Polar vantage v2 shift sivo-oranžové (900101217)

Produkt Polar vantage v2 shift sivo-oranžové (900101217) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Polar vantage v2 shift sivo-oranžové (900101217) upraviť a produkt hľadať znova.

Polar Vantage V2 Shift sivo-oranžové (900101217)

Polar Vantage V2 Shift sivo-oranžové (900101217)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 Shift sivo-oranžové sú smart hodinky, ktoré iste ocení každý nadšenec moderných vychytávok. Pred poškriabaním hodinky chráni gorilla glass sklíčko. Obrazovka s hodnotou uhlopriečky 1,2 " zobrazí najrôznejšie informácie. Ich vzhľad primárne tvorí guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, doplnia vychytávky typu intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Tento model celkovo váži 52 g. Základné výhody smart hodiniek Polar Vantage V2 Shift sivo-oranžové... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 Shift sivo-oranžové (900101217) , Screenshield polar vantage v2 na displej (pol-vanv2-d)

Polar Vantage V2 Shift čierno-červené (900101216)

Polar Vantage V2 Shift čierno-červené (900101216)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 Shift čierno-červené sú smart hodinky vhodné pre každého, kto rád športuje a zároveň ho bavia technologické hračky. Pred poškriabaním hodinky chráni gorilla glass sklo. Displej s rozmerom uhlopriečky 1,2 " vám ako na dlani ukáže najrôznejšie informácie. K ich dizajnu primárne prispieva guľatý ciferník. Klasické hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, doplnia vychytávky typu intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Tento model celkovo váži 52 g. Základné parametre smart... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 Shift čierno-červené (900101216) , Polar vantage m2 čierne/sivé (90085160)

Polar Vantage V2 sivé HR (90083650)

Polar Vantage V2 sivé HR (90083650)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 sivé HR sú smart hodinky ideálne pre každého, kto chce mať perfektný prehľad nielen o svojich športových výkonoch. Odolnosti hodiniek pomáha gorilla glass sklo. Obrazovka s rozmerom uhlopriečky 1,2 " intuitívne zobrazuje najrôznejšie informácie. K ich dizajnu primárne prispieva guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, dopĺňajú vychytávky ako intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Je potrebné počítať s hmotnosťou tohto modelu 52 g. Podstatné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 sivé HR (90083650) , Polar vantage m2 medené/hnedé (90085163)

Polar Vantage V2 čierne HR (90082711)

Polar Vantage V2 čierne HR (90082711)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 čierne HR sú smart hodinky pre všetkých, ktorých bavia moderné technológie, šport a zároveň móda a dizajn. Odolnosti hodiniek pomáha gorilla glass sklíčko. Displej s uhlopriečkou 1,2 " zobrazí rôzne informácie. K ich dizajnu primárne prispieva guľatý ciferník. Klasické hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, dopĺňajú technológie ako intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Tento model váži celkom 52 g. Kľúčové parametre smart hodiniek Polar Vantage V2 čierne HR... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 čierne HR (90082711) , Polar vantage m2 champagne/gold (90085161)

Tvrdené ochranné sklo Polar Vantage V2

Tvrdené ochranné sklo Polar Vantage V2
Detail

Tvrdené ochranné sklo Polar Vantage V2Tvrdené sklo je tá najkvalitnejšia možná ochrana pre displej Vašich hodiniek Polar Vantage V2. Na rozdiel od fólie je sklo tvrdšie, odolnejšie a lepšie chráni Vaše hodinky pred škrabancami a tiež chráni displej pred rozbitím.    tvrdené sklo chráni displej hodiniek pred rozbitím a iným poškodenímsklo sa nepoškriabe od kľúčov a iných predmetovsklo nemá žiadny vplyv na odozvu pri dotykujednoduchá inštalácia bez bublíntvrdené sklo je 100% priehľadnéjednoduchá inštaláciaParametre tvrdeného skla:Húbka - 0,33 mmTvrdosť - 9H Balenie obsahuje:1 bal. suchá a mokrá handrička na vyčistenie displeja1ks ochranné tvrdené sklo pre Polar Vantage V2   (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Tvrdené ochranné sklo Polar Vantage V2 , Screenshield polar vantage m2 na displej (pol-vanm2-d)

Ochranný obal Polar Vantage V2 priehľadný

Ochranný obal Polar Vantage V2 priehľadný
Detail

Ochranný obal Polar Vantage V2 priehľadnýOchranný obal pre Vaše Polar Vantage V2. Tento obal je odolný a spoľahlivý, vyrobený z kvalitného TPU materiálu, čím chráni hodinky pred poškriabaním a prachom. Vďaka jednoduchej inštalácii, obal pohodlne nasadíte na hodinky. Obal obsahuje potrebné výrezy, a tak zabezpečí jednoduchý prístup ku všetkým portom či tlačidlám.určený pre Polar Vantage V2 vyrobený z kvalitného TPU materiáluchráni pred poškriabaním a prachujednoduchý elegantný vzhľadpresné výrezy pre potrebné porty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Ochranný obal Polar Vantage V2 priehľadný , Bellatex bavlnená – 40 × 40 cm – sivo-oranžové káro (6886)

