Potapecsky set intex surf rider junior 55949

Produkt Potapecsky set intex surf rider junior 55949 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Potapecsky set intex surf rider junior 55949 upraviť a produkt hľadať znova.

SolidGoldFX Surf Rider IV

SolidGoldFX Surf Rider IV
Detail

Surf Rider IV prináša "surf and sand" v prepracovanom dizajne, ktorý obsahuje 3 odlišné "spring tank" emulácie, založené na niektorých obľúbených historických pružinových reverboch. Dostupné režimy reverbu zahŕňajú "tight tank", založený na Reverberrocket zo 60. rokov, klasický splash z prvotného silver panel Super Reverb a fantasy tank SGFX, s mierne prehnaným dripom a doznievaním, keď chcete, aby Misirlou znela ako originál.Surf Rider IV, umiestnený v kompaktnom balení s rozšírenými ovládacími prvkami a pridanými funkciami, ako je soft-touch bypass prepínanie s trailami, voliteľná okamžitá alebo blokovacia modulácia a horne namontované konektory, zaručene uspokoja aj najnáročnejšieho hráča. Krajina pôvodu : Kanada Výstupy : Jack 6,3 mm Prevádzka na batérie : Nie Ovládače : Body Adaptér súčasťou balenia : Nie USB : Nie Vstavaná ladička : Nie Ovládače : Úroveň Farba : Modrá Typ : Reverb Možnosť montáže do racku : Nie Napájanie : Adaptér True bypass : Áno Počet tlačidiel : 1 Prepínač : Áno Ovládače : Decay Balenie obsahuje : Manuál Vstupy : Jack 6,3 mm Ovládače : Dwell (muziker.com)

Podobné produkty ako SolidGoldFX Surf Rider IV , Intex matrace surf (6941057402963)

Potápěčský set šnorchl a brýle

Potápěčský set šnorchl a brýle
Detail

Set masky a šnorchlu vhodný pre začiatočníkov šnorchlovania. Ideálne pre vodné pozorovanie. Súprava obsahuje masku Surf Rider, šnorchel Easy-Flow.Maska s polykarbonátovými sklami má bezpečnostné šošovky s ochranným povrchom chrániacim proti UV žiareniu a rámček z mäkkej gumy.Šnorchel so stredne veľkým náustkom má sponu na pripnutie k okuliarom a klapku zabraňujúcu vniknutiu vody. (4home.sk)

Podobné produkty ako Potápěčský set šnorchl a brýle , Boxing set adidas junior čierne (5292005)

RightOnStraps Surf Gitarový pás Rider Teal

RightOnStraps Surf Gitarový pás Rider Teal
Detail

Popruh na ukulele a gitaru. Ak hráte na gitaru alebo ukulele, potrebujete cool popruh, ktorý nástroj udrží a zabráni jeho skĺznutiu, keď sa budete hýbať. Okrem toho, že sú gitarové a ukulele popruhy praktickým nástrojom pre hudobníkov, sú skvelým spôsobom, ako ukázať svoj osobný štýl. Čo robí tento popruh naozaj jedinečným, sú koncovky v tvare surfovej dosky. Je 4 cm široký, vyrobený z vysokokvalitnej látky, ktorá je ľahká a odolná a super všestranná pre skúsených aj začínajúcich hudobníkov. Systém nastavenia Tri-glide pomáha upraviť dĺžku popruhu pomocou jednoduchého a praktického posuvného systému. Asi najklasickejší a najpoužívanejší systém nastavenia dĺžky. Vrecká na trsátka umiestnené na prednej strane k nim umožňujú ľahký a rýchly prístup. Sú kompatibilné s väčšinou existujúcich modelov trsátok na trhu. Tento remienok je pevný a odolný, takže si môžete byť istí, že vaša gitara alebo ukulele budú počas vašich koncertov a skúšok v bezpečí a stabilné. Ak chcete svojmu životnému štýlu, hudbe alebo estetike dodať osobitý nádych, tento remienok je dokonalým doplnkom pre každého hudobníka. Popruhy sú navrhnuté a vyrobené v Španielsku. Na ich výrobu boli použité vegánske materiály, ktoré neobsahujú žiadne zvieracie časti. Farba: Modrá;Čierna;Hnedá Šírka: 4 cm Typ: Gitarový pás Materiál: Textil;Vegan Leather Šírka (mm): 40.0 Minimálna dĺžka (cm): 85.0 Farba podľa výrobcu: Rider Teal Maximálna dĺžka (cm): 153.0 Krajina pôvodu: Španielsko (muziker.com)

Podobné produkty ako RightOnStraps Surf Gitarový pás Rider Teal , Type: rider (55457)

Zray X0 X-Rider Young SET 9' (275 cm) Paddleboard pre deti a juniorov

Zray X0 X-Rider Young SET 9' (275 cm) Paddleboard pre deti a juniorov
Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Pohlavie : Unisex Set : Áno Hmotnosť : 6,4 kg Dĺžka : 9' (275 cm) Variant : Set Hrúbka : 5’’ (13 cm) Užitočné zaťaženie : 85 kg Typ : Allround Veková skupina : Junior Šírka : 28'' (71 cm) Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína Objem : 167 L Pádlo : Hliník Farba : Oranžová Farba : Biela Hrúbka : 5" (13 cm) (muziker.com)

Podobné produkty ako Zray X0 X-Rider Young SET 9' (275 cm) Paddleboard pre deti a juniorov , Rider 4x4 (8586019942118)

Fender Venice Soprano Ukulele WN Surf Green SET Sopránové ukulele Surf Green

Fender Venice Soprano Ukulele WN Surf Green SET Sopránové ukulele Surf Green
Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Krajina pôvodu : Čína Puzdro/kufor v cene : Puzdro Krk : Nato Kobylka/tremolo : Walnut Povrchová úprava : Matná Menzúra (mm) : 345.0 Hmatník : Walnut Hardware : Chróm Farba : Zelená Vrchná doska : Lipa americká Konštrukcia : Vrstvená Typ : Sopránové ukulele Počet pražcov : 12 Set : Áno Ponúkaná konfigurácia : Set Farba podľa výrobcu : Surf Green Nultý pražec : Plast Vstavaná ladička : Nie Výrez (cutaway) : Nie Veľkosť : Soprano Počet strún : 4 Šírka nultého pražca (mm) : 35.0 Zadná doska a luby : Lipa americká Variant : Výhodný Muziker set Ladiace mechaniky : Fender Preferovaná ruka : Pravá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako Fender Venice Soprano Ukulele WN Surf Green SET Sopránové ukulele Surf Green , Trickboard classic sueno surf (8594192730187)

Potápačský set Reef Rider (6941057413198)

Potápačský set Reef Rider (6941057413198)
Detail

Potápačská sada – detská, šnorchel a maska, sivá farba Máte v pláne dovolenku pri vode a chceli by ste skúmať podvodný svet? Set na potápanie Wiky vám dopraje tie najlepšie zážitky zo života pod hladinou. Súprava obsahuje šnorchel a maska. V súprave tak nájdete všetko dôležité a nestane sa, že by ste sa potápania na dovolenke museli zriecť. Zásadné vlastnosti potápačského setu Potápačský set Reef Rider Počas dovolenky pri vode vám určite príde vhod potápačský set Wiky Súčasť setu: šnorchel a maska Začnite sa potápať s potápačskou maskou a šnorchlom Wiky Na riadne potápanie oceníte potápačskú masku a šnorchel Wiky. Vďaka svojej menšej veľkosti je určená deťom. Sklá vám pri potápaní svet nijako nesfarbia, pretože sú číre. Náustok je napojený na ohybnú trubicu, ktorá zaistí pohodlnejšie pripevnenie v ústach. Veľkou výhodou tohto šnorchlu je ventil. Pri vynorení sa vďaka nemu zbavíte prebytočnej vody v trubici. (alza.sk)

Podobné produkty ako Potápačský set Reef Rider (6941057413198) , Bestway surf s príchytkami (6942138981674)

Intex SEAHAWK 4 Set (6941057463513)

