minimálny čas uzávierky : 1/4000 s Typ : Bezzrkadlovka Pomer Strán : 3:2 Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti : f/4.5 Kapacita batérie : 310 Shots Clona : F/4.5 - F/6.3 Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti : f/6.3 Veľkosť snímača : APS-C Hmotnosť : 328 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Canon EOS R50 + RF-S 18-45 - Creator Kit Black

L-RF 4x4,00qmm, black, FRNC, speaker-cable, round 65H440000 Kabeltronik

L-RF 4x4,00qmm, black, FRNC, speaker-cable, round 65H440000 Kabeltronik
Detail

Conductor: bare stranded copper wire · Structure of conductor: 56x0,30mm · Core insulation: FRNC (LSZH), black, numbered · Jacket: FRNC (LSZH), black (conrad.sk)

Podobné produkty ako L-RF 4x4,00qmm, black, FRNC, speaker-cable, round 65H440000 Kabeltronik

KL-RF 2x4,0qmm black FRNC, Koax, speaker-cable 55H140000 Kabeltronik

KL-RF 2x4,0qmm black FRNC, Koax, speaker-cable 55H140000 Kabeltronik
Detail

1. conductor: finest, bare stranded copper wire · Structure of conductor: 512x0,10mm · Core insulation: PVC · 2. conductor: bare stranded copper wire 2 x spiral wound opposite directions · Jacket: FRNC (LSZH), black, matt (conrad.sk)

Podobné produkty ako KL-RF 2x4,0qmm black FRNC, Koax, speaker-cable 55H140000 Kabeltronik

EVOLVEO Fighter F1 (GFR-F1)

EVOLVEO Fighter F1 (GFR-F1)
Detail

Gamepad bezdrôtový, pre Windows PC, PlayStation 3, Android box / smartfón, Bluetooth alebo 2.4 GHz, ergonomický dizajn, klasické rozloženie tlačidiel, duálne vibrácie, osemsmerný D-pad, dvojica presných joystickov, odnímateľný nastaviteľný klip pre smartfón, nabíjateľný akumulátor Jedinečný bezdrôtový gamepad EVOLVEO Fighter F1 skvele padne do ruky každému hráčovi. Zažite slobodu pri hraní a dajte zbohom zväzujúcim káblom s bezdrôtovým Bluetooth, alebo 2,4 GHz pripojením. Ergonometrický dizajn zaručuje pohodlný úchop a v kombinácii s tradičným rozmiestnením tlačidiel je ovládanie veľmi intuitívne. Duálny vibrácie, ktorými je gamepad vybavený, dokážu sprostredkovať naozajstný zážitok z hrania.vypnuté vypnuté Gamepad s univerzálnym využitímEVOLVEO Fighter F1 je gamepad určený všetkým náruživým hráčom s univerzálnym využitím ako s počítačom, tak aj ako ovládač pre hernú konzolu PlayStation 3, Android box alebo Android smartfón. Vstavaný 32-bitový MCU čip... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVOLVEO Fighter F1 (GFR-F1)

Microsoft Surface Pro 9 2022 8 GB 256 GB Graphite for business (QF1-00024)

Microsoft Surface Pro 9 2022 8 GB 256 GB Graphite for business (QF1-00024)
Detail

Tablet PC – Intel Core i5 1245U Alder Lake, dotykový 13" lesklý 2880 × 1920, RAM 8GB LPDDR5, Intel Iris Xe Graphics, SSD 256GB, webkamera, WiFi 6, hmotnosť 0,879 kg, Intel EVO, Windows 11 Pro Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Microsoft Surface Pro 9 GraphiteMaximálna mobilita, úžasná grafika, dotyková obrazovka a vysoký výkon – to všetko je perfektne skĺbené v novom luxusnom tablete Microsoft Surface Pro 9. S voliteľnou klávesnicou (nie je súčasťou balenia) môžete navyše získať praktický notebook 2 v 1. Ultratenké a ľahké zariadenie s hmotnosťou iba 879 g môžete mať stále pri sebe. V praxi vás nadchne vysoká kapacita batérie, rýchla bezdrôtová konektivita, alebo mimoriadne vydarený 13“ displej s rozlíšením 2 880 × 1 920 pixelov. Jednoduché ovládanie vďaka 13“ PixelSense obrazovkeIntegrovaný stojan garantuje pohodlné používanieProduktivita práce ako na notebooku (klávesnica sa predáva samostatne)S perom Surface Pen (predáva sa samostatne)... (alza.sk)

Podobné produkty ako Microsoft Surface Pro 9 2022 8 GB 256 GB Graphite for business (QF1-00024)

Panasonic RF-D100BT (RF-D100BTEGT)

Panasonic RF-D100BT (RF-D100BTEGT)
Detail

Rádio – klasické, prenosné, DAB+ a FM tuner s 5 predvoľbami, výkon 10 W, vstup 3,5 mm Jack, výstup 3,5 mm Jack, s Bluetooth, budík a displej súčasťou, na baterky a zo siete napájanie, na 4 malé monočlánky (C), retro dizajn, rozmery 110 × 317 × 141 mm (V׊×H), hmotnosť 2,1 kg, strieborná farba https://panamodels.herokuapp.com/product?url=https://www.panasonic.com/cz/consumer/audio-video/radia/radioprijimace/rf-d100btegt.html (alza.sk)