Ochranný obal Polar Vantage V2 čierny

Ochranný obal Polar Vantage V2 čierny
Detail

Ochranný obal Polar Vantage V2 čiernyOchranný obal pre Vaše Polar Vantage V2. Tento obal je odolný a spoľahlivý, vyrobený z kvalitného TPU materiálu, čím chráni hodinky pred poškriabaním a prachom. Vďaka jednoduchej inštalácii, obal pohodlne nasadíte na hodinky. Obal obsahuje potrebné výrezy, a tak zabezpečí jednoduchý prístup ku všetkým portom či tlačidlám.určený pre Polar Vantage V2 vyrobený z kvalitného TPU materiáluchráni pred poškriabaním a prachujednoduchý elegantný vzhľadpresné výrezy pre potrebné porty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Ochranný obal Polar Vantage V2 čierny , Bellatex, bavlna 140 × 200, 70 × 90 sivo-oranžové retro (8015)

Ochranný obal Polar Vantage V2 modrý

Detail

Ochranný obal pre Vaše Polar Vantage V2. Tento odolný a spoľahlivý obal je vyrobený z kvalitného TPU materiálu. Obal ochráni rám hodiniek pred poškriabaním a odretím. Vďaka jednoduchej inštalácii, obal pohodlne nasadíte na hodinky. Samozrejmosťou sú potrebné výrezy, ktoré zabezpečia jednoduchý prístup ku všetkým portom či tlačidlám.určený pre Polar Vantage V2 vyrobený z kvalitného TPU materiáluchráni pred poškriabaním a prachujednoduchý elegantný vzhľadpresné výrezy pre potrebné porty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Ochranný obal Polar Vantage V2 modrý , De buyer 2017.00 vantage

Ochranný obal Polar Vantage V2 šedý

Detail

Ochranný obal pre Vaše Polar Vantage V2. Tento odolný a spoľahlivý obal je vyrobený z kvalitného TPU materiálu. Obal ochráni rám hodiniek pred poškriabaním a odretím. Vďaka jednoduchej inštalácii, obal pohodlne nasadíte na hodinky. Samozrejmosťou sú potrebné výrezy, ktoré zabezpečia jednoduchý prístup ku všetkým portom či tlačidlám.určený pre Polar Vantage V2 vyrobený z kvalitného TPU materiáluchráni pred poškriabaním a prachujednoduchý elegantný vzhľadpresné výrezy pre potrebné porty (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Ochranný obal Polar Vantage V2 šedý , Siva aston martin vantage strieborné (4260371085587)

SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 biely

SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 biely
Detail

SILICONE Remienok Polar Vantage V2 bielyRemienok pre Polar Vantage V2  sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Polar Vantage V2  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 biely , Siva aston martin vantage sivé (4260371085563)

SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 červený

SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 červený
Detail

SILICONE Remienok Polar Vantage V2 červenýRemienok pre Polar Vantage V2  sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Polar Vantage V2  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 červený

SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 ružový

Detail

SILICONE Remienok Polar Vantage V2 ružovýRemienok pre Polar Vantage V2  sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Polar Vantage V2  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 ružový , Shift quantum (pc) digital (436292)

SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 čierny

SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 čierny
Detail

SILICONE Remienok Polar Vantage V2 čiernyRemienok pre Polar Vantage V2  sa ľahko prispôsobí Vášmu zápästiu. Je vyrobený z kvalitného materiálu a perfektne sadne na Vaše hodinky. Remienok je príjemný na dotyk a vhodný na každodenné nosenie. Aplikácia remienku je nenáročná a vy tak jednoducho zmeníte vzhľad svojich hodiniek, stačí si vybrať zo širokej škály farieb. vyrobený z kvalitného materiálu nenáročná aplikáciajednoduchý vzhľadurčené pre Polar Vantage V2  (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako SILICONE Remienok pre Polar Vantage V2 čierny , Carrera evo - 27675 aston martin vantage gt3 (4007486276758)

Polar Vantage V2 červené + Hrudný pás H10 (900100189)

Polar Vantage V2 červené + Hrudný pás H10 (900100189)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 červené + Hrudný pás H10 sú smart hodinky ideálne pre každého, kto chce mať perfektný prehľad nielen o svojich športových výkonoch. Ciferník chráni gorilla glass sklo. Displej s uhlopriečkou 1,2 " zobrazí rôzne informácie. O ich vzhľad sa stará guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, doplnia vychytávky typu intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Tento model celkovo váži 52 g. Hlavné rysy smart hodiniek Polar Vantage V2 červené + Hrudný pás H10... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 červené + Hrudný pás H10 (900100189) , Comfast 913ac v2 (cf-913ac v2)

Screenshield POLAR Vantage V2 na displej (POL-VANV2-D)

Screenshield POLAR Vantage V2 na displej (POL-VANV2-D)
Detail

Ochranná fólia – na Polar Vantage V2, hrúbka 0,15 mm, uchytenie po celej ploche, čistiaca handrička, stierka a aplikačná tekutina súčasťou balenia Zaobstarali ste si nový mobil a chcete ho účinne chrániť? Mávate strach poškodeného skla vášho nového zariadenia? Ideálnym riešením je fólia na mobil ScreenShield. Pomocou priloženej čistiacej handričky ľahko a rýchlo očistíte displej pred inštaláciou. Dodávaná stierka vám pomôže odstrániť všetky nežiaduce bubliny. K ochrannej fólii ScreenShield vám bude dodaná aj aplikačná tekutina na mokrý spôsob aplikácie. Vďaka tomuto postupu sa dosiahne dokonalejšie priľnutie a minimalizuje sa tvorba bubliniek pod ochrannou vrstvou. Hlavné vlastnosti ochrannej fólie na mobil Screenshield POLAR Vantage V2 na displej Ochranná fólia na mobil ScreenShield ochráni mobilný telefón pred nežiaducim poškodením Mokrá inštalácia bez vzniku vzduchových bubliniek V balení sa nachádza čistiaca handrička, stierka a aplikačná tekutina (alza.sk)