Intex SEAHAWK 4 Set (6941057463513)
Detail

Nafukovací čln – pre 4 osoby, balenie obsahuje pumpu a veslá Leto patrí nielen deťom a ich vodným radovánkam – aj dospelí sa radi bavia a podnikajú rôzne dobrodružstvá na vode. Nafukovací čln Seahawk 4 značky Intex určite urobí radosť a výbornú službu každému milovníkovi splavovania rieky alebo plavieb na priehrade či rybníku. Na svoje si však prídu, napríklad aj rybári – na člne nájdete držiaky na rybársky prút. Kvalitne vyhotovený čln s dvoma nafukovacími vankúšmi a záchytným lanom na celom okraji je vhodný maximálne pre 4 osoby s celkovou hmotnosťou 400 kg. Súčasťou balenia sú aj dve hliníkové veslá a pumpa. Po doplnení držiaka motora môžete na čln pripojiť motor s výkonom do 2 hp.Kľúčové vlastnosti nafukovacieho člna Seahawk 4Nafukovací čln značky IntexVhodný na pokojné a mierne tečúce vodyKvalitné vyhotovenie2 nafukovacie vankúše na sedenieÚchyty na veslá3 vzduchové komory, 1 vnútorná pomocná, nafukovacia podlahaZáchytné lano na celom okrajiDržiaky na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Intex SEAHAWK 4 Set (6941057463513) , Ferrino rider pro (8014044918377)

Shark Surf SET 9'2'' (279 cm) Paddleboard

Shark Surf SET 9'2'' (279 cm) Paddleboard
Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Farba : Oranžová Objem : 167 L Pohlavie : Unisex Modelový rok : 2023 Farba : Biela Šírka : 30'' (76 cm) Veková skupina : Dospelý Farba : Šedá Pádlo : Áno Variant : Set Typ : SUP Krajina pôvodu : Čína Hmotnosť : 8,4 kg Hrúbka : 4" (10 cm) Užitočné zaťaženie : 80 kg Tlak : 25 PSI Set : Áno Dĺžka : 9'2'' (279 cm) (muziker.com)

Podobné produkty ako Shark Surf SET 9'2'' (279 cm) Paddleboard , Sonik avx 10000 surf reel (5055279507366)

TaylorMade Team Junior Pravá ruka Junior Golfový set

TaylorMade Team Junior Pravá ruka Junior Golfový set
Detail

KAŽDÝ SI PAMÄTÁ SVOJU PRVÚ PALICUSúprava Team TaylorMade Jr. je navrhnutá tými istými inžiniermi svetovej triedy, ktorí vyvíjajú vybavenie pre najväčšie herné hviezdy.Tí istí inžinieri, ktorí navrhujú vybavenie pre Tigera Woodsa a Nelly Korda, vložili nespočetné hodiny premýšľania a detailov do vytvorenia tejto súpravy navrhnutej špeciálne pre vášho juniora.PRODUKT, NA KTORÝ BY BOL HRDÝ KAŽDÝ GOLFISTATieto súpravy ponúkajú prémiovú kvalitu a úroveň výkonu, ktorú ste na juniorskom trhu ešte nevideli. Titánový driver 400 cc má veľkú flexibilnú úderovú plochu navrhnutú pre maximálnu vzdialenosť a odpustenie. Fairway a Rescue majú ultranízke CG a ľahko trafiteľný profil, čo uľahčuje vystrelenie loptičky do vzduchu.ŽELEZÁ, WEDGE, PUTTER A TAŠKAPalice železá a wedge sú navrhnuté pre vysoký štart a hrateľnosť. Putter je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko zarovnať, aby si na greenoch hráči vybudovali istotu. Všetky tieto skvelé technológie sú zabalené v taške s dvoma popruhmi s pláštenkou a headcovermi.ODOMKNITE EXKLUZÍVNY OBSAHOkrem toho, že táto súprava ponúka najlepšie juniorské vybavenie v hre, poskytuje vám prístup k obsahu, ktorý vám pomôže odhaliť tajomstvá hry. Členovia tímu TaylorMade sú tu, aby vás previedli svojimi obľúbenými tipmi, cvičeniami a základmi švihu, aby ste ich mohli použiť na svojej golfovej ceste.AKÁ VEĽKOSŤ JE VHODNÁ PRE MOJE DIEŤA?Súprava Team TaylorMade Jr. sa dodáva v troch veľkostiach určených pre juniorov vo veku 4-12 rokov.AKO SPRÍSTUPNIŤ OBSAHAk chcete odomknúť túto exkluzívnu funkciu a získať prístup ku knižnici obsahu Team TaylorMade, jednoducho naskenujte QR kód na štítku tašky vašej súpravy. Potom budete presmerovaní do knižnice obsahu, kde budete mať plný prístup ku všetkým druhom informatívnych, zábavných a užitočných tipov, ktoré vám pomôžu začať na vašej golfovej ceste. Veková kategória: 7 + Počet palíc: 5 Zloženie setu: Driver 17°;Hybrid 27°;Wege 54°;7-Iron 36°;Putter Pohlavie: Unisex Preferovaná ruka: Pravá ruka Flex: Junior Veková skupina: Dieťa (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade Team Junior Pravá ruka Junior Golfový set , Thule surf pad narrow l (th844)

TaylorMade Team Junior Pravá ruka Junior Golfový set

TaylorMade Team Junior Pravá ruka Junior Golfový set
Detail

KAŽDÝ SI PAMÄTÁ SVOJU PRVÚ PALICUSúprava Team TaylorMade Jr. je navrhnutá tými istými inžiniermi svetovej triedy, ktorí vyvíjajú vybavenie pre najväčšie herné hviezdy.Tí istí inžinieri, ktorí navrhujú vybavenie pre Tigera Woodsa a Nelly Korda, vložili nespočetné hodiny premýšľania a detailov do vytvorenia tejto súpravy navrhnutej špeciálne pre vášho juniora.PRODUKT, NA KTORÝ BY BOL HRDÝ KAŽDÝ GOLFISTATieto súpravy ponúkajú prémiovú kvalitu a úroveň výkonu, ktorú ste na juniorskom trhu ešte nevideli. Titánový driver 400 cc má veľkú flexibilnú úderovú plochu navrhnutú pre maximálnu vzdialenosť a odpustenie. Fairway a Rescue majú ultranízke CG a ľahko trafiteľný profil, čo uľahčuje vystrelenie loptičky do vzduchu.ŽELEZÁ, WEDGE, PUTTER A TAŠKAPalice železá a wedge sú navrhnuté pre vysoký štart a hrateľnosť. Putter je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko zarovnať, aby si na greenoch hráči vybudovali istotu. Všetky tieto skvelé technológie sú zabalené v taške s dvoma popruhmi s pláštenkou a headcovermi.ODOMKNITE EXKLUZÍVNY OBSAHOkrem toho, že táto súprava ponúka najlepšie juniorské vybavenie v hre, poskytuje vám prístup k obsahu, ktorý vám pomôže odhaliť tajomstvá hry. Členovia tímu TaylorMade sú tu, aby vás previedli svojimi obľúbenými tipmi, cvičeniami a základmi švihu, aby ste ich mohli použiť na svojej golfovej ceste.AKÁ VEĽKOSŤ JE VHODNÁ PRE MOJE DIEŤA?Súprava Team TaylorMade Jr. sa dodáva v troch veľkostiach určených pre juniorov vo veku 4-12 rokov.AKO SPRÍSTUPNIŤ OBSAHAk chcete odomknúť túto exkluzívnu funkciu a získať prístup ku knižnici obsahu Team TaylorMade, jednoducho naskenujte QR kód na štítku tašky vašej súpravy. Potom budete presmerovaní do knižnice obsahu, kde budete mať plný prístup ku všetkým druhom informatívnych, zábavných a užitočných tipov, ktoré vám pomôžu začať na vašej golfovej ceste. Pohlavie: Unisex Zloženie setu: Wedge 54°;Fairway 21°;Putter 3,5°;7-Iron 36° Veková kategória: 4 + Počet palíc: 4 Veková skupina: Dieťa Flex: Junior Preferovaná ruka: Pravá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade Team Junior Pravá ruka Junior Golfový set , Thule surf pad narrow m (th843)