Podobné produkty ako Panasonic RF-D100BT (RF-D100BTEGT)

prídavný reproduktor Renkforce RF-CB1 RF-3527626

prídavný reproduktor Renkforce RF-CB1 RF-3527626
Detail

Kompaktný rádiový reproduktor v klasickom dizajne. Nie je vhodný pre hudbu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako prídavný reproduktor Renkforce RF-CB1 RF-3527626

Sonoff PIR3-RF Small 433 MHz RF PIR3 Motion Sensor (PIR3-RF(No battery))

Sonoff PIR3-RF Small 433 MHz RF PIR3 Motion Sensor (PIR3-RF(No battery))
Detail

Senzor – pohybu, na fungovanie je nutný bridge, uhol záberu: 100°, dva módy, dosah: 8 m, pripojenie: rádiové vlny, farba: biela Bezdrôtovýsnímač pohybuNa sledovanie pohybu vo vašej domácnosti využijete bezdrôtový snímač Sonoff PIR3-RF Small 433MHz RF PIR3 Motion Sensor. Vďaka senzoru budete mať všetok pohyb vo vašom domove pod kontrolou. Na ovládanie pohybového senzora Sonoff Small je potrebná centrálna jednotka Sonoff RF Bridge alebo iná jednotka používajúca bránu RF. Práve tá zariadi, aby všetky prvky komunikovali medzi sebou. Senzor pohybu pojme 100° uhol záberu. Jeho inštalácia je veľmi jednoduchá pomocou obojstrannej lepiacej pásky.FARBABielaPRIPOJENIERádiové vlnyDOSAH SIGNÁLU8 metrovMajte svoj domov pod kontrolouAk PIR senzor Sonoff Small RF PIR zachytí akýkoľvek pohyb, spustí naplánovanú akciu. Umiestnite detektor pohybu pri posteli, a keď v noci vstanete, svetlo v kúpeľni sa vám automaticky rozsvieti. Rovnakú službu vám urobí pohybový senzor... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sonoff PIR3-RF Small 433 MHz RF PIR3 Motion Sensor (PIR3-RF(No battery))

testo vlhkomer vzduchu (hygrometer) 0 % rF 100 % rF

testo  vlhkomer vzduchu (hygrometer)  0 % rF 100 % rF
Detail

Forma testo Smart Probes v spojení s bezplatnou aplikáciou testo Smart Probes je ideálna na preventívnu detekciu plesní, aby sa forma nemohla vyvíjať na prvom mieste. Táto kompaktná a ľahko prenosná súprava obsahuje dve testovacie inteligentné sondy testo 605i a testo 805i na meranie okolitej teploty, relatívnej vlhkosti a povrchovej teploty. Je preto ideálny na rýchlu identifikáciu rizika plesní. Výsledky indikácie formy sa vyhodnotia podľa princípu semaforu (zelená, žltá, červená) a dajú sa uložiť stlačením jedného tlačidla ako súbor PDF, CSV alebo Excel a preniesť na iné zariadenia alebo poslať priamo e-mailom. Fotografie infikovanej oblasti sú v správe uvedené pre lepšiu ilustráciu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako testo vlhkomer vzduchu (hygrometer) 0 % rF 100 % rF
Playseat F1 Black (RF.00024), Playseat F1 Red (RF.00046), Playseat Evolution Black (REM.00004), Playseat Trophy Black (RAP.00304), NZXT F120Q Black (RF-Q12SF-B1), Panasonic RF-D100BT (RF-D100BTEGT), Playseat® Puma Active Gaming Seat Black (PPG.00228), Sonoff RF bridge R2 433 MHz (RF BridgeR2), Sonoff PIR3-RF Small 433 MHz RF PIR3 Motion Sensor (PIR3-RF(No battery)), ASALVO Multichodítko 3 v 1 F1 black (8435195920062), Rohnson RF-01, Playseat Seat Slider (R.AC.00072), Playseat Evolution White (REM.00006), Playseat Evolution PlayStation (RPS.00156), Playseat Evolution Alcantara (REM.00008), Playseat Floor Mat (R.AC.00048), Microsoft Bluetooth Ergonomic Mouse Glacier (222-00024), Microsoft Comfort Mouse 4500 čierna (4FD-00024), Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (RBY-00024), Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (QZI-00024), Microsoft Surface Laptop 5 Platinum (R8N-00024), Borderlands 2 – Xbox 360 Digital (G3P-00024), PLAYSEAT Trophy Red, červená (RAP.00314), Playseat Gearshift Holder Pro (R.AC 00064), PLAYSEAT Challenge ActiFit, čierna (RC.00312), PLAYSEAT Evolution – ActiFit, čierna (REM.00202), Playseat Forza Motorsport PRO (RFM.00216), Playseat Floor Mat XL (R.AC.00178 ), LIEBHERR Rf 4200 (992418851), LIEBHERR Rf 5000 (992439151)