Podobné produkty ako Screenshield POLAR Vantage V2 na displej (POL-VANV2-D) , Comfast vu757f v2 (cf-vu757f v2)

Polar VANTAGE V3 Sunrise Apricot

Polar VANTAGE V3 Sunrise Apricot
Detail

Chytré hodinky nie sú zdravotníckym zariadením. Údaje získané pri ich používaní sú iba orientačného charakteru a nemali by byť používané pre lekársky výskum, diagnostiku alebo liečbu. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Polar VANTAGE V3 Sunrise Apricot , Fin fun polar bear (8770)

Polar Vantage M2 champagne/gold (90085161)

Polar Vantage M2 champagne/gold (90085161)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile a predpoveď počasia, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, max. výdrž batérie 100 h, materiál puzdra plast Polar Vantage M2 champagne/gold sú inteligentné hodinky vhodné na šport i do spoločnosti Inteligentné hodinky Polar Vantage M2 sa stanú vaším spoločníkom naprieč celým dňom. Využijete ich nielen počas tréningov, ale skvele vám poslúžia aj počas bežného dňa. V noci dokážu hodinky merať váš spánok a s pomocou budíka si nastavíte čas, kedy sa budete chcieť zobudiť. V hodinkách Polar Vantage M2 si môžete nastaviť aj pripomenutie dodržiavania pitného režimu. Na meranie pulzu využívajú inteligentné hodinky optický senzor Polar Precision Prime. Všetky informácie sa vám zobrazia na kvalitnom 1,2" farebnom displeji s rozlíšením 240 × 240 px. Inteligentné hodinky disponujú integrovaným GPS a Glonass, takže získate vždy... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage M2 champagne/gold (90085161) , Nash zt polar parka (ryb019766nad)

Polar Vantage M2 čierne/sivé (90085160)

Polar Vantage M2 čierne/sivé (90085160)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile a predpoveď počasia, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, max. výdrž batérie 100 h, materiál puzdra plast Polar Vantage M2 čierne/sivé sú inteligentné hodinky vhodné na šport i do spoločnosti Inteligentné hodinky Polar Vantage M2 sa stanú vaším spoločníkom naprieč celým dňom. Využijete ich nielen počas tréningov, ale skvele vám poslúžia aj počas bežného dňa. V noci dokážu hodinky merať váš spánok a s pomocou budíka si nastavíte čas, kedy sa budete chcieť zobudiť. V hodinkách Polar Vantage M2 si môžete nastaviť aj pripomenutie dodržiavania pitného režimu. Na meranie pulzu využívajú inteligentné hodinky optický senzor Polar Precision Prime. Všetky informácie sa vám zobrazia na kvalitnom 1,2" farebnom displeji s rozlíšením 240 × 240 px. Inteligentné hodinky disponujú integrovaným GPS a Glonass, takže získate vždy... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage M2 čierne/sivé (90085160) , Uspávačik medveď organic polar (5903943986064)

Polar Vantage M2 medené/hnedé (90085163)

Polar Vantage M2 medené/hnedé (90085163)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile a predpoveď počasia, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, max. výdrž batérie 100 h, materiál puzdra plast Polar Vantage M2 medené/hnedé sú inteligentné hodinky vhodné na šport i do spoločnosti Inteligentné hodinky Polar Vantage M2 sa stanú vaším spoločníkom naprieč celým dňom. Využijete ich nielen počas tréningov, ale skvele vám poslúžia aj počas bežného dňa. V noci dokážu hodinky merať váš spánok a s pomocou budíka si nastavíte čas, kedy sa budete chcieť zobudiť. V hodinkách Polar Vantage M2 si môžete nastaviť aj pripomenutie dodržiavania pitného režimu. Na meranie pulzu využívajú inteligentné hodinky optický senzor Polar Precision Prime. Všetky informácie sa vám zobrazia na kvalitnom 1,2" farebnom displeji s rozlíšením 240 × 240 px. Inteligentné hodinky disponujú integrovaným GPS a Glonass, takže získate vždy... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage M2 medené/hnedé (90085163) , Polar ignite 3 čierne (900106234)

Tvrdené ochranné sklo pre Polar Vantage V3

Detail

Tvrdené sklo je tá najkvalitnejšia možná ochrana pre displej Vašich hodiniek Polar Vantage V3. Na rozdiel od fólie je sklo tvrdšie, odolnejšie a lepšie chráni Vaše hodinky pred škrabancami a tiež chráni displej pred rozbitím.    tvrdené sklo chráni displej hodiniek pred rozbitím a iným poškodenímsklo sa nepoškriabe od kľúčov a iných predmetovsklo nemá žiadny vplyv na odozvu pri dotykujednoduchá inštalácia bez bublíntvrdené sklo je 100% priehľadnéjednoduchá inštaláciaBalenie obsahuje:1 bal. suchá a mokrá handrička na vyčistenie displeja1ks ochranné tvrdené sklo pre Polar Vantage V3 (vsetkonamobil.sk)

Podobné produkty ako Tvrdené ochranné sklo pre Polar Vantage V3 , Polar ignite 3 hnedé (900106239)