TaylorMade Team Junior Pravá ruka Junior Golfový set

TaylorMade Team Junior Pravá ruka Junior Golfový set
Detail

KAŽDÝ SI PAMÄTÁ SVOJU PRVÚ PALICUSúprava Team TaylorMade Jr. je navrhnutá tými istými inžiniermi svetovej triedy, ktorí vyvíjajú vybavenie pre najväčšie herné hviezdy.Tí istí inžinieri, ktorí navrhujú vybavenie pre Tigera Woodsa a Nelly Korda, vložili nespočetné hodiny premýšľania a detailov do vytvorenia tejto súpravy navrhnutej špeciálne pre vášho juniora.PRODUKT, NA KTORÝ BY BOL HRDÝ KAŽDÝ GOLFISTATieto súpravy ponúkajú prémiovú kvalitu a úroveň výkonu, ktorú ste na juniorskom trhu ešte nevideli. Titánový driver 400 cc má veľkú flexibilnú úderovú plochu navrhnutú pre maximálnu vzdialenosť a odpustenie. Fairway a Rescue majú ultranízke CG a ľahko trafiteľný profil, čo uľahčuje vystrelenie loptičky do vzduchu.ŽELEZÁ, WEDGE, PUTTER A TAŠKAPalice železá a wedge sú navrhnuté pre vysoký štart a hrateľnosť. Putter je navrhnutý tak, aby sa dal ľahko zarovnať, aby si na greenoch hráči vybudovali istotu. Všetky tieto skvelé technológie sú zabalené v taške s dvoma popruhmi s pláštenkou a headcovermi.ODOMKNITE EXKLUZÍVNY OBSAHOkrem toho, že táto súprava ponúka najlepšie juniorské vybavenie v hre, poskytuje vám prístup k obsahu, ktorý vám pomôže odhaliť tajomstvá hry. Členovia tímu TaylorMade sú tu, aby vás previedli svojimi obľúbenými tipmi, cvičeniami a základmi švihu, aby ste ich mohli použiť na svojej golfovej ceste.AKÁ VEĽKOSŤ JE VHODNÁ PRE MOJE DIEŤA?Súprava Team TaylorMade Jr. sa dodáva v troch veľkostiach určených pre juniorov vo veku 4-12 rokov.AKO SPRÍSTUPNIŤ OBSAHAk chcete odomknúť túto exkluzívnu funkciu a získať prístup ku knižnici obsahu Team TaylorMade, jednoducho naskenujte QR kód na štítku tašky vašej súpravy. Potom budete presmerovaní do knižnice obsahu, kde budete mať plný prístup ku všetkým druhom informatívnych, zábavných a užitočných tipov, ktoré vám pomôžu začať na vašej golfovej ceste. Zloženie setu: Hybrid 27°;9-Iron 45°;7-Iron 36°;Putter 3,5°;Wege 54°;Fairway 21°;Driver 17° Preferovaná ruka: Pravá ruka Počet palíc: 7 Pohlavie: Unisex Flex: Junior Veková kategória: 10 + Veková skupina: Dieťa (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade Team Junior Pravá ruka Junior Golfový set , Thule surf pad wide m (th845)

INTEX 29056 SET NA CISTENIE BAZENA /149056/

INTEX 29056 SET NA CISTENIE BAZENA /149056/
Detail

ČISTIACA SADA . Intex 29056 Set na čistenie bazéna . Praktická čistiaca sada pomôže udržať váš záhradný bazén čistý. . Sada obsahuje: . sieť na zachytávanie nečistôt (napr. lístia alebo hmyzu) . kefa na čistenie dna a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako INTEX 29056 SET NA CISTENIE BAZENA /149056/ , Thule surf pad wide l (th846)

Shark Surf Pro SET 7'8'' (234 cm) Paddleboard

Shark Surf Pro SET 7'8'' (234 cm) Paddleboard
Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Veková skupina : Dospelý Set : Áno Krajina pôvodu : Čína Variant : Set Hmotnosť : 7,8 kg Tlak : 25 PSI Modelový rok : 2023 Užitočné zaťaženie : 80 kg Farba : Biela Objem : 146 L Pohlavie : Unisex Typ : SUP Dĺžka : 7'8'' (234 cm) Pádlo : Áno Šírka : 30'' (76 cm) Farba : Šedá Hrúbka : 4" (10 cm) Farba : Oranžová (muziker.com)

Podobné produkty ako Shark Surf Pro SET 7'8'' (234 cm) Paddleboard , Koziol kúpeľňový organizér surf púštny piesok (kozkos07nad)

Signes Grimalt Magnetický Surf Set 6 U Sochy Modrá

Signes Grimalt  Magnetický Surf Set 6 U  Sochy Modrá
Detail

Signes Grimalt Magnetický Surf Set 6 U Modrá. By SIGRIS Magnetický surf obsahuje 6 magnetických darčekových jednotiek Surf Signes Grimalt Collection Decor And Go Rozmery: 6 cm x 0,5 cm x 6,5 cm Materiál: živica Čistá hmotnosť: 15 gr.Referenčné číslo výrobcu pre Decor And Go pre tento 6-dielny modrý výrobok je: 22049. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Signes Grimalt Magnetický Surf Set 6 U Sochy Modrá , Koziol kúpeľňový organizér surf xl biely (koz1441125)

HAPE RYTMICKY SET JUNIOR /E0615A/

HAPE RYTMICKY SET JUNIOR /E0615A/
Detail

HUDOBNÝ SET . S týmto hudobným setom "Junior" z dielne nemeckej značky Hape bude muzikantom každé dieťa! . Set obsahuje tamburínu, maraku a klapku, každé v inom farebnom prevedení. . Kontakt a hra s hudobnými hračkami u malých detí (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAPE RYTMICKY SET JUNIOR /E0615A/ , Instinct solar, surf cloudbreak (010-02293-08)

Zray X3 X-Rider Epic SET 12' (365 cm) Paddleboard

Zray X3 X-Rider Epic SET 12' (365 cm) Paddleboard
Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Pohlavie : Unisex Variant : Set Farba : Modrá Dĺžka : 12' (365 cm) Typ : Allround Tlak : 15 PSI Hmotnosť : 9,6 kg Farba : Biela Hrúbka : 6’’ (15 cm) Veková skupina : Dospelý Šírka : 32'' (81 cm) Hrúbka : 6" (15 cm) Objem : 324 L Farba : Čierna Set : Áno Užitočné zaťaženie : 162 kg Krajina pôvodu : Čína Pádlo : Hliník (muziker.com)

Podobné produkty ako Zray X3 X-Rider Epic SET 12' (365 cm) Paddleboard , Airman trk easy rider (900010)

Zray X5 X-Rider XL SET 13' (396 cm) Paddleboard

Zray X5 X-Rider XL SET 13' (396 cm) Paddleboard
Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Variant : Set Krajina pôvodu : Čína Dĺžka : 13' (396 cm) Užitočné zaťaženie : 220 kg Hrúbka : 6" (15 cm) Farba : Čierna Pohlavie : Unisex Farba : Zelená Šírka : 35'' (89 cm) Typ : Allround Objem : 440 L Veková skupina : Dospelý Pádlo : Áno Hrúbka : 6’’ (15 cm) Hmotnosť : 15,5 kg Set : Áno Farba : Biela (muziker.com)

Podobné produkty ako Zray X5 X-Rider XL SET 13' (396 cm) Paddleboard , Playmobil knight rider – k.i.t.t. (4008789709240)

Zray X1 X-Rider Combo SET 10'2'' (310 cm) Paddleboard

Zray X1 X-Rider Combo SET 10'2'' (310 cm) Paddleboard
Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Farba : Modrá Variant : Combo Set Set : Áno Typ : Allround Dĺžka : 10'2'' (310 cm) Pádlo : Áno Pohlavie : Unisex Krajina pôvodu : Čína Užitočné zaťaženie : 120 kg Objem : 244 L Hrúbka : 6" (15 cm) Šírka : 32'' (81 cm) Hmotnosť : 7,9 kg Farba : Biela Veková skupina : Dospelý Farba : Čierna Hrúbka : 6’’ (15 cm) (muziker.com)

Podobné produkty ako Zray X1 X-Rider Combo SET 10'2'' (310 cm) Paddleboard , Intex ležadlo (6941057408859)

Zray X2 X-Rider Deluxe SET 10'10'' (330 cm) Paddleboard

Zray X2 X-Rider Deluxe SET 10'10'' (330 cm) Paddleboard
Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Užitočné zaťaženie : 150 kg Variant : Set Typ : Allround Pádlo : Áno Veková skupina : Dospelý Hrúbka : 6" (15 cm) Set : Áno Hrúbka : 6’’ (15 cm) Šírka : 32'' (81 cm) Pohlavie : Unisex Krajina pôvodu : Čína Farba : Modrá Dĺžka : 10'10'' (330 cm) Farba : Biela Hmotnosť : 11,9 kg (muziker.com)

Podobné produkty ako Zray X2 X-Rider Deluxe SET 10'10'' (330 cm) Paddleboard , Intex rybičky (6941057456522)