Polar VANTAGE V3 Night Black + hrudní snímač H10

Polar VANTAGE V3 Night Black + hrudní snímač H10
Detail

Chytré hodinky nie sú zdravotníckym zariadením. Údaje získané pri ich používaní sú iba orientačného charakteru a nemali by byť používané pre lekársky výskum, diagnostiku alebo liečbu. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Polar VANTAGE V3 Night Black + hrudní snímač H10 , Polar ignite 3 staroružové (900106238)

Screenshield POLAR Vantage M2 na displej (POL-VANM2-D)

Screenshield POLAR Vantage M2 na displej (POL-VANM2-D)
Detail

Ochranná fólia – na Polar Vantage M2, hrúbka 0,15 mm, uchytenie po celej ploche, čistiaca handrička, stierka a aplikačná tekutina súčasťou balenia Nechcete mať na novom zariadení nevzhľadné škrabance? Neradi riskujete a máte strach poškodeného skla vášho nového zariadenia? Presne na to slúži fólia na mobil ScreenShield. Kľúčové vlastnosti ochrannej fólie na mobil Screenshield POLAR Vantage M2 na displej Fólia na mobil ScreenShield zaistí ochranu povrchu mobilného telefónu pred poškodením (alza.sk)

Podobné produkty ako Screenshield POLAR Vantage M2 na displej (POL-VANM2-D) , Hk audio polar 10 (1990179)

Polar Vantage V2 čierne (90082710)

Polar Vantage V2 čierne (90082710)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 čierne sú smart hodinky vhodné pre každého, kto rád športuje a zároveň ho bavia technologické hračky. Ciferník navyše chráni gorilla glass sklíčko. Obrazovka s hodnotou uhlopriečky 1,2 " vám ukáže rôzne informácie. Ich vzhľad primárne dotvára guľatý ciferník. Bežné funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, dopĺňajú technológie ako intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Treba počítať s ich celkovou hmotnosťou 52 g. Kľúčové výhody smart hodiniek Polar Vantage V2 čierne Inteligentné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 čierne (90082710) , Hk audio polar 12 (1990188)

Polar Vantage V2 sivé (90083651)

Polar Vantage V2 sivé (90083651)
Detail

Smart hodinky – pre mužov aj ženy,, transflektívny MIP displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia a režim spánku/nerušiť, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf, vodotesnosť IP68, max. výdrž batérie 96 h, materiál puzdra hliník Polar Vantage V2 sivé sú smart hodinky vhodné pre každého, kto hľadá spoľahlivého spoločníka na každodenné aktivity. Odolnosti hodiniek pomáha gorilla glass sklíčko. Displej s hodnotou uhlopriečky 1,2 " vám ukáže rôzne informácie. K ich vzhľadu primárne prispieva guľatý ciferník. Bežné funkcie, ako je budík, dátum, deň v týždni, kalendár a stopky, doplnia vychytávky ako intervalový tréning, krokomer, podpora aplikácie strava, rýchlosť, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia, vzdialenosti a prevýšenie. Ich celková hmotnosť sa vyšplhala na 52 g. Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Polar Vantage V2 sivé Inteligentné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Polar Vantage V2 sivé (90083651) , Pure siesta charge polar (siestachargep)

HAPE DREVENE AUTICKO ORANZOVE S KNIZKOU

HAPE DREVENE AUTICKO ORANZOVE S KNIZKOU
Detail

PICKUP TRUCK . Ľahko uchopiteľný drevený muž vkĺzne do sedadla vodiča nákladného vozidla a kolies po celom okolí . Zahŕňa 3 kusy a robustnú obrázkovú knihu z lepenky, ktorá rozpráva príbeh tohto dreveného muža a jeho (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAPE DREVENE AUTICKO ORANZOVE S KNIZKOU , Corsair rm850x shift (cp-9020252-eu)

CHICCO NOZNICE S GULATOU SPICKOU ORANZOVE

CHICCO NOZNICE S GULATOU SPICKOU ORANZOVE
Detail

Nechtové nožničky pre bábätká z nehrdzavejúcej ocele bez obsahu niklu, obsahujú žiletku a guľaté konce, čo ich robí bezpečnými. (drmax.sk)

Podobné produkty ako CHICCO NOZNICE S GULATOU SPICKOU ORANZOVE , Corsair rm750x shift (cp-9020251-eu)

TCL SOCL500 BEZDROTOVE BT SLUCHADLA IN-EAR, ORANZOVE

TCL SOCL500 BEZDROTOVE BT SLUCHADLA IN-EAR, ORANZOVE
Detail

SLÚCHADLÁ . TECHNICKÉ PARAMETRE . Nezaradené . Typ slúchadiel do uší . Typ slúchadiel do ucha (intraaural) . Typ prenosu bezdrôtové - Bluetooth . Typ pripojenia bluetooth . Typ nabíjania USB-C . Ovládanie hlasitosti na (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TCL SOCL500 BEZDROTOVE BT SLUCHADLA IN-EAR, ORANZOVE , Shift 2: unleashed (pc) digital (360597)

DELPHIN POLARIZACNE OKULIARE SG BLACK ORANZOVE SKLA, 920121290

DELPHIN POLARIZACNE OKULIARE SG BLACK ORANZOVE SKLA, 920121290
Detail

POLARIZAČNÉ OKULIARE . Okuliare najnovšej generácie v troch rôznych vyhotoveniach, ktoré využijete počas rybačky, no vzdať sa ich nebudete chcieť ani v bežnom živote! Tieto okuliare totiž svojim dizajnom dokonale sadnú veľmi (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN POLARIZACNE OKULIARE SG BLACK ORANZOVE SKLA, 920121290 , Bhm germany shift, čierno-modrá (c1005079)

de Buyer 2017.00 VANTAGE

de Buyer 2017.00 VANTAGE
Detail

Krájač , z materiálu: plast a oceľ, protišmykový povrch, nerezové nože, nastaviteľné krájanie a držiak krájaných potravín Krájajte zeleninu a ovocie rovnako ako tí najlepší šéfkuchári. Zaobstarajte si do kuchyne extra výkonný krájač Vantage de Buyer 2017.00. Tento úžasný pomocník si hravo poradí aj s tými najmäkšími plodmi. Je vyrobený z veľmi odolnej nerezovej ocele. Jeho súčasťou sú kvalitné plastové protišmykové prvky na opierkach a ergonomický krájací systém zaručujúci bezpečnosť používania. Bezchybné krájanie zaistia ostré čepele Julienne v tvare písmena V pre 4, 7 a 10 mm. Súčasťou sú aj tri strúhadlá na prípravu zeleniny, hobliniek čokolády a ďalších. Krájač Vantage de Buyer 2017.00 vám v kuchyni nezaberie takmer žiadne miesto, opornú nohu je možné zložiť. Strúhadlo je určené na ručné umývanie.Kľúčové vlastnosti krájača Vantage de Buyer 2017.00Na profesionálnu prípravu zeleniny a ovociaKrájač Vantage de Buyer 2017.00 je z nerezovej oceleErgonomický... (alza.sk)

Podobné produkty ako de Buyer 2017.00 VANTAGE , Bhm germany shift, čierno-sivá (c1005084)

Wilson NCAA Vantage Orange Futbalová lopta

Wilson NCAA Vantage Orange Futbalová lopta
Detail

Pozrite sa na hru inak s Vantage. Kvalitná konštrukcia umožňuje hráčom recenzovať výkon na najvyššej úrovni a exteriér Vantage pomáha športovcom vyzerať dobre. Táto lopta, vyrobená s polstrovanou vnútornou podšívkou a odolným poťahom zo syntetickej kože, bude vyzerať vždy dobre. Konštrukcia panelu lopty: Šitá Duša lopty: Tlakový uzáver Obal: Textúrovaný TPU kompozit Vnútorná konštrukcia: Wound Bladder Konfigurácia panelov: 30 VLASTNOSTI VYLEPŠENÝ DOTYK Panely s penou EVA vytvárajú optimálnu návratnosť energie pri náraze, aby sa zlepšil pocit a blízkosť ovládania pri driblingu. ZOSTANE NAFUKNUTÁ Butylkaučuková membrána je použitá na vnútornej strane lopty pre vynikajúce držanie vzduchu a tvaru. POCIT / ODOLNOSŤ Textúrovaný kryt ponúka skvelý pocit a zvýšenú odolnosť pre nekonečné hodiny hrania. FARBA Jasné kontrastné farby pre akékoľvek podmienky hry. Veľkosť: 5 Krajina pôvodu: Čína Farba: Oranžová Farba podľa výrobcu: Orange Typ aktivity: Futbal Materiál: Syntetická koža (muziker.com)

Podobné produkty ako Wilson NCAA Vantage Orange Futbalová lopta , Bhm germany shift, čierno-červená (c1005082)

Penn navijak vantage long cast 7000

Penn navijak vantage long cast 7000
Detail

Spoločnosť PENN® sa pri vytváraní spoľahlivého spoločníka pri love kaprov rozhodla ísť nad rámec svojich možností a použila pôsobivo tuhé a zároveň neuveriteľne ľahké telo z karbónu XRC, odolného hlavného prevodu z prvotriednych kovov pre dlhú životnosť a systém Quick Drag, ktorý umožňuje bleskové prepínanie medzi voľnou cievkou a brzdou počas zdolávania. Je to dokonalý navijak pre náročných kaprárov, či už si vyberiete veľkosť 7000 alebo 8000. Jednou z kľúčových výhod je, ako ľahko sa dá s týmto navijakom nahadzovať na veľké vzdialenosti s precíznou presnosťou. Inovatívna technológia Slow Leveline umožňuje navijaku dosiahnuť až 50 návinov vlasca na jednu osciláciu cievky, čo vedie k rýchlemu navíjaniu a bezchybnému položeniu vlasca, ktorý pri ďalšom nahodení voľne odlieta z cievky. Hra s rybou sa s Vantage stane potešením vďaka 7+1 utesneným guličkovým ložiskám a utesnenej brzde, ktorá zabraňuje prístupu vody a nečistôt, a dáva vám tak úplnú kontrolu nad bojom. Navijak je dodávaný s dvoma samostatnými redukciami vlasca, ktoré je možné pripevniť k cievke a použiť tak menej vlasca na každej cievke. Vantage je navrhnutý pre spoľahlivý a bezchybný výkon pri každej výprave a je určený pre tých, ktorí pri love kaprov dôverujú len tomu najlepšiemu. •Konštrukcia cievky Slow Leveline •Pevné a ľahké telo XRC •7+1 utesnených guličkových ložísk •Rýchle nastavenie brzdy •Špeciálna cievka navrhnutá pre ľahké nahadzovanie do diaľky •Vodotesný, utesnený systém brzdy •K dispozícii vo veľkostiach 7000 a 8000 •Dve sady redukcií vlasca •Bočná skladacia hliníková rukoväť pre kompaktné skladovanie • Návi na 1 otočenie kľučky: veľ. 7000 - 98 cm a veľ 8000 - 100 cm •Brzdná sila: 12 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Penn navijak vantage long cast 7000