Pastelky Junior grip set 20 farebné

Pastelky Junior grip set 20 farebné
Detail

Pastelky Junior grip set 20 farebné Pastelky Faber - Castell trojuholníkové, ideálne pre začiatočníkov. Podporujú motorické zručnosti, výtvarný prejav. Vytiahnite závesnú časť a vysuňte pastelky. Udržujte ich čisté. Hrubý trojuholníkový tvar umožňuje lepšie ovládanie v rannom veku. Hladká 3,3 mm tuha s intenzívnymi farbami. Na každej ceruzke je miesto pre meno dieťaťa. Vysoko odolné proti lámaniu, ľahko strúhateľné priloženým strúhadlom. Eco ceruzky sú vyrobené použitím dreva zo znovu zalesnených plôch. Vhodné pre deti od 4 rokov. Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Ceruzka Grip 2001 s gumou - vyberte 0.99 € Akrylová farba v spreji HOBBY-150ml 4.39 € Maliarske plátno na ráme PROFI / Výhodne balenie 4 kusy 7.49 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Pastelky Junior grip set 20 farebné , Intex vlnky (6941057402284)

Boxing SET Adidas junior čierne (5292005)

Boxing SET Adidas junior čierne (5292005)
Detail

Boxovacie vrece závesné, priemer 19cm, výška 43cm, materiál je kvalitný syntetická koža, čierna a červená farba Boxing SET Adidas junior v čiernej farbe. Táto detská boxerská súprava Adidas obsahuje pár boxerských rukavíc a vrece špeciálne vyrobené pre deti. Boxerský set je vyrobený z odolnej syntetickej kože.Veľkosť rukavíc: 6 ozRozmery vreca: 43 × 19 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Boxing SET Adidas junior čierne (5292005) , Intex zvieratká (6941057452210)

Roxy PT ROXY LOVE THE SURF KNOT SET Plavky dvojdielne Modrá

Roxy  PT ROXY LOVE THE SURF KNOT SET  Plavky dvojdielne Modrá
Detail

Roxy PT ROXY LOVE THE SURF KNOT SET Modrá. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Roxy PT ROXY LOVE THE SURF KNOT SET Plavky dvojdielne Modrá , Intex nanuk (6941057407821)

INTEX SET NÁBYTKU (čierny umelý polyratan) mobilná pevná vírivka OSAKA (1100L)

INTEX SET NÁBYTKU (čierny umelý polyratan)   mobilná pevná vírivka OSAKA (1100L)
Detail

Prenosnú vírivku si zamilujete! Dáte ju, kam chcete, jednoducho zložíte, naplníte vodou a už sa môžete na záhrade alebo terase kúpať v teplých bublinkách, ktoré odplavia každodenné starosti, uľavia chrbtu a kĺbom. Reprezentatívna pevná mobilná rozoberateľná vírivka OSAKA s obsahom 1120 litrov pre príjemnú relaxáciu až 6 osôb je robustná, mimoriadne odolná a za bezkonkurenčnú cenu. Má integrovaný motor, ktorý kombinuje funkciu ohrevu, masáže a filtrácie. Kryt vírivky ohrieva vodu pomocou slnečnej energie a zabraňuje strate. Na ovládanie vírivky slúži digitálny panel. Súčasťou vírivky je set nábytku. Nábytok k vírivke dodá moderný a elegantný vzhľad. Vstavaný úložný priestor a priestor pre elektrické komponenty udržia poriadok a zároveň budete mať všetko po ruke. Robustný oceľový rám a tvrdé eukalyptové drevo odolné voči poveternostným vplyvom vydržia aj intenzívne používanie. Iste oceníte pohodlie, odolnosť a štýlový dizajn tohto nábytku. Tento produkt je totožný s vírivkou Netspa Vita Premium , jediný rozdiel je logo značky. Ušetrite a kúpte si vírivku z penových panelov Osaka Spa – lacnejší variant priamo od oficiálneho výrobcu Avenli. Vírivka OSAKA môže byť umiestnená ako v interiéri tak aj vonku. Je vhodná pre celoročné vonkajšie umiestnenie. Spoznajte výhody pevnej mobilnej rozoberateľnej vírivky OSAKA Mobilná vírivka je super domáca wellness: dokonale vás uvoľní, prekrví a upokojí vaše nervy. Teplá bublajúca voda prospieva chrbtu, srdcu, cievam a zmierňuje stres. Lekári oceňujú prospešnosť vírivého kúpeľa pre pohybový aparát, dýchacie cesty a psychiku. Vírivka vytvára v tele hormón šťastia, ktorý tíši bolesť a zlepšuje náladu. Dokáže tiež skvalitniť spánok. Masáž pokožky zlepšuje metabolizmus, zmierňuje celulitídu a podporuje chudnutie. V lete vírivku umiestnite kamkoľvek do záhrady av zime ju môžete mať doma. Skvelé parametre ochrana dvojitého ohrievača 3 funkcie: masáž, ohrev, filtrácia integrovaný, ekonomický motor s automatickou reguláciou teploty rýchla a ľahká izolácia vďaka ingerovanému čerpadlu rýchle zostavenie vírivky iba za 15 min možnosť uzamknutia pomocou bezpečnostného systému uzamknutie ovládacieho panelu ochrana proti prehrievaniu Súčasťou balenia: RCD konektor prívodná hadica filtračné kazety uzáver odtoku set nábytku k mobilnej vírivke - čierny polyratan Ako na údržbu nafukovacej vírivky? Voda vo vírivke si zaslúži vašu starostlivosť, aby zostala stále čistá . Nebojte, nebude to zložité. Na rozdiel od bazéna vírivku môžete kedykoľvek vypustiť, vyčistiť a znova napustiť. Pri údržbe sa vždy riaďte návodom od výrobcu. Bazénová chémia nie je žiadna veda! K nafukovacej vírivke odporúčame set bezchlórovej chémie na údržbu víriviek . Praktické tipy na čistenie a starostlivosť o vírivku nájdete v článku: Ako udržiavať nafukovaciu vírivku . (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako INTEX SET NÁBYTKU (čierny umelý polyratan) mobilná pevná vírivka OSAKA (1100L) , Intex zvieratko (6941057452203)

INTEX SET NÁBYTKU (sivý umelý polyratan) mobilná pevná vírivka OSAKA (1100L)

INTEX SET NÁBYTKU (sivý umelý polyratan)   mobilná pevná vírivka OSAKA (1100L)
Detail

Prenosnú vírivku si zamilujete! Dáte ju, kam chcete, jednoducho zložíte, naplníte vodou a už sa môžete na záhrade alebo terase kúpať v teplých bublinkách, ktoré odplavia každodenné starosti, uľavia chrbtu a kĺbom. Reprezentatívna pevná mobilná rozoberateľná vírivka OSAKA s obsahom 1120 litrov pre príjemnú relaxáciu až 6 osôb je robustná, mimoriadne odolná a za bezkonkurenčnú cenu. Má integrovaný motor, ktorý kombinuje funkciu ohrevu, masáže a filtrácie. Kryt vírivky ohrieva vodu pomocou slnečnej energie a zabraňuje strate. Na ovládanie vírivky slúži digitálny panel. Súčasťou vírivky je set nábytku. Nábytok k vírivke dodá moderný a elegantný vzhľad. Vstavaný úložný priestor a priestor pre elektrické komponenty udržia poriadok a zároveň budete mať všetko po ruke. Robustný oceľový rám a tvrdé eukalyptové drevo odolné voči poveternostným vplyvom vydržia aj intenzívne používanie. Iste oceníte pohodlie, odolnosť a štýlový dizajn tohto nábytku. Tento produkt je totožný s vírivkou Netspa Vita Premium , jediný rozdiel je logo značky. Ušetrite a kúpte si vírivku z penových panelov Osaka Spa – lacnejší variant priamo od oficiálneho výrobcu Avenli. Vírivka OSAKA môže byť umiestnená ako v interiéri tak aj vonku. Je vhodná pre celoročné vonkajšie umiestnenie. Spoznajte výhody pevnej mobilnej rozoberateľnej vírivky OSAKA Mobilná vírivka je super domáca wellness: dokonale vás uvoľní, prekrví a upokojí vaše nervy. Teplá bublajúca voda prospieva chrbtu, srdcu, cievam a zmierňuje stres. Lekári oceňujú prospešnosť vírivého kúpeľa pre pohybový aparát, dýchacie cesty a psychiku. Vírivka vytvára v tele hormón šťastia, ktorý tíši bolesť a zlepšuje náladu. Dokáže tiež skvalitniť spánok. Masáž pokožky zlepšuje metabolizmus, zmierňuje celulitídu a podporuje chudnutie. V lete vírivku umiestnite kamkoľvek do záhrady av zime ju môžete mať doma. Skvelé parametre ochrana dvojitého ohrievača 3 funkcie: masáž, ohrev, filtrácia integrovaný, ekonomický motor s automatickou reguláciou teploty rýchla a ľahká izolácia vďaka ingerovanému čerpadlu rýchle zostavenie vírivky iba za 15 min možnosť uzamknutia pomocou bezpečnostného systému uzamknutie ovládacieho panelu ochrana proti prehrievaniu Súčasťou balenia: RCD konektor prívodná hadica filtračné kazety uzáver odtoku set nábytku k mobilnej vírivke - čierny polyratan Ako na údržbu nafukovacej vírivky? Voda vo vírivke si zaslúži vašu starostlivosť, aby zostala stále čistá . Nebojte, nebude to zložité. Na rozdiel od bazéna vírivku môžete kedykoľvek vypustiť, vyčistiť a znova napustiť. Pri údržbe sa vždy riaďte návodom od výrobcu. Bazénová chémia nie je žiadna veda! K nafukovacej vírivke odporúčame set bezchlórovej chémie na údržbu víriviek . Praktické tipy na čistenie a starostlivosť o vírivku nájdete v článku: Ako udržiavať nafukovaciu vírivku . (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako INTEX SET NÁBYTKU (sivý umelý polyratan) mobilná pevná vírivka OSAKA (1100L) , Intex sedadlo (6941057402208)

FABER-CASTELL PASTELKY JUNIOR GRIP SET 10 FAREBNE

FABER-CASTELL PASTELKY JUNIOR GRIP SET 10 FAREBNE
Detail

PASTELKY . Pastelky Junior grip set 10 farebné . Podporujú: motorické zručnosti, výtvarný prejav. Hrubý trojuholníkový tvar umožňuje lepšie ovládanie v rannom veku. . Hladká 3,8 mm tuha s intenzívnymi farbami . Miesto pre meno (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FABER-CASTELL PASTELKY JUNIOR GRIP SET 10 FAREBNE , Intex dúha (6941057413099)

FABER-CASTELL PASTELKY JUNIOR GRIP SET 20 FAREBNE

FABER-CASTELL PASTELKY JUNIOR GRIP SET 20 FAREBNE
Detail

PASTELKY . Pastelky Junior grip set 20 farebné . 20 farebné pastelky Jumbo s trojuholníkovým tvarom. Ideálne pre začiatočníkov. Podporujú: motorické zručnosti, výtvarný prejav. Hrubý trojuholníkový tvar umožňuje lepšie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FABER-CASTELL PASTELKY JUNIOR GRIP SET 20 FAREBNE , Intex lama (6941057417882)

Callaway XJ3 Junior Set 7-piece Right Hand Boys

Callaway XJ3 Junior Set 7-piece Right Hand Boys
Detail

Golfový set pre juniorov. Set poskytuje výkon tak, aby vyhovoval špeciálne juniorským hráčom. Vybavený poprednými technológiami, ktoré pomáhajú zasiahnuť skvelé odpaly. 6-dielny set: Driver, Fairway drevo, 7-železo, 8-železo, Sand Wedge a Putter. Orientácia: Right-hand. Výška hráča: 137-155cm. Farba podľa výrobcu : Blue Zloženie setu : 7,9,SW Preferovaná ruka : Pravá ruka Počet palíc : 7 Pohlavie : Muži Zloženie setu : H Zloženie setu : Driver Zloženie setu : FW Zloženie setu : Putter Veková skupina : Junior Krajina pôvodu : Čína Flex : Junior Shaft : Graphite (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway XJ3 Junior Set 7-piece Right Hand Boys , Intex melón (6941057403601)

Callaway XJ1 4-piece Junior Set Left Hand White

Callaway XJ1 4-piece Junior Set Left Hand White
Detail

Sady Callaway XJ prinášajú výkon, ktorý vyhovuje juniorskému hráčovi, so špičkovými technológiami, ktoré im pomôžu zabaviť sa a dosiahnuť skvelé výsledky.Veľkosť palíc je 95 cm - 118 cm ( 38"- 46" )4-dielna sada - Fairway Wood, 7-iron, Sand Wedge a Putter.Sady XJ sú vybavené špičkovými technológiami Callaway, ktoré sú navrhnuté na dlhé vzdialenosti pri odpale a odpustenie, aby vytvorili čistý kontakt a pevný odpal. Patria sem titánové drivery na dlhé vzdialenosti a osvedčené grafitové shafty.Palice v setoch majú nízku hmotnosť, aby zapezpečovali ľahký švih a najlepší výkon. Preferovaná ruka : Ľavá ruka Zloženie setu : Putter Shaft : Graphite Pohlavie : Unisex Flex : Junior Krajina pôvodu : Čína Zloženie setu : 7,SW Zloženie setu : FW Počet palíc : 4 Farba podľa výrobcu : White Veková skupina : Junior (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway XJ1 4-piece Junior Set Left Hand White , Intex jednorožec (6941057407456)

Callaway XJ1 4-piece Junior Set Right Hand Blue

Callaway XJ1 4-piece Junior Set Right Hand Blue
Detail

Juniorský golfový set prináša skutočný výkon a špičkové technológie, ktoré sú navrhnuté tak, aby dlhé vzdialenosti a pevné odpaly z akejkoľvek polohy boli hračkou. Ultra ľahké palice s grafitovým shaftom s výškovým rozsahom 96-117 cm ocení každý juniorský hráč.Sada obsahuje:Fairway drevoŽelezo č. 7Sand WedgePutter Flex : Junior Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Blue Pohlavie : Unisex Zloženie setu : FW Preferovaná ruka : Pravá ruka Veková skupina : Junior Počet palíc : 4 Zloženie setu : 7,SW Zloženie setu : Putter Shaft : Graphite (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway XJ1 4-piece Junior Set Right Hand Blue , Intex melón (6941057413105)

Longridge Challenger Tour Pravá ruka Oceľ Junior Golfový set

Longridge Challenger Tour Pravá ruka Oceľ Junior Golfový set
Detail

Golfová sada Challenger Cadet Boys je špeciálne navrhnutá pre chlapcov vo vekovej skupine od 13 do 16 rokov. Táto súprava bola dôkladne navrhnutá tak, aby poskytovala perfektný ohyb a uhol golfových palíc. Tieto faktory, ktoré sú rozhodujúce pre vývoj golfového švihu, umožňujú mladému golfistovi zlepšiť svoju techniku. Golfová sada obsahuje: Square, Titanium Matrix, 460cc Driver, 3 Wood a Hybrid, taktiež tri periférne vážené Irons z nehrdzavejúcej ocele (7,9, SW) a moderný Putter s rozšírenou technológiou zarovnania. Woods a Irons disponujú grafitovými hriadeľmi, špeciálne navrhnutými pre mladších golfistov. Sada Challenger Cadet Boys je dodávaná v ľahkom stojanovom bagu s dvojitým remienkom a predstavuje ideálnu súpravu pre všetkých začínajúcich golfistov. 460cc štvorcový Driver 3 Wood Hybrid wood Iron - #7, #9 and SW z nehrdzavejúcej ocele Putter Vhodné pre deti od 13 do 16 rokov Vlastnosti: Rozmery: 115 x 25 x 16.7 cm Hmotnosť: 6 Kg Krajina pôvodu: Čína Počet palíc: 8 Flex: Junior Pohlavie: Unisex Veková skupina: Junior Preferovaná ruka: Pravá ruka Shaft: Oceľ (muziker.com)

Podobné produkty ako Longridge Challenger Tour Pravá ruka Oceľ Junior Golfový set , Intex krokodíl (6941057402987)