Siva Aston Martin VANTAGE strieborné (4260371085587)

Siva Aston Martin VANTAGE strieborné (4260371085587)
Detail

RC auto – detské a drift –, mierka: 1:24, strieborná farba, typ motora: elektrický jednosmerný, vhodné od 6 rokov Sofistikovaná hračka, ktorú nepustíte z ruky, presne to je Siva Aston Martin VANTAGE strieborné. Autíčko na ovládanie je starostlivo vyrobené v mierke 1:24. Je stavané tak, aby odolalo vonkajším podmienkam. Už stačí len zobrať ovládač tohto RC autíčka a vyhnať motorček do najvyšších otáčok. Na jedno nabitie vydrží jazdiť až 15 min. Autíčko na diaľkové ovládanie Siva má v balení batéria, batoh, diaľkový ovládač, model, nabíjací adaptér a návod. Kľúčové vlastnosti autíčka na ovládanie Siva Aston Martin VANTAGE strieborné Auto na ovládanie Siva zabaví vás aj deti na dlhšiu dobu Ovládanie je veľmi intuitívne Odporúčané od 6 rokov Typ auta na ovládanie: detské a drift Doba chodu: 15 min Motor poháňa energia z AA batérií (alza.sk)

Podobné produkty ako Siva Aston Martin VANTAGE strieborné (4260371085587)

TEDDIES LOPTICKY NA STOLNY TENIS SHIELD 4CM BEZSVOVE ORANZOVE 6KS V KRABICKE /38001309/

TEDDIES LOPTICKY NA STOLNY TENIS SHIELD 4CM BEZSVOVE ORANZOVE 6KS V KRABICKE /38001309/
Detail

LOPTIČKY NA STOLNÝ TENIS . Snáď všetky deti milujú ping-pong. Kúpte si loptičky na stolný tenis, určite sa vám budú počas leta hodiť. Užite si veľa zábavy s obľúbenou športovou hrou. Balenie obsahuje 6 ks žltých (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES LOPTICKY NA STOLNY TENIS SHIELD 4CM BEZSVOVE ORANZOVE 6KS V KRABICKE /38001309/

Penn navijak vantage xt long cast 8000

Penn navijak vantage xt long cast 8000
Detail

Spoločnosť PENN® sa pri vytváraní spoľahlivého spoločníka pri love kaprov rozhodla ísť nad rámec svojich možností a použila pôsobivo tuhé a zároveň neuveriteľne ľahké telo z karbónu XRC, odolné CNC prevodové ústrojenstvo vyrobené z prvotriednych kovov pre dlhú životnosť a systém Quick Drag, ktorý umožňuje bleskové prepínanie medzi voľnou cievkou a brzdou počas zdolávania. Je to dokonalý navijak pre náročných kaprárov, či už si vyberiete veľkosť 7000 alebo 8000. Jednou z kľúčových výhod je, ako ľahko sa dá s týmto navijakom nahadzovať na veľké vzdialenosti s precíznou presnosťou. Inovatívna technológia X-Slow Leveline umožňuje navijaku dosiahnuť až 50 návinov vlasca na jednu osciláciu cievky, čo vedie k takmer dokonalému položeniu vlasca a extrémne presným a ďalekým hodom. K hodvábne hladkému chodu pri navíjaní alebo zdolávaní ryby prispieva 9+1 utesnených guličkových ložísk a utesnená brzda je prakticky odolná proti zásahom vody alebo nečistôt. Navijak je dodávaný s dvoma samostatnými redukciami vlasca, ktoré je možné pripevniť k cievke a použiť tak menej vlasca na každej cievke. Vantage je navrhnutý pre spoľahlivý a bezchybný výkon pri každej výprave a je určený pre tých, ktorí pri love kaprov dôverujú len tomu najlepšiemu. •Silné a odolné CNC prevody •Konštrukcia cievky X-Slow Leveline •9+1 utesnených guličkových ložísk •Rýchle nastavenie brzdy •Pevné a ľahké telo a rotor XRC •Špeciálna cievka navrhnutá pre ľahké nahadzovanie do diaľky •Vodotesný, utesnený systém brzdy •Hliníková náhradná cievka •K dispozícii vo veľkostiach 7000 a 8000 •Dve sady redukcií vlasca • Návi na 1 otočenie kľučky: veľ. 7000 - 98 cm a veľ 8000 - 100 cm •Brzdná sila: 12 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Penn navijak vantage xt long cast 8000