Longridge Challenger Tour Pravá ruka Grafit Junior Golfový set

Longridge Challenger Tour Pravá ruka Grafit Junior Golfový set
Detail

Sada Junior Challenger je špeciálne navrhnutá pre mladých golfistov. Vďaka jasným farbám v spojení s pokročilou technológiou je táto súprava atraktívna, zábavná a ľahko použiteľná. Junior Challenger je 5 dielna golfová sada pre deti od 8 rokov. Zahŕňa Driver, 7,9 + p/s Irons, Putter, golfový stojanový bag a pokrývku. Golfové palice sú vybavené grafitovými hriadeľmi. Nízka hmotnosť napomáha typickej rýchlosti hojdania golfistu. Golfový bag je tiež oranžový, aby zodpovedal súprave, a je vybavený dvojitým polstrovaným popruhom a niekoľkými úložnými vreckami. Driver 3 Irons - #7, #9, PW Putter Bag a pokrývka Vhodné pre deti od 8 rokov (výška 129 cm) Zliatinový driver s grafitovým hriadeľom 36'' SS Iron 7#/32' 9#/31'' PW#/30.5'' grafitovým hriadeľom Zinkový Putter s grafitovým hriadeľom 30,5'' Stojanový bag 29,5' Vlastnosti: Rozmery: 100 x 35 x 27 cm Hmotnosť: 3,7 Kg Shaft: Grafit Počet palíc: 5 Veková skupina: Dieťa Flex: Junior Krajina pôvodu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Pohlavie: Unisex (muziker.com)

Podobné produkty ako Longridge Challenger Tour Pravá ruka Grafit Junior Golfový set

MKids Golf Lite Ľavá ruka Grafit Junior Golfový set

MKids Golf Lite Ľavá ruka Grafit Junior Golfový set
Detail

Detský set ponúka všetko, čo mladí začínajúci golfisti potrebujú, aby mohli začať svoju cestu. Rozsah tohto setu umožňuje golfistovi rozšíriť svoj arzenál a zvyšovať úroveň zručností. Set tvorí praktický stand bag vo farbe, ktorá na každom golfovom ihrisku zažiarí. Okrem stand bagu v balení nájdete fervejové drevo (165cc, 21°), železá č. 6, 8 a PW a nechýba ani praktický putter. Pohlavie: Unisex Veková skupina: Junior Farba podľa výrobcu: Yellow Preferovaná ruka: Ľavá ruka Shaft: Grafit Krajina pôvodu: Čína Počet palíc: 4 Flex: Junior (muziker.com)

Podobné produkty ako MKids Golf Lite Ľavá ruka Grafit Junior Golfový set

Wilson Junior Badminton Kit Orange/Yellow L3 Bedmintonový set

Wilson Junior Badminton Kit Orange/Yellow L3 Bedmintonový set
Detail

Rakety sú ideálne pre juniorov, ktorí sú v badmintone nováčikom. Poskytujú ľahkú ovládateľnosť. Táto sada vzbudí vášeň pre tento šport a určite vám poskytne hodiny zábavy. Pohlavie: Unisex Veková skupina: Junior Farba: Žltá;Oranžová Počet v balení (ks): 2 Farba podľa výrobcu: Orange/Yellow Materiál: Hliník Krajina pôvodu: Čína Veľkosť gripu: L3 (muziker.com)

Podobné produkty ako Wilson Junior Badminton Kit Orange/Yellow L3 Bedmintonový set

Callaway XJ3 7-piece Junior Set Girls Left Hand

Callaway XJ3 7-piece Junior Set Girls Left Hand
Detail

XJ3 7-piece Junior Set Girls Left Hand od značky Callaway. Flex : Junior Zloženie setu : H Zloženie setu : Driver Zloženie setu : Putter Počet palíc : 7 Zloženie setu : FW Preferovaná ruka : Ľavá ruka Veková skupina : Junior Zloženie setu : 7,9,SW Krajina pôvodu : Čína Shaft : Graphite Pohlavie : Ženy (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway XJ3 7-piece Junior Set Girls Left Hand

Callaway XJ2 6-piece Junior Set Girls Right Hand

Callaway XJ2 6-piece Junior Set Girls Right Hand
Detail

Dievčenské golfové palice - set. XJ Hot sety prichádzajú so všetkým, čo juniorská hráčka potrebuje na kurz. Dĺžky, hmotnosti a loft sú navrhnuté špeciálne pre juniorov. Zvýšený hosel offset pomáha pri náraze úderovej plochy, kvôli lepšej vzdialenosti a presnosti. Každá palica je nakonfigurovaná, aby generovala väčšiu silu pre väčšiu vzdialenosť. CG a perimeter sú strategicky umiestnené, aby pomohli dostať loptičku rýchlo a ľahko do vzduchu. Palice sú navrhnuté, aby zlepšili kontrolu nad vzdialenosťou a aby mali istotu pri každom výstrele. Vlastnosti: Orientácia: Pravá ruka Set: Driver, 3-wood, 7-iron, 9-iron, SW a putter Doporučená výška postavy hráča: 120 - 135 cm Veková skupina : Junior Preferovaná ruka : Pravá ruka Zloženie setu : FW Krajina pôvodu : Čína Zloženie setu : Putter Zloženie setu : 7,9,SW Počet palíc : 6 Zloženie setu : Driver Flex : Junior Shaft : Graphite Pohlavie : Ženy (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway XJ2 6-piece Junior Set Girls Right Hand

Callaway XJ3 7-piece Junior Set Right Hand White

Callaway XJ3 7-piece Junior Set Right Hand White
Detail

XJ3 7-piece Junior Set Right Hand White od značky Callaway. Počet palíc : 7 Farba podľa výrobcu : White Veková skupina : Junior Zloženie setu : FW Zloženie setu : 7,9,SW Preferovaná ruka : Pravá ruka Zloženie setu : H Flex : Junior Zloženie setu : Driver Krajina pôvodu : Čína Shaft : Graphite Pohlavie : Unisex Zloženie setu : Putter (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway XJ3 7-piece Junior Set Right Hand White

Callaway XJ3 7-piece Junior Set Boys Left Hand

Callaway XJ3 7-piece Junior Set Boys Left Hand
Detail

XJ3 7-piece Junior Set Boys Left Hand od značky Callaway. Zloženie setu : Putter Zloženie setu : FW Pohlavie : Muži Zloženie setu : Driver Zloženie setu : 7,9,SW Veková skupina : Junior Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Blue Shaft : Graphite Flex : Junior Počet palíc : 7 Zloženie setu : H Preferovaná ruka : Ľavá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway XJ3 7-piece Junior Set Boys Left Hand

Callaway XJ2 6-piece Junior Set Boys Left Hand

Callaway XJ2 6-piece Junior Set Boys Left Hand
Detail

XJ2 6-piece Junior Set Boys Right Hand od značky Callaway. Zloženie setu : 7,9,SW Počet palíc : 6 Krajina pôvodu : Čína Shaft : Graphite Zloženie setu : FW Preferovaná ruka : Ľavá ruka Pohlavie : Muži Zloženie setu : Putter Veková skupina : Junior Flex : Junior Zloženie setu : Driver (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway XJ2 6-piece Junior Set Boys Left Hand

Callaway XJ2 6-piece Junior Set Boys Right Hand

Callaway XJ2 6-piece Junior Set Boys Right Hand
Detail

XJ2 6-piece Junior Set Boys Right Hand od značky Callaway. Počet palíc : 6 Veková skupina : Junior Krajina pôvodu : Čína Zloženie setu : Putter Flex : Junior Zloženie setu : Driver Zloženie setu : FW Shaft : Graphite Preferovaná ruka : Pravá ruka Pohlavie : Muži Zloženie setu : 7,9,SW (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway XJ2 6-piece Junior Set Boys Right Hand

Epiphone Les Paul Junior SET Tobacco Burst Elektrická gitara

Epiphone Les Paul Junior SET Tobacco Burst Elektrická gitara
Detail

Zvýhodnený set s príslušenstvom je navrhnutý tak, aby všetky výrobky tvorili spolu dokonalú harmóniu. Kúpou setu zároveň ušetríš, pretože je lacnejší než jednotlivé produkty samostatne. Hlavný obrázok setu je ilustračný. Ovládače: Hlasitosť;Tónová clona Profil krku: Vintage 50s Farba podľa výrobcu: Tobacco Burst Set: Áno Variant: Pravá ruka Kobylkový snímač: Epiphone PRO P-90 Kobylka/tremolo: Lightning Bar Compensated Wrap Around Konštrukcia: Set Neck Krk: Mahogany Snímače: Pasívne Povrchová úprava krku: Gloss Počet strún: 6 Preferovaná ruka: Pravá ruka Rádius hmatníka: 12" Menzúra (mm): 628.65 Intarzia hmatníka: Dot Ovládacie gombíky: Black Top Hats Úchyt na pás: Standard Povrchová úprava: Lesk Struny: Poniklovaná oceľ Veľkosť pražcov: Medium Jumbo Nultý pražec: Graph Tech NuBone Ladiace mechaniky: Epiphone Vintage Deluxe Puzdro/kufor v cene: Nie Typ: Les Paul Balenie obsahuje: Kufor Konfigurácia snímačov: P90 Hmatník: Vavrín (Laurel) Telo: Mahogany Šírka nultého pražca (mm): 43.0 Hardware: Nikel Hrúbka: 010" / 046" Počet pražcov: 22 Výstuha krku (Truss rod): Dual Action Pickguard: Čierna Séria: Inspired by Gibson Ponúkaná konfigurácia: Set Farba: Burst (muziker.com)

Podobné produkty ako Epiphone Les Paul Junior SET Tobacco Burst Elektrická gitara

Sada štetcov da Vinci JUNIOR Starter Set 4218 - 6 ks

Sada štetcov da Vinci JUNIOR Starter Set 4218 - 6 ks
Detail

Sada štetcov da Vinci JUNIOR Starter Set 4218 - 6 ks Sada štetcov da Vinci JUNIOR pre školy a hobby maľovanie v 6 dielnej súprave školských umeleckých štetcov da Vinci JUNIOR zo série 303 a 304 sú vybranou praktickou zostavou najobľúbenejších a najviac používaných štetcov pre študentov. Sú to obzvlášť odolné štetce s vhodnou rozmerovou stabilitou, vysokou elasticitou a dobrou absorpciou farieb. Syntetické štetce na maľovanie pre začiatočníkov sú vhodné pre akrylové, olejové, akvarelové, temperové farby a pre rôzne ďalšie maliarske média na báze vody.  Bambusový obal obsiahnutý v balení zabezpečuje ich dobré vysušenie po použití a bezpečný transport pri cestovaní. Školský set dodávaný v atraktívnom priehľadnom obale je zároveň aj ideálnym darčekom.Štetce značky da Vinci sú štetce tej najvyššej kvality. Prírodné či syntetické vlasy použité pri ich výrobe sú starostlivo navrhnuté a pripravované ručne. Týmto tradičným remeselným spôsobom výroby sú zabezpečené štandardy kvality od použitia surovín až po samotný hotový produkt. Štetce da Vinci sú preto obľúbené po celom svete a radi ich používajú profesionálni umelci už od nepamäti. PARAMETRE PRODUKTUsada štetcov da Vinci JUNIOR pre školy a hobby technikyvhodné pre akrylové, olejové, akvarelové, gvašové, temperové farby a tušemaľovanie na rôzne druhy povrchovzlaté elastické syntetické štetinytzv. strieborná bezšvová nerezová hliníková úchytka šesťhranná krátka lakovaná rukoväť v svetlej prírodnej drevenej farbeokrúhle štetce da Vinci JUNIOR 303 pre detailnú maľbu a tvorbu líniíploché štetce da Vinci JUNIOR 304 pre plošné maľovaniesada obsahuje: štetce séria 303 (no. 1, 5, 8), štetce séria 304 (no. 4, 8, 12) Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada štetcov da Vinci JUNIOR Starter Set 4218 - 6 ks

Masters Golf MKids Pro Junior Set Left Hand 155 cm

Masters Golf MKids Pro Junior Set Left Hand 155 cm
Detail

MKids Pro Junior Set Left Hand 155 cm od značky Masters Golf. Veková skupina : Junior Preferovaná ruka : Ľavá ruka Pohlavie : Unisex Flex : Junior Počet palíc : 5 Shaft : Graphite Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Masters Golf MKids Pro Junior Set Left Hand 155 cm

Sea To Summit Lightweight Dry Bag Set Sulphur/Spicy Orange/Surf the Web 8L/13L/20L

Sea To Summit Lightweight Dry Bag Set Sulphur/Spicy Orange/Surf the Web 8L/13L/20L
Detail

Aktualizovaný Lightweight Dry Bag má všestranný dizajn a s touto sadou ste na vrchole všestrannosti. Je flexibilný v oboch zmysloch slova – mäkký a poddajný a ideálny na mnoho rôznych použití. Je vyrobený z recyklovaného 70D nylonu schváleného bluesign s povrchovou úpravou C0 s úpravou DWR bez obsahu PFC. Vnútorný polyuretánový náter je biely, aby sa zlepšila viditeľnosť a uľahčilo hľadanie malých predmetov pri slabom osvetlení. Používa rovnaký hypalonový nenasakujúci rolovací uzáver ako ostatné dry bagy a majú pripevňovací bod D-krúžku na pracke. Oválna základňa zabraňuje odkotúľaniu vaku na šikmých plochách. Ideálny na cykloturistiku, cestovanie, lyžiarske túry a ďalšie. Vlastnosti bluesign SCHVÁLENÁ recyklovaná nylonová tkanina 70D používa povrchovú úpravu DWR bez obsahu PFC Svetlo odrážajúce biele vnútro pre lepšiu viditeľnosť výbavy Oválna základňa zabraňuje kotúľaniu a lepšie sa balí Pripevňovací bod D-krúžku na pracke na pripevnenie k lodiam, bicyklom, kajakom Farba podľa výrobcu : Sulphur/Spicy Orange/Surf the Web Objem : 8 L Farba : Žltá Typ aktivity : Outdoor Krajina pôvodu : Vietnam Objem : 20 L Počet v balení (ks) : 3 Objem : 1 - 10 L Pohlavie : Unisex Farba : Červená Materiál : Nylon Objem : 11 - 20 L Špecifikácia materiálu : Nylon Farba : Modrá Objem : 13 L Vodný stĺpec : 10000 mm Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Sea To Summit Lightweight Dry Bag Set Sulphur/Spicy Orange/Surf the Web 8L/13L/20L

INTEX 55975 POTAPACSKE OKULIARE 8+ /155975/

INTEX 55975 POTAPACSKE OKULIARE 8+ /155975/
Detail

PLAVECKÉ OKULIARE . Potápačská maska Intex SURF RIDER JR 55975 . Skúmajú vaše deti radi, čo sa skrýva pod vodnou hladinou, ale potrebujú k tomu potápačské okuliare? Potom iste oceníte tieto okuliare na potápanie, ktoré majú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako INTEX 55975 POTAPACSKE OKULIARE 8+ /155975/

Cobra Golf King JR 10-12 Complete Set Right Hand Junior

Cobra Golf King JR 10-12 Complete Set Right Hand Junior
Detail

Kompletná sada KING JR obsahuje exkluzívne technológie Cobra a prémiovú materiálovú konštrukciu, ktorá pomáha juniorským golfistom posunúť ich hru na vyššiu úroveň. JR Driver Veľká 460 cc titánová hlava určená pre rovnejšie a dlhšie strely. Zvýšený loft s ťažiskom v dolnej časti pre ľahké štartovacie podmienky. Junior flex shaft a veľkosť rukoväte na zlepšenie priľnavosti a rýchlosti. Fairway a Hybridy Nízkoprofilová konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele umožňuje ľahký launch. Optimalizované lofty napomáhajú k dokonalému odstupňovaniu vzdialeností. Junior flex shaft a veľkosť rukoväte pre lepšiu rýchlosť a priľnavosť. Železá (6-9) Obvodovo vyvážený, dutý dizajn zadnej časti pre maximálnu vzdialenosť a odpustenie. Optimalizované lofty pomáhajú vypĺňať medzery. Junior flex shaft a veľkosť rukoväte na zlepšenie priľnavosti a rýchlosti. Pitching a Sand Wedge Vynikajúca všestrannosť odpalu do greenu a okolo neho. Nehrdzavejúca oceľ, obvodovo vyvážený, dutý dizajn chrbta pre maximálnu vzdialenosť a odpustenie. Junior flex shaft a veľkosť rukoväte pre lepšiu rýchlosť a priľnavosť. Blade Putter Hlava v tvare čepele s vylepšeným odpustením a rolovaním. Predĺžená vyrovnávacia línia pre centrované údery a rovnejšie putty. Dĺžka rozsahu výšky ideálna pre lepšie držanie tela. Taška Prvotriedna taška na stojan juniorskej veľkosti. Ultra pohodlný systém dvojitých popruhov. 5 vreciek na zips a držiak na fľašu s vodou z nej robia všestrannú tašku pre juniorov. KING JR kompletná sada Súprava KING JR je navrhnutá tak, aby maximalizovala vzdialenosť a odpustenie, aby pomohla juniorom rozvíjať ich hru. Dodáva sa tiež s taškou s pohodlným systémom dvojitých popruhov, piatimi vreckami na zips a držiakom na fľašu s vodou. Kompletná sada pre deti od 10 do 12 rokov obsahuje: Driver, Fairway, Hybrid, 7 Iron, 9 Iron, Sand Wedge, Putter a Stand Bag. Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Black Zloženie setu : 6-PWSW Zloženie setu : Driver 13° Pohlavie : Unisex Preferovaná ruka : Pravá ruka Shaft : Graphite Flex : Junior Počet palíc : 10 Zloženie setu : 5H Veková skupina : Junior Zloženie setu : Putter Zloženie setu : 3 FW (muziker.com)