Penn navijak vantage xt long cast 7000

Penn navijak vantage xt long cast 7000
Detail

Spoločnosť PENN® sa pri vytváraní spoľahlivého spoločníka pri love kaprov rozhodla ísť nad rámec svojich možností a použila pôsobivo tuhé a zároveň neuveriteľne ľahké telo z karbónu XRC, odolné CNC prevodové ústrojenstvo vyrobené z prvotriednych kovov pre dlhú životnosť a systém Quick Drag, ktorý umožňuje bleskové prepínanie medzi voľnou cievkou a brzdou počas zdolávania. Je to dokonalý navijak pre náročných kaprárov, či už si vyberiete veľkosť 7000 alebo 8000. Jednou z kľúčových výhod je, ako ľahko sa dá s týmto navijakom nahadzovať na veľké vzdialenosti s precíznou presnosťou. Inovatívna technológia X-Slow Leveline umožňuje navijaku dosiahnuť až 50 návinov vlasca na jednu osciláciu cievky, čo vedie k takmer dokonalému položeniu vlasca a extrémne presným a ďalekým hodom. K hodvábne hladkému chodu pri navíjaní alebo zdolávaní ryby prispieva 9+1 utesnených guličkových ložísk a utesnená brzda je prakticky odolná proti zásahom vody alebo nečistôt. Navijak je dodávaný s dvoma samostatnými redukciami vlasca, ktoré je možné pripevniť k cievke a použiť tak menej vlasca na každej cievke. Vantage je navrhnutý pre spoľahlivý a bezchybný výkon pri každej výprave a je určený pre tých, ktorí pri love kaprov dôverujú len tomu najlepšiemu. •Silné a odolné CNC prevody •Konštrukcia cievky X-Slow Leveline •9+1 utesnených guličkových ložísk •Rýchle nastavenie brzdy •Pevné a ľahké telo a rotor XRC •Špeciálna cievka navrhnutá pre ľahké nahadzovanie do diaľky •Vodotesný, utesnený systém brzdy •Hliníková náhradná cievka •K dispozícii vo veľkostiach 7000 a 8000 •Dve sady redukcií vlasca • Návi na 1 otočenie kľučky: veľ. 7000 - 98 cm a veľ 8000 - 100 cm •Brzdná sila: 12 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Penn navijak vantage xt long cast 7000

POLAR Polar Vantage/Grit X nabíjací kábel 1 ks

POLAR Polar Vantage/Grit X nabíjací kábel 1 ks
Detail

POLAR Polar Vantage/Grit X, 1 ks, Ostatné príslušenstvo pre mužov (notino.sk)

Podobné produkty ako POLAR Polar Vantage/Grit X nabíjací kábel 1 ks

Bežecké topánky Under Armour Charged Vantage 2 čierna farba

Bežecké topánky Under Armour Charged Vantage 2 čierna farba
Detail

Bežecké topánky z kolekcie Under Armour. Model dobre stabilizuje chodidlo a poskytuje jeho odpruženie. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bežecké topánky Under Armour Charged Vantage 2 čierna farba

Under Armour Charged Vantage Bežecká a trailová obuv Ružová

Under Armour  Charged Vantage  Bežecká a trailová obuv Ružová
Detail

Under Armour Charged Vantage Ružová. Under Armour Charged Vantage. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage Bežecká a trailová obuv Ružová

Sivo-oranžové ponožky Stick & Carrot

Sivo-oranžové ponožky Stick & Carrot
Detail

Sivo-oranžové ponožky Stick & Carrot (saxana.sk)

Podobné produkty ako Sivo-oranžové ponožky Stick & Carrot

Sivo-oranžové ponožky Stick & Carrot

Sivo-oranžové ponožky Stick & Carrot
Detail

Recept na dobru náladu? Veselé ponožky! Vďaka farebným ponožkám s bláznivými vzormi, bude odteraz každý Váš deň stáť za to! Nechajte ich vykuknúť spod lemu nohavíc a zlepšite náladu aj Vašim kolegom, rodine či priateľom, ponožky s divokými farbami a vzormi predsa milujú úplne všetci. Vďaka kvalitnému materiálu sa môžete spoľahnúť, že sa v nich budete cítiť nanajvýš príjemne. (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Sivo-oranžové ponožky Stick & Carrot

Bežecké topánky Under Armour Charged Vantage 2 3024884 ružová farba,

Bežecké topánky Under Armour Charged Vantage 2 3024884 ružová farba,
Detail

Bežecké topánky z kolekcie Under Armour. Model so zvrškom vyrobeným z ľahkej priedušnej sieťoviny. (answear.sk)

Podobné produkty ako Bežecké topánky Under Armour Charged Vantage 2 3024884 ružová farba,

Under Armour Charged Vantage 2 Bežecká a trailová obuv Ružová

Under Armour  Charged Vantage 2  Bežecká a trailová obuv Ružová
Detail

Under Armour Charged Vantage 2 Ružová. Under Armour Charged Vantage 2. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour Charged Vantage 2 Bežecká a trailová obuv Ružová

Skechers Max Cushioning Premier Vantage Bežecká a trailová obuv Čierna

Skechers  Max Cushioning Premier Vantage  Bežecká a trailová obuv Čierna
Detail

Skechers Max Cushioning Premier Vantage Čierna. Skechers Max Cushioning Premier Vantage. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Skechers Max Cushioning Premier Vantage Bežecká a trailová obuv Čierna

Under Armour UA Charged Vantage 2 Univerzálna športová obuv Čierna

Under Armour  UA Charged Vantage 2  Univerzálna športová obuv Čierna
Detail

Under Armour UA Charged Vantage 2 Čierna. Značka Under Armour je veľkým fanúšikom športu! Viacúčelová športová obuv v čiernej farbe má len jeden cieľ a to priviesť vás k dokonalým športovým výsledkom. Okrem zvršku zo syntetiky a textilu má táto športová obuv aj ďalšiu výhodu. Jej podrážka je vyrobená z gumy. Ten najlepší partner na športovanie!. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Under Armour UA Charged Vantage 2 Univerzálna športová obuv Čierna

Shift Quantum (PC) DIGITAL (436292)