Podobné produkty ako Cobra Golf King JR 10-12 Complete Set Right Hand Junior

UVEX Viti Set Junior Blue Puzzle 46-50 cm Lyžiarska prilba

UVEX Viti Set Junior Blue Puzzle 46-50 cm Lyžiarska prilba
Detail

Vždy sa perfektne hodí. prečo? Pretože prilba a okuliare sa dodávajú ako jeden celok, ktorý ponúka jednoduché nastavenie veľkosti a praktický držiak na lyžiarske okuliare. Keďže prilba bola starostlivo navrhnutá, v prilbe nie je nič, čo by ich privrelo alebo zranilo, keď sú vonku v snehu. A pre deti, ktoré sa ponáhľajú, je možné sponu Monomatic otvoriť jednou rukou aj tým najmenším profesionálom na zjazdovku, čo zaisťuje pohodlie a bezpečnosť v každej situácii. Typ prilby: Half-shell Vybrať veľkosť: 52;55;53;51;49;47;48;46;50 Technológia: Nízka hmotnosť Sezóna: Zima Hmotnosť: 360 g Modelový rok: 23/24 Nastaviteľná veľkosť: Áno Vetranie: Fixed Príprava pre Intercom: Nie Veková skupina: Dieťa;Junior Interkom: Nie Pohlavie: Unisex Veľkosť: 46-50 cm Krajina pôvodu: Nemecko Farba podľa výrobcu: Blue Puzzle Prilba so štítom: Nie Farba: Námornícka modrá (muziker.com)

Podobné produkty ako UVEX Viti Set Junior Blue Puzzle 46-50 cm Lyžiarska prilba

Trixie JUNIOR Puppy Set, sada pro šteniatka - deka 70x50cm, 2 hracky

Trixie JUNIOR Puppy Set, sada pro šteniatka - deka 70x50cm, 2 hracky
Detail

Kvalitný Trixie JUNIOR Puppy Set, sada pro šteniatka - deka 70x50cm, 2 hracky za 12.64 €. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Trixie JUNIOR Puppy Set, sada pro šteniatka - deka 70x50cm, 2 hracky

Masters Golf MKids Pro Junior Set Right Hand Blue 61in - 155cm

Masters Golf MKids Pro Junior Set Right Hand Blue 61in - 155cm
Detail

Detský golfový set. MKPro Tour Style Grip: Unikátny grip na úrovni Tour vytvorený spoločnosťou MKids®. ProLaunch Shafts od Grafalloy®: Shafty podporujú vysoký uhol odpalu a optimálnu vzdialenosť, pričom nízky krútiaci moment prináša vynikajúcu konzistenciu. MK Pro Irons majú iba o 5% menší clubhead v porovnaní s clubheadom pre dospelých, čo vytvára dokonalý loptový let a ovládateľnosť. Set obsahuje: Stand Bag, Fairway Metal drevo, 6 & 8 železá, Pitching Wedge a SLA Putter. Orientácia: Right-hand. Výška hráča: 61"/155cm. Flex : Junior Shaft : Graphite Pohlavie : Unisex Krajina pôvodu : Čína Počet palíc : 5 Veková skupina : Junior Preferovaná ruka : Pravá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako Masters Golf MKids Pro Junior Set Right Hand Blue 61in - 155cm

Masters Golf MKids Pro Junior Set Right Hand Grey 65in - 165cm

Masters Golf MKids Pro Junior Set Right Hand Grey 65in - 165cm
Detail

Detský golfový set. MKPro Tour Style Grip: Unikátny grip na úrovni Tour vytvorený spoločnosťou MKids®. ProLaunch Shafts od Grafalloy®: Shafty podporujú vysoký uhol odpalu a optimálnu vzdialenosť, pričom nízky krútiaci moment prináša vynikajúcu konzistenciu. MK Pro Irons majú iba o 5% menší clubhead v porovnaní s clubheadom pre dospelých, čo vytvára dokonalý loptový let a ovládateľnosť. Set obsahuje: Stand Bag, Fairway Metal drevo, 6 & 8 železá, Pitching Wedge a SLA Putter. Orientácia: Right-hand. Výška hráča: 65"/165cm. Preferovaná ruka : Pravá ruka Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Junior Počet palíc : 5 Shaft : Graphite Pohlavie : Unisex Flex : Junior (muziker.com)

Podobné produkty ako Masters Golf MKids Pro Junior Set Right Hand Grey 65in - 165cm

Cobra Golf King JR 7-9 Y Set Right Hand Junior

Cobra Golf King JR 7-9 Y Set Right Hand Junior
Detail

Sada KING JR je desaťdielny set pre deti vo veku 7-9 rokov, navrhnutý tak, aby maximalizoval vzdialenosť a odpustenie a pomohol tak juniorom rásť v ich hre. Je tiež vybavený taškou Cobra s pohodlným systémom dvojitých popruhov, piatimi vreckami na zips a držiakom na fľašu s vodou. JR DriverVeľká titánová hlava s objemom 460 cm3 určená pre rovnejšie a dlhšie odpaly. Zväčšený loft s nízko položeným CG pre ľahký štart. Ohybný shaft zlepšuje priľnavosť a rýchlosť. Fairways and HybridsNízkoprofilová konštrukcia z nehrdzavejúcej ocele umožňuje ľahké spustenie. Ohybný shaft zlepšuje priľnavosť a rýchlosť. Junior IronsObvodovo vážený dizajn s dutou zadnou časťou pre maximálnu vzdialenosť a odpustenie. Ohybný shaft zlepšuje priľnavosť a rýchlosť. Pitching and Sand WedgeVynikajúca všestrannosť. Nerezová oceľ, obvodovo vážený dizajn zadnej dutiny pre maximálnu vzdialenosť a odpustenie. Juniors PutterHlava so zlepšeným odpustením. Predĺžená zarovnávacia čiara pre vycentrované údery a rovnejšie putty. Výškový rozsah pre lepšie držanie tela. Junior Stand BagPrémiová kvalita juniorskej tašky. Ultra pohodlný systém dvojitého popruhu. Vďaka 5 vreckám na zips a držiaku na fľašu s vodou je táto univerzálna taška ideálna pre juniorov. Krajina pôvodu : Čína Preferovaná ruka : Pravá ruka Shaft : Graphite Počet palíc : 6 Pohlavie : Unisex Flex : Junior Veková skupina : Junior (muziker.com)

Podobné produkty ako Cobra Golf King JR 7-9 Y Set Right Hand Junior
Intex Matrace Surf (6941057402963), Boxing SET Adidas junior čierne (5292005), Type: Rider (55457), RIDER 4X4 (8586019942118), Trickboard Classic Sueno surf (8594192730187), Bestway Surf s príchytkami (6942138981674), Ferrino Rider Pro (8014044918377), Sonik AVX 10000 Surf Reel (5055279507366), THULE Surf Pad Narrow L (TH844), THULE Surf Pad Narrow M (TH843), THULE Surf Pad Wide M (TH845), THULE Surf Pad Wide L (TH846), Koziol Kúpeľňový organizér Surf púštny piesok (KOZkos07nad), Koziol Kúpeľňový organizér Surf XL biely (KOZ1441125), Instinct Solar, Surf Cloudbreak (010-02293-08), AIRMAN TRK EASY RIDER (900010), Playmobil Knight Rider – K.I.T.T. (4008789709240), Intex Ležadlo (6941057408859), Intex Rybičky (6941057456522), Intex Vlnky (6941057402284), Intex Zvieratká (6941057452210), Intex Nanuk (6941057407821), Intex Zvieratko (6941057452203), Intex Sedadlo (6941057402208), Intex Dúha (6941057413099), Intex Lama (6941057417882), Intex Melón (6941057403601), Intex Jednorožec (6941057407456), Intex Melón (6941057413105), Intex Krokodíl (6941057402987)