Shift Quantum (PC) DIGITAL (436292)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, % Využite všetkých špeciálnych herných blokov, aby ste zdolali prekážky a našli šťastie, ktoré ste hľadali a ktoré vám sľuboval Axon Vertigo. Úplne nový príbeh založený na tajomnej postave riadenej AI 8 nových a jedinečných herných prvkov, ktoré spájajú riešenie hádaniek s akčnými mechanikami a núti vás premýšľať Editor úrovní Vyskúšajte editor úrovní Axon Vertigo pre program Shift Quantum, vytvorte si vlastné úrovne a zdieľajte ich s komunitou, aby si ich mohli zahrať, ohodnotiť a odporučiť.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Shift Quantum (PC) DIGITAL (436292)

Quicksilver Shift Cable Assy 865436A02

Quicksilver Shift Cable Assy 865436A02
Detail

Kábel k lodnému motoru Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Quicksilver Shift Cable Assy 865436A02

POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Cloud White

POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Cloud White
Detail

POLAR Polar Pacer, Smart hodinky a fitness náramky pre mužov, Postrážte si každodennú pohybovú aktivitu a biometrické údaje a majte prehľad o svojich výkonoch. Športtester POLAR Polar Pacer je ideálnym doplnkom pre monitorovanie zdravého životného štýlu. Vlastnosti: GPS bluetooth vodotesné vyhotovenie akcelerometer časovač dlhá výdrž batérie monitoring spánku ukazuje spálené kalórie notifikácia z telefónu funkcia prehrávania hudby mobilná aplikácia zbiera a analyzuje údaje počas športovej aktivity vymeniteľný remienok Obsah sady: Polar Pacer silikónový remienok S – L nabíjací kábel manuál regulačné informácie (notino.sk)

Podobné produkty ako POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Cloud White

POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Deep Teal

POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Deep Teal
Detail

POLAR Polar Pacer, Smart hodinky a fitness náramky pre mužov, Postrážte si každodennú pohybovú aktivitu a biometrické údaje a majte prehľad o svojich výkonoch. Športtester POLAR Polar Pacer je ideálnym doplnkom pre monitorovanie zdravého životného štýlu. Vlastnosti: GPS bluetooth vodotesné vyhotovenie akcelerometer časovač dlhá výdrž batérie monitoring spánku ukazuje spálené kalórie notifikácia z telefónu funkcia prehrávania hudby mobilná aplikácia zbiera a analyzuje údaje počas športovej aktivity vymeniteľný remienok Obsah sady: Polar Pacer silikónový remienok S – L nabíjací kábel manuál regulačné informácie (notino.sk)

Podobné produkty ako POLAR Polar Pacer inteligentné hodinky farba Deep Teal

Polar Polar Unite sporttester S-L Tunnel černá

Polar Polar Unite sporttester S-L Tunnel černá
Detail

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom produktov značky Polar, obráťte sa prosím na emailovú podporu: pottenpannen@pottenpannen.cz Návod v slovenčine TU . Chytré hodinky nie sú zdravotníckym zariadením. Údaje získané pri ich používaní sú iba orientačného charakteru a nemali by byť používané pre lekársky výskum, diagnostiku alebo liečbu. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Polar Polar Unite sporttester S-L Tunnel černá

Polar Polar Ignite 3 Titanium, vel. S-L

Polar Polar Ignite 3 Titanium, vel. S-L
Detail

Než začnete s plávaním, uzamknite si prosím displej hodiniek, nárazy vody na displej by totiž mohli spôsobiť nepredvídateľné správanie hodiniek. Ak máte akékoľvek otázky ohľadom produktov značky Polar, obráťte sa prosím na emailovú podporu: pottenpannen@pottenpannen.cz Chytré hodinky nie sú zdravotníckym zariadením. Údaje získané pri ich používaní sú iba orientačného charakteru a nemali by byť používané pre lekársky výskum, diagnostiku alebo liečbu. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Polar Polar Ignite 3 Titanium, vel. S-L
Screenshield POLAR Vantage V2 na displej (POL-VANV2-D), Polar Vantage M2 čierne/sivé (90085160), Polar Vantage M2 medené/hnedé (90085163), Polar Vantage M2 champagne/gold (90085161), Screenshield POLAR Vantage M2 na displej (POL-VANM2-D), Bellatex Bavlnená – 40 × 40 cm – sivo-oranžové káro (6886), Bellatex, bavlna 140 × 200, 70 × 90 sivo-oranžové retro (8015), de Buyer 2017.00 VANTAGE, Siva Aston Martin VANTAGE strieborné (4260371085587), Siva Aston Martin VANTAGE sivé (4260371085563), Shift Quantum (PC) DIGITAL (436292), Carrera EVO - 27675 Aston Martin Vantage GT3 (4007486276758), Comfast 913AC V2 (CF-913AC V2), Comfast VU757F V2 (CF-VU757F V2), Fin Fun POLAR BEAR (8770), Nash ZT Polar Parka (RYB019766nad), Uspávačik Medveď Organic Polar (5903943986064), Polar Ignite 3 čierne (900106234), Polar Ignite 3 hnedé (900106239), Polar Ignite 3 staroružové (900106238), HK Audio POLAR 10 (1990179), HK Audio POLAR 12 (1990188), Pure Siesta Charge Polar (SIESTACHARGEP), Corsair RM850x SHIFT (CP-9020252-EU), Corsair RM750x SHIFT (CP-9020251-EU), Shift 2: Unleashed (PC) DIGITAL (360597), BHM Germany Shift, čierno-modrá (C1005079), BHM Germany Shift, čierno-sivá (C1005084), BHM Germany Shift, čierno-červená (C1005082)